Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η κριτής του X-Factor πόζαρε για το εξώφυλλο του Maxim της Αυστραλίας και αποκάλυψε πώς απέκτησε τις αβυσσαλέες καμπύλες που κόβουν την ανάσα.

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012



Δεν είναι από τις γυναίκες που μας έχει συνηθίσει σε αισθησιακές φωτογραφίσεις αλλά από τη στιγμή που το αποφάσισε, τα έδωσε όλα...
Ή για την ακρίβεια δεν άφησε και πολλά για τη φαντασία.
Η κριτής του X-Factor πόζαρε για το εξώφυλλο του Maxim της Αυστραλίας και αποκάλυψε πώς απέκτησε τις αβυσσαλέες καμπύλες που κόβουν την ανάσα.
Στα 33 της χρόνια η μελαχρινή καλλονή παραδέχεται πως χρειάστηκε πολύ καιρό για να φτάσει να νιώθει τέλεια με το σώμα της.
"Ξεκίνησα να τρέχω και να μετράω θερμίδες από το 14 μου χρόνια.
Έχω δοκιμάσει ό,τι δίαιτα υπάρχει", είπε χαρακτηριστικά. 
http://www.radar.gr




Έλληνας ηθοποιός πρωταγωνιστής σε αισθησιακή ταινία!!



Ο γοητευτικός ηθοποιός που συμμετείχε σε πολλές επιτυχημένες σειρές εγκατέλειψε την Ελλάδα και εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Λος Άντζελες για να κυνηγήσει το όνειρό του και να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα....
Φυσικά μιλάμε για τον Χρήστο Βασιλόπουλο ο οποίος δεν τα βρήκε και τόσο εύκολα στην Αμερική αφού πρώτα δούλευε ως barman και μετά έπειξε σε μια ταινία το πτώμα. Τώρα όμως πρωταγωνιστεί στην άκρως αισθησιακή ταινία με τίτλο "Kamikaze Love" στην οποία συνευρίσκεται ερωτικά με πολλές παρτενέρ..Δείτε το Trailer..

http://athensbars.gr

Αυτό το στήθος αρνείται να... «συνεργαστεί»



«Μάχη» έδωσε η Shanika Warren Markland με το φόρεμά της

Εάν σχεδιάζετε να βγείτε φορώντας ένα αποκαλυπτικό φόρεμα, πρέπει να είστε προετοιμασμένες να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες.

Η βρετανή ηθοποιός Shanika Warren Markland δεν το σκέφτηκε αυτό και τα «προβλήματα» άρχισαν με το που έφτασε στα Fifi Fragnance Awards στο Λονδίνο. 

Η Shanika εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μοβ φόρεμα όμως αδυνατούσε να το υποστηρίξει. Το φόρεμα είχε πολύ βαθύ ντεκολτέ και το στήθος της αδυνατούσε να... συνεργαστεί. Πάνω στο κόκκινο χαλί κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες να φτιάξει το στήθος της για να βγει ωραία στις φωτογραφίες αλλά όπως φαίνεται, προς τέρψιν του ανδρικού πληθυσμού, δεν τα κατάφερε. 









Η Έλενα Παπαβασιλείου σε μία καυτή φωτογράφιση για το περιοδικό Νitro..!!!..




Η Έλενα Παπαβασιλείου σε μία καυτή φωτογράφιση για το περιοδικό Νitro..!!!..

Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες... 












To 57% των χρηστών υπολογιστών είναι «πειρατές»



Από έρευνα που διεξήγαγε η Business Software Alliance σε δείγμα 15.000

ατόμων από 33 χώρες, προέκυψε ότι το ποσοστό των ατόμων που παραδέχονται
ότι οικειοποιούνται πειρατικό software στο PC τους ανέρχεται στο 57%,
ενώ το…ποσοστό πειρατείας (μονάδες πειρατικού software προς μονάδες
συνολικού software) στο 42%.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, το γκρουπ που αντιγράφει με την

μεγαλύτερη συχνότητα είναι οι νεαροί άντρες που ζουν σε αναπτυσσόμενες
χώρες. Αναμενόμενα, το μεγαλύτερο πρόβλημα σε απόλυτες τιμές
παρουσιάζεται στην Κίνα, όπου η πειρατεία αγγίζει το 77%. Αν
αναλογιστούμε τον πληθυσμό της, καταλαβαίνετε για τι μεγέθη μιλάμε.

Συνολικά η εμπορική αξία της κλοπής λογισμικού κατά το 2011 ανήλθε στα

63,4 δισεκατομμύρια δολάρια, από τα 58,8 του 2010. Όσο για την Ελλάδα,
κινείται σε σταθερά υψηλά ποσοστά, με το ποσοστό αντιγραμμένου software
στο 61%, και το σχετικό ποσοστό χρηστών στο 71%. Για να ρίξετε μία ματιά
στα στατιστικά κάθε χώρας που συμμετείχε στην έρευνα, μπορείτε να δείτε
το σχετικό τμήμα του site της BSA.
Enimerwsi.com


Η Georgia Salpa πολύ hot στην πρεμιέρα Men in Black 3 στο Λονδίνο



Η Georgia Salpa πολύ hot στην εμφάνιση της για την πρεμιέρα της ταινίας Men in Black 3 στην Βρετανία..

Απολαύστε την




ΝΙΚΙ ΜΙΝΑΧ Φιλιά και στενά τετ α τετ στο νέο της βίντεοκλιπ



Ένα άκρως ερωτικό βίντεο κλιπ, γύρισε η Νίκι Μινάχ (Nicki Minaj), για το τραγούδι “Right By My Side”, με τη συμμετοχή του Κρις Μπράουν (Chris Brown).
Πρόκειται για το πιο μελωδικό κομμάτι του δίσκου, και ο Μπένι Μπουμ (Benny Boom) δημιουργεί ακριβώς το βίντεο που του αρμόζει. Η Μινάχ προσγειώνεται λίγο από το στυλ της εξωγήινης bimbo σε μια απλή κοπέλα που ο φίλος της, τον οποίο υποδύεται ο γνωστός ράπερ Nas, της αγοράζει για δώρο ένα πανάκριβο αυτοκίνητο τυλιγμένο με ροζ φιόγκο.
Η ιστορία αγάπης είναι αρκετά απλοϊκή, με την παρουσία του Μπράουν να δημιουργεί την αίσθηση ερωτικού τριγώνου, αν και στο τέλος ο Nas καταφέρνει να πάρει το πολυπόθητο φιλί της τραγουδίστριας.


http://www.radar.gr

Ερευνα σοκ: Πτώση αστεροειδών μπορεί να εξαφανίσει 10 χώρες! Στο κόκκινο η Ιταλία



Η επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου του Σάουθαμπτον ανακοίνωσε τις χώρες που σύμφωνα με τα στοιχεία της NASA και των δικών της ερευνών αντιμετωπίζουν τον άμεσο κίνδυνο να αφανιστούν από τον χάρτη εάν αστεροειδείς πλανήτες περάσουν στη γήινη ατμόσφαιρα.
Η έρευνα έδειξε ότι υπάρχουν 47.000 «δυνητικά επικίνδυνοι» αστεροειδείς με διάμετρο μεγαλύτερη των 100 μέτρων οι οποίοι βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τη γη και σε περίπτωση που κάποιος από αυτούς «πέσει» στην ατμόσφαιρα της γης είναι πιθανό να καταστρέψουν μεγάλες περιοχές ή ακόμα και χώρες.
Βάσει των μετρήσεών τους μάλιστα εάν υπάρξει πτώση πολλών αστεροειδών την ίδια περίοδο τότε ίσως αλλάξει ακόμα και ο χάρτης της γης. Σε τέτοιο συμπέρασμα οι επιστήμονες κατέληξαν με βάση τα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από τον ερευνητικό καθετήρα WISE.
Δέκα χώρες βρίσκονται πλέον σε κόκκινο συναγερμό καθώς εκτιμάται ότι ακριβώς εκεί θα γίνει η μεγαλύτερη καταστροφή. Η Ελλάδα πάντως δεν βρίσκεται ανάμεσά τους αλλά η γειτονική Ιταλία είναι μία από τις υποψίες προς.... αφανισμό.
Οι 10 χώρες που κινδυνεύουν περισσότερο: Κίνα, Ινδονησία, Ινδία, Ιαπωνία, ΗΠΑ, Φιλιππίνες, Ιταλία, Βρετανία, Βραζιλία, Νιγηρία.
Είναι η πρώτη φορά που οι επιστήμονες μιλούν για καταστροφές από πιθανή πτώση αστεροειδών σε συγκεκριμένες χώρες, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι ακόμη και οι περιοχές που δεν καταστραφούν ολοσχερώς θα πάθουν τόσο μεγάλες ζημιές που δεν θα είναι δυνατόν να ανακάμψουν ποτέ.
«Επειδή κάποιοι αστεροειδείς υπάρχει πιθανότητα να πλησιάσουν πολύ την γη, η έρευνά μας μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τις επόμενες γενιές και την ρομποτική εξερεύνηση», δήλωσε γη Εϊμι Μάινζερ, υψηλόβαθμο στέλεχος της NASA στην Καλιφόρνια.
Η ίδια έρευνα επισημαίνει ότι η σύσταση των αστεροειδών μπορεί να είναι πέτρινη, μεταλλική ή από γρανίτη. Πληροφορία σημαντική για την αξιολόγηση των δυνητικών κινδύνων της πτώσης διαστημικών βράχων στη γη.
Η σύσταση των βράχων είναι πολύ σημαντικό στοιχείο επειδή δίνει την ευκαιρία στους ερευνητές να υπολογίσουν πόσο εύκολα θα πάρουν φωτιά μόλις μπουν στην ατμόσφαιρα της γης, επομένως πόσο γρήγορα μπορεί να διαλυθούν προκαλώντας μικρότερη καταστροφή.


http://www.iefimerida.gr/

Χιονισμένες αγελάδες



Δεν σκαλίσαμε το αρχείο μας για να βρούμε κάτι «δροσιστικό» ως αντίδοτο στη χθεσινή ηλιόλουστη μέρα στην Αθήνα. Χθεσινή είναι και η φωτογραφία που βλέπετε. Είναι όμως τραβηγμένη αρκετά πιο βόρεια - στο... νοτιότερο κρατίδιο της Γερμανίας, στη Βαυαρία, στην περιοχή του Ομπερστάουφεν.

http://www.ethnos.gr

Πέθανε η Donna Summer στα 63 της




Το πρωί της 17ης Μαΐου 2012 η Βασίλισσα της Disco, Donna Summer, πέθανε στη Φλόριντα ύστερα από μάχη με τον καρκίνο στο στήθος. Ήταν 63 ετών.
Η Donna Summer κυριάρχησε τις δεκαετίες '70 και '80 με τα "Last Dance", "Hot Stuff", "She Works Hard for the Money", "I Feel Love" και "Bad Girls. Κατέκτησε 5 βραβεία Grammy και 6 American Music Awards. Ήταν η πρώτη που έφθασε τρεις συνεχόμενες χρονιές με διπλά άλμπουμ στην πρώτη θέση του US Billboard chart.
Μεγάλωσε σε μια οικογένεια με άλλα 6 αδέρφια στη Βοστόνη και άρχισε να τραγουδά στην εκκλησία.
Στην εφηβεία της έφτιαξε πολλά γκρουπ, ένα μάλιστα με την αδερφή της μιμούμενη τα διμοφιλή Motown Girls "The Supremes" και "Martha and the Vandellas".

Το 1971 μετακόμισε στην Αυστρία, όπου γνώρισε και ερωτεύτηκε τον ηθοποιό Helmuth Sommer, όταν οι δυό τους έπαιζαν στο "Godspell". Το 1973 παντρεύτηκαν και απέκτησαν το πρώτο παιδί τους, την Mimi Sommer. Το ζευγάρι μετά από 2 χρόνια χώρισε και η Donna κράτησε το επώνυμο του άντρα της, αλλάζοντάς το "O" σε "U" κάνοντάς το Summer.

Το 1978 όταν δούλευε το track "Heaven Knows" η Summer γνώρισε τον Bruce Sudano των Brooklyn Dreams. Μετά από δύο χρόνια παντρεύτηκαν και το 1981 απέκτησε την δεύτερη κόρη της, Brooklyn. Ένα χρόνο μετά, το ζευγάρι απόκτησε άλλη μια κόρη, την Amanda.

Το 1994 η οικογένεια μετακόμισε από το Los Angeles στο Nashville, όπου και μπορούσε να αφιερωθεί στο χόμπι της την ζωγραφική. Έζησε εκεί μέχρι το τέλος μαζί με τον άντρα της και απέκτησε ακόμα 4 εγγόνια.

http://www.cosmo.gr/

Τα Ζώδια Σήμερα 18 Μαΐου 2012





Κριός
21/3-20/4

Η σημερινή Παρασκευή σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο σε διάφορους τομείς, που μέχρι τώρα σε αναστάτωναν, αγαπητέ Κριέ. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση και κάνε ό,τι μπορείς, για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αλλά και τη δική σου ενέργεια, για να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Κριέ, όλα πάνε πολύ καλύτερα και με λίγη καλή θέληση, μπορείς να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Κι αν δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου, ώστε ο έρωτας να μην αργήσει να κάνει την εμφάνιση του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλή ισορροπία, αλλά χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να σταθεροποιήσεις τις διάφορες καταστάσεις που σου δημιουργούν κάθε τόσο προβλήματα. Κυρίως, ασχολήσου με θέματα του παρελθόντος αλλά και με τα οικονομικά σου. Η σημερινή Παρασκευή είναι μια καλή μέρα για να βρεις νέους πόρους εσόδων.


Ταύρος
21/4-20/5

Έχεις κάθε πιθανότητα να πετύχεις όσα θέλεις, φίλε Ταύρε, και αυτό θα φανεί έντονα σήμερα, που θα πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου και τον τρόπο που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα τις καταστάσεις. Σε αυτή την πορεία, θα σε βοηθήσουν κάποια άτομα, που πραγματικά σε νοιάζονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αν δεν αφήσεις την επαγγελματική πίεση να εισβάλλει στη σχέση σου. Κι εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά σου, να ξέρεις πως οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες. Μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις, που δεν σε ικανοποιούν.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, χρειάζονται πολύ προσοχή και ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες, που δεν περίμενες να εμφανιστούν. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται καλή διαχείριση και μεγάλη προσοχή στα έξοδα, που συνεχώς σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Κάποιες καταστάσεις ή δυσάρεστες ειδήσεις, ίσως να σου χαλάσουν σήμερα τη διάθεση, αγαπητέ Δίδυμε. Προσπάθησε, όσο αυτό είναι δυνατό, να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα, που σήμερα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για να επαναφέρεις το καλό κλίμα στη σχέση σου, φίλε Δίδυμε. Μίλα και βρες λύσεις με το σύντροφό σου, για όλα τα θέματα που σας απομακρύνουν και δημιουργούν εντάσεις μεταξύ σας. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο την μοναξιά σου, είναι στο χέρι σου να την διώξεις, αν αφήσεις τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, χρειάζονται όλη σου την ενέργεια, γιατί σήμερα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να αποδείξεις την αξία σου και να εξασφαλίσεις μια προαγωγή ή και την παραμονή σου στη θέση που βρίσκεσαι. Συγκράτησε τα νεύρα σου ό,τι κι αν γίνει με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου σήμερα ξεφεύγουν λίγο από τον έλεγχό σου. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό, για να μην χαθείς στα χρέη.



Καρκίνος
22/6-22/7

Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, είναι αρκετές και αφορούν κυρίως σε άτομα που θα σε πλησιάσουν και θα σε μπερδέψουν με τη συμπεριφορά τους. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, για να καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί που σου λένε αλήθεια και ποιοι σε παραπλανούν. Σε κάθε περίπτωση, να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα. Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μια καλή σειρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, η σημερινή Παρασκευή είναι λίγο περίεργη, καθώς θα μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις με το σύντροφό σου για κάποια πράγματα, αλλά μάλλον χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως πρέπει να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα, χωρίς πολλές κουβέντες. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, η μέρα είναι κατάλληλη για να δεχθείς προσκλήσεις σε φιλικά σπίτια. Μην πεις όχι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, δούλεψε με τα άτομα που σου ταιριάζουν περισσότερο και μην τα κάνεις όλα μόνος σου, φίλε Καρκίνε. Θα καταφέρεις πολλά περισσότερα με την ομαδική δουλειά. Τα οικονομικά σου σε βαραίνουν αρκετά, με τα έξοδα που έχεις. Δείξε ψυχραιμία και μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου.


Λέων
23/7-23/8

Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές, αγαπητέ Λέων, και ειδικά σήμερα μπορείς να τις αξιοποιήσεις, για να πετύχεις πολλά από αυτά που θέλεις. Ωστόσο, η κυκλοθυμία σου στέκεται εμπόδιο στην ενεργητικότητα που πρέπει να επιδείξεις. Περιόρισε όσο μπορείς τη μελαγχολία που σε πιάνει κάποιες στιγμές και προχώρα τα σχέδιά σου απερίσπαστος, χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου με κάποια άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, μάλλον έχεις αφήσει κάποιες καταστάσεις να χρονίζουν, με αποτέλεσμα σήμερα να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση σου. Φέρσου με ψυχραιμία και επέλεξε το διάλογο από τη σιωπή. Αν δεν είσαι σε σχέση, η προσωπικότητά σου θα κάνει κάποιο άτομο να σε προσέξει. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Λέοντα, αρχίζουν να βελτιώνονται. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες συμφωνίες ή συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου, γιατί τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται. Απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις και τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερα οικονομικά ανοίγματα.



Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή Παρασκευή είναι ιδιαίτερα φορτωμένη και οι υποχρεώσεις που έχεις θα αυξάνονται όσο περνά η μέρα, αγαπητέ Παρθένε. Δείξε την κατάλληλη ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι από όσα προκύπτουν, εκεί που δεν τα περιμένεις. Γενικά, χρειάζεσαι καλό προγραμματισμό, ώστε να βρεις και χρόνο για να ξεκουραστείς, καθώς οι δυνάμεις σου δεν είναι ανεξάντλητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε σειρά κάποια ζητήματα και να λύσεις μια και καλή τις παρεξηγήσεις που σε έχουν απομακρύνει από το σύντροφό σου. Για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, η επαφή σου με τους γύρω σήμερα ευνοείται. Μην αφήσεις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, θα μπορέσεις να δώσεις κάποιες οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε μια φάση αρκετά καλή. Μην κάνεις κινήσεις που περιέχουν ρίσκο και απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες, που μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.



Ζυγός
23/9-22/10

Οι σκέψεις που έχεις για το μέλλον, αγαπητέ Ζυγέ, είναι πολλές και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, μπορείς να καταφέρεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, τα πράγματα βελτιώνονται, αφού βρίσκεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν σε σχέση με το σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να νιώσεις ασφαλής και ικανοποιημένος μαζί του. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, είναι μια καλή μέρα να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Οι πλανήτες σε ευνοούν, για να έχεις θετική ανταπόκριση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου αυτήν τη Παρασκευή είναι σε μια πολύ καλή πορεία, όπου η ομαδική δουλειά σου λύνει τα χέρια και τα κάνει όλα πιο εύκολα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλύτερο προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα που έχεις είναι πολλά. Πάντως, μην απογοητεύεσαι, μπορείς να τα χειριστείς με σύνεση και προγραμματισμό, ώστε να έχεις και την ισορροπία που χρειάζεσαι για να νιώσεις καλά.



Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή Παρασκευή θα έχει πολύ άγχος, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα δεν τις προλαβαίνεις όλες, αγαπητέ Σκορπιέ. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις όσα μπορείς, χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου. Μην προσπαθήσεις να βάλεις καινούργια θέματα στο κεφάλι σου, παρά τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, γιατί πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με όσα ήδη έχεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από το σύντροφό σου. Προτίμησε να μιλήσεις, ακόμα κι αν είναι για τα παράπονα που έχεις από την συμπεριφορά του. Εσύ που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, για να περνάς καλύτερα. Μην χάνεις με τίποτα την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά και η ενεργητικότητά σου, φίλε Σκορπιέ, συμβάλλει σημαντικά σε αυτό. Στα οικονομικά σου, μην ξεχνάς να υπολογίζεις με λεπτομέρεια τα έξοδά σου, γιατί δεν σε παίρνει να ξεφύγεις περισσότερο. Πάντως, κάθε ζήτημα γραφειοκρατικού χαρακτήρα ευνοείται σήμερα και καλό είναι να το διευθετήσεις άμεσα και να ξεμπερδεύεις μαζί του.



Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα δεις θετικές εξελίξεις, κυρίως σε θέματα του παρελθόντος που παρέμεναν στάσιμα για πολύ καιρό. Εκεί που είχες αποδεχθεί πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει, τώρα όλα αρχίζουν να κινούνται και μάλιστα προς όφελός σου. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις κι εσύ για το καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θέλουν να αφιερώσεις χρόνο για να βρεις κάποιες λύσεις στα παράπονα που σου εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο από κοντά του, γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σας. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, μην χάνεις την καλή σου διάθεση και πέρνα όσο πιο όμορφα μπορείς, με φίλους και παρέες που σου φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνεις δεν θα αργήσει να εμφανιστεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, χρειάζονται προσοχή, ιδιαίτερα μάλιστα σε ό,τι αφορά σε συνεργασίες και αποφάσεις, που έχουν να κάνουν με το μέλλον. Απ’ την άλλη, τα οικονομικά σου βρίσκονται παραδόξως σε μια καλή μέρα και, αν δείξεις λίγη ωριμότητα, θα μπορέσεις να τα διατηρήσεις σε μια καλή ισορροπία.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι σε καλή κατάσταση, αγαπητέ Αιγόκερε, και αυτό δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και στους οποίους ξεσπάς με κάθε αφορμή. Ηρέμησε λίγο και βρες τι ακριβώς σου φταίει, γιατί σήμερα κινδυνεύεις να διαταράξεις ισορροπίες σε σχέσεις ετών.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει το σύντροφό σου και το κλίμα στη σχέση σας είναι πολύ καλό. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας, για να μιλήσεις για το πώς αισθάνεσαι και μην απομονώνεσαι. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, κάνε την κίνησή σου στο άτομο που θέλεις και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, χρειάζονται μεγάλη προσοχή, ειδικά σε θέματα που αφορούν σε υπογραφές και συμφωνίες. Ίσως θα πρέπει όλα αυτά να τα αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή. Τα οικονομικά σου επίσης πρέπει να τα αναδιοργανώσεις και να πειθαρχήσεις απόλυτα στο νέο πρόγραμμα που θα φτιάξεις, διαφορετικά θα μπλέξεις σε έναν κυκεώνα χρεών και δύσκολα θα έχεις την δυνατότητα να ξεμπλέξεις.



Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή Παρασκευή έχει αρκετό προβληματισμό, αγαπητέ Υδροχόε, καθώς κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι έχεις αφήσει άλυτο, θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Απ’ την άλλη, η ενεργητικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα, αξιοποιώντας διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, οργάνωσε κάτι ασυνήθιστο για το αποψινό βράδυ και πέρνα χρόνο με το σύντροφό σου, κουβεντιάζοντας για κοινούς σας στόχους. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου, να υποδεχτεί έναν παλιό σου έρωτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, θα είναι αρκετά απαιτητική σήμερα, αλλά με λίγη προσοχή και χωρίς εκνευρισμό, θα τα πας περίφημα. Απόφυγε ωστόσο, τις σημαντικές αποφάσεις και διευθέτησε το συντομότερο χρέη ή γραφειοκρατικά ζητήματα.



Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή Παρασκευή έχει αυξημένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και μια πίεση, που δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις σωστά, αγαπητέ Ιχθύ. Βάλε μπροστά τη λογική σου και μην αφήνεις τον πανικό να σε καταβάλει. Δείξε προσοχή και αυτοέλεγχο, για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα, αν είσαι Ιχθύς. Πλησίασε λίγο περισσότερο τον σύντροφό σου και θα νιώσεις όμορφα με την ανταπόκριση που θα εισπράξεις. Κι αν ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε συγκινήσει. Μη βιάζεσαι, για να μην κάνεις λανθασμένες επιλογές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, καλό είναι να μείνεις σταθερός στις απόψεις και τα σχέδιά σου και να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για κάποια άλλη στιγμή. Όσο για τα οικονομικά σου, είναι πολλά αυτά που πρέπει να ισορροπήσεις. Με λίγη προσοχή, θα τα καταφέρεις.
Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger