Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η σεξι φωτογραφιση της Χρυσας Δρακκη - Κορμι για να υποκλινεσαι μπροστα του

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012


   Κορμι για να υποκλινεσαι μπροστα του


Με τα πληθωρικά της προσόντα η Χρύσα Δρακάκη τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα. Το ξανθό μοντέλο είναι από τις πιο καυτές παρουσίες των τελευταίων ετών και έχει κάνει πολλές φωτογραφίσεις… όπως αυτή η άκρως καλοκαιρινή φωτογράφιση που σίγουρα θα αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό!









Η παντα σεξι Ελενα Παπαριζου συμμετεχει στο νεο βιντεοκλιπ των Playmen


Σέξι ξανά, όπως πάντα άλλωστε, εμφανίστηκε η Έλενα Παπαρίζου στο νέο βιντεοκλίπ των Playmen με τίτλο All the Time στο οποίο είναι guest star.
Θετικά σχόλια έχει αφήσει η οπτικοποίηση της τρίτης στην σειρά συνεργασίας μεταξύ της Έλενας Παπαρίζου και των Playmen με τίτλο All the Time. Μαζί τους οι Courtney & Riskykidd.




Εγκυος στους Ολυμπιακους, στοχευοντας το χρυσο μεταλλιο


Αν και στον όγδοο μήνα εγκυμοσύνης της η αθλήτρια σκοποβολής από τη Μαλαισία Nur Suryani Mohamed Taibi δεν είχε κανένα σκοπό να χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Έτσι, αν και πρόκειται να φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της τον Σεπτέμβριο, η αθλήτρια εμφανίστηκε στο Λονδίνο και σκοπεύει να αγωνιστεί κανονικότατα. Οι γιατροί, ο σύζυγός της όπως και αξιωματούχοι των Ολυμπιακών Αγώνων της άναψαν το πράσινο φως για τη συμμετοχή της, ενώ όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης της προπονείται και ακολουθεί το πρόγραμμά της.


Λίγους μήνες πριν δήλωνε: "Σκοπός μου είναι να αγωνιστώ. Αν αργότερα υπάρξει κάποιο πρόβλημα, δεν θα διακινδυνεύσω τη ζωή του μωρού μέσα μου. Όμως αισθάνομαι δυνατή κι ο σύζυγός μου, μου λέει ότι όσο αισθάνομαι έτσι κι έχω την ενέργεια να το κάνω, φαίνεται πως το μωρό μου μιλάει και πρέπει να το κάνω!".

Η Suryani πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς ύστερα από το Ασιατικό Πρωτάθλημα Σκοποβολής τον Ιανουάριο, μόλις λίγες ημέρες μετά που ανακάλυψε την εγκυμοσύνη της. Αν και πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, όπως δηλαδή να χάσει την τελετή λήξης των Αγώνων και να αποχωρήσει από το αγώνισμα των 50μ., η εγκυμονούσα αθλήτρια είναι έτοιμη για την πρόκληση που αντιμετωπίζει. "Θα μιλήσω με το μωρό μου πριν αγωνιστώ... μην κλωτσάς, μείνε ήρεμο μόνο για μία ώρα κι ένα τέταρτο σε παρακαλώ!", συμπληρώνει η Suryani αστειευόμενη.



Η Μαλαισιανή σκοπεύτρια τονίζει: "Για εμένα δεν είναι κάτι αδύνατο. Είναι μία από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζω. Αν τα παρατήσω, ποιος ξέρει; Ίσως την επόμενη τετραετία να μην έχω την ευκαιρία".

Η 29χρονη Nur Suryani θα είναι η μόνη αθλήτρια που συμμετέχει σε Ολυμπιακούς σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη. Θεωρείται ότι στο παρελθόν άλλες τρεις αθλήτριες ήταν έγκυες στους Αγώνες. Η Σουηδέζα Magda Julin αγωνίστηκε στο καλλιτεχνικό πατινάζ ενώ ήταν 4 μηνών έγκυος κι έγινε η πρώτη αθλήτρια στην ιστορία των Ολυμπιακών που έλαβε μέρος στη διάρκεια εγκυμοσύνης της. Η χρονολογία ήταν το 1920! Το 2006, η Γερμανίδα Diana Sartor υπήρξε η δεύτερη έγκυος αθλήτρια, ενώ τρίτη ήταν το 2010 στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες η Καναδέζα Kristie Moore.


http://www.real.gr






Μαντονα:"Βοηθησα τη Γκαγκα να γραψει το Born this way"

Η 53χρονη βασίλισσα χάνει σιγά σιγά το στέμμα κάθε φορά που ανοίγει το στόμα της για να μιλήσει για νεότερες ανταγωνίστριες....

Η μέρα της Μαρμότας. Παρ' όλες τις προσπάθειες της κόρης της Λούρδης (Lourdes) να την κάνει να σταματήσει ν' ασχολείται με τη Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga), η Μαντόνα (Madonna) λέει τη μία προσβολή μετά την άλλη κι έχει καταφέρει αυτό που δεν είχε γίνει τόσα χρόνια: να γίνει ασύλληπτα γραφική. Η 53χρονη τραγουδίστρια που ακύρωσε πρώτη φορά στην καριέρα της συναυλίες και οι Αυστραλοί δεν θα τη δουν ποτέ στη χώρα τους και δεν κατέβασε τ' όπλο της σε συναυλία στην Πολωνία , έδωσε συνέντευξη σε περιοδικό της Βραζιλίας και μίλησε για τ' αγαπημένο της θέμα.

«Είμαι μεγάλη φαν του Born this way και χαίρομαι πολύ που τη βοήθησα να το γράψει» πετώντας υποννοούμενα για τη σύγκριση που είχε γίνει με το δικό τηςExpress yourself όταν κυκλοφόρησε πέρσι και προσθέτει άλλη μία αφορμή για να ασχοληθούν οι haters μαζί της. Η Γκάγκα απο την άλλη δεν έχει απαντήσει ούτε σ' αυτή τη δήλωση ούτε στις προηγούμενες αλλά αναφέρθηκε εμμέσως σ' όλα αυτά που έχουν ειπωθεί σε μία συναυλία της στο Όκλαντ.

Μερικές φορές κάποιοι άνθρωποι νιώθουν καλύτερα με το να στεναχωρούν και να κοροιδεύουν τους άλλους ή να κάνουν πλάκα για τη δουλειά τους. Αυτό δε μ'αρέσει καθόλο. Απλά με κάνει να νιώθω πως δεν είμαι καλός άνθρωπος. Είχε πει η 25χρονη περφόρμερ στο κοινό αλλά δε νομίζουμε ότι συγκινήθηκε και πολύ η Μαντόνα.


Η Νανα Καραγιαννη σε σοκαριστικες φωτογραφιες


Από τα λίγα πρόσωπα της τηλεόρασης που είχαν το θάρρος να μιλήσουν για τη μάχη τους με τη νευρική ανορεξία, η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη απέχει τα τελευταία χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα.
Η ξανθιά, ετοιμόλογη παρουσιάστρια ασχολείται με την ραδιοφωνική της εκπομπή και περνάει όσες περισσότερες ώρες μπορεί με τον σύζυγό της.










Μεμος Μπεγνης: «Δεν αφορα κανεναν αν εγω παω με ανδρες»


Περί σεξουαλικών προτιμήσεων και υποκρισίας της ελληνικής κοινωνίας μίλησε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.
«Δεν αφορά κανέναν αν εγώ είμαι gay, αν η φίλη μου είναι λεσβία, ή αν εγώ πάω με γυναίκες ή άνδρες. Αυτό είναι καθαρά προσωπική μου επιλογή και δεν έχω υποχρέωση να αποδείξω σε κανέναν τι κάνω εγώ και ποιος είμαι. Έχω έρθει σε αυτόν το χώρο για να κάνω τη δουλειά μου και τίποτε άλλο».
Αυτό δήλωσε ο Μέμος Μπεγνής στο περιοδικό ΕΓΩ weekly. Εκεί που επίσης πρόσθεσε: « Ζούμε σε μια πάρα πολύ υποκριτική κοινωνία, που όταν κάποιος είναι gay ή κάποια είναι λεσβία, ανοίγουν το στόμα τους και λένε: "Πώς είναι δυνατόν;". Όλοι αυτοί που λένε: "Πως είναι δυνατόν;" πιθανότατα είναι gay. Πάρα πολλοί άνθρωποι παντρεύονται μόνο και μόνο γιατί αυτή η κοινωνία είναι υποκριτική και κάνουν οικογένειες για να κρύψουν τη σεξουαλικότητά τους. Αυτό για μένα είναι μια τεράστια δυστυχία, που τους οδηγεί στη σχιζοφρένεια».
Όλα αυτά ως απάντηση για το αν σκέφτηκε να κάνει αγωγή εναντίον αυτών που τον "φωτογράφησαν" ότι έχει σχέση με άτομο του ίδιου φύλου «Εμένα, με όποιον ή όποια έκανα φιλία, με έβγαζαν ότι τα είχα μαζί τους. Αυτά είναι αναμενόμενα. Τα διαβάζεις και γελάς. Οπότε δεν δίνεις σημασία. Γιατί να κάνω αγωγή; Κάνεις αγωγή όταν είσαι ένοχος και έχεις να κρύψεις κάτι».
Όσον αφορά τα σχόλια για τη σεξουαλικότητά του, που θα διαβάσει κάποιος στο διαδίκτυο αν πληκτρολογήσει το όνομά του, λέει ψύχραιμα: «Αν δοκιμάσετε και άλλα ονόματα, θα βγει το ίδιο πράγμα. Είναι πολύ καλό, γιατί με γουστάρει πολύς κόσμος, οπότε ψάχνουν το σεξουαλικό μου προσανατολισμό. Τι να πω εγώ... Αυτό σημαίνει ότι ενδιαφέρονται για εμένα».

Αυλαια αποψε των Ολυμπιακων Αγωνων στο Λονδινο


Το Λονδίνο θα τραβήξει σήμερα το βράδυ στις 11.00 ώρα Ελλάδος τα βλέμματα του πλανήτη πάνω του κατά την τελετή έναρξης των 30ών Ολυμπιακών Αγώνων. Ολοι περιμένουν με ανυπομονησία τις εκπλήξεις του σκηνοθέτη Ντάνι Μπόιλ ο οποίος θέλει να θυμίσει στον κόσμο την Ιστορία της Μεγάλης Βρετανίας. 204 χώρες, 10.500 αθλητές, 22.000 εθελοντές και 23.000 άτομα στην υπηρεσία της ασφάλειας είναι έτοιμα να δώσουν στην Υφήλιο ένα μοναδικό θέαμα στη μεγαλύτερη διοργάνωση του πλανήτη.
Υπό την αιγίδα της βασίλισσας Ελισάβετ οι Αγώνες θα διεξαχθούν ενώπιον 120 ηγετών κρατών και προσωπικότητες όπως η Μισέλ Ομπάμα, ο Πρίγκηπας Ουίλλιαμ και η σύζυγός του Κέητ, ο Μπραντ Πητ κλπ. ενώ αναμένεται να τους παρακολουθήσουν πάνω από 1 δις τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.
Ο σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ, γνωστός από την ταινία Slumdog Millionaire που κέρδισε πολλά Οσκαρ δεν είχε στη διάθεσή του τον κολοσιαίο προυπολογισμό των Αγώνων της Κίνας αλλά με 34,5 εκατομμύρια ευρώ προσπάθησε να αποδώσει το καλύτερο αποτέλεσμα, εμπνευσμένος από το θεατρικό έργο του Σέξπηρ Η Θύελλα.
Πρώτος απ'όλους στην παρέλαση των αθλητών θα μπει ο Αλέξανδρος Νικολαίδης, σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής. Ο σκηνοθέτης της τελετής κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό τις λεπτομέρειες της τελετής έναρξης και όλοι περιμένουν με αγωνία.
Εκτός από τα αγωνίσματα και τους αθλητές, τις εντυπώσεις αναμένεται να κλέψουν και τα κτίρια που θα φιλοξενήσουν τους Αγώνες. Η αρχιτεκτονική και το ντιζάιν ήρθαν για να μείνουν στο Λονδίνο του 2012. Σημαντικά κτίρια τα οποία φέρουν την υπογραφή διάσημων αρχιτεκτονικών γραφείων θα αξιοποιηθούν και μετά τους Αγώνες.
Η τοποθεσία που επελέγη για να γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν είναι τυχαία. Βρίσκεται σε μια από τις πιο υποβαθμισμένες και αραιοκατοικημένες περιοχές του Ανατολικού Λονδίνου, όπου παλαιότερα υπήρχε ένα εργοστάσιο που προκαλούσε μόλυνση στο περιβάλλον και αποτελούσε πληγή για τον αστικό ιστό.
Τώρα, το Ολυμπιακό Πάρκο δεν θυμίζει τίποτα από το παρελθόν της περιοχής. Εγιναν αντιπλημμυρικά έργα, οι πλωτές οδοί καθαρίστηκαν και διευρύνθηκαν και δημιουργήθηκε εκεί ένας υπέροχος υδροβιότοπος με λουλούδια, φυτά και δένδρα για περπάτημα, παρατήρηση πουλιών και αθλητικές δραστηριότητες.
Οι ξενώνες που δημιουργήθηκαν για να φιλοξενήσουν τους αθλητές θα χρησιμοποιηθούν στη συνέχεια ως διαμερίσματα για τους εκατοντάδες υπαλλήλους που θα επανδρώσουν το πάρκο.
Το κεντρικό Στάδιο των Ολυμπιακών Αγώνων θα είναι το τρίτο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας μετά το Γουέμπλει και το Τουίκενχαμ. Το πιο εντυπωσιακό αθλητικό κτίριο είναι το Σκοπευτήριο που μοιάζει με τεράστιο χταπόδι. Οι κόκκινες και γαλάζιες βούλες του εκτός από διακοσμητικούς λόγους έχουν και πρακτικούς λόγους αφού προσφέρουν φυσικό φως και αερισμό στο εσωτερικό των δυο αιθουσών. Ο σχεδιασμός του ανήκει στο αρχιτεκτονικό γραφείο Magma και το κτίριο, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα αποσυναρμολογηθεί και θα μεταφερθεί τη Γλασκώβη για τους Αγώνες του 2014.
Οι πεζοί θα έχουν την ευκαιρία να περπατούν σε 30 γέφυρες γύρω από την περιοχή των Ολυμπιακών Αγώνων, παλαιές και νέες, αλλά και σε τρεις γέφυρες σε σχήμα Ζ που συνδέουν τον ποταμό Λι. Οι διαφορές του ύψους μεταξύ των γεφυρών έχουν καλυφθεί με μια προσωρινή ελαστική επιφάνεια που μοιάζει με ένα γιγαντιαίο ψυχεδελικό χαλί.
Δυσφορούν οι Λονδρέζοι
Οι Λονδρέζοι φαίνεται να μην είναι ενθουσιασμένοι στην πλειονότητά τους με τους Αγώνες. Οσοι μένουν κοντά στις Ολυμπιακές ζώνες δυσφορούν γιατί φοβούνται ότι θα είναι ο πρώτος στόχος σε περίπτωση επίθεσης. Ορισμένοι έχουν ζητήσει άδεια από τη δουλειά τους για να λείψουν στη διάρκεια των Αγώνων. Εχει, μάλιστα, δημιουργηθεί και ιστοσελίδα (getaheadofthegames.com) μέσω της οποίας οι ντόπιοι προσπαθούν να βρουν διέξοδο στα μποτιλιαρίσματα που προκαλούν οι Αγώνες και οι χιλιάδες επισκέπτες.
Ανασφάλεια
Το 2004 οι βρετανοί δημοσιογράφοι κουνούσαν το δάχτυλο στην Ελλάδα για τα μέτρα ασφαλείας. Σήμερα βιώνουν τα δικά τους προβλήματα ανασφάλειας και αποφάσισαν να στρατοκρατήσουν τους δικούς τους Αγώνες.
Τρεις μήνες πριν την έναρξη των Αγώνων στην Αθήνα το 2004 η βρετανή δημοσιογράφος Λόρα Πικ προκαλούσε σάλο δημοσιεύοντας ρεπορτάζ στην εφημερίδα Τάιμς του Λονδίνου, σύμφωνα με το οποίο υπήρχε πρόβλημα προστασίας στα στάδια. Η Πικ περιέγραφε πώς τριγύριζε ανενόχλητη στο γιαπί του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας, πώς την κέρασαν μπίρα, την ξενάγησαν στα νταμάρια κλπ πριν τη συλλάβουν. Ακολούθησαν επικριτικά δημοσιεύματα για επιθέσεις εναντίον της Αθήνας, και κύμα τρομολαγνικών σεναρίων που συνέδεαν τη χώρα μας με το παρελθόν τρομοκρατικών χτυπημάτων και τη 17 Νοέμβρη.
Μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα οι Τάιμς ζητούσαν συγνώμη σε άρθρο τους από τους Ελληνες για την κριτική τους. «Ντροπή μας που δεν πιστέψαμε σε σας» ήταν ο τίτλος. Σήμερα το Λονδίνο βιώνει τους δικούς του ανασφαλείς αγώνες και το θέμα της ασφάλειας μονοπωλεί το ενδιαφέρον.
Ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας υπογράμμισε ότι η κύρια προτεραιότητα ήταν να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή των Αγώνων. «Είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση για την ασφάλεια σε περίοδο ειρήνης και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη» δήλωσε ο Τζέιμς Κάμερον. Ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Μιτ Ρόμνει που βρίσκεται στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει την αποψινή τελετή, μιλώντας στο δίκτυο NBC, εξέφρασε αμφιβολίες για την ασφάλεια.
«Είναι δύσκολο να ξέρουμε πόσο καλά θα πάει. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δημιουργούν ανησυχία» είπε ο Ρόμνει.


Η Στιουαρτ γραφει γραμμα στην κερατωμενη συζυγο- Ο Πατινσον την εγκατελειψε-Αντζελινα, κανε χωρο για την νεα αντροχωριστρα του Χολιγουντ»


«Αντζελίνα, κάνε χώρο για την νέα αντροχωρίστρα του Χόλιγουντ» είναι η πιο συνηθισμένη ατάκα που ακούγεται σχετικά με την Κρίστεν Στιούαρτ μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον 44χρονο παντρεμένο σκηνοθέτη. Η 26χρονη σταρ περνάει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, με τον Πάτινσον να μάζεψε τα πράγματά του και να έφυγε από το σπίτι τους.
«Η Κρίστεν δεν αισθάνθηκε ότι είναι σωστό να συμπεριλάβει την Λίμπερτι (σ.σ. Ρός, το πρώην μοντέλο σύζυγο του σκηνοθέτη) στην δημόσια απολογία της.Αντιθέτως σκοπεύει να κάνει το έντιμο πράγμα και να της γράψει ένα προσωπικό γράμμα που να εκφράζει πόσο μετανιωμένη είναι για τις πράξεις της». Αυτό δήλωσε πηγή στο radaronline. 
H οποία πρόσθεσε «Ήταν τόσο απελπισμένη να σώσει την σχέση της που προτίμησε να επικεντρωθεί πρώτα σε αυτό, αντί για την ζημιά που έκανε στην οικογένεια του Ρούπερτ».
Όπως φαίνεται η Κρίστεν θα έχει όσο χρόνο και χώρο θέλει για να τελειώσει την επιστολή συγνώμης, καθώς ο Πάτινσον -που κανείς δεν ξέρει τι του έχει πει για την παράνομη σχέση της- μάζεψε μια βαλίτσα με τα πράγματα του και έφυγε από το σπίτι που μοιράζονται εδώ και τρία χρόνια.
Το χειρότερο από όλα είναι η είδηση που θέλει την Κρίστεν να έβγαλε βόλτα για παγωτά τα δυο παιδιά του σκηνοθέτη πριν λίγες εβδομάδες, την ίδια ώρα που τα είχε με τον πατέρα τους. Αυτό είναι κάτι που η κερατωμένη σύζυγος δυσκολεύται να χωνέψει. Όσα γράμματα και αν της γράψει η Κρίστεν.

Οι επιμαχες φωτογραφιες που "καινε" την Kristen Stewart! Δημοσια συγγνωμη επειδη απατησε τον Pattinson!



Σοκ στο Χόλιγουντ με τη δημόσια παραδοχή της Κρίστεν Στιούαρτ ότι απάτησε τον Ρόμπερτ Πάτινσον με τον 41χρονο παντρεμένο σκηνοθέτη! Την "έκαψαν" οι φωτογραφίες που δημοσίευσε αμερικάνικο περιοδικό

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση από το περιοδικό "US weekly" των φωτογραφιών που δείχνουν την πρωταγωνίστρια του "Twilight" να ερωτοτροπεί με τον Ρούπερτ Σάντερς, έξω και μέσα στο αυτοκίνητο της νεαρής σταρ, ακολούθησε και η δημόσια παραδοχή και συγγνώμη...



Η δήλωση λέει τα εξής:

«Είμαι βαθιά λυπημένη για τον πόνο και την ντροπή που έχω προκαλέσει στους κοντινούς μου ανθρώπους και σε όσους έχουν επηρεαστεί από αυτό. Αυτή η στιγμιαία απερισκεψία, έθεσε σε κίνδυνο το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, το πρόσωπο που αγαπώ και σέβομαι περισσότερο, τον Rob. Τον αγαπώ, τον αγαπώ, συγνώμη».










"Προσεύχομαι να το ξεπεράσουμε μαζί..."


Ο σκηνοθέτης με τον οποίο η Kristen παραδέχτηκε ότι απάτησε τον Robert  δήλωσε στο People.com: «Είμαι εντελώς ταραγμένος για τον πόνο που έχω προκαλέσει στην οικογένειά μου. Η όμορφη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, είναι το μόνο που έχω σε αυτόν τον κόσμο. Τους αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Προσεύχομαι να το ξεπεράσουμε μαζί». 



http://www.zappit.gr



Αφησαν βρεφος να πεθανει για 3 ευρω!

Σοκ προκαλεί η καταγγελία ενός πατέρα που κατηγορεί τους γιατρούς νοσοκομείου οτι αποσύνδεσαν τη νεογέννητη κόρη του από τη μηχανική υποστήριξη και την...  άφησαν να πεθάνει γιατί δεν τους είχε εξοφλήσει ένα λογαριασμό ύψους 200 ρουπιών, ή 3,5 δολαρίων.

Το βρέφος είχε γεννηθεί πρόωρα και νοσηλευόταν διασωληνωμένο στο κρατικό νοσοκομείο της Τζαλαντάρ στην Ινδία , στο βορειοδυτικό Παντζάμπ.Το προσωπικό του νοσοκομείου ζήτησε από την οικογένεια να πληρώσει για το ηλεκτρικό ρεύμα για τη συσκευή μηχανικής υποστήριξης.”Τους παρακάλεσα να την κρατήσουν στο μηχάνημα γιατί δεν είχα τα χρήματα, αλλά αρνήθηκαν και το παιδί μου πέθανε το βράδυ της Τετάρτης. Το δολοφόνησαν για 200 ρουπίες”, είπε ο Σαντζίβ Κουμάρ.Ο υπουργός Υγείας του κρατιδίου, Μάνταν Μόαν Μίταλ διέταξε έρευνα και υποσχέθηκε ότι θα διωχθούν όσοι αρνήθηκαν να περιθάλψουν το παιδί.


Γερμανιδα σημαιοφορος: Γεμισε το Ολυμπιακο χωριο με ξυπολητους Ελληνες αθλητες


Μπορεί το περίφημο tweet της Βούλας Παπαχρήστου για τους Αφρικανούς να της στοίχισε τον αποκλεισμό της ωστόσο διαβάστε τι έγραψε επίσης στο twitter η Γερμανίδα σημαιοφόρος, Νατάσα Κέλερ για τους Έλληνες αθλητές..."Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Ελληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλάκες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά."

τουίταρε η σημαιοφόρος της Γερμανίας Νατάσα Κέλερ, ενώ μια Αγγλίδα αθλήτρια κοροϊδευτικά έγραψε στο twitter της για τους Έλληνες αθλητές ότι:

"Ελπίζω οι πεινασμένοι Έλληνες, να μη φάνε όλο το φαί στο Ολυμπιακό χωριό"


Οργισμενος ο Μιχαλολιακος για τον αποκλεισμο Παπαχρηστου

“Στην ψευτοδημοκρατία του 2012 υπάρχουν αδικήματα γνώμης και ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων” είπε μιλώντας στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Σε καταγγελία του αποκλεισμού της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου προχώρησε, στο πλαίσιο ομιλίας του προς της κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρος του κόμματος Ν. Μιχαλολιάκος, αναφέροντας ότι «στην ψευτοδημοκρατία του 2012 υπάρχουν αδικήματα γνώμης και ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων».
 
Ο κ. Μιχαλολιάκος αποκάλεσε «αντεθνικό» το μνημόνιο διότι εκχωρεί εθνική κυριαρχία στους δανειστές, ενώ για την επέτειο αποκατάσταση της Δημοκρατίας αναρωτήθηκε: «Ποια μεταπολιτευτική δημοκρατία γιορτάζουν; Είχαμε 38 χρόνια σκανδάλων, λεηλασίας των δημόσιων ταμείων και πλήρης υποχώρησης στα Εθνικά θέματα». Η Ελλάδα, πρόσθεσε, «δεν κινδυνεύει από το μίσος και τον φασισμό, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά από τα σκάνδαλα και την κλεψιά».
 
Απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματος, ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι πρέπει να γίνουν η φωνή του Λαού που απαιτεί να μπουν οι κλέφτες φυλακή.
 
Τέλος, κάλεσε τους Έλληνες «να πυκνώσουν τις γραμμές μας, για να δώσουμε μαζί τον Αγώνα να ξαναγίνει η Ελλάδα Ελληνική!»



 

Παραμονη της Ελλαδας στην Ευρωζωνη και σεναρια για νεο «κουρεμα»

Για σχέδιο «Δ» που προβλέπει παραίτηση της ΕΚΤ και ομάδας ιδιωτών ομολογιούχων από μέρος των αξιώσεών τους από τη χώρα μας κάνει λόγο δημοσίευμα της «Die Welt»

Παρά το γεγονός ότι από τη Γερμανία ακόμη ακούγονται φωνές υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, αρχής γενομένης με τον αντικαγκελάριο Φίλιπ Ρέσλερ, η γερμανική κυβέρνηση δίνει τα πρώτα δειλά δείγματα ότι σχεδιάζει ακριβώς το αντίθετο.


«Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη» δήλωσε στο πρακτορείο Bloomberg ο Νόρμπερτ Μπάρτλε, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των χριστιανοδημοκρατών σε δημοσιονομικά θέματα, χωρίς να αποκλείει νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.
Σχόλια

Τα σχόλια του Μπάρτλε είναι η πρώτη ένδειξη από κυβερνητικό αξιωματούχο ότι επίκειται νέα βοήθεια προς την Ελλάδα, καθώς διευκρίνισε ότι αν χρειαστεί να αναληφθεί δράση «όχι μόνο οι φορολογούμενοι, αλλά και οι ιδιώτες πιστωτές θα εμπλακούν πάλι για να βοηθηθεί η Αθήνα, αλλά με αυστηρούς όρους».
Η εικόνα, άλλωστε, που παρουσίαζε σχεδόν το σύνολο του γερμανικού Τύπου χθες ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή των προηγούμενων ημερών, όταν στα πρωτοσέλιδα φιγουράριζαν τα σενάρια εξόδου της χώρας μας από το ενιαίο νόμισμα.
Πλέον το Βερολίνο φαίνεται ότι επεξεργάζεται σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ενωση νέους τρόπους για να διασφαλιστούν πόροι που θα κρατήσουν την Ελλάδα ζωντανή. Δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Die Welt» αναφέρει ότι η ΕΕ εξετάζει σενάρια για να αποφύγει η Ελλάδα τη χρεοκοπία, μεταξύ των οποίων είναι ένα τρίτο πακέτο στήριξης και νέο «κούρεμα» χρέους.
Βάσει του δημοσιεύματος, υπάρχει και ένα σχέδιο «Δ» για τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας, το οποίο προβλέπει την παραίτηση της ΕΚΤ και ομάδας ιδιωτών ομολογιούχων από μέρος των αξιώσεών τους από τη χώρα μας.
Μέχρι τώρα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν συζητούσε τη δική της συμμετοχή σε τέτοιου είδους σενάρια, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχει η δυνατότητα πλέον να εξεταστεί σοβαρά το ενδεχόμενο αυτό.
Οπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, η ΕΚΤ έχει αγοράσει ελληνικά ομόλογα στο 70% της ονομαστικής τους αξίας αλλά θα αποπληρωθεί από την Ελλάδα στο ακέραιο.
Η ιδέα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι η ΕΕ να μην κρατήσει αυτήν τη διαφορά ως κέρδος, αλλά να τη δώσει στην ελληνική κυβέρνηση μέσω του δικτύου Κεντρικών Τραπεζών.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το ποσό θα ανέρχεται στα 10-15 δισ. ευρώ, που όμως θα είναι μοιρασμένο στα επόμενα χρόνια, οπότε και ωριμάζουν τα ομόλογα.
Από τους ιδιώτες που δεν υπέστησαν «κούρεμα» την προηγούμενη φορά θα μπορούσαν να προκύψουν άλλα 5 δισ. περίπου.




Αγριο εγκλημα στη Συρο

Δράστης της απίστευτης δολοφονίας που έχει συγκλονίσει τη Σύρο ένας 61χρονος, εργαζόμενο στο ναυπηγείο του Νεωρίου.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής σε μπαρ της Ερμούπολης. Ξεκίνησε από τον τσακωμό του δράστη με έναν 53χρονο πολιτικό μηχανικό και κατέληξε στην εν ψυχρώ δολοφονία του 42χρονου ιδιοκτήτη του μπαρ. 

Ήταν 03:45 τα ξημερώματα, λίγο πριν κλείσει το μπαρ. Στο μαγαζί, που βρίσκεται στην οδό Πάρου στην Ερμούπολη βρισκόταν ακόμη αρκετός κόσμος. Ο 61χρονος δράστης διαπληκτίστηκε με τον πολιτικό μηχανικό. 

Στη συνέχεια, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όπως γράφει το cyclades24.gr, ο δράστης βγήκε από την τουαλέτα με ένα μπουκάλι οινόπνευμα στα χέρια του. Έλυσε τον 53χρονο και του έβαλε φωτιά! 

Ακολούθησε πανικός, με τους θαμώνες και το προσωπικό του μαγαζιού να προσπαθούν να βοηθήσουν τον άτυχο πολιτικό μηχανικό που καιγόταν. Ανάμεσα σε εκείνους που έτρεξαν για βοήθεια ήταν και ο 42χρονος ιδιοκτήτης του μπαρ. 

Η κίνηση αυτή απέβη μοιραία. Ο 61χρονος τράβηξε ένα 32αρι πιστόλι και εν ψυχρώ πυροβόλησε τον 42χρονο στον πνεύμονα! Και σα να μην έφτανε αυτό, πυροβόλησε και στον αέρα, μάλλον για να εκφοβίσει όσους ήταν εκεί. Ο κόσμος είχε πέσει στο πάτωμα, πανικοβλημένος από όσα έβλεπε. 

Σε κατάσταση αμόκ, ο δράστης έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος τρέχοντας αλλά λίγα λεπτά μετά ξεκίνησε η καταδίωξή του από την αστυνομία, που είχε ήδη κληθεί. Ο δράσης πήγε πρώτα στα ναυπηγεία του Νεωρίου. Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, υπάρχουν πληροφορίες ότι ανέβηκε σε γερανό με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Όμως συνάδελφοί του που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα ναυπηγεία, τον απέτρεψαν. Αφού έφυγε από το ναυπηγείο, πήρε ταξί για να φτάσει ως τον Φοίνικα κι από εκεί με μοτοσικλέτα έφτασε στον Γαλησσά. Εκεί όμως, τον βρήκε η αστυνομία και περίπου στις 06:00 του πέρασε χειροπέδες. 

Ο μηχανικός τον οποίον ο δράστης περιέλουσε με οινόπνευμα και του έβαλε φωτιά, νοσηλεύεται με εγκαύματα στο νοσοκομείο Σύρου. Εκεί μεταφέρθηκε και ο 42χρονος επιχειρηματίας, αλλά οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.



http://www.newsit.gr

Εκθεση Ρακιντζη: Κακοδιοικηση και συναλλαγες κατω απο το τραπεζι

Θα κοινοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη - Πρωτιά στη διαφθορά οι εφοριακοί και οι υψηλόβαθμοι υπάλληλοι


Συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, κακοδιοίκηση, ανευθυνότητα και… άφεση αμαρτιών για τους επίορκους δημόσιους λειτουργούς αποτυπώνει η έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή για το 2011, που θα κοινοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Την «πρωτοκαθεδρία» στις περιπτώσεις διαφθοράς διατηρούν οι εφοριακοί, λόγω της φύσης της εργασίας τους, και υπάλληλοι με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας και συχνά υψηλό βαθμό στη διοίκηση.

Τα περισσότερα περιστατικά διαφθοράς σχετίζονται με παραβάσεις καθήκοντος, συναλλαγές δημόσιων λειτουργών κάτω από το τραπέζι και ελλιπή ή αδικαιολόγητα «πόθεν έσχες». Κοινό χαρακτηριστικό των περισσότερων πειθαρχικών αποφάσεων είναι η απαλλαγή ή μη επιβολή της προσήκουσας σε σχέση με τη βαρύτητα των παραπτωμάτων ποινής, γεγονός που οδήγησε το γενικό επιθεωρητή στην άσκηση ένστασης ενώπιον των δευτεροβάθμιων πειθαρχικών συμβουλίων, δυνατότητα που όμως περιορίζεται από το νέο πειθαρχικό δίκαιο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι υποθέσεις που εξετάστηκαν σε δεύτερο βαθμό, ύστερα από παρέμβαση του κ.Ρακιντζή, είναι αυξημένες περίπου κατά 10% συγκριτικά με πέρσι, στοιχείο που καταδεικνύει την εντατικοποίηση των ελέγχων αλλά και τη διατήρηση των προβλημάτων κακοδιοίκησης. Ο γενικός επιθεωρητής άσκησε ένσταση κατά 185 πρωτόδικων πειθαρχικών αποφάσεων (εν συνόλω 1.250) που ήταν υπερβολικά επιεικείς ή η αιτιολόγησή τους ανεπαρκής.

Ενδεικτική είναι η περίπτωση εφοριακού στη ΔΟΥ Τρικάλων, ο οποίος από το 1995 ώς το 2006 εξέδιδε χρηματικά εντάλματα πληρωμής για την εξόφληση δανείων ή λογαριασμών στους δήμους Φαρκαδόνας και Πιαλείων, τα οποία όμως ουδέποτε απέδωσε. Έτσι, ιδιοποιήθηκε περίπου 175.000 ευρώ. Το πειθαρχικό παρελθόν του ήταν πλούσιο, αφού σε βάρος του εκκρεμούσε και άλλη πειθαρχική δίωξη για υπεξαίρεση σε παράβολα Δημοσίου (ΚΤΕΟ) αξίας 22.000.000 δρχ. Στον υπάλληλο είχε αρχικώς επιβληθεί η ποινή της προσωρινής παύσης έξι μηνών.

Σε άλλη περίπτωση, εφοριακός στην Αθήνα απαίτησε 100.000 ευρώ για να μην καταχωρηθεί φορολογική παράβαση σε επιχείρηση. Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό του επέβαλε προσωρινή παύση έξι μηνών, ενώ τελικά απολύθηκε από το δευτεροβάθμιο.

Προϊστάμενος του Τμήματος Κινήτρων Περιφερειακής Ανάπτυξης στην Πελοπόννησο παρέδωσε σε εταιρεία επιταγές 230.000 ευρώ, ποσό που αντιπροσωπεύει την επιχορήγηση της επένδυσης, χωρίς να ελέγξει το σχετικό φάκελο. Σε άλλη υπόθεση, ο ίδιος εξέδωσε επιταγή ποσού 467.300 ευρώ ως προκαταβολή της προβλεπόμενης επιχορήγησης (50%), παρά το γεγονός ότι ήταν ελλιπή τα δικαιολογητικά. Αρχικά του είχε επιβληθεί η πειθαρχική ποινή της προσωρινής παύσης έξι μηνών με πλήρη στέρηση αποδοχών.

Υπάλληλος του ΙΚΑ ΕΤΑΜ Θήρας απαλλάχθηκε από πειθαρχικό παράπτωμα, αν και χορηγούσε βεβαιώσεις μη οφειλής σε επιχειρήσεις που δεν είχαν πληρώσει ασφαλιστικές εισφορές.

Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του ΕΟΤ απαλλάχθηκε από το πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό, αν και με πράξεις ή παραλείψεις του από το 2006 έως το 2010 συνέβαλε στην πρόκληση οικονομικής ζημίας σε βάρος του ΕΟΤ (από την υπογραφή δελτίων τουρισμού) και στη δημιουργία υποχρεώσεων σε βάρος του. Στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλοι υπάλληλοι και ο Γενικός Επιθεωρητής άσκησε ένσταση.

Σχεδόν το 70% των σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων έχει τελεσθεί από «παλιούς» υπαλλήλους με α' βαθμό και αρκετά χρόνια υπηρεσίας (τουλάχιστον 20-25), ενώ πολλοί κατέχουν θέσεις ευθύνης (προϊστάμενοι τμημάτων κ.ά.).

Συγχρόνως, σε εξέλιξη βρίσκεται αναδρομικός έλεγχος όλων των «πόθεν έσχες» των περίπου 60 υπαλλήλων της Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων του υπουργείου Ανάπτυξης, οι οποίοι «ξηλώθηκαν» πριν από μήνες μετά τις καταγγελίες επιχειρήσεων. 

Οι υπάλληλοι ενέκριναν επιδοτήσεις τουριστικών μονάδων, αν και οι επιχειρηματίες προσκόμιζαν πλαστές εγγυητικές επιστολές. Μάλιστα, φέρεται να έχουν αποδεχθεί τρεις πλαστές εγγυητικές επιστολές, ύψους 8 εκατ. ευρώ από υποψήφιους επενδυτές. Ο Γενικός Επιθεωρητής σε συνεργασία με το Σώμα Επιθεωρητών διερεύνησαν με ποιο τρόπο παραβιάζονταν οι διαδικασίες προτεραιότητας για την εξέταση των φακέλων, ώστε να επισπευσθούν οι επιδοτήσεις στους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες.



http://www.tovima.gr


Αποδοση ευθυνων ζηταει η Χρυση Αυγη για το ΔΝΤ

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από τις αποκαλύψεις του Παναγιώτη Ρουμελιώτη, πως το ΔΝΤ γνώριζε ότι το πρόγραμμα, που μας επιβλήθηκε, ήταν καταδικασμένο να αποτύχει, η Χρυσή Αυγή προχώρησε σε σκληρή ανακοίνωση. Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής αναφέρει:

 «Το ΔΝΤ μας οδηγεί στην καταστροφή. Αυτό το ήξεραν οι πάντες. Τώρα το έμαθε κι επισήμως ο Ελληνικός Λαός. Άμεση απόδοση ποινικών ευθυνών στους Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και όσους πολιτικούς ευθύνονται για το σημερινό οικονομικό χάος».

Εικονες του κοσμου: Μαροκο, Ραμπατ, Τελετη γαμου, Ραμπάτ

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια ενός παραδοσιακού γάμου του Μαρόκου πραγματοποιήθηκε στο Ραμπάτ. Η νύφη και ο γαμπρός άλλαξαν την ενδυμασία τους κατά τη διάρκεια της τελετής. Το φόρεμα της νύφης σε αυτήν τη φωτογραφία ήταν ένα από τα πιο όμορφα φορέματα που φόρεσε.


Πηγή φωτογραφίας: NATIONAL GEOGRAPHIC 


Τα Ζωδια Σημερα 27 Ιουλιου 2012


Κριός
21/3-20/4

Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η σημερινή μέρα για εσένα, αγαπητέ Κριέ, καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να δώσεις λύσεις σε προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Θα μπορέσεις να διευθετήσεις πολλά ζητήματα που αφορούν σε οικογενειακές υποθέσεις και να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με τα δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, είναι καιρός να μιλήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου, γιατί η εσωστρέφεια που σε έχει καταβάλει τον τελευταίο καιρό, δημιουργεί προβλήματα και σε απομακρύνει από κοντά του. Αν είσαι μόνος, ασχολήσου σήμερα με την εξωτερική σου εμφάνιση και μην παρασύρεσαι από την κάθε γνωριμία, που θα σε κολακέψει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Κριός, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και μετρημένος στις κινήσεις σου για να δώσεις μια νέα ώθηση στη δουλειά σου και να κάνεις νέα σχέδια. Προσοχή στις βιαστικές κινήσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Τα οικονομικά σου, επίσης, θέλουν μεγάλη προσοχή και σωστό προγραμματισμό, γιατί υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα.


Ταύρος
21/4-20/5

Αν είσαι Ταύρος, σήμερα θα νιώθεις πως τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σου και μπορείς να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Προσοχή μόνο στις βιαστικές κινήσεις, που θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από τη σειρά σου. Επίσης, καλό είναι να περιορίσεις την ευαισθησία σου, γιατί θα σε κρατήσει πίσω στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη κατανόηση απέναντι στο σύντροφό σου, φίλε Ταύρε, και να μην ξεσπάς πάνω του με κάθε ασήμαντη αφορμή. Αν έχεις ερωτικές μοναξιές, η περίοδος αυτή είναι πολύ θετική και μπορεί να φέρει δίπλα σου ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μη διστάσεις να μιλήσεις και να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, σήμερα θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα που σου προκαλούν κάποιες συνεργασίες και να χειριστείς με ηρεμία τις όποιες δυσκολίες προκύψουν. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και σύντομα θα μπορέσεις να βρεις νέες πηγές εσόδων. Μη σταματάς τις προσπάθειες.



Δίδυμοι
21/5-21/6 

Για εσένα που είσαι Δίδυμος, η σημερινή μέρα φέρνει μοναδικές ευκαιρίες, που δεν πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν αναξιοποίητες. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να σκεφτείς σοβαρά τι είναι αυτό που θέλεις από τη ζωή σου και, αν χρειάζεται να κάνεις κάποιες δραστικές αλλαγές για να το πετύχεις, μη διστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, η αισιόδοξη διάθεση που έχεις φαίνεται και μέσα στη σχέση σου και σε κάνει να εκφράζεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή η στάση θα βοηθήσει να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ σας και να νιώσετε πολύ όμορφα και οι δυο. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, η γοητεία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη. Μην μένεις κλεισμένος στο σπίτι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και σήμερα ευνοούνται τα ξεκινήματα και οι νέες συνεργασίες. Θα δεις τους συνεργάτες σου να είναι ανοιχτοί στις ιδέες σου, ακόμα κι αν είναι αρκετά πρωτοποριακές και περίπλοκες. Προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί ο ενθουσιασμός σου σε οδηγεί σε άσκοπα έξοδα.



Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δεις λίγο διαφορετικά τις καταστάσεις που σε απασχολούν και να νιώσεις πιο αισιόδοξος για την έκβασή τους. Αυτό που πρέπει να πάρεις απόφαση, είναι πως δεν μπορείς να αφήνεις τα προβλήματα σου να μεγαλώνουν, αλλά πρέπει άμεσα να τα αντιμετωπίσεις, γιατί μετά θα πελαγώσεις. Πάντως η σημερινή σου στάση, θα σε βοηθήσει να οδηγηθείς στις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αγαπητέ Καρκίνε. Η υπομονή και η κατανόηση που δείχνεις τον τελευταίο καιρό στο σύντροφό σου, θα σε βοηθήσει να δεις πιο αισιόδοξα τα προβλήματα που υπάρχουν και να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος, η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή για μια νέα γνωριμία, που μπορεί και να καταλήξει σε σχέση ζωής.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, η δουλειά σου θα έχει κάποιες δύσκολες στιγμές και θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός στους χειρισμούς σου, για να μη βρεθείς εκτεθειμένος σε κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Γενικά, κράτησε μια ουδέτερη στάση και δεν θα χάσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα, αλλά με ψυχραιμία και λογική, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις μια χαρά.



Λέων
23/7-23/8

Σήμερα θα δεις να συμβαίνουν αρκετές αλλαγές και οι εξελίξεις θα σε προλαβαίνουν σε διάφορα επίπεδα, αγαπητέ Λέων. Φρόντισε να είσαι όσο καλύτερα προετοιμασμένος γίνεται και κυρίως να μην χάσεις την ψυχραιμία σου από την ταχύτητα των γεγονότων. Μεγάλη προσοχή στις οικογενειακές σου σχέσεις, γιατί κι εκεί υπάρχουν κάποιες λεπτές ισορροπίες που κινδυνεύουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, στα αισθηματικά σου τα πράγματα βελτιώνονται καθώς θα νιώσεις να έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα μπορέσεις να μιλήσεις ανοιχτά για όσα σκέφτεσαι, αλλά και να περάσεις μια ερωτική βραδιά, γεμάτη τρυφερότητα. Αν πάλι κοιμάσαι μόνος τα βράδια, θα πρέπει να διώξεις την κακή διάθεση, για να σε πλησιάσει κάποιο άτομο που πραγματικά να σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, χρειάζεται διπλωματία και διαλλακτικότητα, για να ολοκληρώσεις το συντομότερο τα σχέδιά σου. Να θυμάσαι ότι κάποιοι συνεργάτες θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι και καλό είναι ζητήσεις τη βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Μην αποφασίσεις βιαστικά για κάποιες συμφωνίες, που μπορεί να έχουν οικονομικό ρίσκο.




Παρθένος
24/8-22/9

Λίγο περίεργη είναι η σημερινή Παρασκευή για εσένα, φίλε Παρθένε. Από τη μία έχεις μια δυναμική στάση που σε οδηγεί σε δραστικές κινήσεις, για να βγεις από διάφορα αδιέξοδα που σε ταλαιπωρούν. Απ’ την άλλη, όμως, τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή μέρα, αγαπητέ Παρθένε, και μπορείς να μιλήσεις στο σύντροφό σου για ό,τι σε προβληματίζει και σου χαλάει τη διάθεση. Αυτός άλλωστε είναι και ο μόνος τρόπος να διορθώσεις το αρνητικό κλίμα που πιθανόν επικρατεί στη σχέση σου. Αν πάλι πίνεις καφέ με τη μοναξιά, το πλανητικό σκηνικό ενισχύει τη γοητευτική σου πλευρά. Αξιοποίησε αυτή την εύνοια κατάλληλα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, καλό είναι να αποφύγεις τις νέες υποχρεώσεις, γιατί ήδη έχεις πολλά που πρέπει να κάνεις. Ωστόσο, θα σου γίνουν κάποιες προτάσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και δεν πρέπει να τις απορρίψεις, πριν τις εξετάσεις προσεκτικά. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι σε καλό δρόμο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να αρχίσεις τις σπατάλες, γιατί θα βρεθείς και πάλι χρεωμένος.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα σε χαρακτηρίζει μια θετική διάθεση, αγαπητέ Ζυγέ, που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όποιο εμπόδιο εμφανιστεί μπροστά σου. Ακόμα και σε κάποια ζητήματα που σε έχουν απογοητεύσει και τα είχες αφήσει, σήμερα θα μπορέσεις να δώσεις οριστικές λύσεις. Ό,τι κι αν γίνει, μην αφήσεις τίποτα να ανακόψει τη δυναμική σου πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, είναι πολύ σημαντικό να αφήσεις τα προβλήματα και τα άγχη μακριά από τη σχέση σου, για να νιώσεις καλύτερα και εσύ αλλά και ο σύντροφός σου. Προσπάθησε να δείξεις το ενδιαφέρον σου και κάνε ό,τι μπορείς για να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα δεχτείς προσκλήσεις που δεν πρέπει να αρνηθείς, γιατί σου χρειάζεται λίγη διασκέδαση με άτομα που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου καλό είναι να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε ρίσκο. Γενικά, επιστράτευσε τη σύνεση και τη λογική σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε συμφωνία, κυρίως αν έχει να κάνει με οικονομικά θέματα.





Σκορπιός
23/10-22/11

Αν είσαι Σκορπιός, η σημερινή μέρα θέλει την προσοχή σου, γιατί μπορεί να προκύψουν προβλήματα εκεί που δεν το περιμένεις. Μην αγχωθείς, γιατί ο πανικός θα σε αποσυντονίσει και μόνο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα. Αντίθετα, αν βάλεις μπροστά τη λογική σου, θα βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, καλό είναι να αποφύγεις τα μεγάλα λόγια και τις εντάσεις, γιατί είναι πολύ εύκολο να βγάλεις εκτός ελέγχου το σύντροφό σου. Δείξε υπομονή και περισσότερη διπλωματία. Αν κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μάλλον πρέπει να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου, για να αποκτήσεις το ταίρι που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, υπάρχουν θέματα που επανέρχονται, κυρίως με συνεργασίες που σε στενοχωρούν και σε έχουν απογοητεύσει, αλλά καλύτερα να αποφύγεις τις ριζικές αποφάσεις, γιατί θα είναι εν βρασμώ ψυχής. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν καλύτερα και, αν συνεχίσεις την προσπάθεια που κάνεις, θα έχεις πολύ σύντομα θετικά αποτελέσματα.





Τοξότης
23/11-21/12

Το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά πιεσμένο για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, και τα σημάδια της κούρασης είναι πλέον έντονα επάνω σου. Καιρός να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, ξεκινώντας από την εμφάνιση και καταλήγοντας στην υγεία σου. Γενικά, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις τη ζωή σου σε μια σειρά και να αλλάξεις ό,τι σε χαλάει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θα ήταν καλό σήμερα να αποφύγεις τον εκνευρισμό και τις εντάσεις με το σύντροφό σου. Μπορείς να ηρεμήσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται μαζί του. Αν είσαι μόνος, η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, αρκεί να έχεις τη διάθεση να ανοιχτείς σε γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, υπάρχει ένα αρκετά πιεσμένο πρόγραμμα και για να ανταποκριθείς θα πρέπει να έχεις μια πολύ καλή οργάνωση και να μην αφήσεις τίποτα να σου τη χαλάσει. Πάντως, η μέρα θα έχει πολλές ευκαιρίες, κυρίως για τα οικονομικά σου. Όλα θα πάνε καλύτερα, αν είσαι σε εγρήγορση.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα μπορείς να αξιοποιήσεις τις διάφορες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, για να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος που σου δημιουργούν έντονο άγχος, αγαπητέ Αιγόκερε. Θα μπορέσεις να δώσεις οριστικές λύσεις, αρκεί να μην υποκύψεις στον πειρασμό των αναβολών όπως συνήθως… Άλλωστε, σύντομα νέα θέματα θα προκύψουν και θα πρέπει να είσαι απαλλαγμένος από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, η μέρα είναι πολύ ερωτική και θα σου δοθεί η δυνατότητα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες ή να κάνεις μια έκπληξη, που θα ανανεώσει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να αφήσεις την καλή σου διάθεση να γοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, καλό θα είναι να λειτουργήσεις ομαδικά και να μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μόνος σου, γιατί θα αγχωθείς πολύ και δεν θα καταφέρεις τίποτα. Στα οικονομικά σου, από την άλλη, η κατάσταση δείχνει να πηγαίνει καλύτερα και, με λίγη προσοχή, μπορείς να φέρεις μια ισορροπία.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή Παρασκευή ευνοεί τη δυναμικότητα και την ενέργειά σου, αγαπητέ Υδροχόε, και με λίγη καλή διάθεση, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε ταλαιπωρούν με τη στασιμότητά τους εδώ και καιρό. Προσοχή όμως στο άγχος, γιατί δεν αποτελεί καλό σύμβουλο και σε οδηγεί σε λανθασμένες κινήσεις. Μέσα σε όλα αυτά που έχεις να κάνεις, βρες και λίγο χρόνο για ξεκούραση. Το χρειάζεσαι επειγόντως.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, για να φτιάξουν τα πράγματα, είναι σημαντικό να βρεις χρόνο και ενέργεια για τη σχέση σου. Έχεις παραμελήσει την προσωπική σου ευτυχία μέσα στην γενικότερη προβληματική ατμόσφαιρα και είναι καιρός να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Αν πάλι έχεις ερωτικές μοναξιές, η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις το άτομο που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, τα πράγματα είναι καλά. Αν διατηρήσεις σήμερα την ψυχραιμία σου, θα ανταποκριθείς σε κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις με επιτυχία και θα προχωρήσεις ανενόχλητος προς τους στόχους σου. Καλό είναι να αποφύγεις τα θέματα, που μπορεί να οδηγήσουν σε διαφωνία με τους συνεργάτες σου. Αλλά και στα οικονομικά σου, η δυναμική σου στάση θα βοηθήσει να βρεις λύσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου




Ιχθείς
20/2,20/3

Οι επιλογές που κάνεις, έχουν και τις επιπτώσεις τους, φίλε Ιχθύ. Φρόντισε λοιπόν οι επιλογές σου να είναι σωστές και να μην αφήνεις κανέναν να σε καταπιέζει. Αξιοποίησε σωστά και τον χρόνο και τους ανθρώπους γύρω σου. Δεν είναι σωστό να επιτρέπεις σε κάποιους να σε ταλαιπωρούν ψυχικά. Δεν είναι δίκαιο για σένα και όσο πιο σύντομα το καταλάβεις, τόσο το καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, η Αφροδίτη σήμερα από τους Διδύμους σου δημιουργεί ευχάριστο, ερωτικό και παιχνιδιάρικο κλίμα στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Ο Άρης στον Ζυγό, από την άλλη, σου ανεβάζει την λίμπιντο στα ύψη. Τι το καλύτερο λοιπόν απόψε για τα αισθηματικά σου; Είναι μία καλή ευκαιρία να κατακτήσεις τους ερωτικούς σου στόχους, τόσο αν είσαι αδέσμευτος όσο κι αν είσαι δεσμευμένος!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στην δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, έχεις αρκετή πίεση και θέλεις να τελειώνεις με κάποια θέματα, που ακόμη είναι στάσιμα. Προτάσεις, αλλαγές και μετακινήσεις ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.


Πηγή: myastro.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger