Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Mια μικρή γεύση απο το νέο Video Clip της Shakira για το τραγούδι "Addicted to you"..

Τρίτη 1 Μαΐου 2012


Επιτέλους, η Λατίνα τραγουδίστρια επιστρέφει πιο sexy απο ποτέ με νέο single...
H Shakira μας τραγουδάει "Addicted to you" και μας δίνει μια μικρή γεύση απο το επερχόμενο Video Clip του κομματιού το οποίο αύριο θα έχουμε την δυνατότητα να το απολαύσουμε ολόκληρο.

Τι Διεγειρει Τις Γυναικες


Τα τελευταία χρόνια αποτελεί πρόκληση για τους επιστήμονες το να κατανοήσουν τι διεγείρει σεξουαλικά τις γυναίκες, διότι η γυναικεία σεξουαλικότητα φαίνεται να είναι πιο σύνθετη από την ανδρική.



Ένα πείραμα που διεξήχθη στον Καναδά και δημοσιεύτηκε στο J. Pers. Soc. Psychology (2007) κατέγραψε χωριστά για ετεροφυλόφιλους άνδρες και γυναίκες τα οπτικά σεξουαλικά ερεθίσματα που τους διεγείρουν. Οι συμμετέχοντες στο πείραμα παρακολούθησαν βίντεο με άνδρες και γυναίκες να επιδίδονται σε…ετερόφυλο σεξ, σε ομόφυλο σεξ, σε αυτοϊκανοποίηση, καθώς και άσκηση (χωρίς σεξ) με γυμνά κορμιά.

Η διέγερση των συμμετεχόντων καταγραφόταν οργανικά _ με ειδικό εξοπλισμό που μετρούσε τη διέγερση των ανδρών και των γυναικών τη στιγμή που έβλεπαν τα βίντεο _ αλλά και υποκειμενικά, αφού αξιολογούσαν οι ίδιοι την ένταση της διέγερσης που ένιωθαν.

Οι οργανικές μετρήσεις της διέγερσης των ανδρών έδειξαν πως αυτή εξαρτιόταν κυρίως από το φύλο των εμπλεκομένων στη σεξουαλική δραστηριότητα και λιγότερο από το είδος της δραστηριότητας. Οι άνδρες που συμμετείχαν στη μελέτη εμφάνισαν σημαντική διέγερση από όλες τις δραστηριότητες που περιλάμβαναν γυναίκες. Δηλαδή ομόφυλο σεξ μεταξύ γυναικών, ετερόφυλο σεξ, καθώς και γυναικεία αυτοϊκανοποίηση. Ηπια διέγερση καταγράφηκε και με την εικόνα της γυμνής γυναίκας που γυμναζόταν. Δεν καταγράφηκε διέγερση από ομόφυλο σεξ ανδρών, αυτοϊκανοποίηση ανδρών ή άσκησή τους.

Η διέγερση των γυναικών εξαρτιόταν κυρίως από το είδος της σεξουαλικής δραστηριότητας και όχι από το φύλο των εμπλεκομένων. Η υψηλότερη διέγερση καταγράφηκε στις εικόνες που περιλάμβαναν σεξουαλική επαφή, ηπιότερη διέγερση καταγράφηκε στις εικόνες αυτοϊκανοποίησης και ακόμα πιο ήπια διέγερση στις εικόνες γυμνών γυναικών και ανδρών να γυμνάζονται.

Η διέγερση των γυναικών δεν εξαρτιόνταν από το φύλο αυτών που συμμετείχαν στη σεξουαλική δραστηριότητα: καταγράφηκε παρόμοια διέγερση όταν έβλεπαν γυναίκα να κάνει σεξ με γυναίκα, άνδρα να κάνει σεξ με άνδρα και άνδρα να κάνει σεξ με γυναίκα.

Η μελέτη αυτή έδειξε πως η σεξουαλικότητα των γυναικών είναι πιο ευέλικτη συγκριτικά με των ανδρών ως προς τις ομόφυλες σεξουαλικές συμπεριφορές. Αυτή η «ευελιξία» έχει διαφανεί και σε παλαιότερες μελέτες της γυναικείας σεξουαλικότητας, ενώ έχει παρατηρηθεί και σε θηλαστικά.

Οι οργανικές μετρήσεις της διέγερσης των ανδρών συμφωνούσαν με τις υποκειμενικές τους αναφορές, ενώ στις γυναίκες διαπιστώθηκε διαφωνία ανάμεσα στις οργανικές μετρήσεις και σε όσα οι ίδιες ανέφεραν πως τις διεγείρουν. Για παράδειγμα, ενώ καταγράφηκε σημαντική οργανική διέγερση στις γυναίκες που έβλεπαν ομόφυλο σεξ, οι ίδιες δήλωσαν πως η διέγερση που αισθάνονταν δεν ήταν μεγάλη.

Τα παραπάνω αποτελέσματα επιβεβαιώνουν ότι:

Α) Η σεξουαλικότητα των ανδρών είναι αρκετά διαφορετική από των γυναικών.

Β) Οι γυναίκες είναι περισσότερο ευέλικτες συγκριτικά με τους άνδρες ως προς τις ομόφυλες σεξουαλικές συμπεριφορές.

Γ) Στις γυναίκες, η σωματική διέγερση δεν συνεπάγεται αντίστοιχη επιθυμία προσωπικής εμπειρίας.

Η μελέτη αυτή αναδεικνύει την αναγκαιότητα μιας απενοχοποιημένης και ειλικρινούς προσέγγισης της γυναικείας σεξουαλικότητας κάθε φορά που προσπαθούμε να απαντήσουμε στο δύσκολο ερώτημα του τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες!



Ανέκδοτο: Ο τύπος και ο κουρέας...

Eνας τύπος , ανοίγει τη πόρτα ενός κουρείου, βάζει το κεφάλι του μέσα και ρωτάει:

«Περίπου σε πόση ώρα μπορείς να με κουρέψεις;"

Ο κουρέας, ρίχνει μια ματιά στη πελατεία του που περιμένει και απαντάει:
"Γύρω στις 2 ώρες".
Ο τύπος φεύγει.

Λίγες μέρες αργότερα, ξαναχώνει το κεφάλι του στη πόρτα του κουρείου και ρωτάει πάλι:
Περίπου σε πόση ώρα μπορείς να με κουρέψεις;"
Ο κουρέας, ρίχνει μια ματιά στο μαγαζί που ηταν γεμάτο απο κόσμο και απαντάει "Γύρω στις 3 ώρες".
Ο τύπος φεύγει.

Μία εβδομάδα αργότερα, ξαναχώνει το κεφάλι του στη πόρτα του κουρείου και ρωτάει πάλι
"Περίπου σε πόση ώρα μπορείς να με κουρέψεις;"
Ο κουρέας, ρίχνει μια ματιά στη πελατεία του που περιμένει και απαντάει:
"Γύρω στη μιάμιση ώρα". Ο τύπος φεύγει.

Ο κουρέας , τρελλαμένος απο περιέργεια, γυρίζει στον βοηθό του και του λέει
:"Ρε Βασίλη, αντε ακολούθησε τον αυτόν να δεις που πάει..."

Μετά απο λίγο, ο Βασίλης επιστρέφει στο μαγαζί σκασμένος στα γέλια. "Τι γελάς ετσι ρε Βασίλη" του λέει ο κουρέας,
"Πού πήγε ο τύπος που ακολούθησες;"

O Βασίλης κoιτάει πρός τα πάνω με δάκρισμένα μάτια απο τα γέλια και απαντάει ,

"Σπίτι σου!!!"...

Πρωτομαγιά


Όταν την Πρωτομαγιά του 1886 τα συνδικάτα των Η.Π.Α. καλούσαν τους εργαζόμενους σε απεργιακές κινητοποιήσεις για τον καθορισμό του οκτάωρου, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η συγκεκριμένη ημέρα θα αποτελούσε ορόσημο στη μετέπειτα ιστορία των εργατικών αγώνων και θα μνημονευόταν ως μια καθοριστικής σημασίας ημερομηνία. Το ζητούμενο στους καιρούς που ζούμε είναι να μην ξεχάσει ποτέ ο κόσμος της μισθωτής εργασίας τι συμβολίζει η σημερινή απεργία -όχι αργία- και πόσοι άνθρωποι θυσιάστηκαν για τα δικαιώματά τους.

Σικάγο: Εκεί που άρχισαν όλα…

Κι ενώ το 1886 τα συνδικάτα στις Ηνωμένες Πολιτείες πάλευαν για τη θέσπιση των πιο βασικών κανόνων απέναντι στους εργοδότες που απασχολούσαν ακόμα και τις Κυριακές μια μεγάλη μερίδα του κόσμου με ανεξέλεγκτα ωράρια, στο Σικάγο έγινε η πιο μαχητική πορεία με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 90.000 ανθρώπων. Στην κορυφή της ήταν ο αναρχοσυνδικαλιστής Άλμπερτ Πάρσονς, η γυναίκα του Λούσι και τα επτά παιδιά τους.

Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο έπειτα από δυο ημέρες κινητοποίησης, όταν στο εργοστάσιο Μακ Κόρμικ οι απεργοσπάστες προσπάθησαν με τη βία να διασπάσουν τον απεργιακό κλοιό με συνέπεια την άμεση επέμβαση της αστυνομίας και των μπράβων, οι οποίοι σκότωσαν τέσσερις απεργούς και τραυμάτισαν πολλούς ακόμα. Αυτό το συμβάν προκάλεσε την οργή της εργατικής τάξης στο Σικάγο και την επομένη (3 Μαΐου) έλαβε χώρα το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και καταδίκης της αστυνομικής βίας στην κεντρική πλατεία Χεϊμάρκετ της πόλης.

Ο ρόλος των αναρχικών και η προβοκάτσια του «Πίνκερτον»

Στο συλλαλητήριο της 3ης Μαΐου με πρωτοστατούντες τους αναρχικούς, η συγκέντρωση ήταν πολυπληθής και ειρηνική με την παρουσία ακόμα και του δημάρχου του Σικάγο, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει στις αστυνομικές δυνάμεις ότι δεν υπήρχε λόγος εμπλοκής τους. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι δεν θα συνέβαινε το παραμικρό, οι αστυνομικοί το βράδυ της ίδιας μέρας προσπάθησαν να διαλύσουν όσους διαδηλωτές είχαν παραμείνει στο σημείο και τότε από την πλευρά των διαδηλωτών ρίφθηκε μια χειροβομβίδα που εξερράγη και σκότωσε έναν αστυνομικό, ενώ τραυμάτισε δεκάδες.

Η αστυνομία άνοιξε πυρ κατά βούληση προς το πλήθος, με συνέπεια να βρουν τραγικό θάνατο τέσσερις διαδηλωτές και να τραυματιστεί απροσδιόριστος αριθμός. Από την άλλη πλευρά, έξι ακόμα αστυνομικοί σκοτώθηκαν χωρίς να έχει εξακριβωθεί αν τα πυρά ήταν φίλια ή των διαδηλωτών. Για τη βομβιστική επίθεση που είχε ως συνέπεια το θάνατο του αστυνομικού κατηγορήθηκαν οι αναρχοσυνδικαλιστές Άουγκουστ Σπις, Γκέοργκ Έγκελ, Άντολφ Φίσερ, Λούις Λινγκ, Μίκαελ Σβαμπ, Όσκαρ Νίμπι, Σάμιουελ Φίλντεν και Άλμπερτ Πάρσονς. Με εξαίρεση τους δυο τελευταίους που ήταν αμερικανοί, οι άλλοι έξι ήταν γερμανοί μετανάστες.

Η δίκη των οκτώ ξεκίνησε στις 21 Ιουνίου 1886 και ο εισαγγελέας ζήτησε τη θανατική ποινή των κατηγορουμένων για παραδειγματισμό, χωρίς ωστόσο να προσκομίσει έστω κι ένα στοιχείο που να τους συνδέει με τη βομβιστική επίθεση. Στην έκθεσή του, τόνισε ότι οι συγκεκριμένοι ενθάρρυναν τον βομβιστή να προβεί σε αυτή την ενέργεια, γι’ αυτό και κρίνονται ένοχοι συνωμοσίας. Στον αντίποδα, η υπεράσπιση έκανε λόγο για προβοκάτσια και συνέδεσε την επίθεση με το διαβόητο πρακτορείο ντετέκτιβ «Πίνκερτον», το οποίο οι εργοδότες χρησιμοποιούσαν συχνά ως απεργοσπαστικό μηχανισμό.

Ένα έγκλημα δίχως τιμωρία…

Οι ένορκοι εξέδωσαν την ετυμηγορία τους στις 20 Αυγούστου 1886 κι έκριναν ένοχους τους οκτώ αναρχικούς. Οι Σπις, Έγκελ, Φίσερ, Λινγκ, Σβαμπ, Φίλντεν και Πάρσονς καταδικάστηκαν σε θάνατο, ενώ ο Νίμπι σε κάθειρξη 15 ετών. Ύστερα από επιμονή και αφού εξάντλησε κάθε ένδικο μέσο, ο κυβερνήτης της πολιτείας του Ιλινόις, Ρίτσαρντ Όγκλεσμπι, μετέτρεψε σε ισόβια τις θανατικές ποινές των Σβαμπ και Φίλντεν, ενώ ο Λινγκ αυτοκτόνησε στο κελί του. Οι Σπις, Πάρσονς, Φίσερ και Έγκελ οδηγήθηκαν στην αγχόνη στις 11 Νοεμβρίου του 1887, τραγουδώντας τη «Μασσαλιώτιδα» (επαναστατικό άσμα και μετέπειτα εθνικός ύμνος της Γαλλίας).

Η συγκεκριμένη δίκη έμεινε στην ιστορία και θεωρείται από κορυφαίους Αμερικανούς νομικούς ως μια από τις πλέον σοβαρές περιπτώσεις κακοδικίας, ενώ στις 26 Ιουνίου του 1893 ο κυβερνήτης του Ιλινόις, Τζον Πίτερ Άλτγκελντ, παραδέχθηκε δημόσια ότι και οι οκτώ καταδικασθέντες ήταν αθώοι. Επιπλέον, ο Άλτγκελντ κατηγόρησε τις αστυνομικές αρχές του Σικάγο ότι άφησαν ανεξέλεγκτους τους ανθρώπους του «Πίνκετρον» και ως μια ελάχιστη πράξη δικαίωσης έδωσε χάρη στους φυλακισμένους Φίλντεν, Νίμπε και Σβαμπ. Αυτό ήταν και το τέλος της πολιτικής του καριέρας. Αργότερα, ο επικεφαλής της αστυνομίας του Σικάγο που έδωσε την εντολή για τη διάλυση της συγκέντρωσης καταδικάσθηκε για διαφθορά. Μέχρι σήμερα, πάντως, παραμένει άγνωστος ο βομβιστής!

Η καθιέρωση της Πρωτομαγιάς

Τα γεγονότα που έλαβαν χώρα το 1886 στο Σικάγο αποτέλεσαν ουσιαστικά τη φλόγα που επεκτάθηκε σταδιακά σε όλο τον κόσμο και τρία χρόνια αργότερα, στις 20 Ιουλίου 1889, το ιδρυτικό συνέδριο της Δεύτερης Σοσιαλιστικής Διεθνούς στο Παρίσι καθιέρωσε την 1η του Μάη ως εργατική γιορτή σε ανάμνηση του ξεσηκωμού των εργατών. Λίγες ημέρες αργότερα, η αστυνομία με τους μπράβους της εργοδοσίας θα άνοιγαν έναν νέο κύκλο αίματος προκειμένου να καταπνίξουν και πάλι το αίτημα των εργαζομένων για οκτάωρο και καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Μαρία Μενούνος Ντύθηκε βαμπίρ και σάρωσε

Ντύθηκε βαμπίρ και σάρωσε

Την πιο φλογερή της εμφάνιση πραγματοποίησε χθες το βράδυ η Μαρία Μενούνος χορεύοντας paso doble.
Με ένα κατακόκκινο φόρεμα υποδύθηκε τη γυναίκα βρικόλακα που στο τέλος "ρούφηξε" το αίμα του παρτενέρ της Derek Hough.
Παρά το καβγαδάκι που είχε με τον Ντέρεκ κατά τη διάρκεια των προβών επειδή της είπε να γίνει πιο γυναίκα, η Μαρία έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και απέδειξε σε όλους ότι είναι θηλυκό με πολύ πάθος.
Η κριτική επιτροπή την αποθέωσε χαρίζοντάς την υψηλότερη βαθμολογία που πήρε ποτέ. Όλα 10!

Χημική ανάλυση του άνδρα:

Στοιχείο: Αντρας

Σύμβολο: Αν


Άτομο που τον ανακάλυψε : Εύα. Ανακαλύφθηκε κατά τύχη, μία μέρα που είχε μία ακατάσχετη επιθυμία για παϊδάκια.

Ατομική μάζα: Αποδεκτός στα 80-85 κιλά, αλλά κυμαίνεται μεταξύ 65 και 250 κιλά.

Γεωγραφική εμφάνιση: Μεγάλες ποσότητες σε όλες τις κατοικημένες περιοχές. Μεγάλα αποθέματα επίσης μπορούν να βρεθούν σε όλα τα αθλητικά γεγονότα. Άφθονες ποσότητες σε μπαρ και στριπτιτζάδικα Εξαιρετικά μικρές ποσότητες μπορούν να βρεθούν σε οποιαδήποτε τοποθεσία απαιτεί καθάρισμα (και γενικά γυναικεία δουλειά).

Φυσικές ιδιότητες:
-Επιφάνεια συνήθως καλυμμένη με τρίχα, με κάποια δείγματα να εμφανίζουν την ιδιότητα ‘πλάτη φλοκάτη’.
-Βράζει όταν κάτι τον ενοχλεί ή όταν γρατζουνιστεί το αμάξι του.
-Παγώνει όταν αντιμετωπίζει τη λογική και την πλειοψηφούσα γνώμη (ιδιαίτερα των γυναικών) ή στιγμιαία συνήθως κατά τη διάρκεια ματς.
-Λιώνει όταν τον αντιμετωπίζουν και του φέρονται σα θεό και κάτω από ειδικά πιασίματα.
-Πικρός εάν αντιληφθεί ότι είναι πιο χαζός από το στοιχείο Γυναίκα.
-Βρίσκεται στην φύση σε διάφορες καταστάσεις από παρθένο σούργελο μέχρι συνηθισμένο ορυκτό.
-Δεν υποχωρεί με τίποτα λόγω σκληρής μάζας στον εγκεφαλική χώρα.

-Γίνεται ξεροκέφαλος και άκαμπτος όταν του ασκείται πίεση μεγαλύτερη από την ατμοσφαιρική. Αποδίδει και υποχωρεί μόνο όταν του φέρεσαι με λεπτότητα, τον κολακεύεις ή καταφέρεις να τον εξαπατήσεις.
-Καθημερινή παρατεταμένη εμφάνιση εγκεφαλικής δραστηριότητας 10-15 πόντων κάτω της κοιλιακής χώρας.

Χημικές ιδιότητες:
-Έλκεται πολύ ισχυρά από τα κολλητά ρούχα, ψηλά πόδια και ξανθιά μαλλιά του στοιχείου Γυναίκα.
-Απορροφάει τεράστιες ποσότητες φαγητού οι οποίες μετατρέπονται σε λίπος ‘σωσίβιο’.
-Μπορεί να εκραγεί στιγμιαία εάν ενοχληθεί κατά τη διάρκεια ενασχόλησης με Pro, Manager, Call of Duty, Lineage, World of Warcraft, και κοινώς οποιοδήποτε άλλο multiplayer online παιχνίδι.
-Ξενέρωτος εκτός και αν διαθέτει ευστροφία και στοιχειώδης ευφυΐα, τα οποία ούτως ή άλλως διαλύονται καθώς αυξάνεται η χρήση αλκοόλ.
-Εύπλαστος σαν πλαστελίνη όταν έρχεται σε επαφή με ένα ολόγυμνο η ημίγυμνο καλοφτιαγμένο δείγμα Γυναίκας σε δισδιάστατη η τρισδιάστατη μορφή.
-Απωθείται από τη συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων πολύτιμων και ημιπολύτιμων μετάλλων και λίθων (Κοσμηματοπωλεία). Ωστόσο έλκεται από μικρές ποσότητες των παραπάνω, όταν τα βλέπει επάνω στο δέρμα μίας γυναίκας. Πιστεύεται ότι το δέρμα της γυναίκας αντιδρά με τα μέταλλα και τους λίθους που αναφέραμε, δημιουργώντας ένα ισχυρό μαγνητικό πεδίο για το στοιχείο άνδρας.
-Μπορεί να εκραγεί αυτόματα ένα του ανοιχθεί το πορτοφόλι.
-Απαιτεί άφθονες ποσότητες από ουσίες όπως προσοχή, καθησυχασμό, και χάδια.

- Όταν κορεστεί από αλκοόλ γίνεται αρκετά αδρανής, και απωθεί όλα τα άλλα χημικά στοιχεία.
-Απωθείται από τα περισσότερα σκευάσματα για το νοικοκυριό και από τα κοινά καθαριστικά νοικοκυριών.
-Απωθείται από τα μικρά παιδιά που φοράνε πάνες, ειδικά από αυτά που ανήκουν στη δύσοσμη ομάδα στοιχείων.
-Απενεργοποιείται όταν έρθει αντιμέτωπος με τις περιπτώσεις #5 και #6.
-Είναι ουδέτερος στην επιείκεια και στην αμεροληψία.
-Είναι ανεπηρέαστος από τη ντροπή και την κατακραυγή.
-Είναι ο πιο πικρός και εκνευριστικός παράγοντας για τη γυναίκα.

Χρήσεις:
-Αν δεν είναι οκνηρό το δείγμα, σαν ισχυρός χρηματο-εισπρακτικός παράγοντας.
-Ισχυρός παράγοντας συντροφικότητας όταν δεν εφάπτεται με αθλητικές εφημερίδες, αθλητικές εκπομπές στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, και παντός τύπου εκδηλώσεις Champions League, UEFA, FIBA, CEV, NBA, NCAA, F1, MGP, WRC.
-Ισχυρός παράγοντας ηχορύπανσης.

Εργαστηριακές δοκιμές:
‘Άκυρες, όπως το δείγμα.

Κίνδυνοι:
-Ιδιαίτερα εύφλεκτος λόγω τεστοστερόνης.
-Ιδιαίτερα επικίνδυνος όταν θεωρεί οτι έχει δίκιο.
-Ιδιαίτερα επικίνδυνος όταν προφέρει τις λέξεις “άστο σε μένα “ με παραλλαγή το “βασίσου πάνω μου”.
-Ιδιαίτερα ψεύτης όταν προφέρει τις λέξεις “για ένα ποτό μόνο βγήκαμε”.
-Αιτία χωρισμού εάν πει “μόνο εσένα αγαπάω”.

To καυτό μπικίνι της Ελεονώρας Μελέτη!



Τον καλό καιρό εκμεταλλεύτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία έκανε την πρώτη της βουτιά στη θάλασσα. «Πρώτο μπάνιο! Βουλιαγμένη, τώρα», έγραψε ανήμερα της 25ης Μαρτίου στο Twitter της η παρουσιάστρια και ο φωτογραφικός φακός του «ΟΚ» δημοσιεύει σήμερα φωτογραφίες από το πρώτο μπάνιο της Ελεοώρας.

Στην ίδια παραλία με την παρουσιάστρια μάλιστα βρέθηκε με δική του παρέα και ο...
...Ηλίας Λαδάς, πρώην παρτενέρ της στο περσινό «Dancing with the stars».

Οι δυο τους συνομίλησαν για λίγη ώρα στην θάλασσα, ενώ λίγο αργότερα η Ελεονώρα έφυγε για να πάει με τον αδερφό της στον Πόρο. Όταν μάλιστα ο φακός εντόπισε την Ελεονώρα, μόλις είχε ολοκληρώσει την προπόνησή της στο θαλάσσιο σκι στο οποίο εξασκείται εδώ και αρκετό καιρό, διατηρώντας με τον τρόπο αυτό τη σιλουέτα της.

Δείτε παρακάτω...

 πηγή: protothema.gr

Ατρόμητος σκίουρος εναντίον… σκύλου!



Είναι ανθρώπινος νόμος και κανόνας απαράβατος οι γονείς να κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους, πόσω μάλλον όταν αυτά αντιμετωπίζουν κάποιον σοβαρό κίνδυνο. Σωστά; Το ίδιο, όμως, ισχύει και ανάμεσα στα ζώα, αφού όταν κι αυτά γίνονται «γονείς» προστατεύουν τα μικρά τους με κάθε τρόπο. Και σίγουρα δεν έχει καμία σημασία ο αντίπαλος με τον οποίο θα κληθούν κάποια στιγμή να τα βάλουν. Το σημαντικό είναι να σώσουν το «σπλάχνο» τους που κινδυνεύει. Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο σκίουρος που βλέπετε στις φωτογραφίες, ο οποίος τα βάζει με έναν αγριεμένο σκύλο που προσπαθεί να φάει το μικρό σκιουράκι που έχει πέσει από το δέντρο. Τι κι αν η «μάνα» έχει απέναντί της ένα… τέρας! Σίγουρα θα του βγάλει τα μάτια για να γλιτώσει το μωρό της… Και τα καταφέρνει μια χαρά, σώζοντας εν τέλει το απρόσεχτο σκιουράκι. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, «μάνα είναι μόνο μία» και ανάμεσα στα ζώα…
Ο σκύλος κοιτάζει απειλητικά το μικρό σκιουράκι που έχει πέσει στο έδαφος και είναι απροστάτευτο. Η μάνα, δε, ετοιμάζεται να ορμήσει στον εχθρό…
perierga.gr - Ατρόμητος σκίουρος εναντίον... σκύλου!
Επιτίθεται γεμάτη θάρρος στο σκύλο, αναγκάζοντάς τον να αφήσει το «θύμα» του κατά μέρος…
perierga.gr - Ατρόμητος σκίουρος εναντίον... σκύλου!
Η επίθεση συνεχίζεται και διαρκεί όσο ακριβώς χρειάζεται το σκιουράκι για να απομακρυνθεί από το σκύλο…
perierga.gr - Ατρόμητος σκίουρος εναντίον... σκύλου!
Η μάνα παίρνει το μικρό της και ανεβαίνουν μαζί στο δέντρο, ασφαλείς πια από τον άγριο σκύλο που κοιτάζει και τους δύο έκπληκτος!
perierga.gr - Ατρόμητος σκίουρος εναντίον... σκύλου!

Η Courtney Stodde βγήκε για... ψώνια

Bγήκε για... ψώνια

    Ξέμεινε από προμήθειες το κορίτσι και πήγε σουπερμάρκετ.
    Ο λόγος για την Εκρηκτική Κούρτνεϊ Στόντεν. Φορώντας ένα κολλητό μίνι φόρεμα και 12ποντη γόβα πλατφόρμα έκανε ακόμα και τα ράφια στο μαγαζί να τη χαζεύουν...
    Φυσικά το κορίτσι συνοδευόταν, από τον κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερο άντρα της Νταγκ Χάτσισον. Μην την παρεξηγήσουν κιόλας...



    http://www.radar.gr/

    Ζώδια Ημερήσιες Προβλέψεις Σήμερα 01/05/2012


    Τα Ζώδια Σήμερα 1 Μαΐου 2012


    Κριός
    21/3-20/4


    Κάποια γεγονότα σήμερα θα σε ξαφνιάσουν και θα σε κάνουν να τα χάσεις, αγαπητέ Κριέ. Μην υποκύψεις σε αυτές τις απρόσμενες εξελίξεις και δείξε λίγη ψυχραιμία. Χρησιμοποίησε το διπλωματικό σου ταλέντο για να τις χειριστείς και να στρέψεις τα γεγονότα προς το συμφέρον σου. Απόφυγε τον εκνευρισμό και τις εντάσεις.

    Αισθηματικές Προβλέψεις
    Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, πάνε πολύ καλά και θα περάσεις μια μέρα γεμάτη από αγάπη μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις καμιά λεπτομέρεια να σου χαλάσει τη διάθεση και μίλησε μαζί με το σύντροφό σου μόνο για ευχάριστα ζητήματα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, να ετοιμαστείς για εκπλήξεις ερωτικού περιεχομένου… που θα ανεβάσουν την λίμπιντο σου.

    Επαγγελματικές Προβλέψεις
    Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, όλα πηγαίνουν βάσει προγράμματος και όσα θέλεις υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Αρκετές συνεργασίες που ήταν προβληματικές, διορθώνονται με τον Άρη να κινείται στην Παρθένο και να σε ευνοεί. Νέες συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν πολύ καλές προοπτικές.




    Ταύρος
    21/4-20/5


    Η ενέργεια που έχεις αυτήν την Τρίτη, αγαπητέ Ταύρε, είναι πολύ μεγάλη και σε συνδυασμό με τις ικανότητές που διαθέτεις, θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά θέματα και να τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώσεις ακόμα, γιατί οι τομείς που θέλουν δουλειά είναι αρκετοί και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαύεσαι.

    Αισθηματικές Προβλέψεις
    Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ταύρος, αρκετά προβλήματα μένουν πίσω και μπορείς να περάσεις πολύ καλύτερα με το σύντροφό σου, αν αποφασίσεις να χαλαρώσεις και δεν τα βάζεις συνεχώς μαζί του. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί, κάνε μια βόλτα με φίλους και άφησε την καλή διάθεση και το χιούμορ σου να γοητεύσουν τους γύρω σου.

    Επαγγελματικές Προβλέψεις
    Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, έχεις πολλές υποχρεώσεις και μόνο ο καλός προγραμματισμός θα σε βοηθήσει να τις αντιμετωπίσεις. Δείξε την κατάλληλη ωριμότητα σε όλα τα ζητήματα της δουλειάς σου, αλλά και στα οικονομικά σου, όπου οι περιττές αγορές θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.




    Δίδυμοι
    21/5-21/6


    Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα, φίλε Δίδυμε, και θα το καταλάβεις πολύ σύντομα κατά τη διάρκειά της καθώς η αισιοδοξία για κάποια ζητήματα που έμεναν στάσιμα επανέρχεται και σου φτιάχνει τη διάθεση. Είναι γεγονός ότι, με τον Άρη και την Σελήνη από την Παρθένο να σε ευνοούν, ξεκινάει μια πολύ θετική ημέρα, γεμάτη από εξελίξεις που θα σου δώσουν ικανοποίηση και την επιβεβαίωση ότι οι προσπάθειές σου αποδίδουν.

    Αισθηματικές Προβλέψεις
    Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, είναι σε μια καλή μέρα και διάφορα προβλήματα που υπάρχουν, θα συζητηθούν για να βρεθεί μια λύση. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αξιοποίησε όσο μπορείς περισσότερο την εύνοια της Αφροδίτης από το ζώδιό σου και πλησίασε διακριτικά το άτομο που σε ενδιαφέρει.

    Επαγγελματικές Προβλέψεις
    Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, χαρακτηρίζονται από κάποιες καθυστερήσεις, αλλά να ξέρεις ότι είναι προσωρινές και ότι όλα πολύ γρήγορα θα στραφούν υπέρ σου. Επιπλέον, έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου, που σε βοηθούν σημαντικά να προωθήσεις τα συμφέροντά σου. Προσοχή στα οικονομικά, που δεν έχουν φτάσει ακόμα στο σημείο που θα ήθελες.





    Καρκίνος
    22/6-22/7


    Οι συζητήσεις και οι επαφές με τους γύρω σου, θα έχουν σήμερα πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σου, αγαπητέ Καρκίνε. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος να ακούσεις τα προβλήματα των φίλων σου και να βρεις τον τρόπο να τους βοηθήσεις. Το ξέρεις ότι αρκετοί είναι εκείνοι που στηρίζονται σε εσένα, γι’ αυτό μην τους απογοητεύσεις.

    Αισθηματικές Προβλέψεις
    Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Καρκίνος, καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με τον άνθρωπό σου και να αξιοποιήσεις τις καλές συνθήκες, για ουσιαστική επικοινωνία μαζί του. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, κάνε λίγη υπομονή ακόμα… και ο ουρανός της ερωτικής σου ζωής πολύ σύντομα θα γίνει πιο γαλανός!!!

    Επαγγελματικές Προβλέψεις
    Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, καλύτερα να συγκεντρωθείς σε όσα έχεις να κάνεις και να μην προχωρήσεις σε αλλαγές, αμφίβολου αποτελέσματος. Η εποχή δεν ευνοείται για κανενός είδους ρίσκο και πρέπει να ασχοληθείς με το να διατηρήσεις τα σημερινά δεδομένα της δουλειάς σου. Τα έξοδά σου θα πρέπει να μειωθούν άμεσα, γιατί τα οικονομικά σου έχουν πρόβλημα.




    Λέων
    23/7-23/8


    Αγαπητέ Λέων, πολλές καθυστερήσεις σε αγχώνουν το τελευταίο διάστημα, αλλά τα πράγματα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο, από εκεί που δεν το περιμένεις. Αν κάνεις λίγη υπομονή, θα δεις ότι όλα θα προχωρήσουν θετικά και θα ηρεμήσεις. Η μέρα είναι καλή για να λύσεις ένα οικογενειακό σου πρόβλημα, που τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει και αποφεύγεις να το διεκπεραιώσεις…

    Αισθηματικές Προβλέψεις
    Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέοντα, αρκετά από εκείνα που σε προβληματίζουν θα μπουν σε μια σειρά και θα αρχίσουν να λύνονται ένα-ένα. Μην χάνεις την αισιοδοξία και κυρίως, αν είσαι μόνος σου, μη χάνεις την πίστη σου σε κάτι καλό που έρχεται. Ο Ερμής από τον Κριό, πολύ γρήγορα θα φέρει στο δρόμο σου το άτομο που ονειρεύεσαι.

    Επαγγελματικές Προβλέψεις
    Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, μπορείς να κάνεις νέα σχέδια και συνεργασίες και θα δεις ότι οι καταστάσεις θα στραφούν υπέρ σου. Άλλωστε, τόσο οι συνεργάτες όσο και οι ανώτεροι σου, έχουν εκτιμήσει τις προσπάθειες και την εργατικότητα που επιδεικνύεις, για να προωθήσεις τα συμφέροντα της εταιρείας που εργάζεσαι. Μην βγεις από τον οικονομικό σου προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα παραμονεύουν.




    Παρθένος
    24/8-22/9


    Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα έχεις τη διάθεση να κατανοήσεις σε βάθος όσα συμβαίνουν στη ζωή σου, αλλά και να ερμηνεύσεις τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων που σε περιβάλλουν. Καλό είναι να μιλήσεις στα δικά σου άτομα για όσα σκέφτεσαι και, γιατί όχι, να ζητήσεις την άποψή τους. Έτσι θα πάρεις κάποιες απαντήσεις που ψάχνεις και θα ηρεμήσεις.

    Αισθηματικές Προβλέψεις
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, σήμερα πολλά προβλήματα μπορούν να λυθούν και να πάρει η σχέση σου την μορφή που επιθυμείς. Αξιοποίησε το αποψινό βράδυ για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να βρείτε από κοινού λύσεις, στις μεταξύ σας διαφορές και μην κλείνεσαι ακόμη μία φορά στον εαυτό σου, γιατί δεν θα σε βγάλει πουθενά. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό μην το βάζεις κάτω και προσπάθησε να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, για να γίνεις περισσότερο ελκυστικός…

    Επαγγελματικές Προβλέψεις
    Η δουλειά σου, φίλε Παρθένε, πηγαίνει πολύ καλά και η συνεργασία με τα άτομα που εμπιστεύεσαι θα αποδώσει καρπούς. Ίσως να σε ταλαιπωρήσουν κάποιες οικονομικές υποθέσεις, αλλά οι καθυστερήσεις είναι παροδικές και δεν πρέπει να αγχώνεσαι και να στεναχωριέσαι.




    Ζυγός
    23/9-22/10


    Όσες καθυστερήσεις σε άγχωναν και σε κρατούσαν πίσω, φίλε Ζυγέ, τώρα αρχίζουν να εξαλείφονται και δίνουν τη θέση τους στην εξέλιξη των πραγμάτων, με τρόπο μάλιστα που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής και ήρεμος. Παρ’ όλα αυτά, μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις. Άφησε τα πράγματα να προχωρήσουν μόνα τους και μην είσαι ανυπόμονος.

    Αισθηματικές Προβλέψεις
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, απόφυγε τις διενέξεις και μη γίνεσαι επίμονος και φορτικός απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ, αλλά εξαρτάται κι από τη δική σου στάση η δημιουργία μιας καλής ατμόσφαιρας. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, βάλε στο νου σου ότι πρέπει να γίνεις πιο τολμηρός, αν θέλεις να αλλάξεις άμεσα αυτήν την κατάσταση. Διεκδίκησε με όμορφο τρόπο αυτόν ή αυτήν που σε ενδιαφέρει.

    Επαγγελματικές Προβλέψεις
    Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ζυγέ, η δυναμική σου στάση θα καταπλήξει και θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε έκτακτες καταστάσεις που θα προκύψουν. Όσα θέματα χρειάζονταν συμφωνίες και υπογραφές, τώρα μπορούν να τακτοποιηθούν. Ακόμα και τα οικονομικά σου, μπορούν να μπουν σήμερα σε μια σειρά.





    Σκορπιός
    23/10-22/11


    Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ. Η καλή σου διάθεση και η όρεξη για επικοινωνία, σε κάνουν αξιαγάπητο και περιζήτητο. Αν κάποια πράγματα σε στενοχωρούν ή καθυστερούν να υλοποιηθούν, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποια άτομα μπορεί να σε σαμποτάρουν, χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι.

    Αισθηματικές Προβλέψεις
    Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Σκορπιός, καλό είναι να δεις τη σχέση σου κι από μια άλλη πλευρά, πιο θετική και αισιόδοξη. Εσύ που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, κράτησε το χαμόγελό σου μέχρι το βράδυ, αφού κάτι πολύ ενδιαφέρον μπορεί να προκύψει.

    Επαγγελματικές Προβλέψεις
    Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, είναι καιρός να νιώσεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και να μην αφήνεις κάποια μικρά προβλήματα να σου ρίχνουν την αυτοπεποίθηση. Όλα πάνε καλά ακόμα και στα οικονομικά σου, αρκεί να είσαι έτοιμος για έκτακτες καταστάσεις.





    Τοξότης
    23/11-21/12


    Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, η αποφασιστική σου στάση θα σου δώσει το πάνω χέρι και όσα θέλεις να κάνεις θα τα πετύχεις, αρκεί να μην σε επηρεάσει η ένταση, που μπορεί να νιώσεις, προκειμένου να τελειώνεις με κάποια ζητήματα. Ιδιαίτερα ό,τι προέρχεται από το παρελθόν, πρέπει να τελειώνει γρήγορα. Μην αφήσεις τίποτα να σε εμποδίσει να κλείσεις διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι τα εμπόδια, που μπορούν πραγματικά να ανακόψουν την πορεία σου.

    Αισθηματικές Προβλέψεις
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, καλό είναι σήμερα να αφήσεις όλο σου τον ερωτισμό να λειτουργήσει με τρόπο αυθόρμητο και θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου ή, αν είσαι μόνος, με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

    Επαγγελματικές Προβλέψεις
    Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, θα πρέπει να μετριάσεις το άγχος που νιώθεις, για να καταφέρεις να ανταποκριθείς σε όλες τις δυσκολίες, που πιθανόν να σου εμφανιστούν. Κάποιες στιγμές τα πράγματα δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από εσένα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να παίρνουν μια θετική τροπή.





    Αιγόκερως
    22/12-19/1


    Θα χρειαστεί σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και ψυχραιμία, για να λύσεις αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν και κυρίως εκκρεμότητες τους παρελθόντος. Μην κάνεις πίσω και μην αναβάλεις να δώσεις λύσεις. Οι συνθήκες ευνοούν σήμερα τις διευθετήσεις και καλό είναι να αξιοποιήσεις αυτό το γεγονός.

    Αισθηματικές Προβλέψεις
    Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, αν δεν αφήσεις κάποιες ανούσιες διαφωνίες να σε επηρεάσουν, όλα θα είναι πολύ όμορφα και ρομαντικά. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, απόλαυσε την παρέα αγαπημένων σου προσώπων και μην απογοητεύεσαι, επειδή ακόμη δεν έχει έρθει στη ζωή σου, γιατί πολύ σύντομα η τύχη σου επιφυλάσσει κάτι πολύ όμορφο.

    Επαγγελματικές Προβλέψεις
    Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, κάποια θέματα που καθυστερούν μπορεί να σε εκνευρίσουν και να σε κάνουν να φερθείς επιπόλαια. Μην επιτρέψεις σε τίποτα να αποσπάσει τη συγκέντρωσή σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, αλλά αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση και σε αυτόν τον τομέα.





    Υδροχόος
    20/1-19/2


    Πολλά ζητήματα που σε εκνεύριζαν με τη στασιμότητά τους, αρχίζουν τώρα να εξελίσσονται, φίλε Υδροχόε, και αυτό σε ανακουφίζει σημαντικά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όλα παίρνουν την τροπή που θέλεις. Κάποιες απρόσμενες ειδήσεις και αλλαγές, θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Η ανεβασμένη διάθεσή σου φυσικά, θα σε βοηθήσει να φτάσεις στους στόχους σου ακόμα πιο άμεσα.

    Αισθηματικές Προβλέψεις
    Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα παρέα με το σύντροφό σου, αν δεν δώσεις μεγάλη σημασία σε διάφορες μικροπαρεξηγήσεις άνευ ουσίας. Όσοι είστε μόνοι, η νέα γνωριμία θα έρθει εκεί που δεν το περιμένετε. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

    Επαγγελματικές Προβλέψεις
    Αν είσαι Υδροχόος, καλό είναι στη δουλειά σου να αποφύγεις κάθε επιπόλαιη απόφαση και να μην ανοίγεσαι με ευκολία στον οποιονδήποτε που σε πλησιάζει. Άλλωστε, τα οικονομικά σου χρειάζονται όλη σου την προσοχή σήμερα, για να καλύψεις έξοδα που έχουν γίνει στο παρελθόν.





    Ιχθείς
    20/2,20/3


    Αρκετά ζητήματα που παρέμεναν στάσιμα και χωρίς καμιά εξέλιξη, αγαπητέ Ιχθύ, αρχίζουν σήμερα να μπαίνουν σε μια πορεία εξέλιξης αρκετά ικανοποιητική για εσένα. Το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνεις, είναι να μην αφήσεις το άγχος να πάρει το πάνω χέρι και να φροντίσεις για τις υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί, με ηρεμία και ψύχραιμη στάση.

    Αισθηματικές Προβλέψεις
    Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ιχθύς, καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην δώσεις συνέχεια σε κάποιες εντάσεις, που μπορεί να προκύψουν στη σχέση με το σύντροφό σου. Αν είστε αδέσμευτοι Ιχθείς, να ξέρετε πως η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Μην μείνετε σπίτι…

    Επαγγελματικές Προβλέψεις
    Η δυναμικότητά σου σήμερα, φίλε Ιχθύ, αποτελεί εγγύηση ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει στη δουλειά σου. Προς το παρόν όμως, καλό είναι να αποφύγεις τα νέα ξεκινήματα και τα οικονομικά ανοίγματα. Επικεντρώσου σε γραφειοκρατικές και νομικές διαδικασίες, που σήμερα ευνοούνται ιδιαίτερα.


    Πηγή: myastro.gr


    Φιλικες σελιδες

     
    Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
    Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
    Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
    Proudly powered by Blogger