Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Άγριος ξυλοδαρμός σε πάρκο των Τρικάλων λόγω... ερwτικών ιστοριών μέσω Facebook

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013


Στον Ανακριτή Τρικάλων κατέληξαν δύο άτομα, που κατηγορούνται από τρίτο άτομο ότι το έδειραν άσχημα, σε πάρκο των Τρικάλων. Όπως διαβάζουμε στο trikalanews.gr ο καταγγέλλων, φέρεται να αναμείχτηκε άσχημα σε…ερwτικές ιστορίες μέσω Facebook με τις συζύγους των δύο φερόμενων δραστών, 

με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να αντιδράσουν με βίαιο τρόπο.


Ο καταγγέλλων, φέρεται να είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ στο Facebook και μέσω αυτού να «δρούσε», κλείνοντας ερωτικά ραντεβού σε πάρκο των Τρικάλων.
Όμως η σύζυγος του ενός εκ των φερόμενων δραστών το … «σφύριξε» στον σύζυγό της και αντί να βρεθεί σε ερωτικό ραντεβού, ο θερμόαιμος "Facebookάκιας", "άρπαξε" πολύ ξύλο…


Οι φερόμενοι δράστες αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή στον ξυλοδαρμό του καταγγέλλοντα
και η υπόθεση διερευνάται από τις Αρχές…

- See more at: http://www.gkourou.com/2013/12/w-facebook.html#sthash.YxhHVKVA.dpuf


Φοβερό ΘΑΥΜΑ: Βγήκε Σταυρός... μπροστά από την Αγια-Σοφιά!!!


«Σημείον» πως ΔΕΝ θα γίνει τζαμί!...

Βλέπω την είδηση και... ΤΣΙΜΠΙΕΜΑΙ ολόκληρη!!! Το κάνω για να δω άμα είναι αλήθεια το καινούργιο Θαύμα που 'γινε στην Σκλαβωμένη Πρωτεύουσά ΜΑΣ, δλδ. την Κωνσταντινούπολη! Και φυσικά (φυσικούτσικα!...) το θέμα αυτό, για το οποίο θα 'πρεπε να μιλάει ΟΛΗΗΗ η Ελλάδα...το «θάψανε» για τα καλά τα ΜΜΑ (Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης), που το ΜΟΝΟ που κάνουνε συνέχεια και σε καθημερινή βάση είναι να μας ΣΤΕΝΟΧΩΡΟΥΝΕ και να μας ΑΓΧΩΝΟΥΝΕ, για να μας πάνε ΒΟΥΡ για αυτοκτονία ΟΛΟΥΣ μας!...

Γιατί άμα τα «ελληνικά» ΜΜΑ-«πλυντήρια» εγκεφάλου δείχνανε όλη την αλήθεια γι' αυτά που γίνονται, εγώ είμαι σίγουρη 100% πως οι Έλληνες θα 'χανε πια ΞΥΠΝΗΣΕΙ και ο Ελληνικός Λαός θα 'τανε αισιόδοξος και όχι μες στην μιζέρια όπως τώρα (κακή ώρα...)! 
Τι λέει λοιπόν η είδηση αυτή, που την είδα σε ένα site στο ίντερνετ; Γράφει: «Εμφανίστηκε σταυρός εξωτερικά της Αγίας Σοφίας!!!» και είναι στην ιστοσελίδα «(Ε)πανάσταση (Λ)αέ» [ολόκληρη η ιντερνετική διεύθυνση είναι αυτή εδώ πέρα:http://epanastasilae.blogspot.gr/2013/12/blog-post_2099.html].
Άντε τώρα να δούμε τι λέει το κειμενάκι που'βαλε η παραπάνω ιστοσελίδα και μετά να πω κι εγώ... τα δικά μου! Να πω πως το κειμενάκι με τις φωτογραφίες κτλ. κτλ. μπήκε στο παραπάνω site με ημερομηνία Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013. Λέει λοιπόν: «Αναγνώστης μάς απέστειλε σημερινές φωτογραφίες από την Αγία Σοφία οι οποίες ελήφθησαν μέσω της κάμερας www.earthcam.com. Κατά την λήψη των φωτογραφιών αυτών που έγινε γύρω στο μεσημέρι εμφανίσθηκε στην εξωτερική τοιχοποιΐα της Αγια-Σοφιάς ένας σχηματισμός σε σχήμα σταυρού. Δείτε τις εικόνες αυτές όπως ακριβώς ελήφθησαν και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα!!!»...
Αυτά λέει το παραπάνω κειμενάκι, όπως ακριβώς το 'βαλε η ιστοσελίδα αυτή... Φυσικά στο άρθρο μου βάζουμε ΚΑΙ τις φωτογραφίες! Και τι να δούμε, άμα τις κοιτάξουμε καλά; Πως... ΝΑΙ, υπάρχει μπροστά από την Αγια-Σοφιά ΜΑΣ κάτι σε σχήμα Σταυρού!!! Που όμως αυτός ο Σταυρός ΔΕΝ βρίσκεται εκεί πέρα στην πραγματικότητα!... Δλδ. είναι κάτι που βγήκε ΜΟΝΟ στην φωτογραφία που τράβηξε αυτός ο Έλληνας πριν από λίγες μέρες στο σημείο εκείνο! 
Τώρα θα μου πεις... ρε μπας και είναι «κόλπο» του φιλμ; Να «κάηκε» δλδ. το φιλμ και να παίζει «παιχνιδάκια»;... Ε, αυτό ΔΕΝ μπορώ με ΤΙΠΟΤΑ να το δεχτώ! Και ξέρεις γιατί; Γιατί πώς να κάνει «κολπάκια» το φιλμ και να βγαίνει στις παραπάνω φωτογραφίες... ΑΚΡΙΒΩΣ το σχήμα του Σταυρού και ΜΠΡΟΣΤΑ από την Αγια-Σοφιά;;; Γίνονται αυτά τα πράγματα; Άμα όντως ήτανε το φιλμ ελαττωματικό, τότε ξέρεις τι θα γινότανε;
Θα βγαίνανε και σ' άλλα σημεία «μουντζούρες» και τέτοια και φυσικά ούτε μία στο... τρισεκατομμύριο (!) δεν θα έβγαινε ποτέ του το σήμα του Σταυρού!!! Άσε και τ' άλλο: σήμερα σχεδόν ΟΛΕΣ οι φωτογραφικές μηχανές είναι ΨΗΦΙΑΚΕΣ και δεν είναι σαν παλιά, με τα φιλμ, να τ' ανοίγεις δλδ. κατά λάθος και να σου «καίγονται» οι φωτογραφίες που 'κανες κτλ. κτλ.! Τώρα θα μου πεις, αφού αποκλείσαμε την περίπτωση να 'ναι κάποιο λάθος της φωτογραφίας, ΤΙ ΕΙΝΑΙ πάλι αυτό το πράγμα;;; Ρε, ΑΠΙΣΤΟΙ... δεν μπορείτε να το καταλάβετε πως είναι ένα ακόμα «ΣΗΜΕΙΟ» [Σημάδι] του Χριστού, που δείχνει πως η Σκλαβωμένη Εκκλησιά του Ελληνισμού ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ από τον Ουρανό;;; Κι αυτό, γιατί; Μα γιατί βγήκανε τα μεμέτια, τα μογγόλια, και λένε τώρα (βλ. Ερντογάν κι έτσι) πως... ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΤΖΑΜΙ!!!!!!
Σιγά όμως και να μην τα καταφέρουνε! Ξέρεις, εγώ είμαι απολύτως σίγουρη, 100%, πως ΔΕΝ θα τους το επιτρέψει αυτό ο Θεός!!! Αλλά (χμμμ...) ΔΕΝ θα το αφήσει αυτό το ΚΑΚΟ να γίνει ΟΥΤΕ και η Αγία Ορθόδοξη Ρωσία, που θα επέμβει (ΔΕΝ γίνεται αλλιώς!) και μια μέρα, μάλιστα ΣΥΝΤΟΜΑ, θα τους πετάξει και έξω από τα Άγια Ελληνικά Εδάφη!!! 
Σε ρωτάω: είναι ΚΑΙ αυτό το πράγμα «σύμπτωση»;;; Τόσες «συμπτώσεις» τώρα τελευταία;;; Και καλά... ΓΙΑΤΙ όλα αυτά ΔΕΝ γινόντουσαν τόσα χρόνια και γίνονται ΤΩΡΑ;;; Δεν ξέρει ο κοσμάκης πως αυτά τα «Σημεία» που έλεγα γίνονται όταν φτάνει το ΠΛΗΡΩΜΑ του χρόνου! Και ξέρεις ποιο είναι το βαθύτερο ΠΡΟΒΛΗΜΑ του Ελληνικού Λαού τώρα;;; Που... οι βρωμιάρηδες πολιτικάντηδες τον κάνανε να ΜΗΝ πιστεύει πια σε ΤΙΠΟΤΑ!!! Να ΜΗΝ έχει Όνειρα, όπως είχε παλιά, για την Ανάσταση του Έθνους και για την Λευτεριά των Σκλάβων Πατρίδων!...
Ήτανε όμως πάντα έτσι;;; ΟΧΙ φυσικά! Για δες το 1821, πώς πηγαίνανε οι ΑΓΙΟΙ Κολοκοτρώνηδες να τα βάλουνε με τους πολυπληθέστερους τουρκαλάδες;;; Για δες το 1940, με τι ΧΑΜΟΓΕΛΟ πηγαίνανε τα Ελληνόπουλα να πετάξουνε έξω από την Βόρεια Ήπειρό ΜΑΣ τους «μακαρονάδες»;;; Αλλά για δες και το 1955-1959, στο Έπος της Κύπρου ΜΑΣ, πώς τα βάζανε οι Έλληνες της Μεγαλονήσου με τους τρισάθλιους της Γηραιάς... ΠΟΡΝΗΣ (!!!) και πηγαίνανε στον θάνατο, τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο!!! Ενώ τώρα... ευρώ, δημοκρατίες και πάσης φύσης ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!! 
Ε, λοιπόν ΟΧΙ!!! Όσοι Ζωντανοί Ελληνόψυχοι και Ελληνόψυχες θα πιστεύουμε στο ΘΑΥΜΑ!!! Μας ειρωνεύονται φυσικά τα λαμόγια οι φλώροι, που κάθονται άνεργοι με το χαρτζιλίκι της γιαγιάς και αράζουνε με τον φραπέ στο χέρι... «ρε τι ασχολείσαι με τον Εθνικισμό και την Μεγάλη Ελλάδα;;;» και άλλες τέτοιες ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!! Αλλά... να μην πω πού τους γράφω!!! Θα φοράμε ΠΑΝΤΑ τα μαύρα μπλουζάκια και τα άρβυλα μέχρι την ΙΕΡΗ ΜΕΡΑ που θα μπούμε στην Πόλη ΜΑΣ να ξαναλειτουργήσουμε την Αγια-Σοφιά ΜΑΣ (που 'χω και το όνομά ΤΗΣ!!!)!!! Σύντομα ΘΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ! Θεού θέλοντος και... Πούτιν επιτρέποντος!!!!!!Σόνια Μαυρίδου 
sonia_mavridou@hotmail.gr"> 
www.elora.gr



Με τη μορφή του κατεπείγοντος η ρύθμιση για τους πλειστηριασμούς



Με τη μορφή του κατεπείγοντος και ως αυτοτελές άρθρο θα κατατεθεί -πιθανότατα την Πέμπτη- το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς. 

Η επεξεργασία του νομοσχεδίου θα αρχίσει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής την αμέσως επόμενη μέρα, Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, ενώ το Σάββατο, αναμένεται να συζητηθεί και να τεθεί σε ψηφοφορία στην Ολομέλεια του σώματος.

Σημειώνεται πως για τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας (το καθεστώς προστασίας λήγει στις 31 Δεκεμβρίου), κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Ανάπτυξης δήλωσε ότι «υπήρξε κάποια περαιτέρω προσέγγιση, περιορίστηκαν οι διαφορές, ήρθε αρκετά προς την πλευρά μας η Τρόικα. Θα συνεχιστούν οι συνεννοήσεις και με την τρόικα (μέσω e- mails και τηλεφωνικά) και σε κυβερνητικό επίπεδο».

Η κυβέρνηση προτίθεται να παρατείνει (ακόμη και με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου - αν, και όπως αναφέρουν στο υπουργείο Ανάπτυξης, δεν την προτιμούν) τη ρύθμιση για ένα έτος, με την εισαγωγή αντικειμενικών κριτηρίων (εισοδηματικά- περιουσιακά, αντικειμενικές αξίες, ύψος δόσης).

Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης, «αυτό που ενδιαφέρει την Τρόικα για τους πλειστηριασμούς ακινήτων, είναι η ευστάθεια του τραπεζικού συστήματος».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

http://www.zougla.gr/


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger