Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δέκα πράγματα που δεν θα πει ποτέ ένας «άντρας»

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013


Ίσως σε ένα παράλληλο σύμπαν

1. Ωραία μέρα σήμερα, θέλεις να πάμε μια βόλτα στα μαγαζιά;

2. Νομίζω ότι έχασα το δρόμο, περίμενε να ρωτήσουμε!

3. Θέλεις βοήθεια με τις δουλειές;

4. Κυριακή βράδυ σήμερα, μόνο ποδόσφαιρο έχει η τηλεόραση, θες να πάμε θέατρο;

5. Τρελαίνομαι όταν φοράς αυτή τη μάσκα ομορφιάς!

6. Με ενοχλεί απίστευτα αυτή η δίμετρη ξανθιά φίλη σου, το τεράστιο στήθος της μου προκαλεί αηδία.

7. Άσε σήμερα θα μαγειρέψω εγώ, κάτσε να ξεκουραστείς!

8. Τι θα έλεγες να καλέσουμε τη μητέρα σου για φαγητό;

9. Ήταν να έρθει η παρέα μου σήμερα για μπίρες, αλλά τους είπα ότι θέλεις να ηρεμήσεις.

10. Πέρασαν 20 χρόνια από τότε που γνωριστήκαμε και αισθάνομαι τόσο ερωτευμένος.


Ανέκδοτο:Το δώρο


Η γυναίκα έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στο κινητό του άνδρα της:
Αγάπη μου,
Αν κοιμάσαι, στείλε μου τα όνειρά σου.
Αν χαμογελάς, στείλε μου το χαμόγελό σου.
Αν κλαις, στείλε μου τα δάκρυά σου.
Σ' αγαπώ.
Και εκείνος απάντησε:
Είμαι στην τουαλέτα. Τι να στείλω;


Δυσάρεστη αναπνοή; Κακοσμία; Μήπως φταίει το φαγητό σου;


Η δυσάρεστη αναπνοή μπορεί να έχει πολλές αιτίες. Κάποιες από τις πιο βασικές είναι η κακή στοματική υγιεινή, η μειωμένη έκκριση σάλιου στον ύπνο(πρωινή κακοσμία), η χρήση φαρμάκων, η κατανάλωση κάποιων φαγητών, το αλκοόλ και το κάπνισμα. Η κακοσμία βέβαια πολλές φορές είναι και σύμπτωμα της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης ή του διαβήτη.
Τροφές που ευνοούν την κακοσμία 
Αλκοόλ Η υπερκατανάλωση του ευνοεί την ανάπτυξη των βακτηρίων και προκαλεί ξηροστομία μειώνοντας το σάλιο.
Σκόρδο, κρεμμύδι, κάρυ Περιέχουν ουσίες που μέσω της αιματικής κυκλοφορίας περνούν στους πνεύμονες και από εκεί στην εκπνοή.
Ανθρακούχα αναψυκτικά Το ανθρακικό και η ζάχαρη τους μειώνουν πολύ το PH του στόματος προκαλώντας βλάβες στα δόντια και αύξηση των βακτηρίων.

Βότανα / τροφές κατά της κακοσμίας
Τσάι Οι πολυφαινόλες εμποδίζουν την ανάπτυξη των βακτηρίων, ειδικά το πράσινο τσάι λόγω των κατεχινών έχει αντιοξειδωτική δράση κατά των βακτηρίων που προκαλούν την οδοντική πλάκα.
Χαμομήλι Η αντιβακτηριδιακή του δράση συμβάλλει στη στοματική υγεία.
Μαϊντανός, Σέλινο, Μάραθος Φρεσκάρουν την αναπνοή καθώς είναι πλούσια σε χλωροφύλλη(αντιβακτηριδιακές ιδιότητες).
Ξυλάκια κανέλας ή γαρίφαλου Μασήστε τα για καθαρή αναπνοή.
Ωμές πιπεριές(βιταμίνη C) Δημιουργούν αφιλόξενο περιβάλλον για τα βακτήρια του στόματος.
Γιαούρτι Μια μικρή ημερήσια δόση μειώνει κατά 80% την κακοσμία από τις διάφορες πτητικές, θειούχες ενώσεις που παράγονται από τα βακτήρια.
Βατόμουρα Εξουδετερώνουν την κακοσμία και εμποδίζουν τη δημιουργία πλάκας από την προσκόλληση των βακτηρίων.
Μειώστε την δυσάρεστη αναπνοή ως εξής:
• Το τακτικό βούρτσισμα των δοντιών & της γλώσσας (2φ/ημ) βοηθά στη μείωση των δυσάρεστων οσμών λόγω των βακτηρίων του στόματος με τις τροφές.
• Απαραίτητη είναι η κατανάλωση επαρκής ποσότητας νερού για την ενυδάτωση της στοματικής κοιλότητας και την απομάκρυνση των βακτηρίων λόγω της μειωμένης έκκρισης σάλιου στον ύπνο.
• Οι τροφές που παραμένουν στάσιμες στο στομάχι και στο έντερο προκαλούν δύσοσμη αναπνοή. Συνεπώς η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε φυτικές ίνες βοηθούν στη καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας.
• Η καθημερινή φροντίδα των δοντιών, της γλώσσας και των ούλων καθώς η τακτική επίσκεψη στον οδοντίατρο για καθαρισμό και αντιμετώπιση της ουλίτιδας φαίνεται να δίνει λύση στο πρόβλημα. Ακόμη, η βιταμίνη C των εσπεριδοειδών σταθεροποιεί τα μικρά αγγεία των ούλων βοηθώντας στην ουλίτιδα. 


της Βασιλική Δέδε, Κλινικού Διαιτολόγου – Διατροφολόγου
επιμέλεια medlabnews.gr

H εξομολόγηση της Ορθούλας Παπαδάκου: “Πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας” (βίντεο)


Μια συγκινητική εξομολόγηση έκανε η Ορθούλα Παπαδάκου, η οποία αποφάσισε για πρώτη φορά, ν΄αποκαλύψει πως έχει σκλήρυνση κατά πλάκας, μιας και στο παρελθόν ντρεπόταν να το κάνει:

«Ήρθε ο καιρός να μιλήσω γι΄αυτό που πέρασα, και ελπίζω να βοηθήσω. Είμαι αρκετά δυνατή, πάω πολύ καλά, η ζωή μου έχει αλλάξει, αλλά πλέον δεν ντρέπομαι να το πω! Αν μπορώ να βοηθήσω ένα άτομο, θεωρώ πως κάνω καλό!»

Η Ορθούλα, εξήγησε πως έπαθε την πρώτη κρίση το 2011, όταν μούδιασε το χέρι και το πόδι της και δεν μπορούσε να δει από το ένα μάτι:

«Φοβήθηκα αρκετά και προσπάθησα να δω τι μου γίνεται. Δεν ήξερα τι γινόταν στο σώμα μου. Ήμουν άσπρη, και λέω στον αδερφό μου “πεθαίνω”. Είχα πάθει κρίση πανικού, πάνω σε μια κρίση που δεν γνώριζα τι είναι. Με πήγαν σηκωτή στο νοσοκομείο. Ένιωθα ότι σβήνω, και πως ήταν η τελευταία φορά που έβλεπα την οικογένεια μου» λέει.

Για ένα ολόκληρο μήνα, έκανε απανωτές εξετάσεις χωρίς κανείς να μπορεί να διαγνώσει τι έχει. Στο μεσοδιάστημα, έπαθε άλλες δυο, πολύ πιο σοβαρές κρίσεις, αλλά και πάλι οι εξετάσεις δεν «έδειχναν» τίποτα.

Μάλιστα, οι γιατροί απέδωσαν τα συμπτώματα της σε ψυχοσωματικά προβλήματα, λέγοντας της πως απλά παθαίνει κρίσεις πανικού, και της έλεγαν πως όλα τα βγάζει από το μυαλό της!

«Δεν μπορούσαν να βρουν την αιτία, και από πού προέρχεται όλο αυτό. Η πιο δύσκολη φάση για μένα ήταν το άγνωστο. Το τι έχω. Να ξέρω να το αντιμετωπίσω. Είναι πολύ άσχημο να ζεις κάθε μέρα και να μην ξέρεις τι έχεις!».

Οι γιατροί, της είχαν πει πως πιθανόν είναι κάποιο πρόβλημα με την καρδιά της, και πως είχε πάθει 3-4 μικρά εγκεφαλικά στα τριχοειδή αγγεία, «αλλά δεν το πίστευα. Ήμουν ψυχολογικά στο πάτωμα».

Τελικά, πήρε ΟΛΕΣ τις εξετάσεις που είχε κάνει, βρήκε μια γιατρό γκουρού στο είδος της, την κα. Χατζηγεωργίου την οποία πολλοί της σύστησαν από τα social media, και έτσι έμαθε πως έχει σκλήρυνση κατά πλάκας:

«Με το που έμαθα τι έχω, λέω θα το αντιμετωπίσω. Ευτυχώς, το μάθαμε πολύ νωρίς. Τα social media, με βοήθησαν να βρω την κα. Καραγεωργίου, τη γιατρό μου, που θεωρείται γκουρού του είδους. Με το που μπήκα στο γραφείο της, ένιωσα μια σιγουριά, και το πρώτο που μου είπε, είναι “κορίτσι μου ο,τι και να έχεις, θα το νικήσουμε”».

Πρόσθεσε δε, πως «αν οι εστίες είναι σε έξαρση μπορείς να πάθεις από τύφλωση, μέχρι παράλυση».

Πως είναι η ζωή της σήμερα;

«Έχω οδηγίες από τη γιατρό μου που πρέπει ν΄ακολουθήσω, και μια αγωγή. Μου έχει πει να μην κουράζομαι, να μην με βλέπει ο ήλιος στο κεφάλι, να μην στεναχωριέμαι.Με το που έγινε διάγνωση, έκανα μια θεραπεία, και μέχρι να την δεχτεί ο οργανισμός μου, είχε επιπλοκές, μέχρι που βρήκαμε τι μου ταιριάζει».

Μάλιστα, όπως λέει, έχει τις καλές αλλά και τις κακές της μέρες:

«Έχουμε τις καλές μας αλλά και τις κακές μας μέρες. Υπάρχουν μέρες, που το πόδι μου κουτσαίνει. Νιώθω ότι δεν προχωράει καλά. Το χέρι κάποιες φορές μουδιάζει, και αν σε πιάσει αυτό, μένεις στο κρεβάτι μια-δυο μέρες και δεν κουνιέσαι».

Τέλος, περιέγραψε και την πρώτη φορά που έπαθε κρίση σε δημόσιο χώρο, αλλά ντράπηκε πολύ, μιας και δεν είχε πει σε κανέναν τι έχει:

«Την 1η φορά που έπαθα κρίση έξω στον κόσμο ντράπηκα. Ήμουν σε ένα γνωστό μαγαζί, και άρχισε το πόδι και το χέρι να κουνάει. Όλοι με κοιτάζανε, και ήθελα ν΄ανοίξει η γη να με καταπιεί γιατί δεν είχα πει τι έχω, και δεν ήξερα πώς να το καλύψω!»

Για να καταλήξει, πως «έχω σκλήρυνση, αλλά είμαι καλά».



http://www.ourlife.gr/




Ανέκδοτο: Ελληνίδα ή Γερμανίδα;


Μια φορά κολυμπούσαν σε μια πισίνα δύο άντρες και σε μια στιγμή βλέπουν μια πανέμορφη κοπέλα και λέει ο ένας:

- Ποπό, μια γκόμενα!
- Ναι, λέει ο άλλος πρέπει να είναι Γερμανίδα.
- Όχι ρε, τι λες, Ελληνίδα είναι.
- Τι λες ρε, έχει τέτοιες κοπέλες η Ελλάδα;
Εκεί που μάλωναν βλέπουν τη γκόμενα να μπαίνει στην πισίνα και να φωνάζει:
- Χανς, χανς!...
- Βλέπεις ρε, Γερμανίδα είναι, λέει ο άλλος.
- Έχεις δίκιο τελικά.
Και αμέσως μετά ακούνε:
- Χάνς Μήτσο μ`, χάνς! το νερό είνι ζιστό!....

Ανησυχητικές ενδείξεις… Αλλάζει ο τρόπος μετάδοσης του AIDS ;;;


Ανησυχητικές ενδείξεις ότι αλλάζει ο τρόπος μετάδοσης του ιού HIV/AIDS σε σχέση με τους μέχρι σήμερα γνωστούς τρόπους μετάδοσης, έχουν περιέλθει σε γνώση του υπουργείου Υγείας, μετά από επιδημιολογικές και μοριακές αναλύσεις σε άτομα που κάνουν ενδοφλέβια χρήση ναρκωτικών ουσιών στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για έρευνα που διενεργήθηκε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και, όπως αναφέρεται σε έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή, «δείχνει νέες αλληλουχίες HIV που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα μετά το 2010 πιθανότατα από την Ασία». «Ο τρόπος διασποράς τους υποδεικνύει αλλαγές στον τρόπο μετάδοσης του ιού στην κοινότητα των ΧΕΝ (ενδοφλέβιοι χρήστες) στην περιοχή της Αθήνας», επισημαίνεται στο έγγραφο που υπογράφει η υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή και διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση της βουλευτού της ΝΔ Φεβρωνίας Πατριανάκου.

Επιδημική έξαρση του HIV και της ηπατίτιδας C στους Ενδοφλέβιους Χρήστες (ΧΕΝ)

Με το ίδιο έγγραφο η Βουλή ενημερώνεται για την επιδημική έξαρση του HIV/AIDS στον πληθυσμό των εξαρτημένων. Τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ δείχνουν ότι ανάμεσα στο 2010 και το 2011 τα κρούσματα της μόλυνσης αυξήθηκαν 1.500% μεταξύ των χρηστών. Έτσι, ο επιπολασμός του ιού στους χρήστες ουσιών το 2011 αυξήθηκε ραγδαία από 0,8% σε 4,4. Στην περιοχή της Αθήνας άγγιξε το 8,1%. Την ίδια ώρα ραγδαία αύξηση σημειώνεται και στην εξάπλωση της ηπατίτιδας C μεταξύ των εξαρτημένων.

Δυσμενείς προβλέψεις

Στο έγγραφό της η υφυπουργός Υγείας δεν διστάζει να παρατηρήσει ότι «σε ένα περιβάλλον οικονομικής και κοινωνικής κρίσης με πολύ υψηλά ποσοστά ανεργίας, οι χρήστες ουσιών, ήδη άνεργοι στην πλειονότητά τους, χάνουν το κίνητρό τους για θεραπεία» και ακόμη ότι «καθώς η ελπίδα για μια καλύτερη ζωή και το κίνητρο για θεραπεία μειώνονται, ενισχύεται η τάση των εξαρτημένων να μη λαμβάνουν στοιχειώδη μέτρα προστασίας της υγείας τους. Ιδίως στην περιοχή της Αθήνας, οι αυτοκαταστροφικές μορφές συμπεριφοράς ενισχύονται, αυξάνεται η ενέσιμη χρήση ουσιών, η κοινή χρήση σύριγγας, η παράλληλη χρήση διαφορετικών ουσιών, η καταφυγή σε νέες, φθηνές, αλλά εξαιρετικά επικίνδυνες ουσίες, οι ερωτικές επαφές χωρίς προφυλάξεις».

Τα συνθετικά ναρκωτικά

Ειδικά για τα συνθετικά ναρκωτικά, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, τα κανναβινοειδή εντοπίζονται κυρίως στη Θεσσαλονίκη και το «σίσα» (sisha), μια μορφή κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, απαντάται κυρίως στους δρόμους της Αθήνας. Η εκτίμηση είναι πως «καθώς η οικονομική κρίση αρχίζει να μεταβάλει αισθητά διάφορες όψεις του προβλήματος των ναρκωτικών, επόμενα χρόνια θα υπάρξει όξυνση της εξάρτησης» και γι’ αυτό χρειάζονται πιο αποτελεσματικές παρεμβάσεις. «Είναι άμεση η ανάγκη λήψης δράσης που θα αναχαιτίσει την εξάπλωση μολυσματικών ασθενειών, θα περιορίσει τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία και θα συνδέσει τους χρήστες με τα θεραπευτικά προγράμματα, κρατώντας ζωντανή την προοπτική της θεραπείας και της ένταξης», αναφέρει η υφυπουργός Υγείας.

Η βουλευτής της ΝΔ Φεβρωνία Πατριανάκου στην ερώτηση της επικαλούνταν έκθεση της Διεθνούς Επιτροπής του ΟΗΕ, σύμφωνα με την οποία το 2011 στην Ελλάδα, στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία αναφέρθηκε σημαντική αύξηση των κρουσμάτων HIV, λόγω της υψηλής επικράτησης του ιού στους χρήστες που κάνουν ενέσιμη χρήση. Αναφερόταν επίσης και στην αύξηση της χρήσης των φθηνών συνθετικών ναρκωτικών.

Πηγή: http://www.treloi.gr/


Ομολόγησε ο δολοφόνος – Παραδέχτηκε ότι ανήκει στη Χρυσή Αυγή



Την εκδοχή των πολιτικών κινήτρων ερευνά η αστυνομία


Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 34χρονου μπροστά σε καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60 στο Κερατσίνι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Ο άτυχος άντρας περικυκλώθηκε από ομάδα νεαρών που σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας ανήκουν σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και στην προσπάθειά του να ξεφύγει μαχαιρώθηκε από έναν από αυτούς.


Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα και σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου και κατέληξε.

Ο δράστης συνελήφθη και νωρίς το πρωί ομολόγησε την πράξη του, ενώ παραδέχτηκε ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.

Νωρίτερα, το εθνικιστικό κόμμα διά στόματος του εκπροσώπου του Ηλία Κασιδιάρη υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία στο Κερατσίνι. Ωστόσο, λίγη αργότερα η ανακοίνωση της αστυνομίας τον διέψευσε, μιας και ο δράστης παραδέχτηκε ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.

Στο σημείο της δολοφονίας βρίσκεται αρκετός κόσμος που δεν μπορεί να πιστέψει πώς ένα νέο παιδί χάθηκε τόσο άδικα.


Ο 34χρονος Παύλος Φύσσας ήταν πολύ γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή του καθώς ασχολούνταν με τη μουσική και αρκετές φορές είχε αναλάβει την οργάνωση συναυλιών. 



Read more: http://www.newsbomb.gr/


Φοβερό κόλπο για να ανοίξετε τα στενά παπούτσια!


Δεν υπάρχει περίπτωση να μην την έχετε πατήσει με καινούρια παπούτσια που σας χτύπησαν επειδή ήταν λίγο στενά.

Συνήθως πάνω στον ενθουσιασμό και τη λαχτάρα μας να αποκτήσουμε ένα συγκεκριμένο κομμάτι, αδιαφορούμε για το γεγονός ότι κάπως μας στενεύουν με αποτέλεσμα να τα αγοράζουμε!

Τι γίνεται όμως όταν το νέο μας απόκτημα είναι αρκετά στενό με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να περπατήσουμε;

Υπάρχει λύση και μάλιστα ανέξοδη! Πάρτε δύο πλαστικές σακούλες με τις οποίες διατηρούμε το φαγητό στο ψυγείο, και γεμίστε τις νερό μέχρι την μέση αφού φυσικά προηγουμένως τις έχετε σφραγίσει καλά!

Στη συνέχεια τοποθετήστε τις μέσα στο παπούτσι και βάλτε τις στην κατάψυξη έτσι ώστε το νερό να γίνει πάγος! Αφήστε τα για περίπου μία μέρα και τα νέα σας άνετα παπούτσια είναι έτοιμα!

http://www.newsbomb.gr/


Σήμερα θα περάσει ένας αστεροειδής δίπλα από τη γη


Σήμερα στις 22:20 UTC σε απόσταση 235000 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της Γης θα περάσει ένας αστεροειδής, το μέγεθος του οποίου είναι από 1 έως 3 μέτρα.

Ο αστεροειδής ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά από το αμερικανικό αστεροσκοπείο Μάουντ Λέμμον, στη συνέχεια την ανακάλυψη επιβεβαίωσαν Αυστραλοί αστρονόμοι από το παρατηρητήριο του Σάιντινγκ Σπρινγκ. Το διαστημικό αντικείμενο ονόμασαν 2013 RZ53.

Το ασυνήθιστο σε αυτό το φαινόμενο είναι ότι ο αστεροειδής κινείται με πολύ χαμήλη για τέτοια αντικείμενα ταχύτητα. Οπότε, ορισμένοι ειδικοί θεωρούν ότι το αντικείμενο που ανακαλύφθηκε αποτελεί απλά ένα θραύσμα διαστημικών σκουπιδιών.

pisoapothnkoyrtina

Ανέκδοτο: Η καλόγρια


Μια καλόγρια προχωράει στο δρόμο όταν τη σταματάει ενας λαχανιασμένος στρατιώτης και της λέει:

-Συγνώμη,πρέπει να κρυφτώ κάτω από το ράσο σας,θα σας εξηγήσω μετά !!

Και χώνεται από κάτω.Δευτερόλεπτα μετά περνάνε από δίπλα της τρέχοντας 2 στρατονόμοι.

Αφού απομακρύνθηκαν,ο φαντάρος βγαίνει έξω και της λεει:

-Βλέπετε,δε θέλω να πάω στο Ιράκ.Η καλόγρια κουνάει το κεφάλι της καταφατικά.


-Ξέρετε,συνεχίζει ο φαντάρος,τώρα που ήμουν κάτω από το ράσο σας παρατήρησα ότι έχετε δύο υπέροχα πόδια.

Και λέει η καλόγρια:

-Αν κοιτούσες λίγο πιό πάνω θα έβλεπες και δύο υπέροχα αρχίδια.Ούτε εγώ θέλω να πάω στο Ιράκ.....


3 βασικοί λόγοι για τους οποίους το sex όντως αλλάζει τα πάντα!


Όσο κι αν δεν θέλετε να το πιστέψετε, ισχύει!

Ζούμε στην εποχή που ο ρομαντισμός και γενικότερα οτιδήποτε γλυκούλι και διακριτικό έχει πάει περίπατο! Με λίγα λόγια, πλέον ότι θέλεις καλό είναι να το ζητάς, οπότε όσοι δεν ακολουθούν την οδό αυτή, μένουν μόνοι περιμένοντας τη θεία φώτιση! Εκτός βέβαια από παντελή έλλειψη ρομαντισμού, η εποχή αυτή κυριαρχείται και από κάτι, το οποίο είναι τόσο κοινό και φυσιολογικό, αλλά ταυτόχρονα τόσο μεγάλο και εντυπωσιακό, που έχει καταφέρει να είναι το νούμερο ένα θέμα, παντού! Αναφερόμαστε φυσικά στο sex το οποίο μπορεί στις μέρες μας να έχει κάπως διαφοροποιηθεί από το στερεότυπο, αγόρι γνωρίζει κορίτσι, ερωτεύονται και κάνουν sex, αλλά δεν παύει ποτέ να είναι το ζητούμενο και να ορίζει συμπεριφορές και επιλογές, πολλές φορές λανθασμένα βέβαια, αλλά τι να κάνουμε; Όσο κι αν δεν θέλετε λοιπόν να το παραδεχτείτε, το sex είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή ενός ανθρώπου, και όχι μόνο, ακόμα κι αν δεν συνοδεύεται από σχέση, γάμο και παιδιά! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε 3 θεμελιώδεις λόγους για τους οποίους το sex όντως., αλλάζει τα πάντα!

1. Ο οργασμός οδηγεί στον... παραλογισμό: Καλά μην τρομάζετε, δεν εννοούμε ότι κατά τη διάρκεια του οργασμού εσείς θα πάρετε ένα τσεκούρι και θα αρχίσετε να κυνηγάτε τον καλό σας, αλλά η λογική στην προκειμένη πάει περίπατο ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος αυτής. Η απώλεια ελέγχου και οποιασδήποτε λογικής σκεψης είναι από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά, τα οποία το κατατάσσουν όμορφο και ανεπανάληπτο! Εξάλλου, πόσες φορές δεν έχετε πει από μέσα σας ότι ξέρω ότι αυτό που κάνω είναι λάθος ή ότι θα το μετανιώσω σε λίγες ώρες, αλλά δεν κάνετε τίποτα για να αποφευχθεί το μοιραίο; Ένα θα σας πούμε και βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Όταν ο οργασμός έρχεται, η λογική φεύγει μακριά, σαν να μην υπήρξε ποτέ! Αυτή είναι η μαγεία άλλωστε!

2. Το φάρμακο της εμπιστοσύνης: Πάσχετε από έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους ανθρώπους και δη τους άντρες; Κάντε sex και όλα θα φτιάξουν! Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, κατά τη διάρκεια του οργασμού απελευθερώνονται τεράστιες ποσότητες μιας μαγικής ορμόνης που ακούει στο όνομα οξυτοκίνη! Η ορμόνη αυτή λοιπόν, έχει την ιδιότητα να σε κάνει να εμπιστεύεσαι απόλυτα τον άντρα με τον οποίο κάνεις sex εκείνη τη στιγμή! Είναι παντρεμένος με 4 παιδιά, ενώ μόλις βγήκε από τη φυλακή; Δεν έχει καμία απολύτως σημασία! Κάτι μέσα σου σου λέει ότι είναι ο πρίγκιπας του παραμυθιού και ο καλύτερος άντρας του κόσμου! Εξάλλου, αποδεδειγμένα κιόλας, το κακό sex δεν το αντιλαμβάνεσαι εκείνη τη στιγμή, αλλά αρκετές ώρες ή και μέρες μετά! Ο λόγος; Πολύ απλά εκείνη τη στιγμή έχεις πέσει σε τέτοια νιρβάνα που απλά όλα φαντάζουν υπέροχα! Τώρα αν είστε σε θέση να το αντιληφθείτε εκείνη τη στιγμή, τα θερμά μας συγχαρητήρια!

3. Ο εθισμός των γυναικών: Ξέρατε εσείς ότι οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια που συνήθως αποζητούν οι γυναίκες μετά το sex, δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι σπαστικές και κτητικές, αλλά με το ότι είναι πολύ πιο ευαίσθητές στην οξυτοκίνη, που λέγαμε παραπάνω; Για κάποιο λόγο οι άντρες έχουν αναπτύξει ανοσία στην ορμόνη αυτή, κάτι ξέρουν, με αποτέλεσμα να μην επηρεάζονται και τόσο! Σύμφωνα με τους ειδικούς, η απελευθέρωση της οξυτοκίνης, μπορεί να παρομοιαστεί με την λήψη ναρκωτικών! Όσο πιο πολύ σε... φτιάξει ένας άντρας, δηλαδή όσο περισσότερη οξυτοκίνη απελευθερωθεί, τόσο πιο πολύ θα θες να τον ξαναδείς, ακόμα κι αν δεν σου αρέσει ή υπάρχουν άλλοι που έστω εμφανισιακά τους προτιμάς! Με λίγα λόγια, ακόμα και για τα κολλήματα του μυαλού μας, φταίνε οι ορμόνες μας!



Πηγή: http://www.queen.gr/


Ο παγοκρύσταλλος του θανάτου…Ένα μοναδικό φαινόμενο!!!


Ένα ιδιαίτερα σπάνιο φαινόμενο κατάφεραν να καταγράψουν για πρώτη φορά επιστήμονες στην Ανταρκτική για την μίνι σειρά ντοκιμαντέρ του BBC, Frozen Planet. Ο λόγος για τη δημιουργία ενός παγωμένου θανατηφόρου υποθαλάσσιου τυφώνα, γνωστού ως «Brinicle», ο οποίος μόλις αγγίξει τον βυθό αρχίζει και επεκτείνεται σκοτώνοντας ότι έρχεται σε επαφή μαζί του.

Οι Hugh Miller και Doug Anderson βιντεοσκόπησαν τον παγοκρύσταλλο του θανάτου, ο οποίος δημιουργείται κάτω από πολύ ήρεμες συνθήκες στους ωκεανούς, όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της θερμοκρασίας του νερού (περίπου -1.9 βαθμούς Κελσίου), και της θερμοκρασίας του αέρα (κάτω από μείον 20 βαθμούς Κελσίου).


πηγή: http://24wro.blogspot.com


Ο τρόπος που καθόμαστε δείχνει τον χαρακτήρα μας!


Η στάση στην οποία καθόμαστε αποκαλύπτει το χαρακτήρα μας! Μάθετε τι αποκαλύπτει η στάση σας για σας και δείτε αν ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες της προσωπικότητάς σας…

Με τα πόδια στο πλάι
Είσαι γεμάτη χάρη και στυλ κι αυτό είναι αδιαμφισβήτητο! Ακόμη και ο τρόπος που κάθεσαι είναι άκρως θηλυκός και ναζιάρικος! Η γοητεία σου είναι το μεγαλύτερο όπλο σου με το οποίο μπορείς να κατατροπώσεις ακόμη και τους εχθρούς σου. Όταν πρόκειται για την επίλυση διαφορών προτιμάς την ευθεία αντιπαράθεση και δεν κρύβεσαι πίσω από λέξεις.
Σε γενικές γραμμές είσαι ένας ευχάριστος άνθρωπος αλλά και ευάλωτη στην κολακεία, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένη αξιολόγηση ανθρώπων και καταστάσεων. Προσοχή λοιπόν κι όχι βιαστικές κινήσεις.

Χαλαρά σε άνετη στάση με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά
Είσαι τέρας ψυχραιμίας και συχνά δίνεις την εντύπωση της σκληρής. Σ’ αρέσει να παρατηρείς τους ανθρώπους γύρω σου και να επεξεργάζεσαι δεδομένα. Πιστή στις αποφάσεις που παίρνεις προσπαθείς σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου ακόμη κι αν αυτοί αποδειχτούν αυτοκαταστροφικοί.

Τα παρακάλια και η διαλλακτικότητα δεν είναι του στυλ σου καθώς γνωρίζεις καλά πως η επιτυχία θέλει προσήλωση στους στόχους. Γι΄αυτό άλλωστε κινείσαι στα πρότυπα του χαμαιλέοντα. Ανάλογα με την περίσταση είσαι ομιλητική ή σιωπηλή αλλά πάντα κινείσαι βάσει λογικής. Αφέσου! Λίγο συναίσθημα δεν κάνει κακό.

Σταυροπόδι
Είσαι αυτό που λέμε έξω καρδιά! Όσοι σε ξέρουν αναγνωρίζουν στο πρόσωπό σου έναν άνθρωπο ανοιχτό και μεγαλόκαρδο. Είσαι ιδιαίτερα αγαπητή ενώ ένα από τα δυνατά σου σημεία είναι η ειλικρίνεια, η αμεσότητα και η εμπιστοσύνη που αποπνέεις.

Ανάμεσα στα “πλην” σου ξεχωρίζουν η έλλειψη τακτ αλλά και η αδυναμία σου να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Ξέρεις τι σου αρέσει και τι θέλεις αλλά και πως θα το αποκτήσεις. Να θυμάσαι βέβαια πως λίγη υπομονή

Σε ορθή γωνία με τα πόδια “ερμητικά” κλειστά
Είσαι ήσυχη και κλειστή σαν χαρακτήρας. Δεν ανοίγεσαι εύκολα και βλέπεις με καχυποψία όποιον σε πλησιάζει, θεωρώντας πως οι πάντες κάτι θέλουν να αποκομίσουν από εσένα. Είσαι βέβαια «ψυχοπονιάρα» και θέλεις να βοηθάς όσους έχουν ανάγκη κάτι που σε κάνει απίστευτα αξιαγάπητη.

http://www.loutrakiblog.gr

Πρώην εργαζόμενη του Facebook χτυπάει το “καμπανάκι”!


Η Κάθριν Λόσε, πρώην λογογράφος του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτή του Facebook, προειδοποιεί τους απανταχού χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου πως δεν θα έπρεπε να «ανεβάζουν» τόσα προσωπικά δεδομένα τους, ενισχύοντας τους προβληματισμούς σχετικά με την προστασία της ιδιωτικότητας στο Facebook.

Η Λόσε εργάστηκε για πέντε χρόνια στο Facebook, μέχρι την αποχώρησή της το 2010. Σε συνέντευξή της στον Guardian, έκανε λόγο για πρόσβαση εργαζομένων του Facebook στα στοιχεία χρηστών- συμπεριλαμβανομένων των κωδικών χρηστών.

Εάν κάτι ισχύει, είναι λόγος έντονου προβληματισμού, καθώς είναι πάρα πολλοί οι χρήστες οι οποίοι χρησιμοποιούν τους ίδιους κωδικούς σε πολλές υπηρεσίες και λογαριασμούς ανά το Ίντερνετ.

«Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων γενικά θεωρούν πως είναι οι μόνοι που μπορούν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που εισάγουν, και στις περισσότερες περιπτώσεις, στις πιο πολλές εταιρείες, αυτό πιθανότατα δεν ισχύει, καθώς τουλάχιστον κάποιοι από το προσωπικό πρέπει να έχουν πρόσβαση σε λογαριασμούς χρηστών για να κάνουν τις δουλειές τους…πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος για το προσωπικό να διαχειρίζεται και να επιλύει θέματα λογαριασμών χρηστών, και για αυτό το λόγο τα δεδομένα των χρηστών στις περισσότερες startups, ειδικά όταν είναι ακόμα στα αρχικά τους στάδια, ποτέ δεν είναι ‘κλειδωμένα’ από το προσωπικό» είπε σχετικά η Λόσε, προσθέτοντας πως, ειδικά μετά την υπόθεση των παρακολουθήσεων από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, η ιδέα των προστατευμένων προσωπικών δεδομένων δεν είναι πλέον πραγματικότητα. «Ακόμα και αν ο μέσος εργαζόμενος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση, πάλι οι πληροφορίες θα καταγράφονται κάπου, για λογαριασμό της NSA».

Η Λόσε, συγγραφέας του βιβλίου «The Boy Kings», σχετικά με την τεχνολογία των κοινωνικών δικτύων και την επίδρασή της στον κόσμο, ήταν η 51η εργαζόμενη του Facebook, όταν είχε ακόμα 5 εκατομμύρια χρήστες- και επισημαίνει πως στους εργαζομένους της υποστήριξης πελατών είχε δοθεί ένας «master password», μέσω του οποίου μπορούσαν να κάνουν login ως οποιοσδήποτε χρήστης του δικτύου, αποκτώντας πρόσβαση σε όλα του τα δεδομένα. Όπως επισημαίνει, όσο το κοινωνικό δίκτυο αναπτυσσόταν, πιο ασφαλείας μέθοδοι login για επισκευές λογαριασμών άρχισαν να εφαρμόζονται.

Το Facebook δεν έχει προβεί σε επίσημο σχόλιο επί του θέματος, αλλά όπως αναφέρει ο Guardian, εκπρόσωπός του δήλωσε ότι «για να το πούμε κάπως απότομα, αυτή η οπτική είναι μίας εργαζόμενης- αποστάτιδας, την οποία δεν συμμερίζεται κανείς στο Facebook».

http://ypogeia-drasi.blogspot.gr


"Βιβλικό" αφιέρωμα της USA Today στις προφητείες για την επίθεση στην Συρία!



"ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ"!

Όταν η USA Today ή οι International Bussiness Times κάνουν ολόκληρα αφιερώματα στις προφητείες-προρρήσεις εν όψει της επικείμενης επίθεσης των ΗΠΑ στην Συρία, μήπως πρέπει να δούμε πιο σοβαρά το θέμα; Και συνδέουν την καταστροφή της Δαμασκού με την έλευση του ... Αντίχριστου και τη Δευτέρα Παρουσία.

Ας δούμε τα βασικά σημεία του άρθρου:

"Οι προειδοποιήσεις των ΗΠΑ για ενδεχόμενο χτύπημα στη Συρία, έχει κάνει ορισμένους ανθρώπους να μην προβληματίζονται μόνο για το μέλλον και για το τι πρόκειται να συμβεί τις επόμενες ημέρες, αλλά και πίσω, στις αρχαίες και αποκαλυπτικές προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο ορισμένες προφητείες και ορισμένοι χριστιανοί τις συνδέουν με τα γεγονότα στη Λιβύη στην Αίγυπτο και την Συρία.

«Δέστε, η Δαμασκός έχει παύσει να είναι πόλη, και θα είναι ένας σωρός από ερείπια.» αναφέρει ο πρώτος στίχος στο 17 κεφάλαιο της Βίβλου στον Ησαία. Ορισμένοι Χριστιανοί πιστεύουν, ότι ένα τρομακτικό γεγονός θα αφήσει την πόλη μη κατοικήσιμη και θα οδηγήσει τον κόσμο στην θλίψη και στην έλευση του Αντιχρίστου.

Η Δαμασκός είναι η πρωτεύουσα της Συρίας και μία από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου

Ο Ησαΐας σε ένα άλλο απόσπασμα ασχολείται με τον εμφύλιο στην Αίγυπτο και την άνοδο του ''άγριου Βασιλιά''. Δείτε εδώ ολόκληρο το 17ο κεφάλαιο.

Το 17ο όμως κεφάλαιο δίνει και άλλες λεπτομέρειες γύρω από την επικείμενη καταστροφή της Δαμασκού η οποία και θα σηματοδοτήσει και τη Δευτέρα Παρουσία, ενώ στα ίδια δημοσιεύματα αναφέρεται πως κάποιοι συγκρίνουν την καταστροφή της Δαμασκού με τον Αρμαγεδδών.

Όλες αυτές οι προφητείες έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα, λόγω της επικείμενης επίθεσης στη Συρία , ως απάντηση στην χρήση χημικών από τον Άσαντ όπως ισχυρίζεται η Ουάσινγκτον.

"Οι προφητείες δεν είναι κάτι το καινούργιο για την ομάδα μας, εξαιτίας του ότι κάνουμε μαθήματα για τη Βίβλο κάθε μέρα,την έχουμε δει αυτή την προφητεία, αλλά ένα από τα πράγματα που προσπαθώ να μην κάνω, είναι μεγάλες υποθέσεις", λέει ο πάστορας Gary Cristofaro.

Οι προφητείες έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στον σχηματισμό της αμερικανικής κοινής γνώμης, ακόμα και στην πολιτική.

Ένας καθηγητής από το Σαν Φρανσίσκο, πιστεύει, ότι η προφητεία για την Συρία, είναι το τελευταίο παράδειγμα για το ότι κάποιοι χριστιανοί στέφονται στις αρχαίες βιβλικές γραφές για να έχει ένα νόημα ο σύγχρονος τρόπος ζωής τους".

Πάντως γίνεται και αναφορά γι αυτόν που θα αντιμετωπίσει τον "Αντίχριστο", για τον "Ιππότη" (φωτό)...

Εκτός όμως από τον ερχομό του Ιησού Χριστού πολλά είναι τα χριστιανικά ιστολόγια στα όποια γίνονται συζητήσεις γύρω από τις προφητείες της Βίβλου σε σχέση με την κρίση στην Συρία και το πιθανό ξέσπασμα του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου.

Σύμφωνα πάντως με Ακαδημαϊκούς η προφητεία που είναι γραμμένη στη Βίβλο έχει εκπληρωθεί το 732 π.χ. όταν η Δαμασκός καταστράφηκε από τους Ασσύριους οι οποίοι εισέβαλλαν στην πόλη.

Δεν είναι όμως μόνο οι Χριστιανοί οι οποίοι αναμένου την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού. Το ίδιο αναμένουν οι Μουσουλμάνοι οι σύμφωνα με το κείμενο Surat An-Nisa όπου αναφέρεται ότι ο Δεύτερος ερχομός του Χριστού και η ανάστασή του.

Σε ένα άλλο κείμενο, πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των αμερικανικών ΜΜΕ και πιο συγκεκριμένα στο βιβλίο 41 Sahih Muslim και στην λογοτεχνία του Χαντίθ 7015 αναφέρεται:

«Ο Αλλάχ θα στείλει τον Ιησού Χριστό τον υιό της Μαρίας και θα κατέλθει στον λευκό μιναρέ στην αριστερή πλευρά της Δαμασκού φορώντας δύο ελαφρά ενδύματα βαμμένα με σαφράν (κρόκος) και ακουμπώντας με τα χέρια του τα φτερά δύο αγγέλων».

Η μόνο διαφορά ανάμεσα στις χριστιανικές και τις μουσουλμανικές γραφές είναι πως στη μουσουλμανική παράδοση ο Ιησούς Χριστός αναφέρεται πως θα επιστρέψει πριν την καταστροφή της πόλης.

Ο Ιμάμης Abdullah Antepli καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Duke των ΗΠΑ αναφέρει στην Huffington Post πως αναφορικά με τις προφητείες το Ισλάμ έχει δύο διαφορετικές σχολές:

Ο ίδιος εξηγεί πως υπάρχουν κάποιοι Μουσουλμάνοι οι οποίοι αντιλαμβάνονται τις προφητείες τόσο στο Χαντίθ όσο και στο Κοράνι ότι έχουν κυριολεκτική σημασία ενώ η άλλη σχολή δεν τις ερμηνεύουν με την κυριολεκτική έννοια των λεγομένων.

Στην ερώτηση γύρω από την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού ο Antepli είπε πως για αυτόν η Δεύτερη Παρουσία «αντιπροσωπεύει την επικείμενη ειρήνη ανάμεσα στους Χριστιανούς και τους Μουσουλμάνους».

«Μαζί θα εγκαταστήσουν ένα βασίλειο όπου η ειρήνη και η δικαιοσύνη θα κυριαρχήσουν στη Γη», αλλά ο Ιμάμης ανέφερε πως δεν πιστεύει με την κυριολεκτική έννοια του όρου στην επιστροφή του Ιησού.

Τέλος πολλοί είναι οι μελετητές της Βίβλου που πιστεύουν πως η αμερικανική επίθεση στη Συρία είναι ένα πρώιμο σημάδι του 3ου παγκοσμίου πολέμου και της έλευσης των εσχάτων ημερών.

Σε ότι αφορά τις πιο σύγχρονες προρρήσεις σαφώς ξεχωρίζει του γέροντος Παΐσιου.

«Από την Συρία θα ξεκινήσει ο παγκόσμιος πόλεμος».

Για να δούμε τι θα ξημερώσει στον πλανήτη...

Δείτε ολόκληρο το άρθρο εδώ: http://www.usatoday.com/story/news/nation/2013/09/08/some-see-biblical-visions-of-doom-in-syria-trouble/2780827/
defencenet



Το ΠΑΣΟΚ μεταφέρει την έδρα του στη Βουλγαρία


Μετά τη Βιοχάλκο, μια ακόμα γνωστή ελληνική επιχείρηση μεταφέρει την έδρα της στο εξωτερικό. Το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να μεταφέρει τα γραφεία του στην Βουλγαρία, γιατί στην Ελλάδα το κυνηγάνε για τα νοίκια και κινδυνεύει με κατασχέσεις.

Τα νέα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Σόφια της Βουλγαρίας είναι σε ημιυπόγειο χώρο και το ενοίκιο είναι 40 ευρώ.

Σύμφωνα με διαστραβωμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να μεταφέρει τα γραφεία του στην Βουλγαρία, ώστε, όταν αρχίσουν οι συλλήψεις για τα εγκλήματα σε βάρος της χώρας, να μπορέσουν τα στελέχη του να διαφύγουν.

http://www.katohika.gr/


Τα ζώδια σήμερα 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Νιώθετε μια γλυκιά ενέργεια να σας ακινητοποιεί και να σας υποχρεώνει με κάποιο τρόπο να γίνετε περισσότερο αδρανείς ή ακόμα και ευσυγκίνητοι.
Ερωτικά: Μια κρυφή σχέση μπορεί να σας απασχολεί ή να μην θέλετε να δείξετε τα συναισθήματά σας σε ένα πρόσωπο γιατί νιώθετε ότι υπάρχει ένα είδος εκμετάλλευσης.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναδεικνύονται πιο εύκολα τα προσόντα σας γιατί έχετε δυνάμεις να πάτε πολύ ψηλά αυτή την περίοδο και το νιώθετε. Απλά σήμερα μπορεί να παραμείνετε κάπως αδρανείς και να βγείτε για λίγο έξω από το παιχνίδι γιατί θέλετε είτε να ξεκουραστείτε είτε να ονειροπολήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είναι μια καλή ημέρα για σας η οποία θα σας πριμοδοτήσει με πολλά ευχάριστα νέα και συναισθηματική ασφάλεια.
Ερωτικά: Μερικοί ήδη έχετε βρει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει απλά μπορεί να υπάρχουν κάποια κρατήματα από την πλευρά του γιατί εσείς χωρίς να το θέλετε βάζετε κάποια όρια, τα οποία καθυστερούν την εξέλιξη. Μπορεί όμως να είναι και για καλό σας, κυρίως με έναν Σκορπιό που τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι ευκαιρίες είναι έτοιμες να υλοποιηθούν αρκεί να αφήσετε κατά κάποιον τρόπο τις εγωιστικές απόψεις και χωρίς να είστε ξεροκέφαλοι να κάνετε ευέλικτες επιλογές. Με αυτόν τον τρόπο θα συνεργαστείτε πιο εύκολα με Κριό ή Ζυγό.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Είστε συναισθηματικά ευάλωτοι γιατί προσπαθείτε να πάρετε αποφάσεις και είστε μπερδεμένοι.
Ερωτικά: Έχετε μεγάλη συναισθηματική αναστάτωση γιατί νιώθετε μπερδεμένοι και πολύ ευαίσθητοι. Καλό είναι να πάρετε τις αποστάσεις σας για να έχετε σωστή κρίση. Το καλό είναι ότι με έναν Σκορπιό θα τα πάτε καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε να είστε πολύ σίγουροι πριν πάρετε αποφάσεις και βγάλετε συμπεράσματα γιατί θα υπάρχουν πολλές γνώμες και εσείς θα μπερδευτείτε. Η επαφή με Παρθένο ή Ιχθύ θα σας ανατρέψει κάποια δεδομένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχετε καλύτερη διάθεση οπότε θα παρουσιάσετε και καλύτερα δείγματα γραφής. Η συναισθηματική σας διόραση θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα ρίσκο.
Ερωτικά: Υπάρχουν καλύτερες προϋποθέσεις για να αλλάξετε κάποια άσχημα δεδομένα για αυτό θα έχετε μεγαλύτερη άνεση. Η αλλαγή με τον Ζυγό θα σας δώσει μια καινούργια προοπτική.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι προοπτικές τουλάχιστον για σήμερα είναι καλές και θα τελειώσετε επιτέλους κάτι που έχετε ξεκινήσει. Η αφοσίωση σε ένα στόχο θα βοηθήσει να κερδίσετε και κάποια χρήματα. Μια νομική υπόθεση θα ξεκινήσει ή θα λήξει πολύ καλά.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είστε κάπως μπλεγμένοι και μπερδεμένοι στο τι πρέπει ακριβώς να κάνετε για αυτό μπορεί και να παραμένετε κάπως αμέτοχοι.
Ερωτικά: Μπορεί να ξεσηκωθείτε από ένα πρόσωπο που όμως δεν έχει συγκεκριμένο πλάνο για σας. Ο ερωτισμός σας θα είναι έντονος. Η επαφή με Ιχθύ θα σας αναστατώσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Όποια συμφωνία κάνετε σήμερα καλό είναι να την επιβεβαιώσετε γιατί όλα θα είναι φλου και αυτό θα σας μπερδέψει. Ελέγξτε και πάλι τους λογαριασμούς που είναι να πληρώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Νιώθετε διαφορετικά απέναντι στους άλλους για αυτό και ίσως να χαλάσετε όλη σας την ενέργεια εξυπηρετώντας ή ακόμα και βγάζοντας λύπηση σε κάποιες καταστάσεις.
Ερωτικά: Θα βγουν μνήμες νοσταλγικές στην επιφάνεια και ίσως να κάνετε μια κίνηση για να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο που δεν έχετε αυτή την στιγμή επαφή. Το καλό είναι ότι θα την πετύχετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Να είστε προσεκτικοί σε τυχόν λόγια συνεργατών ή ατόμων που είναι κοντά σας που πιθανόν δεν αποδεικνύονται γιατί μπορεί να παρασυρθείτε χωρίς να το καταλάβετε.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε μια νωχέλεια απέναντι στα πράγματα κι αυτό δεν εξυπηρετεί τις τρέχουσες ανάγκες σας. Μπορεί ο Ερμής να σας δίνει οι ιδέες εσείς όμως δεν μπορείτε να τις τρέξετε.
Ερωτικά: Ίσως τα μηνύματα που εκπέμπετε να είναι κάπως μπερδεμένα και να μην δίνετε τα εχέγγυα σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει άμεσα. Κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Ιχθύ θα χρειαστεί να είστε πιο ξεκάθαροι και σίγουροι.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε στην μέση μιας υπόθεσης και θα πρέπει να πάρετε σωστή θέση. Υπάρχει πάντως δυνατότητα να κερδίσετε χρήματα για αυτό μην αφήνετε τον χρόνο να κυλάει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είστε σε καλύτερη φάση γιατί έχετε εμπιστοσύνη στο συναίσθημά σας οπότε θα μπορέσετε να κάνετε περισσότερα βήματα πάνω σε μια υπόθεση που σας απασχολεί.
Ερωτικά: Έχετε κατά κάποιον τρόπο εξασφαλίσει μεγαλύτερη ερωτική ανταπόκριση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η ταυτότητά σας πλέον είναι δεδομένη. Ο Κριός έχει μεγάλο ενδιαφέρον για σας. Η επαφή με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο δεν σας εμποδίζει να προχωρήσετε άμεσα. Οι γεννημένοι στις 31.10 θα έχετε μια πολύ δυνατή γνωριμία.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή σας απασχολεί το θέμα ενός ακινήτου σήμερα θα υπάρξει μια ευκαιρία την οποία θα πρέπει να την αρπάξετε άμεσα γιατί δεν υπάρχουν και πολλά χρονικά περιθώρια. Από την άλλη θα εκταμιεύσετε ένα ποσό το οποίο θα σας ανακουφίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είστε ήδη ανοικτοί σε καινούργια πράγματα αλλά μέσα σας δεν έχετε ένα ξεκάθαρο σχέδιο δράσης. Αν υπάρχει, το μπερδεύετε με κάποιες παρεμβολές που μπαίνουν οι οποίες σας οδηγούν μακριά από την πραγματικότητα.
Ερωτικά: Υπάρχουν ευαισθησίες από την πλευρά σας με τις οποίες μπορεί να νιώθετε ότι δεν καλύπτεστε. Ίσως να μιλήσετε σε άλλα άτομα και μετά θα βρεθείτε μπερδεμένοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ιδέες και νέες προτάσεις κυρίως για τους γεννημένους στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου. Χρειάζεται όμως να μην αδρανείτε γιατί τις ευκαιρίες τις αρπάζεις ή τις δημιουργείς μόνος σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχετε πολύ έντονη διαίσθηση η οποία θα σας οδηγήσει σωστά. Σαν το λαγωνικό που ξετρυπώνει ευκαιρίες έτσι θα είστε και εσείς αυτές τις ημέρες. Ίσως η πίστη να είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο.
Ερωτικά: Έχετε μεγαλύτερη ευαισθησία και μπορείτε εύκολα να προσεγγίσετε ένα Σκορπιό ο οποίος τελικά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι θέλει από εσάς. Τώρα έχετε όλες τις πιθανότητες να σταθείτε δίπλα του. Η ιδέα της οικογένειας πάντως δεν είναι καθόλου μακριά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα να καταφέρετε κάτι και κυρίως στον οικονομικό τομέα γιατί θα σας φύγει το άγχος και τότε θα ανοιχτεί καθαρά το πεδίο που έχετε την εύνοια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Υπάρχουν μεγαλύτερες ευαισθησίες που σας κάνουν να αντιλαμβάνεστε περισσότερα πράγματα από τον ψυχισμό σας.
Ερωτικά: Ο Παρθένος με έναν δικό του τρόπο μπορεί να σας φανεί αναγκαίος και τότε να τον κατανοήσετε καλύτερα. Ίσως οι συναισθηματικές σας κεραίες που θα ανοίξουν να σας κάνουν να καταλάβετε περισσότερο τις δικές σας ανάγκες και να αλλάξετε στάση απέναντι στον Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε αποφασισμένοι να κερδίσετε και θα γίνει άμεσα. Αρκεί να μην ανακατεύεστε με τους γύρω σας και να μην δίνετε μεγάλη βαρύτητα σε άλλα πρόσωπα. Κάποια χρήματα θα έρθουν σίγουρα αλλά χρειάζεστε να κρατάτε αποδείξεις όταν είναι να πληρώσετε κάτι.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είναι η ημέρα που μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα αρκεί να έχετε ξεκάθαρο πεδίο και να είστε σίγουροι για αυτό που θέλετε.
Ερωτικά: Είστε άνετοι και ανοικτοί σε κάθε νέα ευκαιρία. Θέλετε να ρισκάρετε και να γεμίσετε την ενέργεια σας με ανανεωμένα συναισθήματα για να μην βαριέστε μέσα στην σχέση σας. Η επαφή με Λιοντάρι, Ζυγό ή Υδροχόο είναι κάπως περίεργη για σας αλλά όχι αδύνατη.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει εύνοια και κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Μην αφήνετε να υπάρχουν όμως καθυστερήσεις γιατί στον ορίζοντα κάτι έχει διαφανεί αλλά θέλει άμεση δράση.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger