Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κούκλα σε κάνει το ποτό...

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013


Αυτή είναι τύχη: Kαβάλα σε θαυμαστή της η Rihanna! [βίντεο]


Είδες για να είσαι πρώτο τραπέζι πίστα στην Rihanna; Στη σκηνή μαζί της βρέθηκε ένας τυχερός fan, τον οποίο η 25χρονη σταρ καβάλησε κιόλας!

Ο τυχεράκιας βρέθηκε κοντά στο stage και οι άνθρωποι της Rihanna τον ανέβασαν στη σκηνή.

Αφού τον ξάπλωσαν ανάσκελα σε ένα τραπέζι, η RiRi, φορώντας ένα αποκαλυπτικό κορμάκι, ανέβηκε πάνω του και του χάρισε έναν άκρως αισθησιακό χορό, αφήνοντάς τον να την αγγίζει όπου εκείνος ήθελε!

«Φωτιά» πήραν τα λαγόνια του νεαρού, που μέχρι και το στήθος της τραγουδίστριας έπιασε!

Αυτό κι αν είναι τύχη σε συναυλία ε;

Μήπως στην επικείμενη εμφάνιση της Rihanna στην Αθήνα να καθίσουμε προς το κέντρο;




Δείτε πως έγινε ο Ντένις ο τρομερός!


20 χρόνια πέρασαν από το remake της ταινίας «Dennis the menace», «Ντένις ο τρομερός» και ο πρωταγωνιστής έχει γίνει κούκλος!!





Όχι πως δεν ήταν όμορφο παιδάκι, αλλά τώρα… «καίει» καρδιές!!

Ο Mason Gamble είναι 26 χρονών κατάξανθος με σμιλεμένο κορμί.

Η αλήθεια είναι πως το peak της καριέρας του ήταν στην ταινία «Dennis the menace».


Ήταν μια κουκλάρα και δείτε πώς έγινε..!


Δείτε πως μια γλυκιά κοπέλα κατέστρεψε το πρόσωπό της χωρίς λόγο με πλαστικές επεμβάσεις…












ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΕΜΠΟΡΟ: Ο 78χρονος, το βιάγκρα και το πιεσόμετρο!...


Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συμβαίνει με ηλικιωμένο γνωστό Πατρινό πρώην έμπορο. Ο οποίος είναι χήρος και στα ...78 του χρόνια αποφάσισε να συνάψει ερωτική σχέση με Ρουμάνα μόλις ...40 ετών! Το θέμα είναι ότι οι γείτονές του γνωρίζουν πολλές γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τις νυχτερινές ερωτικές περιπτύξεις του ζεύγους, οι οποίες εξασφαλίζονται με το «μαγικό» μπλε χάπι. Όμως αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι βάσει την εντολής του γιατρού, κάθε λίγο και λιγάκι η αλλοδαπή και ο ηλικιωμένος πρέπει να διακόπτουν την ερωτική πράξη προκειμένου ο τελευταίος να... μετρηθεί με το πιεσόμετρο! Οι μεταξύ τους διάλογοι ακούγονται στα διπλανά διαμερίσματα, λόγω έλλειψης καλής ηχομόνωσης στην πολυκατοικία, και η περίπτωσή τους έχει γίνει βούκινο σε όλη τη γειτονιά!


«Μήπως αυτός ο ερωτύλος είναι ο σύζυγός σας;»: Η φωτογραφία με τα 220.000 shares στο Facebook που κάνει θραύση [εικόνα]

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η φωτογραφία ενός... ερωτύλου, ο οποίος κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του περιέγραφε σε φίλους του τις ερωτικές του περιπέτειες. Για κακή του τύχη μια συνταξιδιώτισσά του άκουσε τα όσα έλεγε, τον φωτογράφισε και ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook, παρακαλώντας για αναδημοσίευση προκειμένου να μάθει η γυναίκα του τα καμώματά του.

Η Στέφ Στράιρ, η συνταξιδιώτισσα του ερωτύλου, έγινε έξω φρενών με τα όσα περιέγραφε ο νεαρός άνδρας στους φίλους του και αποφάσισε να φθάσει μέχρι τη... γυναίκα του, για να τον τιμωρήσει. Τον φωτογράφισε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και στη συνέχεια ανέβασε την εικόνα του στο Facebook γράφοντας:«Εάν αυτός είναι ο άντρας σου, να ξέρεις ότι ταξίδευα μαζί του για δύο ώρες από τη Φιλαδέλφεια ακούγοντας αυτόν τον αποτυχημένο και τους φίλους του να μιλούν για τις πολυάριθμες παράλληλες σχέσεις τους και πόσο χαζές είναι οι γυναίκες τους που δεν μπορούν να τους πιάσουν στα πράσα. Παρακαλώ προχωρήστε σε αναδημοσίευση».


Η συγκεκριμένη ανάρτηση μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τα 220.000 shares.

http://www.iefimerida.gr/

Τα 10 καλύτερα ρητά του Stephen Hawking


Θεωρείται ευρέως ως ένας από τους πιο ευφυείς ανθρώπους που ζουν σήμερα. Διαβάστε μερικά από τα καλύτερα που έχει πει...

10. "Ο Αϊνστάιν έκανε λάθος όταν είπε ότι «o Θεός δεν παίζει ζάρια». Αν αναλογιστούμε τις μαύρες τρύπες θα δούμε ότι όχι μόνο παίζει ζάρια ο Θεός, αλλά πολλές φορές τα ρίχνει και εκεί που δεν μπορούμε να τα δούμε."

09. "Έχω παρατηρήσει ότι, ακόμα και οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι τα πάντα είναι προκαθορισμένα και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να τα αλλάξουμε, κοιτάζουν αριστερά-δεξιά πριν περάσουν τον δρόμο."

08. "Ο σκοπός μου είναι απλός. Είναι η απόλυτη κατανόηση του Σύμπαντος. Γιατί είναι όπως είναι και γιατί υπάρχει."

07. "Βρίσκω ότι η Αμερικάνικη και η Σκανδιναβική προφορά πιάνουν περισσότερο στις γυναίκες." – Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την Αμερικάνικη προφορά στον μηχανισμό ομιλίας του.

06. "Κάποιος μου είπε ότι κάθε εξίσωση που θα συμπεριλάμβανα στο βιβλίο μου, θα μείωνε κατά το ήμισυ τις πωλήσεις του. Στο τέλος, έβαλα μια εξίσωση, την διάσημη εξίσωση του Αϊνστάιν (E=mc2). Ελπίζω ότι αυτό δεν θα τρομάξει τους μισούς από τους πιθανούς αναγνώστες μου."

05. "Οι προσδοκίες μου μειώθηκαν στο 0 όταν έγινα 21 χρονών. Από τότε τα πάντα είναι ένα μπόνους."

04. "Για να εμφανιστεί αυτό το διάγραμμα σωστά, θα χρειαζόμουν μια οθόνη 4 διαστάσεων. Ωστόσο, εξαιτίας των περικοπών της Κυβέρνησης, μπορούμε να παρέχουμε μόνο μια οθόνη 2 διαστάσεων."

03. "Η ζωή θα ήταν τραγική αν δεν ήταν αστεία."

02. "Η όλη ιστορία της επιστήμης είναι η σταδιακή συνειδητοποίηση ότι τα γεγονότα δεν συμβαίνουν με αυθαίρετο τρόπο, αλλά αντικατοπτρίζουν μια υποκειμενική σειρά, η οποία μπορεί να είναι ή και να μην είναι εμπνευσμένη."

01. "Η αιωνιότητα είναι ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ειδικά προς το τέλος της."


Οι γυναίκες έχουν φοβερές αντοχές...

































To beach bar της Καλύμνου που βρίσκεται στη λίστα του με τα καλύτερα στον κόσμο!


Το κύμα που «σκάει» σε απόσταση αναπνοής, τα κοκτέιλ, το κλίμα...

Ο,τι κι αν είναι αυτό που καθορίζει το καλύτερο beach bar, στο CNN το έχουν μελετήσει.

 Για αυτό κατέληξαν στα 50 καλύτερα του κόσμου, προτρέποντας τους αναγνώστες να επισκεφθούν την Κάλυμνο, καθώς εκεί θα βρουν ένα beach bar που βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα.

Το Μπαλί, η Κόστα Ρίκα και οι Μαλδίβες ακούγονται ως πιο εξωτικοί προορισμοί, αλλά στο συγκεκριμένο τομέα οι Μυρτιές τους ξεπερνούν. Το beach Bar Babis που βρίσκεται στη συγκεκριμένη παραλία έχει κλέψει την καρδιά του CNN, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που το τοποθετούν ανάμεσα στα κορυφαία.

Συγκεκριμένα, το αξιολόγησαν ως το πέμπτο καλύτερο στον κόσμο γιατί «είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό στο άγνωστο νησί της Καλύμνου» αλλά και επειδή εκεί μπορεί να βρει κανείς ότι ζητά και κυρίως «ένα από τα πιο θεαματικά ηλιοβασιλέματα της Μεσογείου».


Γυμναστική στη φύση: 7 λόγοι για να ξεκινήσετε αμέσως


«Μα γυμναστήριο το καλοκαίρι; Ποιος κλείνεται μέσα σε τέσσερις τοίχους με τόση ζέστη και ιδρώτα;» Επειδή όσοι το σκεφτόμαστε αυτό, έχουμε απόλυτο δίκιο, πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους να συνεχίσουμε την τακτική μας προπόνηση.
  
Η απάντηση φυσικά είναι μπροστά μας: κάνουμε τη φύση...γυμναστήριο.

Ο καιρός το επιτρέπει, το σώμα σας το ζητάει και η φύση το προσφέρει απλόχερα. Μεταφέρετε την προπόνησή σας έξω από το αποθαρρυντικό, για την εποχή, γυμναστήριο και επωφεληθείτε. Μάλιστα, υπάρχουν 7 βασικοί λόγοι, που σας ευνοούν να το κάνετε.

Περισσότερη άσκηση

Η αλλαγή της ρουτίνας του γυμναστηρίου, τα νέα πρόσωπα, που κυκλοφορούν έξω και τα διάφορα πάρκα, γήπεδα, κολυμβητήρια και ειδικά η θάλασσα βοηθούν σημαντικά στην καταπολέμηση της πλήξης, που ενδεχομένως αισθάνεστε όταν ασκείστε.

Μάλιστα, εάν επιλέξετε ένα πάρκο για τα τρέξετε για παράδειγμα, θα εκπλαγείτε πόσο γρήγορα θα περάσει η ώρα. Οι ειδικοί εξάλλου, αναφέρουν ότι η προπόνηση σε εξωτερικό χώρο μπορεί ακόμα και να διπλασιαστεί σε χρόνο χωρίς να το αντιληφθείτε, δεδομένου ότι ξεφεύγετε από τις δεδομένες ασκήσεις ενός κλειστού χώρου.

Καίτε περισσότερες θερμίδες

Είναι πολύ εύκολο να εγκαταλείψετε το γυμναστήριο, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν το σώμα σας ξέρει ακριβώς τι να περιμένει από τα μηχανήματα γυμναστικής, όπως ο διάδρομος, το ελλειπτικό και το στατικό ποδήλατο.

Το ποικίλο και ανάγλυφο σκηνικό του πάρκου ή του γηπέδου όμως, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που το σώμα σας ζητά, καθώς παρέχει δυνατότητες που δεν υπάρχουν σε ένα γυμναστήριο. Ο αέρας, ο θερμότερος καιρός και διάφοροι άλλοι εξωγενείς παράγοντες μάλιστα, βοηθούν το σώμα να καταναλώσει ακόμα και 5% με 7% περισσότερες θερμίδες από ό,τι θα έκαιγε με τις συμβατικές ασκήσεις του γυμναστηρίου.

Εξοικονομείτε χρήματα

Μπορεί οι συνδρομές στα διάφορα γυμναστήρια να είναι συμφέρουσες αλλά σίγουρα δεν είναι φτηνές. Αντί λοιπόν να ξοδέψετε για παράδειγμα περίπου 130 ευρώ το χρόνο (συνδρομή αρκετά καλή αλλά δεσμευτική), τι θα λέγατε για 0 ευρώ; Η φύση ακόμα και στην πόλη, σε ειδικούς χώρους, όπως ανοιχτά γήπεδα, πάρκα ή στο δρόμο δεν απαιτεί να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ για να μπορέσετε να κάνετε τη γυμναστική σας, όπως, όποτε και με όποιον θέλετε.

Η φύση προσφέρει ευτυχία

Η γυμναστική σε εξωτερικούς χώρους είναι σαν παιχνίδι. Αναπνέετε καθαρό αέρα, σε αντίθεση με τον «ανακυκλωμένο» μέσα σε ένα γυμναστήριο, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε ευφορία, η οποία προέρχεται από την απελευθέρωση ενδορφινών του σώματος.

Το θέμα αφορά περισσότερο στο μυαλό παρά στους μυς. Μπορεί οι μύες δηλαδή να χρησιμοποιούνται το ίδιο σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο, αλλά το μυαλό στη φύση απελευθερώνεται, προκαλώντας τους να εργαστούν σκληρότερα. Η άσκηση έξω δημιουργεί επίσης μεγαλύτερο αίσθημα αναζωογόνησης, ενέργειας και θετικής σκέψης, σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε από την Αμερικανική Εταιρεία Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Στην ίδια έκθεση μάλιστα, διαπιστώθηκε, ότι μετά από 30 λεπτά περπάτημα στο πάρκο, το 71% των ανθρώπων μείωσαν το άγχος τους, ενώ αντίθετα το 72% των ανθρώπων που συνέχιζαν να γυμνάζονται στο γυμναστήριο αισθανόταν ακόμη πιο αγχωμένοι.

Φύση Vs μικροβίων

Είναι γνωστό, ότι οι κλειστοί χώροι και ειδικά τα γυμναστήρια (με τον ιδρώτα, την κοινή χρήση των οργάνων, των αποδυτηρίων κ.λπ) μπορούν να αποτελέσουν ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μικροβίων. Αρκετές μελέτες μάλιστα, δείχνουν ότι τα γυμναστήρια αποτελούν γόνιμο έδαφος για τα μικρόβια και τα βακτήρια, όπως είναι οι έρπεις, οι μυκητιάσεις κ.λπ.

Βέβαια, αυτό αφορά και στην υγιεινή του κάθε μέλους του γυμναστηρίου, αν και σημαντικό ρόλο παίζει ότι ο εσωτερικός αέρας είναι δύο έως πέντε φορές πιο μολυσμένος από τον εξωτερικό. Ωστόσο, μεταφέροντας την άσκησή σας στη φύση γλιτώνετε από όλους αυτούς τους κινδύνους, εφόσον φυσικά προσέχετε την προσωπική σας υγιεινή.

Σκέφτεστε πιο καθαρά

Κι όμως, η φύση μπορεί να σας κάνει...εξυπνότερους. Ο Jo Barton, Ph.D., ο επικεφαλής και συγγραφέας της μελέτης του 2011, που ανέλυσε την ψυχική υγεία 53 ατόμων, οι οποίοι συμμετείχαν σε δραστηριότητες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, τονίζει ότι από καταβολής κόσμου, οι άνθρωποι ήταν κυνηγοί-τροφοσυλλέκτες και έπειτα αγρότες για περίπου 300.000 γενιές, ενώ βιομηχανικά όντα, μόλις για έξι έως οκτώ γενιές. Στην ουσία δηλαδή, ο άνθρωπος είναι ένα υπαίθριο ζώο, που απλά με την εξέλιξη του είδους, ζει σε μεγάλο βαθμό σε εσωτερικούς χώρους.

Η μελέτη του απέδειξε, ότι η εγγύτητα με τη φύση αυξάνει την ευημερία, ενισχύει την ανοσοποιητική δράση του οργανισμού και βοηθά σημαντικά τον άνθρωπο να επικεντρώνεται καλύτερα και να σκέφτεται πιο καθαρά.

Γυμναστείτε όποτε και όσο θέλετε

Αν μέχρι τώρα δεν έχετε πειστεί για τα οφέλη της γυμναστικής στη φύση, ίσως το γεγονός της απόλυτης ελευθερίας, που έχετε για να επιλέξετε εσείς τον τόπο, τον τρόπο και τη διάρκεια της άσκησής σας, να είναι αυτό που χρειάζεστε. Κανένα πρόγραμμα, καμία αναμονή για τον διάδρομο ή το ποδήλατο, καμία οδηγία.

Ακόμη και 20 λεπτά έντονης προπόνησης στην ύπαιθρο είναι ιδανική. Εξάλλου, σύμφωνα με μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Metabolism», μια μόνο προπόνηση υψηλής έντασης είναι τρεις φορές πιο αποτελεσματική στην καύση λίπους από την προπόνηση αντοχής σε κλειστό χώρο.

clickatlife.gr

Oι «χαρούμενες πόρνες» της Βραζιλίας - Σάλο προκάλεσε η καμπάνια - Απολογείται το υπουργείο Υγείας

«Είμαι χαρούμενη που είμαι πόρνη». Στη Βραζιλία προσπαθούν να μιλήσουν για ασφαλές σεξ και να καταπολεμήσουν τις προκαταλήψεις εναντίον των ιερόδουλων, μόνο που υπέπεσαν σε σφάλμα. Το σλόγκαν της καμπάνιας θεωρήθηκε προκλητικό και τελικώς αποσύρθηκε.

Ο υπουργός Υγείας της Βραζιλίας Αλεξάντερ Παντίλα δήλωσε πως ουδέποτε έδωσε την έγκριση του για τον τίτλο αυτό. «Δε νομίζω πως αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να στείλει το υπουργείο. Οσο παραμένω υπουργός, μια διαφήμιση σαν και αυτή δεν θα αποτελέσει μέρος της καμπάνιας μας» είπε και εξήγησε ότι η επίμαχη φράση αναρτήθηκε κατά λάθος στο ίντερνετ, ότι δηλαδή «χρησιμοποιήθηκε δοκιμαστικά στη ιστοσελίδα του υπουργείου ενώ δεν προοριζόταν για δημοσίευση».

Τελικά, η τρέχουσα καμπάνια σχετικά με την ενημέρωση για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα θα πραγματοποιηθεί χωρίς την αναφορά σε «χαρούμενες πόρνες». Ο τελικός τίτλος της καμπάνιας θα είναι «Δεν ντρέπομαι που χρησιμοποιώ προφυλακτικό».

Δεν είναι η πρώτη φορά που καμπάνια του υπουργείου Υγείας προκαλεί κριτική. Πέρυσι το υπουργείο δημοσίευσε ένα βίντεο για φεστιβαλικές πολιτιστικές εκδηλώσεις στη διάρκεια του καρναβαλιού, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ένα γκέι ζευγάρι.

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας έχει αποσπάσει θετικά σχόλια για την καμπάνια της κατά του AIDS, η οποία περιλαμβάνει την διανομή δωρεάν προφυλακτικών και μία ρεαλιστική προσέγγιση στο ζήτημα.

Με την εξωσωματική δώρο διακοπές στην Ελλάδα!


«Κερδίστε μια εξωσωματική και διακοπές στην Ελλάδα». Αυτό υποσχόταν διαγωνισμός που έκανε κλινική της Θεσσαλονίκης, σε δημοφιλές αγγλικό περιοδικό γονιμότητας: πληρωμένα τα αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε πεντάστερα ξενοδοχείο, ένα δείπνο σε πολυτελές εστιατόριο και… ένας κύκλος εξωσωματικής γονιμοποιήσεις για το τυχερό ζευγάρι.

Η 33χρονη αγγλίδα Ζωή Γκίλφαμ ήταν η υπερτυχερή του διαγωνισμού ανάμεσα σε 342 ζευγάρια που είχαν λάβει μέρος. Από την περασμένη Κυριακή, η Ζωή έφτασε στη Θεσσαλονίκη ενώ ο σύζυγός της θα ακολουθήσει, αφού ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος των εξετάσεών της.

Η εν λόγω κλινική ιδρύθηκε το 2004 και είναι μία από τις 70 μονάδες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Αυτή η  προωθητική προσπάθεια προέκυψε, σύμφωνα με τον διοικητική διευθυντή της κλινικής , από το γεγονός ότι η εγχώρια πελατεία της κλινικής είχε μειωθεί αισθητά λόγω κρίσης.

Το ποδήλατο σώζει ζωές

Νέα μελέτη καταδεικνύει ότι τα μέτρα παροχής ποδηλάτων στις πόλεις μπορούν να σώσουν ζωές και να μειώσουν τις εκπομπές ρύπων που συντελούν στην μεγέθυνση του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Παρ’ότι ο κεντρικός στόχος των δημοφιλών, πλέον, προγραμμάτων παροχής ποδηλάτων είναι να αποσυμφορηθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα των πόλεων, η μελέτη δείχνει ότι προωθεί εξίσου την βελτίωση του επιπέδου υγείας.

Ο δρ David Rojas-Rueda και η ερευνητική ομάδα του Κέντρου Έρευνας και Περιβαλλοντικής Επιδημιολογίας στην Βαρκελώνη αποφάσισαν να μελετήσουν τις επιπτώσεις στην υγεία από την πρωτοβουλία διαμοίρασης ποδηλάτων στην Βαρκελώνη, η οποία ονομάζεται Bicing και εκκίνησε τον Μάρτιο του 2007.

Με 182.062 μέλη μέχρι τον Αύγουστο του 2009, στην πρωτοβουλία αριθμούσε το 11% του πληθυσμού του δήμου της Βαρκελώνης. Η μέση απόσταση ποδηλασίας ανερχόταν στα 3,29 χιλιόμετρα με ένα μέσο όρο 14 λεπτών.

Οι ερευνητές εκτίμησαν την μείωση των ρύπων διοξειδίου του άνθρακα και τον αριθμό των θυμάτων που σχετίζονται με ατύχημα ποδηλάτου σε σχέση με την οδήγηση σε τρία επίπεδα: την φυσική δραστηριότητα, τα τροχαία ατυχήματα και την έκθεση στην ατμοσφαιρική μόλυνση. Η έρευνα βασίστηκε σε ένα μοντέλο αντίκτυπου υγείας για να ενσωματώσει τα υπάρχοντα δεδομένα από τις επιστημονικές μελέτες και τις τοπικές μεταφορικές πληροφορίες.

Οι σχετικοί υπολογισμοί αποκάλυψαν μία ετήσια αύξηση θνησιμότητας με αίτιο την ατμοσφαιρική ρύπανση της τάξης του 0,13 και διαφορά στο ποσοστό θνησιμότητας 0,03 με αίτιο τα τροχαία ατυχήματα για τους ποδηλατιστές σε σχέση με τους οδηγούς αυτοκινήτων.

Παρ’όλα αυτά αποφεύχθηκαν 12,46 θάνατοι εξαιτίας της αυξημένης σωματικής δραστηριότητας και έτσι μειώνοντας τον αριθμό θνησιμότητας των ποδηλατιστών στο συνολικό 12,28.

Υπολογίστηκε επίσης ότι οι εκπομπές αέριων ρύπων μειώθηκαν σε περισσότερο από 9 εκατομμύρια κιλά ετησίως.
Σε ένα συμπερασματικό σχόλιο οι ερευνητές είπαν:

» Η έρευνα μας έδειξε ότι τα συστήματα διαμοίρασης ποδηλάτου χαμηλού κόστους που ενθαρρύνουν τους πολίτες να ποδηλατούν αξίζει να εφαρμοστεί και σε άλλες πόλεις, όχι μόνο για τα οφέλη στην ατομική υγεία αλλά και για πιθανά δημόσια οφέλη όπως για την μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου».

Οι ερευνητές συμπέραναν ουσιαστικά ότι τα πρόγραμμα διαμοίρασης ποδηλάτου στα αστικά κέντρα μπορούν να αποτελέσει μία συλλογική ασπίδα για την προστασία και προαγωγή της δημόσιας υγείας.

http://podilatakias.gr

Το ελληνικό χωριό με τη μοναδική οικογένεια χριστιανών - ΦΩΤΟ


Στο χωριό Ρούσα στο Σουφλί όπου ζει μόλις μια χριστιανική οικογένεια βρέθηκε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός για να τελέσει τη θεία Λειτουργία στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. 

«Ήρθαμε σήμερα εδώ για να επιτελέσουμε ένα ιερό καθήκον. Να λατρεύσουμε το Θεό και να προσφέρουμε τη Θεία Ευχαριστία. Ήρθαμε για να ανάψουμε το καντήλι αυτής της Εκκλησίας, που όλο το χρόνο μένει βουβή και σκοτεινή» είπε στην ομιλία του ο κ. Δαμασκηνός. 

Ο Μητροπολίτης που κάθε χρόνο επισκέπτεται το συγκεκριμένο χωριό που κατοικείται αποκλειστικά από μουσουλμάνους μίλησε με θερμά λόγια για τους ανθρώπους που παραμένουν φύλακες της Εκκλησίας. «Ήρθαμε εδώ για να δούμε την κα Αθηνά και τον κ. Σαράντη που παραμένουν φύλακες της Εκκλησίας και να τους διαβεβαιώσουμε ότι τους συνοδεύει η προσευχή μας. Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε μνημόσυνο στους προγόνους μας που άφησαν εδώ την τελευταία πνοή της ζωής τους». 

Παράλληλα ο κ. Δαμασκηνός απευθύνθηκε και στους υπόλοιπους κατοίκους του χωριού λέγοντας πως « Ήρθαμε, τέλος, εδώ για να συναντήσουμε τους αδελφούς μας μουσουλμάνους και να τους πούμε ότι σεβόμεθα την πίστη τους, τις αξίες τους και τον πολιτισμό τους».

Τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ι. Ναό που θυμίζει το παραδοσιακό τραγούδι που μιλάει για το εκκλησάκι που «το σήμαντρο του δεν χτυπά, δεν έχει ψάλτη ούτε παπά» παρακολούθησαν και χριστιανοί που πήγαν εκεί από τα γειτονικά χωριά Μικρό Δέρειο, Κυριακή και Πρωτοκκλήσι αλλά και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβυς κ. Ν. Πιπερίγκος, ο Διοικητής της 50ης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος κ. Θ. Τοπούζης και αρκετοί στρατιωτικοί.




Η πόλη που μιλάει σε όλες τις γλώσσες


Η ρωσική πόλη Αικατερινμπούργκ, που βρίσκεται στα Ουράλια, είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους για τη διεξαγωγή της έκθεσης Expo 2020.
  
Όπως ανέφερε στη Φωνή της Ρωσίας ο κυβερνήτης της περιφέρειας Γιεβγκένι Κουιβάσεφ, η μεγάλη εμπειρία στη διεξαγωγή μεγάλων διεθνών εκθέσεων και η ραγδαία ανάπτυξη του τουρισμού θα επιτρέψουν στο Αικατερινμπούργκ να φιλοξενήσει στη διάρκεια της Expo 2020 έως 30 εκατ. επισκέπτες.

Εν τω μεταξύ, η ενεργός συμμετοχή στις εργασίες στην έκθεση φοιτητών περισσότερων από 40 ανώτατων ιδρυμάτων της πόλης, που προσφέρουν ποιοτικά προγράμματα εκμάθησης των περισσότερων ξένων γλωσσών, εγγυάται, ότι οι ξένοι επισκέπτες της έκθεσης δε θα συναντήσουν γλωσσικά προβλήματα.

tromaktiko

ΗΠΑ: 18χρονος απόφοιτος λυκείου σκίζει την ομιλία του και λέει το «Πάτερ Ημών» (βίντεο)


Η αποχαιρετιστήρια ομιλία αποφοίτου στη Νότια Καρολίνα συγκέντρωσε ενθουσιώδη χειροκροτήματα όταν εκείνος έσκισε την [προ-εγκεκριμένη] προγραμματισμένη ομιλία του και αντί αυτής είπε την προσευχή του Κυρίου στην αποφοίτηση από το Λύκειό του το Σάββατο. 

Η πράξη ήταν προφανώς μια ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της σχολικής περιφέρειας Pickens County School District να μην περιλαμβάνεται προσευχή στις τελετές αποφοίτησης, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Christian News. Αξιωματούχοι είπαν ότι η απόφαση αυτή ελήφθη αφότου η περιοχή κατακλύσθηκε από καταγγελίες αθεϊστικών ομάδων. 

Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Roy Costner IV της Liberty High School. Έσκισε την ομιλία αποφοίτησής του μπροστά σε όλους και άρχισε να μιλάει για την Χριστιανική ανατροφή του. 

"Εκείνοι τους οποίους έχουμε πρότυπο, έχουν βοηθήσει να διαπλαστούμε και να γίνουμε οι ενήλικες που είμαστε σήμερα", είπε. "Είμαι πολύ χαρούμενος που και οι δύο γονείς μου με οδήγησαν στον Κύριο σε νεαρή ηλικία". 

"Και νομίζω ότι οι περισσότεροι από εσάς θα καταλάβετε όταν πω ..." έκανε μια παύση. "Πάτερ ημών, ο εν τοις ουρανοίς, αγιασθήτω το όνομά Σου ..." 

Η αίθουσα άρχισε να κατακλύζεται από χειροκροτήματα και επευφημίες. 

"Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν, αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού», συνέχισε. "Ότι Σου εστίν η βασιλεία και η δύναμις και η δόξα εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν. " 

"Ήμουν συγκλονισμένος εκείνες τις στιγμές. Δεν ήξερα τι είδους αντιδράσεις θα επρόκειτο να έχουν. Δεν περίμενα μια ανταπόκριση αυτού του μεγέθους. Ήταν τόσο ενθουσιώδεις οι επευφημίες που δεν μπορούσα να ακούσω τη δική μου φωνή." 

Ο John Eby, εκπρόσωπος της σχολικής περιφέρειας Pickens County School District, είπε ότι δεν θα πρέπει να ληφθούν πειθαρχικά μέτρα κατά του κ. Costner. 

"Η απόφαση είναι ότι εμείς δεν πρόκειται να τιμωρήσουμε τους μαθητές για την έκφραση των θρησκειών τους," είπε ο Christian News. "Είναι απόφοιτος τώρα. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να κάνουμε γι 'αυτό, ακόμη και αν το θέλαμε".




Αφιέρωμα... αποθέωση από Reuters:Έχουν διαφθορά μέχρι και στο Καστελόριζο των 350 κατοίκων


Αφιέρωμα στην Ελλάδα έκανε το Reuters, όχι όμως για τα νησιά της ούτε για τις καταγάλανες παραλίες μας, αλλά για τη διαφθορά στη χώρα μας η οποία, όπως αναφέρει το άρθρο, ξεκινά από το Καστελόριζο των 350 κατοίκων!

Όλοι θυμάστε το όμορφο νησί το οποίο επέλεξε ο Γιώργος Παπανδρέου για να ανακοινώσει την προσφυγή της χώρας στο μηχανισμό στήριξης.  Και να θέλετε να το ξεχάσετε δεν μπορείτε θα μου πείτε!

Στο Καστελόριζο λοιπόν η δικαστική υπόθεση του δημάρχου Παύλου Πανηγύρη προκάλεσε το… ενδιαφέρον του ειδησεογραφικού πρακτορείου και όπως καταλαβαίνετε δεν αποφύγαμε ούτε αυτή τη φορά το ρεζιλίκι!

Για όσους δεν γνωρίζουν ο κ. Πανηγύρης με απόφαση της Γενικής Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, παραπέμφθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για «απιστία και υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος κατ' εξακολούθηση».

Το δημοσίευμα αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο πολλοί κάτοικοι του νησιού απέκτησαν ξαφνικά γη παρουσιάζοντας απλώς δύο μάρτυρες και συνεχίζει περιγράφοντας μία ευρύτερη πρακτική διαφθοράς και εκμετάλλευσης των επιδοτήσεων που επικρατούσε στην Ελλάδα.

Το νησί μετρά μόλις 350 κατοίκους, αποφασισμένους ωστόσο να «αμφισβητήσουν την πολιτική ελίτ που κυβερνούσε το Καστελόριζο για 18 χρόνια» γράφει το Reuters.

«Τους τελευταίους μήνες, η ευρεία διαφθορά και οι φτωχές υποδομές - προβλήματα που πολλοί παρατηρητές εκτιμούν ότι οδήγησαν στη γενική κατάρρευση της Ελλάδας μετά από δεκαετίες πλούτου που τροφοδοτήθηκε με ξένα κεφάλαια – ξεχείλισαν» σχολιάζει το πρακτορείο επισημαίνοντας ότι ο δήμαρχος του νησιού βρίσκεται σε αργία καθώς διώκεται ποινικά για διαφθορά, ενώ έχει ήδη καταδικαστεί πρωτοδίκως για πλαστογραφία.

«Για πολλούς κατοίκους αυτού του ελληνικού μικρόκοσμου, η αργία του Δημάρχου αντικατοπτρίζει μία αλλαγή συμπεριφοράς σε όλη τη χώρα ως προς τις παράνομες πρακτικές που είναι ευρέως γνωστές, αλλά σπανίως συζητιούνται. Ύστερα από δεκαετίες κατά τις οποίες η διαφθορά από τις αρχές συχνά καλυπτόταν, λίγοι πολιτικοί βρίσκονται αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη» αναφέρει.

Ο Γιώργος Λαζαράκης, ένας σύμβουλος της πόλης του οποίου η οικογένεια κατέχει μια ταβέρνα στο λιμάνι λέει στο Reuters ότι «η Αθήνα γνώριζε τι συνέβαινε στο Καστελόριζο όπως οι Βρυξέλλες ήξεραν τι συνέβαινε στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά έκαναν τα στραβά μάτια».

Για πολλούς από τους κατοίκους αυτού του ελληνικού μικρόκοσμου, συνεχίζει το δημοσίευμα, η αναστολή των καθηκόντων ενός άλλοτε παντοδύναμου δημάρχου, αντικατοπτρίζει μια αλλαγή στάσης σε παράνομες πρακτικές, συνήθως γνωστές, αλλά σπάνια συζητήσιμες.

Σε αυτό το σημείο αναφέρειτην περίπτωση του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, αλλά και του Άκη Τσοχατζόπουλου και σχολιάζει: «Στο Καστελόριζο, όπως και στην ευρύτερη Ελλάδα στη μάχη για την καταπολέμηση των διαπλεκόμενων συμφερόντων και του υπάρχοντος συστήματος οι ισορροπίες είναι λεπτές».


Δημήτρης Σταρόβας: Δείτε Γιατί Έπαθε Εγκεφαλικό Κατα Την Διάρκεια Γυρισμάτων!

Ε…που να βρεις ισορροπία. Που να συγκεντρωθείς στο σενάριο, όταν έχεις απέναντί σου τόσες…μα τόσες …ιδανικές …αναλογίες. Μη γράψω το άλλο σε… άρες και κακοχαρακτηριστώ.

Ο Δημήτρης Σταρόβας το προσπάθησε. Όμως υπήρχε αντικειμενική δυσκολία.

Τα κορίτσια που συμμετείχαν στο clip «Άσε μας κουκλίτσα μου» που έλαβε χώρα στο Λιτόχωρο Κατερίνης, για λογαριασμό του νεαρού πολλά υποσχόμενου καλλιτέχνη Σάκη Βέρρου, μόλις βρήκαν λίγο ήλιο τα πέταξαν όλα και κάθισαν μπρούμυτα για να… αρπάξουν. Χρώμα πάντα. Τι το ήθελαν;

Μέχρι και ο Θεός ζήλεψε με την εικόνα και το γύρισε σε βροχή με αποτέλεσμα να καθυστερήσει το clip για περισσότερες από πέντε ώρες. Όσο για τα γυρίσματα; Πρέπει να δείτε τον Σταρόβα με τις κοπέλες γύρω του. Δεν υπάρχει αυτή η εικόνα…Ο ίδιος έλεγε και ξανάλεγε…Εγκεφαλικό…Εγκεφαλικό!!!

Από το onlycy.com

"Είναι πλέον καιρός να αφήσουν τον Μαντέλα να φύγει"


Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο πρώην πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα, ετά τη λοίμωξη του αναπνευστικού που παρουσίασε στη διάρκεια της νύκτας της Παρασκευής προς Σάββατο, αλλά το τελευταίο 24ωρο δεν έχει εκδοθεί κανένα ιατρικό ανακοινωθέν.

«Είναι πλέον καιρός να τον αφήσουν να φύγει», τιτλοφορεί το πρωτοσέλιδό της η μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα Σάντεϊ Τάιμς, διανθίζοντας τον τίτλο με μία μεγάλη φωτογραφεία αρχείου του Μαντέλα να χαιρετά τα πλήθη. 

«Η οικογένειά του πλέον θα πρέπει να τον αφήσει ώστε ο Κύριος να μπορέσει να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο», ξεκινά το άρθρο της η εφημερίδα, αναπαράγοντας τα λόγια του Άντριου Μλαγκένι, παλαιού στενού φίλου του Μαντέλα, τα οποία συνοψίζουν και την άποψη που παρουσιάζουν το τελευταίο 24ωρο πολλά μέσα ενημέρωσης. 

«Θα πρέπει να τον αφήσουν, πνευματικά, και να εναποθέσουν την πίστη τους στον Θεό. Όλοι θα πούμε ευχαριστούμε Θεέ μου που μας έδωσες αυτόν τον άνθρωπο και θα τον αφήσουμε να φύγει», πρόσθεσε ο Μλαγκένι. 

Όπως μεταδίδει το "protothema.gr", από την πλευρά της, η εφημερίδα Σίτι Πρες δημοσιεύει δίπλα στον τίτλο της την έκκληση του προέδρου Τζέικομπ Ζούμα στον κόσμο να προσευχηθεί για τον πρώην ηγέτη του, ενώ η λαϊκή εφημερίδα Σάντεϊ Σαν τιτλοφορεί τη σημερινή έκδοσή της «Ο Μαντέλα δίνει μάχη για τη ζωή του!»

Στην Πρετόρια ένα πλήθος από δημοσιογράφους και φωτογράφους έχει συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο όπου ενδεχομένως νοσηλεύεται ο βραβευμένος το 1993 με Νόμπελ Ειρήνης Μαντέλα. 

Μέχρι στιγμής η προεδρία της χώρας δεν έχει αποκαλύψει το ακριβές σημείο νοσηλείας του Μαντέλα, και οι δημοσιογράφοι μόνον εικασίες μπορούν να κάνουν για το ποιο νοσοκομείο μπορεί να είναι αυτό. 

Το απίστευτο μπούστο της Helen Flanagan σε εκδήλωση της Peta


Το απίστευτο μπούστο της Helen Flanagan μας άφησε.. άφωνους σε εκδήλωση της Peta στο Covent Garden του Λονδίνου.

Δείτε την:




























Όταν η Ελένη Λουκά πάει στο Athens gay pride! Βίντεο

Με συμμετοχή περισσότερων από 3.000 ατόμων έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας το Athens gay Pride 2013. 

Την εμφάνισή της έκανε και η Ελένη Λουκά με την αμφίεση που βλέπεις στη φωτογραφία, εικόνα στα χέρια και με τον γνωστό λόγο της.... Κάποιοι όμως δεν την άντεξαν και προσπάθησαν να την διώξουν... 

Δες το βίντεο



Πώς ο ήλιος καταστρέφει το δέρμα ακόμη και με αντηλιακά

Γνωρίζετε ότι ο ήλιος και συγκεκριμένα οι ακτίνες του, καταστρέφουν το δέρμα ακόμη και όταν φοράμε αντηλιακό; Πως συμβαίνει αυτό; Πόσο πολύ κινδυνεύουμε ειδικά τώρα που μπήκε το καλοκαίρι και θα ξεκινήσουν τα μπάνια στη θάλασσα και οι ηλιοθεραπείες; Τι ακριβώς μπορεί να προκαλέσουν στο δέρμα οι ακτίνες του ήλιου; Οι μεγάλοι βαθμοί του αντηλιακού δεν μας προστατεύουν; Στο επιστημονικό άρθρο που θα διαβάσετε θα ενημερωθείτε πλήρως για το “πόσο κακό κάνει ο ήλιος στο δέρμα”, ακόμη και με αντηλιακό. 

Αν και τα αντηλιακά φίλτρα προστασίας απορροφούν ή αντανακλούν ένα μέρος της ενέργειας της καταστροφικής υπεριώδους ακτινοβολίας UVA και UVB του ήλιου, ένα ποσοστό της-που είναι αρκετό-«εισβάλει» τελικά στο δέρμα.

Μετά από αρκετά χρόνια έκθεσης στον ήλιο, ακόμη και στην περίπτωση που η έκθεση είναι περιορισμένη, θα προκληθεί καταστροφή στις στοιβάδες του δέρματος και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα ένα λεπτό δέρμα εύθραυστο και τραχύ με ρυτίδες, ευρυαγγείες και δυσχρωμίες.
Ένα δέρμα σε αυτή την κατάσταση δεν μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει πιθανά τραύματα ή μολύνσεις και η πιθανότητα ανάπτυξης καρκίνου του δέρματος είναι αρκετά υψηλή.
Ίσως αυτή είναι η εξήγηση των αποτελεσμάτων ερευνών στις οποίες προχώρησαν Βρετανοί επιστήμονες που δείχνουν ότι ακόμη και σε χώρες όπου οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συστηματικά αντηλιακά προϊόντα ,ο αριθμός περιπτώσεων καρκίνου του δέρματος δεν έχει μειωθεί, όσο ήταν αναμενόμενο.
Είναι ένα ιδιαίτερα περίεργο γεγονός που πρέπει να μας προβληματίζει.
Tι ακριβώς συμβαίνει, λοιπόν;
Η πραγματικότητα είναι ότι ο καρκίνος του δέρματος προκαλείται από μόρια που είναι γνωστά ως ελεύθερες ρίζες.
Οι ελεύθερες ρίζες δημιουργούν καταστροφές στα γονίδια των κυττάρων.
Το DNA, ο γενετικός κώδικας καταστρέφεται.
Η ειρωνεία σε αυτή τη διαδικασία είναι ότι η πιο συνηθισμένη, αλλά και πιο καταστροφική ελεύθερη ρίζα, προέρχεται από το οξυγόνο.
Ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό, όμως όταν η υπεριώδης ακτινοβολία «σπάσει» το μόριο του οξυγόνου (Ο2) σε δύο ελεύθερα μόρια οξυγόνου, αυτά τα ελεύθερα μόρια προκαλούν στο DNA ότι η θάλασσα προκαλεί στα αυτοκίνητα μας: Σκουριά!
Η σκουριά στα αυτοκίνητα είναι σαν τον καρκίνο, εάν την παραμελήσουμε δεν σταματά, αλλά εξαπλώνεται .
Με το δέρμα συμβαίνει κάτι παρόμοιο.

Ριάνα τι πίνεις ; Τη χούφτωναν οι θαυμαστές της στο Παρίσι!


Η Ριάνα… ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά, βρέθηκε να κάνει βόλτα στους δρόμους κάτω από τον Πύργο του Άιφελ, για την περιοδεία της στη Γαλλία. Η κατάστασή της, όμως, ήταν λίγο… «high»!

Βγάζοντας διαρκώς τη γλώσσα της και ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό, η «Ρίρι» ήταν εμφανώς… πιωμένη! Μάλιστα, ακόμη και οι θαυμαστές της που βρέθηκαν στο σημείο και φωτογραφήθηκαν μαζί της, το ανέφεραν στο Twitter. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, πως άφηνε μερικούς από τους θαυμαστές να τη… χουφτώνουν!






Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger