Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αντροχωριστρες: Γιατι την "πεφτουν" στους καπαρωμενους

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012


Τι έχουν οι δεσμευμένοι άντρες και τραβάνε τις γυναίκες όπως το μέλι τις αρκούδες; Μιά γυναίκα δίνει τη δική της εξήγηση στο φαινόμενο... αντροχωρίστρα!


Οταν γουστάρεις αυτό που έχει η άλλη



O άντρας που κερατώνει τη γυναίκα του είναι θέμα που χάνεται μέσα στους αιώνες... Γενικά το κέρατο είναι παλιά ιστορία αλλιώς δεν θα υπήρχε και στις δέκα εντολές. Εκτός από το «Ου μοιχεύσεις» υπάρχει και η 10η εντολή που λέει «Ουκ επιθυμήσεις πάντα όσα τω πλησίον σου εστί» δηλαδή σε απλά ελληνικά σήμαινε να μην λιγουρευτείς κανένα από τα υπάρχοντα του γείτονα σου και σε αυτά έβαζαν μέσα και τη γυναίκα... Τι γίνεται όμως όταν η γυναίκα επιθυμήσει τα... αγαθά της γειτόνισσας;

Η αλήθεια είναι ότι όλοι (κάποια στιγμή) μπορεί να θελήσουμε αυτά που έχει ο δίπλα ή ο απέναντι και όταν το θέμα και η κεντρική ιδέα είναι το σεξ, ε τότε απλά τα παίρνουμε.

Υπάρχουν γυναίκες που λιγουρεύονται τον άντρα της διπλανής τους σε καθημερινή βάση. Μερικές απ’ αυτές είναι παντρεμένες ενώ άλλες ελεύθερες. Αν και πολλοί τις αποκαλούν «αντροχωρίστρες», η πραγματική «αντροχωρίστρα» στην υπόθεση είναι οι άντρες αφού είναι εκείνοι που υπερβαίνουν τα όρια του γάμου.



Γιατί οι γυναίκες γουστάρουν τους παντρεμένους;



Δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζεις. Οι περισσότεροι παντρεμένοι έχουν αρετές που δεν θα βρεις ποτέ σε κάποιον single. Μερικοί άντρες μοιάζουν ανέφικτοι...

Δεν είναι μυστικό ότι στις γυναίκες αρέσει να παίζουν παιχνίδια (όπως και στους άντρες). Το να κυνηγάς έναν άντρα που μοιάζει άπιαστος είναι πρόκληση. Το γεγονός ότι είναι «πιασμένος» τον κάνει ακόμα πιο γοητευτικό. Κυνηγάμε, πιάνουμε και αφήνουμε.

Πολλοί παντρεμένοι «ψάχνονται» για ευκαιριακό σεξ ή ακόμα και για σχέση χωρίς δεσμεύσεις. Για μια γυναίκα που ψάχνει απλά έναν ευκαιριακό γκόμενο ένας παντρεμένο είναι η καλύτερη επιλογή:
Δεν θα χρειάζεται να κοιμάται εκείνη αλλού ενώ δεν θα χρειάζεται να του κάνει και δώρα. Θα πηγαίνει ταξίδια που θα πληρώνει αυτός και φυσικά ένας παντρεμένος δεν πρόκειται να την πιέζει αφού θα γνωρίζει ότι η μπάλα θα είναι πάντα στο δικό της γήπεδο.



Οι παντρεμένοι λατρεύουν να τους την "πέφτουν"



Επειδή το πιθανότερο είναι το σεξ να εκλείπει από τον έγγαμο βίο τους, οι άντρες αυτοί θα είναι ευγνώμονες για την προσοχή που λαμβάνουν και θα αντιμετωπίσουν τις νέες ερωμένες με περισσότερη προσοχή και ρομαντισμό.

Η Rebecca Ammon από την στήλη της στο pleasureworld.net πάει το πράγμα ακόμα παραπέρα... 

«Στην πραγματικότητα οι γυναίκες που κυνηγούν παντρεμένους δεν είναι αντροχωρίστρες. Στην ουσία κάνουν χάρη στις συζύγους που δεν θέλουν πια να πηδάνε τους άντρες τους!»

http://69magazine.gr

Ποια πασιγνωστη τραγουδιστρια απαιτησε να απολυθει υπαλληλος ξενοδοχειου επειδη της ζητησε αυτογραφο;


Ο υπάλληλος πήρε το θάρρος να ζητήσει αυτόγραφο και τον σταμάτησαν...2 μπράβοι, όπως δήλωσε ο ίδιος. Η Jeniffer Lopez πήρε αμέσως τηλέφωνο στον διευθυντή του ξενοδοχείου και του είπε πως οι υπάλληλοι του διαταράσσουν την ηρεμία της. Μέχρι την επόμενη μέρα ο υπάλληλος είχε απολυθεί. Ο διευθυντής δήλωσε πως καμία ευθύνη δε φέρει η κύρια Lopez για την απόλυση αυτή και πως ήταν καθαρά δική του απόφαση αφού δεν ανέχεται οι υπάλληλοι του να ενοχλούν τους πελάτες του.

http://www.kamikaze.gr/

Πραγματα που απαγορευονται ως δια ροπαλου κατα την διαρκεια του σεξ!



Και αν τα έχετε κάνει, καλύτερα να μην τα επαναλάβετε!


To sex είναι υπέροχο, καταπληκτικό, αυθόρμητο και απελευθερώνει τα πιο κρυφά και ίσως άγρια ένστικτά μας. Όταν λέμε στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται, ναι μεν το εννοούμε, αλλά όπως και να το κάνουμε, υπάρχουν κάποια μικρά πραγματάκια, τα οποία καλό θα ήταν να αποφύγετε την ώρα της... συνουσίας, αν θέλετε ο παρτενέρ σας να συνεχίσει να σας... μιλάει! Παρακάτω σας έχουμε τα σημαντικότερα εξ'αυτών. Ρίξτε μία ματιά, και την επόμενη φορά που ο αυθορμητισμός σας, θα χτυπήσει... κόκκινο, βάλτε λίγο φρένο! Δεν πρέπει λοιπόν...

1. Να κλάψετε: Για τον οποιοδήποτε λόγο και αν το κάνετε, επειδή θυμηθήκατε τη γιαγιά σας που πέθανε προ πενταετίας, επειδή τσακωθήκατε με την κολλητή σας ή το αφεντικό δεν σας έδωσε το ρεπό που ζητήσατε, ο παρτενέρ σας θα πάρει ως δεδομένο ότι απλά δεν σας ικανοποιούν οι... φιλότιμες προσπαθειές του. Γι' αυτό λοιπόν, προσπαθήστε να συγκρατηθείτε και κρατήστε τα δάκρυά σας για την τουαλέτα όπου μπορείτε να ξασπάσετε ως άλλη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η μόνη περίπτωση που δικαιολογείται το κλάμα, είναι λόγω ηδονής και αρτιότητας της... συνεύρεσης! Εκεί μάλιστα. Επιπλέον, το κλαμμένο πρόσωπο είναι αστείο. Μπορεί και άσχημο...

2. Να γελάσετε: Το έχουμε πει πολλές φορές, το sex είναι αστείο! Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ξεκαρδιστείτε όταν ο παρτενέρ σας βγάζει τα ρούχα του ή προσπαθεί να σας μιλήσει πρόστυχα. Θα τον κομπλάρετε και μετά θα μείνετε... με τη χαρά. Ακόμα και αν βγαίνουν περίεργοι ήχοι οργασμού, ακόμα και αν αντικρίζετε ένα άκρως παραμορφωμένο πρόσωπο, σκεφτείτε κάτι δυσάρεστο για να εξισορροπήσετε την τάση προς... γέλωτα! Τώρα αν καταλήξετε σε κλαυσίγελο, περαστικά σας...

3. Να κοιτάξετε την ώρα: Μα είναι δυνατόν την ώρα που κάνετε sex να κοιτάζετε το ρολόι σας; Ακόμα και αν πρέπει να σηκωθείτε πραγματικά νωρίς το επόμενο πρωί, αν και εδώ που τα λέμε το sex είναι πιο αναζωογονητικό από τον ύπνο, απαγορεύεται να κάνετε οτιδήποτε άλλο εκείνη την ώρα. Δείχνετε ασέβεια και αδιαφορία. Αν φάτε κανά χαστούκι, πιο δυνατό, μην εκπλαγείτε. Σας προειδοποιήσαμε εμείς...

4. Να αποκαλύψετε ότι... είναι η πρώτη σας φορά: Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα κατακριτέο στο να είναι κάποια γυναίκα παρθένα και να περιμένει κάποιον πραγματικά ξεχωριστό για να κάνει το πρώτο βήμα. Ωστόσο, φροντίστε το συγκεκριμένο να το έχετε συζητήσει πριν πέσετε στο κρεβάτι. Σκεφτείτε πόσο θα κομπλάρει όταν του ανακοινώσετε λίγο πριν τη διείσδυση: «Α ξέχασα να σου πω, είμαι παρθένα»!

5. Να... αεριστείτε: Είναι γνωστό ότι πάντα μπορεί να συμβεί κάτι απρόοπτο και να χαλάσει τα πάντα! Αν φυσικά δεν υπάρχει πρόθεση, τότε μικρό το κακό. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα λιγότερο σέξι και αντιθηλυκό από το να... αεριστείτε κατά τη διάρκεια του sex, και μάλιστα εκ προθέσεως! Το πιο αστείο και τραγικό από όλα, είναι φυσικά να ακουστεί, κάτι που αυτομάτως καταστρέφει την όποια ατμόσφαιρα! Αν λοιπόν το έχετε μεγάλη ανάγκη, κρατηθείτε λίγο μέχρι να πάτε τουαλέτα!
http://www.queen.gr/

Η Καρντασιαν ξυπνησε αξημερωτα, φορεσε fake tan και μπικινι και βουτηξε στον ωκεανο [εικονες]



Ένας «τυχερός» παπαράτσι βρέθηκε μπροστά στην πρωινή βουτιά της Κιμ Καρντάσιαν στον Ειρηνικό ωκεανό, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για Ρώμη για να γιορτάσει τα 32α γενέθλιά της μαζί με τον Κέιν Γουέστ.
Το πόσο «φυσική καλλονή» είναι στην πραγματικότητα επέλεξε να δείξει στο κοινό της η Κιμ Καρντάσιαν, ξυπνώντας στις έξι τα ξημερώματα και πηγαίνοντας για μια βουτιά στον ωκεανό. Παρέα με τον καλύτερό της φίλο, Τζόναθαν Τσέμπαν.
Μόνο που, στην περίπτωση της Κιμ, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Οπότε ναι μεν το πρόσωπό της είναι αμακιγιάριστο, αλλά στο κορμί της πρόλαβε να στρώσει μια δόση fake tan.
Άλλωστε το όλο νόημα του συγκεκριμένου stunt -για το οποίο κάλεσε φωτογράφο- είναι να δείξει ότι το κορμί της, ο τρόπος δηλαδή που βγάζει το μεροκάματό της, παραμένει καμπυλωτό και ποθητό.



Αγνωριστη η γλυκια τηλεοπτικη Παολινα! Εγινε "τουμπανο"!


Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90, μπορούσαμε τα μεσημέρια να απολαύσουμε στην μικρή μας οθόνη και από τη συχνότητα του ΑLPHA, την ''Παολίνα'' ή αλλιώς τη μεξικάνικη σειρά ''La usurpadora''. 


H Γκαμπριέλα Σπάνικ από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε και οι χαρακτηρισμοί ''ευγενική'' και "χαμηλών τόνων", ταίριαζαν απόλυτα με την εξωτερική της παρουσία, η οποία εξακολούθησε και στην μετέπειτα καριέρα της να κρατάει χαμηλό προφίλ και να μην προκαλεί. 

Τα χρόνια πέρασαν και η Σπάνικ πλέον έχει γίνει άκρως γοητευτική, εντυπωσιακή, γυμνασμένη, με πολλές αισθησιακές φωτογραφήσεις και ακόμα περισσότερες κατακτήσεις. Απολαύστε την... 


fwnazw.gr

Ποια διασημη ειναι απογονος του Κομη Δρακουλα;


Οι ατμοσφαιρικές οροσειρές της έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα συνώνυμες με τον περίφημο μύθο του βρικόλακα, του βάναυσου ηγεμόνα που έπινε το αίμα των θυμάτων του και έσπερνε τον τρόμο στους εχθρούς του. Ποια είναι αυτή;
Η Ελισάβετ της Αγγλίας… είναι γνήσια απόγονος του Κόμη Δράκουλα!
Μπορούσε να μεταμορφώνεται κατά βούληση σε νυχτερίδα! Στο εξής, όμως, τα βουνά της Τρανσιλβανίας θα είναι πλέον γνωστά και για έναν άλλο λόγο…
Και αυτό διότι οι Ρουμάνοι διατείνονται πως ο Πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας – ναι, ο σύζυγος της Καμίλα, που λατρεύει την κηπουρική και την κλασική αρχιτεκτονική – είναι απόγονος του Βλάντ Τέπες του Παλουκωτή, του περιλάλητου Κόμη Ντρακούλα, οι πράξεις του οποίου ενέπνευσαν το μύθο του Δράκουλα. Πως, εν ολίγοις, κοινές γραμμές αίματος συνδέουν τη Βρετανική βασιλική οικογένεια με τον τουρκοφάγο Ρουμάνο ηγεμόνα.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Εθνική Υπηρεσία Τουρισμού της Ρουμανίας, στην προσπάθειά της να προσελκύσει Βρετανούς τουρίστες στη χώρα της ανατολικής Ευρώπης, σύμφωνα με φυλλάδιο που διανεμήθηκε σε διεθνή έκθεση τουρισμού, που άνοιξε τη Δευτέρα στο Λονδίνο, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα events στο χώρο της τουριστικής βιομηχανίας.
Ο ίδιος ο Πρίγκιπας Κάρολος εμφανίζεται σε διαφημιστικό βίντεο στο οποίο υποστηρίζει ότι έχει μακρινή συγγένεια με τον γνωστό Ρουμάνο άρχοντα του 15ου αιώνα, στην ιστορία του οποίου βάσισε ο Μπράμ Στόκερ το μυθιστόρημά του.
«Η Τρανσιλβανία κυλάει στο αίμα μου», λέει αστειευόμενος σε συνέντευξη που μεταδόθηκε πέρυσι σε δορυφορικό τηλεοπτικό κανάλι. «Η γενεαλογία μου καταδεικνύει ότι κατάγομαι από τον Βλαντ τον Παλουκωτή».
Η αρμόδια υπηρεσία τουρισμού της Ρουμανίας χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο βίντεο για να προωθήσει το προφίλ της χώρας στο βρετανικό τουριστικό κοινό.
Υπάρχει, όμως, και μία άλλη όψη αυτής της συγγένειας, η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς έχει υποστηριχθεί από ειδικούς ερευνητές και βιοχημικούς ότι η πορφυρία – αυτή η σπάνια γενετική ασθένεια του αίματος που συνδέεται με την έλλειψη σιδήρου, επιφέροντας μία ευρεία γκάμα συμπτωμάτων, όπως η ευαισθησία στο φως, οι νευρικές κρίσεις, οι φυσικές παραμορφώσεις και η απέχθεια προς το σκόρδο – είναι μία ασθένεια που μπορεί να δικαιολογήσει το βαμπιρισμό, ενώ είναι γνωστό πως από αυτή πάσχει εδώ και αιώνες η βασιλική οικογένεια.
Εξ ου και η καταγεγραμμένη πληροφορία ότι ο Βλαντ Τέπες, ο οποίος «καθάρισε» περί τους 10.000 Τούρκους πολεμιστές, συνήθιζε να βουτάει το ψωμί του σε ανθρώπινο αίμα.
Ακολουθεί η γενεαλογική γραμμή που συνδέει τη Βασιλική Οικογένεια με τον Βλαντ Τέπες της Τρανσιλβανίας, βίντεο όπου ο Πρίγκιπας Κάρολος επιβεβαιώνει την καταγωγή του και, τέλος εικόνες του Πρίγκιπα και της αγροικίας του στο Βίσκρι της Ρουμανίας:
Vlad ο Παλουκωτής. Χρονολογία θανάτου: 1507.
- Αδελφός του:
Vlad IV. (1431 – 1495)
- Πατέρας του:
Radu IV Πρίγκηπας της Βαλάχια (1495 – 1508)
- Πατέρας του:
Mircea του Ποιμένος. Πρίγκηπας της Βαλάχια. (1479 – 1560).
- Πατέρας της:
Πριγκίπισσας Stanca Basarab της Βαλάχια. (1518 – 1601).
- Μητέρα της:
Zamphira Logofat de Szazsebes. (απεβίωσε το 1602).
- Μητέρα του:
Adam Racz de Galgo.
- Πατέρας του:
Peter Racz de Galgo. (1583-1672).
- Πατέρας της:
Christina Racz de Galgo.
- Μητέρα της:
Catherine (Katalin) Kuun de Osdola.
- Mητέρα της:
Ágnes Kendeffy de Malmoviz.
- Mητέρα του:
Βαρόνου Gregor, Inczédy de Nagy-Várad (απεβίωσε το 1816).
- Πατέρας της:
Βαρόνης Ágnes Inczédy de Nagy-Várad (1788-1856).
- Μητέρα της:
Κόμισσας Claudine Rhédey von Kis-Rhéde (1812-1841).
- Μητέρας του:
Francis, Δούκα του Teck. (1837–1900).
- Πατέρας της:
Πριγκίπισσας Μαίρης του Teck, αργότερα Βασίλισσας δια γάμου με τον Βασιλιά George V (1867-1953).
- Μητέρα του:
Γεωργίου VI (1895 –1952).
- Πατέρας της:
Βασίλισσας Eλισάβετ II (1926).
- Μητέρα του:
Πρίγκιπα Καρόλου (1948)

http://endiaferonta.com

H φωτογραφια με τα περισσοτερα Facebook Likes ολων των εποχων. Σωστα μαντεψατε…


Ο Barack Obama θα θυμάται για πολύ καιρό τη σημερινή ημέρα, αφού μετά την επανεκλογή του για δεύτερη φορά στη θέση του Προέδρου των ΗΠΑ και την πρωτιά στο Twitter με το tweet “Four more years”, παίρνει στα χέρια του ακόμη ένα ρεκόρ χάριν στην παραπάνω φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook (η ίδια περιλαμβάνεται στο δημοφιλέστερο tweet όλων των εποχών), η οποία είναι πλέον η φωτογραφία με τα περισσότερα likes όλων των εποχών (περισσότερα από 3.000.000)!
Αποδεικνύεται ότι ο Obama έπαιξε πολύ καλά το παιχνίδι των social media και δεν είναι λίγοι οι αναλυτές που αναφέρουν σήμερα ότι οφείλει πολύ μεγάλο ποσοστό της νίκης του στην εξαιρετική δουλειά του επιτελείου του που διαχειρίζεται τα προφίλ του. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που μέχρι και ο προηγούμενος Πρόεδρος George W. Bush τον ψήφισε κατά λάθος (μούφα, αλλά έχει πλάκα να το διαβάσετε).

http://www.techgear.gr

ΣΟΚ ! Μαυρισμενος απο το ξυλο οπαδος της Μονπελιε καταγγελλει βια απο την Ελληνικη αστυνομια!


Με εμφανή τα σημάδια στην πλάτη του, ένας οπαδός της Μονπελιέ που βρέθηκε  ...στο Γεώργιος Καραϊσκάκης έκανε λόγο για παράλογη χρήση βίας από τα ΜΑΤ. 


Σοκαρισμένος από τα όσα έζησε εμφανίστηκε φίλαθλος της Μονπελιέ. Με δηλώσεις του σε σάιτ της πατρίδας του χαρακτήρισε παράλογη τη συμπεριφορά της ελληνικής αστυνομίας ενώ τόνισε ότι τα ΜΑΤ χτυπούσαν συνεχώς ακόμη και όταν οι Γάλλοι ήταν πεσμένοι κάτω. 



"Όλοι οι οπαδοί μας ήταν φοβισμένοι. Παντού έβλεπες άτομα με ανοιγμένα κεφάλια, σπασμένα χέρια ενώ οι αστυνομικοί μας έκαναν χαρακτηριστικά νοήματα ότι θα μας κόψουν τον λαιμό. Είναι πραγματικά εκπληκτικό ότι ταξιδεύεις για να δεις την ομάδα σου σε έναν αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ και κινδυνεύει η ζωή σου από την παράλογη συμπεριφορά της αστυνομίας. Επικρατούσε αναρχία. Μας χτυπούσαν, έσπρωχναν τις γυναίκες και τα παιδιά. Παρά το γεογονός ότι κάποιοι από εμάς ήμασταν πεσμένοι στο έδαφος, συνέχισαν να μας χτυπούν. Ακόμα και όταν φύγαμε για να πάμε στα πούλμαν μας χτυπούσαν. Είμαι ακόμα σοκαρισμένος από αυτά που έγιναν."




Γιατι ανατριχιαζουμε;

Η ερώτηση αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί παγίδα! Κι αυτό γιατί ο σκοπός της δεν είναι σε καμία περίπτωση να μάθουμε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το ΤΙ σας προκαλεί ανατριχίλα!! Η ερώτηση είναι εντελώς επιστημονική: Γιατί σηκώνονται ξαφνικά οι τρίχες μας  και το δέρμα μας μοιάζει με δέρμα... χήνας; Για όλα φταίνε οι... ορθωτήρες μύες των τριχών!

Κατάλοιπο του παρελθόντος!
Μικρές μυικές ίνες που εξαιτίας κάποιου ερεθίσματος δέχονται μήνυμα, συστέλλονται και τραβούν τους θυλάκους της τρίχας προς τα πάνω. Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτό συμβαίνει ακόμα και σε περιοχές που δεν έχουν τρίχωμα! Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι πρόκειται για κατάλοιπο του παρελθόντος του ανθρώπινου είδους, όταν οι πρόγονοί μας είχαν αυξημένη τριχοφυία!

Γιατί δεν ανατριχιάζουμε όλοι οι άνθρωποι για τους ίδιους λόγους;
Η ανατριχίλα είναι συνέπεια του ρίγους, δηλαδή της αντίδρασης του σώματός μας στην ξαφνική πτώση της θερμοκρασίας. Ο κάθε άνθρωπος, αισθάνεται ρίγος, από διαφορετικά ερεθίσματα. Άλλοι αντιδρούν στο κρύο, άλλοι στο φόβο, άλλοι στην συγκίνηση και πολλοί στη θέα ενός ερεθιστικού γυμνού σώματος!
Σε όλες τις περιπτώσεις όμως, το αίσθημα ψύχους έχει μία διπλή συνέπεια: αφ'ενός τη συστολή των μυών που βρίσκονται κάτω από το δέρμα, αφ΄ετέρου τη συστολή των ορθωτήρων μυών των τριχών, που βρίσκονται στη βάση της ρίζας κάθε τρίχας. Αποτέλεσμα: η ανατριχίλα!

Χρησιμεύει σε κάτι η ανατριχίλα; 
Σύμφωνα με τους ανθρωπολόγους, το ανατρίχιασμα χρησίμευε ως 'αμυντικό όπλο' στους πρωτόγονους ανθρώπους αφού τους έκανε να μοιάζουν πιο απειλητικοί κι έτσι να τρομάζουν τους εχθρούς!


Πηγή: http://dinatos.blogspot.com


O Ελληνας επιστημονας Γκικας Μαγιορκινης τιμηθηκε με το Βραβειο Μαρι Κιουρι.


Ο επιστήμονας Γκίκας Μαγιορκίνης τιμήθηκε με το βραβείο Marie Curie της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στην κατηγορία «Ελπιδοφόρο ερευνητικό ταλέντο» για τα επιτεύγματά του στην έρευνα ιογενών νόσων. Βραβεύτηκε για την εργασία του στην ανίχνευση του τρόπου διάδοσης του ιού της ηπατίτιδας Γ (HCV). 

Ο δρ Mαγιορκίνης ειδικεύεται στη μελέτη ανθρώπινων ιογενών νόσων, ιδίως της ιογενούς ηπατίτιδας Γ (HCV) και του ιού της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV). Επιλέχθηκε ως το πιο ελπιδοφόρο ερευνητικό ταλέντο για το καινοτόμο έργο του σχετικά με την διάδοση της HCV.  Ο δρ Mαγιορκίνης ανέλυσε τις μοριακές αλληλουχίες της HCV για να επιδείξει για πρώτη φορά ότι οι πιο διαδεδομένοι τύποι της HCV εξαπλώθηκαν παγκοσμίως, αμέσως μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, από τις αναπτυγμένες στις αναπτυσσόμενες χώρες, γεγονός που συμπίπτει με τις μεταγγίσεις αίματος και την ενδοφλέβια χρήση ναρκωτικών.

Βραβείο απονεμήθηκε επίσης στη δρ Claire Belcher από το Ηνωμένο Βασίλειο, για τη «Διάδοση της επιστημονικής γνώσης» ενώ βραβείο για την «Καινοτομία και την επιχειρηματικότητα», έλαβε η δρ Sarit Sivan από το Ισραήλ. Η Claire Belcher τιμήθηκε για τη μελέτη της σχετικά με το γεωλογικό παρελθόν της Γης και τον αντίκτυπό του στη ζωή της πανίδας και χλωρίδας, ενώ η Sarit Sivan για την καινοτόμο θεραπεία της οσφυαλγίας που οφείλεται στον εκφυλισμό των δίσκων της σπονδυλικής στήλης.

«Ο ανταγωνισμός για το βραβείο ήταν πολύ μεγάλος, αλλά η υψηλή ποιότητα της εργασίας των νικητών επιδεικνύει σαφώς το δυναμικό της ευρωπαϊκής έρευνας και την ανάγκη να συνεχιστεί η υποστήριξη των πολλών ταλέντων της», δήλωσε η Anne Glover, επικεφαλής επιστημονική σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και μέλος της κριτικής επιτροπής.

«Ελπίζω το βραβείο Marie Curie να ενθαρρύνει άλλους ερευνητές και να εμπνεύσει περισσότερους νέους να σταδιοδρομήσουν στον επιστημονικό τομέα», δήλωσε η επίτροπος, τονίζοντας, παράλληλα, ότι η ΕΕ πρέπει να συνεχίσει να επενδύει στην ευρωπαϊκή έρευνα, η οποία συμβάλει στην επίλυση μεγάλων κοινωνικών προκλήσεων σε τομείς όπως η υγεία και το περιβάλλον και η οποία είναι επίσης σημαντική για την ευρωπαϊκή οικονομία.

Πατρα: Οικος ανοχης χορηγος σε Συλλογο Γονεων δημοτικου σχολειου.


Χορηγία σε Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας αποφάσισε να παραχωρήσει η ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής, που φέρει το όνομα «Σούλα», έπειτα από αίτημα των μελών του Συλλόγου, καθώς αυτοί αδυνατούσαν να καλύψουν τα λειτουργικά του έξοδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πελοπόννησος, το ποσό της χορηγίας «αγγίζει» τα 3.000 ευρώ, χρήματα που θα διατεθούν από το Σύλλογο προκειμένου να αγοραστεί ένα φωτοτυπικό μηχάνημα και μία βιβλιοθήκη.

Σημειώνεται ότι προτού ληφθεί η επίμαχη απόφαση ο Σύλλογος έχει επιζητήσει την υποστήριξη φορέων της Πάτρας, όμως το αίτημα τους δεν εισακούστηκε, με συνέπεια τα μέλη του Συλλόγου να στραφούν στον... ιδιωτικό τομέα.

Δειτε την Κατερινα Λεχου πριν και μετα την πλαστικη στη μυτη!



Θυμάστε την Κατερίνα Λέχου όταν ξεκίνησε την καριέρα της;
Όσοι έχετε τόσο καλή μνήμη και παρατηρητικότητα θα θυμάστε πως η ηθοποιός δεν ήταν ίδια και όχι δεν αναφερόμαστε στο χρόνο που έχει περάσει αλλά στο πρόσωπό της. Η Κατερίνα Λέχου, υπεβλήθη όπως φαίνεται σε αισθητική επέμβαση, προκειμένου να διορθώσει τη μύτη της.
Όπως θα δείτε και στο video από το 1991, η Κατερίνα Λέχου σε πολύ νεαρή ηλικία, συμμετέχει σε διαφήμιση σαμπουάν, και η τότε εικόνα της δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή.
Με πολύ πιο χοντρό φρύδι, και μεγαλύτερη μύτη, δύσκολα καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για εκείνη.
Δείτε το βίντεο και κάντε τη σύγκριση





Δολοφονησε τα παιδια του για να εκδικηθει τη συζυγο του!


Ένας 44χρονος Μαροκινός δολοφόνησε τα δυο του παιδιά, 8 και 12 χρόνων επειδή η σχέση του με τη μάνα τους αντιμετώπιζε όλο και περισσότερη ένταση το τελευταίο διάστημα για διάφορους λόγους–περιλαμβανομένης της άρνησής της να φορά την μουσουλμανική μαντίλα.
Η συγκεκριμένη είδηση προβλήθηκε ιδιαίτερα σήμερα από πολλά ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Ο παιδοκτόνος, που ονομάζεται Μουσταφά Χαζάζι, ζει εδώ και χρόνια έξω από την πόλη Περούτζια, στην κεντρική Ιταλία.
Χθες αργά το βράδυ οι καραμπινιέροι βρήκαν στο σπίτι της συζύγου του τα πτώματα των δυο παιδιών τους , 8 και 12 ετών. Ο Χαζάζι τα δολοφόνησε, πιθανώς σε κατάσταση αμόκ, καταφέροντάς τους μαχαιριές στο λαιμό. Στην συνέχεια, προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αλλά οι γιατροί δήλωσαν στους καραμπινιέρους που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Κατηγορείται, για διπλή ανθρωποκτονία.
Ο άνδρας βρισκόταν σε διάσταση με την σύζυγό του, επίσης βορειοαφρικανή, και μια από της αιτίες της έντασης που είχε ξεσπάσει μεταξύ τους ήταν η άρνησή της να φορά, σε κάθε της μετακίνηση, την μουσουλμανική μαντίλα. Πρόσφατα η γυναίκα είχε απομακρυνθεί από την συζυγική εστία παίρνοντας μαζί της και τα δυο παιδιά.
Ο Χαζάζι χθες βράδυ στις 20:00 (τοπική ώρα) είχε τηλεφωνήσει στην σύζυγό του ανακοινώνοντάς της την πρόθεσή του να θέσει τέρμα στην ζωή του. Η ίδια τηλεφώνησε αμέσως στους καραμπινιέρους, ζητώντας τους να κινητοποιηθούν. Όταν όμως έκαναν έφοδο στο διαμέρισμά της απλώς διαπίστωσαν την τραγική κατάληξη της υπόθεσης.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

http://www.pkool.gr

Γουρουνι που γεννηθηκε μονο με δυο ποδια εγινε διασημο στην Κινα!


Όταν γεννήθηκε μόνο με δύο μπροστινά πόδια, η γυναίκα του κτηνοτρόφου του είπε να το θανατώσει. Εκείνος όμως το λυπήθηκε, και άρχισε να το φροντίζει περισσότερο από τα άλλα γουρούνια της φάρμας του.


Το ονόμασε Zhu Jianqiang που στα κινέζικα σημαίνει γουρούνι με δυνατή θέληση και άρχισε να το εκπαιδεύει να ...περπατάει σαν ακροβάτης στα δυο μπροστινά πόδια του.
Τώρα πλέον η ανάπηρη γουρουνίτσα έχει γίνει η ατραξιόν της περιοχής και όλοι τρέχουν να την ...θαυμάσουν από κοντά. Και όχι μόνο ο κόσμος αλλά και κανάλια και εφημερίδες. Είναι πλέον μια σταρ!


http://dinatos.blogspot.com

LIVE: Από την πλατεια Συνταγματος τωρα - Πολεμος μεταξυ κουκουλοφορων και ΜΑΤ.

Βackstage: H Δεσποινα Βανδη φωτογραφιζεται για την προσωπικη της συλλογη!


Η Δέσποινα Βανδή κυκλοφορεί σειρά με ρούχα με την υπογραφή της και σήμερα πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση για την πρώτη της συλλογή με κεντρικό πρόσωπο φυσικά την ίδια και οι πρώτες λήψεις ήρθαν σε κυκλοφορία. 


Η σειρά θα είναι σε πολύ προσιτές τιμές στα καταστήματα chip&chip αλλά και στο e-shop του καταστήματος έτσι ώστε να μπορούν να αποκτήσουν τα ρούχα της Δέσποινας σε όλη την Ελλάδα. Και οφείλω να παραδεχτώ πως δεν βλέπω την ώρα να δω και να φορέσω τις δημιουργίες με την υπογραφή της Δέσποινας Βανδή! Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από την ερχόμενη Παρασκευή. 

/

/

Όλη η έμπνευση της σειράς - όλα τα κομμάτια- είναι της Δέσποινας και πιο συγκεκριμένα από τις γραμμές, το ύφος των ρούχων αλλά και το στιλ που προτιμάει η ίδια στο ντύσιμο της. Όλες αυτές οι πικάντικες λεπτομέρειες με κάνουν να πιστεύω πως η συλλογή θα είναι chic και sexyκαι φυσικά η Αλεξάνδρα το επιβεβαιώνει. Κι επειδή ξέρω πως θέλεις παραπάνω πληροφορίες, έμαθα πως η συλλογή θα είναι απογευματινή και βραδινή περισσότερο με φορέματα και ολόσωμες φόρμες αλλά και κάποια extra κομμάτια για πιο everyday looks. Ενώ κάποια κομμάτια της σειράς θα μπορούν άνετα να δημιουργήσουν πιο ροκστιλόπως τα δερμάτινα κολάν. Τα κυρίαρχα χρώματα θα είναι το μαύρο και το άσπρο με highlight τις αποχρώσεις του χειμώνα όπως το μοβ, το μπορντό, το λαδί και το μπλε.

/

/
To styling φυσικά επιμελήθηκαν τα μαγικά χέρια της Αλεξάνδρας Κατσαίτη.

/

Ποιος πασιγνωστος τραγουδιστης προσπαθει μανιωδως να "φουσκωσει";


Του έχει γίνει καημός να μεταμορφωθεί από ένα γλυκό αγόρι σε άντρα και μας δείχνει τις πρώτες αποδείξεις αυτής της προσπάθειας.

Ο Justin Bieber φωτογραφίζεται συνεχώς ημίγυμνος και ποστάρει τις φωτογραφίες στο twitter του!













































http://www.kamikaze.gr

Δειτε την Ποπη Τσαπανιδου με κοντο μαλλι στους «Δυο Ξενους»!


Πολλά μεγάλα ονόματα σήμερα και ανερχόμενα τότε, έκαναν  την εμφάνισή τους  στην πολύ επιτυχημένη σειρά του Mega «Δυο Ξένοι»! Ανάμεσα τους και μια εμφάνιση-έκπληξη! Αυτή της..

Πόπης Τσαπανίδου που ήταν η μοναδική δημοσιογράφος που «πέρασε» από τη σειρά καθώς guest star έκαναν συνήθως τραγουδιστές με εξαίρεση τη Δέσποινα Βανδή που είχε κανονικό ρόλο σε παραπάνω από ένα επεισόδια!



Η Πόπη Τσαπανίδου που δεν είχε μπει τότε ούτε στα τριάντα, υποδυόταν τον… εαυτό της! Μια δημοσιογράφο που θα έκανε συνέντευξη στη Νο 1 παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής εκπομπής! Την Μαρίνα Κουντουράτου.
Απολαύστε την με κοντό μαλλί στη μοναδική εμφάνιση της ως ηθοποιός!  Όπως θα δείτε, το χει…


http://www.gossip-tv.gr/

Εισαι τεμπελης; Φταινε οι γονεις σου!


Είσαι τεμπέλης; Φταίνε οι γονείς σου!
Στους γονείς οφείλεται η τεμπελιά των παιδιών, σύμφωνα με νέα έρευνα που αποδίδει τον βαθμό ενεργητικότητας ενός ανθρώπου στα γονίδια!

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια πραγματοποίησαν πειράματα σε ποντίκια όπου διαπίστωσαν ότι μπορούσαν να τα κάνουν πιο... δραστήρια επεμβαίνοντας στα γονίδιά τους.

Όπως κατέληξαν, τα ποντίκια που είχαν υποστεί γενετική τροποποίηση ώστε να τους αρέσει το τρέξιμο μεταβίβασαν την ιδιότητα αυτή και στους απογόνους τους.


Η ανακάλυψή μας συνδέεται με την ανθρώπινη υγεία», αναφέρουν οι ερευνητές, προσθέτοντας πως η ανακάλυψή τους θα ανοίξει τον δρόμο για την δημιουργία φαρμάκων εναντίον της τεμπελιάς!


Απιστευτο περιστατικο! Βιαστης αφησε στο θυμα του τον αριθμο του κινητου του!

Ο λόγος για τον 19χρονο Demarco Myles από το Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ ο οποίος αφού βίασε μία 24χρονη φοιτήτρια, της έγραψε σε ένα χαρτί το μικρό του όνομα και τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου καθώς ήθελε να ξαναβρεθούν για να το επαναλάβουν. Προφανώς δεν του πέρασε από το μυαλό ότι η κοπέλα θα τον καταγγείλει στην αστυνομία. 

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή όταν ο 19χρονος μπήκε στο δωμάτιο της εστίας στο οποίο διεμένε η κοπέλα και με την απειλή μαχαιριού ασέλγησε σε βάρος της.
Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν βίασε την 19χρονη και ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη θέλησή της. Ωστόσο η κοπέλα υποστηρίζει ότι εκείνος πήγε στο δωμάτιό της κι όταν εκείνη του ζήτησε να φύγει εκείνος την χτύπησε στο κεφάλι και την βίασε. Μάλιστα, όπως κατήγγειλε η κοπέλα, καθ' όλη τη διάρκεια του βιασμού κρατούσε ένα μαχαίρι στο λαιμό της και την απειλούσε.
Η φοιτήτρια νοσηλεύεται σε νοσοκομείο όπου αναρρώνει. Μια κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον Myles να χρησιμοποιεί το ασανσέρ της εστίας λίγο πριν την επίθεση.


Αχ Ευλαμπια - Γιαννης Γιοκαρινης - Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεωτεροι (βιντεο)

Στίχοι: Γιάννης Γιοκαρίνης

Μουσική: Γιάννης Γιοκαρίνης


Σε γνώρισα στο ΙΚΑ, στην ουρά μπροστά μου σ' είχα για τον οδοντογιατρό

Τα χρόνια σου 16, μα είχες ξεπετάξει ολόκληρο το Κολωνό

Σου έκλεισα το μάτι, μα εσύ ζητούσες κάτι να διώξεις το πονόδοντο

Ξέχασα τ' όνομα μου, στο ξάφνου γύρισμα σου, που μου 'δωσες φιλί γλυκό

(All together now...)

Αχ Ευλαμπία, η ασθένεια σου έγινε χρονία

Αχ Ευλαμπία, εγώ θα ψάξω να σου βρω γιατρό


Σε κάποιο μαγειρείο μερίδες πήρα δύο και είπες στα πληρώνω εγώ

Με πήγες στα κλαρίνα, νταγκλάδες και τσαλίμια και ήσουν πρώτη στο χορό

Τη πάτησα μαζί σου, τη γλύκα, το φιλί σου, τρελάθηκα και δεν μπορώ

Θα ψάξω για κουμπάρο, μου λείπει το κολάρο, αλλά κουστούμι που θα 'βρω;


(Έχει μυαλό η Ευλαμπία)

Αχ Ευλαμπία, η ασθένειά σου κόλλησε και 'μενα

Αχ Ευλαμπία, αντίδοτο να δούμε πού θα 'βρω


Φόρεσα τα καλά μου, το είπα στο μπαμπά μου και πήρα φόρα για να 'ρθω

Στο σπίτι σου απ' έξω είμαι και περιμένω μα μέσα δεν τολμώ να 'μπω

Το σκέφτομαι λιγάκι, κουμπώνω το σακάκι και το κουδούνι σου χτυπώ

Μ' ανοίγει η γριά σου, φωνάζει το μπαμπά σου και μου 'παν πως δεν είσαι 'δω

(Πού 'σαι Ευλαμπία;)

Αχ Ευλαμπία, η ασθένεια σου έγινε χρονία

Αχ Ευλαμπία, εγώ θα ψάξω να σου βρω γιατρό


(One more time...)

Αχ Ευλαμπία, η ασθένεια σου κόλλησε και 'μένα

(Ξανά...)

Αχ Ευλαμπία, αντίδοτο να δούμε πού θα βρω


ΕΥΛΑΜΠΙΑ : Μεγαλη επιτυχια των αρχων της δεκαετιας 1980 σε μουσικη και στιχους του ιδιου του Γιοκαρινη.Εδω απο συναυλια το 1983.




ΓιωργοςΤζαβελας σε δημοσιογραφο: «Εισαι μαλακ@ς. Δε μιλαω αγγλικα αλλα εγω φοραω παντελονια!»

Ποιος είδε τον Γιώργο Τζαβέλα και δεν τον φοβήθηκε! Ο ποδοσφαιριστής της Μονακό συνηθίζει πολλές φορές να εκφράζεται μέσω της σελίδας του στο facebook όμως ποτέ δεν ήταν τόσο επιθετικός! Βέβαια υπήρχε αφορμή αφού τα βέλη του είναι συγκεκριμένα! Αναφέρονται σε δημοσιογράφο που κατηγορεί τα αγγλικά του αλλά όπως καταλαβαίνουμε, έχει μια εμπάθεια με τον διεθνή μας αφού-όπως εκείνος λέει- δε γράφει ποτέ τα θετικά του. Νομίζω πως το παρακάτω μήνυμα τα λέει όλα. Διαβάστε το και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

«Αυτή τη φορά θα μιλήσω στον ενικό… δεν θα με ενοχλούσε η κακή κριτική σου για τον άσχημο τρόπο με τον οποίο χειρίζομαι την αγγλική γλώσσα αν προηγουμένως είχε ασχοληθεί και γράψει και όλα αυτά τα θετικά που έχω κάνει ε τη φανέλα της Μονακό και της Εθνικής ομάδας. Το να είσαι όμως μαλάκας είναι κοινό στις μέρες μας και δεν με εκπλήσσεις. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και δεν έχω δώσει πληροφορίες σε κανέναν και για τίποτα, ούτε χαρτζιλίκι και αυτό με καθιστά αντιπαθητικό προς μερικούς… είμαι τίμιος, κάνω σωστά τη δουλειά μου και δεν ενοχλώ κανέναν δεν ξέρω βέβαια τέλεια αγγλικά αλλά σέβομαι και φοράω παντελόνια. ,μπορείς να γράφεις ότι θες για εμένα όμως αυτά θα τα συζητήσουμε και από κοντά κάποια στιγμή»

Συγκλονιστικο μηνυμα στον βιαστη πατερα της (βιντεο)


Η Brie Lybrand έχει γίνει γνωστή στο youtube για τα βίντεο με συμβουλές ομορφιάς. Ωστόσο, το τελευταίο της βίντεο σόκαρε τους θαυμαστές της, καθώς ήταν ένα συγκλονιστικό μήνυμα προς τον βιαστή πατέρα της.
«Ο άνθρωπος που έκλεψε την αθωότητά μου, έγινε μέλος στο δίκτυο μου στο YouTube και βλέπει τα βίντεο μου. Δεν έχω μιλήσει ποτέ γι' αυτό σε δικαστήριο για να πω πώς είναι να σε δένει και να σε αλυσοδένει και να σε βασανίζει επί ώρες, όταν είσαι μόλις 4 ετών, ο ίδιος σου ο πατέρας», λέει με τρεμάμενη φωνή η Brie.

«Δεν χρειάζεται να σε φοβάμαι πια. Ασε με να σου δείξω την συλλογή μου από όπλα. Οπλοφορώ πάντα σε περίπτωση που σε πετύχω. Δεν πρόκειται ποτέ να με ξαναγγίξεις», συμπληρώνει η κοπέλα σύμφωνα με το newsbomb.gr.


http://www.aniwthoi.net

Το Μυστηριο Των Κινουμενων Βραχων Της Κοιλαδας Του Θανατου


Σύγχυση προκαλούν στον επιστημονικό κόσμο, αυτές οι παράξενες φωτογραφίες καθώς αποκαλύπτουν ένα σπάνιο φαινόμενο - βράχοι κινούνται ...μόνοι τους... 

Στην Κοιλάδα του Θανάτου της Καλιφόρνιας με 50 βαθμούς κελσίου θερμοκρασία και εν μέσω μυστηριώδους σιωπής, γιγάντιοι ογκόλιθοι μετακινούνται μόνοι τους στην επιφάνεια της ερήμου. 

Έχουν καταμετρηθεί πάνω από δέκα επτά τέτοιες πέτρες που ...διασχίζουν απ’ άκρο σε άκρο την έρημο σχηματίζοντας παράξενα σχήματα. Μπορούν να ‘ταξιδεύσουν’ μέχρι και 350 γιάρδες σε ένα χρόνο. 

Οι επιστήμονες εκπλήσσονται από το φαινόμενο αυτό και δηλώνουν πως πιθανόν να προκαλείται από συγκυρία των ακραίων καιρικών συνθηκών της παράξενης κοιλάδας. 

Φωτο 2: Οι πέτρες κάνουν περίπατο και σχηματίζουν διάφορα σχήματα. 

Οι μελέτες, που έγιναν για τις καιρικές συνθήκες, δείχνουν έναν συνδυασμό ανέμων που τρέχουν με 150 χλμ/ώρα. Η δύναμη του αέρα και οι ακραίες καιρικές συνθήκες της νύχτας ευνοούν το φαινόμενο αυτό. Καθώς η υγρασία παγώνει δημιουργείται ένα λεπτό στρώμα πάγου στην επιφάνεια της άμμου και αυτό διευκολύνει την ...βόλτα των βράχων


Ο σαραντάχρονος φωτογράφος Mike Byrne, ανάλωσε πολλά χρόνια από τη ζωή του καταγράφοντας τις μυστηριώδεις κινήσεις τους. 

Όπως φαίνεται από τις εκπληκτικές φωτογραφίες οι κινήσεις των βράχων έχουν αποτυπωθεί στην άμμο σε μέρη όπου δεν έχει πατήσει ανθρώπινο πόδι. 

« Μερικές από τις πέτρες αυτές είναι βάρους ενός φυσιολογικού ανθρώπου και είναι παράξενο να τις βλέπεις να τσουλούν μέσα στην έρημο» δήλωσε ο Μαϊκ και συνέχισε: «πρόκειται πραγματικά για κινούμενους βράχους στην άμμο και δεν νομίζω πως έχει κανείς ασχοληθεί, σοβαρά, με αυτό το φαινόμενο αυτό.» 

Οι περισσότερες από τις πέτρες που βρέθηκαν στην αμμώδη περιοχή προέρχονται από μια τοποθεσία που λέγεται Ρεϊστρακ Πλάγια, όπου το έδαφος είναι ιδιαίτερα επίπεδο. 

Οι κλιματολόγοι πιστεύουν πως το φαινόμενο αυτό θα πάψει να υπάρχει με την πάροδο του χρόνου καθώς η θερμοκρασία του πλανήτη ανεβαίνει. 

«Ο πάγος που δημιουργείται στην υγρή άμμο σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους δίνουν ώθηση στις πέτρες αυτές ώστε να μετακινούνται συνέχεια».

Μαρια Γεωργακη : Η συντροφος του Παντελιδη τα εξωδικα και η στεναχωρια!


Δεν είναι και λίγο πράγμα ξαφνικά να σε ψάχνουν όλοι..


Δεν είναι και λίγο να βλέπεις την εικόνα σου να φιγουράρει σε sites και εφημερίδες.
Η Μαρία Γεωργάκη, η σύντροφος του Παντελή Παντελίδη βρέθηκε δύο μέρες τώρα στο μάτι του κυκλώνα. Και όχι τυχαία..

Υπάρχει μεγάλη περιέργεια  για την προσωπική ζωή του νεαρού καλλιτέχνη και το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον είναι δικαιολογημένο. Έλα όμως που το κορίτσι δεν ήταν έτοιμο γι΄αυτό. Αποτέλεσμα;

Να έχει στεναχωρηθεί πολύ, να νιώθει προδομένη και να ανησυχεί. Αυτός είναι και ο λόγος που χθες αποκάλυψε σε φίλους την πρόθεσή της να στείλει εξώδικα. Στο τέλος της ημέρας όμως το μετάνιωσε.


Αποφάσισε να σταματήσει να εκθέτει τον εαυτό της στα μπουζούκια και σε δημόσιες εμφανίσεις για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. Εντυπώσεις που θα κάνουν κακό στην εικόνα του Παντελή Παντελίδη. Για να δούμε…θα το τηρήσει;

Πληροφορίες αναφέρουν πώς το κορίτσι μπορεί να δουλεύει ως Barwoman μπορεί να γνωρίζει πολύ κόσμο αλλά με την συγκυρία αυτή αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα στους «κολλητούς» της. Άλλωστε η ζήλεια και ο φθόνος είναι στοιχεία που αναδύονται όταν κάποιος προβάλλεται. Και τα εισπράττει κανείς όταν ξεχωρίζει. Καλώς ήρθες Μαρία στον κόσμο του θεάματος!
Πηγή: nassos.blog


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger