Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΡΕΪ Η γυναίκα με τα μεγαλύτερα χείλη του κόσμου!

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013


Η Κριστίνα Ρέι (Christina Ray) ήθελε να μοιάσει στο αγαπημένο της καρτούν την περίφημη Τζέσικα Ράμπιτ...
Πλέον και έπειτα από αλλεπάλληλες ενέσεις σιλικόνης είναι η γυναίκα με τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο!
Μπορεί οι επεμβάσεις να τις έχουν κοστίσει πάνω από τέσσερις χιλιάδες ευρώ, μπορεί να παραδέχεται η ίδια ότι έχει εθισμό στη... σιλικόνη, ωστόσο, δεν το μετανιώνει και μάλιστα ετοιμάζεται να προχωρήσει και σε νέες πλαστικές επεμβάσεις.
Η Κριστίνα δηλώνει ότι επιθυμεί να μοιάσει στο πρότυπό της και για το λόγο αυτό προέβη σε... εκατό ενέσεις σιλικόνης.
Μπορεί να μην το πέτυχε ιδιαίτερα, ωστόσο, εκείνο που κατάφερε είναι να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες για τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο.
Η ίδια δηλώνει ότι εάν μπορέσει να βρει τα χρήματα θα φροντίσει ώστε να κάνει αυξητική στήθους, αλλά και να αλλάξει τα αυτιά της για να τα κάνει πιο μυτερά και να θυμίζει... ξωτικό!


http://www.radar.gr

ΚΕΪΤΙ ΠΕΡΙ Ο λόγος που έκοψε "μαχαίρι" την Ριάνα



Δεν έχουν ψυχρανθεί απλά οι σχέσεις τους, πλέον δεν λένε ούτε καλημέρα.
Ο λόγος για την Κέιτι Πέρι (Katy Perry) και την Ριάνα (Rihanna) που η άλλοτε κολλητή τους φιλία τέλειωσε άδοξα.
Αιτία της διαμάχης των δυο σταρ φαίνεται πως αποτελεί η απόφαση της δεύτερης να τα επιστρέψει στην αγκαλιά του Κρις Μπράουν (Chris Brown). Όπως αναφέρει το περιοδικό US Weekly, η Πέρι είναι τόσο έξαλλη με την πρώην κολλητή της που έφτασε στο σημείο να ζητήσει από τους διοργανωτές των βραβείων Grammy να μην καθίσει δίπλα της κατά τη διάρκεια της τελετής.
Η Ρίρι πάντως έκανε ξεκάθαρο σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό "Rolling Stone" πως δεν ενδιαφέρεται για τη γνώμη των άλλων και ότι είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Κρις.

http://www.radar.gr

Η γυναίκα με το ωραιότερο πρόσωπο στον κόσμο!



Η 18χρονη Αγγλίδα φοιτήτρια Florence Colgate διαθέτει το πρόσωπο με τις ιδανικότερες, σύμφωνα με τα μαθηματικά, αναλογίες στον πλανήτη.
«Μεγάλα μάτια, ψηλά ζυγωματικά και παχιά χείλη είναι οι βασικές συνιστώσες ενός όμορφου προσώπου. 
Και η Florence τα διαθέτει», υποστηρίζει η ερευνήτρια Κάρμεν Λεφέβρ του πανεπιστημίου του St. Andrews.

Ακόμη η πανέμορφη βρετανίδα διαθέτει και την ιδανική απόσταση μεταξύ του στόματος, των ματιών, του πηγουνιού και του μετώπου.
Σύμφωνα με τις επιστημονικές έρευνες, αυτή η αναλογία πρέπει να είναι 46%.
Και η Florence φτάνει το 44%.

Έτσι για τους παραπάνω λόγους η νεαρή κοπέλα κέρδισε στον πρωτότυπο διαγωνισμό Lorraine-Naked, που διοργανώθηκε από την ομώνυμη εταιρία καλλυντικών.
Οι διαγωνιζόμενες παρουσιάζοντα για να μετρηθούν από τους επιστήμονες χωρίς make up, ενώ δεν γίνονταν δεκτές κοπέλες που είχαν κάνει κάποια πλαστική επέμβαση.
Η Florence εργάζεται -παράλληλα με τις σπουδές της σε Διοίκηση επιχειρήσεων- ως σερβιτόρα σε μαγαζί fish and chips… 

http://www.i-diadromi.gr


Αποκάλυψη: Αυτοί είναι οι 12 μύθοι του σεx!


Με την ερωτική επιθυμία των Ελλήνων να βρίσκεται στο ναδίρ εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, της ανασφάλειας και της ανεργίας, οι ειδικοί του Ινστιτούτου Μελέτης των Ορολογικών Παθήσεων καταρρίπτουν 12 δημοφιλείς μύθους για το σεx.

Το πόρισμα των μελετών που δημοσιεύονται με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας, η οποία συμπίπτει με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, δείχνουν ότι μόνο το 21% των γυναικών θεωρεί πως... το μέγεθος μετρά περισσότερο στο seχ και πως η σεxουαλική πράξη δεν ξεπερνά σε διάρκεια τα 5,4 λεπτά.

Επίσης, τα περισσότερα ζευγάρια ακόμα και προ ύφεσης έκαναν sex μόλις μία φορά την εβδομάδα, ενώ ο ερχομός ενός παιδιού δρα καταλυτικά στη σεxουαλική τους ζωή, με το 50% των ζευγαριών να τη χαρακτηρίζει «κακή» μετά τη γέννηση του απόγονου.

Μύθος αποδεικνύονται επίσης το ότι η αυτοϊκανοποίηση σταματά όταν υπάρχει σεξουαλικός σύντροφος, καθώς συνεχίζεται για το 85% των ανδρών και το 45% των γυναικών.

Σχολιάζοντας τα ευρήματα των μελετών και την επίδραση των συνθηκών που επικρατούν στην εποχή μας, ο καθηγητής Ουρολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του ΙΜΟΠ, κ. Δημήτρης Χατζηχρήστου, επισημαίνει πως η οικονομική κρίση αποτελεί πηγή μόνιμου στρες και ισοπεδώνει την ερωτική επιθυμία.

«Καταλυτικό ρόλο παίζει και η ανεργία, που τετραπλασιάζει τον κίνδυνο σεξουαλικής δυσλειτουργίας, όσο δηλαδή την επηρεάζει και η καρδιοπάθεια. Το seχ δρα καθοριστικά στη ζωή μας, είναι το σφουγγάρι του μαυροπίνακα που τα σβήνει όλα. Όταν βέβαια είμαστε μπλοκαρισμένοι από τα χαράτσια και την ανεργία, δεν προσλαμβάνουμε καν τα ερωτικά ερεθίσματα».


Πεταμένο μέσα σε χόρτα σε νεκροταφείο βρέθηκε το 18 μηνών αγοράκι που εξαφανίστηκε στη Κύπρο!



Ευτυχή κατάληξη είχε η εξαφάνιση του...

18 μηνών αγοριού που τα ίχνη του είχαν χαθεί από νωρίς το πρωί όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες εξαφανίστηκε από τη βεράντα του σπιτιού του παππού και της γιαγιάς του στον  Ύψωνα Λεμεσού!

Βρέθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι  σε ένα … νεκροταφείο!!!

Τον μικρό Σταύρο Στυλλή βρήκε μια γυναίκα έξω από το κοιμητήριο Ύψωνα σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων μακριά από το σπίτι του παππού και της γιαγιάς του.

H γυναίκα, που επισκέφθηκε το κοιμητήριο, άκουσε το παιδάκι να κλαίει και το βρήκε βρεγμένο από τη βροχή να κάθεται μέσα σε χόρτα δίπλα από μιά ξύλινη παράγκα, 50 μόλις μέτρα από την είσοδο του κοιμητηρίου.

Μόλις αντιλήφθηκε το αγοράκι, ειδοποίησε περαστικό, ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε την οικογένεια.

Αμέσως ο πατέρας πήγε αμέσως στην περιοχή, όπου παρέλαβε ο ίδιος το παιδί του.

Όπως δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ο Δήμαρχος Ύψωνα, η γυναίκα είχε μεταβεί στο κοιμητήριο για να ανάψει το καντήλι στον τάφο του συζύγου της όταν άκουσε τα κλάματα μου 18μηνου παιδιού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη το μωρό βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ωστόσο για προληπτικούς λόγους έχει μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, προκειμένου να εξεταστεί από ιατρούς.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για να διαπιστωθεί ποιος απήγαγε το παιδί και πώς κατέληξε στο σημείο που εντοπίστηκε.

star.gr

Η ιστορία του ζευγαριού που γνωρίστηκε στο Instagram και τα έφτιαξε μέσω Facebook


Μέσω του Instagram βρήκαν την αγάπη ο νεαρός Μπέιλι Γκέιτς και η Ράιν Γουίλιαμς. Το μόνο που χρειάστηκαν για να καταφέρουν να βρουν το άλλο τους μισό ήταν ένα κινητό και ένας προσωπικός λογαριασμός στο γνωστό χώρο ανάρτησης φωτογραφιών.
Τόσο ο Γκέιτς, όσο και η Γουίλιαμς διατηρούσαν λογαριασμούς στο Instagram για περισσότερο από ένα χρόνο. Κάποια στιγμή έτυχε να ακολουθήσουν το ίδιο hashtag # northwestisbest, που δημιουργήθηκε από τον Μπεν Σκούιλερ,@ benschuyler.
Τότε ο 20χρονος παρατήρησε μια σειρά φωτογραφιών της 21χρονος στο Instagram. Αμέσως κατάλαβε ότι έχουν πολλά κοινά στοιχεία και ότι πιθανότατα να ταιριάζουν.
Αργότερα βρήκε ο ένας το λογαριασμό του άλλου στο Facebook και άρχισαν να ανταλλάσσουν τα μηνύματα. Μετά από λίγο καιρό αποφάσισαν να συναντηθούν κοντά στο Σιάτλ.
«Το πρώτο ραντεβού μας έγινε σε ένα καφέ, που τώρα έχει γίνει το στέκι μας!», είπε η Γουίλιαμς στη Daily Μail, προσθέτοντας, «Στη συνέχεια, πήγαμε για σούσι, και ολοκληρώσαμε τη βραδιά μας σε κλαμπ. Από εκείνη τη μέρα και μετά είμαστε αχώριστοι».
Τώρα πλέον οι δυο τους εκτός από την αγάπη που τρέφει ο ένας για το πρόσωπο του άλλου, μοιράζονται και την κοινή τους αγάπη για το Instagram.




http://www.iefimerida.gr


Απίστευτο ρεκόρ: Φιλιόντουσαν για 58 ώρες και 35 λεπτά!




Μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες κέρδισε ένα ζευγάρι Ταϊλανδών, που φιλιόταν για 58 ώρες, 35 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα, στο πλαίσιο διαγωνισμού στο παραλιακό θέρετρο Πατάγια.

Ο 44χρονος Εκατσάι Τιραναράτ και η 33χρονη σύζυγός του Λακσάνα έλαβαν χρηματικό έπαθλο 3,350 δολαρίων και δύο διαμαντένια δακτυλίδια αξίας για το συνεχές φιλί τους που ολοκληρώθηκε νωρίς χθες το απόγευμα.

Τον διαγωνισμό φιλιού διοργάνωσε το μουσείο Ripley's Believe It or Not στην Πατάγια, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της Μπανγκόκ με αφορμή την χθεσινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το παγκόσμιο ρεκόρ είχε καταγραφεί πέρυσι με ένα φιλί διάρκειας 50 ωρών, 25 λεπτών και ενός δευτερολέπτου. Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να κρατήσουν σε συνεχή επαφή τα χείλη τους, ακόμη και στα διαλείμματα που πηγαίνουν στην τουαλέτα.

Πώς ήταν νέα η Γεωργία Βασιλειάδου

Δείτε μία φωτογραφία της από το παρελθόν

Η Γεωργία Βασιλειάδου, η «ωραία των Αθηνών» χρειάστηκε ν αλλάξει όνομά της για να κάνει καριέρα στο θέατρο. Η Γεωργία Αθανασίου όπως ήταν το πραγματικό της όνομα- γεννήθηκε την 1η Ιανουαρίου 1897, στην Αθήνα και πέθανε στις 12 Φεβρουαρίου του 1980. 

Η πιο «άσχημη» σταρ του κινηματογράφου μας ήταν μία από τις μεγαλύτερες κωμικούς.

Δείτε μία φωτογραφία της από το παρελθόν...


Τρομακτική ανακοίνωση της NASA για την Τουρκία



Η ΝΑΣΑ ανακοίνωσε πως η απώλεια του γλυκού νερού στην περιοχή στην οποία περιλαμβάνεται και η Τουρκία, έχει φτάσει σε επίπεδα συναγερμού.

Σε έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό της Αμερικανικής Γεωφυσικής Ένωσης της ΝΑΣΑ ¨Water Resources Research¨, αναφέρεται πως η κακή διαχείριση στην Μέση Ανατολή, η αυξημένη ζήτηση σε υπόγεια νερά και οι επιπτώσεις της ξηρασίας του 2007, έχουν προκαλέσει απώλεια νερού σχεδόν ίση με το μέγεθος της Νεκράς θάλασσας

Οι ερευνητές εστιάζουν πως τα αποθέματα νερού κατά μήκος της κοιλάδας των ποταμών Τίγρη και Ευφράτη σε Τουρκία, Συρία, Ιράκ και Ιράν, έχουν μειωθεί κατά 144 εκ. κυβικά χιλιόμετρα.

Στην έρευνα στην οποία εξετάζονται δεδομένα επταετίας αρχής γενομένης από το 2003, διαπιστώνεται πως το 60% αυτής της απώλειας προέρχεται από την άντληση των υπόγειων υδάτων, το 1/5 από τις μειωμένες χιονοπτώσεις, και το υπόλοιπο από την ξηρασία. (tourkikanea)

Δείτε για πρώτη φορά τη γυναίκα που παντρεύεται ο Τριαντάφυλλος!


Είναι ερωτευμένος, ευτυχισμένος και έτοιμος να ενωθεί με την αγαπημένη του με τα ιερά δεσμά του γάμου, όπως παραδέχτηκε και δημόσια ο Τριαντάφυλλος...

Την καλύτερη φάση της ζωής του διανύει ο Τριαντάφυλλος. Σε επαγγελματικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι εμφανίσεις του στο Premiera Live με τον Αλέκο Ζαζόπουλο σκίζουν ενώ ο ίδιος είναι έτοιμος να εγκαταλείψει το κλάμπ των εργένηδων.

Και όλα αυτά χάρη στη σύντροφο του Δήμητρα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τυχαία σε μια καφετέρια στην Βάρκιζα. «Ήταν μια κούκλα. Αμέσως δέσαμε. Ήταν από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της ζωής μου» περιγράφει σε συνέντευξη του στο corfuportal.gr ο δημοφιλής τραγουδιστής. «Επάνω της με προσέλκυσε η γοητεία της και η καλοσύνη της.

Με έχει κάνει πιο ώριμο, έχω βρει τον άνθρωπο μου. Είναι δίπλα μου σε όλες τις στιγμές, είναι ο έρωτας μου» εξομολογήθηκε για τον έρωτά του ο Τριαντάφυλλος... ενώ παραδέχτηκε πως «ναι» ο γάμος δεν απέχει και πολύ. «Ο σκοπός του ανθρώπου είναι και αυτός. Να παντρευτεί και να κάνει παιδιά. Είμαστε σε αυτό το δρόμο και εμείς».



Προσέξτε ποια φλερτάρετε στο γραφείο!-Το 30% αυτών των σχέσεων οδηγεί σε γάμο!

Είναι γεγονός τελικά ότι η παντοτινή αγάπη μπορεί να είναι πιο κοντά από ό,τι πολλοί πιστεύουν!
Σύμφωνα με νέα έρευνα του Builder Career διαπιστώθηκε ότι το 30% των συναδέλφων που εργάζονται και διατηρούν σχέση, καταλήγουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Οι εργασιακοί χώροι που διεξήχθη η έρευνα αφορούσε γραφεία τεχνολογίας και πληροφορικής, βιομηχανίες , χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και χώρους υγειονομικής περίθαλψης.
Το 39% των ερωτηθέντων ανάμεσα σε 4.216 εργαζόμενους δήλωσαν ότι είχαν συνάψει σχέση με συνάδελφο τουλάχιστον μία φορά κατά τη διάρκεια του εργασιακού τους βίου. Από αυτόν τον αριθμό το 29% παραδέχθηκαν ότι η σχέση που είχαν συνάψει οδήγησε στο γάμο.
Διάσημα ζευγάρια που συναντήθηκαν στη δουλειά και έμειναν για πάντα μαζί είναι ο Μπάρακ Ομπάμα και η Μισέλ, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί και ο Διευθύνων Σύμβουλος της CBS, Λέσλι Μούβνες και η σύζυγός του Τζούλι Τσεν.


http://www.koolnews.gr/

Γιατί φοβόμαστε τον θάνατο;



Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί η σκέψη του θανάτου μας παγώνει; Γιατί η σκέψη ότι μπορεί να χάσουμε αγαπημένα πρόσωπα μας τσακίζει; Γιατί η σκέψη ότι εμείς μπορεί να πεθάνουμε και να μην ξαναδούμε ανθρώπους που αγαπάμε, μας μουδιάζει; Γιατί ο θάνατος σαν έννοια μας φοβίζει, μας τρομοκρατεί; Στο επιστημονικό άρθρο που θα διαβάσετε θα κατανοήσετε πλήρως γιατί μας καταλαμβάνει ο φόβος του θανάτου, γιατί αναρωτιόμαστε εάν υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο και ποιος ο ρόλος της θρησκείας και των φιλοσόφων σε αυτό....


Του Δημήτρη Κούκη

παιδοψυχολόγου, ψυχοθεραπευτή

Ο βασικότερος αντίπαλος της πίστης και της εμπιστοσύνης είναι ο φόβος. Ένας φοβισμένος άνθρωπος βιώνει επώδυνα το συναίσθημα της απόγνωσης και στην προσπάθειά του να αποφύγει τις φοβίες του, συχνά απομακρύνεται από τον πυρήνα της ύπαρξής του.

Ο πιο σημαντικός φόβος ίσως είναι αυτός του θανάτου, που αποτελεί πανανθρώπινο κι οικουμενικό φαινόμενο και είναι διαρκώς παρών στη σκέψη των ανθρώπων καραδοκώντας σε σκοτεινές πλευρές του μυαλού τους. Η τρομακτική σκέψη του αναπόφευκτου του θανάτου μας εμποδίζει να απολαύσουμε τη ζωή και συχνά πυροδοτεί εκδηλώσεις ψυχοπαθολογικής συμπεριφοράς, όπως η κατάθλιψη ή οι κρίσεις πανικού. Κάποιοι φτάνουν στο σημείο να μισήσουν την ίδια τη ζωή, λόγω της απειλής του θανάτου.

Οι άνθρωποι βιώνουμε το θάνατο άλλοτε ως προσωπική αποτυχία ή ως αδικία, άλλοτε ως χρεοκοπία της ιατρικής και της επιστήμης, άλλοτε ως αδυναμία να κρατήσουμε στη ζωή αυτούς, που αγαπάμε με τρόπο μαγικό.

Ο φόβος του θανάτου πολλές φορές καταλαμβάνει τόσο χώρο και χρόνο στη ζωή μας, ώστε αδυνατούμε να ζήσουμε την ίδια τη ζωή. Είναι τόσο έντονη η παρουσία του, που αποτελεί μια διαρκή απειλή. Κάποιοι πιστεύουν ότι πάσχουν από αμέτρητες αρρώστιες.... Κάποιοι προσπαθούν να προβλέψουν το τέλος της ζωής, για να εμποδίσουν τον ερχομό του ή γίνονται ατρόμητοι για να φοβίσουν το θάνατο... Κάποιοι αναζητούν την αιωνιότητα μέσα από την υστεροφημία, την κοινωνική καταξίωση, την απόκτηση πλούτου και δύναμης… Κάποιοι στρέφονται σε «υπερφυσικές» θρησκευτικές δοξασίες και αστρολογικές προβλέψεις…

Παρ’ όλα αυτά η οδύνη του θανάτου κυριεύει τη ζωή των περισσοτέρων ανθρώπων κι αναστατώνει τη σκέψη και τη συμπεριφορά τους. Η πλήρης άρνηση του επερχόμενου τέλους της ζωής, όπως και η εμμονή σε σκέψεις για το θάνατο, φανερώνουν τον ίδιο ακριβώς φόβο: να κοιτάξουμε κατάματα το θάνατο.

Ο φόβος του θανάτου υπάρχει πάντα κάτω από την επιφάνεια. Μας κυνηγάει σε όλη μας τη ζωή και εμείς χτίζουμε αμυντικούς μηχανισμούς, για να μπορέσουμε να χειριστούμε την επίγνωση του θανάτου. Δεν μπορούμε όμως να τον βγάλουμε απ' το μυαλό μας. Ξεσπάει σε κάθε εφιάλτη μας. «Προτιμάμε καλύτερα να πεθαίνουμε κάθε ώρα από το φόβο του θανάτου, παρά να πεθάνουμε μια φορά» αναφέρει ο Σαίξπηρ.

Αλλά το ζήτημα του θανάτου απασχολούσε έντονα τους ανθρώπους ήδη από πολύ παλιά. Ο Σωκράτης ζητούσε από τους ανθρώπους να σκεφτούν και να φιλοσοφήσουν πάνω σε θέματα ζωής και θανάτου και να τα αποδεχτούν, ενώ ο Επίκουρος πίστευε, ότι η αποστολή της φιλοσοφίας είναι να ανακουφίσει την ανθρώπινη δυστυχία και θεωρούσε βασικότερη αιτία δυστυχίας τον πανταχού παρόντα φόβο μας για το θάνατο.

Η Αγία Γραφή, ως έκφραση της Θείας Αποκάλυψης τού Θεού στον άνθρωπο, αναφέρεται σε ισόβιους δούλους για το φόβο του θανάτου "και απαλλάξη τούτους, όσοι φόβω θανάτου δια παντός του ζην ένοχοι ήσαν δουλείας" (Εβραίους 2/β: 14,15).

Όσο για την σύγχρονη επιστήμη, κατάφερε μεν να εμποδίζει την έναρξη της ζωής, δε μπόρεσε ωστόσο να νικήσει το τέλος της.

Κι ο Γούντι Αλεν ευφυολογώντας ανέφερε ενδεικτικά: «Δεν φοβάμαι το θάνατο, απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα έρθει»!

Ο σημαντικότερος εν ζωή υπαρξιακός ψυχοθεραπευτής, ο Irvin Yalom, μας προσκαλεί να μην αγνοήσουμε το θάνατο, ούτε να τον ξορκίσουμε, αλλά να πετύχουμε το δυσκολότερο: να συμφιλιωθούμε μαζί του και να αναμετρηθούμε με το μεγαλύτερο ανθρώπινο φόβο.

Αν κάτι καταλαβαίνουμε από τα παραπάνω, είναι ότι τελικά ο φόβος του τέλους της ζωής αγγίζει σε υπαρξιακό επίπεδο ευαίσθητες και κρίσιμες πτυχές της ίδιας της ανθρώπινης ύπαρξης, κι όχι μόνο του τέλους της. Ο θάνατος και η εσωτερική επεξεργασία του θανάτου αναδεικνύει ξεκάθαρα τη συνολικότερη θεώρηση του καθενός μας για το νόημα της ζωής, για τις σχέσεις με τον εαυτό μας, τους άλλους και τον κόσμο, για το πεπερασμένο της ύπαρξης. Είναι πραγματικά μια βιαιότητα η εμπειρία του πένθους, είναι όμως σημαντικό να αναγνωρίσουμε, ότι η ύπαρξη του θανάτου μάς βοηθά να ζήσουμε καλύτερα. Η χαρά, η νοηματοδότηση της ζωής, οι αναμνήσεις και οι εγγραφές από το παρελθόν, η μοναξιά, η απόγνωση, η ελευθερία, η φθορά, η αρρώστεια... μας οδηγούν να αναμετρηθούμε με τα δεδομένα της ύπαρξης και συνταράσσουν ενδότερες δομές της ψυχής μας. Η επεξεργασία του θανάτου αποτελεί την πιο σκοτεινή πλευρά της ύπαρξής μας, καθώς ο τρόπος με τον οποίο βιώνουμε το επερχόμενο τέλος, εξαρτάται από το πώς βιώνουμε την ίδια τη ζωή μας. Και τελικώς, όταν κάποιος δεν συλλαμβάνει το μεγαλείο της ζωής, γιατί να τον απασχολεί ο θάνατος;

Αν προχωρήσουμε ένα βήμα πιο πέρα τον συλλογισμό μας, θα καταλάβουμε ότι ο άνθρωπος φοβάται το χρόνο, καθώς αναζητά απεγνωσμένα να ανακαλύψει το μέλλον του, αντί να προσπαθεί να το διαμορφώσει. Και η αδυναμία του να ελέγξει τη ζωή του, τον κρατά καθηλωμένο στο ίδιο σημείο, σταματημένο και στατικό. Ο φόβος υπερτερεί μπροστά στην προσωπική ανάληψη ευθύνης κι ακολουθεί η πλήρης απουσία προσωπικής ελευθερίας. Συνεπώς η μελέτη του θανάτου από αδυναμία μπορεί να γίνει ανάληψη ευθύνης και κατάκτηση ελευθερίας.

Με λίγα λόγια, μιλώντας για το θάνατο, ουσιαστικά μιλάμε για τη ζωή. Και η επεξεργασία του θανάτου μπορεί να χαρίσει στη ζωή ένα νόημα που δεν είχε πριν, αν μετακινηθούμε εσωτερικά από την άρνηση του θανάτου στην αποδοχή της ζωής κι από την απελπισία για το αύριο στη φροντίδα για το τώρα. Αντ’ αυτού, μερικές φορές αναβάλλουμε την ίδια μας τη ζωή, επειδή νοιώθουμε πολύ απασχολημένοι με τα μικρά θέματα που εμφανίζονται.

Η συνάντηση με το θάνατο, άρα, δεν καταλήγει υποχρεωτικά σε απόγνωση, που στερεί τη ζωή από κάθε σκοπό. Αντίθετα, είναι μία εμπειρία που θα μας ξυπνήσει και θα μας οδηγήσει σε μια ζωή πιο πλήρη. Ο φόβος του θανάτου είναι στην ουσία ο φόβος του ανεκπλήρωτου. Γι αυτό και αρπαζόμαστε απ’ τη ζωή, γιατί βιώνουμε τη ζωή μας ως κάτι ανεκπλήρωτο.

Η αγωνία του θανάτου επισκέπτεται κάθε ψυχοθεραπευτική συνεδρία. Η ψυχοθεραπεία αποτελεί βαθιά και περιεκτική εξερεύνηση της πορείας του νοήματος της ζωής ενός ανθρώπου. Και δεδομένου ότι ο θάνατος κατέχει τόσο κεντρική θέση στην ύπαρξη μας και ότι ζωή και θάνατος αλληλοεξαρτώνται, δεν είναι δυνατόν να τον αγνοήσουμε. Ο θεραπευτής στοχεύει να συνδεθεί βαθιά κι αυθεντικά με τους ασθενείς του και καλείται πάντοτε, όχι απλώς να διαχειριστεί τη συμπτωματολογία των περιστατικών, αλλά να αναδείξει και να επεξεργαστεί τη συνολικότερη θεώρηση του θεραπευόμενου για το νόημα της ζωής, για τις έσχατες έγνοιες της ύπαρξης, όπως η φθορά, η ελευθερία, η υπαρξιακή απομόνωση, για τις διαπροσωπικές του σχέσεις, για το πεπερασμένο της ύπαρξης… Κι ασφαλώς κάθε θεραπευτής μέσα από μία τέτοια διαδικασία, μοιραία αναμετράται και ο ίδιος με τα δικά του υπαρξιακά σκοτεινά σημεία περί ζωής και θανάτου.

Όλα τα παραπάνω συνοψίζονται στο αγωνιώδες νεανικό μήνυμα που συναντάμε σε γκράφιτι γραμμένο στους τοίχους της πόλης: «Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;». Τελικά η ανθρώπινη απόγνωση δεν πηγάζει μόνο από απωθημένα ένστικτα, διαταραγμένους τρόπους σκέψης ή τραυματικές μνήμες… αλλά κυρίως από μια κατά πρόσωπο συνάντηση με την ύπαρξή μας, που αξίζει να την δούμε με χαρά.



Δημήτρης Κούκης

παιδοψυχολόγος (BA, MSc) – ψυχοθεραπευτής

www.dkoykis.gr

Δείτε τι θα έκανε μια γυναίκα αν γινόταν άντρας για μια μέρα!


Μετά από μία έρευνα που έγινε από την εταιρία FOCUS, τα παρακάτω ποσοστά δείχνουν τι ακριβώς απάντησε ένας αριθμός γυναικών... 

(μεταξύ 18-44 ετών ) στο παρακάτω ερώτημα: 

Τι θα έκανα Αν γινόμουν ΑΝΤΡΑΣ για 24 ώρες;

46,1% θα πήγαινα στο Αγιο Όρος

37,4% θα έκανα σεξ για να δω πως είναι από την πλευρά του άντρα 

35,9% θα έβγαινα έξω με αντροπαρέα 

24,4% θα πετούσα τα ρούχα μου και τα παπούτσια μου μπαίνοντας στο σπίτι 

18,5% θα εκτονωνόμουν βρίζοντας στο γήπεδο 

12,9% θα πήγαινα σε στριπτιτζάδικο 

12,5% θα την έπεφτα αδιακρίτως στις γυναίκες 

11,5% θα έτρωγα μεγάλες μερίδες 

9,5% θα έπαιζα ξύλο

Στη Ρωσία ψάχνουν τώρα τη Μαντλίν-Τι εξομολογήθηκε παιδόφιλος!



Το κυνήγι για την εύρεση της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν στρέφεται πλέον στην πρώην Σοβιετική Ένωση ύστερα από μια εξομολόγηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από ένα σειριακό παιδεραστή που δήλωσε ότι θα μπορούσε να είναι στη Ρωσία ή την Ουκρανία.
Ο παιδόφιλος Ρέιμοντ Χιούλετ -ο οποίος πέθανε πριν από τρία χρόνια από καρκίνο – φέρεται να είχε δηλώσει στον γιο του ότι ήξερε ποιοι απήγαγαν την Μαντλίν και ξέρει που βρίσκεται.
Μια φιλανθρωπική οργάνωση που ειδικεύεται στην εξεύρεση εμπορίας παιδιών λέει ότι έχει έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους της οικογένειας της μικρής να ξεκινήσει μια έκκληση για πληροφορίες.
Ήδη έχουν αρχίσει να διανέμονται αφίσες στα ρωσικά από τα γραφεία της φιλανθρωπικής οργάνωσης στο Κίεβο και τη Μόσχα με εικόνες από το νεαρό κορίτσι που δείχνει πώς μπορεί να μοιάζει τώρα.
Η Βικτώρια Γιανίκο – από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αγνοουμένων – δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ: «Ένας εκπρόσωπος της οικογένειας επικοινώνησε μαζί μας και κάναμε μια μετάφραση στα ρώσικα ώστε το φύλλο να εξαπλωθεί και αν μπορεί να βρεθεί αυτό το κορίτσι που εξαφανίστηκε πριν από έξι χρόνια, σε ηλικία των τεσσάρων».
Και πρόσθεσε: «Έχουμε διανείμει στην Ουκρανία και στη Ρωσία, χάρη στους Ρώσους συναδέλφους μας. Ένας εκπρόσωπος της οικογένειας της Μαντλίν μας έδωσε πληροφορίες από έναν ετοιμοθάνατο άντρα, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι θα μπορούσε να είναι σε αυτή τη χώρα».
«Είναι πιθανό η Μάντι να έχει τώρα άλλο όνομα και να μιλάει άλλη γλώσσα», ανέφερε η Life.ru.
Πρόσφατα είχε διενεργηθεί τεστ DNA στο οποίο υπεβλήθη κοριτσάκι που της έμοιαζε από τη Νέα Ζηλανδία το οποίο όμως έδειξε πως δεν είναι αυτό η Μαντλίν ΜακΚαν που αγνοείται από το 2007.

http://www.koolnews.gr

Τεστ Προσωπικότητας από τον Dalai Lama…



  • Μόνο 3 ερωτήσεις και οι απαντήσεις θα σε εκπλήξουν.
  • Μην κλέβειες κοιτώντας τις απαντήσεις στο τέλος. Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, δουλεύει καλύτερα όταν είναι ανοικτό.
  • Υπάρχουν μόνο 3 ερωτήσεις και αν τις δεις όλες πριν τελειώσεις, δεν θα έχεις ειλικρινή αποτελέσματα. Προχώρα σιγά-σιγά και κάνε κάθε άσκηση. Μην κοιτάς τα επόμενα.
  • Πάρε χαρτί και μολύβι για να γράφεις τις απαντήσεις όσο προχωράς!Θα τις χρειαστείς στο τέλος.
  • Αυτό είναι ένα αξιόπιστο ερωτηματολόγιο το οποίο μπορεί να σου πει πολλά για τον πραγματικό σου ευατό. Δώσε μία απάντηση για κάθε ερώτηση.

1. Βάλε τα παρακάτω 5 ζώα, με τη σειρά προτίμησής σου. 
  • Αγελάδα
  • Τίγρης
  • Πρόβατο
  • Αλογο
  • Γουρούνι

2. Γράψε μία λέξη που περιγράφει κάθε ένα από τα παρακάτω:
  • Σκύλος
  • Γάτα
  • Αρουραίος
  • Καφές
  • Θάλασσα

3. Σκέψου κάποιον (που επίσης σε ξέρει και είναι σημαντικός για σένα), τον οποίο μπορείς να τον συσχετίσεις με τα παρακάτω χρώματα (μην δώσεις την ίδια απάντηση 2 φορές. Κάθε χρώμα πρέπει να έχει και άλλο όνομα προσώπου)
  • Κίτρινο
  • Πορτοκαλί
  • Κόκκινο
  • Ασπρο
  • Πράσινο
_________________________________________
Τελείωσες; Σιγουρέψου ότι οι απαντήσεις που έδωσες είναι αυτές που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ!

Αυτό καθορίζει, τις προτεραιότητές σου στη ζωή!

  • Η Αγελάδα εκφράζει την ΚΑΡΙΕΡΑ
  • Η Τίγρης εκφράζει την ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ
  • Το Πρόβατο εκφράζει την ΑΓΑΠΗ
  • Το Αλογο εκφράζει την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
  • Το Γουρούνι εκφράζει τα ΧΡΗΜΑΤΑ

Περιγραφές
  • Η περιγραφή που έδωσες για το ΣΚΥΛΟ, υποδηλώνει την προσωπικότητά σου.
  • Η περιγραφή που έδωσες για τη ΓΑΤΑ, υποδηλώνει την προσωπικότητα του συντρόφου σου.
  • Η περιγραφή που έδωσες για τον ΑΡΟΥΡΑΙΟ, υποδηλώνει την προσωπικότητα των εχθρών σου.
  • Η περιγραφή που έδωσες για τον ΚΑΦΕ, υποδηλώνει το πως ερμηνεύεις το ΣΕΞ.
  • Η περιγραφή που έδωσες για τη ΘΑΛΑΣΣΑ, υποδηλώνει την ίδια σου τη ζωή.

Χρώματα
  • Κίτρινο: Κάποιος που δεν θα ξεχάσεις ποτέ !
  • Πορτοκαλί: Κάποιος που υπολογίζεις για πραγματικό σου φίλο.
  • Κόκκινο: Κάποιος που αγαπάς πραγματικά
  • Ασπρο: Η δίδυμη ψυχή σου
  • Πράσινο: Κάποιος που δεν θα ξεχάσεις για την υπόλοιπη ζωή σου.

Πώς αποξηραίνουμε τα μυρωδικά


Ολοένα και περισσότερες νοικοκυρές πια χρησιμοποιούν «σπιτικά» μπαχαρικά. Οσοι έχουν φυτέψει έστω και λίγα σε γλαστρούλες στο…

μπαλκόνι τους έχουν, εκτός από μία όμορφη διακόσμηση και πλούσιο άρωμα, και φρέσκα μυρωδικά για την κουζίνα τους. Μόνο που τα περισσότερα απ’ αυτά χρειάζεται να αποξηρανθούν πρώτα πριν χρησιμοποιηθούν για να δώσουν άρωμα στο φαγητό μας.

Για να αποξηράνουμε αποτελεσματικά τα μυρωδικά μας δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Φυσικά με την «παραδοσιακή» αποξήρανση θα πετύχουμε κατά κανόνα το καλύτερο αποτέλεσμα, όμως αν βιαζόμαστε υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να βάλουμε σχεδόν αμέσως τα μυρωδικά από τη γλάστρα στο φαϊ μας.
Οι πιο μεθοδικοί, βέβαια, προτιμούν τον πατροπαράδοτο τρόπο. Σε σκοτεινό και ξηρό μέρος κρεμάμε τα στεγνά κλωνάρια του μυρωδικού και περιμένουμε υπομονετικά μέχρι να ξεραθούν. Αν πρόκειται για φύλλα χωρίς μίσχο, μπορείτε να τα τυλίξουμε με τούλι, οπωσδήποτε όμως πρέπει να τα κρεμάσουμε. Για να μη σκονίζονται είναι καλύτερο να τα κλείσουμε στη συνέχεια σε μια χαρτοσακούλα μαναβικής που έχουμε τρυπήσει σε μερικά σημεία για καλύτερη κυκλοφορία αέρα. Πρέπει, όμως, να προσέξουμε ώστε τα φύλλα να μην ακουμπούν τη σακούλα γιατί μπορεί να κολλήσουν πάνω της και να μην ξεραθούν σωστά. Με αυτόν τον τρόπο αποξήρανσης θα χρειαστούν περίπου 2-3 εβδομάδες.
Υπάρχουν και δύο πιο γρήγοροι τρόποι αποξήρανσης, που απαιτούν την βοήθεια της… τεχνολογίας. Αν θέλουμε έτοιμα μυρωδικά για το μεσημεριανό φαγητό σκορπίζουμε τα μυρωδικά στη λαμαρίνα του φούρνου και τα αφήνουμε να ξεραθούν με μισάνοιχτη την πόρτα για να φεύγει η υγρασία σε θερμοκρασία 80 βαθμών. Η διαδικασία διαρκεί περίπου τρεις ώρες. Για να βεβαιωθούμε ότι τα βότανά μας έχουν αποξηρανθεί σωστά πιάνουμε μερικά στα χέρια μας. Τα βότανα είναι έτοιμα όταν τα φύλλα σπάνε εύκολα, τα κοτσάνια σπάνε χωρίς να λυγίζουν, τα πέταλα είναι ξερά χωρίς να τρίβονται και οι φλούδες και οι ρίζες είναι αρκετά ξερές, ώστε να σπάνε σε κομμάτια. Τα αποξηραμένα βότανα πρέπει να έχουν την ίδια όψη, γεύση και μυρωδιά με τα φρέσκα φυτά, αλλά να έχουν το ένα όγδοο περίπου του βάρους τους.
Μπορούμε να έχουμε μυρωδικά και σε τρία λεπτά (!) με τον φούρνο μικροκυμάτων. Τυλίγουμε τα μυρωδικά σε απορροφητικό χαρτί και τα βάζουμε στη μεγαλύτερη ένταση του φούρνου. Προσέχουμε, όμως, και ανά μισό λεπτό ανακινούμε το χαρτί, έτσι ώστε τα βότανα να αλλάξουν θέση.

πηγή:tromaktiko

Οι πιθανότητες ύπαρξης εξωγήινου πολιτισμού



Αμερικάνοι ερευνητές υπολόγισαν πως η πιθανότητα ύπαρξης ενός πολιτισμού, εντός του γαλαξία μας, αρκετά προηγμένου ώστε να μπορεί να εκπέμψει ραδιοκύματα, είναι μικρότερη από μία στο εκατομμύριο.
Μέλος της ομάδας είναι η διακεκριμένη αστρονόμος Τζιλ Τάρτερ, η οποία αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την ηρωίδα Έλλι Άρογουεη που υποδύθηκε η Τζόντι Φόστερ στην ταινία «Επαφή», βασισμένη στο βραβευμένο βιβλίο του Καρλ Σάγκαν.
Η ερευνητική ομάδα εξέτασε δεκάδες ηλιακά συστήματα αναζητώντας ραδιοκύματα εξωγήινης προέλευσης χωρίς επιτυχία. Επιλέχτηκαν 86 αστέρες με βάση δεδομένα από το διαστημικό τηλεσκόπιο Kepler της NASA, και επιπλέον άλλα 19 αστέρια που βρέθηκαν συμπτωματικά στο ίδιο πεδίο όρασης κατά τη διάρκεια της ανάλυσης των αρχικών στόχων.
Ο κατάλογος των υποψήφιων εξωπλανητών του τηλεσκοπίου Kepler περιείχε την περίοδο εκείνη 1.235 πιθανούς στόχους (πλέον έχει φτάσει τους 2.740) αλλά οι αστρονόμοι περιόρισαν την αναζήτηση γύρω από αστέρες οι οποίοι αποτελούν το κέντρο συστημάτων πέντε ή έξι πλανητών. Αρκετοί εξ αυτών των πλανητών βρίσκονται στη λεγόμενη κατοικήσιμη ζώνη, δηλαδή την απόσταση του πλανήτη από τον αστέρα στην οποία ευνοείται η ύπαρξη νερού στην επιφάνειά του. Η απόσταση των επιλεγμένων αστέρων είναι μεταξύ 1.000 και 1.500 έτη φωτός από τη Γη.
Από το Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο του 2011 οι ερευνητές εξέτασαν κάθε ένα από τα επιλεγμένα πλανητικά συστήματα χρησιμοποιώντας το τηλεσκόπιο Robert C. Byrd Green Bank στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Οι αναζητήσεις τους επικεντρώθηκαν στο εύρος των ραδιοσυχνότητων μεταξύ 1,1 και 1,9 GHz, στο οποίο βρίσκονται οι ζώνες συχνοτήτων που αξιοποιούνται από τα κινητά τηλέφωνα και τις τηλεοράσεις.
Το εύρος αυτό επικαλύπτει και τη ζώνη 1,4 με 1,7 GHz, όπου το υδρογόνο και το υδροξύλιο (στοιχεία του νερού) εκπέμπουν σήματα από κβαντικές διαδικασίες ανιχνεύσιμα από ραδιοτηλεσκόπια.
Από τα ευρήματά τους οι επιστήμονες κατέληξαν ότι για κάθε ένα εκατομμύριο αστέρια στο γαλαξία μας, λιγότερο από ένα έχει τη δυνατότητα να υποθάλψει πολιτισμό ικανό να εκπέμψει ανιχνεύσιμα σήματα. Ωστόσο το ενδεχόμενο ύπαρξης άλλων πολιτισμών δεν έχει αποκλειστεί, καθώς εκτιμάται πως μόνο στο γαλαξία μας υφίστανται δισεκατομμύρια πλανήτες παρόμοιοι με τη Γη. Εξάλλου, στο μέλλον η χρήση ραδιοτηλεσκοπίων μεγαλύτερης ευαισθησίας ίσως οδηγήσει στον εντοπισμό πιο αδύναμων σημάτων.

http://www.naftemporiki.gr

Κατάπιε το αυτί του ξαδέλφού του επειδή άκουγε δυνατά μουσική



Τον 31χρονο ξάδελφό του, δάγκωσε ένας 27χρονος στο Κονέκτικατ, επειδή τον ενοχλούσε η ένταση της μουσικής. Ο 27χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου, κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο τα δύο ξαδέλφια τσακώθηκαν για την ένταση της μουσικής, ο 27χρονος βγήκε εκτός εαυτού, δάγκωσε τον ξάδελφό του στο λοβό, τον οποίο τελικά κατάπιε.

Πάντως, ενώπιον του δικαστή δήλωσε αθώος, ενώ η εγγύηση ορίστηκε στα 50.000 δολάρια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο νεαροί ήταν υπό την επήρεια ουσιών όταν ξεκίνησαν τον καβγά.

http://www.dete.gr

Νέο σκάνδαλο: Πρωταγωνιστής κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου και σεξουαλική παρενόχληση παιδιών


Πρωταγωνιστής σαπουνόπερας και πατέρας δύο παιδιών κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου και σεξουαλική παρενόχληση 19 παιδιών.
Ο λόγος για τον... Μάικλ Τέρνερ, ο οποίος έπαιζε στην σειρά "Coronation street" και «κόπηκε» ύστερα από τις καταγγελίες που του έχουν απαγγελθεί για βιασμό ανηλίκου και σεξουαλική παρεχνόχληση 19 παιδιών.
Η δίκη του θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου.

Ο ηθοποιός είχε αρχικά συλληφθεί για τα ίδια αδικήματα το Σεπτέμβριο του 2011, αλλά η έρευνα σταμάτησε τρεις μήνες μετά γιατί οι οι αρχές ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία εις βάρος του.
Ύστερα, όμως από επανεξέταση της υπόθεσης από δικηγόρους της Εισαγγελικής Υπηρεσίας, πάρθηκε η απόφαση να απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος του ηθοποιού.
Η Άλισον Λέβιτ, νομικός σύμβουλος του Διευθυντή της Εισαγγελίας δήλωσε: "Επανεξέτασα πολύ προσεκτικά τα στοιχεία της υπόθεσης και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία και πρέπει να του ασκηθεί δίωξη για 19 σεξουαλικές παρενοχλήσεις παιδιού, συμπεριλαμβανομένου ενός βιασμού". 


http://www.gossip-tv.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger