Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έχασε 38 κιλά για να χωρέσει στο νυφικό της και έγινε κουκλάρα! [φωτο]

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Η Liz Evans κατάφερε και έχασε σχεδόν το μισό του βάρους της αφού πριν ζύγιζε σχεδόν 90 κιλά για να μην αισθάνεται χοντρή τη μέρα του γάμου της....

Ήθελε να γίνει κούκλα για την ομορφότερη μέρα της ζωής της και τα κατάφερε....





Η Coco Austin «την είδε» Marilyn Monroe

Δείτε τη μεταμόρφωσή της

Σε Marilyn Monroe μεταμορφώθηκε η Coco Austin.

Με τη διαφορά ότι η Marilyn δεν ήταν τόσο πληθωρική όσο η «πλαστική» ξανθιά του Χόλιγουντ.

Η ίδια ανέβασε τη φωτογραφία στο Twitter και οι Αμερικανοί θαυμαστές της έκαναν για ακόμη μια φορά αυτό το χαζοουάου που ακούμε συχνά σε διαφημίσεις τηλεμάρκετινγκ...


Πηγή: radar

ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ Γκέι παπάς διαμαρτύρεται γιατί δεν του δίνουν άδεια γάμου!


ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ
Στη σύλληψη ενός γκέι ιεροκήρυκα, από το Κεντάκι, αλλά και του συντρόφου, προχώρησε η αστυνομία της περιοχής, καθώς αρνούνταν να εγκαταλείψουν το γραφείο της γραμματέα της κομητείας.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο άνδρες έσπευσαν στο αρμόδιο γραφείο για να εξασφαλίσουν την άδεια του γάμου τους, αν και γνώριζαν εξαρχής ότι θα απορριφθεί. Οι γάμοι ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φίλου έχουν τεθεί εκτός του νόμου στο Κεντάκι από το 2004, έπειτα από τροποποίηση του Συντάγματος.
Το ζευγάρι, για να διαμαρτυρηθεί έκανε… κατάληψη του γραφείου της γραμματείας. Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη, με τους αξιωματικούς της αστυνομίας να καταφθάνουν έτοιμοι να τους συλλάβουν με την κατηγορία της καταπάτησης δημόσιας περιουσίας.
Ο παπάς, Maurice ‘Bojangles’ Blanchard, δήλωσε: «Ήταν πνευματική μου υποχρέωση να μείνω και να διαμαρτυρώ. Αν και δέχθηκα πρόταση από την αστυνομία να εγκαταλείψω το κτίριο με τη θέληση μου και να μην συλληφθώ, εγώ δεν το έκανα».
«Αν δεν δράσουμε, είμαστε όλοι συνένοχοι στην ίδια μας τη διάκριση σε σχέση με τους ετεροφυλόφιλους. Πρέπει να αντισταθούμε» είναι το μήνυμα που έστειλε ο… προχωρημένος παπάς.

http://www.koolnews.gr

ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ Στη φόρα βγαίνουν τα άπλυτα των βικτωριανών διαζυγίων!



Η βικτωριανή εποχή, ο χρυσός αιώνας της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, ήταν κάθε άλλο παρά μια εποχή με αυστηρά ήθη και καθωσπρέπει αριστοκράτες!
Αυτό φαίνεται μέσα από τα έγγραφα για τις δίκες στα διαζύγια της εποχής που δείχνουν ότι πίσω από τις κλειστές πόρτες, τα σκάνδαλα έδιναν κι έπαιρναν...
Όπως αναφέρει το Reuters, λόγω κόστους μόνο οι πλουσιότεροι μπορούσαν να προσφύγουν στα δικαστήρια για να χωρίσουν.
Πολύ συχνά ήταν ευγενείς, οι δικαστικές περιπέτειες των οποίων καταγράφονταν στον Τύπο της εποχής σαν σαπουνόπερες.
Ο νόμος ήταν ευνοϊκότερος για τους άνδρες που έπρεπε απλώς να αποδείξουν τη μοιχεία.
Οι γυναίκες έπρεπε για να πάρουν διαζύγιο να προσκομίσουν αποδείξεις, πέρα από τη μοιχεία, και για εγκατάλειψη ή ξυλοδαρμό.
Μια από τις πιο γνωστές περιπτώσεις που δημοσίευσε το Ancestry.co.uk, ήταν αυτή της Ιζαμπέλα Ρόμπινσον, από την οποία ζήτησε διαζύγιο ο άνδρας της γιατί στο ημερολόγιό της κατέγραφε την παθιασμένη σχέση της με ένα νεότερο εραστή.
Παρά το ότι το ημερολόγιο χρησιμοποιήθηκε σαν πειστήριο και βγήκε στον Τύπο προκαλώντας σκάνδαλο για την τολμηρή γλώσσα του, η Ρόμπινσον υποστήριξε ότι ήταν πλαστό και κέρδισε τη δίκη.
Σε μια άλλη περίπτωση ο βαρονέτος Μόρνταουντ μήνυσε τη γυναίκα του για τις πολλαπλές σχέσεις της με άλλους άνδρες. Μέσα στους εραστές της λαίδης φερόταν και ο τότε πρίγκιπας της Ουαλίας.
Εντέλει η φήμη δεν επιβεβαιώθηκε, η λαίδη χαρακτηρίστηκε ψυχοπαθής και κλείστηκε ισόβια σε ίδρυμα.
Δεν λείπουν και οι περιπτώσεις που ένας από τους δύο συζύγους ζητά διαζύγιο λόγω της αδυναμίας του άλλου να εκπληρώσει τα συζυγικά του (ή της) καθήκοντα.
Σε δίκη του 1893 καταγράφεται μάλιστα η διαπιστωμένη ανικανότητα ενός άνδρα "η οποία δεν θεραπεύεται με φάρμακα ή τέχνη".

http://www.radar.gr

Ποια «αθώα» λέξη στο Google σε στέλνει σε πopνό site;


Η φράση "Pokemon X" δίνει κάποια ενδιαφέροντα αποτελέσματα στις πρώτες σειρές. Και δεν είναι τίποτα άλλο από hardcore πoρνό. Κι επειδή η λέξη "Pokemon" είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα πιτσιρίκια, υπάρχει κίνδυνος πολλά παιδιά να εκτεθούν σε ακατάλληλο περιεχόμενο τόσο εύκολα.

Έξαλλοι γονείς τα έβαλαν με τη Nintendo και την Google, στέλνοντας επιστολές στη National Society for the Prevention of Cruelty to Children.

Eκπρόσωπος της NSPCC τόνισε πως το Ιnternet είναι μια Άγρια Δύση και πως κανένα σύστημα φιλτράρισμα δεν μπορεί να είναι 100% αποτελεσματικό. Τόνισε επίσης ότι οι γονείς πρέπει να προνοούν και να κάνουν ό,τι μπορούν έτσι ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος τα παιδιά τους να εντοπίζουν τέτοιο υλικό, προκειμένου να τα προστατεύουν από τέτοιες κακοτοπιές.

Διεκδικώντας τον τίτλο της Βασίλισσας των club στη Λευκορωσία (φώτο)

60 κορίτσια ξεκίνησαν για τη διεκδίκηση του τίτλο "Miss Clubber" στη Λευκορωσία, αλλά μόνο δώδεκα από αυτά έφτασαν στον τελικό. Τα κορίτσια βγήκαν στην πασαρέλα με φορέματα που κοστίζουν περίπου 1000 δολάρια το καθένα. Είχαν προειδοποιήθηκαν ότι αν χαλάσει κάποιο φόρεμα θα πληρώσουν για την επισκευή του.

Η νικήτρια πήρε 1150 δολάρια, μία εκδρομή σε μια χώρα του Νότου, κοσμήματα, υποδήματα, δωρεάν επισκέψεις σε σαλόνια ομορφιάς και μια φωτογράφηση σε περιοδικό.

Δείτε τις φωτογραφίες:


















































Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger