Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κι όμως αυτό το κορμί ανήκει σε Ελληνίδα Βουλευτή!

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013



Ήμαρτον μέρες που είναι! Μετάνιωσε γι αυτές τις φωτογραφίες και δήλωσε πως δε θα φωτογραφηθεί ξανά με μαγιό! «Να καούν όλες» είπε μέσα από  εκπομπή το περσινό καλοκαίρι! Ε όχι και να καούν! Η πιο σ έ ξ ι βουλευτίνα που ξεπερνά ακόμα και μοντέλα μας χάρισε απίστευτες εικόνες!

Η επιλογή των μαγιό της μάλιστα βοήθησε σε αυτό… Μπικίνι κορδονάτο  κάτω και στράπλες πάνω…η εικόνα μιλάει από μόνη της! Η καλύτερη που είδαμε πέρσι το καλοκαίρι! Ας ευχηθούμε να μην τηρήσει τα λόγια της και να κάνει καμία δημόσια εξόρμηση. Αλλά και πάλι, θα τη θυμόμαστε έτσι…


Πηγή: nassos blog

Πόσων ημερών πρέπει να είναι τα γένια ενός άνδρα για να θεωρείται σέξι


Σε ένα ακόμη «κρίσιμο» ερώτημα, όπως αυτό του «Πόσων ημερών πρέπει να είναι τα γένια ενός άνδρα» για να θεωρείται αυτός σέξι, απαντά μια νέα έρευνα Αυστραλών -και όχι Αμερικανών όπως θα υπέθεταν οι περισσότεροι- επιστημόνων.

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας, σύμφωνα με το K-mag.gr, φωτογράφησαν 10 άνδρες σε τέσσερα στάδια ανάπτυξης της τριχοφυΐας: φρεσκοξυρισμένο, γένια πέντε ημερών, γένια δέκα ημερών και πλήρες μούσι.

Στη συνέχεια ζήτησαν από 351 γυναίκες και 177 ετεροφυλόφιλους άνδρες να βαθμολογήσουν κάθε φωτογραφία ως προς τέσσερις παραμέτρους: ελκυστικότητα, αρρενωπότητα, υγεία και ικανότητα ανατροφής παιδιών.

Πιο ελκυστικά και πιο σέξι, οι γυναίκες, ανέδειξαν τα γένια των 10 ημερών. Ομως σύμφωνα με τη βαθμολογία ως προς την υγεία και την ικανότητα ανατροφής παιδιών, νικητής αναδεικνύεται το πλήρες μούσι.

http://www.iefimerida.gr/

9 πράγματα που οι άνδρες κρύβουν από τις γυναίκες


Πότε οι άντρες ψεύδονται για το σεξ; Πότε αισθάνονται λιγότερο ερωτισμό; Ποιες γυναίκες προτιμούν, αυτές που του δυσκολεύουν τη ζωή ή αυτές που του τη διευκολύνουν; Η επιστήμη  έχει τις απαντήσεις!

1. Ναι, είναι για το σεξ. Οι άνδρες αγαπούν το σεξ, αγαπούν την ποικιλία. Οι άνδρες αγαπούν τις γυναίκες που απολαμβάνουν το σεξ και την ποικιλία και είναι δραστήριες στο σεξ.

2. Ένας άνθρωπος είναι λιγότερο πιθανό να αισθανθεί ερωτισμό, αν μια γυναίκα του κάνει τη ζωή του δύσκολη. Όταν οι γυναίκες θέλουν αγκαλίτσες, είναι μάλλον λάθος να ξεκινήσουν καβγά γιατί ο σύντροφός τους άφησε το καπάκι της τουαλέτας ανοιχτό ή δεν πέταξε τα σκουπίδια.

3. Οι άνδρες είναι παθιασμένοι με τα πράγματα που οι γυναίκες μισούν. Σε γενικές γραμμές όταν οι άνδρες δηλώνουν σε μια γυναίκα ότι δεν τους αρέσουν τα κινούμενα σχέδια, οι ταινίες δράσης, οι μοτοσικλέτες, ο αθλητισμός, τα πυροβόλα όπλα, οι Simpsons κλπ. απλά ψεύδονται πιθανότατα για να της ρίξουν στο κρεβάτι!

4. Οι άνδρες δεν έχουν τα ίδια γούστα στη διασκέδαση με τις γυναίκες. Προτιμούν να κάνουν οτιδήποτε άλλο παρά να δούν τη Μπρίτζετ Τζόουνς, αν και μπορεί τελικά να το κάνουν για το σεξ.

5. Η μέρα έχει μόνο 24 ώρες. Οκτώ ώρες ύπνου, δέκα ώρες στη δουλειά, δύο ώρες για φίλους και κοινωνικές επαφές, 90 λεπτά στο γυμναστήριο, 90 λεπτά για μαγείρεμα, φαγητό και πλύσιμο και μένει μόνο μία ώρα κάθε ημέρα για προσωπικές στιγμές. Για αυτό δε γουστάρουν τα πολλά πολλά.

6. Οι γυναίκες έχουν κρύα χέρια, πόδια, άκρα και άλλα μέρη του σώματος. Οι άνδρες μερικές φορές αισθάνονται λίγο σαν προσωπικές συσκευές θέρμανσης.

7. Όταν οι γυναίκες λένε ότι θέλουν να καθίσουν και να μιλήσουν, οι άνδρες καταλαβαίνουν ‘’έχω τα νεύρα μου’’. Αισθάνεστε πολλές φορές ότι ποτέ δεν θέλουμε να μιλήσουμε για πράγματα που σας αρέσουν, όπως τα σπορ, έτσι όταν ακούτε από μας ότι θέλουμε να μιλήσουμε το εκλαμβάνετε ως μήνυμα ότι κάτι μας έχει ενοχλήσει. Και φυσικά προσπαθείτε να αποφύγετε τη συζήτηση.

8. Οι άνδρες μισούν το πρώτο ραντεβού επειδή πρέπει να προσποιηθούν. Το να λένε ψέματα δεν είναι διασκέδαση. Δεν μπορούν να περιμένουν να παντρευτούν για να μπορέσουν να πουν πώς αισθάνονται πραγματικά για τη Μπρίτζετ Τζόουνς. Η πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή ενός άνδρα είναι όταν αυτός δεν χρειάζεται πλέον να λέει ψέματα για να κάνει σεξ.

9. Χωρίς ιδρώτα δουλειά δε γίνεται. Δεν θέλουν να ακούσουν για το πόσο σκληρό ήταν το μάθημα γιόγκα της συντρόφου τους, όταν όλες οι γυναίκες που συμμετείχαν στο μάθημα φορούσαν μακιγιάζ.


Όταν η Σμαράγδα Kαρύδη μιμήθηκε την Σάρον Στόουν και μοίρασε εγκεφαλικά! (video)


Το βίντεο είναι από το μοναδικό αρχείο της ΕΡΤ, και αποτελεί ακόμη μία απόδειξη ότι η αξία του είναι ανεκτίμητη.

Η σκηνή όχι απλά θυμίζει, αλλά για να ακριβολογούμε, αντιγράφει την Σάρον Στόουν στο Βασικό Ένστικτο.

Η Σμαράγδα Καρύδη μιμείται την ηθοποιό και με ύφος που σκοτώνει κρατώντας ένα τσιγάρο , ανοίγει τα σεξυ πόδια της και προκαλεί εγκεφαλικά

Το βίντεο:



Αν το Game of Thrones είχε γυριστεί από την Finos Films...


Πώς θα ήταν το Game of Thrones αν είχε γυριστεί από την Φίνος Φίλμς;




Αν έχετε επιζήσει ακόμα από τα γέλια με τους τίτλους, αλλά και τις ατάκες του Νίκου Ρίζου στον ρόλο του Tyrion Lannister, βοηθήστε στον προβληματισμό των δημιουργών του παραπάνω κλιπ από το για το ποιοι Έλληνες ηθοποιοί θα μπορούσαν να υποκαταστήσουν τους ήδη υπάρχοντες πρωταγωνιστές.

Δείτε ποιοι είναι στα «σίγουρα»:





Μια εικόνα από τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που ίσως δεν έχετε ξαναδεί



Μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια του διαλείμματος των γυρισμάτων της συγκλονιστικής μίνι σειράς του Φράνκο Τζεφιρέλι, «O Ιησούς από τη Ναζαρέτ», παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον γιατί δείχνει τις backstage καταστάσεις…

Στην εικόνα φαίνεται ο πρωταγωνιστής, Ρόμπερτ Πάουελ, να είναι στο σταυρό και του κρατάνε ένα τσιγάρο και ένα ποτό.

Μάλιστα, για τη συγκεκριμένη σκηνή, ο ίδιος ο Πάουελ είχε δηλώσει στο παρελθόν: «Όταν ήμουν στο σταυρό έκανε τρομερό κρύο. Οπότε, από το να με κατεβάζουν από το σταυρό, με άφησαν εκεί και μου έδωσαν μια κουβέρτα, παντόφλες και μου κρατούσαν ένα τσιγάρο. Βασικά, έκανε τόσο κρύο που με θυμάμαι να κρατάω και κονιάκ».


Πηγή: newsbeast.gr

H σ ε ξ ι Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με μπικίνι στην παραλία...


Η θερμοκρασία έχει σκαρφαλώσει στα ύψη για την εποχή και ουκ ολίγοι celebrities άρχισαν να κάνουν τα πρώτα μπάνια τους! Έτσι και η νεαρή παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να βάλει το μαγιό της και να πάει για μπάνιο.

Η 24χρονη πήγε στην παραλία της Βουλιαγμένης με την παρέα της. Μάλιστα δεν δίστασε να «ανεβάσει» και μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φοράει ένα καυτό τζιν σορτσάκι και το πάνω μέρος του μαγιό της! Πάντως όπως μπορείτε και εσείς να δείτε από την φωτογραφία, η Κωνσταντίνα διαθέτει τέλειες αναλογίες!



H απίστευτη φάρσα της LG σε δημόσιες τουαλέτες! Όταν τα monitor ζωντανεύουν...(video)


Δείτε το βίντεο! Δεν θα το πιστεύετε...

Μια πρωτότυπη φάρσα-διαφήμιση για να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά των οθόνων δημιούργησαν οι υπεύθυνοι της LG Βελγίου.

Το “Stage Fright – So Real It's Scary 2”,όπως ονομάζεται το project έχει δημιουργήσει πανικό στο Youtube,όντα μια πολύ έξυπνη διαφήμιση...

Το concept είναι πολύ απλό... Η ομάδα της LG εγκαθιστά τα IPS 21:9 UltraWide monitors,τις νέες οθόνες που η εταιρεία θεωρεί ότι απεικονίζουν την εικόνα σαν να είναι ζωντανή μέσα στο χώρο μια δημόσιας τουαλέτας και μάλιστα ανδρική.

Οι ανυποψίαστοι άνδρες πλησιάζουν στη τουαλέτα και ξαφνικά στα monitors που έχουν τοποθετηθεί από πάνω τους,εμφανίζονται μοντέλα σε πραγματικό χρόνο και είναι υπερβολικά ρεαλιστική η προβολή τους,ενώ οι αντιδράσεις των ανδρών είναι απίστευτες...

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε...

Διαβάστε περισσότερα 





"Κοψανε το πεος μου και φυγανε!"



Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε ο άτυχος άνδρας ο οποίος, σύμφωνα με το Huffington Post, ακρωτηριάστηκε από αγριεμένους κουκουλοφόρους που μπήκαν μέσα στο σπίτι του τη στιγμή που κοιμόταν.
"Με έδεσαν στο κρεβάτι και κατέβασαν το παντελόνι μου.
Είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, που δεν ένιωσα τίποτα, και μόνο όταν έφυγαν και είδα ότι είχα γεμίσει αίματα κατάλαβα τι μου έκαναν", δήλωσε ο 41χρονος Φέι Λιν που είχε μετακομίσει πρόσφατα στην επαρχία Νιτζιάο της Κίνας και είχε κατηγορηθεί ότι διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με τρεις παντρεμένες γυναίκες του χωριού.
Η αστυνομία, πάντως, πιστεύει πως οι τέσσερις κουκουλοφόροι ήταν οι σύζυγοι των γυναικών που ο Λιν είχε σχέσεις μαζί τους.
Ο ίδιος από την πλευρά του, ωστόσο, αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες. 

Διαβάστε τα παρατσούκλια των Ελλήνων


Ξέρατε ότι υπάρχουν παρατσούκλια για τους κατοίκους σχεδόν κάθε ελληνικής πόλης; Και φυσικά δεν εννοούμε τα ονόματα που βγαίνουν από την πόλη σας όπως για παράδειγμα Αθήνα-Αθηναίοι, αλλά κάποιες άλλες ονομασίες. 


Δείτε τώρα ποια είναι τα «συνθηματικά»…

• Κως – Μπόχαλοι

Προέρχεται από την τοπική διάλεκτο στην οποία το μπουκάλι το λένε μποχάλι.

• Ρόδος – Τσαμπίκοι

Από το γνωστό τοπικό όνομα.

• Θεσσαλονίκη – Καρντάσια

Καρντάσι είναι ο αδερφός στα τουρκικά. Παλιά έπεφτε αρκετό δούλεμα από τους Αθηναίους επί του θέματος. Σαλονίκη δε, γνωστή και ως Καρντασούπολη! Οι θεσσαλονικείς είναι επίσης γνωστοί ως μπαγιάτηδες και ως παυλοκαταραμένοι.

• Έβρος – Γκάτζοι ή Γκάτζολοι

Στο Σουφλί του νομού Έβρου παλαιότερα υπήρχαν πολλά γαϊδούρια, τα οποία τα έλεγαν αλλιώς και γκάτζους. Έτσι οι φαντάροι έβγαλαν κοροϊδευτικά την περιοχή Γκατζολία και έμεινε να φωνάζουν τους κατοίκους Γκάτζολους. Η ιστορική αμαξοστοιχία 604 ΕΒΡΟΣ ΕΞΠΡΕΣ λέγεται και Γκάτζος Εξπρές.

• Πτολεμαΐδα – Καϊλαριώτες

Αυτό συμβαίνει γιατί η Πτολεμαΐδα λέγεται αλλιώς και Καϊλάρια. Επίσης λέγεται και λασποχώρι γιατί παλιά όταν έβρεχε ήταν ένα χωριό γεμάτο λάσπες.

• Κοζάνη – Σούρδοι

Λέγονται έτσι διότι προσποιούνταν ότι δεν άκουσαν κάτι, όταν φυσικά δεν τους συνέφερε. Και ενώ οι μεν υπόλοιποι Έλληνες τους δέχτηκαν με αυτήν τους τη νοοτροπία, οι δε Εβραίοι δεν κατάφεραν να στεριώσουν ούτε στιγμή στην περιοχή. Στα βλάχικα Σούρδος σημαίνει κουφός, βλάκας.

• Κέρκυρα – Παγανέλια ή Φρανκολαντσέρηδες

Ονομάστηκαν έτσι γιατί παγανέλι στην κερκυραϊκή διάλεκτο σημαίνει περιστέρι και η Κέρκυρα (κυρίως οι πλατείες, αλλά γενικά όλη η πόλη της) είναι γεμάτη περιστέρια. Το φρανκολαντσέρηδες είναι άγνωστο από που βγαίνει.

• Ιωάννινα – Παγουράδες

Αποκαλούνται έτσι γιατί παλιά λέγανε ότι στη λίμνη στα Γιάννενα καθρεπτιζόταν το φεγγάρι και οι Γιαννιώτες έτρεχαν με τα παγούρια για να μαζέψουν το μαγικό νερό!
• Λάρισα – Πλατυποδαράδες ή Πλατύποδες ή Τυρόγαλα
Οι Λαρισαίοι λέγονται έτσι λόγω του κάμπου που είναι επίπεδος και δεν βοηθάει στο σχηματισμό καμάρας στο πόδι. Το τυρόγαλα βγαίνει απ’ το τοπικό προϊόν.

• Βόλος – Αυστριακοί

Κυκλοφορούν διάφορες εκδοχές όπως διότι οι Βολιώτες είναι τσιγκούνηδες – σαν τους Αυστριακούς, διότι είναι ψυχροί άνθρωποι – σαν τους Αυστριακούς, διότι είναι μοχθηροί – επί Τουρκοκρατίας, οι Αυστριακοί είχαν χειρότερη φήμη κι απ’ τους Τούρκους. Ακόμη, επειδή στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν μπήκε στον Παγασητικό ένα αυστριακό πολεμικό, αν και εχθρικό, οι Βολιώτες το υποδέχθηκαν με μπάντες και αυστριακές σημαίες.

Αυτά τα λένε οι Λαρισαίοι. Οι εξηγήσεις που δίνουν οι ίδιοι οι Βολιώτες είναι ότι επί Τουρκοκρατίας, η πόλη είχε διάφορα εμπορικά προνόμια, ένα από τα οποία ήταν και η ύπαρξη αυστριακού προξενείου και η δυνατότητα που είχαν οι Βολιώτες να εμπορεύονται υπό αυστριακή προστασία.

Μετά το 1881, που ο Βόλος ενσωματώθηκε στο ελληνικό κράτος, η νέα διοίκηση φορολόγησε βαριά τη Θεσσαλία. Μπήκε ένας ιδιότυπος νέος κεφαλικός φόρος σε όλους τους «Έλληνες το γένος» (κατά κύριο λόγο εμπόρους), κάτι το οποίο οδήγησε τους μαγαζάτορες να βάλουν ξένες, αυστριακές σημαίες στα μαγαζιά τους για να αποφύγουν να φορολογηθούν.

• Πρέβεζα – Σαρδέλες

Διότι λέγεται ότι βάζουν τις σαρδέλες στο κλουβί.

• Αθήνα – Γκάγκαροι

Γκάγκαρο ήταν το βαρύ ξύλο που ήταν κρεμασμένο με σκοινί πίσω από τις αυλόπορτες, τις οποίες έκλεινε με το βάρος του (gaga στα τούρκικα το ράμφος). 

Γκάγκαρος λεγόταν επί τουρκοκρατίας ο Αθηναίος της ανώτερης κοινωνικής τάξης, ο οποίος στην πόρτα του είχε γκάγκαρο. Σημαίνει σήμερα ο γνήσιος Αθηναίος.

• Φλώρινα – Απόγονοι της Γιουργίας

Γιατί η γιούργα ήταν η Γεωργία στα φλωρινιώτικα. Ήταν η μεγαλύτερη πόρνη της περιοχής. Απ’ τις μεγαλύτερες βρισιές για τους Φλωρινιώτες.

Πόντος – Ντουντούμια, Τουρκούλια

Η προέλευση παραμένει άγνωστη.

Λέσβος – Γκαζμάδες

Τη Μυτιλήνη τη λένε Γκασμαδία ή Κασμαδία οι φαντάροι που υπηρετούν εκεί, επειδή η στρατιωτική ζωή εκεί έχει πολύ σκάψιμο. Σκάβουν ορύγματα. Επίσης, υπάρχει και ο παλιός μύθος που λέει ότι (σύμφωνα με την παράδοση από στόμα σε στόμα των φαντάρων) όταν ήταν να φτιαχτεί το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, όλοι οι κάτοικοι πήγαν να συνδράμουν κρατώντας από έναν κασμά (και κανένας δεν κρατούσε φτυάρι ή σκαπέτι).

• Σέρρες – Ακανέδες

Αποκαλούνται έτσι γιατί στην πόλη των Σερρών φτιάχνονται ακανέδες (ένα είδος γλυκού σαν λουκούμι).

• Πάτρα – Μινάρες

Λίγο υποτιμητική λέξη για τους Πατρινούς. 

Ηράκλειο – Σουμπερίτες ή Καστρινούς

Σουμπερίτες, διότι στην κατοχή ο Σούμπερ είχε την έδρα του στο Hράκλειο και Καστρινούς επειδή το Ηράκλειο ονομαζόταν και Κάστρο.

• Αγρίνιο – Βλάχοι

Έτσι τους αποκαλούν οι Μεσολογγίτες, οι οποίοι θεωρούν τον εαυτό τους πολύ διακεκριμένο.

• Άργος – Πρασάδες

Ως αντίποινα τους έβγαλαν έτσι, διότι έτρωγαν το πράσο με το οποίο χτυπούσαν το γαϊδούρι τους.

• Καβάλα-Ψαροκασέλες

Έτσι τους αποκαλούν οι Ξανθιώτες.

• Αρκαδία-Σκορδάς ή Αβγοζύγης

Σκορδάς λόγω των τοπικών προϊόντων και αβγοζύγης γιατί πρώτοι οι Αρκάδες πουλούσαν αυγά βάσει του μεγέθους.

• Κόρινθος – Λαΐδες

Γιατί Λαΐδα ήταν μια εταίρα της αρχαιότητας από την Κόρινθο.

• Κρήτη – Πέτσακες ή Σβούρους

Σβούροι είναι οι «κάγκουρες» στην τοπική διάλεκτο.

• Σαλαμίνα – Μπακαούκες

Για το «Μπακαούκας» υπάρχει και το γνωστό ανέκδοτο ότι στη Σαλαμίνα επικρατεί «εμφύλιος» μεταξύ των Μπάκις και των Ούκας.

• Xαλκίδα – Τρελονερίτες

Από το φαινόμενο της παλίρροιας. Τα τρελά νερά του Ευρίπου λένε ότι έχουν πειράξει και τα μυαλά των Χαλκιδέων.

• Τρίκαλα – Κασέρια ή Σακαφλιάδες

Κασέρια λόγω τοπικού τυριού και Σακαφλιάδες λόγω του Σακαφλιά, ο οποίος έζησε την εποχή του Μεσοπολέμου, λίγο μετά την Μικρασιατική Καταστροφή και ήταν ο Δον Ζουάν της εποχής. Ήταν ένας ωραίος άντρας που είχε αναστατώσει την τρικαλινή κοινωνία με τα καμώματά του, ώσπου κάποιοι του στήσανε καρτέρι στα στενά σοκάκια του Βαρουσίου και τον μαχαίρωσαν. Το σακαφλιάς κατά λέξη σημαίνει ο φίλος της σάρκας.

Διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής εμφανίστηκε με φανέλα της Εθνικής Ελλάδας



Ένας από τους κορυφαίους hard rock τραγουδιστές παγκοσμίως, ο Jeff Scott Soto, εμφανίστηκε με φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, στην τελευταία του συναυλία στην Αθήνα.
Ο Soto, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει μια αξιοζήλευτη καριέρα στον χώρο της hard rock και της heavy metal μουσικής σκηνής, έχει δηλώσει άλλωστε επανειλλημένα την αγάπη του για το μπάσκετ, ενώ σε προηγούμενη επίσκεψή του στη χώρα μας σκόπευε να προπονηθεί στο κλειστό γήπεδο του Πανελληνίου.
Ο 47χρονος τραγουδιστής, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα μας, εμφανίστηκε στην Αθήνα φορώντας μια υπογεγραμμένη με το όνομά του φανέλα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ. Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Λατρεύω το μπάσκετ και παίζω πάντα όταν βρίσκομαι στο σπίτι μου στην Καλιφόρνια».
Ο μουσικός είναι επηρεασμένος καλλιτεχνικά από τον θρυλικό τραγουδιστή των Queen, Φρέντι Μέρκιουρι, καθώς και από τον frontman των Journey, Στιβ Πέρι. Επί σειρά ετών αποτέλεσε τον τραγουδιστή των Talisman, ενώ έχει τραγουδήσει στα δύο πρώτα άλμπυμ του βιρτουόζου της κιθάρας, Yngwie Malmsteen. Μεταξύ άλλων, έχει συνεργαστεί με τους Axel Rudi Pell, Transiberian, Orchestra, Journey, καθώς και με μέλη των Queen.
Ο Soto ήθελε να ακολουθήσει καριέρα στο μπάσκετ, ωστόσο ένας τραυματισμός στην τελευταία του χρονιά στο λύκειο έβαλε φρένο στα σχέδιά του, με τον χώρο της μουσικής να τον κατακτάει στη συνέχεια.
Αν και υποστηρικτής των Λος Άντζελες Λέικερς, δεν παραλείπει να αναφερθεί στον θαυμασμό του για τον Ντομινίκ Ουίλκινς, έχοντας μάλιστα προσαρμόσει το σουτ του στο στυλ του πρώην σταρ του Παναθηναϊκού.

http://www.koolnews.gr/

Στα νησιά του Πάσχα βρήκαν φάρμακο που παρατείνει την ζωή!


Ένα φάρμακο που ανακάλυψαν, επιστήμονες, πιστεύεται ότι μπορεί να αναστρέψει τα αποτελέσματα της πρόωρης γήρανσης και θα μπορούσε να παρατείνει την  ανθρώπινη ζωή, για πάνω από μια δεκαετία.

Η Ραπαμυκίνη, η οποία έχει το παρατσούκλι "για πάντα νέοι" δημιουργήθηκε από μια χημική ουσία που βρίσκεται στο έδαφος των Νήσων του Πάσχα, ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη της Γης και 2.000 μίλια από την ακτή της Χιλής.

Σε πειράματα, που έγιναν, σε παιδιά, που πάσχουν από τη νόσο Hutchinson-Gilford (HGPS) μια σπάνια γενετική πάθηση, κατά την οποία σημειώνεται πρόωρη και πολύ ταχεία γήρανση, η οποία οδηγεί στο θάνατο, μετά από περίπου 12 χρόνια.

Η HGPS προκαλεί μια επικίνδυνη διαδικασία, βάσει της οποίας μια πρωτεΐνη που ονομάζεται progerin συσσωρεύεται σε κάθε κύτταρο του σώματος, προκαλώντας τους πρόωρη γήρανση.

Η Rapamycin (Ραπαμυκίνη) καθαρίζει τα κύτταρα από την προγερίνη (progerin), η οποία προκαλεί ελαττώματα και στα υγιή κύτταρα.

Οι ερευνητές περιμένου να διαπιστώσουν, εάν το φάρμακο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ευρύτερα.

Η Ραπαμυκίνη έχει ήδη χρησιμοποιηθείι για την καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος σε μεταμοσχεύσεις οργάνων.

eglimatikotita.gr

Τα πιο γνωστά έθιμα ανά την Ελλάδα


Πιο γνωστό το κάψιμο του Ιούδα

Η Μεγάλη Παρασκευή αφιερώνεται στην Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και στην Ακολουθία του Επιταφίου. Και γι’ αυτό σε πολλές περιοχές της χώρας μας αναβιώνουν έθιμα με πιο γνωστό το κάψιμο του Ιούδα.

Στο Μελιγαλά Μεσσηνίας, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, ανάβουν «φουνταρίες». Αυτό σημαίνει ότι όλες οι νοικοκυρές, όταν χτυπήσουν οι καμπάνες για τον Επιτάφιο, ρίχνουν μπροστά στην πόρτα του σπιτιού τους δυο ή τρία ματσάκια κληματόβεργες και στη συνέχεια τους βάζουν φωτιά.

Μέχρι να βγει ο Επιτάφιος, οι κληματόβεργες έχουν πλέον γίνει θράκα. Την ώρα που o παπάς περνά έξω από το δρόμο του σπιτιού τους, οι νοικοκυρά ρίχνει πάνω στη θράκα μια χούφτα μοσχολίβανο και ο παπάς κάνει εκεί παραστάσιμο.

Στην Πύλο, πίνουν ξίδι και καπνιά. Αυτό το κάνουν για να αποδείξουν ότι αγαπούν τον Χριστό, που τον πότισαν ξύδι.

Στη Σπάρτη, όταν γυρίσουν τον Επιτάφιο, τον ξεστολίζει ο καντηλανάφτης, ο οποίος παίρνει τα κεριά και τα φυλάει. Την επόμενη μέρα, τα βάζει ο παπάς σε ένα δίσκο με τα σταυρολούλουδα και τα μοιράζει στις γυναίκες. Οι γυναίκες κρατούν τα λουλούδια αυτά ως φυλαχτό και όταν αρρωστήσει ένα παιδί βάζουν στα κάρβουνα λίγο νερό και μερικά σταυρολούλουδα και το λιβανίζουν.

Στις Μέτρες της Θράκης, η πομπή του Επιταφίου, σταματά έξω από ένα παρεκκλήσι, όπου βρίσκεται έτοιμη η φωτιά για να καεί ο Ιούδας. Τη στιγμή που ο ιερέας διαβάζει το σχετικό Ευαγγέλιο, ανάβουν τη φωτιά και καίνε τον Ιούδα. Παίρνουν μια χούφτα από εκείνη τη στάχτη και τη ρίχνουν στα μνήματα.

Στην Κίο, τη Μεγάλη Παρασκευή που γυρίζουν τον Επιτάφιο, σταματούν στις διασταυρώσεις και μνημονεύουν. Επίσης οι πόρτες των σπιτιών τους μένουν ανοιχτές, για να μπει μέσα η Θεία Χάρη. Οι άνθρωποι πηγαίνουν νωρίτερα και τοποθετούν χώμα στα σημεία που θα σταματήσει ο επιτάφιος. Μόλις τελειώσει η λειτουργία, πηγαίνουν και παίρνουν από εκείνο το χώμα και το σκορπούν στο σπίτι για να χαθούν οι κοριοί.

Στην Κρήτη, τη Μεγάλη Παρασκευή, τρώνε νερόβραστα φαγητά με ξύδι, σαλιγκάρια βραστά, των οποίων το ζουμί μοιάζει με ξύδι. Στο Κατσιδόνι Κρήτης, την ώρα που ο παπάς λέει στην εκκλησία, «εν καλάμω» κάνουν σταυρούς από καλάμι για να διώξουν τους ποντικούς από τα κουκιά. Στην Ανατολική Κρήτη, την ώρα που ο παπάς ψέλνει το πρώτο ευαγγέλιο, της Μεγάλης Παρασκευής, η παπαδιά βαστά αλεύρι και νερό, κάνει προζύμι με τις ευχές του Ευαγγελίου και το προζύμι ανεβαίνει.

Στη Λέσβο, ξεχωριστή σημασία έχει και η συνήθεια των Σερραίων γυναικών, να τοποθετούν στη διάρκεια της περιφοράς του Επιταφίου, πάνω σε τραπέζι μπροστά από το κατώφλι της Εξώπορτας, την εικόνα του Εσταυρωμένου ανάμεσα σε άνθη, αναμμένα κεριά και θυμιάματα. Δίπλα τοποθετούν ένα πιάτο με χλόη φακής, ή κριθαριού, την οποία έχουν φυτέψει για αυτό το σκοπό, κάποια ημέρα της Μεγάλης Σαρακοστής.

Στην Πάρο, φυλάνε τα κεριά του Επιταφίου και όταν έχει φουρτούνα, βρέχει ή αστράφτει, τα ανάβουν να περάσει η κακοκαιρία. Ακόμα, στο εικονοστάσι, τοποθετείται κλαδί ελιάς, που παραμένει εκεί ως αγιώτικο.

Στην Κεφαλλονιά, πηγαίνουν από νωρίς το πρωί στην Εκκλησία για να προσκυνήσουν τον εσταυρωμένο Χριστό. Παράδοση στο νησί είναι η μουσική εκτέλεση του προκειμένου της Μεγάλης Παρασκευής γνωστό σε όλους ως «Διεμερίσαντο» και του «Σήμερον Κρεμάται» του Σολωμού.

Οι ψάλτες και ο ιερέας μεταβαίνουν μπροστά από τον Εσταυρωμένο και μετά την εκφώνηση του ιερέα «Εσπέρας Προκείμενον» ψάλλουν καλλιτεχνικά το στίχο μετά του προκειμένου, μια παράδοση που σώζεται μέχρι σήμερα. Η ακολουθία τελειώνει περίπου γύρω στις 12:30 και αμέσως οι γυναίκες ξεκινούν το στόλισμα του Επιταφίου.

Στην Κέρκυρα είναι η μέρα των περιφορών των επιτάφιων που σε μερικές εκκλησίες της πόλης γίνονται την ημέρα ενώ στα χωριά το βράδυ της Παρασκευής προς το Σάββατο. Οι περιφορές των επιτάφιων της Μεγάλης Παρασκευής στην Κέρκυρα έχουν διαφορετικό χρώμα και ακολουθούν κάποιου είδους ιεροτελεστία που κάνουν το γεγονός πιο εντυπωσιακό, οι πομπές των επιτάφιων βγαίνουν με καθορισμένη σειρά από κάθε ναό και διασταυρώνονται όλες στο κέντρο της πόλης.

Στην Τήνο, οι ενορίες των χωριών και της πόλης συναγωνίζονται ποιος θα στολίσει τον καλύτερο επιτάφιο το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής. Τον στολίζουν κορίτσια με βιολέτες κυρίως ενώ δεν ζυγώνουν παντρεμένες γυναίκες στη διαδικασία αυτή. Νωρίς το απόγευμα συνηθίζεται από τους κατοίκους να τους «γυρίζουν» όλους για να δουν ποιος είναι ο πιο όμορφος, ενώ περνούν από κάτω τρεις φορές για το καλό. Το βράδυ και μετά το τέλος της ακολουθίας αρχίζει η περιφορά των επιτάφιων με πρώτα τα εξαπτέρυγα, το σταυρό και τα φαναράκια και μετά ο επιτάφιος, ο ιερέας και ο κόσμος με αναμμένα κεριά.

Μετά το τέλος της ακολουθίας, παρέες πιστών γυρίζουν όλη τη νύχτα εκτός της πόλης ανάβοντας τα καντήλια στα ξωκλήσια, ψάλλοντας τους ύμνους της ημέρας και προσπαθώντας να ανάψουν τα πιο πολλά καντήλια για το καλό.

Στην Ίο κατά την περιφορά των δύο επιτάφιων των ενοριών του νησιού, τα Εγκώμια ψέλνονται από χορωδίες γυναικών και κοριτσιών ενώ μετά την αποκαθήλωση οι νέοι του νησιού παίζουν ένα παιχνίδι με μικρές σιδερένιες κόκκινες και πράσινες μπάλες χωρισμένοι σε δύο ομάδες. 


Απίστευτο: Οι Τουρκάλες αεροσυνοδοί απαγορεύεται να ...


Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Τουρκία το δημοσίευμα της εφημερίδας «Hürriyet», το οποίο αναφέρει ότι μία τουρκική αεροπορική εταιρεία θα απαγορέψει στις αεροσυνοδούς να φορούν έντονα κόκκινα κραγιόν.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, οι νέοι κανονισμοί αναφέρουν ότι οι αεροσυνοδοί πρέπει να φορούν κραγιόν σε παστέλ αποχρώσεις, ενώ θα τους απαγορευτεί να έχουν τατουάζ, ή να φορούν περούκα.

Αντιδρώντας στις πληροφορίες, πολλές γυναίκες δημοσιεύουν στα social media φωτογραφίες με έντονα κόκκινα κραγιόν.

Πάντως, το κόμμα της αντιπολίτευσης της χώρας χαρακτήρισε την απαγόρευση ως «ανωμαλία». Διερωτάται, επίσης, αν οι δημόσιοι φορείς θα υπαγορεύουν σε γυναίκες 20 και 30 ετών τι θα φορούν.

Γυναίκα εμφανίζει τα σημάδια του Χριστού κάθε Πάσχα (video)


Μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα μιας γυναίκας που εμφανίζει τα στίγματα του Χριστού κατά τις ημέρες του Πάσχα, έδωσαν στη δημοσιότητα επιστήμονες, που μαγνητοσκόπησαν το φαινόμενο-μυστήριο προκειμένου να το εξηγήσουν.

Η γυναίκα κατά τις ημέρες του Πάσχα, εμφανίζει όλα τα Στίγματα, δηλαδή τα σημάδια από τα πάθη του Χριστού κατά την διάρκεια της πορείας του Γολγοθά, αλλά και τη σταύρωσή του.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της ίδιες, δεν είναι μόνο τα σημάδια που φαίνονται στο σώμα της, στο κεφάλι, στις παλάμες της, στα πόδια της, αλλά και το ότι βιώνει ακόμη και τον πόνο.

Δείτε το video:



Οι κινηματογραφικές "Μαρίες Μαγδαληνές"


Ποιες ομοιότητες και ποιες διαφορές είχαν οι γυναίκες που ενσάρκωσαν στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη το θρησκευτικό αυτό πρόσωπο;

Από την Μόνικα Μπελούτσι μέχρι την Μελίνα Μερκούρη πολλές γυναίκες ηθοποιοί έπαιξαν κατά καιρούς το ρόλο της Μαρίας Μαγδαληνής σε ταινίες και σειρές με θέμα τη ζωή του Ιησού. 

Πόσο έμοιαζαν μεταξύ τους και ποια στοιχεία του χαρακτήρα της Μαγδαληνής ήθελε να δείξει ο σκηνοθέτης σε κάθε περίπτωση;

Δείτε το βίντεο:


http://www.zappit.gr/

ΕΙΚΟΝΕΣ που ΣΟΚΑΡΟΥΝ: ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ από τις ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Η Melanie Griffith



Απίστευτη είναι η αλλαγή της Melanie Griffith με το πέρασμα των χρόνιων και των πολλών πλαστικών! Σήμερα η εικόνα της τρομάζει...

Η Melanie Griffith που έγινε διάσημη από την ταινία "Εργαζόμενο Κόρίτσι, όταν εμφανίστηκε το 1988 στη μεγάλη οθόνη έκανε όλο τον κόσμο να μιλά για τη γήινη ομορφιά της και το σεξ απίλ της. Τα χρόνια πέρασαν και η 55χρονη πλέον ηθοποιός απευθύνθηκε στους πλαστικούς για να διατηρήσει τη νεότητά της. Άλλωστε ο γάμος της με τον νεότερο και εξαιρετικά δημοφιλή στο γυναικείο κοινό Antonio Banderas, επέβαλλαν να δείχνει φρέσκια και όμορφη. Η Melanie, όμως, δεν σταμάτησε τις αισθητικές επεμβάσεις τη σωστή στιγμή, καθώς πλέον το πρόσωπό της δεν θυμίζει σε πολλά το γλυκό κορίτσι που γνωρίσαμε στις πρώτες της ταινίες. Εκτός από ένα γενικό lifting προσώπου, έχει κάνει σιλικόνη στα χείλη και έχει βάλει ενθέματα στα μάγουλα για να τονίσει τα "μήλα" της. Η πλαστική στήθους πάντως είναι πετυχημένη!



http://www.soknews.gr/

Ανέκδοτο: "Τι έχεις, βρε Μανώλη; Φαίνεσαι χάλια!"


Μπαίνει κάποιος σε ένα μπαρ και βλέπει έναν παλιό του φίλο να κάθεται ολομόναχος

Τον πλησιάζει λοιπόν: ...

- "Τι έχεις, βρε Μανώλη; Φαίνεσαι χάλια!" 
- "Τι να `χω; Τον περασμένο Μάρτιο πέθανε η μάνα μου και μου άφησε 1.000.000 δρχ." 
- "Συλλυπητήρια, βρε παιδί μου..." 
- "Αργότερα, τον Απρίλιο πέθανε ο πατέρας μου και μου άφησε 20.000.000 δρχ." 
- "Τρομερό! Να χάσεις και τους δυο γονείς σου σε δυο μήνες! Πως να μην είσαι χάλια..." 
- "Ύστερα, τον περασμένο μήνα πέθανε και η θεία μου και μου άφησε 10.000.000 δρχ." 
- "Να χάσεις τρία μέλη της οικογένειάς σου σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα! Είναι φοβερό!" 
- "Και αυτό το μήνα... τίποτα!"

ΣΟΚ: Νεκρός πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης



Νεκρός στο διαμέρισμα που διαμένει στην Στοκχόλμη βρέθηκε ο...Κροάτης τερματοφύλακας, Ιβάν Τούρινα, σε ηλικία 32 ετών.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Ιβάν Τούρινα είναι νεκρός», τόνισε ο επικεφαλής της αστυνομίας για τον Κροάτη πορτιέρο της ΑΙΚ Στοκχόλμης, ξεκαθαρίζοντας ότι ο θάνατος προήρθε από φυσικά αίτια.

«Η καρδιά του Ιβάν σταμάτησε να χτυπά το βράδυ. Δυστυχώς, οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι», πρόσθεσε ο Πάτρικ Νους.

Συγκλονισμένα είναι όλα τα στελέχη της ομάδας. Ο πρόεδρος της μόλις έμαθε τα κακά μαντάτα μετέβη στο σπίτι του να συλλυπηθεί την γυναίκα του Τούρινα και τα δύο του παιδιά.

Ο Τούρινα είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα είχε φορέσει τη φανέλα της ΣΚΟΝΤΑ Ξάνθης στην αγωνιστική σεζόν 2007-8.


Υπάρχει πράγματι η κατάρα του ρόλου του Ιησού;


Θεωρείται από πολλούς ο πιο στοιχειωμένος ρόλος στην ιστορία του κινηματογράφου.

Η καριέρα πολλών από όσους τόλμησαν να τον υποδυθούν καταστράφηκε.
Άλλοι έπαθαν περίεργα ατυχήματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Υπήρξαν, όμως, και κάποιες εξαιρέσεις για ορισμένους, για τους οποίους η κατάρα δεν ίσχυσε...

Ο λόγος για τους ηθοποιούς, οι οποίοι υποδύθηκαν τον Ιησού σε ταινίες που ασχολήθηκαν με το Θείο Δράμα.


«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» (1977)


Ο άνθρωπος που μετέφερε την ζωή και τα πάθη του Ιησού πιο πιστά στην μεγάλη οθόνη ήταν ο Ρόμπερτ Πάουελ, πρωταγωνιστής της σειράς «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του Φράνκο Τζεφιρέλι.
Ωστόσο, αν και θα περίμενε κανείς ότι μετά την υπερπαραγωγή του Τζεφιρέλι ο Πάουελ θα έχει μια λαμπρή καριέρα στο Χόλυγουντ, συνέβη το ακριβώς αντίθετο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Βρετανός ηθοποιός μετά τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» συνέχισε να δουλεύει σε εγχώριες τηλεοπτικές σειρές και ευρωπαϊκές ταινίες.

Οι παραγωγοί του Χόλιγουντ, όμως, θεώρησαν ότι το κοινό τον έχει ταυτίσει τόσο με το ρόλο του Ιησού, που δε θα μπορούσε ποτέ να τον δει να «αμαρτάνει» επί της μεγάλης οθόνης. Έτσι, όλες οι πόρτες έκλεισαν!

Σήμερα, σε ηλικία πλέον 68 ετών, ο Πάουελ ηρεμεί τα Σαββατοκύριακα παρακολουθώντας από την εξέδρα των VIP του "Ολντ Τράφορντ" την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
"Υπάρχει ένας θρύλος που λέει ότι όποιος ερμηνεύει το ρόλο του Χριστού δεν έχει καλή τύχη. Δεν ξέρω αν ισχύει απόλυτα αυτό.

Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτή η εμπειρία σού αλλάζει για πάντα τη ζωή και σε σημαδεύει.
Η εμπειρία των γυρισμάτων ήταν συγκλονιστική και η επαφή μου με την ουσία του χριστιανισμού μού άφησε ανεξίτηλα σημάδια" είχε δηλώσει ο Πάουελ.


«Ο Χριστός ξανασταυρώνεται» (1975-76)


Ένα πτώμα άστεγου βρέθηκε στην πλατεία Κολιάτσου και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο το 2007.
Για δύο μήνες δεν είχε βρεθεί κανένας να το αναζητήσει, μέχρι να αποκαλυφθεί η αληθινή του ταυτότητα: ήταν ο Αλέξης Γκολφής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζούσ
ε στο δρόμο και έτρωγε μέσα από τους κάδους των σκουπιδιών.
Ο Έλληνας ηθοποιός, που υποδύθηκε τον Μανωλιό στην μεταφορά του βιβλίου του Νίκου Καζαντζάκη «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται» στη μικρή οθόνη από τον Βασίλη Γεωργιάδη, είδε την καριέρα του να παίρνει την κατιούσα μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.
Δεν έκλεισε καμία αξιόλογη δουλειά και ο ίδιος θεωρούσε ότι ο Χριστός του Καζαντζάκη τον κυνηγούσε και θα τον κυνηγούσε για πάντα.


«Ο Βασιλεύς των βασιλέων» (1927- 1961)


Η πρώτη ταινία για τον Ιησού ήταν "Ο Βασιλεύς των βασιλέων" του Σεσίλ Ντε Μιλ.
Στον ρόλο ο Η. Β. Γουόρνερ, ο οποίος είδε την καριέρα του να απογειώνεται μετά την προβολή της ταινίας.

Λίγα χρόνια μετά, το 1937, προτάθηκε και για Όσκαρ. Κάνοντας όμως το μεγάλο απολογισμό το 1956, όταν σταμάτησε να κάνει σινεμά, δήλωσε ότι ο Χριστός έβλαψε την καριέρα του.
Χειρότερη ήταν η εξέλιξη του Τζέφρι Χάντερ, του Ιησού στην επανέκδοση της ταινίας "Ο Βασιλεύς των βασιλέων" το 1961.

Ενώ ως τότε είχε μια πολύ καλή πορεία, μετά τον Χριστό έγινε ένας από τους πρώην λαμπερούς νέους ηθοποιούς των ΗΠΑ που μετακόμισαν στις ευρωπαϊκές ταινίες. Ήταν μόλις 33 ετών.
Εννιά χρόνια μετά σκοτώθηκε πέφτοντας μέσα στο ίδιο του το σπίτι.
«Η ωραιότερη ιστορία του κόσμου» (1965)


Η παραγωγή της ταινίας «άγγιξε» το ποσό των 20.000.000 δολαρίων, κ
αι ο Μαξ Φον Σίντοφ προσφέρει μια συγκλονιστική ερμηνεία στο ρόλο του Θεανθρώπου.
Παρά το κόστος, όμως, κάθε άλλο παρά εύκολη δουλειά ήταν τα γυρίσματα. Ο ηθοποιός Μαξ Φον Σίντοβ μπορεί να επιβίωσε μετά την απόφασή του να υποδυθεί τον Ιησού σε μία από τις πιο γνωστές ταινίες για τη ζωή Του, δυστυχώς, όμως, η ίδια η παραγωγή ήταν μια από τις πιο πολυπαθείς.
Ο διευθυντής φωτογραφίας, Γουίλιαμ Σ. Μέλορ, έπαθε καρδιακή προσβολή, κατέρρευσε και πέθανε στο πλατό, προτού προλάβει κανείς να τον βοηθήσει.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Αριζόνα, χιονοθύελλα χτύπησε την περιοχή για πρώτη φορά έπειτα από 50 ολόκληρα χρόνια, θάβοντας ολόκληρα τα σετ της Ιερουσαλήμ!
Καστ και συνεργεία υπερέβαλαν εαυτόν για να καθαρίσουν με τη βοήθεια μηχανημάτων το χώρο και να ξεθάψουν τα σκηνικά.

Και μόλις το έκαναν, ξαναχτύπησε μια νέα χιονοθύελλα, ακόμη πιο ισχυρή από την πρώτη, αναγκάζοντας την παραγωγή να τα μαζέψει άρον-άρον και να συνεχίσει το γύρισμα σε χολιγουντιανό στούντιο.


«Τα Πάθη του Χριστού» (2004)


Ο Τζέιμς Καβίζελ, που ενσάρκωσε τον Ιησού στα πλέον πολυσυζητημένα και πετυχημένα εισπρακτικά «Πάθη του Χριστού», σε σκηνοθεσία του Μελ Γκίμπσον, σίγουρα δεν ήξερε ότι ο τίτλος της ταινίας θα γινόταν πραγματικότητα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.
Στη σκηνή πάνω στο Σταυρό, αστραπή από το πουθενά χτυπά τον ηθοποιό, ο οποίος σώζεται από θαύμα.

Αστραπή τον χτυπά και στα γυρίσματα στην επί του Όρους Ομιλία!
Τα βάσανά του δεν τελειώνουν εδώ! Παθαίνει σοβαρή εξάρθρωση ώμου, όταν του έπεσε ο Σταυρός που κουβαλούσε.

«Τρώει» κατά λάθος διπλό χτύπημα από μαστίγιο στη σχετική σκηνή, κόβεται άσχημα στον καρπό του και αποκτά μια βαθιά ουλή στην πλάτη και, τέλος, αρρωσταίνει με υποθερμία.


ΣΟΚ: Επιχείρησε να απατήσει την κοπέλα του ,αυτή το έμαθε και ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ!


Θύμα του συντρόφου της έπεσε μια νεαρή κοπέλα από τη Μελβούρνη όταν έμαθε ότι εκείνος είχε προσπαθήσει να αποπλανήσει μια φίλη της

Η Kara Doyle, 24 ετών, πέθανε στο νοσοκομείο στις 17 Απριλίου, καθώς ο σύντροφός της την είχε πυροβολήσει στο στομάχι.

Όπως είπε στο δικαστήριο ο επιθεωρητής Elyse Douglas, ο 25χρονος Mehmet Torun έχασε την ψυχραιμία του και θύμωσε με το θύμα όταν συνειδητοποίησε πως εκείνη είχε ανακαλύψει την προσπάθεια που είχε κάνει να συνάψει δεσμό με μια φίλη της.

Ο Torun είχε προσεγγίσει μια κοπέλα, φίλη του θύματος, η οποία τον απέρριψε και στη συνέχεια ενημέρωσε την Doyle.

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή Douglas, ο Torun την επόμενη μέρα απείλησε ότι θα σκοτώσει και τις δυο κοπέλες. Το ζευγάρι καυγάδισε καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας, προτού τελικά ο Torun πυροβολήσει στο στομάχι την Doyle.

Η Kirsten Smith, 21 ετών και ο Baki Unlu, 20 ετών, from Lalor, κατηγορούνται για συνέργεια σε δολοφονία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Unlu που ζούσε στο ίδιο σπίτι με τον Torun, τον βοήθησε να καθαρίσει το σπίτι μετά το έγκλημα και να κρύψει το όπλο του εγκλήματος.
Η δίκη του Torun θα ξεκινήσει τον Ιούλιο.

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger