Μισός δέντρο, μισός άνθρωπος», δούλευε σε τσίρκο τεράτων
Ο Ντίντι είναι ένας ψαράς ο οποίος ζει σε ένα απομακρυσμένο χωριό στην Ινδονησία με τα δύο παιδιά του και την γυναίκα του. Είναι «μισός δέντρο μισός άνθρωπος» και ζούσε καθημερινά με τον φόβο του θανάτου, από το δέντρο που κατοικεί στο σώμα του καθώς και για την τυχόν μόλυνση των παιδιών του. Έχασε την δουλειά του και για την…
… επιβίωση της οικογένειας του λάμβανε μέρος σε ένα τσίρκο τεράτων.
Andras Dentro 2 NAI
Η μόλυνση ξεκίνησε όταν ήταν έφηβος από ένα ατύχημα που προκάλεσε κοψίματα στα γόνατα του, ο ιός τότε άρχισε να εξαπλώνετε με την μορφή κονδυλωμάτων σε όλο του το σώμα ενώ στα άκρα του άρχισαν να αναπτύσσονται κλαδιά που έφταναν τα 5 εκατοστά τον χρόνο.
Το Discovery Channel TV δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ»Half Man Half Tree», part of the «My Shocking Story» με θέμα την ζωή του ψαρά. Ο Δρ Anthony Gaspari, από το Πανεπιστήμιο του Maryland υποστηρίξε μια θεραπεία που θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς τη ζωή του.
Σύμφωνα με τον Δρ Gaspari, ο ιός ήταν σε θέση να «επισκιάσει το κυτταρικό μηχανισμό των κυττάρων του δέρματος του», αναθέτοντάς τους να παράγουν μεγάλες ποσότητες της ουσίας που προκάλεσε το δέντρο, όπως αυξήσεις γνωστές ως «δερματικά κέρατα» και στα δύο χέρια και πόδια του.
Ο γιατρός είναι πεπεισμένος ότι η κατάσταση του Ντίτνι μπορεί να είναι σε μεγάλο βαθμό μη εξελίξιμη με ημερήσιες δόσεις μιας συνθετικής μορφής της βιταμίνης Α, η οποία έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να σταματήσει την ανάπτυξη των κονδυλωμάτων σε σοβαρές περιπτώσεις του ιού HPV.
Ο Ντίντι έχει χειρουργηθεί και η κατάσταση του όλο και βελτιώνεται
Πηγή:to-gamato.com