Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι σέξι Greek Drops

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013








Οι Greek Drops εντυπωσιάζουν με την παρουσία τους.

Βγαίνουν στο παρκέ, κυρίως ντυμένες στα γαλανόλευκα, κλέβοντας την παράσταση.

Απολαύστε τις χορεύτριες:



































onsports.gr

Το ξέσπασμα του Ηλία Βρεττού για την παρέα του «Δέστε τους»!


Εξοργισμένος δείχνει να είναι ο Ηλίας Βρεττός μετά τους σχολιασμούς που ακούστηκαν χθες στον αέρα της εκπομπής «Δέστε τους»!

Τόσο που ο τραγουδιστής έσπευσε να δώσει τις δικές του απαντήσεις, δείχνοντας συγχρόνως και την έντονη ενόχλησή του για ό,τι είχε ειπωθεί για τον ίδιο. Αφορμή για το ξέσπασμά του στάθηκε το σχόλιο των παρουσιαστών του «Δέστε τους» οι οποίοι είπαν πως ο Βρεττός έλεγε ψέματα ότι δεν είχε ξαναχορέψει ποτέ στη ζωή του πριν συμμετάσχει στο Dancing αφού όπως είπαν είχε εμφανιστεί ως χορευτής και support στη Eurovision όταν υποψήφιος είχε κατέβει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου το 2005. Προκειμένου να κλείσει μία και καλή στόματα, ο Ηλίας Βρεττός έγραψε στο twitter του: «Αυτό δεν λέγεται έχω κάνει χορό παιδιά... Αυτό λέγεται προσπαθώ να πλαισιώσω έναν καλλιτέχνη! Αυτό, γιατί παρουσιάζεται αλλιώς η αλήθεια!» ενώ συνέχισε και με άλλο μήνυμα στο οποίο έγραφε: «Το 2005 έκανα ΦΩΝΗΤΙΚΑ στη Eurovision, μετέφερα κάτι καθρέφτες, βαρούσα κάτι βαρέλια κ έκανα 3 μήνες πρόβες για να κάνω και 2 πάναπλα βήματα...»



http://www.gossip-tv.gr

Η Ελίνα Καντζά ανέβαζε καυτές φωτογραφίες ενώ η Αθήνα πνίγονταν!


Πόσα θέλει για να μας τρελάνει η Ελίνα Καντζά, ε;
Ενώ στην Αθήνα από το πρωί της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου είχαν "ανοίξει" οι ουρανοί, η Ελίνα ανέβαζε φωτογραφίες της με μαγιό.
Βρήκε την πιο "δολοφονική" φωτογραφία της από παραλία της Μυκόνου με την ίδια να είναι με το μικροσκοπικό της μαγιό, έφτιαχνε την διάθεση στο Instagram. Αυτά είναι!



Γνωστός τενίστας συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης



Συνελήφθη, τελικά ο γνωστός τενίστας, από τις αστυνομικές αρχές του Καναδά, με την κατηγορία πως προσπάθησε να ασελγήσει σε 13χρονο κορίτσι.
Ο Πιέρ-Λούντοβιτς Ντακλός-Λανιέ, που κατέχει την 610η θέση στη λίστα με τους καλύτερους παίκτες τένις στον κόσμο, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας της Φλόριντα, ύστερα από μυστική επιχείρηση που έστησαν για τη σύλληψή του. Χρειάστηκε, μάλιστα, να χρησιμοποιήσουν το κινητό τηλέφωνο του κοριτσιού ώστε να οδηγηθούν στα ίχνη του και να του περάσουν τις χειροπέδες.
Ο 27χρονος, γνωρίστηκε με την 13χρονη σε κλαμπ για τένις και στη συνέχει της παρέδιδε μαθήματα. Λίγες μέρες μετά τη γνωριμία τους, ο Λανιέ, ξεκίνησε να στέλνει μηνύματα στο κορίτσι, ρωτώντας τη για τον αν ενδιαφέρετε να έρθουν πιο κοντά, αλλά και πως του άρεσε να συζητούν για το σε πόσο καλή φυσική κατάσταση είναι και οι δυο τους. Η συζήτηση, πολύ σύντομα γέμισε με σεξουαλικό περιεχόμενο, ενώ δεν δίστασε να της στέλνει φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν τα γεννητικά του όργανα.
Στη συνέχεια, συμφώνησε πως θα πάει να την πάρει από το σπίτι της, ώστε να τη μεταφέρει στο δικό του στη Φλόριντα, όπου και θα έκαναν σεξ!
Οι Αρχές ανέφεραν πως ο τενίστας, μετά τη σύλληψή του έκανε μια πλήρη ομολογία για τα όσα έχει πει στο κορίτσι και πλέον, θα περιμένει να καταδικαστεί από τα δικαστήρια της χώρας.

http://www.koolnews.gr

Σοκαριστική δήλωση πασίγνωστου τραγουδιστή: «Έχω ξοδέψει 6.000.000 λίρες για κοκαΐνη»



«Καθαρός» δηλώνει πλέον ο τραγουδιστής Μπορεί να είναι εξωφρενικό κι όμως η αποκάλυψη ήρθε από το στόμα του ίδιου. 

Ο Steven Tyler που για δύο ολόκληρες δεκαετίες βρισκόταν χαμένος στον εφιάλτη των ναρκωτικών, ιδιαίτερα της κοκαΐνης αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως συνολικά πρέπει να έχει ξοδέψει σε αγορά της λευκής σκόνης τουλάχιστον 5 με 6 εκατομμύρια λίρες.

«Χρειαζόμουν την κοκαΐνη. Ή έτσι πίστευα. Μου πήρε μακριά τα παιδιά μου, μού πήρε τους γάμους μου. Είχα πέσει στα γόνατά μου» δήλωσε σε περιοδικό της Αυστραλίας ο διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος το 2009 κλείστηκε σε κλινική αποτοξίνωσης αφού βέβαια κατέρρευσε πρώτα δημοσίως από την υπερβολική χρήση την οποία έκανε για παραπάνω από είκοσι χρόνια. Από τότε είναι «καθαρός» όπως λέει και δηλώνει υπερήφανος γι' αυτό.

 Πηγή: newsbeast.gr

Συμβουλές για να φαίνεσαι πιο αδύνατη!



Είτε ακόμη δυσκολεύεσαι να χάσεις αυτά τα δυο κιλάκια που πήρες στις γιορτές, είτε πρόκειται για πρώτο ραντεβού και θέλεις να δείχνεις στα καλύτερά σου υπάρχουν έξυπνα τρικ που μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις μέχρι πιο αδύνατη, απλά με το σωστό ντύσιμο!

Δες ποια είναι αυτά:

1. Τακούνια

Είναι ο κανόνας Νο 1! Μακραίνουν τη σιλουέτα και σε κάνουν να κρατάς καλύτερα τη στάση του σωματός σου. Κάτι που πρέπει να προσέξεις είναι το εξής: αν θέλεις να φορέσεις φούστα, προτίμησε γόβα ή πέδιλο,ακόμα καλύτερα αν είναι σε nude αποχρώσεις και απέφυγε τα μποτάκια διότι οπτικά “σπάνε” το πόδι στα τρία.

2. Total looks

Αυτό σημαίνει πως αν φορέσεις ένα χρώμα από πάνω ως κάτω το αποτέλεσμα σίγουρα θα σε δείχνει πιο λεπτή. Λειτουργεί κι αν επιλέξεις ένα μάυρο παντελόνι π.χ. και το συνδυάσεις με ένα σκούρο γκρι τοπ. Πάντα το πιο σκούρο στην πιο προβληματική περιοχή. Μπορείς να προσθέσεις χρώμα στο σύνολο με τα αξεσουάρ.

3. Φαρδύ vs στενό

Μην κρύβεσαι κάτω από φαρδιά ρούχα γιατί έτσι έχεις ακριβώς τα αντίθετα αποτελέματα. Προτίμησε ένα στενό τζήν με ένα τοπ σε φαρδιά, χυτή γραμμή ή μια παντελόνα ( ισχύει και για μια μάξι αέρινη φούστα με κάτι από πάνω που να αγκαλιάζει το σώμα, αναλόγως τι θέλεις να καμουφλάρεις.

4. Εφαρμογή

Είναι πολύ σημαντικό να μη σε σφίγγουν τα ρούχα σου! Σημάδια από σουτιέν που πιέζουν, κοιλίτσα που φαίνεται να ασφυκτιά μέσα στο τζην δεν βοηθάνε καθόλου την εμφάνιση αλλά και τη διαθεσή σου.

5. Τόνισε τα σωστά σου σημεία

Αν έχεις λέπτη μέση και αυτά τα δυο κιλάκια πάνε κατευθείαν στους γοφούς, φόρεσε έναμεσάτο φόρεμα που ανοίγει προς τα κάτω, τύπου 50’s ή φαρδιά φούστα με ένα ζωνάκι στη μέση. Αν η κοιλίτσα που πετάει είναι το πρόβλημα, στενό παντελόνι και φαρδύ τοπ ή v-neck σε χαλαρή γραμμή.

6. Αξεσουάρ

Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις μεγάλες τσάντες που φοριούνται χιαστί γιατί προσθέτουν όγκο, ειδικά αν δεν φοριούνται με τακούνια. Όσον αφορά τα κοσμήματα προτιμήστε όμορφα σκουλαρίκια που τραβάνε το βλέμμα στο πρόσωπο ,κάποιο εντυπωσιακό δαχτυλίδι ή πολλά μαζί όπως είσης μια καλή λύση είναι τα σταθερά κοντά κολιέ.

Να θυμάσαι πάντα, πως δεν είναι όλα τα ρούχα για όλες και πως το σημαντικότερο είναι να νιώθεις όμορφη με τις επιλογές σου και να κινείσαι άνετα.

tromaktiko

Δείτε πως εμφανίστηκε στο δικαστήριο ένας παιδόφιλος



Μηνύματα με σεxουαλικό περιεχόμενο έστελνε ο 41χρονος άνδρας, σε 14χρονο κορίτσι μέσω του Facebook, παρενοχλώντας τη σεξουαλικά. Το κορίτσι μαζί με τους γονείς της, έκαναν καταγγελία στην αστυνομία της χώρας, με αποτέλεσμα οι Αρχές να εισβάλλουν στο σπίτι του. Το αποτέλεσμα ήταν να βρουν δεκάδες εικόνες παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του και να του προσάψουν τις ανάλογες κατηγορίες.

Παρά το γεγονός, πως το όνομα του Άγγλου, έχει δοθεί στη δημοσιότητα (Άλαν Μπρέι), εκείνος, το πρωί της Παρασκευής κατά την άφιξή του στα δικαστήρια του Λιντς, εμφανίστηκε καλυμμένος με μια ολόσωμη κάπα, full face και γυαλιά ηλίου, ώστε να αποφύγει την αποτύπωση του προσώπου του από τους φωτογράφους που βρέθηκαν στο σημείο.
Ο παιδόφιλος, έλεγε διαρκώς στο θύμα του, πως θα εγκαταλείψει τη γυναίκα του και πως θα την πάρει να ζήσουνε μαζί τον έρωτά τους. Όπως ήταν αναμενόμενο, το δικαστήριο τον καταδίκασε για αυτές του τις πράξεις, αναφέρει το koolnews.

Οι γονείς την 14χρονης, ανακάλυψαν τι συνέβαινε, όταν «έπιασαν» τη μικρή να κάθεται πολύ αργά στον υπολογιστή της. Στη συνέχεια, μπήκαν στον λογαριασμό που διατηρούσε στο Facebook και έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όταν είδαν το περιεχόμενο των μηνυμάτων που λάμβανε από τον 41χρονο.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, δε, στο σπίτι του, οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι, αφού είδαν και τον ίδιο να πρωταγωνιστεί σε φωτογραφίες, κατά τη διάρκεια βιασμού ανήλικου κοριτσιού.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, η εμφάνισή του στην αναπηρική καρέκλα, είναι αποτέλεσμα κάποιων σοβαρών αρθριτικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο πελάτης της. Όπως εκείνη δήλωσε ενώπιων των δικαστών, η παιδοφιλική του συμπεριφορά, ξεκίνησε από το γεγονός πως δεν μπορούσε να κάνει σεξ. Ξεκίνησε βλέποντας βίντεο στο διαδίκτυο, αλλά με το πέρασμα του καιρού, η διαστροφή του ολοένα και μεγάλωνε.


ΨΥΧΙΚΕΣ ΝΟΣΟΙ Τι είναι αλήθεια και τι ψέματα σύμφωνα με την επιστήμη


Οι ψυχικές νόσοι αν και αποτελούν ταμπού ακόμα και στην εποχή μας, ταλαιπωρούν ένα μεγάλο αριθμό ατόμων.

Σύμφωνα με στοιχεία της "ΠΟΥ" ένα στα τέσσερα άτομα θα νοσήσει κάποια στιγμή της ζωής του από ψυχική νόσο, ενώ το 2020 οι ψυχικές νόσοι θα είναι οι δεύτερες σε συχνότητα ασθένειες μετά τις καρδιαγγειακές νόσους.

Ας δούμε τι ακριβώς είναι αληθινό και τι διαψεύδεται από την επιστήμη σχετικά με τις ψυχικές παθήσεις:

-Οι ψυχικές διαταραχές είναι ασθένειες, όπως ακριβώς ο διαβήτης κα η υπέρταση

Απόδειξη για αυτό είναι ότι κληρονομούνται με γονίδια όπως και οι σωματικές νόσοι, καθώς και ότι συνοδεύονται από βιολογικές αλλαγές στον ανθρώπινο οργανισμό. Συνεπώς μπορούν να συμβούν στον καθένα μας.

-Θεραπεύονται

Ένα ποσοστό ασθενών θεραπεύεται πλήρως, οι υπόλοιποι σε μικρότερο βαθμό. Αυτό εξαρτάται από τη θεραπεία, αλλά και άλλους παράγοντες όπως είναι ο τρόπος ζωής, το κοινωνικό, εργασιακό και οικογενειακό περιβάλλον.

-Οι ψυχικές ασθένειες αφορούν όλες τις ηλικίες με ηλικιακές αιχμές ανάλογα με τη νόσο

Για παράδειγμα η σχιζοφρένεια θεωρείται ασθένεια της νεότητας καθώς προσβάλει κυρίως άτομα 25-35 ετών.

Οι αγχώδεις διαταραχές επίσης προσβάλουν νέα άτομα με αυξημένες υποχρεώσεις, γι αυτό άλλωστε και το άγχος θεωρείται η νόσος των διευθυντών.

Η κατάθλιψη αφορά κυρίως άτομα σε μεταβατικές φάσεις της ζωής τους, εφηβεία, συνταξιοδότηση, γηρατειά όχι όμως αποκλειστικά τους ηλικιωμένους.

-Οι ψυχικά ασθενείς δεν είναι επικίνδυνοι

Στην εποχή μας που χαρακτηρίζεται από τις ταμπέλες και τον κοινωνικό ρατσισμό, ο ψυχικά ασθενής αντιμετωπίζεται με φόβο από τους συνανθρώπους τους. Εντούτοις έρευνες έχουν αποδείξει ότι δεν παρατηρούνται αυξημένα ποσοστά εγκληματικότητας μεταξύ των ψυχικά ασθενών.

Οι περιπτώσεις παραβατικής συμπεριφοράς αφορούν παραμελημένα περιστατικά που δε λαμβάνουν αγωγή και δε χαίρουν σεβασμού και προσοχής από το περιβάλλον τους.

Αντιθέτως, συχνά οι ψυχικά ασθενείς είναι θύματα εγκληματικών συμπεριφορών όπως βιαιοπραγιών ή βιασμών.

-Ο ψυχικά ασθενής δεν είναι περιθωριοποιημένο άτομο

Άλλη μία λανθασμένη εντύπωση που επικρατεί στην εποχή μας είναι ότι οι ψυχικά ασθενείς είναι άτομα που ζουν στο περιθώριο και δεν μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στα κοινωνικά δρώμενα. Η εντύπωση αυτή καλλιεργείται και εδραιώνεται καθώς οι ψυχικά ασθενείς διστάζουν να γνωστοποιήσουν την ασθένεια τους φοβούμενοι το στιγματισμό τους.

Αν και δεν το γνωρίζουμε πάντα, πολλά άτομα με ψυχικές νόσους ζουν ανάμεσα μας και κατέχουν καίριες θέσεις στην κοινωνία μας και αυτό είναι άλλη μια απόδειξη ότι οι ψυχικές διαταραχές θεραπεύονται.

-Οι ψυχικές νόσοι δεν αφορούν μόνο τις φτωχές χώρες

Οι ψυχικές νόσοι αφορούν όλες τις κοινωνίες και όλες τις εποχές με διακυμάνσεις φυσικά ανάλογα με την ψυχική νόσο.

Ενδιαφέρον αποτελούν οι αγχώδεις διαταραχές, τα ποσοστά των οποίων είναι υψηλότερα στις σύγχρονες κοινωνίες καθώς συσχετίζονται με τις αυξημένες ευθύνες κα τους απαιτητικούς ρυθμούς της σύγχρονης κοινωνίας.

Μελέτες επίσης έχουν αποδείξει ότι η πορεία των ψυχικών νόσων είναι καλύτερη στις φτωχές και μικρές κοινωνίες καθώς εκεί ο ψυχικά ασθενής δεν υφίσταται το ρατσισμό και την περιθωριοποίηση όπως συμβαίνει στις μοντέρνες κοινωνίες της βιτρίνας και του φαίνεσθαι.

http://www.radar.gr/index.php

Πόσα χρόνια σεξουαλικής ζωής έχει ο άνδρας;



Ο άνδρας διεκδικεί τη σεξουαλική του έκφραση και υγιή σεξουαλική λειτουργία από την εφηβεία μέχρι και τα πολύ βαθιά γεράματα. Οι βιολογικές αλλαγές που συνοδεύουν αναπόφευκτα το πέρασμα των χρόνων είναι αναμενόμενο να επηρεάσουν τη σεξουαλική ανταπόκριση και απαντητικότητά του. Συνεπώς, όπως το πέρασμα των χρόνων διαγράφεται στο πρόσωπό μας έτσι διαγράφεται και στη σεξουαλική μας λειτουργία. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι γίνεται χειρότερο, απλά σημαίνει ότι αλλάζει.

Ποιοι παράγοντες όμως επιδρούν αρνητικά στη σεξουαλική υγεία του άνδρα; Πρόσφατες επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν ότι το περιβάλλον και ο τρόπος ζωής του άνδρα επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τη σεξουαλική του λειτουργία. Με σειρά προτεραιότητας, οι παράγοντες που απειλούν τη υγιή σεξουαλική του ζωή παράλληλα με την ηλικία και την οργανικότητα, είναι το άγχος, το κάπνισμα, η έλλειψη φυσικής άσκησης και οι κακές διατροφικές συνήθειες. Γενικότερα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι οποιαδήποτε συμπεριφορά συμβάλλει θετικά στην υγεία μας, επηρεάζει θετικά και το σεξ. Άλλωστε η σεξουαλική μας υγεία αποτελεί μέρος της γενικότερης υγείας μας. Ειδικά το στρες, αποτελεί ίσως τον πιο κοινό ψυχογενή, και όχι μόνο, αιτιοπαθογενετικό παράγοντα σεξουαλικής δυσλειτουργίας και φαίνεται να προτιμάει τον άνδρα, ο οποίος είναι περισσότερο ευάλωτος από ότι η γυναίκα στην εκδήλωση σεξουαλικών προβλημάτων εξαιτίας του. Ο άνδρας που μεγαλώνει και είχε μάθει να τρέφει την αυτοπεποίθησή του μέσα από τη σεξουαλική του έκφραση, αισθάνεται πολύ πιο εύθραυστος στις αλλαγές του χρόνου. Σε αυτό το σημείο αξίζει να επισημάνουμε ότι η γυναίκα έχει καταλυτικό ρόλο στην ενίσχυση του συντρόφου της, ο οποίος ζητάει την σεξουαλική της επιβεβαίωση για να τονώσει την αυτοεικόνα του. Μια γυναίκα λοιπόν, που περιποιείται τον εαυτό της, έχει πιο ενεργό ρόλο στη σεξουαλική διέγερση του συντρόφου της και φροντίζει την εικόνα που καθημερινά προσφέρει στον σύντροφό της, φροντίζει παράλληλα και τη διατήρηση της σεξουαλικής τους ζωής.

Αλήθεια, μπορεί ένας άνδρας να απολαύσει το σεξ με τη γυναίκα του στα 65 και στα 70 του χρόνια; Η απάντηση είναι πως βεβαίως και μπορεί. Η σεξουαλική ζωή του άνδρα, συνεχίζεται ως την ηλικία που εκείνος επιθυμεί αρκεί να προσαρμοστεί στις αλλαγές που εμφανίζονται με την πάροδο του χρόνου. Πιθανόν η σκληρότητα της στύσης του να μην είναι η ίδια, η ταχύτητα επέλευσης της διέγερσής του να είναι πιο αργή, ή  να μη μπορεί να κάνει σεξ δύο φορές την ίδια μέρα, όπως σε νεότερες ηλικίες αλλά ο βαθμός ικανοποίησης παραμένει ο ίδιος. Άλλωστε, το σεξ ποτέ δεν ταυτιζόταν με τις ποσοτικές επιδόσεις αλλά πρωτίστως με την επικοινωνία και την αμοιβαιότητα. Η σεξουαλική ζωή στον άνδρα συνεχίζει να υπάρχει μέχρι τα βαθιά γεράματα και η σημασία της παραμένει η ίδια για την ποιότητα, την εγγύτητα και την συναισθηματική πληρότητα της σχέσης αλλά και την ψυχική του υγεία.

Πώς θα απαλλαγείτε από τον βήχα


Ο ενοχλητικός βήχας που επιμένει και μετά το κρυολόγημα μπορεί να βγει νοκ άουτ και να απαλλαγείτε μια και καλή απ΄αυτόν!

Μερικές απλές συμβουλές γίνονται πράξη με την βοήθεια των γνωστών μας βοτάνων.

-Το αφέψημα από θυμάρι είναι λυτρωτικό!

Καταπραύνει και βοηθά στη θεραπεία του βήχα των λοιμώξεων του άνω αναπνευστικού, της βρογχίτιδας.

-Πριν φτάσετε στο σημείο να κρυώσετε κάντε γαράρες με αλατόνερο και πείτε νερό με λεμόνι!

-Εφοδιαστείτε με μέλι, λεμόνι και λιναρόσπορο.

Βράστε λίγο λιναρόσπορο σε νερό. Θα γίνει ένα παχύ τζελ το οποίο μαλακώνει το λαιμό.

Αν προσθέσετε μέλι και λεμόνι, τα οποία δρουν σαν ήπια αντιμικροβιακά, θα ενισχύσετε την καταπραΰντική δράση του.

http://www.radar.gr/index.php

Απίστευτο: Δεν σας πάει το μυαλό πώς βάζει τα τετράδυμα για ύπνο η μαμά τους! (βίντεο)



Όσες από εσάς είστε μαμάδες, θα ξέρετε σίγουρα πως όταν το παιδί φτάνει να χρονίσει, αρχίσουν και τα μικροπροβλήματα με τον βραδινό ύπνο. 

Πόσες φορές δεν έχετε προσπαθήσει επί ώρες να κοιμίσετε το βλαστάρι σας αλλά εκείνο μένει μέχρι αργά ξύπνιο; Όχι όμως και τα τετράδυμα της κυρίας που τράβηξε το παρακάτω βίντεο. Πώς τα πείθει να έρθουν στο δωμάτιό τους και να πέσουν στα κρεβάτια τους; Ασυνήθιστα, θα σκεφτείτε και πολύ πρωτότυπα. Αρχίζει λοιπόν να τους τραγουδάει και η ίδια πηγαίνει όπισθεν προς το δωμάτιό τους. Εκείνα, ούτε υπνωτισμένα να ήταν, ακούν την όμορφη φωνή της καθώς τους τραγουδά ένα ισπανικό τραγούδι και την ακολουθούν με γοργό βήμα. Και έτσι, η ευτυχής μαμά καταφέρνει να τα βάλει στο δωμάτιο και να τα βάλει για ύπνο. 

Δείτε το απολαυστικό βίντεο...


mothersblog.gr

Σκάνδαλο! Ποιος ηθοποιός από το Σουλεϊμάν το μεγαλοπρεπή είναι gay; (φώτο)


Απίστευτο.. Έχει κάνει τις γυναίκες να λιώνουν μπροστά στις οθόνες έχει κάνει τα τουρκικά μέσα να βουίζουν για τις ομοφυλοφιλικές του επιλογές..

Εκτός από τη φωτογράφιση που έχει κάνει για το γερμανικό γ κ ε ι περιοδικό ΒΟΧ, οι υπόνοιες ενισχύθηκαν φέτος τον Σεπτέμβριο όταν πιάστηκε η φερόμενη ως κοπέλα του να ερωτοτροπεί στο κρεβάτι με άλλον άντρα.

Όταν τη ρώτησαν αν ο Μπάλι Μπέη, κατά κόσμο Burak Ozcivit, είναι ομοφυλοφιλος η ίδια απέφυγε να απαντήσει.. Τα συμπεράσματα δικά σας..





Δείτε την Σάσα Μπάστα να γυμνάζεται και να κάνει καυτά σχόλια!!





Το βίντεο πάρθηκε απο το

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ "Είχα σκεφτεί ν 'αυτοκτονήσω αλλά φοβάμαι να το κάνω"


Πριν από τρία χρόνια τον ακούσαμε να ερμηνεύει το διαχρονικό “My way” του Φράνκ Σινάτρα στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο".
Η αισθαντική φωνή του μάγεψε το τηλεοπτικό κοινό. Ο Νίκος Γεώργας κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στο reality μουσικό σόου.
Όμως, αποκαλύπτει στην εφημερίδα "News", μετά από τρία χρόνια τα χρήματα από τη νίκη του τελείωσαν και χώρισε με τη γυναίκα του μετά από 28 χρόνια γάμου.
Ο λόγος; Την απάτησε και ομολογεί με αφοπλιστική ειλικρίνεια πως του έχει περάσει από το μυαλό να γίνει αυτόχειρας.
"Έχω σκεφθεί να αυτοκτονήσω. Και όχι μόνο μια φορά. Αλλά είμαι πολύ δειλός για να το κάνω.
Η μουσική είναι ο λόγος που παραμένω ζωντανός, το τραγούδι.
Στα χρόνια που μεσολάβησαν από τη νίκη μου έκανα λάθη.
Απάτησα τη γυναίκα μου - ήμασταν 28χορνια μαζί -  και χωρίσαμε.
Ήταν πολύ ζηλιάρα η Ελένη αλλά έφταιξα και εγώ τρομερά", κατέληξε στη συνέντευξή του.


http://www.radar.gr

Οι Έλληνες περιόρισαν τις... πίτσες και σουβλάκια



Με... μέτρο τρώνε πλέον οι Έλληνες πίτσα και σουβλάκι, αφού η οικονομική κρίση και η άνοδος του ΦΠΑ που είχε άμεση επίπτωση στις τιμές των προϊόντων εστίασης φαίνεται ότι τους έστρεψαν στο σπιτικό φαγητό, με σκοπό την εξοικονόμηση χρημάτων.

Οπως αναφέρεται σε πρόσφατη μελέτη της Hellastat, στην οποία εξετάζεται ο εγχώριος κλάδος εστίασης σε καταστήματα fast food, ο περιορισμός του διαθέσιμου εισοδήματος των καταναλωτών και η αύξηση του ΦΠΑ από 8% σε 23%, η οποία επιδείνωσε το ήδη αρνητικό κλίμα, επηρέασαν δυσμενώς τον κύκλο εργασιών των καταστημάτων μαζικής εστίασης το 2011.

Ο τομέας της πίτσας εμφάνισε τη μεγαλύτερη πτώση με 30%, ενώ ακολούθησαν το σουβλάκι με 28%, τα fast food με 26%, οι αλυσίδες πώλησης σάντουιτς και σνακ με 24%, οι αλυσίδες πώλησης καφέ με 24% και τα επώνυμα εστιατόρια με 23%. 

Πολλές επιχειρήσεις έχουν εξέλθει από την αγορά, ενώ εκτιμάται ότι το 2012 η απασχόληση στο κλάδο μειώθηκε κατά 20%.

Υπό τις αρνητικές αυτές συνθήκες, οι εταιρείες έχουν αναπτύξει έντονο ανταγωνισμό εφαρμόζοντας πολιτικές όπως: «happy hours» (χρονικό διάστημα μέσα στην ημέρα με χαμηλότερες τιμές), χαμηλότερες χρεώσεις για online παραγγελίες, προσφορές σε είδος (π.χ. δωρεάν αναψυκτικό για κάθε pizza ή δωρεάν καφές με κάθε τυρόπιτα) κ.ά.

Αναφορικά με τις επιχειρηματικές εξελίξεις του κλάδου για το 2011, η μητρική McDolanld΄s, πούλησε τα 19 εταιρικά καταστήματα που διέθετε στην Ελλάδα στη Premier Capital, ενώ η αλυσίδα καταστημάτων Applebee΄s διέκοψε την λειτουργία των καταστημάτων της στην Ελλάδα, λόγω σημαντικών ζημιών και αδυναμία εκπλήρωσης οικονομικών υποχρεώσεων.

Οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων εστίασης ζητούν τη μείωση του ΦΠΑ στο 9% προκειμένου να τονωθεί η αγορά.

tromaktiko


Κάλεσε το 100 για τσιγάρα!



Μια γυναίκα από το Τέξας συνελήφθη με την κατηγορία ότι κάλεσε το 100 για να αναφέρει ότι χρειάζεται τσιγάρα, ανακοίνωσαν οι αρχές.
Το γραφείο του σερίφη ανέφερε ότι η γυναίκα κάλεσε το 100 στις 11 Φεβρουαρίου και είπε στον υπάλληλο που απάντησε: «Χρειάζομαι μερικά τσιγάρα», ανέφερε η εφημερίδα «Star Telegram» σε ρεπορτάζ της.
Η γυναίκα που έδωσε το όνομα  "Gary Roberts" είπε έπειτα στον άνθρωπο που σήκωσε το τηλέφωνο ότι πήρε λάθος αριθμό.
Οι αρχές εντόπισαν τη διεύθυνσή της προτού κλείσει το τηλέφωνο.
Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι της γυναίκας, είπαν ότι την βρήκαν σε κατάσταση μέθης και ανέφεραν πως θεώρησε αστείο να καλέσει την αστυνομία για τσιγάρα!
pathfinder.gr

Ανέκδοτο: Το … πουλί του Τάκη !!



Ένας πατέρας προσπαθεί να ταΐσει τον γιόκα του...

Έλα Γιαννάκη,φάε το αυγό σου να μεγαλώσουν τα ποδαράκια σου.
Όχι ζε σέλω..Φάε το αυγό σου να μεγαλώσουν τα χεράκια σου.
Όχι ζε σέλω…Φάτο βρε αγόρι μου, να μεγαλώσει το πουλάκι σου..
Και η μαμά από την κουζίνα:
Φάτο εσύ το αυγό Τάκη, θα φτιάξω κρέμα για το παιδί…!

Κόντρα μεγατόνων: ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ η Μενεγάκη… με την παρουσιάστρια που της ρίχνει «ΧΥΛΟΠΙΤΑ»!

Ούτε να το ακούει δεν θέλει η Ελένη Μενεγάκη το όνομα της γνωστής παρουσιάστριας που στεγάζονται μάλιστα στο ίδιο κανάλι!

Στο παρελθόν η γνωστή παρουσιάστρια είχε βρεθεί πολλές φορές καλεσμένη στο καναπέ της Ελένης Μενεγάκη. Δεν είναι από τα επώνυμα πρόσωπα όμως που μας έχουν συνηθίσει σε πολλές τηλεοπτικές τους συνεντεύξεις κάτι που γνωρίζει η Ελένη ότι θα της εξασφαλίσει καλά νούμερα. Ένας λόγος του ότι φέτος βρίσκονται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, θα έκανε πιο εύκολο το έργο της Ελένης Μενεγάκη να την έχεις επίσημη προσκεκλημένη στην εκπομπή της. «Χρυσή» λέει το περιβάλλον της παρουσιάστριας ότι την έχει κάνει για να πάει και εκείνη αρνείται κατηγορηματικά. Η Ελένη δεν θέλει πια ούτε να ακούει το όνομα της Αννίτας Πάνια μετά τις τόσα τηλεοπτικά «άκυρα» που της έχει ρίξει.



http://www.soknews.gr

Αγάθωνας: "Το καημένο το χασισάκι δεν σκοτώνει κανέναν, αλλά το έχουμε απαγορευμένο"



Την άποψή του για τις ουσίες και τη θανατική ποινή εξέφρασε ο Αγάθωνας Ιακωβίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο Αγάθωνας Ιακωβίδης ο οποίος με τους Koza Mostra θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα ημιτελικά της Eurovision τον Μάιο στη Σουηδία μίλησε για τα ναρκωτικά, το αλκοόλ αλλά και για τη θανατική ποινή.

Συγκεκριμένα, ο ρεμπέτης ανέφερε πως θα πρέπει να αφεθούν όλα ελεύθερα. "Για τον αθλητισμό, να αφεθεί ελεύθερο το ντοπάρισμα και όποιος είναι μάγκας να ντοπάρεται και να πεθαίνει στα 30 του. Δεν με νοιάζει. Αν ο άλλος θέλει να αυτοκτονήσει ας το κάνε ελεύθερα", είπε.

Ο τραγουδιστής συνέχισε λέγοντας ότι το αλκοόλ είναι ωραίο μέχρι ενός σημείου. "Το τσιγάρο σκοτώνει περισσότερους, αλλά κανείς δεν το λέει. Το καημένο το χασισάκι δεν σκοτώνει κανέναν, αλλά το έχουμε απαγορευμένο. Κάποτε η ηρωίνη και η κοκαΐνη πουλιόντουσαν στα φαρμακεία! Τότε δεν γινόταν κατάχρηση", υποστήριξε.

Στο θέμα της θανατικής ποινής δήλωσε υπέρ σε δύο περιπτώσεις. "Για τους εμπόρους ναρκωτικών και γι΄αυτούς που κλέβουν δημόσιο χρήμα. Για κανέναν άλλον", κατέληξε.

ΠΗΓΗ: cosmo

Αηδιαστικό ρεκόρ: Έβαλε στο στόμα του 21 ζωντανές ...


Τι κάνει ο άνθρωπος για να μπει στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες.... 

Ο Sean Murphy κέρδισε μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες κρατώντας στο στόμα του 21 ζωντανές κατσαρίδες.

Η Ελισάβετ Σπανού πιο σέξι από ποτέ στο νέο της video clip!


Το ότι η Ελισάβετ Σπανού είναι σέξι το έχουμε διαπιστώσει αρκετές φορές όπως και το ότι δεν φοβάται να εκτεθεί. Η νεαρή τραγουδίστρια μας αποδεικνύει για μία ακόμη φορά όμως τους λόγους που την φέρνουν στις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των ανδρών καθώς στο νέο της video clip εμφανίζεται με ένα μαύρο μπουστάκι κι ένα στενό κολάν.

Το καλλίγραμμο σώμα της Ελισάβετ είναι ευδιάκριτο όπως και τα πολλά τατουάζ που το διακοσμούν. Η τραγουδίστρια ακολουθεί τις σκηνοθετικής οδηγίες του George Ant και εμφανίζεται έτσι στα γυρίσματα του clip για το τραγούδι ''Ο τελευταίος άνθρωπος”. Φυσικά σε στίχους και μουσική του Φοίβου.

Τα γυρίσματα έγιναν στο Σούνιο και συμμετέχει το μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Δες φωτογραφίες:







http://www.tlife.gr

Ποιος πρώην νομάρχης φυλακίστηκε;



Ένοχο έκρινε τον δικαστήριο τον πρώην Νομάρχη Λασιθίου, Γιώργο Βασιλείου, ο οποίος κατηγορείται για ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος. 

Ο ίδιος πάντως αρνείται τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς», ο διορισμένος από το ΠΑΣΟΚ Νομάρχης Λασιθίου, παίρνει το δρόμο για τη φυλακή, μιας και το Τριμελές Εφετείο Ανατολικής Κρήτης τον καταδίκασε σε 12 χρόνια φυλακή με την έφεση να μην μπορεί να αναστείλει την ποινή.

Αιτία της καταδίκης είναι δύο κατηγορίες υπεξαιρέσεις αλλά και ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος.

Για να δούμε... Ο νόμος θα ισχύσει για όλους ή θα εξακολουθούν να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά;

6 παράξενα Παγκόσμια Πρωταθλήματα!



Ξέρω, ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που πάντα επιθυμούσαν να κερδίσουν ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά ποτέ δεν ήταν αρκετά καλοί στον αθλητισμό, για παράδειγμα, ούτως ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για παράδειγμα! 

Για να μη μείνει, όμως, το όνειρό σας όνειρο απατηλό, πέρα από τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα που συμβαίνουν σε διάφορα σημεία του πλανήτη, υπάρχουν διαγωνισμοί και παγκόσμια πρωταθλήματα πιο προσιτά στον απλό λαό, αν και λίγο περίεργα, ομολογώ. Σε ένα από αυτά τα έξι πιο πράξενα, λοιπόν, σας καλώ να λάβετε μέρος, δοκιμάζοντας την τύχη σας, και -πού ξέρετε- μπορεί να είστε εσείς ο επόμενος παγκόσμιος πρωταθλητής!

1. Πέτρα-Ψαλίδι-Χαρτί

Εδώ είμαστε, φίλοι μου αγαπημένοι. Κλασικό παιδικό παιχνίδι που παίζαμε στο Δημοτικό -αν θυμάμαι καλά μετά από τόσα χρόνια-, στα διαλείμματα, κάπου ανάμεσα στα πεντόβολα και στο ποδόσφαιρο. Οι κανόνες λίγο πολύ γνωστοί: Το ψαλίδι κόβει το χαρτί, το χαρτί τυλίγει την πέτρα, η πέτρα συνθλίβει το ψαλίδι. Το περίφημο RPS Τournament (Rock Paper Scissors Τournament) καθιερώθηκε το 2002 και εφαρμόζεται ανελλιπώς από τότε, δίνοντας στους νικητές μεγάλα χρηματικά έπαθλα που φτάνουν μέχρι και τα 10.000 δολάρια.

2. Πέταγμα της πέτρας στο νερό

Πάλι στην παιδική μου ηλικία θα πάω (το’χει η μοίρα μου, φαίνεται, σήμερα με τις αναμνήσεις!), τότε που ψάχναμε στην παραλία για επίπεδες πέτρες προκειμένου και πετύχουμε τις περισσότερες αναπηδήσεις στην επιφάνεια του νερού. Κάτι παρόμοιο κάνουν και οι συμμετέχοντες στο Skimming World Stone Championship, που λαμβάνει χώρα στην πόλη Easdale της Σκωτία, κερδίζοντας μετάλλια και χρηματικά έπαθλα.

3. Πέταγμα κινητού

Βαρεθήκατε το κινητό σας; Μήπως «κολλάει» και σας σπάει διαρκώς τα νεύρα; Τότε δεν έχετε παρά να ταξιδέψετε μέχρι τη Φιλανδία, και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Savonlinna, όπου οι κάτοικοι όχι μόνο βρήκαν τον καλύτερο τρόπο προκειμένου να ξεφορτωθούν τα παλιά κινητά τους αλλά τον έκαναν και… παγκόσμιο πρωτάθλημα, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2000. Το περίφημο Mobile Phone Throwing World Championships δίνει τη δυνατότητα στους νικητές να κερδίσουν μια ολοκαίνουργια συσκευή.

4. Μπρα ντε φερ με τα δάχτυλα του ποδιού


Αν έχετε δυνατά δάχτυλα στα πόδια, εκμεταλλευτείτε το! το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Toe Wrestling υπόσχεται να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα… καλά πλυμένα πόδια, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθείτε εκτός αγώνα, αφού η… ποδαρίλα θα θεωρηθεί ένα πλεονέκτημα υπέρ σας!

5. Σεξ με τον… αέρα

Δύο λεπτά είναι αρκετά για να προσποιηθείτε μια ερωτική σκηνή και για να δείξετε στους κριτές το μέγεθος της σεξουαλικής σας ενέργειας αλλά και την καλή σχέση που έχετε με τα ερωτικά παιχνίδια. Το Air Sex World Championship λαμβάνει χώρα σε 14 πολιτείες της Αμερικής από το 2009, με τους πρωταθλητές να συγκεντρώνονται στη συνέχεια στο Λος Άντζελες προκειμένου να στεφθεί ο μεγάλος νικητής.

6. Ποδόσφαιρο στις λάσπες

Το Swamp Football πραγματοποιείται αυστηρά σε έλος ή βάλτο, σε δύσκολες συνθήκες για τις διαγωνιζόμενες ομάδες. Υπάρχουν περίπου 250 ομάδες αυτού του είδους του ποδοσφαίρου σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πραγματοποιείται στον βάλτο Vuorisuo, στην πόλη Hyrynsalmi της Φινλανδίας.

parakseno.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger