Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι Ρώσοι διαφημιστές, δύο εκατομμύρια χρόνια μπροστά…

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013



Η αρχική σκέψη είναι “πως θα διαφημίσεις γάλα σε ανδρικό κοινό”. Το αποτέλεσμα, δικαιώνει τις αρχικές προσδοκίες. Και να μην έπινα γάλα, θα ξεκινούσα. Η δουλειά είναι της Alena Nikiforov.

Παρακάτω,οι φωτογραφίες που προέκυψαν από τη διαφημιστική καμπάνια.
Θυμίζω, για γάλα.

Την ευχαριστούμε.







youropia.gr

Πόσα παίρνει μηνιάτικο η Ελένη Μενεγάκη;



Οι τρελοί μισθοί, για την Μενεγάκη συνεχίζονται.Και όποιος θέλει ας μην τους δώσει...

Η Ελένη παίρνει 110 ευρώ το λεπτό... Δηλαδή κάθε μήνα 80.000 ευρώ!!!!

planet-greece

Σημάδια απιστίας .. εσύ τα βλέπεις;


Πόσες φορές μπορεί να είδαμε διάφορες συμπεριφορές από τον σύντροφο μας και μας έβαλε σε σκέψεις. Κατά πόσο είναι αληθινός. 

Πόσες φορές πέρασε από το μυαλό σας η φράση «Μήπως  με απατάει;». Κορίτσια είναι πολύ δύσκολο να δεχτούμε ότι μας απάτησαν .Είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι ο άνθρωπος τις ζωής σου σε πρόδωσε αλλά θα πρέπει να ξέρουμε. 
Υπάρχουν σημάδια που μαρτυρούν μια πιθανή τέτοια κατάσταση χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι ισχύουν για όλους τους ανθρώπους, για όλες τις σχέσεις-γάμους –καταστάσεις.
Κάποια από αυτά  είναι τα εξής:
1) Ξαφνικά αρχίζει να προσέχει τον εαυτό του περισσότερο. Γράφετε γυμναστήριο ενδιαφέρετε περισσότερο από ότι συνήθως για το τι θα φορέσει πως φαίνεται ,εάν είναι ωραίος .Αγοράζει  και φοράει άρωμα ενώ τόσα χρόνια δεν «καίγονταν» να βάλει κιόλας.
2) Εξαφανίζεται για ώρες. Πόσες φορές των έχεις πάρει και ξαναπάρει τηλέφωνο και δεν το σηκώνει για ώρες. Και μετά από τόσες ώρες εμφανίζεται επιτέλους και λέει ότι είχε δουλειά ή δεν το άκουγε ή κοιμόνταν και το είχε στο αθόρυβο. Και συν το ότι σου κάνει σκηνή που των πείρες τόσες φορές τηλέφωνο. Και αυτό ξέρεις…για να τραβήξει την προσοχή σου σε αυτό και να «ξεχάσεις» το ότι τόσες ώρες σε έγραφε.
3) Αδιαφορία. Αδιαφορεί για σένα ,τι κάνεις πως περνάς, αν είσαι καλά, τα πιθανά πράγματα που σε απασχολούν. Σε θυμάται όποτε των βολεύει αυτών  και αδιαφορεί για τα προβλήματα που έχετε στην σχέση και δεν τον ενδιαφέρει να λυθούν.
4) Ξοδεύει χρήματα για λόγους ανύπαρκτους και εννοείτε στην αρχή δεν το κατάλαβες αλλά κάποια στιγμή πόσο να κρυφτεί και ειδικά αν μένετε στο ίδιο σπίτι.
5) Αλλαγή ερωτικής διάθεσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να είναι προς το «κακό» η αλλαγή, αλλά μπορεί να είναι και προς το «καλό».
6) Όταν είστε μαζί χαμηλώνει το κινητό  ή το έχει πάντα στην τσέπη του λες και είναι χρυσός ή βάζει κωδικό στο κινητό του. Και αν δεν είχε τίποτα να κρύψει κορίτσια γιατί κάνει σαν τρελός; Γιατί κάνει σκηνή ολόκληρη όταν αγγίζεις  το κινητό του;
7) Αποφεύγει να μένετε μόνη σας. Κανονίζετε να βγείτε και  εννοείτε ότι πάντα θα είστε με παρέα. Πόσες φορές ακούσατε την φράση «Τι θα κάνουμε μόνοι μας έξω;» και ενώ είστε έτοιμη να σκάσετε από τα νεύρα σας για την βλακεία μου «αμόλησε» αποφασίζετε να μην το σχολιάσετε και κανονίζετε με παρέα.
Αυτές μπορεί να είναι κάποιες ενδείξεις ότι πιθανών σε απατά. Σίγουρα δεν μπορείς να ξέρεις εάν δεν δεις κάτι με τα μάτια σου και σίγουρα δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι για να ισχύει για όλους. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι για να κρατήσεις μια σχέση, ένα γάμο απαιτείται μεγάλη δύναμη, υπομονή, εφευρετικότητα, καθημερινό αγώνα. Και όλα αυτά γιατί για  την αγάπη δίνουμε  εξετάσεις κάθε μέρα .Και εάν τα περισσότερα αποτελέσματα μας δεν είναι καλά μάλλον κάτι κάνουμε λάθος.

http://www.dynamikhgynaika.gr

Βάζει Nutella στα οπίσθια γυναικών και... (βίντεο)



Ξέρουμε πώς θα εμφανιστεί η Κατερίνα Στικούδη απόψε στο Όλα! Φωτογραφίες


Καλεσμένη απόψε το βράδυ στο Όλα είναι η Κατερίνα Στικούδη για να μιλήσει μεταξύ άλλων και για το πολυαναμενόμενο single της Ψηλά Τακούνια. Θυμάσαι που είχαμε δει πριν λίγες μέρες τα γυρίσματα του video clip!

Οι στιλίστες της Μιχάλης Τσούκας και Μάριος Κυπριώτης επέλεξαν για ακόμα μια φορά Έλληνες σχεδιαστές για την εμφάνισή της. Η Κατερίνα στην αποψινή εκπομπή θα φορέσει μια μοναδική δημιουργία Konstantinos Melis by Laskos από τη νέα τους κολεξιόν, ενώ τα δαχτυλίδια που επέλεξε η τραγουδίστρια είναι Άννα Μαρία Μαζαράκη.

Το look συμπλήρωσε ένα ζευγάρι φούξια γόβες Steve Madden. Όπως πάντα το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Βάσω Νακοπούλου και το μανικιούρ η Άννα Αλμπάνη!



http://www.tlife.gr

Πώς να καθυστερήσετε τα γηρατειά



Το γήρας είναι μια αναπότρεπτη διαδικασία, από την οποία κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει. Η κάθε ανάσα που παίρνουμε μας οδηγεί σταδιακά προς το γήρας καθώς προκαλεί οξείδωση των κυττάρων.

 Το ερώτημα είναι αν μπορεί να παρέμβει η επιστήμη ώστε να καθυστερήσει αυτή τη διαδικασία. Η απάντηση φαίνεται πως κρύβεται στην άσκηση και κυρίως στη διατροφή που περιέχει ικανές ποσότητες αντιοξειδωτικών.

"Οι περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι γερνούν βλέποντας την επιδερμίδα τους. Αυτό, όμως, είναι μόνο η επιφάνεια. Το δέρμα είναι ο καθρέφτης του οργανισμού. Ένας υγιής άνθρωπος έχει υγιή κύτταρα και όταν τα κύτταρα είναι υγιή, είναι υγιές και το δέρμα" επισημαίνει, μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, η ειδικευμένη σε θέματα αντιγήρανσης γιατρός, Ιωάννα Αρσενοπούλου. 

"Θεωρώ πως ένα πολύ - πολύ γερασμένο δέρμα δεν συμβαδίζει με έναν πολύ υγιή οργανισμό. Η διατροφή είναι ένας από τους δύο σημαντικούς παράγοντες, με τους οποίους μπορούμε να παρέμβουμε - όσο μπορούμε να παρέμβουμε - για να κρατήσουμε το σώμα μας υγιές, χωρίς φάρμακα, με φυσικούς τρόπους. Ο άλλος τρόπος είναι η άσκηση - η ελάχιστη άσκηση ή κίνηση. Για να μην τρομάζουμε τον κόσμο: δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει κανείς στο γυμναστήριο και να αθλείται με ειδικά όργανα. Απαραίτητο είναι να κινείται το ανθρώπινο σώμα. Η καθιστική ζωή είναι πολύ σημαντικός επιβαρυντικός παράγοντας για την υγεία. Θα πρέπει ο καθένας να βρει τρόπο να κινείται είτε περπατώντας, είτε ανεβοκατεβαίνοντας γρήγορα τις σκάλες, είτε πηγαίνοντας καθημερινά μια μεγάλη βόλτα ή, στην καλύτερη περίπτωση, γυμναζόμενος μια ώρα την ημέρα στο γυμναστήριο" αναφέρει η κ. Αρσενοπούλου.

Πέρα απ' αυτό, όμως, η διατροφή είναι ένας σημαντικός παράγοντας καθυστέρησης της γήρανσης. Η κλασική παροιμία ότι, "είμαστε αυτό που τρώμε", είναι αλήθεια. 

"Η διατροφή έχει πολύ σημαντική σχέση με το γήρας. Στην Ελλάδα, οι ενήλικες αλλά και τα παιδιά τρώνε πολύ μεγάλες ποσότητες υδατανθράκων - πολλά μακαρόνια, πολλά ψωμιά - και πάρα πολλή ζάχαρη που είναι, κατά τη γνώμη μου, η πρώτη αιτία νόσησης από τη διατροφή. Και τρώνε λιγότερο θρεπτικές τροφές, όπως είναι τα ψάρια, τα φρούτα και ειδικά τα λαχανικά" συνεχίζει η κ. Αρσενοπούλου.

Εκείνο που συνιστά είναι η κατανάλωση 2 - 3 φρούτων την ημέρα και όχι μεγαλύτερη ποσότητα. "Κάποιοι τρώνε δύο κιλά φρούτα, αυτό δεν είναι σωστό. Τα φρούτα δεν πρέπει να καταναλώνονται σε μεγάλες ποσότητες επειδή περιέχουν φρουκτόζη και όταν τα τρώει κανείς λειτουργούν σαν να τρώει πολλή ζάχαρη. Το σωστό είναι 2 - 3 φρούτα την ημέρα" προσθέτει. 

Συνιστά, επίσης, κατανάλωση λελογισμένης ποσότητας κρέατος και κορεσμένων λιπαρών που βρίσκονται στο γάλα και στα κρέατα, αλλά όχι αποφυγή. Κι ακόμη, κατανάλωση μετρημένης ποσότητας ζυμαρικών και ψωμιού ολικής άλεσης μέσα στην ημέρα. Εκείνο το οποίο "απαγορεύεται", σύμφωνα με την κ. Αρσενοπούλου, είναι η κατανάλωση ζάχαρης.

"Δεν υπάρχει καθόλου ανάγκη για ζάχαρη. Αν θέλει κανείς να φάει κάτι γλυκό, καλύτερα να φάει δυο ξερά σύκα που σίγουρα είναι πιο υγιεινά από το να φάει μια πάστα. Η απόλαυση είναι θέμα εγκεφάλου. Η ζάχαρη έχει μια εθιστική ιδιότητα. Όλα είναι θέμα συνήθειας της γλώσσας, συνήθειας των ερεθισμάτων που στέλνει η γλώσσα στον εγκέφαλο. Αν κόψει κανείς τη ζάχαρη, μπορεί να δυσκολευτεί για μία ή δύο εβδομάδες, αλλά μετά η ζάχαρη θα του φαίνεται σαν δηλητήριο στη γλώσσα" λέει.

Η απάντηση που δίνει στο ερώτημα αν υπάρχουν τροφές που έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες, είναι η εξής:

"Τα αντιοξειδωτικά θεωρείται ότι έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες γιατί η οξείδωση στα κύτταρα είναι μια διαδικασία που επιφέρει γήρανση και η οποία είναι αναπόφευκτη διότι συντελείται με την αναπνοή. Υπάρχουν κάποιες τροφές που περιέχουν βιταμίνες. Οι βιταμίνες που έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες είναι η βιταμίνη C, η βιταμίνη Ε και η βιταμίνη Α, η β καροτένη. Αυτές μπορούμε να τις προσλάβουμε τρώγοντας αρκετά ωμά λαχανικά, γιατί όταν τα βράζουμε καταστρέφονται τα περισσότερα οφέλη, ψάρια αλλά και αβγά. Το αβγό είναι μια πολύ καλή αντιγηραντική τροφή, η οποία όμως είναι πολύ παρεξηγημένη. Είναι καλή τροφή ακόμη και γι' αυτούς που έχουν χοληστερίνη. Δυστυχώς, οι άνθρωποι στερηθήκαν τα αβγά, νομίζοντας τόσα χρόνια ότι βλάπτουν. Αυτό δεν ήταν σωστό. Το αβγό μπορούμε να το τρώμε άφοβα, εκτός αν υπάρχουν ειδικά προβλήματα και ο γιατρός το απαγορεύσει" απαντά η κ. Αρσενοπούλου.

Ο ιδανικός τρόπος πρόσληψης αντιοξειδωτικών είναι η κατανάλωση ωμών φρούτων και λαχανικών, τα οποία υπάρχουν άφθονα στη χώρα μας, ενώ η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής τα οποία περιέχουν αντιοξειδωτικά θα πρέπει να αποφεύγεται.

"Η δυνατότητα απορρόφησης από τον οργανισμό των θρεπτικών συστατικών είναι πολύ μεγαλύτερη, όταν τα παίρνουμε από την τροφή και όχι από συμπληρώματα. Έχουν γίνει πάρα πολλές μελέτες που έδειξαν ότι τα συμπληρώματα σε μεγάλες δόσεις είναι βλαβερά και, μάλιστα, κάποιες μελέτες έχουν δείξει ότι αυξάνουν την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει κάποιος που δεν τρέφεται σωστά να νομίζει ότι θα αναπληρώσει, παίρνοντας μια μεγαβιταμίνη ή ένα συμπλήρωμα διατροφής που έχει περιέχει μεγάλες ποσότητες αντιοξειδωτικών. Είναι λάθος να παίρνει κανείς από μόνος του συμπληρώματα διατροφής. Φυσιολογικές δόσεις συμπληρωμάτων μπορούν να λαμβάνονται μόνο με ιατρική παρακολούθηση, με συνταγή γιατρού δηλαδή. Την ποσότητα αντιοξειδωτικών που χρειάζεται κανείς, μπορεί να την προσλάβει καταναλώνοντας 7 - 9 μικρές μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα" εξηγεί η κ. Αρσενοπούλου.

ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ Αντιδρά αν ανεβάσετε στο Facebook συγκεκριμένες φωτογραφίες



Ανεβάστε στο Facebook ό,τι θέλετε εκτός από αυτά. Η ίδια το ζήτησε μέσα από το προσωπικό της προφίλ.

Και δεν έχει και άδικο. Είναι πρόκληση για τέτοιες εποχές.

"προτείνω να μην ανεβάζουμε προκλητικά εδέσματα κ γλυκά οταν ξέρουμε πως μικρά παιδιά λιποθυμάνε απο πείνα... και  για μένα ισχύει ... Μ 'αυτά και με  εκείνα να περάσετε χαρούμενο τριήμερο." , έγραψε η Ρούλα στο Facebook.


Ανάγκαζαν σκυλιά να καταπίνουν ναρκωτικά και μετά τα έσφαζαν!



Ένα διεθνές δίκτυο trafficking ναρκωτικών ανάγκαζε σκυλιά να καταπίνουν σακούλες που περιείχαν κοκαΐνη και ύστερα έσφαζαν ανελέητα τα ανήμπορα ζώα για να τις ανακτήσουν. Οι κακοποιοί χρησιμοποιούσαν κυρίως Λαμπραντόρ και Μεγάλους Δανούς για να διακινούν τα ναρκωτικά.
Η αστυνομία της Ιταλίας ανακοίνωσε πως συνέλαβε 75 ανθρώπους, που δραστηριοποιούνταν στη Βόρεια Ιταλία και τη Ρώμη, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν τα σκυλιά για τις παράνομες δραστηριότητές τους, ενώ εντόπισαν τουλάχιστον 50 νεκρά ζώα.
Τα σκυλιά κατάπιναν με τη βία σακουλάκια, τα οποία περιείχαν 1.3 κιλά κοκαΐνη έκαστο, όπως ανέφερε το ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA. Όταν η συμμορία ήθελε να ανακτήσει τα σακουλάκια, έσφαζε τα σκυλιά, παίρνοντας τα αιματοβαμμένα σακουλάκια.
Οι κακοποιοί τίθενται αντιμέτωποι πλέον με την ιταλική δικαιοσύνη, με τις κατηγορίες που τους βαραίνουν να περιλαμβάνουν τη διακίνηση ναρκωτικών, τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, την κατοχή παράνομων όπλων και την κακοποίηση ζώων.

http://www.koolnews.gr

H εντυπωσιακή αλλαγή της Μαριέττας Χρουσαλά!



Φαίνεται πως ο Δημήτρης Γιαννέτος έχει βαλθεί να αλλάξει όλες του τις φίλες. 

Χθες η Δέσποινα Βανδή, σήμερα η Μαριέττα Χρουσαλά.

Της έκανε περισσότερες ξανθές ανταύγειες και της έκοψε τα μαλλιά της φιλαριστά.

Εκείνη πολύ χαρούμενη και ανανεωμένη με το νέο look, ανέβασε τη φωτογραφία της με τον καλό της φίλο και hair stylish Δημήτρη Γιαννέτο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και του έγραψε :

«Σε ευχαριστώ για τα καινούργια μου μαλλάκια!!! You are the best!»

Δείτε τις φωτογραφίες..



ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ το 2013: Παιδάκι «ζει» από τα σκουπίδια!



Βαθύτατη θλίψη και οργή προκαλεί η εικόνα ενός ανήλικου παιδιού που τρώει από τα σκουπίδια!

Το ανήλικο παιδάκι «βουτάει» μέσα στον κάδο απορριμμάτων προκειμένου να βρει κάτι για φαγητό… ενώ ακριβώς δίπλα του ο πατέρας του μαζεύει ότι αποφάγια έχουν πέσει από τον κάδο ή ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει για να «χορτάσει τη πείνα» τη δική του και της οικογένειάς του.

Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι ακριβώς από δίπλα περνά συνέχεια κόσμος, αυτοκίνητα, και όλοι κάνουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα!

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των κατοίκων στα Τρίκαλα: «είναι η πολλοστή φορά που βλέπουμε τέτοιες εικόνες στα Τρίκαλα, έχουμε, δυστυχώς, συνηθίσει τις σκηνές φτώχειας και στα Τρίκαλα, οπότε... τις προσπερνάμε».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όλο και περισσότερες είναι οι αιτήσεις στο Κοινωνικό και στο Ενοριακό Παντοπωλείο, από ανθρώπους… υπεράνω κάθε υποψίας, ανθρώπους που είχαν καταστήματα, υπήρξαν έμποροι, οικογενειάρχες στη πόλη αυτή.

Ρωσία: Δύο γυναίκες για κάθε άνδρα!



Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας (Rosstat), οι γυναίκες στη Ρωσία υπερτερούν των ανδρών 16,2%.

Παρά το γεγονός, ότι οι γεννήσεις αγοριών και κοριτσιών στη Ρωσία είναι περίπου ισάριθμες, το ποσοστό πρόωρων θανάτων των ανδρών της χώρας είναι υψηλό.

Ο μέσος όρος ζωής των Ρωσίδων είναι τα 73 χρόνια, ενώ για τους άνδρες είναι τα 60 χρόνια. Σήμερα, ένας στους οκτώ Ρώσους πολίτες - 12,8% - είναι ηλικίας 65 ετών και άνω, ενώ σ’ αυτή την ηλικιακή ομάδα για κάθε άνδρα αντιστοιχούν περισσότερες από δύο γυναίκες.

eglimatikotita.gr

Μεγαλώνει το ενδιαφέρον για νέες καλλιέργειες στην Ελλάδα



Σε μία εποχή που γίνονται προσπάθειες να μετατραπεί η ελληνική γεωργία σε έναν από τους μοχλούς εξόδου της Ελλάδας από την κρίση, ζητούμενο είναι η οργάνωσή του συγκεκριμένου τομέα σε στέρεες και υγιείς βάσεις μέσα από τη συνεργασία και την ειδίκευση.
Το ενδιαφέρον για τις νέες καλλιέργειες είναι μεγάλο σε όλη τη χώρα. Διοργανώνονται παντού ημερίδες για τα αρωματικά φυτά και τις νέες καλλιέργειες, με ιδιωτική πρωτοβουλία, ή με πρωτοβουλία ερευνητικών κέντρων σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές.
«H δημιουργία ομάδων ή συνεταιρισμών καλλιεργητών, η τεχνογνωσία των ειδικών, ο καταμερισμός ειδικοτήτων, είναι από τις πιο βασικές προϋποθέσεις για να μπορέσουν οι καλλιεργητές να οργανώσουν σωστά την καλλιέργεια, την παραγωγή και την επεξεργασία – μεταποίηση, καθώς και τη διάθεση των προϊόντων. Ένας αγρότης – καλλιεργητής δεν μπορεί να ανταποκριθεί μόνος του σε αυτή την πρόκληση», υπογραμμίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δρ. βοτανολόγος- γεωπόνος ΑΠΘ Νίκος Σαμαρίδης, που συμμετείχε και συντόνισε τη συζήτηση «Καλλιέργεια, τυποποίηση και αξιοποίηση λειτουργικών προϊόντων πρωτογενούς τομέα».
«Τα παραδείγματα της αποτελεσματικής συνεργασίας είναι πολλά», λέει ο δρ. Σαμαρίδης, «μία ομάδα ενός γιατρού, ενός φαρμακοποιού, ενός γεωπόνου στην Κοζάνη ασχολείται με την επεξεργασία αιθέριων ελαίων. Στην Αμαλιάδα, έχουν φυτώριο ένας γεωπόνος, ένας τεχνολόγος γεωπόνος και μία οικονομολόγος, και μάλιστα συγγενείς, μια ιδιότητα που έχει τη δική της σημασία, ιδιαίτερα στη χώρα μας, όπου πολλοί είναι αυτοί που καλούνται να διαχειριστούν κοινές κληρονομιές».
«Στην Κρήτη, η μελέτη όλων των παραγόντων της καλλιέργειας – παραγωγής καλλωπιστικών φυτών (Πρωτέας), μετά από επισήμανση κάποιων λαθών, οδήγησε σε μια πολύ επιτυχημένη επιχειρηματική ανθοκομία στην Ιεράπετρα».
Σύμφωνα με τον δρ. Σαμαρίδη, ιδιαίτερα «η καλλιέργεια των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών και των πολυδύναμων θαμνόφυτων, ελληνικών και εισαγόμενων, είναι πολύ σημαντική γιατί είναι με μηδενικό οικολογικό αποτύπωμα και υπηρετεί την αειφορία της φύσης».
Σε όλη τη χώρα πραγματοποιούνται εργαστήρια μετεκπαίδευσης-επιμόρφωσης, σεμινάρια, ημερίδες, όμως, τα κοστολόγια συμμετοχής είναι υψηλά και σύμφωνα με τον δρ. Σαμαρίδη πρέπει να γίνουν πιο προσιτά. Αναφορικά με τη χρησιμότητά τους, αναφέρει ότι «έχει πολύ μεγάλη σημασία να γίνεται καταγραφή του ντόπιου επιστημονικού προσωπικού, γεωπόνοι από τον ίδιο νομό να καθοδηγούν τους νέους αγρότες, με ειδική τεχνογνωσία. Να μαθαίνουν για παράδειγμα, ότι τα αρωματικά φυτά χρειάζονται τις κατάλληλες εδαφοκλιματικές συνθήκες, δηλαδή εύκρατο μεσογειακό κλίμα, εδαφικές εκτάσεις σε ημιορεινές ή ορεινές περιοχές. Να αποφεύγουν λάθη και αποτυχίες. Πρώτα, να γίνεται η επιλογή της περιοχής, να ακολουθούν η επιλογή του ντόπιου γεωπόνου και η επιλογή των φυτικών ειδών της καλλιέργειας. Στη συνέχεια, από τους συμμετέχοντες στην ομάδα, να γίνεται επιμερισμός των ευθυνών, οι γεωπόνοι να ηγούνται της καλλιέργειας, άλλοι συμμετέχοντες μετά από επιμόρφωση, να συμβάλλουν στην επεξεργασία, την τυποποίηση και την προώθηση των προϊόντων».
Πολύ σημαντική είναι επίσης η εκπαίδευση των υποψηφίων καλλιεργητών που θα ασχοληθούν με τις νέες καλλιέργειες. Ο δρ. Σαμαρίδης προτείνει «να δημιουργηθούν επιδοτούμενα σεμινάρια, μέσω ΟΑΕΔ – ΕΕ, για ανέργους, και επιδοτούμενα χρηματοδοτικά προγράμματα, μέσω ΕΣΠΑ, για παραγωγή, εγκατάσταση και επεξεργασία δευτερογενών προϊόντων, πχ εξαγωγή αιθέριων ελαίων από αρωματικά φυτά που προσδίδουν υψηλή προστιθέμενη αξία στο αρχικό φυτικό προϊόν».
Τα παραπάνω αποτέλεσαν θέμα συζήτησης του 2ου συνεδρίου «Νέες Καλλιέργειες – προοπτικές και δυνατότητες», που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Μαρτίου, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο – Ελληνικό Αθηνών.
Το συνέδριο παρακολούθησαν άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, όχι μόνο καλλιεργητές, αλλά και επιστήμονες όπως μηχανολόγοι, βιολόγοι, ηλεκτρονικοί κα, που λόγω των σπουδών τους μπορούν να προσφέρουν πολλά σε έναν τομέα που έχει ανάγκη τη γνώση και την ειδίκευση για να αναπτυχθεί.
Oι περισσότεροι από τους επισκέπτες του συνεδρίου ήθελαν να μάθουν τα πάντα για τις νέες καλλιέργειες, με στόχο να κάνουν ασφαλείς επιλογές, να μην κάνουν λάθη, να ελαχιστοποιήσουν το ενδεχόμενο μιας χαμένης επένδυσης,
Οι θεματικές ενότητες που συζητήθηκαν στο συνέδριο ήταν: «οι βιοδυναμικές καλλιέργειες (στέβια), τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά και θάμνοι (κράνια, μύρτιλος), τα φυτώρια πολλαπλασιαστικού υλικού (ελιές, ροδιά), οι προοπτικές – προώθηση και marketing παραγόμενων φυτικών προϊόντων, τα εναλλακτικά καύσιμα (βιοκαύσιμα-αγκινάρα), οι μικροκαλλιέργειες μανιταριών και σαλιγκαριών και η αγροτική επιχειρηματικότητα, νέες καλλιέργειες και μεσογειακή διατροφή».
Κύριοι ομιλητές – εισηγητές ήταν καθηγητές Πανεπιστημίου, ειδικοί ερευνητές του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, ειδικοί επιστήμονες (βιοτεχνολόγοι, γεωπόνοι, εκπρόσωποι συνεταιρισμών αγροτών) από όλη την Ελλάδα (Λέσβο, Κρήτη, Πάτρα, Θεσσαλία, Μακεδονία, κ.α). Στην επιστημονική – οργανωτική επιτροπή συμμετείχαν ειδικοί επιστήμονες, όπως επιστημονικοί συνεργάτες του Ινστιτούτου ΕΚΕΦΕ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, του Ινστιτούτου ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ (π.ΕΘΙΑΓΕ), της ΠΕΝΑ (Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών), βοτανολόγοι – γεωπόνοι Α.Π.Θ.

http://www.koolnews.gr

Bία στα γήπεδα και τρόποι αντιμετώπισης της (βίντεο)

Bία στα γήπεδα και τρόποι αντιμετώπισης της

Από μεταπτυχιακή εργασία φοιτητή (Kyriakos Christou).

Πιστεύω οτι αξίζει να το προωθήσουμε γιατί είναι ενα πρόβλημα που μαστίζει όχι μόνο την χώρα μας αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.



Τι είναι το Σύνδρομο Στοκχόλμης: Όταν το θύμα αγαπάει τον θύτη του;



Όλοι έχουμε ακούσει κατά καιρούς για το περίφημο “Σύνδρομο της Στοκχόλμης” Τι ακριβώς είναι αυτή η κατάσταση, πότε και πως εμφανίζεται; Γιατί το θύμα φτάνει σε σημείο να ενδιαφέρεται ή και να αγαπάει τον θύτη του, ενώ θα έπρεπε κανονικά να τον μισεί;  

Το Σύνδρομο της Στοκχόλμης είναι μια σύνθετη ψυχολογική κατάσταση κατά την οποία ο όμηρος αρχίζει και τρέφει συναισθήματα συμπάθειας ή/και αγάπης προς τους απαγωγείς του. Το σύνδρομο πήρε το όνομά του μετά από μια ληστεία τράπεζας στη Στοκχόλμη της Σουηδίας το 1973. 

Είναι ένα παράδειγμα αμυντικού μηχανισμού, στο οποίο το άτομο αναπτύσσει συναισθηματική προσκόλληση με το πλησιέστερο ισχυρό ενήλικα - το θύμα επιλέγει να παραμείνει πιστός στο θύτη του.

Οι άνθρωποι που πάσχουν από το σύνδρομο της Στοκχόλμης έχουν συμπτώματα παρόμοια με τους ανθρώπους που υποφέρουν από διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD), όπως εφιάλτες, δυσκολία συγκέντρωσης, σύγχυση, αυξημένη δυσπιστία, και δυσάρεστες αναδρομές στο παρελθόν.

Σήμερα οι αναφορές στο Σύνδρομο της Στοκχόλμης έχουν επεκταθεί πέρα από τις γνωστές περιπτώσεις θυμάτων απαγωγών ή ομηρίας. Έτσι, χαρακτηριστικά αυτού του Συνδρόμου βλέπουμε ακόμα και σε περιπτώσεις αρρωστημένης σχέσης συζύγων, «ανεξήγητες» σχέσεις που δημιουργούνται με κοινούς εκβιαστές, με εμπόρους ναρκωτικών, ή ακόμα και σε περιπτώσεις με πρωταγωνιστές πόρνες και τους προαγωγούς τους κλπ. Ακόμα και στην σύγχρονη πολιτικο-οικονομική ιστορία της Ελλάδας, κάποιοι οικονομικοί αναλυτές θα κάνουν συγκρίσεις με την ψυχοπαθολογία που αναπτύσσεται στο Σύνδρομο της Στοκχόλμης.


Τα συστατικά και η εξέλιξη του συνδρόμου της Στοκχόλμης
Τα κοινά συμπτώματα περιλαμβάνουν:
- Το Θύμα έχει θετικά συναισθήματα προς το θύτη
- Το Θύμα έχει αρνητικά συναισθήματα προς την οικογένεια, τους φίλους του, ή τις Αρχές
- Ο Θύτης αναπτύσσει θετικά συναισθήματα προς το Θύμα
- Το Θύμα υποστηρίζει ή βοηθά το Θύτη
Τα στάδια στην εξέλιξη του συνδρόμου περιλαμβάνουν:
Το θύμα αποσυνδέεται από το τεράστιο προσωπικό άγχος επιβίωσης που βιώνει, εξαιτίας της τρομοκρατίας που εξασκεί ο θύτης. Το θύμα αρχίζει να συμφωνεί με τις απόψεις και θέσεις του θύτη και υιοθετεί ορισμένες πτυχές της δικής του προσωπικότητας. Με τον τρόπο αυτό, το θύμα αρχίζει να μαθαίνει πώς να κατευνάσει και να ευχαριστήσει τον θύτη, ώστε να διασφαλίσει ευνοϊκή μεταχείριση. Μετά από λίγο το θύμα αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι ο θύτης του έχει όμοια ανθρώπινα χαρακτηριστικά όπως όλοι οι άλλοι άνθρωποι που γνωρίζει. Σε αυτό το σημείο το θύμα θα αρχίσει να βλέπει το θύτη του ως μικρότερη απειλή. Μερικά θύματα μπορούν να μοιράζονται ακόμη και προσωπικές πληροφορίες σε μια προσπάθεια να εγκαταστήσουν δεσμό με τον θύτη τους και να προκαλέσουν τον οίκτο του. Αυτός ο εγκαθιστάμενος δεσμός, προκαλεί με τη σειρά του αντικρουόμενα συναισθήματα (π.χ., οργή και οίκτο) και παράλογη ανησυχία για την κατάσταση του θύτη. Το θύμα μπορεί να αγνοήσει ακόμη και τις δικές του ανάγκες.
Μόλις το τραυματικό συμβάν λήξει, ωστόσο, το θύμα δυσκολεύεται να αποκαταστήσει τον συναισθηματικό του κόσμο και να απομονώσει / απορρίψει τα θετικά συναισθήματα που του έχουν ήδη δημιουργηθεί για τον θύτη του.

Τέσσερις συνθήκες είναι παρούσες ως θεμέλιο για την ανάπτυξη του Συνδρόμου της Στοχόλμης:
1.- Αντιληπτή ή πραγματική απειλή για την σωματική ή ψυχολογική ακεραιότητα του ατόμου και η ισχυρή πεποίθηση ότι ο δράστης θα πραγματοποιήσει τις απειλές του. Σε αυτό περιλαμβάνονται:
- Διαβεβαιώσεις του Θύτη προς το Θύμα ότι μόνο η συνεργασία του τελευταίου θα εξασφαλίσει την ακεραιότητα του ίδιου, της οικογένειας του ή των φίλων του.
- Ο Θύτης αναφέρει ιστορίες ή διηγήσεις Βίας, στις οποίες υπήρξε πρωταγωνιστής για να υπενθυμίσει στο θύμα ότι οι συνέπειες είναι σίγουρες εάν δεν συνεργαστεί.
- Μπορεί να είναι πράγματι γνωστό κάποιο ιστορικό Βίας, που οδηγεί το θύμα να πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι ένας επόμενος στόχος.
2.- Επίδειξη μιας μικρής καλοσύνης ή κάποιων υποχωρήσεων από τον θύτη προς το θύμα.
- Σε ορισμένες περιπτώσεις, μικρές χειρονομίες «καλοσύνης», όπως το να επιτρέψει ο δράστης στο θύμα μια επίσκεψη στο μπάνιο ή την παροχή τροφής / νερού είναι αρκετό για να αλλάξει την αντίληψη του θύματος προς τον θύτη.
- Άλλες φορές πάλι, ένα δώρο (συνήθως παρέχεται μετά από ένα επεισόδιο κακοποίησης), μπορεί να θεωρηθεί ως απόδειξη ότι ο δράστης δεν είναι "τόσο κακός."
3.- Το Θύμα απογυμνώνεται από το να έχει άλλες εναλλακτικές.
Τα θύματα έχουν την αίσθηση ότι είναι πάντα υπό στενή παρακολούθηση και εποπτεία. Για την επιβίωσή τους, αρχίζουν να υιοθετούν την οπτική του θύτη τους. Αυτή η ανάγκη επιβίωσης και η ταύτιση με τον Θύτη, μπορεί να γίνει τόσο έντονη που το θύμα αναπτύσσει θυμό προς εκείνους που προσπαθούν να βοηθήσουν.
Σε σοβαρές περιπτώσεις του Συνδρόμου της Στοκχόλμης το θύμα μπορεί να αισθάνεται ότι η επικίνδυνη κατάσταση που βιώνουν οφείλεται σε δικό τους σφάλμα.
4.- Σαφής και αντικειμενική αδυναμία να ξεφύγουν από την κατάσταση:
Τα θύματα μπορεί να έχουν οικονομικές υποχρεώσεις, δυσβάστακτο χρέος, ή αστάθεια στην ζωή τους, σε σημείο που δεν μπορούν να επιβιώσουν μόνα τους.
Ο δράστης μπορεί να χρησιμοποιεί απειλές συμπεριλαμβανομένης της αρπαγής των παιδιών, δημόσια έκθεση, ή συνεχών παρενοχλήσεων, που το θύμα θα βιώσει πολύ απειλητικές για την ύπαρξη του.

Πώς να βοηθήσετε: Τι πρέπει να κάνετε και τι να μην κάνετε:
Αν και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, υπάρχουν γενικές κατευθυντήριες γραμμές στο πώς να αναγνωρίσετε αν κάποιος δικός σας πάσχει από το σύνδρομο της Στοκχόλμης:
- Στο Θύμα προφανώς έχει δοθεί μια «επιλογή» - ή την αρρωστημένη «σχέση» με τον Θύτη του ή την σχέση με την οικογένεια του. Επειδή το θύμα τελικώς πιστεύει ότι η επιλογή της οικογένειας θα οδηγήσει σε αρνητικές συνέπειες, η οικογένεια έρχεται πάντα δεύτερη.
- Το θύμα μιας τέτοιας κατάστασης είναι έτοιμο να πει ότι η οικογένεια του προσπαθεί να καταστρέψει την υπέροχη "σχέση" που έχει με τον θύτη του. Θυμηθείτε: όσο περισσότερο πιέζουν ψυχολογικά το θύμα, τόσο περισσότερο θα είναι έκδηλη αυτή η αντίδραση του θύματος.
- Ο στόχος σας είναι να παραμείνετε σε επαφή με το θύμα κατά τη διάρκεια της κατάστασης που το άτομο βιώνει. Κρατήστε σύντομη επαφή και στο "παραδοσιακό" ύφος, όπως αναφορές σε διακοπές, γενέθλια και άλλα καθημερινά.
- Πολύ σημαντική είναι η στιγμή που το θύμα θα ζητήσει συμβουλές για την "σχέση" του με το θύτη. Πρέπει να ακούσετε πολύ προσεκτικά και χωρίς πανικό και άγχος και να διαβεβαιώσετε ότι είστε κοντά στους ανθρώπους αυτούς.


Οι αλλεργίες της άνοιξης και πως θα τις αντιμετωπίσεις



Η άνοιξη είναι η εποχή που οι αλλεργίες παρουσιάζουν έξαρση. Κάνοντας μια βόλτα στους δρόμους της πόλης, θα δείτε πολλούς ανθρώπους να έχουν κόκκινα μάτια, να φταρνίζονται και να βρίσκονται -διαρκώς- με ένα χαρτομάντιλο στο χέρι, λόγω του συναχιού δύσκολα σταματά.
Βέβαια, είναι πολύ πιθανό, να είστε και εσείς ένα από τα πολλά «θύματα» των αλλεργιών της άνοιξης, καθώς η πλειοψηφία των ανθρώπων υποφέρει εκείνη την εποχή. Φυσικά, οι αλλεργίες που εμφανίζονται κάθε χρόνο, είναι πολλές και διαφορετικές, με την κάθε μία από αυτές, να έχει τους δικούς τρόπους αντιμετώπισης.
Ποιες είναι οι πιο συχνές αλλεργίες:
• Εποχική αλλεργική ρινίτιδα
Είναι μία από τις πλέον συνηθισμένες μορφές αλλεργίας. Τα βασικά της γνωρίσματα είναι το φτέρνισμα και το μπούκωμα της μύτης, η φαγούρα των ματιών, ενώ μπορεί να υπάρξει και δακρύρροια. Οφείλεται, κυρίως, σε εποχικούς παράγοντες, όπως η γύρη κατά την περίοδο της ανθοφορίας, αλλά μπορεί να οφείλεται σε άλλους παράγοντες, όπως η σκόνη.
Η αλλεργική ρινίτιδα, αποτελεί μια πολύ συχνή νόσο, η οποία και συναντάται σε ποσοστό 7%-16% στον παγκόσμιο πληθυσμό, ενώ έχει παρουσιάσει μεγάλη αύξηση τα τελευταία 30 χρόνια. Παρά το γεγονός πως τις περισσότερες φορές εμφανίζεται για πρώτη φορά κατά το τέλος της εφηβικής ηλικίας, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την κληρονομικότητα.
• Αλλεργικό άσθμα
Είναι μια από τις πλέον δύσκολες μορφές αλλεργίας, καθώς προκαλεί δύσπνοια, βήχα και συριγμό. Τα συμπτώματα αυτά, συνήθως, κάνουν την εμφάνισή τους με μορφή κρίσης. Κατά την έναρξή της, ο ασθενής νιώθει σφίξιμο στο στήθος και παρουσιάζει ξερό βήχα.
Το αλλεργικό άσθμα, πολλές φορές, συνυπάρχει και με άλλους τύπους άσθματος, κάτι το οποίο, επίσης, συνδέεται με την κληρονομικότητα.
Πώς να προστατευτείτε από τις αλλεργίες με φυσικό τρόπο
• Βρείτε τι είναι εκείνο που σας προκαλεί την αλλεργία
Καλό θα ήταν, για να μπορέσετε να προσφέρετε στον οργανισμό σας μια σωστή και αποτελεσματική θεραπεία, να υποβληθείτε στις κατάλληλες εξετάσεις και να βρείτε τι είναι εκείνο που σας την προκαλεί. Συμβουλευτείτε, λοιπόν, τον αλλεργιολόγο σας, ώστε να σας προτείνει τις κατάλληλες εξετάσεις που πρέπει να κάνετε, ώστε να βρείτε την πηγή του «κακού».
• Βοηθείστε τον εαυτό σας με φυσικά συμπληρώματα
Στα άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες, συνήθως, συναντάται έλλειψη βιταμινών –και συγκεκριμένα των- Β6 και Β12. Φυσικά, η Βιταμίνη C είναι, για ακόμη μια φορά, ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες για την αποφυγή των συμπτωμάτων. Έτσι, το να βοηθάτε τον οργανισμό σας με την έξτρα χορήγηση των παραπάνω βιταμινών, μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα, όχι μόνο πριν την εκδήλωση των συμπτωμάτων, αλλά και κατά τη διάρκεια της έξαρσης.
• Μην παραλείπετε την ενυδάτωσή σας
Όσο πιο ενυδατωμένος είναι ο οργανισμός σας, τόσο πιο εύκολα μπορείτε να «καθαρίσετε» τα συμπτώματα των αλλεργιών. Έτσι, αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να πίνετε πολλά υγρά -και κυρίως νερό- τα οποία μπορούν να κρατούν τα κύτταρά σας «ζωντανά» και γεμάτα ενέργεια, ώστε να μπορούν να περιορίσουν τα συμπτώματα των αλλεργιών.
• Πλύσεις στη μύτη σας
Το θαλασσινό νερό ή ο φυσιολογικός ορός, μπορεί να είναι ευεργετικός για εσάς και τη… μύτη σας! Οι πλύσεις με αυτά, μπορούν να καθαρίσουν τη γύρη που έχει μείνει στα ρουθούνια σας (αλλά και τη βλέννα που υπάρχει μέσα σε αυτά) και προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη έξαρση των συμπτωμάτων. Τα συγκεκριμένα σκευάσματα, είναι πολύ εύκολα να τα βρείτε, σε όλα τα φαρμακεία, και το κόστος τους δεν είναι καθόλου μεγάλο. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα γνωστά σπρέι για την αποσυμφόρηση της μύτης σας αλλά δεν θα πρέπει να γίνεται χρήση τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.
• Φροντίστε την καθαριότητα του σπιτιού σας
Ο σωστός καθαρισμός του σπιτιού την εποχή της άνοιξης, είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τη σωστή αντιμετώπιση των αλλεργιών. Η σκόνη που μαζεύεται –αναπόφευκτα- στα διάφορα σημεία του σπιτιού, είναι απολύτως λογικό, να κάνει τα συμπτώματα της αλλεργίας να παίρνουν ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δείξετε και στον καθαρισμό των σεντονιών του κρεβατιού σας, αλλά και ότι άλλο βρίσκεται μέσα στον χώρο στον οποία κοιμάστε και μπορεί να μαζεύει υπερβολική ποσότητα σκόνης.

http://www.koolnews.gr

Απίστευτο: Ισχυρίζεται ότι ο πρώην άνδρας της της έχει κάνει...



Η Mychia Vang από τις ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι ο πρώην σύζυγός της έχει κάνει σε αυτήν και την μητέρα της... ξόρκι!

Η γυναίκα μάλιστα έκανε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία, αναφέρει η Huffington Post.

Οι δυο γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και είναι βέβαιες ότι οφείλονται σε ξόρκια που τους έχει κάνει ο πρώην σύζυγος της 28χρονης.

http://www.newsbomb.gr

Το πιο σπάνιο λουλούδι!



           Θεωρείται το πιο σπάνιο, ανθίζει κάθε 30 χρόνια!


Amorphophallus titanum είναι το ονοματακι του. 

Παρα την εντυπωσιακη του εμφανιση, δεν πλησιαζεται ευοκολα ουτε θα το ηθελε κανεις στο σπιτι του διοτι ... το αρωμα του ειναι ιδιο με το αρωμα του σαπιου κρεατος.. !!!






Η εικόνα για την Κύπρο που σάρωσε τα social media


Μια χιουμοριστική εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου αποτυπώνει όλη την αλήθεια για την Κυπριακή πραγματικότητα.

Ενώ βρισκόμαστε στην δύνη πολύπλοκων και «σοφιστικέ» αναλύσεων για το τι συμβαίνει στην Κύπρο ένας σκιτσογράφος κατάφερε να δώσει μέσα από μια ευφάνταστη  γελοιογραφία τα όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στο νησί και να ταπώσει πολιτικού και οικονομολόγους. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γνωμικό που λέει ότι μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις.

Πήδηξε από παράθυρο για να γλιτώσει τον βιασμό



Βρετανίδα τουρίστρια στην βόρεια Ινδία νοσηλεύεται με τραύματα στα πόδια καθώς πήδηξε από το παράθυρο ξενοδοχείου στην πόλη Αγκρα, όπου βρίσκεται το Ταζ Μαχάλ, προσπαθώντας να γλιτώσει σεxουαλική επίθεση.

Η γυναίκα, περίπου 30 ετών, πήδηξε από τον πρώτο όροφο του κτιρίου όταν δύο άντρες προσπάθησαν να μπουν στο δωμάτιο της τα ξημερώματα.

«Φοβήθηκε, έτρεξε στην άλλη πλευρά του δωματίου και πήδηξε από το παράθυρο», δήλωσε ο διοικητής της τοπικής αστυνομίας Παουάν Κουμάρ.

real.gr

Πώς ο Axl Rose έσπασε τα δόντια ενός θαυμαστή του;


Μια από τις πιο περίεργες μηνύσεις της ζωής του δέχθηκε ο Axl Rose πριν από μερικές μέρες.  Κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Πέρθ της Αυστραλίας ο Axl εκσφενδόνισε το μικρόφωνό του προς το πλήθος, προφανώς χωρίς να το θέλει, με αποτέλεσμα αυτό... να βρει στην οδοντοστοιχία ενός φαν που παρακολουθούσε τη συναυλία.

Ο Darren Wright, όπως λέγεται ο φαν, έσπασε τα δυο του μπροστινά δόντια και τραυμάτισε το στόμα του και ξεκίνησε ήδη την ορθοδοντική του αποκατάσταση ζητώντας φυσικά τα 5.000 δολάρια από τον Axl για τα έξοδα των νοσήλειων. 

"Δεν νομίζω ότι είχε την πρόθεση να το κάνει, αλλά τα ασύρματα μικρόφωνα δεν είναι ελαφριά! Πάλι καλά που δεν μου έκαναν μεγαλύτερη ζημιά. Τουλάχιστον, θέλω κάποιος να πληρώσει για να φτιάξω τα δόντια μου" είπε σε δηλώσεις του το θύμα!

Δημοσίευμα – φωτιά: ΠΡΟΔΟΤΕΣ – Γνώριζαν το κούρεμα και απέσυραν καταθέσεις συνεργάτες του Κύπριου προέδρου


Τα τελευταία 24ωρα δίνουν και παίρνουν οι πληροφορίες που φέρουν συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως και οικονομικούς παράγοντες, να έχουν αποσύρει τις τελευταίες δύο εβδομάδες τεράστια ποσά από κυπριακές τράπεζες και να τα μετέφεραν στο εξωτερικό.

Παρά τις εξ αντιθέτου διαβεβαιώσεις των κυβερνώντων, αυτοί οι άνθρωποι γνώριζαν ότι βρισκόταν στο τραπέζι το επικείμενο “κούρεμα” στις καταθέσεις και ότι οι Γερμανοί θα πίεζαν προς αυτή την κατεύθυνση και ότι υπήρχε ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να περάσει το “κούρεμα”.

Οι πληροφορίες δεν είναι αόριστες, γι’ αυτό ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επιβάλλεται να ζητήσει αμέσως πληροφόρηση από τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας που μπορεί να εξασφαλίσει αυτά τα στοιχεία, για το ποιοι είναι αυτοί που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό το τελευταίο διάστημα.

Αφενός για να διαπιστωθεί το βάσιμο αυτών των πληροφοριών που εμπλέκουν συνεργάτες του Προέδρου και αφετέρου για να ενημερωθεί ο κόσμος, τον οποίο ο Πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι δεν θα τον κρατά στο σκοτάδι.
πληροφορίες από philenews.com


Χτυποκάρδια στο θρανίο - Ο αθεράπευτος έρωτας της νεαρής δασκάλας!


Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης μία 36χρονη δασκάλα, που εργάζεται σε σχολείο που λειτουργεί λίγο έξω από το κέντρο της Πάτρας και... υποφέρει από έρωτα!

Σύμφωνα με το dete.gr, η γυναίκα δεν έχει αφήσει σε ησυχία τον γοητευτικό 45χρονο εκπαιδευτικό, αδιαφορώντας ακόμα και για το αν εκείνος είναι δεσμευμένος. 

Απεναντίας, η δασκάλα όχι απλώς δεν ενοχλείται από το γεγονός ότι ο συνάδελφός της έχει σοβαρή σχέση, αλλά έχει φθάσει στο σημείο να κάνει αφόρητη τη ζωή τόσο στον ίδιο, όσο ακόμα και στη σύντροφό του! Το πρόβλημα ξεκίνησε από την αρχή σχεδόν της σχολικής χρονιάς. Η εκπαιδευτικός πήγε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο σχολείο και από την ημέρα του Αγιασμού κιόλας άρχισε να δείχνει ξεκάθαρα με την όλη συμπεριφορά της, ότι είχε βάλει «στόχο» τον δάσκαλο. 

Ύστερα από δύο μήνες περίπου «ήρθε» και μία κοινή εργασία, που ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν οι δυο τους, να ενώσει τους δρόμους τους. Από τότε άρχισε και ο «βομβαρδισμός» των τηλεφωνημάτων, με διάφορες αφορμές, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας! Πολύ γρήγορα η δασκάλα έγινε πιο ξεκάθαρη ως προς τις προθέσεις της, έχοντας μάλιστα πλάσει στο μυαλό της το σενάριο ότι και ο συνάδελφός της έτρεφε γι’ αυτήν συναισθήματα, έστω κι αν εκείνος ουδέποτε είχε εκδηλώσει κάτι ανάλογο. 

Όσο κι αν προσπαθούσε να την αποφύγει, η εκπαιδευτικός ήταν αποφασισμένη. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ''Κόσμος'' προχώρησε ακόμη παραπέρα, ξεκινώντας προειδοποιητικά τηλεφωνήματα προς τη σύντροφο του δασκάλου από την οποία απαιτούσε να τον αφήσει για να… «ζήσουν τον έρωτά τους». 

Κάθε προσπάθεια του εκπαιδευτικού σταματήσει ο ''εφιάλτης'' έπεφτε στο κενό. Η συνάδελφός του δεν καταλάβαινε τίποτα. Έτσι το μόνο που του έμεινε να κάνει ήταν να συγκεντρώσει όλα τα μηνύματα sms αλλά και διάφορα ηχογραφημένα μηνύματα που εκείνη άφηνε στον τηλεφωνητή του, αποσκοπώντας στο να αποταθεί σε δικαστικό λειτουργό και να ζητήσει βοήθεια.

Όπως λένε άνθρωποι του φιλικού περιβάλλοντος του ζευγαριού, ο δάσκαλος και η σύντροφός του δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν ακόμα και σε μηνύσεις, πιστεύοντας ότι δεν έχουν άλλο μέσο για να σταματήσουν την εκπαιδευτικό η οποία έχει ξεφύγει από κάθε όριο…

Αναστασιάδης: Θα πληρώσω τους Ευρωπαίους με το ίδιο νόμισμα



Εκνευρισμένος και προβληματισμένος φαίνεται ότι είναι ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος δεν αποκλείεται να καταγγείλει ο ίδιος το νομοσχέδιο για κούρεμα των καταθέσεων που κατατείθεται στην κυπριακή Βουλή.
Όπως μεταδίδει το newmoney.gr επικαλούμενο συνεργάτη του Κύπριου προέδρου «ο κ. Αναστασιάδης είναι προβληματισμένος για το κατά πόσο μια τόσο σοβαρή απόφαση για το μέλλον του νησιού θα πρέπει να ληφθεί με μόλις μία ψήφο υπέρ στη Βουλή». Ο ίδιος άνθρωπος που βρίσκεται στο στενό περιβάλλον του προέδρου διαμηνύει επίσης πως στις σκέψεις του κ. Αναστασιάδη είναι ακόμα και δεύτερο, εξόχως καταγγελτικό προς τη Γερμανία διάγγελμα με το οποίο θα ανακοινωθεί κι επισήμως η απόσυρση του νομοσχεδίου.
«Να μην σας φανεί περίεργο ο κ. Αναστασιάδης να σύρει τη διαδικασία ακόμα και πέραν της αυριανής ημέρας. Κι αυτό διότι θεωρεί πως όπως τον έριξε η κυρίοα Μέρκελ έτσι κι αυτός με την αβεβαιότητα που δημιουργεί η Κύπρος στις διεθνείς αγορές θα παίξει με τα νεύρα των Γερμανών» δηλώνει ο συνεργάτης του. Οι τελικές αποφάσεις ως προς τις προθέσεις πάντως του Κύπριου προέδρου θα ληφθούν μέχρι σήμερα το βράδυ.
Πάντως πηγές της Κυπριακής Δημοκρατίας δείχνουν ενοχλημένες και με το ΑΚΕΛ και τον τέως πρόεδρο κ. Χριστόφια τον οποίο καταγγέλλουν πως ενώ γνώριζε τις προθέσεις των Ευρωπαίων εταίρων από τα τέλη Δεκέμβρη «έσερνε» το θέμα και το άφησε να σκάσει στα χέρια του ΔΗ.ΣΥ και του νυν προέδρου.  

http://www.koolnews.gr

Η νύφη που βλέπεις είναι γνωστός τραγουδιστής! Τον αναγνώρισες;


Η όμορφη νύφη, δεν είναι άλλη από τον Σάκη Αρσενίου!

Όλο το team του μαγαζιού μασκαρεύτηκε με μεγάλη επιτυχία και ο Γιώργος Τσαλίκης δεν θα μπορούσε να ντυθεί τίποτα άλλο εκτός από ... άγιος! 

Η σέξυ αστυνομικίνα Χρύσπα

H ...νύφη και το μωράκι στην κούνια του, Κυριάκος Κυανός!

tlife

Ανέκδοτο: Η πιο χαζή γυναίκα



Τρεις Πόντιοι κουβεντιάζουνε.......

- Εμένα η γυναίκα μου είναι τόσο χαζή που πήγε και αγόρασε τριάντα κιλά κιμά ,ενώ δεν έχουμε ούτε καν καταψύκτη χάλασε όλος .

- Αυτό δεν είναι τίποτα λέει ο άλλος εμένα αγόρασε αυτοκίνητο και δεν έχει ούτε καν δίπλωμα.

- Η δικιά μου είναι ακόμα πιο χαζή λέει ο τρίτος, πήρε άδεια από την δουλεία την να πάει μια βδομάδα διακοπές σε ένα νησί, και ετοίμαζε τις βαλίτσες της ,ε! Πήρε μαζί τις τριάντα κουτιά προφυλακτικά , και δεν έχει ούτε καν, πέος...

Γουρούνι νομίζει ότι είναι σκύλος!!!



Μπορεί να είναι γουρούνι, αλλά ζει σαν σκύλος. Και πώς άλλωστε να μην έχει αυτή τη λανθασμένη αντίληψη αφού το δύο ετών γουρούνι που ακούει στο όνομα Gilbert, μεγάλωσε με αυτό τον τρόπο.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι η αγαπημένη του τροφή είναι μπισκότα σκύλων και μπανάνες. 

Ο Gilbert με την καταπληκτική αστεία μουσούδα ήταν τόσο μικρός όταν γεννήθηκε που δεν ξεπερνούσε σε μέγεθος μια κούπα τσάι. Όλα αυτά όμως ανήκουν πλέον στο παρελθόν, αφού ο Gilbert είναι πλέον μεγάλος και πολύ αγαπητός. 

Οι ιδιοκτήτες του που δεν μπορούσαν να αναλάβουν την ανατροφή του τον παρέδωσαν σε καταφύγιο στη Βρετανία, όπου απολαμβάνει τη φροντίδα των νέων του «αφεντικών».

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger