Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Α. Φόνσου: «Σκέφτηκα πολλές φορές να αυτοκτονήσω»

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

«Δεν είμαι αχάριστη, η ζωή μου φέρθηκε καλά», λέει η Άννα Φόνσου τώρα που μπορεί ήσυχη να βλέπει οι κόποι τόσων χρόνων να αποδίδουν. 

Το μεγάλο της όνειρο «Το Σπίτι του Ηθοποιού» είναι πια έτοιμο. Τι κι αν έπρεπε να εκποιήσει όλη της την περιουσία; Δίπλα της έχει ανθρώπους που την αγαπούν αν και ακόμα δεν κρύβει πως της στοιχίζει ο χαμός της αδελφής της.

Αυτός ο χαμός μάλιστα ήταν που την έφερε στο χείλος του γκρεμού, ένα βήμα πριν από το σάλτο μορτάλε, πριν από την εγκατάλειψη της ζωής.

«Όταν πριν από έξι χρόνια έφυγε από τη ζωή η αδελφή μου η Μαρία ένιωσα πως έπρεπε να τελειώσει και για μένα η ζωή. Επί ένα χρόνο φορούσα παντού μαύρα κι αν μπορούσα θα έβαφα και το πρόσωπό μου με το χρώμα της ψυχής μου: σκέτο μαύρο, ούτε καν γκρι. Σκέφτηκα πολλές φορές να αυτοκτονήσω. Και ήταν η ύπαρξη της Ασημίνας που με κράτησε στη ζωή. Της κόρης της. Της κόρης μου. Της κόρης μας για πάντα», λέει και προσθέτει για την… «ιδιότυπη» υιοθεσία της κόρης της:

«Η Μαρία, η αδελφή μου με καταλάβαινε σε όλα. Και επειδή ήξερε ότι φοβόμουν την ευθύνη ενός παιδιού μια μέρα μου είπε: “Το παιδί που θα γεννήσω θα είναι δικό σου παιδί. Θα το μεγαλώσουμε μαζί.” Έτσι, από την πρώτη μέρα της γέννησής της υιοθέτησα την Ασημίνα μας. Κι αν είχα γεννήσει παιδί, η Ασημίνα θα ήθελα να είναι. Κι εκείνη, όταν την ρώτησαν οι δικαστές, ως έφηβη, τη γνώμη της για την υιοθεσία είπε: “Η μάνα μου είναι η Άννα”».

Και με τον γάμο όμως δεν τα πήγε καθόλου καλά. Παντρεύτηκε τρεις φορές και τρεις χώρισε.

«Η ρουτίνα της καθημερινότητας με τρελαίνει και αργά ή γρήγορα η σχέση τελειώνει, ακόμα κι αφήνοντας τους άλλους να πουν πρώτοι αντίο», λέει.

Ακόμα κι όταν όλοι έλεγαν ότι κάνεις σχέσεις με τους συμπρωταγωνιστές της, εκείνη έλεγε ότι δεν μπορούσε να ερωτευτεί ποτέ άνδρες συναδέλφους της.

«Ήταν πάντα δύσκολο να ερωτευτώ κάποιον απ’ τον ίδιο επαγγελματικό χώρο. Όταν ο άλλος έχει τις ίδιες ανασφάλειες, τι σχέση να υπάρξει; Βεβαίως και ο Νίκος Κούρκουλος ήταν πολύ όμορφος. Και άνθρωπος – διαμάντι. Ή ο Αλέκος Αλεξανδράκης. Κούκλος. Ο ευγενέστερος που υπήρξε ποτέ. Αναντικατάστατος. Αγαπούσε και σεβόταν όλες τις γυναίκες. Και με τους δύο ήμασταν φίλοι καρδιάς», λέει.

Τώρα πάντως έχει δεσμό με τον βιομήχανο Κώστα Όχονο, όμως ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να παντρευτεί.

«Βρήκα έναν άνθρωπο που και αυτός μισεί το γάμο. Υπάρχει αέρας ελευθερίας στη σχέση αλλά και βαθύ νοιάξιμο. Ο Κώστας παρότι έχει τις επιχειρήσεις του, θα με φροντίσει. Θα μου πει “τι χρειάζεσαι;” ή “εσύ έχεις τους ρόλους σου, μη σε καταπιούν οι υποχρεώσεις για το Σπίτι του Ηθοποιού”. Θα ασχοληθεί μαζί μου, από την υγεία μου μέχρι για το αν μου ταιριάζουν τα ρούχα που φοράω. Μου έλειπε ένας άνδρας που δε θα του έλεγε τίποτα το Φόνσου, αλλά το Άννα. Ένας πραγματικά δυνατός άνδρας. Γιατί, ξέρεις, οι ηθοποιοί έχουμε ανασφάλεια για τους λόγους που μας πλησιάζουν οι άλλοι», είπε.


Καυτό: Νεαρή τραγουδίστρια βγήκε χωρίς εσώρουχο στην πίστα και τρέλανε κόσμο

Της αρέσει να προκαλεί. Να…αναστατώνει. Να κάνει τ΄αρσενικά να χάσουν το φώς τους. Τι κι αν είναι ακόμη μικρό παιδάκι;

Εντούτοις μπορεί και ξεχνάει τα εσώρουχα της στο καμαρίνι…ή μήπως όχι; Λέτε ν ακολουθεί τις εντολές των συνεργατών της; Λογικό το βρίσκω. Διαφορετικά γιατί ν΄ασχοληθούμε μαζί της…

Η Selena Gomez μετά τον Justin φροντίζει και απασχολεί τα μέσα με τ΄αποκρυφά της…Δείτε γιατί…



http://blogs.gossip-tv.gr/

Η «καuτή» εμφάνιση της Καινούργιου στην Μύκονο!(βίντεο)


Η εκπομπή «Δέστε τους» τελείωσε και η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε τις διακοπές της!

 Πρώτος σταθμός των διακοπών της το κοσμοπολίτικο νησί, Μύκονος! Στο νησί δεν πήγε μόνη της...

Μαζί της ήταν ο αγαπημένος της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος!

Η κάμερα του mykonoslivetv τους εντόπισε να απολαμβάνουν τον εpωτά τους σε παραλία του νησιού. Η Κατερίνα Καινούργιου ανανεωμένη, αδυνατισμένη και εpωτευμένη απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές!

Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει άσπρο ολόσωμο μαγιό, το οποίο οι ροζ κάθετες γραμμές έσπαγαν την μονοχρωμία του, φόρεσε τα βατραχοπέδιλά της και πλατσούρισε στα καταγάλανα νερά!

Πηγή: gossip-tv.gr

Η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο κάνει διακοπές στην Πάρο και τρώει καλαμαράκια [εικόνα]

Με ένα υπέροχο μακρύ λευκό και κοραλλί φόρεμα, διακριτικά βαμμένη, απολύτως ανανεωμένη και πιο θηλυκή παρά ποτέ η Μόνικα Μπελούτσι και οι κόρες της κυκλοφορούν στη Νάουσα της Πάρου και δεν διστάζουν να κάτσουν σε ταβερνάκι για να απολαύσουν τις τοπικές νοστιμιές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Εspresso την Ιταλίδα που έχει γίνει παγκοσμίως σύμβολο του σεξ φιλοξενεί ένα φιλικό ζευγάρι Γάλλων στη βίλα του που βρίσκεται στην περιοχή του Μώλου, κοντά στην παραλία Τσουκαλιά. Από τη παρέα απουσιάζει ο σύζυγός της, Γάλλος σούπερ σταρ Βενσάν Κασέλ. Η σταρ εθεάθη, σύμφωνα με την εφημερίδα, το βράδυ του Σαββάτου στο Siparos και δοκίμασε καλαμάρι στη σχάρα, σαλάτα και λευκό κρασί.


http://www.iefimerida.gr/

Δείτε τι έπαθε επειδή έκανε πολύ θόρυβο στο σεχ...


Οι φωνές και οι θόρυβοι που προέρχονταν από το διαμέρισμα του 40χρονου ενοχλούσαν όλη την πολυκατοικία.

Οι ένοικοι για να γλιτώσουν από τις εξάρσεις του σεχομανούς γείτονά τους αναγκάστηκαν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη.

Ο δικαστής στην Πάντοβα της Ιταλίας διέταξε, λοιπόν, την έξωση του 40χρονου, ενώ παράλληλα του απαγόρευσε να πλησιάζει την πολυκατοικία και τους ενοίκους της σε ακτίνα 500 μέτρων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γείτονες του είχαν φτάσει στο σημείο να αλλάξουν συνήθειες, για παράδειγμα έτρωγαν νωρίτερα προκειμένου να κοιμούνται νωρίτερα τα παιδιά τους.

Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι αυτό το κορίτσι...


Είδε τις φίλες της να μεταμορφώνονται σε νεαρές κοπέλες αλλά η Laxmi Yadev δεν είδε το ίδιο και στον καθρέφτη της, καθώς παραμένει ίδια από τότε που ήταν πέντε χρονών. 

Μπορεί πλέον να έχει φτάσει τα 20 αλλά έχει ύψος μόλις ένα μέτρο, ζυγίζει 19 κιλά και τα ρούχα της είναι κανονικά ρούχα 6χρονου παιδιού. 

Μια σπάνια γενετική διαταραχή είναι αυτή που σταμάτησε την ανάπτυξη της Laxmi πριν από 15 χρόνια με αποτέλεσμα να ζει όλη της τη ζωή ως γυναίκα παγιδευμένη στο σώμα ενός παιδιού. 

Η Laxmi έχει υποστεί χρόνια σχολίων και εξευτελισμού αλλά αυτό που της κοστίζει περισσότερο είναι το μέλλον που της στερεί η κατάστασή της. 

Ξέρει πως δεν θα κάνει ποτέ παιδιά οπότε δεν βρίσκει και το λόγο να παντρευτεί. 

«Μερικές φορές σκέφτομαι τη ζωή που θα μπορούσα να έχω και στεναχωριέμαι», δηλώνει η 20χρονη Ινδή. «Θα διασκέδαζα, θα ήμουν ανεξάρτητη και θα απολάμβανα τη ζωή όπως άλλα κορίτσια». 

Από την ίδια διαταραχή πάσχει και ο αδελφός της Azad. Εκείνος ήταν αποφασισμένος να γίνει δάσκαλος και πιστεύει πως ο εκφοβισμός και τα υποτιμητικά σχόλια τον έκαναν να παλέψει ακόμα περισσότερο για να πετύχει τους στόχους του. 

Ακολουθώντας το παράδειγμα του αδελφού της και με τη στήριξη της οικογένειάς της η Laxmi ήρθε αντιμέτωπη με τους φόβους της και έπιασε δουλειά σε ένα κατάστημα. 

«Φοβάμαι αλλά είμαι και σκληρή και θα ξεπεράσω τους φόβους μου», λέει η ίδια. 

Άλλωστε ο μισθός της θα είναι σημαντικό βοήθημα και για την οικογένειά της που ζει με 102 ευρώ το μήνα. Τα πενιχρά οικονομικά τους στάθηκαν εμπόδιο και για τη βοήθεια που θα μπορούσε να είχε δοθεί στην Laxmi και τον Azad, καθώς η οικογένεια δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο κόστος της αυξητικής ορμόνης που θα μπορούσε να τους είχε βοηθήσει αν την είχαν πάρει πριν τα 16 τους χρόνια. 

Παρά τις δυσκολίες η Laxmi είχε μεγάλη επιτυχία στις σπουδές της. Αποφοίτησε με άριστα και τώρα θέλει να παρακολουθήσει μαθήματα πληροφορικής στο κολέγιο. 


Οι παγίδες που το καλοκαίρι μας... “καταστρέφουν”

Τι είναι το καλοκαίρι; Ο ήλιος, τα μπάνια στη θάλασσα, τα παγωτά, οι νυχτερινές βόλτες, οι θερινοί κινηματογράφοι, η μυρωδιά από το νυχτολούλουδο, οι διακοπές, οι ψαροταβέρνες, οι έξοδοι και τα ποτά, τα πεπόνια, τα καρπούζια, και τα σταφύλια. Αυτό είναι το καλοκαίρι. Όμως κάποια πράγματα από όλα αυτά τα υπέροχα, κρύβουν παγίδες που μπορεί να μας καταστρέψουν. Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που όλο τον χρόνο κάνουν δίαιτα, πάνε διακοπές και επιστρέφουν παχύτεροι από πριν. Διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε (διατροφικά) τώρα το καλοκαίρι στην παραλία, στην ταβέρνα, στις νυχτερινές σας εξόδους.
Ας ξεκινήσουμε με την παραλία. Πηγαίνετε σε μια υπέροχη παραλία, κάθεστε στην ξαπλώστρα χαλαρώνετε, ο ήλιος καίει από ψηλά, βουτάτε στα καταγάλανα νερά και ύστερα από ώρες παραμονής κάποιος από την παρέα ρίχνει το δόλωμα: “Παιδιά ποιος θέλει παγωτάκι;” Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παραμείνετε κωφός στις σειρήνες. Συνεχίστε να διαβάζετε το βιβλίο σας, ή να κοιτάτε την καλλίπυγο νεαρά που κάθεται μπροστά σας. Οι θερμίδες ενός παγωτού ξεκινούν από τις 75/100γραμμάρια και φτάνουν και τις 300/100 γραμμάρια. Εάν παρ όλα αυτά δεν έχετε τη δύναμη του Οδυσσέα και παρασυρθείτε, προτιμήστε μια γρανίτα. Εάν είστε άτυχος και δεν έχει γρανίτες, και πρέπει αναγκαστικά να φάτε παγωτό, τότε σας λέμε ότι η σοκολάτα έχει περισσότερο λίπος από τη βανίλια. Παγωτά με γεύση φρούτων έχουν τις λιγότερες θερμίδες.
Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική λύση ενός παγωμένου καφέ. Θα σας ανακουφίσει και δεν θα πάρετε πολλές θερμίδες. Αρκεί να μην είναι τύπου “φρεντοτσίνο” και να μην έχει πολλή ζάχαρη.
Οι ώρες στην παραλία περνούν με ενδιαφέρον, και κάποια στιγμή το απογευματάκι, ο ίδιος τύπος που πρότεινε το παγωτό, ρίχνει και το επόμενο δόλωμα: “Δεν πάμε όλοι μαζί να πιούμε κρύες μπύρες και σφηνάκια στο beach bar”; Έχετε δύο επιλογές ή να του πείτε να μην μιλάει, ή να ακολουθήσετε. Εξάλλου στο μπαράκι έχει αρχίσει ήδη ο χορός και ενδιαφέρουσες υπάρξεις λικνίζονται με τα μαγιό τους. Προσέχετε τι θα πιείτε. Προτιμήστε μια μπύρα, ή κάποιο λευκό ποτό. Μακριά από τα “μοχίτο” και τις “μαργαρίτες”. Φροντίστε όταν θα αρχίζουν να έρχονται και οι γύροι με τα σφηνάκια, να μην το παρακάνετε διότι τα “μικρά ποτήρια σε μεθούν”...
Μετά την παραλία, ο ίδιος τύπος, τον οποίο αρχίζετε να στραβοκοιτάτε ρίχνει τη μαγική ιδέα: “Δεν πάμε σε καμιά ταβερνούλα να τσιμπήσουμε κάτι πριν βγούμε για βράδυ;” Ε αυτό ήταν θα σας ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Τόσους μήνες δίαιτας και γυμναστικής και θα καταστραφούν σε 10 ημέρες διακοπών. Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να αντισταθείτε στους πειρασμούς κάποιας ψαροταβέρνας σε ένα νησί. Είστε και σε διακοπές οπότε πρέπει να είστε χαλαροί. Μόνη μας συμβουλή, είναι να φάτε από όλα, αλλά με μέτρο.
Εναλλακτικά αντί για ταβέρνα, ο ίδιος “σατανάς” της παρέας, μπορεί να προτείνει να πάει όλη η παρέα σε κάποιο θερινό κινηματογράφο, γιατί παίζει μια τρομερή ταινία. Μην σπεύσετε να ανασάνετε από ανακούφιση. Εδώ η παγίδες είναι πιο... ύπουλες για τη σιλουέτα σας. Ξεκινάμε λοιπόν και σας λέμε: Πατατάκια, νάτσος με λιωμένο τυρί, ποπκόνρ, παγωμένα αναψυκτικά, σοκολάτες, παγωτά και ο κατάλογος δεν σταματά. Προτιμήστε κάτι ελαφρύ. Ένα light αναψυκτικό,ή ένα αεριούχο νερό και ποπκόρν. Οι θερμίδες είναι ασύγκριτα λιγότερες. Απολαύστε την ταινία και μυρίστε το νυχτολούλουδο για να ξεχαστείτε από τον ήχο που κάνουν οι υπόλοιποι της παρέας καθώς τρώνε τις θερμιδικές βόμβες.
Και τέλος καλοκαίρι δίχως βραδινή έξοδο δεν νοείται. Όταν λοιπόν πάτε σε κάποιο μπαράκι, με το κύμα να σκάει δίπλα σας, αποφύγετε τα κοκτέιλ, και προτιμήστε ένα ποτήρι λευκό, κρύο, κρασί. Ίσως και μια μπύρα.
Αν όμως παρά τις συμβουλές μας εσείς θελήσετε να παρασυρθείτε, φροντίστε να το κάνετε με... μέτρο, και δίχως τύψεις. Φροντίστε να απολαύσετε το καλοκαίρι σας...
http://iatropedia.com

Η χειρότερη και πιο σοκαριστική περίπτωση νευρικής ανορεξίας !

 
Στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών η Kate Chilver από το δυτικό Λονδίνο έδειξε τα πρώτα σημάδια νευρικής ανορεξίας.

Δεκαέξι χρόνια αργότερα, η 31χρονη πλέον Kate ζύγιζε μόλις... 25 κιλά και βρισκόταν ένα βήμα πριν το θάνατο.

Όλο αυτό το διάστημα, η κοπέλα έδινε κάθε μέρα μάχη με τη νευρική ανορεξία και δυστυχώς, δεν κατάφερε να βγει νικήτρια.

Η Kate ήταν πια τόσο αδύνατη που το στομάχι και το έντερό της είχαν νεκρώσει, καθώς δεν αιματώνονταν, ενώ οι προσπάθειες των γιατρών της να την ταΐσουν, συνεχώς αποτύγχαναν.

Το τελικό «χτύπημα» ήρθε από την καρδιά της που είχε πλέον το μισό μέγεθος από το κανονικό.


Μετά τον θάνατό της, τον περασμένο Ιουλίο, οι γιατροί στην Βρετανία που την είχαν αναλάβει έκαναν λόγο για την χειρότερη περίπτωση νευρικής ανορεξίας που είχαν δει στην διάρκεια της καριέρας τους.

Ο Βοσκόπουλος επέστρεψε μετά από 4 χρόνια-Στο πλευρό του η κόρη του και η Άντζελα Γκερέκου [βίντεο]

Μια sold out συναυλία στο Βεάκειο θέατρο στο Πειραιά σηματοδότησε την επιστροφή του Τόλη Βοσκόπουλου στα μουσικά δρώμενα. Μαζί του οι δυο γυναίκες της ζωής του, η γυναίκα του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους.

Το Βεάκειο θέατρο στον Πειραιά, την περιοχή που γεννήθηκε και μεγάλωσε, επέλεξε ο Τόλης Βοσκόπουλος για να δώσει την πρώτη του συναυλία μετά από τέσσερα χρόνια αποχής.

Η βραδιά, που ήταν από την φύση της συγκινητική, έγινε ακόμη περισσότερο όταν, την στιγμή που ξεκίνησε να τραγουδά, ανέβηκε στη σκηνή -κρατώντας μια ανθοδέσμη- και τον πήρε αγκαλιά η πολυαγαπημένη του κόρη.

Ενώ, λίγο αργότερα, ανέβηκε στη σκηνή μαζί του και ο Μίμης Πλέσσας, με το κοινό να τους χειροκροτεί.

Στο πλευρό του συζύγου της βρέθηκε και η -πάντα εκθαμβωτική- Άντζελα Γκερέκου σε μια από τις σπάνιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

http://www.iefimerida.gr/

Συγκλονιστική επιστολή: «Σκότωσα το παιδί μου γιατί δεν μπορούσα να το θρέψω»...

Ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων και ένα μεγάλο τους όνειρο: να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Εκείνος 45 ετών και εκείνη 40. Υπάλληλοι σε μεγάλο εμπορικό κατάστημα του Πειραιά.

Η γυναίκα μένει έγκυος. Το όνειρο παίρνει το δρόμο να γίνει πραγματικότητα. Αλλά δύο μήνες μετά μένουν χωρίς δουλειά και οι δύο υποψήφιοι γονείς γιατί το κατάστημα που δούλευαν κλείνει. Από τη μία μέρα στην άλλη και οι δύο μπαίνουν στην ανεργία.

Μετράνε τις δυνάμεις τους και διαπιστώνουν με φρίκη ότι δεν μπορούν να θρέψουν το παιδί που θα φέρουν στον κόσμο, δεν μπορούν να το μεγαλώσουν, δεν μπορούν να προσφέρουν ό,τι χρειάζεται ένα μωρό, γιατί δεν έχουν χρήματα. Και παίρνουν την απελπισμένη απόφαση: έκτρωση.

Η τραγική αυτή ιστορία έφτασε στα χέρια μου από τον ίδιο τον απελπισμένο υποψήφιο πατέρα (έχω το όνομά του για κάθε ενδιαφερόμενο αλλά ο ίδιος μου ζήτησε να μην το δημοσιοποιήσω).

Στο email που μου έστειλε γράφει: «Δεν ζητάω εκδίκηση κ. Χαρδαβέλλα για το έγκλημα που με ανάγκασαν να κάνω. Δικαίωση ζητάω στο όνομα του παιδιού μου που δεν ήρθε ποτέ στον κόσμο και μια ανθρώπινη απάντηση από όλους αυτούς που μας κυβερνάνε για τα όνειρά μας που έκαψαν. Από εδώ και πέρα η γυναίκα μου και εγώ θα ζούμε με τη μαρτυρική ενοχή ότι σκοτώσαμε το παιδί μας για να μην το κάνουμε δυστυχισμένο με τη γέννησή του. Αναρωτιέμαι πώς μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος με τέτοιο βάρος μέσα του».

Τέτοιο έγκλημα έκτρωσης εμβρύου, κάνουν πλέον χιλιάδες νέα ζευγάρια παντρεμένων γιατί βλέπουν ότι δεν μπορούν να γεννήσουν τα παιδιά τους, δεν έχουν να πληρώσουν τα έξοδα του τοκετού, δεν έχουν να πληρώσουν όσα χρειάζεται στα πρώτα του βήματα ένα μωρό για να ζήσει.

Οι εκτρώσεις στις μαιευτικές κλινικές αλλά και στα ιδιωτικά ιατρεία γυναικολόγων έχουν αυξηθεί από το 2011 κατά 40%, τρομακτικό νούμερο για μία χώρα που γερνάει καθημερινά, καθώς δεν γεννιούνται πλέον παιδιά.

του Κώστα Χαρδαβέλλα

Πραγματικό «άλογο» η τενίστρια Σαμπίν Λισίτσκι - Το απίστευτο άνοιγμα των ποδιών της που σάστισε τους πάντες [εικόνες]

Μπορεί μεν να νικήθηκε στον τελικό γυναικών του Ουίμπλεντον από τη Γαλλίδα ομότεχνή της Μαριόν Μπαρτολί, ωστόσο εκείνη ήταν που μαγνήτιζε κάθε δευτερόλεπτο τα βλέμματα με τα απίστευτα σωματικά προσόντα της που θύμιζαν καλπάζον άλογο.

Για του λόγου το αληθές:



Θαυματουργό φάρμακο της φύσης το λεμόνι!




Πολλοί επαγγελματίες σε εστιατόρια και χώρους μαζικής εστίασης καταναλώνουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το λεμόνι δίχως να πετούν τίποτε.

Πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ολόκληρο το λεμόνι χωρίς να πετάξουμε τίποτε?


Απλά. Τοποθετήστε το λεμόνι στην κατάψυξη. Όταν το λεμόνι παγώσει , πάρτε τον τρίφτη σας, και τρίψτε ολόκληρο το λεμόνι (δεν χρειάζεται να το ξεφλουδίσετε! Όπως τρίβουμε το λεμόνι στα γλυκά) και ρίξτε το πάνω σε όλα ΟΛΑ σας τα φαγητά.
Τοποθετήστε το μέσα στο ουίσκυ σας, το κρασί σας, την σαλάτα, τα γλυκά, τον καφέ τα φαγητά, στο παγωτό γενικά ΠΑΝΤΟΥ!

Το λεμόνι θα δώσει σε όλα μια ανέλπιστα καλή γεύση. Κυρίως κάτι που σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει ποτε.
Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν μόνο την πορτοκαλάδα σαν πηγή βιταμίνης c. ΟΧΙ ΠΙΑ! Τώρα που μάθατα αυτό το μυστικό του λεμονιού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παντού.

· Ποιο είναι το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης ολόκληρου του λεμονιού? (εκτός του ότι πετάτε λιγότερα σκουπίδια κι ότι βελτιώνει την γεύση σε όλα σας τα ροφήματα και φαγητά):
ΥΓΕΙΑ = Οι φλούδες λεμονιού περιέχουν 5 έως 10 φορές περισσότερες βιταμίνες από ότι ο χυμός του λεμονιού και δυστυχώς εμείς αυτό το τμήμα το πετάμε….. Οι φλούδες του λεμονιού έχουν την δυνατότητα να ανανεώνουν τα κύτταρα του σώματος μας με το να εκτοπίζουν τα τοξικά στοιχεία που εισέρχονται στον οργανισμό μας από τις τροφές και το περιβάλλον.
ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ= Το κίτρο που περιέχει είναι ένα μαγικό συστατικό καθώς σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα!!!! ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ 10.000 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ????? Γιατί δεν το γνωρίζουμε αυτό? Γιατί οι φαρμακευτικές έχουν τεράστια κέρδη με το να κατασκευάζουν φάρμακα καταπολέμησης του καρκίνου αλλά και να κατασκευάζουν προιόντα από την φλούδα του λεμονιού (κοσμετολογία) με αποτέλεσμα να επωφελούνται οικονομικά.

Βοηθήστε τους φίλους κι αγαπημένους σας ανθρώπους μεταδίδοντας τους αυτή την πληροφορία εξηγώντας τους πόσο ευεργετική είναι η φλούδα του λεμονιού για την υγεία τους!

Σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν από καρκίνο καθημερινά στον πλανήτη αλλά ταυτόχρονα και τι τεράστιο κέρδος βγάζουν οι φαρμακευτικές παράγοντες ψεύτικες ελπίδες ίασης.

Τα δέντρα του κίτρου έχουν μια τεράστια γκάμα κατηγοριών. Από λεμονια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ, lime κλπ.
Μπορείτε όλα να τα καταναλώνετε με διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να τα τρώτε ωμά, σε χυμό, σε σορμπέ, σε γλυκά κλπ
ΟΜΩΣ ο ευεργετικότερος τρόπος είναι να τρίβετε την φλούδα τους στο φαγητό σας ωμή!!!! ΜΟΝΟ αυτή η μέθοδος καταπολεμά όλους τους όγκους αλλά και τις κύστες στο ανθρώπινο σώμα.

Η λεμονιά σαν δέντρο έχει αποδειχτεί σωτήρια για όλους τους τύπους καρκίνου! Έχει ταυτόχρονα και μια τεράστια αντιμικροβιακή δράση κυρίως ως προς τους μύκητες, βακτήρια, μικρόβια, παράσιτα, σκουλήκια.
Το λεμόνι ρυθμίζει άψογα την αρτηριακή πίεση και είναι φυσικό αντικαταθλιπτικό!!!! Ταυτόχρονα καταπολεμά το στρες και τις νευρικές διαταραχές.

Η πηγή αυτής της πληροφορίας έρχεται από μια τεραστια φαρμακευτικη εταιρία που αναφέρει πως έχουν γίνει πάνω από 20 μακροπρόθεσμα εργαστηριακά τεστ από το 1970 μέχρι και σήμερα που απέδειξαν την συντριπτική δράση κι επιτυχία του λεμονιού στην καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων κυρίως στο δέρμα, σε 12 τύπους καρκίνου όπως : παχέως εντέρου, στήθους, προστάτη, πνευμόνων και παγκρέατος.

Τα στοιχεία του λεμονιού έχουν 10.000 φορές ισχυρότερη δράση από την ουσία Adriamycin που χρησιμοποιείται ευρέως σε όλα τα φάρμακα χημειοθεραπείας παγκοσμίως.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΩ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΑ ΥΓΙΗ ΚΥΤΤΑΡΑ!!!!! Κάτι που η χημειοθεραπεία έχει παταγωδώς αποτύχει…..

Οι ασθένειες που βγάζει το σώμα μας δεν είναι απαραίτητα κληρονομικές από τα γονίδια μας αλλά μάλλον είναι αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε και αντιδρούμε στο περιβάλλον μας: (Bruce Lipton Phd)

Ξεσήκωσε την παραλία η Άννα Πρέλεβιτς! Αυτό είναι κορμί! (ΦΩΤΟ)


Τις καλοκαιρινές της βουτιές στη Βάρκιζα επέλεξε να κάνει η Άννα Πρέλεβετς, η οποία, έκανε τα πλήθη να παραληρούν με την καλοσχηματισμένη σιλουέτα της.

 Η πρώην εστεμμένη, μπορεί να μην απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική της ζωή, αλλά τα σωματικά της προσόντα, μαγνητίζουν, τόσο τα βλέμματα, όσο και τα φωτογραφικά φλας.
Ο φακός του «entertv» την «τσάκωσε».

Δείτε τις φωτογραφίες: 



entertv.gr

Σοκ: 865.000 γαλάζιες προσλήψεις στο Δημόσιο έκανε ο πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για τις προσλήψεις στο Δημόσιο την περιόδο 2004-2009, αφού ο αριθμός τους αντιστοιχεί στο 129% του του σημερινού υπηρετούντος προσωπικού. Πώς γίνεται αυτό; Μόνο την περιόδο της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Καραμανλή προσελήφθησαν στο Δημόσιο 865.000 άτομα, ενώ σήμερα σε όλο το Δημόσιο απασχολούνται 670.000.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα» την περίοδο 2004-2009 προσελήφθησαν:

Μόνιμοι και αορίστου χρόνου 167.230
Ορισμένου χρόνου-εποχικοί 330.515
Συμβασιούχοι έργου 161.383
Ωρομίσθιο προσωπικό 120.826
Αναπληρωτές καθηγητές 83.636
Θητεία 1.542
Σύνολο 865.132
Στην πλειονότητά τους οι προσλήψεις της περιόδου εκείνης δεν έγιναν μέσω ΑΣΕΠ. Εξι στις 10 ήταν για για υπαλλήλους με σύμβαση έργου ή ορισμένου χρόνου, οι διαδικασίες για τις οποίες δεν υπάγονταν τότε στον έλεγχο της ανεξάρτητης Αρχής.

Αντιθέτως, μόνο δύο στις δέκα προσλήψεις αφορούσαν μόνιμο προσωπικό, για το οποίο οι φορείς ήταν υποχρεωμένοι να τηρούν διαφανείς διαδικασίες. Ωστόσο, και σε αυτή την περίπτωση καθιερώθηκε η προφορική συνέντευξη.

Παράλληλα, με το Προεδρικό Διάταγμα Παυλόπουλου κατέστη δυνατή η μονιμοποίηση 35.240 συμβασιούχων που απασχολούνταν στο Δημόσιο.

Είναι χαρακτηριστικό πως την πενταετία Καραμανλή προσλαμβάνονταν κατά μέσο όρο ετησίως περίπου 98.400 συμβασιούχοι, αριθμός υπερδιπλάσιος των σημερινών 45.600 απασχολουμένων ως συμβασιούχων.

http://www.iefimerida.gr/

Πως η κρίση σκοτώνει τους Έλληνες! Ποιες ασθένειες αυξήθηκαν. Τι έδειξε έρευνα


Σοβαρές πληγές στην Υγεία των Ελλήνων αφήνει η οικονομική κρίση και τα μνημόνια καθώς έρευνα που πραγματοποίησε η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ) έδειξε ότι η εμφάνιση σοβαρών και χρόνιων νοσημάτων  αυξάνεται στον πληθυσμό της χώρας μας ενώ πλέον φαίνεται ξεκάθαρα πως αιτία είναι η εγκατάλειψη της υγείας από τους πολίτες. 

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Τα χρήματα λιγοστεύουν στους Έλληνες και μαζί τους λιγοστεύει και η φροντίδα. Οι ασθενείς παραμελούν την υγεία τους επειδή πια δεν έχουν χρήματα ούτε για τα απαραίτητα. 
Όπως ξεκάθαρα επισημαίνουν οι  ειδικοί της ΕΣΔΥ: “Η συρρίκνωση της υγειονομικής δαπάνης λόγω της οικονομικής κρίσης έχει υποβαθμίσει το επίπεδο υγείας, τη χρήση και την πρόσβαση των ασθενών σε υπηρεσίες υγείας”.

Αποτέλεσμα είναι τα χρόνια νοσήματα να παρουσιάζουν δραματική αύξηση όπως και οι αντίστοιχοι θάνατοι. Όπως εξηγούν οι επιστήμονες, τα χρόνια νοσήματα, μεταξύ των οποίων τα καρδιαγγειακά νοσήματα, ο καρκίνος, ο διαβήτης και τα ψυχικά νοσήματα, αποτελούν τη σημαντικότερη αιτία ανικανότητας και πρόωρου θανάτου και επιφέρουν τελικά υψηλό κόστος στο σύστημα υγείας, καθώς ευθύνονται για το 70% της ζήτησης υπηρεσιών υγείας και απορροφούν περισσότερο από το 65% της εθνικής υγειονομικής δαπάνης. 

Και αυτό επειδή οι Έλληνες επειδή δεν έχουν χρήματα να δώσουν για να προλάβουν τα χειρότερα, αφήνουν τον εαυτό τους ουσιαστικά να καταρρεύσει και μετά αναγκάζονται να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία. 
Δεν είναι τυχαία η αύξηση των εισαγωγών στα χρόνια του μνημονίου κατά 30%. 

Ο Τομέας Οικονομικών της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας σε έρευνα που διεξήχθη το Φεβρουάριο και Μάρτιο 2013 σε 1600 ενήλικες ασθενείς, άνδρες και γυναίκες, μελέτησε τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη χρήση υπηρεσιών υγείας του γενικού πληθυσμού για τέσσερα χρόνια νοσήματα σε ήπιο ή μέτριο στάδιο (Υπέρταση, Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου ΙΙ, Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) και Άνοια τύπου Alzheimer) σε 11 πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Λαμία, Τρίπολη, Βόλο και Κοζάνη). Όπως απεδείχθη η συντριπτική πλειοψηφία των χρόνιων νοσημάτων θα μπορούσαν να είχαν προληφθεί με την εξάλειψη ή διαχείριση των παραγόντων κινδύνου. 

Η έρευνα ασχολήθηκε με το επίπεδο του εισοδήματος, το επίπεδο υγείας, την πρόσβαση και χρήση υπηρεσιών υγείας και την επιλογή φαρμάκου. Συνοψίζονται μερικά από τα συμπεράσματα της μελέτης:

-Καταγράφεται μείωση κατά μ.ο. περίπου €530 στο μηνιαίο οικογενειακό εισόδημα, το οποίο διαμορφώνεται σε €1.115. 8 στους 10 ασθενείς αντιλαμβάνονται τη μείωση αυτή ως ιδιαίτερα υψηλή και δηλώνουν ιδιαίτερα απαισιόδοξοι για το μέλλον ενώ 2 στους 10 μείωσαν τη δαπάνη υγείας. 

-Σε ότι αφορά τα γενόσημα, υπάρχει ασάφεια αναφορικά με τις στάσεις και αντιλήψεις των ασθενών. Αναφορικά με την ασφάλεια 4 στους 10 ασθενείς αναγνωρίζει τα γενόσημα ως ασφαλή και ποιοτικά φάρμακα ενώ η χώρα προέλευσης αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την αναγνώριση ότι ένα γενόσημο τηρεί προδιαγραφές ασφαλείας και μπορεί να είναι αποτελεσματικό. 

-Το φάρμακο για τον χρόνιο ασθενή είναι «μονόδρομος», με αποτέλεσμα να μειώνει κάθε άλλη δυνατή δαπάνη για να έχει πρόσβαση στο φάρμακο. 9 στους 10 θεωρούν το φάρμακο ιδιαιτέρως σημαντικό για τη διατήρηση του επιπέδου υγείας τους ενώ 6 στους 10 θεωρούν την άποψη του γιατρού το πρώτο κριτήριο για την αλλαγή φαρμάκου. Αδιαμφισβήτητη η σχέση εμπιστοσύνης με το φάρμακο το οποίο ήδη λαμβάνει και έχει ρυθμιστεί, μολονότι επωμίζεται πρόσθετο κόστος. 

-Μόλις 1 στους 10 άλλαξε το φάρμακό του και επέλεξε αυτό που αποζημιώνει η κοινωνική ασφάλιση. Οι 8 στους 10 ασθενείς παρέμειναν στο φάρμακό τους, μετά την εφαρμογή της συνταγογράφησης με βάση τα νέα δεδομένα, και επωμίσθηκαν την πρόσθετη δαπάνη, περικόπτοντας κάθε άλλο δυνατό έξοδο.

http://iatropedia.com/

Διέρρευσαν φωτογραφίες της “Χουρέμ” από τη νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική!

Οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τον τέταρτο κύκλο της σειράς "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής" είναι εντυπωσιακές.

Δεν υπάρχει όμως καμία ομοιότητα της Μεριέμ Ουζερλί με την αντικαταστάτρια της και το τουρκικό κοινό έχει σύρει ήδη τα εξ αμάξης στη νέα Χουρέμ μέσω των social media.

Όλα όσα γράφτηκαν έχουν θορυβήσει τους παραγωγούς του "Σουλεϊμάν". Κι αυτό γιατί τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλειστούΝ και τα διαφημιστικά πακέτα για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, το τουρκικό κανάλι που προβάλλει την σειρά πραγματοποίησε σύσκεψη και οι υπεύθυνοι του σταθμού εξέφρασαν έντονη δυσαρέσκεια για τον τρόπο που ο παραγωγός Τιμούρ Σαβτζί χειρίστηκε το θέμα της διαπραγμάτευσης με τη Μεριέμ Ουζερλί.

Μάλιστα, ο Χαλίτ Εργκένς αν και είχε απηυδήσει με τα καπρίτσια της, είχε εκφραστεί υπέρ της παραμονής της στη σειρά.

Στο μεταξύ έχουν ήδη κυκλοφορήσει ήδη στο Διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες της Μεριέμ Ουζερλί από τη νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική της Γερμανίας.

Η αλήθεια είναι ότι η γνωστή σε όλους μας "Χουρέμ" δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, καθώς είναι καταβεβλημένη, όπως μπορείτε να δείτε και στην ακόλουθη φωτογραφία.


Πηγή: gossip-tv.gr

Δείτε το μήνυμα που έστειλε η νύφη επειδή δεν της άρεσε το δώρο γάμου!


Το δώρο γάμου είναι μια δύσκολη υπόθεση... 

Λίστα γάμου ή όχι; Λογαριασμός σε τράπεζα ή τελοσπάντων ό,τι θέλει ο καθένας;

Μια νιόπαντρη γυναίκα στις ΗΠΑ έμεινε τόσο απογοητευμένη από το δώρο γάμου που της έκανε ένα ζευγάρι φίλων της και αποφάσισε να το δείξει, ξεχνώντας κάθε κανόνα σωστής συμπεριφοράς και ευγένειας.

Η γυναίκα έστειλε έτσι ένα μήνυμα στη φίλη της στο Facebook ζητώντας το... λόγο για τον οποίο το ζευγάρι αποφάσισε να της κάνει δώρο γάμου μόνο 100 δολάρια.

Στο μήνυμα ρωτούσε με ειρωνικό τρόπο αν η καλεσμένη έμεινε απογοητευμένη από τον γάμο και για το λόγο αυτό της έκανε δώρο μόλις 100 δολάρια.

Στη συνέχεια του μηνύματος, που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις όταν γνωστοποιήθηκε, η νύφη ανέφερε ότι το τραπέζι του γάμου κόστισε περίπου 200 δολάρια το άτομο, καταλήγοντας ότι γνωρίζει πως το ζευγάρι εργάζεται και βγάζει χρήματα... Και έκλεισε το μήνυμά της με μια αιχμηρή ευχή ''Ό,τι δεχόμαστε είναι ό,τι δίνουμε πίσω''...

Η κοπέλα έκπληκτη έδωσε το μήνυμα στη δημοσιότητα και της απάντησε ότι δεν ήξερε ότι έπρεπε να... πληρώσει για τον υπερκοστολογημένο γάμο της πρώην -προφανώς-  φίλη της...


ΦΩΤΟ: "Τα "σπασαν" Ρονάλντο και Μέσι σε pool party!


Καλεσμένος στο pool party του Ρονάλντο ήταν ο Λιονέλ Μέσι, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με το «newsit.gr», ο Λιονέλ Μέσι, δέχθηκε την πρόσκληση του παλαίμαχου Βραζιλιάνου σούπερ σταρ και διασκέδασε, παρέα με τον ίδιο και πολλές αιθέριες υπάρξεις.
Δείτε τις φωτογραφίες: 





Τι είναι καλύτερο, γρήγορο περπάτημα ή τρέξιμο;


Οι επιστημονικές έρευνες έχουν καταλήξει στο εξής:...

Κατά την διάρκεια της ήπιας άσκησης, όπως το περπάτημα, η πλειοψηφία των θερμίδων που καίγονται προέρχονται από το λίπος. Αντίθετα, κατά τη διάρκεια της έντονης άσκησης, όπως το τρέξιμο, η πλειοψηφία των θερμίδων που καίγονται προέρχονται από την γλυκόζη. Παρόλα αυτά, όμως, η έντονη άσκηση καίει σε σύνολο περισσότερες θερμίδες απ' ότι η ήπια, έτσι το τρέξιμο είναι προτιμότερο. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να περπατάτε όσο περισσότερο γίνεται, όποτε σας δίνεται η ευκαιρία. 

Αρρωστημένο! Πλούσιοι ενήλικες πληρώνουν 2.600 ευρώ τον μήνα και θηλάζουν


Σε νέο είδος πολυτελείας για τους πλούσιους της Κίνας αναδεικνύεται το μητρικό γάλα, με εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες… τροφού και σε ενήλικες, προκαλώντας και την οργή των χρηστών του διαδικτύου.

Η εταιρεία Xinxinyu στην πόλη Σενζέν προσφέρει υπηρεσίες τροφών σε νεογέννητα, ασθενείς και ενήλικες που μπορούν να πληρώσουν για να επωφεληθούν από τα θρεπτικά συστατικά του μητρικού γάλακτος, γράφει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο κινεζική εφημερίδα.

«Οι ενήλικοι πελάτες μπορούν να το πιουν είτε θηλάζοντας την τροφό είτε μέσω θήλαστρου, αν ντρέπονται», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας. 

Οι τροφοί για ενήλικες πληρώνονται 2.600 δολάρια το μήνα- τέσσερις φορές τον μέσο κινεζικό μισθό- και όσες είναι υγιείς και με καλή εμφάνιση μπορούν να βγάλουν ακόμα περισσότερα. 

Η κινεζική παράδοση λέει πως το ανθρώπινο μητρικό γάλα έχει τα καλύτερα και πιο εύπεπτα θρεπτικά συστατικά για ανθρώπους που είναι άρρωστοι. 

Ωστόσο το ρεπορτάζ προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα ενημέρωσης και τα κινεζικά social media, με τους περισσότερους χρήστες να χαρακτηρίζουν τις υπηρεσίες αυτές ανήθικες. 

«Αυτό προστίθεται στα υπάρχοντα προβλήματα της Κίνας που αντιμετωπίζει τις γυναίκες σαν καταναλωτικά αγαθά και στην ηθική κατάπτωση της χώρας», σχολίασε ένας μπλόγκερ. 

Στην εταιρεία έχει δοθεί εντολή να αναστείλει τη λειτουργία της και η άδειά της ανακλήθηκε για πολλούς λόγους, όπως το ότι δεν υποβλήθηκε σε έλεγχο επί τρία χρόνια, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο. Οι υπηρεσίες μητρικού γάλακτος ωστόσο δεν ήταν μεταξύ των λόγων που οδήγησαν στην αναστολή λειτουργιών της εταιρείας. 

Για το θέμα υπήρξαν περισσότερες από 140.000 αναρτήσεις στο Sina Weibo, κάτι αντίστοιχο του Twitter στην Κίνα. 

Σε online δημοσκόπηση το 90% των ερωτηθέντων απάντησε πως οι υπηρεσίες αυτές παραβίαζαν της ηθικές αξίας ενώ ποσοστό μικρότερο από 10% το χαρακτήρισε «φυσιολογική παροχή». 

«Οι άνθρωποι γίνονται ανώμαλοι όταν είναι πολύ πλούσιοι και βαριούνται με άλλους τρόπους διασκέδασης. Αυτό είναι πορνογραφία μεταμφιεσμένη», έγραψε ένας από τους σχολιαστές. 

«Σας παρακαλώ μην κάνετε τη μητρότητα να χάσει τη χάρη της και να γελοιοποιηθεί», έγραψε ένας άλλος. 
Άλλοι σχολιαστές ήταν πιο κυνικοί. «Είναι απλά μια δουλειά. Η ευαισθησία για την ηθική υποχωρεί όταν πέσουν λεφτά στο τραπέζι», έγραψε κάποιος. 

Το πληθυσμό των μητέρων που θηλάζουν στην Κίνα είναι χαμηλό, στο 28% σύμφωνα με στοιχεία της UNICEF του 2012. Αυτό αποδίδεται στην περιορισμένη άδεια μητρότητας και την εντατική προώθηση του βρεφικού γάλακτος.

to-periptero

Καταδικάστηκε σε θάνατο πρώην υπουργός στην Κίνα επειδή πιάστηκε για διαφθορά

Ο πρώην υπουργός των κινεζικών σιδηροδρόμων Λιου Ζιχουάν, καταδικάστηκε τη Δευτέρα στην ποινή του θανάτου που έχει όμως ανασταλτικό χαρακτήρα και  μετατράπηκε σε ισόβια κάθειρξη. Η ποινή αυτή επιβλήθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης μεγάλης δίκης κατά της διαφθοράς υπό την προεδρία του νέου ηγέτη της Κίνας, Σι Ζινπίνγκ ανακοίνωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

Ο Λιου Ζιχουάν του οποίου η δράση αμαύρωσε βαθιά την εικόνα της ηγεσίας των κινεζικών σιδηροδρόμων, καταδικάστηκε από δικαστήριο του Πεκίνου για διάφορες ατασθαλίες και κατάχρηση εξουσίας.

Ο Λιού καθαιρέθηκε από τη θέση του υπουργού τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους και αργότερα εκδιώχθηκε και από το Κομμουνιστικό Κόμμα.

http://www.koolnews.gr/

Επικίνδυνο για την υγεία το φεγγάρι υποστηρίζουν οι επιστήμονες

Επικίνδυνο για την υγεία του ανθρώπου αποδεικνύεται το φεγγάρι σύμφωνα με πρόσφατα επιστημονικά ευρήματα, που υποστηρίζουν ότι η σκόνη του δημιουργεί ένα ιδιαίτερα τοξικό περιβάλλον που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα ή ακόμη και εμφάνιση καρκίνου.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τενεσί αναφέρουν ότι η μακροπρόθεσμη έκθεση στη σκόνη της Σελήνης είναι άκρως επιβλαβής για τον άνθρωπο και υποστηρίζουν ότι ακόμα και η σύντομη έκθεση των αστροναυτών της αποστολής Apollo στη σκόνη της Σελήνης είχε δυσάρεστες συνέπειες στο δέρμα, τα μάτια και τους πνεύμονες τους, παρόλο που φορούσαν ειδικές στολές.

Η εισπνοή της βλαβερής σκόνης της Σελήνης ευθύνεται για σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, όπως φλεγμονές του αναπνευστικού συστήματος ακόμη και καρκίνο, ενώ είναι ακόμα πιο επιβλαβής κι από γνωστούς ρύπους της Γης όπως ο αμίαντος και η ηφαιστειακή τέφρα.

Παράλληλα, το γεγονός ότι η σεληνιακή σκόνη εκτίθεται σε υπεριώδη ακτινοβολία και ακτινοβολία πρωτονίων προσθέτει σοβαρούς δερματικούς ερεθισμούς ή και βλάβες στους κερατοειδείς των ματιών στις επιβλαβείς συνέπειες της.

http://www.iefimerida.gr/

Κάποιοι κάνουν πλάκα...με την "ανεξαρτησία" της Κρήτης και κάποιοι τους πιστεύουν!


Ξεπέρασε κάθε όριο η...μούφα και η πλάκα στο διαδίκτυο για τη δήθεν ανεξαρτησία της Κρήτης- Έβγαλαν κυβέρνηση του νησιού από...1η Αυγούστου- ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Μια ανάρτηση σε κάποιο blog που ούτε ως κακόγουστο αστείο-αν και ως τέτοιο το παρουσιάζουν- δεν θα μπορούσε να εκληφθεί έχει τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου με αποτέλεσμα ορισμένοι Κρήτες και μη να πιστεύουν (πάλι) τα σενάρια περί ανεξαρτησίας της Κρήτης!

Μάλιστα επειδή εμπλέκονται και ονόματα πολιτικών έχουν θορυβηθεί τις τελευταίες ώρες και πολιτικά γραφεία ,ενώ ενημερώθηκε στην Αθήνα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από κορυφαίο κυβερνητικό παράγοντα. Η οποία οφείλει να εντοπίσει τους συγκεκριμένους φαρσερ (;) πριν δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα...

Η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν είναι μόνο ψευδής και κατάπτυστη. Μοιάζει περισσότερο με πρωταπριλιάτικο αστείο αν και αναφέρεται ότι...όλα θα γίνουν τον Αύγουστο! Την πρώτη του μήνα!
Επικαλούνται...κρυφό δημοψήφισμα στην Κρήτη που δεν έγινε ποτέ από καμία σοβαρή εταιρεία, επίσης συμφωνία της τρόικας και πολλά άλλα γελοία πράγματα...Και ως σοβαρότερο επιχειρημα είναι ότι η Κρήτη δεν έχει να φοβηθεί τίποτα εάν μείνει μόνη αφού έχει και πετρέλαια και τα καλύτερα...σαλιγκάρια!

"Τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, τα οποία θα τεθούν σε ισχύ την 1η Αυγούστου, κοινοποιήθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο στον πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά από τον περιφερειάρχη της Κρήτης, ο οποίος θα διατελέσει προσωρινά καθήκοντα αρχηγού του νεοσύστατου κρητικού κράτους μέχρι να προκηρυχθούν εκλογές στο νησί." 

Γράφουν και λένε ότι “η ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης εκτός από την ελληνική κυβέρνηση βρίσκει σύμφωνη και την τρόικα. Απόρρητη έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αναφέρει ότι στο Δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα περισσότεροι από 50.000 υπάλληλοι έχουν ως τόπο διαμονής ή καταγωγής την Κρήτη.

Επομένως, η απόσχιση του νησιού θα λύσει τα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης αφού ο αριθμός αυτός υπερκαλύπτει το στόχο που έχει θέσει η τρόικα για αποχωρήσεις δημοσίων υπαλλήλων εντός του έτους.

Και προχωρούν σε ένα απύθμενου θράσους ψέμα: “Η προσωρινή κρητική κυβέρνηση υπό τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, θα πλαισιωθεί μεταξύ άλλων από τους: Ολγα Κεφαλογιάννη, Μανώλη Κεφαλογιάννη, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, Κυριάκο Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και Ντόρα Μπακογιάννη, οι οποίοι με επιστολή τους προς τον Αντώνη Σαμαρά ενημέρωσαν ότι προτιμούν να κρατήσουν την κρητική έναντι της ελληνικής υπηκοότητας.

Ουδεν αναληθέστερον, αλλά δεν σταματούν εκεί μα επιμένουν ότι θα ακολουθήσουν και άλλα νησιά της Ελλάδας. Το θέμα κάνει...μπαμ από μακριά ότι είναι κακοστημένη φάρσα, αλλά κάποιος πρέπει να το σταματήσει...

eglimatikotita

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει τη στιγμή της πρόσκρουσης του Boeing 777


Η στιγμή της συντριβής του Boeing 777 .Ο Fred Hayes έβλεπε τα αεροπλάνα να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο και κατάφερε να απαθανατίσει την τραγική προσγείωση της πτήσης 214 της Asiana Airlines. 

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


skeftomasteellhnika

Δέκα μέρη πιο μυστηριώδη και από το Τρίγωνο των Βερμούδων (Φώτο)



Ο καθένας από εμάς κάποια στιγμή στην ζωή του κάτι έχει ακούσει για το Τρίγωνο των Βερμούδων και τα μυστήρια που το περιβάλλουν..... 

Περίεργες στρεβλώσεις του χρόνου, απαγωγές από εξωγήινους, χαμένη Ατλαντίδα και σκοτεινές συνωμοσίες είναι μόνο μερικές από τις θεωρίες που προσπαθούν να εξηγήσουν το συγκεκριμένο φαινόμενο. Δεν υπάρχει όμως μόνο το μυστήριο του Τρίγωνου των Βερμούδων που προκαλεί ανατριχίλα και φόβο.

Υπάρχουν άλλα 10 μέρη στην Γη που αν μάθετε για αυτά είναι σίγουρο πως θα φροντίσετε να τα αποφύγετε στις επόμενες διακοπές σας. Το dinfo φροντίζει να σας προειδοποιήσει… 

1. Τα Βουνά της Δεισιδαιμονίας 

Τα βουνά της δεισιδαιμονίας είναι μια οροσειρά που βρίσκεται ανατολικά του Φοίνιξ, στην Αριζόνα. Σύμφωνα με το μύθο, κάποια στιγμή το 1800 ένα άτομο που ονομάζονταν Jacob Waltz ανακάλυψε ένα τεράστιο χρυσωρυχείο μέσα στα βουνά που έκτοτε ονομάστηκε ορυχείο του χαμένου Ολλανδού. Για κακή του τύχη όμως ο Waltz πέθανε παίρνοντας στον τάφο την τοποθεσία του ορυχείου. 
Τα χρόνια που ακολούθησαν πολλοί ήταν εκείνοι που πήγαν στα βουνά και προσπάθησαν να βρουν τον θησαυρό ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έχασαν την ζωή τους σε αυτή την προσπάθεια. Σήμερα στα βουνά της δεισιδαιμονίας δεν πηγαίνουν τουρίστες αλλά ούτε και επίδοξοι χρυσοθήρες. Οι κάτοικοι των γύρω περιοχών υποστηρίζουν πως τα φαντάσματα εκείνων που πέθαναν αναζητώντας το χαμένο ορυχείο στοιχειώνουν την οροσειρά “Superstition Mountains” όπως την ονόμασαν. 
Αλλά δεν είναι μόνο τα φαντάσματα. Ένας παλιός Ινδιάνικος θρύλος θέλει το θησαυρό να φρουρείται από πλάσματα που ονομάζονται Tuar-Tums («Μικροί άνθρωποι»). Αυτά ζουν κάτω από τα βουνά, σε σπηλιές και σήραγγες και σκοτώνουν όποιον τολμήσει να πλησιάσει. 

2. Η Ανωμαλία του Νότιου Ατλαντικού 
 
Αναρωτηθήκατε ποτέ αν υπάρχει περιοχή που να θυμίζει «Τρίγωνο των Βερμούδων» στο Διάστημα; Υπάρχει και ονομάζεται South Atlantic Anomaly (Ανωμαλία του Νότιου Ατλαντικού). Η SAA είναι η περιοχή που αποδυναμώνει το μαγνητικό πεδίο της Γης γρηγορότερα από κάθε άλλη περιοχή. Βρίσκεται ανάμεσα στο Νότιο Ατλαντικό και στο κέντρο της Νότιας Αμερικής μόλις λίγο έξω από τις ακτές της Βραζιλίας. Είναι ένας αρκετά γνωστός κίνδυνος για τα διαστημικά σκάφη, δεδομένου ότι δημιουργεί μια απότομη πτώση του πεδίου, ωθώντας φορτισμένα σωματίδια στην τροχιά των δορυφόρων με αποτέλεσμα το βραχυκύκλωμα των ηλεκτρονικών τους οργάνων. 
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.. Το τηλεσκόπιο Hubble όταν κοιτάζει προς αυτή την κατεύθυνση παρουσιάζει σχεδόν πάντα ανωμαλίες, οι κάτοικοι του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού αποφεύγουν τους διαστημικούς περιπάτους όταν διέρχονται μέσα από το SAA (κάτι που συμβαίνει μέχρι και 5 φορές την ημέρα) ενώ πολλοί αστροναύτες αναφέρουν ότι βλέπουν «πεφταστέρια» και παράξενα φώτα στο οπτικό πεδίο τους. 

3. Η εξαφάνιση των κατοίκων του χωριού Burial 
 
Η εξαφάνιση ενός ανθρώπου δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο. Η εξαφάνιση ενός όμως ολόκληρου χωριού είναι από τα γεγονότα που μένουν για πάντα στην ιστορία. Όλα συνέβησαν το Νοέμβριο του 1930 όταν ο Joe Labelle έψαχνε για καταφύγιο για να περάσει τη νύχτα. Ο γουνέμπορος στο επάγγελμα Labelle αποφάσισε τελικά να πάει με τα πόδια σε ένα χωριό Εσκιμώων, στις όχθες της λίμνης Anjikuni, στο Βόρειο Καναδά. Το χωριό Burial που ακόμη και σήμερα οι γνώμες διίστανται για τον πληθυσμό του, άλλοι υποστηρίζουν ότι είχε 30 και άλλοι 2.000 κατοίκους, δεν του ήταν άγνωστο. Το είχε επισκεφτεί πολλές φορές στο παρελθόν για να πουλήσει τις γούνες του. Όταν έφτασε όμως τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη! 
Οι κάτοικοι του χωριού δεν υπήρχαν πουθενά, όλα όμως τα πράγματα τους ήταν εκεί, τα ρούχα τους, τα όπλα τους, υπήρχαν πιάτα με φαγητό στα τραπέζια ακόμη και ένα δοχείο με νερό που έβραζε πάνω από μια χαμηλή φωτιά. Ο Labelle τηλεγράφησε στην RCMP (Royal Canadian Mounted Police) και η έρευνα ξεκίνησε. Τα αποτελέσματα δεν έριξαν φως στην υπόθεση. Δεν βρέθηκε κανένα ίχνος από κανέναν κάτοικο. Το μόνα που βρέθηκαν, 300 περίπου μέτρα από το χωριό, ήταν επτά πεθαμένα σκυλιά των Εσκιμώων θαμμένα στο χιόνι. Ωστόσο το πιο παράξενο εύρημα υπήρξε στο χώρο ταφής του χωριού. Όλοι οι τάφοι είχαν ανοιχτεί και κανένα πτώμα δεν υπήρχε στο εσωτερικό τους. 
Τι είναι αυτό που πραγματικά συνέβη; Ως εξήγηση έχουν αναφερθεί όλα όσα θα μπορούσαν να προκαλέσουν την εξαφάνιση ενός ολόκληρου μικρού χωριού! Εξωγήινοι, φαντάσματα ακόμη και βρικόλακες αν και η επίσημη ιστοσελίδα της Καναδικής Δασοφυλακής θεωρεί το γεγονός ως ένα κακόγουστο αστικό μύθο. Γεγονός πάντως είναι ότι το μυστήριο της εξαφάνισης των κατοίκων του χωριού Burial παραμένει δίχως πειστική εξήγηση μέχρι σήμερα. 

4. Η Θάλασσα του Διαβόλου 
 
Η Θάλασσα του Διαβόλου ή το Τρίγωνο του Δράκου είναι μια περιοχή στον Ειρηνικό Ωκεανό, όπου τα περίεργα συμβάντα που βιώνουν οι επισκέπτες της ανταγωνίζονται επάξια αυτά του Τριγώνου των Βερμούδων. Βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών της Ιαπωνίας, κοντά στο νησί Μιγιάκι, περίπου 10 χλμ μακριά από το Τόκιο. Μαγνητικές ανωμαλίες, ανεξήγητα φώτα και αντικείμενα, και φυσικά, μυστηριώδεις εξαφανίσεις είναι μόνο μερικά από τα φαινόμενα που συχνά σήμερα αποδίδονται σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία. 
Κάποιοι αρχαίοι θρύλοι μιλούσαν για δράκους που ζούσαν στα ανοικτά της Ιαπωνίας και καταβρόχθιζαν τα πλοία που έβρισκαν στο δρόμο τους. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, Τσαρλς Μπέρλιτζ, η Ιαπωνία έχασε πέντε πολεμικά πλοία την περίοδο 1952-1954, με 100 επιστήμονες να εξαφανίζονται μαζί με αυτά. Μετά από αυτό η ιαπωνική κυβέρνηση έστειλε ένα ερευνητικό σκάφος, το Kaio Maru No. 5, για να διερευνήσει τι προκάλεσε την εξαφάνιση των πλοίων και τι πραγματικά συνέβαινε σε αυτό το σημείο της θάλασσας. Το Kaio Maru και το πλήρωμά του, συνολικά 31 άνθρωποι, είχαν την τύχη των πολεμικών πλοίων. Κανείς δεν τους είδε και κανείς δεν έμαθε ποτέ τι απέγιναν. 
Μια άλλη ιστορία αναφέρει ότι όταν ο Κουμπλάι Χαν προσπάθησε να εισβάλει στην Ιαπωνία από τη Θάλασσα του Διαβόλου, έχασε τουλάχιστον 40.000 άνδρες. Τι συμβαίνει πραγματικά; Υπάρχουν οι συνήθεις θεωρίες που ακούγονται και για το Τρίγωνο του Διαβόλου (ΑΤΙΑ, πύλες σε παράλληλα σύμπαντα, Ατλαντίδα) αλλά υπάρχουν και θεωρίες που θεωρούν υπεύθυνα τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία αλλά και την υψηλή ηφαιστειακή δραστηριότητα που υπάρχει στην περιοχή. 

5. Το ράντζο Bigelow 
 
Το Ράντζο Bigelow, γνωστό και ως skinwalker Ranch, είναι ένα κτήμα 480 στρεμμάτων στα βορειοδυτικά της Γιούτα, στο οποίο έχουν αναφερθεί αμέτρητες θεάσεις UFO, ανεξήγητοι ακρωτηριασμοί ζώων και πολλά ακόμη παράξενα περιστατικά. Αν και τα μυστηριώδη γεγονότα έχουν ξεκινήσει να καταγράφονται από τη δεκαετία του ’50, μερικές από τις πιο παράξενες ιστορίες έχουν συμβεί σε ένα ζευγάρι κτηνοτρόφων, τον Terry και την Gwen Sherman, που αγόρασε και ζει στο ράντζο από το 1994. 
Την πρώτη ημέρα που μπήκαν στο κτήμα σαν ιδιοκτήτες είδαν ένα μεγάλο λύκο να τους κοιτάζει από απόσταση. Προσπάθησαν να τον πλησιάσουν με σκοπό να τον εξημερώσουν ιδέα που όπως αποδείχτηκε δεν ήταν καθόλου έξυπνη. Ο λύκος στην αρχή ήταν αρκετά υπάκουος, στην συνέχεια όμως, εντελώς ξαφνικά, επιτέθηκε με μανία σε ένα μικρό μοσχάρι. Ο Terry πήρε ένα όπλο και πυροβόλησε τον λύκο στο κεφάλι χωρίς όμως το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Ο λύκος δεν φάνηκε να ενοχλείται από τις σφαίρες και τράπηκε σε φυγή. Το ζευγάρι προσπάθησε να τον ακολουθήσει αλλά δεν τα κατάφερε για πολύ. Εντελώς ξαφνικά ενώ τον έβλεπαν να τρέχει μπροστά τους με κατεύθυνση προς το δάσος εξαφανίστηκε! 
Το γεγονός αυτό ήταν μόνο η αρχή μιας σειράς παράξενων γεγονότων για την οικογένεια Sherman. Ακολούθησαν θεάσεις UFO, η ανεξήγητη και μακάβρια αποτέφρωση τριών από τα σκυλιά τους, ακρωτηριασμοί των βοοειδών τους και πολλά ακόμη περιστατικά που τους ανάγκασαν να πουλήσουν του ράντζο δυο χρόνια μετά, το 1996. Ο αγοραστής αλλά και ιδιοκτήτης του ράντζου μέχρι σήμερα είναι ο ιδρυτής του Εθνικού Ινστιτούτου Discovery Science, ο οποίος ήθελε να μελετήσει τα μυστήρια που περιβάλλουν το ράντσο. 

6. Το Πόιντ Πλίζαντ (Point Pleasant) 
 
Η μικρή επαρχιακή πόλη Πόιντ Πλίζαντ (Point Pleasant) είναι γνωστή στους περισσότερους από την μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία «Ο χρησμός της πεταλούδας» . Η υπόθεση της ταινίας ήταν αληθινή, βασισμένη σε περιστατικά που συνέβησαν στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Ήταν το 1966, όταν στο Πόιντ Πλίζαντ, μία σειρά από «ανεξήγητα» γεγονότα που κατέληξαν σε ένα πολύνεκρο δυστύχημα, έγιναν η αιτία να γίνει ο θρύλος του Μόθμαν, πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ! 
Όλα ξεκίνησαν όταν ένα νεαρό ζευγάρι, μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, υποστήριξαν ότι είδαν έξω από ένα εργοστάσιο σε μία απομονωμένη πλευρά της πόλης «ένα πλάσμα που έμοιαζε με άνθρωπο, αλλά είχε γκρίζο χρώμα, φτερά νυχτερίδας και κόκκινα εκτυφλωτικά μάτια». Σύμφωνα με την μαρτυρία τους, το πλάσμα τους κυνήγησε για αρκετή ώρα, παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητό τους έτρεχε με 160 χιλιόμετρα/ώρα. 
Ήταν η πρώτη επίσημη αναφορά στην αστυνομία της περιοχής, αλλά όχι η τελευταία. Από το βράδυ εκείνο και μετά, από το Νοέμβριο του 1966 μέχρι τον Δεκέμβρη του 1967 πάνω από εκατό διαφορετικοί κάτοικοι του Point Pleasant υποστήριξαν ότι συνάντησαν κάπου το πλάσμα. Μαρτυρίες για περίεργους εκκωφαντικούς ήχους, σαν σφυρίγματα, παρεμβολές στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα, ανεξήγητη πτώση της τάσης του ρεύματος, συνόδευαν τις θεάσεις του «άγνωστου πλάσματος»! 
Η ιστορία αυτή κράτησε περίπου έναν χρόνο ενώ ερευνητές, κυνηγοί φαντασμάτων , δημοσιογράφοι άρχισαν να συρρέουν στην μικρή επαρχιακή πόλη, αναζητώντας την αλήθεια! Η περίπτωση θα είχε ίσως ξεχαστεί με το πέρασμα του χρόνου, αν δεν είχε συνδεθεί με ένα τραγικό γεγονός που συνέβη στην περιοχή την ίδια ακριβώς περίοδο. Στις 15 Δεκεμβρίου το 1967, η γέφυρα Σίλβερ Μπριτζ, που ένωνε την πόλη με την υπόλοιπη πολιτεία της Βιρτζίνια, κατέρρευσε ενώ ήταν γεμάτη από διερχόμενα αυτοκίνητα, οδηγώντας στον θάνατο 46 ανθρώπους. 
Τις δραματικές στιγμές της κατάρρευσης, πολλοί άνθρωποι υποστήριξαν πως είδαν δυο φωτεινά κόκκινα σημάδια πάνω ακριβώς από την γέφυρα. «Ήταν τα μάτια του Μόθμαν» είπαν και πίστεψαν πως η παρουσία του στο Πόιντ Πλήζαντ είχε άμεση σχέση με το τραγικό γεγονός! 
Ο Mothman, ο οποίος έχει και το δικό του άγαλμα του στο Point Pleasant, έχει πολλές πιθανές εξηγήσεις: εξωγήινοι, μεταλλαγμένοι, χωροχρόνος κτλ. Όποια και αν είναι η αλήθεια πίσω από τον Μόθμαν όμως, η εμφανίσεις του στο Πόιντ Πλίζαντ σταμάτησαν με την κατάρρευση της γέφυρας Silver , το Δεκέμβριο του 1967,. 

7. Το τρίγωνο του Μίτσιγκαν 
 
Το τρίγωνο του Μίτσιγκαν (Michigan Triangle) είναι ένα άλλο μυστηριώδης γεωγραφικό τρίγωνο και βρίσκεται στη μέση της λίμνης Μίσιγκαν. Από τον 19ο αιώνα έχουν καταγραφεί στην περιοχή μια σειρά ανεξήγητων ναυαγίων αρχικά αλλά και αεροπορικών ατυχημάτων στην συνέχεια. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα πλοία ή τα αεροπλάνα που χάθηκαν, δεν βρέθηκαν ποτέ. 
Μερικά από τα πιο διάσημα περιστατικά είναι: 
Ο Κάπτεν Ντόννερ: Στις 28 Απριλίου του 1937, ο Κάπτεν Τζορτζ Ρ. Ντόννερ πηγαίνοντας με το πλοίο του στην Ουάσινγκτον πέρασε από το τρίγωνο. Εξαντλημένος, αποσύρθηκε στην καμπίνα του, αφήνοντας το δεύτερο καπετάνιο να τον ξυπνήσει όταν πλησιάσουν αρκετά στον προορισμό τους. Περίπου τρεις ώρες αργότερα, όταν ο υποπλοίαρχος πήγε να τον ξυπνήσει ο Ντόννερ δεν ήταν στην καμπίνα του. Αν και το έψαξαν παντού σε όλο το πλοίο δεν βρέθηκε ποτέ. 
Πτήση 2501: Στις 23 Ιουνίου του 1950, η πτήση 2501 των Βορειοδυτικών Αερογραμμών πετούσε από τη Νέα Υόρκη προς τη Μινεάπολις μεταφέροντας 58 επιβάτες. Πιλότος ήταν ο έμπειρος Robert C. Lind. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, όταν το αεροσκάφος έφτασε κοντά στο Σικάγο άλλαξε πορεία και πέρασε πάνω από τη λίμνη Μίτσιγκαν. Γύρω στα μεσάνυχτα, ο Lind ζήτησε την άδεια να κατέβει από το ύψος των 3500 ποδιών στα 2500 πόδια, χωρίς ποτέ να προσδιορίσει το λόγο. 
Το αίτημά του δεν έγινε δεκτό, και αυτή ήταν η τελευταία επικοινωνία με τη πτήση 2501. Στις 24 Ιουνίου η λίμνη «χτενίστηκε» από την Ακτοφυλακή και το Ναυτικό, ενώ στην έρευνα συμμετείχαν και δύτες. Δεν βρέθηκε κανένα ίχνος, ούτε συντρίμμια ούτε πτώματα. Το μόνο αντικείμενο που αντίκρισαν έκπληκτοι οι άνδρες τις Ακτοφυλακής ήταν το ημερολόγιο του αεροπλάνου που επέπλεε στην επιφάνεια της λίμνης. 

8. Το San Luis Valley 
 
Το San Luis Valley, στο νότιο Κολοράντο, είναι μια περιοχή στην οποία έχουν συμβεί πολλά μυστηριώδη και ανεξήγητα γεγονότα. Οι εμφανίσεις ΑΤΙΑ και οι ακρωτηριασμοί ζώων είναι κάτι τόσο συνηθισμένο που ώθησε μια γυναίκα, τη Judy Messoline, να δημιουργήσει ένα παρατηρητήριο UFO στο κτήμα της. Από το 2000 που το κατασκεύασε μέχρι σήμερα η Judy έχει καταγράψει πάνω από 50 εμφανίσεις UFO. Ορισμένες από αυτές παρατηρήθηκαν και από δεκάδες ακόμη ανθρώπους την ίδια στιγμή. 
Οι ιστορίες εμφάνισης των ακρωτηριασμένων ζώων στην περιοχή άρχισαν το 1967, με ένα άλογο που ονομάζονταν Snippy. Η Snippy βρέθηκε ένα πρωί με το μυαλό και τα οστά του λαιμού της να λείπουν. Από τότε, εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες ανεξήγητοι ακρωτηριασμοί ζώων έχουν συμβεί στην περιοχή. Χαρακτηριστικό όλων ότι δεν έχει βρεθεί ποτέ ούτε ένα ίχνος αίματος γύρω από τα ζώα αλλά και ότι οι ακρωτηριασμοί έχουν γίνει με χειρουργική ακρίβεια, νύχτα σε υγιέστατα ζώα. 
Οι έρευνες για τους ακρωτηριασμούς δεν έχουν φέρει αποτελέσματα και εξακολουθούν να συμβαίνουν μέχρι και σήμερα. Αρκετοί ήταν οι αγρότες που ανέφεραν παράξενα φώτα στον ουρανό τις νύχτες πριν από την εύρεση ενός σκελετού, με αποτέλεσμα ορισμένοι να πιστεύουν ότι εμπλέκονται οι εξωγήινοι.

9. Το Τρίγωνο του νοτιοδυτικού Vermont 
 
Άλλο ένα Τρίγωνο! Αυτό βρίσκεται στο νοτιοδυτικό Vermont, και είναι η περιοχή μια σειράς εξαφανίσεων μεταξύ του 1945 και του 1950. Μεταξύ αυτών: 
Ο 75χρονος Middie Rivers βρίσκονταν στο δάσος με μια ομάδα κυνηγών στις 12 Νοεμβρίου του 1945. Ξαφνικά αποκόπηκε από την ομάδα και χάθηκε. Μόνο το τουφέκι του βρέθηκε στην έρευνα που ακολούθησε. 
Η Paula Welden, μια 18χρονη δευτεροετής φοιτήτρια του Bennington College η οποία έκανε πεζοπορία, την 1η Δεκεμβρίου του 1946. Δεν επέστρεψε ποτέ.
Ακριβώς 3 χρόνια αργότερα, την 1η Δεκεμβρίου του 1949, ένας βετεράνος, ο James E. Tetford έπαιρνε το λεωφορείο για το σπίτι του επιστρέφοντας από επίσκεψη σε συγγενείς. Μάρτυρες τον είδαν να μπαίνει στο λεωφορείο αλλά όταν το λεωφορείο έφτασε στον προορισμό του δεν υπήρχε πουθενά. Οι αποσκευές του ήταν ακόμα στο λεωφορείο. 
Ο οκτάχρονος Paul Jepson εξαφανίστηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1950, την ώρα που η μητέρα του τάιζε τα άλογα. Αν και φορούσε ένα πολύ έντονα κόκκινο σακάκι, καμία από την ομάδα αναζήτησης που σχηματίστηκαν δεν βρήκε κάτι που να εξηγεί την εξαφάνιση του. 
Αν και οι θεωρίες αφθονούν, με κυριότερες τον bigfoot, τους εξωγήινους αλλά και τους μανιακούς δολοφόνους, υπάρχει ένα πράγμα που ξέρουμε στα σίγουρα: Είναι πολύ σοφό να μείνετε όσο πιο μακριά μπορείτε από το τρίγωνο του νοτιοδυτικού Vermont. 

10. Το Τρίγωνο του Bridgewater 
 
Το Τρίγωνο του Bridgewater είναι μια περιοχή περίπου 200 τετραγωνικών μιλίων στη Νοτιοανατολική Μασαχουσέτη, νότια της Βοστόνης. Για να πάρετε μια μικρή ιδέα του τι συμβαίνει εδώ αρκεί να προσθέσετε όλα όσα προαναφέραμε και να φτιάξετε ένα μπουφέ υπερφυσικών γεγονότων. Δίχως πλάκα, το Τρίγωνο του Bridgewater, αν και όχι τόσο γνωστό μοιάζει πιο ανατριχιαστικό από όλα τα τρομακτικά μέρη που γνωρίζετε. 
Για να καταλάβετε τι εννοούμε, μεταξύ άλλων, στη περιοχή υπάρχουν θεάσεις παράξενων προϊστορικών ζώων. Από το 1970 έχουν υπάρξει αρκετές αναφορές από ψηλά, τριχωτά, πιθηκοειδή πλάσματα. Υπήρξαν επίσης πολλές καταγραφές γιγάντιων πουλιών και πτεροδάκτυλων. Το 1976 υπήρξε μια αναφορά ενός ανθρώπου που είδε ένα γιγαντιαίο, φάντασμα σκύλου με κόκκινα μάτια και σχισμένο λαιμό. 
Εκτός από τα φαντάσματα, οι αναφορές ακρωτηριασμένων ζώων είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο στην περιοχή (αγελάδες κυρίως και μοσχάρια). Η πρώτη αναφορά για εμφάνιση UFO στο τρίγωνο του Bridgewater χρονολογείται το 1760, όταν μια «σφαίρα φωτιάς» φέρεται να πέρασε πάνω από τη Νέα Αγγλία. Από τότε υπήρξαν πολλές θεάσεις ανεξήγητων αντικείμενα στον ουρανό, συμπεριλαμβανομένων και των παράξενων μαύρων ελικοπτέρων. 

Είδατε; Τελικά οι Βερμούδες δεν μοιάζουν τόσο τρομακτικές μετά από όλα αυτά…. 

dangerzonenews

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger