Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Μπελεν με τα… μαγιο (σεξι φωτος και βιντεο)

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Η γνωστή τηλεπερσόνα της Ιταλίας, Μπελέν Ροντρίγκεζ έχει καιρό να μας απασχολήσει καθώς είναι αφοσιωμένη στην καριέρα της πλέον.


Πριν από περίπου δύο χρόνια, η Μπελέν Ροντρίγκεζ βρισκόταν στο πλευρό του Μάρκο Μποριέλο. Ο Ιταλός επιθετικός βέβαια, δεν έμεινε για πολύ μαζί της και οι δρόμοι τους χώρισαν. Η ίδια, έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί στη δουλειά της και την ιταλική τηλεόραση και για το λόγο αυτό έχει… εξαφανιστεί από τον… κίτρινο Τύπο. Εμείς, για να μην ξεχνιόμαστε για τα… κάλλη της, σας παρουσιάζουμε διάφορες φωτογραφίες από τις διακοπές της.















http://www.onsports.gr

Οι καυτες φωτο της Καμερον Ντιαζ που κοπηκαν απο το Esquire


Τα σέξι παραλειπόμενα από την πρόσφατη φωτογράφηση της Κάμερον Ντίαζ στο Esquire ανέβασε, όπως το συνηθίζει, ο Τέρι Ρίτσαρντσον στο προσωπικό του σάιτ.
Πέρα από την λήψη της Κάμερον που μας υποδέχεται με το μεσαίο δάχτυλο υψωμένο, που είναι απολύτως κατανοητό το γιατί δεν δημοσιεύτηκε στο περιοδικό, είναι κανείς να απορεί με την επιλογή των υπευθύνων να μην συμπεριλάβουν οποιαδήποτε από τις υπόλοιπες.
Από την άλλη, ο Τέρι Ρίτσαρντσον δεν -ως γνωστόν- έχει τέτοια προβλήματα. Στο δικό του σάιτ δημοσιεύει τα πάντα. Και όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα.






























http://www.iefimerida.gr

Με πιο καυτο σορτσακι... «καιγεσαι»! - Ξεσηκωνει η ποζα της Βιβης Μαστραλεξη


Είναι ένα κορίτσι με ιδιαίτερο στιλ, άνετη, απλή, μοντέρνα και fit και ασχολείται με το τραγούδι.



Η μελαχρινή ύπαρξη που γοητεύει στο πέρασμά της, φόρεσε το σούπερ μίνι καυτό σορτσάκι της και πόζαρε μπροστά στο φωτογραφικό φακό του όσο πιο άνετα μπορούσε.



Ο λόγος γίνεται για τη Βιβή Μαστραλέξη…






http://www.aniwthoi.net

Ολογυμνη γυναικα εκανε βολτες στο μετρο!!

Οι κάμερες ασφαλείας στο μετρό της Βιέννης κατέγραψαν μια γυναίκα ολόγυμνη μονάχα με τις μπότες της να περπατάει... ανενόχλητη!
Η γυναίκα περπατούσε στον διάδρομο του μετρό και φυσικά αυτή η εικόνα σόκαρε τους επιβάτες!
Μάλιστα στη φωτογραφία βλέπουμε έναν κύριο να την τραβάει φωτογραφία και εκείνη να τον κοιτάζει κάπως ξαφνιασμένη!
Το ερώτημα είναι πως άντεχε η γυναίκα γυμνή, χωρίς ρούχα, όταν αυτή τη στιγμή στην Αυστρία η θερμοκρασία αγγίζει τους πέντε βαθμούς κελσίου;;;..
http://www.star.gr

Δειτε το σουτιεν που σωζει ζωες (βιντεο)


Και εάν αναρωτιέστε πως ένα σουτιέν μπορεί να σώζει ζωές, σας λέμε ότι ναι πράγματι μπορεί. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα σουτιέν – κομπιούτερ που αναλύει τα δεδομένα και ενημερώνει πότε μια γυναίκα μπορεί να εμφανίσει όγκο στο στήθος. Μάλιστα οι κατασκευαστές λένε ότι ανιχνεύει τον καρκίνο του μαστού σε ακόμη πιο αρχικό στάδιο από την μαστογραφία.  

Το υπερ- σουτιέν χρησιμοποιεί αισθητήρες θερμότητας, μετράει τη ροή του αίματος και αναγνωρίζει τελικά την ύπαρξη του όγκου.
Δείτε το βίντεο 


http://iatropedia.com


Οποιος τον εχει μικροτερο... κερδιζει ενα iPhone



Ένα δανέζικο σάιτ με ερωτικό περιεχόμενο κάνει έναν ανορθόδοξο διαγωνισμό - όποιος έχει το μικρότερο πέoς, κερδίζει.


Ζητάει από τους ελλιπώς εξοπλισμένους εξοπλισμένες Δανούς να στείλουν φωτογραφίες των μελών τους – σε στύση, δίπλα σε μεζούρα - και όποιος έχει το μικρότερο θα παραλάβει ένα iPhone. Ο νικητής της δεύτερης θέσης, που θα κριθεί από τις γυναίκες αναγνώστριες, θα κερδίσει ένα iPad 3 


Ο Morten Fabricius (ψευδώνυμο), ο άντρας πίσω από την ιδέα δήλωσε σχετικά:

«Είναι ένας διαγωνισμός που είναι παράξενος και πάρα πολύ αστείος. Είναι ένας διαγωνισμός που βρίσκεται στον πυρήνα του ανδρισμού, το πιο σημαντικό πράγμα για έναν άνδρα. Υπάρχουν τόσοι πολλοί δυσαρεστημένοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι πρέπει να έχουν ένα τεράστιο πέoς, αλλά δεν είναι φυσιολογικό να είναι τεράστιο. "

Ο Fabricius δήλωσε ότι ελπίζει πως η ιδιόμορφη και αστεία πλευρά του διαγωνισμού θα επιτρέψει στους ανθρώπους να διασκεδάσουν με ένα τόσο ευαίσθητο θέμα και να τους δώσει αρκετό θάρρος για να δημοσιεύσουν εικόνες ανώνυμα.

lifo.gr 


Συνεληφθη ο μοναχος που το εσκασε με γυναικα αφου πουλησε τα κτηματα της Εκκλησιας


Ο φραγκισκανός καλόγερος που το έσκασε με μια γυναίκα παίρνοντας μαζί του περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ από την παράνομη πώληση μιας έκτασης της κροατικής εκκλησίας συνελήφθη σήμερα στο Ζάγκρεμπ, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.
Ο Σίμε Νίματς, που υπηρετούσε στην ενορία της Μπάσκα Βόντα, κοντά στο Σπλιτ, εντοπίστηκε σε ένα διαμέρισμα στο Ζάγκρεμπ από αστυνομικούς που παρακολουθούσαν το κινητό τηλέφωνό του.
Τα κροατικά μέσα ενημέρωσης περιέγραφαν τον 34χρονο πρώην μοναχό ως έναν «ωραίο άνδρα» που λάτρευε τα είδη πολυτελείας και τα επώνυμα ρούχα. Πάντα σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, κρυβόταν στο διαμέρισμα μαζί με μια παντρεμένη γυναίκα, υπάλληλο της τράπεζας απ' όπου είχε κάνει την ανάληψη των χρημάτων της εκκλησίας.
Στις αρχές του έτους ο Νίματς υπέγραψε μια συμφωνία με μια εταιρεία για την πώληση, έναντι 1,3 εκατομμυρίου ευρώ, μιας έκτασης που ανήκε στην Καθολική Εκκλησία της Κροατίας. Τον Μάιο έκανε ανάληψη των χρημάτων από το λογαριασμό της ενορίας του, χωρίς να εξηγήσει το λόγο για τον οποίο τα χρειαζόταν.
Η εκκλησία έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον του Νίματς και επιπλέον έχει ξεκινήσει τη διαδικασία για να ακυρώσει την αγοραπωλησία της έκτασης, η οποία έγινε χωρίς να δοθεί γραπτή άδεια από τις εκκλησιαστικές αρχές.
Σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης, ο 34χρονος καλόγερος είχε ζητήσει πρόσφατα να αποσχηματιστεί.

http://www.iefimerida.gr/



Δασκαλα εδειξε το γυμνο της στηθος στους μαθητες της


Μια παιχνιδιάρα δασκάλα στις ΗΠΑ έστειλε κατά λάθος στους μαθητές της φωτογραφία του γυμνού στήθους της.

Την ώρα που το μάθημα βρισκόταν σε εξέλιξη μια φωτογραφία με το στήθος της δασκάλας φάνηκε στις οθόνες των iPad.

Πιθανότατα το iPhone της άτυχης δασκάλας συγχρονίστηκε με τις συσκευές των παιδιών και τράβηξε όλα τα αρχεία με τις τολμηρές σκηνές.

Τις φωτογραφίες βρήκαν τέσσερεις μαθητές οι οποίοι άνοιξαν τον φάκελο που περιείχε τα τολμηρά αρχεία.

Η δασκάλα πλέον απειλείται με απόλυση από το σχολειό της Indiana. 


ΣΟΚ! Σκηνοθετης σκοτωθηκε σε τροχαιο!

Σκοτώθηκε χθες σε ηλικία 76χρονών βραβευμένος σκηνοθέτης!
 Ο βραβευμένος Ιάπωνας σκηνοθέτης Κότζι Γουακαμάτσου, γνωστός για την ταινία «Η Αυτοκρατορία των αισθήσεων» σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.
Ο σκηνοθέτης παρασύρθηκε από ταξί την Παρασκευή στη συνοικία Σιντζούκου της ιαπωνικής πρωτεύουσας.
Παραγωγός της ταινίας «Η Αυτοκρατορία των Αισθήσεων» του Ναγκίσα Όσιμα το 1976, ο Γουακαμάτσου είχε μόλις τιμηθεί στο 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μπουσάν (BIFF), στη Νότια Κορέα, με το βραβείο του καλύτερου ασιάτη σκηνοθέτη της χρονιάς.

19χρονη ξυπνησε απο κωμα την ωρα που θα της αφαιρουσαν τα οργανα (φωτος)




Η 19χρονη Καρίνα μετά από ένα φοβερό αυτοκινητιστικό ατύχημα έπεσε σε κώμα και σύμφωνα με τους γιατρούς ήταν απίθανο να συνέλθει.




Η 19χρονη νοσηλευόταν σε κατάσταση κώματος στο νοσοκομείο Aarhus στη Δανία και οι γιατροί θεωρούσαν τόσο απίθανο το έφηβο κορίτσι να συνέλθει με αποτέλεσμα να πείσουν την οικογένειά της να σταματήσει η θεραπέια και να δωρίσουν τα όργανά της. 



Την ώρα που γιατροί προετοιμάζονταν για να της αφαιρέσουν τα όργανα έκπληκτοι οι υπάλληλοι του νοσοκομείου τους ενημλερωσαν πως το κορίτσι άνοιξε τα μάτια του και κούνησε τα πόδια της. Η Καρίνα, ζωντανή απόδειξη ότι συμβαίνουν θαύματα αυτήν την περίοδο αναρώνει σ ένα ειδικό κέντρο αποκατάστασης και μάλιστα μπορεί και περπατάει, μιλάει και ιππεύει και το αγαπημένο της άλογο! 


Οι γονείς του κοριτσιού που στάθηκε την τελευταία στιγμή τυχερή και έζησε, αποφάσισαν να μηνύσουν τους γιατρούς του νοσοκομείου και μάλιστα καταγγέλουν πως κάτι ύποπτο βρίσκεται πίσω από την απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους. Σύμφωνα με τους ίδιους, το παιδί τους νοσηλευόταν μόλις 3 ημέρες και οι γιατροί βιάστηκαν να τους πείσουν πως δε θα ζήσει. Υποστηρίζουν πως οι γιατροί έιχαν κάποιο λόγο που ήθελαν να "σκοτώσουν" την κόρη τους για να πάρουν τα ζωτικά τςη όργανα.

Από την άλλη οι γιατροί υποστηρίζουν πως δεν έγινε σωστή συνεννόηση με τους γονείς του κοριτσιού και πως η θεραπέια που της χορήγησαν ουσιαστικά την έσωσε. Η υπόθεση θα συνεχιστεί στα δικαστήρια... Το μόνο σίγουρο είναι πως η Καρίνα κέρδισε τη ζωή της!



http://www.newsit.gr

Ανεκδοτο :Η κηδεια του καρδιολογου



Ένας διάσημος καρδιολόγος πεθαίνει και

του κάνουν περίτεχνη κηδεία. Ως
σύμβολο του επαγγέλματός του μια τεράστια
καρδιά καλυμμένη με λουλούδια
βρίσκεται πίσω από το φέρετρο κατά τη
διάρκεια της τελετής.
Σε μια προσπάθεια να είναι η κηδεία
καρδιά ανοίγει και το φέρετρο κυλάει προς
το μέρος της. Αφού μπει
ολόκληρο, η καρδιά κλείνει σφραγίζοντας το
γιατρό μέσα της για πάντα.
Τότε ένας από τους παρευρισκόμενους σκάει
στα γέλια! Όταν όλα τα μάτια
στρέφονται πάνω του, ομολογεί:
"Συγνώμη, απλώς σκεφτόμουν τη δική μου
κηδεία... είμαι γυναικολόγος..."

Καιτη Γαρμπη: «Εκανα πλαστικη στο... για τον αντρα μου»!


Αποκαλυπτική και ειλικρινής σε συνέντευξή της η Καίτη Γαρμπή στο fthis.

Μίλησε για τη σχέση του Διονύση Σχοινά με την Έλλη Κοκκίνου, για την υποτιθέμενη διαφορά ηλικίας τους και για τις πλαστικές!
Η σχέση του συζύγου της με τηνΈλλη Κοκκίνου έχει ακουστεί πολύ, κυρίως μετά τις φήμες ότι ηΈλλη έμαθε ότι... τη χωρίζει οΔιονύσης Σχοινάς, από την τηλεόραση, βλέποντας το σύντροφό της να κάνει πρόταση γάμου στηνΚαίτη Γαρμπή.
Ποια η σχέση των δύο γυναικών, πρώην και νυν; «Άρχισα να βλέπω την Έλλη με συμπάθεια από τότε που έκανε το παιδί. Κατάλαβα ότι εμείς που έχουμε κάνει παιδιά γινόμαστε καλύτερες, είμαστε μαμάδες, ξέρεις τι τίτλος είναι αυτός; Δεν θα μπορούσα να δω την Έλλη ως πρώην του Διονύση πια. 


Είναι μια κοπέλα που έχει ένα παιδί και έχει καταλάβει κάποια πράγματα. Και την άκουσα να μιλάει για το παιδί της πολύ γλυκά, πολύ ζεστά… Έχουν περάσει 15 χρόνια πια. Το να συζητάμε τέτοια πράγματα είναι λίγο αστείο. Εκείνη την εποχή ακουγόντουσαν κάποια πράγματα που προκαλούσαμε εμείς, αλλά τώρα πάει, τέλειωσε», δήλωσε ηΚαίτη.
Όσο για τη διαφορά ηλικίας με το Διονύση Σχοινά και τα κακεντρεχή σχόλια εκείνη απάντησε: «Τώρα ο Διονύσης που έχει άσπρα μαλλάκια, τι λένε τώρα;»
Για τις πλαστικές, ενώ από τη μία δήλωσε ότι τις φοβάται και ότι δεν πάει να διορθώσει ένα σημάδι, από την άλλη αποκάλυψε ότι «Δεν βγήκα με κανένα χωνί να το πω. Έκανα πλαστική στήθους και το έκανα για τον Διονύση, που είχε εκφράσει την επιθυμία. «Πω πω οι γυναίκες που…», έλεγε. «Οι γυναίκες που ε; Θα σε φτιάξω εγώ», είπα και το έκανα!»



«Μαϊμου» φυσιοθεραπευτης βιαζε τους ανδρες ασθενεις του


Οι πόνοι χαμηλά στην πλάτη νεαρού άνδρα ο οποίος είχε προηγουμένως επισκεφθεί τον φυσιοθεραπευτή του Ρομπέρτο Μπενάτι στο Βαρέζε της Ιταλίας, τον έβαλαν σε σκέψεις. «Μήπως μου έκανε τίποτα περίεργο;», αναρωτήθηκε χωρίς ωστόσο να δώσει σημασία καθώς του είχε τυφλή εμπιστοσύνη. 


Όταν όμως τον κάλεσαν οι αρχές για να καταθέσει για μια υπόθεση «μαϊμού» φυσιοθεραπευτή τότε άρχισε να συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. «Πήγαινα σε εκείνον γιατί όλοι μου μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια κι όταν μου πρότεινε μία ειδική μέθοδο που θα ενίσχυε τη θεραπεία που έκανα, δεν είχα καμία αμφιβολία» είπε ο άνδρας. Όμως η μέθοδος αυτή την οποία ο «φυσιοθεραπευτής» είχε ονομάσει «εσωτερική λαβή», δεν ήταν άλλη από το να ναρκώνει τους γυμνασμένους νεαρούς άνδρες που τον επισκέπτονταν και έπειτα να τους βιάζει. Την αποκάλυψη έκανε άθελά του ένας νεαρός αθλητής που είχε πάει με τους γονείς του στον χώρο του Μπενάτι όταν ξύπνησε από τη νάρκωση ουρλιάζοντας από τον πόνο. Τότε οι γονείς του έντρομοι μπήκαν στο δωμάτιο όπου αντίκρισαν τον «φυσιοθεραπευτή» γυμνό από τη μέση και κάτω, να βρίσκεται πάνω από τον γιο τους κι αμέσως κάλεσαν την αστυνομία.

Ενας άλλος άνδρας κατέθεσε τη δική του εμπειρία λέγοντας ότι «μου είχε δώσει κάτι να κοιμηθώ, όμως ξύπνησα καθώς πονούσα. Τον είδα να φορά μόνο την ιατρική του ρόμπα, μου έδωσε ένα χάπι και αμέσως μετά αποκοιμήθηκα». Στο σύνολό τους δέκα άνδρες βιάστηκαν από τον Μπενάτι, ο οποίος φωτογράφιζε τα θύματά του και κατηγορείται για σεξουαλική βία, καταχρηστική άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος, απάτη, φοροδιαφυγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Παρόλα αυτά ο…ειδικός κατάφερε να διαφύγει από τη χώρα σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο και τώρα οι αρχές τον αναζητούν.


Ρακοσυλλεκρια μεσα σε 40 χρονια εσωσε και ανθρεψε πανω απο 30 εγκαταλελειμμενα μωρα



Καθημερινοί Άγγελοι ζουν δίπλα μας…


Η απίστευτη ιστορία της Κινέζας ρακοσυλλέκτριας Lou Xiaoying η οποία κατάφερε μέσα σε 40 χρόνια να σώσει και να αναθρέψει 30 εγκαταλελειμμένα μωρά!
Στην Κίνα, η βρεφοκτονία και η βρεφική εγκατάλειψη είναι σε τρομερή έξαρση λόγω των σκληρών πολιτικών μέτρων που επιτρέπουν μόνο ένα παιδί σε κάθε οικογένεια που ζει σε πόλη.
Έτσι οι Κινέζοι ωθούμενοι από τη φτώχεια και την τεράστια πολιτική πίεση αναγκάζονται να προβούν σε εγκατάλειψη μωρών εφόσον είναι τα δεύτερα της οικογένειας ή ακόμα και σε βρεφοκτονίες αν το πρώτο τους παιδί είναι κορίτσι. Νομίζουν ότι ένα αγόρι θα ανταποκριθεί καλύτερα στις οικονομικές ανάγκες της οικογένειας.
Τρομακτικά περιστατικά νεογέννητων μωρών πεταμένων σε κάδους σκουπιδιών, είναι καθημερινό φαινόμενο. Πρόσφατα στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε περιστατικό μικρού κοριτσιού το οποίο έφερε μαχαιριά στο λαιμό. (Ευτυχώς, στο μωρό μετά τη γενική κατακραυγή παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τώρα βρίσκεται σε άριστη υγεία και στο δρόμο για την υιοθεσία).
Ποιος όμως γονιός έχων σώας τα φρένας μπορεί να προβεί σε τέτοιο έγκλημα; Δύσκολο να απαντηθεί. Γεγονός όμως είναι ότι το ανάλγητο κράτος προβαίνει ακόμα και σε υποχρεωτικές εκτρώσεις, όπως στην περίπτωση νεαρής κινέζας που την υπέβαλαν σε έκτρωση μια και δεν είχε να πληρώσει το πρόστιμο (ναι, πρόστιμο για την ανθρώπινη ζωή) και ύστερα της έβαλαν για τιμωρία στο κρεβάτι της σακούλα με το εκτρωμένο έμβρυο. Παγώνει ο νους και μόνο στη σκέψη, γιαυτό και δεν θα αναρτήσουμε τις σχετικές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και σε κάνουν να νοιώθεις οργή και ντροπή που ανήκεις στο ανθρώπινο γένος.
Και πως μπορεί κανείς να αντισταθεί σε τόσο μεγάλες δυνάμεις;
Στον αντίποδα όλων αυτών, η υπέροχη 88χρονη πια, ρακοσυλλέκτρια Lou Xiaoying η οποία, παρέα με τον άντρα της κατάφεραν να σώσουν και να αναθρέψουν 30 μωρά χωρίς να τους πεθάνει κανένα! Πάμπτωχοι από χρήματα, πάμπλουτοι από αγάπη και ευδαιμονία!
η Lou, ο άντρας της και τα παιδιά τους!
Θέλοντας να τους προσφέρουν πραγματικά ό,τι καλύτερο μπορούσαν, φρόντισαν για την τροφή τους, το ρουχισμό τους, την ανατροφή τους αλλά και το πνεύμα τους, μεγαλώνοντας οι ίδιοι 4 από αυτά και δίνοντας τα υπόλοιπα σε άκληρους φίλους και συγγενείς ώστε να πάνε σχολείο και να ζήσουν όσο γίνεται καλύτερα.
«πήγαινα πάντα αιφνιδιαστικά στα σπίτια των παιδιών να ελέγξω πως περνάνε και πάντα φρόντιζα τις Κυριακές να είναι μαζί μου για να βγαίνουμε βόλτα στα δάση και τη φύση, ώστε να νοιώθουν την φροντίδα, την αγάπη και την προστασία που χρειάζονταν».
Η ιστορία της Λου ξεκίνησε το 1972 στους δρόμους της πόλης Jinhua όταν είχε βγει, κατά την καθημερινή συνήθειά της, να ψάξει για χρήσιμα αντικείμενα από τα σκουπίδια από τους κάδους. Εκεί μέσα, βρήκε πεταμένο ένα μικρό κοριτσάκι. Ο κίνδυνος αν την ανακάλυπταν θα ήταν μεγάλος, λέει η ίδια σε συνέντευξή της, στην κινέζικη εφημερίδα Yanzhao Metro Daily:
«Δεν το σκέφθηκα ούτε στιγμή. Θ
ο Ζαγκ Γκιλιν
α είχε πεθάνει αν δεν την είχαμε πάρει να τη φροντίσουμε. Τότε ακριβώς κατάλαβα ότι αγαπάω τα παιδιά και θα ήθελα να τους προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορούσα! Το να τη βλέπουμε να μεγαλώνει ήταν για μας μοναδικό! Όλα αυτά τα παιδιά χρειάζονται αγάπη και φροντίδα.
Είναι μοναδικά κι αξιαγάπητα ανθρώπινα όντα. Δεν το χωράει ο νους μου πως είναι δυνατόν κάποιοι να τα παρατάνε στα σκουπίδια… Η κόρη μου αυτή, είναι σήμερα 40 χρόνων κι έχει δικό της παιδί πια!»
Η καταπληκτική αυτή γιαγιά νοσηλεύεται σήμερα σε νοσοκομείο λόγω νεφρικής ανεπάρκειας, όπου την φροντίζουν και την περιβάλλουν όλα της τα παιδιά και αναπολεί:
«τον πιο μικρό μου γιο, τον Ζανγκ Γκιλιν που είναι σήμερα μόλις 7 χρονών, τον βρήκα πεταμένο σε έναν κάδο σκουπιδιών. Ήμουν τότε 82 χρονών. Πάρα πολύ μεγάλη για να αναθρέψω ένα ακόμη παιδί. Όμως δεν μπορούσα με τίποτε να τον αφήσω στο έλεος του Θεού. Τον κοίταζα και μου χαμογελούσε. Ήταν τόσο γλυκός! Ηταν αδύνατο να μην τον φροντίσω!
ο Ζιανγκ Γκιλιν
Τον πήρα λοιπόν στο σπίτι μας στην εξοχή (σ.σ. μια παράγκα που μπάζει από παντού, μέσα σε ένα δάσος) και τον φρόντισα και τον περιέθαλψα. Του έδωσα το όνομα Ζανγκ Γκιλιν που σημαίνει Σπάνιος και Πολύτιμος! Με βοήθησαν και τα μεγαλύτερα παιδιά μου στην ανατροφή του. τώρα πια είναι ένας απόλυτα υγιής και χαρούμενος νεαρός!
Ξέρω πως οι μέρες μου ίσως δεν είναι πολλές. Θα ήθελα όμως πριν φύγω να τον δω κι αυτόν να πηγαίνει στο σχολείο.»
Η Λου εκτός των υπολοίπων 30 παιδιών της έχει και μία βιολογική κόρη η οποία έχει εμπνευσθεί από τη μητέρα της και έχει αφιερώσει τη ζωή της στην αναζήτηση και την υποστήριξη εγκαταλελειμμένων παιδιών. Η ιστορία τους έχει ευαισθητοποιήσει ολόκληρη την Κίνα των χιλιάδων εγκαταλελειμμένων παιδιών, και το έργο της έχει βρει παντού επώνυμους και ανώνυμους μιμητές.
Η Λου έχει αποκτήσει δίκαια το προσωνύμιο «Επίγειος Άγγελος» και αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να έχεις τίποτα απολύτως για να δώσεις αγάπη και φροντίδα. Κι ακόμα μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο καθένας μας, από όποια θέση κι αν βρίσκεται μπορεί να γίνει διάβολος ή άγγελος.
Δική μας επιλογή.

Κατερινα Καραβατου:Το περιφερομενο δραμα της παρουσιαστριας

Να βρει μια δουλειά να ησυχάσουμε


Υπάρχει η οικιακή γκρίνια. Αυτή που λίγο πολύ έχουμε όλοι μας. Για τα χρέη, το αυτοκίνητο που χάλασε, την ουρά στην τράπεζα, τη δουλειά που μπορεί να καθυστερεί να πληρώσει- αν υπάρχει κι αυτή-, τον άντρα που δεν μας καταλαβαίνει. Και υπάρχει και η δημόσια γκρίνια. Η γκρίνια των συνεντεύξεων. Η γκρίνια σε ζωντανή σύνδεση.

Η γκρίνια της Κατερίνας Καραβάτου. Της «αδικημένης παρουσιάστριας» που της έκοψαν την εκπομπή ενώ ήταν έγκυος και ξέχασαν να της το πουν από τον Alpha και από εκείνη την ημέρα περιφέρει την «αδικία» που της έκαναν από κανάλι σε κανάλι, από παρέα σε παρέα, από συνέντευξη σε συνέντευξη. Δάκρυα, αναφιλητά, μύτες που τρέχουν, ο σύζυγος που τοποθετείται κι αυτός στο θέμα κι ένα μεγάλο «γιατί»; Αν η αδικία είχε φωνή θα αναρωτιόταν «γιατί την εκπομπή της Κατερίνας»; Αν το δράμα είχε ονοματεπώνυμο θα ήταν το δικό της. Αν ξαναγυριζόταν σήμερα η ατάκα «ατιμη κοινωνία που αλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις στα Τάρταρα» θα είχε τη φωνή της.

Και ξαφνικά, διαβάζω ότι η Κατερίνα Καραβάτου έχει πολλές πιθανότητες να ξαναγυρίσει στην τηλεόραση. Με δική της εκπομπή!! Για μαμάδες!! Θα παίζεται κάθε μέρα από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι!! Ναι για τρείς ολόκληρες ώρες ο τηλεθεατής θα μπορεί να βλέπει την Κατερίνα Καραβάτου! Μου ρθε να βγω στους δρόμους να φωνάξω από τη χαρά μου! Να πανηγυρίσω που η Κατερίνα Καραβάτου δεν θα είναι άλλη μια από τις εκατοντάδες άνεργες παρουσιάστριες της κρίσης! Να βροντοφωνάξω ότι η Κατερίνα Καραβάτου, αυτό το «αδικημένο και τίμιο παιδί» βρήκε δουλειά! Να κοιτάξω ψηλα στον ουρανό και να πω Δόξα τω Θεω!!
Γιατί το να είναι οι μισοί μου γνωστοί άνεργοι και σε κατάθλιψη μπορώ να το αντέξω. Την Κατερίνα Καραβάτου να κλαίει για την κομμένη της εκπομπή από κανάλι σε κανάλι όμως δεν την αντέχω.


Το χωριο των θαυματων



Φανταστείτε ένα μέρος όπου όλοι οι κάτοικοι δικαιούνται δωρεάν σπίτι, δωρεάν αυτοκίνητο, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και μαζί με αυτά μερίδιο από τα κέρδη του συνόλου – μερίδιο που φτάνει και στα 120.000 ευρώ τον χρόνο.

Ταξιδέψτε τώρα νοερά στην Ανατολική Κίνα, κοντά στη Σαγκάη. Γιατί εκεί ακριβώς βρίσκεται το εν λόγω «φανταστικό» μέρος, το «χωριό των καθημερινών θαυμάτων» Ουασί (Huaxi).

Δεν είναι περισσότερο από ένα τετραγωνικό χιλιόμετρο σε έκταση. Το επισκέπτονται όμως περίπου δύο εκατομμύρια τουρίστες τον χρόνο. Είναι ο τόπος όπου έρχονται οι Κινέζοι να μάθουν πώς να γίνουν πλούσιοι. Σε μια περίοδο όπου ο υπόλοιπος κόσμος, αλλά και το μεγαλύτερο κομμάτι της Κίνας προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με την οικονομική επιβράδυνση, το Ουασί μοιάζει με ένα παράλληλο σύμπαν. Πρόσφατα απέκτησε έναν ουρανοξύστη ύψους 328 μέτρων, με μια χρυσή μπάλα στην κορυφή, αγάλματα ζώων από χρυσό και ασήμι στο εσωτερικό και μάρμαρο με φύλλα χρυσού για πάτωμα∙ κοιτάζοντας από τον 60ό όροφο βλέπει κανείς παραταγμένες βίλες και πολυτελή αυτοκίνητα∙ διακρίνει επίσης μια ρεπλίκα της Αψίδας του Θριάμβου, μία της Οπερας του Σίδνεϊ και μία του Σινικού Τείχους: όλες εικόνες που επιτείνουν αυτή την αίσθηση.


Το Ουασί, ένα «πρότυπο σοσιαλιστικό χωριό», ιδρύθηκε το 1961 από τον τοπικό γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Βου Ρενμπάο. Ο Βου ήθελε, και κατάφερε, να μετατρέψει μια φτωχή αγροτική κοινότητα σε πάμπλουτη κοινότητα, οικοδομημένη στην ευφυή υιοθέτηση σύγχρονων μεθόδων αγροτοβιομηχανίας, με την ακόλουθη επέκταση της οικονομικής δραστηριότητας σε χαλυβουργεία, εταιρείες υλικοτεχνικής υποστήριξης και υφαντουργεία. Το χωριό μπήκε στο χρηματιστήριο το 1998 και έχει γίνει σήμερα με το σπαθί του μια μεγάλη επιχείρηση. Οι θυγατρικές του εξάγουν σε περισσότερες από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Βρετανιδα θηλαζει τον σκυλο της!


Μια ιδιαίτερη σχέση έχει η Τέρι Γκράχαμ (Terri Graham) με τον τετράποδο φίλο της.
Μάλιστα, το δέσιμο τους είναι τέτοιο που η 44χρονη Βρετανίδα θηλάζει το μικρό σκυλάκι της.
“Η Σπάιντερ (Spider) θηλάζει από το στήθος μου και με κάνει να νιώθω επιτέλους μια ολοκληρωμένη και καλύτερη μητέρα”, δήλωσε σε συνέντευξή της στο βρετανικό περιοδικό “Closer”.
Ακόμα, ανέφερε ότι έχει ξεκινήσει τον θηλασμό εδώ και δυο χρόνια καθώς ένιωθε άσχημα που δεν μπόρεσε η ίδια να θηλάσει τα δύο παιδιά της, την 9χρονη Λίσα (Leesa) και τον 2χρονο Λούκας (Lucas).
Mega CasinoΜετά τη γνωστοποίηση του γεγονότος, οι ειδικοί της συνιστούν να ζητήσει ψυχολογική βοήθεια, αφού θεωρούν ότι έχει κάποια ψυχολογικά τραύματα από την αδυναμία της να θηλάσει τα παιδιά της.


Το μυστηριο του πινακα που δεν καιγεται!

Το πορτρέτο ενός δακρυσμένου αγοριού αναστάτωσε το 1985 από άκρη σ’ άκρη τη Μ. Βρετανία. Από τότε, συνεχίζει να απασχολεί τη μνήμη των ανθρώπων που παρακολούθησαν μέσω του Τύπου τις προσπάθειες να λυθεί το μυστήριο του πορτρέτου που δεν μπορεί να καεί.

Πώς ξεκίνησε ο θρύλος του πίνακα που δεν... καίγεται! 

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας πυροσβέστης πρόσεξε ότι σε ένα σπίτι του Yorkshire που είχε καταστραφεί από φωτιά, ο πίνακας που απεικόνιζε ένα αγόρι που έκλεγε είχε παραμείνει άθικτος. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που παρατηρούσε ότι ο πίνακας με το αγόρι έβγαινε σώος από καμμένα σπίτια. 

Η συγκεκριμένη ζωγραφιά είχε αναπαραχθεί σε περίπου 50 χιλιάδες αντίτυπα και απ’ ότι φαίνεται αποτελούσε συνηθισμένη επιλογή διακόσμησης εκείνη την εποχή.

Μετά την αναφορά του πυροσβέστη, άνθρωποι από όλη τη Βρετανία άρχισαν να στέλνουν παρόμοιες ιστορίες και να υποστηρίζουν πως και ο δικός τους πίνακας με κάποιον "ανεξήγητο" τρόπο παραμένει άθικτος από τις φλόγες! 

Η υπόθεση άρχισε να παίρνει τροπή ιστορίας …τρόμου όταν αναπτύχθηκαν θεωρίες ότι όχι μόνο γλιτώνει από τις φλόγες το αγόρι που κλαίει, αλλά προκαλεί τις πυρκαγιές! 

Οι εκδοχές για τον καλλιτέχνη του μυστηριώδους έργου. 

Ο καλλιτέχνης που ζωγράφισε τη σειρά των αγοριών που κλαίνε λεγόταν Bragolin και πέθανε το 1981. Οι πίνακές του πωλούνταν σε τουριστικά σημεία της μεταπολεμικής Βενετίας. 

Αυτά τα βιογραφικά στοιχεία του καλλιτέχνη, βέβαια, δεν συμβαδίζουν με την πιο δημοφιλή εκδοχή που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο. 

Σύμφωνα με αυτή, το αγόρι ήταν ένα ορφανό που είχε χάσει τους γονείς του σε μια πυρκαγιά. Ο ζωγράφος πήρε υπό την προστασία του το αγόρι, παρά τις φήμες που το συνόδευαν, ότι μπορούσε να βάζει φωτιά σε αντικείμενα χωρίς να τα αγγίζει, με τηλεπάθεια. 

Μετά από καιρό, το στούντιο του ζωγράφου έπιασε φωτιά και το αγόρι το έσκασε. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Δέκα χρόνια αργότερα, από ένα αυτοκινητικό δυστύχημα, στο οποίο το όχημα κάηκε ολοσχερώς, ανασύρθηκε νεκρός ένας νεαρός άνδρας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της άδειας οδήγησης, ο νεκρός άνδρας ήταν το ορφανό αγόρι! 

Αξιόπιστα ή όχι τα πειράματα που γίνονται πάνω στον πίνακα; 

Αρκετά πειράματα έχουν γίνει από το 1985 μέχρι σήμερα για να λυθεί το μυστήριο. Ένας ραδιοφωνικός παραγωγός και κωμικός, ο Steve Punt, βρήκε έναν τέτοιο πίνακα και τον πήγε σε ένα ερευνητικό κέντρο, όπου θα μπορούσε να δοκιμάσει να τον κάψει με ασφάλεια (με πρόθεση να διακωμωδήσει την υπόθεση). 

Το αποτέλεσμα τον εξέπληξε. Μια φλόγα ξεπήδησε στη γωνία του πίνακα και συνέχισε να καίει, όμως μόνο την κορνίζα. Στη συνέχεια έσβησε και το πρόσωπο του αγοριού έμεινε άθικτο. Το σχετικό βίντεο, προβλήθηκε τότε από το BBC:



aneksigita-fainomena

Ανεβαστε την αυτοπεποιθεση σας αφηνοντας πισω την κακοκεφια



Σήμερα κάτι δεν σας πάει καλά. Μήπως φταίνε τα 2-3 κιλάκια που δεν επέτρεψαν στο παντελόνι σας να κουμπώσει; Μήπως δε νιώθετε όμορφοι και επιθυμητοί; Για την οικονομική κρίση δεν το συζητάμε καν. Δείτε πάντως, με ποια 8 τρικ θα ανεβείτε ψυχολογικά στη στιγμή!


Φωτιά στα κόκκινα!
Δεν έχει σημασία αν είναι απλά ένα κόκκινο κραγιόν ή βερνίκι στα νύχια ή πιο απλά ένα κόκκινο πουκάμισο ή παντελόνι. Μελέτες έχουν αποδείξει πως όταν φοράμε κάτι κόκκινο νιώθουμε αυτομάτως πιο δυναμικοί και πιο τολμηροί. Οι άλλοι μας προσέχουν περισσότερο ενώ το χρώμα αυτό υποδηλώνει πως είμαστε έτοιμοι να πάρουμε κάθε ρίσκο. Φορέστε λοιπόν κάτι κόκκινο και δείτε την αυτοπεποίθησή σας να ανεβαίνει ψηλά...
Βάλτε ζώνη-και όρια
Παρόλο που η ζώνη είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε να φορέσετε όταν νιώθετε... φουσκωμένοι παραπάνω από το κανονικό, ωστόσο, η ύπαρξή της θα σας θυμίσει πως το σώμα σας έχει ένα συγκεκριμένο σχήμα που καλό είναι να θυμάστε που και που... Εκτός των άλλων, η ζώνη, θα σας δώσει μια πρώτη τάξεως ευκαιρία να οριοθετήσετε το σώμα σας πριν από την επόμενή σας εξόρμηση στο αγαπημένο σας ταβερνάκι...
Ώρα για αξεσουάρ
Τα αξεσουάρ αποτελούν το «καταφύγιό» μας σε μια μέρα που τίποτα δεν μας αρέσει πάνω μας. Δεν επηρεάζονται από τα κιλά μας και έτσι φοριούνται κάθε μέρα, όλη μέρα. Επιπλέον, με τα αξεσουάρ τονίζουμε σημεία του σώματός μας που αγαπάμε ιδιαίτερα, π.χ. το λαιμό μας με ένα έθνικ κολιέ, τα χείλη μας με ένα κατακόκκινο κραγιόν ή τα πόδια μας με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι γόβες. Προσθέστε μια πινελιά αυτοπεποίθησης στον «πεσμένο» εαυτό σας και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε...
Διαλέξτε ρούχα που σας κολακεύουν
Αν πιστεύετε πως έχετε πάρει 2-3 κιλάκια και πως ήρθε η ώρα να τα καλύψετε με φαρδιά ρούχα, μάλλον κάτι κάνετε λάθος. Επιλέξτε ρούχα που σας κολακεύουν, που δεν είναι δύο νούμερα μεγαλύτερα από το νούμερό σας προκειμένου να καλύψουν τις ατέλειες αλλά που κολακεύουν άλλα «δυνατά» σημεία, όπως π.χ. το μπούστο, τους ώμους ή τις γάμπες. Έτσι, θα τονίσετε περισσότερο τα σημεία που εσείς θεωρείτε όμορφα πάνω σας και θα προσθέσετε πόντους στην πεσμένη αυτοπεποίθησή σας.
Δώστε έμφαση στα μαλλιά σας
Αν νομίζετε πως το στομάχι σας έχει φουσκώσει αδικαιολόγητα (ε, όχι ακριβώς και αδικαιολόγητα, αλλά λέμε τώρα...) και ψάχνετε τρόπους να απομακρύνετε τα βλέμματα των άλλων από τις ατέλειές σας, δώστε έμφαση στα μαλλιά! Ένα από τα δυνατότερα «χαρτιά» κάθε γυναίκας είναι τα καλοχτενισμένα, λαμπερά μαλλιά που αν έχουν φροντιστεί σωστά, πάντα κερδίζουν τις εντυπώσεις.
Μην πείτε το νερό, νεράκι...
Μπορεί να νιώθετε φουσκωμένοι όχι επειδή έχετε καταναλώσει τεράστιες ποσότητες φαγητού, αλλά επειδή καταναλώσατε ένα συγκεκριμένο είδος φαγητού που σας προκάλεσε φούσκωμα. Μια λύση είναι να πιείτε άφθονο νερό, βοηθώντας έτσι τον οργανισμό σας να αποβάλλει τα περιττά υγρά αλλά και αποκτώντας την απαραίτητη λάμψη που τελικά θα κάνει την μέρα μας ξεχωριστή!
Γιόγκα και διαλογισμός
Νιώθετε άτονοι και πεσμένοι ψυχολογικά; Η λύση ακούει στο όνομα διαλογισμός ή γιόγκα! Έρευνες απέδειξαν πως η ψυχολογία μας μπορεί να αλλάξει μέσα σε λίγη ώρα αρκεί να αφιερώσουμε μερικά λεπτά σε μια συνεδρία γιόγκα ή διαλογισμού. Το σώμα μας έρχεται σε πλήρη αρμονία με το πνεύμα και έτσι συμφιλιωνόμαστε με την εικόνα που μέχρι πρότινος πολεμούσαμε...
Προσποιηθείτε
«Αν μπείτε σε έναν χώρο, με αέρα και περισσή αυτοπεποίθηση ακόμη και αν προσποιείστε και δεν είστε στην καλύτερη ψυχολογία, τότε όλοι γύρω σας θα πειστούν, πως είστε στα καλύτερά σας», αναφέρουν οι ψυχολόγοι και φαίνεται πως έχουν δίκιο. Προσπαθήστε να φερθείτε όπως θα κάνατε μια μέρα που η ψυχολογία σας θα ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένη και θα δείτε σταδιακά πως καθώς κυλά ο χρόνος, θα ξεχάσετε κάθε τι αρνητικό και θα νιώσετε πραγματικά καλά. Δοκιμάστε το-δουλεύει πραγματικά!

Τι δεν πρεπει να δημοσιευουμε στο facebook για να ειμαστε ασφαλεις

Δεν είναι λίγοι οι χρήστες που κινδύνεψαν να χάσουν την ηρεμία τους, την δουλειά τους, το σπίτι τους, ακόμα και την ίδια τους την ζωή από δεδομένα που δημοσιεύτηκαν στο κοινωνικό δίκτυο. Αρκετές φορές όμως τα δεδομένα αυτά δεν διέρρευσαν από κάποιο κενό ασφαλείας, ούτε από κάποιον hacker.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, τα δημοσίευσαν οι ίδιοι οι χρήστες, πιστεύοντας λανθασμένα ότι θα τα έβλεπαν μόνο οι φίλοι τους.

Δείτε πέντε στοιχεία που δεν θα πρέπει ποτέ να δημοσιεύετε στα κοινωνικά δίκτυα ασχέτως με τις ρυθμίσεις ασφαλείας σας:

1) Την ημερομηνία γενεθλίων σας

Ξέρουμε όλοι πόσο ωραίο είναι το να διαβάζουμε δεκάδες ή εκατοντάδες ευχετήρια μηνύματα την ημέρα των γενεθλίων μας στο Facebook, έστω και μέσα από μια «ψυχρή» οθόνη.

Το πρόβλημα όμως είναι πως η ημερομηνία γενεθλίων είναι ένα από τα λίγα στοιχεία που χρειάζεται κάποιος προκειμένου να υποκλέψει τον κωδικό σας ή την ταυτότητα σας. Αν είναι εφικτό, μην καταχωρήσετε καθόλου την ημερομηνία ή τουλάχιστον παραλείψτε το έτος γέννησης. Οι πραγματικοί σας φίλοι ήδη θα το γνωρίζουν άλλωστε.

2) Την κατάσταση της σχέσης σας

Είτε είστε σε σχέση, είτε όχι, δεν είναι πάντα η καλύτερη ιδέα να το δημοσιεύετε. Ο λόγος δεν είναι τόσο η ίδια η κατάσταση της σχέσης σας, όσο η πιθανή αλλαγή της σε «Ελεύθερος/η». Κάτι τέτοιο μπορεί να δώσει το έναυσμα σε ενοχλητικούς χρήστες, ακόμα και επιτήδειους να σας βομβαρδίσουν με μηνύματα.

Τέτοιου είδους ενόχληση συνήθως μπορεί να αντιμετωπιστεί με block ή αναφορά του χρήστη, στην περίπτωση όμως που αυτός γνωρίζει αρκετά για εσάς τα πράγματα περιπλέκονται.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου stalker, «κυνηγοί» δηλαδή, έχουν φτάσει στα άκρα προκειμένου να πλησιάσουν χρήστες κοινωνικών δικτύων ακόμα και πρόσωπο με πρόσωπο.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αγνοήσετε τελείως την κατάσταση σχέσης, ή ακόμα και να την έχετε μονίμως «σε σχέση» προκειμένου να αποτρέψετε κάθε είδους ενόχληση.

3) Την τοποθεσία σας

Πολλοί χρήστες του Facebook χρησιμοποιούν αρκετά συχνά την υπηρεσία geotagging του κοινωνικού δικτύου προκειμένου να δημοσιεύσουν την τοποθεσία τους στα status και τα μηνύματα τους, τις φωτογραφίες τους και βέβαια μέσω των check-in. Κάποιοι μάλιστα το κάνουν συνέχεια.

Το πρόβλημα εδώ είναι πως αποδέκτης των πληροφοριών αυτών δεν είναι μόνο οι φίλοι σας, αλλά ενδεχομένως και επιτήδειοι, οι οποίοι δεν πρόκειται να ζηλέψουν. Γνωρίζοντας την τοποθεσία σας και πιθανώς το για πόσο χρόνο θα βρίσκεστε εκεί και πόσο θα σας πάρει να επιστρέψετε, υπάρχει πιθανότητα κάποιοι να εκμεταλλευτούν την κατάσταση. Αρκετές φορές στο παρελθόν χρήστες οι οποίοι δημοσίευαν συνέχεια από τις διακοπές τους έπεσαν θύμα διαρρήξεων.

Αντί να «ανεβάζετε» φωτογραφίες από το κινητό σας και να λέτε σε όλο το Facebook πόσο ωραία περνάτε στις διακοπές σας, το ασφαλέστερο θα ήταν να χρησιμοποιήσετε γραπτά μηνύματα για το δεύτερο και να δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες σας αφού γυρίσετε σπίτι.

4) Το γεγονός ότι είστε μόνοι στο σπίτι

Ιδίως για μικρά παιδιά, τα οποία έχουν την τάση να «διαφημίζουν» τέτοιου είδους γεγονότα στους φίλους στους (και ταυτόχρονα σε όλο το Facebook) μια τέτοια τακτική μπορεί να αποβεί επικίνδυνη. Οι λόγοι είναι προφανείς και πάνω κάτω οι ίδιοι με τα δυο προηγούμενα στοιχεία.

Το συγκεκριμένο θέμα μάλιστα ένας από τους κυριότερους λόγους που θα πρέπει οι γονείς να ελέγχουν προληπτικά τις αναρτήσεις των παιδιών τους στο διαδίκτυο, αλλά και να φροντίσουν να τα ενημερώσουν για τους πιθανούς κινδύνους.

Το ίδιο βέβαια μπορεί να ισχύει και για εφήβους ή ακόμα και για ενήλικες. Όπως πάντα, ειδοποιήστε τους φίλους σας μέσω τηλεφώνου ή γραπτού μηνύματος, όχι μέσω του Facebook.

5) Φωτογραφίες και ονόματα παιδιών, συγγενών και φίλων

Η συντριπτική πλειοψηφία των γονέων δημοσιεύει στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες των παιδιών τους μαζί με το όνομα και την ημερομηνία γέννησης. Πολλές φορές μάλιστα αυτό γίνεται προτού καλά καλά γυρίσουν από το μαιευτήριο. Ταυτόχρονα δημοσιεύουν φωτογραφίες συγγενών και φίλων κάνοντας «tag» τα ονόματα τους χωρίς προηγουμένως να λάβουν την συγκατάθεση τους.

Αυτό μπορεί να προξενήσει δυο ειδών προβλήματα. Αρχικά, χρησιμοποιώντας αυτά τα στοιχεία, ακόμα και αν πρόκειται απλά για ένα όνομα, οι stackers μπορούν πιο εύκολα να πλησιάσουν εσάς ή ακόμα και τα παιδιά σας, προσποιούμενοι πως είναι γνωστοί κάποιων φίλων ή συγγενών.

Εκτός αυτού, τίθεται και το θέμα της χρήσης των φωτογραφιών αυτών αφού τα άτομα που εμφανίζονται μπορεί να μην θέλουν να δημοσιευτούν στο διαδίκτυο, ειδικά αν οι φωτογραφίες περιλαμβάνουν το όνομα τους.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο αποφεύγετε να δημοσιεύετε . Σε περίπτωση που θέλετε μπορείτε να πάρετε την άδεια των συγγενών ή φίλων σας για την δημοσίευση, χωρίς βέβαια να τους κάνετε «tag» με το όνομα τους.

Σε γενικές γραμμές, οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες ασφαλείας και απόρρητου του Facebook βέβαια μπορεί να σας δώσουν την δυνατότητα να μοιράζεστε όλα τα παραπάνω μόνο με αυτούς που θέλετε. Το θέμα όμως είναι πως δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζετε ποιος πραγματικά τα διαβάζει στον λογαριασμό τους.

Πέρα από την πιθανότητα κάποιος τρίτος να τα διαβάσει ενώ ο φίλος σας έχει το Facebook ανοιχτό στον υπολογιστή του, κάλλιστα θα μπορούσε το προφίλ του να έχει πέσει θύμα κλοπής ή hacking, με αποτέλεσμα οι πληροφορίες σας να πέσουν σε λάθος χέρια.

Ακόμα και με τις πιο αυστηρές ρυθμίσεις λοιπόν, η πιθανότητα κινδύνου από τέτοιου είδους δημοσιεύσεις είναι μεν μικρή, αλλά υπαρκτή.

http://www.newsbomb.gr/


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger