Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ανέκδοτο: Μετά από 50 χρόνια. γάμου...

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013


Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κάθεται σε ένα καφέ και συζητά για τη νεότητά του.

«Θυμάσαι», λέει ο γέρος στην γριά, «όταν συναντηθήκαμε εδώ πριν καμιά πενηνταριά χρόνια σε αυτό το καφέ και μόλις βγήκαμε έξω, πήγαμε στην πίσω αυλή που έχει έναν φράχτη και το κάναμε;

«Φυσικά, πώς θα το ξέχναγα», λέει η γριά.

«Θέλεις προς τιμήν εκείνης της μέρας, να κάνουμε το ίδιο απόψε;», ρωτάει ο γέρος με χαρά.

«Εννοείται!», λέει η γριά και σηκώνονται αμέσως και οι δύο για να φύγουν από το καφέ.

γερος γρια ερωτευμενοιΈνας τύπος που έτυχε να βρίσκεται κοντά άκουσε τη συζήτηση, και σκέφτηκε:

“Θα είναι πάρα πολύ αστείο να πάρω μάτι αυτά τα γεροντάκια” και ακολούθησε διακριτικά το ζευγάρι.

Από μακριά είδε τη γριούλα να σηκώνει τη φούστα και να κρατιέται από το φράχτη και το γέρο από πίσω που είχε κατεβάσει το παντελόνι.

Αυτά που έγιναν μετά είναι υπεράνω περιγραφής. Ο ματάκιας έγινε μάρτυρας του πιο παθιασμένου σεξ!

Για μισή ώρα αδιάκοπα, τα γερόντια τινάζονταν, κουνιόντουσαν και οι δυο σπασμωδικά, ούρλιαζαν ενώ οι φλέβες τους πετάγονταν και τα μάτια τους γούρλωναν. Στο τέλος και οι δυο κατέρρευσαν στο χώμα λιπόθυμοι…

Ο τύπος έπαθε πλάκα. Ποτέ δεν είχε δει τέτοιας διάρκειας και έντασης σεξ πόσο μάλλον από ένα τόσο ηλικιωμένο ζευγάρι, οπότε αποφάσισε να τους περιμένει να συνέλθουν και μετά να ρωτήσει πώς το έκαναν αυτό.

«Παππού, έτυχε να περνάω και σας είδα και ομολογώ ότι έμεινα άφωνος! Ποιο είναι το μυστικό σας; Έτσι κάνατε σεξ και πριν τόσα χρόνια;

«Κοίταξε να δεις παιδί μου», απάντησε ο γέρος, «υπάρχει μια μικρή διαφορά από τότε… Ο φράχτης τότε δεν ήταν ηλεκτροφόρος!!!»


Το ήξερες ; Tεχνολογική εφεύρεση ηλικίας 45 ετών που την χρησιμοποιείς κάθε μέρα!!!


Χθες συμπληρώθηκαν 45 χρόνια από τότε που ο Ντάγκλας Ένγκελμπαρτ (1925-2013) παρουσίασε μία από τις πιο σημαντικές τεχνολογικές εφευρέσεις που έχουν λάβει χώρα μέχρι σήμερα και η οποία δεν ήταν άλλη από το γνωστό σε όλους...ποντίκι.

Μάλιστα, πέρα από το mo
Το ήξερες ; Tεχνολογική εφεύρεση ηλικίας 45 ετών που την χρησιμοποιείς κάθε μέρα!!!

Χθες συμπληρώθηκαν 45 χρόνια από τότε που ο Ντάγκλας Ένγκελμπαρτ (1925-2013) παρουσίασε μία από τις πιο σημαντικές τεχνολογικές εφευρέσεις που έχουν λάβει χώρα μέχρι σήμερα και η οποία δεν ήταν άλλη από το γνωστό σε όλους...ποντίκι.

Μάλιστα, πέρα από το mouse -πάνω στο οποίο δούλευε για έξι ολόκληρα χρόνια- στην παρουσίασή του εμφανίζονται και άλλες πρωτοποριακές για την εποχή τεχνολογίες, όπως το hypertext και η κοινή χρήση οθόνης μεταξύ δύο χρηστών.
ΠΗΓΗ: techgear.gr
use -πάνω στο οποίο δούλευε για έξι ολόκληρα χρόνια- στην παρουσίασή του εμφανίζονται και άλλες πρωτοποριακές για την εποχή τεχνολογίες, όπως το hypertext και η κοινή χρήση οθόνης μεταξύ δύο χρηστών.
ΠΗΓΗ: techgear.gr



Μετάνιωσα, μπορώ να σβήσω το τατουάζ;


Τα τελευταία  χρόνια παρατηρείται μια ιδιαίτερη αύξηση των τατουάζ που έγιναν μέρος του lifestyle.  Όλο και περισσότεροι  επιλέγουν να «χτυπήσουν» το δικό τους σχέδιο, σύμφωνα με το προσωπικό τους στυλ - μικρά, μεγάλα, με πολλά χρώματα ή και όχι, τα τατουάζ χαρακτηρίζουν τη σημερινή εποχή.

Οι τεχνικές έχουν εξελιχθεί και αυτό δίνει τη δυνατότητα στους καλλιτέχνες να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς με εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα.  

Σύμφωνα με έρευνα, το 50% των ατόμων που έχουν κάνει τατουάζ το μετανιώνουν, ενώ το 30% θέλουν να το αφαιρέσουν. Σπανιότερα η αφαίρεσή τους επιβάλλεται για λόγους αλλεργίας στη χρωστική ουσία που χρησιμοποιήθηκε. 

Η δερματολόγος και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Άσπα Ζαχαρή M.D Ph.D  επισημαίνει χαρακτηριστικά πως η αφαίρεση τους γίνεται με εξειδικευμένα, παλμικά λέιζερ, τα οποία σπάνε τους κόκκους της χρωστικής του τατουάζ σε πολύ μικρά τμήματα. Τα τμήματα αυτά με τη σειρά τους απομακρύνονται σταδιακά από τα αμυντικά κύτταρα του οργανισμού, χωρίς να προκαλείται ερεθισμός ή βλάβη στο υπόλοιπο δέρμα.

Τα χρώματα που αφαιρούνται πιο αποτελεσματικά είναι το μαύρο, το μπλε-σκούρο, το μπλε και το πράσινο, ενώ δύσκολα αφαιρείται το κόκκινο και το πορτοκαλί και ακόμα πιο δύσκολα το κίτρινο και το άσπρο.
  
Η αύξηση των τατουάζ, ωστόσο, οδήγησε και σε αύξηση της επιθυμίας αφαίρεσής τους για προσωπικούς, αισθητικούς, κοινωνικούς, συναισθηματικούς ή και επαγγελματικούς λόγους.

Όπως αναφέρει η κ. Ζαχαρή η διαδικασία αφαίρεσης είναι σχεδόν ανώδυνη, με την χρήση τοπικών αναισθητικών κρεμών, οι οποίες εφαρμόζονται λίγες ώρες πριν την επέμβαση.

Αναφερόμενη στα αποτελέσματα της μεθόδου υπογραμμίζει ότι εξαρτώνται  από πολλούς παράγοντες όπως είναι το χρώμα, το είδος της χρωστικής, η παλαιότητα του τατουάζ, η φύση του (επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό), η περιοχή που έγινε, καθώς και η  "ποιότητα"  του δέρματος.

ανάλογα με τον τύπο του δέρματος

Έχει παρατηρηθεί πως στα άτομα με ανοιχτό φωτότυπο, το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Στα άτομα με σκούρο φωτότυπο υπάρχει πιθανότητα να παραμείνει αχνό το περίγραμμα του τατουάζ και μετά την εφαρμογή του laser.

Αξίζει να διευκρινισθεί πωςόσο πιο παλιό είναι ένα τατουάζ τόσο λιγότερες συνεδρίες απαιτούνται. Περίπου 4-6  συνεδρίες, κάθε δύο μήνες, για άτομα με τατουάζ άνω των 5 χρόνων είναι αρκετές για την ομαλή και αποτελεσματική αφαίρεση τους.

Η κ. Ζαχαρή επισημαίνει ότι με τα εξελιγμένα laser και τη σωστή μετεπεμβατική φροντίδα η οποία περιλαμβάνει τοπικά αντιβιοτικά και επουλωτικές κρέμες τα τατουάζ γίνονται παρελθόν.

Πώς να επιβιώσετε από καρδιακή προσβολή όταν είστε μόνοι – Κοινοποιήστε το παντού θα σώσετε ζωές!


Δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι είναι μόνοι όταν υποστούν καρδιακή προσβολή χωρίς βοήθεια, το πρόσωπο του οποίου η καρδιά δεν χτυπάει σωστά και που αρχίζει να αισθάνεται λιποθυμία έχει μόνο περίπου 10 δευτερόλεπτα ακόμα πριν από την απώλεια συνείδησης.

Ωστόσο τα θύματα μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους με το βήχα επανειλημμένα και πολύ δυνατά. Μια βαθιά ανάσα θα πρέπει να λαμβάνεται πριν από κάθε βήχα και ο βήχας πρέπει να είναι βαθύς και παρατεταμένος έτσι ώστε να έχουμε και παραγωγή πτυέλων από βαθιά μέσα στο στήθος.

Μια ανάσα και ο βήχας πρέπει να επαναλαμβάνεται περίπου κάθε δύο δευτερόλεπτα προς τα πάνω μέχρι να φτάσει η βοήθεια ή έως ότου αισθανθείτε την καρδιά να χτυπάει και πάλι κανονικά.

Οι βαθιές ανάσες δίνουν οξυγόνο στους πνεύμονες και ο βήχας κινήσεις που συμπιέζουν την καρδιά να κρατήσει το αίμα που κυκλοφορεί. Η συμπίεση στην καρδιά βοηθά επίσης να ανακτήσει φυσιολογικό ρυθμό. Με τον τρόπο αυτό τα θύματα καρδιακής προσβολής μπορεί να καλέσουν για πρώτες βοήθειες. Ενημερώστε πολλούς άλλους ανθρώπους όσο το δυνατόν γι ‘αυτό σε βλακείες είστε πρώτοι!. Θα μπορούσε να σώσει τις ζωές τους!

Ένας καρδιολόγος λέει εάν ο καθένας που βλέπει αυτή την ανάρτηση αν την μοιραστεί σε 10 άτομα μπορεί να στοιχηματίσετε ότι θα κερδίσει τουλάχιστον μία ζωή.

Αντί αστείας ανταλλαγής πληροφοριών παρακαλώ να συμβάλλετε με τη διαβίβαση των πληροφοριών μπορεί να σώσει τη ζωή ενός ατόμου . γιατί θα ξέρει τι θα κάνει.
http://www.deite-to.com/


Ανέκδοτο: Η κυρία και ο μπάτλερ


Η σέξι κυρία καλεί τον μπάτλερ στην κρεβατοκάμαρα της ένα βράδυ που λείπει ο άντρας της.
- Τζέημς κλείδωσε την πόρτα και ξεκούμπωσε το φόρεμά μου.
Ο Τζέημς υπακούει....
- Τζέημς ξεκούμπωσε το σουτιέν μου και βγάλτο.
Ο Τζέημς υπακούει. Η ατμόσφαιρα φορτίζεται...
- Το κυλοτάκι μου τώρα Τζέεεεηηηηημς
Πειθήνιο όργανο ο Τζέημς. Χιλιάδες τα βολτ...
- Λοιπόν κοπάνα τη τώρα και να μη σε ξαναδώ να φορέσεις τα ρούχα μου, χάθηκες κακομοίρη μου!


ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Νεαρή δασκάλα πόζαρε γυμνή και διέρρευσαν οι φωτογραφίες


Νεαρή δασκάλα δημόσιου σχολείου βρήκε τον μπελά της όταν διέρρευσαν στο διαδίκτυο αποκαλυπτικές της φωτογραφίες


Θύμα του πρώην της έπεσε μια νεαρή δασκάλα χριστιανικού δημόσιου σχολείου στο Οχάιο των ΗΠΑ όταν αναρτήθηκαν οι καυτές της φωτογραφίες σε γνωστή ιστοσελίδα όπου οι "πρώην" βγάζουν τα απωθημένα τους...

Η νεαρή δασκάλα δήλωσε στις αρμόδιες αρχές την κλοπή του κινητού της τηλεφώνου, ωστόσο ποτέ δε θα μπορούσε να φανταστεί ότι αυτό θα μπορούσε να την οδηγήσει, εκτός από το διασυρμό, και στην ανεργία.

Η κοπέλα βρέθηκε προ εκπλήξεως, όταν πληροφορήθηκε ότι προσωπικές της στιγμές, τις οποίες είχε απαθανατίσει στο κινητό της τηλέφωνο, βρίσκονταν σε δημόσια θέα σε ιστοσελίδα, ενώ μόλις λίγες ώρες αργότερα, ενημερώθηκε ότι απολύεται.

Δείτε το βίντεο:
http://us.lrd.yahoo.com


Καταραμένη κρίση: Οι νέοι κάνουν σεx στο αυτοκίνητο – Μόδα και στην Ιταλία


Με την ανεργία στις τάξεις των νέων στην Ιταλία να ανέρχεται στο 50% όλο και περισσότεροι άνδρες και γυναίκες μεταξύ 30 και 40 ετών αναγκάζονται να επιστρέψουν στα πατρικά τους, αναβιώνοντας το γνωστό φολκλόρ στερεότυπο των ιταλικών οικογενειών που θέλουν τα παιδιά δια βίου δέσμια της ιταλίδας μαμάς!

Ένα φαινόμενο που μοιάζει να έχει εξίσου έντονες επιπτώσεις και σε έναν άλλο νευραλγικό τομέα, εκείνον του σεξ!

Διότι, ως γνωστόν το ένα φέρνει το άλλο, με αποτέλεσμα μία ακόμη παράδοση της δεκαετίας του ’50 και του ’60 να επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο: η σεξουαλική συνεύρεση στο αυτοκίνητο!

Μία μόδα που έχει επανεμφανιστεί στα μεγάλα αστικά κέντρα και όχι μόνο της Νότιας Ιταλίας, κυρίως στη Νάπολι, όπου οι νέοι Ναπολιτάνοι δεν έχουν άλλη επιλογή, ελλείψει ιδιωτικού χώρου, όπως άλλοτε οι πατεράδες και οι μανάδες τους, παρά να καταφύγουν στη λύση του αυτοκινήτου και του σκοτεινού απόμερου πάρκου.

Παρακολουθήστε το σύντομο ρεπορτάζ που ακολουθεί:

http://www.pistepseto.eu/


Ελληνικής καταγωγής η Αδριανούπολη στην Βόρειο Ήπειρο, τα ευρήματα αποστομώνουν Αλβανούς και Ιταλούς!


400 χρόνια προϊστορίας που δεν "γνωρίζαμε" ως σήμερα, λέει ο Αλβανός καθηγητής αρχαιολογίας, επικεφαλής των Αλβανών αρχαιολόγων στις ανασκαφές στην Αδριανούπολη, Βορείου Ηπείρου. 
Έχουν ιδιαίτερη σημασία τα λεγόμενά του, γιατί, πριν την σημερινή συνέντευξη του Αλβανού αρχαιολόγου, την αναγνώριση και την ελληνικότητα της "Αδριανούπολης" στην Βόρειο Ήπειρο και τα ατράνταχτα στοιχεία για τον ανεπτυγμένο ελληνικό πολιτισμό, είχαν προηγηθεί τα τελευταία χρόνια, από την σύμπραξή του αλβανικού αρχαιολογικού Ινστιτούτου με το Ιταλικό πανεπιστήμιο Μαντσεράτα και εν συνεχεία και με το πανεπιστήμιο Αργυρόκαστρου, ανελέητοι ισχυρισμοί με σκοπό να θάψουν 400 χρόνια προγενέστερου αρχαιοελληνικού πολιτισμού στον κάμπο της Δερόπολης στην Βόρειο Ήπειρο και να επιδιώκουν να το βαφτίσουν και να" μιλάει μόνο ρωμαϊκά." 

Οι Ιταλοί με την πλήρη στήριξη της Αλβανίας και αλλεπάλληλες συνεδριάσεις ''επιστημόνων" στο Αργυρόκαστρο, ήθελαν να αφαιρέσουν την περίοδο του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, να φτιάξουν ένα αρχαιολογικό πάρκο ρωμαϊκού πολιτισμού στην Δερόπολη , με σκοπό να εδραιωθεί και να κατακυρωθεί η ευρύτερη περιοχή, "ρωμαϊκή". Ευτυχώς τότε προσέκρουσαν στην σθεναρή αντίδραση των δημοτικών αρχών της Κάτω Δερόπολης. 

Αυτό είναι που θέλουν και οι Αλβανοί για τους ευνόητους λόγος ,οι οποίοι παραδέχονται κάθε τι ρωμαϊκό, ενώ βαφτίζουν κάθε τι ελληνικό "ιλλυρικό", άρα, αλβανικό . Τότε οι ανασκαφές ανέδειξαν στο βορειοανατολικό τμήμα του αρχαίου θεάτρου ελληνικά μεγαλοπρεπή κτίσματα που άνηκαν στον VI - V π.Χ. αιώνα . 

Υπό τον φως αυτών των πραγμάτων, τότε το 2010 οι Ιταλοί επιστήμονες αναγκάστηκαν να παραδεχτούν για πρώτη φορά ότι στην περιοχή προϋπήρχε ελληνικός πολιτισμός αλλά ..., "ασήμαντος" ! 

Αδριανούπολη , τα 400 χρόνια προϊστορίας που δεν " γνωρίζαμε" ως σήμερα,- λέει ο Αλβανός καθηγητής αρχαιολογίας ,επικεφαλής των Αλβανών αρχαιολόγων στις ανασκαφές στην Αδριανούπολη - Βόρειος Ήπειρος. 

Αυτή είναι η ιστορική αλήθεια και το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε ο Αλβανός αρχαιολόγος Dimiter Kondi . Οι πρόσφατες ανασκαφές που πραγματοποιήθηκαν από αυτόν στο κάμπο της Δερόπολης στην κοιλαδα του Δρίνου, έχουν φέρει στο φως αρχαιολογικά ευρήματα που δείχνουν τα ίχνη της Ελληνιστικής περιόδου προγενέστερης εκείνης της Ρώμης , η οποία έδωσε το όνομά του (Αδριανού ) στην περιοχή . Αυτά είναι τα πραγματικά αποτελέσματα ανασκαφών της αρχαιολογικής αποστολής έρευνας που διεξάγεται από την Ιταλική - Αλβανική ομάδα ,από Πανεπιστήμιο της Ιταλίας με επικεφαλής τον καθηγητή Roberto Perna, το Ινστιτούτο Αρχαιολογίας της Αλβανίας ,με επικεφαλής τον αρχαιολόγο καθηγητή Dimiter Kondi και φοιτητές του Πανεπιστημίου Τιράνων και Πανεπιστημίου "Eqerem Kambej " Αργυρόκαστρου . 

Ο καθηγητής Dimiter Kondi αναφέρει,
«Ο στόχος της αποστολής αυτής ήταν η επέκταση της ανασκαφής στον αρχαιολογικό αυτό χώρο και κατάρτισης φοιτητών , η οποία διήρκεσε από 4 Αύγουστος έως 4 Σεπτεμβρίου 2013. Η ανασκαφή επικεντρώθηκε στο χώρο του αρχαίου θεάτρου και στην σκηνή του, ενώ η έρευνα συνεχίστηκε και στην προηγούμενη ανασκαφή στο ρωμαϊκό ναό » , - λέει ο καθηγητής Kondi. Σύμφωνα με τον ίδιο, στις ανασκαφές βρέθηκαν αρκετά καινούργια αρχαία αντικείμενα καθημερινής χρήσης σε κεραμικά, μέταλλο και χαλκό, καθώς και μεγάλος αριθμός κερμάτων, αρκετά αμφορείς και λυχνοι. Επιπλέον,πραγματοποιήσαμε μια αρχαιολογική έρευνα για να ανακαλύψουμε, αν η Αδριανούπολη χτίστηκε σε μια ελεύθερη ζώνη , ή πάνω μιας προϋπάρχουσας προγενέστερης πόλης. Μετά την έρευνα που διεξήχθη ,δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ,πριν χτιστεί η Αδριανούπολη προϋπήρχε άλλος πολιτισμός. Τα κεραμικά και αρχαιολογικά ευρήματα που βρέθηκαν στο οικισμό αυτό ανήκουν στο III - II αιώνα π.Χ. και χρονολογούνται πριν τη ρωμαϊκή περίοδο της Αδριανούπολης που χτίστηκε το II αιώνα μ.Χ. Όλα τα αρχαιολογικά ευρήματα που βρέθηκαν στο αρχαίο θέατρο και στην Ρωμαϊκή Αγορά χρονολογούνται νωρίτερα από την "Ρωμαϊκή Αδριανούπολη". 

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ο "Ρωμαϊκός πολιτισμός της Αδριανούπολης" χτίστηκε πάνω σε ανεπτυγμένο ελληνικό πολιτισμό", καταλήγει ο Αλβανός αρχαιολόγος Dimiter Kondi. 

πηγή: www.himara.gr


«Απαράδεκτη η αξίωση της τρόικας να διωχθεί κόσμος από τα σπίτια του»


Σε ιδιαίτερες αναφορές, στην προσπάθεια της Ελλάδος να βγει από την κρίση και στις απαράδεκτες, όπως τις χαρακτήρισε, αξιώσεις της τρόικας, προέβη σήμερα ο πρόεδρος της Ομάδας των Σοσιαλιστών Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο Χάνες Σβόμποντα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στους ξένους δημοσιογράφους.

Παρά τις προσπάθειες της Ελλάδος δεν επετεύχθη συμφωνία με την τρόικα, υπογράμμισε ο κ. Σβόμποντα, καταλογίζοντας στην τρόικα «απαράδεκτες αξιώσεις», όπως «το να εκδιωχθούν άνθρωποι από τα σπίτια τους, επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν τα στεγαστικά τους δάνεια». «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δείχνει να μην είναι έτοιμη να βοηθήσει την Ελλάδα», επεσήμανε, υπενθυμίζοντας την οικονομική κρίση που έχει πλήξει τη χώρα και εκτιμώντας ότι κάθε φορά μετά τις συνεντεύξεις του Όλι Ρεν για την Ελλάδα, την Πορτογαλία, κ.λπ. ο ευρωσκεπτικισμός των πολιτών αυξάνεται σημαντικά.

Αναφερόμενος τέλος στην υποψηφιότητα του Όλι Ρεν, για την προεδρία της Κομισιόν, ο πρόεδρος της Ομάδας των Σοσιαλιστών υπογράμμισε τη διαφωνία του με την τακτική του Επιτρόπου, προσάπτοντάς του την κατηγορία ότι συμβάλλει στο διχασμό μεταξύ ευρωπαϊκού Βορρά και Νότου, καθώς «προκειμένου να κερδίσει πόντους στο Βορρά, προσβάλλει το Νότο».

http://us.lrd.yahoo.com


ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ! Ποια πασίγνωστη σταρ δήλωσε ότι ήταν παρθένα μέχρι τα 31 της;


Μπορεί να πρωταγωνίστησε πριν από μερικά χρόνια στην ταινία «Τα πάντα για τον έρωτα», αλλά τελικά η…
Liza Kidrow αποδείχτηκε ότι είχε απίστευτη αυτοσυγκράτηση. Η αγαπημένη σε όλους μας Φοίβη από τα «Φιλαράκια» είχε παραδεχτεί ότι δεν το είχε κάνει μέχρι και τα 31 της χρόνια.

http://www.kataskopoi.com/


Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/12



Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.


Η αγάπη δεν ξέρει από αξιοπρέπεια. Η αγάπη είναι μεγαλειώδης και τολμηρή.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Μία αναστάτωση που υπάρχει αυτή την στιγμή και ένας ξεσηκωμός στην ζωή σας θα σας κάνει να δραστηριοποιηθείτε έντονα και δυναμικά. Βέβαια μπορεί να προστατεύσετε τα δικαιώματά σας με ένα διπλωματικό τρόπο για να μην έχετε πολλά προβλήματα.
Έρωτας: Έχετε μια εσωτερική ένταση η οποία θα σας κάνει να προχωρήσετε πολύ δυναμικά μπροστά. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα δείτε ότι θα κάνετε πολλές κινήσεις ώστε να λύσετε κάποιες διαφορές που έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ξαφνικές ευκαιρίες που μόνο αν τις διαχειριστείτε με ισορροπία δεν θα διαλύσετε κάποιες άλλες συνεργασίες οι οποίες είναι καλές.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μια ξαφνική ανανέωση θα σας δώσει μεγάλη ανακούφιση και θα δείτε τα πράγματα από μια μοντέρνα σκοπιά η οποία θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο νεανικοί σε οτιδήποτε κάνετε.
Έρωτας: Υπάρχει μια κρυφή σκέψη για ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και σας καίει πάρα πολύ αλλά επειδή μπορεί να ντρέπεστε πιθανόν να μην το δείξετε. Η σχέση με έναν Κριό ή Τοξότη ίσως σας βγάλει έξω από τον εαυτό σας και να σας πιέσει να κάνετε κάτι το πολύ δυναμικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα δράσετε πολύ δυναμικά παρόλο που δεν θέλετε να φανείτε. Οι ισορροπίες πάντως είναι ένα βασικό θέμα που θα πρέπει οπωσδήποτε να το τηρήσετε δεόντως για να μπορέσετε να έχετε τις σωστές συνεργασίες.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Υπάρχει ένα νέο στοιχείο στην ζωή σας το οποίο θα σας φέρει κάτι το καινούργιο και πιθανόν να σας δώσει την ελευθερία που θέλετε.
Έρωτας: Ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα σας δώσει την σπίθα που έχετε ανάγκη κι ίσως αυτό να σας αναζωογονήσει. Ακόμα και σε σχέση να είστε, θα θέλετε να ανανεώσετε την επαφή με το πρόσωπο που θα είστε μαζί.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μεγάλη διάθεση να αναβαθμίσετε την εργασιακή σας κατάσταση η οποία δείχνει ότι θα αλλάξει και θα βελτιωθεί πολύ περισσότερο.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια επιθετικότητα από την πλευρά σας και μερικοί θέλετε να τα χαλάσετε όλα προκειμένου να πείτε την δική σας γνώμη. Πιθανόν να νιώσετε ανασφάλεια από κάποιες ισορροπίες που χαλάνε.
Έρωτας: Έχετε μεγάλη ένταση και πιθανόν να θέλετε από ψήλου πήδημα να τα χαλάσετε ή να κάνετε σκηνές και να ταράξετε κάποιες εύθραυστες ισορροπίες. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να προσέξετε αν σχετίζεται με Κριό, άλλο Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει στην ατμόσφαιρα μια ένταση την οποία για να την καταλαγιάσετε θα χρειαστεί να μην χαλάσετε όλες τις ισορροπίες οι οποίες μερικές φορές είναι πολύ λεπτές και κυρίως με συνεργάτες.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχετε μεγάλη άνεση στο να διαπραγματεύεστε πολύ εύκολα οτιδήποτε σας κάνει καλό και σας βγάζει μπροστά. Οι πρωτοβουλίες είναι πάντα καλοδεχούμενες και στις προσωπικές σας επαφές.
Έρωτας: Μια ξαφνική ανατροπή σε θέμα της προσωπική σας σχέσης θα σας δώσει μεγάλη δύναμη γιατί θα δείτε ότι αξίζετε πολύ παραπάνω από αυτό που νομίζατε. Η σχέση με έναν Κριό είναι πολύ ζεστή και σίγουρα θα σας δώσει πολύ αγάπη και φροντίδα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αποκτάτε μια ξαφνική πρόσβαση και πιθανόν να μην είναι εύκολο να την διαχειριστείτε επειδή θα πρέπει να αναπτύξετε μεγαλύτερες πρωτοβουλίες και δυναμικότητα. Πάντως μπορεί να κερδίσετε χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Μια ξαφνική είδηση μπορεί να σας κάνει να αλλάξετε πολλά από τα σταθερά δεδομένα σας. Η προσωπική σας ζωή αλλάζει και κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα δείτε ότι γίνονται πολλά και γρήγορα ξεκαθαρίσματα.
Έρωτας: Έχετε μια μεγάλη εσωτερική ένταση και μερικοί από εσάς πιθανόν να βγάλετε κάποια ερωτικά απωθημένα τα οποία μπορεί να έχουν προκληθεί και από έναν Κριό. Επίσης όσοι έχετε επαφή με έναν Αιγόκερω θα πρέπει να πείτε αλήθειες μεταξύ σας για να προχωρήσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια ξαφνική προοπτική η οποία ίσως να σας φοβίζει αλλά τελικά θα δείτε ότι αν το τολμήσετε θα έχετε πολύ καλύτερες προοπτικές οι οποίες θα σας λύσουν τα χέρια και κυρίως θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια καλή είδηση η οποία θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την επαφή με ένα πρόσωπο συγγενικό σας. Ένας Τοξότης θα σας βοηθήσει να πάρετε γνώση.
Έρωτας: Έχετε μια μεγάλη και ξαφνική ερωτική εύνοια γιατί θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη του προσώπου που σας ενδιαφέρει η οποία θα σας βοηθήσει να σταθείτε καλύτερα μέσα στην σχέση. Η νέα γνωριμία με έναν Κριό θα σας παρακινήσει να είστε πιο τολμηροί και εκδηλωτικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια προοπτική στον ορίζοντα η οποία σας δείχνει πως θα πρέπει να διαχειριστείτε κάποιες καινούργιες καταστάσεις και πως τελικά θα κερδίσετε χρήματα από αυτό.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν κάποιες ξαφνικές ανατροπές από τις οποίες τελικά εσείς μπορεί και να ωφεληθείτε γιατί θα μάθετε την αλήθεια και ίσως αυτό να σας χρησιμεύσει σε οτιδήποτε κάνετε και κυρίως αν είναι πολύ καινούργιο.
Έρωτας: Αναστατώνεστε γιατί μπορεί να βγουν στην επιφάνεια μυστικά τα οποία ίσως να μην σας συμφέρουν και να φοβάστε ότι θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Η προσωπική σας πάντως γνώμη μετράει και είναι πολύ καθοριστική στην σχέση σας με έναν Κριό.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθώντας να κερδίσετε κάποια χρήματα ίσως κάνετε κάποιες υπερβολές οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε συμφωνίες που μπορεί να είναι έξω από τα μέτρα σας αλλά καλό είναι να τολμάτε.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε σε μια πολύ καλή φάση γιατί ότι κινείται δυναμικά γύρω σας είναι αυτό που σας αρέσει και πηγαίνει στον χαρακτήρα σας. Επειδή μερικές φορές κουράζεστε με το να γίνονται τα πράγματα αργά ίσως βρεθείτε σε μια κατάσταση που θα πρέπει να λειτουργήσετε πολύ γρήγορα και δυναμικά.
Έρωτας: Αναλαμβάνετε προσωπική ευθύνη γιατί νιώθετε ότι θα τα καταφέρετε ευκολότερα από άλλες φορές. Πιθανόν η εξομολόγησή σας ίσως να μην είναι φραστική αλλά να δείξετε τα αισθήματά σας για ένα πρόσωπο τόσο έντονα που δεν θα μπορέσει να σας αρνηθεί. Ο Ταύρος, Ζυγός και Υδροχόος θα είναι τα άτομα που θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει κάτι που θα σας βγει σαν ξαφνικό έσοδο και πιθανόν να αναγνωριστούν από εκεί οι σωστές κινήσεις που έχετε κάνει εδώ και ημέρες. Θα ολοκληρωθεί το πάζλ σε οτιδήποτε έχετε επενδύσει κι αν είναι πρωτοποριακό, θα είναι πιο εύκολο να έχει αποτέλεσμα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Λαμβάνετε κάποιες πρωτοβουλίες οι οποίες είναι δύσκολο να τις εκφράσετε γιατί πιστεύετε ότι θα πρέπει να σπάσετε τα αυγά και μερικές φορές φοβάστε αλλά τελικά θα το κάνετε γιατί είναι αναγκαίο.
Έρωτας: Είστε σε μια φάση που θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και να μην κοιτάξετε καθόλου πίσω το παρελθόν σας που πιθανόν να σας πονάει. Και μέσα σε σχέση να είστε αναγκάζεστε να πιέσετε τα συναισθήματα για να βγει ένα αποτέλεσμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθώντας να σταθείτε και να είστε σωστοί και τυπικοί πιθανόν να βιώσετε μια απώλεια η οποία θα έρθει με έναν ξαφνικό τρόπο. Επίσης μέσα από μια συνεργασία αναγκαστικά να στραφείτε σε άλλο διέξοδο.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχετε μεγάλη διορατικότητα η οποία θα σας βγει από εκεί που δεν το περιμένατε και ίσως να σας δημιουργήσει μια έντονη τάση για αλλαγές. Το δυναμικό του χαρακτήρα σας θα βγει τώρα και θα πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες.
Έρωτας: Εκδηλώνεστε τόσο έντονα που σίγουρα θα τρομάξετε το άτομο που είστε μαζί γιατί δεν το έχετε συνηθίσει σε τέτοιου είδους εκμυστηρεύσεις και συμπεριφορές. Μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχτεί σε ένα ξαφνικό έρωτα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε να οδηγήσετε τα ηνία μιας υπόθεσης. Είτε μέσα στον εργασιακό σας χώρο, είτε αν έχετε ελεύθερη δουλειά. Θα υπάρχει έντονη διάθεση για να δείξετε τι σημαίνει να αναλαμβάνει κάποιος ρίσκα.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είστε αρκετά δραστηριοποιημένοι αλλά δεν το δείχνετε προς τους έξω. Απλά νιώθετε ότι χρειάζεται να κάνετε κάτι χωρίς να το μάθουν οι υπόλοιποι.
Έρωτας: Η προσωπική σχέση με ένα πρόσωπο που πιθανόν να μην είναι στον κοντινό σας κύκλο σας δημιουργεί ένταση και πάθος αλλά επειδή φοβόσαστε τις αντιδράσεις και κυρίως του Ζυγού που σας ενδιαφέρει πηγαίνετε πολύ σιγά και μεθοδικά. Καλύτερα πάντως είναι να πείτε οτιδήποτε θέλετε να μοιραστείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε μια κίνηση για να εξασφαλίσετε τα νώτα σας αλλά χρειάζεται να μάθετε να εμπιστεύεστε και να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Είναι σημαντικό να είστε αυθεντικοί γιατί έτσι θα κερδίσετε τον σεβασμό.



Πηγή: http://www.astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger