Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Pia Rizza με λευκό bikini στην παραλία του Los Angeles

Σάββατο 20 Απριλίου 2013



Η reality star του «Mob Wives Chicago» Pia Rizza με λευκό bikini στην παραλία του Los Angeles

Δείτε την:











Ήταν γκέι ο Ρομπέν των Δασών;


Ο Ρομπέν των Δασών παρουσιάζεται εδώ και αιώνες ως ένας λαϊκός ήρωας, που αγωνίζεται για το καλό των αδυνάμων, ένας παράνομος που κλέβει από τους πλουσίους για να μοιράσει τα χρήματα στους φτωχούς, δεινός τοξοβόλος και δραστήριος αγωνιστής κατά της αδικίας.

Τι είναι γνωστό, όμως, για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με τους πιστούς ακολούθούς του;

Λίγα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής για τον ρωμαλέο άνδρα με τα πράσινα ρούχα. Όμως, ένας Βρετανός φιλόλογος έρχεται με τη θεωρία του να αποκαλύψει τη σεξουαλική ταυτότητα του Ρομπέν των Δασών.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Αντριου Τζέιμς Τζόνστον, που διδάσκει στο έγκριτο Freie Universitaet του Βερολίνου, ο μαχητής των δασών, ήταν ομοφυλόφιλος.

Έπειτα από πολυετή έρευνα σε κείμενα και μύθους γύρω από το πρόσωπο του τοξοβόλου, ο καθηγητής κατέληξε ότι η ομάδα του και ο ίδιος ο Ρομπέν των Δασών ζούσε μαζί του στα δάση «ήταν όλοι ομοφυλόφιλοι, που μάχονταν για να προστατεύσουν τους γκέι οι οποίοι καταδιώκονταν».

Σύμφωνα με τις έρευνές του, μάλιστα, ο Ρομπέν των Δασών είχε φύγει από την πόλη ακριβώς για να προστατεύσει την σεξουαλική του ταυτότητα, ενώ λέγεται πως διατηρούσε ερωτική σχέση με τον νεαρό Λιτλ Τζον, ο οποίος δεν έφευγε στιγμή από το πλευρό του.

Όσο για την Μάριον, την πανέμορφη και θαρραλέα νεαρή γυναίκα που αγωνίστηκε στο πλάι του κατά του σερίφη του Νότιγχαμ, αποτελεί «ηθικό άλλοθι προς υπεράσπιση του ήρωα».

Επίσης, ο Τζόνστον υποστηρίζει ότι έκλεβαν από τους πλουσίους, όχι για να μοιράσουν τα λάφυρα στους φτωχούς, αλλά για να χρηματοδοτήσουν την δική τους ομάδα.

Όπως δήλωσε στην γερμανική Die Welt ο καθηγητής, ο Ρομπέν και οι ακόλουθοί του ήταν οικολόγοι και ζούσαν στο δάσος του Σέργουντ, καθώς επιθυμούσαν να βρίσκονται μέσα στη φύση, επειδή «δεν άντεχαν τους έξαλλους ρυθμούς ζωής της πόλης».


Ποιοι φοιτητές θεωρούνται seχ machines;


Μια νέα έρευνα επιχειρεί να ρίξει φως στις άγνωστες σεxουαλικές επιδόσεις των φοιτητών 

Τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάζουν ποιες είναι οι σχολές με τους πιο δραστήριους σεxουαλικά φοιτητές και ποιες με τους λιγότερο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι φοιτητές των σχολών που βρίσκονται τελευταίοι στην κατάταξη έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να εισαχθούν παρθένοι.

Πρώτοι στη λίστα με αυτούς που κάνουν περισσότερο σεx, με σειρά επιδόσεων, είναι οι φοιτητές των σχολών:

Οικονομικών

Κοινωνιολόγων

Marketing

Τουριστικών επιχειρήσεων

Αγροτικής Ανάπτυξης

Ηλεκτρονικής

Διοίκησης Επιχειρήσεων

Μηχανικών

Γυμναστικής Ακαδημίας

Κοινωνικών Επιστημών και συναφών επαγγελμάτων

Οι φοιτητές που κάνουν το λιγότερο σεx ανήκουν στις σχολές:

Φαρμακευτικής

Αγγλικής Φιλολογίας

Μαθηματικών

Χημικών

Νοσηλευτικής

Πληροφορικής

Φιλοσοφίκης

Θεολογίας

ΣΟΚ!!! Το πηγούνι που... δεν σταματά να μεγαλώνει!



Ένα επιπόλαιο τραύμα στο πηγούνι του άλλαξε τη ζωή. 

Ο λόγος για έναν Κινέζο, ονόματι, Chang Du, ο οποίος έχει να βγει από το σπίτι του πέντε χρόνια, εξαιτίας της δυσμορφίας του πηγουνιού του.

Ο Chang Du ζει σε ένα χωριό κοντά στην πόλη Luoyang στην επαρχία Χενάν. Η περιπέτεια του ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια όταν τραυματίστηκε στο πηγούνι (άλλη μια εκδοχή είναι ότι μόλυνε ένα σπυράκι που είχε βγάλει).

Πήγε στο νοσοκομείο, αλλά η φαρμακευτική αγωγή που του συνέστησαν δεν τον βοήθησε. Αντίθετα επιδείνωσε την κατάσταση και είδε το σαγόνι του να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Ο 47χρονος πλήττεται σαφώς από μια πολύ σπάνια ασθένεια. Το πηγούνι του είναι πρησμένο σε τέτοιο μέγεθος που δεν μπορεί να κλείσει σχεδόν καθόλου το στόμα του. Το φαγητό και το ποτό είναι τα βασανιστήρια του.

Ο Chang Du ντρέπεται να βγει από το σπίτι του, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης κάτω γνάθου καθώς στοιχίζει 5.300 δολάρια και εκείνος είναι φτωχός. Οι άποροι άνθρωποι δεν έχουν καμιά δυνατότητα να λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη.

Πηγή: 24wro

Θες πιο πλούσιο στήθος; Χρειάζεσαι μόνο μια πούδρα!


Αν η φύση δεν σε προίκησε με το στήθος που ήθελες, αλλά τρέμεις και το νυστέρι, δες ένα απλό τρικ για να φαίνεται το στηθος σου πιο πλούσιο.

Για να δημιουργήσεις το εφέ ενός πιο πλούσιου στήθους σύμφωνα με το faysbook,δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο παρα μόνο μια μπούδρα με ιριδίζονται στοιχεία λίγο πιο σκούρα από το φυσικό τόνο του δέρματός σου. 

Κάνε το εξής:

Βούτηξε ένα φαρδύ πινέλο στη πόυδρα, φύσηξέ το να φύγει η υπερβολική ποσότητα και κάνε μια κάθετη γραμμή ανάμεσα στο στήθος σου! 

Αυτό ήταν! Η πιο σκούρα απόχρωση στη μέση θα σου χαρίσει τουλάχιστον ένα νούμερο παραπάνω, καθώς δημιουργείται η αίσθηση του βάθους!


Αυτή την εικόνα πρέπει να τη δει όλος ο κόσμος!



Ενώ περιοδικά και τηλεόραση μας ενημερώνουν για τον βίο και τους έρωτες ηθοποιών, ποδοσφαιριστών και άλλων διασημοτήτων,ο Αρχηγός της φυλής Kayapo ακούει τα χειρότερα νέα της ζωής του:Η κα Dilma, η πρόεδρος της Βραζιλίας,έχει μόλις δώσει την έγκρισή της για την κατασκευή ενός τεράστιου υδροηλεκτρικού φράγματος (του τρίτου μεγαλύτερου στον κόσμο). 

Αυτό είναι η θανατική ποινή για όλες τις φυλές που ζούν στις όχθες του ποταμού διότι το φράγμα θα κατακλύσει όχι λιγότερο από 988.421 στρέμματα του δάσους.Περισσότεροι από 40.000 ντόπιοι θα πρέπει να βρουν άλλο τόπο στον οποίο θα είναι σε θέση να επιβιώσουν. 

Η καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος, η αποψίλωση των δασών και η εξαφάνιση πολλών ειδών φυτών και ζώων θα είναι ένα τετελεσμένο γεγονός.Γνωρίζουμε ότι μια απλή εικόνα είναι το ισοδύναμο χιλίων λέξεων,δείχνει το τίμημα που πρέπει να καταβληθεί για την «ποιότητα ζωής» των λεγόμενων «σύγχρονων ανέσεων» μας. 

Δεν υπάρχει χώρος στον κόσμο πια για εκείνους που ζουν διαφορετικά.Τα πάντα πρέπει να ισοπεδωθούν, ο καθένας,στο όνομα της παγκοσμιοποίησης πρέπει να χάσει και την ταυτότητα και τον τρόπο ζωής του. Αν αυτό σας εξοργίζει, σας καλώ και σας παρακαλώ θερμά να «μοιραστείτε» αυτό το μήνυμα με όλους σας τους φίλους, συγγενείς και γνωστούς. Σας ευχαριστώ στο όνομα της ζωής, της φύσης και της βιοποικιλότητας.


ΤΡΕΛΟ: H "Μαρία με τα κίτρινα" τρελαίνει τους Κινέζους! (VIDEO)


Μετά το "Σήκω χόρεψε κουκλί μου" άλλο ένα ελληνικό τραγούδι έχει ξετρελάνει τους Κινέζους: Δείτε τους να ξεσηκώνονται με το "Μαρία με τα κίτρινα" της Δήμητρας Γαλάνη:



ΔΕΙΤΕ: Αυτή είναι η... BARWOMAN της χρονιάς!!!



Όπως θα δείτε... δικαίως παίρνει τον τίτλο "barwoman της χρονιάς", αφού το κορίτσι έχει μεγάλο ταλέντο και το επιδεικνύει...

Είναι σίγουρο δε, ότι πολλοί θα ήταν οι άνδρες που θα παρακαλούσαν να τους βάλει έναποτό... φτιάχνοντας το πάνω στο στήθος της.

Άραγε τα cocktail πως να τα "χτυπάει"...;;;



Η απίστευτη και συγκινητική ιστορία της μικρής Καιλι η οποία όταν γεννήθηκε ζύγιζε μόνο 323 γραμμάρια.



Η ιστορία της Κάιλι Φρίμαν

Η ιστορία που θα διαβάσετε ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας. Είναι η ιστορία της Κάιλι. Του μικρότερου νεογέννητου που γεννήθηκε ποτέ. Του παιδιού που συγκλόνισε τις ΗΠΑ για τη δίψα που είχε να ζήσει. Πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις...
Η Κάιλι γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2008. Είναι καρκίνος στο ζώδιο και την ημέρα της γέννησης της οι γιατροί ήταν κατηγορηματικοί: “Το κοριτσάκι δεν θα ζήσει.” Ζύγιζε μόλις μια λίβρα, δηλαδή 323 γραμμάρια. Ήταν ότι μικρότερο είχαν συναντήσει σε νεογέννητο ποτέ. Το πλάνο με ολόκληρο το χεράκι της να χωράει και να περισσεύει μέσα σε ένα δαχτυλίδι, τα λέει όλα. Και σαν να μη έφταναν όλα αυτά τα πρώτα 24ωρα, το βάρος της έπεσε από τη 1 λίβρα στις 13 ουγιές, δηλαδή κοντά στα 290 γραμμάρια. Όλα έδειχναν ότι δυστυχώς οι γιατροί θα επιβεβαιωθούν.
Αλλά μετά από λίγες εβδομάδες στην θερμοκοιτίδα, η Κάιλι, άρχισε να διαψεύδει όχι μόνο τους γιατρούς, αλλά και την ίδια τη φύση. Η Κάιλι, άρχισε να παίρνει γραμμάρια. Λίγα στην αρχή, πιο πολλά όσο περνούσαν οι μέρες. Οι γιατροί χαρούμενοι, έτριβαν τα μάτια τους. Οι γονείς της άρχιζαν να χαμογελούν.
Τότε εμφανίσθηκε το πρώτο πρόβλημα. Η Κάιλι, άρχισε να παρουσιάζει σημαντική επιδείνωση στις ζωτικές της λειτουργίες. Μια ασθένεια που χτυπάει τα πρόωρα μωρά, χτύπησε και τη μικροκαμωμένη Κάιλι. Η retinopathy of prematurity, κατά την οποία τα αγγεία του αμφιβληστροειδούς δεν λειτουργούν καλά και μπορεί να οδηγήσει σε τύφλωση. Έπρεπε να χειρουργηθεί, άμεσα αφού ήταν ήδη 3ου βαθμού. Κανείς δεν ήξερε εάν θα τα κατάφερνε. Και όμως η Κάιλι βγήκε από το χειρουργείο ζωντανή.
Οι γιατροί μίλησαν για θαύμα. Όμως η χαρά όλων δεν κράτησε πολύ. Το γαστροοισοφαγικό σύστημα της Κάιλι, σχεδόν δεν λειτουργούσε και έπρεπε και πάλι να μπει σε δεύτερο χειρουργείο. Οι γαστρεντερικές διαταραχές, έπρεπε να διορθωθούν. Οι γιατροί είπαν ότι δεύτερη νάρκωση σε τόσο εύθραυστο οργανισμό, ισοδυναμεί με καταδίκη. Η μικρή όμως έπρεπε να χειρουργηθεί. Κάποιος σίγουρα θα έβαλε το χέρι του, και πέρα από κάθε λογική η Κάιλι τα κατάφερε και πάλι.
Η μικρή ανάρρωνε και οι γιατροί άναψαν το πράσινο φως για να πάει στο σπίτι της. Το δωματιάκι της την περίμενε. Οι γονείς το είχαν ετοιμάσει, αλλά και διαμορφώσει ανάλογα. Ήταν γεμάτο μηχανήματα. Έμοιαζε με μια μικρή Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ένα βράδυ ο καθετήρας που βοηθούσε την καρδιά να λειτουργεί, σταμάτησε. Πάλι η ζωή της Κάιλι κρεμόταν από μια κλωστή. Η καρδιά σταμάτησε. Οι γονείς της που σχεδόν είχαν αποδεχτεί ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε αργά ή γρήγορα, την πήγαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Νόμιζαν ότι ο άγγελος τους είχε ήδη φύγει.
Οι γιατροί είπαν ότι η μικρή “αντέχει ακόμη. Δύσκολα, αλλά αντέχει.” Έπρεπε όμως να υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Οι γονείς δεν έχασαν το κουράγιο τους. Στο δωμάτιο του νοσοκομείου, γιόρτασαν το Χάλοουιν, έντυσαν τη μικρή, με τη στολή μιας μαύρης γάτας, και μετά την έκαναν μπάνιο. Την επόμενη ημέρα θα γινόταν για πρώτη φορά στην ιστορία της ιατρικής των ΗΠΑ, επέμβαση ανοιχτής καρδιάς σε τόσο μικρό μωρό.Η Κάιλι, κατάφερε να επιβιώσει και μετά από αυτή την επέμβαση. Ο οργανισμός της όμως πραγματικά είχε φτάσει στα όρια του...
Στις 11 Μαΐου του 2009 οι γονείς της Κάιλι θα έφευγαν από το νοσοκομείο με το καλαθάκι του αγαπημένου τους μωρού άδειο...
Ο πατέρας της θα γράψει στο blog του: “Μπήκαμε σε ένα σπίτι άδειο, μαύρο και ψυχρό. Σε αποχαιρετούμε για λίγο μέχρι να συναντηθούμε όλοι μαζί στους ουρανούς.

Το προκλητικό μήνυμα της Νίνας Κασιμάτη για τις επιθέσεις στη Βοστόνη



Το γύρο του διαδικτύου κάνει το προκλητικό μήνυμα που έγραψε στο twitter της η Νίνας Κασιμάτη (πρώην μέλος του ΠΑΣΟΚ και νυν της κίνησης «Νέος Αγωνιστής»), με αφορμή το τρομοκρατικό χτύπημα στον μαραθώνιο της Βοστόνης, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 3 άνθρωποι και να τραυματιστούν δεκάδες. 
Μάλιστα, αρκετοί ήταν οι followers της που αντέδρασαν στο προκλητικό μήνυμά της.  
Ενώ σε έναν ακόμα followers της απαντάει ότι το μοναδικό «κρίμα» είναι το ότι κάποτε τον υποστήριζε. 

http://www.koolnews.gr/

Νεκρόφιλος σκότωσε την κόρη της συντρόφου του για να κάνει σεξ με το πτώμα της!



Μόνο ανατριχίλα μπορεί να προκαλέσει στο άκουσμα της η είδηση πως, πρώην δήμαρχος επαρχίας του Μίσιγκαν, δολοφόνησε την 24χρονη κόρη της αρραβωνιαστικιάς του, ώστε να μπορέσει να εκπληρώσει τη φαντασίωσή του να κάνει σεξ με πτώμα!
Ο 55χρονος νεκρόφιλος, καταδικάστηκε από το δικαστήριο της πόλης, σε τουλάχιστον 56 χρόνια φυλάκισης, για το αποτρόπαιο έγκλημά του. Μάλιστα, η δικαστής, κατά την εκφώνηση της απόφασης του δικαστηρίου είπε: «Ο Τζον Ντ. Γουάιτ, θα εκτίσει ποινή φυλάκισης, από 56 έως και 85 χρόνια, καθώς δεν πρέπει να μείνει ελεύθερος ποτέ ξανά στην υπόλοιπη ζωή του». Μάλιστα, στην απόφαση των δικαστών, έπαιξε μεγάλο ρόλο και το γεγονός πως υπήρχαν κατηγορίες, από δύο ακόμη γυναίκες, πως ο συγκεκριμένος άντρας τους είχε, παλαιότερα, επιτεθεί.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ίδιος, λίγο καιρό μετά το έγκλημα, ομολόγησε πως εκείνος ήταν ο δολοφόνος, ενώ αποκάλυψε και την αιτία που τον έσπρωξε στο να κάνει κάτι τέτοιο: Η αρρωστημένη φαντασίωσή του να κάνει σεξ με νεκρή κοπέλα.
Οι ερευνητές δήλωσαν, πως την ημέρα του φονικού, ο Γουάιτ, είχε καταναλώσει μια αρκετά μεγάλη ποσότητα μπύρας πριν φτάσει στο σπίτι της άτυχης 24χρονης. Όταν μπήκε μέσα, της επιτέθηκε χτυπώντας τη με ένα βαρύ αντικείμενο, πολλές φορές, στο κεφάλι, και στη συνέχεια τη στραγγάλισε με τη χρήση καλωδίου.
Το στοιχείο που κάνει το συγκεκριμένο έγκλημα, ακόμη πιο μακάβριο, είναι πως την ώρα της δολοφονίας του βιασμού, στο σπίτι, βρισκόταν το 3χρονο αγοράκι της νεαρής κοπέλας. Στη συνέχεια, ο 55χρονος, πήρα το πτώμα και το μετέφερε στο κοντινό δασάκι της περιοχής, ενώ, μετά από αυτό, γύρισε στο σπίτι, και έντυσε με αποκριάτικο κουστούμι το μικρό αγόρι, (ήταν η ημέρα του Χάλογουιν) και έκαναν μαζί την καθιερωμένη βόλτα της ημέρας, από πόρτα σε πόρτα, όπως προστάζει το έθιμο!

http://www.koolnews.gr/

«Γιατρός» έπαιρνε φακελάκι για θεραπεία καρκίνου με «κοκτέιλ φαρμάκων»



Στη σύλληψη ενός 54χρονου ημεδαπού, ο οποίος εμφανιζόταν συστηματικά ως γιατρός, προχώρησε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Όπως σημειώνεται, ο 54χρονος επιχείρησε να εξαπατήσει ιδιώτη και να του αποσπάσει το ποσό των 9.000 ευρώ, για τη θεραπεία συγγενικού του προσώπου, ισχυριζόμενος ότι εφαρμόζει σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους για τον καρκίνο, χρησιμοποιώντας ένα «κοκτέιλ φαρμάκων».
Σε βάρος του ημεδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, κατ’ επάγγελμα οικειοποίηση ιατρική ιδιότητας και ψευδή δήλωση στοιχείων για την έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
Συνελήφθη, χθες (19-04-2013) στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής Κ.Α.Τ., από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ένας 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για απάτη, κατ’ επάγγελμα οικειοποίηση της ιατρικής ιδιότητας και ψευδή δήλωση στοιχείων για την έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
Είχε προηγηθεί καταγγελία ιδιώτη, απόστρατου αστυνομικού, σύμφωνα με την οποία, ο κατηγορούμενος «εμφανιζόταν» ως ιατρός, που εφαρμόζει μάλιστα σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους για την καταπολέμηση κάθε μορφής καρκίνου, χωρίς να απαιτείται χειρουργική επέμβαση, αλλά με τη χρήση «κοκτέιλ» φαρμάκων», που ισχυριζόταν ότι παρασκευάζει ο ίδιος, συνεργαζόμενος με επιστημονική ομάδα ιατρών.
Σε πρόσφατη μεταξύ τους συνάντηση, στο Κ.Α.Τ. Κηφισιάς, και μάλιστα στον προαύλιο χώρο, καθ΄υπόδειξη του «ιατρού», αφού ισχυρίστηκε ότι συνεργάζεται με επιστημονική ομάδα ιατρών του Νοσοκομείου «ΜΕΤΑΞΑ», ενώ παλαιοτέρα δούλευε στο Κ.Α.Τ., απαίτησε από τον καταγγέλλοντα το χρηματικό ποσό των (9.000) ευρώ, εκ των οποίων τα μισά έπρεπε να δοθούν ως προκαταβολή άμεσα, προκειμένου να επιμεληθεί της θεραπείας συγγενικού του προσώπου.
Στην ιδία συνάντηση, αφού «είδε τις εξετάσεις του ασθενούς, ζήτησε επιπλέον το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ, ως έξοδα μετακίνησης, προκειμένου να μεταβεί στην επαρχιακή πόλη, όπου διαμένει ο ασθενής, για να τον «εξετάσει» προσωπικά και να αρχίσει τη «θεραπεία».
Μετά από συνεννόηση με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, κανονίστηκε νέα συνάντηση, χθες, στον προαύλιο χώρο του Κ.Α.Τ, προκειμένου να του δοθούν τα έξοδα μετακίνησης και συγκεκριμένα το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, κατά τη συνάντηση, και τα υπόλοιπα 200 ευρώ στην επαρχιακή πόλη, όπου θα μετέβαινε. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο 54χρονος συνελήφθη, έχοντας στην κατοχή του το προσημειωμένο ποσό των 300 ευρώ.
Από την έρευνα που επακολούθησε προέκυψε ότι ο συλληφθείς δεν είναι καταχωρημένος στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ενώ επιπλέον δεν υπάρχει κανένας ιατρός με τα στοιχεία ταυτότητας του.
Επιπλέον προέκυψε ότι «παρουσιάζονταν» συστηματικά και κατ΄επάγγελμα ως «ιατρός», καθώς είχε εφοδιαστεί με Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, όπου αναγραφόταν το επάγγελμα του ιατρού, κατά δήλωση του. Το συγκεκριμένο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας κατασχέθηκε και απεστάλη στην αρμόδια Υπηρεσία έκδοσης, για να ανακληθεί.
Επιπλέον κατασχέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο, ως μέσο τέλεσης της αξιοποίνων πράξεων, που τον βαραίνουν.

http://www.koolnews.gr/

Κατάφερε και άντεξε εγκλωβισμένος μέσα στο ασανσέρ για 4 ημέρες



Επί τέσσερις ημέρες έμεινε εγκλωβισμένος στο ασανσέρ του ξενοδοχείου του, στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, ένας Σουηδός και κατάφερε να επιβιώσει χάρη στην εκπαίδευση που είχε λάβει όταν υπηρετούσε στον σουηδικό στρατό.

Ένας φίλος του ξενοδόχου που διένεμε ψωμί στην περιοχή ενημέρωσε τις αρχές σήμερα όταν παρατήρησε τον όγκο της αλληλογραφίας που είχε μαζευτεί έξω από το ξενοδοχείο, στην αγροτική περιοχή του Μπαν Γκαστάιν.

Ο 58χρονος ξενοδόχος ήταν διπλά άτυχος: είχε ξεχάσει το κινητό τηλέφωνό του στο γραφείο του και το ξενοδοχείο του ήταν κλειστό. Κανείς δεν άκουσε τις κραυγές του για βοήθεια και οι προσπάθειές του να απεγκλωβιστεί μόνος του αποδείχτηκαν άκαρπες.

Ο ίδιος, που είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, εξήγησε στους αστυνομικούς που τον απεγκλώβισαν ότι είχε περάσει από εκπαίδευση επιβίωσης στο σουηδικό στρατό και, εφαρμόζοντας τις γνώσεις που απέκτησε τότε, μπόρεσε να επιβιώσει.


Σας τσιμπάνε συχνά τα κουνούπια; Δείτε γιατί...


Μία νέα έρευνα αποκαλύπτει γιατί κάποιοι άνθρωποι δέχονται συνεχώς επιθέσεις κουνουπιών το καλοκαίρι, αντίθετα με άλλους που δεν αντιλαμβάνονται καν την παρουσία τους.
Σύμφωνα με το ScienceNordic.com, μπορεί οι επιλογές των κουνουπιών να μοιάζουν αυθαίρετες, όμως απ' ότι φαίνεται είναι καθαρά θέμα οσμής.

«Τα κουνούπια έλκονται από το διοξείδιο του άνθρακα και τη θερμότηταπου εκπέμπει ο καθένας. Συγκεκριμένες μυρωδιές όμως, μπορούν να αποτελέσουν, επίσης, πόλο έλξης» αναφέρει ο Καρλ- Μάρτιν Βαγκν Γένσεν, επικεφαλής της σχετικής έρευνας στο Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Άαρχους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν έχουν προσδιοριστεί ποιες είναι αυτές οι μυρωδιές, όμως οι έρευνες δείχνουν ότι κάποιες από αυτές ελκύουν πολύ περισσότερο τα κουνούπια σχέση με άλλες.

«Όλοι οι συμμετέχοντες στο εργαστήριο έτριψαν τρυβλία Πέτρι (ρηχά γυάλινα ή πλαστικά κυλινδρικά πιάτα που χρησιμοποιούνται από τους βιολόγους για την καλλιέργεια μικροοργανισμών) στο στομάχι τους. Με αυτόν τον τρόπο οι μυρωδιές τους εγκλωβίζονταν στα πιάτα, τα οποία στη συνέχεια τοποθετούνταν σε ένα περίβλημα γεμάτο κουνούπια» ανέφερε. «Τα κουνούπια επανειλημμένα προσγειώνονταν σε μερικά από τα πιάτα, αλλά δεν πλησίαζαν καθόλου τους άλλους» πρόσθεσε.

Τα πειράματα, παράλληλα, κατέρριψαν και τη θεωρία για τη βιταμίνη Β, ότι μπορεί να αποτελέσει «ασπίδα» ενάντια στα κουνούπια. Πολλοί είναι πάντως αυτοί που θεωρούν ότι το σκόρδο είναι ισχυρό απωθητικό κατά των ενοχλητικών εντόμων. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας αν και οι ισχυρισμοί αυτοί είναι μη επιστημονικά αποδεδειγμένοι, μπορεί να μην είναι και τελείως αβάσιμοι, αφού «το σκόρδο ενδέχεται να καλύπτει οσμές που ελκύουν τα κουνούπια».

Η μόνη αξιόπιστη μέθοδος για να μένουν τα κουνούπια μακριά, έως τώρα, είναι τα απωθητικά σπρέι που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Τα συστατικά τους περιέχουν συγκεκριμένες οσμές που μπερδεύουν τα έντομα. Το πρώτο πράγμα που κάνει ένα κουνούπι, όταν ψάχνει για «θήραμα» είναι να εξετάσει εάν υπάρχουν άνθρωποι ή ζώα στην περιοχή. «Όταν το κουνούπι έρχεται κοντά χρησιμοποιεί την οσμή, τη θερμότητα και το διοξείδιο του άνθρακα για να επιλέξει που θα τσιμπήσει. Εάν όμως μπερδευτεί από ένα απωθητικό δεν θα πλησιάσει καν» επισημαίνει ο κ. Γένσεν.

Παρ' όλα αυτά, τα εντομοαπωθητικά δεν προσφέρουν 100% προστασία, αλλά περίπου 70%.


ΣΟΚ - Η εκκλησία δίνει για site 3.370.000 ευρώ


Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών αποφάσισε να χρησιμοποιήσει από το κονδύλιά της, 3.370.000 ευρώ, για τη δημιουργία site! Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ...

«Το Καρφί», που αναφέρει και τη σχετική απόφαση, ανακοινώθηκε η δημιουργία «ηλεκτρονικής πλατφόρμας οργάνωσης του εθελοντισμού του προνοιακού έργου της Εκκλησίας», μέσω ΕΣΠΑ.

Το συνολικό κόστος είναι 3.737.529,73 ευρώ και όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης, πρόκειται για μία εφαρμογή που θα διαχειρίζεται το σύνολο της πληροφορίας που σχετίζεται με τους παρόχους / προσφέροντες και με τους αποδέκτες του προνοιακού έργου. Επιπλέον, στο πλαίσιο του έργου θα υλοποιηθεί πρότυπο τηλεματικό κέντρο, το οποίο θα αποτελεί δίαυλο συγκέντρωσης και αναδιανομής της πληροφόρησης που συνδέεται με την παροχή προνοιακών υπηρεσιών.
Το πρότυπο τηλεματικό κέντρο θα κοστίζει 594.327,4 ευρώ, ενώ στα υπόλοιπα υποέργα η «ψηφιακή πλατφόρμα οργάνωσης» έχει προϋπολογισμό 2.680.380,09 ευρώ, το «επιχειρησιακό μοντέλο λειτουργίας εφαρμογών και συστημάτων» έχει προϋπολογιστεί στις 271.092 ευρώ, ενώ έχουν προβλεφθεί και 72.570 ευρώ για «ενέργειες δημοσιότητας» και 119.160 ευρώ για «δημιουργία προστιθέμενης αξίας στην πράξη με ίδια μέσα».
Η αναγκαιότητα του έργου, σύμφωνα με την Αρχιεπισκοπή είναι «η μετουσίωση της εθελοντικής προσφοράς σε προνοιακό έργο» και καθορίζεται ως «βασική λειτουργία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των λοιπών φορέων που συνθέτουν την Εκκλησία της Ελλάδος». 

gkourou

Γιατί οι άνθρωποι φορούσαν περούκες;


























Για περίπου δύο αιώνες, οι περούκες ήταν κάτι το επιβεβλημένο για την υψηλή κοινωνία και όχι μόνο. Όμως δεν θα ήταν ποτέ τόσο δημοφιλείς... αν δεν υπήρχε ένα αφροδίσιο νόσημα, δυο βασιλιάδες και οι κακές συνθήκες υγιεινής των μαλλιών.

Η ιστορία της ξεκινάει, όπως και για πολλά άλλα, με τη σύφιλη. Μέχρι το 1580, η σύφιλη είναι η χειρότερη επιδημία που χτύπησε την Ευρώπη μετά την πανούκλα. Σύμφωνα με τον William Clowes, ένα «άπειρο πλήθος» ασθενών από σύφιλη κατέκλυζαν τα νοσοκομεία του Λονδίνου.

Χωρίς αντιβιοτικά, τα θύματα υπέφεραν από τη χειρότερη μορφή της νόσου: ανοιχτές πληγές, δυσάρεστα εξανθήματα, τύφλωση, άνοια και αποσπασματική απώλεια μαλλιών. Η φαλάκρα σάρωνε τη χώρα. Εκείνη την εποχή, η απώλεια μαλλιών ήταν κάτι που μπορούσε να προκαλέσει δημόσια αμηχανία. Τα μακριά μαλλιά ήταν κάτι το μοντέρνο και κάποιος φαλακρός αποκτούσε άσχημη φήμη.

Η νέα "τρέλα" Και έτσι, η επιδημία της σύφιλης πυροδότησε ένα κύμα προς την κατασκευή περουκών. Τα θύματα έκρυβαν έτσι τη φαλάκρα τους, καθώς και τις πληγές που μάτωναν με περούκες που φτιάχνονταν από τρίχες αλόγων, από κατσίκες ή από ανθρώπινη τρίχα. Επίσης ραντίζονταν με άρωμα λεβάντας ή πορτοκαλιού, για να κρύψουν τυχόν άσχημες μυρωδιές. Αν και οι περούκες ήταν κάτι το κοινό δεν ήταν κομψές. Ήταν απλά μια επαίσχυντη αναγκαιότητα. Αυτό άλλαξε το 1655, όταν ο βασιλιάς της Γαλλίας, άρχισε να χάνει τα μαλλιά του.

Ο Λουδοβίκος ΙΔ' ήταν μόλις 17 ετών όταν ξεκίνησαν τα μαλλιά του να αραιώνουν. Ανησυχώντας ότι η φαλάκρα θα βλάψει τη φήμη του, ο Λουδοβίκος προσέλαβε 48 κατασκευαστές περούκας για να σώσει την εικόνα του. Πέντε χρόνια αργότερα, ο βασιλιάς της Αγγλίας ξάδελφος του Λουδοβίκου, Κάρολος Β', έκανε το ίδιο πράγμα, όταν άρχισαν τα μαλλιά του να γκριζάρουν (και οι δύο άνδρες μάλλον είχαν σύφιλη). Οι αυλικοί και οι άλλοι ευγενείς αντέγραψαν αμέσως τους δύο βασιλιάδες και η περούκα έγινε η νέα μεγάλη μανία της Ευρώπης.

Το κόστος της περούκας αυξήθηκε και έγιναν σύμβολο πλούτου. Μια περούκα για κάθε μέρα κόστιζε περίπου 25 σελίνια -τα λεφτά που έπαιρνε σε μια εβδομάδα ένας κοινός Λονδρέζος. Οι μεγάλες, περίτεχνες περούκες κόστιζαν 800 σελίνια. Οι περούκες παρέμειναν δημοφιλείς επειδή ήταν πρακτικές. Εκείνη την εποχή, οι ψείρες του κεφαλιού ήταν παντού και το καθάρισμα τους επίπονο και χρονοβόρο. Οι περούκες, ωστόσο, σταμάτησαν το πρόβλημα. Οι ψείρες σταμάτησαν να λυμαίνονται τα μαλλιά των ανθρώπων -οι οποίοι έπρεπε να τα ξυρίσουν για να χωράνε οι περούκες- και οι ψείρες κατασκήνωναν πλέον στις περούκες. Ο καθαρισμός μιας περούκας ήταν πολύ πιο εύκολος από ό,τι ο καθαρισμός του κεφαλιού. Το τέλος Μέχρι τα τέλη του 18ου αιώνα, η τάση είχε πεθάνει. Οι Γάλλοι εκτόπισαν την περούκα κατά τη διάρκεια της Επανάστασης και οι Βρετανοί σταμάτησαν να τις φορούν όταν ο William Pitt επέβαλλε φόρο σε μια σκόνη για μαλλιά το 1795. Σύντομα, η φυσική τρίχα έγινε η νέα μόδα.

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ - Δείτε τι τρώμε..!



Ένας ανερχόμενος διατροφικός κίνδυνος!

Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται σε σημαντικό βαθμό η συσσώρευση βαρέων μετάλλων στα γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα – και μάλιστα χωρίς κάποια ιδιαίτερη μείωση, σε αντίθεση με άλλες τοξικές οργανικές ενώσεις.

Αφού αυτά τα προϊόντα αποτελούν το βασικότερο κρίκο στην τροφική αλυσίδα, η είσοδος των βαρέων μετάλλων στα αγροτικά οικοσυστήματα θεωρείται, από τους επιστήμονες, θεμελιώδους σημασίας, καθώς η επιβάρυνση της υγείας του καταναλωτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, αθροιστικά.

Βαρέα μέταλλα είναι τα μέταλλα εκείνα που… έχουν ειδικό βάρος μεγαλύτερο από αυτό του σιδήρου και είναι τοξικά σε χαμηλές συγκεντρώσεις. Τα βαρέα μέταλλα τα ανευρίσκουμε στη φύση είτε διαλυμένα ως ιόντα στο νερό, είτε ως μεταλλεύματα στους βράχους, είτε ακόμα προσκολλημένα σε μόρια του αέρα (πήγε το μυαλό σας στα chemtrails;).

Τα βαρέα μέταλλα, σε γενικές γραμμές δεν αποβάλλονται από τον οργανισμό, όση αποτοξίνωση και να κάνει κάποιος, και θεωρούνται μια από τις αιτίες για πολλές χρόνιες ασθένειες όπως πονοκέφαλοι, σκλήρυνση κατά πλάκας, αλζχάιμερ, κλπ

Η επιβάρυνση της τροφικής αλυσίδας με βαρέα μέταλλα οφείλεται στη ρύπανση του περιβάλλοντος από τις ανθρωπογενείς δραστηριότητες, όπως η διάθεση ανεπεξέργαστων λυμάτων στους υδάτινους αποδέκτες, καύση στερεών απορριμμάτων, η ανεξέλεγκτη διάθεση στερεών απορριμμάτων (περιέχοντα βαρέα μέταλλα) στο έδαφος, η καύση συμβατικών καυσίμων κ.α.

Δεδομένου ότι τα βαρέα μέταλλα δεν αποικοδομούνται, συσσωρεύονται στο έδαφος και τα νερά (γλυκά και αλμυρά), με αποτέλεσμα να περνούν στην τροφική αλυσίδα. Η τοξικότητά τους εξαρτάται από το είδος του βαρέως μετάλλου, τη συγκέντρωσή του, την συνύπαρξη του με άλλα βαρέα μέταλλα, και το είδος του μεγαοργανισμού.

Επιπτώσεις

Αρσενικό: Το ανόργανο αρσενικό συγκεντρώνεται στους μύες, τον εγκέφαλο, τον σπλήνα, τους νεφρούς, την καρδιά, τα μαλλιά και τα νύχια. Δηλητηρίαση από αρσενικό προκαλεί παράλυση του νευρικού συστήματος, κώμα και θάνατο, ενώ χρόνια έκθεση προκαλεί μυϊκή ατονία, απώλεια όρεξης, απώλεια βάρους, τριχόπτωση και καρκινογένεση.

Κάδμιο: Το κάδμιο σε τοξικές συγκεντρώσεις και χρόνια έκθεση, είναι δυνατόν να προκαλέσει νεφρικές και ηπατικές βλάβες, υπογονιμότητα στους άνδρες, και καρκινογένεση.

Μόλυβδος: Ο μόλυβδος προκαλεί βλάβες στο νευρικό σύστημα (και κυρίως στον παιδικό πληθυσμό σχετίζεται με προβλήματα πνευματικής καθυστέρησης), ηπατικές και νεφρικές βλάβες, ευνοεί την εμφάνιση καρδιαγγειακών παθήσεων, και καρκινογένεση.

Υδράργυρος: Ο υδράργυρος ανιχνεύεται κατά κύριο λόγο στα αλιεύματα που προέρχονται από ρυπασμένες περιοχές, και συγκεντρώνεται στο ήπαρ και τους νεφρούς προκαλώντας αντιστοίχως βλάβες, προσβάλει το κεντρικό νευρικό σύστημα και προκαλεί προβλήματα που σχετίζονται με την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών, και καρκινογένεση.

Χρώμιο: Το εξασθενές χρώμιο προκαλεί καρκινογένεση, ηπατικές και νεφρικές διαταραχές, δερματίτιδες, και όταν εισέρχεται από την αναπνευστική οδό είναι δυνατόν να προκαλέσει εκτός από καρκίνο των πνευμόνων και χρόνια βρογχίτιδα.

Χαλκός: Ο χαλκός είναι ένα μέταλλο το οποίο είναι απαραίτητο στον ανθρώπινο οργανισμό αφού συμμετέχει στην ανάπτυξη του αγγειακού και σκελετικού συστήματος, βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου, βοηθά στη λειτουργία του νευρικού συστήματος, όμως αν υπερβούμε την ημερήσια διαιτητική πρόσληψη σε χαλκό είναι δυνατόν να εμφανιστούν νεφρικές και ηπατικές διαταραχές. (Για τα άλλα βαρέα μέταλλα… τσιμουδιά!)

Τα βαρέα μέταλλα συσσωρεύονται σε πρωτεϊνικούς ιστούς και τα οστά. Έτσι οι καταναλωτές θα πρέπει να αποφεύγουν την κατανάλωση ύδατος από ρυπασμένες περιοχές, καθώς και την κατανάλωση συκωτιού και νεφρών από μεγάλης ηλικίας ζώα, και ζώα που προέρχονται από ρυπασμένες περιοχές, καθώς επίσης και τρόφιμα βολβούς (πατάτες, κρεμμύδια, καρότα), που παρήχθησαν σε επιβαρυμένες με βαρέα μέταλλα περιοχές.

(Μετά αναρωτιόμαστε όλοι γιατί ο καρκίνος θερίζει με γεωμετρική πρόοδο! Το σχέδιο για τη μείωση του πληθυσμού εκτελείτε με γοργούς ρυθμούς.)

Πηγές: Αξιολόγηση Διατροφικής Επικινδυνότητας Ι. Ζαμπετάκης Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

VIDEO: Το μπούτι της Eλένης Μενεγάκη!


Έξω από το στούντιο της εκπομπής βγήκε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη προκειμένου να δείξει το αυτοκίνητο που δίνει δώρο στους τηλεθεατές.

Την ώρα που μπήκε η παρουσιάστρια στη θέση του οδηγού, απαντώντας προφανώς σε επισήμανση από το κοντρόλ, είπε: "Τι, είδες λίγο μπούτι; Δε βαριέσαι... σάμπως και αν μπει κανείς να το οδηγήσει, λίγο μπούτι δεν θα δείξει αναγκαστικά";

Δείτε το βίντεο:



Συγκλονιστικo! Εγκεφαλικά νεκρός συνήλθε λίγο πριν του πάρουν τα όργανα! (VIDEO)



Ο νεαρός του παρακάτω βίντεο είχε διαγνωστεί εγκεφαλικά νεκρός. Λίγο, όμως, πριν οι δικοί του άνθρωποι αποφασίσουν να τραβήξουν τα μηχανήματα που τον κρατούσαν στη ζωή από την πρίζα, έγινε το θαύμα!

Άρχισε να δείχνει τα πρώτα σημάδια ζωής την ίδια ημέρα που είχε προγραμματιστεί να μπει στο χειρουργείο προκειμένου να του αφαιρεθούν τα ζωτικά όργανα. Έτσι και σταμάτησε αμέσως η διαδικασία και σήμερα ο άνθρωπος αυτός προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη τη ζωή του και να ζήσει κανονικά.



AN EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ!!! Δείτε τι κάνουν πάνω στις γλώσσες τους!!!


Μιλώντας για άθλια τατουάζ δε μπορώ να μην θυμηθώ αυτήν τη συλλογή εικόνων με τατουάζ επάνω στη γλώσσα!







Ο δεκάλογος του μεθυσμένου!


10 αναγκαίες συμβολές για τους νεώτερους στον κόσμο της μέθης...

Σύμπτωμα: Το ποτό έχει χρώμα διάφανο και είναι εντελώς άγευστο...
Διάγνωση: Το ποτήρι άδειασε...
Θεραπεία: Παραγγείλετε το επόμενο.

Σύμπτωμα: Ο τοίχος απέναντι ξαφνικά γεμίζει με πολύχρωμα φώτα.
Διάγνωση: Έχετε πέσει ανάσκελα.
Θεραπεία: Ζητήστε να σας ακουμπήσουν πάλι στο μπαρ

Σύμπτωμα: Έχετε τη γεύση μοκέτας και αποτσίγαρων στο στόμα.
Διάγνωση: Έχετε πέσει μπρούμυτα.
Θεραπεία: Ζητήστε να σας ακουμπήσουν και πάλι στο μπαρ

Σύμπτωμα: Το ποτό είναι άγευστο και τα ρούχα είναι βρεγμένα.
Διάγνωση: Δεν έχετε ανοίξει το στόμα, ή φέρνετε το ποτήρι σε λάθος σημείο του προσώπου.
Θεραπεία: Πηγαίνετε στην τουαλέτα και κάνετε εξάσκηση (κρυφά).

Σύμπτωμα: Αισθάνεστε τα πόδια κρύα και υγρά.
Διάγνωση: Κρατάτε το ποτήρι σε λάθος γωνία.
Θεραπεία: Γυρίστε το ποτήρι ώστε το άνοιγμα να κοιτάει στο ταβάνι.

Σύμπτωμα: Αισθάνεστε τα πόδια ζεστά και υγρά.
Διάγνωση: Δεν φταίτε εσείς.
Θεραπεία: Αναζητήστε το σκύλο που σας έκανε τη `δουλειά`.

Σύμπτωμα: Το πάτωμα φαίνεται ασυνήθιστα θολό.
Διάγνωση: Κοιτάτε μέσα από το άδειο ποτήρι.
Θεραπεία: Παραγγείλετε το επόμενο

Σύμπτωμα: Το πάτωμα ξαφνικά αρχίζει να κινείται.
Διάγνωση: Σας βγάζουν έξω.
Θεραπεία: Ρωτήστε αν σας πηγαίνουν σε άλλο μπαρ.

Σύμπτωμα: Όλα γύρω είναι μαύρα.
Διάγνωση: Το μαγαζί έκλεισε.
Θεραπεία: Μάθετε τη διεύθυνσή σας από το μπάρμαν

Σύμπτωμα: Στην επιστροφή, το ταξί ξαφνικά αποκτά πολύχρωμη ταπετσαρία.
Διάγνωση: Το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα ξεπέρασε τα όρια
Θεραπεία: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ή ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

Η Πάολα απαντάει για την ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ και τον ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟ!



Έχει ακούσει τόσα και τόσα να λέγονται και να γράφονται για εκείνη. Η Πάολα όμως δεν διστάζει και δίνει τις απαντήσεις για όλα!
«Μόνο που μυρίζω τα ναρκωτικά με πιάνει αναγούλα. Δεν πίνω, ούτε έπινα ποτέ χασίς», είπε στο Εγώ και συνέχισε για τον αλκοολισμό. «Επειδή πίνω σφηνάκια; Αν είναι έτσι , όλοι οι θείοι μου είναι αλκοολικοί που πίνουν τσίπουρα». Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έχει βγει ζαλισμένη στην πίστα. «Είναι φυσιολογικό. Πέντε- έξι φορές να κάνεις «γεια μας» με τους φίλους σου στο καμαρίνι, είσαι ζαλισμένη. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγω και θα εκτεθώ».

10 ανθρωποι που πουλησαν την ψυχη τους στο διαβολο


Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που ψάχνουν τον εύκολο τρόπο να αποκτήσουν
περισσότερη ευχαρίστηση, πλούτο ή δύναμη. Κατά μια έννοια, είναι συναρπαστικό το μέχρι που μπορεί να φτάσει κανείς για να πετύχει ότι επιθυμεί περισσότερο. Στη λίστα που ακολουθεί θα δείτε 10 ανθρώπους που πιστεύεται πως στραφήκαν στο κακό για να αποκτήσουν ότι επιθυμούσαν.


10. Πάπας Συλβέστρος Β’

Ο Συλβέστρος Β’ ήταν ένας από τους πιο μορφωμένους ανθρώπους της εποχής του. Πολύ έμπειρος στα μαθηματικά, στην αστρονομία και στη μηχανική. Του πιστώνεται η επινόηση του υδραυλικού οργάνου, του ρολόι με εκκρεμές και η εισαγωγή των αραβικών αριθμών στη Δυτική Ευρώπη. Έγραψε επίσης βιβλία για τα μαθηματικά, τις φυσικές επιστήμες, τη μουσική, τη θεολογία και τη φιλοσοφία. Ήταν ο πρώτος Γάλλος Πάπας και σίγουρα ο πιο σημαντικός του 10ου αιώνα. Μετά το θάνατό του, άρχισαν να διαδίδονται φήμες ότι η μεγάλη νοημοσύνη του -και, κατά συνέπεια, η εφευρετική μεγαλοφυΐα του- ήταν το αποτέλεσμα μιας συμφωνίας με το διάβολο. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στην τακτική επαφή του με μεγάλα επιστημονικά μυαλά του αραβικού κόσμου και η γενναία προσπάθεια του να ξεριζώσει τη σιμωνία (περιπτώσεις χειροτονίας ή προαγωγής κληρικών και μοναχών σε εκκλησιαστικό αξίωμα, με προσφορά οικονομικών ανταλλαγμάτων) στην Εκκλησία.


9. Νικολό Παγκανίνι

Ο Παγκανίνι είναι ένας από τους μεγαλύτερους βιρτουόζους του βιολιού. Έμαθε να παίζει μαντολίνο στα 5 του και μέχρι τα 7 τα είχε αρχίσει να συνθέτει. Ξεκίνησε να παίζει δημοσίως σε 12 αλλά στα 16 του κατέρρευσε και εξαφανίστηκε στον αλκοολισμό. Επανήλθε όμως και μέχρι τα 22 του ήταν ο πρώτος σούπερ σταρ της μουσικής. Μπορούσε να παίζει τρεις οκτάβες σε τέσσερις χορδές με μια έκταση του χεριού, ένα κατόρθωμα που είναι σχεδόν αδύνατο ακόμα και σήμερα. Μέχρι τα 23 του είχε συνθέσει τα «24 καπρίτσια» και για χρόνια κανένας άλλος βιολιστής δεν μπορούσε να παίξει μεγάλο μέρος της μουσικής του. Το παίξιμό του λεγόταν πως έκανε το κοινό να δακρύζει. Ένα από τα διάσημα κομμάτια του ήταν το «Le Streghe» δηλαδή ο Χορός των Μαγισσών. Το κοινό πίστευε πως ο Παγκανίνι είχε έρθει σε συμφωνία με το διάβολο για να παίζει τόσο «υπερφυσικά». Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να ισχυρίζονται πως είδαν το διάβολο να τον βοηθά κατά τη διάρκεια των παραστάσεων του. Γι’ αυτό το λόγο του αρνήθηκε η τελευταία μετάληψη και το σώμα δεν θάφτηκε καθολικά στη Γένοβα. Έπρεπε να περάσουν 4 χρόνια και μια έκκληση προς τον Πάπα, για να επιτραπεί να μεταφερθεί το σώμα του στη Γένοβα, αλλά και πάλι δεν θάφτηκε. Τα λείψανά του τοποθετήθηκαν τελικά το 1876 σε ένα νεκροταφείο στην Πάρμα.


8. Ζιλ ντε Ρε

Ο Ζιλ ντε Ρε (Gilles de Rais) θεωρούνταν ευφυής, θαρραλέος και πολύ ελκυστικός με μαύρα γένια. Γεννημένος από μια από τις πιο διακεκριμένες οικογένειες στη Βρετάνη, έμεινε μόνος όταν ο πατέρας του πέθανε στα 20 του. Βρέθηκε με ανείπωτο πλούτο και δύναμη που τελικά τον οδήγησε στην πτώση του. Άρχισε να επιδεικνύει τον πλούτο του με γιορτές που τον οδήγησαν στη κατασπατάληση του και πάνω στην απελπισία του άρχισε να πειραματίζεται με τον αποκρυφισμό, υπό την καθοδήγηση κάποιου Francesco Prelati, ο οποίος του υποσχέθηκε πως θα μπορούσε να τον βοηθήσει να ανακτήσει την περιουσία που είχε σπαταλήσει με τη θυσία παιδιών σε κάποιον δαίμονα ονόματι «Βαρόνο». Κατά τη διάρκεια ενός «ξεφαντώματος» βίασε, βασάνισε και δολοφόνησε 80 με 200 παιδιά. Δικάστηκε, καταδικάστηκε και εκτελέστηκε με απαγχονισμό και καύση.




7. Στρατηγός Jonathan Moulton

Ο Moulton ξεκίνησε ως μαθητευόμενος επιπλοποιός, αλλά το 1745 ξεκίνησε την καριέρα του στο στρατό της Νέας Αγγλίας. Το 1749 παντρεύτηκε και απέκτησε 11 παιδιά. Έγινε ένας από τους πλουσιότερους άνδρες στο Νιου Χάμσαϊρ και αυτό οδήγησε στις μεταγενέστερες ιστορίες ότι είχε κλείσει κάποια συμφωνία με το διάβολο. Το 1769 το αρχοντικό που έκτισε σε μια φτωχή πόλη πουριτανών καεί ολοσχερώς. Οι φήμες τότε έλεγαν ότι ο Moulton είχε μια συμφωνία με το διάβολο πως θα του γέμιζε τις μπότες του με χρυσό μία φορά το μήνα σε αντάλλαγμα για την ψυχή του. Ειπώθηκε ότι ο Moulton σκέφτηκε έναν τέχνασμα και έβαλε τις μπότες του -με τις σόλες βγαλμένες- πάνω από μια τρύπα. Ο διάβολος, απόρησε γιατί δεν γέμιζαν οι μπότες και όταν ανακάλυψε το τέχνασμα θέλησε εκδίκηση. Πιστεύεται ότι όταν ο Moulton πέθανε το σώμα του εξαφανίστηκε από το φέρετρο του και αντικαταστάθηκε από ένα κουτί με νομίσματα που ήταν σφραγισμένο με μια εικόνα του διαβόλου. Ο Moulton θάφτηκε χωρίς κάποια ένδειξη και το μέρος είναι άγνωστο.


6. Urbain Grandier

Ο Urbain Granadier ήταν ένας Γάλλος καθολικός ιερέας ο οποίος κάηκε στην πυρά αφού καταδικάστηκε για μαγεία. Αγνόησε τον όρκο της ιερατικής αγαμίας και είναι γνωστό ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με πολλές γυναίκες έχοντας αποκτήσει μάλιστα και μεγάλη φήμη. Το 1632, μια ομάδα από μοναχές από το τοπικό μοναστήρι των Ουρσουλινών τον κατηγόρησε πως τις έκανε μάγια, στέλνοντας το δαίμονα Ασμοδαίο, μεταξύ άλλων, για να τις κάνουν κακό και αναιδής πράξεις μαζί τους. Στη δίκη του, οι δικαστές, αφού τον βασάνισαν, παρουσίασαν έγγραφα που υποτίθεται ότι είχε υπογράψει και αρκετούς δαίμονες ως απόδειξη ότι είχε κλείσει μια διαβολική συμφωνία. Ήταν γραμμένα ανάποδα στα λατινικά και περιελάμβανε ακόμη και την υπογραφή του ο ίδιου του σατανά! Το κείμενο έλεγε τα εξής (φωτογραφία):

Εμείς, ο Εωσφόρος, ο Σατανάς, ο Βελζεβούλ, ο Λεβιάθαν, ο Ελιμί και ο Ασταρώθ, μαζί με άλλους, δεχτήκαμε σήμερα τη συμφωνία με τον Urbain Grandier, ο οποίος είναι δικός μας. 

Σ’ αυτόν υποσχόμαστε την αγάπη των γυναικών, το άνθος των παρθένων, το σεβασμό των μοναρχών, τιμές, λαγνείες και δυνάμεις.

Θα εκπορνευτεί για τρεις ημέρες. Το ξεφάντωμα θα τον ευχαριστήσει. Μας προσφέρει μια φορά εντός του έτους μια σφραγίδα με αίμα, με τα πόδια που θα καταπατήσει τα ιερά της εκκλησίας και θα μας κάνει πολλές ερωτήσεις. Με αυτό το σύμφωνο θα ζήσει είκοσι χρόνια ευτυχισμένος στη γη των ανθρώπων και θα ενωθεί μαζί μας αργότερα στην αμαρτία εναντίον του Θεού. Δεμένος στην κόλαση, στο συμβούλιο των δαιμόνων.
Εωσφόρος, Βελζεβούλ, Σατανάς
Ασταρώθ Λεβιάθαν Ελιμί
Οι σφραγίδες είναι για τον διάβολο, τον αφέντη και τους δαίμονες, πρίγκιπες του κυρίου.
Baalberith, συγγραφέας.


5. Τζουζέπε Ταρτίνι

Ήταν Ιταλός συνθέτης και βιολιστής και έχει γράψει πάνω από 400 έργα. Σε αντίθεση με τους περισσότερους συγχρόνους του, δεν έγραψε εκκλησιαστική μουσική ή όπερες, και έγραψε κονσέρτα για βιολιά και σονάτες. Περίφημη είναι η σονάτα του «Η τρίλια του διαβόλου». Η ιστορία πίσω από το έργο αυτό ξεκινά με ένα όνειρο. Φέρεται να είπε στον Γάλλο αστρονόμο Ζερόμ Λαλάντ ότι ονειρεύτηκε πως του εμφανίστηκε ο διάβολος και του ζήτησε να τον υπηρετήσει. Στο τέλος των μαθημάτων τους ο Ταρτίνι έδωσε στον διάβολο το βιολί του, για να δοκιμάσει τις ικανότητες του και ο διάβολος αμέσως άρχισε να παίζει με τέτοια δεξιοτεχνία που ο Ταρτίνι αισθάνθηκε να του κόβεται η αναπνοή. Όταν ξύπνησε ο συνθέτης αμέσως άρχισε να γράφει τη σονάτα, προσπαθώντας απεγνωσμένα να θυμηθεί ότι είχε ακούσει στο όνειρο. Παρά το γεγονός πως η σονάτα είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό του, ο Ταρτίνι παραπονέθηκε ότι το κομμάτι απείχε πολύ ακόμα από αυτό που είχε ακούσει στο όνειρό του. Είχε γράψει, "είναι τόσο πολύ κατώτερό από αυτό που είχα ακούσει, που αν θα μπορούσα να επιβίωνα αλλιώς, θα είχα σπάσει το βιολί μου και θα σταματούσα τη μουσική για πάντα". Ακούστε ένα μέρος της σονάτας και από τη Βανέσα Μέι.



4. Κορνήλιος Αγρίππας

Ο Κορνήλιος Αγρίππας ήταν ο σημαντικότερος συγγραφέας της Αναγέννησης. Σπούδασε νομικά και ιατρική, αλλά ποτέ δεν απέκτησε πτυχίο. Θεωρούνταν μάγος, αποκρυφιστής συγγραφέας, θεολόγος, αστρολόγος και αλχημιστής. Ήταν ηγέτης του φεμινιστικού κινήματος και συχνά υπερασπίστηκε γυναίκες που κατηγορήθηκαν για μαγεία. Έγραψε 3 βιβλία για τον αποκρυφισμό που χρησιμοποιούνται και σήμερα. Το 1535 χαρακτηρίστηκε αιρετικός και καταδικάστηκε σε θάνατο. Δραπέτευσε και καθώς πήγαινε στο σπίτι του, αρρώστησε και πέθανε. Μετά το θάνατό του, κυκλοφόρησαν φήμες ότι καλούσε δαίμονες. Ειπώθηκε πως στο νεκροκρέβατο του, εμφανίστηκε από το πουθενά ένα μαύρο σκυλί που ήταν γνωστό του. Αυτό το μαύρο σκυλί επανήλθε σε διάφορους μύθους όπως στου Φάουστ και στον Γκαίτε έγινε το ο Μεφιστοφελής.



3. Ρόμπερτ Τζόνσον

Ο Τζόνσον ήταν ένας Αμερικανός μουσικός των Blues. Είναι 5ος στους 100 μεγαλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών του Rolling Stones. Ο θρύλος λέει ότι ήθελε να είναι ο καλύτερος κιθαρίστας και του δοθεί η εντολή να πάει σε ένα σταυροδρόμι. Εκεί συνάντησε τον διάβολο που συντόνισε την κιθάρα του, κάνοντας τον να κυριαρχεί στο όργανο. Ο Τζόνσον όχι μόνο δεν έκανε τίποτα για να διαλύσει τις φήμες, αλλά τις ενθαρρύνει κιόλας με υπαινιγμούς ότι είχε κλείσει και μια συμφωνία με τον πρίγκιπα του σκότους. Παρήγαγε 6 δίσκους πριν πεθάνει σε ηλικία 27 χρονών. Λέγετε πως πέθανε όταν τον έπιασαν να φλερτάρει μια παντρεμένη γυναίκα και εκείνη του έδωσε να πιει ουίσκι που πιστεύεται ότι ήταν δηλητηριασμένο από τον σύζυγό της. Θάφτηκε σε έναν ανώνυμο τάφο, η θέση του οποίου ακόμη ερευνάται.


2. Γιόχαν Φάουστ

Ο Δρ Γιόχαν Φάουστ ήταν ένας πλανόδιος αλχημιστής, αστρολόγος και μάγος της γερμανικής Αναγέννησης. Η ζωή του έγινε ο πυρήνας της δημοφιλούς ιστορίας του γιατρού Φάουστ από την δεκαετία του 1580, με αποκορύφωμα την τραγωδία του Άγγλου ποιητή Μάρλω «Η τραγική ιστορία του Δρ Φάουστ» το 1589 και τον Φάουστ του Γκαίτε. Ο θρύλος λέει ότι ο Φάουστ ήθελε μια ζωή γεμάτη απολαύσεις και έχοντας αναμειχθεί με τον αποκρυφισμό έμαθε πώς να καλεί το διάβολο, έχοντας κλείσει κιόλας συμφωνία μαζί του δίνοντας την ψυχή του σε αντάλλαγμα 24 χρόνων υπηρεσίας από το σατανά. Δυστυχώς, μετά από 16 χρόνια ήθελε να το σπάσει τη συμφωνία. Οι συνέπειες αυτής της προσπάθειας ήταν να δολοφονηθεί άγρια από τον διάβολο.




1. Άγιος Θεόφιλος των Αδάνων


Ο Άγιος Θεόφιλος ο Μετανοών ή των Αδάνων, ήταν κληρικός του 6ου αιώνα, ο οποίος λέγεται ότι είχε κάνει μια συμφωνία με το διάβολο να αποκτήσει εκκλησιαστική θέση. Η ιστορία του είναι σημαντική, μιας και είναι η παλαιότερη ιστορία συμφωνίας κάποιου με το διάβολο. Ο Θεόφιλος ήταν ο αρχιδιάκονος των Αδάνων της Κιλικίας στη σημερινή Τουρκία. Εκλέχθηκε παμψηφεί ως επίσκοπος, αλλά αρνήθηκε τη θέση λόγω της ταπεινοφροσύνης του και εξελέγη κάποιος άλλος στη θέση του. Όταν ο νέος επίσκοπος στέρησε άδικα της θέσης του αρχιδιάκονου από τον Θεόφιλο, ο Θεόφιλος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την ταπεινοφροσύνη του και έψαξε να βρει ένα μάγο για να τον βοηθήσει να επικοινωνήσει με το σατανά. Σε αντάλλαγμα ο σατανάς του ζήτησε να αποκηρύξει τον Χριστό και την Παναγία σε ένα συμβόλαιο που θα υπέγραφε με το ίδιο του το αίμα. Ο Θεόφιλος το έκανε και ο διάβολος τον έκανε επίσκοπο.

Χρόνια αργότερα, φοβούμενος για την ψυχή του, ο Θεόφιλος μετανόησε και προσευχήθηκε στην Παναγία για συγχώρεση. Μετά από 40 ημέρες νηστείας, η Παναγία του εμφανίστηκε και τον τιμώρησε προφορικά. Ο Θεόφιλος Την παρακάλεσε για συγχώρεση και Αυτή του υποσχέθηκε να παρέμβει στο Θεό. Έπειτα νήστεψε άλλες 30 ημερών, οπότε και η Παναγία του εμφανίστηκε ξανά, και του έδωσε άφεση. Ωστόσο, ο σατανάς δεν ήταν πρόθυμος να παραιτηθεί από τον Θεόφιλο, και μετά από 3 ημέρες όταν ο Θεόφιλος ξύπνησε βρήκε στο στήθος του το συμβόλαιο. Πήγε τότε το συμβόλαιο στο νόμιμο επίσκοπο και ομολόγησε όλα όσα είχε κάνει. Ο επίσκοπος έκαψε το έγγραφο, και ο Θεόφιλος ήταν πλέον απαλλαγμένος από το βάρος του συμβολαίου του

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger