Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απίστευτο: Δείτε γιατί έδιωξαν αυτήν την γυναικα από το water-park....

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013


Η 43χρονη Madelyn Sheaffer επισκέφτηκε το Adventure Oasis Water Park στο Μιζούρι αλλά τελικά η εκδρομή της βγήκε ξινή...

Η 43χρονη πήγε στην πισίνα με τα δυο ανίψια της, ωστόσο την πλησίασαν δυο υπάλληλοι που της είπαν να βάλει σορτσάκι καθώς το μπικίνι της ήταν πολύ αποκαλυπτικό!

Όταν εκείνη διαμαρτυρήθηκε, ένας υπεύθυνος της είπε ότι είτε θα ''καλυφθεί'' είτε θα πρέπει να φύγει από το πάρκο!

Η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε και σκέφτεται να καταθέσει μήνυση κατά του water park.

Ανέκδοτο: Η σφαλιάρα και ο καράφλας...

Ήταν ο Γιάννης και ο Παναγιώτης στο σινεμά και έβλεπαν μια ταινία. Μπροστά τους ήταν ένας καράφλας, γεροδεμένος και ψηλός. Λέει ο Γιάννης:
Γιάννης : - Βάζουμε στοίχημα 5 ευρώ να του δώσω φάπα χωρίς να με σπάσει στο ξύλο;
Παναγιώτης : - Εντάξει.
Του ρίχνει την φάπα ο Γιάννης. "ΠΑΦ".
Γιάννης : - Ρε, Γιώργο, εσύ είσαι;
Καράφλας : - Δεν είμαι ο Γιώργος.
Γιάννης : - Συγνώμη.
Δεν τον έσπασε στο ξύλο ο καράφλας.
Γιάννης : - Δώσε τα 5 ευρώ.
Ο Παναγιώτης τι να κάνει, του τα δίνει τα 5 ευρώ.
Μετά από 10 λεπτά.
Γιάννης : - Βάζεις στοίχημα άλλα 5 ευρώ να του δώσω πάλι μία φάπα χωρίς να με δείρει;
Παναγιώτης : - Βάζω , τώρα δεν μπορεί, θα σε δείρει.
Ρίχνει ο Γιάννης στον καραφλό την φάπα. "ΠΑΦ"
Γιάννης : - Ρε, Γιώργο εσύ είσαι σίγουρα! Δεν μπορεί!
Καράφλας : - Κύριε, σας το είπα, δεν είμαι ο Γιώργος.
Γιάννης : - Δεν γίνεται τέτοια ομοιότητα
Καράφλας : - Πολλοί άνθρωποι μοιάζουν μεταξύ τους.
Γιάννης : - Εντάξει, συγνώμη.
Ο Γιάννης πάλι κέρδισε το στοίχημα και παίρνει πάλι άλλα 5 ευρώ.
Ο Καράφλας φεύγει από εκείνη την θέση που καθόταν και πάει να κάτσει πιο πάνω.
Γιάννης : -Βάζεις στοίχημα άλλα 5 ευρώ να πάω εκεί πάνω και να του ρίξω άλλη μία φάπα;
Παναγιώτης : - Βάζω. Τώρα σίγουρα θα σε δείρει, σίγουρα.
Πάει ο Γιάννης πιο πάνω να κάτσει. Πάει στον καράφλα και του ρίχνει μία φάπα και του λέει:
- Εδώ είσαι, ρε Γιώργο, και ρίχνω φάπες στον άλλον συνέχεια;


Ζει από θαύμα: Μαθητής καρφώθηκε σε μεταλλικό φράχτη


Από του Χάρου τα δόντια γλίτωσε ένα αγόρι 12 ετών, όταν καρφώθηκε επάνω σε μεταλλικό φράχτη ενώ έπαιζε κοντά στο σπίτι του στο Essex.

Ο Josh Hassan έχασε την ισορροπία του ενώ προσπαθούσε να πιάσει τη μπάλα του, όπως είπε στη Daily Mail, και βρέθηκε με ένα σίδερο καρφωμένο στην περιοχή του στήθους, μερικά εκατοστά μακριά από την καρδιά του.

Τις απεγνωσμένες κραυγές του άκουσε η μητέρα του, η οποία σοκαρισμένη από το θέαμα του παιδιού της που αιμορραγούσε, προσπάθησε μαζί με δύο γείτονές της να συγκρατήσουν το σώμα του παιδιού, για να μην μπει πιο βαθιά το σίδερο στο σώμα του...

To απαγoρευμένo βιντεοκλίπ του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ με τα τoπλες μοντέλα!

O τίτλος του πιο προκλητικού βιντεοκλίπ της χρονιάς καταλήγει στα χέρια του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ για το «Tunnel Vision» που δείχνει -μεταξύ άλλων- το πρόσωπο του να απεικονίζεται στο γυμνό στήθος μιας ντουζίνας μοντέλων.

Όπως είναι προφανές (και όπως το γνώριζε και ο ίδιος όταν το γύριζε) το συγκεκριμένο βιντεοκλίπ απαγορεύτηκε από το You Tube καθώς παραβιάζει τους κανόνες του όσον αφορά στο γυμνό.

Το Tunnel Vision είναι το τρίτο σίνγκλ που κυκλοφορεί ο 32χρονος από το The 20/20 Experience και αυτό που έχει προκαλέσει μέχρι τώρα τις περισσότερες θετικές αντιδράσεις.




Έπαθε ΣΟΚ όταν είδε στην κουζίνα του ένα γuμνό άνδρα να..


Έκπληκτος έμεινε ο ένοικος σπιτιού στο Βανκούβερ όταν είδε ξαφνικά να μαγειρεύει αυγά στην κουζίνα του ένας άγνωστος γuμνός άνδρας.

Ο γuμνός σεφ μόλις είδε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού πετάχτηκε αμέσως έξω, αλλά η αστυνομία σύντομα τον συνέλαβε.

Σύμφωνα με αξιωματικό της αστυνομίας, ο άγνωστος εισβολέας με την αδαμιαία περιβολή είναι πιθανότητα χρήστης ναρκωτικών.

Οι ένοικοι του σπιτιού βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, όταν μπήκε μέσα ο 30χρονος, αλλά δεν τον είχαν αντιληφθεί για περίπου 25 λεπτά.

Ο 30χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη εισβολή σε σπίτι.

Απίστευτη τύχη: Δεν πίστευαν αυτό που βρήκαν μέσα στο φαγητό τους!


Η Κενίντι Ρου, ο σύντροφός της και ένας φίλος τους πήγαν σε ένα κατάστημα Taco Bell, στο Κέντγουντ του Μίσιγκαν, για να απολαύσουν μερικά τάκος.

Αντί, όμως, για την παραγγελία τους, όταν άνοιξαν τη σακούλα διαπίστωσαν ότι αυτή έκρυβε μέσα 3.600 δολάρια.

Το λάθος ανακαλύφθηκε, όταν, σε μικρή απόσταση από το κατάστημα, η Κένιντι άνοιξε τη σακούλα για να μοιράσει τα τάκος και βρήκε μέσα τα χρήματα.

«Υπήρχαν μόνο χρήματα εκεί μέσα» λέει η 18χρονη κοπέλα. «Ήταν το πιο παράξενο πράγμα που μου έχει συμβεί».

Οι τρεις φίλοι συζήτησαν για λίγο για το τι έπρεπε να κάνουν και τελικά αποφάσισαν να επιστρέψουν τα χρήματα.

Ο διευθυντής του φαστφουντάδικου ξέσπασε σε λυγμούς όταν η αστυνομία τού έδωσε πίσω τη σακούλα με τα λεφτά.

Από ότι φαίνεται, είχε ακουμπήσει την σακούλα στον πάγκο και ο υπάλληλος την μπέρδεψε με εκείνη που περιείχε την παραγγελία.

Έβαλε το κίτρινο μαγιό της και αναστάτωσε τους λουόμενους!


Διαθέτει τέλειες αναλογίες, αφού είναι πρωταθλήτρια του Muay Thai και έχει ένα λαμπερό πρόσωπο.

Ο λόγος για την Μαριάννα Καλλέργη, που πήρε το νεροπίστολο μαζί με την φίλη της για να παίξουν, αλλά πόζαραν και στον φακό!

Αφού "ανέβασε" τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο διαδίκτυο έγραψε: "και η τρέλα συνεχίζεται"... φυσικά τα like των φίλων της ήταν πολλά και τα σχόλια άκρως κολακευτικά!

Έρχεται το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Ποια είναι η ημερομηνία λήξης της ΝΕΑΣ προφητείας;


Εκεί που λέγαμε ότι σωθήκαμε έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες χρονολογίες για το τέλος του κόσμου.

Συγκεκριμένα ο Αιγύπτιος βιοχημικός Rashad Khalifa αναφέρει ότι ο κόσμος θα καταστραφεί το 2240. Μια πρόβλεψη που έγινε το 1968 ισχυριζόμενος ότι έσπασε τον Κωδικό του Κορανίου, μία σειρά κρυμμένων μηνυμάτων στο ιερό βιβλίο του Ισλάμ.

Σύμφωνα με τον Κορανικό Κώδικα όλοι οι πιστοί - ανεξάρτητα πίστης - θα επιβιώσουν της συντέλειας. Οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αρχίσετε να γίνεστε πιστοί κάποιας θρησκείας. Οι προβλέψεις για τη συντέλεια δε σταματούν εδώ.

Ο μουσουλμάνος σουνίτης δάσκαλος Said Nursî ερμηνεύοντας αρκετούς από τους χρησμούς του Μωάμεθ, υποστήριξε ότι το τέλος θα έρθει το 2129. Ο συγκεκριμένος κύριος υποστήριζε ότι η καταστροφή θα έρθει ως αποτέλεσμα ενός χτυπήματος της γης, πιθανόν σε ανθρώπινη μορφή, που θα πολεμήσει τον Μεσσία ενώ οι αρχαίοι λαοί του Γκογκ και του Μαγκόγκ θα κατέβουν από τους ουρανούς και θα ρίξουν μάστιγες στην ανθρωπότητα.

Από την άλλη η αμερικανίδα μέντιουμ Jeane Dixon έκανε την πιο ανησυχητική πρόβλεψη. Πριν από τον θάνατό της το 1997, η άλλοτε σύμβουλος της πρώην Πρώτης Κυρίας, Nancy Reagan, ισχυρίστηκε ότι ο Αρμαγεδδών θα επέλθει το 2020.

Και οι προβλέψεις δεν τελειώνουν εδώ. Όπως αναφέρει η real, ο καθηγητής F. Kenton Beshore υποστηρίζει ότι η συντέλεια θα μας έρθει το 2018. Τη θεωρεί μάλιστα δεδομένη τη συντέλεια.

«Γίνε ένας από εμάς: Ελλάς»- Φοιτητές φτιάχνουν βίντεο προβολής της χώρας με 24,70 ευρώ και σαρώνουν [βίντεο]


Για τις ανάγκες ενός μαθήματος, Ελληνες φοιτητές έφτιαξαν ένα βίντεο προώθησης της Ελλάδας αλλιώτικο απ' ότι έχουμε συνηθίσει και προκαλούν συγκίνηση, χαμόγελα και κύμα αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανατροπή ξεκινά από την αρχή με την παραδοσιακή εικόνα του Ζορμπά που κάπως αποδομείται αφού οι φοιτητές προτείνουν μερικές αληθινές εμπειρίες: «Εχετε κοιτάξει κατάματα τον ήλιο;», «Εχετε φάει όλοι από ενα πιάτο;», «Εχετε νοιώσει την άμμο στα παπούτσια σας;», «Εχετε φάει ποτέ υποβρύχιο;», «Εχετε πάει ποτέ σε ένα νησί με τα πόδια;», «Εχετε φάει ποτέ τζατζίκι από τη μπλούζα σας».

http://www.iefimerida.gr/

Όταν σπας κάτι...

Τούρκος μανιώδης καπνιστής κλείδωσε το κεφάλι του σε μεταλλικό κλουβί για να αντισταθεί στον εθισμό του [βίντεο]

Είναι απίθανο σε τι δοκιμασίες είναι σε θέση να βάλουν τον εαυτό τους οι άνθρωποι για να κόψουν το κάπνισμα. Ενδεικτική είναι η περίπτωση του İbrahim Yücel, ενός 42χρονου μανιώδους καπνιστή από την περιοχή Kütahya της Τουρκίας, ο οποίος αποφάσισε πρόσφατα να φορέσει στο κεφάλι του ένα μεταλλικό κλουβί για να καταπολεμήσει τον εθισμό του.

Ο εν λόγω κύριος υπήρξε καπνιστής επί 26 συναπτά έτη και παρά τις ποικίλες μεθόδους στις οποίες κατέφυγε, δεν κατάφερε ούτε καν να «πέσει» κάτω από τα δύο πακέτα την ημέρα.

Περισσότερες πληροφορίες για το πού μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος για να αντισταθεί στον εαυτό του στο βίντεο που ακολουθεί:

http://www.iefimerida.gr/

ΣΟΚΑΡΕΙ η νέα μόδα στην Αμερική! Τι κάνουν για να χάσουν κιλά; ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!


Πρόκειται αναμφίβολα για την πιο αντισυμβατική θεραπεία κατά της παχυσαρκίας αλλά έχει  «φανατικούς» οπαδούς και πλέον τείνει να γίνει η νέα extreme μόδα στις ΗΠΑ. 

Είναι «ανακάλυψη» ενός από τους πιο διάσημους πλαστικούς χειρουργούς του Beverly Hills, του Nikolas Chugay, ο οποίος έχει κατοχυρώσει την πατέντα του από το 2009.

Ο λόγος για τη χειρουργική εμφύτευση στη γλώσσα του ασθενούς ενός ειδικού κομματικού σιλικόνης, ενός patch, που τοποθετείται σε τέτοιο σημείο ώστε να καθιστά εξαιρετικά επώδυνη και πρακτικά αδύνατη την μάσηση στερεάς τροφής.

Ετσι, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να χάσει γρήγορα και αποτελεσματικά τα περιττά κιλά του, αφού αδυνατεί να φάει οποιαδήποτε τροφή δεν βρίσκεται σε υγρή μορφή.

Είναι αναγκασμένος να συντηρείται μόνο με υγρά, ενίοτε ούτε καν με πολτοποιημένη τροφή που δεν μπορεί να καταποθεί άμεσα, χωρίς προηγουμένως να πρέπει να μασηθεί, έστω και ελάχιστα.

Ο χειρουργός ισχυρίζεται πως με τη μέθοδο αυτή «ακόμα και τα άτομα που έχουν μηδενική αντοχή και θέληση στο να ακολουθήσουν μια παραδοσιακή δίαιτα, δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να... χάνουν κιλά, έως και 10 το μήνα, για όσο διάστημα επιλέξουν, σε συμφωνία με τον διαιτολόγο και τον γιατρό τους, να κρατήσουν στο στόμα τους αυτό το θαυματουργό έλασμα».

Ο Dr Chugay ξεκαθαρίζει πως η μέθοδός του είναι μεν αποτελεσματική, πλην όμως όχι χωρίς παρενέργειες, όπως το πρήξιμο της γλώσσας τους, η δυσκολία στην ομιλία, ενίοτε και στην αναπνοή. Σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί και φλεγμονές, που αντιμετωπίζονται με τη χαορήγηση αντιβίωσης.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ ΦΟΙΤΗΤΗ! Τι ανακάλυψε ο 19χρονος;;; (PHOTOS)


Σε λίγους αρχαιολόγους η τύχη χαμογελά τόσο γρήγορα, όσο στην περίπτωση ενός βρετανού φοιτητή που σε ηλικία μόλις 19 ετών, πραγματοποίησε μια σημαντική ανακάλυψη.

Ο Alex Kirton στη δεύτερη ανασκαφή που συμμετείχε ποτέ, ανακάλυψε μια ρωμαϊκή κεφαλή θεάς ηλικίας 1.800 χρόνων, στο ρωμαϊκό φρούριο Binchester, στην County Durham της Βρετανίας.

Η κεφαλή που χρονολογείται μεταξύ 2ου και 3ου μ. Χ αιώνα, πιθανότατα απεικονίζει μια θεότητα που σχετίζονταν με τον πόλεμο με την ονομασία Antenociticus.

«Ξέρω ότι μπορεί να είμαι αρχαιολόγος για το υπόλοιπο της ζωής μου και ποτέ να μη βρω κάτι εξίσου σημαντικό ξανά, όμως είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό να είσαι αυτός που το ανακάλυψε», σημείωσε ο νεαρός.

«Η αρχαιολογική μου σκαπάνη άγγιξε κάτι και καθώς απομάκρυνα το χώμα, κατάλαβα πως κοιτούσα το πίσω μέρος ενός κεφαλιού. Μπορούσα να διακρίνω καθαρά τα λαξευμένα μαλλιά», περιέγραψε.








ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΛΑΓΗ! Δείτε πως είναι ΣΗΜΕΡΑ η Εσμεράλντα!!! (PHOTOS)


Δεκαέξι χρόνια πέρασαν από τότε που γυρίστηκε η Εσμεράλντα!

Ποιος όμως μπορεί να ξεχάσει την γοητευτική Leticia Calderon, η οποία υποδύθηκε την Εσμεράλντα;

Η ηθοποιός είχε καθηλώσει τους τηλεθεατές τόσο με την ερμηνεία της όσο και με την παρουσία της! Τότε ήταν μία γοητευτική καστανή γυναίκα με πλούσια μακριά μαλλιά... σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτε την Εσμεράλντα!

Τώρα στα 44 της χρόνια, η Leticia Calderon έχει πλατινέ μαλλί και όπως μπορείτε να δείτε σίγουρα έχει κάνει κάποιες μικροεπεμβάσεις στο πρόσωπό της, αφού δεν κουνιέται τίποτε!

Πραγματικά αγνώριστη!


gossip-tv.gr

Δείτε τι είχε βάλει γύρω απο το δωμάτιο του ο Michael Jackson όταν βρίσκονταν μαζί με παιδί για να μην τον πιάσουν

Ο «βασιλιάς της ποπ» είχε εξομολογηθεί σε ένα από τα φερόμενα ως θύματά του ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης όταν ήταν σε μικρή ηλικία.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο βασιλιάς της ποπ είχε διάφορυς συναγερμούς γύρω από το δωμάτιο του σε κρυφά σημεία τα οποία δούλευαν με αισθητήρες.

 Όταν ο ίδιος βρισκόταν στο δωμάτιο του με κάποιο παιδί τους ενεργοποιούσε προκειμένου να χτυπήσουν αν κάποιος κατευθυνόταν προς το μέρος τους.

Αυτά κατέθεσε κάποιο φερόμενο ως θύμα του ο οποίος υποστήριζε οτι ο Τζάκσον του είχε εξομολογηθεί ότι είχε πέσει θύμα κακοποιήσης όταν ήταν σε μικρή ηλικία.

Ένας πρώην εργαζόμενος του ράντσου στην Καλιφόρνια δήλωσε ότι ο τραγουδιστής συνήθιζε να κρεμάει έξω από την πόρτα του «Μην ενοχλείτε» ενώ κλειδωνόταν επί μέρες στο δωμάτιο του με τα παράθυρα κλειστά!

Σύμφωνα με το FBI, όπως επικαλεί βρετανική εφημερίδα, ο Τζάκσον φέρεται να εξαγόρασε την σιωπή των οικογενειών 24 παιδιών που έπεσαν θύματά του έναντι 35 εκατομμυρίων δολαρίων. 

protothema.gr

Ιπτάμενος δίσκος κατασκευασμένος στην Ρωσία!


Ρώσοι επιστήμονες αποκάλυψαν πρόσφατα πως έχουν στα χέρια τους έναν πραγματικό ιπτάμενο δίσκο!!

Το αεροσκάφος που βλέπετε στίς φωτογραφίες,το οποιό ονομάζεται ΕΚΙΡ.σύμφωνα με τις δηλώσεις τών επιστημόνων,βρισκόταν σε ανάπτυξη-κάτω απο απόλυτη μυστικότητα εδώ και δεκαετίες.

Η σημερινή κακή οικονομική κατάσταση της ρωσίας δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί η σχεδιασή του,έτσι οι διμιουργοί του το αποκάλυψαν με σκοπό να βρούνε χρηματοδότες.οι ρώσοι επιστήμονες ισχυρίζονται πως το αεροσκάφος αυτό έχει την δυνατότητα να μεταφέρει τεράστιο βάρος με μεγάλη οικονομία καυσίμων και πως χρειάζεται για την προσγειωσή η την απογειωσή του ενα μικρό αεροδρόμιο η μια επιφάνεια νερού όπως μια λίμνη η ένα ποτάμι.


Το αεροσκάφος αυτό λένε οι επιστήμονες της ΕΚΙΡ οτι χρησιμοποιηθεί και σαν κατασκοπευτικό της πρώην σοβιετικής ένωσης.οι αμερικανοί πιλότοι δίσταζαν να το πλησιάσουν και αυτό μπορούσε να φωτογραφήσει ανενόχλητο οποιοσδήποτε στόχο.

Το ΕΚΙΡ για να πετάξει χρισημοποιεί ένα σύστημα συμπίεσης του αέρα στις εσωτερικές επιφάνειες του σκάφους,με τέτοιο τρόπο που το αεροσκάφος δέν χρειάζεται φτερά!

Αυτό το σύστημα προώθησης μερικοί αναλυτές το απορρίπτουν σαν αδύνατο να υπάρξει γιατί είναι σάν κάποιος να προσπαθεί να υψωθεί στον αέρα τραβώντας τα μαλλιά του έρχεται δηλαδή σε αντίθεση με τον φυσικό νόμο της δράσης και της αντίδρασης.

www.sahiel.gr

Ο σύγχρονος Παπαφλέσσας της Λήμνου

Ένας παπάς με κράνος πίσω από ένα “ευλογημένο” πολυβόλο εκπαιδεύεται μαζί με τον τοπικό πληθυσμό “για παν ενδεχόμενο”. 

Η φωτογραφία είναι από τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των εθνοφυλάκων στη Λήμνο όπου ο πάτερ παίζει ενεργό ρόλο και δεν ευλογεί απλώς τα όπλα. Κράνος και ράσο πάνε μια χαρά μαζί και από κοντά και το πολυβόλο. Γιατί όσοι έρθουν “απρόσκλητοι” στην Λήμνο δεν θα αποχωρήσουν μόνο με προσευχές και την επίκληση του Μεγαλοδύναμου.

Καλό κουράγιο πάτερ!

Εισαγγελική έρευνα για το σκάφος του Καμμένου διέταξαν οι οικονομικοί εισαγγελείς

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής διέταξε τους οικονομικούς εισαγγελείς Γρ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη να διενεργήσουν ποινική προκαταρκτική έρευνα σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του 18μέτρου σκάφους αναψυχής "Iliatoras of London" της οικογένειας Καμμένου.

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, προκάλεσαν δημοσιεύματα, τα οποία ανέφεραν ότι το σκάφος "μέχρι πρόσφατα ανήκε σε offshore εταιρείες με έδρες φορολογικούς παραδείσους ανά τον κόσμο".

Αντικείμενο της δικαστικής έρευνας είναι να διακριβωθεί η τέλεση ή μη του αδικήματος της φοροδιαφυγής από τα εμπλεκόμενα στα δημοσιεύματα πρόσωπα, που είναι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παν. Καμμένος και ο πατέρας του Ηλίας Καμμένος.

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα", αναφέρεται πως σε επίσημη έκθεση εταιρείας εκτιμητών που κλήθηκε να αποτιμήσει το 2007 την αξία του "Iliatoras of London" μνημονεύεται ως ιδιοκτήτης του σκάφους ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ένα χρόνο αργότερα, το 2008, εξοφλείται από την υπεράκτια εταιρεία που φερόταν ως ιδιοκτήτρια του σκάφους δάνειο που είχε χορηγηθεί για το "Iliatoras of London" από την τράπεζα BNP Paribas.

http://www.koolnews.gr/

H αρχαία Ελληνική λέξη Βιάγκρα (και άλλα άγνωστα)


Όλοι γνωρίζουμε το γνωστό χάπι βιάγκρα, της εταιρείας Pfizer, το οποίο χρησιμοποιείται από μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού για την ενίσχυση της σεξουαλικής τους ζωής. 

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία που το κατασκευάζει η λέξη βιάγκρα είναι αρχαία ελληνική. Προέρχεται από το βία και άγρα, που σημαίνει σύμφωνα με την εταιρεία το κυνήγι της χαμένης ερωτικής ορμής. Βέβαια αυτό που είναι ακόμη πιο ενοχλητικό είναι ότι αυτό δεν αποτελεί είδηση για τα ΜΜΕ. Δεν το γνωρίζει σχεδόν κανείς Έλληνας. 

Να προσθέσουμε ακόμη χάριν ιστορίας ότι η εταιρεία Bayer κατασκευάζει την πρώτη ύλη για την ασπιρίνη. Η συνταγή για την ασπιρίνη όμως περιγράφεται στα βιβλία του Ιπποκράτη. 
Τι κρίμα όμως η Ελλάδα δεν θα εισπράξει πνευματικά δικαιώματα. 

Ακόμη και το φάρμακο ALGON προέρχεται απο το "άλγος". 

Πολλές τέτοιες πληροφορίες περιέχονται στο βιβλίο του Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου «Αρχαίοι Έλληνες Ιατροί». 

Το βιβλίο είναι πρωτότυπο, μοναδικό στα ελληνικά και στα παγκόσμια χρονικά. Ο συγγραφέας είναι πολιτικός μηχανικός κατ’ επάγγελμα αλλά με πολύπλευρες επιστημονικές σπουδές και πτυχία σε πολλές ειδικότητες, όπως ιστορία, αρχαιολογία κτλ και είναι καθηγητής σε ξένα πανεπιστήμια. 

Η κύρια ειδικότητά του είναι καθηγητής πανεπιστημίου στην ιστορία της επιστήμης. 

Περιγράφει με λεπτομέρειες τις πανεπιστημιακές σχολές που υπήρχαν στον ελληνικό κόσμο τον 7ο αιώνα έως τους Αλεξανδρινούς χρόνους. Θα δείτε λεπτομέρειες όπως ότι η κάθε πόλη είχε μια ιατρική σχολή που ειδικευόταν σε κάτι διαφορετικό. 

Η Μασσαλία στην οφθαλμολογία. 

Η Αλεξάνδρια στην χειρουργική. 

Η Κνίδος για την φαρμακολογία. 

Υπήρχε μέχρι και σχολή που έβγαζε κτηνίατρους. Πως γίνεται αυτά να μην τα διδάσκονται τα παιδιά μας; Πως γίνεται αυτά να μην τα διδάσκονται στα πανεπιστήμια; 

Από την Ισπανία μέχρι την Έδεσσα της Μεσοποταμίας υπήρχαν πάνω από 20 πανεπιστημιακές σχολές που έβγαζαν ιατρούς. 

Μόνο στην Αίγυπτο υπήρχαν 5 τέτοιες σχολές. 
Εκείνα τα χρόνια υπήρχαν και γυναίκες ιατροί και στο βιβλίο θα βρείτε και λεπτομέρειες για την σύγκρουση του κατεστημένου εκείνης της εποχής με κάποιες γυναίκες ιατρούς. 

Ένα απο τα σημαντικότερα συγγράματα ιατρικής σε παγκόσμιο επίπεδο είναι το σύγγραμα του Διοσκουρίδη. Περιέχει περίπου 1000 συνταγές για κατασκευή ιατρικών φαρμάκων(φάρμακο= φέρω+άκος). Τη σημερινή εποχή παρ' όλη την πρόοδο της επιστήμης είναι σε ποσοστό 75% ίδιες με τις ουσίες που αναφέρει ο Διοσκουρίδης. Πριν απο 100 χρόνια το ποσοστό αυτό ήταν 95% σύμφωνα με τον καθηγητή.

hellas-now.com

Νέα φωτογράφηση με μαγιό για την Δούκισσα Νομικού [εικόνες]

Εξώφυλλο στο περιοδικό Shape αυτού του μήνα είναι η Δούκισσα Νομικού. Εκεί που το λευκό ολόσωμο μαγιό αναδεικνύει επικίνδυνα τις «ενισχυμένες» αναλογίες της.

«Ο καλύτερος τρόπος για να ξυπνάς είναι με ένα φιλί και πρωινό στο κρεβάτι. Και ο καλύτερος να την τελειώνεις με αγκαλιές». Αυτό δήλωσε η πάλαι ποτέ Σταρ Ελλάς στο περιοδικό Shape. Εκεί που έκανε την πρώτη της φωτογράφηση με μαγιό για την φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

Στα πλαίσια της ίδιας, ανάλαφρης συνέντευξης, η Δούκισσα επισήμανε -σύμφωνα και με δημοσίευμα του yupiii- πως «Ο καλύτερος τρόπος για να απολαμβάνεις θερμίδες είναι τρώγοντας μία βάφλα με δύο μπάλες παγωτό. Και ο καλύτερος για να τις καις κάνοντας βόλτα με το ποδήλατο».

Καθώς επίσης ότι «Ο καλύτερος τρόπος για να σου κάνουν πρόταση γάμου θα ήταν ξαφνικά και απρόσμενα από αυτόν που θα ήθελα να το κάνει».
 

Δείτε τι κάνει η Θωμαΐς και έχει κορμί "λαμπάδα"!


Θέληση, πίστη, επιμονή, υπομονή, αγάπη για τον εαυτό σου και πολύ ιδρώτα.

Αυτά είναι όσα επιθυμεί ο Λίνος Χαραλάμπους για να σε κάνει να περπατάς και να κάνεις τους γύρω σου να παραμιλούν.

Ο personal trainer και ιδρυτής του Perfit αποκαλύπτει στο Peoplegreece.com τα μυστικά για άψογη σιλουέτα χωρίς υπερβολές και δίαιτες express.

Ο personal trainer έχει γυμνάσει τις πιο απαιτητικές Ελληνίδες celebrities όπως την Έλενα Παπαβασιλείου, τη Θωμαή Απέργη και τη Δέσποινα Καμπούρη και έχει καταφέρει να τις «λιώσει».

Ρωσία: Καταστράφηκε κτίριο από "μπάλα" φωτός... (VIDEO)


Σύμφωνα με μαρτυρίες οι κάτοικοι του χωριού στην περιοχή Chelyabinsk, Emanzhelinka, στη Ρωσία άκουσαν έναν θόρυβο σαν βροντή και από το πουθενά εμφανίστηκε μια κόκκινη λαμπερή μπάλα με κατεύθυνση την οικία.

Τελικός απολογισμός δύο διαμερίσματα τυλίχθηκαν στις φλόγες και ένα ακόμα κάηκε ολοσχερώς.

conspiracyfeeds

Η Madonna ΠΡΟΚΑΛΕΙ... αλλιώς αυτή τη φορά! Ξεκινά πόλεμο κατά του Ισλάμ!


Ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία και από κάτω έγραψε «The Revolution of Love is on Inshallah» που σημαίνει «Η επανάσταση της αγάπης έχει ξεκινήσει.... Αν θέλει ο Θεός»

Πολλαπλές αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει η νέα φωτογραφία που ανέβασε η Μαντόνα στα social media και τη δείχνει να φοράει μια μάσκα από αλυσίδες στο πρόσωπο της.

Η διεθνούς φήμη τραγουδίστρια κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και δεν είναι τίποτα άλλο από το να προκαλεί. Η Μαντόνα επέλεξε να ανεβάσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία ενώ από κάτω έγραψε «The Revolution of Love is on... Inshallah» που σημαίνει «Η επανάσταση της αγάπης έχει ξεκινήσει.... Αν θέλει ο Θεός».

Αν είσαι μουσουλμάνος και αναφερθείς στο μέλλον χωρίς να ακολουθήσει το «Ινσαλλάχ» θεωρείται ύβρις και το συγκεκριμένο σχόλιο αποτελεί ουσιαστικά έναν υπαινιγμό για τη γυναικεία καταπίεση που δέχονται οι μουσουλμάνες γυναίκες.

Ένας φίλος της τραγουδίστριας έγραψε στο twitter ότι : «με το να προκαλείς διαμάχες με τις μουσουλμανικές πρακτικές, θέτεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο Μαντόνα».

www.protothema.gr

Έγινε ΣΟΥΒΛΑΤΖΟΥ η Γιάννα Τερζή!!! Δείτε την με ΜΠΙΚΙΝΙ να τυλίγει το ΠΙΤΟΓΥΡΟ! (PHOTO)


Κάθε χρόνο στις 4 Ιουλίου οι Αμερικάνοι γιορτάζουν την ημέρα της Ανεξαρτησίας τους. Αμερικάνικες σημαίες παντού, από μπλουζάκια και καπέλα, μέχρι cupcakes και ζαχαρωτά, τα χρώματα της σημαίας τους είναι παντού.

Μια Ελληνίδα star είπε να... γιορτάσει την εθνική γιορτή των Αμερικάνων με τον πλέον πρωτότυπο τρόπο... Φόρεσε το καυτό ολόσωμο μαγιό της, το οποίο αναπαριστούσε την αμερικάνικη σημαία και είπε να φτιάξει... σουβλάκια!

Ο λόγος για τη Γιάννα Τερζή, την κόρη του γνωστού τραγουδιστή Πασχάλη Τερζή. Η Γιάννα κατοικεί εδώ και μερικά χρόνια στη Νέα Υόρκη και από ότι φαίνεται μπήκε για τα καλά στο κλίμα, γιορτάζοντας και την εθνική γιορτή τους! Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από τη φωτό το ελληνικό στοιχείο, εξού και το σουβλάκι! Η Γιάννα με νάζι περιποιείται τις πιτούλες της... Αξίζει να σημειωθεί ότι το μαλλί της επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος.


queen.gr

Αυτά είναι τα μυστηριώδη σπήλαια του Αγίου Όρους!!! (VIDEO)


Η θέση του Άθω μετά από την απελευθέρωσή της από τους Τούρκους καθορίστηκε στη διάσκεψη του Λονδίνου του 1912: το Άγιο Όρος δηλώνεται ως ανεξάρτητη πολιτεία, η οποία βρίσκεται κάτω από την προστασία της Ρωσίας.

Με τη συνθήκη της Λοζάνης το 1923 αποφασίστηκε η ένωση του Άθω στο Eλληνικό κράτος. Από το 1926 το ιερό βουνό έγινε συστατικό μέρος της Ελλάδας. Κατά τη Χιτλερική περίοδο τα μοναστήρι του Άθω διατήρησαν την αυτονομία τους και δν υπέφεραν από την έλλειψη υλικών. Σοβαρή ζημιά προκλήθηκε αργότερα, κατά τη διάρκεια του εμφύλιου πολέμου στην Ελλάδα (1946 - 1949), όταν μεταφέρθηκαν οι στρατιωτικές ενέργειες στ έδαφος της χερσονήσου του Άθω.

Τώρα ο Άθως και πάλι δέχεται τους προσκυνητές και τους μοναχούς. Σε αυτό βασίζεται και η μεγάλη ελπίδα για την πνευματική αναγέννηση της ορθοδοξίας. Τον Ιούλιο του 2011 μια διεθνής ομάδα σπηλαιολόγων εξερεύνησε 26 σπήλαια του Αγίου Όρους. Πρόσφατα δημοσιοποίσαν μικρή περίληψη των εργασιών τους.

www.newscity1.net

Σκληρές Εικόνες: Έθαψαν νεογέννητο ζωντανό στο χώμα...

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από την Ινδία, που δείχνουν άντρες των αρχών να ξεθάβουν από το χώμα ζωντανό ένα κοριτσάκι, το οποίο σχεδόν μόλις είχε γεννηθεί.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ήταν νεογέννητο μιας ημέρας όταν κάποιος από τους συγγενείς του, ίσως η ίδια του η μητέρα,  το παράτησε στην μέση του πουθενά, αφήνοντας το να βρει αργό και βασανιστικό θάνατο.

Οι αρχές εκτιμούν ότι το μωράκι εγκαταλείφθηκε,  επειδή ήταν κορίτσι και στην χώρα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με αυτό. 

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία από την μύτη και το στόμα. Παρά την φροντίδα που δέχτηκε δεν κατάφερε να επιβιώσει.





Ένας στρατιώτης ροκσταρ: Από τους Nirvana στις Ειδικές Δυνάμεις και τον πόλεμο


Ο Τζέισον Έβερμαν (Jason Everman) είναι κάποιος που μάλλον δεν ξέρετε εκτός και αν είστε οι πλέον ειδικοί στην ροκ σκηνή! 

Ο ΤΖέισον Εβερμαν λοιπόν θα έπρεπε να είναι γνωστός ως ο μόνος άνθρωπος που έχουν διώξει όχι από ένα  άλλα από δύο μεγάλα συγκροτήματα της δεκαετίας του 90!

Τον έδιωξε ο Κέρτ Κομπέιν (Kurt Cobain) γιατί όπως είχε δηλώσει τότε ο Κομπέιν,  ήταν ιδιότροπος και τον απέλυσαν και  οι Soundgarden. 

Ο Έβερμαν όμως, που τώρα έχει φτάσει τα 45, το 1993 όταν ήταν ακόμη 26 ετών αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και να ενταχθεί στις Αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις. 

Ροκσταρ
Ο Έβερμαν σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό των New York Times ειχε πεί οτι θεωρούσε οτι η μουσική του καριέρα ηταν πλέον ενα κομμάτι της ταυτότητας του συνεπώς δεν σκεφτηκε ποτέ οτι θα μπορούσε να υπάρξει κάτι άλλο. 

Παραδόξως ο Κρίστ Νοβοσελιτς των Νιρβάνα (Nirvana) ειχε πει οτι αν και ο Έβερμαν ηταν εξαιρετικός ήταν πολύ 'καταθληπτικός' για το συγκρότημα. (Αν δουμε ποια ηταν η κατάληξη του Κομπέιν η εξήγηση του Νοβοσελιτς ειναι τουλάχιστον σουρεαλιστική!)

Ο Έβερμαν ήταν που πλήρωσε 606 δολάρια για το τέλος εγγραφής του Bleach, το πρώτο άλμπουμ των Νιρβάνα. Το συγκρότημα ποτέ δεν τον πλήρωσε. 

Αφου τον έδιωξαν οι Νιρβάνα ο Έβερμαν βρήκε την ευκαιρία της ζωής του και εγινε ο κιθαρίστας των Soundgarden.

(Στην φωτογραφία ο Matt Cameron (αριστερά), ο Kim Thayil (κέντρο), ο Jason Everman (κάτω καθιστός), και ο τραγουδιστής Chris Cornell (δεξιά) )

Μετά από μια τεράστια παγκόσμια περιοδεία, το συγκρότημα απέλυσε τον Έβερμαν. 

Ο μανατζερ των Soundgarden δήλωσε στο περιοδικό των New York Times οτι αυτο που τους έκανε να τον διώξουν ηταν η τρομέρη του κυκλοθυμία. Την μια στιγμή ηταν χαμογελαστός και έκανε χιούμορ και την αμέσως επόμενη ακουγε μουσική με τα ακουστικά του θυμωμενος. 

Ο Στρατός και οι ΕιΔικές Δυνάμεις

Ο κιθαρίστας με τις όμορφες μπούκλες αφου μετά έπαιξε και σε άλλα συγκροτήματα  αποφάσισε να πάρει το λεωφορείο με προορισμό το στρατόπεδο εκπαίδευσης του στρατού στο Fort Benning  όπου θα εντασσόταν στο πρόγραμμα κατάρτισης που διαρκούσε 61 μέρες. 

Η Ρέιντζερς είναι η ελίτ μονάδα πεζικού του Αμερικανικού Στρατού. Μετα απο ένα μήνα στο στρατόπεδο αυτοκτόνησε ο Κέρτ Κομπέιν και οι διοικητές του κατάλαβαν ποιος ήταν. 

Σύμφωνα με πρώην συναδέλφους του στον στρατού, ο Έβερμαν ποτέ δεν ανέφερε το ένδοξο παρελθόν του. 

Μετά την πρώτη κατάταξή του, ο Έβερμαν δεν ηταν ικανοποιημένος κι ετσι αποφάσισε να ενταχθεί στις Ειδικές Δυνάμεις. Κατά την διάρκεια της εκπάιδευσης του είδε τα αεροπλάνα να πέφτουν στους διδυμους πύργους και  κατάλαβε οτι "θα πήγαινε στον πόλεμο". 

Στον πόλεμο
Το περιοδικό New York Times περιγράφει τον Έβερμαν »να κάνει ιππασία με τους Παστούν, να ειναι σε νυχτερινές επιδρομές με ελικόπτερα, να βρίσκεται στην βάση του επι μέρες χωρίς να εχει κάτι να κάνει. "

Ο Έβερμαν είδε σοβιετικά τανκς να σκουριάζουν στην Κοιλάδα Panjshir και μύρισε λειβάδια παπαρούνας εξω απο το Κανταχάρ.

Στον πόλεμο, ο Έβερμαν έγινε ένας στρατιώτης rockstar. 

«Καθ 'όλη την ενήλικη ζωή μου έχω κάνει τη συνειδητή προσπάθεια να αναπτυχθούν οι τρεις πτυχές του ποιος ειμαι: ο καλλιτέχνης, ο στρατιώτης και ο φιλόσοφος" δήλωσε ο Έβερμαν. 

Έφυγε από το στρατό το 2006 και σπουδάσε φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια. Σύμφωνα με το προφίλ του Πανεπιστημίου Κολούμπια της Everman, έχει επίσης εργαστεί ως επαγγελματίας ψαράς στην Αλάσκα και για μια περίοδο έζησε ως μοναχός στο Νεπάλ.

Μετά από τις μεγάλες μουσικές του επιτυχίες όπως και τις επιτυχίες που είχε πολεμώντας για την πατρίδα του ο Έβερμαν μάλλον εχει καταλήξει και όπως εχει πει στο περιοδικό των New York Times το επόμενο του βήμα θα ειναι μάλλον κατι το πολύ συνηθισμένο «Πιθανότατα θα γίνω μπάρμαν κάπου», είπε.

Μωρό πνίγηκε στην κολυμπήθρα - Ευθύνεται ο ιερέας


Ένα μωράκι έξι εβδομάδων βρήκε τραγικό θάνατο τη μέρα της βάφτισης του.

Την ώρα της βάφτισης ο Ιερέας δεν του έκλεισε το στόμα, όπως θα έπρεπε να κάνει και το βούτηξε αρκετές φορές με αποτέλεσμα να πνιγεί 

 Ο Πατέρας Valentin τώρα κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Το περιστατικό συνέβη στην Rascani, μια συνοικία στο βορειοδυτικό τμήμα της Μολδαβίας, της Ανατολικής Ευρώπης.

Το βίντεο της βάφτισης δείχνει το μωρό να αναπνέει δύσκολα την ώρα που το έντυναν και είκοσι λεπτά αργότερα άρχισε να αιμορραγεί από τη μύτη και το στόμα. Το μωράκι πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο καθώς το πήγαιναν στο νοσοκομείο.

"Η νεκροψία έδειξε ότι το παιδί μου έφυγε από πνιγμό", είπε ο πατέρας του άτυχου βρέφους, Dumitru Gaidau.

»Όλοι είδαμε αυτό που έγινε, ο Ιερέας δεν έβαλε το χέρι του στο πρόσωπο του μωρού για να εμποδίσει νερό όπως θα έπρεπε να κάνει. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι έβαλε το χέρι του στην κοιλιά και στο κεφάλι του και το βούτηξε τρεις φορές μέσα στο νερό. Το μωρό έκλαιγε και μέσα στο νερό. Νόμιζα ότι ήξερε τι έκανε. Όταν πήρα το μωρό στην αγκαλιά μου ήταν πλεον αργά», είπε η νονά του άτυχου μωρού, Aliona Vacarciuc.

»Μόλις είδαμε το μωρό να αιμορραγεί τον ρωτήσαμε: Τι έκανες;’‘

«Ο Ιερέας όμως μας είπε ότι ήξερε τι έκανε και ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που βάφτιζε. Μας είπε ότι ήταν έμπειρος και πως γνώριζε τη διαδικασία του μυστηρίου.»

Ο γιατρός Sergiu Raileanu που εξέτασε το μικρο βρέφος, επιβεβαίωσε ότι πέθανε από πνιγμό. Η τοπική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για ανθωποκτονία εξ’αμελείας και αν κριθεί ένοχος ο Ιερέας θα αντιμετωπίσει μέχρι και τρία χρόνια φυλάκισης.

Δείτε στο βίντεο την βάφτιση του άτυχου μωρού:

techandtech.gr

Η μπικινο-εργασιοθεραπεία της Βίκυς Καγιά [εικόνες]

Διαδοχικές φωτογραφήσεις κάνει η Βίκυ Καγιά από την στιγμή που επέστρεψε από τις ολιγοήμερες διακοπές της στην Μύκονο. Γιατί, όπως έλεγαν και οι παλιοί, ένα κλικ την ημέρα την στεναχώρια για την προσωπική ζωή την κάνει πέρα.

Η πρώτη φωτογράφηση έλαβε χώρα στην ταράτσα του Fashion Workshop με την Βίκυ Καγιά να αφήνεται στα χέρια του Ερρίκου Ανδρέου, ενός φωτογράφου που -όπως λέει η ίδια- περνά το περισσότερο χρόνο στο Παρίσι. Το concept ήταν απλό, αλλά η Βίκυ και πάλι έλαμψε.

Η δεύτερη ήταν με την, επίσης φίλη της, Μάρα Δεσύπρη. Προφανώς για τις ανάγκες κάποιου περιοδικού, το όνομα του οποίου η Καγιά δεν το αποκάλυψε.

Εκεί όπου, υποθέτουμε, θα μιλήσει και για τα όλα όσα γράφονται (καθώς επίσης και αυτά που όντως συμβαίνουν) στην σχέση της.

http://www.iefimerida.gr/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger