Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

VIDEO: Με αυτό το σέξι στρινγκ η Ντορέτα Παπαδημητρίου γυμνάζει τους …κοιλιακούς της!

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Κάθε Κυριακή οι τηλεθεατές περιμένουν την εμφάνιση της! Εκείνη; Κάθε φορά και πιο καλή!

Ήδη έχουν ξεκινήσει να την θεωρούν νικήτρια του Dancing. Εκείνη όμως δεν υιοθετεί κανένα τίτλο! Αν και το Milf φαίνεται να της αρέσει... Η Ντορέτα Παπαδημητρίου από μικρή ήταν σέξι! Άλλωστε με τέτοιο κορμί δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί διαφορετικά! Πριν από 10 χρόνια…το 2003, πιτσιρίκα ούσα γύρω στα 25, είχε μόλις γίνει μαμά και αναζητούσε τρόπο να χτίσει και την καριέρα της. Και ξαφνικά σκάει η πρόταση από τον Νίκο Περράκη, να παίξει στη ταινία «Η Λίζα και οι άλλοι» με την Κατερίνα Μουτσάτσου! Η σκηνή στο γυμναστήριο είναι η καλύτερη! Δείτε την…να γυμνάζει καλά από τότε, το κορμί… Το καλύτερο βέβαια μας το κρατάει για τα αποδυτήρια. Εκεί που βγάζει τα ρούχα και για μια στιγμή-αρκετή για να τη τσεκάρουμε- φαίνεται το μαύρο το στρίνγκ!



nasosblog


Το καυτό μπούστο της Χριστίνας Παππά! (φώτο)

Τους θαμώνες σε γνωστό κλαμπ της Γλυφάδας αναστάτωσε η ηθοποιός Χριστίνα Παππά, η οποία εμφανίστηκε με εκρηκτικό... μπλουζάκι.
«Σε αγαπάμε» της φώναζαν οι άνδρες κι εκείνη τους μοίραζε χαμόγελα!


ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ Αποκάλυψε για ποιον τον παράτησε η Φαίη πριν 3 χρονια

Το τελευταίο διάστημα έχει πάρει φόρα και δεν λέει να σταματήσει τις αποκαλύψεις.


Αναφερόμαστε στον Γιώργο Λιάγκα που το πρωί της Πέμπτης έκανε γνωστό το όνομα του άνδρα, για τον οποίο τον παράτησε, η σύζυγός του Φαίη Σκορδά.

Το συμβάν όπως είπε έλαβε χώρα πριν τρία χρόνια κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κεφαλονία. Ο τυχερός δεν ήταν άλλος από τον Πολ Άλεν!

"Είμαστε πριν τρία χρόνια στην Κεφαλονιά στην Τασία, το πρώτο καλοκαίρι που δεν είμαστε παντρεμένοι. Και απ΄ έξω, ήταν το σκάφος "Octopus" του Πολ Άλεν.

Είμαστε με παρέα, και η Φαίη ως γνωστόν δεν φόραγε φακούς και δεν έβλεπε καλά εκείνη τη μέρα. Σηκώνεται να πάει τουαλέτα. Πίσω ήταν ο Πολ Άλεν με έναν φίλο του και μια απίστευτη Ρωσίδα", είπε ο Λιάγκας.

Κατά την επιστροφή της η παρουσιάστρια, αντί να καθίσει στο τραπέζι του Λιάγκα, κάθισε στου Πωλ Άλεν! Αναρωτιέστε τι της είπε ο πάμπλουτος; Ευγενικά την καλησπέρισε και η εκείνη αμήχανη επέστρεψε στο τραπέζι που καθόταν ο Γιώργος Λιάγκας!

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: radar.gr


Η Κριστίνα Μίλιαν πήρε το αίμα (και το σώμα της) πίσω!


Η τραγουδίστρια-ηθοποιός και μητέρα ενός 2χρονου κοριτσιού θέλει να δείχνει και πάλι σέξι.
Μέχρι το 2010 ήταν μία από τις πιο καυτές stars της Αμερικής, τόσο της μεγάλης οθόνης, όσο και της μουσικής βιομηχανίας. Όμως εκείνη τη χρονιά έφερε στον κόσμο τη κόρη της Βιολέτ και από hot celebrity μετατράπηκε σε καλή μητέρα. Ωστόσο η Κριστίνα Μίλιαν αποφάσισε το 2013 να αποκτήσει το σώμα που είχε παλιά.
Και φαίνεται ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε από τηφωτογραφία που «ανέβασε» στο instagram, φορώντας ένα σέξι μαγιό.


http://www.koolnews.gr

Τι θα γίνει με τα ορφανά της Ρωσίας – Αντιδράσεις για το νομοσχέδιο «έγκλημα»


Το νόμο που απαγορεύει την υιοθέτηση των ορφανών της Ρωσίας από Αμερικανούς πολίτες πέρασε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, αφήνοντας έτσι πολλά παιδιά και άτομα με σοβαρές αναπηρίες εγκαταλελημμένα σε ορφανοτροφεία. Η Άννα Νέμτσοβα αναρωτιέται σε άρθρο της στο Dailybeast, ποιος πραγματικά θα ενδιαφερθεί για αυτά τα παιδιά…
Κάνοντας επιτόπια έρευνα σε ορφανοτροφείο της Αγίας Πετρούπολης στην Ρωσία, η Νέμτσοβα, διαπίστωσε ότι αρκετά παιδιά ηλικίας από 3 μηνών έως και 16 ετών βιώνουν τραγικές στιγμέςυποσιτίζονται, είναι άρρωστα και γενικά αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα.
«Ένα κοριτσάκι που αντίκρισα, η Σβέτα, ήταν μόλις τριών μηνών και το δερματάκι της ήταν κίτρινο, ενώ ένα αγοράκι δεκατριών ετών είχε πρησμένο στομάχι από την ασιτία», ανέφερε. «Η κατάσταση στον χώρο όπου φιλοξενούνταν τα μωρά και τα μικρά παιδιά με ειδικές ανάγκες ήταν απερίγραπτη», δήλωσε με μεγάλη απογοήτευση.
Την Σβέτα, με την οποία ασχολήθηκε ιδιαίτερα, διαπίστωσε ότι την παράτησε η μητέρα της στο μαιευτήριο και εξαφανίστηκε. Tο νεογνό είχε καρκίνο το οποίο διαγνώστηκε όταν είχε ήδη μεταφερθεί στο ορφανοτροφείο. Η διευθυντής του ορφανοτροφείου, Ναταλία Νικιφόροβα, που ανέλαβε τη μετακίνηση του μωρού κάλυψε όλα τα έξοδα της νοσηλείας της μικρής σε νοσοκομείο, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι χρειάζεται μεταμόσχευση ήπατος.
«Κάναμε τα πάντα για να βρει απεγνωσμένα θετούς γονείς στη Δύση η Σβέτα με την ελπίδα να μπορέσουν να καλυφθούν τα έξοδα της χειρουργικής επέμβασης- μεταμόσχευσης ήπατος, αλλά και να υπάρχει συνεχής παρακολούθηση και ιατρική φροντίδα αργότερα, που δεν μπορεί να καλύψει το ίδρυμα μας», ανέφερε η Νικιφόροβα.
«Με μεγάλη μας χαρά, βρέθηκε κάποιος πρόθυμος από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να υιοθετήσει τη Σβέτα και να τη θεραπεύσει αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα.Η χαρά, όμως, ήταν βραχύβια, καθώς με απόφαση του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν για την απαγόρευση υιοθέτησης των παιδιών σε Αμερικανούς πολίτες, μπήκε ταφόπλακα στα όνειρα της μικρής Σβέτα και στα δικά μας που δώσαμε αγώνα για να την κρατήσουμε στη ζωή», δήλωσε η διευθύντρια του ορφανοτροφείου.
Η κατάσταση αυτή συγκίνησε αρκετά την κοινή γνώμη και η Άννα Νέμτσοβα επικαλέστηκε αυτή την έρευνα, για να κάνει τον Πρόεδρο της Ρωσίας να ανακαλέσει όσο μπορεί γρηγορότερα,καλώντας το νέο νομοσχέδιο, που ψηφίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ως «έγκλημα».

http://www.koolnews.gr

Μόνικα: «Κολυμπούσα επί 7 ώρες, νόμιζα ότι ήρθε το τέλος μου»


Για την καλοκαιρινή της περιπέτεια, όταν το φουσκωτό που επέβαινε πήρε φωτιά και αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει και να κολυμπήσει από την Σέριφο στην Τζια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μόνικα.
«Σκεφτόμουν ότι τι ήρθε το τέλος. Πριν με εγκαταλείψουν οι σωματικές μου δυνάμεις, είχε δυστυχώς παραδοθεί το μυαλό μου. Κολυμπούσα επί επτάμισι ώρες και έφτιαχνα με τον νου όλη τη φρίκη της επόμενης μέρας: σκεφτόμουν τη μητέρα μου να μην ξεπερνά ποτέ τον χαμό μου, τους φίλους μου να με αναζητούν, τους συνεργάτες μου τρελαμένους». Αυτό δήλωσε η δημοφιλής νεαρή έντεχνη τραγουδίστρια στην εφημερίδα των συντακτών σχετικά με τα δραματικά γεγονότα του καλοκαιριού.
Παραθέτοντας όλες τις λεπτομέρειες του τι συνέβη «Στη διαδρομή από Τζια προς Πειραιά, το σκάφος έπιασε φωτιά. Βρέθηκα με τέσσερις ακόμα φίλους σε μια θάλασσα με έξι μποφόρ. Το βλέμμα που ανταλλάξαμε πέφτοντας χωρίς σωσίβια στο νερό ήταν η πιο τρομακτική στιγμή της ζωής μου. Επτά ώρες και είκοσι λεπτά πάλευα με την απελπισία και την αγωνία: Προχωράμε καθόλου; Θα μας βρει κανείς; Ενα σούπερ Πούμα πέρασε από πάνω μας χωρίς να μας δει. Ο φίλος μου, όταν έβλεπε ότι "υποχωρούσα", μου έλεγε "μέτρα, μην το βάζεις κάτω». Μοναδική μου παρηγοριά οι δικοί μου άνθρωποι, το χέρι που μου κρατούσε ο Φαίδωνας, η ελπίδα ότι θα ξανακάνω μουσική.Ωσπου να ακουμπήσω τον βράχο σε σχεδόν ημιλιπόθυμη κατάσταση είχα μετρήσει μέχρι το 7,816».
Αν και, όλη αυτή η εμπειρία, την έκανε πιο δυνατή «Σχεδόν ενάμιση χρόνο πριν από το ναυάγιο, η φυγή κάποιων φίλων αλλά και προσωπικές μου επιλογές με είχαν κάνει να νιώθω ευάλωτη. Πίστευα ότι γράφω κακά τραγούδια, ότι κάνω διαρκώς λάθη, ότι είμαι ψώνιο. Το ναυάγιο ήταν ένα πολύ μεγάλο χαστούκι που μου έδωσε ξανά φόρα».


http://www.iefimerida.gr

Γιατί συναρπάζουν τους Ιάπωνες οι ομαδικοί βιασμοί σε λεωφορεία


Κι ενώ στην Ινδία ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί καταγγέλλοντας τον αποτροπιαστικό ομαδικό βιασμό μίας 23χρονης μαθήτριας σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί, λίγο μακρύτερα, στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, την Ιαπωνία, οι ομαδικοί βιασμοί και οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις νεαρών μαθητριών στα ασφυκτικά γεμάτα μέσα μαζικής μεταφοράς του Τόκιο όχι μόνο αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μετακίνησης στην πόλη, αλλά έχουν επιπλέον γίνει το θέμα μιας ολόκληρης ξεχωριστής πορνογραφικής κατηγορίας στο διαδίκτυο με τρομακτική επισκεψιμότητα.
TokyoGangBang,com, JapaneseSexBus και αναρίθμητες άλλες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου αναλαμβάνουν να κάνουν τον εφιάλτη – ή και ενίοτε τον πόθο, διότι δεν πρέπει να αποκλείει κανείς τίποτα σε αυτή τη ζωή – κάθε έφηβης μαθήτριας ή νεαρού ενήλικου κοριτσιού πραγματικότητα, μέσα από τη βιντεοσκόπηση ομαδικών σεξουαλικών επιθέσεων «πεινασμένων» μεσήλικων καθώς πρέπει κυρίων που επιστρέφουν από το γραφείο τους σε ανύποπτες αθώες παιδούλες με σκανδαλωδώς προκλητικές παραδοσιακές κοντές φουστίτσες και εξίσου «εξαγριωτικές» κάλτσες μέχρι το γόνατο που φετιχοποιούν το γυναικείο σώμα μέχρι «σκασμού».
Η συνήθεια που έγινε λατρεία στους απανταχού πορνολάγνους του διαδικτύου, προτού μετουσιωθεί σε state-of-the-art ιντερνετική βιντεοπορνογραφία, είχε ήδη εγκαθιδρυθεί ως δημοφιλής καθημερινή πρακτική στα ασφυκτικά γεμάτα λεωφορεία και τραίνα της ιαπωνικής πρωτεύουσας: κονιορτοποιημένοι από τα καταπιεστικά εργασιακά περιβάλλοντά τους και την αυταρχική απαίτηση για παραγωγικότητα, με τις αισθήσεις τους μουδιασμένες από το αλκοόλ, οι Ιάπωνες οικογενειάρχες έβρισκαν και βρίσκουν στα μέσα μαζικής μεταφοράς μία πρώτης τάξεως αρένα εξάσκησης των πιο σκοτεινών ενστίκτων τους.
Η χώρα και ο πολιτισμός που μας έδωσε την ερωτική μεγαλοφυΐα ενός Γιούκιο Μισίμα στη λογοτεχνία, ενός Ναγκίσα Όσιμα στον κινηματογράφο κι ενός Νομπουγιόσι Αράκι στη φωτογραφία (για να αναφερθούμε στα πιο γνωστά στο ευρύ κοινό παραδείγματα) έχει επίσης να επιδείξει μοναδικές σε παγκόσμιο επίπεδο επιδόσεις στην παιδική πορνογραφία και σε κάθε είδους διαστροφικές εκφάνσεις του ερωτισμού.
Και όσο αντιφατικές και αν φαντάζουν αυτές οι δύο όψεις – του πολιτισμού και της διαστροφής – θέλουμε δεν θέλουμε αποτελούν όψεις του ίδιου νομίσματος και του ίδιου λαού, στο πολιτισμικό ασυνείδητο του οποίου ο ερωτισμός φέρει αναπόφευκτα μία βίαιη άρρωστη πλευρά, αποτέλεσμα ενός συνδυασμού βαθιάς ευαισθησίας και ακραίου αυταρχισμού, που αποκαλύπτει ωστόσο μία σκληρή αλήθεια: πως ο έρωτας, αν θέλει να λέγεται τέτοιος, μόνο ως διαστροφή μπορεί να υπάρξει, με όλες τις απολαύσεις και τις αρνητικές συνέπειές του.
Βέβαια, για να μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι, άλλη «διαστροφή» και άλλος «ερωτισμός» εκείνος του Μισίμα, του Όσιμα και του Αράκι και άλλος εκείνος της ιαπωνικής βιομηχανίας της πορνογραφίας, της τόσο μανιακά παθιασμένης με την παραγωγικότητα και την κεφαλαιοποίηση όλων των όψεων της καθημερινής ζωής, ακόμη και μέσα στα λεωφορεία...


http://www.iefimerida.gr


Ανέκδοτο: Στο κατάστημα μικρών ζώων...


Στο κατάστημα μικρών ζώων:


-Γεια σας. Θα ήθελα τρεις ντουζίνες κατσαρίδες, δυο ποντίκια και μερικές αράχνες.

-Κάνετε πειράματα; ρωτάει τον πελάτη απορημένος ο υπάλληλος.

-Όχι. Μετακομίζω και ο ιδιοκτήτης του μου είπε να το αφήσω όπως ακριβώς το βρήκα.

Πίθηκος πυροβολεί με καλάσνικοφ κόσμο!!


Αρχικά ξεκίνησε σαν ένα ανόητο αστείο, στη συνέχεια όμως παραλίγο να έχει τραγική κατάληξη...




Σοκ: Παιδόφιλος ζούσε σε ντουλάπι δημοτικού σχολείου!

Χιλιάδες φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας βρέθηκαν στο φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή ενός Βρετανού, που είχε μετατρέψει ένα ντουλάπι του σχολείου όπου εργαζόταν, σε καταφύγιό του.


Ο 41 ετών Γκάβιν Κλαρκ μετέτρεψε μυστικά ένα ντουλάπι στην κουζίνα του σχολείου όπου εργαζόταν ως επιστάτης σε σπίτι του, όταν την περασμένη άνοιξη πήρε διαζύγιο.
Τον παιδόφιλο επιστάτη και το λημέρι του ανακάλυψε ο διευθυντής του σχολείου, που σοκαρισμένος ενημερώθηκε από την αστυνομία ότι ο 41χρονος στο λάπτοπ του είχε 4.000 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας, σκεπτόμενος ότι ο Κλαρκ καθημερινά βρισκόταν κοντά στους 369 μαθητές του σχολείου.
Ο άνδρας θα περάσει ένα χρόνο στη φυλακή, καθώς κρίθηκε ένοχος για την κατοχή του υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ για πέντε ακόμα χρόνια θα βρίσκεται υπό επιτήρηση, με απαγόρευση χρήσης του Διαδικτύου.

Δες πώς ήταν η Έλλη Σταη… στην εφηβεία!


Σιδηρά κυρία η ευαίσθητη ψυχή; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πιο στοιχείο απο τα παραπάνω υπερτερεί.

Όσοι την γνωρίζουν λένε ότι η δυναμική δημοσιογράφος έχει πολλές ευαισθησίες. Πολλές από αυτές ίσως και να την έχουν οδηγήσει σε λάθος επιλογές σε ότι αφορά τα προσωπικά της. 
Η Έλλη Στάη πριν από 15 χρόνια είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στο περιοδικό Crash! Το περιοδικό για πρώτη φορά είχε φέρει  το φως ανέκδοτες φωτογραφίες από τη παιδική της ηλικία! 


Νεαρή, χωρίς τηλεοπτική εμπειρία ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ ποζάρει στις καλοκαιρινές τις διακοπές. Αν και φαίνεται μόνο το πρόσωπό της, δεν παύει να είναι όμορφη…. Φυσική, απλή και με wet look…Η άλλη πλευρά της Έλλης Στάη…


http://www.gossip-tv.gr/

Σε δημοπρασία ένας απαγορευμένος οδηγός γύρω από το σ$ξ

Ένα εγχειρίδιο για το σ$ξ και τη σύλληψη που πρωτοεμφανίστηκε το 1680, βγαίνει σε δημοπρασία και αναμένεται να πιάσει γύρω στις 400 λίρες, δηλαδή περίπου 500 ευρώ. 


Ο οδηγός που φέρει τον τίτλο «Aristotle's Compleat Master-Piece» είχε απαγορευτεί στη Βρετανία στα μέσα του 18ου αιώνα, απαγόρευση που παρέμεινε σε ισχύ μέχρι και τη δεκαετία του '60.

Η έκδοση που βγαίνει σε δημοπρασία στο Εδιμβούργο την επόμενη εβδομάδα, τυπώθηκε γύρω στο 1760. 

Προσφέρει πληροφορίες για το σ$ξ, την εγκυμοσύνη και πώς μπορεί να αυξηθούν οι πιθανότητες σύλληψης.

«Ήταν πολύ δημοφιλές. Ήταν πιθανότατα το βιβλίο με τις περισσότερες ανατυπώσεις στο είδος του, και έγιναν πολλές εκδόσεις», λέει η Cathy Marsden, ειδική στα βιβλία που εργάζεται για τον Οίκο δημοπρασιών Lyon and Turnbull. Σύμφωνα με την ίδια, το βιβλίο δεν περιέχει τίποτα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «ανήθικο» με τα σημερινά κριτήρια. Αντίθετα, προσφέρει μια οπτική για τον τρόπο που αντιλαμβάνονταν το σ$ξ την εποχή εκείνη. 

Ενδεικτικά περιέχει προειδοποιήσεις για τις πιθανές επιπτώσεις του εξωσυζυγικού σ$ξ καθώς και την άποψη ότι η σ$ξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας, αυξάνει τις πιθανότητες σύλληψης. 

Όσο για τον τίτλο που αποδίδει τον οδηγό στον Αριστοτέλη, η Cathy Marsden εξηγεί πως δεν υπάρχει καμία συσχέτιση του αρχαίου φιλοσόφου με το κείμενο, και πως δεν γνωρίζουμε τίποτα για τον συγγραφέα του. «Δεν γνωρίζουμε γιατί αποδίδεται στον Αριστοτέλη, αλλά μια πιθανότητα είναι ότι απλά προσπαθούσαν να το κάνουν να ακούγεται καλύτερα».


ΦΩΤΟ: Όταν η αγνώριστη Μενεγάκη (χωρίς στήθος) τα έπινε με την αγνώριστη Λίτσα Πατέρα!



Το σίγουρο είναι πώς το κορίτσι είχε σ$ξ απίλ από παλιά.

Και αναφέρομαι στην εποχή που ξεκινούσε…

Χωρίς τα «πρόσθετα βάρη». Και ένα είναι το σίγουρο. 

Όταν κατάλαβε ότι αυτό πουλάει στην τηλεόραση το έκανε με άνεση στον φακό δημιουργώντας την όποια υπεραξία έχει σήμερα!

Το κορίτσι απ’ όταν ήταν πιτσιρίκα είχε το νάζι μέσα της. Και την κουτοπονηριά που για κάποιους αδαείς θεωρείται μέχρι και σήμερα εξυπνάδα. Εγώ θα πώ ότι μετεξελίχτηκε. Κι αυτό και μόνο με αυλικούς μπόλικη ανασφάλεια και λατρεία στα ευρώ την έκανε ξεχωριστή. Για μένα είναι ικανή που κατάφερε στην πορεία των χρόνων να μαζέψει γύρω της αστεράκια αλλά τρεις βαθμίδες κάτω απο εκείνη…να παίρνει απο την λάμψή τους ή τις ικανότητές τους και στο τέλος να μένει μόνη της στο πλατό.Μεγάλη μαγκιά…Στιλιστικά; Λογικό ήταν πώς άλλαξε και την εικόνα της…αλλά το μίνι…μίνι. Η φωτογραφία είναι χαρακτηριστική.

Τότε βλέπετε δεν είχε το σημερινό πλούσιο μπούστο οπότε έδινε έμφαση στα πόδια! Τα οποία πετούσε με ευκολία έξω! Με πιο σκούρο μαλλί, γαλάζια σατέν φουστίτσα και μαύρη μπλούζα μάλλινη (φαίνεται πως τότε δεν είχε ακόμα στυλίστα) βγήκε για να διασκεδάσει! 

Μόλις βλέπει τον φωτογράφο, γέρνει με νάζι αριστερά και βάζει το ποτό στο στόμα της! Δεν τον κοιτά, χαμογελά και προβάλει τα χαρίσματα της! Δίπλα της η Λίτσα Πατέρα «μια άλλη» σε «νεαρή» ηλικία…Έτσι ξενυχτούσε τότε η Ελένη…

ΣΟΚ Παιδόφιλοι κρατούσαν 44 παιδιά και τα εξέδιδαν σε παιδική πορνογραφία

123 παιδιά με το μικρότερο να είναι ηλικίας μόλις 2 ετών εντόπισαν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ στα πλαίσια εξάρθρωσης κυκλωμάτων παιδικής πορνογραφίας.


Η επιχείρηση διήρκεσε 5 εβδομάδες με το κωδικό όνομα «Επιχείρηση Ηλιοτρόπιο» και εντόπισαν 123 παιδιά ηλικίας 2-12 ετών, εκ των οποίων 44 ζούσαν ακόμα με τους παιδόφιλους.

Ο Τζον Μόρτον, επικεφαλής της υπηρεσίας ICE η οποία πραγματοποίησε τις έρευνες και τις συλλήψεις ανέφερε ότι εμπλέκονται και άλλες χώρες πέρα από τις ΗΠΑ, όμως πέρα από το Μεξικό όπου πραγματοποιήθηκαν πολλές συλλήψεις, απέφυγε να αναφέρει οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Iefimerida.gr

Απολύθηκε η Νανά Καραγιάννη από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Kiss fm» μετά από 13 χρόνια!!

Η Νανά Καραγιάννη δεν θα δουλεύει πια στον ραδιοφωνικό σταθμό «Kiss fm», αφού λίγες μόλις μέρες μετά την Πρωτοχρονιά έγραψε στο facebook:...

«The End».

Όπως φαίνεται απολύθηκε, αλλά και αυτό με επιφύλαξη, αφού το νέο είναι ιδιαίτερα στενάχωρο.

Ε. Παπαβασιλείου: Το ατύχημα και η λιποθυμία της στις πρόβες του Dancing!


Ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρόβας της φαίνεται πως είχε η Έλενα Παπαβασιλείου, με αποτέλεσμα να μείνει σήμερα στο σπίτι της και να ξεκουραστεί αφήνοντας μόνο τον Βαγγέλη Περρή στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού “Δρόμος”.
Η νεαρή παρουσιάστρια έπεσε από την καρέκλα της, χτύπησε και λιποθύμησε τρομάζοντας τον παρτενέρ της Ηλία Μπούτση και τους ανθρώπους της παραγωγής του “Dancing” που βρίσκονταν εκεί. Αμέσως όλοι έτρεξαν να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες και αφού συνήλθε την μετέφεραν σπίτι για να ξεκουραστεί.
Ωστόσο, η όμορφη Έλενα συνεχίζει να έχει έντονους πόνους, γεγονός που δεν της επέτρεψε να βρεθεί σήμερα στην ραδιοφωνική εκπομπή. Ο Βαγγέλης Περρής, μάλιστα, ενημέρωσε τους ακροατές του σταθμού για το ατύχημα της Έλενας λέγοντας χαρακτηριστικά: “Πονάει πολύ το κοριτσάκι μου κι ελπίζω όλα να πάνε καλά, ώστε να μην λείψει το Ελενάκι και από το live της ερχόμενης Κυριακής”, ενώ αναφερόμενος στην πτώση και τη λιποθυμία της, σχολίασε πως ήταν πολύ περίεργο αυτό που της συνέβη.
Κλείνοντας, όμως, την εκπομπή ο Βαγγέλης έστειλε τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση στην Έλενα, αναφέροντας πως μίλησε με την οικογένειά της και έμαθε πως είναι λίγο καλύτερα, αλλά χρειάζεται ξεκούραση για να συνέλθει.
Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά!

http://www.tlife.gr

Σοκ στο ελληνικό βόλεϊ – “Έφυγε” ο Νίκος Σαμαράς!

Ένας από τους κορυφαίους διαγώνιους που ανέδειξε ποτέ το ελληνικό βόλεϊ έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών, από ανεύρυσμα.


Ο παλαίμαχος πετοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Παρασκευής στο Λαϊκό Νοσοκομείο (04/01), όπου είχε διακομισθεί.

Ο Νίκος Σαμαράς ήταν πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Στην καριέρα φόρεσε τη φανέλα κορυφαίων συλλόγων της Ελλάδας και όχι μόνο. Ορεστιάδα, Ηρακλής, Παναθηναϊκός ήταν οι σημαντικότεροι σταθμοί του στη χώρα μας για να ακολουθήσουν ομάδες σε Ιταλία και Ισπανία.

Διακρίσεις

- Μέλος Ενικής ομάδας Πετοσφαίρισης Εφήβων - 160 συμμετοχές

- Μέλος Εθνικής ομάδας Πετοσφαίρισης Ανδρών - 300 συμμετοχές

- 6η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων Αθήνα 1989

- 6η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών Αθήνα 1994

- 2η θέση στο κύπελλο συνομοσπονδίας (SEV) Ευρώπης με το σύλλογο πετοσφαίρισης Ορεστιάδα

- Κυπελλούχος Ελλάδος με τον σύλλογο Ηρακλή Θεσσαλονίκης 2000

http://www.newsit.gr

Το στριπτίζ της Σιλά τελειώνει άρον-άρον τον Σουλεϊμάν! Παρέμβαση Ερντογάν. Δείτε το βίντεο

Δείτε τη σκηνή που φέρνει το πρόωρο τέλος της σειράς στην Τουρκία.


Από την αρχή της προβολής της, η σειρά Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Τουρκία. Φανατικοί μουσουλμάνοι έσκιζαν τις διαφημιστικές αφίσες και έκαναν γυαλιά-καρφιά τα γραφεία της παραγωγής, αλλά και ανώτεροι αξιωματούχοι με κορυφαίο τον πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν, είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους απέναντι στην πλοκή και ζητούσαν τη διακοπή της.

Όπως γράφει το περιοδικό TV BOX, το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν φήμες που θέλουν τη σειρά να οδεύει προς το τέλος. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2013. Την προηγούμενη χρονιά, ο παραγωγός είχε δηλώσει ότι η σειρά θα κρατήσει τέσσερα χρόνια. Ωστόσο, μετά τον νέο σάλο που έχει προκληθεί, αποφασίστηκε η σειρά να ολοκληρωθεί με το τέλος της τρίτης σεζόν.

Τι τελευταίες εβδομάδες έχουν πολλαπλασιαστεί οι αρνητικές αντιδράσεις με τον υπουργό Πολιτισμού της Τουρκίας να δηλώνει: "Δεν θα έπρεπε να ονομάζεται Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, αλλά Μεγαλοπρεπής Αγάπη, αφού η σειρά επικεντρώνεται στον έρωτα του σουλτάνου με την Χουρέμ". Σύμφωνα με το TV BOX η σκηνή του χορού της ηθοποιού Τζανσού Ντερέ (Φιρουζέ) -η γνωστή μας Σιλά- προκάλεσε την αντίδραση του Τούρκου πρωθυπουργού, ο οποίος δήλωσε: "Η σειρά δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αν θέλουν να παραμείνει, θα πρέπει να αλλάξει και να γίνει μια σειρά για όλη την οικογένεια".

Δείτε το χορό της Φιρουζέ (Σιλά):
http://www.zappit.gr

Ένας νέος λόγος να κόψετε το κάπνισμα


Σύμφωνα με μια νέα έρευνα υπάρχει ένας ακόμη σημαντικός λόγος για να σταματήσετε το κάπνισμα με τη νέα χρονιά που προστίθεται σε όσους ίσως ήδη γνωρίζετε.
Αντίθετα με τη διαδεδομένη αντίληψη, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, το κάπνισμα δεν συμβάλλει στην ανακούφιση μας από το άγχος, όμως η διακοπή του καπνίσματος μπορεί να μας βοηθήσει να το αντιμετωπίσουμε.
Βρετανοί ερευνητές μέτρησαν τα επίπεδα άγχους σε σχεδόν 500 καπνιστές, πριν και μετά την προσπάθεια τους να σταματήσουν το κάπνισμα. Ένας στους πέντε δήλωσε ότι κάπνιζε για να αντιμετωπίσει το άγχος καλύτερα.
Όλοι τους οι καπνιστές έλαβαν μέρος σε ένα πρόγραμμα διακοπής του καπνίσματος του NHS. Σε όλους δόθηκαν επιθέματα νικοτίνης και συμμετείχαν σε δύο συναντήσεις με ειδικούς το μήνα.
Έξι μήνες μετά, 68 από τους 491 εξακολουθούσαν να απέχουν από το κάπνισμα και είχαν λιγότερο άγχος από ό, τι πριν.
Ωστόσο, εκείνοι που προσπάθησαν να το κόψουν και απέτυχαν εκδήλωναν περισσότερο άγχος από ό, τι στην αρχή, όπως αναφέρεται στην έκθεση που δημοσιεύτηκε στο British Journal of Psychiatry.
http://alepoy.blogspot.gr

Σέξυ τραγουδίστρια: Ο κ*λος μου έχει δική του προσωπικότητα

Δηλώνει περήφανη για τις πλούσιες καμπύλες της!



Eίναι μία από τις πιο σέξι τραγουδίστριες της pop και μέλος του μεγαλύτερου ίσως αυτή τη στιγμή, girl group, των Girl's Aloud. O λόγος για την Kimberley Walsh η οποία φωτογραφήθηκε και μίλησε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Cosmopolitan.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε για το sex appeal της αλλά και τα... διάσημα οπίσθιά της, τα οποία μαγνητίζουν, και δικαιολογημένα τα αντρικά βλέμματα. «Δυσκολεύομαι να αποκαλέσω τον εαυτό μου σέξι αλλά ξέρω ότι σώμα μου είναι πολύ πιο γυναικείο από αυτό των μοντέλων. Έχω συμβιβαστεί με την εικόνα μου και μου αρέσω όπως είμαι», είπε η τραγουδίστρια.

Και συνέχισε ακάθεκτη να μιλά για τις θανατηφόρες της καμπύλες: «Το να νιώθεις σέξι δεν έχει να κάνει με το να βάλεις ένα προκλητικό ρούχο, αλλά θα πρέπει να βγαίνει από μέσα σου. Εξάλλου, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι τα οπίσθιά μου έχουν δική τους προσωπικότητα και όποια κακία και αν ακούγεται γι' αυτά, το μόνο που ξέρω είναι ότι το αγόρι μου λατρεύει να τα σκαμπιλίζει»!

Κι εμείς μαζί σου...




http://www.parapolitika.gr

Όταν οι διάσημοι έγχρωμοι star... "ασπρίζουν"! Φωτογραφίες


 Μπορεί να μην το παρατηρούμε γιατί γίνεται σταδιακά, αλλά είναι γεγονός και προφανώς τάση στους celebrities με σκουρόχρωμη  επιδερμίδα...

Φαίνεται λοιπόν ότι κάποιοι επιλέγουν το δρόμο που χάραξε ο συγχωρεμένος Michael Jackson, και όσο γίνονται πιο διάσημοι, τόσο  γίνονται και πιο λευκοί...

Κάποιοι "ξανοίγουν" το χρώμα του δέρματός τους ενώ κάποιοι άλλοι αρκούνται στο να βάψουν ξανθά τα μαλλιά τους ή να χρησιμοποιήσουν ανοιχτόχρωμο make up.

To αποτέλεσμα άλλες φορές είναι καλό κι άλλες όχι. Δεν είναι λίγοι πάντως αυτοί που τους κατακρίνουν με το επιχείρημα ότι δεν είναι σωστό να "καλύπτουν " με αυτό τον τρόπο τα χαρακτηριστικά της φυλής τους! Εσύ τι πστεύεις;

Δες μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα:

Βeyonce

H ηθοποιός και ράπερ Lil Kim 


Tyra Banks


Eντυπωσιακή είναι η περίπτωση του διάσημου παίκτη του Βaseball Sammy Sosa o οποίος έχει δηλώσει ότι χρησιμοποιεί λευκαντικές κρέμες.


Η τραγουδίστρια Nicki Minaj


Rihanna


Michael Jackson


http://www.tlife.gr

Ο ινδικός Τύπος κοιτάει τον καθρέφτη του

Η οργή που προκλήθηκε από τον ομαδικό βιασμό και τον άγριο ξυλοδαρμό της 23χρονης Ινδής που τελικά υπέκυψε στα τραύματά της φέρνει τον ινδικό Τύπο αντιμέτωπο με τον εαυτό του. Οι σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών είναι ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο στην Ινδία και σπανίως απασχολούν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ή τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.
Ομως αυτή τη φορά, με τη βιαιότητα του εγκλήματος και τις διαστάσεις που πήρε, πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης έσπευσαν να τονίσουν ότι η αντίληψη πως φταίει το θύμα κυριαρχεί μεταξύ των περισσότερων αστυνομικών και πολιτικών αυτής της ασιατικής χώρας. Πολλές εφημερίδες έστειλαν ανταποκριτές στο βόρειο κρατίδιο Χαριγιάνα, όπου σημειώνονται οι περισσότεροι βιασμοί, και έγραψαν κύρια άρθρα στηλιτεύοντας τις λίγες καταδικαστικές αποφάσεις για βιασμούς που εκδίδονται από τα δικαστήρια της Ινδίας, οι οποίες μάλιστα φαίνεται να λιγοστεύουν ακόμα περισσότερο την ώρα που οι καταγγελίες για βιασμούς αυξάνονται, όπως έγραψε σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Χίντου».
Ομως δεν έλειψαν και τα έντυπα που επικεντρώθηκαν στην ντροπή της γυναίκας μετά τον βιασμό και λιγότερο στη βιαιότητα των επιθέσεων - και σε πολλά άρθρα η έμφαση φαίνεται ακόμα να δίνεται στο ντροπιασμένο θύμα. Αυτή η προσέγγιση αναδεικνύεται από την εικονογράφηση και τις λεγόμενες ρουμπρίκες, που χρησιμοποιούνται ευρέως. Οι ρουμπρίκες, μικρά σκίτσα ή φωτογραφίες που επαναλαμβάνονται σε κάθε ανάλογο έγκλημα χρησιμοποιούνται για να δείξουν αμέσως στον αναγνώστη το θέμα.
Οι σεξουαλικές επιθέσεις είναι τόσο συχνές στην Ινδία ώστε πολλοί δημοσιογραφικοί οργανισμοί συχνά χρησιμοποιούν ρουμπρίκες για τους βιασμούς. Και τι δείχνουν; Οχι μεθυσμένους, βίαιους άνδρες που επιτίθενται σε γυναίκες, αλλά γυναίκες που κρύβονται, γυναίκες που υποδηλώνουν ότι ντρέπονται και μάλιστα κάποιες από αυτές είναι ντυμένες... προκλητικά!
Οι «Τάιμς της Ινδίας», για παράδειγμα, έχουν το σκίτσο μιας γυναίκας που φορά μόνο ένα κοντό φανελάκι και κοιτά χαμηλά. Το ένα μάτι της φαίνεται να είναι μαυρισμένο (προφανώς από το ξύλο) και το πάτωμα δίπλα της γεμάτο σκουπίδια. Το σκίτσο θυμίζει υπερβολικά την πρόσφατη δήλωση ιταλού ιερέα ότι ο άνδρας δικαιούται να δέρνει τη σύζυγό του εάν εκείνη δεν κρατά το σπίτι καθαρό...
Ομως ενώ μέχρι σήμερα αρκετές εφημερίδες απέφευγαν να φιλοξενούν ρεπορτάζ για βιασμούς - λες και δεν ήταν αρκετά σοβαρές ειδήσεις -, λόγω της  μεγάλης δημοσιότητας που έλαβε ο πρόσφατος ομαδικός βιασμός της 23χρονης η οποία τελικά πέθανε στο νοσοκομείο της Σιγκαπούρης όπου είχε μεταφερθεί, πολλά έντυπα ανταγωνίστηκαν τις τελευταίες ημέρες για το ποιο θα έχει αποκλειστικές πληροφορίες. Το νοσοκομείο του Σαφνταρζούνγκ όπου νοσηλευόταν η κοπέλα είχε περικυκλωθεί από εκατοντάδες δημοσιογράφους και μάλιστα κάποιοι εξ αυτών - όπως καταγγέλθηκε - προσπάθησαν να μπουν στο δωμάτιό της ντυμένοι γιατροί.
«Τέτοιου είδους δημοσιογραφικό καρναβάλι βλέπαμε μέχρι σήμερα μόνο σε αγώνες κρίκετ», έγραψε έγκυρος σχολιαστής, ενώ ο διάσημος ηθοποιός Αμιτάμπ Μπαχτσάν έγραψε στη σελίδα του στο facebook: «Επιτέλους, δείξτε λίγη ηθική, διάολε!» Η εφημερίδα «Ιντιαν Εξπρές» έγραψε ότι το ανούσιο δημοσιογραφικό κυνηγητό γι' αυτή την ιστορία δημιούργησε «δίψα για αίμα» στο Δελχί, ενώ η δημοσιογράφος Νουπούρ Τιβάρι έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ότι η εμμονική ενασχόληση με τον βιασμό της 23χρονης μπορεί να κάνει άλλες συχνές μορφές βιασμού - όπως ο βιασμός μέσα στον γάμο ή ο βιασμός από γνωστό - να φαίνονται λιγότερο σημαντικοί και να μην γίνεται μνεία σε αυτούς.
Οι υστερικές κραυγές κυρίως ιστοσελίδων που θέλουν να προσελκύσουν αναγνώστες κρύβουν και άλλους κινδύνους. Οπως προειδοποιούν γυναικείες οργανώσεις, είναι σημαντικό το θέμα να αντιμετωπιστεί σοβαρά και ο βιασμός να μην περιγράφεται μόνο ως η καταστροφή της ζωής του θύματος, αλλά και ως μια τρομερή, καταδικαστέα πράξη από την οποία κάποια γυναίκα μπορεί να επιβιώσει και να συνεχίσει τη ζωή της. «Υπάρχει η τάση να εξισώνεται ο βιασμός με το τέλος της ζωής ενός κοριτσιού, λόγω του στίγματος και της ντροπής που επιφέρει, όμως αυτό είναι εντελώς λανθασμένο», παρατηρεί η Τζαγιάτι Γκος, καθηγήτρια Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Τζαβαχαρλάλ. «Και επιτέλους, η ντροπή θα πρέπει κάποια στιγμή να μετατεθεί στους ώμους των βιαστών» λέει.

tanea.gr

Η περιπέτεια ενός Ελληνα στη Λεγεώνα των Ξένων

Τι είναι αυτό που οδηγεί έναν νέο στη Λεγεώνα των Ξένων; «Ο μύθος της», μας απαντά ένας 81χρονος Ελληνας, πρώην λεγεωνάριος, ο Κωνσταντίνος Σαραντίδης που εξιστορεί στην «Κ» το πώς κατατάχτηκε στον μυθικό στρατό, το πώς λιποτάκτησε και στράφηκε κατά της Λεγεώνας κερδίζοντας παράσημα και φτάνοντας μέχρι τον βαθμό του υπολοχαγού στον στρατό του Βιετνάμ. «Η περιπέτεια, τα ταξίδια σε μακρινά μέρη, η δόξα, το χρήμα και η... γαλλική υπηκοότητα», απαντά. Με τον ίδιο τρόπο εξάλλου έγινε Γάλλος και ο πατέρας του προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί. Η Λεγεώνα των Ξένων ιδρύθηκε το 1831 και έκτοτε έχει συμμετάσχει στις κυριότερες επιχειρήσεις της Γαλλίας εκτός εδάφους της, με αξιόλογες διακρίσεις σε πολλές μάχες. Η αλήθεια είναι, όπως παραδέχονται παλιοί λεγεωνάριοι, ότι η Lgion trangŽre προσφέρει πατρίδα και οικογένεια σε όσους πραγματικά το επιθυμούν. Ο Κ. Σαραντίδης, κατατάχθηκε εθελοντικά στο πιο διάσημο μισθοφορικό στρατό της ιστορίας αμέσως μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες: «Μετά από τριών ετών περιπλανήσεις στην Ευρώπη βρήκα κατάλυμμα στις εγκαταστάσεις του Σινετσιτά στη Ρώμη. Εκεί συνάντησα άλλους τρεις Ελληνες. Μαζί πήγαμε στην πρεσβεία μας για να ακούσουμε ότι στην Ελλάδα ο πόλεμος συνεχίζεται: Ενας άλλος πόλεμος, εμφύλιος. Δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω. Μια νέα περιπλάνηση άρχισε». Ωσπου γνώρισαν έναν συμπατριώτη: «Ηταν πολύ καλός μαζί μας, μας κερνούσε, μας φερόταν φιλικά. Υπηρετούσε στη Λεγεώνα τον Ξένων και -όπως καταλάβαμε αργότερα- στρατολογούσε Ελληνες μετανάστες. Μας πρότεινε να καταταγούμε, μας υποσχέθηκε περιπέτειες σε εξωτικά μέρη. Πήγαμε στη γαλλική πρεσβεία στη Ρώμη και συμπληρώσαμε μια αίτηση στα γαλλικά. Αυτό ήταν όλο».
Ο τρόπος με τον οποίο στρατολογήθηκε ο κ. Σαραντίδης θεωρείται χαρακτηριστικός της εποχής εκείνης. Η Λεγεώνα υποσχόταν μια καινούργια ζωή, ένα καινούργιο όνομα, μια ακόμα ευκαιρία. «Η δική μας γενιά ονομάστηκε “Λεγεώνα 45” γιατί ήταν πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες.Αντίθετα με την πολυχρωμία λεγεωνάριων προηγούμενων ετών, σε εμάς οι 9 στους 10 ήταν Γερμανοί στρατιώτες, ηττημένοι και αιχμάλωτοι του πολέμου. Και αυτοί στρατολογήθηκαν από άλλους Γερμανούς, μέσα στα στρατόπεδα όπου ήταν κρατούμενοι», περιγράφει ο κ. Σαραντίδης.
Εμεινε λίγες ημέρες σε στρατόπεδο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με καράβι στη μεγάλη βάση της Λεγεώνας, στο περίφημο Σίντι Μπελ Αμπες. Αφού πέρασε από βασική εκπαίδευση ξεκίνησε για την πρώτη του αποστολή. Αυτή δεν ήταν άλλη από την υπεράσπιση των Γαλλικών αποικιών στην Ινδοκίνα από τις λαϊκές εξεγέρσεις. «Είχα γίνει φίλος με έναν παλαιότερο λεγεωνάριο, Ισπανό. Αυτός ήταν από τους ηττημένους του ισπανικού εμφυλίου και έπρεπε να επιλέξει μεταξύ της Λεγεώνας και του Φράνκο. Με βοήθησε πολύ να καταλάβω πού ακριβώς βρισκόμασταν. Οταν ξεκίνησε το ταξίδι μας, μάς είπαν ότι θα πηγαίναμε να αφοπλίσουμε την ηττημένη Ιαπωνία. Αυτό δεν ήταν αλήθεια. Στον δρόμο κάποιοι Γερμανοί προσπάθησαν να δραπετεύσουν αλλά δεν τα κατάφεραν, εμείς δεν τολμήσαμε καν», περιγράφει.


Στο πλευρό των Βιετκόγκ

«Στις 6 Φεβρουαρίου του 1946 αποβιβαστήκαμε στη Σαϊγκόν. Δυσαρεστήθηκα από τη βίαιη συμπεριφορά των στρατιωτών απέναντι στους ντόπιους. Κι όταν διαμαρτυρήθηκα μου είπαν ότι σε λίγο θα έκανα κι εγώ τα ίδια. Εκαιγαν σπίτια, βίαζαν γυναίκες, σκότωναν... Αυτό ήταν κάτι που δεν ήθελα. Δεν ήθελα να σκοτωθώ, δεν ήθελα να σκοτώσω αθώους ανθρώπους για τα συμφέροντα ενός άλλου κράτους. Από εκείνη τη στιγμή, αποφάσισα ότι θα δραπετεύσω, μαζί με τον Ρόσι από την Ιταλία, τον Σάντο Μερίνο από την Ισπανία και έναν Βιετναμέζο κρατούμενο. Στις 6 Ιουνίου 1946, ύστερα από περίπου έναν χρόνο στη Λεγεώνα των Ξένων δραπέτευσα. Εμεινα στο Βιετνάμ τα επόμενα... 20 χρόνια. Εργάστηκα ως διερμηνέας, ηθοποιός, οδηγός και άλλα. Παντρεύτηκα Βιετναμέζα και απέκτησα τέσσερα παιδιά και οκτώ εγγόνια, και το 1965 επέστρεψα στην Ελλάδα. Δεν είχα ελληνική ιθαγένεια - όταν έφυγα από τη χώρα ήμουν ανήλικος. Στη Λεγεώνα κατατάχτηκα στα 19. Οταν γύρισα, λοιπόν, στην πατρίδα, διεκδίκησα την υποκοότητα μέσω δικαστηρίων. Το αποτέλεσμα ήταν να καταδικαστώ σε 52 μήνες φυλακή (ήμουν ανυπότακτος). Κατάφερα να μειώσω την ποινή στο ελάχιστο και να την κάνω εξαγοράσιμη με έγγραφο της γαλλικής πρεσβείας που έδειχνε ότι το επίμαχο χρονικό διάστημα είχα καταταγεί στη γαλλική Λεγεώνα των Ξένων. Σήμερα ετοιμάζομαι να εκδώσω την ιστορία μου σε βιβλίο, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν για την ανακούφιση των παιδιών που γεννιούνται παραμορφωμένα από τα χημικά που χρησιμοποίησαν οι Αμερικανοί στον πόλεμο του Βιετνάμ (σ.σ. θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες από τις εκδόσεις Μαραθιά).
Οπως περιγράφει ο κ. Σαραντίδης, εν πολλοίς, η άσχημη εντύπωση που άφησαν οι βαρβαρότητες της Λεγεώνας στο Βιετνάμ οφείλονταν σε λεγεωνάριους, πρώην στρατιώτες των Ες Ες. Αυτή είναι και η άποψη που ασπάζονται οι περισσότεροι Γάλλοι.
Η Λεγεώνα των Ξένων είναι το μοναδικό μισθοφορικό σώμα, ενταγμένο σε εθνικό στρατό, το οποίο επιβίωσε ώς τις μέρες μας. Ο μύθος που την πλαισιώνει (ταινίες, δημοσιεύματα, βιβλία), συντηρείται έλκοντας συνεχώς νέους. Πηγές από τη γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα αναφέρουν ότι πλήθος Ελλήνων και αλλοδαπών που ζουν στη χώρα μας εκφράζουν ενδιαφέρον για τον τρόπο που μπορούν να καταταγούν στην Λεγεώνα. Και ο ιστορία συνεχίζεται.

http://alepoy.blogspot.gr

Πρώτο σε 127 χώρες το Facebook, σε σύνολο 137


Κάθε εξάμηνο ο αναλυτής Vincenzo Cosenza ανανεώνει τον χάρτη των online κοινωνικών δικτύων ανά τον κόσμο, ο οποίος αποτυπώνει τη δημοφιλέστερη υπηρεσία σε κάθε χώρα.
Σε σχέση με τα προηγούμενα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου του 2012, όπως αναμενόταν δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα η κατάσταση. Το Facebook συνεχίζει να κυριαρχεί σε 127 χώρες επί συνόλου 137 χωρών για τις οποίες υπάρχουν στοιχεία.
Στην Ασία πλέον βρίσκονται οι περισσότεροι χρήστες του που απαριθμούνται περί τα 278 εκατομμύρια, με την Ευρώπη να έρχεται στη δεύτερη θέση με 251 εκατομμύρια και τις ΗΠΑ να ακολουθούν με 243 εκ. χρήστες.
Στις χώρες που βρέθηκε στην πρώτη θέση το 2012 προστίθενται πλέον η Αρμενία, τοΚιργιστάν, η Λεττονία και το Βιετνάμ.
Στη Ρωσία, την Κίνα και το Ιράν, το Facebook δεν είναι πρώτο, αφού οι τοπικές υπηρεσίες είναι δημοφιλέστερες, ενώ στην Κίνα και το Ιράν, το Facebook είναι απαγορευμένο.

Διάσημη ηθοποιός βρέθηκε γυμνόστηθη στο πάτωμα μετά από πρωτοχρονιάτικο καβγά! (φώτο)


Όλα ξεκίνησαν όταν ξέσπασε καβγάς σε διπλανό τραπέζι...
Η Sofia Vergara με το στράπλες φόρεμά της μπήκε στη μέση για να χωρίσει τους εμπλεκόμενους, αλλά βρέθηκε η ίδια στο πάτωμα και με το στήθος της σε κοινή θέα!


Το περιστατικό συνέβη σε club στο Μαϊάμι. Η ηθοποιός έφυγε έχοντας μερικές μελανιές ως πρωτοχρονιάτικη ανάμνηση, ενώ οι θαμώνες θα έχουν άλλα να θυμούνται...


Πήγη: TMZ

Κατερίνα Στανίση:«Έτρωγα συνέχεια ξύλο, φοβόμουν για την ζωή μου»

Την πιο αποκαλυπτική συνέντευξη της ζωής της έδωσε η Κατερίνα Στανίση. Εκεί που μίλησε για ξυλοδαρμό, κακοποίηση και τα πατώματα που σφουγγάριζε μικρή.
«Όταν σε χτυπάνε, τρώς συνεχώς ξύλο, δεν ξέρεις από πού να ξεφύγεις, έχεις το φόβο μέσα σου μην τυχόν και φύγεις από το σπίτι γιατί μπορεί να σε σκοτώσει. Ζεις υπό την απειλή. Τέλος πάντων, μάλλον η ζωή μου θα πρέπει να γυριστεί σε ταινία». Αυτό απάντησε η Κατερίνα Στανίση στον δημοσιογράφο του Εγώ Weekly που την ρώτησε αν απείλησε ποτέ άντρας την ζωή της.
Προσθέτοντας, σχετικά με το πως αντιμετωπίζεις την κακοποίηση: «Είναι πολύ δύσκολο να δώσεις συμβουλή σε τέτοια πράγματα, γιατί δεν ξέρεις πως είναι η κάθε οικογένεια. Αν μια γυναίκα κακοποιείται, δεν ξέρεις αν κάθεται γιατί υπάρχει λόγος, αν έχει παιδιά, αν είναι μεγάλη, αν φοβάται μη τυχόν και δεν πατήσει στα πόδια της, αν δεν την πάρουν σε δουλειά. (...) Εγώ πήρα τη δύναμη να φύγω από το γάμο μου και τις σχέσεις μου έπειτα από πολλή σκέψη πολλών ετών και πολύ αγώνα. Πολλές φορές έλεγα: 'Μα γιατί γίνεται; Δεν έκανα κάτι'. Κι αυτό είναι ένα είδος ενοχής. Έψαχνα να δω για ποιο λόγο συνέβαινε. Δυστυχώς, όμως, υπάρχουν άνθρωποι που δεν πονάνε το σύντροφό τους, είναι απάνθρωποι».
Εξίσου σκληρά και απάνθρωπα ήταν, όπως δήλωσε, και τα παιδικά της χρόνια: «Θυμάμαι ότι ήρθαμε για πρώτη φορά τα Χριστούγεννά στην Ελλάδα, από τη Γερμανία, επειδή έδιωχναν κόσμο, υπήρχε μεγάλη κρίση. Η μάνα μου ξενοδούλευε και με έπαιρνε μαζί της. Σφουγγάριζα, ήμουν παραδουλεύτρα. Δε θα ξεχάσω ότι ανάλογες ημέρες είχαμε πάει σε μία πολύ καλή κυρία να της καθαρίσουμε το σπίτι. Μας έδωσε παραπάνω χρήματα από εκείνα που έπρεπε να πάρουμε και διάφορα γλυκά. Στην επιστροφή για το σπίτι κρατούσα τη μητέρα μου αγκαζέ στο δρόμο και θυμάμαι ότι ήμασταν τόσο ευτυχισμένες! Αυτά τα λίγα για εμάς ήταν τόσο πολλά. Θέλω να πω μ' αυτό το παράδειγμα ότι είχα σκληραγωγηθεί στη ζωή από μικρή. Ήμουν μαθημένη στα δύσκολα. (...) Υπήρχαν εποχές που δεν είχαμε ούτε να φάμε. Ήρθαμε από τη Γερμανία με μία βαλίτσα. Ήμουν όμως δεκαοκτώ ετών και γεμάτη όνειρα».
Αν και εκείνο το σημείο της συνέντευξης που δείνχνει την ψυχολογική κατάσταση της τραγουδίστριας, την εποχή μάλιστα που οι θαμώνες των νυχτερινών κέντρων που εμφανιζόταν την αποθέωναν, ήταν όταν δήλωσε: «Έπαθα πολλές φορές κατάθλιψη. Δεν ήξερα τι μου συμβαίνει. Ξέδινα με τη δουλειά. Πήγαινα όπου με ζητούσαν, χωρίς να εξετάσω αν το μαγαζί που θα πάω είναι καλό ή όχι. Δεν έδινα ουσιαστικά σημασία στην πρόταση. Πήγαινα μόνο για να είμαι στον κόσμο, να περάσει η νύχτα να ξημερώσει και μετά να κοιμηθώ. Και μόνο μέσα από την αγάπη του κόσμου ξεπέρασα τα πάντα. Το κοινό με αγάπησε, με στήριξε και με στηρίζει ακόμα».


http://www.iefimerida.gr

Ποιο είναι το ιδανικό βάρος για τον κάθε άνθρωπο


Δεν υπάρχουν κανόνες που να εφαρμόζονται για όλους!
Στο θέμα του «ιδανικού βάρους», είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε από το ερώτημα τι θεωρείται ιδανικό. Πώς μπορεί να προσδιοριστεί αυτό; Πώς μπορεί να μετρηθεί; Με βάση ποια κριτήρια;

Σημείο 1ο: Κριτήριο σίγουρα δεν θεωρείται να μπορέσουμε να φορέσουμε κάποιο συγκεκριμένο νούμερο σε παντελόνι, ούτε το να αποκτήσουμε το σώμα κάποιας διάσημης ή κάποιου φιλικού μας προσώπου που μπορεί να έχουμε σαν πρότυπο.

Σημείο 2ο: Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Όπως τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και τα στοιχεία του χαρακτήρα μας είναι μοναδικά και διαφορετικά σε κάθε άνθρωπο, κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το σώμα μας. Ο καθένας μας έχει ένα συγκεκριμένο σωματότυπο και ένα συγκεκριμένο προκαθορισμένο σημείο βάρους (setpoint).

Πολλοί επιστήμονες πιστεύουν ότι οι άνθρωποι είναι γενετικά προγραμματισμένοι να διατηρούν το βάρος τους μέσα σε ένα προκαθορισμένο (set point) εύρος το οποίο ποικίλει από άτομο σε άτομο ανεξάρτητα από άλλες ομοιότητες όπως το ύψος.

Το εύρος αυτό λοιπόν επηρεάζεται από κληρονομικούς παράγοντες. Άλλες μελέτες μέσα στη θεωρία προτείνουν ότι επηρεάζεται από τη δίαιτα και τον τρόπο ζωής, το κάπνισμα και το επίπεδο άσκησης. Για παράδειγμα η αερόβια άσκηση, προωθεί ένα χαμηλότερο προκαθορισμένο σημείο για όσο κάποιος γυμνάζεται, ενώ δίαιτες υψηλές σε λιπαρά και ζάχαρη φαίνεται να ενισχύουν ένα υψηλότερο set point. Και η δίαιτα φαίνεται να ενισχύει ένα υψηλότερο προκαθορισμένο σημείο (set point).

Επίσης, τα set points τείνουν να αυξάνουν με την ηλικία. Γι' αυτό είναι μη ρεαλιστικό και πιθανώς ανθυγιεινό να έχει κάποιος σαν στόχο τη διατήρηση του βάρους της εφηβείας, στα 30 και στα 40 του.

Το να προσπαθεί λοιπόν να φτάσει κάποιος κάτω από αυτό το προκαθορισμένο σημείο μπορεί να έχει επιπτώσεις στη σωστή λειτουργία του οργανισμού αλλά και του μεταβολισμού του και επίσης εξηγεί πολλές φορές τον λόγο που κάποιος δεν μπορεί να διατηρήσει την απώλεια βάρους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σημείο 3ο: Μπορεί ακόμα 2 γυναίκες να έχουν ακριβώς το ίδιο ύψος, ακριβώς το ίδιο βάρος, ακριβώς την ίδια ηλικία, αλλά το σώμα της καθεμίας να δείχνει τελείως διαφορετικό.

Επίσης μια πολύ λεπτή γυναίκα ίσως να παρουσιάζεται λιπόβαρη, αλλά ίσως να έχει το κατάλληλο βάρος για το σώμα της, να είναι ακριβώς ή πάνω από το δικό της προκαθορισμένο σημείο.

Αυτό εξαρτάται από το σωματότυπο, αλλά και από το επίπεδο λίπους στο σώμα της καθεμίας. Είναι σημαντικό λοιπόν, να μην επικεντρωνόμαστε μόνο στην ένδειξη της ζυγαριάς, αλλά να συνυπολογίζουμε την αναλογία λιπώδους και άλιπης μάζας.

Σημείο 4ο: Μην προσπαθείτε να βρείτε το ιδανικό σας βάρος λοιπόν μόνοι σας με βάση τις εξισώσεις που προκύπτουν είτε από το Δείκτη Μάζας Σώματος είτε τον κανόνα «10 κιλά κάτω από τα εκατοστά του ύψους μου». Αυτοί οι τύποι είναι πολύ γενικοί.

Αναλογιστείτε ότι είναι οι ίδιοι για άντρες και γυναίκες, δεν λαμβάνουν υπόψιν την ηλικία, ούτε το σωματότυπο και τα επίπεδα λίπους του σώματος. Και σίγουρα δεν λαμβάνουν υπόψιν τις ιδιαιτερότητες αλλά και τα προβλήματα υγείας που μπορεί να έχει κάποιος.

Οι εξισώσεις αυτές βγαίνουν με βάση μελέτες για το γενικό πληθυσμό και τους μέσους όρους που προκύπτουν από αυτόν.

Σημείο 5ο: Ιδανικό θεωρείται το βάρος στο οποίο αισθανόμαστε καλά και ο οργανισμός μας λειτουργεί «ιδανικά».

Είναι το βάρος στο οποίο διατηρούμαστε όταν ο οργανισμός μας προσλαμβάνει επαρκείς ποσότητες ενέργειας (η οποία προέρχεται από την επαρκή πρόσληψη όλων των θρεπτικών συστατικών) και που άμα γίνει απώλεια κάτω από αυτό, οι μεταβολικές διεργασίες δεν θα γίνονται αποτελεσματικά και κατά συνέπεια δεν θα είμαστε υγιείς, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά (μην ξεχνάτε ότι ελλείψεις θρεπτικών συστατικών μπορεί να προκαλέσουν νευρικότητα, άγχος, έλλειψη συγκέντρωσης, εκνευρισμό, κτλ).

Τέλος είναι το βάρος που παράλληλα με τα παραπάνω μπορεί να είναι διατηρήσιμο. Δηλαδή να μπορούμε να το διατηρήσουμε μακροπρόθεσμα, χωρίς να πρέπει να στερούμαστε για να το καταφέρουμε και να κάνουμε κάτι πέραν από αυτό που μας είναι εφικτό είτε σε επίπεδο διατροφής, είτε σε επίπεδο άσκησης.

ΠΗΓΗ: diatrofi.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger