Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ!!Πόσο χρονών είναι η Βασιλική Ανδρίτσου;

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013


«Οι ρυτίδες δεν είναι τίποτα μπροστά στα εσωτερικά 

γηρατειά», εξομολογείται η Βασιλική Ανδρίτσου, αποκαλύπτοντας την ηλικία της...

«Τον Οκτώβριο που έκλεισα τα 41 ένιωσα σαν να ανανεώθηκα. Σκέφτηκα «ωραία δεκαετία». Δεν το 'χω ότι μεγαλώνω . Ο άνθρωπος γερνάει εσωτερικά. Οι ρυτίδες δεν είναι τίποτα μπροστά στα εσωτερικά γηρατειά. Να ξυπνήσει ένας άνθρωπος ξαφνικά στα 40 και να είναι κουρασμένος, απογοητευμένος και να νιώθει ότι τελειώνει η ζωή του», λέει στο περιοδικό You. Όσο για το αν θα έκανε ποτέ bottiox απαντά: «Δεν είναι κάτι που ποθώ τρελά. Μπορεί στα 50 – 60 μου να ξυπνήσω και να θέλω να κάνω. Αυτό που δεν θα έκανα με τίποτα είναι να «τραβηχτώ» ή να βάλω στήθος ή οπίσθια. Φοβάμαι μήπως παραμορφωθώ και γίνω κάποια άλλη».gossip-tv.gr
 | Tsekouratoi



Οι 10 πιο παράξενες αιτίες θανάτου


Παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με τους δέκα ποιο παράξενες αιτίες θανάτου...


θέλετε να δείτε ποιες είναι;

Και δεν μιλάμε γι μεμονωμένα περιστατικά

1) Τα γραπτά μηνύματα κατά την οδήγηση σκοτώνουν 6.000 άτομα ετησίως μόνο στις ΗΠΑ
2) Ιπποπόταμοι σκοτώνουν 2.900 ανθρώπους κάθε χρόνο στην Αφρική
3) Η αυτοερωτική ασφυξία σκοτώνει 600 άτομα ετησίως
4) Η πτώση από το κρεβάτι σκοτώνει 450 άτομα κάθε χρόνο στις ΗΠΑ
5) Σταλακτίτες πάγου σκοτώνουν 100 άτομα ανά έτος στη Ρωσία
6) Οι μέδουσες σκοτώνουν 20-40 άτομα ανά έτος μόνο στις Φιλιππίνες
7) Οι σκύλοι σκοτώνουν 34 άτομα ανά έτος στις ΗΠΑ
8) Τα μυρμήγκια σκοτώνουν 30 άτομα ανά έτος
9) Οι αυτόματοι πωλητές σκοτώνουν 13 άτομα τον χρόνο
10) Τα Roller Coasters σκοτώνουν 4 άτομα ανά έτος

Tsekouratoi



Πόλεις και αυτοκινητόδρομοι στον Άρη ;



Συμφωνα με τον David Vose στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πώς ο Άρης δεν ειναι αυτο που γνωριζαμε μεχρι τωρα . Σε σύγκριση με φωτογραφίες του Άρη που έχουν κυκλοφορήσει από τη NASA αποδεικνυει κατι αλλο.

Από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε ότι ο Άρης δεν είναι ένα αστέρι , αλλά ένας πλανήτης , εμφανιστηκαν και απο παλια θεωριες για τη ζωή στον κόκκινο πλανήτη .

Ο Vose ισχυρίζεται ότι υπάρχει όντως ζωή στον Άρη , κάτι που ο Αμερικανός συγγραφέας Ray Bradbury συχνά έγραψε στο The Martian Chronicles, και τη συλλογή διηγημάτων του με τίτλο The Illustrated Man .

Σύμφωνα με τον Vose δεν είμαστε μόνοι στο ηλιακό μας σύστημα και μπορουμε να δουμε τις πόλεις, τις εθνικές οδούς και τις γέφυρες που βρίσκονται στον γειτονικό μας πλανήτη Αρη.

Ο Boriska απο τον Άρη (Boriska, boy from Mars, says that all humans live eternally

Το 2008, στη ρωσική εφημεριδα Πραβδα, το αγορακι Μπόρις Kiprijanovitsj είπε ότι έζησε στον Αρη.

http://english.pravda.ru/science/mysteries/05-03-2008/104375-boriska_boy_mars-0/

Είπε , επίσης, ότι ο Άρης κατοικείται και σήμερα , παρόλο που ο πλανήτης μετά από μια καταστροφή το μεγαλύτερο μέρος της ατμόσφαιράς της έχει χαθεί . Οι περισσότεροι Αρειανοί τώρα ζουν σε υπόγειες πόλεις , λέει ο Boriska .


Δειτε το βιντεο:



TO KOΡΑΚΙ

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ...


Η ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ[ROSCOSMOS] ΜΕ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΤΙΝ,ΣΤΙΣ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ…ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ…
ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΝ…ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑ,ΤΩΝ 5.000 ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΝ,ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 2012…



ΣΥΝΔΥΑΣΕ...

Ο ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ Ignacio Ferrin, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Antioquia ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ ,ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ Monthly Notices ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ…Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ISON ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 132 ΗΜΕΡΕΣ…
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.



ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΜΕ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ ISON ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΚΟΜΗΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ,ΟΣΟ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ.

ΠΗΓΗ –ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΣΥΔΥΑΖΕΙΣ...


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ...

...Ο πλανήτης Χ έρχεται, και η Νορβηγία έχει ξεκινήσει την αποθήκευση τροφίμων και σπόρων στην περιοχή Svalbard της Αρκτικής και στο Βορρά, με τη βοήθεια των ΗΠΑ της ΕΕ και όλων των χωρών γύρω στη Νορβηγία. Θα σώσουν μόνο αυτούς που βρίσκονται στην ελίτ της εξουσίας και εκείνους που μπορούν να συμβάλουν σε μία εκ νέου δημιουργία: δηλ. γιατρούς, επιστήμονες, και ούτω καθεξής...


...Να θυμάστε ότι εκείνοι που θα είναι μέσα και γύρω από τις αστικές περιοχές (πόλεις) είναι εκείνοι που θα πληγούν και θα πεθάνουν πρώτοι. Αργότερα, ο στρατός θα "αναλάβει" τους υπόλοιπους επιζώντες, έχοντας εντολή να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν, σε περίπτωση που υπάρξει κάποια αντίσταση στη μεταφορά στα στρατόπεδα, όπου ο καθένας θα πάρει σήμανση με έναν αριθμό και ένα tag...



...Ο κόσμος δεν θα γνωρίζει τι θα συμβεί μέχρι το τέλος, διότι η κυβέρνηση δεν θέλει να δημιουργήσει μαζική υστερία. Τα πάντα θα γίνουν αθόρυβα και η κυβέρνηση απλά θα εξαφανιστεί.

Αλλά εγώ λέω: μην πηγαίνετε σιωπηλά στο σκοτάδι. Λάβετε προφυλάξεις για να είστε ασφαλής με την οικογένειά σας. Ενωθείτε μαζί με άλλους. Εργαστείτε από κοινού για να βρείτε τρόπους για την επίλυση των πολλών προβλημάτων που θα παρουσιαστούν.




ΖΚΕ...

http://www.katohika.gr/


Αφαιρέστε το ψεκαζόμενο αλουμίνιο από το σώμα σας


Οι «ανύπαρκτοι» αεροψεκασμοί έχουν φλομώσει το σώμα μας με αλουμίνιομεταξύ πολλών άλλων. Μην απορείτε που το αλτζχάιμερ θερίζει. Όταν το αλουμίνιο περνάει τον αιματο-εγκεφαλικό φραγμό ενώνεται με πρωτεΐνες και επιτίθεται στην μυελίνη, την μόνωση των νεύρων. Έτσι δημιουργούνται εκατομμύρια βραχυκυκλώματα στα νεύρα. Για αυτό το αλτζαχάιμερ μοιάζει σαν να έχει μπερδέψει κανείς τα συρτάρια της μνήμης.

Είναι αποτέλεσμα των ψεκασμών. Μάλιστα είναι μια από τις πολλές αρρώστιες που δεν υπήρχαν προπολεμικά, όπως η χρόνια κόπωση.

Τα μέταλλα που κυρίως ψεκάζονται είναι το σωματιδιακό αλουμίνιο και το ραδιενεργό βάριο. Τα δευτερογενή αποτελέσματα του αλουμινίου και του βαρίου έχουν ξεκαθαριστεί από την ανακάλυψη του Dr. Robert Folk των νανοβακτηριδίων, μια ολοκαίνουργια τάξη μολυσματικών βακτηριδίων που υπάρχουν κατά κόρον στην λιθόσφαιρα και την ανώτερη ατμόσφαιρα. Τώρα είναι γνωστό ότι είναι η πλέον διαδεδομένη μορφή ζωής στην γη. Τα ευρήματα του Folk έχουν δείξει ότι τα νανοβακτηρίδια μεταβολίζουν τα μέταλλα, ειδικά να δένονται σε τεράστιους αριθμούς στο αιωρούμενο αλουμίνιο και το βάριο στο ψέκασμα πριν πέσει κάτω με τις καταιγίδες στον υδροφόρο ορίζοντα.

Αφού τα ατμοσφαιρικά μέταλλα έχουν εξυπηρετήσει τον σκοπό να διαδώσουν τα όπλα ακτινών, δρουν σαν το τέλειο μέσο διανομής για ουσιαστικά μη ανιχνεύσιμους μολυσματικούς νάνο-παράγοντες, επιδεινώνοντας την τοξικότητα των μετάλλων στο ανθρώπινο σώμα. Οι τοξικολόγοι έχουν δείξει ότι το φθόριο στο πόσιμο νερό επιτρέπει στα σωματίδια του αλουμινίου να διεισδύσουν από τον αιματο-εγκεφαλικό φραγμό και καταστρέφει τα νευρικά κύτταρα.


Η έρευνα δείχνει ότι στους ανεπαρκείς σε μαγνήσιο ανθρώπους (το 90% των Αμερικανών), το σωματιδιακό αλουμίνιο αποθηκεύεται στο κεντρικό νευρικό σύστημα αντικαθιστώντας το μαγνήσιο, έχοντας σαν αποτέλεσμα την αδρανοποίηση της τουμπουλίνης ένα ένζυμο κρίσιμο για την νευρική λειτουργία. Το μαλικό μαγνήσιο είναι ένα πρόσθετο διατροφής που μπλοκάρει αποτελεσματικά την δηλητηρίαση από το αλουμίνιο καθώς αφαιρει το αλουμίνιο από το σώμα με την χηλίωση μέσω του μαλικού οξέως, ενώ προσδίδει φυσικό διαιτητικό μαγνήσιο. Η μηχανή νοητικού ελέγχου της Νέας Τάξεως Πραγμάτων θα καταρρεύσει όταν οι πολίτες επιβάλουν την κατάργηση της Ναζιστικής φθορίωσης του νερού και τα τοξικά ψεκάσματα.

Επειδή το μαλικό οξύ παίζει βασικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας στα μιτοχόνδρια συνιστάται συχνά με μαγνήσιο για την ινομυαλγία και το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.

Το μαλικό μαγνήσιο, βοηθά σε επώδυνες μυικές φλεγμονές, δυσκαμψία, πόνο στους μυς, και στην κόπωση που μπορεί να προκύψει από τον καταβολισμό του μυός, σε μια προσπάθεια για τη δημιουργία πηγών ενέργειας.

Κλινικά φαίνεται να απαλύνει και ενεργοποιεί τα μυϊκά κύτταρα.


Η αιτία που προκαλεί την ινομυαλγία δεν είναι πλήρως κατανοητή. Ωστόσο, ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν ότι υπάρχει μια δυσλειτουργία στην ικανότητα του σώματος για την παραγωγή ενέργειας. Οι μύες καίνε ενέργεια πιο γρήγορα από ό, τι μπορεί να παραχθεί. Η κατάσταση επιδεινώνεται από την έλλειψη των θρεπτικών ουσιών που απαιτούνται για παραγωγή ενέργειας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει τους μυς να στηρίζονται υπερβολικά στην αναποτελεσματική (αναερόβια) παραγωγή ενέργειας αντί της πιο αποτελεσματικής (αερόβια). Το μαλικό οξύ παίζει βασικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας στα κύτταρα. Ως εκ τούτου, συνιστάται συχνά με μαγνήσιο για ινομυαλγία και το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.

Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα των αεροψεκασμών. Εάν έχετε κοχόνες αντιδράστε, αλλιώς περιμένετε στους καναπέδες σας την λύτρωση από τον ΣΟΥ-ΖΟΥ, τους Ολύμπιους, τους Ε, τους πολιτικούς σας, τους ΕΛ και τους Κουνέλ, τρομάρα σας!

http://www.katohika.gr/


Δεν ειναι οι Βερσαλλίες! Ειναι το φτωχικό του Μπένι απο άλλη γωνία!


http://olympia.gr/

Η Ισλανδία διαγράφει χρέη νοικοκυριών απο στεγαστικά! «Επιλέξαμε τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα έναντι των τραπεζών».


VIDEO.EURONEWS/RT. Σεισάχθεια.
Σε όλη την Ευρώπη, εχει κάνει αίσθηση η απόφαση της κυβέρνησης της Ισλανδίας να διαγράψει τα χρέη των νοικοκυριών από στεγαστικά δάνεια, σε ποσό μεγαλύτερο των 24.000 ευρώ για κάθε σπίτι.

Το κόστος του σχεδίου αποτιμάται άνω των 900 εκατ. ευρώκαι θα διαρκέσει τέσσερα χρόνια.
Σε όλα τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ ήταν από τις πρώτες ειδήσεις, πλήν φυσικά των ελληνικών.

Οπότε το LEFTeria-news παρουσιάζει το ρεπορτάζ του Euronews και (άλλη μία) διαφωτιστική συνέντευξη του Ισλανδού Προέδρου Ólafur Ragnar Grímsson, στο ρώσικο RT αυτή την φορά, με τίτλο «Επιλέξαμε τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα έναντι των τραπεζών».
Στην αρχή της συνέντευξης ερωτάται ο Πρόεδρος της Ισλανδίας, τι έφταιξε για την κρίση.

Ο ίδιος απάντησε ότι μας είχε σερβιριστεί η θεωρία ότι όσο πιο απορρυθμισμένη και ελεύθερη η αγορά, όσο πιο πολύ ιδιωτικοποιείς, όλοι θα ευημερούν και όλοι θα είναι ευτυχισμένοι.

Αυτό όμως ήταν μια ιδεολογιά που μας το παρουσίαζαν ως οικονομική επιστήμη.

Βέβαια, συνέχισε ο Ισλανδός Πρόεδρος, όταν κατέρρευσαν οι τράπεζες, καταλάβαμε ότι αυτή η φόρμουλα ήταν δηλητηριώδης και επικίνδυνη.



Η Ισλανδία έχει ξεκινήσει ένα τεράστιο πρόγραμμα ελάφρυνσης χρέους για τα νοικοκυριά.

Οι επικριτές λένε ότι το πρόγραμμα, αξίας περίπου ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, θα μπορούσε να βλάψει την πιστοληπτική της ικανότητα, ακόμα και να τρομάξει τους ξένους επενδυτές.

Αλλά ο πρωθυπουργός της Ισλανδίας πιστεύει ότι ο κίνδυνος αξίζει.

«Τα άμεσα ωφέλη θα φτάσουν σε σχέδον 80% των ισλανδικών νοικοκυριών, αλλά τα έμμεσα οφέλη που θα φτάσουν στον καθένα. Θα αυξηθεί η οικονομική ανάπτυξη και η αγοραστική δύναμη», δήλωσε ο David Sigmundur Gunnlaugsson

Η Ισλανδία ανακάμπτει με αργούς ρυθμούς από την βαθύτερη οικονομική κρίση της Ιστορίας της, αλλά πολλά νοικοκυριά επιβαρύνθηκαν με υποθήκες που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να αποπληρώσουν, συμπιέζοντας τις καταναλωτικές δαπάνες και την οικονομική ανάπτυξη.

Η κυβέρνηση σχεδιάζει να παράσχει στους ιδιοκτήτες ακινήτων σχεδόν μισό δισεκατομμύριο ευρώ σε άμεσες απομειώσεις του χρέους των στεγαστικών δανείων και να δώσει σχεδόν άλλο τόσο σε φορολογικές απαλλαγές για διάστημα τριών ετών.

Η συμφωνία αυτή ισούται με το 9% της Ισλανδικής οικονομίας που αποτιμάται σε δέκα δισεκατομμύρια ευρώ.olympia.gr


Τι προδίδει το χρώμα των ούρων για την υγεία!



Ποια χρώματα μαρτυρούν σοβαρά προβλήματα του οργανισμού
Το διάγραμμα που σχεδίασαν οι επιστήμονες από το ιατρικό κέντρο «Cleveland Clinic» των Η.Π.Α, δείχνει όλες τις πιθανές αποχρώσεις που μπορεί να έχουν τα ούρα μας, αναφέρει ποιες κινούνται σε φυσιολογικό πλαίσιο και ποιες όχι, ενώ δίπλα σε καθεμία αναγράφεται το πρόβλημα υγείας που πιθανότατα να υπάρχει.Σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα άχρωμα ούρα φανερώνουν ότι πίνουμε μεγάλη ποσότητα νερού, το έντονο κίτρινο χρώμα, σαν αυτό του μελιού, υποδεικνύει ότι υπάρχει άμεση ανάγκη για νερό, ενώ το καφέ χρώμα προδίδει σοβαρή αφυδάτωση ή διαταραχές στην ηπατική λειτουργία.Πιο σοβαρά προβλήματα υγείας μαρτυρά το ροζ/κόκκινο χρώμα. Αν δεν έχει γίνει πρόσφατα κατανάλωση τροφών, όπως τα παντζάρια ή τα μύρτιλλα, υποδηλώνει την ύπαρξη αίματος στα ούρα, σύμπτωμα που συνήθως οφείλεται σε καρκίνο στην ουροδόχο κύστη, σε ασθένειες των νεφρών, σε προβλήματα προστάτη ή λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Το πλέον φυσιολογικό χρώμα για τα ούρα είναι το διαυγές κίτρινο χρώμα. Σε σπάνιες περιπτώσεις τα ούρα μπορεί να έχουν πράσινη ή μπλε απόχρωση. Αυτό μπορεί να προκληθεί από τροφές που έχουν την ιδιότητα να «βάφουν» ή από τη χρήση ορισμένων φαρμάκων (π.χ. καθαρτικά, φάρμακα χημειοθεραπείας).

Στο διάγραμμα υπάρχει ξεχωριστή ένδειξη για τα ούρα στην επιφάνεια των οποίων σχηματίζεται μόνιμα αφρός. Σύμφωνα με το διάγραμμα αυτό υποδεικνύει υπερβολική πρωτεΐνη στη διατροφή ή προβλήματα στους νεφρούς.

Οι επιστήμονες πιστεύουν πολύ στη χρήση αυτού του νέου διαγράμματος. Δεδομένου ότι το χρώμα των ούρων μπορεί να αποκαλύψει πολλά για το τι συμβαίνει στον οργανισμό μας, συμβουλεύουν να λαμβάνουμε υπόψη τις ενδείξεις του.


Πηγή: vita.gr




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger