Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η αρραβωνιαστικιά που σκόνταψε, έδειξε το στήθος της και έβαλε τα κλάματα [εικόνες]

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013



Μια εξαιρετικά άτυχη στιγμή είχε η εντυπωσιακή Ελεν Λασιχάν, αρραβωνιαστικιά του Φάρελ Ουίλιαμς, καθώς έφευγε από τον ετήσιο χορό του Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης.
Την ίδια ώρα που πολλές επώνυμες σταρ που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, όπως η Μαντόνα και η Αν Χάθαγουεϊ, έκαναν τα πάντα για να προκαλέσουν (ζαρτιέρες, σιθρού φορέματα) η Ελεν Λασιχάν τα κατάφερε με ένα στραβοπάτημα.
Συγκεκριμένα το γνωστό μοντέλο (και αρραβωνιαστικιά του Φάρελ Ουίλιαμς) είδε το τακούνι της να σφηνώνεται στο πλακόστρωτο, εκείνη να πέφτει και στην πορεία να ανοίγει η ολόσωμη μεταξωτή φόρμα που φορούσε και να αποκαλύπτει το στήθος της.
Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι ο Φάρελ, που στην αρχή δεν πήρε είδηση τι συνέβαινε, παρέμεινε χαμογελαστός σε όλη την διάρκεια. Ενώ η ίδια, προφανώς ντροπιασμένη, μπήκε γρήγορα στην λιμουζίνα που τους περίμενε έτοιμη να βάλει τα κλάματα.


http://www.iefimerida.gr/


Τα προφυλακτικά δεν σου σώζουν πάντα τη ζωή...



Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις! Επειδή τα πράγματα κάποιες φορές δεν είναι όπως φαίνονται! (βίντεο)



Θα μπορούσε εύκολα να περάσει για trailer ταινίας δράσης. Θα μπορούσε…! Αν δεν είχε αυτό το τέλος…
«Τι κάνεις εκεί, παλιοπουτ… ;»
«Μωρό μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις! Να σου εξηγήσει!» (σωστό είναι το «εξηγήσει»)



Η Ολγα Φαρμάκη αυτοφωτογραφίζεται με μαγιό μπροστά στον καθρέπτη και τρελαίνει το facebook!



Πέρασε πολλά τα οποία δείχνει να τα έχει αφήσει πίσω. Δεν είναι λίγο ο σύντροφος σου και αυτός που σκέφτεσαι να μοιραστείς τη ζωή σου, να πυροβολεί την αδερφή σου! Αυτά βέβαια ανήκουν στο παρελθόν. Οι σχέσεις των αδερφών Φαρμάκη αποκαταστάθηκαν και συνεχίζουν…

Η Όλγα από τη μεριά της φροντίζει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή και να χαίρεται τη ζωή! Έτσι τις φετινές διακοπές του Πάσχα θέλησε να τις περάσει στη Σίφνο μαζί με τον Jojo! Φρόντισε λοιπόν να «ποστάρει» αρκετές φωτογραφίες από τις διακοπές.

Αυτή ωστόσο που έκανε… θραύση ήταν με το μαγιό μπροστά στον καθρέπτη! Όπως οι σταρλετίτσες στην Αμερική. Not Bad!!!


Πρώτη φορά: Η αδερφή της Φαίης απαντά - Είχε δεσμό με τον σύντροφο της αδικοχαμένης 23χρονης;



Τις χειρότερες ώρες της ζωής τους βιώνουν οι γονείς της αδικοχαμένης Φαίης από την Νέα Μάκρη, που άφησε την τελευταία της πνοή την Μ. Δευτέρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον 25χρονο σύντροφό της, Β. Στεφανάκη.

Η μια κόρη τους «έφυγε» και η άλλη κατηγορείται για ψευδορκία  στην υπόθεση ξυλοδαρμού της ίδιας της αδερφής της και για υπόθαλψη εγκληματία (του ανθρώπου δηλαδή που σκότωσε την αδερφή της)!

«Δεν μιλάνε καθόλου. Δεν έκαναν Πάσχα, είναι σε κακή κατάσταση», λέει  για τους γονείς της Φαίης η γυναίκα που προσέχει την μητέρα της, η οποία όπως σας είχαμε πει αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

«Η Φαίη ήταν ένα ντόμπρο παιδί… Είχαν καλές σχέσεις με την αδερφή της. Πήγαιναν για καφέ μαζί και βόλτες», πρόσθεσε, ενώ υποστήριξε ότι οι γονείς της δεν γνωρίζουν τι είπε ο 25χρονος στην απολογία του.

«Ο θάνατος της Φαίης ήταν ατύχημα»

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, μιλώντας σήμερα στην «Μεσημεριανή Μελέτη» επιμένει ότι η νεαρή δεν ξυλοκοπήθηκε άγρια, αλλά «της έδωσε δύο χαστούκια και τότε έπεσε στον προφυλακτήρα… Πρόκειται για ατύχημα»!

Ο κ. Στάθης Καρυδομάτης, ο συνήγορος του 25χρονου, υποστήριξε ακόμα ότι ο λόγος του καυγά της 23χρονης Φαίης με τον σύντροφό της ήταν η σχέση που διατηρούσε ο ίδιος με την 32χρονη αδερφή του θύματος.

Επιπλέον, είπε ότι ο λόγος που ο Β. Στεφανάκης δεν παραδόθηκε νωρίτερα ήταν επειδή η αδερφή της Φαίης του είχε πει να μην ανησυχεί και θα τα κανονίσει όλα εκείνη.

«Θέλαμε να πάμε νωρίτερα στον ανακριτή, αλλά δεν μπορούσε να μας δεχτεί»!!!

Ο κ. Καρυδομάτης επέμεινε ότι ο 25χρονος είναι συντετριμμένος, ενώ αποκάλυψε ότι εδώ και δέκα μέρες είχαν έρθει σε επικοινωνία με τον ανακριτή , γιατί ήθελε να παραδοθεί, όμως εκείνος τους είπε… «ελάτε μετά το Πάσχα γιατί δεν έχω γραμματέα αυτές τις μέρες και δεν μπορώ να σας δεχτώ»!!! «Έτσι ορίστηκε το «ραντεβού» για χθες», πρόσθεσε!

«Αδερφή Φαίης: Δεν τα έχω με τον Βαγγέλη»

Η 32χρονη αδερφή της αδικοχαμένης Φαίης μιλώντας για πρώτη φορά δημοσίως υποστήριξε στην «Μεσημεριανή Μελέτη»: «Όταν κάποιος θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του, μπορεί να κάνει τα πάντα». Εμμέσως δηλαδή αρνήθηκε ότι διατηρούσε σχέση με τον 25χρονο…

Πηγή: star.gr

Δείτε την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στην Eurovision [βίντεο]


Alcohol Is Free τραγούδησαν πριν από λίγο οι Koza Mostra με τον Αγάθωνα στη σκηνή της Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η ελληνική αποστολή που έφτασε χθες στη χώρα της βόρειας Ευρώπης, ανέβηκε σήμερα στο stage για την πρώτη της πρόβα.

Από αυτά που μέχρι στιγμής διακρίνουμε, η παρουσίαση του τραγουδιού μοιάζει αρκετά με αυτή που είδαμε στον ελληνικό τελικό.

Δείτε το βίντεο:




Βρες ο δικό σου Ultrabook στο you.gr

Πέθαναν αγκαλιασμένοι! H φωτογραφία που συγκλονίζει το κόσμο το τελευταίο 24ωρο..



Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την ακτιβίστρια Τασλίμα Ακτερ. Ένας άνδρας κρατά στην αγκαλιά μια γυναίκα, και γύρω τους έχουν πέσει τα χαλάσματα του εργοστασίου.

Σε αυτό το ατύχημα που έγινε στο Μπαγκλαντές, έχασαν την ζωή τους συνολικά 960 άνθρωποι. 


Δύο γυναίκες που θεωρούνταν μάγισσες ήπιαν δηλητήριο για να εξαγνιστούν



Νεκρές βρέθηκαν δύο ηλικιωμένες γυναίκες στη Ζιμπάμπουε, ύστερα από κατηγορίες που δέχθηκαν από τις οικογένειές τους πως ήταν μάγισσες.
Οι δύο γυναίκες ωθήθηκαν στο να καταναλώσουν δηλητήριο, το οποίο οι οικογένειές τους είχαν πει ότι είναι «μυστηριώδες υγρό για να εξαγνιστεί η ψυχή τους».
Οι γυναίκες, 83 και 73 ετών, κατέρρευσαν μερικά λεπτά ύστερα από την κατάποση του δηλητηρίου, κατά τη διάρκεια μιας ειδικής τελετής που είχε στηθεί κοντά στα σπίτια τους, για τον «εξαγνισμό» των ψυχών τους.
Οι οικογένειες των γυναικών οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι είναι μάγισσες, έπειτα από σοβαρή αρρώστια που κόλλησε ένα μέλος. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα New Zimbabwe, οι Αρχές υποπτεύονται έναν τοπικό ιερέα, ο οποίος φαίνεται να διέδωσε τις φήμες ότι οι δύο ηλικιωμένες είναι μάγισσες.

http://www.koolnews.gr

Ο έρωτας την χτύπησε στα...106 της χρόνια με έναν νεαρό μόλις 73 ετών!


Δηλώνει πως είναι ανεύθυνη και ότι δεν είναι έτοιμη ακόμα για γάμο. 

Το γεγονός ότι έχουν 33 χρόνια διαφορά είναι το λιγότερο περίεργο στη σχέση τους. Η Μάτζορι Χέμερντ, 106 ετών, τα έφτιαξε με τον Γκάβιν Κρόφορντ, ένα σχολιαρόπαιδο που μόλις έκλεισε τα 73.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια σε γηροκομείο της πόλης Κιου της Αυστραλίας και έκτοτε είναι αχώριστοι, αναφέρει το News.com.au.

Τόσο η Χέμερντ όσο και ο Κρόφορντ δεν υπήρξαν ποτέ παντρεμένοι, λένε όμως ότι άξιζε να περιμένουν τόσες δεκαετίες μέχρι να βρουν τον πραγματικό έρωτα. «Μάθαμε και οι δυο μας ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην την απολαμβάνουμε» εξήγησε ο Κρόφορντ στη Daily Telegraph.

Το ζευγάρι πάντως δεν έχει σκοπό να επισημοποιήσει τη σχέση: «Είμαι πολύ ανεύθυνη για γάμο. Μου αρέσει να ζω στην αμαρτία» είπε η Χέμερντ σύμφωνα με το PerthNow.com.

Η ατίθαση Μάτζορι θα μπορούσε εξάλλου να τα είχε καταφέρει καλύτερα. Όπως διευκρινίζει η Huffington Post, το Ρεκόρ Guinness για το ζευγάρι με τη μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας ανήκει στην Γκέρτρουντ Γκραμπ και τον Τζον Τζέινουεϊ. Η Γκραμπ ήταν 18 ετών όταν παντρεύτηκε τον βετεράνο του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου το 1927, όταν εκείνος ήταν 81.


Νότης Σφακιανάκης για Αντώνη Ρέμο: «O κόσμος χάνεται και το πουλί…»



Απάντηση στον Αντώνη Ρέμο για το tweet «μαζέψου», αλλά και σε όσα ακούστηκαν για τον ναζιστικό χαιρετισμό του επί πίστας, δίνει ο Νότης Σφακιανάκης! Παράλληλα, ο τραγουδιστής αναφέρει πως ψάχνει αν οι Έλληνες έχουν καλή πλευρά, ενώ αποκαλεί… «νούμερα» όσους έχουν πάει στην Eurovision! 

«Καταρχάς το “μαζέψου Νότη” που έγραψε ο Αντώνης δεν είναι σωστό συντακτικά.  Μα είναι δυνατόν να μιλάμε για πουλιά; Το Τwitter πουλί δεν είναι; Εδώ ο κόσμος χάνεται και το πουλί… Mα είναι δυνατόν ο Αντώνης να γράψει αυτό;», λέει ο τραγουδιστής στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV που θα προβληθεί απόψε και κατηγορεί τα social media ότι αποσπούν την προσοχή του λαού!

Σε ερώτηση για την «θύελλα» που προκάλεσε η φωτογραφία του στην οποία χαιρετά ναζιστικά ενώ ερμηνεύει το κοινωνικό τραγούδι «η Πλατεία», ο Νότης απαντά: «παρεξηγήθηκε! Σε κάποιο σημείο ενός τραγουδιού είπα “Deutschland Uber Alles”  που σημαίνει ότι “η Γερμανία είναι πάνω απ´ όλα”  γιατί, δυστυχώς, αυτό επικρατεί αυτή τη στιγμή. Εγώ Γερμανός δεν είμαι, αλλά έχω εργαστεί σε αυτή τη χώρα και ξέρω καλά τι σημαίνει Γερμανία».

«Δεν ξέρω αν υπάρχει καλή πλευρά στους Έλληνες. Το ψάχνω. Είμαστε αλλοπρόσαλλος λαός. Αγαπώ την πατρίδα μου περισσότερο και από την οικογένεια μου. Έτσι αισθάνομαι και το δείχνω από όταν ήμουν παιδί.Το χειρότερο που έχει γραφτεί για εμένα είναι ότι κάποια στιγμή έβαλαν στο στόμα μου ότι είπα  και το έγραψαν και ο κόσμος μάσησε, ότι εγώ αποκάλεσα τους Μακεδόνες, Βούλγαρους. Μα είναι δυνατόν;», συνεχίζει ο τραγουδιστής.

Τέλος, ο Νότης δεν παραλείπει να πει τη γνώμη του και για την Eurovision: όπως λέει, το «Alcohol Is Free» βαλκανική μελωδία και ελληνική γλώσσα και μπορεί να πάει καλά, ωστόσο, δηλώνει πως ο ίδιος δεν έχει δεχθεί πρόταση, αλλά ούτε και θα πήγαινε, στον μουσικό διαγωνισμό. «Τι είμαι; Νούμερο για να πάω στην Ευροβιζιόν; Οι περισσότεροι που έχουν πάει ήταν νούμερα! Γιατί να φύγουν από την πατρίδα τους για να μας εκπροσωπήσουν και να τραγουδούν  Αγγλικά; Δεν είναι νούμερα; Τι σημασία έχει που το τραγούδι της Παπαρίζου βγήκε πρώτο; Δεν είχε ελληνικά στοιχεία πέρα από κάποια μουσικά. Το καλό τραγούδι και η καλή μουσική δεν έχουν γλώσσα και με ελληνικά θα μπορούσαν να έρθουν πρωτιές. Το τραγούδι της Έλενας ήταν πολύ καλό αλλά με λάθος στίχους, εκεί διαφωνώ. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι Έλληνας και να τραγουδάς αγγλικά!», καταλήγει.

newspistol.gr

Gay Pride στη Θεσσαλονίκη!


Το Gay Pride «ανεβαίνει» Θεσσαλονίκη στις 14 και 15 Ιουνίου. Πρόκειται για το γνωστό φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στη συμπρωτεύουσα για δεύτερη συνεχή χρονιά, με κεντρικό σύνθημα «Ελεύθερα πνεύματα, ελεύθερα σώματα» 

Με τον όρο Pride, «Φεστιβάλ Υπερηφάνειας», είναι γνωστή διεθνώς μια σειρά εκδηλώσεων, παρελάσεις και πάρτι, από ανθρώπους που διεκδικούν δημόσια την αξιοπρέπεια της σεξουαλικής ταυτότητας.

Στα τέλη του περασμένου Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη, είχαν γίνει για πρώτη φορά ανάλογες εκδηλώσεις και παρέλαση σε κεντρικά σημεία της πόλης, με ομιλητή τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, γεγονός που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Εξάλλου, ενόψει του 2ου Φεστιβάλ οι "Ορθόδοξοι Πολίτες Θεσσαλονίκης" εξέδωσαν ήδη ανακοίνωση όπου εκφράζουν την αντίθεση τους στη διοργάνωση του «Gay Pride», ενώ αναφέρουν πως μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περίπου 19.000 υπογραφές διαμαρτυρίας πολιτών.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Κακοποιός άλλαξε φύλο και έγινε πoρνη για να μην τον συλλάβουν!!!



Ο Τζοβάνι Ρεμπολέντο, εγκληματίας από την Κολομβία που κατηγορείται για απαγωγές, κλοπές και εκβιασμό καταδικάστηκε σε εξήντα χρόνια φυλάκιση...

Αφού φυλακίστηκε, κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να αποδράσει, όμως, δεν ήταν αρκετό να περιφέρεται στην Μπογκοτά προσπαθώντας να μην εντοπιστεί από τις τοπικές αρχές.

Ετσι, σκέφτηκε πως η καλύτερη λύση θα ήταν να αλλάξει εμφάνιση. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να γίνει από άνδρας, γυναίκα.

Ξοδεύοντας 11.000 δολάρια περίπου στον πλαστικό χειρουργό, υποβλήθηκε σε επέμβαση στήθους, μύτης, γλουτών για να γίνει πιο θηλυκός και όσο δυνατόν λιγότερο αναγνωρίσιμος.

Από Τζοβάνι «βαφτίστηκε» Ροζαλίντα και εργαζόταν ως ιερόδουλη σε προάστιο της πόλης Μπαρανκίγια. Το κόλπο, όμως, δεν είχε επιτυχία, καθώς οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να τον εντοπίσουν.

«Δεν ήταν κακή προσπάθεια, όμως, όταν έχεις καταδικαστεί σε εξήντα χρόνια φυλάκιση, σίγουρα θα υπάρχει κόσμος που θα σε αναζητά», δήλωσε ένας αστυνομικός.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι η Ροζαλίντα ξέσπασε σε κλάματα όταν συνελήφθη, ενώ οι υπόλοιπες ιερόδουλες κοιτούσαν έκπληκτες.

Εξήγησε δε, ότι ο Τζοβάνι με την συμμορία του συνήθιζε να στέλνει ως «δόλωμα» γοητευτικές κυρίες σε πλούσιους άνδρες ώστε να τους σαγηνεύσουν.

Στην πορεία η συμμορία, τους εκβίαζε και τους βασάνιζε, μέχρι να αποκαλύψουν τον κωδικό για τον τραπεζικό λογαριασμό τους.

sarotiko

Δεν την φίλησε κι αυτή... τον μπουγέλωσε! (βίντεο)


Στο μπέιζμπολ υπάρχει η λεγόμενη kiss-cam. Μια κάμερα που ψάχνει ζευγάρια και όταν τα εντοπίσει πρέπει να φιληθούν. Ο πρωταγωνιστής μας το αρνήθηκε και βρέθηκε μπουγελομένος από τη φίλη του.

http://www.pamesports.gr

Για το ότι οι άντρες περιμένουν την τέλεια γυναίκα φταίει το playboy...

































Πώς θα καταλάβουμε αν η θάλασσα που κολυμπάμε είναι καθαρή;



Είναι οι θάλασσες που κολυμπάμε καθαρές ή μολυσμένες; Πώς μπορούμε να το καταλάβουμε; Πριν πάρετε φόρα για τα μακροβούτια σας, έχετε υπόψη σας τα παρακάτω για να είστε σίγουροι ότι δε θα βγείτε από τη θάλασσα γεμάτοι καντήλες.

Το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών έδωσε οδηγίες για το πώς θα αναγνωρίσετε αν η θάλασσα είναι μολυσμένη. Δώστε προσοχή στα εξής:

- Όταν η θάλασσα πρασινίζει, τότε είναι γεμάτη σάπια φύκια και πλαγκτόν.

- Όταν η επιφάνειά της ιριδίζει, τότε είναι γεμάτη πετρέλαιο, πίσσες, λάδια, απόβλητα βόθρων.

- Όταν οι ακτές είναι γεμάτες σκουπίδια υπάρχει η πιθανότητα και η ίδια η θάλασσα να είναι μολυσμένη.

- Στο βυθό υπάρχουν μόλυβδος και υδράργυρος που προκαλούν σοβαρές βλάβες στην υγεία. Εφόσον ισχύουν οι παραπάνω συνθήκες, θα πρέπει να παίρνετε ορισμένα στοιχειώδη μέτρα όπως:

* Μην κολυμπάτε σε νερά που το χρώμα τους είναι βαθύ πράσινο.

* Μην μπαίνετε σε θάλασσα που έχει πετρέλαιο, λάδια, απόβλητα βόθρων. Οι βρομιές αυτές ενδέχεται να προκαλέσουν καρκίνο της μήτρας, νεοπλασίες και χρόνιες δερματίτιδες.

* Μην ρυπαίνετε τις παραλίες με σκουπίδια.

* Μην αναδεύετε τη θάλασσα όταν υπάρχει λάσπη στο βυθό. Η λάσπη της, προδίδει την ύπαρξη μόλυβδου και υδραργύρου, που με την ανατάραξη του βυθού μπορεί να μπουν στον οργανισμό μας από το στόμα και τους πόρους του σώματος.

Το μυστικό:

Τι βρίσκεται συνήθως στα μολυσμένα νερά; ολικά κολοβακτηριοειδή, κολοβακτηριοειδή κοπρανωδούς προελεύσεως, φυσικοχημικές παράμετροι και εντερόκοκκοι, που είναι και τα πλέον επικίνδυνα μικρόβια, αφού προκαλούν ουρολοιμώξεις, ενδοκαρδίτιδα, ενδοκοιλιακές και πυελικές λοιμώξεις. Επιπλέον, εντερόκοκκοι οι οποίοι παράγουν ουσίες προσκόλλησης που τους επιτρέπουν να προσκολλώνται στις καρδιακές βαλβίδες και στα κύτταρα του ουροποιητικού και παρουσιάζουν φυσική αντοχή σε πολλά αντιβιοτικά.

Πηγή: newsbomb.gr

Οι επιπτώσεις των ακραίων πλαστικών επεμβάσεων στο ανθρώπινο σώμα (φώτο)


Μια πρόγευση της όψης που ενδεχομένως να έχει ο άνθρωπος έπειτα από 50 με 100 χρόνια δίνει το βιβλίο του Φιλίπ Τολεντάνο  «A new kind of beauty». Η νέα δουλειά του διάσημου φωτογράφου απεικονίζει με καλλιτεχνική προσέγγιση τα αποτελέσματα ακραίων πλαστικών επεμβάσεων σε ένα σώμα.

Εμπνεόμενος από τον Γερμανό ζωγράφο Χανς Χόλμπαϊν τον Νεότερο, οι προσωπογραφίες του οποίου θεωρούνται από τις πλέον ρεαλιστικές του 16ου αιώνα, ο Τολεντάνο, με αυτή τη σειρά φωτογραφιών, αποτίει κατά κάποιον τρόπο φόρο τιμής στον μεγάλο ζωγράφο και ταυτόχρονα κοιτά μπροστά.

«Σε 50 με 100 χρόνια από σήμερα, πιστεύω ότι η ανθρωπότητα δεν θα μοιάζει σε τίποτα με αυτό που είναι σήμερα, εξαιτίας της τεχνολογίας. Θα είμαστε σε θέση να επαναπροσδιορίσουμε τι σημαίνει το στοιχείο του "ανθρώπινου". Οι άνθρωποι που υποβάλλονται σε πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις είναι τα πρώτα δείγματα αυτού του τύπου εξέλιξης», δηλώνει ο φωτογράφος.










Ο εκατομμυριούχος που άφησε την Microsoft για να ιδρύσει Πανεπιστήμιο στην Γκάνα



Θα μπορούσε να κοιμάται ήσυχος τα βράδια. Δούλευε σε μία εταιρία κολοσσό. Στον τραπεζικό λογαριασμό του είχε εκατομμύρια. Και κυρίως, είχε κάνει πολλά βήματα προόδου από τότε που άφησε πίσω του την Γκάνα και έφτασε στις ΗΠΑ.

Κι όμως, ο Πάτρικ Άγουα, αφού άλλαξε τη δική του ζωή, ονειρευόταν να κάνει το ίδιο και με τις ζωές των συμπατριωτών του. Και τα παράτησε όλα για να γυρίσει πίσω!

Ο Άγουα παραιτήθηκε από την Microsoft και τα εκατομμύρια που του εξασφάλιζε η θέση του και επέστρεψε στην Γκάνα. Κάτι που δίσταζε να αποφασίσει, μέχρι τη στιγμή που διάβασε κάποια λόγια του Γιόχαν Βόλφγκανγκ Γκαίτε. «Να αρχίζεις ό,τι μπορείς να κάνεις ή ονειρεύεσαι πως θα ήθελες να κάνεις. Η τόλμη χαρίζει ευφυΐα, μαγεία και δύναμη».

Αυτό που ήθελε να ξεκινήσει ήταν η δημιουργία ενός Πανεπιστημίου στην πατρίδα του, που θα μπορούσε να βοηθήσει στην εκπαίδευση της νέας γενιάς ηγετών της χώρας. Αντλώντας έμπνευση από τα λόγια του Γερμανού ποιητή, μετακόμισε με την οικογένειά του στην Γκάνα. Επένδυσε όλα του τα χρήματα στο όνειρό του και με τη βοήθεια άλλων δωρεών ίδρυσε το Πανεπιστήμιο Ασέσι.

«Η Αφρική έχει ανάγκη από μία αναγέννηση», λέει ο Άγουα εξηγώντας στο CNN το γιατί πήρε ένα τόσο μεγάλο ρίσκο. «Ο κόσμος πρέπει να αλλάξει. Και θεωρώ ότι άνθρωποι σαν εμένα, που είχαν το προνόμιο μίας καλής εκπαίδευσης, πρέπει να είναι μέρος της λύσης. Έπρεπε να δραστηριοποιηθώ στην προσπάθεια για αλλαγή ώστε σε 30-50 χρόνια ο κόσμος να είναι ένα διαφορετικό μέρος για όλους τους Αφρικανούς».

Απέχοντας μία ώρα από την πρωτεύουσα, την Άκρα, το Ασέσι – «ξεκίνημα» σημαίνει το συμβολικό του όνομα – είναι το πρώτο πανεπιστήμιο στην Γκάνα που συνδυάζει σπουδές στην τεχνολογία και τις τέχνες. Οι εγκαταστάσεις του μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερους από 500 ανθρώπους, πράγμα που συνιστά μεγάλη εξέλιξη από το 2002, όταν άνοιξε, όπου υπήρχαν μόνο μερικά νοικιασμένα κτίρια για τους 30 φοιτητές του.

«Σε αυτή τη χώρα μόνο το 5% των παιδιών πηγαίνει στο Κολέγιο. Πολύ μικρό ποσοστό, το οποίο στο μέλλον θα κληθεί να ορίσει την τύχη της χώρας. Θα δικάζει, θα σχεδιάζει δρόμους, κτίρια και νοσοκομεία. Οπότε όταν κοιτάζω τους φοιτητές, βλέπω μπροστά. Βλέπω πώς αυτοί οι 20χρονοι στα 50 τους θα είναι οι ηγέτες της χώρας. Κι αν τους εκπαιδεύσουμε σωστά, τότε θα έχει γίνει μία σημαντική αλλαγή», εξηγεί ο Άγουα.

Η απόφαση βέβαια δεν ήταν εύκολη. Ο Άγουα μεγάλωσε στην Άκρα και έφυγε από την Γκάνα το 1985 για να κυνηγήσει τα δικά του όνειρα στις ΗΠΑ. Βρήκε δουλειά στην Microsoft, είχε νευραλγικό πόστο στη σχεδίαση λογισμικού και κέρδιζε εκατομμύρια. Παραδέχεται πως το να υποβάλει την παραίτησή του στην εταιρία ήταν η πιο δύσκολη απόφαση. Κάτι που δεν θα κατάφερνε χωρίς την υποστήριξη της συζύγου του όπως λέει.

«Δεν θα σας πω ψέμματα. Ήταν δύσκολο. Αλλά όταν ανέφερα στη γυναίκα μου την ιδέα μου, αμέσως συμφώνησε. Αυτή η προθυμία της ήταν πολύ ενθαρρυντική για τη συνέχεια». Αποφασισμένος να δώσει τις καλύτερες ευκαιρίες στους νέους της Γκάνα, επέστρεψε και ο ίδιος στο θρανίο, για να πάρει Master στο Berkeley, ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια.

Σήμερα, δέκα χρόνια μετά από εκείνη την απόφαση που φάνταζε παράτολμη, το Πανεπιστήμιο Ασέσι δίνει πτυχία στη διοίκηση επιχειρήσεων, την πληροφορική, ενώ υπάρχουν μελλοντικά σχέδια για τμήματα μηχανικών και οικονομικών. Τα δίδακτρα κοστίζουν 9.000 δολάρια το χρόνο, περιλαμβάνουν στέγαση, σίτιση, ενώ πολλοί φοιτητές σπουδάζουν με υποτροφία και γίνονται οι πρώτοι στην οικογένειά τους που πηγαίνουν στο Πανεπιστήμιο.

«Αν επιστρέψετε σε 30 χρόνια, τα πανεπιστήμια θα συναγωνίζονται για το ποιος έχει τους καλύτερους και εξυπνότερους φοιτητές. Ελπίζω πως θα συναγωνίζονται και στο ποιο θα έχει τους πιο ηθικούς φοιτητές. Κι αν συμβεί αυτό, τότε θα αλλάξει η ήπειρος», καταλήγει ο Άγουα.

kala-nea.gr

Έτσι μαγειρεύουν στην Κίνα τα φίδια και τα ψάρια (βίντεο)


Έτσι μαγειρεύουν στην Κίνα τα φίδια και τα ψάρια:




Η Γη άρχισε να ραγίζει... Τεράστια γεωλογική μετατόπιση!



5 Μαΐου του 2013 - Περίπου 2.000 άνθρωποι θα πρέπει να εκκενώσουν από ένα χωριό στα δυτικά της ινδονησιακής νήσου Ιάβα ως αποτέλεσμα των κινήσεων της γης και συνεχών κατολισθήσεων που δημιούργησαν τεράστιες ρωγμές στο έδαφος και κατέστρεψαν σπίτια και υποδομές κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων εβδομάδων.

Οι υπάλληλοι των αρχών δήλωσαν την Παρασκευή ότι 659 οικογένειες, 1.957 άτομα από το χωριό Cimuncang, Majalengka, θα μεταφερθούν ως αποτέλεσμα της καταστροφής.

Η γη άρχισε να ραγίζει στην περιοχή από της 14 Απριλίου και έκτοτε συνέχισε να γκρεμίζει τα σπίτια και να καταστρέφει δρόμους και γέφυρες.

Οι γεωλόγοι έχουν πει ότι το φαινόμενο έλαβε χώρα στους λόφους Urug Tai, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το Cimuncang.

Δείτε το σπανιότερο είδος γάτας αξίας 22.000 ευρώ



Γνωρίστε τη ράτσα αυτής της γάτας αξίας 22.000 χιλιάδων ευρώ!Ο σχεδιασμός της έχει γίνει για ένα εξωτικό κατοικίδιο για τους μοντέρνους ιδιοκτήτες για το σπίτι τους στην Αμερική. Αυτή η ειδική  ράτσα "Ashera" είναι το μεγαλύτερο,το σπανιότερο και το πιο εξωτικό είδος γάτας του κόσμου για το σπίτι σας!

Δείτε το....!



24wro

Αυτή είναι η πιο σέξι διαμαρτυρία για την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ!


Η ανεξέλεγκτη οπλοκατοχή είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα των ΗΠΑ -αν όχι το μεγαλύτερο- και ο βασικός λόγος για τις σφαγές που έχουν γίνει σε σχολεία τα τελευταία χρόνια. Εκεί, όπου μαθητές μπορούν να πάρουν από το σπίτι τα όπλα των γονιών τους, οι οποίοι τα αγοράζουν ακόμα και στα super market και να σκορπίσουν τον τρόμο. Πολλά έχουν γραφτεί και ακόμα περισσότερα έχουν ακουστεί στην Αμερική για αυτό το θέμα, αλλά λύση δεν έχει δοθεί.
Ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που επιμένουν στον έλεγχο της οπλοκατοχής. Ανάμεσά τους και το μοντέλο Άμπεϊ Λι Κέρσο και δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή της στο Met Gala, με έναν πρωτότυπο και σέξι τρόπο. Η 25χρονη καλλονή έγραψε στο καλλίγραμμο σώμα της «GUN 
CONTROL» και κατά την διάρκεια της δεξίωσης δεν είχε πρόβλημα να σηκώσει το φόρεμά της για να το δουν όλοι. Και το μήνυμα και το σώμα της… 

Δες τις φωτογραφίες. 




http://www.koolnews.gr

Kι όμως η Kim Kardashian υπήρξε αδύνατη! Δείτε τις φωτογραφίες που το αποδεικνύουν..



Τη θυμάστε ποτέ λεπτή;

Τη βλέπουμε να σουλατσάρει με την τεράστια κοιλιά εγκυμοσύνης και τα πολλά παραπανίσια κιλά και η αλήθεια είναι πως έχουμε ξεχάσει πώς ήταν η Kim Kardashian.

H ζουμερή ριάλιτι star δεν ήταν πάντα διπλή, αντίθετα υπήρξε συλφίδα απλά για τόσο λίγο καιρό που κανείς πια δεν το θυμάται.

Το διάσημο κορίτσι είχε λάβει κάποτε μέρος στο Dancing with the Stars και παρόλο που δεν τα κατάφερε πολύ καλά στα χορευτικά με τον Mark Ballas ακόμα αναπολεί τις μέρες που το κορμί της ήταν λαμπάδα.

Δείτε τις δύο φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram από το λεπτό εαυτό της και να μας το θυμηθείτε, μόλις γεννήσει με το καλό αυτός θα είναι ο στόχος της.






Ρατσιστική δήλωση εταιρείας ρούχων: Απευθυνόμαστε μόνο σε όμορφους


Σε μια άκρως προκλητική δήλωση προχώρησε πρόσφατα ο γενικός διευθυντής της γνωστής εταιρείας ρούχων Abercrombie and Fitch, Μάικλ Τζέφρις, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι τα προϊόντα τους απευθύνονται μόνο σε κουλ και όμορφους ανθρώπους, παραδεχόμενος ανοιχτά ότι κάνουν διακρίσεις.

Ερωτώμενος γιατί η Abercrombie δεν φτιάχνει ρούχα σε μεγαλύτερα νούμερα, ώστε να μπορούν να ψωνίζουν και πιο παχουλοί πελάτες, ο Μάικλ Τζέφρις, σύμφωνα με το Queen, απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Σε κάθε σχολείο υπάρχουν τα δημοφιλή παιδιά και αυτά που δεν είναι και τόσο. Εμείς λοιπόν απευθυνόμαστε στα κουλ παιδιά και σε αυτά που έχουν πολλούς φίλους και ωραία εμφάνιση. Αρκετός κόσμος δεν ταιριάζει με τα ρούχα μας, κι έτσι πρέπει να είναι!». 

Μάλιστα, στη συνέχεια εμφανίστηκε αρκετά προκλητικός, αναρωτώμενος «κάνουμε διακρίσεις;» και απαντώντας μόνος του: «Οπωσδήποτε!»

«Για το λόγο αυτό στα καταστήματά μας εργάζονται μόνο εμφανίσιμοι άνθρωποι, ώστε να προσελκύουν επίσης εμφανίσιμους ανθρώπους. Απευθυνόμαστε μόνο σε κουλ και όμορφους ανθρώπους και δεν κάνουμε καμία εξαίρεση σε αυτό», κατέληξε ο γενικός διευθυντής της Abercrombie.

http://www.iefimerida.gr/

Σκληρό βίντεο – Πήγε να πιει σφηνάκι και πήρε φωτιά το πρόσωπό του


Ακριβά πλήρωσε ένα 28χρονος Ρώσος την επιθυμία του να πιει ένα φλεγόμενο σφηνάκι αψέντι σερβιρισμένο από έναν έμπειρο μπαρμαν, καθώς, τα πράγματα πήγαν στραβά με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά το πρόσωπό του.

Ο Αλεξέι Ποναμάρεφ πήγε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα ενώ, ο ίδιος αναφέρει ότι προτίθεται να κάνει μήνυση στον μπάρμαν ζητώντας περισσότερα από 10.000 ευρώ αποζημίωση για το ατύχημα.


http://www.iefimerida.gr/

Απίστευτο! Δείτε πως είναι σήμερα η Ίνα Λαζοπούλου



Χρόνια και ζαμάνια… Πόσο καιρό είχαμε να δούμε την Ίνα Λαζοπούλου σε δημόσια εμφάνιση; Πάρα πολύ… Μα που κρυβόταν αυτό το κορίτσι; 

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στα γενέθλια ενός φίλου της και διασκέδασε με την ψυχή της. Πάντα ήταν πολύ όμορφη γυναίκα, τώρα όμως έχει γίνει πολύ πιο όμορφη!

Δείτε πώς είναι σήμερα:



H καλοσύνη σ' όλο της το μεγαλείο [Video]


Ένα βίντεο γεμάτο καλοσύνη.

Καλοί άνθρωποι από τη Ρωσία κάνουν καλές πράξεις βοηθώντας συνανθρώπους τους στους δρόμους...



piperies.gr

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Μέμος Μπεγνής: «Θα ΜΠΟΡΟΥΣΑ να είμαι GAY»


Μια συνέντευξη – χείμαρρο αποφάσισε να δώσει ο Μέμος Μπεγνής δίνοντας ταυτόχρονα τη δική του απάντηση για της φήμες περί ομοφυλοφιλίας που περιτριγυρίζουν το όνομά του...

Η αφοπλιστική απάντηση του Μέμου Μπεγνή δόθηκε με αφορμή το γεγονός ότι όταν πατάς το όνομά του στο Google, το πρώτο προτεινόμενο αποτέλεσμα είναι "Μέμος Μπεγνής gay". «Είναι τρομερό αυτό το γκέι θέμα. Αν βάλεις στο διαδίκτυο το όνομα Μέμος Μπεγνής, θα βγει γκέι το πρώτο, γιατί το έχουν σχολιάσει πάρα πολύ. Θα μπορούσα να είμαι γκέι, να μην είμαι γκέι, θα μπορούσα να πάω με γυναίκες, θα μπορούσα να πάω με άνδρες, θα μπορούσα να πάω και με τα δύο. Δεν αφορά κανέναν αυτό. Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του δεν κατάλαβα ποτέ γιατί να είναι στόχος συζητήσεων», λέει ο ηθοποιός στην συνέντευξή του και καταλήγει: «Ψάχνονται να δουν αν είμαι αλλά θα μείνουν με την απορία μάλλον. Προφανώς με γουστάρουν πολλοί, θέλουν να ξέρουν τι συμβαίνει, αλλά δεν θα το μάθουν ποτέ, δεν θα τους κάνω τη χάρη. Η κατάντια είναι να ξέρεις τι είσαι και να το θάβεις τόσο πολύ, να μην το δέχεσαι και να είσαι δυστυχισμένος σε όλη σου τη ζωή. Αυτό για μένα είναι η απόλυτη δυστυχία».

http://www.soknews.gr/

Eπίθεση στον Justin Bieber από θαυμαστή [Video]


Τα απρόοπτα επί σκηνής δεν έχουν τέλος για τον αγαπημένο τραγουδιστή της νεολαίας, Justin Bieber, αφού θαυμαστής του το χάλασε τη συναυλία. 

Όλα έγιναν σε συναυλία που πραγματοποιούσε ο 19χρονος στο Ντουμπάι το βράδυ που μας πέρασε. Την ώρα λοιπόν που ο Justin τραγουδούσε στο πιάνο μερικές από τις επιτυχίες του, θαυμαστής του ξέφυγε από το κλοιό των ανδρών ασφαλείας, ανέβηκε στη σκηνή και τον έριξε κάτω!

Όπως βλέπετε στο βίντεο μέχρι και το πιάνο «ήρθε τούμπα», ενώ ο νεαρός star πρόλαβε να ξεφύγει, αν και τραυματίστηκε ελαφρά!

Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, που λίγοι κατάλαβαν τι πραγματικά συνέβη!



apospasma.gr

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Ρονάλντο στον Σερ Άλεξ


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ξέχασε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον την ημέρα που εκείνος ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την προπονητική, κάτι που θα γίνει με την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ο Πορτογάλος επιθετικός αναδείχθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Φέργκιουσον, ο οποίος τον πήρε αμούστακο παιδί από την Σπόρτινγκ και τον μετέτρεψε σε σούπερ σταρ και αυτό το αναγνωρίζει ο 27χρονος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης στον Σκωτσέζο τεχνικό.

«Ευχαριστώ για όλα, αφεντικό», ήταν το λιτό σχόλιο του Ρονάλντο στην επίσημη σελίδα του facebook, όπου ανήρτησε και τη φωτογραφία που μπορείτε να δείτε παραπάνω από την πρώτη μέρα που πάτησε τον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ».



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger