Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι γυναίκες που διαβάζουν έρευνες για το σεξ γίνονται καλύτερες σε αυτό

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013



Και όμως οι επιστήμονες πιστεύουν πως τα άρθρα με τιπς για καλύτερο και απολαυστικότερο σεξ και η… καλοπέρασή στο κρεβάτι, έχουν άμεση σχέση.

Σύμφωνα με τις επικεφαλής της έρευνα Janna L. Kim και L. Monique Ward “Οι γυναίκες που διαβάζουν άρθρα για τη σεξουαλικότητα σε γυναικεία περιοδικά, μπορούν να αποδέχονται και να βιώνουν με μεγαλύτερη απόλαυση το συναίσθημα της σεξουαλικής έλξης”. Σύμφωνα με τις ίδιες, οι γυναίκες αυτές θέτουν τη δική τους σεξουαλική τους ευχαρίστηση σαν προτεραιότητα όταν βρίσκονται στο κρεβάτι με έναν άντρα, και απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο.

Στην έρευνα συμμετείχαν 150 φοιτήτριες οι οποίες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, Στην πρώτη ζητήθηκε να διαβάζουν τακτικά άρθρα περιοδικών για το σεξ και στη δεύτερη άρθρα lifestyle. Οι γυναίκες της ομάδας που διάβαζαν τα θέματα σεξ, έγιναν πιο τολμηρές και πήραν πιο ενεργό ρόλο στο σεξουαλικό παιχνίδι σε αντίθεση με την άλλη ομάδα που δεν παρατηρήθηκε καμία αλλαγή.

Ίσως τελικά, η σεξουαλική απόλαυση να βρίσκεται λίγες σελίδες μακριά…

http://www.kamarinia.gr/

Κάλεσε την αστυνομία να συλλάβει ενα... δονητή!



Εστησαν ολόκληρη επιχείρηση για τη σύλληψη διαρρήκτη που τελικά ήταν... δονητής!

Ενοικος σε συγκρότημα κατοικιών σε πόλη της Γερμανίας ενημέρωσε την αστυνομία πως ένας διαρρήκτης προσπαθούσε να εισβάλει στο διαμέρισμα του γείτονά του, χρησιμοποιώντας τρυπάνι.Μάλιστα όπως είπε ο άνδρας οι δονήσεις ήταν τόσο δυνατές που ο θόρυβος ακουγόταν μέσα στο σπίτι του.
Οταν η αστυνομία κατέφθασε στο σημείο, εντόπισε πως ο θόρυβος προερχόταν από το υπόγειο κι έτσι στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τη σύλληψη του δράστη.
Προς έκπληξή τους βέβαια, όταν εισέβαλαν στην αποθήκη, αντί για διαρρήκτη ήρθαν αντιμέτωποι με ένα δονητή που πέφτωντας από το ράφι είχε τεθεί σε λειτουργία και είχε προσγειωθεί σε ένα σωλήνα, δημιουργώντας εκκωφαντικό θόρυβο.

Τα πάντα στη φόρα...



Ακτίνες «Χ» σε ό,τι κινείται!



























Παντρεμένη έκρυβε τον εραστή της σε μια σκηνή στον κήπο!



Όταν ο άντρας με τον οποίο ήταν ερωτευμένη στα μαθητικά της χρόνια της έκανε poke στο facebook ένιωσε να φουντώνει μέσα της το παλιό αίσθημα. Τί κι αν ήταν και οι δύο παντρεμένοι; Τον κάλεσε να κατασκηνώσει στον κήπο της και έκαναν σεξ μόλις «ο άλλος» έπεφτε για ύπνο.

Όταν η Σου Μακ Λιν ανταποκρίθηκε στο ηλεκτρονικό πείραγμα του Άλεξ Μακ Ντόναλντ κατά βάθος ήξερε ότι έμπλεκε σε μια περιπέτεια που θα μπορούσε να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή της. Ο έρωτας από τα χρόνια των θρανίων είχε αλλάξει πολύ αυτά τα τελευταία 25 χρόνια που δεν είχαν επαφές. Τα μαύρα μαλλιά του είχαν πια πέσει και το πρόσωπό του ήταν γεμάτο ρυτίδες. Κι όμως. Η καρδιά της άρχισε να χτυπά δυνατά, όπως τότε.


Από τις πρώτες κιόλας συνομιλίες τους στο facebook συνειδητοποίησαν ότι βρίσκονταν πλέον αντιμέτωποι με δύο μεγάλα προβλήματα: την αναθέρμανση του έρωτά τους και τον έγγαμο βίο που ζούσαν με άλλους!

«Όταν μου αποκάλυψε ότι ένιωθε κι εκείνος όπως εγώ, τα πράγματα άρχισαν να εξελίσσονται πάρα πολύ γρήγορα. Εγκατέλειψε τη γυναίκα του και ήρθε να ζήσει σε μια σκηνή που έκρυψα στον κήπο για να μην τον δει ο άντρας μου», αποκαλύπτει η 47χρονη Σου η οποία γνώρισε τον Άλεξ σε μια ντίσκο το 1985 όταν εκείνη ήταν 19 κι εκείνος 16 ετών. Είχαν μόλις ένα χρόνο σχέση αλλά προφανώς δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν ποτέ τον νεανικό τους έρωτα.


Παντρεύτηκαν κι οι δύο αλλά ο Άλεξ άρχισε να την ψάχνει μανιωδώς στο διαδίκτυο μέχρι που την βρήκε στο facebook. «Μου λείπεις. Σε σκέφτομαι. Προσπαθώ να σε βρω εδώ και 25 χρόνια», της έγραψε στο πρώτο του μήνυμα.

Πήρε ένα μήνα άδεια από τη δουλειά του, διένυσε τα 258 χιλιόμετρα που τους χώριζαν (στην σκωτσέζικη επαρχία) σε λίγες μόνο ώρες και έζησαν ξανά τον έρωτά τους...


«Το ό,τι ζούσε σε μια μικρή σκηνή, ειδικά τις βροχερές κρύες νύχτες του φθινοπώρου, μόνο και μόνο για να είναι δίπλα μου, το θεωρώ το πιο ρομαντικό πράγμα στον κόσμο», λέει η Σου, η οποία κάποια στιγμή βρήκε το κουράγιο να χωρίσει (με ένα μήνυμα που άφησε στο τραπέζι της κουζίνας) και ένα χρόνο μετά την επανασύνδεση ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της.

Οι δύο κόρες της (21 και 24 ετών αντίστοιχα) και η πρώην σύζυγός του είναι ακόμη πολύ θυμωμένη με το ζευγάρι.


Ο Μακ Λιν ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το σοκ της αποκάλυψης που του έκανε η αγαπημένη του όταν συναντήθηκαν μετά από τόσα χρόνια: «Μου είπε ότι έξι εβδομάδες αφότου χωρίσαμε έμαθε πως ήταν έγκυος στο παιδί μου. Δεν το κράτησε. Εάν είχα μείνει κοντά της θα μπορούσαμε να είχαμε μια ζωή κι ένα παιδί μαζί».



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κι όμως δεν είναι φωτογραφία…



Δύσκολο να το πιστέψουμε, αλλά η συγκεκριμένη εικόνα δεν είναι φωτογραφία, αλλά πίνακας ζωγραφικής της ζωγράφου Teresa Elliott για τον οποίο έχει κερδίσει και σχετικό βραβείο.



Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ... φάρμα στην Κομοτηνή που λάτρεψαν οι ξένοι!


Στην Ελλάδα το έχουμε τελικά!Ότι κι' αν δημιουργήσουμε, αν έχει αρκετή φαντασία και καλή διάθεση, πετυχαίνει τόσο που φτάνει μέχρι και τα διεθνή μέσα. Έτσι έγινε και με τη ΦΑΡΜΑκρεάτων που με το μοντέρνο ντιζάιν της και την ευφάνταστη ιδέα να υπάρχουν κοτόπουλα και αγελάδες τριγύρω σου ενώ εσύ τρως γκουρμέ πιάτα κρεατικών, κέρδισε την προσοχή του δημοφιλούς thecoolhunter.net, που επιλέγει ΠΑΝΤΑ τα καλύτερα!

Και πριν προχωρήσουμε σε ειδικότερες πληροοφρίες αξίζει να δώσουμε συγχαρητήρια στον αρχιτέκτονα και σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Μηνά Κοσμίδη και ήδη από τα εγκαίνια του βραβεύεται από διεθνή sites και περιοδικά.
Βρίσκεται δίπλα στο αδελφάκι του, το bar restaurant Fabrica Κρεάτων και καταλαμβάνει μια έκταση 270 τ. μ. της πρώην φάρμας που όπως σωστά φαντάζεστε, έχει μετατραπεί σε "σικ χασαποταβέρνα" με τη βοήθεια του graphic designer Γιάννη Τοκαλατσίδη. Τι θα δείτε δηλαδή εκεί; Από αχυρόμπαλες και ντενεκέδες φέτας-γλάστρες μέχρι τεράστια βαρέλια σε ρόλο τραπεζιών και σκαμπό. Αν προτιμάτε τη βεράντα για να γευματίσετε βέβεαια, θα έχετε και τη συντροφιά της θέας στο λιβάδι και στον σταύλο με τα χάρτινα... άλογα, ενώ μια αίθουσα της φάρμας έχει μετατραπεί σε κοτέτσι με χάρτινες κότες.

Φυσικά σερβιτόρες και σερβιτόροι φορούν ποδιές χασάπη για να τους αναγνωρίσετε, και σαν καθήσετε σε μία από τις 150 καρέκλες της φάρμας, μια τεράστια σφραγίδα σταμπάρει το τραπέζι σας με γνωμικά γύρω από το φαγητό.
Ανδριανουπόλεως 4, Κομοτηνή, τηλ.:25310 20000
Δείτε φωτογραφίες και στην επόμενη βόλτα σας από την Κομοτηνή θυμηθείτε να το επισκεφτείτε...







Κείμενο: Ανθή Παρασκευοπούλου, travelstyle.gr

Μάνα vs πατέρας... (χιούμορ)


Στο παρακάτω γράφημα θα δείτε ποιός είναι τελικά ποιό χρήσιμος στην οικογένεια..






Να γιατί οι άντρες τα χάνουν μπροστά σε μια ελκυστική γυναίκα!


Πρόσφατη έρευνα απέδειξε ότι οι άνδρες που ξοδεύουν ακόμη και λίγα λεπτά στην εταιρεία που εργάζονται μαζί με μια ελκυστική γυναίκα...έχουν χαμηλότερη επίδοση από αυτούς που συνομιλούν με κάποια γυναίκα που δεν τους ελκύει.

Οι ερευνητές που πραγματοποίησαν τη μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Πειραματικής και Κοινωνικής Ψυχολογίας, τονίζουν ότι ο λόγος μπορεί να είναι ότι οι άνδρες χρησιμοποιούν σε τόσο μεγάλο βαθμό τη λειτουργία του εγκεφάλου τους προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν το άλλο φύλο, που μετά δε μπορούν να συγκεντρωθούν στη δουλειά τους.

Από την άλλη μεριά, οι γυναίκες δεν επηρεάζονται εγκεφαλικά όταν μιλάνε με κάποιο ελκυστικό αρσενικό.

Οι επιστήμονες πρεσβεύουν ότι αυτό συμβαίνει επειδή οι άντρες από καταβολής αναζητούν ευκαιρίες ζευγαρώματος παντού και πάντα. Οι γυναίκες, αντίθετα, εστιάζουν περισσότερο στην υγεία, τον πλούτο, το μορφωτικό επίπεδο και την ηλικία του άντρα.

http://www.thestival.gr/

Η συγκλονιστική ιστορία της Χάιντι που έγινε… Αντρέας



Ψάχνοντας στο διαδίκτυο περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτήν την απίστευτη και συνάμα τραγική ιστορία , συμβαίνει το εξής σοκαριστικό. Πληκτρολογώντας το όνομα της Ανατολικογερμανίδας πρωταθλήτριας σφαιροβολίας Χάιντι Κρίγκερ, η ...παραπομπή γίνεται στο όνομα Αντρέας Κρίγκερ. Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο! 

Η Χάιντι Κρίγκερ, κορυφαία αθλήτρια στις ρίψεις, που σήμερα είναι ο Αντρέας Κρίγκερ, έμπορος στρατιωτικών ειδών! Ο λόγος της αλλαγής φύλου δεν ήταν μία επιλογή της Χάιντι, όταν κατάλαβε ότι η φύση την έσπρωχνε περισσότερο προς την ανδρική φύση. Ήταν αποτέλεσμα των απίστευτων ποσοτήτων αναβολικών που λάμβανε εν αγνοία της και που αργά αλλά σταθερά τη μετέτρεψε σε άντρα. «Αυτό που συνέβη όμως σε εσάς δεν ήταν απλό ντόπινγκ. Ήταν βίαιος σεξουαλικός μετασχηματισμός», της ανέφερε ο γιατρός που ανέλαβε την εγχείρηση αλλαγής φύλου. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Χάιντι Κρίγκερ γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1966 και ήταν αθλήτρια της σφαιροβολίας της Ανατολικής Γερμανίας.



 Για πολλά χρόνια λάμβανε εν αγνοία της πολύ μεγάλες ποσότητες αναβολικών. Κάτι που γινόταν και με άλλους αθλητές της χώρας. Τα αναβολικά αυτά επιβάρυναν τον οργανισμό της με τεράστιες ποσότητες τεστοστερόνη. Το αποτέλεσμα; Από την ηλικία των δεκαοκτώ, άρχισε να αναπτύσσει έντονα ανδρικά χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα υπέστη πολύ σημαντικές βλάβες στην υγεία της. Το νούμερο 54 Το 1981 το όνομα της Χάιντι Κρίγκερ μπήκε στον κατάλογο των αθλητών που έπαιρναν αναβολικά, με το νούμερο 54. Αυτό συνέβη και με το βιβλίο «Ντοκουμέντα του ντόπινγκ» της συγγραφέως Μπριγκίτε Μπέρεντοκ, που της το χάρισε το 1992 η μητέρα της. «Έχουν και σένα μέσα», της είπε. Και, πράγματι, στο βιβλίο γίνεται ευθεία αναφορά τόσο στην ίδια, ως «αθλήτρια 54» και «Η Χάιντι με τις ορμόνες», όσο και στο υπ’ αριθμόν 14.25 κρατικό σχέδιο για τη χορήγηση αναβολικών, που υπογράφει ο «αγαπητός φίλος» Έριχ Χόνεκερ, γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος.



 Η αντίδρασή της όμως είναι πάλι αρνητική. «Μου μύριζε κακοστημένη προπαγάνδα», λέει. «Τότε ήμουν εντελώς απλοϊκή», δηλώνει. Το 1982 πήρε 885 χιλιοστόγραμμα της απαγορευμένης ουσίας Oral Turinabol, που της την έδινε, χωρίς να την ενημερώνει τι είναι και τι συνέπειες θα μπορούσε να έχει για την υγεία της, ο προπονητής της. Μέσα σε 29 εβδομάδες το 1984 έλαβε 2590 χιλιοστόγραμμα από την ίδια ουσία, δηλαδή τη διπλάσια από αυτήν που παράγει το ανδρικό σώμα το ίδιο διάστημα. Στο βιβλίο των Werner Franke και Brigitte Berendonk με τίτλο Doping: From Research to Deceit, αναφέρεται ότι μόνο το 1986 η Χάιντι Κρίγκερ πήρε 2600 μιλιγκράμ από στεροειδή - περίπου 1000 μιλιγκράμ περισσότερα από όσα πήρε ο Μπεν Τζόνσον, που βρέθηκε ντοπαρισμένος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Σεούλ το 1988.



Αποτέλεσμα της χρήσης αυτών των ποσοτήτων της Oral Turinabol ήταν οι πολύ υψηλές επιδόσεις της Χάιντι Κρίγκερ, που στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Ανοιχτού Στίβου στη Στουτγκάρδη το 1986 κέρδισε το Χρυσό Μετάλλιο ρίχνοντας τη σφαίρα στα 21,10 μέτρα. Από την επόμενη χρονιά όμως άρχισαν να φαίνονται τα προβλήματα στους μύες και στα κόκαλα της αθλήτριας από τα αναβολικά, και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Ινδιανάπολη των ΗΠΑ περιορίστηκε στην τέταρτη θέση. Το 1991 αναγκάστηκε να σταματήσει την καριέρα της καθώς υπέφερε από ισχυρούς πόνους και ένας ορθοπεδικός τής είπε ότι αν συνέχιζε, η σπονδυλική της στήλη θα πάθαινε ανεπανόρθωτη ζημιά. Ακόμα και σήμερα υποφέρει από ισχυρούς πόνους στους μηρούς, τους γοφούς και τη μέση. Η αλλαγή φύλου Το 1997 έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου και αργότερα παντρεύτηκε την πρώην Ανατολικογερμανίδα κολυμβήτρια Ute Krause, που ήταν επίσης θύμα του μαζικού ντόπινγκ αθλητών στην Αν. Γερμανία.



 Οι δίκες… «Δεν το βάζω κάτω», λέει σε μία συνέντευξή της. «Εκείνοι που με δηλητηρίαζαν με τεστοστερόνη και Oral Turinabol σχεδόν για 15 χρόνια, θα πρέπει να ξέρουν ότι ούτε τους ξέχασα ούτε τους συγχώρησα». Αυτό δεν σημαίνει ότι επιθυμεί εκδίκηση. Το αίτημά του λέγεται απλά: αποκατάσταση - νομική, ιστορική, οικονομική. Το πρώτο βήμα γι΄ αυτό έχει γίνει. Το πρωτοδικείο του Βερολίνου τον συμπεριέλαβε προ καιρού στη λίστα των 191 αθλητών που έπεσαν θύματα δηλητηρίασης με απαγορευμένες χημικές ουσίες τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 στην Ανατολική Γερμανία. Ταυτόχρονα, του επιδίκασε αποζημίωση ύψους 10.000 μάρκων. Το 2000 ο Αντρέας Κρίγκερ κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του Manfred Ewald, που ήταν πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Ανατολικής Γερμανίας και του Manfred Hoeppner, που ήταν ιατρικός διευθυντής στο Βερολίνο, οι οποίοι τελικά καταδικάστηκαν για την εν γνώσει τους συνέργεια στην πρόκληση βλαβών σε αθλητές, μεταξύ των οποίων ήταν και ανήλικοι. Οι δράστες, όμως, με ελάχιστες εξαιρέσεις, παραμένουν ατιμώρητοι. Και όχι μόνο. Σχεδόν όλοι τους συνεχίζουν την καριέρα τους σαν να μην είχε συμβεί τίποτε.



Οι περίπου 4.000 προπονητές της χώρας, που κάλυπταν διάφορα ολυμπιακά αθλήματα, έγιναν ανάρπαστοι σε όλον τον κόσμο ύστερα από την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού το 1989. Το ίδιο και εκατοντάδες αθλητικοί γιατροί. «Οι ξένες αθλητικές ομοσπονδίες ήξεραν να εκτιμήσουν την τεχνογνωσία τους στον τομέα του ντόπινγκ, λαμβάνοντας υπόψη τις επιτυχίες τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες και σε άλλες διεθνείς διοργανώσεις», λέει. Το μετάλλιο Χάιντι Κρίγκερ Στη Γερμανία κάθε χρόνο απονέμεται το Μετάλλιο Χάιντι Κρίγκερ (Heidi-Krieger-Medaille), στους Γερμανούς που αγωνίζονται κατά του ντόπινγκ. Στο σήμερα… «Πώς έτσι και γίνατε έμπορος πολεμικών ειδών εσείς, ένας τόσο ειρηνικός άνθρωπος;», θα τον ρωτήσει ο Νίκος Χειλάς, σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στο ΒΗΜΑ.



«Δεν πουλάω όπλα», απαντά εκείνος. «Καθετί που θα προξενούσε πόνο στους άλλους δεν μπαίνει στο μαγαζί. Διακινώ μόνο είδη που μπορούν να χρησιμοποιήσουν και οι άλλοι πολίτες. Οι στρατιωτικοί σάκοι, για παράδειγμα, έχουν το πλεονέκτημα να είναι πιο πρακτικοί και ταυτόχρονα πιο φθηνοί». Εναλλακτικός μιλιταρισμός ή μαγνήτης για τους νεοναζιστές της πόλης; «Καθόλου», λέει. «Έχω και νεοναζιστές πελάτες, αλλά αυτοί δεν βρίσκουν εκείνο που θέλουν. Όταν μου ζητούν σημαίες με τη σβάστικα ή άλλα ναζιστικά σύμβολα, τους λέω ευθέως ότι “τέτοια σκατά δεν πουλάει το κατάστημα”».


Αυτή είναι η πιο αδύνατη γυναίκα στον κόσμο! (φώτο)



Ο λόγος για την Valeria Levitin η οποία χρόνια τώρα παλεύει με την ανορεξία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα!

Την ψυχική αυτή διαταραχή, που κατέληξε σε σωματική, την απέκτησε στην εφηβεία της, όταν ήθελε απεγνωσμένα να γίνει μοντέλο αλλά όλοι της έλεγαν πως είναι αρκετά παχιά και δεν θα τα καταφέρει στον κόσμο της μόδας!

Η Valeria τότε, στα 16 της και με ύψος 1,73, ζύγιζε 63 κιλά, όταν αποφάσισε να μπει στο χώρο του μόντελινγκ, αλλά η απόρριψη ήταν μεγάλη. Έτσι σταδιακά άρχισε να χάνει κιλά για να καταφέρει να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα!

Σήμερα η 39χρονη Βαλέρια ζυγίζει μόνο 25 κιλά. Όπως λέει η ίδια λαμβάνει πολλά e-mail από μικρά κορίτσια που θέλουν να της μοιάσουν και έτσι βγήκε να μιλήσει για να σταματήσει επιτέλους αυτήν την παράνοια.



Τρεις άνθρωποι που βγάζουν δάκρυα από αίμα [φώτο]



H Haemolacria είναι μια φυσική κατάσταση κατά την οποία 

οι άνθρωποι που πάσχουν από αυτήν, βγάζουν δάκρυα από 

αίμα. Τα δάκρυα αυτά μπορεί να έχουν από βαθύ κόκκινο 

χρώμα μέχρι και να αποτελούνται ...ολοκληρωτικά από αίμα. 

Η ακριβής αιτία της εν λόγω ασθένειας δεν είναι ακόμη 

γνωστή αλλά έρευνες την αποδίδουν σε ασθένειες

σχετιζόμενες με αιματολογικές διαταραχές καθώς και με

 όγκους. Οι τρεις περισσότερο χαρακτηριστικές περιπτώσεις 

ασθενών της νόσου είναι οι παρακάτω:



Calvino Inman


Ο 15 χρονος Calvino από την Τυνησία βγάζει δάκρυα από αίμα περίπου τρεις φορές την ημέρα χωρίς να νιώσει προηγουμένως κάποια προειδοποίηση. Απ’ ότι δηλώνει ο ίδιος τα αισθάνεται σαν φυσιολογικά δάκρυα και πλέον έχει προσαρμοστεί στην ιδιαιτερότητα του αυτή η οποία αρχικά τον έκανε να νιώθει πολύ άβολα.

Twinkle Dwivedi

Ο 13χρονος Twinkle ζει στο Uttar Pradesh της Ινδίας , υποφέρει από την ίδια ασθένεια και μάλιστα δεν βγάζει αίμα μόνο από τα μάτια του αλλά και απο την μύτη του, τον λαιμό του και από τις πατούσες των ποδιών του. Η μητέρα του αισθάνεται μεγάλη ανησυχία για την πάθηση του γιού της η οποία ευτυχώς δεν του προκαλεί καθόλου πόνο και αναζητεί απελπισμένα κάποια ιατρική βοήθεια η οποία θα μπορούσε να τον κάνει να αναρρώσει.

Και στην περίπτωση αυτή οι γιατροί είναι μπερδεμένοι ενώ οι ντόπιοι κάτοικοι του χωριού θεωρούν τον μικρό Twinkle καταραμένο και τον αποφεύγουν.

Rashida Khatoon

Η Rashida είναι άλλη μια Ινδή η οποία υποφέρει απο την ίδια ασθένεια. Ωστόσο η αντιμετώπιση των συγχωριανών της είναι εντελώς διαφορετική καθώς την αντιμετωπίζουν ως αγία και την λατρεύουν θεωρώντας την ως κάποια θεική εκδήλωση θαύματος.

Η ιατρική κοινότητα και στην περίπτωση αυτή είναι μπερδεμένη και αποδίδει το σύμπτωμα σε πιθανό όγκο στον εγκέφαλο δίχως όμως να είναι απόλυτα βέβαιη.



 





 





Θαύμα! Ανάπηρος ζητιάνος έβγαλε πόδια και περπάτησε - ΒΙΝΤΕΟ


Θαύμα έγινε στο σταθμό του Μετρό στο ΦΙΞ! Ένας άντρας, που μοιάζει ακρωτηριασμένος και ζητιανέυει, όταν πέσει το σκοτάδι περπατάει! Δείτε το απίστευτο βίντεο!
Ένα απίστευτο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας πραγματικά οργή για το τι μπορεί να σκαρφιστεί κάποιος προκειμένου να κερδίζει χρήματα εκμεταλλευόμενος την συμπόνια των συνανθρώπων του!

Στο αποκαλυπτικό βίντεο, φαίνεται ένας άντρας που εκ πρώτης τουλάχιστον όψεως δεν έχει πόδια. Βρίσκεται έξω από το σταθμό του μετρό στο Φιξ και ζητιανεύει.

Το σημείο είναι πολυσύχναστο, χιλιάδες κόσμου περνάει κάθε μέρα! Οι περισσότεροι τον λυπούνται και σπεύδουν να τον βοηθήσουν αφήνοντας στο κυπελάκι του χρήματα.

Ο "ανάπηρος" άντρας παραμένει στο σημείο μέχρι που νυχτώνει οπότε και τον πλησιάζει ένας άλλος που όταν παρατηρεί πως δεν υπάρχουν τριγύρω πολλοί πεζοί του δίνει σήμα να σηκωθεί! 

Και τότε γίνεται το θαύμα! Ο "ακρωτηριασμένος" ζητιάνος σε δευτερόλεπτα όχι μόνο "βγάζει" πόδια αλλά στέκεται όρθιος και περπατάει! 

Δείτε το βίντεο



Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση του Κώστα Μαρτάκη!


Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο Κώστας Μαρτάκης μεταμορφώνεται κυριολεκτικά για τις ανάγκες του νέου του βίντεο κλιπ!

Ο τραγουδιστής τολμά όταν η τέχνη το απαιτεί και από γλυκό και όμορφο παιδί γίνεται... βαμπίρ! Ναι, καλά διαβάσατε κι επειδή μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση του στην φωτογραφία που ακολουθεί! Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου, ο Κώστας Μαρτάκης γίνεται αγνώριστος και τραγουδά το «Τατουάζ». Την φωτογραφία ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό ου λογαριασμό το Instagram.


http://www.gossip-tv.gr/

Είναι δίδυμα αλλά από διαφορετικό… μπαμπά!



Έχει καταγραφεί ως το πιο σπάνιο περιστατικό σύλληψης!

Γεννήθηκαν με επτά λεπτά διαφορά, είναι δίδυμα αλλά είναι από διαφορετικούς μπαμπάδες! 

Πρόκειται για ένα σπάνιο ιατρικό περιστατικό, που στα αγγλικά ονομάζεται heteropaternal superfecundation. Η μαμά Mia Washington συνέλαβε πρώτα με τον άνδρα της και αμέσως μετά αφού συνέχισε να έχει ωορρηξία, ήρθε σε επαφή με τον εραστή της και ξαναέγινε σύλληψη! 

Όπως αναφέρει η dailymail, αυτό συμβαίνει μια φορά στο εκατομμύριο ενώ ο βιολογικός πατέρας του ενός μπόμπιρα έμαθε την αλήθεια όταν η μαμά κλήθηκε να κάνει test DNA καθώς τα χαρακτηριστικά των διδύμων ήταν εντελώς διαφορετικά. Αφού λοιπόν μαθεύτηκε η αλήθεια, ο άνδρας της Mia, την συγχώρεσε και αποφάσισε να υιοθετήσει και τον δεύτερο γιο.

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να μιλήσει στα παιδιά αλλά όχι ακόμη καθώς είναι μικρά και δεν θα καταλάβουν, όταν όμως μεγαλώσουν λίγο θα μάθουν την αλήθεια!

Απίστευτο: Ληστές έκλεψαν τα χρυσά δόντια 75χρονης


Μαρτύρησε στα χέρια δυο αδίστακτων κακοποιών μια μοναχική ηλικιωμένη, μέσα στο σπίτι της σε χωριό της Κοζάνης.

Οι δράστες τη χτύπησαν άγρια και στη συνέχεια την έδεσαν και τη φίμωσαν για να ερευνήσουν ανενόχλητοι το σπίτι της, από το οποίο άρπαξαν ακόμη και τα χρυσά δόντια της.

Η 75χρονη γυναίκα κοιμόταν, όταν οι κακοποιοί τρύπωσαν στο σπίτι της στην περιοχή Αλωνάκια και την ακινητοποίησαν στο κρεβάτι της χτυπώντας και απειλώντας την.

Στη συνέχεια, την έδεσαν χειροπόδαρα, την φίμωσαν και έψαξαν όλο το σπίτι, ώσπου ανακάλυψαν στο συρτάρι ενός επίπλου 570 ευρώ και τρία χρυσά δόντια της άτυχης γυναίκας, τα οποία άρπαξαν.

Με τη λεία τους στις τσέπες έφυγαν τρέχοντας από το σπίτι με έναν συνεργό τους που φύλαγε τσίλιες απ' έξω, αφού πρώτα έκοψαν το καλώδιο της τηλεφωνικής συσκευής και κλείδωσαν την κύρια είσοδο.

Η 75χρονη κατάφερε μετά από πολλή ώρα να λυθεί και να κατεβεί από το μπαλκόνι του σπιτιού της για να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονές της οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

9 ανοιξιάτικες υπερτροφές


Οι παρακάτω ιδιαίτερα ωφέλιμες υπερτροφές της άνοιξης, θα ενισχύσουν τη διάθεση, την ενέργεια, το μεταβολισμό και τη μνήμη σας.


Τελευταία, όλο και περισσότερα άτομα ενδιαφέρονται για τη διατροφή τους και για μια σωστή δίαιτα που θα συμβάλλει στην καλύτερη υγεία και ευζωία τους. Και φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τρώμε φαγητά που δε μας αρέσουν μόνο και μόνο επειδή είναι καλά για την υγεία μας. Υπάρχουν και επιλογές που είναι ωφέλιμες για την υγεία και τη διάθεσή μας, αλλά και παράλληλα νόστιμες.

Δείτε μερικές από αυτές…

Καρύδια για… καλή διάθεση

Τα καρύδια είναι πλούσια σε τρυπτοφάνη, ένα αμινοξύ που χρειάζεται το σώμα μας για να δημιουργήσει την ουσία σεροτονίνη, η οποία μας προκαλεί καλή διάθεση. Ισπανοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι όσοι έτρωγαν καρύδια είχαν υψηλότερα επίπεδα αυτού του φυσικού ρυθμιστή της διάθεσης. Και κάτι ακόμη: Είναι αργά στην πέψη και αυτό συμβάλλει στη σταθερότητα της διάθεσης και μπορεί να σας βοηθήσει να αντέξετε το άγχος.

Σπαράγγια για… καλή διάθεση


Αυτά τα μικρά, πράσινα φυτά, είναι μία από τις καλύτερες πηγές φυλλικού οξέος, μια βιταμίνη Β που βοηθά στο να νιώθουμε ενέργεια. Το φυλλικό οξύ είναι σημαντικό για τη σύνθεση των νευροδιαβιβαστών ντοπαμίνης, σεροτονίνης και νορεπινεφρίνης, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την διάθεση.

Ένα φλιτζάνι μαγειρεμένα σπαράγγια έχει 268 μικρογραμμάρια (mcg) φυλλικού οξέως, δηλαδή τα 2/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας για τις γυναίκες. Μπορείτε να τα απολαύσετε με ζυμαρικά ολικής άλεσης, για ένα δυναμωτικό γεύμα.

Όσπρια για… απώλεια βάρους

Τα φασόλια είναι μια από τις καλύτερες επιλογές αν θέλετε να χάσετε βάρος. Το σώμα πρέπει να εργαστεί για να τα διασπάσει και να φτάσει στις ίνες κι έτσι χρειάζεται να ξοδέψουμε ενέργεια για να τα χωνέψουμε. Επίσης, η πρωτεΐνη στα όσπρια ενεργοποιεί το μήνυμα «έχω χορτάσει», στο κέντρο της πείνας του εγκεφάλου μας.

Σπανάκι για… ενέργεια


Αυτό το νόστιμο, πράσινο, φυλλώδες λαχανικό, αποτελεί μια πλούσια πηγή σιδήρου (ειδικά αν δεν τρώτε κρέας), είναι βασικό συστατικό των ερυθρών αιμοσφαιρίων που τροφοδοτούν τους μυς μας με οξυγόνο για ενέργεια.

Ερευνητές στη Σουηδία βρήκαν πρόσφατα έναν άλλο τρόπο με τον οποίο αυτά τα λαχανικά μπορούν να σας γεμίσουν ενέργεια: Ενώσεις που περιέχονται στο σπανάκι, αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των μιτοχονδρίων –των εργοστασίων παραγωγής ενέργειας- στο εσωτερικό των κυττάρων μας. Αυτό σημαίνει ότι τρώγοντας ένα φλιτζάνι μαγειρεμένο σπανάκι την ημέρα, μπορεί να σας δώσει πολλή ενέργεια.

Αγκινάρες για… ενέργεια

Εάν δυσκολεύεστε να ανεβείτε ακόμη και λίγα σκαλοπάτια, δοκιμάστε αυτό το… θαυματουργό λαχανικό. Θα εφοδιάσετε τον οργανισμό σας με μαγνήσιο, ένα μέταλλο ζωτικής σημασίας για περισσότερες από 300 βιοχημικές αντιδράσεις στο σώμα συμπεριλαμβανομένης της ενέργειας που δημιουργείται. Αν δεν προσλαμβάνετε αρκετό μαγνήσιο, οι μύες χρειάζεται να εργάζονται σκληρότερα για να αντιδράσουν και κουράζεστε πιο γρήγορα.

Ένα μεγάλο ποσοστό ατόμων, δεν προσλαμβάνουν αρκετό μαγνήσιο. Για τις γυναίκες, η συνιστώμενη ποσότητα είναι 320 mg της ημέρα και μια μέση αγκινάρα παρέχει 77 mg μαγνησίου και μόνο 60 θερμίδες! Άλλες πλούσιες πηγές μαγνησίου είναι οι ξηροί καρποί, τα όσπρια και τα δημητριακά ολικής άλεσης.

Σολομός για… υγιές δέρμα


Κάτι σαν… αντιρυτιδική κρέμα στο πιάτο σας! Ο σολομός είναι πλούσιος σε ένα λιπαρό οξύ που ονομάζεται εικοσιπεντανοϊκό οξύ (EPA), ένα είδος ωμέγα-3, που βοηθά φυσικά στο μπλοκάρισμα της απελευθέρωσης της υπεριώδους ακτινοβολίας που προκαλείται από ένζυμα που μειώνουν το κολλαγόνο, προκαλώντας γραμμές και χαλάρωση στο δέρμα. Επίσης, τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα ρυθμίζουν την υγρασία και τονώνουν το δέρμα, διατηρώντας την επιδερμίδα δροσερή και χωρίς ακμή.

Φράουλες για… όμορφο δέρμα

Οι φράουλες είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην αποκατάσταση των ζημιών στο δέρμα, που προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η ρύπανση και η υπεριώδης ακτινοβολία. Επίσης έχουν βιταμίνη C -η βιταμίνη που σχετίζεται με λιγότερες ρυτίδες και λιγότερη ξηρότητα, σύμφωνα με έρευνες.

Μπορείτε ακόμη και να απλώσετε ένα άλλειμα από φράουλες στο δέρμα, καθώς το φυσικό απολεπιστικό που περιέχουν, θα φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Αυγά… για καλή μνήμη


Ο κρόκος του αυγού είναι γεμάτος από χολίνη, ένα βασικό θρεπτικό συστατικό που βοηθά στην καλή μνήμη. Το σώμα χρειάζεται χολίνη για να φτιάξει μια χημική ουσία του εγκεφάλου που ονομάζεται ακετυλοχολίνη, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για την ανάμνηση. Η συνιστώμενη ποσότητα χολίνης είναι 425 mg και ένα μεγάλο αυγό έχει 147 mg. Άλλες καλές επιλογές είναι οι ξηροί καρποί και το κόκκινο κρέας.

Blueberries (μύρτιλλα)… για καλή μνήμη

Αν τρώτε τακτικά αυτά τα μικρά, σκούρα μούρα, θα κάνετε καλό στον εγκέφαλό σας. Σε μια πρόσφατη μελέτη, άτομα με μειωμένη μνήμη, λόγω ηλικίας, τα οποία έπιναν περίπου δυόμισι φλιτζάνια χυμό από μύρτιλλα τη μέρα για 12 εβδομάδες, σημείωσαν σημαντική βελτίωση σε τεστ μνήμης και μάθησης, σε σύγκριση με εκείνα που έπιναν ένα χυμό με εικονικό φάρμακο.

Το μυστικό συστατικό; Ένας τύπος αντιοξειδωτικών που ονομάζονται ανθοκυανίνες. Έχει αποδειχθεί ότι αυτές αυξάνουν τα σήματα μεταξύ των κυττάρων του εγκεφάλου και βελτιώνουν την ανθεκτικότητά τους, την ενίσχυση της μάθησης και της μνήμης.

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger