Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Χρήστος Νέζος ξαναχτυπά! Εξαγριώνει άλογο στον αέρα της ενημερωτικής εκπομπής του MEGA! Ακόμα γελάνε!

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Θύμησε στιγμές από το..."Πρωινό mou"!

Μέχρι τώρα, είχαμε συνηθίσει τον Χρήστο Νέζο να κάνει τα δικά του...κόλπα στο "Πρωινό mou"! Ο αγαπημένος συνεργάτης της πρωινής εκπομπής του μεγάλου καναλιού, έδινε έναν άλλο αέρα στις ζωντανές συνδέσεις!

Έχουμε να θυμόμαστε...επιθέσεις από φίδια,τζάγκουαρ, μωρά να κλαίνε, μυθικές τούμπες και πολλά άλλα...!

Αυτή τη φορά, ο Χρήστος Νέζος εμφανίστηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA, προκειμένου να ενημερώσει για το 2ο Βυζαντικό-Μεσαιωνικό φεστιβάλ που θα γίνει στην Καστορία. Ντυμένος αντίστοιχα, μαζί με την Αντιδήμαρχο της πόλης, βγήκε να μιλήσει για την εκδήλωση...

Αλλά το...άλογο είχε διαφορετική άποψη...!

Δείτε το βίντεο!

http://www.zappit.gr/

Θήβα: Κουκουλοφόροι κλείδωσαν τους μοναχούς μέσα στο μοναστήρι για να βρουν τον κρυμμένο θησαυρό!


Πρωτοφανείς καταστάσεις για τους μοναχούς και τις καλόγριες στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου...

Όλα έγιναν χθες το απόγευμα (25-08-2013). Λίγο μετά τις 18.00, οι 5 δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, μπήκαν στην Ιερά Μονή του Αγ.Γεωργίου, στο Μαυρομάτι Θηβών και με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν τους 4 από τους 5 μοναχούς και μία καλόγρια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δράστες τους κλείδωσαν σε δωμάτιο του μοναστηριού, προκειμένου να αφαιρέσουν, όπως δήλωσαν στον ηγούμενο, θησαυρό που βρίσκονταν θαμμένος στο προαύλιο του μοναστηρίου. 

Η επιχείρησή τους, όμως είχε άδοξο τέλος. Λίγο αργότερα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί, που κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο από τους πέντε δράστες. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών που διαφεύγουν συνεχίζονται και θεωρείται θέμα χρόνου, η σύλληψή τους...

http://www.newsit.gr/

Βρέφος πάσχει από σπάνια πάθηση! - Το σώμα του πιάνει φωτιά από μόνο του - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι μόλις τριών μηνών και σχεδόν από τη γέννησή του νοσηλεύεται στην εντατική νοσοκομείου της Ινδίας εξαιτίας μίας εξαιρετικά σπάνιας πάθησης που του προκαλεί εγκαύματα σε όλο του το σώμα...

Η πάθηση του μόλις τριών μηνών Ραχούλ είναι εξαιρετικά σπάνια! Το σώμα του παρουσιάζει το φαινόμενο της αυτανάφλεξης, δηλαδή πιάνει μόνο του φωτιά χωρίς να υπάρχει κάποια προφανή αιτία.

Το βρέφος λαμβάνει θεραπεία σε νοσοκομείο της Τσενάι στην Ινδία με το σωματάκι του να είναι γεμάτο εγκαύματα. Οι γονείς του καθημερινά προσεύχονται για ένα ιατρικό θαύμα ενώ οι επιστήμονες που εξέτασαν το βρέφος λένε ότι πιθανότατα τα εγκαύματα προκαλούνται από εύφλεκτα αέρια τα οποία βγάινουν από το δέρμα του μικρού Ραχούλ.

Η συγκεκριμένη σπάνια πάθηση φαίνεται πως ταλαιπωρεί το βρέφος από τη γέννησή του αφού τα εγκαύματα στο σώμα του μωρού εμφανίστηκαν πρώτη φορά όταν ήταν μόλις 9 ημερών. Το φαινόμενο όμως με τα ανεξήγητα εγκαύματα συνεχίστηκε και οι γονείς του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο άλλες τρεις φορές.  Οι γιατροί, μη μπορώντας αρχικά να εξηγήσουν τι συμβαέινει, συμβούλευσαν τους γονείς να κρατούν σε απόσταση από το παιδί εύφλεκτα υλικά και να υπάρχει πάντα κλιματισμός στο χώρο όπου βρίσκεται το μωρό.

Τώρα, κι ενώ το μωρό συνεχίζει να νοσηλέυεται στην εντατική, οι γιατροί εξετάζουν κατά πόσο τα εγκαύματα συνδέονται με γενετικούς παράγοντες. 

Δείτε το βίντεο


Συναγερμός για γιγάντιες τρύπες που καταπίνουν οικοδομικά τετράγωνα


Αυξάνονται καθημερινά οι αναφορές από όλο τον κόσμο και κυρίως από τις ΗΠΑ και την Κίνα, για την αιφνίδια εκδήλωση ενός περίεργου και πολύ επικίνδυνου γεωλογικού φαινομένου.


Η εμφάνιση τεραστίων διαστάσεων «τρυπών» που ανοίγουν ξαφνικά σε κατοικημένες και μη περιοχές και καταπίνουν ολόκληρα κτίρια, σπίτια, ανθρώπους, δασικές εκτάσεις, ακόμη και οικοδομικά τετράγωνα έχει σημάνει ήδη συναγερμό στους γεωλόγους που ψάχνουν να βρουν την αιτία του φαινομένου.

Τι συμβαίνει κάτω από την επιφάνειά αυτών, προκαλεί όχι μόνο έκπληξη αλλά και τρόμο, καθώς όπως δείχνει το βίντεο που ακολουθεί μιλάμε για τεράστιες υπόγειες σπηλιές εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων που χάσκουν κάτω από κατοικημένες περιοχές και μπορούν να ανοίξουν ανά πάσα στιγμή.



Read more: http://www.newsbomb.gr


Σε ετοιμότητα τέθηκαν οι ρωσικοί Στόλοι Μαύρης Θάλασσας και Αν. Μεσογείου


Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας τέθηκαν οι ρωσικοί Στόλοι της Μαυρης θάλασσας και της Ανατολικής Μεσογείου, μετά την διαφαινόμενη προσπάθεια των Δυτικών να εκβιάσουν έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας για επέμβαση στη Συρία, με πρόφαση την δήθεν χρήση χημικών όπλων απο τις κυβερνητικές δυνάμεις

Αυτό μεταδίδουν πηγές του ρωσικού υπουργείου Άμυνας από τη Μόσχα, ενώ ταυτοχρόνως το ρωσικό υπουργειο Εξωτερικών διά του εκπροσώπου του Αλεξάντερ Λουκάσεβιτς, προέβη σε ανάλογη σκληρή δήλωση:

"Oι πληροφορίες ότι οι συριακές αρχές χρησιμοποιούν χημικά είναι πρόκληση", τόνισε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Αλεξάντερ Λουκάσεβιτς.

Μας κάνει να ανυσηχούμε, ότι επίτηδες δημιουργείται κλίμα για επέμβαση στην Συρία. Αυτό μας οδηγεί να σκεφτούμε, ότι έχουμε να κάνουμε με μία οργανωμένη προβοκάτσια", είπε ο Λουκάσεβιτς.

Και συνέχισε: "Η εγκληματική δράση κοντά στη Δαμασκό, διεξήχθη ακριβώς την στιγμή που η αποστολή εμπειρογνωνώνων του ΟΗΕ είχε αρχίσει με επιτυχία το έργο της στη Συρία, σχετικά με τα πιθανά χημικά όπλα που χρησιμοποιήθηκαν.

Η Μόσχα θεωρεί ότι είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί μία αντικειμενική και επαγγελματική έρευνα για το τι συνέβη, πρόσθεσε ο Λουκάσεβιτς.

Καλούμε και πάλι όλους εκείνους που έχουν τη δυνατότητα να επηρεάζουν ένοπλους εξτρεμιστές, να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να μπει ένα τέλος στις προκλήσεις με τη χρήση δηλητηριωδών χημικών ουσιών".

Την ίδια ώρα, η Συρία απέρριψε τις κατηγορίες ότι έκανε χρήση χημικών όπλων εναντίον αμάχων κατά τη διάρκεια επίθεσης σε προάστιο της Δαμασκού.

Ο στρατός, σε ανακοίνωσή του που αναγνώσθηκε από έναν αξιωματικό στην επίσημη συριακή τηλεόραση, υποστηρίζει πως «οι κατηγορίες για χρήση χημικών όπλων από τον αραβικό συριακό στρατό σήμερα σε περιοχές των προαστίων της Δαμασκού (...) είναι κενές περιεχομένου και εντελώς αβάσιμες».

Στη Μόσχα, ο πρεσβευτής της Συρίας Ριάντ Χαντάντ δήλωσε, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφάξ, πως οι πληροφορίες για χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς «δεν είναι αλήθεια».

«Όλες οι πληροφορίες για το θέμα είναι κατασκευασμένες και έχουν στόχο να παραπλανήσουν τους διεθνείς επιθεωρητές», πρόσθεσε αναφερόμενος στους εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ που ερευνούν για ενδεχόμενη χρήση

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Θέμα χρόνου "απρόσκλητος επισκέπτης" από το διάστημα - Τι λένε οι Ρώσοι



Οι τελευταίες «πληροφορίες» που έρχονται από το διάστημα δεν είναι καθησυχαστικές για τους κατοίκους της Γης, καθώς ο κίνδυνος πτώσης «αντικειμένων» στον πλανήτη αυξάνεται χρόνο με το χρόνο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της NASA από τις 3 Ιουλίου 2013, σε τροχιά γύρω από τη Γη έχουν παρατηρηθεί 16602 αντικείμενα που έχουν κατασκευαστεί από τον άνθρωπο. Από αυτά μόνο τα 3612 είναι ενεργοί δορυφόροι. Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν τεχνητά διαστημικά απόβλητα κάθε λογής προέλευσης. Επίσης, στη Γη επιτίθενται ενεργά τα τελευταία χρόνια και μακρινοί επισκέπτες, οι αστεροειδείς.

Όπως αναφέρει ο ακαδημαϊκός σύμβουλος της Ακαδημίας Μηχανικών Επιστημών, Γιούρι Ζάιτσεφ, ενώ προηγουμένως θεωρούταν ότι η πτώση στη Γη θραυσμάτων μετεωριτών τύπου Τουνγκούσκα συμβαίνει μια φορά στα 700-900 χρόνια, τώρα επικρατεί η άποψη ότι ανάλογα συμβάντα μπορούν να έχουν μεγαλύτερη συχνότητα, περίπου κάθε 90-100 χρόνια. Δεδομένου μάλιστα ότι την τελευταία δεκαετία ανακαλύφθηκαν περισσότεροι αστεροειδείς από ότι τους προηγούμενους δυο αιώνες, «οι συγκρούσεις είναι ουσιαστικά αναπόφευκτες και ζήτημα χρόνου», θεωρεί ο επιστήμονας.

Συναγερμός
Ο αστεροειδής «Άποφις» κατά της Γής

Το 2004 οι αστρονόμοι είχαν προβλέψει ότι ο «Άποφις» μπορεί να συντριβεί στη Γη το 2029, αλλά αργότερα διασαφηνίστηκε ότι θα περάσει δίπλα της. Αν όμως κατά το πέρασμά του δίπλα από τη Γη ο «Άποφις» διέλθει μια από τις πολλές λεγόμενες «βαρυτικές κλειδαρότρυπες» που αποτελούν μικρές περιοχές του διαστήματος εύρους από 2 έως 600 μέτρων, τότε μπορεί να περιέλθει σε ένα πεδίο βαρύτητας-παγίδα, και η σύγκρουση αργά η γρήγορα θα καταστεί αναπόφευκτη.

Από τη μεριά του, ο γενικός διευθυντής του συλλόγου «Κέντρο πλανητικής άμυνας», Ανατόλι Ζάιτσεφ, αναφερόμενος στο Διεθνές σύστημα πλανητικής προστασίας «Φρούριο», το πρόγραμμα του οποίου είχε παρουσιαστεί το Μάρτιο 2013, σημείωσε ότι πρέπει να προστεθούν σε αυτό δύο με τρεις συσκευές παρατήρησης, δορυφόροι αναγνώρισης οι οποίοι θα διευκρινίζουν τις παραμέτρους των αστεροειδών και τις τροχιές της πτήσης τους, καθώς και δορυφόροι αναχαίτισης που θα είναι ικανοί να καταστρέφουν τους αστεροειδείς ή να αλλάζουν την πορεία τους. Πάντως, όπως εκτιμούν οι επιστήμονες, η ολοκλήρωση του συστήματος μπορεί να διαρκέσει 5-6 χρόνια, ενώ το κόστος του θα φτάσει περί τα δυο δις δολάρια.

Τα δικά τους σχέδια έχουν παρουσιάσει και οι κορυφαίες ρωσικές διαστημικές εταιρίες. Η εταιρία πυραύλων και διαστήματος «Energia» έχει ανακοινώσει ότι μέσα στο διάστημα 2020-2030, δεν αποκλείεται να έχει έτοιμο για να στείλει στο διάστημα, έναν ισχυρό φορέα με πυρηνικό κινητήρα, και πυρομαχικά κατά αστεροειδών. Την ίδια στιγμή, η Ενωση Επιστημονικών Ερευνών και Ανάπτυξης Διαστημικών Συστημάτων, «Λαβότσκιν», έχει δημιουργήσει επί χάρτου ένα σχέδιο συσκευής η οποία θα προορίζεται να προσγειωθεί στην επιφάνεια του αστεροειδή και να τοποθετήσει πάνω σε αυτή έναν ραδιοφάρο με τη βοήθεια του οποίου θα μπορεί να προσδιοριστεί με μεγαλύτερη ακρίβεια η τροχιά πτήσης του ουράνιου σώματος.

Με πυρηνικά όπλα;

Ο επικεφαλής της ρωσικής Ομοσπονδιακής Διαστημικής Υπηρεσίας (Roscosmos), (Roscosmos), Βλαντίμιρ Ποπόβκιν, στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι η επιλογή του τρόπου που πρέπει να αντιμετωπίζεται μια τέτοια απειλή, εξαρτάται από τις διαστάσεις, τη μάζα, τη σύνθεση και τις ιδιότητες των πετρωμάτων του επικίνδυνου αντικειμένου. Μερίδα ρώσων ειδικών υποστηρίζει ότι για την καταστροφή τέτοιων αστεροειδών και κομητών, είναι αναγκαία ακόμα και η χρήση πυρηνικών όπλων. Ωστόσο, για την ώρα παραμένει ασαφές ποιος θα είναι ο ακριβής τρόπος εξουδετέρωσης της απειλής από το διάστημα που θα επιλέξει η Ρωσία.

Εν τω μεταξύ, η μεταφορά στο διάστημα πυρηνικών πυρομαχικών για την αντιμετώπιση της απειλής των αστεροειδών μπορεί να δημιουργήσει διεθνές στρατιωτικοπολιτικό πρόβλημα. Τη σχετική δήλωση έκανε τον περασμένο Φεβρουάριο ο αναπληρωτής πρωθυπουργός, Ντμίτρι Ρογκόζιν, ο οποίος, ωστόσο, υπογράμμισε ότι ορισμένες χώρες είναι πιθανόν να χρησιμοποιήσουν ως αφορμή το ζήτημα της αντιμετώπισης των αστεροειδών, για τη μεταφορά στο διάστημα πυρηνικών όπλων για στρατιωτικούς σκοπούς.

Το «διαστημικό ρυμουλκό» 
Η φυσική καταστροφή ενός αστεροειδή, είναι ένα θέμα που αφορά το μέλλον. Προς το παρόν, λόγος γίνεται μόνο για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τα πιο επικίνδυνα διαστημικά σώματα που προσεγγίζουν τη Γη. Ένα από αυτά τα σώματα είναι ο αστεροειδής «Άποφις».

Παρά το γεγονός ότι τον Ιανουάριο του 2013 οι επιστήμονες της NASA, με βάση νέες παρατηρήσεις, διαπίστωσαν πως τις προσεχείς δεκαετίες η πιθανότητα σύγκρουσης του «Άποφις» με τη Γη ουσιαστικά θα πρέπει να αποκλειστεί, ένας τέτοιος κίνδυνος εξακολουθεί να υφίσταται και οι προετοιμασίες γι’ αυτόν πρέπει να γίνουν ήδη τώρα, δηλώνει με βεβαιότητα ο διευθυντής του Ινστιτούτου Διαστημικών Ερευνών της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, Λεβ Ζελιόνι. Κατά τον ίδιο, το πιο αποτελεσματικό μέσο για ένα τόσο επικίνδυνο σώμα όπως αυτό, είναι η μαλακή προσεδάφιση μιας διαστημικής συσκευής επάνω του, και με τη βοήθεια ηλεκτρικών κινητήρων μικρής ώσης να επιχειρηθεί για ένα μεγάλο διάστημα η αλλαγή της τροχιάς του.
Την ανάπτυξη μιας τέτοιας τεχνολογίας θα μπορούσε να εξασφαλίσει ένα κοινό ρωσο-αμερικανικό πρόγραμμα «αιχμαλώτισης» και μεταφοράς προς την τροχιά της Σελήνης, ενός μικρού αστεροειδούς. Τον Απρίλιο, ο Βλαντίμιρ Ποπόβκιν είχε αναφερθεί στο σχέδιο δημιουργίας ενός διαστημικού «ρυμουλκού», με τη βοήθεια του οποίου θα «συρόταν» προς την τροχιά της Σελήνης ένας αστεροειδής διαμέτρου 15-20 μέτρων. Της διαδικασίας αυτής θα έπονταν επιστημονικές παρατηρήσεις με την αποστολή σε αυτόν επανδρωμένης αποστολής ή με τη χρήση αυτόματων συσκευών. Το συνολικό κόστος του προγράμματος μπορεί να φτάσει τα 2,65 δις δολάρια.
http://www.katohika.gr/




Τα τέσσερα θαυματουργά βότανα στα ποία υποκλίνονται οι επιστήμονες.....


Για τέσσερα κοινά βοτάνια το... φασκόμηλο, το ταραξάκο ή πικροράδικο και δύο καλλιεργούμενα το μαϊντανό και το λάχανο, αναφέρεται με θαυμασμό.

Μαϊντανός ο θαυματουργός

«Αποκαλύπτομαι μπρος στο μαϊντανό» λέει ο Ιγν.Ζαχαρόπουλος, θέλοντας να τονίσει πόσο ωφέλιμος είναι για την υγεία μας. Το χρησιμοποιούμε στις σαλάτες, στις σάλτσες και σχεδόν σε όλα τα φαγητά. Παρομοιώδεις είναι η φράση «είσαι μαϊντανός» που λένε για όσους ανακατεύονται με όλα. Είναι από τα λίγα βότανα με πάρα πολλές θεραπευτικές ιδιότητες, γι’ αυτό ονομάζεται «λαχανικό της υγείας». Είναι το πετροσέληνο, το αγαπημένο βοτάνι του Ιπποκράτη με το οποίο θεράπευε πολλές αρρώστιες. Περιέχει πολλές βιταμίνες και μέταλλα, όπως βιταμίνες A,B,C και μέταλλα σίδηρο, μαγνήσιο, ιώδιο, φώσφορο, μαγγάνιο, κάλιο, νάτριο, θείο, χλώριο, κοβάλτιο. Ο κατάλογος των ασθενειών που κάνει καλό μεγάλος. Εμείς θα αναφερθούμε σε μερικές.

Ο μαϊντανός είναι αφάνταστα πολύτιμος στα νεφρά και στην κύστη. Με την πολυουρία διώχνει τις πέτρες. Είναι αντισηπτικό του αίματος, προληπτικό του καρκίνου, συνίσταται κατά του εντέρου και της υδρωπικίας. Είναι τονωτικός, χωνευτικός, αντιπυρετικός , κατά των πρησμένων αδένων, κατά των αποστημάτων, του στήθους, κατά του άσθματος και των πνευμονικών παθήσεων. Ευεργετικό στο συκώτι, διεγερτικός, ορεκτικός κ.ά. Στα μικρά πουλιά είναι δηλητηριώδες και στον παπαγάλο θανατηφόρος. Με τη συμβουλή του γιατρού πρέπει να το τρώνε οι εγκυμονούσες γιατί μπορεί να προκαλέσει αποβολή. Ο μαϊντανός ενισχύει τη μνήμη όμως πρέπει να προσέχουμε γιατί η ρίζα του φυτού περιέχει «Απιόλ» και σε μεγάλες δόσεις φέρνει ζαλάδες.

Το λάχανο

Έχει απίστευτες θεραπευτικές ιδιότητες. Άριστο θεραπευτικό του έλκους στομάχου και δωδεκαδαχτήλου. Θεραπευτικό των παθήσεων του στήθους, και του άσθματος. Μαλακώνει τον βήχα, κατά του βραχνιάσματος και των βρογχικών. Αντισκορβουτικό, τονωτικό, αποσυμφορεί τις αρτηρίες, ανακουφίζει πόνους αρθριτικών, ρευματισμών, κατά των εγκαυμάτων, της νευραλγίας του προσώπου, τον πονοκέφαλο. Βοηθά το ερυσίπελα και ανοίγει τους καλόγερους. Το λάχανο είναι τροφή φάρμακο. Να θυμάστε πάντα ότι τα λαχανικά και τα φρούτα πρέπει να μην είναι φορτωμένο με ραντίσματα και λιπάσματα.

Το φασκόμηλο ή Αλισφακιά

Οι Άραβες λένε γι΄ αυτό το ξεχωριστό βοτάνι. « πως μπορεί να πεθάνει ένας άνθρωπος που έχει στον κήπο του μια φασκομηλιά». Το φασκόμηλο πίνετε σαν αφέψημα ή έγχυμα με μέλι. Είναι κατά του κρυολογήματος, των ρευματισμών, του ερεθισμένου λαιμού, της νευροπάθειας, της ατονίας του στομάχου και των εντέρων, της αμηνόρροιας, δυσμηνόρροιας και λευκόρροιας. Είναι επίσης αντιπυρετικό, διεγερτικό-δυναμωτικό, αποχρεμπτικό και απολυμαντικό. Αυτές είναι μερικές από τις πολλές ευεργετικές του ιδιότητες. Είναι επίσης ενισχυτικό της μνήμης.

Ταραξάκο ή πικραλίδα ή δόντι του λιονταριού

Το κατεξοχήν φυτικό φάρμακο του συκωτιού και της χολής. Είναι επίσης διουρητικό, στομαχικό, τονωτικό, αντισκορβουτικό, καθαριστικό του αίματος, καθαρτικό, κατά του βήχα, των φλεγμονών του στήθους, ελαττώνει τη χοληστερίνη, κατά του διαβήτη, και το πιο σημαντικό ενισχύει τη μνήμη. Περιέχει βιταμίνες και σχεδόν όλα τα μέταλλα.
briefingnews.gr

«Ο Χίτλερ έπαιρνε κοκαΐνη και είχε παραμορφωμένα γεννητικά όργανα»


Άγνωστες πτυχές της ζωής του Ναζί δικτάτορα Αδόλφου Χίτλερ φέρνει στη δημοσιότητα ντοκιμαντέρ του National Geographic που βασίζεται σε επιστολές του προσωπικού του παθολόγου Theodor Morell.

Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις ο αιμοσταγής ηγέτης των ναζί ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη και έπασχε από βαριά μανιοκατάθλιψη.

Το ντοκιμαντέρ του National Geographic, με τίτλο «Nazi underworld», δημοσιοποιεί επιστολές του προσωπικού παθολόγου του Χίτλερ, ο οποίος υποστηρίζει πως ο ασθενής του έπασχε από μανιοκατάθλιψη, είχε παραμορφωμένα γεννητικά όργανα, ενώ υπέφερε και από τη νόσο του Πάρκινσον.

Προκειμένου να καταπολεμήσει όλα αυτά τα προβλήματα, έπαιρνε περισσότερα από 80 φάρμακα την ημέρα, τα οποία του τα χορηγούσε ο παθολόγος του, από τον οποίο είχε μια «αρρωστημένη» εξάρτηση.

Το ντοκιμαντέρ επισημαίνει ότι η ανάλυση του «κοκτέιλ» που έδινε ο Morell στον Χίτλερ, αποδεικνύει πως ο «εγκέφαλος» της ναζιστικής θηριωδίας έπασχε και από ηπατίτιδα, ενώ οι εκθέσεις αναφέρουν πως ο Χίτλερ έκανε συχνή χρήση κοκαΐνης.

Μάλιστα, ήταν τόσο εθισμένος, που χρησιμοποιούσε ακόμα και οφθαλμικές σταγόνες με το ναρκωτικό.

Οι εκθέσεις που επικαλείται το National Geographic, υποστηρίζουν επίσης πως ο Morell έκανε ενέσεις τεστοστερόνης στον Χίτλερ, ειδικά πριν τα ραντεβού του με την Εύα Μπράουν, καθώς, μεταξύ άλλων, δεν είχε λίμπιντο...

Από τα ίδια έγγραφα, προκύπτει πως ο Χίτλερ έπασχε από αρρωστοφοβία, ενώ είχε γίνει και χορτοφάγος λόγω των στομαχικών του προβλημάτων.

Όπως αναφέρει στο ντοκιμαντέρ ο καθηγητής ψυχιατρικής Nassir Ghaemi, η κατάχρηση που έκανε ο Χίτλερ στα φάρμακα, επιδείνωνε την διπολική διαταραχή που είχε, κάνοντας τον να γίνεται εγωμανής και σαδιστής.


Read more: http://www.newsbomb


Aνέκδοτο: Τρεις ξανθιές υποψήφιες αστυνομικίνες



Τρεις ξανθιές, εξετάζονται για να γίνουν αστυνομικίνες.

Ο εξεταστής δίνει στην πρώτη κοπέλα μια φωτογραφία ενός υπόπτου και τη ρωτάει:

- «Τι έχεις να πεις γι` αυτή την φωτογραφία;»

- «Θα τον πιάσουμε εύκολα τον ύποπτο», λέει εκείνη. «Έχει μόνο ένα μάτι!»

- «Δεν έχει ένα μάτι ανόητη, η φωτογραφία είναι προφίλ! Αϊ χάσου από εδώ!», της απαντάει έξαλλος ο εξεταστής.

Μετά από λίγο, στο γραφείο μπαίνει η δεύτερη ξανθιά. Βλέπει την φωτογραφία και λέει:

- «Εύκολα θα τον βρούμε αυτόν. Πόσοι έχουν μόνο ένα αυτί;»

- «Αϊ στο διάολο!», της λέει έξαλλος ο εξεταστής. «Ηλίθια. Δεν έχει ένα αυτί. Η φωτογραφία είναι προφίλ!»

Μετά μπαίνει και η τρίτη ξανθιά και της λέει:

- «Πρόσεχε τι θα μου πεις για αυτή την φωτογραφία.»

Η ξανθιά σκέφτεται και έπειτα από λίγο λέει:

- «Το μόνο βέβαιο είναι, ότι ο ύποπτος φοράει φακούς επαφής!»

Ο εξεταστής τρελαίνεται. Βάζει το όνομα του υπόπτου στο κομπιούτερ, και ύστερα από μισή ώρα διαβάζει στο φάκελο του, ότι πράγματι φοράει φακούς επαφής!

- «Φοβερό! Πώς το κατάλαβες; Eίναι αλήθεια.»

- «Είναι απλό. Πώς να φοράει γυαλιά, με ένα μάτι και ένα αυτί;», απαντάει η ξανθιά.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/8



Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.


Τίποτε δεν μειώνει την αγωνία πιο γρήγορα από ό, τι η δράση!

ΚΡΙΟΣ

Έχετε στραφεί στο να κερδίσετε χρήματα ή να κρατήσετε κάποια πράγματα που πιστεύετε ότι σας ανήκουν. Αυτό από την μια είναι πολύ σωστό γιατί μερικές φορές δεν κρατάτε τίποτα για σας και τα σκορπίζετε από εδώ και από εκεί. Τώρα όμως θα διαπραγματευτείτε ένα ακίνητο ή λογαριασμούς που σας φαίνονται υπερβολικοί και θα βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας. Νιώθετε ότι υπάρχει βαθύτερη ανάγκη από μέσα σας να γίνετε πιο διεκδικητικοί και σταθεροί στα θέλω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε δυνατοί αλλά και συγχρόνως απόλυτοι σε κάποιες αποφάσεις και απόψεις οι οποίες μπορεί να σας γυρίζουν για λίγο πίσω στα παλιά. Κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα σηκώσετε ένα τοίχο και θα είστε αδιαπραγμάτευτοι σε πολλά επίπεδα. Αν δεν συνεργάζεστε με ένα πρόσωπο ίσως να του δείξετε την έξοδο γιατί θα δείτε ότι μπορεί να σας ρίχνει ή να σας αδικεί. Γενικά προσπαθείτε να έχετε το μέτρο του δικαίου μέσα σας και τις πιο πολλές φορές το καταφέρνετε αλλά με μια πολύ δογματική συμπεριφορά

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενδιαφέρεστε για πολλά πράγματα ως συνήθως αλλά δεν θέλετε να τα μοιραστείτε ή να τα διεκδικήσετε. Ίσως ασχοληθείτε με την φροντίδα ενός δικού σας προσώπου και κατά κάποιον τρόπο να δεσμευτείτε με αυτή την υποχρέωση η οποία όμως είναι απαραίτητη για να δείξετε τα συναισθήματά σας. Από φόβο όμως να μην χάσετε κάτι το περιουσιακό ή το υλικό μπορεί να κάνετε κινήσεις πολύ βιαστικές ή λανθασμένες. Αν εσάς δεν σας κάνει κάτι μέσα σας να μην αφήσετε κανέναν να σας επηρεάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιτέλους πατάτε σε στέρεο έδαφος και αυτό σας κάνει να κινείστε πιο άνετα και ανεξάρτητα. Παρόλο που δεν το παραδέχεστε η ψυχική πρώτα και μετά η υλική ασφάλεια είναι τα σημεία ισορροπίας σας. Για αυτό πάντα επιδιώκετε και έχετε κρυμμένα χρήματα τα οποία όπου και να τα έχετε βάλει είναι το αποκούμπι σας. Αν έχετε μια σπάταλη φύση, αλλάξτε τη όσο είναι νωρίς για να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας. Η ιδιαίτερη σχέση με τον Κριό ή τον Ζυγό μερικές φορές σας αποσυντονίζει αλλά σας φαίνεται πολύ γοητευτική.

ΛΕΩΝ

Όταν αντιμετωπίζετε την αλήθεια σας ενοχλεί γιατί χρειάζεται να μαζευτείτε και να μπείτε σε καλούπια που θεωρείτε ότι δεν είναι για σας. Αυτό είναι σίγουρο αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς και κυρίως στην δουλειά σας η οποία έχει ένα επιβεβλημένο μοντέλο που εσείς θα πρέπει να ασπαστείτε. Δηλαδή μπορεί να σας τρώει η ρουτίνα και να μην δημιουργείτε και αυτό να σας ενοχλεί πάρα πολύ. Στο χέρι σας είναι οτιδήποτε κάνετε ακόμα και την πιο βαρετή δουλειά να την κάνετε όπως θέλετε και να παίρνετε χαρά από αυτήν. Η επαφή με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό μερικές φορές σας ενοχλεί γιατί έχει δόρατα αιχμηρά αλλά ίσως σας κινεί από κόντρα να κάνετε κάτι διαφορετικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πολύ προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στην δουλειά σας γιατί διαπιστώνετε και εσείς πλέον ότι κάτι έχει ανοίξει και όλες οι υποθέσεις γυρνούν υπέρ σας. Αυτό είναι τόσο σημαντικό για σας που έχετε παιδευτεί οπότε θα το δείτε σαν βάλσαμο και σαν λύση εξ ουρανού. Όχι ότι δεν έχετε προσπαθήσει και τα παίρνετε όλα τζάμπα, απλά τώρα ανταμείβονται περισσότερο οι αξίες σας. Η σχέση με έναν Καρκίνο θα είναι πολύ θετική αφού θα συμφωνήσετε επιτέλους ότι δεν θέλετε να είστε μόνο σε φιλικό επίπεδο και θα προχωρήσετε παρακάτω.


ΖΥΓΟΣ

Είστε περιτριγυρισμένοι από υποθέσεις που σας ενοχλούν γιατί θα πρέπει να κάνετε κινήσεις που είναι επί του πρακτέου και αυτές εσάς σας ζορίζουν γιατί σας αφαιρούν τον αυθορμητισμό και την καλλιτεχνική σας διάθεση. Όταν διαπραγματεύεστε για τα οικονομικά σας και κυρίως αυτά που έχετε να δώσετε ή να πάρετε από τρίτους πιέζεστε πολύ γιατί δεν θέλετε να τα χαλάσετε με κανέναν και στο τέλος βρίσκεστε ριγμένοι ή ακόμα και αδειασμένοι. Είναι σημαντικό να καταλάβετε μέχρι που μπορείτε να πείτε το «ναι» και μετά το «όχι». Επειδή μερικοί από εσάς είστε έτοιμοι να λειτουργήσετε μόνο για τον εαυτό σας και όχι τόσο σε συνδυασμό με τους άλλους, μπορεί να κάνετε ένα ξαφνικό μπαμ που θα σας κάνει να εξαφανιστείτε από τους πολλούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εμβαθύνετε στα οικονομικά θέματα και πάντα σας απασχολούν, αφού πιστεύετε ότι το χρήμα είναι δύναμη και εσείς το έχετε ανάγκη όχι επειδή είστε φιλοχρήματοι αλλά για να μπορείτε να ελέγχετε την κατάσταση και να μην ξεφεύγει από τα χέρια σας καμία υπόθεση. Ο Ταύρος συχνά πυκνά είναι σύντροφός σας και αυτό σας ταιριάζει πάρα πολύ γιατί έχετε συμφωνία δυνάμεων μεταξύ σας, αρκεί να μην είστε τόσο απόλυτοι όπως έχετε γίνει τον τελευταίο καιρό. Κατά τα άλλα είναι αρκετά καλή εποχή και για τους δυο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε ότι επιβαρύνεστε όταν είναι να μαζέψετε χρήματα, να αγοράσετε φαγητό για το σπίτι ή να ασχοληθείτε επισταμένως με τις πρακτικές δουλειές που σας κουράζουν αφάνταστα. Επειδή είστε ιδεολόγοι μερικές φορές τα βλέπετε όλα ιδανικά και όταν έρθει η ώρα της πράξης εσείς βρίσκεστε έξω από τα νερά σας ή βλέπετε ότι έχετε πέσει έξω στην εκτίμησή σας. Όμως αυτή την περίοδο κάνετε καλές παρέες και αυτό σας βοηθάει να ξεσκάτε γιατί είτε ερωτοτροπείτε οι ελεύθεροι και περνάτε καλά είτε βγαίνετε και γνωρίζετε νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα έχετε την τιμητική σας αφού θα πάρετε κάποιες καλές ειδήσεις και θα δείτε ότι τα έχετε καταφέρει πάρα πολύ καλά με οτιδήποτε έχετε καταπιαστεί. Η συνέχεια βέβαια θα απαιτήσει από εσάς μεγαλύτερη ζεστασιά και αληθινή επαφή. Μερικές φορές σχετίζεστε λόγω των τυπικών ή επαγγελματικών υποχρεώσεων ενώ τώρα θα χρειαστεί να είστε περισσότερο ο εαυτός σας. Μια κλήση για καινούργια δουλειά που περιμένατε εδώ και καιρό μπορεί να γίνει τώρα και να έχει αίσιο τέλος. Ίσως πάντως να αφορά και ταξίδι που θα πηγαινοέρχεστε αλλά δεν σας πειράζει γιατί την δουλειά την αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε γίνει πιο κλειστοί αλλά και πρακτικοί με κάποιες οικονομικές υποθέσεις, αφού κυρίως το θέμα ενός ακινήτου που μπορεί να μην είναι απαραίτητα το σπίτι σας σάς έχει δημιουργήσει ένταση από τις δύσκολες υποχρεώσεις. Για αυτό να εμβαθύνετε στο θέμα σας και να μην το αφήσετε να περάσει φλου επειδή φοβάστε ότι δεν θα τα καταφέρετε. Τώρα έχετε κάποια άτομα με το μέρος σας και ακόμα κι αν πάτε να το διαπραγματευτεί θα συναντήσετε άτομα έτοιμα να σας βοηθήσουν. Αποφύγετε τις εντάσεις με Σκορπιό για οικονομικούς λόγους.

ΙΧΘYΕΣ

Είστε κοντά στο να έχετε ένα συνολικό αποτέλεσμα για το οποίο είχατε κουραστεί πάρα πολύ για να το φέρετε εκεί που θέλετε. Αν είναι θέμα σπιτιού και ανανέωσής του τα καταφέρνετε μια χαρά γιατί έχετε και αίσθηση του γούστου αλλά και μέσα στο μυαλό σας πως ακριβώς θέλετε να γίνει. Ο Σκορπιός μπορεί να σας βοηθήσει σε ένα πολύ προσωπικό σας θέμα και ίσως να σας ξεμπλοκάρει. Μπορεί να κλείσετε ένα συμβόλαιο σήμερα με την βοήθεια ενός Παρθένου και να έχετε καλές οικονομικές απολαβές

Μπέλλα Κυδωνάκη

Πηγή: http://www.astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger