Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Σαρα Τζιν Αντεργουντ στα καλυτερα της

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012



Εντυπωσιάζει και πάλι τον ανδρικό πληθυσμό



Για πολλούς ένα ντυμένο κορμί είναι πιο σέξι από ότι ένα γυμνό. Η Σάρα Τζιν Άντεργουντ έρχεται να επιβεβαιώσει αυτή τη θεωρία με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook.

Η 25χρονη καλλονή ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, αλλά τώρα πια εργάζεται ως ηθοποιός και αν κρίνουμε από αυτό που βλέπουμε μάλλον έχει πολύ ταλέντο…











radar.gr

To κοριτσι του «Bing Bang Theory» στην πιο σεξι του φωτογραφηση


Γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου του 1985 και έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά της Αμερικής, «Bing Bang Theory», η οποία εκτόξευσε τις μετοχές της στα ύψη…Ο λόγος για την ξανθιά ηθοποιό, Kaley Cuoco!

Με τη νέα της ταινία, «The Last Ride», να έχει μόλις βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες, η 27χρονη ηθοποιός πόζαρε για το «Maxim» της Αυστραλίας και είναι πιο σέξι από ποτέ.

Όσο για τη συνέντευξή της; Η Kaley δε δίστασε να εκθειάσει τον εαυτό της χαρακτηρίζοντάς την ως «την πιο καλή σύντροφο που μπορεί να έχει ένας άντρας»!

Ο λόγος; «Γιατί είμαι αξιολάτρευτη. Αγαπώ τα σπορ, το φαγητό, το ποτό και ό, τι θέλει να κάνει ένας άντρας!», δήλωσε η ξανθιά καλλονή, η οποία το 2005 μπήκε στη λίστα του περιοδικού «FHM» με τις 100 πιο σέξι γυναίκες του κόσμου.








 Πηγή: protothema.gr

Η Lady Gaga σε φετιχιστικη φωτογραφηση - δηλωνει πως θελει να κανει ολο τον κοσμο gay!


Φετιχιστική φωτογράφηση, και πιπεράτες δηλώσεις που προκαλούν..?
Μόνο μία τραγουδίστρια μπορεί να το κάνει αυτό χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος!
 Η Lady Gaga φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Maxim Αυστραλίας με αυτοκόλλητα στο στήθος, και  φετιχιστικά δερμάτινα κορμάκια! Στην συνέντευξή της, αφού εκδήλωσε τον θαυμασμό της για την Britney Spears, πέταξε και μία δήλωση για τους gay όταν την ρώτησαν αν προτιμάει το σεξ με άντρες ή γυναίκες...   «Δεν θέλω να συζητήσω την σεξουαλική μου ζωή εδώ, αλλά μπορώ να πω ότι θα ήμουν μια ευτυχισμένη γυναίκα εάν όλος ο κόσμος γινόταν gay».



http://athensbars.gr

Η Ματσουκα αυτοφωτογραφιζεται γυμνη


Η τάση σέξι ανερχόμενων στάρλετ (ή και καθιερωμένων σταρ όπως η Ριάνα) να ανεβάζουν ημιγυμνές τους φωτογραφίες στο facebook έρχεται και στην Ελλάδα.

Μια γυμνή φωτογραφία της (όπου, προφανώς, δεν φαίνονται τα επίμαχα σημεία της) έβγαλε και πόσταρε στο facebook της η Μαρία Ματσούκα.


Η γνωστή τραγουδίστρια (και αδελφή της Δήμητρας) διαθέτει ένα από τα πιο γυμνασμένα και «καμπυλωτά» κορμί στο χώρο, όπως αποδεικνύουν οι καλοκαιρινές φωτό της που κατακλύζουν αντρικά blog και websites.


http://www.iefimerida.gr

ΣΑΚΙΡΑ Ακουστε και δειτε το νεο της τραγουδι

Έντονα χορευτικό είναι το νέο τραγούδι της σέξι λατίνας σταρ το οποίο σίγουρα θα γίνει το hit του καλοκαιριού.
Το τραγούδι get it started είναι μπιτάτο με στοιχεία ραπ καθώς συμμετέχει και ο Pitbull. 

http://www.radar.gr

Τρια χρονια χωρις τον βασιλια της ποπ.



Σαν σήμερα, ο «βασιλιάς της ποπ» ξεψυχούσε, βυθίζοντας στη θλίψη εκατομμύρια θαυμαστές του.

Ο Μάικλ Τζόζεφ Τζάκσον ήταν πολυτάλαντος. Μουσικός, τραγουδιστής, χορευτής, τραγουδοποιός και παραγωγός. Θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην ιστορία της μουσικής και του θεάματος. Είναι ευρέως γνωστός ως «βασιλιάς της ποπ». Τιμήθηκε μεταξύ άλλων μετά θάνατον με Βραβείο Γκράμι για το σύνολο της προσφοράς του.


Άρχισε τη σταδιοδρομία του ως τραγουδιστής της Motown με το συγκρότημα Jackson 5(αποτελούμενο από τα αδέλφια Jackson), στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και στις αρχές της επόμενης δεκαετίας. Ενώ 

ήταν ακόμη μέλος των Jackson 5, το 1971 ξεκίνησε τις πρώτες σόλο ηχογραφήσεις του στην ίδια εταιρεία.

Το 1975 το συγκρότημα αποχώρησε από τη Motown και εντάχθηκε στο δυναμικό της Epic, αλλάζοντας το όνομα σε Jacksons. Ο Τζάκσον άρχισε ουσιαστικά τη σόλο σταδιοδρομία του το 1979 με τον δίσκο Off the Wall (τυπικά αποχώρησε από τους Jacksons το 1987). Από τότε, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους εμπορικά καλλιτέχνες στην ιστορία της μαύρης μουσικής και ένας από τους πιο επιτυχημένους σόλο καλλιτέχνες συνολικά στην ιστορία της μουσικής.


Η τραγική ημέρα…

Στις 25 Ιουνίου του 2009 ο Τζάκσον έχασε τις αισθήσεις του στην πολυτελή κατοικία που νοίκιαζε στον αριθμό 100 της οδού North Carolwood Drive, στην περιοχή Holmby Hills του Λος Άντζελες. Οι προσπάθειες 

ανάνηψης του προσωπικού του ιατρού, Kόναρντ Μάρεϊ, απέβησαν άκαρπες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες έλαβε επείγουσα κλήση στις 12.22 π.μ.(UTC), ενώ έφτασε στο σημείο τρία (3) λεπτά αργότερα. 

Αναφέρθηκε ότι δεν ανέπνεε και εφαρμόστηκε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη. Οι προσπάθειες ανάνηψης συνεχίσθηκαν κατά τη μεταφορά του στο Ιατρικό Κέντρο Ronald Reagan του Πανεπιστημίου του Λος Άντζελες και για μία ώρα μετά την άφιξή του εκεί, στη 1.13 π.μ.. Ανακοινώθηκε ότι ήταν νεκρός στις 2.26 π.μ. (τοπική ώρα).


Το πιστοποιητικό θανάτου του Μάικλ Τζάκσον


Η είδηση του θανάτου του έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα σε λίγα λεπτά και προκάλεσε ραγδαία αύξηση της κυκλοφορίας στο Διαδίκτυο και ακόμα και κατάρρευση γνωστών μηχανών αναζήτησης. Η υγεία του Τζάκσον τον τελευταίο καιρό ήταν επιβεβαρυμμένη, ενώ ο τραγουδιστής ήταν επίσης εθισμένος σε παυσίπονα φάρμακα. Ο θάνατός του προκλήθηκε από οξεία δηλητηρίαση μετά τη λήψη ισχυρού αναισθητικού, ηρεμιστικού καθώς και άλλων φαρμάκων. Η κηδεία του έγινε στις 07/07/2009, ημέρα Τετάρτη, και συγκεκριμένα στις 08.00 π.μ. ώρα Αμερικής (06.00 μ.μ. ώρα Ελλάδος), στο κοιμητήριο του Φόρεστ Λόουν, ενώ η δημόσια επιμνημόσυνη τελετή πραγματοποιήθηκε 2 ώρες αργότερα στο Staples Center, γήπεδο της ομάδας μπάσκετ του Λος Άντζελες, LA Lakers, την οποία παρακολούθησαν σχεδόν 3 δισεκατομμύρια τηλεθεατές απ' όλο τον κόσμο.

Στις 7 Νοεμβρίου του 2011, ο προσωπικός γιατρός του Τζάκσον, δρ Κόνραντ Μάρεϊ, καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, αλλά θα κρατηθεί προσωρινά, μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2011, ημερομηνία που θα ανακοινωθεί και η ποινή του. Σύμφωνα με την επίσημη απόφαση του δικαστηρίου, ο γιατρός Μάρεϊ καταδικάζεται στο μέγιστο δυνατό, δηλαδή σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης.

Πηγή:wikipedia
Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος


http://www.zougla.gr

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Ακουστε το νεο της τραγουδι


Εν αναμονή βρισκόντουσαν οι θαυμαστές της Ελευθερίας Ελευθερίου από τη στιγμή που η ίδια προανήγγειλε την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού μέσω  Facebook.
Ήρθε η στιγμή λοιπόν να ακούσουμε το “Hearts Collide”!
Η Ελευθερία επιμένει στον αγγλόφωνο στίχο και το κομμάτι μυρίζει… καλοκαιρινή επιτυχία. 

http://www.radar.gr

Κολυμπι σε υπογεια πισινα


Αυτή η φυσική πηγή βρίσκεται στον κρατήρα Homestead  στη Utah των ΗΠΑ και είναι σίγουρα ένα πολύ ασυνήθιστο αλλά και συναρπαστικό μέρος για κολύμπι. Η πισίνα είναι πεντακάθαρη και προσβάσιμη μέσω μιας σήραγγας 34 μέτρων. Αν είστε λάτρης των καταδύσεων, θα απολαύσετε πραγματικά το ζεστό νερό και την εμπειρία της εξερέυνησης των πλευρών του θαλάμου.
Η πισίνα βρίσκεται σε μια παράξενη, για το είδος της, τοποθεσία  κοντά σε πολλά χιονοδρομικά κέντρα. Η Utah είναι στη μέση των Ηνωμένων Πολιτειών, πολύ μακριά από τη θάλασσα και η υπόγει πισίνα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για κολύμπι. Ο χώρος της πισίνας σχηματίστηκε φυσικά, σε ένα κοίλωμα του ασβεστολιθικού βράχου το οποίο γέμισε με γεωθερμικό νερό. Είναι θεραπευτικό, χαλαρωτικό και απόλυτα καταπληκτικό σαν εμπειρία.
Perierga.gr - Μπάνιο σε κρατήρα...!
Perierga.gr - Μπάνιο σε κρατήρα...!
Perierga.gr - Μπάνιο σε κρατήρα...!
Perierga.gr - Μπάνιο σε κρατήρα...!
Perierga.gr - Μπάνιο σε κρατήρα...!
Perierga.gr - Μπάνιο σε κρατήρα...!
Perierga.gr - Μπάνιο σε κρατήρα...!
http://perierga.gr

Ο Μπαλοτελι ειναι... εξωγηινος


Δείτε το αγρογλυφικό στην πόλη Καστανιάρο

Δεν εξηγείται αλλιώς… Ένα τεράστιο αγρογλυφικό-αντίστοιχο με ορισμένα που έχουν αποδοθεί σε εξωγήινους-με τη μορφή του Μάριο Μπαλοτέλι έκανε την εμφάνισή του στην πόλη Καστανιάρο, ένα χωριό κοντά στη γενέτειρα του Ιταλού επιθετικού, τη Βερόνα. Όπως αποδείχτηκε, ο καλλιτέχνης-αγρότης, Ντάριο Γκαμπαρίνι, είχε πρόθεση με τον τρόπο αυτό να εκφράσει τη συμπαράστασή του στην εθνική ομάδα της χώρας και τον ιδιόρρυθμο φορ της Μάντσεστερ Σίτι.


«Ήθελα να τιμήσω την εθνική ομάδα και μου φάνηκε ιδανική ιδέα να αναπαραστήσω το μαλλί του Μπαλοτέλι στο χωράφι μου», ανέφερε ο δημιουργός του έκτασης 2,7 στρεμμάτων αγρογλυφικού.



Πηγή: sport-fm.gr

Το βαθυ σκισιμο...πιο βαθυ γινεται!

Όταν έχεις κορμί... θανατηφόρο σαν της εικονιζόμενης, προφανώς προτιμάς ρούχα με βαθύ σκίσιμο ώστε να δείχνεις τα καλλίγραμμα πόδια σου αλλά και αβυσσαλέα ντεκολτέ για να επιδεικνύεις το πλούσιο μπούστο σου.
Και η εικονιζόμενη έχει και τα δύο...

Η Θέλξη εμφανίζεται στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδά αλά... Angelina Jolie με ένα λαμέ φόρεμα που εκτός του ότι είναι πολύ κοντό, έχει και πολύ βαθύ σκίσιμο.

Και φυσικά, καταφέρνει να κάνει όλα τα βλέμματα των θαμώνων να καρφωθούν πάνω της καθώς πρόκειται για πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η Θέλξη άλλωστε είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες του καλλιτεχνικού χώρου.

Γιατί λοιπόν να μην φοράει τόσο αποκαλυπτικά ρούχα; 


Πηγή: gossip-tv.gr

Μηνυουν τη Βρετανια για τα μαρμαρα του Παρθενωνα!


Οι ομογενείς της Αυστραλίας, σε συνεργασία με επιτροπές που δραστηριοποιούνται ανά τον κόσμο, καταθέτουν μήνυση σε βάρος της Βρετανίας, προκειμένου να υποχρεωθεί να επιστρέψει στην Ελλάδα τα μάρμαρα του Παρθενώνα.               
Την κοινοποίηση έκανε ο Εμμανουήλ Κόμηνος, που ηγείται της πρώτης επιτροπής Επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Αυστραλία, μιλώντας σε σχετική ημερίδα στο Λονδίνο, όπου παρουσιάστηκαν άγνωστα αποδεικτικά στοιχεία, που ενισχύουν ηθικά και νομικά επιχειρήματα υπέρ της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα.
Η ημερίδα διοργανώθηκε από τη βρετανική επιτροπή, την αμερικανική και την αυστραλιανή επιτροπή υπέρ της επιστροφής των γλυπτών.
«Έχουμε αποφασίσει να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη για τη διεκδίκηση των γλυπτών μας και θα καταρρίψουμε όλα τα επιχειρήματα των Βρετανών» δήλωσε ο κ. Κόμηνος.
Μεταξύ των νομικών που ασχολούνται με την προσφυγή είναι ο Ελληνοαμερικανός δικηγόρος Μάικλ Ρέπας, ο Γιώργος Μπίζος από τη Ν. Αφρική (δικηγόρος του Νέλσον Μαντέλα) και ο Ελληνοαυστραλός Βίκτωρ Μπιζάνης.
Μάλιστα, κατά τον τελευταίο, η δικαστική εκπροσώπηση της ελληνικής πλευράς θα πρέπει να ανατεθεί στον Αυστραλό νομικό Τζέφρι Ρόμπερτσον, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στο Λονδίνο και έχει κερδίσει στο παρελθόν δίκη για λογαριασμό των Αβοριγίνων της Τασμανίας.
Ο κ. Μπιζάνης, υποστηρίζει ότι υπάρχουν δικαστικά προηγούμενα πάνω στα οποία θα πρέπει να στηριχθεί η προσφυγή.
Ειδικότερα, αναφέρεται στην περίπτωση «Μάμπο», δηλαδή των Αβοριγίνων που μήνυσαν την αυστραλιανή Πολιτεία της Κουϊνσλάνδης το 1992, με το επιχείρημα ότι οι πρόγονοί τους ήταν εκεί, όταν οι λευκοί κατέλαβαν τα εδάφη τους, χαρακτηρίζοντας τα ως «εις ουδένα ανήκοντα». Οι Αβορίγινες κέρδισαν τη δίκη και ανάγκασαν την Πολιτεία να τους επιστρέψει εδάφη, που είχαν καταλάβει οι λευκοί άποικοι από το 1788.
Το δεύτερο δικαστικό αφορά την επιστροφή κρανίων και οστών Αβοριγίνων από τη Βρετανία στην Αυστραλία. Τα είχαν πάρει οι Βρετανοί κατά τον 19ο και τον 20ο αιώνα, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν «σε ανθρωπολογικές έρευνες». Οι Αβορίγινες μήνυσαν τη Βρετανία και κατόρθωσαν να κερδίσουν τη δίκη και να τους επιστραφούν τα κρανία και τα οστά των προγόνων τους.
Ο ίδιος δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Την εποχή που ο Έλγιν αποκόλλησε τα μάρμαρα του Παρθενώνα και τα μετέφερε στο Λονδίνο, στην Ελλάδα ζούσαν πραγματικοί δικαιούχοι-απόγονοι των Ελλήνων, οι οποίοι δεν ρωτήθηκαν, ούτε πούλησαν, ούτε επέτρεψαν την αρπαγή τους» είπε ο κ. Μπιζάνης και πρόσθεσε: «Με ποιον μίλησαν οι άνθρωποι του Έλγιν; Με τον διορισμένο Τούρκο Αγά των Αθηνών. Και πώς είναι δυνατόν να νομιμοποιείται και να ισχύει σήμερα μια τέτοια συνδιαλλαγή; Μια συνδιαλλαγή που διεξήχθη χωρίς την παρουσία έστω ενός Έλληνα».
Στην ημερίδα του Λονδίνου η αρχαιολόγος, προϊστάμενη της Διεύθυνσης Τεκμηρίωσης και Προστασίας Πολιτιστικών Αγαθών, Ελένη Κόρκα, παρουσίασε χειρόγραφες επιστολές που είχε ανταλλάξει το 1811 ο λόρδος Έλγιν με τον διάδοχό του Βρετανό πρέσβη στην Υψηλή Πύλη, από τις οποίες συνάγεται πως η αφαίρεση και μεταφορά των γλυπτών ήταν παράνομη.


Ελληνιδα ηθοποιος κανει διακοπες στην Ταϊλανδη και μας αφηνει αφωνους με τις αναλογιες της..


Είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον χώρο της υποκριτικής, αλλά με μαγιό δεν την έχουμε δει και ποτέ, για να ξέρουμε!
Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με το περιοδικό Εγώ, είδαμε την γνωστή ηθοποιό Κάτια Νικολαΐδου στις διακοπές της στην Ταϊλάνδη να απολαμβάνει τον ήλιο, ενώ ταυτόχρονα έβγαζε φωτογραφίες με το μαγιό της, το οποιο ήταν φωτιά και λαύρα... Όπως άλλωστε και το περιεχόμενό του, το οποιο μας έκανε να ανφωνήσουμε ... wow.!!

«Ειναι δυσκολο να βρεθει διπλα μου ενας αντρας»

Πιο ήρεμη και πιο κατασταλαγμένη από ποτέ φαίνεται η Ελένη Φουρέιρα, η οποία μετά από δύο χρόνια στα φώτα της δημοσιότητας, μεταμορφώθηκε από ένα άγριο θηλυκό σε μία απόλυτα σικάτη γυναίκα, χωρίς ωστόσο να χάνει τη σέξι της πλευρά. Η τραγουδίστρια ανέφερε σε...συνέντευξή της ότι πιστεύει ότι η γυναίκα πρέπει να έχει δύναμη στη σχέση αλλά όχι να «καβαλάει» τον άντρα. Σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει υπάρξει θύμα μιας τέτοιας κατάστασης δήλωσε: «Ναι έχω υπάρξει και είναι δύσκολο να βρεθεί δίπλα μου ένας άντρας. Πρέπει να έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και τρομερή δύναμη για να μπορεί, όχι για να το αντέξει, να νιώθει ο ίδιος καλά. Αυτό είναι δύσκολο, όντως. Γιατί, χωρίς να το θες, τον «καβαλάς». Μπορεί να προσπαθείς να κάνεις το αντίθετο, όμως όταν είσαι σε μια παρέα με το αγόρι σου και όλοι μιλάνε για σένα και όλοι σε ρωτάνε πράγματα… Είναι λίγο… κάπως, καταλαβαίνεις.

Η ίδια δήλωσε στο Glam για τις εξελίξεις στη χώρα: «Δεν νομίζω να φταίει ο κόσμος όταν το σύστημα είναι αυτό σε μία χώρα. Όταν δεν έχει νόμους… Μας μάθανε έτσι. Δυστυχώς. Ευτυχώς, θα αλλάξει! Θέλω να πιστεύω ότι θα αλλάξει, καλό για όλους μας θα είναι. Δεν γίνεται να μην αλλάξει, γιατί αν δεν αλλάξει θα καταστραφούμε. Ελπίζω… Είμαι πολύ θετική επειδή πιστεύω στο ότι είμαστε Έλληνες. Οι έλληνες έχουμε μια ιστορία τεράστια και επειδή σεβόμαστε και αγαπάμε αυτή την ιστορία, όσο και αν δεν θέλουν να το πιστέψουν στο εξωτερικό, δεν θα επιτρέψουμε να χαθεί όλο αυτό που κάποιοι απέκτησαν με πόλεμο και με αίμα που χύσανε για να κατακτήσουν την Ελλάδα κάποιοι κάποτε. Είναι κρίμα εμείς να τη χάσουμε».


Η μηχανη αναζητησης της Google αλλαζει εμφανιση


Μία τακτική που κερδίζει δύσκολα την αλλάζεις, λένε οι τεχνικοί στα ομαδικά αθλήματα, ωστόσο η Google μάλλον ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το ρητό αυτό και να αλλάξει τον τρόπο εμφάνισης των αποτελεσμάτων στην μηχανή αναζήτησης.

Σύμφωνα λοιπόν με ένα βίντεο που κυκλοφορεί, η εμφάνιση της σελίδας θα γίνει πιο λιτή και τα μενού που υπάρχουν στα αριστερά θα μεταφερθούν στο πάνω μέρος της σελίδας.
Βέβαια δεν είναι γνωστό αν πράγματι θα γίνει η αλλαγή αυτή ή απλώς πρόκειται για κάποια δοκιμή. Θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία.

Adieux, Tschüss, Adios, Addio από Γαλλους, Γερμανους, Ισπανους, Ιταλους


Οι πολίτες τεσσάρων μεγάλων χωρών της Ευρωζώνης (Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία) αμφιβάλλουν για την δυνατότητα της Ελλάδας να παραμείνει σε αυτή, αλλά συνεχίζουν να υποστηρίζουν το ενιαίο νόμισμα, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση της Ifop-Fiducial σε ευρωπαϊκό επίπεδο που δημοσιεύεται σήμερα σε αρκετά ΜΜΕ.

Για την μεγάλη πλειοψηφία όσων ερωτήθηκαν, «τα χρήματα που έχουν δοθεί ως δάνεια στην Ελλάδα είναι χαμένα χρήματα», διότι η Αθήνα δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει τα δάνεια. Την άποψη αυτή εξέφρασε το 95% των Γάλλων, το 84% των Γερμανών, το 72% των Ισπανών και το 65% των Ιταλών που συμμετείχαν στην δημοσκόπηση.

Οι πολίτες των τεσσάρων χωρών εκφράζουν απαισιοδοξία για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η Ευρωζώνη εάν γίνει πραγματικότητα η υπόθεση πως το ελληνικό χρέος δεν θα αποδειχθεί βιώσιμο: το 84% των Γάλλων, το 76% των Γερμανών, το 90% των Ισπανών και το 88% των Ιταλών θεωρεί πως "οι δυσκολίες θα αυξηθούν επικίνδυνα".

Η άποψη κατά την οποία η Ελλάδα θα καταφέρει να μειώσει το χρέος και το έλλειμμά της χάρη στις προσπάθειες της ΕΕ και τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί είναι μειοψηφική και στις τέσσερις χώρες πλην της Ιταλίας (56%, έναντι ενός 39% στη Γαλλία, ενός 27% στη Γερμανία κι ενός 44% στην Ισπανία).

Σε περίπτωση αποτυχίας, πολλοί τάσσονται υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, σύμφωνα με την δημοσκόπηση. Οι πιο σκληροί είναι οι Γερμανοί (78%) και οι Γάλλοι (65%), ενώ οι Ισπανοί (51%) και οι Ιταλοί (49%) εμφανίζονται πιο επιεικείς.

Πάντως οι απόψεις των Γερμανών και των Γάλλων εμφανίζονται να έχουν μεταβληθεί κατά τι από το Νοέμβριο του 2011, όταν είχαν ερωτηθεί σε μια προηγούμενη δημοσκόπηση. Το ποσοστό όσων υποστήριζαν τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την Ευρωζώνη ήταν τότε αντίστοιχα 81% και 73%.

Σε ό,τι αφορά τις χώρες τους, στην πλειοψηφία τους οι ερωτηθέντες αντιτίθενται σε μια επιστροφή στα παλαιά εθνικά νομίσματα: το 74% των Γάλλων τάσσονται εναντίον της εγκατάλειψης του ευρώ για το φράγκο, το 75% των Ισπανών είπαν ότι αντιτίθενται στην επιστροφή στην πεσέτα, το 72% ότι δε θέλουν επιστροφή στη λιρέτα. Η αντίθεση στην εγκατάλειψη του ευρώ είναι λιγότερο ισχυρή στη Γερμανία, όπου ένα 61% απάντησε όχι στην επαναφορά του μάρκου.

Η δημοσκόπηση έγινε από την 18η ως την 21η Ιουνίου με τη συμμετοχή 1.001 ανθρώπων στη Γαλλία, 1.003 στη Γερμανία, 976 στην Ισπανία και 967 στην Ιταλία.

Δημοσιεύεται ταυτόχρονα στις εφημερίδες Le Journal du Dimanche (Γαλλία), ABC (Ισπανία), Bild am Sonntag (Γερμανία) και Corriere della Sera (Ιταλία).


Το βιντεο που αναγκαστηκε να αποσυρει η Ευρωπαϊκη Επιτροπη

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξεκινά προσπάθεια ώστε να προσελκύσει περισσότερες γυναίκες στις επιστήμες καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ανάγκη από όλο και πιο πολλούς επιστήμονες.

Στο πλαίσιο λοιπόν της εκστρατείας αυτής δημοσίευσε και ένα αρκετά ενδιαφέρον και ζωντανό βίντεο. Αποδείχτηκε όμως ότι ως ενέργεια δεν ήταν και ό,τι σκοπιμότερο. Αμέσως συγκέντρωσε αντιδράσεις ότι υποβιβάζει τις γυναίκες και τις αντιμετωπίζει ως αντικείμενα του σεξ.


Αναγκάστηκε λοιπόν να το αποσύρει αν και άλλοι χρήστες του YouTube το ανέβασαν εκ νέου. Το αν πράγματι ευσταθούν οι κατηγορίες, θα πρέπει να το κρίνεται μόνοι σας. Αναμφίβολα όμως είναι καλογυρισμένο!


ΠΗΓΗ: proho.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger