Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Ευγενία Σαμαρά μας αποδεικνύει πόσο σ έ ξι είναι [φωτo]

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013


Την Ευγενία Σαμαρά τη γνωρίζουμε όλοι από την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη. Είναι το ένα από τα δύο κορίτσια που εμφανίζονται στο «Ράδιο Αρβύλα».

Δεν είναι εκείνη που κολλάς μόλις δεις το στήθος της. Είναι η άλλη,η πιο... classy, η πιο σέξι με την καθολική έννοια του όρου. Και αυτή η σέξι μελαχρινή αποδεικνύει ότι έχει όλο το πακέτο στο Instagram.




























Η μεγάλη αλλαγή στο look της Άντζελας Δημητρίου

Η ντίβα της πίστας Άντζελα Δημητρίου αποφάσισε να αλλάξει λίγο την εικόνα της τόσο στα μαλλιά όσο και στο μακιγιάζ της...

Έτσι αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του ειδικού Δημήτρη Φραγκιουδάκη. Εκείνος τη μεταμόρφωσε με ένα λουκ που φέρνει ενθουσιασμό στο αποτέλεσμα του.

Ο προσωπικός της κομμωτής Δημήτρης Φραγκιουδάκης για φέτος της προτείνει ίσιο μαλλί και μακιγιάζ σε αποχρώσεις σάπιο μήλου. Ομολογουμένως η παλέτα χρωμάτων της δίνουν ένα ακαταμάχητο στυλ!


Συνέλαβαν διδύμους για βιασμούς αλλά δεν ξεχωρίζουν τον ένοχο


Μονοζυγωτικούς δίδυμους άνδρες ως υπόπτους σε σειρά βιασμών συνέλαβε η γαλλική αστυνομία στη Μασσαλία, όμως βρίσκονται μπροστά στο παράδοξο να μην γνωρίζουν σε ποιον από τους δύο να ασκήσουν δίωξη καθώς οι 24χρονοι έχουν πανομοιότυπο DNA και οι γενετικές εξετάσεις δεν μπορούν να τους ξεχωρίσουν.

Οι μονοζυγωτικοί δίδυμοι προέρχονται από το ίδιο γονιμοποιημένο ωράριο και ουσιαστικά είναι κλώνοι.
Οι αστυνομικοί δηλώνουν βέβαιοι ότι ένας από τους δύο άνδρες ευθύνεται για σειρά σεξουαλικών επιθέσεων κατά γυναικών ηλικίας από 22 έως 76 ετών μεταξύ του Σεπτεμβρίου του 2012 και του Ιανουαρίου του 2013. Οι δύο 24χρονοι, άνεργοι διανομείς, τέθηκαν υπό παρακολούθηση την περασμένη Παρασκευή.
Η αστυνομία αξιοποίησε στοιχείο από κάμερα ασφαλείας σε ένα λεωφορείο και βάσει αυτού συνέλαβε τους διδύμους.
Θύμα σεξουαλικής επίθεσης αναγνώριζε επίσης τον ένα ως τον δράστη, αλλά ούτε και η ίδια μπορούσε να τον ξεχωρίσει από τον δίδυμο αδελφό του.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι οι εγκληματολόγοι δεν γνωρίζουν ποιος από τους δύο άνδρες βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις ή εάν θα μπορούσαν να ευθύνονται και οι δύο. Δείγμα DNA από τον δράστη-ή τους δράστες, εντοπίστηκαν σε θύματά τους.
Όμως, αυτό στην πραγματικότητα δεν βοηθά, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του BBC από το Παρίσι καθώς το DNA των μονοζυγωτικών διδύμων είναι πανομοιότυπο.
Oi αστυνομικές δυνάμεις ενημερώθηκαν ότι θα κοστίσει ένα εκατομμύριο ευρώ η διεξαγωγή άκρως εξειδικευμένων γενετικών αναλύσεων προκειμένου να προσδιοριστούν οι ελάχιστες μικροδιαφορές στο DNA των διδύμων.
Αυτό σημαίνει ότι το γονιδίωμα θα πρέπει να εξεταστεί σε «δισεκατομμύρια» σημεία αντί για εκατοντάδες, όπως εξήγησε ειδικός στην εφημερίδα La Provence.

Η ΝΤΕΜΗ ΠΟΛΙΤΗ σε μια παλιότερη "ανάλαφρη" εμφάνιση της



Η Ντέμη Πολίτη μας έχει συνηθίσει σε καυτές εμφανίσεις, αλλά αυτή τη φορά το παράκανε…
Το μοντέλο, εθεάθη παλιότερα σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής, να φοράει ό,τι πιο κοντό βρήκε στην γκαρνταρόμπα της.
Βέβαια για να μην χαρακτηριστεί προκλητική η εμφάνιση της, έβαλε και την κάλτσα μέχρι το γόνατο…

Αμέσως να την κατηγορήσετε την κοπέλα…


Καυτό: Η Cougar παρουσιάστρια ειδήσεων και ο νεαρός ποδοσφαιριστής!


Ανήκει στο χώρο της δημοσιογραφίας. Είναι παντρεμένη με παιδιά και για αρκετά χρόνια εμφανιζόταν και στην τηλεόραση και μάλιστα σε πόστο ενημερωτικό. Εντυπωσιακό κορίτσι κάποτε αλλά πλέον ο χρόνος έχει κάνει τη δουλειά του… Έχει «χαλάσει» λιγάκι! Δε βγαίνει και στο γυαλί οπότε δεν την νοιάζει και πολύ η εμφάνιση της, την οποία και έχει παραμελήσει! Η συγκεκριμένη κυρία είναι υπεράνω πάσης υποψίας για τσιλιμπουρδίσματα αλλά εδώ κολλάει γάντι η παροιμία » τα φαινόμενα απατούν»! Μπορεί να του… ρίχνει σχεδόν 10-15 χρόνια αλλά τολμά και φλερτάρει ποδοσφαιριστή από μικρή κατηγορία. τον «χτύπησε» μέσα από το Facebook και ανάμεσα σε άλλα του λέει συνεχώς να βγουν για φαγητό, για ποτό και στη συνέχεια ότι προκύψει…κι εκείνος το έχει κάνει σούσουρο στην ομάδα…!


http://blogs.gossip-tv.gr

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Βρήκε τον φρουρό του μέσα σε μια λίμνη αίματος!


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο πρώην περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης βρήκε τον αστυνομικό φρουρό του σε μια λίμνη αίματος.
Ο ίδιος μιλώντας στο parousiazw δήλωσε: «Είχαμε ραντεβού στις 9 το πρωί, όπως κάθε μέρα. Χθες άργησε και δεν απαντούσε στα επίμονα τηλέφωνά μου. Τότε πήγα στο σπίτι της γιαγιάς του όπου ζούσε τον τελευταίο καιρό και ζήτησα να μου δώσει το κλειδί από τον όροφο όπου έμενε», λέει ο κ. Ψωμιάδης και συνεχίζει: «Μπήκα μέσα και έμεινα άναυδός. Το πρόσωπο του Γιάννη δεν διακρινόταν από τα τραύματα που προκάλεσε η σφαίρα. Το όπλο ήταν στα χέρια του», λέει και καταλήγει: «Αρχικά μας πήγαν στο Ιπποκράτειο. Εκεί κατάλαβαν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ κρίσιμη και μας πήγαν απευθείας στο στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου και έγινε η επέμβαση αφαίρεσης τους βλήματος» υποστηρίζει ο πρώην περιφερειάρχης και προσθέτει: «Ήξερα ότι τον τελευταίο καιρό ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος, από τη μία για την οικογενειακή του κατάσταση η οποία όδευε προς τη λύση του γάμου του και από την άλλη οικονομικά ζητήματα που τον βασάνιζαν. Σίγουρα δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μου ότι θα μπορούσε να κάνει αυτό το απονενοημένο διάβημα». Το συμβάν όμως δεν σταματά εκεί καθώς ο πατέρας του φρουρού μόλις έμαθε τι είχε συμβεί έπαθε έμφραγμα. Ο φρουρός νοσηλεύεται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση δίνοντας μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

http://www.gossip-tv.gr

Δείτε πως είναι σήμερα η «μικρή Ολια» από τη σειρά του Mega «Λένη» [εικόνα]


Η Δήμητρα Δουμένη, συστήθηκε στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό μέσα από την πετυχημένη σειρά «Λένη». Από τότε πέρασαν εννιά χρόνια, η μικρή Δήμητρα μεγάλωσε και συνέχισε την πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «tv Εθνος» μίλησε για την εμπειρία της δίπλα στην Κάτια Δανδουλάκη πριν εννιά χρόνια, για τις δουλειές που ακολούθησαν αλλά και για το σχολείο της.
«Η Κάτια Δανδουλάκη με συμβούλευσε να είμαι πάντα ο εαυτός μου και να μην τα παρατάω ποτέ» είπε η Δήμητρα Δουμένη εξηγώντας πως συναντιέται ακόμη με την μεγάλη ελληνίδα ηθοποιό.
Στην ερώτηση αν ο ρόλος της στη σειρά «Λένη» τη βοήθησε να κάνει τα επόμενα βήματά της στον καλλιτεχνικό χώρο, η απάντηση ήταν καταφατική. Οπως ανέφερε, μετά την επιτυχημένη σειρά του Mega, συμμετείχε στο «Ας πρόσεχες», πλάι στον Σάκη Μπουλά, αργότερα στη «Βέρα στο δεξί» και σε μεγάλες θεατρικές παραστάσεις, όπως στο «Annie» μαζί με την Μαριάννα Τόλη, στον «Μυστικό κήπο», και δύο χρόνια στο θέατρο Αλφα μαζί με την Πέγκυ Τρικαλιώτη.
Προτεραιότητά της αυτό το διάστημα είναι το διάβασμα, ωστόσο η φοίτηση σε το μουσικό γυμνάσιο την βοηθά στην καλλιέργεια και των καλλιτεχνικών της ανησυχιών.  Πάντως στην ερώτηση τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει η Δήμητρα Δουμένη απαντά... τραγουδίστρια όπερας!


http://www.iefimerida.gr/

Τα παπούτσια μιας γυναίκας λένε τα πάντα για το χαρακτήρα της


Μπορεί για σένα τα παπούτσια να είναι κάτι απαραίτητο για σένα, για τις γυναίκες όμως είναι το απόλυτο αξεσουάρ. κι όπως λένε ότι για τους άντρες μπορείς να καταλάβεις πολλά από το πότο που πίνει ή το ρολόι που φοράει, έτσι και για τις γυναίκες όσων αφορά τα παπούτσια τους.

Αν φοράει αθλητικά
Πρόκειται για μια γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ξέρει τι της αρέσει, ξέρει τι θέλει, και φυσικά ξέρει και πώς να το αποκτήσει. Την χαρακτηρίζει η άνεσή της και η ενέργεια που ξεχειλίζει. Αν λοιπόν η κοπέλα που σου αρέσει φοράει αθλητικά καθημερινά και όχι μόνο στο πάρκο που πάει για τρέξιμο, τότε αυτό σημαίνει ότι την ενδιαφέρει η άνεση.
Συνεπώς είναι ένα άτομο που της αρέσει να δείχνει και το ενδιαφέρον της για τους γύρω της. Να έχεις στο μυαλό σου ότι δεν είναι παθιασμένη με την θηλυκή της πλευρά. Αλλά νιώθει τόσο σίγουρη με τον εαυτό της που ξέρει ότι μπορεί να είναι λαμπερή ακόμα και με τα’ αθλητικά της.

Αν φοράει flat
Τα flat παπούτσια σε μια γυναίκα συνήθως δείχνουν ότι δεν είναι τόσο δυνατή για να ρισκάρει. Θέλει να νιώθει σίγουρη και σταθερή με ότι κάνει και χωρίς τον φόβο μιας ανώμαλης προσγείωσης από τα «ψηλοτάκουνά» της. Θέλει ρε παιδί να νιώθει ότι πατάει γερά στα πόδια της.
Έχει φυσικά και τα θετικά της. Σίγουρα δεν είναι γυναίκα που νιώθει μειονεκτικά για το ύψος της. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μπορεί να κρύβει αρκετές ανασφάλειες. Ξέρει πάντως να τις κρύβει καλά.

Αν φοράει openedtoe
Μάλλον δεν έχεις ιδέα τι είναι αυτό οπότε θα σου εξηγήσω. Είναι αυτά τα παπούτσια που αφήνουν τα δάχτυλα μπροστά να φαίνονται. Κατάλαβες; Λοιπόν μιλάμε για μια γυναίκα που ξέρει ότι έχει ωραία πόδια και τις αρέσει να το δείχνει. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ότι θεωρεί ωραίο πάνω της.
Πρόκειται για γυναίκα με ελεύθερο πνεύμα που ξέρει πώς να περνάει καλά. Είναι αυτό που λέμε η ψυχή της παρέας. Δεν της αρέσουν και τόσο πολύ οι δεσμεύσεις και τα όρια. Να ξέρεις όμως ότι συνήθως κρύβει μέσα της ένα μικρό κι ευαίσθητο παιδί.

Αν φοράει ψηλοτάκουνα
Ότι θα σου πω παρακάτω ισχύει μόνο αν μιλάμε για γυναίκα που δεν βγαίνει από το σπίτι χωρίς τα ψηλοτάκουνά της. Φυσικά μιλάμε για γυναίκα που την ενδιαφέρει πολύ το στυλ της και θα μπορούσες να την χαρακτηρίσεις και γκλαμουράτη. Θέλει να δείχνει ότι είναι αεράτη και την ενδιαφέρει αρκετά η γνώμη που έχουν οι άλλοι για εκείνη.
Από την άλλη, της αρέσει ο εαυτός της και έχει αρκετή αυτοπεποίθηση, τόση ώστε να φοράει ψηλοτάκουνα ακόμα και με τον τζιν της. Το αρνητικό είναι ότι μπορεί να θέλει να κοιτάνε περισσότερο τα παπούτσια της, παρά εκείνη.

Αν φοράει στιλέτο
Ξέρεις, αυτό το τακούνι που έφαγε και ο Κούγιας και του άνοιξε το κεφάλι. Είναι να μην σου τύχει. Στο θέμα μας τώρα. Αυτή η γυναίκα φωνάζει από μακριά «Σας παρακαλώ, κοιτάξτε με»! Είναι ο δικός της τρόπος για να τραβήξει την προσοχή σου. Κι άμα φοράει και μίνι, από το κακό στο χειρότερο.

newsbomb

Ηλικιωμένο ζευγάρι εκτελέστηκε εξαιτίας λάθους του Google Maps


Το ηλικιωμένο ζευγάρι δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μέσα στο σπίτι του, επειδή, όπως φαίνεται, οι οδηγίες του Google Maps που χρησιμοποίησε ο εκτελεστής ήταν λανθασμένες. Για τη δολοφονία του Ντένις Κούλα και της γυναίκας του, Μέρνα, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους από τον γιο τους, Έρικ, τον Μάιο του 2010, είχε κατηγορηθεί ο γιος τους, ο οποίος βρίσκεται έκτοτε στη φυλακή.


Ωστόσο, νέα στοιχεία που βγήκαν στην επιφάνεια έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Σύμφωνα με ένα γείτονα του ζευγαριού, λίγο καιρό πριν από τη δολοφονία των δύο ηλικιωμένων είχε λάβει ορισμένα απειλητικά τηλεφωνήματα κατά της ζωής του.

Η μαρτυρία αυτή οδήγησε τους αστυνομικούς να υποθέσουν πως η δολοφονία των δύο ηλικιωμένων προέκυψε τελικά κατά λάθος.

Μάλιστα, ο επικεφαλής της έρευνας ισχυρίστηκε ότι «αν κανείς ψάξει στο Google Maps τη διεύθυνση του εν λόγω γείτονα, οι οδηγίες τον στέλνουν στο σπίτι των Κούλα».



newsbomb.gr


Δεν έχουν να πληρώσουν την κούρσα και προσφέρονται ερωτικά στους οδηγούς … taxi


Η δραματική και βίαιη φτωχοποίηση των Ελλήνων πολιτών, που έχει γυρίσει τη χώρα πολλές δεκαετίες πίσω και θυμίζει ακόμα και γερμανική κατοχή, έχει επιφέρει πρωτόγνωρα περιστατικά που καταγράφονται στο Ηράκλειο, και επιβεβαιώνονται από επίσημα χείλη…


Η απόλυτη φτώχεια που αντιμετωπίζουν πάρα πολλοί συνάνθρωποι μας, τους οδηγούν πολλές φορές σε ακραίες συμπεριφορές προκειμένου να επιβιώσουν και να τα βγάλουν πέρα.

Δυστυχώς στο Ηράκλειο τους τελευταίους μήνες έχουν καταγραφεί περιστατικά γυναικών που μη έχοντας να πληρώσουν το taxi που χρησιμοποίησαν προσφέρουν ερωτικά τον εαυτό τους στον οδηγό…

Πρόκειται για δραματικά μέχρι τώρα μεμονωμένα περιστατικά γυναικών που μπαίνουν σε ταξί του Ηρακλείου για να κάνουν κάποιο σχετικά μακρινό δρομολόγιο, και στο τέλος της διαδρομής λένε στον οδηγό να συνευρεθούν ερωτικά γιατί δεν έχουν χρήματα να ξεπληρώσουν την κούρσα.

«Οι καταστάσεις που ζούμε καθημερινά πράγματι είναι δραματικές, η φτώχεια του κόσμου είναι απόλυτη, δεν έχει για τα απαραίτητα.

Πολλοί πελάτες δεν έχουν να πληρώσουν το δρομολόγιο και με άλλους τρόπους επιχειρούν να το κάνουν» αναφέρει το μέλος της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ταξί και αγοραίων (ΠΟΕΙΑΤΑ), και μέλος της διοίκησης του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Ηρακλείου Νίκος Μακρής, ο οποίος επιβεβαιώνει με έμμεσο τρόπο την συγκλονιστική πληροφορία του Creteplus.gr και συμπληρώνει: «Καταγράφονται συνεχώς αυξημένα περιστατικά από συναδέλφους ταξιτζήδες, με πελάτες που μπαίνουν στο ταξί, και λίγο πριν τον τελικό προορισμό προφασίζονται ότι θέλουν να πάρουν από το περίπτερο μια εφημερίδα ή τσιγάρα, και στη συνέχεια γίνονται … καπνός, χωρίς να πληρώσουν τελικά την κούρσα» καταλήγει χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τα περιστατικά γυναικών που προσφέρονται ερωτικά στους οδηγούς ταξί, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορούν τόσο Ελληνίδες όσο και αλλοδαπές, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ζητάνε ακόμα και χρήματα από τον οδηγό προκειμένου να καλύψουν επείγουσες ανάγκες για την επιβίωση τους…

creteplus.gr

Ο νεκρός της άντρας κάθε Αγίου Βαλεντίνου της στέλνει λουλούδια!


Μια απίστευτη ιστορία αγάπης που μας θυμίζει την ταινία P.S. I love you, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post, μια γυναίκα με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων που καταφθάνει, αποφάσισε να γνωστοποιήσει τη δική της ιστορία αγάπης.

«Εγώ και ο αγαπημένος μου σύζυγος, Τζον, ήμασταν παντρεμένοι για 46 χρόνια. Κάθε Αγίου Βαλεντίνου, εκείνος μου έστελνε τα πιο όμορφα λουλούδια μαζί με ένα σημείωμα που περιείχε πέντε απλές λέξεις: "Ο έρωτάς μου για εσένα μεγαλώνει". Τέσσερα παιδιά, 46 ανθοδέσμες και μια ζωή γεμάτη αγάπη, ήταν η κληρονομιά που άφησε σε εμένα όταν πέθανε πριν από δύο χρόνια», λέει η 68χρονη Σου Τζόνστον, ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτει μια προσωπική της ιστορία που κάνει πολλούς ανθρώπους να δακρύζουν.

«Την πρώτη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που έμεινα μόνη, δέκα μήνες αφότου τον έχασα, σοκαρίστηκα όταν παρέλαβα ένα εκπληκτικό μπουκέτο λουλουδιών, το οποίο μού έστελνε ο ...Τζον! Θυμωμένη και πληγωμένη, τηλεφώνησα στο ανθοπωλείο για να τους πω ότι είχαν κάνει λάθος. Ο ανθοπώλης μου απάντησε: "Όχι, κυρία μου. Δεν έχει γίνει λάθος. Πριν πεθάνει, ο σύζυγός σας προπλήρωσε να σας στέλνουμε ανθοδέσμες για πολλά χρόνια και μας ζήτησε να του εγγυηθούμε πως θα συνεχίζετε να λαμβάνετε ανθοδέσμες κάθε 14 Φεβρουαρίου". Με την καρδιά μου να κοντεύει να σπάσει, έκλεισα το τηλέφωνο και διάβασα την κάρτα. Το σημείωμα έγραφε: "Η αγάπη μου για εσένα είναι αιώνια"», καταλήγει η κυρία Τζόνστον.


Διάσημες γυναίκες μεταμορφώνονται σε βρυκόλακες και μας ρουφάνε το... αίμα


Εντυπωσιακή συλλογή φωτογραφιών με γνωστές ηθοποιούς και celebrities που με τη βοήθεια των προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνων μεταμορφώνονται σε απειλητικούς βρυκόλακες. Απολαύστε την καταπληκτική δουλειά του καλλιτέχνη...
Hot Celebs- Vampires (1)
Cat Vamp
Hot Celebs- Vampires (2)
Kristen
Hot Celebs- Vampires (3)
Paris Hilton
Hot Celebs- Vampires (4)
Jude Law
Hot Celebs- Vampires (5)
Avril lavampire
Hot Celebs- Vampires (7)


Jennifer Lopez


Hot Celebs- Vampires (8)
Genevievampire
Hot Celebs- Vampires (9)
Mandy MooreMandy Moore
Hot Celebs- Vampires (10)
Philip Seymour Hoffman
Hot Celebs- Vampires (11)
Bardem
Hot Celebs- Vampires (12)
Jessica Alba
Hot Celebs- Vampires (13)
Old Good Ernest
Hot Celebs- Vampires (14)
Jennifer Connelly
Hot Celebs- Vampires (15)
Avril Lavigne
Hot Celebs- Vampires (16)
Vampire_Hopkins
Hot Celebs- Vampires (17)
Amy Adams
Hot Celebs- Vampires (18)
Robbie Burns
Hot Celebs- Vampires (19)
Lily Cole
Hot Celebs- Vampires (20)
Tom Welling
Hot Celebs- Vampires (21)
Scarlett Johansson
Hot Celebs- Vampires (22)
Hugh Laurie
Hot Celebs- Vampires (23)
Katy Vampire
Hot Celebs- Vampires (24)
Kim Kardashian Vamp
Hot Celebs- Vampires (25)
Jonny “Vamp” Depp
Hot Celebs- Vampires (26)
Count Marion Mitchell Morrison
Hot Celebs- Vampires (27)
Batista Vamp
Hot Celebs- Vampires (28)
Olivia Wilde
Hot Celebs- Vampires (29)
Tyra-Vamp
Hot Celebs- Vampires (30)
Adam Sandler
Hot Celebs- Vampires (31)
Nicole
Hot Celebs- Vampires (32)
Emma Watson
Hot Celebs- Vampires (33)
Cyrus
Hot Celebs- Vampires (34)
Lady Vampire
Hot Celebs- Vampires (35)
Jim Carrey
Hot Celebs- Vampires (36)
Bruce Willis
Hot Celebs- Vampires (37)
Hillary Vampire
Hot Celebs- Vampires (38)
CloneyVamp
Hot Celebs- Vampires (39)
Megan Fox
Hot Celebs- Vampires (40)
Natalie Portman

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger