Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Χωρις συντροφο το 69% των Ελληνιδων!

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012


Έξι στις δέκα Ελληνίδες αναζητούν το άλλο τους μισό και στρέφονται στη «λύση» της αυτοϊκανοποίησης όπως έδειξε έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας. Σύμφωνα με την έρευνα το 69% των γυναικών και....

μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή. Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό αγγίζει το... 75%! Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια. Περίπου μια στις τρεις γυναίκες (30%) παραδέχεται ότι δεν είναι μονογαμική, ενώ περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.



Ν. Ραλλη: Αυτος ειναι ο... ανθρωπος που την "εβγαλε" εξω απο το dancing! (βιντεο)


Και αυτό που λέει μπορεί να μοιάζει με αστείο, ωστόσο έχει και μια δόση αλήθειας, αφού όπως θα την ακούσετε να λέει παρακάτω, ακόμη και για την κόντρα της με τη Μελέτη το "Θέμα" και η συνέντευξη που έδωσε εκεί "ευθύνεται"...



markos.tv

Αυτη ειναι η πιο δυνατη μπυρα στον πλανητη


Δεν συνίσταται παρά μόνο για «σοβαρούς πότες» και πραγματικούς λάτρεις του ζύθου, καθώς περιλαμβάνει 65% αλκοόλ σε ένα μπουκαλάκι μόλις 330ml, ενώ η παραγωγός εταιρεία διαβεβαιώνει ότι πρόκειται για πραγματική και απολαυστική μπύρα.
Το όνομα αυτής Αρμαγεδδών, τίτλος μάλλον προφητικός, καθώς σίγουρα όποιος τη δοκιμάσει σε... σεβαστή ποσότητα αναμένεται να χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.
Παράγεται, που αλλού, στη Σκωτία, κάτι που μάλλον δε βοηθάει τους κατοίκους της χώρα να αποκηρύξουν τον χαρακτηρισμό «μπεκροκανάτες».
Η μπύρα συνήθως έχει βαθμούς αλκοόλ που ξεκινούν από το 3% και φθάνουν βαριά μέχρι το 10%, ενώ η εν λόγω μπύρα είναι παράνομη στις ΗΠΑ και δεν εισάγεται, κάτι που μάλλον ισχύει και για πολλές άλλες χώρες που έχουν συγκεκριμένη νομοθεσία για τους βαθμούς αλκοόλ.



http://www.iefimerida.gr


ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Αποκαλυπτει οτι ειχε σχεση με γυναικα


Ότι είναι ανήσυχο πνεύμα το γνωρίζαμε.
Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι η όμορφη ηθοποιός διατηρούσε ερωτική σχέση με μια γυναίκα!
Αναφερόμαστε στην Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) που σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για την τελευταία της μεγάλη σχέση, με την dj Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson), πριν τρία χρόνια.
"Είχα το θάρρος να βγω και να πω στον κόσμο ότι μου αρέσει ένα κορίτσι. Αλλά αυτό την έβαλε σε μια θέση όπου δεχόταν επιθέσεις καθημερινά. Κάτι που δεν ήταν δίκαιο. Το αποτέλεσμα ήταν εγώ να βρεθώ με την καρδιά μου σπασμένη. Όλο αυτό συνέβη τρία χρόνια πριν. Η Σαμάνθα ήταν η τελευταία μου σοβαρή σχέση", δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό "US Weekly" που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.
Όσο για το αν έχουν κρατήσει επαφές μετά το χωρισμό είπε: "Πλέον είμαστε δυο καλές φίλες. Έτσι όπως ξεκίνησε το όλο πράγμα και έτσι όπως ήταν μάλλον γραμμένο να καταλήξει. Γιατί η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να αγαπήσω τον εαυτό μου πριν αγαπήσω κάποιον άλλο. Και την εποχή εκείνη περνούσα πολλά".
Εκτός των άλλων μίλησε και για τα επαγγελματικά της λέγοντας: "Είμαι ευτυχισμένη. Μόλις γύρισα τρεις ταινίες στην σειρά, τα "Scary Movie 5", "Liz and Dick", "The Canyons" και δεν είμαι καν κουρασμένη".



http://www.radar.gr

Μπορει η Ηβη Αδαμου να μην επιβεβαιωνει τη σχεση τους, αλλα το ζευγαρι ποζαρε μαζι σαν... φιλοι



H φήμη πως η Ήβη Αδάμου και η "ψυχή" των Stavento Μιχάλης Κουϊνέλης είναι ζευγάρι δεν είναι καινούρια. Κανένας από τους δυο τους δεν επιβεβαίωσε ποτέ τη σχέση τους. Ούτε και σε αυτούς που τους είδαν το καλοκαίρι να περπατούν χέρι-χέρι στη Θάσο. 
Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη συνεργασία τους στο τραγούδι "Σαν έρθει η μέρα" και λίγο καιρό μετά, ξεκίνησαν να ακούγονται οι πρώτοι ψίθυροι που αφορούσαν το δεσμό τους.

Ακόμα κι αν δεν το παραδέχονται είναι ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Άλλωστε μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Και η βραδινή τους έξοδο στο Κέντρο Αθηνών, δείχνει ότι οι δυο τους περνούν πάντα καλά όταν είναι μαζί..


Αυτοι ειναι οι Ελληνες επωνυμοι… πρωταθλητες του σεξ!


Τελικά ο «Greek lover» δεν είναι μύθος κι ας λένε οι έρευνες πως ο μέσος Έλληνας κοιμάται με τουλάχιστον 30 διαφορετικές γυναίκες.
Aυτοί είναι οι επώνυμοι που καυχήθηκαν δημοσίως για τις επιδόσεις τους στο σεξ, για να δεις πως ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι το κερασάκι στην τούρτα, σύμφωνα με το Star.gr
Ξεκινάμε από τον ουκ έστι αριθμός Γιάννη Σπαλιάρα. Αριθμό γυναικών δεν δήλωσε το μοντέλο – ηθοποιός, ωστόσο, ανέφερε: «κανονικά θα έπρεπε να έχω κορεστεί με τον αριθμό που έχω συμπληρώσει»!
O Λευτέρης Πανταζής, δήλωσε ότι έχει κοιμηθεί με 200 γυναίκες. Λίγο αργότερα, πάντως, ανασκεύασε και παραδέχθηκε ότι μας κορόιδεψε: «πήρα το κομπιουτεράκι και δεν έβγαιναν οι αριθμοί. Ήταν περισσότερες και νιώθω πολύ ευλογημένος και τυχερός που μέσα από τη δουλειά μου, αλλά και λόγω της καλοσύνης μου, του ότι ήμουν τσαχπίνης, με τα τσακίρικά μου μάτια, έχω περάσει καλά στη ζωή μου. Ευχαριστώ όλες αυτές τις κυρίες!».
Με τους αριθμούς διαφωνεί και ο Δημήτρης Βλάχος, ο οποίος έχει πει: «δεν θέλω να σου πω αριθμό, το θεωρώ μεγάλη μ@λ@κία. Όποτε βλέπω κάποιον να λέει “έκανα σεξ με 200 ή 500 γυναίκες” γελάω. Είναι κουλό! Σιγά ρε φίλε, κι εμένα τι με νοιάζει; Γιατί αν σου πω ότι έχω πάει με 1.000 γυναίκες, θα με πιστέψεις; Πώς θα στο αποδείξω; Αυτό θα μου προσθέσει κάτι; Όχι! Αυτά είναι βλακείες».
Με δυό – τρεις εκατοντάδες έχει πάει και ο Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος τόνισε πως δεν είναι πολύ του αριθμού, αλλά… της ποιότητας.
Η καταγραφή των ρεκόρ θα ήταν ημιτελής χωρίς τον Τόμας Πρωτόπαππα: νούμερο δεν έχει πει ο νεαρός ηθοποιός, αλλά είναι fan του… ομαδικού σεξ, καθώς… μέχρι 5 είναι σχέση!
Τέλος ο βασικός αντίπαλος του Τατσόπουλου, ο Γιώργος Χειμωνέτος!
«Υπολόγισε είκοσι πέντε χρόνια επί έναν Α αριθμό γυναικών τον χρόνο. Νομίζω ότι είναι πολλές. Δεν τις καταγράφω, ούτε με απασχόλησε ποτέ το νούμερο», δήλωσε ο ποδηλάτης, ο οποίος σε άλλη συνέντευξη ανέβασε τον πήχη στις… 1.500!
star.gr

«Θριλερ» με Ελληνα ηθοποιο στην Τουρκια



Ο δημοφιλής ηθοποιός, πολυβραβευμένος σκηνοθέτης και γνωστός από τις πολλαπλές εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές σειρές είναι μπλεγμένος σε υπόθεση 
δολοφονίας ενός αμερικανού.

Σήμερα βρίσκεται στη Κωνσταντινούπολη και όπως όλα δείχνουν, δεν προβλέπεται να επιστρέψει στην Ελλάδα σύντομα.

Ο λόγος για τον Σωκράτη Αλαφούζο, που υποδύεται τον αστυνομικό εποχής, για τις ανάγκες της κινηματογραφικής ταινίας «Two Faces of January» βασισμένη στο μυθιστόρημα της Patricia Highsmith.

Η ταινία θα κοστίσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ μέχρι την ολοκλήρωσή της, είναι θρίλερ και αναμένεται να προβληθεί το 2013 στους κινηματογράφους. Στο cast περιλαμβάνονται πολύ διάσημοι ηθοποιοί όπως οι Viggo Mortensen, Kirsten Dunst και Oscar Isaac.

Ο έλληνας ηθοποιός, βρίσκεται αυτό το διάστημα στη Τουρκία για τα γυρίσματα του που είναι μεν πολύωρα, αλλά η παραγωγή έχει φροντίσει για όλους τους ηθοποιούς να παρέχει όλες τις ανέσεις.



ΤΡΑΓΩΔΙΑ Πατερας, μητερα, γιος πνιγηκαν για να σωσουν τον σκυλο τους!


Η οικογένεια Κουλιάν δε φανταζόταν ποτέ ότι η βόλτα δίπλα στη θάλασσα θα κατέληγε σε τραγωδία. Όμως για την 57χρονη Μαίρυ Ελένα Σκότ, τον 54χρονο Χάουαρντ Κουλιάν και τον 16χρονο γιος τους Γκρέγκορι Τζέιμς Κουλιάν το παιχνίδι με τον αγαπημένο τους σκύλο στην παραλία ήταν το τελευταίο.
Ο Γκρέγκορι πέταξε λίγο πιο μακριά ένα ξύλο που έτρεχε για να πιάσει ο πιστός σκύλος της οικογένειας, το οποίο έπεσε μέσα στη θάλασσα. Το κατοικίδιο βούτηξε χαρούμενο να το φέρει πίσω στον έφηβο όμως τα κύματα ύψους τριών μέτρων το παρέσυραν. Βλέποντας τη σκηνή ο 16χρονος έπεσε κι αυτός στα ορμητικά νερά για να σώσει τον σκύλο του, φωνάζοντας τον πατέρα του να ακολουθήσει.

Ο 54χρονος βούτηξε με τη σειρά του να βοηθήσει και παρότι ο νεαρός κατάφερε να βγει σώος στην ακτή, μη βλέποντας τον πατέρα του που είχε σκεπαστεί από τα κύματα ξαναμπήκε στη θάλασσα με τη μητέρα του για να τον εντοπίσουν. Στην ακτή είχαν παραμείνει η αδερφή του Γκρέγκορι κι η κοπέλα του οι οποίες ανήμπορες να αντιδράσουν παρακολουθούσαν έντρομες τον αγώνα των τριών μελών της οικογένειας να παλεύουν με τα κύματα. Όταν τελικά κάποιος περαστικός είδε την δραματική σκηνή και κάλεσε τις τοπικές αρχές ήταν ήδη πολύ αργά. Οι διασώστες ανέσυραν τις σορούς των γονιών από τον ωκεανό, ενώ ο 16χρονος αγνοείται αλλά θεωρείται νεκρός από τις αρχές. Ειρωνεία της τραγικής υπόθεσης είναι ότι ο σκύλος κατάφερε και βγήκε σώος μόνος του από τη θάλασσα.

http://www.tuned.gr

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Σκανδαλο παιδεραστιας με θυματα 600 κωφα παιδια οικοτροφειου!


Η συνταρακτική αποκάλυψη σε ένα οικοτροφείο του Μόντρεαλ συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη...  

Από το 1940 ως το 1982, πεντακόσιοι ως εξακόσιοι κωφοί ηλικίας 8 ως 17 ετών φέρονται να έπεσαν θύματα σωματικής ή σεξουαλικής κακοποίησης . Δράστες ήταν 28 μέλη της τοπικής καθολικής κοινότητας και 6 εργαζόμενοι στο οικοτροφείο!


Ο Κάρλο Ταρίνι, εκπρόσωπος της Ενωσης του Κεμπέκ για τα θύματα των ιερωμένων, αναφέρει: "Τουλάχιστον 300 παιδιά έπεσαν θύματα συστηματικής σεξουαλικής παρενόχλησης, γεγονός που καθιστά το σκάνδαλο αυτό το μεγαλύτερο στην ιστορία με θύματα κωφά παιδιά, μεγαλύτερο κι από εκείνο που αποκαλύφθηκε το 2010 και αφορούσε 200 θύματα ενός αμερικανού ιερέα".

"Υπό την αιγίδα της καθολικής Εκκλησίας, το Κεμπέκ ήταν εκείνη την εποχή ο Παράδεισος των παιδεραστών ιερέων!"

Στις 22 Νοεμβρίου, μια συγκλονιστική εκπομπή της καναδικής τηλεόρασης έδωσε τον λόγο σε πρώην τρόφιμους του οικοτροφείου. Το Κέντρο της κωφής κοινότητας του Μόντρεαλ οργάνωσε διαδήλωση μπροστά στο παλιό Ινστιτούτο Κωφαλάλων της πόλης, που μετατρέπεται τώρα σε πολυτελή διαμερίσματα. Το κτίριο αυτό δημιουργεί ζοφερές αναμνήσεις στους κωφούς που στέλνονταν εδώ απ'όλο το Κεμπέκ.

Στόχος των θυμάτων είναι τώρα να κινητοποιήσουν την κοινή γνώμη αναφέρει το ethnos.gr, μετά την προσφυγή που κατέθεσαν την άνοιξη στο Ανώτατο Δικαστήριο. Η διαδικασία όμως είναι πολύ αργή. Ο μέσος όρος των κατηγορουμένων είναι τα 70 χρόνια. Αλλοι ιερείς έχουν πεθάνει, άλλοι εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους.

"Ο χρόνος πιέζει", λέει ο Ζιλ Ριντ, διευθυντής του Κέντρου της κωφάλαλης κοινότητας του Μόντρεαλ, ο οποίος έχει συγκεντρώσει 124 μαρτυρίες και έχει ακούσει ιστορίες φρίκης. "Κτυπούσαν παιδιά με μπαστούνια του μπέιζ μπολ, τα έσπρωχναν στη σκάλα ή τα έδερναν μέσα στην τραπεζαρία επειδή δεν τους άρεσε ένα φαγητό".

Ενας οικότροφος αφηγείται ότι από τα 8 ως τα 12 χρόνια του υφίστατο σεξουαλική παρενόχληση τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα από τρεις ιερείς. Από τα 12 ως τα 14 χρόνια του, ο ρυθμός έγινε καθημερινός. Τα κρούσματα αναγκαστικών σεξουαλικών σχέσεων με δασκάλους και επόπτες ανέρχονται σε πολλές εκατοντάδες.

"Κάθε Παρασκευή βράδυ, τα παιδιά που δεν επέστρεφαν στην οικογένειά τους ήταν στο έλεος των παιδεραστών", λέει ο Ριντ. Και την Κυριακή το βράδυ, τα παιδιά που επέστρεφαν πρώτα υφίσταντο κι εκείνα σεξουαλική παρενόχληση. "Οι ιερείς ήταν εξουσιοδοτημένοι να εκπαιδεύουν τους νεαρούς κωφούς, αλλά εκείνοι εκμεταλλεύονταν την κατάστασή τους και τους κατέστρεφαν ψυχολογικά". Κωφός και ο ίδιος, στάλθηκε στο οικοτροφείο από το 1973 ως το 1971, αλλά γλύτωσε τα χειρότερα γιατί με την πρώτη καταγγελία του επενέβη ο πατέρας του.

Ο Ντανιέλ Κορμιέ, 61 ετών σήμερα, ήταν λιγότερο τυχερός. Αφηγείται σήμερα αυτά που αποσιώπησε όλα τα προηγούμενα χρόνια, καθώς φοβόταν ότι θα τον χαρακτήριζαν συκοφάντη. Αυτό που θέλει είναι να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια και όσοι από τους δράστες είναι ακόμη ζωντανοί να παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη. Όπως λέει, στα οκτώ χρόνια που έμεινε στο οικοτροφείο τη δεκαετία του '60, είδε πολλές σεξουαλικές επιθέσεις. Ενας ιερέας τον κακομεταχειριζόταν σεξουαλικά επί τρεις μήνες, ενώ δεν είχε κλείσει ούτε τα δέκα του χρόνια.

Ο Μαριούς Πακέν, νευροψυχολόγος, κωφός και ο ίδιος από τα 15 του χρόνια, εργάστηκε από το 1993 ως το 2002 στο Ινστιτούτο Ρεμόν-Ντεουάρ, το κέντρο αποκατάστασης που διαδέχθηκε το Ινστιτούτο των κωφών. Κι έχει ακούσει κι αυτός τρομερές ιστορίες. "Οι καταχρήσεις, οι σοδομισμοί, οι πεολειχίες, ήταν στην ημερήσια διάταξη, και κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει".

Αργότερα, στο ίδιο αυτό ινστιτούτο, το τρομερό παρελθόν δεν έπαψε να επανεμφανίζεται. "Κάθε φορά που πέθαινε ένας ιερέας του παλιού οικοτροφείου, η σούπα άρχιζε να βράζει", τονίζει ο Πακέν.

"Στην αίθουσα των συναντήσεων, η οργή ήταν έκδηλη. Συντάσσαμε τον κατάλογο των εγκλημάτων και των θυμάτων του θανόντος". Ολοι ήξεραν όμως πως ό,τι κι αν έκαναν, το ψυχολογικό τους σοκ οι παλιοί οικότροφοι δεν θα το ξεπερνούσαν ποτέ.

Κινδυνεψε να χασει τη ζωη της...απο τα γελια!


Ο κωμικός Τζέιμι Κάλερ σίγουρα δε πίστευε ποτέ ότι τα αστεία του μπορούσαν να είναι τόσο καλά που θα μπορούσαν να κάνουν κάποιο να... πεθάνει στη κυριολεξία από τα γέλια.

Ο Κάλερ έκανε το πρόγραμμά του σε 
ένα κλαμπ στο Οχάιο όταν μια γυναίκα μη μπορώντας να σταματήσει να γελά από τα αστεία του πνίγηκε και χρειάστηκε να επέμβουν οι υπόλοιποι θαμώνες για να την επαναφέρουν.
Η γυναίκα είχε βγει με τη παρέα της για να γιορτάσει τα 40α γενέθλιά της και τα γέλια της βγήκαν ξινά αφού παραλίγο να χάσει τη ζωή της.
Ο κωμικός στη θέα της γυναίκας να πνίγεται παρέμεινε ιδιαίτερα ψύχραιμος λέγοντας αστεία για να ελαφρύνει τη κατάσταση.
Μάλιστα τόνισε ότι η γυναίκα άθελά της του έκανε το καλύτερο κοπλιμέντο για τη δουλειά του λέγοντας στο κοινό πως "δεν είναι κακό αυτό που λέω. Είδατε δεν πέθανε κανείς ευτυχώς".
Τόνισε δε ότι η γυναίκα σίγουρα θα θυμάται τα γενέθλια αυτά και θα έχει μια καλή ιστορία να διηγείται.



http://dinatos.blogspot.gr


Μαρια Ηλιακη: Το sexy πλανο… ο θαυμαστης… το αμορε και η ανθοδεσμη!!


Δεν είναι και λίγο να βλέπεις τη Μαρία Ηλιάκη σε στιγμές κεφιού. Είναι προικισμένο κορίτσι απο τη φύση και ουχί απο κάποιο πλαστικό και δε θέλει και πολύ να γίνει το…πονηρό. Όταν μάλιστα έχει βγεί στην πιάτσα ότι είσαι και λεύτερη τα φλερτ είναι πολλά. Οι σελίδες της σε Facebook αλλά και στο Twitter γεμίζουν καθημερινά απο μηνύματα θαυμασμού και όχι μόνο. Η Μαρία βεβαίως είναι αμέτοχη. Το αποκορύφωμα του «πεσίματος» ήταν απο νεαρό-κατά επτά χρόνια-θαυμαστή της, ο οποίος παρασύρθηκε απο το πλάνο που βλέπετε και για μεγάλο διάστημα πολιορκούσε την παρουσιάστρια.
Το αγοράκι δε μάσησε και έστειλε μέχρι και ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα στον Alpha. Στην ανθοδέσμη ήταν καρφιτσωμένη μια κάρτα ερωτικού περιεχομένου μαζί με το τηλέφωνό του. Πρωτοβουλίες ο πιτσιρικάς. Όχι αστεία. Το σίγουρο είναι πώς η Μαρία γοητεύτηκε…αλλά μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Δεν υπάρχει αμόρε νέο. Δεν υπάρχει επιχειρηματίας που ασχολείται με τον Τουρισμό, Barman ή κάποιος αθλητής. Η Μαρία είναι μόνη και δεν έχει ακόμη διάθεση για έρωτες. Άλλωστε η απώλεια της μαμάς της είναι νωπή και είναι λογικό να θέλει χρόνο.
Πηγη : nassos blog

Enpinyo: Το πιο φρικιαστικο ποτο στο κοσμο!



Το όνομα είναι «Enpinyo» και η συνταγή μία και δυνατή...

φρέσκο αίμα αγελάδας αναμεμειγμένο με αλκοόλ!



Όσο για τη δοσολογία, αυτή δεν έχει καμία σημασία αφού η μεζούρα αρχίζει και σταματάει εκεί που ο καθένας φτάνει στα όριά του.


Οι Μασάι πρώτοι, μια νομαδική φυλή ιθαγενών που ζει στην Κένυα και την Τανζανία, δοκίμασαν το εκκεντρικό αυτό ποτό, το οποίο θεωρείται ως το πλέον δυνατό στον κόσμο. Το αλκοόλ (κατά προτίμηση… χειροποίητο) αναμειγνύεται με «ολοζώντανο» αίμα νεκρής αγελάδας και αναδεύεται αρκετά μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως τα υλικά.

Μια γουλιά είναι αρκετή για να σε κάνει δυναμίτη, ενώ αρκετά είναι και τα οφέλη του, τα οποία ευαγγελίζονται οι δημιουργοί του για να συνεχίσουν να το παρασκευάζουν με τον παραδοσιακό τρόπο. Το Εnpinyο κάνει θαύματα στους πονοκεφάλους (λένε ότι τους περιορίζει, αλλά δεν ξέρω εάν ισχύει το αντίστροφο!), ενώ θεωρείται μακράν ως το κατεξοχήν ανδρικό ποτό. Άλλωστε με αυτό το hardcore… συστατικό , παραμένει στην κορυφή της λίστας για το ισχυρό φύλο, αν και δεν νομίζω να υπάρχει πιο αηδιαστικός τρόπος για να μεθύσει κάποιος.

Η Ιαπωνια ετοιμαζει υπερταχεια μαγνητικης αιωρησης που αγγιζει ταχυτητες 500km/h!



Η Central Japan Railway Company αποκάλυψε τα σχέδια της για ένα πρωτότυπο τραίνο που θα συνδέσει τον κεντρικό σταθμό Shinagawa του Tokyo με τη Nagoya και θα μπορεί να μεταφέρει 1000 επιβάτες σε 16 βαγόνια με ταχύτητα 500km/h, μειώνοντας έτσι την απόσταση από 90 λεπτά που είναι σήμερα σε 40 λεπτά το 2027!
Η εξωφρενική αυτή ταχύτητα μπορεί να επιτευχθεί με ιδιαίτερα οικολογικό τρόπο, καθώς το Series Lo δεν διαθέτει ρόδες και χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητικά πεδία για να αιωρείται (maglev – magnetic levitation) επάνω από τις ράγες, ελαχιστοποιώντας έτσι την τριβή. Ήδη έχουν κατασκευαστεί 5 βαγόνια και σύντομα θα ξεκινήσουν οι δοκιμές του συστήματος για να αποδειχθεί η ασφαλής εμπορική χρήση του και αν όλα πάνε καλά, η πρώτη επέκταση θα γίνει προς την Osaka μέχρι το 2045 (κόστος $64 δισ.)
Να σημειωθεί ότι παρόμοιο σύστημα maglev συνδέει τη Σανγκάη με το αεροδρόμιο Pudong (απόσταση 32km) και είναι το ταχύτερο τραίνο στον κόσμο με 430km/h, αλλά η Ιαπωνία είναι η πρώτη που δοκιμάζει τέτοια κατασκευή σε μεγάλη απόσταση και υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα.

http://www.techgear.gr

ΣΥΓΛΟΝΙΣΤΙΚΟ 16χρονη στην Κρητη αυτοπυροβοληθηκε για να γλιτωσει απο το μαρτυρικο γαμο!


Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 16χρονο κορίτσι που αυτοπυροβολήθηκε στις Απεζανές και νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση  σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Η κοπέλα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της στο σπίτι όπου την πήγε ο πατέρας της για να την προφυλάξει από τον βίαιο δεύτερο σύζυγο της.
Το κορίτσι βρίσκεται σε καταστολή ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μια σφαίρα καρφωμένη στο λαιμό με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της κατάστασής της.
Όπως αναφέρει  το prismanews.gr το κορίτσι αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ.
Η κοπέλα είχε ήδη ένα γάμο στο ενεργητικό της, χώρισε και πανρεύτηκε ξανά πριν λίγο καιρό ωστόσο ο δεύτερος σύζυγος ήταν πολύ κατώτερος των περιστάσεων αναφέρουν οι πληροφορίες.
Ο εν λόγω κύριος φαίνεται ότι δε δίσταζε να απλώνει τα χέρια του και να χτυπά τη 16χρονη όποτε του εκανε κέφι.
Ωστόσο σε αυτό είχε γίνει μάρτυρας και ο πατέρας της που πριν από μερικές μέρες έφτασε στο σημείο να καταγγείλει το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών και μάλιστα σχηματίστηκε και δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.
Τότε ο πατέρας του κοριτσιού, χωρίς δεύτερη σκέψη, το πήρε και το πήγε στην περιοχή των Απεζανών, πάνω από την Πόμπια , όπου είχε μία μάντρα για πρόβατα προκειμένου να το προφυλάξει από το βίαιο σύζυγο.
Εκεί όμως η 16χρονη φαίνεται ότι δεν άντεξε από τα όσα είχε περάσει, και θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή της ... με τις γνωστές, τραγικές εξελίξεις !

http://www.radar.gr

Στελιος Ροκκος: "Ο Καρολος Παπουλιας ειναι ο πιο παρανομος Ελληνας πολιτης"


Μια άγνωστη μέχρι στιγμής ιστορία ανέφερε ο Στέλιος Ρόκκος σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Inked".  Ο τραγουδιστής ο οποίος φέτος εμφανίζεται στο "Αθηνών Αρένα" με τον Αντώνη Ρέμο και την Ελένη Φουρέιρα μίλησε για ένα περιστατικό όταν συνάντησε τον σεφ του Κάρολου Παπούλια.
"Είχε έρθει μια φορά ένας μάγειρας και είχε φέρει μαζί του και κάτι ψάρια. Του λέω: 'Ρε συ, ξέρεις να μαγειρεύεις τα ψάρια;' Μου απαντάει: 'Mα, κύριε Ρόκκο, μαγειρεύω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας'. Του λέω: 'Aσε τα ψάρια κάτω'. Με ρώτησε γιατί. 'Κατ’ αρχάς, δουλεύεις στον πιο παράνομο Ελληνα πολίτη'. Επέμενε να με ρωτάει γιατί το λέω αυτό. Ξέρεις τι του απάντησα; 'Eχεις δει, ρε μ… πρόεδρο σε κάτι που δεν υπάρχει';''.
Ο ίδιος συνέχισε μιλώντας για τη στιγμή που κλήθηκε να πληρώσει φόρο ύψους 42.000 ευρώ. "Μου ήρθε ταμπλάς. Το εκκαθαριστικό έλεγε ότι έπρεπε να πληρώσω 42 χιλιάρικα φόρο για τα εισοδήματα του 2010. Για το 2011 ήρθαν πιο λίγα λόγω περιορισμένων εμφανίσεων", ανέφερε.
Όσο για τα τατουάζ του, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως το πρώτο το "χτύπησε" στα 15 του χρόνια και ότι όσα έχει πάνω του δένουν με τον χαρακτήρα του.
"Τα tattoos ταιριάζουν πολύ πάνω μου. Ταιριάζουν με τη φυσιογνωμία και τον χαρακτήρα μου. Ξέρεις, δεν είναι ότι τα έχει κάποιος φλώρος για μόστρα, οπότε δένουν καλά με το σύνολο. Το πρώτο το χτύπησα μόνος μου, 15 - 16 χρόνων, είναι η νότα που έχω πάνω από τον καρπό. Οπως και το Freedom, στον πήχη. Θέλω να χτυπήσω τα ονόματα των παιδιών μου και θέλω να κάνω κι ένα ωραίο “Respect”. Μου αρέσει ο σεβασμός", κατέληξε.

http://www.tuned.gr

ΣΟΚ: Τον χτυπησε κεραυνος ...εκει που φανταζεστε!


ΑΥΤΟ ΠΟΝΕΣΕ!!!

Δεν πρόκειται για κάποιο... σόκιν ανέκδοτο, αλλά για την πικρή πραγματικότητα! Συνέβη στον πιο άτυχο άνδρα της Μαδρίτης. Ο 53χρονος περπατούσε μια βροχερήμέρα σε κεντρικό δρόμο προαστίου της Ισπανικής πρωτεύουσας, όταν τον χτύπησε κεραυνός στα απόκρυφά του! Ο κακότυχος άνδρας, λιποθύμησε αμέσως μετά το χτύπημα του κεραυνού.
Όταν συνήλθε πήρε τηλέφωνο τον γιο του που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
Οι γιατροί διαπίστωσαν ένα κάψιμο στα γεννητικά του όργανα και στο πίσω μέρος του γλουτού.
Στο σημείο εισόδου και εξόδου του κεραυνού δηλαδή.
Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο 53χρονος δεν έπαθε κάποια ζημιά σε ζωτικής σημασίας όργανο του σώματός του και έτσι, δεν κινδυνεύει η ζωή του.

http://www.trelokouneli.gr

Ελληνιδα ηθοποιος ζητα... συνοδο μεσω internet! Διδεται και αμοιβη



Τη γνωρίσαμε, την απολαύσαμε και την αγαπήσαμε ακόμα πιο πολύ, μέσα από το επιτυχημένο σήριαλ "Το Νησί" του Μεγάλου καναλιού. Η γνωστή ηθοποιός που αποφεύγει τις πολλές κοσμικές εμφανίσεις έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, μέσω του οποίου ζητάει συνοδό μετά πληρωμής... 
Η πολύ καλή ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά ή αλλιώς "Μαρία Πετράκη" από το ρόλο της στη δημοφιλή σειρά, έγραψε - χαριτολογώντας-  πως ψάχνει συνοδό για να δουν μαζί την κινηματογραφική ταινία "Holy Motors".
Μάλιστα έγραψε πως δίδεται και αμοιβή!
Διαβάστε το post της:

http://www.tuned.gr/
.

Γιατι οι πορνες ονομαζονται και «ιεροδουλες»;?


Ως ιεροδουλεία εννοείται η ιερή ή θρησκευτική πορνεία. Η γυναίκα που εμπλέκεται σε μια τέτοια πρακτική ονομάζεται «ιερόδουλος», αν και η σύγχρονη απόδοση του όρου στα κοινωνικά της συμφραζόμενα είναι δυνατόν να προκαλεί σύγχυση ως προς την ακριβή έννοια του όρου.


Η ιεροδουλεία ήταν θρησκευτικός θεσμός των Ασσυροβαβυλωνίων, καθώς και άλλων λαών. Λέγανε «ιερόδουλους» τους άνδρες ή τις γυναίκες, που ήταν αφιερωμένοι σαν «δούλοι» ή καλύτερα σαν αναθήματα σε κάποιον θεό, κύρια όμως στη θεά Ιστάρ, που οι Έλληνες την έλεγαν Αστάρτη (ο πλανήτης Ιστάρ, που ονομάζουμε Αφροδίτη). Άντρες και... γυναίκες ιερόδουλοι έκαναν την ιερή, όπως έλεγαν, πορνεία, σαν τιμώμενη διακονία. Οι άντρες διακρινόντουσαν σε διάφορες κατηγορίες, οι δε γυναίκες σε κοινές εταίρες και σε εκείνες που ασκούσαν την «παρά φύσην» ευλάβεια τους, γιατί αν έμεναν έγκυες, η τιμωρία τους έφτανε μέχρι το θάνατο.



Όσον αφορά στους Βαβυλώνιους, ο Ηρόδοτος αναφέρει κι ένα «εντελώς επαίσχυντο» έθιμο σύμφωνα με το οποίο κάθε γυναίκα «μια φορά στη ζωή της» είχε επαφή κοντά στο ναό της Αφροδίτης (Ιστάρ) με τον πρώτο ξένο που έριχνε «ασημένιο νόμισμα» στο περίζωμά της. Ομοίως, ο Λουκιανός περιέγραψε την τιμωρία των γυναικών που αρνούνταν να ξυρίσουν τα κεφάλια τους εις ένδειξη πένθους για τον Άδωνι: «έστω και για μία ημέρα αυτές (έπρεπε) να πουλήσουν την ομορφιά τους … (σε μια) αγορά … ανοικτή για τους ξένους μόνο και η πληρωμή (γινόταν) προσφορά στην Αφροδίτη (Αστάρτη)».



Η ιερή πορνεία ασκείτο ευρέως στην αρχαία Ελλάδα, ιδιαίτερα στους ναούς της Αφροδίτης, στην Κύπρο, τον τόπο που γεννήθηκε και την Κόρινθο. Στην Κόρινθο μάλιστα ήταν γνωστή ως «Αφροδίτη η εταίρα». Ο Στράβων τον 1ο Π.Κ.Ε. αιώνα αναφέρει ότι χίλιες ιερές πόρνες εργάζονταν στον ναό της εκεί, ενώ τον ίδιο αριθμό αναφέρει και για το όρος Έρυξ στη Σικελία. Αλλά στις ύστερες περιόδους του ελληνικού κόσμου οι υπερήφανες ιέρειες της αγάπης φαίνεται ότι αντικαθιστούνταν στις περισσότερες περιπτώσεις από σκλάβες. Στην Κύπρο οι φιλολογικές μαρτυρίες υποδεικνύουν ότι πριν από το γάμο όλες οι γυναίκες υποχρεώνονταν στο παρελθόν από το έθιμο να εκδίδονται σε ξένους στο άδυτο της θεάς. Παρόμοια έθιμα επικρατούσαν σε πολλά μέρη της δυτικής Ασίας. Όποιο και αν ήταν το κίνητρο, η πρακτική δεν θεωρείτο σαφώς οργιαστική εκδήλωση της σφοδρής επιθυμίας, αλλά σοβαρό θρησκευτικό καθήκον που εκτελείτο στην υπηρεσία εκείνης της μεγάλης θεάς της δυτικής Ασίας της οποίας όνομα το ποίκιλε, ενώ ο τύπος της παρέμεινε σταθερός, από τόπο σε τόπο. 



http://dinatos.blogspot.gr


Απιστευτο! Ενα απο τα Bond Girls ηταν...αντρας! (φωτο)


Είναι αλήθεια πως στην ταινία "For Your Eyes Only" του 1981 ο James Bond περνούσε χαλαρές στιγμες στην πισινά παρέα με πολλά κορίτσια...και ένα από αυτά υπήρξε άντρας; Κι όμως είναι πέρα για πέρα αλήθεια!


Η Carolyn Cossey  γεννήθηκε το 1954 ως Barry Cossey. Το 1972 ξεκίνησε να παίρνει ορμόνες και άλλαξε το όνομα της σε Carolyn. Ήταν το 1979 όταν έγινε μια ολοκληρωμένη γυναίκα, αφού είχε υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου. Το 1981 η Carolyn συμμετείχε στο "For Your Eyes Only" ως ένα..."girl at the pool"! 


Πως ειναι σημερα ο Τσακας και ο Προδρομος;



Ήταν το πρώτο reality show στην Ελλάδα και κατέγραψε ιστορικά νούμερα τηλεθέασης. Ο τελικός του Big Brother 1 είχε δύο πρωταγωνιστές και εκατομμύρια τηλεθεατές. Ο Γιώργος Τσάκας και ο Πρόδρομος Καθηνιώτης συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα βλέμματα, με τον πρώτο να κερδίζει τα χρήματα του επάθλου. 
Σήμερα έχουν περάσει πάνω από δέκα χρόνια και πολλά έχουν αλλάξει.
Στη ζωή του Γιώργου Τσάκα υπήρξαν πολλές δυσκολίες έκτοτε, ωστόσο, ο χρόνος δεν φαίνεται να τον έχει αλλάξει εξωτερικά…
Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης, αφού πέρασε από τη δισκογραφία και την τηλεόραση, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Σκόπελο και διατηρεί ψαροταβέρνα…

http://www.aniwthoi.net

Οργισμενη 26χρονη εδειρε δημοσιως τον φιλο της γιατι την απατουσε!


Πληθαίνουν τα περιστατικά όπου εκπρόσωποι του… αδύναμου φίλου επιτίθενται με κλωτσιές και μπουνιές στους συντρόφους τους! 

Το βίντεο κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο επιβάτης τραίνου στο Νιου Τζέρσεϊ, όταν νεαρή άρχισε να δέρνει δημοσίως το φίλο της επειδή την απάτησε!

Σε έξαλλη κατάσταση, η 26χρονη Λίζα Αλγιούνς (Lisa Alyounes), ξεκίνησε να σπρώχνει και να βρίζει το φίλο της. Το περιστατικό κλιμακώθηκε με τη νεαρή… μονομάχο να του ρίχνει κλωτσιές, γροθιές και αλλεπάλληλα χαστούκια, δίχως το θύμα της να προβάλει την παραμικρή αντίσταση.
Τελικά οι επιβάτες κάλεσαν την αστυνομία και η δράστης συνελήφθη, αφού πρώτα προέβαλε αντίσταση κατά των αστυνομικών.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Ginger Cheater Mad Girlfriend από stefanelonikitelohttp://www.aniwthoi.net

Κατι ηξερε ο Κασιδιαρης, που αρχισε στα χαστουκια την Κανελλη (βιντεο)

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

«Αυτό, υπογράφω με το αίμα μου, αν το δείτε να συμβαίνει αυτά να με χτυπάνε συνεχώς για το υπόλοιπο του βίου μου» είχε πει η Λ. Κανέλλη σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.. 

Το αστείο βέβαια της υπόθεσης, είναι η ερώτηση!! Δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας..



Πηγή: http://www.verikoko.net

Διαβαστε 8 αληθειες για το μεγεθος του πεους



Τελικά είναι θέμα μήκους ή πλάτους; Παίζει ρόλο η τεχνική για να ικανοποιήσει κάποιος μια γυναίκα, ή αρκεί να διαθέτει “πλούσια” προσόντα; Και όταν λέμε “πλούσια” τι εννοούμε; Ποιο είναι το φυσιολογικό μήκος ενός πέους και πότε ένα πέος θεωρείται μικρό ή μεγάλο; Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις μεταξύ ανδρών στις οποίες σήμερα σας δίνουμε απαντήσεις. Διαβάστε το επιστημονικό άρθρο για τις 8 αλήθειες για το πέος...
- Το μήκος του πέους σε κατάσταση χαλάρωσης δεν είναι ανάλογο με το μήκος του πέους όταν βρίσκεται σε στύση.
- Το μήκος ενός φυσιολογικού πέους στον ενήλικα κυμαίνεται κατά μέσον όρο σε 12-15 cm σε μήκος όταν βρίσκεται σε στύση, ενώ η μέση διάμετρος σε χάλαση υπολογίζεται σε 2,8 cm.
- Το μεγάλο πέος δεν «εγγυάται» τον γυναικείο οργασμό
- Για τη γυναίκα μπορεί να είναι πιο σημαντικό το πάχος του πέους αντί το μήκος του.
- Ένα πολύ μεγάλο πέος μπορεί να προκαλέσει πόνο κατά τη διείσδυση και καθ’ όλη τη διάρκεια της ερωτικής επαφής
- Ο κόλπος της μια γυναίκα που δεν έχει τεκνοποιήσει έχει μήκος 7,5 εκ. και εκτείνεται περίπου στα 10 εκατοστά κατά τη σεξουαλική διέγερση
- Ο φόβος του άνδρα ότι το πέος του είναι μικρό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στύσης και εκσπερμάτισης.
- Η αισθητική φαλλοπλαστική δεν αφορά μόνο σε άνδρες που υποφέρουν από αληθή μικροφαλλία.

Δημήτριος Μπορούσας,
χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος

http://iatropedia.com

Απιστευτο: Φυτρωνουν κερατα στο κεφαλι της! (φωτο)


Μία ηλικιωμένη γυναίκα από την Κίνα έχει καταεκπλήξει τους συγγενείς και τους φίλους της καθώς ένα κέρατο φυτρώνει στο μέτωπό της, ενώ φαίνεται ότι θα φυτρώσει ακόμη ένα!

Η -101 ετών!- Zhang Ruifang, από το χωριό Linlou της περιοχής Henan στην Κίνα, βασανίζεται από το 6 εκατοστών κέρατό της που άρχισε να φυτρώνει και να μεγαλώνει το 2009, στο αριστερό μέρος του μετώπου της. Αρχικά, η ίδια αλλά και η οικογένειά της δεν ...
έδωσαν πολύ σημασία όταν εμφανίσθηκαν τα πρώτα σημάδια στο κεφάλι της. Αλλά με τον καιρό, το κέρατο φύτρωσε, μεγάλωσε και έχει φθάσει σήμερα τα 6 εκατοστά μήκος!
Το κέρατο πιθανότατα αποτελείται από κερατίνη, από την ίδια ουσία δηλαδή που αποτελούνται τα ανθρώπινα νύχια. Συνήθως, τέτοιου είδους φαινόμενα εμφανίζονται σε πολύ ηλικιωμένους ανθρώπους και τις περισσότερες φορές τα κέρατα είναι πολύ μικρά. Υπάρχουν, βέβαια, καταγεγραμμένες περιπτώσεις όπου το μήκος τους ήταν πολύ μεγαλύτερο από αυτό των συνηθισμένων κεράτων! Δυστυχώς για την ηλικιωμένη Zhang, φαίνεται ότι ένα δεύτερο κέρατο αρχίζει και αναπτύσσεται στο δεξί μέρος του μετώπου της…



Δειτε πως ειναι σημερα ο Λαζαρος απο το "Εισαι το ταιρι μου"!!! (φωτο)



Το 2001 ήταν η πιο περίεργη τηλεοπτική φιγούρα, καθώς τον βλέπαμε στην πετυχημένη σειρά του MEGA «Είσαι το ταίρι μου». 


Ο τηλεοπτικός μας Λάζαρος, κατά κόσμον Άρης Σερβετάλης, με τον παράξενο φίλο του, τον «Μήτσο», ένα αληθινό ιγκουάνα. 

Το ερπετό κι εκείνος με την κατακόκκινη μοϊκάνα χάρισαν στο θαυμαστό κόσμο των ελληνικών κωμικών σειρών, έναν χαρακτήρα που σε τσάκιζε με το φυσικό του χαλαρό ύφος και σε έκανε να γελάς χωρίς να γελά ούτε μισή φορά ο ίδιος.



Πως είναι σήμερα;



Αυτή είναι η εικόνα του ηθοποιού σήμερα, ο οποίος συμπρωταγωνιστεί στο θέατρο με την Κατερίνα Λέχου.



http://www.verikoko.net

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ εικονες: Μουσουλμανοι αυτομαστιγωνονται στον Πειραια (φωτο και βιντεο)



Μεσημέρι Κυριακής στο κέντρο του Πειραιά: εκατοντάδες Σιίτες Μουσουλμάνοι συγκεντρώνονται για να γιορτάσουν την ημέρα της Ασούρα.



Πρώτα, προσευχήθηκαν, μετά χτυπήθηκαν στο πρόσωπο και στο στέρνο και στη συνέχεια, ξυπόλητοι και ημίγυμνοι, αυτομαστιγώθηκαν με λεπίδες.


Διεθνή δίκτυα, όπως το Euronews και το Reuters, κάλυψαν το γεγονός και για άλλη μια χρονιά οι εικόνες του αυτοτραυματισμού στο όνομα της θρησκείας, κάνουν το γύρο του κόσμου. 

Αυτός είναι ο τρόπος που οι Σιίτες Μουσουλμάνοι τιμούν τη μνήμη του Χουσείν ιμπν Αλί, εγγονού του προφήτη Μωάμεθ. 
Η αυτομαστίγωση με σιδερένιες λάμες είναι ο τρόπος για να βιώσουν οι πιστοί τον πόνο του ιμπν Αλί, που το 680 βρήκε μαρτυρικό θάνατο στη Μάχη της Καρμπάλα, όταν τον αποκεφάλισαν οι δυνάμεις του χαλίφη Γιαζίντ Α'. 

Ο ιμπν Αλί θεωρείται ο τρίτος ιμάμης για τους Σιίτες και η μέρα μνήμης του θανάτου του είναι μέρα πένθους.




http://www.newsit.gr

Σκανδαλο: «Dancing» με εξωδικα και μηνυσεις για τραγουδιστρια από οικο μοδας!


Η υπομονή τους εξαντλήθηκε. Εδώ και ενάμιση χρόνο περιμένουν να εξοφλήσει το χρέος της… αλλά η δημοφιλής τραγουδίστρια τους χορεύει από αναβολή σε αναβολή…


Είναι «talk of the town» στο Κολωνάκι και όχι μόνο αφού όλοι γνωρίζουνε πλέον ότι η τραγουδίστρια χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής της… στο παγκοσμίου φήμης κατάστημα γνωστού οίκου μόδας και αξεσουάρ. Τα ακριβά της γούστα θέλοντας να κυκλοφορεί με γνήσια προϊόντα του εν λόγω οίκου, όταν πολλές γυναίκες κυκλοφορούν με τα «μαϊμού» δεν κατάφερε να τα ξεπληρώσει. Το χρέος μαζεύτηκε και η πόπ αοιδός εδώ και ενάμιση χρόνο τους πάει από αύριο σε αύριο… ώσπου ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Η «Μ» αντιμετωπίζει πλέον σοβαρό πρόβλημα αφού όπως ακούγεται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια της, τα εξώδικα που της έχουν στείλει από καιρό θα διαδεχθούν οι μηνύσεις. Και είναι πολλά τα λεφτά, 8.000 ευρώ! Και να πεις ότι δεν βγάζει λεφτά; Και σε μαγαζί τραγουδάει και τηλεόραση κάνει και extra έχει…Το ρεπορτάζ υπογράφει η Σπυριδούλα Κάμπου η οποία πιστέψτε με…Κάτι ξέρει παραπάνω!!!

http://blogs.gossip-tv.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger