Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Κατερίνα στη νέα εποχή της

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012



Η Κατερίνα Στικούδη αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικήςshowbiz, αλλά δεν μένει μόνο εκεί. Τραγουδίστρια, θεογκόμενα, δούλα και… κυρά. Εσύ πώς την προτιμάς;
Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο-Αντωνάτο
Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που την είδα στον Διαγωνισμό Ομορφιάς του ΑΝΤ1 το 2005 και ήθελα να φωνάξω από τα βάθη της ψυχής μου «να η φετινή Σταρ Ελλάς». Βγήκε Μις Ελλάς – μικρό το κακό. Τουλάχιστον η πορεία της είχε ξεκινήσει…
Δεν μπορώ να πω πως με είχε πείσει ότι μπορεί να κάνει πολλά εξ’ αρχής, κι όμως τα κατάφερε. Εκπομπές, τραγούδια, εμφανίσεις σε clubs, mad awards και ό,τι άλλο τραβάει η ψυχή σου! Μέχρι και με τον Mohombi συνεργάστηκε ως η Ελληνίδα Nicole Scherzinger, εσύ το περίμενες;
Τώρα επιστρέφει, δηλώνοντας «Δεν είμαι δούλα κανενός». Αυτό σου έλειπε, κούκλα μου, να σε κάνουμε και δουλικό! Εντάξει, παραδέχεται πως είναι νοικοκυρά, αλλά και να μην ήταν δεν ξέρω ποιος άντρας θα είχε πρόβλημα.
Δήλωσε, επίσης, ότι δεν είναι φτιαγμένη για την πολιτική. Γιατί τόσοι άλλοι είναι; Είδες πού φτάσαμε! Εγώ πάντως τα επιτρέπω όλα στην Κατερίνα. Και κόμμα να έφτιαχνε, εγώ θα την ψήφιζα. Γιατί όχι; Γενικά, δεν βρίσκω λόγο να της αρνηθείς κάτι.
Όσο κοιτάς τις φωτογραφίες της, να θυμάσαι πάντα πως το «σενάριο» που αποτελεί το πρώτο της δυνατό χιτ, κατάφερε να ακούγεται παντού και να είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ραδιοφωνικά singles της σεζόν. Συμπέρασμα: Μια γυναίκα όλα τα μπορεί.

Η Εξουσία Είναι Απολύτως Εθιστική…


Οι αλλαγές που επιφέρει η άσκηση εξουσίας στον εγκέφαλο εξηγούνται διεξοδικά σε ένα βιβλίο από τον καθηγητή Ψυχολογίας του Trinity College του Δουβλίνου Ίαν Ρόμπερτσον. Η εικόνα που περιγράφει ο ειδικός προσφέρει ίσως μια πολύ λογική εξήγηση για αποφάσεις και συμπεριφορές πολιτικών ηγετών που….ορισμένες φορές μας φαίνονται ότι βγαίνουν έξω από τα όρια της κοινής λογικής.

Ο κύκλος της τεστοστερόνης και της ντοπαμίνης
Η άσκηση της εξουσίας αλλάζει τον εγκέφαλο πυροδοτώντας την έκκριση τεστοστερόνης, εξηγεί ο καθηγητής σε άρθρο του στην εφημερίδα «Telegraph». Η τεστοστερόνη, και ιδιαίτερα ένα υποπροϊόν της, η 3-ανδροστενεδιόνη, προκαλούν εθισμό γιατί αυξάνουν τα επίπεδα ντοπαμίνης στο σύστημα της ανταμοιβής του εγκεφάλου και συγκεκριμένα σε μια περιοχή που ονομάζεται επικλινής πυρήνας.
Το σύστημα της ανταμοιβής, όπως αποδεικνύεται τα τελευταία χρόνια, είναι αυτό που μας κάνει ευάλωτους απέναντι στις περισσότερες εθιστικές συμπεριφορές. Σε αυτό επενεργούν επίσης τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, πυροδοτώντας έναν μηχανισμό ο οποίος προσφέρει άμεσα μεγάλη απόλαυση αλλά μακροπρόθεσμα οδηγεί στον εθισμό.
Μέσω διαφορετικής οδού, η εξουσία καταλήγει όπως έχουν δείξει οι μελέτες ακριβώς στο ίδιο αποτέλεσμα. Ο βαθμός του εθισμού και της αλλοίωσης της συμπεριφοράς που θα προκαλέσει φαίνεται, όπως εξηγεί ο ψυχολόγος, να είναι ζήτημα «δόσεων».

Κυριαρχία και υποταγή
Η κυριαρχία και η υποταγή είναι οι δυο όψεις – ή, αν θέλετε τα δυο απαραίτητα «συστατικά» – στην άσκηση της εξουσίας. Και τα δυο επενεργούν στα κυκλώματα της ανταμοιβής, με διαφορετικό τρόπο. Πειράματα σε μπαμπουίνους (από τους στενότερους συγγενείς του ανθρώπου) έχουν δείξει ότι τα ζώα που βρίσκονται στις κατώτερες βαθμίδες της ιεραρχίας, και άρα σε θέση υποταγής, έχουν χαμηλότερα επίπεδα ντοπαμίνης στις περιοχές της ανταμοιβής.
Μόλις όμως οι πίθηκοι προαχθούν σε ανώτερη βαθμίδα η αίσθηση της κυριαρχίας κάνει την εμφάνισή της αισθητή στον εγκέφαλο αυξάνοντας τη ντοπαμίνη. Γίνονται πιο επιθετικοί και σεξουαλικά δραστήριοι, κάτι το οποίο, όπως τονίζει ο κ. Ρόμπερτσον, συμβαίνει και στους ανθρώπους όταν αποκτούν εξουσία. Η ντοπαμίνη βελτιώνει επίσης τη λειτουργία των μετωπιαίων λοβών, χαρίζοντας καλύτερες γνωσιακές λειτουργίες – εν ολίγοις ευστροφία και εξυπνάδα.
Εξίσου αισθητά, αλλά αντίστροφα, είναι τα αποτελέσματα της «πτώσης» στην ιεραχία. Η απώλεια της εξουσίας και το πέρασμα από μια θέση κυριαρχίας σε μια θέση υποταγής επιφέρει μείωση των επιπέδων ντοπαμίίνης, αύξηση του στρες και χειρότερες επιδόσεις στις γνωσιακές λειτουργίες.

Διαταραχή του νου και των συναισθημάτων
Η υπερβολική εξουσία ωστόσο – και η υπερβολική έκκριση ντοπαμίνης – ενέχει κινδύνους και αρνητικά αποτελέσματα επιφέροντας διαταραχή τόσο των γνωσιακών όσο και των συναισθηματικών λειτουργιών. Όπως προειδοποιεί ο κ. Ρόμπερτσον, μπορεί να οδηγήσει σε χονδροειδώς λανθασμένες κρίσεις και αποφάσεις, άγνοια κινδύνου, εγωκεντρικότητα και έλλειψη οίκτου για τους άλλους.
Ευτυχώς για εμάς, επισημαίνει ο ειδικός, οι ασφαλιστικές δικλίδες ενός δημοκρατικού πολιτεύματος – όπως ο διαχωρισμός της εκτελεστικής και της νομοθετικής εξουσίας ή η ελευθερία του Τύπου – συνήθως μετριάζουν την κατάσταση, θέτοντας τους πολιτικούς υπό έλεγχο και φέρνοντάς τους μερικές φορές σε θέση υποταγής.

Η νέα λίστα του περιοδικού FHM με τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο για το 2012, δημοσιεύτηκε!



Η νέα λίστα του περιοδικού FHM με τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο για το 2012, δημοσιεύτηκε! Και μάντεψε: περιλαμβάνει όχι μία αλλά δύο Ελληνίδες…

Πρώτη στη λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, που δημοσίευσε το περιοδικό FHM (μια από τις πιο έγκυρες του είδους), είναι Ελληνίδα! Πρόκειται για την Ελληνοβρετανίδα Τουλίσα Κοντοσταύλος, που έγινε διάσημη κυρίως λόγω του sex tape της που έκανε το γύρο του κόσμου.



“Αυτό το βραβείο θα το βάλω πάνω στο τζάκι για την υπόλοιπη ζωή μου”, είπε ενθουσιασμένη η Τουλίσα μόλις πληροφορήθηκε τη βράβευσή της.
Αλλά η Τουλίσα δεν είναι η μόνη Ελληνίδα στη λίστα. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Ελληνοϊρλανδέζα Γεωργία Σάλπα (κάτι ανάμεσα σε Kim Kardashian και Megan Fox, όπως αναφέρει το περιοδικό), η οποία άφησε πίσω ακόμα και τη Megan Fox, που κατέκτησε την έβδομη θέση.


“Πάντα ακούς για τα κορίτσια που είναι μέσα στις 100. Είναι πολύ ευχάριστο να είσαι μια από αυτές”, είπε η Γεωργία.
Όσο για το υπόλοιπο top 10 της λίστας…
… δεύτερη είναι η Cheryl Cole

…τρίτη η Rihanna

… τέταρτη η Rosie Jones

… πέμπτη (είπαμε) η Γεωργία Σάλπα

… έκτη η Katy Perry

… έβδομη η Megan Fox

… όγδοη η Keeley Hazell

… ένατη η Mila Kunis

… δέκατη η Emily Attack
πηγήcosmo.gr

Ταξίδια – εξπρές με τρένα… Ferrari



Η πρώτη ιδιωτική αμαξοστοιχία ταχύτητας της Ιταλίας πραγματοποίησε το Σάββατο το πρώτο δρομολόγιό της από τη Ρώμη στη Νάπολι.
Το κόκκινο χρώμα του και οι υψηλές ταχύτητές του φέρνουν στον νου τη Ferrari, ακόμη κι αν δεν ξέρει κανείς πως πρόεδρος της εταιρείας στην οποία ανήκει το Italo είναι ο Λούκα Κορντέρο ντι Μοντετzέμολο, ο πρόεδρος της Ferrari. Το Σάββατο, το Italo, το πρώτο ιταλικό ιδιωτικό τρένο υψηλής ταχύτητας, πραγματοποίησε το πρώτο δρομολόγιό του από τη Ρώμη στη Νάπολι καλύπτοντας τα 225 χλμ. σε λίγο περισσότερο από μια ώρα. Το εισιτήριο κοστίζει μόνον 20 ευρώ.
Το νέο Italo είναι ένα τρένο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο, υποστηρίζει ο Μοντετzέμολο, πρόεδρος της NTV (Nuovo Trasporto Viaggiatori), της εταιρείας που αμφισβητεί τον κρατικό οργανισμό σιδηροδρόμων θέτοντας σε κυκλοφορία το πρώτο ιδιωτικό τρένο υψηλής ταχύτητας. «Ο ανταγωνισμός ξεκίνησε», δήλωσε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους καθώς οι επιβάτες του παρθενικού δρομολογίου θαύμαζαν το εσωτερικό της αμαξοστοιχίας, τα δερμάτινα καθίσματα, τα πανοραμικά παράθυρα, το βαγόνι – κινηματογράφο. Ο Μοντετzέμολο, ο οποίος δήλωσε πως η NTV επένδυσε ένα δισεκατομμύριο ευρώ στο Italo, θέλει να πάρει το ένα τέταρτο της αγοράς από την κρατική εταιρεία σιδηροδρόμων Trenitalia, που είναι και ο μεγαλύτερος εργοδότης της χώρας. «Φέραμε το τέλος ενός από τα πιο μακροχρόνια μονοπώλια στην ιστορία της χώρας μας», τόνισε. «Επιτέλους, οι ιταλοί ταξιδιώτες και οι τουρίστες μπορούν να επιλέγουν». Η δράση του ανταποκρίνεται πλήρως στις κινήσεις του Πρωθυπουργού Μάριο Μόντι προς μια πιο φιλελεύθερη οικονομία. «Θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι είμαστε οι πρώτοι στην Ευρώπη με ιδιωτική εταιρεία τρένων υψηλής ταχύτητας», δήλωσε ο Μοντετzέμολο. «Επιτέλους, ένα τρένο όπου λειτουργούν οι τουαλέτες!», σχολίασε η «Ρεπούμπλικα». Στη NTV έχει μερίδιο 20% η γαλλική κρατική εταιρεία σιδηροδρόμων SNCF, αλλά την πλειοψηφία την έχει μια κοινοπραξία ιταλών επιχειρηματιών, ανάμεσα στους οποίους είναι ο Μοντετzέμολο και ο Ντιέγκο Ντέλα Βάλε, ο δισεκατομμυριούχος επικεφαλής της εταιρείας Tod’s. Τα βαγόνια κατασκευάζονται από τη γαλλική Alstom.
Ώς το τέλος της χρονιάς, η εταιρεία σχεδιάζει να έχει δρομολογήσει 25 απ’ αυτές τις αμαξοστοιχίες AGV (Αutomotrice a Grande Vitesse – αυτοπροωθούμενο όχημα υψηλής ταχύτητας) που θα συνδέουν 9 ιταλικές πόλεις. Το Italo δεν βασίζεται σε ντιζελοηλεκτρικές μηχανές, καθένα από τα 11 βαγόνια του έχει από κάτω από μια μηχανή, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι δυνατότητες και η ασφάλεια του τρένου. Το Italo φέρνει στην υπηρεσία των επιβατών την τεχνολογία που βρίσκεται πίσω από το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας σιδηροδρόμου των 574,8 χλμ./ώρα που σημειώθηκε τον Απρίλιο του 2007. Ποντάρει επίσης στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τις χαμηλές τιμές των εισιτηρίων. Τα τρένα του Italo προσφέρουν στους 450 επιβάτες τους δωρεάν Wi-Fi, δορυφορική τηλεόραση, βαγόνι – κινηματογράφο 39 θέσεων, δερμάτινα καθίσματα από την εταιρεία επίπλων πολυτελείας Poltrona Frau και βοήθεια και σημεία καλωσορίσματος στους κύριους σταθμούς σχεδιασμένα από τον ιταλό αρχιτέκτονα Στέφανο Μποέρι. Το ένα τρίτο των εισιτηρίων θα διατίθεται σε χαμηλότερη τιμή, εφόσον η θέση κλείνεται εγκαίρως και όχι σε περιόδους αιχμής.


Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2012/05/taksidia-express-trena-ferrari/#ixzz1tj8OlTOR

Λεωφορείο για τα Hangover στο Las Vegas





Το «Hangover Heaven» είναι ένα ειδικό λεωφορείο που ταξιδεύει συνεχώς στο Las Vegas Strip. Οι ειδικοί μπορούν να θεραπεύσουν κάθε είδους hangover, ακόμα και τα χειρότερα, χρησιμοποιώντας μια ειδική ενδοφλέβια ενυδατική λύση με βιταμίνες, αμινοξέα και συνταγογραφημένα φάρμακα.
Hangover Heaven (2)
Η θεραπεία διαρκεί 45 λεπτά για τις απλές περιπτώσεις (βασικό πακέτο) και κοστίζει $90, ενώ για τις δύσκολες (premium πακέτο) διαρκεί 1 ώρα και κοστίζει $150. Τέλος, μπορείς ακόμα και να κλείσεις ραντεβού με το Hangover Heaven και να έρθει στο ξενοδοχείο σου.
Hangover Heaven (3)
Hangover Heaven (4)
Hangover Heaven (5)
Hangover Heaven (6)

Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr

Tulisa Contostavlos: Η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη για το 2012!



Από εχθές διέρρευσαν κάποια από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του περιοδικού FHM για την πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη για το 2012.
Όπως ανακοίνωσε η ιστοσελίδα του περιοδικού, ως πιο σέξι γυναίκα ξεχώρισε μια ακόμα ''δικιά'' μας, η Tulisa Contostavlos!
H σέξι ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή μέσα από το X-Factor αλλά και την περιβόητη sex tape της, βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του περιοδικού, αφήνοντας πίσω της την Megan Fox και την Rihanna...
Η Γεωργία Σάλπα κατέλαβε την 5η θέση!

Η μυστηριώδης Ατλαντίδα


Από την Ε. Λευκογιάννη

Τα νερά του Ατλαντικού ωκεανού φυλάσσουν καλά το μυστήριο που λέγεται Ατλαντίδα. Το Τρίγωνο των Βερμούδων, οι τέσσερις κατακλυσμοί, οι Άτλαντες γίγαντες είναι αινίγματα που αρχίζουμε σιγά-σιγά να λύνουμε. Οι απαντήσεις βρίσκονται εκεί, στα απομεινάρια του πολιτισμού.

Ξέρετε ότι η Ατλαντίδα κάλυπτε τον Ατλαντικό ωκεανό και εδάφη της Αμερικής και της Ευρώπης ; Πριν 800.000 χρόνια βυθίστηκαν κάποια μέρη της και απέμειναν μόνο δέκα μεγάλα νησιά που αποτελούσαν μια θαλάσσια ομοσπονδία. Πριν 200.000 χρόνια , στον δεύτερο κατακλυσμό , βυθίστηκαν κι άλλα εδάφη κι απέμειναν μόνο δύο μεγάλα νησιά, η Ρούτα (βόρειο ημισφαίρειo) και η Δάιντα (νότιο ημισφαίριο) ή αλλιώς η Θούλη και η Θωλλάν , ή Βαλλάν και Άβαλον αντίστοιχα. Πριν 80.000 χρόνια, στον τρίτο κατακλυσμό, απέμεινε ένα μεγάλο νησί που οι Έλληνες ονόμασαν ''Ποσειδωνία'' και πριν 12.000 χρόνια περίπου βυθίστηκε και αυτό το τελευταίο απομεινάρι της Ατλαντίδος παίρνοντας μαζί του στα βάθη του Ατλαντικού όλα τα μυστικά των Ατλάντων.

Ξέρετε ότι αυτοί οι κατακλυσμοί δεν είναι μια φανταστική ιστορία αλλά ότι συμπίπτουν χρονικά με το τέλος των τεσσάρων ευρωπαϊκών παγετώνων αφού με τον σταδιακό καταποντισμό της ηπείρου , το θερμό ρεύμα του κόλπου του Μεξικού βρήκε διέξοδο προς τις Βόρειες ακτές της Ευρώπης, άρχισε να τις ζεσταίνει και να λιώνει τους πάγους που την κάλυπταν; Βλέπετε, καθώς ο Ατλάντιος πολιτισμός πέθαινε, ξυπνούσε τα ευρωπαϊκά εδάφη για να φιλοξενήσουν τους επόμενους πολιτισμούς. Έτσι είναι πάντα. Μετά το θάνατο έρχεται πάντα η ζωή.

Ξέρετε ότι οι Άτλαντες ήταν γίγαντες με ύψος από 2,5 έως και 6 μέτρα; Αυτό αποδεικνύεται από πολλά ευρήματα γιγαντιαίων σκελετών που έχουν βρεθεί στο Μεξικό από τον μοναχό Φερνάντο Ντυάζ ντε Καστίλλιο , στην Αρκαδία της Πελοποννήσου όπως αναφέρει ο Ηρόδοτος , στην Καλιφόρνια το 1833, στη Σάντα Μαρία στην ακτή του Λος Άντζελες , στα βουνά Στρήνγκ Βάλλεϋ κοντά στη Νεβάδα και αλλού, και ότι μερικά από αυτά χρονολογούνται 12.000 χρόνια πριν, δηλαδή στον τελευταίο κατακλυσμό της Ατλαντίδος.

Ξέρετε ότι στην Ατλαντίδα λάτρευαν τον ταύρο; Ότι ο βασιλιάς της Ατλαντίδος αντιμετώπιζε μόνος του ένα ταύρο κάθε 10 χρόνια και ότι το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης έδειχνε αν η βασιλεία του ήταν δίκαιη ή όχι. Ότι αργότερα αυτό έγινε Ιερό Άθλημα στο οποίο γινόταν άλματα πάνω από τον ταύρο. Οι ταυρομαχίες στην Ισπανία, τα ταυροκαθάψια στην Κρήτη , η λατρεία του ταύρου στην Αίγυπτο είναι κατάλοιπα των αρχαίων λατρειών των Ατλάντων, μιας και οι περιοχές αυτές ήταν επίσημες αποικίες της θρυλικής ηπείρου.

Μυστήριο καλύπτει τα παγωμένα μαμούθ της Σιβηρίας που πάγωσαν και πέθαναν ξαφνικά έχοντας χόρτα στο στόμα του και αίμα τους πόρους του δέρματός τους, γεγονός που δείχνει ότι πέθαναν ξαφνικά από ασφυξία που προήλθε από νερό ή καπνό.

Μυστήριο καλύπτει το περίεργο ταξίδι χελιών που ξεκινούν από τα ποτάμια της Ευρώπης και πάνε στην θάλασσα των Σαργασσών , γεννούν τα αυγά τους και επιστρέφουν. Ακολουθώντας ενστικτωδώς τη ροή ενός παλιού ποταμού κολυμπούν τώρα σε θαλάσσιο νερό, και κατευθύνονται στις κοίτες ενός ποταμού που δεν υπάρχει πια.

Μυστήριο καλύπτει την ομαδική ''αυτοκτονία'' ποντικών που πηδούν στην θάλασσα από τις ακτές της Βόρειας Ευρώπης και κολυμπούν προς ένα νησί που θα έπρεπε να βρίσκεται μίλια μακριά . Το νησί μάλλον έχει βυθιστεί και αυτά εξαντλημένα από το κολύμπι πεθαίνουν κατά εκατομμύρια .

Μυστήριο καλύπτει την ομαδική αποδημία πουλιών που από την Ευρώπη πετούν προς τον Ατλαντικό ωκεανό. Τα ραντάρ τα εντοπίζουν στην θάλασσα των Σαργασσών να κάνουν κύκλους και να προσπαθούν να προσγειωθούν αλλά απογοητευμένα και κουρασμένα συνεχίζουν το ταξίδι του προς την Αμερική.

Μυστήριο καλύπτει την κρυσταλλοποιημένη λάβα που βρέθηκε στα βάθη του Ατλαντικού ωκεανού. Απόδειξη ότι κάποτε υπήρχε εκεί ένα νησί ή μια ήπειρος που βυθίστηκε αφού η λάβα κρυσταλλοποιείται μόνο όταν έρθει σε επαφή με τον ατμοσφαιρικό αέρα.

Σκεφτήκατε ποτέ ότι οι μύθοι είναι η ταυτότητα ενός λαού , το πως αντιλαμβάνεται ο λαός αυτός την αλήθεια, την μοίρα του και τον κόσμο;

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς υπάρχουν μύθοι για ένα παγκόσμιο κατακλυσμό;

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι σχέση έχουν αυτοί οι μύθοι με τον κατακλυσμό της Ατλαντίδος;

Γνωρίζετε ότι μυστηριωδώς ο Νώε, ο Δευκαλίωνας και η Πύρα , ο Κοξ Κοξ, ο Ουτναπιστιμ,, ο Καράν, ο Μανού, ο Νάμα και η γυναίκα του συμβολίζουν όλοι το ίδιο πρόσωπο του ποιο αγνού, του εκλεκτού του Θεού, που έχει διαφορετικό όνομα σε κάθε πολιτισμό αλλά που πάντα φτιάχνει μια κιβωτό επιβίωσης για να συνεχιστεί η ζωή μετά από μια καταστροφή που συνήθως οφείλεται στον ανθρώπινο εγωισμό;

Γνωρίζετε ότι σε μια μέρα και μια νύχτα στην Ατλαντίδα έγινε μια απότομη μεταστροφή του άξονα της γης ή μια απότομη αλλαγή στην κλίση του και ότι αυτό προκάλεσε τον τρίτο κατακλυσμό στην μυστηριώδη ήπειρο.


Η Ατλαντίδα είναι ένα μυστήριο που σαγηνεύει , όπως όλα τα μυστήρια. Αποδείξεις άπειρες μιλούν για αυτήν κρυμμένες στα βάθη της θάλασσας και του χρόνου. Η ύπαρξη της και η καταστροφή της είναι μια πρόκληση για μας που θέλει κάτι να μας διδάξει. Κάτι για την ανθρώπινη εξέλιξη και τον ανθρώπινο εγωισμό που έχει την τάση να μολύνει και να καταστρέφει ότι αγγίξει. Τον εγωισμό που λέγεται ότι κατέστρεψε τον πολιτισμό της Ατλαντίδας.

Η Ατλαντίδα είναι σήμερα επίκαιρη επειδή και σήμερα είμαστε τρομερά εγωιστές. Επειδή και σήμερα καταστρέφουμε τον πλανήτη που μας φιλοξενεί επιδρώντας στις λεπτές ισορροπίες του.

Το μυστήριο κρύβει πάντα μια γνώση για να ανακαλύψουμε. Το ίδιο και η Ατλαντίδα.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Το κορίτσι της Eurovision με το μαγιό της!



Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision.
Κατά γενική ομολογία πρόκειται για μια πολύ ωραία κοπέλα, με γυμνασμένο κορμί που βγάζει ένταση.
Σας παρουσιάζουμε το κορμί της, λοιπόν, μόνο με το μαγιό!
Όπως θα δείτε έχει μια πληθωρικότητα, που πλέον δεν υπάρχει, αφού οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν ένα χρόνο πριν, τον Αύγουστο του 2011.
Η νεαρή τραγουδίστρια προφανώς και έχει κάνει μια μικρή δίαιτα από τότε, ωστόσο και με μερικά κιλά παραπάνω είναι μια κούκλα.
Οι φωτογραφίες υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα: NDP PHOTO AGENCY






Η όμορφη πλευρά της Κίνας



Έχουμε όλοι δει διάφορες φωτογραφίες από την Κίνα με ουρανοξύστες – εργατικές κατοικίες, εργοστάσια, νέφος στο Πεκίνο και άλλα, οι παρακάτω όμως είναι τουλάχιστον εντυπωσιακές και μας παρουσιάζουν την (πολύ) όμορφη πλευρά της Κίνας.  Ο φωτογράφος Feng Jiang  κατέγραψε με το φακό του στιγμές απαράμιλλης ομορφιάς.
Δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά καθώς η Κίνα είναι η 3η μεγαλύτερη, σε έκταση, χώρα του πλανήτη, με έκταση που αγγίζει τα 10 εκ. τ.χλμ. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι σα να βγήκαν από σκηνικά παραμυθιών.
Perierga.gr - Η όμορφη πλευρά της Κίνας
Perierga.gr - Η όμορφη πλευρά της Κίνας
Perierga.gr - Η όμορφη πλευρά της Κίνας
Perierga.gr - Η όμορφη πλευρά της Κίνας
Perierga.gr - Η όμορφη πλευρά της Κίνας
Perierga.gr - Η όμορφη πλευρά της Κίνας
Perierga.gr - Η όμορφη πλευρά της Κίνας
Perierga.gr - Η όμορφη πλευρά της Κίνας
Perierga.gr - Η όμορφη πλευρά της Κίνας
Perierga.gr - Η όμορφη πλευρά της Κίνας
Perierga.gr - Η όμορφη πλευρά της Κίνας
Perierga.gr - Η όμορφη πλευρά της Κίνας
Perierga.gr - Η όμορφη πλευρά της Κίνας
Perierga.gr - Η όμορφη πλευρά της Κίνας
Perierga.gr - Η όμορφη πλευρά της Κίνας
Perierga.gr - Η όμορφη πλευρά της Κίνας
Perierga.gr - Η όμορφη πλευρά της Κίνας
Perierga.gr - Η όμορφη πλευρά της Κίνας
Perierga.gr - Η όμορφη πλευρά της Κίνας
Perierga.gr - Η όμορφη πλευρά της Κίνας
Perierga.gr - Η όμορφη πλευρά της Κίνας

Γεωργία Σάλπα: Μια Ελληνίδα μέσα στις 100 πιο sexy γυναίκες!


Η πανέμορφη ελληνικής καταγωγής, Γεωργία Σάλπα, συναρπάζει τη βρετανική σόουμπιζ...


Μετά το πέρασμά της από το Big Brother Celebrity, η Ελληνοιρλανδή καθημερινά βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα των tabloid εφημερίδων.

Το περιοδικό FHM, την συμπεριέλαβε έτσι, έπειτα από ψηφοφορία, στις 100 πιο sexy γυναίκες του πλανήτη για το 2012!

«Πάντα άκουγα και διάβαζα για τις 100 πιο sexy γυναίκες του πλανήτη...Ποτέ δεν περίμενα ότι κάποτε θα γινόμουν μία από αυτές» είπε η 26χρονη καλλονή.
Ολόκληρη η λίστα θα ανακοινωθεί τον Ιούνιο...






Πηγή: gossip-tv.gr

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια


Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Μάιο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;


από την Χριστίνα Δημοπούλου

Κριός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο μήνας αυτός σηματοδοτεί εξελίξεις οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία της σχέσης. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται μέσα στον 8ο ηλιακό οίκο θα φέρει στην επιφάνεια αναμνήσεις και γεγονότα που θα σας βάλουν σε διαδικασία να σκεφτείτε την συνέχεια της σχέσης. Η Αφροδίτη μέσα από τον 3ο ουσιαστικά σας βοηθάει να γίνετε πιο επικοινωνιακοί και να προσεγγίζετε τον ερωτικό σας σύντροφο με μεγαλύτερη ευκολία. Μεταξύ 20 και 26 Μαΐου χρειάζεται να προσέξετε πως θα χειριστείτε τις καταστάσεις και κυρίως είναι αναγκαίο να στραφείτε απέναντι στον άλλον με ειλικρίνεια. Από την άλλη, μέσα σε αυτές τις μέρες θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας.

.


ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Για εσάς τους αδέσμευτους Κριούς το πρώτο πενθήμερο του μήνα ανοίγεται ένας νέος ορίζοντας μέσα από συνεχείς γνωριμίες και επαφές. Ωστόσο, η Πανσέληνος μέσα στον 7ο ηλιακό οίκο ίσως σας φέρει γνωριμίες οι οποίες θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Το τελευταίο δεκαήμερο ο Ερμής βοηθά να βγάλετε προς τα έξω ένα σεξαπίλ και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που, αν και εικονικά, τελικά δουλεύουν επάνω στους άλλους. Οι τελευταίες πέντε μέρες του μήνα κλείνουν με σημαντικές πιθανότητες δημιουργίας σχέσης. Προσπαθήστε να βάλετε τις βάσεις γιατί η ανάδρομη φορά της Αφροδίτης από τη 15η του μήνα ίσως σας φέρει αντιμέτωπους με το πρόσφατο επικοινωνιακό παρελθόν.

Ταύρος



ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ένας μήνας ιδιαίτερα σημαντικός για εσάς καθώς θα αναζητάτε να δώσετε ό,τι καλύτερο μπορείτε μέσα στη σχέση. Η Πανσέληνος στον 7ο ηλιακό οίκο θα φέρει ευκαιρίες να προσεγγίσετε τον ερωτικό σας σύντροφο ενώ από 9 Μαΐου η είσοδος του Ερμή στο δικό σας ζώδιο έρχεται να προσθέσει πρακτικότητα. Ο Άρης μέσα από τον 5ο ηλιακό οίκο δημιουργεί παιχνιδάκια εξουσίας αλλά σε κάθε περίπτωση λειτουργεί επικουρικά. Η Αφροδίτη ανάδρομη πλέον από τις 15 Μαΐου ίσως σας δημιουργήσει ζητήματα τα οποία οφείλονται σε παρερμηνείες. Το τελευταίο δεκαήμερο κυλά κάπως καλύτερα, αφού με αφορμή τη Νέα Σελήνη θα μπείτε στη διαδικασία να προσεγγίσετε το σύντροφο και να του δείξετε τα συναισθήματα σας. Σε περίπτωση που δείτε από την άλλη πλευρά υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης μην πάει ο νους σα στο κακό.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο μήνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Ήδη από τις αρχές του θα νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας και θα πλησιάζετε με μεγαλύτερη ευκολία άτομα της επιλογής σας. Ωστόσο, η Πανσέληνος αυτή θα στείλει τα πρώτα μηνύματα πως κάτι αλλάζει στον περίγυρο ενώ από τα μέσα του μήνα και μετά μπαίνετε σε μια φάση όπου είσαστε έτοιμοι να κάνετε μια σωστή και ομαλή σχέση. Βλέπετε ο Δίας στον πρώτο οίκο δε σημαίνει ντε και καλά σωματική επέκταση μπορεί να σημαίνει και δημιουργία νόμιμης σχέσης. Προσέχετε τα λόγια σας, τι θα υποσχεθείτε γιατί ίσως στην προσπάθειας σας να γίνετε πιστευτοί τα αποτελέσματα ίσως να μην σας δικαιώσουν. Ως συμπέρασμα προκύπτει πως τίποτα δεν μπορεί να πάει αργά και πως η πλανητική εύνοια τελικά θα φέρει το ποθητό αποτέλεσμα στην ερωτική σας ζωή.



Δίδυμοι



ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Για εσάς τους δεσμευμένους η παρουσία του Δία στον 12ο δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας στο οικοδόμημα του γάμου. Σίγουρα η παρουσία του Κρόνου στον 5ο οίκο σας στέρει κάτι από την απόλαυση αλλά σας προσθέτει τη σιγουριά του τι θέλετε και του τι μπορείτε να κάνετε. Στις αρχές του μήνα μπορείτε να κάνετε συζητήσεις που σχετίζονται με θέματα διασκέδασης, ευχαρίστησης και κοινωνικών εκδηλώσεων. Το δεύτερο δεκαήμερο ίσως θα χρειαστεί να γίνετε πιο σαφείς στο τι ακριβώς επιθυμείτε διότι η ήδη ανάδρομη Αφροδίτη θα σας έχει δημιουργήσει μια γενικότερη ασάφεια στο λόγο καις στις πράξεις. Ο Μάιος κλείνει με δώρα, όμορφα λόγια και υποσχέσεις οι οποίες, αν και στερούνται ρεαλισμού, έχουν ευεργετικές ιδιότητες τύπου πλασέμπο.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Για εσάς το σύνθημα "τίποτα, τίποτα δεν μας σταματά" είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Ο Άρης μέσα από τον 4ο ηλιακό οίκο είναι ουσιαστικά ο πυροκροτητής καταστάσεων που θα σας βοηθήσει να βγείτε έξω και να κάνετε πράγματα. Η Πανσέληνος στις 6 Μάιου έρχεται να δώσει το εγερτήριο στην καθημερινότητα και να σας αναγκάσει να δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική. Η μεσολάβηση φίλων και γνωστών ίσως συμβάλλει στη δημιουργία νέων γνωριμιών που ναι μεν θα είναι ενδιαφέρουσες από την άλλη όμως σας κάνουν επιφυλακτικούς. Βλέπετε ο Κρόνος μέσα στον 5ο ηλιακό οίκο δεν επιτρέπει ρίσκα και απαιτεί συνέπεια. Ο μήνας κλείνει με κάποια γεγονότα που ίσως αδυνατείτε να τα ερμηνεύσετε με τη λογική καθώς σχέσεις και φλερτ που πιθανόν να δημιουργηθούν να έχουν περάσει πρώτα από το στάδιο της φιλίας.



Καρκίνος


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Η ανάγκη να εξασφαλίσετε τη ψυχολογική σας ηρεμία, υπονομεύεται από προβλήματα που προκύπτουν στο σύντροφο και επηρεάζουν άμεσα τη ψυχοσύνθεση σας. Βλέπεται η Έκλειψη στις 21/5 εντός του 12ου οίκου σας κάνει ανήσυχους. Η πίστη στη ζωή και η αισιοδοξία σας αποτελούν στήριγμα για το ταίρι σας, παρόλο που η έλλειψη χαλάρωσης κάποιες φορές σας καταβάλλει και σας εξαντλεί. Έλλειψη κατανόησης και συνεννόησης θα κυριαρχεί έως και τις 17, χρονικό διάστημα στο οποίο καλείστε να υπομείνετε καθυστερήσεις και να προσέχετε για παρεξηγήσεις.


ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ιδιαίτερα θετικές είναι οι συνθήκες που διαμορφώνονται στην αισθηματική ζωή καθώς η Πανσέληνος στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού βελτιώνει την άποψή σας για τα πράγματα και ανεβάζει τη διάθεση σας. Φλερτ, γνωριμίες και ερωτικά πλησιάσματα μπορεί να αποτελέσουν για εσάς ένα μεγάλο συναισθηματικό δώρο παρά την κάποια βραδύτητα στα γεγονότα. Φροντίστε να είστε σαφείς και διευκρινιστικοί σε ορισμό ραντεβού και προσεκτικοί στα λόγια σας καθώς η ασυνεννοησία και η παρερμηνεία επηρεάζει όλα τα ζώδια ελέω της ανάδρομης Αφροδίτης από 15/5. Δεν αποκλείεται κάποιο «ξεχασμένο» πρόσωπο να θελήσει να ξαναεισβάλει στην ζωή σας.



Λέων


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο μήνας ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές αλλά μάλλον λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο. Η Πανσέληνος 6/5 στον Σκορπιό θα πυροδοτήσει καταστάσεις και θα φέρει έντονα συμπτώματα ασυνεννοησίας και προστριβές μέσα στην σχέση, ειδικά εάν και εφόσον συγκατοικείτε. Από τις 16/5 η ανάδρομη φορά της Αφροδίτης έρχεται να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα μιας και θα υπάρχει μια ουσιαστική διαφορά στα θέλω τα δικά σας και τα πρέπει της σχέσης σας. Η έκλειψη στις 21/5 αλλά και όψεις του Ήλιου και Ερμή αντίστοιχα με τον Ποσειδώνα (τετράγωνο) θα σας βοηθήσουν «να καλύψετε» τις όποιες αδυναμίες.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο μήνας αυτός, αν και έχει αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις, εντούτοις κρύβει ένα μικρό συναισθηματικό δίλλημα για εσάς. Η σύνοδος Ηλίου – Μαύρης Σελήνης στις 5/5 έρχεται να σας αναγκάσει να βγάλετε προς τα έξω αυτά που κουβαλάτε και φυλάτε ως κόρη οφθαλμού. Μην τα βάζετε με τον εαυτό σας ούτε με την τύχη σας, αν κάποιες προσδοκίες σας δεν πραγματοποιούνται έτσι όπως τις θέλετε. Μην επενδύετε διότι κάποιες καταστάσεις θα είναι προσωρινές. Προσέχετε προς τα τέλη του μήνα γιατί  ίσως ταλαιπωρηθείτε οικονομικά από τις αυξημένες υποχρεώσεις της σχέσης.



Παρθένος


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ένας μήνας με έντονο συναισθηματικό μπλοκάρισμα αλλά και μια τάση στο να βάλετε κάποια πράγματα να ξεκινήσουν από μηδενική βάση. Στις 15/5 η ανάδρομη πλέον Αφροδίτη θα σας προτρέψει να ξαναδείτε κάποια πράγματα. Σαν ιδέα θα έλεγα πως είναι σωστή αλλά ως timing είναι το πλέον άκυρο γιότι αυτή την περίοδο δεν θα βρείτε τις κατάλληλες συνθήκες για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Ειδικά οι αντιθέσεις Ηλίου και Ερμή με τον Ποσειδώνα στο 3ο δεκαήμερο του μήνα θα σας αναγκάσουν να «καλύψετε» κάποια πράγματα. Οι σχέσεις με τα άτομα της οικογενεία σας ίσως να αποδειχθούν αρκετά ταραγμένες. Δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική και δεχτείτε την άποψη αλλά και την συγνώμη των άλλων.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Αυτός ο μήνας θα είναι για εσάς ένας μήνας που θα πρέπει να ξεχωρίσετε την ήρα από το στάρι μα και να δείτε πως θέλετε να πορευθείτε. Τα φλερτ από τις αρχές του μήνα θα δώσουν και θα πάρουν και μπορούν να έχουν θετική εξέλιξη. Όμως η επιλογή του σωστού συντρόφου θα πρέπει να γίνει σωστά διότι δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε σχέσεις οι οποίες θα είναι παράλληλες και ίσως τελικά να μην σας καλύπτουν. Σε κάθε περίπτωση, δείτε τις οποίες προοπτικές υπάρχουν αλλά σε βάθος χρόνου μιας και οι αντιθέσεις Ηλίου και Ερμή με τον Ποσειδώνα στο 3ο δεκαήμερο του μήνα ίσως σας μπλέξουν σε ατέρμονες καταστάσεις.




Ζυγός


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Πολλές φορές νιώθετε μπερδεμένοι επειδή έχετε αποπροσανατολιστεί από την πραγματικότητα και δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε, αν είστε ευχαριστημένοι ή εγκλωβισμένοι στη σχέση σας. Η ανάδρομη φορά του Κρόνου σας φέρνει προ των ευθυνών σας. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο από 15/5 με φλερτ που δέχεστε από το κοινωνικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αποφύγετε μυστικές σχέσεις και επαφές καθώς μπορεί να αποβεί επιζήμιο για ενέργειες που ενέχουν το στοιχείο της θρασύτητας ή της απερισκεψίας. Προσπαθείτε να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στην επαγγελματική ζωή, στους κόλπους της οποίας μπορείτε να επιτύχετε τους φιλόδοξους στόχους σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Οι καθημερινές σας δραστηριότητες συμπορεύονται με γέλια, φλερτ και κόρτε που σας τονώνουν την αυτοπεποίθηση. Από 4/5 γεμάτοι περηφάνια και πίστη πλησιάζετε πρόσωπα που σας κινούν το ενδιαφέρον, καθώς νιώθετε ότι η φυσική σας ευγένεια θα τα θέλξει οπωσδήποτε. Το διάστημα μεταξύ 6 έως 14/5 είναι μια περίοδος συμπτώσεων μα και ευκαιριών. Η αναζήτηση ενός συντρόφου αφοσιωμένου δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς ενδέχεται ο ιδανικός σύντροφος που θα βρείτε να μη φανερώνει μια πτυχή του εαυτού του και σας παρασύρει σε παιχνίδια τα οποία ίσως βγουν στην επιφάνεια μετά από καιρό (προσοχή στο διάστημα 22/5 έως το τέλος του μήνα).



Σκορπιός


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ένας μήνας αρκετά μπερδεμένος ο οποίας απαιτεί ιδιαίτερους χειρισμούς. Έτσι και αλλιώς η Πανσέληνος 6/5 στο ζώδιο σας θα φέρει ψυχολογικές μεταβολές που, αν και δεν οφείλονται στην σχέση, τελικά έχουν αντίκτυπο και σε αυτή. Έτσι, θα νοιώθετε πως η χαρά διαδέχεται την λύπη με κινηματογραφική ταχύτητα. Εδώ είναι που χρειάζεται να πάρετε δραστικά μέτρα και να κάνετε συχνές εξόδους, ταξιδάκια, γενικότερα βγαίνοντας εκτός σπιτιού με σκοπό την ανανέωση της σχέσης. Η περίοδος από 13/5 μέχρι και 22/5 είναι ιδανική, ειδικά αν πάτε με γνώμονα "περνώ καλά, χωρίς να ξοδεύω αρκετά".

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ίσως θα πρέπει να εστιαστείτε και σε αλλά στάνταρ, εκτός από την εξωτερική εμφάνιση. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας θα σας εξιτάρει, κάνοντάς σας «έτοιμους για όλα». Ειδικά από 15/5 η Αφροδίτη στον 8ο αλλά ανάδρομη ίσως σας κάνει πιο απαιτητικούς και χωρίς αίσθηση του μέτρου. Αυτός ο μήνας σας φέρνει αρκετές γνωριμίες αλλά το θέμα είναι πως θα "κόβονται" στην επιλογή. Ίσως θα έπρεπε κάποιες γνωριμίες να τις ψάξετε σε βάθος. Το τελευταίο δεκαήμερο έχει από αντιθέσεις του Ποσειδώνα μέχρι έκλειψη (21/5), συνθέτοντας ένα σκηνικό όπου η λογική θα απουσιάζει και το πάθος θα κυριαρχεί.



Τοξότης


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Αυτός ο μήνας αναμφισβήτητα έχει μια πολύ καλή προδιάθεση. Επικοινωνιακά είστε σε πολύ καλύτερο επίπεδο, ενώ θα νοιώσετε πολύ έντονα το συναίσθημα της κατανόησης από τον ερωτικό σας σύντροφο. Η ανάδρομη τροχιά της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων θα δώσει χρώμα και ποιότητα στην ερωτική σας ζωή ενώ δεν αποκλείεται προς τα τέλη του μήνα και γενικά όλο το 3ο δεκαήμερο να μπερδευτείτε και να μπείτε σε ένα δίλλημα. Η έκλειψη στον 7ο οίκο κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου. Ετοιμαστείτε να δεχτείτε μα και να προσφέρετε αγάπη και δώρα. Μια είδηση μπορεί να σας ξαφνιάσει και ίσως κάποια κοινωνική υποχρέωση σας αναγκάσει να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα θα νοιώσετε πως ασκείτε πολύ μεγάλη γοητεία στους γύρω σας. Οι πιθανότητες δημιουργίας νέας σχέσης είτε επανασύνδεσης με προηγούμενη παίζουν εξίσου σαν σενάρια τα οποία ενεργοποιούνται από 4/5. Η Πανσέληνος στις 6/5 σας δίνει ευκαιρίες και για παράλληλες καταστάσεις, πράγμα όμως που δεν θα σας το συνιστούσα, αφού δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μεγάλο... σούσουρο. Τα πράγματα ομαλοποιούνται μέσα από μια γνωριμία από το φιλικό περιβάλλον που θα συμβεί γύρω στις 20 με 27/5. Αποφύγετε να υποσχεθείτε πράγματα, προκειμένου να εντυπωσιάσετε (αυτό θα έχει συμβεί ούτως ή άλλως).



Αιγόκερως


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Η κοινωνική ζωή είναι έντονη καθώς οι προσκλήσεις στις οποίες θα χρειαστεί να ανταποκριθείτε είναι αρκετές και ενδιαφέρουσες. Από την άλλη, έχοντας παραμελήσει το ταίρι σας θέλετε να του αφιερώσετε περισσότερο χρόνο αλλά και προσοχή. Όπως και να έχει όμως, η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 23/5 σας κάνει εξαιρετικά καταφερτζήδες. Η Πανσέληνος στις 6/5 θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω τις όποιες αμφιβολίες και πλέον θα απολαμβάνετε κάθε έξοδο και κάθε επικοινωνία (με το ταίρι σας).

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ανατροπές στο χώρο της δουλειάς αλλά και απαιτήσεις προσώπων ανώτερων ιεραρχικά ή με ενεργή συμμετοχή στη ζωή σας, στρέφουν την προσοχή σας σε ασχολίες που σας αγχώνουν. Το θετικό είναι ότι συναισθηματικά από 4/5 και με την σύνοδο Ηλίου –Μαύρης Σελήνης θα βρεθείτε κοντά σε φίλους με τους οποίους θα μοιραστείτε ευτυχισμένες στιγμές και θα βοηθήσουν με διάφορες γνωριμίες να σας εντάξουν στο club των δεσμευμένων. Τα οράματά σας ταιριάζουν με το γενικότερο γιορτινό κλίμα του μήνα. Η έκλειψη στις 21/5 ίσως σας βοηθήσει μέσα από ξαφνική συνάντηση ή κάτι απρόοπτο να κάνετε μια σημαντική γνωριμία.



Υδροχόος


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο Έρμης μέσα από τον Ταύρο μέχρι τις 23/5 τονίζει τις δραστηριότητες με φιλικά πρόσωπα στις οποίες μπορεί να συμμετέχει και ο σύντροφος. Προσπαθήστε να ελέγχετε τα νεύρα σας, καθώς μπορεί να παρασυρθείτε σε κινήσεις που θα ενοχλήσουν και θα πληγώσουν το ταίρι σας. Η λέξη –κλειδί στην περίοδο αυτή είναι "συλλογικότητα". Προφυλαχθείτε από την κάπως τρελή διάθεση που θα σας προκαλεί η παρουσία της Αφροδίτης ανάδρομης από τις 15/5, καθώς μποροελι να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας εξαιτίας έλλειψης επικοινωνίας. Προσπάθησε να δώσετε λίγο χώρο στα άτομα από την μεριά της σχέσης (συγγενείς, φίλους κλπ) γιατί και αυτοί παίζουν έναν ρόλο σημαντικό.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Οι έντονες ερωτικές επιθυμίες μπορούν να σας παρασύρουν σε γρήγορες και βεβιασμένες κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε λάθη. Η Πανσέληνος στις 6/5 ίσως σας φέρει κάποιους «πειρασμούς» που τελικά είναι δύσκολο να αντισταθείτε. Φανείτε προνοητικοί σε συζητήσεις που θίγουν θέματα που αναφέρονται στο παρελθόν ή σε βαθύτερες πεποιθήσεις σας καθώς μπορεί να οδηγηθείτε σε φρούδες υποσχέσεις. Η έκλειψη στις 21/5 και γενικά όλο το 3ο δεκαήμερο σηματοδοτείται από γεγονότα που σχετίζονται με την δημιουργία σχέσης με άτομο είτε μεγαλύτερο είτε που είναι με από δέσμευση (χωρισμένο).



Ιχθύες


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο μήνας αυτός θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις τεταμένες σχέσεις. Η παρουσία του Ερμή στο γήινο Ταύρο του θα σας δώσει αρκετή άνεση στην επικοινωνία αλλά η έκλειψη στις 21/5 ίσως τελικά σας κάνει να υποσχεθείτε πράγματα που να δυσκολευθείτε να κάνετε πράξη. Προσπαθήστε να μείνετε προσγειωμένοι και να δώσετε πολύ από τον χρόνο σας στο ταίρι σας διότι ίσως να έχετε συζητήσεις που δεν θα σας αρέσουν καθόλου. Προσοχή το 3ο δεκαήμερο ελέω έκλειψης και δυσαρμονικών όψεων του Ποσειδώνα με Ήλιο και Ερμή αντίστοιχα ίσως δημιουργήσουν θέματα ...και ψέματα. Να θυμάστε πως ο ρόλος θύτη μα και θύματος μπορεί ανά πάσα ώρα να εναλλαχθεί.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Σε γενικές γραμμές έχετε υιοθετήσει μια επαναστατική και αντί-συμβατική στάση στα ερωτικά σας, που εκπλήσσει και εσάς τους ίδιους. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας βγάζει το προφίλ του «Αγίου» ενώ ο Άρης απέναντι σας του επαναστάτη χωρίς (εμφανή) αιτία. Αυτήν την περίοδο, από 3 έως και 15/5 έχετε ανάγκη να πάρετε αγάπη και να αισθανθείτε την φροντίδα και την τρυφερότητα ενός ερωτικού συντρόφου. Η έκλειψη στις 21/5 στο ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα, βάζοντας τα δάκτυλα επί των τύπων των ήλων. Ισως το παρελθόν ...να ξαναμπεί στην ζωή σας.

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger