Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ Στο ξενοδοχείο με τρεις... αιθέριες υπάρξεις (φώτο)

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013


Ότι διαθέτει μεγάλο φαν κλαμπ το γνωρίζαμε, τόσο πολύ όμως δεν το περιμέναμε.
Ο λόγος για γνωστό αστέρα της μουσικής που πρόσφατα επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο όπου διαμένει όχι μια, ούτε δύο αλλά... τρεις κοπέλες!
Αναφερόμαστε στον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) που μετά από τρελό ξενύχτι σε μπαρ του Λονδίνου συνέχισε τη διασκέδαση στο δωμάτιο του. Τι κι αν ο ίδιος μπήκε μόνος του στο ξενοδοχείο, μετά από λίγη ώρα εμφανίστηκαν οι αιθέριες υπάρξεις!
Το σίγουρο πάντως είναι ότι πολλοί θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του!




http://www.radar.gr


Τα σοδομαζοχιστικά παιχνίδια συντρόφου πασίγνωστου ποδοσφαιριστή! (pics+video)



Φωτογραφικά στιγμιότυπα με τα σοδομαζοχιστικά παιχνίδια συντρόφου πασίγνωστου ποδοσφαιριστή κάνουν το γύρω του κόσμου.

Είναι μια από τις πιο όμορφες και εκρηκτικές παρουσίες στην Ιταλία. Η προσωπική της ζωή έχει απασχολήσει και συνεχίζει να απασχολεί τα Μέσα μιας και οι σχέσεις της όλα αυτά τα χρόνια είχαν πολλά για να γραφτούν.

Είχε κάνει δεσμό και με άλλους ποδοσφαιριστές στο παρελθόν, όπως ο Κριστιάν Βιέρι, με τον οποίο ήταν έτοιμη να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αυτό τον καιρό είναι μαζί με τον άσο της Μίλαν, Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και ο έρωτάς τους πολύ σύντομα θα τους οδηγήσει στο να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η Μελίσα Σάτα κάνει καριέρα στην ιταλική τηλεόραση και αυτό τον καιρό πρωταγωνιστεί σε κωμικά επεισόδια που προβάλλονται από τον κανάλι Comedy Central του Sky. Μαζί με τον Ομάρ Φαντίνι, υποδύονται δυο… friends with benefits.




Σοκάρει Έλληνας παρουσιαστής με τις ανωμαλίες του στο Facebook



Είναι πολύ γνωστός παρουσιαστής. Τον βλέπετε σχεδόν καθημερινά στην μικρή οθόνη. Έχω γράψει ξανά γι’ αυτόν και τις… ιδιαιτερότητες του! Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι τόσο… χύμα και μιλάει σε όποιον βρει. Δεν τον ενδιαφέρει μάλλον που είναι αναγνωρίσιμος.

Ο κύριος αυτός πριν από λίγες ημέρες έστειλε μήνυμα σε νεαρό ποδοσφαιριστή και του ζητούσε να τον κάνει δικό του. Όπως ακριβώς σας το γράφω. Μάλιστα δεν δίστασε να του προτείνει να πάρει και φίλους του μαζί γιατί εκείνη τη μέρα ο παρουσιαστής είχε τρελά κέφια.

Οι συγκεκριμένοι που συνομιλούσαν μαζί του είναι ποδοσφαιριστές και αμέσως το γύρισαν στην πλάκα. Ο παρουσιαστής «ψάρωσε» και τους έλεγε αναλυτικά τι στάσεις ήθελε και άλλα χίλια δυο πράγματα που δεν μου επιτρέπεται να γράψω!  

http://blogs.gossip-tv.gr

Δήλωση-ΣΟΚ του κανίβαλου αστυνομικού: Οι λευκές είναι πιο νόστιμες



Ο Ζιλμπέρτο Βάλε, ο επονομαζόμενος «αστυνομικός κανίβαλος», οδηγήθηκε στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο του Μανχάταν, με τις κατηγορίες ότι συνωμοτούσε να πραγματοποιήσει τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του και να μαγειρέψει και να φάει πάνω από 100 γυναίκες

Ο πράκτορας του FBI ανέφερε πως ο «αστυνομικός κανίβαλος» είχε πει στον Moody Blues, παρατσούκλι ενός άλλου κανίβαλου, σε forum όπου σύχναζε ο Βάλε, πως θα του πουλούσε μία από τις δύο γυναίκες, προκειμένου ο άλλος να κάνει ότι τον ευχαριστούσε, για 5.000 δολάρια.
Η συζήτηση φάνηκε να ξεφεύγει από το πλαίσιο του φανταστικού και να προσεγγίζει ανατριχιαστικά την πραγματικότητα, όταν ο Moody Blues άρχισε να παζαρεύει την τιμή με τον Βάλε, λέγοντάς του να του την αφήσει για 4.000 δολάρια, με τον Βάλε να αρνείται, λόγω της επικίνδυνης φύσης της απαγωγής που θα χρειαζόταν να πραγματοποιήσει.
Η συνομιλία των δυο ανδρών στο διαδίκτυο προκαλεί σοκ:
-«Ολόκληρη η πληρωμή να γίνει κατά την παραλαβή» είπε ο Βάλε.
-«Μπορείς να την έχεις δέσει ξυπόλητη; Δεν θέλω να αρχίσει να με κλωτσάει» απάντησε ο Moody Blues.
-«Θέλω πραγματικά να υποφέρει» τόνισε ο Βάλε. «Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι η Κίμπερλι να αρχίσει να μαγειρεύεται».
Ύστερα, ο Moody Blues ρώτησε τον αστυνομικό αν έχει φάει ποτέ κάποια μαύρη η Λατίνα γυναίκα.
-«Οι λευκές μου φαίνονται οι πιο νόστιμες» αποκρίθηκε ο Βάλε.
Ο Moody Blues τότε, πρότεινε στον Βάλε να χρησιμοποιήσουν τα κόκκαλα για να φτιάξουν ζωμό. «Σούπα κοπέλας» συμπλήρωσε.
-«Μμμμμ» απάντησε ο αστυνομικός.
Ο Moody Blues έπειτα τόνισε πως προτιμούσε να μην κάνει σεξ με το φαγητό του.
-«Εντάξει, κάνε ότι θες» είπε ο Βάλε. «Απλά να θυμάσαι πως αυτή είναι ένα από τα αγαπημένα μου θύματα. Φαντασιωνόμουν να της κάνω κακό εδώ και δέκα χρόνια» συμπλήρωσε.
Αυτό που πρέπει να αποφασίσει το δικαστήριο είναι το αν ο Βάλε με τον συνεργάτη του πραγματικά σχεδίαζαν να προβούν στις φρικιαστικές αυτές ενέργειες, ή απλά εξασκούσαν το δικαίωμά τους για ελευθερία του λόγου στα πιο ακραία όρια. Όπως και να 'χει πάντως, το FBI δεν θα μπορούσε να παραβλέψει τα όσα έχουν πει μεταξύ τους οι δύο διεστραμμένοι άντρες, όπως το πώς θα ένιωθαν τη στιγμή που θα έριχναν καυτό λάδι επάνω στο θύμα τους.
-«Θαυμάσια» είχε απαντήσει ο Βάλε στον Moody Blues, περιγράφοντας πως το καυτό λάδι θα έκανε το δέρμα της Κίμπερλι να λιώσει, κάνοντάς την «τηγανιτή».

http://www.newsbomb.gr

Τι έγινε όταν ο Παντελίδης πέρασε από ακρόαση του Σφακιανάκη;



Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ήταν ο Νότης Σφακιανάκης και όπως πάντα, προκάλεσαν αίσθηση τα όσα είπε.

Ο τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Παντελή Παντελίδη, λέγοντας ότι είχε περάσει από ακρόαση για νυχτερινό πρόγραμμα που θα εμφανιζόταν ο Νότης Σφακιανάκης, αλλά δεν τον θυμόταν. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι δεν έχει ακούσει κανένα του τραγούδι.

"Για τους gαy φταίνε τα περιοδικά, όσοι είχαν διαπαιδαγωγήσει αρκετές γενεές μέσα από αυτή τη διαδικασία. Με ενοχλεί ένας άνθρωπος που είναι αρσενικός να βγαίνει σαν την φτερού στην πλάκα. Και ο Χατζηδάκις ομοφuλόφιλος ήταν, βγήκε ποτέ φωναχτή, κραχτή;", είπε ο Νότης Σφακιανάκης για τους gαy.



Διαστημική τεχνολογία στα ισπανικά τρένα



Τεχνολογία η οποία αναπτύχθηκε για την ευρωπαϊκή διαστημική υπηρεσία, ESA, θα αξιοποιείται στους ισπανικούς σιδηροδρόμους, χάρη σε μία αναβάθμιση υψηλής τεχνολογίας που βασίζεται σε λογισμικό ελέγχου δορυφόρων.
Το εν λόγω σύστημα αναπτύχθηκε από μία ομάδα μηχανικών της Elecnor Deimos, οι οποίοι έχουν εργαστεί σε μία σειρά προγραμμάτων της ESA. Σκοπός του λογισμικού είναι να ενημερώνει με απόλυτη ακρίβεια τους επιβάτες για τις ώρες έλευσης, αναχώρησης και τα δρομολόγια των τρένων εν γένει, σε πάνω από 400 σιδηροδρομικούς σταθμούς.
Σύμφωνα με τον Κάρλος Φερνάντες ντε λα Πένα, διευθυντή συστημάτων και δικτύων της Deimos, το λογισμικό αποτελεί «καρπό» του προγράμματος του μεγαλύτερου δορυφόρου της ESA, Envisat. Το σύστημα του Envisat είναι ειδικά σχεδιασμένο για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις «δύσκολες» συνθήκες λειτουργίας του δορυφόρου. «Έπρεπε να είναι στιβαρό, αξιόπιστο και να δουλεύει 24/7. Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους όταν μιλάμε για δορυφόρους» λέει σχετικά ο ντε λα Πένα.
Για να αναπτύξουν ένα λογισμικό το οποίο θα γνώριζε με ακρίβεια πού ακριβώς βρίσκεται το κάθε τρένο την κάθε στιγμή για λογαριασμό της Adif (της εταιρείας που διαχειρίζεται τους ισπανικούς σιδηροδρόμους) οι μηχανικοί της εταιρείας στράφηκαν στην «διαστημική» τους εμπειρία. «Για λογαριασμό της Adif δημιουργήσαμε ένα σύστημα υπολογιστή παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση και τον έλεγχο των συστημάτων ενός δορυφόρου.
Το πρώτο που κάναμε ήταν να φροντίσουμε για τη λήψη πληροφοριών για την κυκλοφορία στους σιδηροδρόμους σε πραγματικό χρόνο. Από εκεί και πέρα, υπήρχαν πολλές ερωτήσεις που έχρηζαν απάντησης. Είναι έτοιμες οι γραμμές; Ποια τρένα χρησιμοποιούν ποιες γραμμές, προς ποια κατεύθυνση; Υπάρχει καθυστέρηση; Ποιες είναι οι πλατφόρμες προορισμοί; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε κάποιον σταθμό από τον οποίο θα περάσει ένα τρένο;» αναφέρει ο ντε λα Πένα.
Από τη δημιουργία της το 2001 ακόμα, η Deimos Space, πλέον τμήμα της Elecnor Deimos, επεδίωκε την αξιοποίηση διαστημικών τεχνολογιών και μεθόδων που προέκυψαν από τη δουλειά της πάνω σε διαστημικά προγράμματα για πιο «προσγειωμένους» σκοπούς. Η Elecnor Deimos συνεργάζεται στενά με την Tecnalia, (που έχει αναλάβει το πρόγραμμα μεταφοράς τεχνολογίας της ESA στην Ισπανία) στο ευρύτερο πλαίσιο της ισπανικής ένωσης διαστημικών τεχνολογιών, ProEspacio.

http://www.naftemporiki.gr

Είσαι Πακιστανός και γκέi; Μάθε πως κυλά η ζωή σου στις αυστηρές συνθήκες της καθημερινότητας!



Στη Λαχόρη του Πακιστάν μία ομάδα από ομοφυλόφιλους, λεσβiες και τρανσέxουαλ συναντάται υπό άκρα μυστικότητα σε κτίριο στην καρδιά της πόλης. Πίσω από τις κλειστές κουρτίνες διαβάζουν ποίηση, παρακολουθούν ταινίες και περιστασιακά χορεύουν και πίνουν υπό τους ρυθμούς της αγαπημένης τους μουσικής.

Μέλος του κλειστού αυτού γκρουπ μπορεί να γίνει κανείς μόνο κατόπιν πρόσκλησης από άλλο μέλος, ενώ μεταξύ τους επικοινωνούν προσεκτικά για τις συναντήσεις τους μόνο μέσω e-mail. Έτσι ορίζεται ο τόπος συνάντησης αλλά και οι ώρες που γίνονται τα ραντεβού.

Ένα δωμάτιο είναι αφιερωμένο σε «καταστάσεις κρίσης» και χρησιμοποιείται όταν ένα από τα μέλη έχει ανάγκη από ένα μέρος να κρυφτεί, συνήθως από την οικογένειά του. Αυτό είναι και το καταφύγιο για τους γκέι, τις λεσβiες, τους αμoφυλόφιλους και τους τρανσέxουαλ Πακιστανούς.

Όπως αναφέρουν τα μέλη της μυστικής ομάδας η γκέi κοινότητα στο Πακιστάν είναι καλά κρυμμένη, κάτι το οποίο επιθυμούν να αλλάξει σταδιακά. Ειδικά όσο κάποια από τα μέλη της φεύγουν στο εξωτερικό για σπουδές και αποδέχονται οι ίδιοι την σεxουαλικότητα και την ταυτότητά τους, ακόμη και σε ένα κλίμα θρησκευτικού συντηρητισμού όπως αυτό που επικρατεί στη χώρα.

Στο Πακιστάν οι ομoφυλοφιλικές εκδηλώσεις παραμένουν παράνομες σύμφωνα με νόμους που συντάχθηκαν από την εποχή της Βρετανικής κατοχής. Μάλιστα, ο νόμος δεν ορίζει δικαιώματα για την προστασία των ομοφυλόφιλων και δεν αναφέρονται πουθενά οι σεxουαλικές διακρίσεις.

Επικεφαλής της συγκεκριμένης ομάδας είναι 2 γυναίκες 30 και 33 ετών οι οποίες ένιωσαν την ανάγκη να δημιουργήσουν αυτό το σύνδεσμο λόγω της απομόνωσης που ένιωσαν μέσα στην κοινωνία τους. Η πρώτη συνάντηση έγινε τον Ιανουάριο του 2009, εν συνεχεία πήραν μέρος άλλα 8 άτομα και έκτοτε ο αριθμός τους μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Στόχος της ομάδας είναι πλέον να επικεντρωθεί στο θέμα της οικογένειας και να χτίσει ένα πλαίσιο κοινωνικής αποδοχής για τους ομoφυλόφιλους, χρησιμοποιώντας ήπιους τόνους και όχι ακραίες μορφές εκδηλώσεων όπως γκέi παρελάσεις.

iefimerida.gr

Το καυστικό tweet της Χατζηβασιλείου για τον Παπαγεωργόπουλο


Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ως κάτοικος Θεσσαλονίκης, σχολιάζει μέσω twitter, την απόφαση του δικαστηρίου για ισόβια, στον πρώην δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο...









Η αληθινή ιστορία του εξορκισμού της "Emily Rose"!Δείτε το βίντεο με τον πραγματικό εξορκισμό της!


Η ταινία "Ο εξορκισμός της Εmily Rose" που προβλήθηκε πριν από λίγα χρόνια στις κινηματογραφικές αίθουσες, ήταν βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Το κανονικό όνομα της "Emily Rose" ήταν Anneliese Michel (στη φωτογραφία). Γεννημένη τον Σεπτέμβριο του 1951, σε ένα χωριό της Βαβαρίας, από βαθιά θρησκευόμενους γονείς, η Anneliese μεγάλωσε σε ένα έντονα καθολικό θρησκευτικό περιβάλλον.


Η αρχή της τραγικής ιστορίας.

Όταν ξεκίνησε τις σπουδές της στο κολέγιο, η ζωή της έμοιαζε απολύτως φυσιολογική και τίποτα δεν μαρτυρούσε την φρίκη που την περίμενε. Ήταν μόλις 17 ετών όταν ένα...

βράδυ άρχισε εντελώς ξαφνικά και αναίτια να έχει σπασμούς σε όλο της το σώμα. Η διάγνωση των γιατρών ήταν "επιληψία".

Τις ημέρες που ακολούθησαν η κατάσταση της Anneliese έγινε εντελώς ανεξέλεγχτη και οι δικοί της αναγκάστηκαν να την μεταφέρουν σε ψυχιατρική κλινική. Αυτό όχι μόνο δεν την βοήθησε αλλά την οδήγησε και στην κατάθλιψη!

Επηρεασμένη προφανώς από το έντονα θρησκευτικό περιβάλλον που μεγάλωσε, η Anneliese έπεισε τον εαυτό της ότι έχει καταληφθεί από δαίμονες. Οι γιατροί της χορήγησαν φάρμακα για τις ψυχώσεις αλλά εκείνη επέμενε πως η λύση στο πρόβλημά της ήταν μία και μοναδική: εξορκισμός!

Κανείς δεν αναλάμβανε τον εξορκισμό της!

Είχαν περάσει 6 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησαν οι κρίσεις και η κατάσταση ήταν κάθε μέρα και χειρότερη. Κανένας ιερωμένος δεν δεχόταν να την αναλάβει και οι γονείς της ήταν σε απόγνωση. Τότε εμφανίστηκε ο ιερέας Ernst Alt.

Αφού έζησε για λίγες ημέρες την Anneliese από κοντά, πείστηκε πως επρόκειτο γαι περίπτωση "δαιμονισμού" και ζήτησε από τον αρχιερέα του Würzburg, να προχωρήσει σε εξορκισμό. Η πρότασή του όμως δεν έγινε δεκτή μετά πό έναν χρόνο, το 1975, όταν η Anneliese σταμάτησε να τρώει φαγητό γιατί -όπως έλεγε- οι δαίμονες δεν της το επέτρεπαν, και άρχισε να τρέφεται με αράχνες και μύγες και να πίνει τα ίδια της τα ούρα.

Τα ουρλιάχτά της αναστάτωναν νύχτα και μέρα την γειτονιά καθώς έσπαγε σταυρούς και κατάστρεφε εικόνες του Χριστού και άλλα ιερά σύμβολα. Τα κριτήρια του εξορκισμού για την καθολική εκκλησία, είχαν πλέον εμφανισθεί.

O εξορκισμός της Anneliese Michel .

Ο αρχιερέας του Würzburg, ανέθεσε στον πατέρα Arnold Renz και τον πάστορα Ernst Alt τον εξορκισμό της Anneliese Michel. Εκείνοι ακολουθώντας πιστά το τελετουργικό έκριναν πως η κοπέλα έπρεπε να σωθεί από την ύπαρξη πολλών δαιμόνων στο σώμα της, μεταξύ αυτών οι Lucifer, Judas Iscariot, Cain, Hitler και άλλων "καταδικασμένων ψυχών" που είχαν μπει μέσα της.

Έναν ολόκληρο χρόνο κράτησε ο εξορκισμός! Μία φορά την εβδομάδα οι δύο ιερείς επισκέπτονταν την Anneliese στο σπίτι της και πάλευαν με τους δαίμονές της. Οι αντιδράσεις της μερικές φορές ήταν τόσο δυνατές που έπρεπε να την αλυσοδένουν στο κρεββάτι της.

΄Τους πρώτους μήνες των εξορκισμών, υπήρξε ένα διάστημα αισθητής βελτίωσης. Η Anneliese άρχισε να πηγαίνει πάλι σχολείο, έδωσε εξετάσεις στο Παιδαγωγικό Πανεπιστήμιο του Würzburg και δειλά δειλά επισκεπτόταν την εκκλησία.

Το διάλειμα όμως κράτησε για λίγο. Οι "δαίμονες" επέστρεψαν ακόμη πιο ισχυροί και για εβδομάδες ολόκληρες η κοπέλα δεν δεχόταν τροφή. Οι δύο ιερείς αποφάσισαν τότε να ηχογραφούν τους εξορκισμούς και να τραβούν φωτογραφίες, μήπως έτσι μπορέσουν να εντοπίσουν κάποιες λεπτομέρειες που θα τους βοηθούσαν.

Από το υλικό αυτό, προέρχονται οι ήχοι και οι εικόνες στο βίντεο που ακολουθεί:

Το τέλος!

Στις 30 Ιουνίου του 1976, έγινε ο τελευταίος εξορκισμός της Anneliese. Εξαντλημένη, αδύνατη με υψηλό πυρετό και πνευμονία το μόνο που κατάφερε να πει ήταν "μαμά, φοβαμαι!" Ξεψύχησε την επόμενη ημέρα, 1η Ιουλίου του 1976, ενώ κοιμόταν!


http://santosight.blogspot.gr

Νέο σκάνδαλο στο Χόλιγουντ! Θύμα απιστίας και η Μάιλι Σάιρους;


Σάλος έχει ξεσπάσει στο Χόλιγουντ με τις φήμες που θέλουν τη Μάιλι Σάιρους να έχει πέσει θύμα απιστίας. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Λίαμ Χεμσγουρθ, ο οποίος είναι αρραβωνιασμένος με την 20χρονη star, εθεάθη να φιλάει μια άλλη γυναίκα, σε ένα από τα πολλά pre-Oscar πάρτι που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Και μάλιστα όχι μια όποια να’ ναι γυναίκα, αλλά την star της σειράς «Mad Men» Τζένουαρι Τζόουνς! Μάλιστα, άνθρωπος που τους είδε, αποκάλυψε ότι «υπήρχε μια πολύ δυνατή χημεία ανάμεσά τους». Μήπως για αυτό το βράδυ της Κυριακής η Σάιρους έκανε solo εμφάνιση στο πάρτι του Έλτον Τζον για τα Όσκαρ;

http://www.koolnews.gr

Πρόκληση από το Charlie Hebdo: Το λόμπι των γκέι σε κονκλάβιο για τον Πάπα [φωτό]


Πολλά άρθρα έχουν γραφεί το τελευταίο διάστημα στον ευρωπαϊκό Τύπο για την ύπαρξη ενός «λόμπι από γκέι» στο Βατικανό το οποίο συνέδεαν με την παραίτηση του Πάπα. Το πιο προκλητικό εξώφυλλο και άρθρο ανήκει στο γνωστό σατυρικό περιοδικό Charlie Hebdo.

To εν λόγω περιοδικό, τον Νοέμβριο του 2011 είχε δημοσιεύσει σκίτσα με τα οποία διακωμωδούσε τον Μωάμεθ. Το κτίριο του περιοδικού κάηκε στη συνέχεια, το σάιτ στο διαδίκτυο έγινε στόχος χάκερ και ο ιδιοκτήτης του περιοδικού απειλήθηκε με θάνατο.

Παρ'όλα αυτά το περιοδικό επανακυκλοφόρησε νέα σκίτσα του Μωάμεθ τον περασμένο Δεκέμβριο αναγκάζοντας και την γαλλική κυβέρνηση να παρέμβει.


http://www.iefimerida.gr

Αυτός είναι ο μητροπολίτης που χάρισε το Rolex του για να σωθεί ο ναός από τα χρέη



Σε μία κίνηση με νόημα προχώρησε ένας μητροπολίτης ο οποίος αποφάσισε να δωρίσει το ρολόι μάρκας «Rolex», αξίας 1.500 ευρώ, σε ναό της ενορίας του προκειμένου να συνεισφέρει στην προσπάθεια που γίνεται να πληρωθούν τα χρέη που έχει ο ναός στην εταιρεία ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο λόγος για τον μητροπολίτη Φιλιππούπολης Νικόλαο, όπως αναφέρει το romfaia.gr ο οποίος προέβη σε αυτή την ενέργεια, ενώ ο προϊστάμενος του ναού, φανερά συγκινημένος, ανακοίνωσε ότι τα λεφτά που θα περισσέψουν από την πώληση του ρολογιού θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Εκείνο που μένει είναι το παράδειγμα του ιεράρχη να ακολουθήσουν και άλλοι ιερείς και αρχιερείς στην Ελλάδα.

http://www.iefimerida.gr/

Ποιες τροφές κάνουν θαύματα στη σιλουέτα μας;


Γυμνάζεστε με τις ώρες, κάνετε ατέλειωτες διαδρομές με το ποδήλατο, αλλά δεν έχετε παρατηρήσει καμία βελτίωση στο σώμα σας; Απογοητεύεστε καθώς το τέλειο σώμα και οι ιδανικές αναλογίες, φαντάζουν άπιαστο όνειρο παρά τους κόπους και τον ιδρώτα που χύνετε στα γυμναστήρια; Δείτε τι μπορεί να φταίει…

Δεν αρκεί μόνο η γυμναστική και η συνεχής προπόνηση, για να «χτίσουμε» το τέλειο σώμα. Ακόμη σημαντικότερο ρόλο παίζει η σωστή διατροφή. Ο οργανισμός, ιδίως όταν αθλείται, έχει ανάγκη από εκείνα τα θρεπτικά συστατικά και τις τροφές που θα του χαρίσουν ενέργεια και θα τον αναζωογονήσουν, όταν βρίσκεται στα όρια της εξάντλησης.

Τα φαρμακευτικά σκευάσματα, αλλά και τα κάθε λογής προϊόντα, που υπόσχονται να χαρίσουν δύναμη και να τονώσουν τον οργανισμό, δεν είναι η ενδεδειγμένη επιλογή, όταν γύρω μας υπάρχουν φυσικές τροφές ικανές να τονώσουν τον οργανισμό, εφοδιάζοντάς τον με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Εμπλουτίστε το διατροφολόγιό σας με μερικές από τις παρακάτω τροφές, γυμναστείτε σωστά και σύντομα θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα στη σιλουέτα σας…

Βρώμη

Όταν ετοιμάζεστε για προπόνηση, οι υδατάνθρακες είναι ο καλύτερος φίλος του οργανισμού σας. Δημητριακά ολικής αλέσεως περιέχουν σύνθετους και καλής ποιότητας υδατάνθρακες, που απελευθερώνουν το σάκχαρο από το αίμα και χαρίζουν ενέργεια στον οργανισμό. Ένα επιδόρπιο βρώμης, είναι η κατάλληλη επιλογή προτού ξεκινήσετε προπόνηση. Πλούσιο σε β- γλυκάνη, μια φυτική-διαιτητική ίνα, η οποία επιβραδύνει την πέψη, διατηρεί φυσιολογικά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και τονώνει τον οργανισμό. Το επιδόρπιο βρώμης είναι η ιδανική επιλογή για κάθε υγιεινό ξεκίνημα.

Καφές

Εάν είστε εθισμένοι στον καφέ, τα νέα είναι ευχάριστα για εσάς. Πίνοντας 350ml καφέ μια ώρα πριν πάτε στο γυμναστήριο ή ξεκινήσετε προπόνηση, οι αντοχές σας ενισχύονται θεαματικά, ενώ οι μυϊκοί πόνοι σχεδόν ανακουφίζονται. Μελέτη του πανεπιστημίου του Illinois, έδειξε ότι άντρες που είχαν καταναλώσει μικρή ποσότητα καφεΐνης, μια ώρα πριν ξεκινήσουν ποδηλατοδρομία, εμφάνισαν μικρότερα συμπτώματα μυϊκών πόνων, σε σύγκριση με εκείνους που δεν είχαν καταναλώσει καθόλου καφέ. Όσο για τον φόβο της αφυδάτωσης που μπορεί να προκληθεί από την κατανάλωση καφέ, οι εδικοί εξηγούν ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, καθώς ο καφές δεν ευθύνεται για την πιθανή αφυδάτωση.

Στρείδια


Τα συγκεκριμένα οστρακοειδή είναι υψηλά σε περιεκτικότητα σιδήρου, αναγκαία για την αιμοσφαιρίνη και τη μεταφορά οξυγόνου στον οργανισμό μας. Αν παρακάμψουμε το ζωτικό αυτό για τον οργανισμό μας στοιχείο, δεν θα έχουμε την αναγκαία ενέργεια, όχι για να γυμναστούμε, αλλά ούτε για να πάμε μέχρι το γυμναστήριο. Έξι μεσαίου μεγέθους στρείδια περικλείουν το 20% της ημερήσιας ποσότητας σιδήρου που χρειάζεται μια γυναίκα και περίπου το 50% της ποσότητας που χρειάζονται οι άνδρες.

Αμύγδαλα

Μπορεί να ακούγεται αντιφατικό, αλλά όσο περισσότερο γυμναζόμαστε, τόσο περισσότερες επιβλαβείς «ελεύθερες ρίζες» παράγει ο οργανισμός μας. Η λύση είναι τα αμύγδαλα. Είναι μια σπουδαία πηγή αντιοξειδωτικών, όπως τα φλαβονοειδή, τα φαινολικά οξέα και η βιταμίνη Ε. Όπως προέκυψε από έρευνα που διενεργήθηκε το 2009 σε ποδηλάτες, όσοι συνήθιζαν να καταναλώνουν 60 αμύγδαλα πριν από γεύμα τους για τέσσερις εβδομάδες, βελτίωσαν σημαντικά την αντιοξειδωτική ικανότητα του οργανισμού τους, σε ποσοστό της τάξεως του 43%.Παράλληλα αύξησαν και το χρόνο άσκησής τους κατά 5%.

Σταφίδες


Αφήστε τις μπάρες δημητριακών και ξεκινήστε να τρέφεστε με ένα ακόμη πιο θρεπτικό επιδόρπιο, τις σταφίδες. Είναι εξίσου εύκολες στη μεταφορά, αλλά πιο πλούσιες σε υδατάνθρακες, ενέργεια και κάλιο. Πού βοηθάει το κάλιο; Στη διατήρηση της ισορροπίας των υγρών, στην προστασία από την αφυδάτωση, αλλά και στις μυϊκές κράμπες. Όταν όμως προπονούμαστε, ο οργανισμός έχει την τάση να αποβάλλει το κάλιο μέσω του ιδρώτα. Ένα μικρό κουτάκι από σταφίδες εφοδιάζει τον οργανισμό με περισσότερα από 300ml από μεταλλικά στοιχεία, σχεδόν δηλαδή όσα και μια μικρή μπανάνα.

Νερό

Νιώθετε ότι χρειάζεστε κάποιο ρόφημα, που θα σας χαρίζει ενέργεια, πριν ή κατά τη διάρκεια της άσκησης; Αν γυμνάζεστε λιγότερο από μία ώρα, ο οργανισμός σας δεν θα χρειαστεί μεγάλη ποσότητα υγρών. Αν όμως αθλείστε για περισσότερη ώρα, το νερό είναι η καλύτερη λύση για την ενυδάτωσή σας, ιδιαίτερα αν ιδρώνετε πολύ. Αν θέλετε να διαπιστώσετε αν ο οργανισμός σας προσλαμβάνει υγρά, ζυγιστείτε πριν και μετά την άσκηση. Για κάθε ½ κιλό που χάνετε όσο γυμνάζεστε, πίνετε 2 ½ ποτήρια νερού, για να υπάρχει ισορροπία στον οργανισμό.

Ρικότα χαμηλή σε λιπαρά με μέλι


Μια καλή πηγή πρωτεϊνών που θα βοηθήσει τους μυς σας να ανακτήσουν τις χαμένες τους δυνάμεις, είναι η ρικότα, ένα γευστικό τυρί που είναι φτιαγμένο από τον ορό γάλακτος. Ο ορός γάλακτος είναι πλούσιος σε β- γαλακτοσφαιρίνη, μια πρωτεΐνη ιδιαίτερα αποτελεσματική στην τόνωση της μυϊκής επανασύνθεσης. Προσθέτοντας μια κουταλιά μέλι (καλοί υδατάνθρακες που βοηθούν στην πέψη), μπορούμε να νοστιμίσουμε και να κάνουμε ακόμη πιο θρεπτικό το επιδόρπιό μας.

Σολομός

Ο σολομός ενισχύει και ενδυναμώνει τον οργανισμό χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε σίδηρο. Σε κάθε περίπου 80 γρ. σολομού, υπάρχουν 20 γρ. υψηλής ποιότητας πρωτεϊνών. Ακόμη, ο σολομός είναι η κατεξοχήν πηγή βιταμίνης D, η οποία είναι αναγκαία για την τόνωση και την ενίσχυση της μυϊκής δύναμης. Καταναλώνοντας αυτό το λιπαρό ψάρι, ο οργανισμός μπορεί να προσλάβει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία για την ανασύνθεση του μυϊκού ιστού, ύστερα από μια σκληρή προπόνηση.

Χυμός ντομάτας


Αν αθλούμαστε ή κάνουμε ποδήλατο για περισσότερο από μια ώρα, δεν χάνουμε μόνο υγρά, αλλά επίσης ιδρώνουμε χάνοντας ηλεκτρολύτες, όπως το νάτριο και το κάλιο. Τη χαμένη ενέργεια μπορείτε να την ανακτήσετε με κάποια από τα τονωτικά ροφήματα που θα βρείτε στην αγορά ή ακόμη καλύτερα προσθέτοντας σε ένα ποτήρι νερού, χυμό από ντομάτα. Ο συγκεκριμένος χυμός ενισχύει τον οργανισμό με κάλιο και νάτριο. Ειδικότερα πίνοντας 160 ml χυμού ντομάτας, ο οργανισμός προσλαμβάνει 6 ½ φορές περισσότερο νάτριο και 15 φορές περισσότερο κάλιο, από ό,τι με τα τυποποιημένα ροφήματα που υπόσχονται να σας χαρίσουν ενέργεια.

Τζίντζερ (πιπερόριζα)

Νιώθετε έντονους μυϊκούς πόνους, μετά από κάθε άσκηση; Αντί να καταφύγετε κατευθείαν στο γιατρό ή το φαρμακοποιό για ένα κουτί με παυσίπονα… επιλέξτε την εναλλακτική λύση. Το τζίντζερ έχει αντιφλεγμονώδη δράση και ανακουφίζει σημαντικά τον μυϊκό πόνο, τη δυσκαμψία των αρθρώσεων και το πρήξιμο. Τα καρότα, τα μήλα, κάποιο αφέψημα με τζίντζερ ή και σούπα με τζίντζερ, είναι ιδανικές επιλογές για τόνωση και ευεξία.

http://www.clickatlife.gr

Δείτε πώς ένας τίμιος άστεγος κέρδισε σε μία μέρα 150.000 δολάρια!



Ήταν η τυχερή του ημέρα! Βέβαια έπαιξε μεγάλο ρόλο και η τιμιότητά του!

Ο λόγος για έναν άστεγο στις ΗΠΑ ο οποίος επέστρεψε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων σε μία γυναίκα που το έριξε κατά λάθος αντί για κέρματα στο κυπελλάκι που κρατούσε ο άνδρας, ζητώντας βοήθεια.

Η Σάρα Ντάρλινγκ αμέσως μόλις πήρε πίσω το δαχτυλίδι της δημιούργησε μία ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο, μέσω της οποίας περιγράφει την ιστορία της και ζητά από όποιον μπορεί να δώσει λίγα χρήματα για τον τίμιο άστεγο.

Από το πρωί της Τρίτης περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι είχαν ανταποκριθεί στο αίτημά της και είχαν συγκεντρώσει περισσότερα από 148.000 δολάρια.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Τους έδωσαν λάθος παιδιά στο μαιευτήριο!!! (PHOTO)



Μία ιστορία που μοιάζει με επιστημονική φαντασία. Δύο οικογένειες ανακάλυψαν κατά λάθος ότι μεγάλωναν τα λάθος παιδιά, μετά από εξετάσεις DNA.

Τα κορίτσια μεγάλωναν με άλλες οικογένειες, η μία με χριστιανικές αρχές και η άλλη με μουσουλμανικές. Οι οικογένειες λένε τώρα ότι οι πολιτιστικές διαφορές καθιστούν αδύνατη την αλλαγή τώρα στα κορίτσια. Εδώ και 14 χρόνια μεγάλωναν το παιδί μίας άλλης οικογένειας. Οι Belyaevs και οι Iskanderovs, από τα ρωσικά Ουράλια ανακάλυψαν την αλήθεια όταν έκαναν τεστ για την πατρότητα της Irina Belyaeva. Οι γονείς έμειναν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν ότι το κορίτσι που μεγάλωναν δεν ήταν η βιολογική τους κόρη. Αντίθετα ήταν η βιολογική κόρη της Yelena και του Naimat Iskanderov, που είχαν με τη σειρά τους αναθρέψει την κόρη της Yulia και του Alexei, την Anna. Οι δύο οικογένειες προσπαθούν τώρα να συναντιούνται και να «μοιράζονται» τα παιδιά, αλλά οι διαφορές μεταξύ τους είναι τεράστιες. Οι οικογένειες μήνυσαν το νοσοκομείο και κέρδισαν 200.000 δολάρια, αλλά ακόμη δεν έχουν πάρει τα χρήματα γιατί το μαιευτήριο δεν έχει να πληρώσει.




Ο γuμνός Μπέπε Γκρίλο που σαρώνει τα social media



Κατάφερε να στρέψει πάνω του τα βλέμματα της δημοσιότητας στην Ιταλία, μετά και το αρκετά υψηλό ποσοστό που έλαβε στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση. 

Το πολιτικό φαινόμενο της Ιταλίας, ο Γενοβέζος αντισυστημικός Μπέπε Γκρίλο, φαίνεται πως έχει γίνει ίνδαλμα και έτσι δημοσιογράφοι και blogers «ψαχουλεύουν» το παρελθόν του προσπαθώντας να βρουν ό,τι μπορούν για τη μεγάλη «έκπληξη» των ιταλικών εκλογών.

Εδώ και λίγες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα εξώφυλλο του περιοδικού Internazionale του 2005 στο οποίο ο Γκρίλο εμφανίζεται γυμνός με ένα laptop να καλύπτει την επίμαχη περιοχή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια στο Twitter και το Facebook άρχισαν να πέφτουν «βροχή» μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας.


protothema.gr

Τρίο με πτώματα δυο μαύρων που δολοφόνησαν οι εραστές της‏



Σοκαριστικές είναι οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την διαβόητη υπόθεση των Joliet Murders. 

Εκεί όπου η 18χρονη Αλίσα Μασάρο έπεισε τον σύντροφό της και δυο φίλους του να σκοτώσουν δυο μαύρους προκειμένου να κάνει σεξ με τα πτωματά τους.

«Είναι ένα από τα πιο σατανικά πράγματα που έχω δει στα 27 χρόνια θητείας μου. Σχεδόν δεν πιστεύεις ότι υπάρχουν άνθρωποι ικανοί για τέτοιες πράξεις».

Αυτό δήλωσε ο Μάικ Τράφτον, σερίφης της πόλης Τζολιέτ στο Ιλινόις, μετά την σύλληψη της 18χρονης Αλίσα Μασάρο και των συνεργών της στα τέλη Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τον 24χρονο Τζόσουα Μίνερ, τον εραστή της 18χρονης, προθεσή του ήταν να εκπληρώσει την φαντασίωση που του είχε εκφράσει εκείνη ότι έχει, δηλαδή «να κάνει σεξ με ένα πτώμα».

Εκείνοι συνάντησαν κάπου έξω τους -22χρονους φίλους και αριστούχους μαθητές- Έρικ Γκλόβερ και Τέρενς Ράνκινς και τους δελέασαν πίσω στο σπίτι του Μίνερ με την υπόσχεση ότι θα κάνουν σεξ με την Bethany.

Εκεί όπου κατάφεραν (και οι 4 μαζί) να τους στραγγαλίσουν. Στην συνέχεια ο Μίνερ, αφού άρχισε να ποδοπατεί τα πτώματα των δυο άτυχων νέων και να τα χρησιμοποιεί ως σανίδες του σερφ, ζήτησε από την 18χρονη να εκπληρώσει την φαντασίωσή της και να κάνει σεξ με αυτούς.

Τόσο μαζί τους, όσο και πάνω τους, αφού στην συνέχεια -σύμφωνα με την αστυνομία- οι δυο άντρες και η 18χρονη άπλωσαν ένα μπεζ σεντόνι πάνω από τα πτώματα και επιδόθηκαν όλοι μαζί σε ερωτικές περιπτύξεις.


Bουλευτής κατηγορείται για «ρουσφέτι» στη Κατερίνα Στανίση



Η τραγουδίστρια θα τραγουδούσε σε εκδήλωση στα πλαίσια μνημοσύνου για τον πατέρα του βουλευτή, σύμφωνα με την επίσημη αναφορά.

O Ελληνικής καταγωγής βουλευτής Τζιμ Καρύγιαννης κατηγορείται ότι παρενέβη για να επιταχύνει την είσοδο της Κατερίνας Στανίση και της μπάντας της μέσω του τελωνείου και του ελέγχου μετανάστευσης στο Τορόντο, ενώ η τραγουδίστρια θα τραγουδούσε στο μνημόσυνο των 40 ημερών για τον πατέρα του βουλευτή, σύμφωνα με την επίσημη αναφορά.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση και τέσσερα μέλη του συγκροτήματος της πήγαιναν στην πόλη για μια sold-out εκδήλωση στο Ellas Banquet Hall στις 15 Φεβρουαρίου, όταν τους σταμάτησαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Τορόντο επειδή δεν είχαν τις απαραίτητες άδειες εργασίας.

Στην εσωτερική έκθεση που συντάχθηκε από την Υπηρεσία Συνοριακών Ελέγχων και δημοσίευσε η εφημερίδα Globe and Mail, αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι ο βουλευτής συμβούλεψε τον διοργανωτή της συναυλίας να δηλώσουν οι μουσικοί διαφορετικό λόγο επισκεψης, ώστε να μπούν στην χώρα.

Σε συνέντευξή του τη Δευτέρα, ο κ. Καρύγιαννης επιβεβαίωσε ότι ασχολήθηκε με το θέμα. Παραδέχτηκε ότι οι μουσικοί ήταν στην πόλη για την συναυλία, προσθέτοντας ότι η εκδήλωση αυτή εντάσσεται σε ένα μνημόσυνο 40 ημερών για τον θάνατο του πατέρα του.

Οι πέντε μουσικοί αντιμετώπισαν προβλήματα στο τελωνείο στις 13 Φεβρουαρίου. Αρχικά, είπαν ότι δεν γνώριζαν ένας το άλλον και ότι βρίσκονταν στο Τορόντο για να επισκεφθούν διαφορετικούς ανθρώπους, σύμφωνα με την αναφορά.

Στην πραγματικότητα, η κα Στανίση ταξίδευε με τον αδελφό της Μιχάλη, καθώς και άλλους τρεις μουσικούς. Στη συνέντευξη, ο κ. Καρύγιαννης αρνήθηκε να σχολιάσει περισσότερο το θέμα, επικαλούμενος ατομικά δικαιώματα. "Βοηθάω πολλούς άνθρωπους να έρθουν στον Καναδά», είπε. 

Ποια διάσημη μαμά έχει αυτούς τους απίστευτους κοιλιακούς;


Πιο καλογυμνασμένοι... δε γίνεται...

Έχουμε δει και αν έχουμε δει σώματα μαμάδων και έχουμε απορήσει. Μα καλά τι κάνουν πια και διαθέτουν κορμιά 20άρας; Γονίδια, γυμναστική, διατροφή; Ποιο από όλα αυτά παίζει σημαντικότερο ρόλο;

Στη συγκεκριμένη περίπτωση βλέποντας αυτούς τους κοιλιακούς μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Οκ, το γνωρίζαμε ότι η συγκεκριμένη τραγουδίστρια λατρεύει τη γυμναστική, αλλά δεν περιμέναμε να έχει τέτοια αξιοθαύμαστη κοιλιά στα 34 της και μετά από γέννα.

Η αλήθεια είναι ότι οι πλάγιοί της είναι τόσο γραμμωμένοι που μας κάνουν να κλαίμε από τη ζήλεια.

Η Pink απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα στο Μαϊάμι, τη Δευτέρα το πρωί, συντροφιά με το σύζυγό της Carey Hart και την κορούλα της Willow. Εμείς να πούμε εύγε.

Η σκληρή προπόνηση ανταμείβεται κορίτσια. Ώρα να ενεργοποιηθούμε όλες.



Πηγή: queen.gr

Ανέκδοτο: Ο παππούς και η … αγάπη του!



Μια φορά ένας παππούς είχε πάει στο σπίτι ενός συνομήλικου φίλου του να φάει...

Πάει η γυναίκα του παππού και ρωτάει:
- Να σας φέρω το φαγητό;
- Ναι, "καρδια" μου, λέει ο άντρας της.
Παραξενεύεται ο φίλος, τους σερβίρει η γιαγιά και πάλι αυτός...
- Ευχαριστώ πολύ, "αγάπη" μου.
Τότε πάει να φέρει η γριά το νερό και του λέει ο φίλος του:
- Ρε, λες την γυναίκα σου ακόμα έτσι;
- Ασε ρε, είμαστε παντρεμένοι 53 χρόνια, και εδώ και 20 χρόνια έχω ξεχάσει το όνομά της...


Πώς γίνονται οι τσάντες από δέρμα φιδιού; (εικόνες)

Εικόνες από ένα σφαγείο φιδιών στο χωριό Kapetakan στη Δυτική Ιάβα της Ινδονησίας Θα δείτε παρακάτω. Ο Wakira, ο οποίος είναι γνωστός ως το «Αφεντικό Cobra", κατέχει το σφαγείο που παράγει κρέας και δέρμα φιδιού. Το κρέας φιδιού θεωρείται από μερικούς θεραπευτικό. Πιστεύεται  ότι  θεραπεύει τις δερματικές παθήσεις και το άσθμα, καθώς και ενισχύει την αύξηση της αρρενωπότητας. Τα δέρματα φιδιών, μετρούνται  σε εκατοντάδες μέτρα και πωλούνται σε εργοστάσια τσάντας στη Δυτική και την Κεντρική Ιάβα. Η τιμή μιας τσάντας που κατασκευάζεται από δέρμα φιδιού κοστίζει από 150.000 ρουπίες ($ 15.60) έως 300.000 ρουπίες (31,20 δολάρια), ανάλογα με το μέγεθός της. Η τσάντα που θα εξαχθεί στη Δύση στοιχίζει φυσικά πολύ περισσότερο.

Δείτε τις εικόνες:















Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger