Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Στικουδη δεν γυρισε πορνo. Αλλα το αμεσως καλυτερο πραγμα [βιντεο]

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012


Τροχονόμος, οικοδόμος, ντελίβερι, ταξιτζού και ναυαγοσώστρια ντύθηκε η Κατερίνα Στικούδη για τις ανάγκες του νέου της τραγουδιού με τίτλο Μη. Το πιο σημαντικό όμως είναι ο τρόπος που βρήκε να απαντήσει στο σεξιστικό πανό σε Κυπριακό γήπεδο που την προέτρεπε να αφήσει το τραγούδι και να γυρίσει πορνό.

Ντυμένη παρουσιάστρια ειδήσεων η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια/ τραγουδίστρια μιλάει για «υβριστικό πανό σε γήπεδο ποδοσφαίρου», δίπλα ακριβώς από φωτογραφία του επίμαχου σλόγκαν που αναρτήθηκε από Κύπριους φιλάθλους κατά την διάρκεια εμφανισής της σε ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Όλα αυτά στα πλαίσια του νέου της videoclip για το σίνγκλ Μη, σε σκηνοθεσία Σέριφ Φράνσις.

Ένας έξυπνος και κομψός τρόπος να απαντήσει στις προτροπές του πλήθους. Δεν βρίσκετε;



http://www.iefimerida.gr



Στη σεζλονγκ με την Τζουλια Αλεξανδρατου

Δείτε την ελληνίδα πορνοστάρ σε παραλία της Μυκόνου

Στα γνωστά της… μυκονιάτικα λημέρια βρέθηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. 


Η πορνοστάρ, εκμεταλλευόμενη την καλοκαιρία επισκέφτηκε κοσμική παραλία του νησιού, ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά με το συνοδό της, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα. 


Στην σεζλόνγκ είχε παρέα και την αγαπημένη της σκυλίτσα. 

Την παρουσία της στην Παράγκα απαθανάτισε η κάμερα του Mykonos Live TV:

http://www.newsbeast.gr


Περσεπολη: Η λαμπρη πρωτευουσα των Αχαιμενιδων


Η Περσέπολη, «η πλουσιωτάτη των υπό τον ήλιο πόλεων», κατά τον Διόδωρο, αποτελεί τον επιβλητικότερο ιστορικό χώρο του Ιράν. Για τον Eλληνα επισκέπτη, τα μνημεία της Περσέπολης ενισχύουν την ιστορική του μνήμη και τον ταξιδεύουν πολύ πίσω, σε χαμένες αυτοκρατορίες και ένδοξες ελληνικές εκστρατείες

Πολλοί αρχαίοι ιστορικοί, συγγραφείς, περιηγητές και αρχαιολόγοι έχουν αναφερθεί μέσα στους αιώνες στο μεγαλείο, τον πλούτο και τη μεγαλοπρέπεια της Περσέπολης, την εθιμοτυπική πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας των Αχαιμενιδών Περσών, που ιδρύθηκε το 510 π.Χ. από τον Δαρείο Α΄ και καταστράφηκε το 330 π.Χ. από τον Μέγα Αλέξανδρο.
Η τοποθεσία Νακς-ε-Ροστάμ όπου βρίσκονται οι λαξευμένοι στον βράχο τάφοι των αρχαίων Περσών βασιλέων
Στα μάτια του σημερινού επισκέπτη, η Περσέπολη συνιστά έναν αρχαιολογικό χώρο με αρχιτεκτονικές μαρτυρίες απόλυτα συνδεδεμένες με την ιστορική διαδρομή της Περσικής Αυτοκρατορίας - από την ίδρυση έως την κατάλυσή της από τον Eλληνα στρατηλάτη. Η ιστορικότητα του χώρου και τα μοναδικά μνημεία που διασώζονται ώθησαν την UNESCO να συμπεριλάβει το 1979 την Περσέπολη στον μακρύ κατάλογο των Μνημείων της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
Ο Κύρος Β΄, ιδρυτής της Περσικής Αυτοκρατορίας, επέλεξε για πρωτεύουσα της απέραντης αυτοκρατορίας του τις Πασαργάδες, ενώ ο Δαρείος Α΄ ίδρυσε αργότερα τα Σούσα, τη νέα διοικητική πρωτεύουσα της περσικής κοσμοκρατορίας. Κτισμένα σ' ένα γεωγραφικό σημείο ύψιστης στρατηγικής σημασίας για την αυτοκρατορία του, τα Σούσα ήταν ένα σταυροδρόμι όπου δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι -ο ιρανικός και ο σημιτικός- όχι μόνο έσμιγαν, αλλά ήταν υποχρεωμένοι να συνυπάρχουν και να συμβιώνουν κάτω από την ίδια πολιτική και διοικητική οντότητα.
Τα Σούσα, όμως, δεν αντανακλούσαν το λαμπρό μεγαλείο της μεγαλύτερης και πλουσιότερης αυτοκρατορίας του αρχαίου κόσμου, γεγονός που υποχρέωσε τον Δαρείο να ετοιμάσει τα σχέδια μιας άλλης, πιο μεγαλοπρεπούς πρωτεύουσας. Ετσι «γεννήθηκε» η Περσέπολη, η τελετουργική πρωτεύουσα της αρχαίας περσικής δυναστείας των Αχαιμενιδών, που θα αποτελούσε τον τόπο επίσημων τελετών και τον χώρο εορτασμού για την έλευση του νέου περσικού έτους. Ως τοποθεσία για την ανοικοδόμησή της επιλέχτηκε η πεδινή περιοχή Μαρβ Νταστ, στους πρόποδες του όρους Κουχ-Ι-Ραχμάτ, 450 χλμ. νοτιοανατολικά από την πρωτεύουσα Σούσα (και αντίστοιχα, 650 χλμ. νοτιοανατολικά από τη σημερινή πρωτεύουσα Τεχεράνη).
Η κλίμακα που οδηγεί στην είσοδο της Περσέπολης. Την είχε ανέβει και ο Μέγας Αλέξανδρος το 330 π.Χ.
Η κλίμακα που οδηγεί στην είσοδο της Περσέπολης. Την είχε ανέβει και ο Μέγας Αλέξανδρος το 330 π.Χ.
Μια μυθική σε πλούτη πρωτεύουσα
Ο Δαρείος δεν πρόλαβε να δει ολοκληρωμένη την καινούργια πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας του. Το φιλόδοξο έργο του ανέλαβαν να συνεχίσουν ο γιος του Ξέρξης και ο εγγονός του Αρταξέρξης. Αμφότεροι, ακολουθώντας πιστά τα πολεοδομικά σχέδια του Δαρείου, έβαλαν μέσα στα επόμενα χρόνια το δικό τους «λιθαράκι» στην αποπεράτωση του μοναδικού σε λαμπρότητα και πολυτέλεια τεράστιου ανακτορικού συγκροτήματος.
Η Περσέπολη αποτελούσε τον τόπο διαμονής για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας κατά την εαρινή περίοδο, ενώ κατά τους καλοκαιρινούς και χειμερινούς μήνες μετακόμιζαν στα Εκβάτανα και στα Σούσα, αντίστοιχα. Για την οικοδόμηση των ανακτόρων χρησιμοποιήθηκαν τα καλύτερα υλικά, που μεταφέρθηκαν από τα πέρατα της αυτοκρατορίας (κέδρο από τον Λίβανο, ασήμι και έβενο από την Αίγυπτο, χρυσό από τις Σάρδεις και τη Βακτριανή, πολύτιμοι λίθοι από τη Σογδιανή και ελεφαντόδοντο από την Αιθιοπία), ενώ για την κατασκευή της Περσέπολης επιστρατεύτηκαν οι καλύτεροι αρχιτέκτονες και τεχνίτες της αυτοκρατορίας.
Τα εναπομείναντα ερείπια του χώρου μαρτυρούν τις ημέρες δόξας και αίγλης που γνώρισε η τελετουργική πρωτεύουσα των Αχαιμενιδών
Τα εναπομείναντα ερείπια του χώρου μαρτυρούν τις ημέρες δόξας και αίγλης που γνώρισε η τελετουργική πρωτεύουσα των Αχαιμενιδών
Λέγεται ότι τα πλούτη που φυλάσσονταν στο θησαυροφυλάκιο της Περσέπολης (πρόκειται για ένα κτίσμα που βρίσκεται δίπλα ακριβώς στην Αίθουσα των Εκατό Κιόνων) ήταν αμύθητα, πέρα από κάθε φαντασία. Περίπου 10.000 μουλάρια και 5.000 καμήλες χρειάστηκε να επιστρατεύσει ο Μέγας Αλέξανδρος προκειμένου να μεταφέρει τους θησαυρούς της Περσέπολης στα Σούσα. Η ύπαρξη της Περσέπολης ήταν γνωστή από τους μεσαιωνικούς χρόνους και αποτελούσε πόλο έλξης για Ευρωπαίους περιηγητές και ιστορικούς. Ο Ιταλός περιηγητής Pietro Della Valle ήταν εκείνος που έδωσε τις πρώτες ουσιώδεις πληροφορίες για την Περσέπολη (1627), για να ακολουθήσει λίγο αργότερα ο Δανός Κarsten Nimpour.
Οι επίσημες ανασκαφές στον χώρο της Περσέπολης ξεκίνησαν το 1931 από τον Γερμανό αρχαιολόγο Ernst Ηertsfeld, ενώ κατά τη χρονική περίοδο 1935-1939 οι ανασκαφές συνεχίστηκαν υπό τη διεύθυνση του Erich Smith. Μετά το 1939, την εποπτεία των ανασκαφών ανέλαβε αποκλειστικά η Ιρανική Αρχαιολογική Υπηρεσία.
Περσέπολη: Η λαμπρή πρωτεύουσα των Αχαιμενιδών
Οι τάφοι των Πέρσων Βασιλέων
Σε κοντινή απόσταση από τον αρχαιολογικό χώρο της Περσέπολης, στην περιοχή Νακς-ε-Ροστάμ, βρίσκονται οι τάφοι των Βασιλέων. Πρόκειται για τέσσερα τεράστια νεκρικά μνημεία σε σχήμα σταυρού, λαξευμένα σε μια κάθετη βραχώδη πλαγιά, και τα οποία αποτελούν μέρος ενός ιδιαίτερα υποβλητικού και απόκοσμου τοπίου. Οι τέσσερις τάφοι που δεσπόζουν στον χώρο ανήκουν στον Δαρείο Α΄, τον Ξέρξη, τον Αρταξέρξη και τον Δαρείο Β΄. Εντυπωσιακές είναι επίσης οι ανάγλυφες παραστάσεις που υπάρχουν στο κάτω μέρος των ταφικών μνημείων, με σκηνές από τη ζωή των Σασσανιδών Βασιλέων. Απέναντι από τους τάφους υπάρχει ένα καλοδιατηρημένο κτίσμα τετραγωνικού ρυθμού, που εικάζεται ότι πρόκειται για ζωροαστρικό ναό.
Τα ανθρωπόμορφα αγάλματα που κοσμούν την «Πύλη των Εθνών»
Τα ανθρωπόμορφα αγάλματα που κοσμούν την «Πύλη των Εθνών»
Υπερμεγέθη μνημεία με ελληνικές επιρροές
Για τον Ελληνα επισκέπτη, η γνωριμία με την πρωτεύουσα της δυναστείας των Αχαιμενιδών αντιπροσωπεύει μια συναισθηματικά φορτισμένη ιστορική αναδρομή στο παρελθόν, μέσα από το μεγάλο πλήθος των αρχαιολογικών μαρτυριών που σώζονται.
Στα υπερφυσικού μεγέθους μνημεία της Περσέπολης, που ενισχύουν την ιστορική μνήμη και διηγούνται ιστορίες για χαμένες δόξες και αυτοκρατορίες, εύκολα διακρίνονται οι επιρροές της ελληνικής αρχιτεκτονικής τεχνοτροπίας, σαφής επιβεβαίωση πως αρκετοί αρχιτέκτονες και τεχνίτες που κατά καιρούς εργάστηκαν για την οικοδόμηση της Περσέπολης ήταν Ελληνες προερχόμενοι από τις υποτελείς πόλεις της Μικράς Ασίας.
Αρχιτεκτονικό στιγμιότυπο από το τέμενος των Κρυστάλλων στη Shiraz
Αρχιτεκτονικό στιγμιότυπο από το τέμενος των Κρυστάλλων στη Shiraz
Η Πύλη των Εθνών (κοσμείται από δύο φτερωτά ανθρωπόμορφα αγάλματα με σώμα ταύρου και βασιλικές κορόνες στο κεφάλι), το Πρόπυλο, η Αίθουσα των Ακροάσεων του Θρόνου - Απαντάνα (το αρχαιότερο και επιβλητικότερο οικοδόμημα της Περσέπολης, χωρητικότητας 10.000 ατόμων), το Παλάτι του Ξέρξη και του Δαρείου, το Θησαυροφυλάκιο και το Παλάτι των Εκατό Κιόνων (ήταν μια τεράστια αίθουσα υποδοχής και συγκέντρωσης αξιωματούχων, η στέγη της οποίας στηριζόταν πάνω σε εκατό κίονες των δέκα σειρών) είναι τα σημαντικότερα μνημεία που αντιστάθηκαν στον χρόνο και εξακολουθούν να ορθώνονται στον εκτεταμένο αρχαιολογικό χώρο της Περσέπολης. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης οι ανάγλυφες παραστάσεις που κοσμούν τα διάφορα οικοδομήματα του χώρου.
Στις πέτρινες κλίμακες εισόδου μπορείτε να δείτε τις υποβλητικές πομπές αντιπροσώπων και υπηκόων που φέρνουν στον Μέγα Βασιλέα πλήθος δώρων (αντιπροσωπευτικά του τόπου καταγωγής τους) από όλα τα έθνη και τις σατραπείες της αυτοκρατορίας - η ανάγλυφη ανθρώπινη πομπή ονομάζεται «Η Παρέλαση των Εθνών». Σημείο αναφοράς αποτελούν όμως και οι ανάγλυφες παραστάσεις των «Αθανάτων», των προσωπικών φρουρών του Μεγάλου Βασιλέα. Το σώμα των «Αθανάτων» απαρτιζόταν από τους καλύτερους πολεμιστές της περσικής αυτοκρατορίας - ήταν συνήθως πρίγκιπες και ευγενείς, που μάθαιναν από μικρή ηλικία να «τραβούν το τόξο και να λένε την αλήθεια».
Το μαυσωλείο του ποιητή Hafez
Το μαυσωλείο του ποιητή Hafez
Σιράζ: Η Πόλη των Ρόδων και των Αηδονιών
Η σύγχρονη Περσία, αντίθετα, σας περιμένει στους δεντροσκέπαστους δρόμους της κοντινής Shiraz (Σιράζ), 57 χλμ. νοτιοδυτικά της Περσέπολης. Γνωστή ως «Πόλη των Ρόδων και των Αηδονιών», η Shiraz είναι η γενέτειρα των φημισμένων ποιητών Hafez και Saadi, από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της χρυσής μεσαιωνικής εποχής της περσικής ποίησης.
Οι δυο πνευματικοί άντρες έζησαν στη Shiraz και ύμνησαν μέσα από τα έργα τους τις ανθρώπινες αδυναμίες και τις χαρές της ζωής.
Επίσκεψη σε παραδοσιακή πλίθινη κατοικία σε κοντινή απόσταση από την Περσέπολη
Επίσκεψη σε παραδοσιακή πλίθινη κατοικία σε κοντινή απόσταση από την Περσέπολη
Ιδιαίτερα ποιητική και ανάλαφρη είναι και η ατμόσφαιρα στους δρόμους της Shiraz, που ιδρύθηκε τον 7ο π.Χ. στα υψίπεδα της οροσειράς Zagros και διατέλεσε σε διάφορες ιστορικές περιόδους πρωτεύουσα του Ιράν. Μια βόλτα στα περιποιημένα πάρκα της πόλης είναι αρκετή για να «αιχμαλωτιστούν» οι αισθήσεις σας και να χαλαρώσετε ευχάριστα. Προς αυτήν την κατεύθυνση συνηγορούν άλλωστε και οι φιλόξενοι και αφοπλιστικά ευγενικοί κάτοικοι της πόλης, τους οποίους σίγουρα θα εμπιστευτείτε από την πρώτη στιγμή. Είναι πάντως γεγονός ότι καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας σας στο Ιράν θα βρεθείτε απέναντι σ' έναν εγκάρδιο, περήφανο και αξιοπρεπέστατο λαό, ο οποίος αποτελεί τον διαχρονικό κομιστή μιας βαρύτιμης πολιτιστικής, ιστορικής και θρησκευτικής κληρονομιάς.
Στα πιο αντιπροσωπευτικά αξιοθέατα της Shiraz συγκαταλέγονται τα μαυσωλεία των ποιητών Hafez και Saadi (βρίσκονται και τα δύο μέσα σε λουλουδιασμένους κήπους), η «Πύλη του Κορανίου» (τόπος ταφής του Μιρ Αλή, εγγονού του ιμάμη Μούσα Κατζέμ), η ακρόπολη-φρούριο Arg-e Karim Khani (βρίσκεται στην πλατεία Σοχάδα, στο κέντρο της Shiraz), το ιερό «Τέμενος των Κρυστάλλων», το σκεπαστό παζάρι Vakil (στο ιστορικό κέντρο) και οι «Κήποι του Παραδείσου», πλημμυρισμένοι από ανθισμένα λουλούδια, σιντριβάνια και καταπράσινα δέντρα.
Fast Info
Ενδυματολογικός κώδικας
Ολες οι γυναίκες που ταξιδεύουν στο Ιράν είναι υποχρεωμένες να υιοθετούν τον τοπικό ενδυματολογικό κώδικα. Είναι νόμος και η παράβασή του τιμωρείται. Στο κεφάλι πρέπει να φορούν μαντίλι που να καλύπτει εντελώς τα μαλλιά και ένα μακρύ φαρδύ ένδυμα (καπαρτίνα ή τσαντόρ) για το σώμα.
Τι να αγοράσετε
Από το παζάρι της Σιράζ μπορείτε να αγοράσετε ασημικά και μπρούντζινα μικροαντικείμενα λεπτοδουλεμένα στο χέρι, κεραμικά, ζωγραφικές μινιατούρες, κουτάκια και κορνίζες από κόκαλο καμήλας, παραδοσιακά υφάσματα με ανεξίτηλα σχέδια, φολκλορικά κοσμήματα και χειροποίητα περσικά χαλιά.
Απαραίτητα έγγραφα
Για τους Ελληνες πολίτες απαιτείται η έκδοση βίζας για την είσοδο στη χώρα. Βίζα μπορείτε να πάρετε από την πρεσβεία του Ιράν στην Αθήνα (Στρατηγού Καλάρη 16, τηλ. 210 6741436, 210 6741783, 210 6741937, e-mail: irembatn@otenet.gr , www.iranembassy.gr . Το διαβατήριό σας πρέπει να έχει εξάμηνη ισχύ και απαιτείται χρονικό διάστημα 15-20 ημερών για την έκδοση της βίζας.
ΔΙΑΜΟΝΗ
Τα ξενοδοχεία στην Shiraz είναι καθαρά, έχουν καλό σέρβις και οι τιμές τους είναι σαφώς φτηνότερες από την Ελλάδα. Συστήνονται τα ξενοδοχεία «Eram Hotel» (0098 711 2300814, www.eramhotel.com ), «Ηoma Ηotel» (0098 711 280009, www.homahotels.com ), «Ρars Ιnternational» (0098 711 2332255,www.pars-international-hotel.com ), ενώ δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο της Περσέπολης προτείνεται το ξενοδοχείο «Apadana» (0098 72844 32636-38,www.hotel-apadana.com ).
ΦΑΓΗΤΟ
Δοκιμάστε αρνίσιο κεμπάπ με ψητές ντομάτες, λεπτές ξεροψημένες πίτες και ρύζι με σαφράν και αποξηραμένο ρόδι. Οι σαλάτες μπορούν να καταναλωθούν άνετα, γιατί τόσο το νερό όσο και η υγιεινή βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα.
Πίνετε εμφιαλωμένο νερό, ενώ θυμηθείτε ότι το αλκοόλ δεν επιτρέπεται - σερβίρεται όμως μπίρα χωρίς αλκοόλ. Στη Shiraz προτείνονται τα εστιατόρια «Soofie Traditional Restaurant», «Haji Baba Restaurant», «Yord Restaurant» και «Ηammum-e Vakil».
Κων/νος Μητσάκης

http://www.iefimerida.gr

Nεκρο παιδι σηκωθηκε, ζητησε ευγενικα νερο απο τον μπαμπα του και επεσε παλι νεκρο!


Ο πατέρας πήγε το δύο ετών αγοράκι του πίσω στο νοσοκομείο

όπου οι γιατροί εξακρίβωσαν για δεύτερη φορά τον θάνατό του χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν επιστημονικά το περιστατικό.



Ο μικρούλης Κέβιν Σάντος σταμάτησε να αναπνέει στις 7.40 το απόγευμα της Παρασκευής από καρδιακή και αναπνευστική ανεπάρκεια, σε νοσοκομείο της πόλης Μπέλεμ στην βόρεια Βραζιλία. Το άψυχο σώμα του παραδόθηκε στην οικογένειά του σε πλαστικό κάλυμμα και οι γονείς του αφού τον κράτησαν στο σπίτι το βράδυ σε ανοιχτό φέρετρο το οδήγησαν την επόμενη ημέρα στην τελευταία του κατοικία. 



Μία ώρα, όμως, πριν την ταφή -και μπροστά σε πολλούς μάρτυρες- το παιδί σηκώθηκε και είπε στον πατέρα του: Μπαμπά, μπορώ να έχω λίγο νερό; 



«Όλοι άρχισαν να ουρλιάζουν. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Σκεφτήκαμε ότι είχε γίνει ένα θαύμα και το αγοράκι μας είχε αναστηθεί. Τότε, όμως, ο Κέλβιν απλώς ξάπλωσε πάλι κάτω και έμεινε ακίνητος, όπως πριν. Δεν μπορούσαμε να τον ξυπνήσουμε. Ήταν και πάλι νεκρός», δήλωσε στα media συνετριμμένος ο πατέρας, Αντόνιο Σάντος. 



«Όταν πήγα το παιδί πίσω στο νοσοκομείο, οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν νεκρό και δεν μου έδωσαν καμία εξήγηση για αυτό που είδαν τα μάτια μου. Μου είπαν μόνο ότι δεν είχαν συναντήσει ξανά κάτι ανάλογο», συνεχίζει ο κ. Σάντος ο οποίος είναι πεπεισμένος ότι έχασε το παιδί του από λάθος των γιατρών και κατέθεσε μήνυση κατά του νοσοκομείου. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα, έχουν αρχίσει ήδη οι ανακρίσεις αλλά δεν έχει διευκρινιστεί τί ακριβώς συνέβη. 



«Δεκαπέντε λεπτά μετά την προσπάθεια για ανάνηψη, οι γιατροί μου παρέδωσαν το παιδί μου σε σακούλα. Οι πεθαμένοι δεν σηκώνονται να μιλήσουν και να περπατήσουν. Θα βρω την αλήθεια», ξεκαθαρίζει ο πατέρας. 









alexiptoto.com

Ο Κασιδιαρης της Χρυσης Αυγης γρονθοκοπησε την Λιανα Κανελλη


Σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν το πρωί. Σε ζωντανή μετάδοση στην πρωινή εκπομπή του AΝΤ1, ο Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής γρονθοκόπησε τη Λιάνα Κανέλλη, ενώ πέταξε νερό στην Ρένα Δούρου. 

Η πολιτική αντιπαράθεση στην τηλεοπτική εκπομπή, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ήταν σε υψηλούς τόνους και ο κ. Κασιδιάρης αντέδρασε πετώντας ένα ποτήρι με νερό προς το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, όταν του είπε ότι η Χρυσή Αυγή θα γυρίσει τη χώρα 500 χρόνια πίσω.

Η Λιάνα Κανέλλη αντέδρασε καταδικάζοντας την ενέργεια του κ. Κασιδιάρη, ο οποίος σηκώθηκε από τη θέση του, στράφηκε προς την κ. Κανέλη, της όρμηξε και την γρονθοκόπησε, παρά την προσπάθεια των προσκεκλημένων και του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη να αποτραπεί το επεισόδιο.

Στη συνέχεια ο κ. Κασιδιάρης αποχώρησε από την εκπομπή, η οποία διακόπηκε για λίγο. 

Ακολούθως, μετά από διαφημιστικά μηνύματα, η κ. Κανέλλη εξέφρασε τη λύπη της και κάλεσε τους πολίτες να διορθώσουν την ψήφο που έδωσαν στη Χρυσή Αυγή. Όπως μεταδίδει το protothema.gr, η κα Κανέλη μίλησε "για πολιτικά κτήνη του 2012" και πρόσθεσε: "Δεν πρόκειται να μας κάνει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης!".  "Είναι ζήτημα πολιτισμού", υπογράμμισε η κυρία Κανέλλη και τόνισε αναφερόμενη στον κ. Κασιδιάρη: "Να τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε και αυτοί που τον ψηφίσανε!"  "Την μπουνιά την έφαγα προσπαθώντας να προστατεύσω την κυρία Δούρου!", εξερράγη εναντίον του Κασιδιάρη η κυρία Λιάνα Κανέλλη. "Δεν μπορείς να παριστάνεις ότι δεν υπάρχουν κάποια πράγματα, αυτά τα λέμε τόσα χρόνια!", τόνισε η κυρία Δούρου.

"Είναι οι σύγχρονοι ναζί! Μόνο κατ΄ ευφημισμό μπορούν να αποκαλούνται άνθρωποι αυτοί!", τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης από το Συνασπισμό.

Εντολή σύλληψης
Να συλληφθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης με την αυτόφωρη διαδικασία, έδωσε εντολή στην αστυνομία η προϊσταμένη της εισαγγελίας Ελένη Ράικου, για απόπειρα επικίνδυνη σωματικής βλάβης σε βάρος της πρώην βουλευτού Λιάνας Κανέλλη. Το αδίκημα που φέρεται να διέπραξε σε βάρος της πρώην βουλευτού Ρένας Δούρου είναι απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση το οποίο όμως δεν είναι αυτεπαγγέλτως διωκόμενο από την εισαγγελία αλλά θα πρέπει η κα Δούρου να υποβάλει μήνυση. Σημειώνεται ότι καθώς έχει διαλυθεί η Βουλή δεν υφίσταται η βουλευτική ασυλία.

Ν. Μιχαλολιάκος: Πρώτη προκάλεσε η Κανέλλη

Ο Ηλίας Κασιδιάρης προκλήθηκε πρώτος από την κυρία Λιάνα Κανέλλη που του πέταξε τα χαρτιά, υποστήριξε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Πρώτο Θέμα, ο κ. Μιχαλολιάκος κάλεσε όλους να μελετήσουν καλύτερα το επίμαχο βίντεο. 

Παράλληλα, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής εξέφρασε την απορία του για το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη λέγοντας πως το θέμα έγινε Μεσανατολικό...

Ο κ. Μιχαλολιάκος επιφυλάχτηκε για επίσημες δηλώσεις μόλις ενημερωθεί πλήρως για το γεγονός και καταφέρει να έχει επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του κόμματός του.

Τηλεφωνική επικοινωνία Πικραμμένου με Τσίπρα, Παπαρήγα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Παν. Πικραμμένο σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή, κατά πληροφορίες, την επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής προς το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου.

Ο κ. Τσίπρας βρισκόταν στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και στη διάρκεια της ενημέρωσής του από στελέχη της διοίκησης του Κέντρου, διέκοψε για λίγα λεπτά προκειμένου να απάντήσει σε κλήση από το γραφείο του πρωθυπουργού.

Επιπλέον ο πρωθυπουργός καταδίκασε την επίθεση στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Αλέκα Παπαρήγα, προς την οποία, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, εξέφρασε τη συμπαράστασή του.


Πηγή:www.capital.gr

Μπαγκλαντες, στο δρομο για το προσκυνημα


Χιλιάδες μουσουλμάνοι συφκεντρώνονται στις όχθες του ποταμού Turaga κοντά στην πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές, Ντάκα. Είναι μια από τις μεγαλύτερες θρησκευτικές συγκεντρώσεις και πιστοί καταφτάνουν με κάθε μέσο.
Οι σκηνές που διαδραματίζονται ίσως είναι αρκετά ιδιόμορφες για εμάς αλλά είναι μέρος της καθημερινότητας σε αυτή την περιοχή της Ασίας.
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr



Γραπτο 7.270 Ετων (!) Ανατρεπονται τα Ιστορικα Κατεστημενα


Γράφει ο συγγραφέας Γιώργος Εχέδωρος--Το πρώτο γραπτό κείμενο στην Ευρώπη - Το 1998 ο καθηγητής κ. Γ. Χουρμουζιάδης δήλωσε πως είναι αδύνατη η δημοσίευση του κειμένου του Δισπηλιού που ήρθε στο φως το 1994, λόγω του ότι η ξύλινη επιγραφή ...καταστράφηκε.

Το περίεργο είναι πως 7. 258 χρόνια περίμενε η ...επιγραφή για να τη δει ο κ. καθηγητής και μόλις την είδε ...κονιορτοποιήθηκε.



Είναι εμφανές πως η όποια επίσημη δημοσίευσή της θα ανέτρεπε όλο το ...ιστορικό σκηνικό περί ανακάλυψης της γραφής, της αποτύπωσης της έναρθρης φωνής του ανθρώπου με γράμματα (και όχι με ιδεογράμματα) και μάλιστα στο γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας, στο γεωγραφικό χώρο της Ευρώπης...Θα ανατρέπονταν δηλαδή η θεωρία πως οι Έλληνες- όπως μας διδάσκουν- έλαβαν και αυτοί, το φως εξ ...ανατολάς ( από βαβυλώνιους, σουμέριους, φοίνικες κλπ. !!) και θα έπρεπε να καλύψουν το μεγάλο κενό των τεσσάρων χιλιάδων χρόνων, όταν δηλαδή, οι ανατολικοί λαοί εκφράζονταν με ιδεογράμματα, οι Έλληνες έγραφαν με συλλαβές όπως σήμερα... Είναι καταφανές ότι αυτό δηλώνει πρώιμο στάδιο σκέψης και πολιτισμού.


Σύμφωνα με τη σημερινή θεωρία - αυτή που διδάσκεται και στα ελληνικά σχολεία - οι Έλληνες έμαθαν γραφή περί το 800 π.Χ. από τους ...Φοίνικες.


Εκείνο που δεν μπορούν να μας εξηγήσουν πως είναι δυνατόν η ελληνική γλώσσα να έχει 800.000 λήμματα, πρώτη γλώσσα στον πλανήτη, όταν η αμέσως επόμενη έχει 250.000 λήμματα.


Πως είναι δυνατόν να γράφηκαν τα Ομηρικά έπη περί το 800 π.Χ. όταν δηλαδή έμαθαν να γράφουν οι Έλληνες; Παρουσιάστηκαν ξαφνικά οι αρχαίοι Έλληνες στο ιστορικό προσκήνιο τον 8ο αιώνα π.Χ., με γλώσσα εκατοντάδων χιλιάδων λημμάτων, που για να δημιουργηθεί απαιτείται γλωσσική προϊστορία τουλάχιστον 10.000 ετών (σύμφωνα με επίσημη αμερικανική γλωσσολογική έκθεση).


Η αγγλική γλώσσα είναι 1.600 ετών και έχει 48% ελληνικές λέξεις με σύνολο λημμάτων 240.000. Η γερμανική είναι 1.700 ετών και έχει 250.000 λήμματα με ελληνικές λέξεις 46%.
Η ομηρική γλώσσα τι ηλικία έχει;


Έμαθαν να γράφουν οι Έλληνες από τους ανατολικούς λαούς και ξαφνικά έγραψαν τα ομηρικά έπη που έχουν ιστορικό βάθος τριών χιλιάδων ετών;


Τι είναι αυτό που φοβίζει τους ιστορικούς; Μήπως γιατί δεν χάθηκαν στη σκόνη της ιστορίας και οι Έλληνες όπως οι Χαναναίοι, οι Σουμέριοι, οι Βαβυλώνιοι, οι Φοίνικες κλπ.; Μήπως η αλήθεια, η πραγματικότητα, αποτελεί εμπόδιο και φόβος στα σχέδια κάποιων ‘εκλεκτών’ που επιδιώκουν την τύφλωση των λαών; -



Τι γράφει το δημοσίευμα πριν δεκαπέντε χρόνια : 




Το παλιότερο οργανωμένο γραπτό κείμενο που βρέθηκε στη γη της Ευρώπης και χρονολογείται πριν από 7.254 χρόνια(!) από σήμερα αποκαλύφθηκε στη λίμνη της Καστοριάς.Το παλιότερο οργανωμένο γραπτό κείμενο που βρέθηκε στη γη της Ευρώπης και χρονολογείται πριν από 7.254 χρόνια(!) από σήμερα αποκαλύφθηκε στη λίμνη της Καστοριάς.
Είναι μια ξύλινη πινακίδα με άγνωστο μήνυμα χαραγμένο από ένα νεολιθικό ψαρά ή έμπορο λιμνιαίου προϊστορικού οικισμού στο Δισπηλιό Καστοριάς, γραμμένο δύο χιλιάδες χρόνια πριν από τα γραπτά ευρήματα των Σουμερίων και τέσσερις χιλιάδες χρόνια πριν από τις κρητομυκηναϊκές πήλινες πινακίδες της γραμμικής γραφής.


Τη συγκλονιστική ανακοίνωση έκανε χθες στη διάρκεια του αρχαιολογικού συνεδρίου για το φετινό ανασκαφικό έργο στη Βόρεια Ελλάδα ο καθηγητής της Προϊστορικής Αρχαιολογίας στο ΑΠΘ κ. Γιώργος Χουρμουζιάδης, που αποκάλυψε το ντοκουμέντο στη διάρκεια ανασκαφικής έρευνας το περασμένο καλοκαίρι.


Η ξύλινη πινακίδα με την επιγραφή χρονολογήθηκε επακριβώς με τη μέθοδο του άνθρακα-14 στον «Δημόκριτο» στο 5260 (!) π.Χ., δηλαδή στο τέλος της μέσης νεολιθικής περιόδου.
Ο κ. Χουρμουζιάδης με επιστημονικά επιχειρήματα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα χαράγματα της επιγραφής, που είναι οργανωμένα σε στίχους, δεν πρέπει να είναι διακοσμητικά, αλλά «γράμματα» που μπορούν να ενταχθούν στο σύστημα της παλαιοευρωπαϊκής γραφής και μάλιστα στην πρώιμη φάση της.


«Είναι το μοναδικό έγγραφο-εύρημα όπου τα σήματα του δεν έχουν ιδεογραφικό χαρακτήρα (με μορφές ανθρώπων, ζώων, του ήλιου κ.ά.) και παρουσιάζουν προχωρημένο χαρακτήρα αφαίρεσης, άρα είναι προϊόν διανοητικής επεξεργασίας», είπε ο κ. Χουρμουζιάδης. Η ανακοίνωση του μοναδικού προϊστορικού ευρήματος εντυπωσίασε τους αρχαιολόγους-συνέδρους, ενώ ο κ. Χουρμουζιάδης διατύπωσε το ερώτημα: «θα μπορέσουμε, άραγε, να μάθουμε ποτέ αν αυτά τα σήματα ήταν η πρώτη αρχή ενός διηγηματικού λόγου ή του λόγου μιας εξουσίας;» 

ΥΓ

Η ανοιχτη εκδοση του συγχρονου Σκαραβαιου


Πρεμιέρα για το VW E-Bugster Speedster Concept


Την έκθεση του Πεκίνου επέλεξε η VW για να παρουσιάσει την ανοιχτή έκδοση του ηλεκτρικού E-Bugster Concept, το οποίο φωτογραφίζει ουσιαστικά την ανοιχτή έκδοση του σύγχρονου Σκαραβαίου.Τον περασμένο Ιανουάριο, στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, η VW παρουσίασε για πρώτη φορά το πρωτότυπο E-Bugster, μια ηλεκτρική παραλλαγή του νέου Beetle με ακόμα πιο προχωρημένα σχεδιαστικά γνωρίσματα. 



Σήμερα, οι Γερμανοί προχωρούν ένα βήμα πιο μπροστά επιλέγοντας την έκθεση του Πεκίνου ούτως ώστε να «αποκαλύψουν» την ανοιχτή εκδοχή του πρωτοτύπου.


Με το γράμμα «Ε» να αντιπροσωπεύει τη λέξη «Electric» και τον τύπο της κινητήριας μονάδας και την «Bugster» να προέρχεται από τη σύντμηση των λέξεων «Bug», που στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού αποτελεί το παρατσούκλι του Beetle και «ster», πίσω από την οποία κρύβεται η λέξη «speedster», το ανοιχτό αυτό πρωτότυπο βασίζεται στο τελευταία γενιάς Beetle, με πιο αθλητική και επιθετική όμως εξωτερική περιβολή, με τροχούς 20 ιντσών, χαμηλότερο ύψος αμαξώματος από το έδαφος και διαφορετικούς σε σχεδίαση εμπρός και πίσω προφυλακτήρες. 




Επίσης, χαρακτηριστικό είναι το πάνελ που καλύπτει τις μπαταρίες, πίσω ακριβώς από την πλάτη των δύο επιβατών, όπως και το χαμηλότερο κατά 90 χλστ. παρπρίζ. Σε ό,τι αφορά τις διαστάσεις του, η VW ανακοινώνει μήκος 4.278 μ. και πλάτος 1,838 μ., τιμή μεγαλύτερη κατά 30 χλστ. σε σύγκριση με εκείνη του «κανονικού» Beetle.


Σε ό,τι αφορά την κινητήρια μονάδα του οχήματος, οι ιθύνοντες της VW έχουν επιλέξει να εγκαταστήσουν έναν εξελιγμένο ηλεκτροκινητήρα (μηδενικών ασφαλώς εκπομπών ρύπων), ο οποίος αποδίδει 115 ίππους και συνδυάζεται με μπαταρίες ιόντων λιθίου που με τη σειρά τους εξασφαλίζουν μια ελάχιστη αυτονομία κίνησης της τάξης των 180 χλμ. 

Σύμφωνα με τα επίσημα ανακοινωθέντα της γερμανικής εταιρείας, το ανοιχτό ηλεκτρικό πρωτότυπο είναι σε θέση να επιταχύνει από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 10,9 δλ. 

Αναφορικά με τη φόρτιση των συσσωρευτών με ενέργεια, η γερμανική εταιρεία ανακοινώνει πως χρειάζονται –όπως και στην περίπτωση του αντίστοιχου κλειστού- μόλις 35 λεπτά για μια πλήρη φόρτιση, ενώ, φυσικά, η τροφοδότησή τους πραγματοποιείται και μέσω της πέδησης του οχήματος.


Πηγή: 4troxoi.gr

Περιεργοι νομοι...


ΗΠΑ, California, Chico (δημοτικός νόμος): Η πυροδότηση πυρηνικού όπλου στα όρια του Δήμου τιμωρείται με... πρόστιμο $500.

ΗΠΑ, California, Downey (δημοτικός νόμος): Είναι παράνομο το πλύσιμο αυτοκινήτου στο δρόμο (ψηφίστηκε το 1995).

 ΗΠΑ, California, Hollywood (δημοτικός νόμος): Είναι παράνομη η διέλευση περισσοτέρων των 2.000 προβάτων ανά κοπάδι από τη Hollywood Boulevard.

 ΗΠΑ, California, Los Angeles (δημοτικός νόμος): Απαγορεύεται στους σκύλους να ζευγαρώνουν σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων από εκκλησίες. Οι παραβάτες τιμωρούνται με πρόστιμο $500 και/ή φυλάκιση 6 μηνών.

 ΗΠΑ, California, Palm Springs (δημοτικός νόμος): Απαγορεύεται η διέλευση καμήλας από την Palm Canyon Drive μεταξύ 16.00 και 18.00.

 ΗΠΑ, California, San Diego (δημοτικός νόμος): 'Oσοι αφήνουν χριστουγεννιάτικα στολίδια στα σπίτια τους μετά τη 2α Φεβρουαρίου τιμωρούνται με πρόστιμο $100.

 ΗΠΑ, Arkansas (πολιτειακός νόμος): Ο άνδρας έχει το δικαίωμα να δέρνει τη σύζυγό του, όχι όμως περισσότερες από μία φορά το μήνα.

 ΗΠΑ, Colorado, Alamosa (δημοτικός νόμος): Η εκτόξευση πυραύλων κατά αυτοκινήτων είναι παράνομη.

 ΗΠΑ, Colorado, Logan County (δημοτικός νόμος): Είναι παράνομο το φιλί σε μια γυναίκα ενώ αυτή κοιμάται. ΗΠΑ, Florida, Pensacola (δημοτικός νόμος): Οι πολίτες δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης με λιγότερα από $10 στην τσέπη τους.

 ΗΠΑ, Massachusetts (πολιτειακός νόμος): Απαγορεύεται το ροχαλητό εκτός και εάν όλα τα παράθυρα της κρεβατοκάμαρας είναι κλειστά και κλειδωμένα.

 ΗΠΑ, Massachusetts (πολιτειακός νόμος): Απαγορεύονται οι γορίλες στο πίσω κάθισμα των αυτοκινήτων.

 ΗΠΑ, New York (πολιτειακός νόμος): Η ποινή για όποιον πηδάει από κάποιο κτίριο είναι θάνατος.  

 ΗΠΑ, New York (πολιτειακός νόμος): 'Oταν κάποιος χρησιμοποιεί ασανσέρ πρέπει να έχει τα χέρια διπλωμένα μπροστά του και να κοιτά την πόρτα.

 ΗΠΑ, Texas, Texarkana (δημοτικός νόμος): Οι κάτοχοι αλόγων δεν επιτρέπεται να τα ιππεύουν νύχτα, εάν αυτά δε φέρουν πίσω φώτα.

 Ελβετία, (εθνικός νόμος): Οι πολίτες δεν επιτρέπεται να τραβούν το καζανάκι της τουαλέτας μετά τις 22.00.

 Δανία, (εθνικός νόμος): Δεν επιτρέπεται στους οδηγούς αυτοκινήτων να εκκινούν τα οχήματά τους ενώ κάποιος βρίσκεται κάτω από αυτά.

 Δανία, (εθνικός νόμος): 'Oταν ένα αυτοκίνητο κινείται θα πρέπει κάποιος να προηγείται, φέροντας μια σημαία, για να ειδοποιεί τα ιππήλατα οχήματα ότι έρχεται μηχανοκίνητο όχημα.

 Γαλλία, (εθνικός νόμος): Δεν επιτρέπεται να δίνεται το όνομα Ναπολέων σε γουρούνια.

 Γαλλία, Le Lavandou, (δημοτικός νόμος): Απαγορεύεται σε κάποιον να πεθάνει εάν δεν έχει προνοήσει για τον τόπο ταφής του.

 Αγγλία, (εθνικός νόμος): Η επικόλληση γραμματοσήμων που φέρουν το βασιλιά ή τη βασίλισσα, με την ανάποδη, θεωρείται εσχάτη προδοσία.

 Αγγλία, York, (δημοτικός νόμος): Εξαιρώντας τις Κυριακές, η δολοφονία Σκοτσέζων με τη χρήση τόξου, είναι απόλυτα νόμιμη..

Εικονες του κοσμου: Μια νεα ταραντουλα



ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ θα ήμασταν αν ισχυριζόμασταν ότι πετάξαμε τη σκούφια μας από τη χαρά μας μόλις μάθαμε ότι η εικονιζόμενη αράχνη ανήκει σε ένα νέο είδος ταραντούλας. Σε αυτό το απαίσιας φήμης ανά την υφήλιο είδος δηλητηριώδους αράχνης, το δάγκωμα της οποίας προκαλεί φοβερούς πόνους ή και τον θάνατο ακόμη ανθρώπων. Η «νεοφερμένη» ταραντούλα που βλέπετε ανακαλύφθηκε προ μηνός στη ζούγκλα της Βορειανατολικής Ινδίας. Οι δυστυχείς Ινδοί χωρικοί που πέφτουν θύματά της κατασφάζονται πανικόβλητοι με ξυράφια για να απομακρύνουν το δηλητήριό της, με αποτέλεσμα κάποιοι να χάνουν τη ζωή τους από αιμορραγία. Τυχεροί εμείς που τη βλέπουμε μόνο σε φωτογραφία!

http://www.ethnos.gr

Τα Ζωδια Σημερα 7 Ιουνιου 2012


Κριός
21/3-20/4

Τα νεύρα σήμερα δεν θα είναι πολύ καλός σύμβουλος, αγαπητέ Κριέ. Είναι αρκετά τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και πρέπει να είσαι ψύχραιμος και ρεαλιστής. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί θα γυρίσουν εναντίον σου. Κάποιες οικονομικές απολαβές στην εργασία σου, θα είναι αποτέλεσμα της ευσυνειδησίας και της καλής σου απόδοσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην μεταφέρεις τα προβλήματα και τις ανησυχίες της δουλειάς σου στο σπίτι. Το ήρεμο κλίμα που επικρατεί, μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε κινούμενο πεδίο μάχης και να βγουν στην επιφάνεια θέματα, που σου είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα πρέπει να εκδηλώσεις τις προθέσεις σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί η εικόνα που βγάζεις δείχνει το αντίθετο από αυτό που νιώθεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, πρέπει σήμερα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για συμφωνίες ή συνεργασίες, που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις κάποια αδιέξοδα. Σκέψου και μετά πράξε, γιατί σε κάθε περίπτωση ο ενθουσιασμός δε θα σε βοηθήσει. Θα υπάρχει εύνοια στις κοινωνικές εκδηλώσεις και θα μπορείς να κάνεις ιδιαίτερα χρήσιμες γνωριμίες



Ταύρος
21/4-20/5

Καλό θα ήταν σήμερα να βάλεις ένα φρένο στο συναισθηματισμό σου, αγαπητέ Ταύρε. Μπορεί να αισθανθείς μοναξιά ή και να έχεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από όλους και να μείνεις μόνος με τις σκέψεις σου. Δεν είναι κακό αυτό, αρκεί να το μεταβάλεις σε μια παραγωγική διαδικασία και να αναλογιστείς λάθη που έχεις κάνει και δεν θέλεις να επαναλάβεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου και στο δείχνει εμπράκτως κάθε ώρα και στιγμή, φίλε Ταύρε, με αποτέλεσμα να νιώθεις πλήρης και ασφαλής στη σχέση σου. Η μέρα είναι καλή για να συζητήσετε θέματα που αφορούν στην κοινή σας πορεία και να έρθετε ακόμη πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως να μάθεις κάτι που θα σε στεναχωρήσει σε σχέση με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Μην δώσεις σημασία και χαλάσεις άδικα τη διάθεσή σου, γιατί δεν αξίζει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Ταύρε, ο φόρτος εργασίας σε έχει κουράσει αρκετά, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Κινήσου με πιο χαλαρούς ρυθμούς, για να μην εξαντλήσεις τον εαυτό σου και σου βγουν νεύρα. Συνεργάσου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τους συναδέλφους σου και ζήτησέ τους να σε βοηθήσουν, ώστε να περάσει όσο πιο αναίμακτα γίνεται η σημερινή ημέρα. Τα οικονομικά σου παραμένουν στάσιμα, γι’ αυτό καλό θα είναι να περιορίσεις τα περιττά έξοδα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, ίσως να νοιώσεις αμφιβολίες για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός σε όσα σκέφτεσαι για το μέλλον. Αν δε στηρίξεις τις κινήσεις και τις ιδέες σου εσύ ο ίδιος, πώς θα πείσεις τους άλλους να σε υποστηρίξουν; Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, ωστόσο φρόντισε να κοντρολάρεις το συναισθηματισμό που θα έχεις, εξαιτίας της θέσης του κυβερνήτη σου Ερμή από το μεσημέρι και μετά στον Καρκίνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Δίδυμε, θα πρέπει ίσως να είσαι πιο συνεπής απέναντι στη σχέση σου και στις υποχρεώσεις προς τον άνθρωπό σου, για να περάσετε καλύτερα και οι δύο. Με το να αδιαφορείς ή να παραμελείς το ταίρι σου, το μόνο που καταφέρνεις είναι να αυξάνεις τα προβλήματα μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, διώξτε πρώτα την γκρίνια και μετά κυνηγήστε την τύχη σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα οι καλές σου προθέσεις μπορεί να μην έχουν πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα και ίσως θα έπρεπε να γίνεις πιο διεκδικητικός και αυστηρός με τους συνεργάτες σου. Αν είσαι ένα βήμα πριν από κάποιες σημαντικές αποφάσεις, ακολούθησε το ένστικτο σου και εμπιστεύσου την ορθότητα της κρίσης σου. Μόνο εσύ γνωρίζεις ποιο είναι το καλύτερο για εσένα και την δουλειά σου.





Καρκίνος
22/6-22/7

Ευτυχώς η διάθεσή σου είναι πολύ καλή σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, εξαιτίας του Ερμή, που κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου κι αυτό σε κάνει να παίρνεις αποφάσεις μετά από ώριμη, αλλά και αισιόδοξη σκέψη. Θα σου είναι πολύ χρήσιμη αυτή η στάση, καθώς τα προβλήματα που θα προκύψουν τη σημερινή μέρα θα είναι αρκετά και θα χρειάζονται άμεση επίλυση. Το ίδιο ισχύει και για τη δουλειά σου, όπου θα αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή πηγαίνει αρκετά καλά την σημερινή ημέρα, αν είσαι Καρκίνος, αλλά λόγω του άγχους και της έντασης που σε κυνηγάει, δεν το βλέπεις. Φρόντισε να περάσεις ένα χαλαρωτικό και απολαυστικό βράδυ με το σύντροφό σου, κάνοντας όνειρα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα πρέπει να εκδηλώσεις στις προθέσεις σου και να είσαι ανοιχτός απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην αποκαλύπτεις τα αισθήματά σου, δεν έχεις πολλές πιθανότητες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Καρκίνε, κάποιες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα ζητήσουν σήμερα την άμεση επίλυση τους, γι’ αυτό όσο κι αν τις αντιμετωπίζεις σαν αγγαρεία, φρόντισε να τις τελειώσεις. Όσο για τα οικονομικά σου, μάλλον χρειάζονται δραστικές αλλαγές και περικοπές, για να δεις βελτίωση.



Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε οτιδήποτε παρουσιαστεί. Αρκετά θα είναι τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, αλλά αν είσαι ανοιχτός σε νέες σκέψεις και απόψεις, μπορείς να βρεις τις λύσεις πιο εύκολα απ’ όσο νομίζεις. Το πιο βασικό είναι να μην απογοητεύεσαι και να μην τα παρατάς, όταν δεν πηγαίνουν όλα όπως θέλεις. Είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Λέων, θα είναι πολύ καλή, αν πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες, για να δώσεις μια νέα πνοή στη σχέση σου. Χρειάζεται να προσπαθείς συνεχώς, για να κάνεις τόσο το σύντροφό σου όσο και τον εαυτό σου ευχαριστημένο. Εσύ που είσαι μόνος, θα κερδίσεις το παιχνίδι της αποπλάνησης, αρκεί να κάνεις μελετημένες κινήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αρκετά θα είναι τα αδιέξοδα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα στο χώρο της δουλειάς σου, φίλε Λέων, αλλά αν ακολουθήσεις την διαίσθησή σου, θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τις κακοτοπιές με επιτυχία. Στα οικονομικά σου, η τύχη μπορεί να μην είναι με το μέρος σου, όμως θα έχεις την δύναμη να αντιστρέψεις τις αρνητικές τάσεις σε θετικές. Μην χάνεις λοιπόν το κουράγιο και την αισιοδοξία σου και κοίταξε απλώς να περιορίσεις τα έξοδά σου.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, σε κυριεύει μια ακατάπαυστη επιθυμία να εκπληρώσεις σχέδια, που δεν έχεις ολοκληρώσει εδώ και καιρό. Είναι μια πολύ καλή στιγμή, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο, για να ασχοληθείς με δικές σου ανάγκες και να κάνεις πραγματικότητα κάποια από τα όνειρά σου. Άλλωστε, έχεις κουραστεί αρκετά και σου αξίζει λίγη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Παρθένος, θα πρέπει να κρατήσεις το άγχος μακριά και να δεις πιο αισιόδοξα την κατάσταση που ζεις. Αν αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στο σύντροφό σου, τότε κι αυτός με την σειρά του θα κάνει το ίδιο για εσένα. Εσύ που πορεύεσαι μόνος, καλό θα σήμερα να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, γιατί αν βγεις, πολύ εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Παρθένε, θα σου δείξει σήμερα τον τρόπο να ολοκληρώσεις αρκετούς στόχους και να νιώσεις ακόμα πιο κοντά στην επιτυχία. Οι αποφάσεις και οι εμπνεύσεις που θα έχεις θα είναι πολύ ρεαλιστικές και, αν τις ακολουθήσεις, θα βγεις κερδισμένος. Τα οικονομικά σου εξαρτώνται αποκλειστικά από τη διάθεσή σου να κόψεις τα περιττά έξοδα.




Ζυγός
23/9-22/10

Για να μπορέσεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Ζυγέ, θα πρέπει να βγεις από το καβούκι σου και να σκεφτείς λύσεις στα προβλήματά σου, χωρίς να επαναπαύεσαι. Σήμερα οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές, για να μπορέσεις να δώσεις απαντήσεις σε καίρια ζητήματα. Το θέμα είναι αν θα πάρεις το ρίσκο να κάνεις τα απαραίτητα βήματα, για τη βελτίωση που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή, φίλε Ζυγέ, για να διώξεις κάποια σύννεφα που υπάρχουν πάνω από τη σχέση σου. Με διάλογο και καλή διάθεση, όλα μπορούν να γίνουν πολύ καλύτερα. Αν είσαι μόνος σου, άνοιξε τα μάτια σου και κοίταξε γύρω σου, για ευκαιρίες που μπορεί να μην έχεις προσέξει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, αρκετές ιδέες σου θα υλοποιηθούν και θα δημιουργήσουν συνθήκες για νέα ξεκινήματα και μάλιστα πολύ πετυχημένα. Βάλε γερές βάσεις για μακροχρόνια προγράμματα και υψηλότερους στόχους. Απόφυγε όμως τις οικονομικές συμφωνίες, γιατί τα ανοίγματα δεν σε βρίσκουν έτοιμο, αφού τα έξοδά σου είναι ακόμα πολλά.




Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις στη ζωή σου και αυτό θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις, γύρω από ζητήματα που παρέμεναν ένα μυστήριο για εσένα. Όλα θα μοιάζουν πιο ξεκάθαρα και θα μπορέσεις να προχωρήσεις με άλλο αέρα, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Επικεντρώσου καλύτερα σε αυτό και μη δίνεις σημασία στις συζητήσεις, που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο σύντροφος σου περνάει μία δύσκολη περίοδο και ίσως χρειαστεί την συμπαράστασή σου σε κάποια θέματα, φίλε Σκορπιέ. Μην του την αρνηθείς και φρόντισε να κατανοήσεις τα προβλήματά του, χωρίς γκρίνιες και εντάσεις. Όσοι δεν έχετε σχέση, μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής από σήμερα και στο εξής θα σας χαρίσει τις καλύτερες προοπτικές του από το ζώδιο του Καρκίνου και θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε τον κρυμμένο σας συναισθηματισμό και ερωτισμό. Όλα μπορούν να συμβούν, ιδιαίτερα σε όσους από εσάς είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, τα ξεκαθαρίσματα θα είναι αναγκαία σήμερα στο χώρο της δουλειάς σου, ώστε να μπορέσεις να κάνεις ένα βήμα παραπάνω στην εξέλιξη σου. Μην αναλάβεις επιπρόσθετες υποχρεώσεις και αρμοδιότητες, αν πρώτα δεν διεκπεραιώσεις τις ήδη υπάρχουσες. Με λογικές κινήσεις, θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις τα οικονομικά σου, που περνούν δύσκολους καιρούς.





Τοξότης
23/11-21/12

Είναι αρκετά εκείνα τα οποία δε σε ικανοποιούν στη ζωή σου, αγαπητέ Τοξότη, και σήμερα αντιλαμβάνεσαι ότι εσύ ο ίδιος πρέπει να κάνεις κάτι, για να αλλάξεις τις συνθήκες που σου δημιουργούν προβλήματα. Να ξέρεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να υλοποιήσεις αλλαγές και να πας ένα βήμα μπροστά τα σχέδιά σου, αρκεί να το κάνεις μετά από ώριμη σκέψη και αφού μιλήσεις με άτομα δικά σου, που εμπιστεύεσαι την κρίση τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν αισθάνεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου, φίλε Τοξότη, προτού τα βάψεις μαύρα, μίλα με το σύντροφό σου και εξομολογήσου τις ανησυχίες σου. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τα χειρότερα και να τον πλησιάσεις. Εσύ που η μοναξιά σε ταλαιπωρεί, φρόντισε να την καταπολεμήσεις με ευχάριστη και θετική διάθεση και μην επαναπαύεσαι στον καναπέ σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, η δουλειά σου μπορεί να σου παρουσιάσει κάποια έκτακτα ζητήματα σήμερα, που θα σε δυσκολέψουν. Με την εξυπνάδα σου όμως, θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις μια χαρά. Τα οικονομικά σου χρήζουν της προσοχής σου, μιας και τα έξοδα που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό ήταν αρκετά και σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Πρόσεξε για να έχεις!!!




Αιγόκερως
22/12-19/1

Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι να πάρεις δεδομένες κάποιες επιτυχίες που βιώνεις σε όλα τα επίπεδα και να σταματήσεις να προσπαθείς για κάτι καλύτερο. Είναι σίγουρο ότι η ικανοποίηση είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, αλλά μπορεί να γίνει παγίδα, αν παρασυρθείς και δεν συνεχίσεις τις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να δώσεις υποσχέσεις στο σύντροφό σου, φίλε Αιγόκερε, που αύριο δεν θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις. Εκδήλωσε τις ανησυχίες που έχεις για τη σχέση σας και μην προσπαθήσεις να τον κρατήσεις με λόγια που δεν ισχύουν. Οι ελεύθεροι γεμίστε την καθημερινότητα σας με αγαπημένες δραστηριότητες, ώστε να αποφύγετε την ανία και την πλήξη, που σας πολιορκούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα χρειαστούν αρκετά ψύχραιμη στάση για να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά σου, που θέλουν ακόμα λίγη προσοχή.




Υδροχόος
20/1-19/2

Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι αρκετά ευέλικτος, αγαπητέ Υδροχόε, και να μην αφήσεις κάποια προβλήματα να σε κυριεύσουν και να σε κάνουν να σκέφτεσαι συνέχεια αρνητικά. Θα πρέπει να είσαι λίγο πιο ανοιχτός σε νέες απόψεις και να μην φαίνεσαι ισχυρογνώμων απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Μπορεί η δική τους γνώμη να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και θα είναι προς όφελος σου να την ακολουθήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα την συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου, φίλε Υδροχόε, γιατί αν δεν είσαι διαλλακτικός μαζί του, θα δημιουργηθούν εντάσεις και διαφωνίες. Πολύ καλή θα είναι η ημέρα για να ασχοληθείς με τα παιδιά και την βελτίωση των σχέσεων μαζί τους. Όσοι δεν έχετε σχέση, οι συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές για να έρθετε κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι στο χέρι σας να το γοητεύσετε!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, σήμερα θα κινηθεί σε καλά επίπεδα και θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες και νέες συνεργασίες, που θα σε φέρουν πολύ κοντά στους στόχους σου. Μην είσαι απόλυτος και χρησιμοποίησε την διπλωματική οδό, για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και ίσως καταφέρεις να αποταμιεύσεις κιόλας.




Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα καταφέρεις να συγκροτήσεις τη σκέψη σου και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σου συμβαίνουν. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να βρεις τον τρόπο να ξεπεράσεις αρκετά προβλήματα. Μην χάσεις όποια ευκαιρία παρουσιαστεί μπροστά σου και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Προσαρμόσου στα νέα δεδομένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι Ιχθείς, σήμερα θα έρθετε αντιμέτωποι με ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σας ζωή. Ο Ερμής, από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου, σας δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να γοητεύσετε τους συντρόφους σας ή τους επικείμενους στόχους σας. Το πάθος θα είναι διάχυτο και η ρομαντική ατμόσφαιρα θα σας φτιάξει την διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, θα κινηθεί σε ένα κλίμα ανανέωσης και θα σου γίνουν αρκετές προτάσεις για νέες συνεργασίες και συμφωνίες, που θα σε πάνε μπροστά. Το όνομα σου ακούγεται με θετικά σχόλια στον κύκλο σου. Αν θέλεις να βάλεις σειρά στα οικονομικά σου, σταμάτησε τα άσκοπα έξοδα.
Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger