Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εκατομμύρια Κινέζες μαθήτριες στις εξετάσεις χωρίς σουτιέν...

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013


Εκατομμύρια μαθήτριες στην Κίνα προσήλθαν στις εξετάσεις για την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο χωρίς στηθόδεσμους, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν λάβει οι αρχές κατά της αντιγραφής.

Στις μαθήτριες της βορειοανατολικής επαρχίας Τζιλίν απαγορεύτηκε να φορούν ρούχα που θα φέρουν πάνω τους κάτι μεταλλικό (όπως είναι οι μπανέλες του στηθόδεσμου) και οι αρχές του υπουργείου Παιδείας εγκατέστησαν ανιχνευτές μετάλλων στα εξεταστικά κέντρα ώστε να εντοπίζουν τις «συσκευές χωρίς καλώδιο για να κλέβουν οι μαθητές στις εξετάσεις», αναφέρει σε δημοσίευμά της η κυβερνητική εφημερίδα Global Times.

Οι αρχές ανησυχούν όλο και περισσότεροι για τον κίνδυνο οι εξεταζόμενοι να χρησιμοποιήσουν συσκευές όπως smartphones, κάποιες από τις οποίες έχουν γίνει μικρότερες κι επομένως είναι ευκολότερο να κρυφτούν, ως βοηθήματα στη διάρκεια των εξετάσεων.

To βίντεο από την Ελλάδα που σαρώνει στο Ιντερνετ: Λαγός κάνει μπάνιο σε νιπτήρα [βίντεο]

Θραύση κάνει στο Διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από την Ελλάδα. Πρωταγωνιστής του ένας λαγός που χαλαρώνει κάνοντας μπάνιο σε ένα νιπτήρα.

Είναι από τα βίντεο εκείνα που προκαλούν ατελείωτο γέλιο. Το να βλέπεις ένα λαγό να ξαπλώνει ανάσκελα, φαρδύς-πλατύς μέσα στο νιπτήρα κάτω από το ζεστό νερό που τρέχει, χωρίς να κουνιέται χιλιοστό, δεν είναι και κάτι τόσο συνηθισμένο...



Σε ποια είχε πει ο Ωνάσης: "Αυτή τη στιγμή κάθεσαι πάνω στους μεγαλύτερους όρχεις του κόσμου";


Oταν το σκάφος του Αριστοτέλη Ωνάση Christina O διέσχιζε το Αιγαίο και τρέλαινε τους παπαράτσι, πολλές απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν. Μια από αυτές, ανάμεσα στον μεγιστάνα και στη σταρ θυμάται σήμερα η Σίβυλλα.

Στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος, η Σίβυλλα αναφέρεται μεταξύ άλλων σε μια σόκιν αναφορά του Ωνάση προς τη μελαγχολική σταρ Γκρέτα Γκάρμπο. Γράφει συγκεκριμένα: «Η Mykonos θυμίζει κινηματογραφικό story. 'Ένα νησί που διατηρεί πάντα κάτι από την λάμψη και τον μύθο του παρελθόντος. Φωτογραφίες σε black & white φόντο με την Μελίνα πάνω σε ιστιοφόρα στενών της φίλων. Όταν ακόμα ήταν ένα ωραίο καλλίγραμμο κορίτσι της ψηλής κοινωνίας.

Η Γκρέτα Γκάρμπο να φθάνει με το yacht του Ωνάση "Christina O". Εκεί άλλωστε ο μεγιστάνας είπε την περίφημη φράση στην Γκάρμπο «Ξέρετε κυρία μου αυτή τη στιγμή κάθεστε πάνω στους μεγαλύτερους όρχεις του κόσμου».

Έκπληκτη η «θεά» του παγκόσμιου κινηματογράφου, έβγαλε τα περιβόητα μαύρα γυαλιά της. Καθόταν στο σκαμπό μπροστά από το εντυπωσιακό μπαρ. Κατασκευασμένο όντως από όρχεις φάλαινας. Ήταν ίσως από τα λίγα «αυθεντικά» πράγματα που είχε στην θαλαμηγό του ο Greek tycoon. Μπορούσε να ξοδέψει εκατομμύρια για να «ντύσει» με ψηφιδωτό την πισίνα του σκάφους. Θεωρούσε όμως πεταμένα λεφτά την αγορά ενός αυθεντικού πίνακα ή μιας πορσελάνης...»

iefimerida.gr

Συγκλονιστικό: Νεογέννητα αγκαλιάζονται για να επιβιώσουν [εικόνες]

Είναι ίσως από τις διασημότερες φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί ποτέ. Η Brielle και η Kyrie, γεννήθηκαν δίδυμες. Όμως λόγω επιπλοκών στην κύηση οι γιατροί στο μαιευτήριο της Μασαχουσέτης αναγκάστηκαν να τις πάρουν από την κοιλιά της μάνας τους 12 βδομάδες νωρίτερα.

Τα δίδυμα γεννήθηκαν εξαμηνίτικα. Όμως η κατάσταση δεν ήταν καθόλου αισιόδοξη. Μπορεί οι γιατροί να έσωσαν τη μητέρα αλλά τα δίδυμα δεν είχαν μεγάλες πιθανότητες να επιβιώσουν. Τουλάχιστον όχι και τα δύο...

Τα δυο αδερφάκια ζύγιζαν λιγότερο από κιλό, πολλά από τα ζωτικά τους όργανα υπολειτουργούσαν και παρέμεναν στη ζωή μόνο με τη βοήθεια των μηχανημάτων. Ιδιαίτερα η Kyrie στην κυριολεξία βρισκόταν μεταξύ ζωής και θανάτου. Τα δίδυμα βρισκόντουσαν σε ξεχωριστές θερμοκοιτίδες η μια διπλά στην άλλη. Κάποια στιγμή η Kyrie δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Άρχισε να κλαίει γοερά, ενώ τα μηχανήματα με τα οποία ήταν συνδεδεμένη έκαναν σαν τρελά. Οι παλμοί της είχαν ανέβει στα "κόκκινα", είχε πάθει κρίση λόξιγκα, δυσκολευόταν στην αναπνοή και όλοι πίστεψαν πως το μοιραίο δεν θα αργήσει να συμβεί.

Τότε μια νοσοκόμα, έκανε μια κίνηση η οποία απαγορευόταν από το πρωτόκολλο, αλλά η κίνηση αυτή έγραψε ιστορία και σήμερα χρησιμοποιείται ευρέως σε τέτοιες περιπτώσεις όπου κινδυνεύουν δίδυμα στη θερμοκοιτίδα. Σήκωσε την κλαίουσα Kyrie και την έβαλε στο ίδιο κρεβατάκι με την αδερφή της. Εντελώς αυθόρμητα η Brielle αγκάλιασε την αδερφούλα της και σχεδόν αμέσως τα μηχανήματα ηρέμησαν. Οι παλμοί της έπεσαν στο φυσιολογικό, η αναπνοή της αποκαταστάθηκε, ο λόξιγκας σταμάτησε και η Kyrie ξαναβρήκε το χρώμα της και σταμάτησε να κλαίει. Στην αγκαλιά της δίδυμης αδερφής της ηρέμησε. Η αγκαλιά της δίδυμης αδερφής της, της έσωσε τη ζωή γιατί όπως είπαν οι γιατροί λίγα λεπτά ακόμη και θα έσκαγε, δεν θα άντεχε η μικρή καρδούλα της.

Στην εντατική τα δίδυμα παρέμεινα 3 μήνες . Όταν γύρισαν στο σπίτι τους ήταν υγιέστατα, ζύγιζε η κάθε μια 5 κιλά και από τότε ζουν μια φυσιολογική ζωή. Όσο για τη νοσοκόμα που παραβίασε το πρωτόκολλο, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε αλλά άνοιξε νέους ορίζοντες και σήμερα χρησιμοποιείται συχνά σε παρόμοιες περιπτώσεις το περίφημο "διπλό κρεββάτι", ή co-bed.

Η μέχρι τότε συμβατική σκέψη των γιατρών ήταν ότι τα μικροσκοπικά δίδυμα που γεννήθηκαν πρόωρα θα έπρεπε να βρίσκονται σε ξεχωριστά κρεββάτια ώστε να αποφεύγονται οι λοιμώξεις. Σήμερα οι γιατροί πιστεύουν ότι η απειλή της μόλυνσης είναι ελάχιστη και τα οφέλη που προκύπτουν από την άνεση και την ασφάλεια μεταξύ των διδύμων υπερβαίνουν κατά πολύ τους κινδύνους.

Η φωτογραφία, έμεινε γνωστή ως rescuing hug (η αγκαλιά που έσωσε την ζωή ), και θεωρείται από τις πιο συγκινητικές ανά τον κόσμο. Η Brielle και η Κyrie σήμερα είναι δυο πανέμορφες 18χρονες δίδυμες. 

Οι δίδυμες σήμερα



Πηγή iatropedia

Βίντεο κόλαφος για τον Ερντογάν από την Ταϊβάν!

Ο Ερντογάν είχε συνηθίσει πολλά χρόνια τώρα να αντιμετωπίζεται απ΄ όλο τον κόσμο ως ο ηγέτης που οδηγεί την Τουρκία στον δρόμο της ανάπτυξης. Των αριθμών. 

Ξέχασε ότι έπρεπε να την οδηγήσει και προς την πρόοδο,η οποία δεν έχει σχέση με τους αριθμούς.

Τις τελευταίες ημέρες όμως όλος ο πλανήτης μιλά για έναν δεσποτικό σουλτάνο που καταπιέζει τον λαό του.

Το βίντεο από την Ταϊβάν είναι ενδεικτικό...



Εξιχνιάστηκε δολοφονία σε πρατήριο καυσίμων – Δράστης 13χρονο αγόρι!


Στην εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας ενός 36χρονου υπάλληλου πρατηρίου υγρών καυσίμων, που σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2010, προχώρησε η αστυνομία. Η ανακάλυψη των υπόπτων, προκαλεί σοκ, καθώς πρόκειται για δύο νεαρά αγόρια, 16 και 22 ετών, κάτι που σημαίνει πως ήταν 13 και 19 ετών, αντίστοιχα, όταν διέπραξαν τη ληστεία και τον φόνο!
Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη των δραστών, καθώς ο 16χρονος, επιχείρησε την Πέμπτη, να μπει σε κατάστημα ψιλικών, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του και κρατώντας μαχαίρι, με σκοπό να ληστέψει την ιδιοκτήτρια. Όμως, στο σημείο βρέθηκαν άντρες της αστυνομίας, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.
Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε πως ο 16χρονος, μαζί με τον 22χρονο, ήταν οι δράστες της ληστείας μετά φόνου, τον Δεκέμβριο του 2010, στο Μελίσσι Κορινθίας. Τότε, με την απειλή του όπλου, κατάφεραν να αποσπάσουν από το ταμείο το ποσό των 100 ευρώ, ενώ φεύγοντας, ο ένας εκ των δύο, πυροβόλησε τον άτυχο άντρα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Μετά από οργανωμένη επιχείρηση, αστυνομικοί εντόπισαν στο Πάσιο Κορινθίας και συνέλαβαν τον 22χρονο. Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

http://www.koolnews.gr/

Η διαφήμιση που σόκαρε τους οπισθοδρομικούς...


Μια καινούρια διαφήμιση των Cheerios, στην οποία εμφανίζεται μια οικογένεια που απαρτίζεται από ανθρώπους διαφορετικής φυλής, εξόργισε τους οπισθοδρομικούς του ίντερνετ.

Στη διαφήμιση εμφανίζεται μια λευκή μητέρα, ένας μαύρος πατέρας και η κόρη τους, αλλά δεν περιέχει κάποιο άλλο σχετικό μήνυμα.

Κι όμως, η διαφήμιση βρέθηκε στην πρώτη σελίδα του Reddit, όπου μάζεψε άφθονα σχόλια εξοργισμένων ρατσιστών που αποκάλεσαν τη διαφήμιση «βδέλυγμα».

Τα σχόλια κάτω από το YouTube έχουν πλέον απενεργοποιηθεί, κάτι που υποδεικνύηει ότι ήταν ιδιαίτερα αρνητικά.



Τοτέ, πως κάνει το ποντίκι;





































Δεν υπάρχει: Δείτε γιατί ζήτησε από μόνος του να τον βάλουν φυλακή...


Ένας άνδρας από τη Νέα Ζηλανδία ζήτησε απο μόνος του να τον βάλουν φυλακή...

Ο 19χρονος που βρισκόταν κατ'οίκον περιορισμό, έχει εκτίσει ήδη τους 10 από τους 11 μήνες της ποινής του... Το περίεργο ωστόσο είναι ότι ζήτησε να περάσει τις υπόλοιπες 30 μέρες στη φυλακή διότι... βαρέθηκε να παίζει xbox!

Ο Νεοζηλανδός δήλωσε ότι του είχαν τελειώσει τα βιντεοπαιχνίδια και έτσι ζήτησε να μεταφερθεί σε σωφρονιστικό ίδρυμα, αναφέρει το msn news...

Τι να πει κανείς...

Δείτε τι είπε ο Νότης Σφακιανάκης για το Ρέμο! ΠΑΓΩΣΕ Ο ΛΙΑΓΚΑΣ!


Χέστηκα τι θα βγάλει ο Ρέμος! Ο καθένας στα κυβικά του, κατάλαβες; 

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Γιώργου Λιάγκα με τον Νότη Σφακιανάκη έγινε πραγματικότητα και στη μεταξύ τους κουβέντα είχαν θέση όλοι και όλα. Ένα από το πιο ενδιαφέροντα σημεία της συνέντευξης ήταν η αναφορά του τραγουδιστή στα λεγόμενα του Αντώνη Ρέμου και στην κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε αν θα συνεργαζόταν με τον Αντώνη Ρέμο, ο Νότης Σφακιανάκης απάντησε: “Εγώ έχω δικό μου κόλπο. Ο Ρέμος δεν είναι μεγάλο όνομα, μικρό είναι, δισύλλαβο. Δεν συνεργάζομαι με καλλιτέχνες καταξιωμένους, γιατί έχω δικό μου κόλπο. Έχω στήσει δική μου παντιέρα”.

Στην ερώτηση για το σχόλιο του Αντώνη Ρέμου σχετικά με την ορθοδοξία, ο τραγουδιστής απάντησε κοφτά: “Χέστηκα τι θα βγάλει ο Ρέμος! Οι καλλιτέχνες έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις. Είναι υποχρεωμένοι να τα εκφράζουν. Εγώ λέω αυτά που θέλω και όποιος θέλει τα ακούει”.

Μάλιστα, ο Νότης Σφακιανάκης απευθύνθηκε μέσω της κάμερας στον Αντώνη Ρέμο και είπε χαρακτηριστικά: “Βρε Αντωνάκη μου, σ’ εμένα; Πλάκα κάνεις; Ασχολήσου με τα δικά σου! Ο καθένας στα κυβικά του! Κατάλαβες; Μην τρελαθούμε, μικροί μεγάλοι στο ίδιο καφενείο”!

Δείτε το βίντεο:



Βρήκαν πώς να αλλάζουν τις αναμνήσεις μας


Μελέτες που διεξήχθησαν από ερευνητική ομάδα του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Αϊόβα δείχνουν ότι είναι πιθανό να αλλάξουμε τν υπάρχουσα ανάμνηση ενός ατόμου με το να εισάγουμε νέες ή διαφορετικές πληροφορίες. Το «κλειδί» είναι ο κατάλληλος συγχρονισμός κατά την ανάκληση αυτής της ανάμνησης.

«Εάν επανενεργοποιήσουμε μια ανάμνηση ανασύροντάς την, αυτή καθίσταται και πάλι πιο ευάλωτη σε αλλαγές. Αν σε αυτό το χρονικό σημείο δώσουμε στο άτομο νέες αντιφατικές πληροφορίες, τότε είναι πολύ πιο δύσκολο να ανακληθεί η αρχική ανάμνηση αργότερα» ανέφερε ο επικεφαλής της νέας μελέτης δρ Τζέισον Τσαν, επίκουρος καθηγητής Ψυχολογίας στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Αϊόβα.

 Επίδραση στη δηλωτική μνήμη

Ένα από τα σημαντικότερα ευρήματα των μελετών της ομάδας οι οποίες δημοσιεύονται στο τελευταίο τεύχος της επιθεώρησης «Proceedings of the National Academy of Sciences» είναι η επίδραση που έχει η συγκεκριμένη μέθοδος στη δηλωτική μνήμη – πρόκειται για τη μνήμη που ανασύρεται ενσυνείδητα και περιγράφεται με λόγια, όπως το να αναφέρει κάποιος τι έκανε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Η επίδραση είναι ισχυρή επειδή το άτομο ανακαλεί αυτή τη μνήμη κ ενσωματώνει στη συνέχεια νέες πληροφορίες. Ο δρ Τσαν και οι συνεργάτες του δοκίμασαν την επίδραση τν νέων πληροφοριών όταν αυτές παρουσιάζονταν σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα μετά την ανάκληση της αρχικής ανάμνησης.

Είδαν ότι όταν η προσθήκη των νέων πληροφοριών ήταν άμεση, τότε η ανάμνηση μπορούσε να μεταβληθεί. Δεν συνέβαινε όμως το ίδιο όταν οι καινούργιες πληροφορίες παρουσιάζονταν 48 ώρες μετά την ανάκληση της αρχικής ανάμνησης. Ο δρ Τσαν αναφέρει ότι, βασιζόμενος και σε άλλες μελέτες, εκτιμά ότι υπάρχει ένα χρονικό παράθυρο έξι ωρών προτού επανεδραιωθεί η ανάμνηση μετά την ανάκλησή της – μετά από αυτό το χρονικό παράθυρο η ανάμνηση δεν μπορεί να μεταβληθεί. «Κατά τη διάρκεια της επανεδραίωσης της ανάμνησης είναι εύκολο να παρέμβουμε. Όταν όμως κλείσει το χρονικό παράθυρο και η ανάμνηση ξαναγίνει σταθερή, εάν το άτομο λάβει νέες πληροφορίες αυτές δεν μπορούν να ενσωματωθούν».

Το πείραμα της… τηλεοπτικής ένεσης

Προκειμένου να καταλήξουν στα συμπεράσματά τους οι ερευνητές διεξήγαγαν το ακόλουθο πείραμα σε εθελοντές: τους έβαλαν να παρακολουθήσουν ένα 40λεπτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «24» στο οποίο ένας τρομοκράτης επιτίθεται σε μια αεροσυνοδό κάνοντάς της μια υποδόρια ένεση. Στη συνέχεια οι ειδικοί προσπάθησαν να επαναφέρουν την ανάμνηση που είχαν οι εθελοντές σχετικά με το τηλεοπτικό επεισόδιο. Τους έβαλαν να ακούσουν μια ηχογραφημένη ανακεφαλαίωση του επεισοδίου η οποία περιείχε διαφορετικές λεπτομέρειες, όπως ότι ο τρομοκράτης κρατούσε όπλο αντί για ένεση. Το αποτέλεσμα ήταν ότι οι συμμετέχοντες δυσκολεύονταν περισσότερο να θυμηθούν την ένεση – μόνο όμως όταν είχαν θυμηθεί τη λεπτομέρεια της ένεσης προτού ακούσουν για το όπλο.

Εκτός του εργαστηρίου, τα νέα αποτελέσματα θα μπορούσαν να έχουν άμεση σχέση σε ό,τι αφορά τους αυτόπτες μάρτυρες ενός εγκλήματος. Για παράδειγμα, σύμφωνα με τον δρα Τσαν, αν κάποιος ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε μια ληστεία σε τράπεζα και αργότερα ανέσυρε απ τη μνήμη του τις λεπτομέρειες για αυτή τη ληστεία ενώ παρακολουθούσε στην τηλεόραση μια σκηνή ληστείας σε τράπεζα, τότε θα ήταν πιθανό η μυθοπλασία της τηλεοπτικής σκηνής να παρενέβαινε στην αρχική ανάμνησή του.

Σημαντικό το περιεχόμενο

Κατά τη διάρκεια των μελετών του ο δρ Τσαν ανακάλυψε ότι το περιεχόμενο των αναμνήσεων αλλά και των νέων πληροφοριών που… προσπαθούν να εισαχθούν σε αυτές παίζει σημαντικό ρόλο. Σε ένα πείραμα οι εθελοντές έλαβαν πληροφορίες σχετικά με ένα όπλο, το οποίο όμως χρησιμοποιήθηκε σε μια σύλληψη για ναρκωτικά. Όταν οι εθελοντές εξετάστηκαν στη συνέχεια δεν φάνηκε να υπάρχει επίδραση στην ανάμνηση που αφορούσε την ένεση και την αεροσυνοδό.

«Οι άνθρωποι δεν ‘ενημερώνουν’ πάντα με νέα κωδικοποίηση μια προηγουμένως εγκατεστημένη ανάμνηση καθώς η νέα κωδικοποίηση γίνεται συνεχώς. Πρέπει να αφορά συγκεκριμένα την αρχική ανάμνηση ώστε αυτή να αλλάξει» σημείωσε ο ειδικός.

Επίδραση σε μαθητές και φοιτητές 

Η νέα αυτή ερευνητική δουλειά ρίχνει επίσης φως στο πώς επεξεργαζόμαστε νέες πληροφορίες όταν μαθαίνουμε κάτι καινούργιο στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο ή στ δουλειά. Ο ερευνητής υποστηρίζει ότι τα ευρήματά του μπορούν να επηρεάσουν το πώς οι φοιτητές θυμούνται την ύλη για μια εξέταση. Αν για παράδειγμα, φοιτητές συζητούν μεταξύ τους την ύλη ενός μαθήματος και ένας εξ αυτών παράσχει στους άλλους λανθασμένες πληροφορίες, τότε θα είναι πιο δύσκολο για τους υπόλοιπους να ανασύρουν μετά τις σωστές πληροφορίες για να έχουν καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις.

Ο ειδικός σκοπεύει στο μέλλον να μελετήσει περαιτέρω τον ακριβή χρόνο που θα πρέπει να εισάγονται νέες πληροφορίες ώστε να αλλάξει μια ανάμνηση καθώς και το ακριβές περιεχόμενο των πληροφοριών που θα εισαχθούν. Σύμφωνα με τον ίδιο, θα μπορούσε να διερευνηθεί το ενδεχόμενο παρέμβασης στη μνήμη σε περιπτώσεις όπως αυτές του μετατραυματικού στρες με αυτή τη μη επεμβατική τεχνική η οποία θα ήταν ίσως ικανή να καταργήσει τα φάρμακα. Ετσι μελλοντικά, ασθενείς θα «ξεφορτώνονται» επιλεκτικά τις επώδυνες αναμνήσεις τους διατηρώντας παράλληλα εκείνες που δεν είναι τραυματικές.


Ηλίας Μαμαλάκης: «Αύριο το απόγευμα στις 17.00 αυτοκτονώ» !


Μια επιστολή κατάθεση ψυχής..

Μια επιστολή, περισσότερο ανάγκη για συνομιλία, παραδοχή αλήθειας έγραψε ο αγαπημένος μας μάγειρας στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Ο Ηλίας Μαμαλάκης δεν φοβάται να τσαλακωθεί, να πει αλήθειες, να αναπνεύσει ελεύθερα... Από το παρακάτω γράμμα καταλαβαίνεις τον άνθρωπο πίσω από την τηλεοπτική εικόνα, συμπληρώνεις έξοχα το παζλ της ζωής του και επιθυμείς να τον ακουμπήσεις συντροφικά στον ώμο...
«Καμιά φορά νομίζω ότι ζω από λάθος. Νιώθω μια απέραντη κούραση που μαζεύεται στη βάση του μυαλού μου και στις ωμοπλάτες μου. Ίσως να έχω βουλωμένες καρωτίδες. Λίγο πιο ήρεμος σκέπτομαι ότι, μάλλον, με κούρασε το πολύ κυνήγι. Σε όλη μου τη ζωή ...κάτι κυνηγούσα, μια φρουτόκρεμα, μια αγκαλιά, μια μικρή αναγνώριση, μια γυναίκα, την τύχη, ένα πτυχίο, μια εξασφάλιση, το αναπάντεχο, το αδύνατο, ένα γλυκοφάγωτο καρότο που έτρεχε μπροστά μου με την ίδια ταχύτητα με μένα και που είναι της ράτσας «ΕΥΤΥΧΙΑ».

Αδύνατον να την πιάσει κανείς. Ζητάω κάτι, το αποκτώ και αυτόματα θέλω κάτι άλλο. Στιγμιαία υπόθεση η ευτυχία. "Στιγμή" την είπα πριν χρόνια σαν γύριζα στις κουζίνες και στα μονοπάτια του χρόνου.
Δεν γίνεται, όμως, να στρογγυλοκαθίσεις και να περιμένεις το απρόσμενο, το αναπάντεχο ή, ακόμα χειρότερα, το τέλος.
Μελαγχολώ θανάσιμα σε στιγμές που μάλλον θα έπρεπε να χαίρομαι. Όπως τώρα που έχω μπροστά μου ένα ηλιόλουστο πάρκο, χαμογελαστές σερβιτόρες φίλες μου θα έλεγα, δυο πιάτα νόστιμο φαγητό. Αλλά, κυρίως, έχω ευρώπουλα να πληρώσω τον λογαριασμό και το ταξί της επιστροφής...

Νυστάζω.
Πριν δυο-τρεις μήνες ένιωσα μεγάλη χαρά όταν έσπασε η αντίστασή μου στο facebook και έφτιαξα και εγώ μια καταραμένη σελίδα. Αλλά μου πέρασε και αυτή η χαρά. Είδα την ωμή πραγματικότητα της κοινωνίας μας. Δεν είναι τυχαίο που οι ανακοινώσεις μπαίνουν πάνω σε έναν τοίχο. Όλοι σκοντάφτουν επάνω του. Όταν μαθαίνουν ότι είναι τοίχος, μαθαίνουν και να τον αποφεύγουν.

Τέτοιο ατομικό παιχνίδι και εσωστρέφεια δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου. Όλοι γράφουν πράγματα για να δείξουν πόσο σπουδαίοι είναι. Σπάνια τα διαβάζει κάποιος. Όλοι θέλουν να βγάζουν τις δικές τους ανακοινώσεις για να τις διαβάζουν οι άλλοι. Σπάνια υπάρχει ένα τρέμουλο ομαδικό για κάτι που αφορά την κοινωνία.
- Εγώ είμαι πολύ όμορφος
- Εγώ έγραψα το καλύτερο βιβλίο
- Εγώ μαγείρεψα τα καλύτερα φασολάκια
- Εγώ ήπια το καλύτερο ουίσκι
- Εγώ πήγα στο ακριβό εστιατόριο
Και, τέλος, όλοι μαζί πάμε στο διάολο.
Τα like από υποχρέωση δίνουν κανένα πότε-πότε, για να πάρουν και αυτοί με τη σειρά τους.
Δίνω-παίρνω, είναι και αυτό ένα κοινωνικό μάθημα. Σκεπτόμουνα να κάνω ένα πείραμα. Να ανεβάσω στον τοίχο, τον μαντρότοιχό μου, μια μικρή ανακοίνωση.
«Αύριο το απόγευμα στις 17.00 αυτοκτονώ», και δίπλα -συμβολικά- μια κρεμάλα. Κανένας δεν θα ανησυχήσει. Έτσι, λοιπόν, μου ήρθε να σβήσω τη σελίδα μου μια και καλή από το FB.
Ντρέπομαι, όμως, τους λίγους, πραγματικούς φίλους μου, που έγιναν και virtual μέσα στο FB. Ακόμα το σκέπτομαι. Θα δω τι θα κάνω.
Πάντως, μην εκπλαγείτε και, κυρίως, μη με ψάξετε γιατί δεν υπάρχω ως "Ηλίας Μαμαλάκης", αλλά σαν "Άγγελος του θανάτου".
Με κούρασαν οι ψευτοφιλίες, με κούρασαν οι προβολές ταλέντων, οι ομορφιές, οι φιγούρες και οι πιρουέτες. Θέλω απλότητα, νόστιμες μπουκιές, πληθωρικά κρασιά, παγωμένα μπυρόνια, ανέμελες παρέες και κρυφό λογαριασμό στην τράπεζα να μπαινοβγαίνω χωρίς να με βλέπει κανείς. Και να είναι βαρβάτος ο λογαριασμός, 2-3 μιλιούνια, όχι φραγκοδίφραγκα, πενηνταράκια.
Ζητάω πολλά;
Απλώς γουστάρω την ελεύθερη, πλούσια και χαρούμενη ζωή».

Οι αριθμοί μίλησαν! Μύθος το success story! - Μεγαλύτερη η ύφεση το α' τρίμηνο! 5,6% αντί για 5,3%!


- Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), αναθεώρησε επί τα χείρω τις αρχικές εκτιμήσεις για ύφεση 5,3% το α΄ τρίμηνο
- Κύριοι λόγοι για την πτώση του ΑΕΠ κατά 5,6% είναι η περαιτέρω μεγάλη μείωση της κατανάλωσης και των επενδύσεων
- Στα τάρταρα εισαγωγές και εξαγωγές - Αναλυτικά όλα τα στοιχεία

Σε ύφεση της τάξης του 5,6% βρέθηκε το α΄ τρίμηνο εφέτος η ελληνική οικονομία, με το ΑΕΠ να συρρικνώνεται (σε τρέχουσες τιμές) στα 41,888 δισ. ευρώ ή χαμηλότερα και από το α΄ τρίμηνο 2005 (44,206 δισ. ευρώ).

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), που δημοσιοποίησε τα προσωρινά στοιχεία για την πορεία του ΑΕΠ, αναθεώρησε επί τα χείρω τις αρχικές εκτιμήσεις για ύφεση 5,3% το α΄ τρίμηνο, καθώς, προέκυψαν νέα στοιχεία, που δεν ήταν διαθέσιμα κατά την πρώτη εκτίμηση.

Τα στοιχεία αυτά, είναι είτε μηνιαία (όπως στοιχεία Μαρτίου εισαγωγών και εξαγωγών), είτε τριμηνιαία (όπως δείκτες κύκλου εργασιών των κλάδων των υπηρεσιών και στοιχεία της έρευνας εργατικού δυναμικού).

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, κύριοι λόγοι για την πτώση του ΑΕΠ κατά 5,6% είναι η περαιτέρω μεγάλη μείωση της κατανάλωσης και των επενδύσεων. Ειδικότερα, η καταναλωτική δαπάνη των νοικοκυριών μειώθηκε κατά 8,7% και η συνολική καταναλωτική δαπάνη (συμπεριλαμβανομένης της Γενικής Κυβέρνησης) παρουσίασε μείωση 8,3%. Ενώ, οι επενδύσεις των επιχειρήσεων (ακαθάριστος σχηματισμός παγίου κεφαλαίου) μειώθηκαν κατά 11,4%.

Στον αντίποδα, η μείωση κατά 22,9% στο έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου, αντιστάθμισε εν μέρει την πτώση του ΑΕΠ. 

Με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, οι εξαγωγές αγαθών και υπηρεσιών εμφάνισαν μείωση 2,6% (οι εξαγωγές αγαθών αυξήθηκαν 4,9% και οι εξαγωγές υπηρεσιών μειώθηκαν 12,4%). Ενώ, μείωση 7,8% παρουσίασαν οι εισαγωγές αγαθών και υπηρεσιών (οι εισαγωγές αγαθών μειώθηκαν 5,3% και οι εισαγωγές υπηρεσιών 17,8%).

Με ενδιαφέρον αναμένεται η πορεία του ΑΕΠ τόσο για το τρέχον έτος, όσο και για το 2014, με δεδομένη τη διχογνωμία στις προβλέψεις από τη μια πλευρά του υπουργείου Οικονομικών και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και από την άλλη του ΔΝΤ και του ΟΟΣΑ. Το υπουργείο και η Κομισιόν, εκτιμούν ότι εφέτος το ΑΕΠ θα μειωθεί κατά 4,2% συνολικά, για να περάσει σε θετικό πρόσημο (+0,6%) το επόμενο έτος, Αντίθετα, το ΔΝΤ προβλέπει ύφεση 4,9% εφέτος και συνέχιση της ύφεσης και το 2014, με μείωση του ΑΕΠ κατά 1,4%. Στο ίδιο μήκος κύματος με το ΔΝΤ κινείται και ο ΟΟΣΑ, που προβλέπει ύφεση της τάξης του 1,2% το 2014.


Ξεκατίνιασμα Πιπιλή-Μακρή - Βαριές κουβέντες και αποχώρηση από το στούντιο του Μέγκα [βίντεο]

Βαριές κουβέντες αντάλλαξε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή με τη Φωτεινή Πιπιλή στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Μega», με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη.

Ολα ξεκίνησαν όταν η Ραχήλ Μακρή είπε ότι πρέπει να καταδικαστεί και η άρνηση των Χρυσαυγιτών να αποδεχτούν το Ολοκαύτωμα των Εβραίων και η άρνηση της Μαρίας Ρεπούση να αποδεχτεί τη γενοκτονία των Ποντίων.

Η Φωτεινή Πιπιλή χαρακτήρισε «απαράδεκτη πολιτικά» την ταύτιση αυτή και κατηγόρησε τη βουλευτίνα των ΑΝΕΛ για «ξερολισμό», εκείνη απάντησε στο ίδιο ύφος, και η κατάσταση εξετράπη σε προσωπικό επίπεδο.

– «Να μας πείτε πώς μπήκατε στο δημόσιο, αποκλείεται να μπήκατε αξιοκρατικά, έχω δει το βιογραφικό σας», είπε η Πιπιλή.

– «Μπήκα μέσω ΑΣΕΠ, θα σας κάνω αγωγή», απάντησε η Μακρή.

– «Παριστάνεις την ιστορικό», πρόσθεσε η Πιπιλή «ενώ δεν είσαι».

– «Γιατί μήπως είσαι εσύ;» είπε η Μακρή.

– «Οχι, αλλά έχω λαμπρή καριέρα που εσύ δεν έχεις», ήρθε η απάντηση.

– «Οταν φτάσω στην ηλικία σου μπορεί να έχω κι εγώ λαμπρή καριέρα», την 'κάρφωσε' η Μακρή.

Για να βγει εκτός ορίων στη συνέχεια: «Είσαι δοσίλογος, όποιοι αρνούνται να καταδικάσουν τις σφαγές είναι δοσίλογοι».

Και δεν έμεινε εκεί. Χαρακτήρισε «χούντα» τη Βουλή, επειδή ο πρόεδρός της Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει επιβάλλει έλεγχο και στους βουλευτές, μετά τα απανωτά επεισόδια με τους κουμπουροφόρους Χρυσαυγίτες.

Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν έπεσαν διαφημίσεις στην εκπομπή, στο διάλειμμα όμως η Ραχήλ Μακρή αποχώρησε καταγγέλλοντας και το επίπεδο της συζήτησης και τους παρουσιαστές, λέγοντας ότι δεν την προστάτευσαν.


http://www.iefimerida.gr/

Νέο ριάλιτι θα εμφανίζει τους παίκτες γυμνούς!


Ήρθε η ώρα για την επιστροφή στη φύση…

Φαίνεται πως το νέο ριάλιτι του Discovery Channel θέλει τον άνθρωπο πίσω στις σπηλιές και μάλιστα όπως τον γέννησε η φύση!

Το Naked and Afraid θα παρουσιάζει την ιστορία ενός άντρα και μιας γυναίκας που είναι παντελώς άγνωστοι μεταξύ τους, θα πρέπει για 21 μέρες να μπορέσουν να επιβιώσουν και να βρουν το δρόμο για ένα συγκεκριμένο poin, 10 μίλια από το σημείο που ξεκινούν.

Το ριάλιτι θα ξεχωρίζει για το γεγονός ότι σε κάθε επεισόδιο θα προβάλλονται άλλα ζευγάρια, ενώ οι συμμετέχοντες δεν θα φορούν ούτε καν τα ρούχα τους κατά τη διάρκεια της επιβίωσης.

Το νέο ριάλιτι κάνει την πρεμιέρα του στις 23 Ιουνίου και στην ουσία θα είναι μια πιο γυμνή έκδοση του Survivor.

http://www.koolnews.gr/

Χουρέμ: Η παραμονή της στο ψυχιατρείο και το μήνυμα στο facebook!

Είναι ή δεν είναι τελικά άρρωστη η Χουρέμ; Θα επιστρέψει στην σειρά ή όχι;

Επικαλούμενη λόγους υγείας η ηθοποιός είχε ζητήσει να σταματήσουν τα γυρίσματα και πολλοί έκαναν λόγο για πως αυτό προέκυψε για οικονομικούς λόγους! Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα; Ο σύντροφος της ηθοποιού ισχυρίστηκε ότι η Μεριέμ είναι όντων άρρωστη μιλώντας σε συνέντευξη του. «Όντως έχει πρόβλημα υγείας, βρίσκεται σε φάση θεραπείας και υπάρχει και η έκθεση του γιατρού. Η Μεριέμ δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο για τα χρήματα. Ωστόσο οι υπεύθυνοι της σειράς δεν το πιστεύουν. Ο παραγωγός της ανακοίνωσε να αφήσει το δωμάτιο του ξενοδοχείου». Όλη αυτή η κινητοποίηση, όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν αναστάτωσε την ηθοποιό, που έδωσε σημεία ζωής μέσω facebook γράφοντας: «Αγαπητοί μου φίλοι, λυπάμαι πολύ που έμεινα μακριά σας όλες αυτές τις ημέρες. Πιστεύω ότι μετά από αυτή την περιπέτεια θα βγω ακόμη πιο δυνατή. Έχω δίπλα μου έναν από τους πιο γνωστούς καθηγητές ψυχιατρικής και αυτό μου δίνει την ελπίδα και τη βεβαιότητα ότι θα επανακτήσω τη δύναμη και την ενέργεια μου».

gossip-tv.gr

Αυτοκτόνησε ζευγάρι ψυχοθεραπευτών, που έδινε συμβουλές "αυτοβοήθειας"!

Μπορεί η μηνιαία ραδιοφωνική εκπομπή αυτοβοήθειας που παρουσίαζαν να ονομαζόταν «Το κυνήγι της ευτυχίας», όμως οι δυο ψυχοθεραπευτές δεν μπόρεσαν τελικά να την βρουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Daily News, η Λιν Ρόζεν, 46 ετών και ο Τζον Λίτινγκ 48 ετών, ζευγάρι και στη ζωή, έδωσαν τέλος στη ζωή τους τοποθετώντας πλαστικές σακούλες γύρω από τα κεφάλια τους και εισπνέοντας ήλιο.

Εκτός από τη ραδιοφωνική εκπομπή του με τίτλο «Το κυνήγι της ευτυχίας» στον σταθμό WBAI με θέμα «την προσωπική βελτίωση και ανάπτυξη», το ζευγάρι είχε επίσης ιδρύσει μια εταιρεία αυτοβοήθειας με όνομα «Γιατί Όχι Τώρα» και παρέδιδε μαθήματα.

Οι δύο θεραπευτές άφησαν πίσω τους δύο σημειώματα αυτοκτονίας, αφήνοντας υπόνοιες ότι ο 48χρονος δεν μπορούσε να βλέπει τη σύντροφό του να υποφέρει.


Οδηγός 105 ετών δηλώνει: E όχι και γέρος!

Δεν νομίζω ότι είμαι μεγάλος... λέει ο Μπομπ Έντουάρντς από τη Νέα Ζηλανδία, ο οποίος οδηγεί αυτοκίνητο τα τελευταία 88 από τα 105 χρόνια της ζωής του. Το αποδεικνύουν στην τελική και οι επιδόσεις του: μόλις ένα τρακάρισμα και ένα πρόστιμο. Κατά τα άλλα η ζωή συνεχίζεται.

O Έντουαρντς χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για τα καθημερινά ψώνια, αλλά και για να πηγαίνει στο γυμναστήριο. Φροντίζει επίσης την γυναίκα του, η οποία είναι 91 ετών.

Στη Νέα Ζηλανδία οι οδηγοί μετά τα 80 πρέπει να υποβάλλονται σε εξετάσεις ανά διετία προκειμένου να συνεχίσουν να οδηγούν.

Ο εκπρόσωπος της Υπηρεσίας της Νέας Ζηλανδίας που εκδίδει τα διπλώματα οδήγησης σημειώνει ότι οι νέοι άνθρωποι εμπλέκονται συχνότερα σε ατυχήματα.

«Για πολλούς ηλικιωμένους, το δίπλωμα οδήγησης είναι πάνω από όλα το δικαίωμα στην ανεξαρτησία, στην ικανότητα να είναι χρήσιμοι και να μην επιβαρύνουν κανέναν. Η δουλειά μας εδώ είναι να φροντίζουμε ώστε και το δικαίωμα αυτό να γίνεται σεβαστό, αλλά και οι δρόμοι μας να είναι ασφαλείς» λέει ο Αντι Νάκστεντ.

Σύμφωνα με το Βιβλίο Γκίνες, ο μεγαλύτερος σε ηλικία οδηγός που έχει καταγραφεί ήταν ο Φρεντ Χέιλ από τις ΗΠΑ, ο οποίος κρατούσε το τιμόνι μέχρι τα 108α γενέθλιά του, το 1998.

zoomblog

«Μ@λ@κας ο Κασιδιάρης» είπε ο Τατσόπουλος


Άμεση η αντίδραση του Πέτρου Τατσόπουλου, στα όσα δήλωσε στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης σχετικά με το Ολοκαύτωμα. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο facebook. «Επείγουσα φιλική σύσταση προς τη νομοπαρασκευαστική επιτροπή: από την καταδίκη όσων αρνούνται το Ολοκαύτωμα πρέπει απαραιτήτως να εξαιρεθούν οι μαλάκες», ήταν το σχόλιό του.



Τα παραμύθια της disney με ένα διαφορετικό- κακό- τέλος!

Το παλτό της Cruella φανερώνει την αγάπη της για τα σκυλάκια.
Αυτή είναι μια μικρή σειρά από ψηφιακές ζωγραφιές του Αμερικανού καλλιτέχνη Justin Turrentine με τους κακούς ήρωες τις Disney νικητές. Στις διάσημες ταινίες οι καλοί χαρακτήρες είναι πάντα νικητές. Εδώ ο καλλιτέχνης μας δίνει ένα διαφορετικό τέλος. Τι θα γινόταν αν στο τέλος νικούσαν οι κακοί; 
Απολαύστε αυτή την εκδοχή. Οι κακοί θριαμβευτές!
Δείτε τις παρακάτω εικόνες:

Η κακιά μάγισσα και τα αγάλματα νεράιδες

Η διαβολική βασίλισσα γιορτάζει τη νίκη της

Η Lady Tremaine και οι δύο ετεροθαλείς αδερφές φοράνε τα γοβάκια της σταχτοπούτας 

Η Ursula απολαμβάνει το γεύμα της

Απίστευτο: Κι όμως είναι ο Βασίλης Καρράς πρίν πολλά πολλά χρόνια!


Απο μικρό παιδί στις πίστες. Και μπορεί το σακάκι στην συγκεκριμένη φωτογραφία να τον κάνει να μοιάζει άντρας ωστόσο τα χαρακτηριστικά του προσώπου του τον προδίδουν. Ο Βασίλης Καρράς σε στέκι στη Νάουσα πριν πολλά πολλά χρόνια. Στα τέλη της δεκαετίας του 60. 

Αμούστακο αντράκι. Που να ήξερες τι θ΄ακολουθούσε…ή μήπως κάτι του έλεγε μέσα του πώς μετά απο πολλά πολλά χρόνια το ρεπερτόριό του θα ήταν μόνο δικές του επιτυχίες και σουξέ;


Ε ΠΟΤΕ! Με πόσα ευρώ μπορεί να κάνει διακοπές στην Ελλάδα ένας Ρουμάνος;


Στην αρχή ειπαμε “καλά, μα τι λένε τώρα;”. Μετά το διαβάσαμε και είπαμε “δεν μπορεί, λάθος είναι”. Είναι από αυτές τις πληροφορίες που δεν τις πιστεύεις αν δεν τις διαβάσεις κάπου. Αλλά και αφού το διαβάσαμε και το ψάξαμε, πάλι απίστευτο μας φαίνεται! Διότι “πακέτο”, προσφορά, όπως θέλετε πείτε το, στην τιμή του ενός ευρώ (1) το άτομο ανά διανυκτέρευση, δεν έχουμε όχι ξαναδεί, ούτε καν ξανακούσει!

Όχι, δεν διαβάσατε λάθος. Ένα ευρώ, το άτομο, τη βραδιά!

Και μάλιστα, κάποιοι δίνουν και… πρωϊνό μαζί!!!

Το διαβάσαμε στο kefaloniapress.gr – ευχαριστούμε για την επισήμανση chris – και το έχουμε ξαναδιαβάσει τρεις-τέσσερις φορές μέχρι να το εμπεδώσουμε!

Είναι από αυτά που σε αφήνουν άναυδο και αμήχανο να κάνεις οποιοδήποτε σχόλιο. Ο τύπος αυτός δε, του Travel Europe, αναφέρει και παραδείγματα συγκεκριμένα. Δεν γίνεται, παιδιά, πλάκα μας κάνουν…

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ SITE!!

Σύμφωνα με δηλώσεις στην ιστοσελίδα του ρουμανικού καναλιού RTV του Marius Carlan διευθυντή του τουριστικού πρακτορείου Europa Travel Έλληνες ξενοδόχοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας προσφέρουν απίστευτα χαμηλές τιμές για να προσελκύσουν τουρίστες από τη Ρουμανία που σε πολλές περιπτώσεις φτάνουν στη σοκαριστική τιμή του ενός ευρώ ανά διανυκτέρευση και μάλιστα με πρωινό!!!

Αναφέρει χαρακτηριστικά παραδείγματα από περιοχές όπως η Θάσος ,η Κέρκυρα κ.α ενώ σημειώνει ότι χαμηλές τιμές μπορεί να βρει κανείς στην Σκίαθο , στη Χαλκιδική αλλά και στην Κεφαλονιά!!!

Αναρωτιέται κανείς τι έσοδα μπορεί να προσφέρει αυτό το επίπεδο τουρισμού στην Ελληνική οικονομία και κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει τις τοπικές κοινωνίες;

http://www.athensmagazine.gr/

ΣΟΚ! Καθηγητής βίασε 15χρονη μαθήτρια που ήταν...


Στο δικαστήριο οδηγήθηκε ο Stephen Bowers o oποίος κατηγορείται για το βιασμό μιας 15χρονης μαθήτριάς του...

Ο 35χρονος εκπαιδευτικός από το West Yorkshire της Αγγλίας όταν διάβασε το ημερολόγιο της μαθήτριας, το οποίο είχε ξεχάσει στην τάξη, έμαθε ότι ήταν κρυφά ερωτευμένη μαζί του.

Από τότε άρχισε να φλερτάρει με την ανήλικη. Μάλιστα όπως ακούστηκε στο δικαστήριο επιχείρησε να την φιλήσει στο σχολείο ενώ μετά την παρέσυρε στο σπίτι των γονιών του όπου και την βίασε.

Η 15χρονη δήλωσε ότι προσπάθησε να τον απωθήσει ενώ του είπε ότι δεν ήθελε να έχουν ερwτική επαφή επειδή ήταν άρρωστη.

Ο καθηγητής αρνείται τις κατηγορίες και λέει ότι περίμενε μέχρις ότου η κοπέλα γίνει 16 και φύγει από το σχολείο.

ΣΟΚΑΡΕΙ η νέα μόδα στην Αμερική! Τι κάνουν για να χάσουν κιλά;;; ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!


Πρόκειται αναμφίβολα για την πιο αντισυμβατική θεραπεία κατά της παχυσαρκίας αλλά έχει  «φανατικούς» οπαδούς και πλέον τείνει να γίνει η νέα extreme μόδα στις ΗΠΑ. 

Είναι «ανακάλυψη» ενός από τους πιο διάσημους πλαστικούς χειρουργούς του Beverly Hills, του Nikolas Chugay, ο οποίος έχει κατοχυρώσει την πατέντα του από το 2009.

Ο λόγος για τη χειρουργική εμφύτευση στη γλώσσα του ασθενούς ενός ειδικού κομματικού σιλικόνης, ενός patch, που τοποθετείται σε τέτοιο σημείο ώστε να καθιστά εξαιρετικά επώδυνη και πρακτικά αδύνατη την μάσηση στερεάς τροφής.

Ετσι, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να χάσει γρήγορα και αποτελεσματικά τα περιττά κιλά του, αφού αδυνατεί να φάει οποιαδήποτε τροφή δεν βρίσκεται σε υγρή μορφή.

Είναι αναγκασμένος να συντηρείται μόνο με υγρά, ενίοτε ούτε καν με πολτοποιημένη τροφή που δεν μπορεί να καταποθεί άμεσα, χωρίς προηγουμένως να πρέπει να μασηθεί, έστω και ελάχιστα.

Ο χειρουργός ισχυρίζεται πως με τη μέθοδο αυτή «ακόμα και τα άτομα που έχουν μηδενική αντοχή και θέληση στο να ακολουθήσουν μια παραδοσιακή δίαιτα, δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να... χάνουν κιλά, έως και 10 το μήνα, για όσο διάστημα επιλέξουν, σε συμφωνία με τον διαιτολόγο και τον γιατρό τους, να κρατήσουν στο στόμα τους αυτό το θαυματουργό έλασμα».

Ο Dr Chugay ξεκαθαρίζει πως η μέθοδός του είναι μεν αποτελεσματική, πλην όμως όχι χωρίς παρενέργειες, όπως το πρήξιμο της γλώσσας τους, η δυσκολία στην ομιλία, ενίοτε και στην αναπνοή. Σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί και φλεγμονές, που αντιμετωπίζονται με τη χαορήγηση αντιβίωσης.

iefimerida.gr

Αυστραλία: Δικαιώθηκε το «ουδέτερο ον»!


Εφετείο της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία αναγνώρισε - για πρώτη φορά στην ιστορία - επισήμως το τρίτο φύλο. Δηλαδή, το δικαίωμα του ατόμου να μην επιθυμεί να ταυτίζεται είτε με το ανδρικό είτε με το γυναικείο φύλο αλλά να θέλει να αυτοπροσδιορίζεται ως... «ουδέτερο ον». 

Η απόφαση αυτή - που αφορούσε έναν 52χρονο - ανατρέπει τον ισχύοντα νόμο βάσει του οποίου όλοι ανεξαιρέτως οι πολίτες έπρεπε να αναγράφονται στα πιστοποιητικά γέννησης, γάμου και θανάτου με το ένα ή με το άλλο φύλο. Ο 52χρονος - σκωτσέζικης καταγωγής ακτιβιστής - Μέι Γουέλμπι Νόρι, διεκδίκησε το δικαίωμα να είναι ένα ουδέτερο ον το 2010, και τότε η κυβέρνηση του αναγνώρισε το δικαίωμα να αναγράφεται στα πιστοποιητικά ως «αορίστου γένους» (σ.σ: sex not specified). Όμως, λίγο αργότερα έλαβε επιστολή από το Ληξιαρχείο που τον πληροφορούσε ότι έγινε λάθος και δεν μπορούσε να είναι «ουδέτερο ον». 

Ο ίδιος είπε ότι στο μήνα που προηγήθηκε της επιστολής δεν υπήρχε πρόβλημα, αλλά δημιουργήθηκε όταν η υπόθεση του έλαβε διαστάσεις μέσω των ΜΜΕ. Ο Νόρι προσέφυγε τότε στο Εφετείο το οποίο έκρινε ότι «αν το εξετάσουμε σημασιολογικά, ο όρος "φύλο" δεν έχει αποκλειστικά διπλή έννοια, δηλαδή αρσενικό ή θηλυκό». «Δεν υπάρχουν πολλοί από μας, τέτοια περίεργα όντα, ο νόμος όμως πρέπει να ισχύει για όλους», ήταν το σχόλιο του 52χρονου.

Από το zougla.gr

Πτώμα άντρα κρεμόταν από αεροπλάνο για τέσσερις ημέρες!


Το πτώμα ενός άνδρα είχε σφηνωμένο επί τέσσερις ολόκληρες ημέρες, στο σύστημα τροχών προσγείωσης, ένα αεροπλάνο στη Μόσχα, το οποίο εκτελούσε κανονικά το δρομολόγιό του.
Το μακάβριο θέαμα εντόπισαν, εν τέλει, οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου της Μόσχας, κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας.
Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο RT, το πτώμα του Γεωργιανού βρισκόταν σφηνωμένο στο σύστημα τροχών του αεροπλάνου επί τέσσερις ημέρες, και είχε παγώσει και ξεπαγώσει τουλάχιστον επτά φορές. Ο θάνατός του εικάζεται ότι προήλθε λόγω του ψύχους, στην πρώτη απογείωση του αεροπλάνου.
Οι άνδρες του αεροδρομίου, παρατηρώντας το αεροπλάνο που προσγειωνόταν, προερχόμενο από το Ρίμινι, παρατήρησαν κάποιες ύποπτες κηλίδες αίματος στη μηχανή, με αποτέλεσμα να διερευνήσουν εξονυχιστικά το αεροσκάφος και να τεθούν αντιμέτωποι με το μακάβριο αυτό θέαμα.
Οι συνθήκες υπό τις οποίες ο άτυχος άνδρας βρέθηκε εκεί παραμένουν άγνωστες, με τις αρχές να ερευνούν την υπόθεση.

http://www.koolnews.gr/

Ψεύτικα μαλλιά, ψεύτικα νύχια...

































Μέγα ροζ σκάνδαλο στη Βρετανία: Το παιδί δεν είναι του Κάμερον!

Μια σχέση. ροζ τύπου απειλεί να προκαλέσει νέους κλυδωνισμούς στην κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας και την ίδια την καρέκλα του πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον. Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο αφήνοντας το Βρετανό πρωθυπουργό κυριολεκτικά στήλη άλατος.

Οι «κακές γλώσσες» στο ίντερνετ κάνουν λόγο για «ανάρμοστη σχέση» της συζύγου του Κάμερον, Σαμάνθα και του δημάρχου του Λονδίνου, Μπορίς Τζόνσον και προχωρούν ένα βήμα παραπέρα επισημαίνοντας ότι υπάρχει και καρπός του παράνομου έρωτα. 

Πρόκειται, σύμφωνα πάντα με τις διαδικτυακές φήμες, για την εννιάχρονη Νάνσυ Κάμερον, μια από τις κόρες του πρωθυπουργικού ζεύγους. 

Σύμφωνα μάλιστα με κάποια μέσα ενημέρωσης, ο Κάμερον έχει συγκαλέσει υπουργικό συμβούλιο με τη συμμετοχή των στενών του συμβούλων, σε μια προσπάθεια να βρει λύση.

"Η αποκάλυψη είναι δυναμίτης. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε όταν το ακούσαμε" δηλώνει πηγή προσκείμενη στον Κάμερον στην εφημερίδα Τhe Mail.

Η νέα αποκάλυψη έρχεται ενώ ο Βρετανός πρωθυπουργός δέχεται έντονες επιθέσεις ακόμη και από το εσωτερικό του κόμματος του για το δημοψήφισμα σχετικά με την παραμονή της Μεγάλης Βρετανίας στην Ε.Ε., τη νομιμοποίηση των γκέι γάμων, τον απόηχο της ρατσιστικής επίθεσης μουσουλμάνων που οδήγησε στη σφαγή του 25χρονου στρατιώτη αλλά και την κατακραυγή προσωπικά για τον πρωθυπουργό και τη ρομαντική απόδραση με τη σύζυγό του σε τουριστικό προορισμό στην Ισπανία.


Δείτε αναλυτικά ποια ζώδια κάνουν... ξεπέτες και ποια όχι!

Σeξ ...μιας νύχτας! Δεν είναι ίσως πάντα μια άσχημη ιδέα, αλλά, … το κάνει ή δεν το κάνει;

Καλοκαιράκι, σε κλαμπ κοντά στην παραλία. Ο DJ παίζει Κοκκίνου, “Σε βλέπω και παιδεύομαι / τα χείλη σου από τώρα γεύομαι/ Δεν θα ντραπώ, θα σηκωθώ και θα 'ρθω / εδώ και τώρα να σου πω...”

Φίλες και φίλοι προσοχή! Δεν συμπεριφέρονται όλοι το ίδιο, μπροστά στο ενδεχόμενο ενός one night stand! Καθοριστικό ρόλο σε αυτό, παίζει το ζώδιο του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Πριν λοιπόν κάνετε την ανάλογη κίνηση, ρωτήστε το ζώδιο του, για να προβλέψετε τις αντιδράσεις του! Αλλά, μη ξεχνάτε, μπορεί μια ξεπέτα... να έχει και συνέχεια!

Κριός
Ο Κριός ζει για τη στιγμή, αδιαφορώντας για το αν θα υπάρξει αύριο. Είναι παρορμητικό ζώδιο και από την φύση του θέλει να περνάει καλά. Σίγουρα λοιπόν, αν του δοθεί η ευκαιρία, δε θα την αφήσει να πάει χαμένη!

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι από τα πιο σταθερά ζώδια, δεν του αρέσει το περιστασιακό sex, γιατί απλά θέλει να ξέρει που βαδίζει στα ερωτικά του. Θα έκανε sex της μιας βραδιάς, μόνο σε περίπτωση που θα ένοιωθε (ή που θα ήλπιζε) ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει μελλοντικά σε κάτι πιο σταθερό!

Δίδυμοι
Άνετα θα έκανε one night stand ο Δίδυμος, αποζητά την τρέλα στον έρωτα και θέλει να δοκιμάζει συνεχώς καινούρια πράγματα. Κυνηγάει συνεχώς το πάθος και την ένταση και θα κάνει τα πάντα, αρκεί να περάσει καλά και να αποκτήσει νέες εμπειρίες.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος διακρίνεται από τη σταθερότητά του και, λόγω της ανασφάλειας που έχει, δεν θα έμπλεκε σε καταστάσεις της μιας βραδιάς. Προτιμά μια σταθερή σχέση, όπου θα μπορεί να εκδηλώνει το συναίσθημά του και θα εισπράττει ασφάλεια. Πριν το τρίτο ραντεβού, μην περιμένεις να τον “ρίξεις”…

Λέων
Παρόλο που υπερηφανεύεται για τις κατακτήσεις του και για τον άστατο χαρακτήρα που δήθεν έχει, ο Λέοντας δύσκολα θα μπει στη διαδικασία του περιστασιακού sex. Αγαπά τον θεσμό της οικογένειας και αποζητά μια σταθερή σχέση, αν μάλιστα κάποιο άτομο του εκδηλώσει ενδιαφέρον για ένα one night stand, θα το σχολιάσει με μάλλον αρνητικό τρόπο.

Παρθένος
 Ο Παρθένος θα ενδώσει σε σχέση της μιας βραδιάς, μόνο αν δεν μπορεί να ελέγξει το πάθος του, πράγμα που συμβαίνει σπάνια. One night stand θα προκύψουν ελάχιστες φορές στη ζωή του και κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες.

Ζυγός
Ο Ζυγός παρασύρεται εύκολα από το πάθος του. Όταν νιώσει για ένα πρόσωπο ακατανίκητη έλξη, ακόμη κι αν η πρόθεσή του δεν είναι να οδηγηθεί σε ένα one night stand, μπορεί να υποκύψει πριν καλά-καλά το πάρει χαμπάρι. Συχνά όμως, μετά από μια τέτοια βραδιά, θα νιώσει ενοχές και θα επιδιώξει να κάνει τη σχέση πιο σταθερή.

Σκορπιός
Είναι από τα πιο καυτά κι ερωτικά ζώδια ο Σκορπιός, δεν ζει χωρίς sex. Γι’ αυτό, πολύ εύκολα θα προχωρήσει σε σχέση της μιας βραδιάς, ακόμη κι αν η αρχική πρόθεσή του δεν είναι αυτή αλλά η δημιουργία ενός σταθερού δεσμού.

Τοξότης
Θέλει να νιώθει ελευθερία και δύσκολα δεσμεύεται. Μέχρι να βρεθεί λοιπόν το κατάλληλο άτομο, που θα καταφέρει να τον κερδίσει ολοκληρωτικά, ο Τοξότης περνάει από τη μια εφήμερη σχέση στην άλλη, με μεγάλη ευκολία κι άνεση!

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει ρεαλιστικά και, ίσως για κάποιους, πεζά το θέμα του έρωτα. Νοιώθει πολλές φορές ότι σπάνια μπορεί να υπάρξει αληθινή αγάπη και εμπιστοσύνη ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Το αποτέλεσμα είναι να ζει το σήμερα στον έρωτα και να μην τον απασχολεί ιδιαίτερα το αύριο.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος, άλλα δείχνει και άλλα θέλει στην πραγματικότητα. Παριστάνει ότι ζει για τη στιγμή στα ερωτικά του, αλλά κατά βάθος αναζητά τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Δε θα αρνηθεί ένα one night stand, η καρδιά του όμως άλλα θα προστάζει.

Ιχθείς
Παρόλο που ισχυρίζεται ότι αναζητά μια σταθερή σχέση και την ασφάλεια που μπορεί να του προσφέρει, ο Ιχθύς παρασύρεται εύκολα από το πάθος του όταν νιώσει ερωτική έλξη. Το αποτέλεσμα είναι οι πράξεις του να έρχονται σε αντίθεση με τα λεγόμενα του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το κάνει εσκεμμένα.



Πηγή: astrologos

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger