Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

τροφες που μας βοηθουν να απαλλαγουμε απο την κακη διαθεση

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Τέρμα η κατάθλιψη εύκολα και γρήγορα!


Έχετε πεσμένη διάθεση και δεν ξέρετε το λόγο; Μπορείτε να αποκτήσετε ξανά ενέργεια και χαρά για τη ζωήεντάσσοντας στο καθημερινό σας διαιτολόγιο συγκεκριμένες τροφές οι οποίες θα σας "ανεβάσουν", ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και η εποχή δε σηκώνει μιζέρια και κατάθλιψη.
Σολωμός και λευκά ψάρια: Περιέχουν πρωτείνες και λιπαρά οξέα τα οποία τα οποία δημιουργούν εγρήγορση στον οργανισμό και μάλιστα καταπολεμούν και την κατάθλιψη σύμφωνα με έρευνες.
Γαλοπούλα: Είναι πλούσια σε τρυπτοφάνη αλλά και σε πρωτείνες. Άλλα τρόφιμα που περιέχουν τα συγκεκριμένα συστατικά είναι το γάλα με χαμηλά λιπαρά, το αρνί, το βοδινό και χοιρινό κρέας, τα τυριά, οι σπόροι κολοκύθας, τα πουλερικά, τα φιστίκια, τα φασόλια, η ρέγγα και τα αυγά.
Αυγό: Περιέχει ψευδάργυρο που χαρίζει ενέργεια.
Μπανάνα: Είναι καλή πηγή απλών και σύνθετων υδατανθράκων. Τα σάκχαρα, δηλαδή οι απλοί υδατάνθρακες δίνουν ευεξία ενώ οι σύνθετοι παρατείνουν τη διάρκειά της.
Μπίρα: Περιέχει βιταμίνη Β με αποτέλεσμα να φτιαχνει τη διάθεση και να μας κάνει πιο κοινωνικούς. Προσοχή όμως μην το παρακάνετε και από κοινωνικές καταλήξετε μεθυσμένες!
Μακαρόνια και ψωμί: Όταν η διατροφή περιέχει υδατάνθρακες, ο εγκέφαλος συλλέγει πιο εύκολα σεροτονίνη. Οι συγκεκριμένες τροφές σας εφοδιάζουν με εξτρά ενέργεια και ανεβάζουν τη διάθεση.
Μαύρη σοκολάτα: Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες και σε τρυπτοφάνη η οποία μεταβολίζεται σε σεροτονίνη. Περιέχει επίσης σημαντικές ποσότητες μαγνησίου και σεληνίου οι οποίες ενισχύουν την καλή διάθεση.
Σπανάκι: Είναι πλούσιο σε φυλλικό οξύ η έλλειψη του οποίου συνδέεται με την κατάθλιψη. 'Αλλες τροφές πλούσιες σε φυλλικό οξύ είναι οι φακές, τα μαύρα φασόλια και τα σπαράγγια.


Τα πεταει ολα απο την... καψα της η Irina Shayk



Δεν αντέχει τις υψηλές θερμοκρασίες η Irina Shayk

Στην καρδιά του καλοκαιριού με την ζέστη να είναι ανυπόφορη, η αδίστακτη Irina Shayk πήρε την απόφαση να κάνει ακόμα μια εμφάνιση μόνο με εσώρουχα, ανεβάζοντας κι άλλο τον υδράργυρο.

Το supermodel από τη Ρωσία, φορώντας τη συλλογή εσωρούχων και μαγιό της εταιρείας Lascana είναι αυτό που λέμε «κορμί θανατηφόρο».

Μοιάζει να φλερτάρει με το φωτογράφο με τον τρόπο που κοιτάει την κάμερα, ενώ κάθε φορά που κάνει μία φωτογράφιση, κάνει τους άντρες να ζηλεύουν ακόμα πιο πολύ το σύντροφό της, Cristiano Ronaldo.

Αχαια: Εκβιαζουν τον ερωτικο τους παρτενερ, με ροζ φωτογραφιες!


Τον πλήρωναν για χρόνια για να τις ικανοποιεί ερωτικά. Όταν όμως εκείνος ανακοίνωσε στις γυναίκες ότι αποφάσισε να αλλάξει ζωή, αποφάσισαν να τον εκδικηθούν...

Tο επίμαχο γυναικείο δίδυμο έκανε... πλούσιο τον νεαρό Πατρινό για την ομαδική ερωτική απόλαυση που τους προσέφερε κρυφά επί σειρά ετών, αλλά τώρα δεν τον αφήνουν να σταματήσει την πολυτάραχη ερωτική ζωή και να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια γυρίζοντας οριστικά σελίδα!

Η υπόθεση άρχισε να βγαίνει στην επιφάνεια ύστερα από επεισόδιο που προκλήθηκε πριν από δέκα ημέρες περίπου ανάμεσα στη μία από τις δύο «πρωταγωνίστριες» και την νόμιμη σύντροφο του νεαρού, με την οποία μάλιστα σκοπεύει να ανεβεί σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όλα συνέβησαν όταν η δεύτερη συνάντησε τυχαία την πρώτη σε καφέ του κέντρου της πόλης και δεν δίστασε να της μιλήσει δημοσίως, απαιτώντας μπροστά σε όλη της την παρέα, να αφήσουν ήσυχο τον αρραβωνιαστικό και μέλλον σύζυγό της. Η απαίτηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες να έρθουν στα χέρια αλλά το επεισόδιο να λήξει προτού πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, χάρη στην παρέμβαση των υπολοίπων της παρέας.

Μόνο που από εκείνη τη στιγμή άρχισαν να έρχονται στην επιφάνεια όλο και πιο «πιπεράτα» στοιχεία του παρελθόντος του νεαρού και των δύο γυναικών. Σύμφωνα λοιπόν με όσα άρχισαν να βλέπουν το «φως», οι δύο κολλητές φίλες - που διατηρούν σχέσεις από τα μαθητικά τους χρόνια - παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς διατηρούσαν κανονικές σχέσεις - έβρισκαν στο πρόσωπο του νεαρού, ο οποίος εργάζεται στη νύχτα, τον κατάλληλο ερωτικό παρτενέρ που δεχόταν να τις ικανοποιήσει.

Σύμφωνα με το dete.gr, του τηλεφωνούσαν, έκλειναν μαζί του ραντεβού και αφού ολοκληρωνόταν η πράξη τον πλήρωναν αδρά. Όταν, όμως ο ίδιος ερωτεύτηκε και θέλησε να αλλάξει ρυθμούς ζωής αποφάσισε να διακόψει κάθε επαφή μαζί τους. Ωστόσο αυτό δεν κατέστη εύκολο όπως αρχικά νόμιζε.

Απεναντίας, από τότε του έκαναν τη ζωή... κόλαση. Πώς; Προειδοποιώντας τον με «ροζ» φωτογραφικό υλικό που είχαν στη διάθεσή τους και με απειλές που αφορούσαν τη μέλλουσα σύζυγό του. Μέχρι και σε φίλο του αστυνομικό αναγκάστηκε να απευθυνθεί εκείνος για να ζητήσει συμβουλή, αλλά αδυνατούσε να «κυνηγήσει» επισήμως το θέμα. Μέχρι που τα αποκάλυψε όλα στην αρραβωνιαστικιά του και εκείνη αποφάσισε να ...αναλάβει δράση, με τον τρόπο που διαβάσατε παραπάνω...



Η Rihanna τα εκανε "γυαλια - καρφια"!

"Λαμπόγυαλο" έκανε γνωστό club του Λονδίνου η RiRi, όταν ανέβηκε στο τραπέζι και άρχισε να πετάει μπουκάλια και ποτήρια και όποιον πάρει ο Χάρος.

Είναι γνωστό ότι η Rihanna λατρεύει τη διασκέδαση και το clubbing, και καλά κάνει. Την έχουμε δει άλλωστε να χορεύει έξαλλα μέχρι τις πρωινές ώρες και να πίνει το ένα ποτό μετά το άλλο.Αυτή τη φορά όμως το παράκανε.

Όπως κάνει συνήθως όταν  βρίσκεται στο Λονδίνο, πήγε μαζί με φίλες της σε γνωστό privé club της πόλης. Ντυμένη με σέξι δερμάτινη φούστα και ψηλές μπότες από φίδι χόρεψε, ήπιε τα cocktail της και όλα ήταν μια χαρά, μέχρι που άρχισε να... αγριεύει. 


Όπως αναφέρει η εφημερίδα "The Sun", η RiRi ανέβηκε πάνω στο τραπέζι και άρχισε να εκσφενδονίζει μπουκάλια και ποτήρια, με αποτέλεσμα να προκαλέσει σημαντικές ζημιές στο μαγαζί. Όταν μάλιστα οι υπεύθυνοι του club και ο άνθρωπος που βρίσκεται στην πόρτα προσπάθησαν να την ηρεμήσουν, άρχισε να φωνάζει στις φίλες της: "Δεν ξέρουν ποια είμαι;"

Οι φίλες της έδειξαν φανερά ενοχλημένες από την παρέμβαση των ανθρώπων του μαγαζιού και, σύμφωνα με μαρτυρίες, τους είπαν: "Είναι η Rihanna αφήστε την ήσυχη". Το επεισόδιο έληξε όταν παρενέβη ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, ο οποίος κέρασε τη RiRi και την παρέα της.

Η 24χρονη σταρ πάντως δεν έδειξε και πολύ ευχαριστημένη βγαίνοντας από το club. Τι άλλο ήθελες πια Rihanna;  



Γιατι καποιες γυναικες προτιμουν τον αντρα καποιας αλλης;


Όπως λεει και το γνωστό ρητό, πάντα επιθυμούμε αυτό που δεν έχουμε και πάντα εκτιμούμε αυτό που έχουμε μόνο όταν το χάσουμε!

Μελέτες επιστημόνων που έγιναν πάνω σε αυτό το θέμα συμπέραναν ότι οι γυναίκες τείνουν να πιστεύουν ότι αφού....
μια άλλη γυναίκα επέλεξε να δεσμευτεί με τον εν λόγο άντρα, τότε αυτός θα είναι πραγματικά κάτι το ξεχωριστό το οποίο αξίζει να κυνηγήσουν και να διεκδικήσουν για να της το πάρουν και να επωφεληθούν.

Θα το έχετε παρατηρήσει στις καθημερινές σας επαφές. Όταν ένας άντρας δεν συνοδεύεται, καμία γυναίκα δεν τον φλερτάρει ή δεν τον προσεγγίζει. Αν ο ίδιος άνθρωπος εμφανιστεί στον ίδιο χώρο με μια γυναικεία παρουσία, είτε αυτή είναι η κοπέλα του ή κάποια φίλη του , τότε η στάση των γυναικών απέναντι του αλλάζει.

Του δίνουν περισσότερη προσοχή και ίσως να επιχειρήσουν και να τον φλερτάρουν οπτικά ή λεκτικά. Όσο πιο όμορφη και εντυπωσιακή είναι η γυναίκα που συνοδεύει ο εν λόγω κύριος, τόσο πιο μεγάλη απήχηση έχει στο γυναικείο φύλο.

Γιατί ;

Μα φυσικά, οι γυναίκες που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές από την φύση τους, έχουν την εντύπωση πως αν καταφέρουν να κλέψουν τον συνοδό μιας πολύ όμορφης γυναίκας τότε αυτομάτως θεωρούνται ομορφότερες και καλύτερες από αυτήν.

Οι γυναίκες λατρεύουν την πρόκληση, το πιθανό δράμα που μπορεί να προκληθεί και την ανεβασμένη αυτοπεποίθηση που μια τέτοια κλοπή μπορεί να προκαλέσει.

Άλλος παράγοντας που ωθεί τις γυναίκες σε ένα δεσμευμένο άντρα είναι ο παράγοντας αμαρτία! Ναι καλά διαβάσατε…

Αισθάνονται ότι κάνοντας κάτι το απαγορευμένο τότε η ζωή τους γίνεται πιο συναρπαστική , χωρίς απαραίτητα το αντικείμενο του πόθου τους να είναι συναρπαστικό. Επίσης, ο άντρας με τον οποίο διατηρείται η παράνομη σχέση πιθανό να τους ανεβάζει την αυτοπεποίθηση , αφού καθότι μπουχτισμένος από την υπάρχουσα σύντροφο του, βλέπει την άλλη γυναίκα σαν ένα σκέτο πειρασμό και την το δείχνει σε κάθε του κίνηση.

Σε άλλες γυναίκες, αυτό που τις ωθεί προς μια παράνομη σχέση με ένα δεσμευμένο άντρα, είναι το αίσθημα του φόβου μήπως ανακαλυφθεί το ειδύλλιο. Αυτό αυξάνει τα επίπεδα πάθους και των δύο. Με την μόνη διαφορά, όταν το πάθος αρχίζει να ατονεί, τότε οι δύο παράνομοι παίρνουν χωριστούς δρόμους.

Πολλές φορές, η δημιουργία μια σχέσης με ένα ήδη παντρεμένο ή δεσμευμένο άντρα απλά υποδηλώνει την έλλειψη ηθικής από την γυναίκα που την επιδιώκει. Οι γυναίκες αυτές συνήθως δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να αναμειχθούν σε οικογένειες και με άντρες που έχουν δύο και τρία παιδιά, χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες.

Επίσης, στους κύκλους των γυναικών, επικρατεί η άποψη ότι οι παντρεμένοι άντρες είναι σεξουαλικά πιο έμπειροι άρα και καλύτεροι εραστές, πράγμα όμως που σίγουρα δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις.


 

τι θεωρουν κερατο οι ανδρες και τι οι γυναικες;


 Mία έρευνα βάζει τα πράγματα στη θέση τους


Μία έρευνα προσπάθησε να βάλει σε τάξη τα συναισθήματα αντρών και γυναικών σχετικά με την απιστία και εμείς ανοίξαμε μάτια και αυτιά για να μάθουμε. Αυτό που υποψιαζόσασταν τόσο καιρό ισχύει. Ο καλός σας όντως κοιτάει πού και πού τις άλλες κυρίες καθώς είναι στη φύση των αντρών να αλληθωρίζουν (έτσι μάθαμε) και εάν πρόκειται κάποτε στη ζωή του να σας στολίσει με κάποιου είδους κέρατο να ξέρετε θα το κάνει καθαρά σεξουαλικά. Οι άντρες δε μπλέκονται με συναισθηματισμούς και μελό οπότε δε διατρέχετε το φόβο να ερωτευτεί και να το σκάσει με κάποια 20 χρόνια νεότερή του, απλώς θα την αποπλανήσει και μετά έξω από την πόρτα.

Εσείς από την άλλη είστε κορίτσια της νόησης, του συναισθήματος και του έρωτα που πιστεύετε στην αγάπη, την οικογένεια και το για πάντα που πάντα εκείνος κοροϊδεύει. Εάν πρόκειται κάποτε να απιστήσετε και εσείς, δυστυχώς για το αγόρι δε θα κάνετε μία ξεπέτα, αλλά το πιο πιθανό είναι να ερωτευτείτε καθώς για εσάς η απιστία είναι συναισθηματική και όχι σωματική.


http://www.queen.gr

Ανακαλυψαν μεσαιωνικο πηγαδι στο σαλονι τους!


Όταν το πάτωμα του σαλονιού τρίζει ή οι ξύλινες σανίδες στο δάπεδο «βουλιάζουν» ξαφνικά καλό θα ήταν να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο σημείο και να μην σκεφτείτε αμέσως ότι πρόκειται για... κατασκευαστικό λάθος ή αμέλεια του… πατωματζή! 

Σχεδόν για τρεις δεκαετίες ένας Βρετανός συνταξιούχος με τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά είχαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, μέχρι που ανακάλυψαν πρόσφατα ότι κάθονται επάνω σε ένα… μεσαιωνικό πηγάδι του 16ου αιώνα, βάθους 10 μέτρων.

Ο κ. Steer και η σύζυγός του Vanessa από το Πλίμουθ αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τις ξύλινες σανίδες που είχαν υποχωρήσει στο πάτωμα του σαλονιού όταν βρέθηκαν μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη: ένα σκοτεινό λαγούμι βρισκόταν κάτω από τα πόδια τους! «Έσκαβα λίγο λίγο, πιστεύοντας ότι θα έβρισκα κάποιον θησαυρό στο βάθος. Χρησιμοποιώντας ένα σκοινί και με τη βοήθεια ενός φίλου έφτασα στα 10 μέτρα, όπου και σταμάτησα», περιγράφει ο κ. Steer.


Σύμφωνα με έρευνα που έκανε ο ίδιος αρχικά, το οικόπεδο που βρίσκεται το σπίτι του ήταν δασικές εκτάσεις μέχρι το 1895, ενώ ένα μεγάλο πηγάδι χτίστηκε τον 16ο αιώνα από τον Sir Francis Drake για να μεταφέρουν νερό από Dartmoor στο Πλίμουθ. «Έχω κάνει μεγάλη προσωπική έρευνα και θα ήθελα να μάθουμε ποιος ήταν εδώ πριν από εμάς. Έχω ένα κομμάτι της ιστορίας του Πλίμουθ στο σαλόνι μου και αυτό είναι πολύ συναρπαστικό», συμπληρώνει ο συνταξιούχος.


 
 
 

Κεφαλογιαννης σε Χατζηνικολαου: «Μην μιλας εσυ, βγαζεις 1,5 εκατ. ευρω το χρονο»!


Σε «άγριο καυγά» εξελίχθηκε η συζήτηση του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου και του νέου Γραμματέα της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη στο ραδιόφωνο του Real FM.

Τα «καρφιά» έπεσαν εκατέροθεν και μάλιστα η συνέντευξη που αφορούσε στα νέα δυσβάσταχτα μέτρα της κυβέρνησης μετατράπηκε σε κουβέντα για τα... περιουσιακά στοιχεία των δύο συνομιλητών.

Ο κ. Χατζηνικολάου κάλεσε τον κ. Κεφαλογιάννη για να συζητήσουν τα νέα μέτρα στα εργασιακά αλλά και τις περικοπές σε συντάξεις. Ενώ η συνέντευξη κυλούσε ομαλά η διαφωνία των δύο κυρίων γινόταν όλο και εντονότερη για το... ποιος από τους δύο μπορεί να καταλάβει τελικά την δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι πολίτες, όταν συνεχώς λαμβάνονται νέα μέτρα, με περικοπές και μειώσεις μισθών.

Ο κ. Χατζηνικολάου αναφερόμενος στον πολιτικό κόσμο αμφισβήτησε φανερά ότι μπορούν να αντιληφθούν την δύσκολη αυτή θέση του πολίτη. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος έλαβε την «πληρωμένη» απάντηση του νέου Γραμματέα της ΝΔ. «Δεν δικαιούστε να μιλάτε κ. Χατζηνικολάου, καθώς τα έσοδά σας φτάνουν το 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο!» απάντησε ο κ. Κεφαλλογιάννης.

Επικράτησε πανδαιμόνιο στον «αέρα» καθώς ο δημοσιογράγος, όπως είναι φυσικό, ξέσπασε κατά του νέου Γραμματέα και μάλιστα έντονα.… φωνάζοντας ότι είναι ντροπή να γίνονται τέτοιες αναφορές, διευκρινίζοντας πως τέτοια ποσά δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα. «Ούτε το 1/5 απο αυτά που αναφέρατε δεν παίρνω» ανέφερε ο κ. Χατζηνικολάου.

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr

ανθρωπινες κραυγες 14km κατω από τη γη


Πριν χρόνια, λίγο μετά το 1960 επί Σοβιετικής Ένωσης, γινόταν στη Σιβηρία μια έρευνα από γεωλόγους.


Χρησιμοποίησαν γεωτρύπανο που μπορούσε να μπει στη γη πολύ βαθειά.
Οι Ρώσοι διαθέτουν τέτοια γεωτρύπανα που μπορούν να φτάσουν σε περίπου 20km βάθος και τα πουλάνε σε χώρες όπως η Ινδία και η Κορέα, που έχουν πετρέλαιο σε κοιτάσματα με πολύ μεγάλο βάθος, για να μπορούν να το εξορύξουν.
Τότε λοιπόν έγινε κάτι πολύ εντυπωσιακό και απρόβλεπτο, που μαθεύτηκε πρώτα στη Μόσχα και μετά στη Φινλανδία, από την οποία κυρίως μέσω της έγκυρης εφημερίδας Ammenusastia, η είδηση έφτασε και στη Δύση.
Συγκεκριμένα, όταν το γεωτρύπανο έφτασε τα 14,4 χιλιόμετρα βάθος, ξαφνικά άρχισε να μην βρίσκει αντίσταση και γύρναγε τρελά, ενώ καταγράφηκε μια εκπληκτική θερμοκρασία 1100 βαθμών Κελσίου. Κατάλαβαν ότι είχαν πέσει σε κενό, δηλαδή κάτι σαν σπήλαιο μέσα στη γη. Είχαν μαζί τους ένα μικρόφωνο για να καταγράφουν τον ήχο από τις μετατοπίσεις των πλακών που γίνονται σε αυτά τα βάθη.
Τους ξάφνιασε πρώτα κάτι σαν τεράστια νυχτερίδα που βγήκε από την τρύπα, μαζί με ένα ρεύμα αερίου, μόνο που αυτή είχε πολύ λαμπερά φτερά που έγραφαν "έχω κυριαρχήσει" και χάθηκε στον ουρανό.
Όταν έβαλαν το μικρόφωνο στην τρύπα άκουσαν τρομακτικές ανθρώπινες κραυγές!
Επικεφαλής στο πείραμα ήταν ο Δρ. Ασσάκωφ (Azzacove).
Αυτός δήλωσε: "Σαν κομμουνιστής δεν πιστεύω στον Ουρανό ή τη Βίβλο, αλλά σαν επιστήμονας τώρα πιστεύω στην Κόλαση. Είναι περιττό να πω ότι είμαστε σοκαρισμένοι που κάναμε μια τέτοια ανακάλυψη. Αλλά ξέρω τι είδαμε και ξέρω τι ακούσαμε. Και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι τρυπήσαμε μέχρι τις Πύλες της Κολάσεως"!
Γεγονός είναι ότι οι μισοί επιστήμονες εγκατέλειψαν στη μέση το πείραμα.
"Αντί για μετακινήσεις πλακών, λέει ο Δρ. Ασσάκωφ, ακούσαμε ανθρώπινη φωνή που ούρλιαζε από τον πόνο". Και συνεχίζει: "Στην αρχή νομίζαμε ότι η φωνή ερχόταν από τα σύνεργά μας, αλλά όταν προσδιορίσθηκε η προέλευσή της, οι χειρότερες υποψίες μας επιβεβαιώθηκαν. Δεν ήταν κραυγές από ένα μόνο άτομο, αλλά από χιλιάδες ή και εκατομμύρια ανθρώπους".

ωφελειστε την υγεια σας χωρις κοπο


Θέλετε να κάνετε το καλύτερο δυνατό για την υγεία σας αλλά δίχως κόπο; Δείτε 6 "τεμπέλικους" τρόπους με θαυμαστά αποτελέσματα.


Κοιμηθείτε λίγο παραπάνω
Αν χρειάζεστε μια καλή δικαιολογία για να κοιμηθείτε λιγάκι παραπάνω, δεν έχετε παρά να επικαλεστείτε λόγους... υγείας! Σύμφωνα με έρευνα Νορβηγών επιστημόνων, όσοι ξυπνούσαν κουρασμένοι το πρωί είχαν κατά 27% περισσότερες πιθανότητες να πάθουν καρδιακή προσβολή ενώ όσοι υπέφεραν από αϋπνίες για ένα μήνα είχαν κατά 45% περισσότερες πιθανότητες καρδιακής προσβολής. Οι επιστήμονες αναφέρουν πως η αϋπνία απελευθερώνει στο σώμα μας μεγαλύτερες ποσότητες κορτιζόλης (γνωστής και ως ορμόνης του άγχους) που έχει συνδεθεί με την εμφάνιση υπέρτασης και διαβήτη. Έτσι, λίγος ύπνος παραπάνω σίγουρα δεν έβλαψε κανέναν...
Καθίστε στον ήλιο
Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ σε πείσμα όσων μας εύχονται χαιρέκακα «καλό χειμώνα»... Επωφεληθείτε από την καλοκαιρία και βγείτε στον ήλιο με κάθε ευκαιρία. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η βιταμίνη D, γνωστή και ως βιταμίνη του ήλιου, θα κάνει θαύματα για την υγεία σας καθώς έχει αποδειχθεί πως καταπολεμά το διαβήτη, διευκολύνει την αναπνοή και κρατά μακριά ορισμένους τύπους καρκίνου. Φυσικά, πάντα με την χρήση αντηλιακού καθώς ο ήλιος πέρα από οφέλη έχει και «δόντια».
Φάτε σοκολάτα
Έχετε μανία με την σοκολάτα; Ξεχάστε τα «μη» και τις απαγορεύσεις και δώστε του «να καταλάβει» με γενναίες δόσεις σοκολάτας που φαίνεται πως κάνουν καλό και στην υγεία. Τα φλαβονοειδή που περιέχει ωφελούν την κυκλοφορία του αίματος ενώ η σοκολάτα έχει αποδειχθεί πως κάνει θαύματα και με την απόδοση του εγκεφάλου μας. Έτσι, φάτε ένα ακόμη κομματάκι (για το καλό σας...) αλλά με μέτρο γιατί η σοκολάτα παχαίνει και μάλιστα πολύ.
Συνάχι; Πιείτε κρασί!
«Μπουκωμένη» μύτη, συνάχι και βήχας; Μήπως σας πείραξε το κλιματιστικό του γραφείου που δεν κλείνει ποτέ; Καταπολεμήστε το βασανιστικό συνάχι όχι με τους παραδοσιακούς τρόπους αλλά με... ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί! Η ρεσβερατρόλη και οι πολυφαινόλες του κρασιού λειτουργούν κατά κάποιο τρόπο, όπως η αντιβίωση. Όταν οι ιοί εισχωρήσουν στον οργανισμό σας, το κρασί εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό τους. Και αν το κρασί δεν είναι το καλύτερό σας, τότε φάτε μερικά σταφύλια (ή ακόμη και τα φύλλα τους!) που περιέχουν μεγάλες ποσότητες ρεσβερατρόλης.
Πολεμήστε τον καρκίνο με μπαχαρικά
Γνωστά από την αρχαιότητα για τις θαυματουργές ιδιότητές τους, τα μπαχαρικά ωφελούν ιδιαίτερα την υγεία και καταπολεμούν μια σειρά από ασθένειες. Η κουρκουμίνη είναι εκείνο το αντιοξειδωτικό που πέρα από το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα στα μπαχαρικά (π.χ. στο ινδικό κάρυ) έχει αναφερθεί πως καταπολεμά το διαβήτη, προστατεύει από το Αλζχάιμερ, καταπολεμά τους καρκινικούς όγκους και μειώνει τον πόνο της αρθρίτιδας. Βάλτε λοιπόν μπαχαρικά στη καθημερινή σας διατροφή όχι μόνο για νοστιμιά αλλά και για να προστατεύσετε την υγεία σας με εύκολο και... πικάντικο τρόπο!
Θωρακίστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα με ένα... μασάζ!
Έρευνα που έγινε στο ιατρικό κέντρο Cedars-Sinai, στο Los Angeles, αποκάλυψε πως το θεραπευτικό άγγιγμα που γίνεται μέσω του μασάζ έχει ιδιαίτερα οφέλη για την υγεία. Έτσι, μια συνεδρία μασάζ 45 λεπτών φαίνεται πως ενεργοποιεί τα λεμφοκύτταρα που καταπολεμούν τους ιούς και τα βακτήρια. Το μασάζ καταπολεμά αποδεδειγμένα τις φλεγμονές, τις αλλεργίες και το άσθμα ενώ παράλληλα μειώνει και την παραγωγή της ορμόνης που είναι συνδεδεμένη με το άγχος. Αφεθείτε λοιπόν στα έμπειρα χέρια ενός ειδικού και ωφελήστε την υγεία σας με έναν από τους λιγότερο κοπιαστικούς τρόπους που θα συναντήσετε ποτέ.

Διωξτε τους μαυρους κυκλους απο τα ματια σας

Για να δείχνετε φρέσκες στο λεπτό!
Γιόρταζε η κολλητή σας, το τραβήξατε λίγο παραπάνω, ήπιατε και τα ποτάκια σας και μόλις ξυπνήσατε για εργασία και χαρά οι μαύροι σας κύκλοι είχαν καλύψει σχεδόν όλο σας το πρόσωπο; Μην πανικοβάλλεστε,υπάρχουν γρήγορες και εύκολες λύσεις για να επανέλθει η φρεσκάδα στο πρόσωπό σας και κυρίως να μη γίνετε ρεζίλι στη δουλειά!
Βρέξτε ένα κομμάτι βαμβάκι σε κρύο νερό ή τσάι και τοποθετείστε τα επιθέματα στα μάτια για 10 περίπου λεπτά. Το τσάι περιέχει ποσότητα καφείνης που βοηθά στην απομάκρυνση των κατακρατηθέντων υγρών τα οποία και συσσωρεύονται στην περιοχή του ματιού.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μία ειδική μάσκα ματιών, που ξεκουράζει και αποσυμφορεί την περιοχή. Εναλλακτικά, ένα προιόν με εκχύλισμα χαμομηλιού ή αγγουριού που έχει ανάλογη δράση.

http://www.queen.gr

Η τεχνη των ηλιθιων


Με αφορμή το θεατρικό έργο “Αθανάσιος Διάκος: Η επιστροφή” της συγγραφέως; ηθοποιού; σκηνοθέτιδας; Λένας Κιτσοπούλου θέλω να θέσω ορισμένα ερωτήματα: 


1. Ο αρρωστημένος ψυχικός κόσμος του καθενός είναι τέχνη; 

2. Η άκρως αντιαισθητική προβολή ορισμένων ιδεών συνιστά τέχνη; 

3. Οι βλακώδεις απόψεις κάποιον ανεγκέφαλων που εκθέτονται και χοντροειδέστατα μπορούν να θεωρηθούν τέχνη; 

4. Η προσβολή εθνικών ηρώων από κάθε τυχάρπαστο καρακατσουλιό είναι τέχνη; και 

5. Ο ηλίθιος τελικά μπορεί να κάνει τέχνη; 

Πριν μερικά χρόνια θυμάμαι ένας τύπος είχε σταυρώσει ένα αρνί και θεωρούσε ότι έκανε τέχνη. 

Τελικά το σουβλάκωμα των βατράχων που έκανα στο χωριό μου όταν ήμουνα μικρός ήτανε τέχνη, κι’ εγώ το αντιλαμβάνομαι τώρα! 

Απαιτώ άμεσα επιδότηση από το υπουργείο Πολιτισμού προκειμένου να καρφώσω μερικούς βατράχους και να τους εκθέσω στο κοινό! Κάνω τέχνη! 

Ο μπομπιρας



DARK SHADOWS

Το 1752, ο Τζόσουα και η Ναόμι Κόλινς, μαζί με τον γιο τους Μπαρνάμπας, αποφασίζουν να μετοικίσουν, από το Λίβερπουλ της Αγγλίας, στην Αμερική. Ακόμα κι ένας ωκεανός, όμως, δεν είναι αρκετός, για να δραπετεύσουν από την κατάρα που καταδιώκει την οικογένεια τους.


Δυο δεκαετίες μετά, ο Μπαρνάμπας (Τζόνι Ντεπ) έχει τον κόσμο στα πόδια του… ή τουλάχιστον την πόλη του Κόλινσπορτ, στο Μέιν. Άρχοντας της έπαυλης των Κόλινγουντ, ο Μπαρνάμπας είναι πλούσιος, πανίσχυρος και ένας ακαταμάχητος πλέιμποϊ… μέχρι που κάνει το μεγάλο λάθος να ραγίσει την καρδιά της Αντζελίκ Μπουσάρ (Έύα Γκριν). Μάγισσα, με κάθε σημασία της λέξης, η Αντζελίκ τον καταδικάζει σε μια μοίρα χειρότερη από τον θάνατο: τον μεταμορφώνει σε βρικόλακα και μετά τον θάβει ζωντανό.

Δυο αιώνες μετά,ο Μπαρνάμπας ελευθερώνεται κατά λάθος από τον τάφο του, και βγαίνει στο 1972, έναν κόσμο πολύ διαφορετικό από τον δικό του. Επιστρέφει στην Έπαυλη των Κόλινγουντ, μόνο για να ανακαλύψει ότι η περιουσία του είναι κατεστραμμένη. Τα δυσλειτουργικά απομεινάρια των Κόλινς, δεν έχουν πολύ καλύτερη τύχη, καθώς ο καθένας του έχει τα δικά του σκοτεινά μυστικά.

Η μητριαρχική φιγούρα των Κόλινς, η Ελίζαμπεθ Κόλινς Στόνταρντ (Μισέλ Φάιφερ) έχει καλέσει την ψυχίατρο, Δρ. Τζούλια Χόφμαν (Έλενα Μπόμαν Κάρτερ), για να βοηθήσει με τα προβλήματα της οικογένειας της. Στην έπαυλη μένουν, επίσης, ο αδερφός της Ελίζαμπεθ, Ρότζερ Κόλινς (Τζόνι Λι Μίλερ), η θρησκευόμενη έφηβη κόρη της, Κάρολιν Στόνταρντ (Κλόι Μόρετζ) και ο δεκάχρονος γιος του Ρότζερ, Ντέιβιντ Κόλινς (Γκιούλιβερ ΜακΓκράθ).


Ηθοποιοί: ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ, ΜΙΣΕΛ ΦΑΙΦΕΡ, ΕΥΑ ΓΚΡΙΝ , ΕΛΕΝΑ ΜΠΟΝΑΜ ΚΑΡΤΕΡ, ΤΖΑΚΙ ΕΡΛ ΧΕΙΛΙ, ΓΚΙΟΥΛΙΒΕΡ ΜΑΚ ΓΚΡΑΘ , ΚΛΟΕ ΜΟΡΕΤΖ

Σκηνοθεσία: ΤΙΜ ΜΠΑΡΤΟΝ
Σενάριο: ΣΕΘ ΓΚΡΑΧΑΜ ΣΜΙΘ, ΤΖΟΝ ΟΓΚΟΣΤ
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012
Χρονολογία παραγωγής: 2012
Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ
IMDB Link: www.imdb.com/title/tt1077368/


Ραγδαιες εξελιξεις στο ΠΑΣΟΚ


Περισσότερο μνημόσυνο και λιγότερο γενέθλια, θυμίζει η σημερινή επέτειος των 38 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.



Η εκλογική καθίζηση, η συρρίκνωση της κοινωνικής βάσης του ΠΑΣΟΚ και οι δυσοίωνες προοπτικές για την πορεία του, προετοιμάζουν το έδαφος για ραγδαίες εξελίξεις που θα επηρεάσουν ολόκληρο το πολιτικό σκηνικό αλλά και την τριμερή κυβέρνηση συνεργασίας.
Ο κ.Ε.Βενιζέλος βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση. Τα περιθώρια πρωτοβουλιών για την ανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ είναι περιορισμένα ενώ δεν τον ευνοεί και η πολιτική συγκυρία. Οι λεγόμενοι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ είτε έχουν επιλέξει την αποστασιοποίηση, όπως η κ.Διαμαντοπούλου, είτε έχουν εχθρικές διαθέσεις απέναντί του, όπως ο κ. Μ.Χρυσοχοίδης, είτε κινούνται αυτόνομα, όπως ο κ.Α.Λοβέρδος.
Ακόμα και ο κ.Σκανδαλίδης, που θεωρείτο, ο Επιτελάρχης του κ.Βενιζέλου και τον στήριξε για να εκλεγεί Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έχει διαφοροποιηθεί από την στρατηγική και τις πολιτικές επιλογές του κ.Βενιζέλου.
Η διαφοροποίηση αυτή του κ.Σκανδαλίδη έχει μεγάλη σημασία γιατί επενδύεται με ιδεολογικά και πολιτικά χαρακτηριστικά. Ο πρώην υπουργός δεν είναι τυχαίο πρόσωπο μέσα στο ΠΑΣΟΚ, έχει επιδείξει μεγάλη προσαρμοστικότητα και αντοχή σε όλες τις κρίσιμες περιόδους στην ιστορία του Κινήματος.
Κατόρθωσε και έγινε στενός συνεργάτης και λογογράφος του Ανδρέα Παπανδρέου, ισορρόπησε υποδειγματικά και κατάφερε να αναδειχθεί σε αποφασιστικό και ρυθμιστικό παράγοντα των εξελίξεων για την μετάβαση στην εποχή Σημίτη ενώ κατάφερε να διασωθεί και από τον Αρμαγεδώνα της λαικής ψήφου, που σάρωσε κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και τα έθεσε εκτός πολιτικής και Κοινοβουλίου.
Ο κ.Σκανδαλίδης έχει διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα των 11.5 δις αφού θεωρεί ότι παραβιάζουν το πλαίσιο της κυβερνητικής συνεργασίας των τριών κομμάτων. Θεωρεί ότι οι πολίτες και η κοινωνία δεν έχουν άλλες αντοχές και η περαιτέρω φτωχοποίηση οδηγεί στη ριζοσπαστικοποίηση του εκλογικού σώματος και στην εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ από τον πολιτικό χάρτη.
Τις απόψεις του κ.Σκανδαλίδη συμμερίζονται πάνω από 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ,αρκετοί εκ των οποίων είναι αποφασισμένοι να καταψηφίσουν τα μέτρα.
Κοντά σε αυτή την άποψη βρίσκεται και ο κ.Κώστας Λαλιώτης, παρά το γεγονός ότι αποφεύγει τις δημόσιες παρεμβάσεις.
Ο κ.Λαλιώτης είναι θιασώτης της στροφής του ΠΑΣΟΚ προς τα αριστερά. Δεν είναι τυχαίο ότι, μέχρι σήμερα, δεν έχει καταγραφεί καμία επικριτική δήλωση ή τοποθέτηση του κ Λαλιώτη εναντίον του Σύριζα ή του Αλέξη Τσίπρα.
Ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πιστεύει ότι το πάλαι ποτέ κραταιό Κίνημα πρέπει να αλλάξει το ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται τα τελευταία χρόνια. Οι πολίτες έχουν ταυτίσει το ΠΑΣΟΚ με το μνημόνιο, με την έλευση του ΔΝΤστην Ελλάδα, με τα σκληρά και αντικοινωνικά μέτρα της τελευταίας τριετίας που άλλαξαν τις συνθήκες ζωής των πολιτών και έριξαν δραματικά το βιοτικό τους επίπεδο.
Ο κ.Λαλιώτης παρατηρεί ότι η εκλογική βάση που απέμεινε στο ΠΑΣΟΚ, το 12,28 τοις εκατό που συγκέντρωσε στις εκλογές του Ιουνίου, είναι μία γερασμένη ηλικιακά βάση. Για βιολογικούς λόγους αυτή η βάση θα συρρικνώνεται ακόμα περισσότερο από εδώ και πέρα ενώ αν περάσουν μέτρα οριζόντιων περικοπών σε συντάξεις και κατάργηση δώρων και επιδομάτων, οι άνθρωποι αυτοί θα γυρίσουν,οριστικά, την πλάτη στο ΠΑΣΟΚ.
Επιπλέον το ΠΑΣΟΚ, μέσα στο ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο του Μνημονίου, διέρρηξε τις σχέσεις του με τους παραδοσιακούς κοινωνικούς του συμμάχους οι οποίοι στράφηκαν προς το Σύριζα. Ο κ.Λαλιώτης θεωρεί ότι η συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ σε μία κυβέρνηση που εφαρμόζει μνημονιακές πολιτικές οδηγεί σε μονοψήφια ποσοστά και σε πολιτική εξαφάνιση.
Εκτιμά ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποκαταστήσει την πολιτική και ιδεολογική του φυσιογνωμία,να στραφεί προς τα Αριστερά. Και έχει σημασία ότι τη στροφή προς τα Αριστερά, ο κ.Λαλιώτης δεν την περιορίζει μόνο στην προσέγγιση με τη ΔΗ.ΜΑΡ του κ.Κουβέλη, για την οποία οι προβλέψεις του δεν είναι καθόλου αισιόδοξες.
Όλα αυτά αποτελούν μία από τις πολλές πτυχές των ραγδαίων εξελίξεων που πρόκειται να ακολουθήσουν στο ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει και ο κ.Λοβέρδος που έχει επιλέξει τη δική του αυτόνομη πορεία και θα περιμένει το τέλος του χρόνου για να ξεδιπλώσει τις πολιτικές του κινήσεις και πρωτοβουλίες. Στον αντίποδα όσων εισηγούνται την αριστερή στροφή και προσανατολίζονται στην καταψήφιση των μέτρων, ο κ.Λοβέρδος θα ψηφίσει το πακέτο των μέτρων αφού θεωρεί μονόδρομο τη επιβίωση της χώρας και τη συμμετοχή της στην Ευρωζώνη. Πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να συμμετέχει στην κυβέρνηση, με κορυφαία του στελέχη, και να επιβάλλει τη δική του μεταρρυθμιστική ατζέντα στο κυβερνητικό πρόγραμμα. Διαφωνεί απόλυτα με τη στρατηγική και τις επιλογές του κ.Βενιζέλου με τον οποίο τον χωρίζει πλέον μεγάλο χάσμα που είναι δύσκολο να γεφυρωθεί.
Κοντά στις απόψεις Λοβέρδου έχει έρθει ο κ.Φλωρίδης ενώ θεωρείται ότι τελικά θα έχει τη στήριξη 4-5 βουλευτών,από τη σημερινή Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, όπως έχει τη στήριξη της κ.Α.Διαμαντοπούλου και των κ.κ Ραγκούση και Μόσιαλου.
Από την πλευρά του ο κ.Βενιζέλος διαβλέπει τον κίνδυνο αποσταθεροποίησης και αμφισβήτησής του από όλες αυτές τις κινήσεις. Γνωρίζει ότι αν το ΠΑΣΟΚ συρθεί σε κριτικές και επικριτικές απόψεις για το μνημόνιο και τα μέτρα, ο επόμενος στόχος θα είναι ο ίδιος αφού υπήρξε Υπουργός Οικονομικών και εκφραστής των πολιτικών αυτών.
Γνωρίζει επίσης ότι μία νέα πολιτική κίνηση,υπό τον Α.Λοβέρδο, θα ενεργοποιήσει και άλλες φυγόκεντρες τάσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.
Το πρόβλημα του κ.Βενιζέλου είναι ότι δε τον ευνοούν οι κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες αλλά και η συγκυρία.
Και οι ραγδαίες εξελίξεις που κυοφορούνται στο ΠΑΣΟΚ μετατρέπονται ίσως και στο μεγαλύτερο πρόβλημα του Α.Σαμαρά που επιθυμεί κυβερνητική σταθερότητα και κυβέρνηση που θα παραμείνει στην εξουσία, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2014.

Αυτη ειναι η σεξι αισθητικος που ξεμοναχιασε ο γυμνος πριγκιπας Χαρι [φωτο]


Η 32χρονη Κάρι Ράιχαρτ από το Σαν Ντιέγκο είναι η πρώτη γυναίκα από την περιβόητη νύχτα οργιών του πρίγκιπα Χάρι στο Λας Βέγκας που βγήκε να μιλήσει για το τι πραγματικά συνέβη πίσω από τις κλειστές πόρτες της σουίτας. Αφού πρώτα φρόντισε να δημοσιεύσει μια σειρά σέξι φωτό της.


Διακοπές με τις φίλες της στο Λας Βέγκας έκανε η Βρετανικής καταγωγής αισθητικός όταν ένα μέλος της συνοδειάς του πρίγκιπα την διάλεξε προσωπικά για να ανέβει στην VIP σουίτα του.


«Εννοείται πως δεν θα έχανα την ευκαιριά να παρτάρω με τον πρίγκιπα. Όταν ανέβηκα στην σουίτα ο Χάρι ήταν ήδη γυμνός και έπαιζε μπιλιάρδο. Με πήρε από το χέρι, με πήγε στην κρεβατοκάμαρα και μου συστήθηκε. Έβγαλα το φορεμά μου, μένοντας με το μπικίνι που φόραγα από κάτω, μιλήσαμε για λίγο για την καταγωγή μου από την Βρετανία και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Πρέπει να φιλιόμαστε για 15-20 λεπτά. Όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν οι διάφοροι καλεσμένοι που μπαινόβγαιναν στο δωμάτιο».



Αυτό δήλωσε η Κάρι Ράιχαρτ στο People, προσθέτοντας πως τα φιλιά που αντάλλαξαν ήταν διασκεδαστικά και όχι ρομαντικής φύσης και πως το πάρτι -παρόλοι που πολλοί ήταν γυμνοί- δεν εξελίχθηκε σε όργιο.


Όσον αφορά την συμπεριφορά του πρίγκιπα, είχε να πει τα καλύτερα. Συγκεκριμένα πως ο Χάρι ήταν «Ένας τζέντλεμαν. Και αυτό παρόλο που ήταν εντελώς λιώμα».



καταργηση του πενθημερου ζηταει η τροικα


Μειώσεις-σοκ στις αποζημιώσεις – Να αυξηθούν στις 6 οι ημέρες εργασίας


Ένα e-mail που φέρεται να απέστειλε την Παρασκευή στα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας η τρόικα, βάζει «φωτιά» στις εργασιακές σχέσεις.
Με γνώμονα το... καλό της Ελλάδας και την... περίφημη αύξηση της ανταγωνιστικότητας στην χώρα ζητά επί της ουσίας την κατάργηση του πενθήμερου με θεσμοθέτηση πιο ευέλικτων όρων εργασίας.
Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ημερησία», στην λογική της μεγαλύτερης ευελιξίας στον χρόνο εργασίας, ζητείται η κατάργηση του πενθήμερου με αύξηση των ημερών εργασίας στις 6, με ελάχιστο χρόνο ανάπαυσης τις 11 ώρες την ημέρα καικατάργηση των περιορισμών που υπάρχουν στην εναλλαγή μεταξύ πρωινής και απογευματινής βάρδιας.
Παράλληλα πέφτει και πάλι στο τραπέζι επιπλέον μείωση των αποζημιώσεων που παίρνουν οι εργαζόμενοι.
Σχεδιάζεται να μειωθεί κατά πολύ ο χρόνος προειδοποίησης προς τον εργαζόμενο και να μπορούν οι επιχειρήσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να τον απολύουν με το 50% της αποζημίωσης.
newsbomb.gr

Δειτε την Ελενα Ραπτη με μαγιο που.. αναστατωνει!



Όλοι είδαμε τις «καυτές» βουτιές της Εύα Καΐλή στην Μύκονο!


Και όλοι την θαυμάσαμε!

Μόνο που ακόμα μια Θεσσαλονικιά, μπήκε γερά στο παιχνίδι!

Ποια;

Από τις παραλίες της Χαλκιδικής, η βουλευτής της ΝΔ, Ε. Ράπτη, σεαπολαυστικές πόζες με… κίτρινο bikini, θέλει σύμφωνα με το parapolitika.gr, να πάρει την ρεβάνς από την πρώην βουλευτή τουΠΑΣΟΚ.

Υ.Γ. Ωραίος συναγωνισμός!




http://www.aniwthoi.net

Oι Πρωθυπουργοι δεν πεφτουν μονο απο ποδηλατα...Δειτε την τουμπα του Ερντογαν...


Aν νομίζετε ότι μόνο ο Γιώργος πέφτει από το ποδήλατο ή μόνο ο Καραμανλής σπάει το πόδι του στο ποδόσφαιρο και έχουμε τους πιο γκαφατζήδες ηγέτες γελιέστε...
Ο "γείτονας", Ερντογάν κατάφερε κι αυτός κάτι μεγαλειώδες...

Δείτε το βίντεο...


http://pikri-sokolata.blogspot.gr

"Επιασα την μανα μου γυμνη στο κρεβατι με τον..."



Ο 48χρονος πλέον Σλας (πάλαι ποτέ κιθαρίστας των Guns'n' Roses) δεν φημίζεται για την καλή του μνήμη. Ίσως για αυτό του πήρε τόσα χρόνια να θυμηθεί το ότι βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας στο κέρατο που έριχνε η μητέρα του στον ζωγράφο πατέρα του με τον πελάτη της Ντέιβιντ Μπάουι.


«Η μητέρα μου (σ.σ. Όλα Χάντσον, διάσημη σχεδιάστρια κοστουμιών στα 70s) είχε μόλις κλείσει ως πελάτη τον Μπάουι. Κάποια στιγμή προφανώς το πράγμα εξελίχθηκε σε κάτι άλλο, γιατί άρχισα να τον βλέπω να είναι συνέχεια μέσα στο σπίτι μας. Μάλιστα θυμάμαι μια φορά που μπήκα στην κρεβατοκάμαρα των γονιών μου και τους βρήκα εντελώς γυμνούς.Συνέβαιναν διάφορα πράγματα πάνω στο κρεβάτι που εγώ, που τότε ήμουν μόλις 8 ετών, δεν μπορούσα να καταλάβω τι σημαίνουν.Τώρα φυσικά καταλαβαίνω ακριβώς τι έκαναν».

Αυτό δήλωσε ο Σλας στα πλαίσια της ραδιοφωνικής συνέντευξης που έδωσε στο Αυστραλέζικο ραδιοφωνικό σταθμό Triple M. Προσθέτοντας πως «Ο Ντέιβιντ ήταν πολύ κουλ τύπος. Τον είχα συμπαθήσει αμέσως».


Νικος Βουρλιωτης: «Ειμαι ΚΚΕ, για αυτο με χτυπουν»




Eν μέσω... πολιτική θύελλας φαίνεται πως βρίσκεται ο Νίκος Βουρλιώτης, ο οποίος με αφορμή τα όσα συνέβησαν εξαιτίας της εμφάνισης των Goin Through στο φεστιβάλ της ΚΝΕ, εκφράζει την αποδοκιμασία του προς την κυβέρνηση και την «ανύπαρκτη αντιπολίτευση» που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» ο γνωστός ράπερ τονίζει ότι είναι κομμουνιστής και ψηφοφόρος του ΚΚΕ εδώ και 20 χρόνια ενώ σε ότι αφορά την εμφάνιση του συγκροτήματός του, λέει πως «το ΚΚΕ μας έκανε πρόταση να παίξουμε στο Φεστιβάλ και είπαμε ''μετά χαράς''. Θέλουμε και μπορούμε, αλλά μας τιμά και το γεγονός. Τόσο απλά».

Ο NiVo μίλησε φυσικά και για την πολιτική διαμάχη που ξέσπασε, λέγοντας πως «ξέρουν ότι είμαι ενταγμένος στο ΚΚΕ και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που δεχθήκαμε αυτή την επίθεση».

Παράλληλα ο κ. Βουρλιώτης σημείωσε ότι δεν εμπιστεύεται καθόλου την κυβέρνηση και πως το έργο της αντιπολίτευσης είναι ανύπαρκτο.

«Δεν με εκφράζει καθόλου η κυβερνητική πολιτική, ούτε αυτό το παρεάκι που έχει αναλάβει να διεπεραιώσει πράγματα που θεωρώ πως είναι ήδη συμφωνημένα. Δεν με πείθει ούτε η αντιπολίτευση. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση», ανέφερε χαρακτηριστικά.


http://www.iefimerida.gr

σοκαριστικες εικονες: νεκροι κυκλοφορουν αναμεσα στους ζωντανους


Για τον λεγόμενο δυτικό κόσμο οι εικόνες νεκρών που σηκώνονται από τους τάφους τους και κυκλοφορούν ανάμεσα στους ζωντανούς είναι το λιγότερο... ανατριχιαστικές και μοιάζουν βγαλμένες από ταινία τρόμου.

Για τους κατοίκους ενός μικρού χωριού στην Ινδονησία όμως, αυτό το περίεργο έθιμο είναι ένας τρόπος να τιμήσουν τους νεκρούς συγγενείς τους και μάλιστα το εφαρμόζουν κάθε 3 χρόνια!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το τουλάχιστον μακάβριο τελετουργικό αποκαλείται Ma'nene και εφαρμόζεται στην περιοχή Toraja της Ινδονησίας.
Κάθε τρία χρόνια, οι κάτοικοι ξεθάβουν τους νεκρούς συγγενείς τους και τους φοράνε καινούργια, καθαρά ρούχα. Στη συνέχεια τους περιφέρουν στο χωριό σαν... ζόμπι.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι ντόπιοι θεωρούν ότι οι νεκροί βρίσκονται ακόμα μαζί τους ακόμα και μετά από εκατοντάδες χρόνια.

Oταν ο Σιμος Κεδικογλου υπηρετουσε την στρατιωτικη του θητεια στο παγωμενο και αφιλοξενο... Παρισι!


Μίλησαν όλοι και μίλησε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ.Κεδίκογλου για τους "ένστολους", τους "μάχιμους" κλπ αναφερόμενος στην "κλιμάκωση" βάσει της οποίας θα περικοπούν κι άλλο τα φιλοδωρήματα που κατ'ευφημισμόν χαρακτηριζονται ως "αποδοχές". Και τι είπε;



«Δεν υπάρχουν μάχιμοι και μη μάχιμοι ένστολοι. Πιστεύω ότι σχεδόν όλοι οι ένστολοι, όποιος φέρει όπλο είναι μάχιμος. Βέβαια, ναι μεν είναι όλοι μάχιμοι, αλλά υπάρχουν και μονάδες, ομάδες ιδιαίτερης διακινδύνευσης, υπάρχει μία κλιμάκωση. Αλλά όλοι οι ένστολοι είναι μάχιμοι» σημείωσε μιλώντας στον Flash.
Μάλιστα! "Μονάδες, ομάδες ιδιαίτερης διακινδύνευσης"! Μην του βάζετε δύσκολα του ανθρώπου. Ξέρετε που υπηρέτησε την θητεία του; Στο Πεντάγωνο; Έ, όχι δά! Εκεί υπηρετούν οι απλοί "τσάτσοι". Τα σούπερ "βύσματα" κάνουν την θητεία τους στις πρεσβείες μας στο εξωτερικό. Όπως εν προκειμένω ο Σίμος. Που κουράστηκε κάθε μέρα να τρώει ζεστά κρουασάν (αν είναι πολύ ζεστά κάνουν κακό στο στομάχι) και να πίνει γαλλικό καφέ, εκεί στο γεμάτο από υγρασία και πειρασμούς, Παρίσι.
Ξέρεις τι είναι να υπηρετείς την θητεία σου στην ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι; Κατ'αρχήν κάθε μέρα πρέπει να φτιάχνεις πρόγραμμα για το που θα πας το βράδυ. Μετά, πρέπει να ξοδεύεις πολλά λεφτά. Γιατί το Παρίσι είναι πανάκριβο.
Έπειτα κάνεις πορείες με πανάκριβα σκαρπίνια, που "βλέπεις τον Χριστό φαντάρο": Πάνω-κάτω στη λεωφόρο των Ηλυσίων (Avenue des Champs-Élysées) και τον πύργο του Άϊφελ, μέσα στην παγωνιά της παρισινής νύχτας και μετά να περιμένεις στην ουρά στο Buddha Bar για να σου επιτρέψει ο μαύρος πορτιέρης να εισέλθεις στο "ναό". Αφήστε, χάλια μαύρα.
Γι αυτό σας λέμε: Έχει ταλαιπωρηθεί ο άνθρωπος από το στρατιωτικό του. Μην του ξαναφέρνετε άσχημες μνήμες στο μυαλό με "ένστολους" και "μάχιμους" και άλλα τέτοια "άγρια" πράγματα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger