Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποιος τόλμησε να χαλάσει την ερωτική φωτογράφηση της Κέιτ Άπτον;

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013



Αν κάποιος άντρας έβλεπε τυχαία την Κέιτ Άπτον σε μια φωτογράφηση (πως μπορεί να γίνει αυτό βέβαια δεν ξέρουμε!) δεν θα τολμούσε να την ενοχλήσει. Θα την άφηνε να κάνει τη δουλειά της – δηλαδή να μας δείξει τις εκρηκτικές αναλογίες της και τις σέξι καμπύλες της. Άλλωστε αυτό περιμένεις όταν το 2oχρονο μοντέλο. Ωστόσο φαίνεται κάποιος είχε διαφορετική άποψη και κατέστρεψε μια από τις πιο αισθησιακές δουλειές της. 
Το 2011 όταν η Άπτον πόζαρε για το περιοδικό GQ, ούτε και εκείνη είχε φανταστεί ότι θα έπεφτε θύμα photobombing! Και όμως ο γνωστός κωμικός Κεν Τζονγκ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς έκανε άνω-κάτω τη φωτογράφηση! Ο ηθοποιός του «Hangover» δεν δίστασε να κοροϊδέψει την Άπτον, να της χαλάσει τις ερωτικές της στιγμές και να κλέψει την παράσταση. Δες τις φωτογραφίες για να καταλάβεις…




 Δες και το βίντεο…


http://www.koolnews.gr/

Και τώρα οργασμός στο γυμναστήριο για τις γυναίκες


Οι γυναίκες δεν χρειάζονται απαραιτήτως έναν σύντροφο ή οποιοδήποτε «βοήθημα» σεξουαλικής διέγερσης για να φτάσουν στην κορύφωση, σύμφωνα με μία νέα μελέτη που αποκαλύπτει ότι πολλές έχουν οργασμό εξαιτίας της… γυμναστικής.


Η νέα μελέτη αφορά έναν τομέα ο οποίος εν πολλοίς δεν έχει διερευνηθεί, επισημαίνει η ερευνήτρια δρ Ντέμπι Χέρμπενικ, από το Κέντρο Προαγωγής της Σεξουαλικής Υγείας του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα. Όπως εξηγεί, το φαινόμενο περιγράφηκε για πρώτη φορά το 1953 από τον «πατέρα» της σύγχρονης σεξολογίας δρα Άλφρεντ Τσαρλς Κίνσεϊ, ο οποίος τότε είχε αποκαλύψει πως το 5% των γυναικών νιώθουν ερωτική διέγερση και φτάνουν στην κορύφωση όταν κάνουν γυμναστική. Από τότε έως σήμερα, σποραδικά εμφανίζονταν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφορές για ανάλογα περιστατικά , αλλά σχετικές μελέτες δεν είχαν διεξαχθεί, γράφουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση «Sexual and Relationship Therapy».


Για να διερευνήσουν το θέμα, η δρ Χέρμπενικ και οι συνεργάτες της πραγματοποίησαν μία online δημοσκόπηση, στην οποία απάντησαν 124 γυναίκες οι οποίες είχαν βιώσει οργασμό στη διάρκεια της γυμναστικής και 246 οι οποίες είχαν βιώσει ερωτική ευχαρίστηση στη διάρκεια της γυμναστικής. Οι περισσότερες από τις γυναίκες είχαν μόνιμη σχέση ή ήταν παντρεμένες, το 69% δήλωσαν ετεροφυλόφιλες, ενώ η μέση ηλικία τους ήταν τα 30 χρόνια (η νεώτερη εθελόντρια ήταν 18 ετών και η γηραιότερη 63.


Τα ευρήματα


Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι συνολικά οι τέσσερις στις δέκα γυναίκες είχαν βιώσει ερωτική ικανοποίηση ή οργασμό στη διάρκεια της γυμναστικής τουλάχιστον 11 φορές στη ζωή τους. Οι περισσότερες γυναίκες από την ομάδα του οργασμού δήλωσαν πως ντρέπονταν όταν έφταναν σε οργασμό σε δημόσιο χώρο όπως είναι το γυμναστήριο, προσθέτοντας πως στη διάρκεια της ερωτικής τους διέγερσης δεν είχαν κάποια ερωτική φαντασίωση ούτε σκέφτονταν κάποιον που τις προσέλκυε σεξουαλικά.


Από τις γυναίκες που είχαν οργασμό την ώρα που γυμνάζονταν, το σχεδόν 45% είπαν πως τον ένιωσαν εν όσω έκαναν κοιλιακούς. Το 19% την ώρα που έκαναν στατική ποδηλασία με μεγάλη ταχύτητα, το 9,3% την ώρα της αναρρίχησης, το 7% με τα βαράκια, άλλο ένα 7% όταν έτρεχαν και οι υπόλοιπες με διάφορα είδη ασκήσεως (όπως γιόγκα, κολύμπι, χρήση ελλειπτικού μηχανήματος, αεροβική κ.τ.λ.). Στην ομάδα των γυναικών που ένιωσαν ερωτική διέγερση χωρίς να έχουν οργασμό, τα είδη των ασκήσεων που την προκάλεσαν ήταν πολύ περισσότερα.


Ο οργασμός ήταν πιθανότερος έπειτα από πολλαπλά σετ κοιλιακών απ’ ό,τι έπειτα από μία-δύο επαναλήψεις, καθώς και όταν οι γυναίκες είχαν γυμνασθεί σκληρά. «Πολλές από αυτές τις γυναίκες είπαν πως τους είχε συμβεί ακόμα και όταν ήταν παιδιά», δήλωσε η δρ Χέρμπενικ, προσθέτοντας πως κάποιες υπολόγισαν ότι τους συνέβη για πρώτη φορά στην ηλικία των 7 ή 8 χρονών!


Μάλιστα, «μία από τις γυναίκες μας είπε ότι είναι παρθένα και ότι της αρέσει που μπορεί να έχει αυτή την εμπειρία στο γυμναστήριο», αποκάλυψε η δρ Χέρμπενικ. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Οι ερευνητές δεν ξέρουν, αλλά ελπίζουν να το μάθουν συνεχίζοντας την έρευνά τους, ενώ προγραμματίζουν να διερευνήσουν το θέμα και σε άντρες.

Πηγή: kamarinia.gr

Έκανε το φόρεμα... ζώνη (φώτο)



Με ένα σούπερ μίνι λεοπάρ φόρεμα εθεάθη στο Μπέβερλι Χιλς η Courtney Stodden έχοντας, για ακόμη μία φορά, τα βαριά και ασήκωτα προσόντα της σε κοινή θέα.

Από δίπλα της, άγρυπνος φρουρός, ο 52χρονος σύζυγός της Doug Hutchison που έχει συνηθίσει τις προκλητικές εμφανίσεις της 18χρονης συζύγου του. 

Η ξανθιά τηλεπερσόνα που ζει για να φωτογραφίζεται από τους παπαράτσι, εκμεταλλεύτηκε την ηλιόλουστη μέρα για να πάει μία βόλτα μετά του συζύγου της και να απολαύσουν ένα δροσερό ποτό. 








newsbeast.gr

ΣΟΚ: Δείτε τη στιγμή που αφόπλισε το ληστή που του επιτέθηκε

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο δράστης μιας ένοπλης επίθεσης στη Νέα Ορλεάνη το περασμένο σαββατοκύριακο.

Το περιστατικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ένας επίδοξος κακοποιός πλησίασε έναν νεαρό άντρα στη γαλλική συνοικία της Νέας Ορλεάνης. Οπως φαίνεται κι από το βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στον δρόμο, ο ληστής σημάδεψε με την καραμπίνα τον ανυποψίαστο περαστικό, ο οποίος μάλλον επέστρεφε σπίτι του από το ξενύχτι της προηγούμενης νύχτας.

Ο δράστης έφερε το όπλο του πολύ κοντά στο πρόσωπο του υποψήφιου θύματος, το οποίο όμως έδειξε τα αντανακλαστικά του: με μια γρήγορη και απότομη κίνηση, αφόπλισε τον ληστή, ο οποίος στη συνέχεια το έβαλε έντρομος στα πόδια με το παρολίγον θύμα να τον έχει πάρει στο κατόπι.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Telegraph», λίγα λεπτά αργότερα, δύο άγνωστοι άνδρες, πιθανότατα κακοποιοί, πλησίασαν το θύμα με ένα αυτοκίνητο και του ζήτησαν πίσω το όπλο που είχε στη κατοχή του. Ομως και πάλι ο άντρας απέδειξε πόσο θαρραλέος είναι. Αψήφησε την εντολή των κακοποιών και με τη λαβή της καραμπίνας έσπασε το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν, αναγκάζοντάς τους να τραπούν σε φυγή για δεύτερη φορά.

Οι έρευνες για τη σύλληψή τους συνεχίζονται και γι' αυτόν τον λόγο δόθηκε στη δημοσιότητα το υλικό από κάμερα ασφαλείας, με την έκκληση στους πολίτες της Νέας Ορλεάνης αν γνωρίζουν κάτι σχετικό με τον ή τους δράστες να το καταθέσουν στην αστυνομία.



Η Ζένια Σολδάτου με μπικίνι σε παραλία της Πρέβεζας


Το νεαρό μοντέλο Ζένια Σολδάτου απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα με μπικίνι σε παραλία της Πρέβεζας..
Δείτε την:












Σάλο προκαλεί το πιο σεxιστικό σόου της τηλεόρασης


Τεράστιες αντιδράσεις έχει προκαλέσει σε παγκόσμιο επίπεδο το νέο τηλεοπτικό σόου της Δανίας, κατά τη διάρκεια του οποίου, μια γυναίκα γδuνεται, ενώ ο παρουσιαστής με τον καλεσμένο του, σχολιάζουν το σώμα της!

Αρχικά, οι κοπέλες, εμφανίζονται στον χώρο, φορώντας μόνο μια μαύρη ρόμπα. Στη συνέχεια, γδuνονται, ενώ μπροστά τους, σε έναν καναπέ, κάθονται οι δύο άντρες, σχολιάζοντας ποια σημεία του σώματος που βλέπου μπροστά τους τους αρέσουν και ποια όχι. Όπως μπορείτε να αντιλήφθητε, το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται δεν είναι και ιδιαίτερα κατάλληλο για την τηλεόραση.

Οι αντιδράσεις, από την πρώτη μέρα της προβολής του σόου, ήταν μεγάλες, καθώς χαρακτηρίστηκε ως η πλέον σεxιστική και ρατσιστική εκπομπή, όλων των εποχών.

Από την άλλη, ο παρουσιαστής, Thomas Blachman, ο οποίος έγινε γνωστός στη χώρα του ως κριτής του X-Factor, δηλώνει, πως με αυτού του είδους την εκπομπή, θέλει να κάνει καλό στις γυναίκες γιατί «πάντα διψούν να ακούσουν πολλά λόγια, κυρίως από τους άντρες». Επίσης, ανέφερε, πως σκοπός του είναι, μαζί με τον εκάστοτε καλεσμένο του, να σχολιάσουν την αισθητική του γυναικείου σώματος, και όχι να το παρουσιάσουν σαν αντικείμενο πoρνό ταινίας.


ΣΟΚ: Πήγαν να κάψουν ζωντανούς παίκτες της Παναχαϊκής


Απίστευτα περιστατικά στον τέταρτο προημιτελικό της Α1 ΕΣΚΑ-Η, στο Αίγιο, ανάμεσα σε Ηφαιστο/Αχιλλέα και Παναχαϊκή, με τους Πατρινούς να καταγγέλλουν ότι οι Αιγιώτες οπαδοί προσπάθησαν να βάλουν φωτιά μέσα στα αποδυτήρια ενώ βρίσκονταν σε αυτά οι παίκτες της ομάδας τους!

Όπως αναφέρουν αρκετά μέσα ενημέρωσης της Αχαΐας, λίγο μετά την έναρξη του παιχνιδιού (το οποίο βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 64-57 και έτσι έγινε το 2-2 στη σειρά που θα πάει σε πέμπτο ματς στην Πάτρα στις 11/05), μέσα στο γήπεδο μπήκαν 50 περίπου οπαδοί του Παναιγιάλειου. Η κόντρα τους με την Παναχαϊκή, γνωστή και δεν άργησαν να έρθουν τα πρώτα συνθήματα αλλά και τα πρώτα… αντικείμενα προς τον πάγκο της Παναχαϊκής αλλά και τους παίκτες της.

Σύμφωνα με αυτά που καταγγέλουν οι «κοκκινόμαυροι», με τη λήξη του παιχνιδιού εκσφενδονίστηκε τασάκι (!!!) από τους οπαδούς προς τους παίκτες της Παναχαϊκής και το σταμάτησε ο παίκτης του Ήφαιστου/Αχιλλέα, Αγγελόπουλος! Στη συνέχεια οι Αιγιώτες εισέβαλαν στο παρκέ και πήραν αθλητικό υλικό από τους Πατρινούς, ενώ επιτέθηκαν και στους παίκτες.

Το πανδαιμόνιο που επικράτησε είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι της πόρτας των αποδυτηρίων και να κόψει το χέρι του παίκτη της Παναχαϊκής, Γιώργου Καραγιάννη! Τα αντικείμενα συνέχισαν να πέφτουν, ενώ όταν οι παίκτες των Πατρινών κατάφεραν να… κλειστούν στα αποδυτήρια, συνειδητοποίησαν πως οι οπαδοί είχαν πάει απ’ έξω κι έριχναν μέσα ξερόχορτα αναμμένα με σκοπό να τους κάψουν! Ευτυχώς, το συνειδητοποίησαν έγκαιρα και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα…

Το περίεργο βέβαια, είναι η παντελής έλλειψη αστυνομικής δύναμης στο κλειστό…


Ανέβασε φωτογραφία της στο instagram και «τρέλανε» τους φίλους της



Μία φωτογραφία της με μαγιό πόσταρε στο instagram! Συγκεκριμένα στην εν λόγω φωτογραφία απεικονίζονταν η πίσω όψη της!

Μόλις την πόσταρε οι διαδικτυακοί της φίλοι «τρελάθηκαν»!

Τα σχόλια και τα likes ήταν ουκ ολίγα! Ο λόγος για την σ έ ξ ι Paulina Gretzky που είναι μοντέλο και τραγουδίστρια και πατέρας της είναι ο Wayne Gretzky Καναδός παίκτης του ice hockey.


Πηγή: gossip-tv.gr

Απίστευτο: 385 βδέλλες της «ξανακόλλησαν» δέρμα



Το περιστατικό συνέβη στη Σουηδία...

Μια γυναίκα δαγκώθηκε από τον σκύλο της στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να «φύγει» όλο το κομμάτι από το πάνω χείλος της μέχρι το δέρμα κάτω από το μάτι.

Οι συγγενείς της το διατήρησαν στο ψυγείο και οι χειρούργοι της το «ξανακόλλησαν» με τη βοήθεια 358 βδελλών.

Ο ειδικός σε πλαστικές επεμβάσεις χειρούργος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Μάλμε, Jens Larsson, μόλις είδε το περιστατικό, κάλεσε μια ακόμα πλαστική χειρούργο την Stina Klasson για να τον βοηθήσει με αυτό το πρωτοφανές εγχείρημα.

«Το πιο σημαντικό στην όλη διαδικασία ήταν να επαναφέρουμε την ομαλή κυκλοφορία του αίματος στο σημείο που η σάρκα είχε ξεριζωθεί και το καταφέραμε ήδη από την πρώτη ώρα της επέμβασης, χάρη στη γνωστή "λειτουργία" των βδελλών που ρουφάνε το αίμα και το λεπταίνουν με τα υγρά τους», σημείωσε ο Larsson.

Η επέμβαση κράτησε 15 ολόκληρες ώρες και κατά τη διάρκειά της, οι γιατροί κατάφεραν να «ξαναχτίσουν» το πάνω χείλος, τη μύτη και μεγάλο μέρος των μάγουλων της άτυχης γυναίκας.

Για τις ανάγκες του χειρουργείου, οι γιατροί παρήγγειλαν επιπλέον βδέλλες από την Αγγλία, καθώς αυτές που είχαν διαθέσιμες στο νοσοκομείο δεν έφταναν. Η επέμβαση κρίθηκε επιτυχημένη από τους ειδικούς, αν και στο μέλλον θα χρειαστούν και μερικά ακόμα διορθωτικές επεμβάσεις.

Αν και έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί βδέλλες σε επεμβάσεις παρόμοιων περιστατικών, οι 358 του συγκεκριμένου χειρουργείου αποτελούν προφανώς παγκόσμιο ρεκόρ.


Η τραγική ιστορία του Keanu Reeves..


Ο διάσημος ηθοποιός Keanu Reeves, ο οποίος αναμφισβήτητα είναι ένας από τους μεγαλύτερους star της βιομηχανίας του Hollywood και φυσικά ένας από τους πιo γοητευτικούς άντρες, εκτός από τις κινηματογραφικές του επιτυχίες, με μεγαλύτερη την περίφημη τριλογία Matrix, o Τύπος πάντοτε ενδιαφερόταν και για την προσωπική του ζωή αλλά και τις ερωτικές του σχέσεις. Εν αντιθέσει βέβαια με άλλους stars οι οποίοι απασχολούν αποκλειστικά και μόνο με τα ερωτικά τους μπερδέματα, η ιστορία της ζωής του διάσημου ηθοποιού, θα λέγαμε ότι προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, και δυστυχώς με τη αρνητική έννοια. Ο Keanu Reeves λοιπόν γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1964 στο Λίβανο και είναι γιος της Αγγλίδας σχεδιάστριας ρούχων Patricia Bond και του Αμερικανού με χαβανέζικες, πορτογαλικές, αγγλικές, ιρλανδικές και κινεζικές ρίζες Samuel Nowlin Reeves Jr.

Η ζωή από πολύ νωρίς δεν φέρθηκε καλά στον μικρό τότε Keanu καθώς ο πατέρας του εγκατέλειψε τον ίδιο, την μητέρα και τις δύο αδερφές του, όταν ήταν μόλις τριών ετών, ενώ λίγο καιρό αργότερα συνελήφθη για κατοχή και εμπόριο ηρωίνης με αποτέλεσμα να φυλακιστεί ενώ πλέον είχε κόψει κάθε επαφή με τα παιδιά του. Από τότε, η Patricia Bond παντρεύτηκε και χώρισε 4 φορές με τον Keanu και τις αδερφές του να μετακομίζουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, αλλάζοντας φυσικά και σχολεία, ακολουθώντας την μητέρα και τους εραστές της. Σαν μαθητής δεν ήταν καλός καθώς έπασχε από δυσλεξία, ενώ όλη του την αγάπη τη διοχέτευσε στο hockey στο οποίο ήταν μεγάλο ταλέντο.

Δυστυχώς όμως ένας τραυματισμός έβαλε φρένο σε μία πολλά υποσχόμενη καριέρα πριν καν αρχίσει. Ωστόσο, η ζωή του επεφύλασσε ακόμα πιο δυσάρεστες εκπλήξεις, καθώς το 1999, η τότε φίλη του Jennifer Syme, γέννησε την κόρη τους πρόωρα στους 8 μήνες με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να γεννηθεί νεκρό, ενώ δύο χρόνια αργότερα η ίδια η Syme έχασε τη ζωή της έπειτα από αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο Keanu βρισκόταν τότε στην Αυστραλία για τα γυρίσματα του Matrix και φυσικά γύρισε εσπευσμένα. Ο κύκλος των τραγικών γεγονότων στη ζωή του διάσημου ηθοποιού, έκλεισε το 2002 έπειτα από το θάνατο της αγαπημένης του αδερφής Kim η οποία έχασε την μάχη με τον καρκίνο έπειτα από 10 περίπου χρόνια αγώνα για τη ζωή. Ο Keanu κυριολεκτικά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του, καθώς ήταν το πιο αγαπημένο του πρόσωπο στον κόσμο, ενώ όλα τα χρόνια που πάλευε την ασθένεια ήταν συνεχώς στο πλευρό της… Σήμερα, ο Keanu Reeves είναι υγιής, συνεχίζει την κινηματογραφική του καριέρα ενώ πρόσφατα τον απαθανάτισαν με νέα αγαπημένη. Ας ελπίσουμε τα τραγικά γεγονότα στη ζωή του, να έλαβαν τέλος…

Πηγή: www.paraskhnio.gr

Η κοπέλα του Μπαλοτέλι τον παράτησε μετά από τις προκλητικές δηλώσεις του!



Η κοπέλα του Μάριο Μπαλοτέλι, Φάνι Νεγκουέσα, παράτησε τον άσο της Μίλαν, λίγες ημέρες ύστερα από τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε, στις οποίες ανέφερε πως θα επέτρεπε στους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης να κάνουν σεξ μαζί της, εφόσον εκείνοι προκρίνονταν επί της Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, η 22χρονη κοπέλα-μοντέλο του «Super Mario» μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε, εν μέσω έντονων καβγάδων, από τη βίλα του επιθετικού των «ροσονέρι» στο Μιλάνο.
Θυμίζουμε ότι ο Μπαλοτέλι φέρεται να ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το εξής μήνυμα: «Εφόσον η Ρεάλ Μαδρίτης καταφέρει να περάσει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, θα επιτρέψω στην κοπέλα μου να κοιμηθεί με όλους τους παίκτες της». Λίγο αργότερα, ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι αρνήθηκε ότι πραγματοποίησε αυτές τις δηλώσεις.

http://www.koolnews.gr/

Σκύλος κλαίει με λυγμούς πάνω από τον τάφο του αφεντικού του!(βίντεο)


Είναι ότι πιο σπαρακτικό έχουμε δει: Ένας σκύλος… κλαίει με λυγμούς πάνω από το μνήμα του αφεντικού της.

Θρηνεί και κλαίει με πραγματικά αναφιλητά, ενώ τα παιδιά της προσπαθούν να τον συνεφέρουν.

Δεν υπάρχουν λόγια για την αγάπη του. Δείτε το βίντεο…


Δείτε ένα ολόκληρο χωριό βγαλμένο από το Μεσαίωνα (φώτος)


Το Castle Combe αριθμεί περίπου 350 κατοίκους. Καθώς βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο της αγγλικής επαρχίας, λίγα χιλιόμετρα από την πόλη Bath, αποτελεί το κρυφό «διαμάντι» της Αγγλίας.

Μεσαιωνικά κτίρια εποχής, γέφυρες, πλακόστρωτοι δρόμοι, ανθισμένα μπαλκόνια και καταπράσινη φύση κάνουν το Castle Combe διάσημο για την ομορφιά και την ελκυστικότητά του.

Ήδη έχει «πρωταγωνιστήσει» σε πολλές χολιγουντιανές παραγωγές, ενώ ο διάσημος σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ το χρησιμοποίησε για τα γυρίσματα της ταινίας «Το άλογο του πολέμου».

























BINTEO-ΣΟΚ Μοτοσικλετιστής διεμβολίζει ποδηλάτες!


Σοκαριστικό βίντεο με το ατύχημα που σημειώθηκε στην Καλιφόρνια
Τη σύγκρουση ενός μοτοσικλετιστή με δύο ποδηλάτες κατάγραψε σε βίντεο ο Ken Snyder.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη βόρεια Καλιφόρνια, έξω από το Λος Άντζελες, σε μια διαδρομή που συχνά απολαμβάνουν να οδηγούν μοτοσικλετιστές, και πλέον έχει γίνει διάσημη και στους κύκλους των ποδηλατιστών.

Ωστόσο, η διαδρομή είχε μια απρόσμενη εξέλιξη για δύο ποδηλάτες οι οποίοι παρασύρθηκαν από έναν αναβάτη μοτοσυκλέτας πάνω σε μια στροφή.

Στο σχετικό βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, οι ποδηλάτες φαίνεται να έχουν τραυματιστεί και τελικά απομακρύνονται με ασθενοφόρο.

Ο Ken Snyder που τράβηξε το βίντεο, βρίσκονταν τυχαία στο σημείο. «Βιντεοσκοπώ μοτοσικλετιστές και συμπτωματικά έπιασα το ατύχημα», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο…


newsbeast.gr

Πατέρας δολοφόνησε τον γιο του επειδή τον αποκαλούσε συνέχεια γέρο!



Απίστευτα σκηνικά στη Βρετανία, με έναν 52χρονο άντρα να τηλεφωνεί στην άμεση δράση, αναφέροντας πως μαχαίρωσε τον 26χρονο γιο του, επειδή ο τελευταίος τον πείραζε και τον αποκαλούσε γέρο.
Ο λόγος για τον Στίβεν Χολ, από το Χαλ, ο οποίος ομολόγησε στη δολοφονία του γιου του, Κιθ ΜακΓκλον, μέσω τηλεφώνου στην άμεση δράση.
Ο 52χρονος είπε στην τηλεφωνήτρια ότι μαχαίρωσε τον γιο του με ένα μαχαίρι κουζίνας, επειδή δεν άντεχε να τον ακούει άλλο να τον αποκαλεί «γέρο».
Σύμφωνα με τη DailyMail, τα πρακτικά της κλήσης έχουν δωθεί στη δημοσιότητα, αποκαλύπτοντας τη φρικιαστική ομολογία του πατέρα, στην οποία ακούγεται να λέει: «Μαχαίρωσα τον γιο μου επειδή με έλεγε γέρο. Δεν ξέρω αν είναι ζωντανός ή νεκρός. Τον μαχαίρωσα στο σαλόνι και τώρα βρίσκεται στο μπάνιο».

http://www.koolnews.gr/

Παρ’ ολίγον να κηδεύσουν λάθος νεκρό στη Λεμεσό!


-Αναστάτωση προκλήθηκε στον Ιερό Ναό Αποστόλου Αντρέα στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού
-«Μακάβριο» λάθος από το γραφείο τελετών
Απίστευτο και όμως αληθινό! Σόκαρε το θέαμα που αντίκρισαν , συγγενείς νεκρού, λίγο πριν την έναρξη της νεκρώσιμης τελετής, στον ιερό ναό Αποστόλου Αντρέα στη Μέσα Γειτονιά. Οι συγγενείς δεν πίστευαν στα μάτια τους , όταν πλησίασαν το φέρετρο και αντί το οικείο τους πρόσωπο, διαπίστωσαν πως τους είχαν παραδώσει, άλλο νεκρό!

Συγγενείς και φίλοι προσήλθαν στη 1:00 το μεσημέρι, στον ιερό ναό Αποστόλου Αντρέα στη Μέσα Γειτονιά, για να αποχαιρετήσουν τον ηλικιωμένο άντρα , που απεβίωσε προχθές. Λίγο πριν την έναρξη της νεκρώσιμης ακολουθίας, η σύζυγος του γιού του ηλικιωμένου, πλησίασε το φέρετρο για να αποχαιρετήσει τον πεθερό της. Έκπληκτη διαπίστωσε ότι δεν επρόκειτο για τον πεθερό της, αλλά για άγνωστο νεκρό. 

Αμέσως προκλήθηκε αναστάτωση στον ιερό ναό και οι συγγενείς του νεκρού, σοκαρισμένοι ειδοποίησαν το γραφείο κηδειών, το οποίο και ενημέρωσαν για το μακάβριο λάθος. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.com.cy, στο χώρο έσπευσε δεύτερη νεκροφόρα , όπου μετέφερε τη σωστή σωρό. Η συγγενείς αφού παρέλαβαν το νεκρό, άρχισε η τελετή.

Το μακάβριο λάθος φαίνεται να οφείλεται σε λάθος του γραφείου κηδειών , το οποίο αργότερα ,απολογήθηκε στους οικείους του νεκρού. Το γραφείο, μπέρδεψε τις σωρούς , αφήνοντας έκπληκτους τους παρευρισκόμενους. 

Όλα αυτά εκτυλίχθηκαν στην παρουσία του προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος , Μάριου Καρογιάν, Βουλευτών και άλλων επισήμων, αφού ο νεκρός ήταν εκ των ιδρυτών του ΔΗΚΟ Μέσα Γειτονιάς.

http://www.newsit.com.cy/

Αυτό το γνωρίζατε; Δείτε τι γίνεται όταν σφίγγοντας τις γροθιές μας!



Μπορούμε να βελτιώσουμε την μνήμη μας, σφίγγοντας μόνο για μερικά δευτερόλεπτα τα χέρια μας σε γροθιές σύμφωνα με νέα επιστημονική μελέτη.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μονκλέρ, στο Νιου Τζέρσι των Η.Π.Α κατέδειξαν πώς, όταν σφίγγουμε τις γροθιές μας ενεργοποιείται μια συγκεκριμένη περιοχή στον εγκέφαλο που σχετίζεται με την μνήμη.

Σε έρευνα που έκαναν οι Αμερικανοί ψυχολόγοι σε 50 ενήλικες διαπίστωσαν ότι σφίγγοντας το δεξί χέρι για 90 δευτερόλεπτα υπήρχε βελτίωση στην διαδικασία απομνημόνευσης ενώ σφίγγοντας το αριστερό υπήρχε βελτίωση στην ανάκληση της μνήμης.

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό PLoS ONE, οι απλές σωματικές κινήσεις μπορούν να βελτιώσουν την μνήμη αλλάζοντας προσωρινά τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου.

"Το σφίξιμο στο δεξί χέρι πριν την εκμάθηση πληροφοριών και το σφίξιμο στο αριστερό αμέσως πριν την επαναφορά τους στο μυαλό σας, φαίνεται ότι μπορούν να βελτιώνουν την μνήμη σας", ανέφερε χαρακτηριστικά η επικεφαλής της έρευνας Ρουθ Πρόπερ.

Ωστόσο, όπως ανέφεραν οι ερευνητές, χρειάζεται περισσότερη διεργασία και έρευνα για να είναι σίγουροι για τα αποτελέσματα.

Μια μελλοντική έρευνα μάλιστα θα μπορούσε να εξετάσει κατά πόσον σφίξιμο χεριών μπορεί επίσης να βελτιώσει άλλες ψυχικές διεργασίες, όπως για παράδειγμα τις λεκτικές ικανότητες καθώς και την θύμηση λέξεων ή εικόνων.

Ο καθηγητής Νέιλ Μπέργκες του Πανεπιστημίου College του Λονδίνου είπε ότι, απαιτείται μια μεγαλύτερη μελέτη σχετικά με το σφίξιμο των χεριών και την επίδραση του στην μνήμη, που να περιλαμβάνει σαρώσεις του εγκεφάλου για να παρατηρηθεί διεξοδικά η ροή του αίματος προς τα αριστερά ή δεξιά ημισφαίρια του εγκεφάλου.

Πηγή: news.gr

Δε θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα η Τατιάνα Δράκου από τη «Λάμψη»


Αγνώριστη η Τατιάνα Δράκου από την Λάμψη του Νίκου Φώσκολου, την οποία υποδύονταν η Μαίρη Βλουτή! Tότε ήταν καστανή και με πλούσιες καμπύλες! Σήμερα είναι κατάξανθη και αρκετά γυμνασμένη!

Τη γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της Ζέτας στην καθημερινή σειρά του Νίκου Φώσκολου "Καλημέρα Ζωή" και στη συνέχεια μεταπήδησε στη Λάμψη όπου υποδύθηκε την Τατιάνα Δράκου, κόρη του Γιάγκου. Μετά από τόσα χρόνια η Μαίρη Βλουτή έχει αλλάξει τελείως εμφάνιση. Η Μαίρη Βλουτή εμφανίστηκε στην εκπομπή «Κορίτσια Για Σπίτι» και η αλλαγή της είναι εκπληκτική! Δείτε το βίντεο!





Κάνετε το τεστ: Mήπως είστε κάτι παραπάνω από φίλοι;


Τελικά τι συμβαίνει μεταξύ σας;; Απαντήστε στις ερωτήσεις του τεστ και μάθετε πόσο... κολλητός είναι ο φίλος σας ή η φίλη σας....

  • Έχει τύχει, ποτέ, να είστε και οι δύο μεθυσμένοι και να φιληθείτε;
    •  
    •  
    •  
  • Σας έχει πει τα πάντα για τις σχέσεις του- συμπεριλαμβανομένων και ανατριχιαστικών λεπτομερειών για την προσωπική του ζωή;
    •  
    •  
    •  
  • Βασίζεστε πάνω του για τα πάντα;
    •  
    •  
    •  
  • Σας πειράζουν οι φίλοι σας για την σχέση σας;
    •  
    •  
    •  
  • Ας υποθέσουμε ότι βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο, και πρέπει να αλλάξετε την μπλούζα σας. Θα το κάνατε μπροστά του;
    •  
    •  
    •  
  • Εσείς του έχετε πει τα πάντα για περασμένες σχέσεις σας, συμπεριλαμβανομένων και ανατριχιαστικών λεπτομερειών των προσωπικών σας στιγμών;
    •  
    •  
    •  
  • Θα τον παντρευόσασταν αν φτάνατε και οι δύο τα 40 και ήσασταν ανύπαντροι;
    •  
    •  
    •  
  • Ακούσατε μία φήμη ότι βγαίνει με μία κοπέλα. Πώς νιώθετε;
    •  
    •  
    •  
  • Φανταστήκατε ποτέ πώς θα ήταν οι ζωές σας αν ήσασταν και οι δύο σε σχέση;
    •  
    •  
    •  




AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!
Περισσότερα Α: Είναι ο καλύτερός σας φίλος
Είστε κολλητοί. Είναι κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους φίλους σας . Οι επιλογές σας δείχνουν ότι τον αγαπάτε περισσότερο από τους άλλους και νιώθετε απόλυτα άνετα μαζί του. Έχετε έναν ισχυρό, φιλικό δεσμό.
Περισσότερα Β: Παραπάνω από φίλοι
Η σχέση σας είναι κάτι παραπάνω από φιλική. Είτε σας αρέσει, είτε όχι, δεν είστε κοινοί φίλοι. Νιώθετε υπερβολικά άνετα μαζί και εξαρτάστε από αυτόν αρκετά. Ξεκαθαρίστε τα αισθήματά σας και αποφασίστε αν θέλετε να παραμείνετε δύο καλοί φίλοι ή να πάτε την σχέση σας ένα βήμα παρακάτω.
Περισσότερα Γ: Η σχέση σας είναι καθαρά φιλική
Δεν υπάρχουν αισθήματα οικειότητας ή περίπλοκες καταστάσεις μεταξύ σας. Κανένας από τους δύο δεν φαίνεται να έχει άλλα κίνητρα από την φιλία. Είστε αυτό που φαίνεστε, δύο καλοί φίλοι.


Κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: Δεν είχα όνομα, με φώναζαν μπάσταρδο!


"Έπαιξα πολύ ξύλο με άλλα παιδιά γι' αυτό" 

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Τάσο Μεργιάννη, ο ηθοποιός Γιώργος Αρμένης μιλάει -μεταξύ άλλων- για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, χωρίς πατέρα...



Απίστευτο! Γέννησε 6 χρόνια μετά την σύλληψη!


Πώς ένα ζευγάρι προγραμμάτισε τη γέννηση των παιδιών του;

Η απόκτηση πέντε παιδιών δεν είναι εύκολο πράγμα και οι γονείς σίγουρα χρειάζονται αρκετό χρόνο για να βρουν τους ρυθμούς τους.

Η Jeanette και ο Arthur Fardelin είχαν λίγο περισσότερο απ’ όσο άλλοι. Τα πέντε παιδιά τους, η σύλληψη των οποίων έγινε με τη βοήθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης, γεννήθηκαν με διαφορά έξι χρόνων!

Τα πέντε παιδιά τους, όλα με πυρόξανθο χρώμα στα μαλλιά με μπλε μάτια, ολοκλήρωσαν το όνειρο του ζευγαριού για την απόκτηση μεγάλης οικογένειας… αλλά σταδιακά!
Η Millie γεννήθηκε πρώτη το 2006, ενώ ο Adam, που τώρα είναι 4 ετών, ήρθε στον κόσμο δύο χρόνια μετά.

Ακολούθησε ο Matthew, που τώρα είναι δύο και… πριν από ένα μήνα γεννήθηκαν και οι δίδυμοι Isaac και Lulu.

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι δε γνωρίζουν άλλη περίπτωση γέννησης πέντε αδερφών, από τον ίδιο γύρο θεραπείας γονιμότητας που να έχουν γεννηθεί σε διαφορετικές χρονολογίες.


«Δεν ξέρουμε πώς να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς για αυτό που κατάφεραν» είπε η 42χρονη μητέρα. «Στην αρχή δεν ξέραμε αν θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε ένα παιδί… πόσω μάλλον πέντε και από την ίδια παρτίδα ωαρίων! Είναι καταπληκτικό» πρόσθεσε.
Το ζευγάρι που είχε παντρευτεί το 1994 είχε κάνει τρεις αποτυχημένες εξωσωματικές και έχασε και ένα παιδί το 2003, το οποίο γεννήθηκε νεκρό!


Δύο χρόνια μετά επιχείρησαν ακόμη μία φορά, χωρίς να ελπίζουν πολλά. Κι όμως αυτή η «ομάδα» εμβρύων ήταν και η τυχερή τους!
Αποφάσισαν να καταψύξουν τα έμβρυα και τώρα χαίρονται την πολυμελή οικογένειά τους!

Πηγή: newsbeast.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger