Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ειδικα Παρκινγκ Για… Πληρωμενο Σεξ Στη Ζυριχη

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012


Ειδικοί χώροι πάρκινγκ (drive-in sex booths) θα δημιουργηθούν την επόμενη χρονιά στη Ζυρίχη,προκειμένου να φύγουν από τους δρόμους οι ιερόδουλες και να εργάζονται σε πιο ασφαλές περιβάλλον. Για το ζήτημα έγινε φυσικά και…δημοψήφισμα, στο οποίο οι πολίτες έδωσαν τη θετική τους ψήφο. Σύμφωνα με το σχέδιο, οι υποψήφιοι «πελάτες» θα μπορούν να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους στους ειδικούς χώρους κατά προτεραιότητα και να επιλέγουν με ποια θέλουν να συνευρεθούν, αντί να τις «ψωνίζουν» στο δρόμο.
Μάλιστα, ο χώρος θα είναι αρκετά μεγάλος (θα βρίσκεται έξω από την πόλη) για να μπορεί να εξυπηρετεί μέχρι 30 ιερόδουλες.
Οι αξιωματούχοι της πόλης ελπίζουν ότι τα «πάρκινγκ του σεξ», τα οποία θα είναι εφοδιασμένα και με ενσωματωμένο σύστημα συναγερμού, θα είναι έτοιμα για… εγκαίνια τον Αύγουστο του 2013.
trelokouneli

Δειτε το πρωτο εξωφυλλο του Ρlaybοy




Δεν θα μπορούσε να ποζάρει άλλη από την...

Η αισθησιακή Μέριλιν Μονρόε ήταν το πρόσωπο που φιγουράρισε στο εξώφυλλο του πρώτου τεύχους του αμερικανικού Playboy που κυκλοφόρησε πριν 59 χρόνια το Δεκέμβριο του 1953. 


Ο Χιου Χέφνερ έχει πει μάλιστα ότι: «Τη μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση (η Μέριλιν) την είχε όταν έκανε γυ νά... εκεί που άλλες θα αισθάνονταν άβολα, η Μέριλιν είχε το "πάνω χέρι"». 



Το αρχικό όνομα του περιοδικού ήταν Stag Party και αντί για ένα κουνέλι, η μασκότ του ήταν ένα ελάφι. Ο Χιου Χέφνερ άλλαξε το όνομα σε Ρlaybοy μετά την προτροπή ενός φίλου, καθώς το Stag Party αμφισβητήθηκε σε μια υπόθεση παράβασης εμπορικών σημάτων. Το διάσημο λογότυπο με το κουνέλι που ο καθένας αναγνωρίζει έχει εμφανιστεί σε κάθε εξώφυλλο από την δεύτερη έκδοση του Ιανουαρίου του 1954.

Το Ρlaybοy κρατά τη θέση του πρώτου ανδρικού περιοδικού σε πωλήσεις στον κόσμο, ενώ κάθε του έκδοση αντικατοπτρίζει την κουλτούρα της χώρας στην οποία εκδίδεται. Ένα εξώφυλλο στο θρυλικό περιοδικό μπορεί να αναβαθμίσει την καριέρα για αυτό δεν είναι λίγες οι διάσημες που πέταξαν τα ρούχα τους για τις ανάγκες του αντρικού κοινού. 

Εκτός από την Marilyn Monroe, στο περιοδικό έχουν ποζάρει Pamela Anderson, Carmen Electra, Jenny McCarthy, Anna Nicole Smith, Donna D'Errico, Kendra Wilkinson και άλλες πολλές. 

Όταν το ξεκίνημα της καριέρας γίνεται στο Ρlaybοy, μόνο καλά μπορούν να πάνε τα πράγματα

newsbeast.gr 

Στο Φως το χαμενο χειρογραφο του Αρχιμηδη για το απειρο...


Επρόκειτο για ένα μυστηριώδες χειρόγραφο του Αρχιμήδη, χαμένο για αιώνες. Ακόμα κι όταν βρέθηκε ήταν δύσκολο να αποκρυπτογραφηθεί! Τώρα όμως αποκάλυψε μυστικά που... αλλάζουν την σύγχρονη ως τώρα άποψη για το βάθος της αρχαίας ελληνικής μαθηματικής σκέψης.

Το χειρόγραφο, γνωστό με το όνομα "Archimedes Palimpsest", περιέχει μεταξύ άλλων το μοναδικό αντίγραφο των «Θεωρημάτων Μηχανικής» του Αρχιμήδη, στο οποίο ο αρχαίος 'Eλληνας μαθηματικός εξηγεί πώς χρησιμοποιούσε μηχανικά μέσα για να αποδείξει κάποια μαθηματικά του θεωρήματα.

Το χειρόγραφο αυτό, βρέθηκε τυχαία το 1906 σε μια βιβλιοθήκη της Κωνσταντινούπολης, από τον Δανό φιλόλογο Johan Ludvig Heiberg. 'Oμως συνάντησε ανυπέρβλητες δυσκολίες στην ανάγνωσή του. Πάνω στο αρχαίο κείμενο των μαθηματικών του Αρχιμήδη είχε γραφτεί ένας χριστιανικός ύμνος και αυτό έκανε πολύ δύσκολη την αποκατάσταση του αρχικού κειμένου. 

Για πολλές δεκαετίες το χειρόγραφο θεωρήθηκε ξανά χαμένο ώσπου ξαφνικά ο Οίκος Δημοπρασιών Christie's το έβγαλε σε δημοπρασία το 1998. Τελικά κατέληξε στο Walters Art Museum της Βαλτιμόρης των Η.Π.Α.

Εκεί το είδαν και το μελέτησαν πιο συστηματικά οι καθηγητές Netz και Saito το 2001. Η έρευνα, τους έφερε μπροστά σε μια απρόσμενη αλλά σημαντική διαπίστωση ... Ο Αρχιμήδης προσπαθούσε να θεμελιώσει την Μαθηματική Ανάλυση, κάτι που θεωρείται κατόρθωμα του καιρού μας και προϊόν της μαθηματικής επανάστασης που ξεκίνησε απ' το 16ο αιώνα. Κάτι που προϋποθέτει την έννοια του μαθηματικού απείρου. 

Η μέχρι τώρα εντύπωση που είχαμε για τα μαθηματικά στην αρχαία Ελλάδα, ήταν ότι οι 'Eλληνες απέφευγαν να καταπιαστούν με την έννοια του «Απείρου» και να χειριστούν άπειρα μεγάλα σύνολα. Αυτό θεωρούνταν κατόρθωμα της εποχής μας (από τον 17ο αιώνα και μετά)! 

Φαίνεται όμως ότι το αρχαίο χειρόγραφο περιέχει και άλλα μυστήρια, επειδή ο Netz και οι συνεργάτες συνεχίζουν τη μελέτη του, όχι μόνο υπό κοινό φωτισμό αλλά και με τη χρήση υπεριώδους ακτινοβολίας. Ποια άλλα καταπληκτικά μυστικά θα μας αποκαλύψει ακόμα που θα κάνουν την ιστορία να πρέπει να ξαναγραφτεί;

katohika.gr

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ: Αυτοι ειναι οι 5 παχυτεροι ανθρωποι στον κοσμο


 Οι φωτογραφίες κυριολεκτικά σοκάρουν. 
Πρόκειται για τους 5 παχύτερους ανθρώπους στον κόσμο, τα κιλά των οποίων ξεκινάνε από τα 170 και φτάνουν μέχρι και τον μισό τόνο σχεδόν. Φανταστείτε μισό τόνο. Άνθρωπος δηλαδή που ζυγίζει τουλάχιστον 500 κιλά. Όπως καταλαβαίνετε τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν είναι τεράστια και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν ούτε καν να κινηθούν και παραμένουν καθηλωμένοι. Γνωρίστε τους...


Ο Πώλ Μέισον. Ένας Άγγλος ηλικίας 50 ετών. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια ζύγιζε 450 κιλά. Οι γιατροί του είπαν ότι δεν του απομένει χρόνος. Έπρεπε να κάνει κάτι. Ήταν καθηλωμένος στο κρεββάτι και δεν μπορούσε να κουνηθεί. Σκεφτείτε το λίγο. 450 κιλά.!!!Ο ίδιος έλεγε ότι χρειαζόταν περισσότερες από 25.000 θερμίδες τη μέρα. Τελικά οι γιατροί με τη μέθοδο του μπαι πας, στο στομάχι κατάφεραν να τον αδυνατίσουν. Το βάρος του έπεσε στα 254 κιλά.



Η Ντόνα Σίμπσον. Αμερικανίδα γεννημένη το 1967. Πριν από 4 χρόνια έσπασε το ρεκόρ Γκίνες της παχύτερης γυναίκας του κόσμου. Ζύγιζε 451 κιλά. Όπως είναι φυσικό και εκείνης η υγεία κρεμιόταν από μια κλωστή. Σε 2 χρόνια, το 2010 κατάφερε να ρίξει βάρος και να φτάσει στα 270 κιλά. Πριν από λίγο καιρό η Ντόνα έμεινε έγκυος και οι γιατροί της συνέστησαν επιτακτικά να μειώσει και άλλο το βάρος της. Σήμερα αναθρέφει ένα υγιέστατο παιδάκι και η ίδια ζυγίζει μόνο... 170 κιλά.



Μάνουελ Ουρίμπε. Μεξικανός, διεκδικεί τον τίτλο του παχύτερου ανθρώπου του κόσμου. 597 κιλά. Καθηλωμένος στο κρεββάτι του από το 2001, οι γιατροί έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά. Κάποια στιγμή τον έφεραν προ των ευθυνών του και του είπαν ότι η καρδιά του με δυσκολία αντέχει. Του πρότειναν χειρουργική επέμβαση μα εκείνος αρνήθηκε. Προτίμησε τον δρόμο της δίαιτας. Τον Οκτώβριο του 2006 είχε φτάσει στα 360 κιλά. Τον Φεβρουάριο του 2009 βγήκε η φήμη ότι πέθανε. Τελικά εμφανίσθηκε σε ένα τηλεοπτικό σόου και η φήμη διαψεύστηκε. Στις αρχές του 2012 ζύγιζε ακριβώς 199 κιλά.


Ρομπερτ Ερλ Χιουτζ. Από τις ΗΠΑ. Χιουτζ, όνομα και πράγμα. Έζησε από το 1926 μέχρι το 1958 και όσο ζούσε κατείχε τον τίτλο του βαρύτερου ανθρώπου στον κόσμο. Όταν ήταν 6 ετών ζύγιζε 92 κιλά. Όταν ενηλικιώθηκε η περιφέρεια του -όταν τον είχαν μετρήσει -ήταν 3 μέτρα και 15 εκατοστά. Τα κιλά του άγγιζαν τα 492. Πέθανε 32 ετών από ιλαρά.



Κένεθ Μπρούμλευ. Διεκδικεί μια θέση στα βαρύτερα άτομα που έχουν καταγραφεί ποτέ. Πατέρας 4 παιδιών οι φίλοι του τον φωνάζουν “half tone dad” (πατέρα του μισού τόνου) και όχι άδικα αφού το βάρος του άγγιζε τα 470 κιλά. Κάποια στιγμή αποφάσισε να βοηθηθεί τόσο με δίαιτα όσο και χειρουργικά. Όμως υπήρχε ένα πρόβλημα. Και δεν μπορούσε να μετακινηθεί και δεν χωρούσε να βγει από την πόρτα του σπιτιού για να πάει στο νοσοκομείο. Επιστρατεύτηκε η πυροσβεστική και γκρέμισε τον τοίχο του σπιτιού του για να περάσει. Έχει ξεκινήσει δίαιτα με μόλις 1200 θερμίδες τη μέρα και σε 40 μέρες έχασε 76 κιλά. Η δίαιτα συνεχίζεται...

iatropedia.gr

Οι οχτω καλυτερες τροφες για να φτασεις τα 100 !

Tα τρόφιμα τα οποία, σύμφωνα με τους ειδικούς, συμβάλουν σε μεγαλύτερο βαθμό στη μακροζωία.


1. Ψάρι: Όλοι γνωρίζουν πλέον για το ρόλο που παίζουν στην διατροφή τα ω-3 λιπαρά που μας παρέχει. Νέες μελέτες συνδέουν την κατανάλωση του ψαριού και των συγκεκριμένων λιπαρών με
την υγεία της καρδιάς: θεωρείται ότι με την κατανάλωση 3 γευμάτων με ψάρι την εβδομάδα ή 30 γραμμ. ψάρι καθημερινά, ο κίνδυνος καρδιαγγειακών παθήσεων μειώνεται κατά 50%.
2. Σκόρδο: Ως ισχυρό «φυτικό αντιβιοτικό», είναι αναντικατάστατο για την πρόληψη και τη θεραπεία των κρυολογημάτων. Πλέον έχει αποδειχτεί και η προληπτική του δράση εναντίων κάποιων μορφών του καρκίνου, όπως του στομάχου και του εντέρου. Σημαντικός είναι και ο ρόλος του σκόρδου στην πρόληψη καρδιακών νοσημάτων, καθώς περιέχει ουσίες που «καθαρίζουν» τα τοιχώματα των αρτηριών και προλαμβάνουν τις θρομβώσεις.
3. Φράουλα: Πολύ πιο πλούσια σε βιταμίνη C από την πιο γνωστή πηγή της, τα εσπεριδοειδή, αποτελεί ακόμα «βόμβα σιδήρου» ενώ μερικές από τις χρωστικές που υπάρχουν στη σύσταση της, εμποδίζουν τον σχηματισμό στον οργανισμό μιας κατηγορίας ενζύμων τα οποία ενοχοποιούνται για το ότι εντατικοποιούν τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων.


4. Καρότο: Η βήτα-καροτίνη, που υπάρχει στη σύσταση του, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες καταστρέφουν τη δομή των κυττάρων προκαλώντας σοβαρές διαταραχές όπως η καρκινογέννηση. Την ίδια στιγμή έχει ευεργετική επίδραση στο δέρμα και στην όραση. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η πολύτιμη αυτή ουσία αφομοιώνεται καλύτερα από τον οργανισμό σε συνδυασμό με τα λιπαρά, γι΄ αυτό πρέπει πάντα να προσθέτετε επαρκείς ποσότητες λαδιού ή άλλη πηγή λιπαρών στις σαλάτες ή τα φαγητά που περιέχουν καρότο.


5. Μπανάνα: Περιέχει ουσίες που εμποδίζουν την γρήγορη κατανομή της ζάχαρης στο αίμα. Επίσης, η μπανάνα περιέχει εκτός των άλλων και μαγγάνιο– ουσία καθοριστικής σημασίας για πολλές σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού (συμμετέχει στον σχηματισμό του συνδετικού και νευρικού
ιστών, τη σύνθεση της χοληστερόλης, το μεταβολισμό των λιπών, των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων, παίρνει μέρος στην πήξη του αίματος και τη δράση της ινσουλίνης. κ.ά).
6. Πράσινο τσάι: Οι ευεργετικές ιδιότητες του οφείλονται κυρίως στις κατεχίνες που εμποδίζουν την ανάπτυξη της αρτηριοσκλήρυνσης και προλαμβάνουν μερικές μορφές καρκίνου.
7. Σόγια: Τα τελευταία χρόνια έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων μια που αποδεικνύεται ότι η κατανάλωση της σχετίζεται με μειωμένα ποσοστά καρκίνων του μαστού και του προστάτη. Η σόγια και ειδικά τα φύτρα της, παρέχει στον οργανισμό μεγάλες ποσότητες βιταμίνης Β και λεκιθίνης, συστατικών με θετική δράση στις εγκεφαλικές λειτουργίες και το νευρικό σύστημα.
8. Γάλα: Πηγή πολύτιμων πρωτεϊνών, λιπιδίων που αφομοιώνονται εύκολα από τον οργανισμό και φυσικά ασβεστίου. Εκτός του ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη της οστεοπόρωσης, διαπιστώθηκε μια αξιόλογη προληπτική του δράση στην ανάπτυξη καρδιοπαθειών και εγκεφαλικών επεισοδίων. 

http://www.kokoria.gr

Σαλος με φωτογραφια γνωστου ποδοσφαιριστη που χρησιμοποιει χαρτονομισματα στην τουαλετα


Σάλος έχει δημιουργηθεί στην Αγγλία με τη φωτογραφία του ποδοσφαιριστή της West Brom στην τουαλέτα! Τι το περίεργο κάνει;

Ο ποδοσφαιριστής Ridgewell της West Brom απεικονίζεται στη φωτογραφία στην τουλέτα του σπιτιού του αντί για χαρτί υγείας να χρησιμοποιεί χαρτονομίσματα των 20 λιρών. Ο 28χρονος άσος, που αμείβεται περίπου με 80.000 λίρες το μήνα, με αυτή την φωτογραφία έχει προκαλέσει σάλο αφού η φωτογραφία έχει αρχίσει να κάνει το γύρο του διαδικτύου με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια. 
Η φωτογραφία αρχικά προβλήθηκε από τη εφημερίδα Sun και ο ίδιος ο Ridgewell μετά το χαμό που δημιουργήθηκε με την αναπαραγωγή της σε διάφορα blogs και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσε να απολογηθεί και α δικαιολογηθεί λέγοντας πώς πρόκειται για μία πλάκα για ένα στοίχημα με φίλους του!

http://www.newsit.gr

"H δημιουργια του αντρα" (χιουμορ)


Μια μέρα στον κήπο της Εδέμ η Εύα πάει στο Θεό και του λέει :


-Κύριε, έχω ένα πρόβλημα.
-Τι τρέχει Εύα; τη ρωτάει Εκείνος .
-Κύριε, δεν είμαι αχάριστη. Ξέρω ότι έφτιαξες για μένα όλα αυτά . Τον πανέμορφο αυτόν κήπο με τα υπέροχα ζώα, το τεράστιο φιδάκι, αλλά παρ όλα αυτά, δεν είμαι ευτυχισμένη. Αισθάνομαι αφόρητη μοναξιά άσε που έχω σιχαθεί να τρώω μήλα .

Αφού σκέφτεται για λίγο ο Θεός της λέει :

-Λοιπόν Εύα, μία λύση υπάρχει. Θα δημιουργήσω έναν άντρα για σένα.
-Τι είναι "άντρας", Κύριε ;
-Λοιπόν,αυτός ο άντρας θα είναι ένα ελαττωματικό πλάσμα με επιθετικό χαρακτήρα , πολύ εγωιστής και δεν θα μπορεί να σε καταλάβει ούτε θα σε ακούει. Με λίγα λόγια θα σου κάνει τη ζωή πολύ δύσκολη. Αλλά θα είναι πιο σωματώδης και πιο δυνατός από σένα. Θα είναι πολύ καλός στην πάλη και στην κλωτσιά μιας μπάλας και θα είναι κυνηγός των γυναικών. Θα βοηθήσει επίσης στην αύξηση του πληθυσμού της γης .


-Ωραίο ακούγεται, λέει η Εύα με ειρωνικό ύφος .
-Εν πάση περίπτωση, είναι ότι καλύτερο που μπορείς να έχεις. Αλλά μπορείς να τον έχεις μόνο υπό έναν όρο .
-Και ποιος είναι αυτός , Κύριε ;
-Θα πρέπει να τον αφήσεις να πιστεύει ότι έφτιαξα πρώτα αυτόν!


tampouloukia

"Εσμεραλντα" Πως ειναι σημερα οι πρωταγωνιστες [φωτο]




Η μεξικανικής παραγωγής σειρά “Εσμεράλντα” (1997) ενθουσίασε το κοινό όταν προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση πριν από 10 και πλέον χρόνια.

Ο μεγάλος έρωτας της τυφλής Εσμεράλντα και του Χοσέ Αρμάνδο δεν άφησε ασυγκίνητους τους τηλεθεατές. Πώς είναι όμως σήμερα οι πρωταγωνιστές;

Οι ηθοποιοί Λετίσια Καλντερόν και Φερνάντο Κολούγκα έχουν αλλάξει αρκετά αλλά παραμένουν γοητευτικοί.


http://www.mychannel.gr

Mεγιστανας απο 8 ετων !

Ο μικρός μεγιστάνας από το Λονδίνο χειρίζεται την ιστοσελίδα marbleking.co.uk τα τελευταία δύο χρόνια

Ο Harli Jordean ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αγόρια της ηλικίας του μιας και είναι μόλις 8 χρονών και αφεντικό του εαυτού του, στήνοντας μια επιχείρηση πώλησης βόλων στο ίντερνετ


Ο μικρός μεγιστάνας από το Λονδίνο χειρίζεται την ιστοσελίδα marbleking.co.uk τα τελευταία δύο χρόνια. Η εταιρεία χειρίζεται πολλές χιλιάδες λίρες το χρόνο, ενώ οι παραγγελίες έρχονται μέχρι και από την Αμερική. 

Ο Harli είναι τόσο απασχολημένος με την εταιρεία, που προσέλαβε τη μητέρα και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του για να τον βοηθήσουν να αντεπεξέλθει στη ζήτηση των προϊόντων που έχει στην ιστοσελίδα του.

Παρότι πηγαίνει στο δημοτικό, είναι επαγγελματίας σε ό,τι αφορά την εταιρεία του και έχει πολλά σχέδια για το μέλλον. Θέλει να δημιουργήσει αλυσίδα καταστημάτων και να έχει τα μεγαλύτερα καταστήματα παιδικών παιχνιδιών στον κόσμο που θα πωλούν κάθε είδους βώλους. 

«Στους φίλους μου αρέσει που έχω τη δική μου επιχείρηση. Στην αρχή δεν με πίστευαν, αλλά τώρα είναι από τους καλύτερους πελάτες μου. Μου αρέσουν πολύ οι βώλοι» λέει ο ίδιος.

πηγή:koulo

Ο ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ…το ψευτικο προφιλ στο Facebook και τα αδιακριτα μερη!!!

Έχω ξανά αναφερθεί σε ποδοσφαιριστές που διατηρούν ψεύτικα προφίλ στο Facebook για να μπορούν να κάνουν… άνετα τα τσιλιμπουρδίσματα τους. Τώρα προστέθηκε και άλλος στο… club και συγκεκριμένα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Να ξεκαθαρίσω ότι είναι ξένος. Για τους Έλληνες έχουμε αφήσει να «κλέβουν» γκόμενες από ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων. Ο συγκεκριμένος κύριος χρησιμοποιεί όνομα βιβλίου που έχει γίνει και ταινία με μεγάλη απήχηση στα παιδιά. Από το συγκεκριμένο προφίλ όπως καταλαβαίνετε κάνει add μόνο σε κοπέλες με τις οποίες κλείνει ραντεβού σε μέρη που δεν είναι πολυσύχναστα προκειμένου να μην τον δουν πολλά αδιάκριτα μέρη! Μερικές τσιμπάνε, άλλες πάλι είναι γάτες και ξέρουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το… περίεργο όνομα! Να σας διευκρινίσω ότι ο παίκτης διατηρεί και προφίλ με τα πραγματικά του στοιχεία!

http://blogs.gossip-tv.gr

Τολμησε να τα βαλει με το Facebook και... δειτε τι εγινε


Είναι ο πιο ενοχλητικός χρήστης του Facebook στον πλανήτη. Ο Μαξ Σρεμς, ένας 25χρονος φοιτητής Νομικής από την Αυστρία, κάνει τα πιο επίμονα και φορτικά «poke» (ψηφιακά «σκουντήματα», δηλαδή ένα είδος ηλεκτρονικής ειδοποίησης χρήστη προς χρήστη στη....

γλώσσα του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου) στην πλάτη του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ.
Και μιλάει στο «Βήμα» για το πώς κατάφερε να «γονατίσει» δικαστικά το δίκτυο του ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων και τις αμφιλεγόμενες πρακτικές του που «παραβιάζουν την ιδιωτικότητα» και «δεν σέβονται κανέναν νόμο».
Τα «πήρε στο κρανίο». Ενιωσε θιγμένος σαν να παίζει στην ταινία «Οι ζωές των άλλων», όπου η καθημερινότητά του καταγράφεται βήμα προς βήμα από μια αόρατη σύγχρονη «Στάζι». «Το Facebook γνωρίζει πολλά πράγματα για εμάς, ως αποτέλεσμα των όσων έχουμε πει, φανερά ή κρυφά, με τους φίλους μας. Οσο περισσότερα έχετε μοιραστεί τόσα στοιχεία έχει το Facebook “εναντίον” σας, ειδικά αν στις συνομιλίες σας αναφέρεστε στον σεξουαλικό σας προσανατολισμό, στα πολιτικά σας πιστεύω ή στις επαγγελματικές σας επαφές» μας λέει ο Σρεμς.
Για τον λόγο αυτό έφτιαξε μια ιστοσελίδα με τον «πολεμικό» τίτλο «Europe vs Facebook» (Ευρώπη εναντίον Facebook). Περισσότεροι από 45.000 χρήστες έχουν ήδη ανταποκριθεί, απαιτώντας από το ευρωπαϊκό αρχηγείο του Facebook στην Ιρλανδία όλα, μα όλα, τα προσωπικά τους αρχεία: παλαιά και νέα, σβησμένα και εμφανή, αόρατα και ορατά.
«Οταν κάποιος φτιάχνει λογαριασμό στο Facebook συναινεί στην αποδοχή κάποιων απίστευτα περίπλοκων κανονισμών. Κάθησα ο ίδιος προσωπικά μαζί με μια ομάδα δικηγόρων και πάλι δεν καταφέραμε να βγάλουμε άκρη σε αυτόν τον λαβύρινθο. Οι κανονισμοί πρέπει να είναι ξεκάθαροι ώστε μετά το κάθε Facebook να μην πουλάει, εν αγνοία μας, τη ζωή μας σε εταιρείες και ανθρώπους» τονίζει ο 25χρονος.
«Κατ’ αρχάς, αν απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας δεν καταφέρνετε απολύτως τίποτα, αφού και πάλι όσα έχετε γράψει υπάρχουν στα αρχεία του Facebook. Το βήμα στο οποίο πρέπει να προχωρήσετε είναι να κάνετε οριστική διαγραφή του λογαριασμού σας. Και τότε όμως το Facebook έχει το δικαίωμα να κρατήσει κάποια “δεδομένα”, χωρίς να τα συγκεκριμενοποιεί και χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Το Facebook δεν σέβεται κανέναν νόμο» επισημαίνει ο Σρεμς.«Η μεγαλύτερη απάτη κατ’ εμέ είναι εκείνο το κουμπί Opt-Out: όταν κάποιος βάζει ένα νέο προϊόν, υπηρεσία ή εφαρμογή στο σύστημα, το Facebook ενεργοποιεί αυτόματα όλους τους χρήστες του να το αποδεχτούν, χωρίς να τους ρωτήσει πρώτα. Είναι πολύ δύσκολος ο εντοπισμός των κουμπιών αυτών και η απενεργοποίησή τους από τον χρήστη. Κάποιος που δεν είναι απόλυτα εξοικειωμένος με την τεχνολογία δεν έχει τρόπο να προστατευτεί» συμπληρώνει.
«Ελπίζω ότι η πρωτοβουλία μας δεν θα έχει αντίκτυπο μόνο στο μέλλον του Facebook, αλλά σε όλο το Διαδίκτυο, σχετικά με ζητήματα ιδιωτικότητας και σεβασμού των χρηστών του» λέει ο αυστριακός «επαναστάτης» του Διαδικτύου, που ωστόσο είναι σαφής: «Είμαι παιδί της γενιάς του Internet και δεν θέλω να αποκοπώ από αυτό, απλώς θέλω να ανακτήσω ξανά την εμπιστοσύνη μου στο Διαδίκτυο. Πρέπει ο κάθε χρήστης να μάθει ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην έννοια “κοινωνική δικτύωση”, που είναι κάτι σπουδαίο, και το Facebook, μια εταιρεία που διατηρεί μονοπωλιακά το δικαίωμά μας σε αυτού του είδους την κοινωνική επικοινωνία».
Τι θα έλεγε στον Ζούκερμπεργκ αν ποτέ τον συναντούσε; «Θα του έλεγα πως πρέπει να μάθει να σέβεται τους νόμους που ισχύουν εκτός ΗΠΑ, στα κράτη απ’ όπου βγάζει τα εκατομμύριά του, ειδικά στην Ευρώπη» μας απαντά.
Ιρλανδική Δικαιοσύνη: Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται
Ο δικαστικός αγώνας του Σρεμς μόλις απέδωσε τους πρώτους του καρπούς. Πριν από λίγες ημέρες η ιρλανδική Δικαιοσύνη (η έδρα του Facebook στη Γηραιά Ηπειρο βρίσκεται στο Δουβλίνο) εξανάγκασε το ευρωπαϊκό τμήμα του Facebook μεταξύ άλλων: να παρέχει στους ευρωπαίους χρήστες όλα τα αρχεία τους, ακόμη και όσα έχουν διαγραφεί, να δυσχεραίνει την εκμετάλλευσή τους από τεράστια οικονομικά συμφέροντα, να τους επιτρέπει να κλείνουν οριστικά τον λογαριασμό τους, να μη διευκολύνει τη διάδοση εκατομμυρίων προσωπικών δεδομένων (μέσω λογαριασμών τρίτων),να προφυλάσσει την ιδιωτικότητα στην Ευρώπη.
Προσωπικά
Οι ευρωπαίοι χρήστες πλέον δεν θα βλέπουν αυτόματα πάνω στις φωτογραφίες τους τα ονόματά τους (το λεγόμενο «tag» – ετικετοποίηση) αποφεύγοντας ανεπιθύμητη έκθεση προσωπικών δεδομένων και στιγμών. Ωστόσο εκατομμύρια άλλοι χρήστες εκτός Ευρώπης θα εξακολουθήσουν να υφίστανται αυτή την ενίοτε δυσάρεστη ταυτοποίηση.
Οικονομική εκμετάλλευση
Δέκα από τα πιο δημοφιλή «applications» για παιχνίδια στο Facebook αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα (ηλικία, κατοικία, επάγγελμα, χόμπι κτλ.) σε τουλάχιστον 25 διαφημιστικές εταιρείες. Αυτές παρακολουθούν τις μουσικές ή ενδυματολογικές προτιμήσεις των χρηστών και τους βομβαρδίζουν με διαφημίσεις αντίστοιχων προϊόντων.
Ανήλικοι κάτω των 13
Οι όροι χρήσης αναφέρουν ως ελάχιστο όριο ηλικίας τα 13 έτη. Ομως ένα στα πέντε παιδιά 9 ως 12 ετών στην Ευρώπη διαθέτει προσωπικό προφίλ, συχνότατα με ψεύτικα στοιχεία. Ετοιμάζεται μια ψηφιακή «εργαλειοθήκη» προσιτή στους γονείς που επιθυμούν να επιτρέψουν στα κάτω των 13 ετών παιδιά τους να αποκτήσουν λογαριασμό.
Σεξουαλικά αδικήματα
Στο Facebook ανθούν τα σεξουαλικά αδικήματα και η σωματεμπορία. Πρόσφατη είναι η απαγωγή ενός 14χρονου κοριτσιού στην Ινδονησία από έναν 24χρονο τον οποίο γνώρισε μέσω Facebook. Συμφώνησαν να συναντηθούν, το κορίτσι απήχθη, κλειδώθηκε σε ένα δωμάτιο επί μία εβδομάδα και βιάστηκε επανειλημμένως.
Φωτογραφίες-«ρουφιάνοι»
Από τις 15 Οκτωβρίου το Facebook σταμάτησε (αλλά μόνο στην Ευρώπη) τη χρήση λογισμικού αναγνώρισης προσώπων (tag) στις φωτογραφίες που θα αναρτώνται εφεξής. Η εφαρμογή αναγνώριζε αυτόματα ονόματα και πρόσωπα χρηστών και τα συσχέτιζε με άλλα σημεία μέσα στον ιστότοπο, παραβιάζοντας την ιδιωτικότητά τους.
ΠΗΓΗ: neopolis.gr 

Πληρωνεται με 150 λιρες την ωρα για να βλεπει ζευγαρια να κανουν σεξ



Ο θεραπευτής του σεξ Eric Amaranth προσφέρει τις γνώσεις του σε ζευγάρια προκειμένου να βελτιώσουν την σεξουαλική τους ζωή. Ο Amaranth έχει περίπου 200 πελάτες οι οποίοι έχουν αφήσει την ερωτική τους ζωή στα χέρια του.



Ένα από τα ζευγάρια που βοήθησε ήταν η ηθοποιός Aniela McGuinness και ο σύζυγός της Jourdan. O «γκουρού» παρακολουθούσε καθισμένος σε μια καρέκλα στην γωνία ενός δωματίου του ξενοδοχείου το ζευγάρι να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις, χρησιμοποιώντας μεγάλη γκάμα σεξουαλικών βοηθημάτων και έδινε συνεχώς συμβουλές.

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της αναφέρουν ότι μετά τις συμβουλές του Eric ευχαριστιούνται το κρεβάτι τους όσο κάθε άλλη περίοδο στη σχέση τους.

Η McGuinness δήλωσε σε περιοδικό «Ασφαλώς και ήμουν νευρική την πρώτη φορά. Δεν ήμουν σίγουρη κατά πόσο θα μπορούσα να χαλαρώσω. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία, είχα οργασμούς όπως ποτέ πριν».


trelokouneli.gr

Ο Νεϊμαρ εκανε ρεζιλι αντιπαλο με την πασα που εκανε [βιντεο]


Ο Νεϊμάρ, όχι μόνο πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της Σάντος με 3-1 επί της Παλμέιρας, αλλά εξέθεσε ανεπανόρθωτα έναν αντίπαλό του με την πάσα που έκανε σε συμπαίκτη του.
Ο 21χρονος επιθετικός έκανε το 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και το 3-1 με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Ο Βραζιλιάνος άσος στις καθυστερήσεις, αφού «χόρεψε» έναν αντίπαλό του, έδωσε με «μαγικό» τρόπο πάσα σε συμπαίκτη του, ρεζιλεύοντας τον παίκτη των φιλοξενούμενων που δεν προσπάθησε καν να κόψει την μπάλα.


http://www.iefimerida.gr/

Δειτε τη "ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ" που... απαγορευτηκε στο Facebook!



Το βρετανικό περιοδικό για τους άνδρες "Zoo Weekly" πρότεινε στους αναγνώστες του στο Facebook μια εικόνα που απαγορεύτηκε από το κοινωνικό δίκτυο, επειδή θεωρήθηκε πολύ σεξιστική...
Η φωτογραφία απεικόνιζε μια κοπέλα στην παραλία που είναι... κομμένη στη μέση!
Σύμφωνα με το περιοδικό οι αναγνώστες έπρεπε να ψηφίσουν ποιο... μισό προτιμούν περισσότερο σε μια γυναίκα, το επάνω (μπούστο) ή το κάτω μέρος (οπίσθια).
Η επίσημη δικαιολογία για την απαγόρευση της δημοσίευσης της συγκεκριμένης φωτογραφίας από το Facebook ήταν πως:
"Η εικόνα είναι αρκετά συγκλονιστική αφού μοιάζει σαν η γυναίκα να έχει κοπεί με πριόνι στα δύο. Είναι επίσης προσβλητικό να επιτρέπονται σχόλια, που περιέχουν και σεξιστική βία. Επίσης με αυτό τον τρόπο οι γυναίκες μετατρέπονται σε σεξουαλικά αντικείμενα. Μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο".

http://www.radar.gr

ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ Ειχε κλειδωμενες εξι σκλαβες του σεξ σε ένα υπογειο!


Ένα αρρωστημένο παιχνίδι είχε στήσει ένας 35χρονος ο οποίος βασάνιζε συνολικά έξι άτυχες γυναίκες.
Βιασμός οργανωμένη πορνεία, δολοφονία και παράνομη κράτηση είναι μερικές από τις κατηγορίες που οδήγησαν έναν άνδρα στο να καταδικαστεί σε θάνατο.
Ο λόγος για έναν παντρεμένο, 35χρονο Κινέζο ο οποίος είχε στήσει ένα απίστευτα αρρωστημένο παιχνίδι. Όχι μόνο διατηρούσε έξι γυναίκες κλειδωμένες σε ένα υπόγειο ως σκλάβες του σεξ, αλλά τις ανάγκαζε να πολεμούν μεταξύ τους μέχρι θανάτου!
Ο Λι Χάο όπως ονομάζεται ο άνδρας κρατούσε φυλακισμένες έξι συνολικά γυναίκες για 21 μήνες. Τις άτυχες γυναίκες τις έβαζε να παλεύουν μεταξύ τους, τις εξέδιδε παράνομα και όλα αυτά για το κέρδος.
Το μαρτύριο των γυναικών ξεκίνησε να λήγει από την στιγτμή που μία 23χρονη κοπέλα κατάφερε και δραπέτευσε από το υπόγειο στο οποίο κρατείτο. Η 23χρονη πήγε στην Αστυνομία και τον κατήγγειλε.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος την πλησίασε στο μαγαζί που δούλευε ως μπαργούμαν την ξεγέλασε και την πήγε στο υπόγειο αυτό. Εκεί την κλείδωσε. Ανάγκαζε τις φυλακισμένες του να δουλεύουν ως πόρνες και να συμμετέχουν σε πορνογραφικά βίντεο τα οποία πωλούσε στο διαδίκτυο. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά τις βίαζε και ο ίδιος όποτε αυτός ήθελε.
Μάλιστα είχε δώσει εντολή στις τρεις από τις έξι γυναίκες να σκοτώσουν δύο από τις συγκρατούμενές τους όπως και έκαναν. Ωστόσο το δικαστήριο αναγνώρισε ελαφρυντικά στις πράξεις τους και τις αντιμετώπισε με επιείκεια.
Η μία καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση και οι άλλες δύο τέθηκαν υπό επιτήρηση.
http://www.pkool.gr

«Σκοτωσα Δεκαδες Ανθρωπους Γιατι Ενιωθα Οτι Επαιζα Βιντεογκειμ»


Ρίγος προκαλεί η εκδοχή του δολοφόνου Τζέιμς Χολμς για το ειδεχθές έγκλημα που διέπεραξε σε κινηματογράφο του Κολοράντο που πρόβαλε την ταινία «Dark Knight», πυροβολώντας αδιακρίτως στο πλήθος .Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο δίκτυο Denver Westword, o Στίβεν Ανραχ, ένας κρατούμενος που βρίσκεται στο ίδιο ίδρυμα με τον Χολμς, απέτρεψε το δολοφόνο του Ντένβερ από την αυτοκτονία μέσα στη φυλακή με αποτέλεσμα οι δύο τους από τότε να έρθουν πιο κοντά.
Ο Ανραχ άκουγε από το κελί του τον Χολμς να χτυπά με γροθιές τον τοίχο και το κεφάλι του στην σιδερένια πόρτα του κελιού του. Αφού λοιπόν ο 24χρονος δολοφόνος δεν σταματούσε, ο Ανραχ του φώναξε να πάψει να χτυπά τον εαυτό του, πράγμα που τελικά έκανε λίγο αργότερα.
Σε μια από τις επόμενες συζητήσεις τους λοιπόν ο Χολμς του περιέγραψε τα γεγονότα του περασμένου Ιουλίου εξηγώντας στον Ανραχ ότι «ο ψυχοθεραπευτής του τον είχε προγραμματίσει να πραγματοποιήσει την επίθεση στον κινηματογράφο», ενώ την ώρα που πυροβολούσε στο πλήθος ένιωθε «σαν να έπαιζε σε βίντεογκειμ».
Από την πλευρά τους οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι της φυλακής του Κολοράντο ισχυρίζονται ότι αυτός ο διάλογος δύσκολα θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί καθώς δεν υπάρχει περίπτωση οι κρατούμενοι να μπορούν να επικοινωνήσουν μέσα από τα κελιά τους.
newsbomb.gr

Επτα απιθανα πραγματα που μπορουν να σου διδαξουν τα ζωα


Από παντού μπορείς να πάρεις γνώσεις. Ή ακόμα να επιβεβαιώσεις συμπεράσματα στα οποία έχεις ήδη κατασταλάξει. Δες λοιπόν τι μπορεί να σε διδάξει ο άγνωστος, στους πολλούς, κόσμος των ζώων:
Μην μιμηθείς ποτέ το λιοντάρι στο σεξ: Όταν ένα αρσενικό λιοντάρι λάβει σήμα από τον εγκέφαλό του ότι αρχίζει η περίοδος του ζευγαρώματος, του είναι αδύνατον να σταματήσει. Τρέχει για να εκτελέσει την πράξη αναπαραγωγής κάθε 15-20 λεπτά επί 3-7 συνεχείς ημέρες (περίπου 500 φορές) παραλείποντας ακόμα και το φαγητό. Ευτυχώς αυτό συμβαίνει μία φορά κάθε δύο χρόνια.
Μην κάνεις ακροβατικά στα δέντρα, ακόμα και αν διαθέτεις εξαιρετική ευλυγισία: Σχεδόν οι περισσότεροι από τον συνολικό πληθυσμό των πιθήκων γιββώνων έχουν σπασμένα κόκαλα, αφού τυχαίνει συχνά-πυκνά να πέφτουν από τα δέντρα.
Ουκ εν τω πολλώ το ευ: Έχεις αναρωτηθεί πόσα κόκαλα έχει ο μακρύς, εντυπωσιακός λαιμός της καμηλοπάρδαλης; Επτά, όσα και ο δικός σου.
Μην τρως ανεξέλεγκτα, γιατί αυτό έχει και… συνέπειες: Οι αφρικανικοί ελέφαντες παράγουν περίπου 100 κιλά κοπριάς (έκαστος) την ημέρα. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα σκαθάρια, που τρέφονται με αυτά τα ευμεγέθη απόβλητα.
Ο συσχετισμός μυϊκού όγκου με την κρεατοφαγία είναι μύθος: Τα πιο δυνατά και μυώδη ζώα, όπως το άλογο, η αγελάδα, ο ταύρος, ο βούβαλος κ.ά είναι αποκλειστικά χορτοφάγα. Το σφριγηλό σώμα του ταχύτατου αλόγου, ενός ζώου που κοιμάται μόνο 2-3 ώρες την ημέρα, συντηρείται μόνο με χόρτα. Και μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 2,13 μέτρα και σε βάρος τα 1.370 κιλά!
Μετά την πρώτη επιλογή δεν υπάρχει επιστροφή: Όλα τα μύδια γεννιούνται αρσενικά. Στην πορεία μπορούν να απαρνηθούν το ανδρικό φύλο και να γίνουν θηλυκά, όμως μετά – αν το μετανιώσουν – η αλλαγή δεν είναι αναστρέψιμη.
Οι γυναίκες είναι λαγωνικά: Η πεταλούδα μονάρχης έχει την ικανότητα να ανιχνεύει την μυρωδιά ενός ελκυστικού αρσενικού από χιλιόμετρα μακριά, με τους χημικούς υποδοχείς – αισθητήρια που διαθέτουν τα πόδια της. Φυσικά σε αυτό βάζει το χεράκι του και ο αρσενικός μονάρχης εκκρίνοντας ελκυστικές φερομόνες από τα πλουμιστά φτερά του.

http://www.goldenmag.gr

Δειτε την ερωτικη ζωη του αντρα σε εικονες...



Δειτε τον Αλεξανδρο Πετριδη πριν "φουσκωσει"



Δείτε τον Αλέξανδρο πριν μερικά χρόνια όταν δεν πήγαινε γυμναστήριο και δεν είχε το σώμα που έχει σήμερα!



Τεραστιος πυθωνας καταπινει ανθρωπο! Προσοχη σκληρες εικονες!





Chordata Animalia Reptilia Squamata Serpentes Pythonidae Phython P.molurus Pm bivittatus WOW τι όνομα ε; Αυτό το γιγάντιο φίδι είναι συνήθως γνωστό ως πύθωνας της Βιρμανίας.Στην άγρια ​​φύση οι πύθωνες φτάνουν σε 3,7 μέτρα κατά μέσο όρο, ενώ πύθωνες πάνω  από 4,5 μέτρα  είναι σπάνιοι.


                                         Το τεράστιο φίδι που έφαγε τον άνθρωπο


Υπάρχει πάντα μια ερώτηση εάν ένα φίδι μπορεί ή όχι να φάει έναν ενήλικα άνθρωπο. Οι μυθολογία για το παραπάνω ζήτημα κρατάει απόν πολύ παλιά αλλά σήμερα μπορεί να απαντηθεί με βεβαιότητα. Ναι υπάρχει φίδι που σκοτώνει και μετά καταπίνει ολόκληρο έναν ενήλικα άνθρωπο!
                            
Στην Ινδονησία, ένα γιγαντιαίος πύθωνας Βιρμανίας κατάπιε ένα ενήλικα άνθρωπο! Το φίδι όμως  ενώ απομακρυνόταν από το σημείο της επίθεσης σκάλωσε σε ξύλινους φράχτες και στην προσπάθεια του να ελευθερωθεί πέθανε.

                         Το μεγάλο φίδι που πνίγηκε στην προσπάθεια του να περάσει τους φράχτες. 


Οι κάτοικοι του χωριού βρήκανε το φίδι την επόμενη μέρα και το τράβηξαν από τους φράχτες έξω στην ύπαιθρο όπου το ανοίξανε και βρήκανε στην κοιλιά του το ενήλικο αρσενικό θύμα.

               Το μεγάλο φίδι στον ανοικτό χώρο, μπορείτε να δείτε ότι κατάπιε κάτι μεγάλο
                                  Όλοι έχουν εντυπωσιαστεί από το μέγεθος του πύθωνα

Όπως όλα τα φίδια, Βιρμανίας οι πύθωνες είναι σαρκοφάγοι. Η διατροφή τους αποτελείται κυρίως από κατάλληλου μεγέθους πτηνά και θηλαστικά. Το φίδι χρησιμοποιεί αρπάζει με τα δόντια του το τη λεία του και στη συνέχεια τυλίγει το σώμα του γύρω από το θήραμα σκοτώνοντας το θήραμα με του δυνατούς μύες τους. Βρίσκονται συχνά κοντά σε ανθρώπινες κατοικίες λόγω της παρουσίας των αρουραίων, ποντικών και άλλων θηλαστικών που είναι γι΄αυτά πηγή τροφής.

                      Οι χωρικοί με φρίκη ανακαλύπτουν τι είχε φάει ο πύθωνας

Εξαιρετικά μεγάλο πύθωνες μπορούν να καταπιούν ακόμα μεγαλύτερα ζώα όπως χοίροι και αιγοπρόβατα ενώ είναι γνωστό ότι έχουν καταπιεί και αλιγάτορες στη Φλόριντα, όπου κυριάρχησαν σε αρκετές περιοχές. Τώρα πλέον στη λίστα των διατροφικών τους ειδών μπορούμε να προσθέσουμε και ενήλικους ανθρώπους. 



                                          Το θύμα όταν το αφαίρεσαν από την κοιλιά του φιδιού

http://kanapedatos.blogspot.gr/

Γιατι πανω απο την Ακροπολη δεν πετανε πουλια;


Η λέξη Ακρόπολη προέρχεται από το συνδυασμό των λέξεων άκρος και πόλις και κυριολεκτικά σημαίνει πόλη στην άκρη (ή σε ακρότατο). Για αμυντικούς σκοπούς, οι οικιστές επέλεγαν ένα υπερυψωμένο σημείο, συχνά ένα λόφο με απότομος πλευρές. 


Σε πολλά μέρη στον κόσμο, αυτοί οι πρώιμοι οχυροί οικισμοί γίνονταν ο πυρήνας μεγάλων πόλεων, που επεκτείνονταν στο επίπεδο έδαφος γύρω από την Ακρόπολη. Τέτοια παραδείγματα είναι οι πόλεις της Αθήνας και της Ρώμης. 

Η Ακρόπολη, παρ’ όλο που συνδέεται κυρίως με ελληνικές πόλεις, όπως η Αθήνα, το Άργος, η Αρχαία Θήβα και η Αρχαία Κόρινθος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί γενικά για όλους τους οχυρούς οικισμούς πάνω σε λόφους, μεταξύ αυτών στη Ρώμη, στην Ιερουσαλήμ, στην κελτική Μπρατισλάβα και σε πολλές πόλεις της Μικράς Ασίας. 

Η πιο γνωστή ακρόπολη είναι η Ακρόπολη της Αθήνας, όπου δεσπόζει το μνημείο του Παρθενώνα. Παρόλο που αρχικά οι ακροπόλεις εντοπίζονται στην ηπειρωτική Ελλάδα, η κατασκευή τους γρήγορα εξαπλώθηκε στις ελληνικές αποικίες όπως η Δωρική Λατώ στην Κρήτη κατά την Αρχαϊκή περίοδο.... 

Είναι γνωστό ότι πάνω από την Ακρόπολη, στον ιερό βράχο του αρχαίου Παρθενώνα, εδώ και χιλιάδες χρόνια δεν πετάνε πουλιά αλλά και αεροπλάνα, εξαιτίας του ισχυρού γεωμαγνητικού πεδίου που τα αποτρέπει!!

http://makedonia-is-greece.blogspot.gr

Tου εσπασαν οι αιμορροιδες στη διαρκεια του αγωνα!


Βίντεο από το ατύχημα του παίχτη της Ρίβερ Πλέιτ Ο Λέο Πόνσιο της Ρίβερ Πλέιτ στο ματς με την Μπόκα Ούνιδος έπαθε αυτό που κανείς ποδοσφαιριστής δεν θα ήθελε ποτέ να του συμβεί, καθώς του έσπασαν οι αιμορροΐδες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο ίδιος απέδωσε την αιμορραγία στο στρες αλλά και στην σωματική προσπάθεια που κατέβαλλε.

Δείτε το βίντεο:
newsbeast.gr

Τρισδιαστατη εκτυπωση σου επιτρεπει να κρατησεις το «μωρο» σου πριν ακομη γεννηθει


Αν το υπερηχογράφημα δεν είναι αρκετό για να καταλλαγιάσει την ανυπομονησία σας και θέλετε να κρατήσετε στα χέρια σας το μωρό σας πριν ακόμα γεννηθεί, η τεχνολογία 3D printing έχει για ακόμα μια φορά τη λύση.
Η εταιρεία Fasotec σε συνεργασία με την κλινική Parkside Hiroo Ladies δημιούργησαν μια νέα υπηρεσία η οποία δημιουργεί 3D μοντέλα εμβρύων μέσα από μια διαδικασία τρισδιάστατης εκτύπωσης υπερήχων. Το αποτέλεσμα είναι το ρεαλιστικότατο μοντέλο του εμβρύου που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα περιβαλλόμενο από τον αμνιακό σάκο της μητέρας του (σε κρεμ και διαφανές χρώμα αντίστοιχα).
Όσο για την τιμή της εκτύπωσης θα λέγαμε ότι είναι μάλλον τσουχτερή και συγκεκριμένα ανέρχεται στα €930 ή τα μισά αν θέλετε να εκτυπώσετε μόνο το πρόσωπό του.

http://www.techgear.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger