Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

H χειρότερη απόπειρα απόδρασης από τη φυλακή [φωτο]

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012



Δραπέτης για κλάματα...


Δεν φτάνει που σφήνωσε στην τρύπα, εμπόδισε την απόδραση και για τους δύο συνεργούς του...


Δεν ήταν κακό το σχέδιο, υπήρχε ωστόσο ένα τόσο δα ψεγάδι στο σχέδιο διαφυγής: τα παραπανίσια κιλά του Rafael Valadao! 

Το τολμηρό σχέδιο περιλάμβανε διάνοιξη τρύπας στον τοίχο για τους τρεις επίδοξους δραπέτες, μόνο που δεν υπολόγισαν καλά τα μέτρα της τρύπας και η απόπειρα κατέληξε με τον Valadao σφηνωμένο στην τρύπα και τους δεσμοφύλακες να σκάνε στα γέλια. Εννοείται ότι τους φύλακες τους φώναξε ο Valadao για να τον απεγκλωβίσουν!

Όσο για τους δύο συνεργούς του, αποκλείστηκαν μέσα και αποχαιρέτισαν μια και καλή τον άνεμο ελευθερίας που έπνευσε έστω και για λίγο στις 

Το περιστατικό δεν τελειώνει εδώ, καθώς τα πράγματα έμελλαν να γίνουν κι άλλο κωμικοτραγικά. Οι δεσμοφύλακες αναγκάστηκαν να καλέσουν την πυροσβεστική της βραζιλιάνικης πόλης Ceres για να απεγκλωβίσουν τον Valadao, καθώς η κοιλιά του αρνιόταν πεισματικά να ξεκολλήσει από την τρύπα. 
Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ντροπή του επίδοξου δραπέτη έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν οι φύλακες έστησαν πηγαδάκι διασκεδάζοντας με τις προσπάθειες απεγκλωβισμού της πυροσβεστικής, που τον απεγκλώβισε τελικά με ένα σπασμένο πλευρό και το ηθικό του στο ναδίρ.

Αποδείχτηκε ωστόσο ότι ο Valadao ήταν ο δεύτερος που αποπειράθηκε να εξέλθει από την τρύπα, με τον πρώτο -και πιο λεπτό στα σίγουρα- τρόφιμο να καταφέρνει τελικά να αποδράσει, γελώντας τελευταίος στο όλο τραγελαφικό περιστατικό.

Η τετράδα σχεδίαζε καιρό την απόδραση της, υπολόγιζε ωστόσο χωρίς την κοιλιά του Valadao...

newsbeast.gr

Σκάνδαλο: Η δισεκατομμυριούχος και η νέα κρίση στο γάμο του «Σουλειμάν» με την «Σεχραζάτ»

Η συνάντηση του Halit Ergenc με εκρηκτική δισεκατομμυριούχο καλλονή, προκάλεσε την έκρηξη ζήλιας της συζύγου του Berguzar Korel! Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για την γνωριμία και την συνάντηση του τηλεοπτικού Σουλειμάν με την γυναίκα που έχει αναστατώσει το Ισλάμ, με την προκλητική συμπεριφορά της. Ο Halit Ergenc πριν από ένα μήνα περίπου βρέθηκε στο Ουζμπεκιστάν για την διαφημιστική καμπάνια ενός νέου αρώματος που λανσάρει. Την θερμή υποδοχή του επιφύλασσε η πανέμορφη σαραντάχρονη κόρη του Προέδρου της χώρας Ισλάμ Καρίμοφ, η Γκουλνάρα Καρίμοβα. Μια γυναίκα αφενός εντυπωσιακή αλλά αφετέρου «αδίστακτη» όπως την παρουσιάζουν τα Μ.Μ.Ε! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Κάμπου οι τραπεζικοί λογαριασμοί την κατατάσσουν τις πιο πλούσιες γυναίκες στο Ισλάμ. Μιλάμε για πολλά δις. Η ίδια ασχολείται με το τραγούδι, την υποκριτική, αλλά και τις επιχειρήσεις. Καθ’ όλη την διάρκεια της συνάντησης της με τον Τούρκο πρωταγωνιστή δεν έκρυβε το πόσο γοητευμένη ήταν από την παρουσία του, ενώ ο φακός συνέλαβε τον «Σουλεϊμαν» πολλές φορές να την κοιτάει με θαυμασμό στα μάτια. Όλα αυτά είδε η Berguzar Korel- η αλλιώς «Σεχραζάτ»-και φρίκαρε. Άλλωστε είναι γνωστό ότι το ζευγάρι έχει αντιμετωπίσει κατά το παρελθόν κι άλλες σοβαρές κρίσεις στον γάμο του!

http://blogs.gossip-tv.gr

Αποκρουστικό: Δείτε πως έγινε αυτός ο βάτραχος αφού τον χτύπησε κεραυνός! [φωτο]



Φαντάζεστε πως μπορεί να γίνει ένα βάτραχος μετά από ένα ισχυρό χτύπημα κεραυνού;...

Έξτρα τραγανά βατραχοπόδαρα είχε το μενού αφότου αυτό το ατυχές αμφίβιο χτυπήθηκε από κεραυνό σε μία καταιγίδα στην Αυστραλία.

Ο βάτραχος πέθανε ακαριαία. Δείτε τον:

katara.gr

Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης !!

Γιατί είναι ο μεγαλύτερος; 12 όροφοι, 9.000τ.μ, 120 εκδιδόμενες, 80 επιπλέον υπάλληλοι!


Το κτίριο ονομάζεται «Pasha» και καθημερινά δέχεται περισσότερους από χίλιους πελάτες, οι ώρες αιχμής είναι από τις οκτώ το βράδυ έως τις πέντε το πρωί.

Ο άνδρας που επισκέπτεται τον οίκο ανοχής μπορεί να φάει μαζί με τα κορίτσια, αλλά και να μιλήσει μαζί τους στην περίπτωση που χρειάζεται ψυχοθεραπεία.

Οι άνδρες που πηγαίνουν στο κτίριο φεύγουν πάντα ευχαριστημένοι, αν και οι τιμές είναι αρκετές τσιμπημένες…

Απίστευτο: Να πώς γίνεται το κόλπο της αιώρησης (pic)

Ακόμη και το κόλπο της αιώρησης εξηγείται με απόλυτα λογικό τρόπο!


Πώς ήταν οι παραλίες πριν 100 χρόνια; (φωτο)


Μπορεί να έχουμε συνηθίσει στα μικροσκοπικά μαγιώ, τις ξαπλώστρες, τα beach bars, αλλά τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι στις παραλίες. Μάλλον ήταν πολύ πιο σεμνά....

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ















http://www.aneiromai.gr

Επαθε ΣΟΚ οταν εμαθε απο τι ηταν φτιαγμενο το διακοσμητικο που αγορασε



Ένα έργο ανθρώπινης τέχνης! Αλλά υπό ποια έννοια; Μια γυναίκα από τη Γιούτα των ΗΠΑ αγόρασε χωρίς να το ξέρει ένα έργο το οποίο ήταν φτιαγμένο από ανθρώπινα κόκκαλα!

Όταν βρήκε μια χαριτωμένη διακοσμητική μπάλα σε ένα παλαιοπωλείο σε τιμή ευκαιρίας -μόλις 3$-, η Jennifer Peterson την αγόρασε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ένα αυτοκόλλητο στη βάση του διακοσμητικού, το οποίο έγραφε ένα όνομα την έκανε να το ψάξει λίγο παραπάνω. Το έργο προερχόταν από μια γκαλερί ονόματι Edge. Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα ανακάλυψε ότι η γκαλερί εμπορευόταν "αναμνηστικό γυαλί". Η αξία των έργων ανερχόταν σε τουλάχιστον 150 δολάρια. Και αυτό γιατί το γυαλί ήταν από τέφρα κρεματορίου ανθρώπων!

Κατόπιν χημικής ανάλυσης διαπίστωσε ότι τα μπλε χρωματιστά κύματα μέσα στο έργο προέρχονται όντως από ανθρώπινα λείψανα!

Τώρα η Peterson προσπαθεί να βρει σε ποια οικογένεια θα μπορούσε να ανήκει πραγματικά η μπάλα, δηλαδή, ποιανού εκλιπόντος η τέφρα κατέληξε... έργο τέχνης.

http://www.mychannel.gr



Δειτε:Ο πιο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ της Θεσσαλονικης εκανε το Fiat...Ferrari ενω το γεμισε swarovski! [φωτο]


O τυπάς εκτός από κάγκουρας, είναι και παράνομος στα παρκαρίσματά του! Το Fiat Grande Punto το βάφτισε Ferrari, ενώ το γέμισε στρασάκια και ψευτόswarovski! Αν ήμουν ο Πρόεδρος της Fiat θα του έκανα σίγουρα μήνυση! Απολαύστε το έκτρωμα πιο κάτω...







Κακοποιουσαν σεξουαλικα κρατουμενους με σαλτσα τσιλι!


Επιστολή περιγράφει τις σαδιστικές πράξεις που είχαν υποστεί

Σε περίεργες μεθόδους σεξουαλικού εξαναγκασμού φέρεται να υπέβαλαν κρατούμενους, εργαζόμενοι σε φυλακή της Βόρειας Καρολίνα των ΗΠΑ.

Έξι κρατούμενοι προχώρησαν σε καταγγελία για όσα συμβαίνουν πίσω από τις πόρτες ασφαλείας του σωφρονιστικού ιδρύματος. Στην επιστολή τους σε δικαστήριο, οι κρατούμενοι σημειώνουν ότι εξαναγκάζονται σε ταπεινωτικές και εξευτελιστικές πράξεις προς τέρψη των φυλάκων.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, οι δεσμοφύλακες τούς ζητούσαν να κάνουν στριπτίζ και να υποκρίνονται ότι κάνουν έρωτα. Επιπλέον, υπήρξαν αναφορές ότι εξαναγκάζονταν να πίνουν ιδιαίτερα καυτερή σάλτσα τσίλι από το μπουκάλι και να κάνουν μασάζ με αυτή στα γεννητικά τους όργανα. Όπως περιγράφουν στην επιστολή, οι φύλακες τούς «άφηναν με φουσκάλες για ημέρες».

«Οι φύλακες μας ανάγκαζαν να προβαίνουμε σε ρατσιστικές, ομοφυλοφιλικές, εξευτελιστικές και ανήθικες πράξεις προς τους εαυτούς μας (sic) και μεταξύ μας, για ανταλλάγματα όπως τσιγάρα, φαγητό, ποτά και μπίρες», τόνισαν οι κρατούμενοι.

Στις σαδιστικές πράξεις περιλαμβάνονταν ακόμη, ο εξαναγκασμός των κρατουμένων να σκοτώνουν φίδια.

Η εκπρόσωπος του τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας, Pamela Walker, επιβεβαίωσε ότι εικονιζόμενος διευθυντής των φυλακών, Lafayette Hall, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, καθώς διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθεί η δράση των δεσμοφυλάκων. 


newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ την 19χρονη ξανθιά που λήστεψε μια τράπεζα και το ανακοίνωσε στο... YouTube


Η 19χρονη Χάνα Σαμπάτα από την Νεμπράσκα των ΗΠΑ, ακολουθώντας τη μόδα της εποχής, ανέβασε ένα βίντεο στο Youtube, μιλώντας στην κάμερα για το πως πέρασε τη μέρα της, αλλά και τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει στη ζωή της. Ανάμεσα όμως στα όσα μας λέει η Χάνα, παραδέχεται ότι λήστεψε ένα αμάξι και ότι λήστεψε μια τράπεζα, δείχνοντας περήφανα τη λεία στην κάμερα!


Ωστόσο, η νεαρή κοπέλα, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς έκανε και χρήση χασίς, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι της πήρε το νεογέννητο παιδί της κατηγορώντας την για αμέλεια χωρίς καν να προλάβει να το δει.

Το αποτέλεσμα: η αστυνομία να τη συλλάβει για τις ληστείες, ενώ η ίδια η Χάνα δεν φρόντισε καν να αλλάξει τα ρούχα που φόραγε κατά τη διάρκεια της ληστείας και τα οποία κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της τράπεζας.
http://www.aniwthoi.net

Στενάζουν τα Βόρεια προάστια: Η κυρία του κυρίου Δημάρχου και τα κοινά βίτσια τους!!

Έχω ακούσει διάφορα για την πρωταγωνίστρια μας. Παίζει πολλά «έργα» και συμμετέχει σε γούστα που φέρνουν λίγο απο όργια του Καλιγούλα! Άλλο ένα λοιπόν δε μου κάνει εντύπωση. Λοιπόν…δε την λες μικρή. Η εντυπωσιακή αυτή κυρία είναι παντρεμένη με Δήμαρχο. Ε…δε θα σας πω και τον Δήμο στον οποίο κάνει…κουμάντο ο άντρας της αλλά μπορώ να σας αποκαλύψω ότι πρόκειται για μία από τις πιο καλές περιοχές του νομού Αττικής. Η κυρία είναι άτακτη. Όσοι με παρακολουθούν θυμούνται και στο παρελθόν περιγραφές απο τις τρελίτσες της. Η κυρία υπηρετεί πολύ σωστά το θεαθήναι προς άγρα ψήφων αλλά πίσω απο τη βιτρίνα συμβαίνουν τέρατα. Τελευταία ακούγεται στους διαδρόμους του Δημαρχιακού μεγάρου ότι η κυρία γουστάρει πολύ να πηγαίνει με άλλους άντρες και να παρακολουθεί τα γούστα της ο Δήμαρχος!Ρε που πάμε ρε…που πάμε!!!

http://blogs.gossip-tv.gr

Το 99% των ανθρωπων μολις δει αυτη τη φωτο κοιταει το πληκτρολγιο του! [φωτο]



Εσείς είστε ένας από αυτούς;...

Δείτε τη φωτογραφία!


katara.gr

Αυτό είναι το «χρυσαυγίτικο» Facebook!



Την δόξα του Μαρκ Ζούγκεμπερκ φαίνεται πως ζήλεψαν κάποιοι καθώς εμφανίστηκε στο διαδίκτυο η χρυσαυγίτικη έκδοση του Facebook, το «Ελληνικό» μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που απευθύνεται μόνο σε Έλληνες και Κύπριους.
Το λογότυπο του «Ελληνικό» έχει σαφή παραπομπή σε αυτό του Facebook ενώυπάρχει και το έμβλημα της Χρυσής Αυγής με τον στεφανωμένο μαίανδρο. Φυσικά ο χάρτης δεν είναι παγκόσμιος αλλά μόνο αυτός της Ελλάδας η οποία είναι χρωματισμένη με την ελληνική σημαία ενώ συμπεριλαμβάνεται και η Κύπρος.  Στην περιγραφή της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται ότι « το ελληνικό δίκτυο μας βοηθάει να μοιραζόμαστε αρχεία με όλους τους Έλληνες,αναδεικνύοντας το Ελληνικό πνεῦμα»!
Στην σελίδα ο χρήστης μπορεί να εγγραφεί μέσω του email του ενώ σύμφωνα με τους όρους χρήσης επιτρέπονται μόνο τα ελληνικά ενώ οποιαδήποτε απόπειρα να γράψει κάποιος με greeklish θα σημαίνει και… αυτόματη διαγραφή του από τους διαχειριστές.
Μέσα στο ελληνικό δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης ο χρήστης μπορεί να έχει φίλους, να ενημερώνεται για τις ειδήσεις και τα βίντεο που αυτοί ανεβάζουν. Το pkool.gr επικοινώνησε με τη Χρυσή Αυγή η οποία διαψεύδει ότι είναι δημιούργησε τέτοια ιστοσελίδα, δεν απέκλεισε ωστόσο να έχει δημιουργηθεί από οπαδούς του κόμματος. Ωστόσο το εθνικιστικό πνεύμα και ο θηρεός του κόμματος καθιστούν σαφή την ιδεολογική προέλευσή της ιστοσελίδας.

http://www.pkool.gr

Το πιο ακριβο τατουαζ του κοσμου


Η ιδέα γεννήθηκε στη διάρκεια του παγκόσμιου κυπέλλου ποδοσφαίρου και ανήκει σε ένα νοτιοαφρικανό κοσμηματοπώλη. Ο Yair Shimansky, ιδιοκτήτης μιας αλυσίδας κοσμηματοπωλείων που είναι φημισμένα για την ποιότητα των διαμαντιών τους, αποφάσισε να δημιουργήσει το ακριβότερο τατουάζ στον κόσμο με πρώτη ύλη τα διαμάντια. 


Το μοντέλο Minki van der Westhuizen δέχτηκε να γίνει ο ζωντανός καμβάς για τη διαμαντένια δημιουργία του Shimansky κι έτσι γεννήθηκε το ακριβότερο τατουάζ στον κόσμο. Για την ολοκλήρωσή του μοναδικού αυτού τατουάζ χρειάστηκαν οκτώ ώρες και 612 διαμάντια που το καθένα ζύγιζε μισό καράτι.

Το συνολικό κόστος του έφτασε τα 924.000 δολάρια. Για όσους αναρωτιούνται για το αν η Minki van der Westhuizen χρειάζεται φρουρά για να κυκλοφορεί με τόσα διαμάντια επάνω της να πούμε ότι το τατουάζ ήταν προσωρινό και μετά τη φωτογράφιση που έκανε το γύρο του κόσμου, τα διαμάντια αφαιρέθηκαν και γύρισαν στις προθήκες του κοσμηματοπωλείου.

moneypro.gr

Φανη Χαλκια: «Με ξεβρακωσαν στο αεροδρομιο» !!!




Η Χρυσή Ολυμπιονίκης έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό στο twitter πώς παραλίγο να την ...ξεβρ@κώσουν!


Αυτό συνέβη όταν η Φανή Χαλκιά πέρασε την Κυριακή από σωματικό έλεγχο στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης.

Πριν την επιβίβαση της στην πτήση, το προσωπικό την πέρασε από σωματικό έλεγχο. Έτσι έγραψε στο twitter: «Μόλις πέρασα έλεγχο στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Παραλίγο να με ξεβρακώσουν. Αυτό».








Σοκ-Προσπάθησαν να κάψουν τρανς μαθήτρια εσπερινού λυκείου


Το ρατσισμό λόγω της διαφορετικότητάς της βίωσε από τους συμμαθητές της, αλλά και το διδακτικό προσωπικό του εσπερινού λυκείου που φοιτά μία 25χρονη τρανς.
Σύμφωνα με το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ), τα προβλήματα ξεκίνησαν ήδη από την προσπάθειά της να εγγραφεί στην αρχή της σχολικής χρονιάς στο εν λόγω σχολείο.
Ειδικότερα, όταν η 25χρονη προσκόμισε στο διευθυντή έγγραφο, στο οποίο -επειδή δεν έχει κάνει επέμβαση επαναπροσδιορισμού- αναγράφονταν τα αντρικά της στοιχεία, η αντίδραση του ήταν: «Για τον αδερφό σου πρόκειται;».
Η 25χρονη τού απάντησε ότι πρόκειται για την ίδια και τότε εκείνος αρνήθηκε να την εγγράψει, λέγοντάς της ότι έχει πρόβλημα με την εμφάνισή της και ότι αφού γεννήθηκε αγόρι, τότε είναι αγόρι.
Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι στο «δικό του» σχολείο δεν γίνονται δεκτές τέτοιες καταστάσεις και της πρότεινε να πάει σε σχολείο δεύτερης ευκαιρίας.
Όταν εκείνη δεν το δέχτηκε, της πρότεινε να μην προσέρχεται στο χώρο του σχολείου και της ζήτησε να παρουσιαστεί μόνο κατά στη διεξαγωγή των εξετάσεων του Ιουνίου, κάτι που η τρανς κοπέλα αρνήθηκε να κάνει.
Έτσι, εξαναγκάστηκε να πηγαίνει στο σχολείο ντυμένη ως αγόρι, γεγονός που προκάλεσε τον χλευασμό των συμμαθητών της, που ήδη γνώριζαν ότι ήταν τρανς.
Εκτός από τις ύβρεις και τις απειλές, έφτασαν στο σημείο να την περιλούσουν με εύφλεκτο υλικό, προσπαθώντας να την κάψουν. Η ίδια δηλώνει ότι είχε σκεφτεί ακόμα και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, κάτι που -όπως λέει- πιθανώς θα είχε κάνει αν δεν είχε τη στήριξη μιας φιλολόγου.

http://www.newsbomb.gr/

Το βίντεο που έκανε πάνω από 87.000 άτομα να ξεσπάσουν σε δάκρυα!

Ένας 12χρονος παλαιστής σε γυμνάσιο του Τενεσί αφήνει τον αντίπαλό του -που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση- να κερδίσει.

Ο 13χρονος Τζάρετ πάσχει από εγκεφαλική παράλυση.

Μια μέρα είπε στον πατέρα του ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να λάβει μέρος σε έναν αγώνα πάλης.

Τότε εκείνος τηλεφώνησε στον προπονητή ενός σχολείου και του εξέφρασε την επιθυμία του γιου του.

Ο μόλις ενός έτους μικρότερος Τζάστιν Κίβιτ ήταν αυτός που επιλέχτηκε για να μονομαχήσει με τον Τζάρεντ.

Και φρόντισε να κάνει το όνειρo του συνομηλίκου του πραγματικότητα: Να συμμετάσχει σε ένα αθλητικό γεγονός του σχολείου του δηλαδή και να κερδίσει.

Μια πράξη που είχε ως αποτέλεσμα 87.000 shares του βίντεο στο Facebook και χιλιάδες ευχαριστήρια e-mail.

Σύμφωνα με τον πατέρα του Τζάρεντ, μπορεί ο γιος του σωματικά να έχει τις δεξιότητες ενός μωρού 6 μηνών, αλλά εγκεφαλικά είναι πολύ κοντά στην ηλικία του.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

http://www.kokoria.gr

Ανέκδοτο: Ο μαλάκας και ο παπαγάλος


Μπαίνει ένας τύπος σε ένα pet-shop και με το που μπαίνει, ένας παπαγάλος που
ήταν σε ένα κλουβί κοντά στην είσοδο, του λέει:
"Καλώς τον μαλάκα!!!"
"Α στο διάολο κωλόπουλο" σκέφτεται ο τύπος και μπαίνοντας μέσα ζητάει ένα
συγκεκριμένο εξωτικό πουλί από τον μαγαζάτορα.
Αυτός του λέει: "Δυστυχώς δεν το έχω σήμερα, περάστε όμως αύριο"
Πάει ο τύπος την επομένη και πάλι ο παπαγάλος "Βρε, βρε καλώς τον μαλάκα"
"Γαμημένο κωλόπουλο" σκέφτεται ο φίλος μας και ξαναρωτάει τον
μαγαζάτορα, ο οποίος όμως επαναλαμβάνει το ίδιο πράγμα... " Περάστε αύριο..."
Να μην τα πολυλογώ, ο τύπος πήγαινε κάθε μέρα για 2 εβδομάδες και κάθε

μέρα το ίδιο βιολί...Ο παπαγάλος:"Καλώς τον μαλάκα..." κι ο μαγαζάτορας "Περάστε αύριο"

Του'χαν σπάσει τα νεύρα του τύπου, οπότε μπαίνει μια μέρα στο μαγαζί

εκνευρισμένος, ο παπαγάλος τον υποδέχεται με την γνωστή φιλοφρόνηση και
λέει στον μαγαζάτορα: "Τι έγινε ρε, μου το'φερες το κωλόπουλο που ζήτησα?"
"Δυστυχώς όχι, αλλά αύριο....."
"Χέσε με με το αύριο, αυτόν τον κωλοπαπαγάλο τον πουλάς?"
"Βεβαίως!!!"
"Ωραία, τύλιξέ τον μου σε μια χαρτοσακούλα και δώστον μου, δεν θέλω
κλουβιά και μαλακίες..."
Τον παίρνει λοιπόν ο τύπος τον παπαγάλο, τον πάει σπίτι του και τον
αρχίζει σε κάτι κλωτσομπουνίδια άνευ προηγουμένου, τον κοπανούσε στον τοίχο,

τον πάταγε, τον πέταγε........ κλπ. Σε κάποια φάση τον παρατάει έτσι όπως
ήταν στην χαρτοσακούλα, με την σκέψη ότι θα είχε πια ψοφήσει το γαμημένο
κωλόπουλο. Ξαφνικά όμως ο παπαγάλος σχίζει την χαρτοσακούλα με το
ράμφος του, βγάζει το κεφάλι του έξω, κοιτάει τον τύπο και αναφωνεί:
"Πω, πω... τέτοιος καταστροφικός σεισμός και μόνο εγώ κι ο μαλάκας
επιζήσαμε..........!!!

Ο ανθρωπος χωρις οστα!!! (βιντεο)

Ένας άνθρωπος που κάνει τρελές κινήσεις με το σώμα του..μιλάμε για απίστευτη ευλιγισία!!!


Υποψήφια για βραβεία πορνό η... μητέρα οκτάδυμων!


H 37χρονη αμερικανίδα Nadya Suleman  έγινε γνωστή το 2009, όταν έφερε στον κόσμο τα οκτάδυμα παιδιά της (στην πατρίδα της την ξέρουν και ως Octomom).
Όταν έμεινε έγκυος στα οκτάδυμα ήταν ήδη άνεργη και συντηρούνταν χάρη στην οικονομική βοήθεια που ελάμβανε από το κράτος.
Μετά τη γέννηση των οκτάδυμων, η Αμερικανίδα έδωσε συνέντευξη σε shows όπως αυτό της Oprah Winfrey, μιλώντας για τη ζωή της με τόσα παιδιά, για τα χρήματα που έχει ανάγκη για το μεγάλωμά τους, για τα κιλά που έχασε αφότου γέννησε, για τις πλαστικές που λέγεται ότι έχει κάνει και για τις προτάσεις που είχε δεχτεί –και αρχικά απορρίψει- για να να μετάσχει σε ταινίες πορνό.
Όπως έγινε γνωστό τον προσεχή Ιανουάριο θα ταξιδέψει στο Λας Βέγκας για την τελετή απονομής των βραβείων πορνό AVN (AVN Awards).
Η Suleman είναι υποψήφια σε τέσσερις κατηγορίες και δηλώνει «πολύ ενθουσιασμένη».
Οι κατηγορίες στις οποίες είναι υποψήφια είναι οι ακόλουθες: Best Celebrity Sex Tape, Best Solo Release, Best DVD Extras και Best Marketing Campaign –για το αμφιλεγόμενο βίντεό της «Μαμά οκτάδυμων μόνη στο σπίτι» («Octomom Home Alone»).

ΠΗΓΗ: newsbomb

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger