Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ετών...18! Η ΜΑΝΑ του όμως θέλει να τον... ΞΕΠΑΡΘΕΝΕΨΕΙ!!!

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013


Η Φιλαδέλφεια μπορεί να είναι γνωστή ως η πόλη «της αγάπης», αλλά μία μητέρα πήγε αυτή την αγάπη σε άλλα επίπεδα. Η μητέρα πόσταρε μία αγγελία στο Craigslist, όπου ζητά ένα «μωρό για το γιο της». Η μητέρα μάλιστα εξηγεί ότι ζητά μία νεαρή γυναίκα κάτω των 19 ετών για να μετατρέψει το γιο της σε άντρα.

Η τολμηρή μαμά, η οποία δεν λέει το όνομά της, ούτε και του γιου της, εξηγεί ότι ο 18χρονος γιος της βρίσκεται στην τελευταία τάξη του Λυκείου και ότι θα ξεκινήσει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ το φθινόπωρο. Αν και είναι ιδιαίτερα έξυπνος, όπως λέει η μαμά του, εκείνη ανησυχεί ότι δεν είχε ποτέ γυναίκα στη ζωή του και ότι το πιθανότερο είναι ότι είναι παρθένος. «Θέλω να βρω μία κοπέλα που θα τον μετατρέψει από σπασικλάκι Λυκειόπαιδο σε άντρα για το πανεπιστήμιο». Περιγράφει μάλιστα τον γιο της ως πολύ όμορφο και αθλητικό και ότι δεν έχει ίχνος λίπους στο σώμα του. Έχει μάλιστα σκεφτεί και πώς θα γίνει η συνάντηση χωρίς να υποψιαστεί τίποτα ο γιος της και πώς θα τον «ρίξει» η επίδοξη κοπέλα.

Απίστευτο: Λιποθύμησε Αμερικανός και ξύπνησε… Σουηδός!

Σενάριο χολυγουντιανής ταινίας μοιάζει το περιστατικό που έλαβε χώρα στις ΗΠΑ στις 28 Φεβρουαρίου, με τον 61χρονο Μάικλ Τόμας Μπόουτραϊτ που έχασε ολοκληρωτικά τι μνήμη του.

Ο 61χρονος Αμερικανός βρέθηκε το πρωί εκείνης της ημέρας λιπόθυμος σε μοτέλ πολιτείας των ΗΠΑ από την αστυνομία, η οποία βρήκε το όνομα, την ηλικία και τα λοιπά στοιχεία του από την ταυτότητά του. Ο ίδιος, όμως, όταν συνήλθε, δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτα από τη ζωή του, το όνομά του, τη διεύθυνσή του. Όλο το παρελθόν του είχε σβηστεί από τη μνήμη του. Το σοκαριστικό, όμως, δεν ήταν μόνο αυτό. Ο Μπόουτραϊτ είχε ξεχάσει μέχρι και τη γλώσσα του, καθώς δεν μπορούσε να συνεννοηθεί στα αγγλικά, αλλά στα σουηδικά!

Με λίγα λόγια, ο άνδρας, αφού ανέκτησε τις αισθήσεις του, ξύπνησε Σουηδός. Η αστυνομία, έχοντάς τα χαμένα, κάλεσε μεταφραστή για να μπορέσει να συνεννοηθεί με τον Μάικλ Τόμας Μπόουτραϊτ, ο οποίος επέμενε πως το όνομά του ήταν πλέον Γιόχαν Εκ, ενώ δεν ήξερε τίποτα για τη ζωή το πριν τις 28 Φεβρουαρίου, όταν και λιποθύμησε.

Σε συνέντευξή του στο CNN, έξι μήνες μετά το συμβάν, δήλωσε ότι βιώνει έναν καθημερινό εφιάλτη στην προσπάθειά του να θυμηθεί πράγματα για τη ζωή του. Δίπλα του βρίσκεται η κοινωνική λειτουργός Λίζα Χαντ-Βάσκες, η οποία προσπαθεί σιγά- σιγά να τον βοηθήσει να ανασύρει μνήμες από το παρελθόν του.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, η Χαντ-Βάσκες πραγματοποίησε πολύμηνη έρευνα ια τη ζωή και το παρελθόν του, τα ευρήματα της οποίας είναι ενδιαφέροντα: Ο Μπόουτραϊτ υπηρέτησε επί τρία χρόνια στο αμερικανικό ναυτικό ως μηχανικός αεροσκαφών, μεταξύ 1971-1973. Τη δεκαετία του'80 βρέθηκε όντως στη Σουηδία - γεγονός που εξηγεί τη γνώση της σουηδικής γλώσσας- όπου εργάστηκε στη συμβουλευτική εταιρεία Kultur Konsult Nykoping.

Η έρευνα της Χαντ-Βάσκες συνεχίστηκε, καθώς έπρεπε να βρεθούν περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή του Μπόουτραϊτ. Με αφορμή τις ρακέτες του τένις που βρέθηκαν δίπλα του στο μοτέλ, η κοινωνική λειτουργός έψαξε και ανακάλυψε ότι ο ασθενής ήταν πολύ καλός παίκτης του τένις και πιθανότατα να είχε βρεθείς την Καλιφόρνια για κάποιο αγώνα. Ωστόσο, ο ίδιος εξακολουθούσε να μη θυμάται κάτι από αυτά, ισχυριζόμενος, μάλιστα, ότι συνέχιζε να νιώθει «τουρίστας» στις ΗΠΑ.

Λόγω της επιμονής του ότι πατρίδα του είναι η Σουηδία, η Χαντ-Βάσκες τον ενθάρρυνε να έρθει σε επαφή με αμερικανοσουηδούς.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν, ο Μάικλ Τόμας Μπόουτραϊτ πάσχει από έναν τύπο αμνησίας που ονομάζεται «fugue amnesia», η οποία προκαλεί απώλεια της προσωπικής ταυτότητας του ασθενούς και οφείλεται συνήθως σε κάποιο ψυχολογικό τραύμα του. Τα καλά νέα είναι ότι η μνήμη σε αυτήν την περίπτωση επιστρέφει σταδιακά και μπορεί, με τη δέουσα προσοχή και την κατάλληλη θεραπεία, να ανακτηθεί πλήρως.

Ουπς… Είδαμε κάτι παραπάνω Κόρτνεϊ! – Το «ατύχημα» της καυτής τηλεπερσόνας

Σε ρομαντικό δείπνο με τον σύζυγό της, Νταγκ Άντονι Χάτσισον βρέθηκε η διάσημη τηλεπερσόνα, Κόρτνεϊ Στόντεν.

Φορώντας ένα κατάλευκο και… μικροσκοπικό φορεματάκι (που δεν μπορούσε σε καμιά περίπτωση να κρύψει τα υπερπλούσια προσόντα της) «έπαιξε» με τους φωτογράφους κατά την είσοδό της σε εστιατόριο του Μπέβερλι Χιλς.

Το μεγάλο σόου, όμως, το επεφύλασσε για το τέλος, τόσο η ίδια, όσο και ο κατά 35 χρόνια μεγαλύτερός της Χάτσισον (εκείνη είναι μόλις 19 ετών!). Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο τους, για να… ταράξει τους φωτογράφους, έπιανε προκλητικά το στήθος της, σήκωσε το ένα της πόδι, αφήνοντάς μας να δούμε το… κάτι παραπάνω, ενώ ο συνοδός της, αρκέστηκε στην κλασική χειρονομία, με το σηκωμένο μεσαίο δάκτυλο, με τα γέλια να δίνουν και να παίρνουν! Μάλλον είχαν πιει ένα ποτηράκι παραπάνω…








ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε πώς είναι σήμερα ο Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης!!!

Ο  Ολυμπιονίκης είναι πλέον ηθοποιός και παίζει κυρίως στο θέατρο. Δείτε πώς είναι σήμερα:...








Η καινούργια... Μελέτη


Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα και τη μάχη με την κατάθλιψη, η Ελεονώρα Μελέτη, κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της....

O φωτογραφικός φακός του περιοδικού "ΟΚ!" τη συνάντησε στην Ανάβυσσο, εκεί που η Ελοενώρα, ασχολήθηκε ξανά με τον αθλητισμό, που λατρεύει.

Το δημοσίευμα αναφέρει: "Οι επίπονες φυσικοθεραπείες στο χέρι και τη μέση της, που διαρκούσαν έως και τέσσερις ώρες την ημέρα και την κράτησαν μακριά από τον αθλητισμό, έχουν πλέον σταματήσει.

Η φυσική της κατάσταση, ύστερα από ένα δύσκολο εξάμηνο, έχει επανέλθει και η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε στις δραστηριότητες που αγαπάει".

Άνθρωπος απο το φιλικό της περιβάλλον λέει: "Πατάει ξανά στα πόδια της και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της".

Η αλλαγή, όπως συνηθίζουν να κάνουν οι γυναίκες, άρχισαν από τα μαλλιά. Η παρουσιάστρια την ημέρα που αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, πήγε στο κομμωτήριο και έβαλε extensions, για να αποκτήσουν τα μαλλιά της μήκος.

8 Τροφές, Που «Απαγορεύεται» Να Μπουν Στην Κατάψυξη


Η κατάψυξη δεν διατηρεί πάντα αναλλοίωτα και φρέσκα όλα τα προϊόντα, με αποτέλεσμα, κάποιες φορές και τα χρήματα μας να έχουμε ξοδέψει άσκοπα και τις τροφές να πετάμε στο τέλος....

Οι καιροί είναι δύσκολοι και σίγουρα οι εποχές της αφθονίας έχουν παρέλθει. Η άσκοπη υπερκατανάλωση, έχει ευτυχώς εγκαταλειφθεί προ πολλού. Πλέον ψωνίζουμε και μαγειρεύουμε με μέτρο, ενώ είμαστε περισσότερο προσεκτικοί με τις ποσότητες τροφίμων που προμηθευόμαστε. Αποκτάμε δηλαδή σταδιακά και κάποιες καλές συνήθειες.
Αν ανήκετε σε εκείνους που αρνούνται πεισματικά να συμβαδίσουν με το πνεύμα οικονομίας που επιτάσσει η κρίση, τα νέα είναι μάλλον δυσάρεστα. Το ενδεχόμενο του να αγοράζουμε προϊόντα που δε θα καταναλώσουμε ή να πετάμε ό,τι περισσέψει, θα πρέπει να εκλείψει.
Επιπλέον, η κατάψυξη δεν διατηρεί πάντα αναλλοίωτα και φρέσκα όλα τα προϊόντα, με αποτέλεσμα, κάποιες φορές και τα χρήματα μας να έχουμε ξοδέψει άσκοπα και τις τροφές να πετάμε στο τέλος.
Αν δεν γνωρίζετε ποιες τροφές, «απαγορεύεται» να μπουν στην κατάψυξη, ήρθε μάλλον η ώρα να ενημερωθείτε… και να αλλάξετε τις κακές σας συνήθειες.
Μαρούλια, αγγούρια, σέλερι, κρεμμύδια, γλυκές πιπεριές
Τα συγκεκριμένα πράσινα λαχανικά ανήκουν στην κατηγορία των ευπαθών τροφών, καθώς μέσα σε λίγες μέρες χάνουν το αρχικό ζωντανό τους χρώμα, ενώ αλλοιώνεται η υφή και η γεύση τους. Ακόμα και όταν παραμένουν στις χαμηλές θερμοκρασίες της κατάψυξης δεν διατηρούνται φρέσκα. Επομένως την επόμενη φορά προμηθευτείτε μόνο όση ποσότητα σκοπεύετε να καταναλώσετε, αφού η συνηθισμένη σκέψη «Ας πάρω λίγα ακόμα, να υπάρχουν στο ψυγείο και δη στην κατάψυξη», δεν ισχύει σε αυτήν την περίπτωση.
Μαγειρεμένα ζυμαρικά ή ρύζι
Τι κάνουμε όταν μας περισσεύει η σάλτσα από τα ζυμαρικά μας; Η ιδέα να την «φυλάξουμε» στην κατάψυξη, για την επόμενη φορά, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Ακόμη περισσότερο η σκέψη να φτιάξουμε λίγη σάλτσα να υπάρχει σε ώρα ανάγκης, μάλλον δεν εξυπηρετεί σε κάτι. Μέσα στην κατάψυξη χάνεται και η κρεμώδης υφή της, αλλά και η γεύση της.
Κομμάτια τυριού
Βάζοντας στην κατάψυξη τα τυριά για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να τα καταναλώσουμε θρυμματισμένα και με γεύση που σε τίποτα δεν θυμίζει την αρχική. Στην κατάψυξη δεν μπαίνει σε καμία περίπτωση η φέτα, το κίτρινο τυρί και γενικά τα τυριά σε κρέμα ή τα λευκά φρέσκα τυριά.
Γλάσο φτιαγμένο από ασπράδια αυγού, τούρτες με κρέμα
Αν επιχειρήσουμε να καταψύξουμε τα γλυκά μας εδέσματα, μάλλον θα απογοητευτούμε όταν έρθει η στιγμή να τα καταναλώσουμε. Τα επιδόρπιά μας θα έχουν πολτοποιηθεί, ενώ στην προσπάθεια μας να τα ξεπαγώσουμε, θα περάσει νερό μέσα στα συστατικά τους, τα οποία θα διαπιστώσουμε ότι τις περισσότερες φορές έχουν ήδη διασπαστεί.
Τηγανιτά φαγητά
Τα «κατεψυγμένα» τηγανιτά τρόφιμα, χάνουν και την τραγανή γεύση τους και όλη την αρχική νοστιμιά τους. Η μόνη λύση για να διατηρήσουν κάτι από την αρχική τους γεύση είναι να ξανατηγανιστούν. Κάτι τέτοιο όμως θα προσθέσει επιπλέον θερμίδες στα ήδη «βαριά» για τη διατροφή μας τηγανιτά πιάτα. Απαγορευμένη λοιπόν, θεωρείται η κατάψυξη για τις τηγανιτές πατάτες, τις κροκέτες, τα τηγανιτά λαχανικά κ.ά.
Αυγά
Ως προς τα αυγά, αν επιχειρήσετε να τα καταψύξετε θα έρθετε αντιμέτωποι με ένα δυσάρεστο θέαμα. Τα μεν ωμά αυγά θα τα δείτε να σπάνε και να «εκρήγνυνται», ενώ τα βρασμένα αυγά θα γίνουν σκληρά και χωρίς υπερβολή λαστιχένια.
Κρέμα γάλακτος
Η γευστική πλην παχυντική κρέμα γάλακτος, δεν πρέπει να φυλάσσεται για κανένα λόγο στην κατάψυξη. Ενώ είναι παχύρρευστη από μόνη της, λίγο μετά την ψύξη και απόψυξη της, θα την δούμε «διαλυμένη» με τα συστατικά της σε αποσύνθεση, χωρίς να είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί εκ νέου.
Τα περισσότερα μπαχαρικά
Τα περισσότερα μπαχαρικά με τα οποία εμπλουτίζουμε τη γεύση του φαγητού μας δεν μπαίνουν στην κατάψυξη. Τα πιο συνηθισμένα από αυτά, όπως το πιπέρι, το γαρύφαλλο, το σκόρδο και μερικά διαδεδομένα βότανα, αποκτούν μια ακόμη εντονότερη και πιο πικρή γεύση. Οπότε μην περιμένετε να αποκτήσει το φαγητό σας πικάντικη γεύση, με «κατεψυγμένα» μπαχαρικά.


- See more at: http://www.gkourou.com



Έρχεται κοινωνική έκρηξη...σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία!!!


Σύμφωνα με γενική παραδοχή μεταξύ των οικονομολόγων παγκοσμίως, το ακραίο κρίσιμο σημείο στο οποίο μία κοινωνία εκρήγνυται, είναι όταν η πραγματική ανεργία φτάσει στο 35% μέσα στη συγκεκριμένη κοινωνία....
Έχει επιστημονικά παρατηρηθεί ότι καμία κοινωνία δεν μπορεί να αντέξει ανεργία αυτού του ποσοστού, το οποίο αλλοιώνει την ισχύουσα κοινωνικοοικονομική συγκρότηση και οδηγεί σε κοινωνική κατάρρευση.
Σε μας, το ποσοστό της ανεργίας, που επίσημα αναφέρει ως καταγραμμένη η ίδια η κυβέρνηση, ανέρχεται περίπου στο 28%. Όλοι όμως αποδέχονται, ότι η πραγματική μη καταγραμμένη ανεργία, είναι πολύ πιο πάνω από το 30% και ίσως να πλησιάζει προς το 35%. Χωρίς φυσικά να υπολογίζονται τα εκατομμύρια των εξαθλιωμένων και μη δηλωμένων παράνομων μεταναστών. Από το άλλο μέρος, αντί να παρατηρείται όξυνση των κοινωνικών διεκδικήσεων, κάτι που θα υποδήλωνε ζωντανή και παρούσα κοινωνία, αντιθέτως βλέπουμε όλοι, μια αυξανόμενη αδρανοποίηση της κοινωνίας. Κανένα κόμμα και κανένας συνδικαλιστικός φορέας δεν μπορεί να μπει στην κοινωνική ηγεσία και να βγάλει έστω και λίγο κόσμο στους δρόμους, για να διαμαρτυρηθεί και να διεκδικήσει, κάτι που θα οδηγούσε σε εκτόνωση του κοινωνικού μάγματος που διογκώνεται.
Όλα τα πιο πάνω (δηλαδή η αύξηση του ποσοστού της ανεργίας και η συνεχώς εντεινόμενη σιωπή της κοινωνίας σαν την νηνεμία πριν την καταιγίδα) συνηγορούν στο ότι η ελληνική κοινωνία πλησιάζει σε μια άλογη έκρηξη η οποία δεν θα μπορεί πλέον να κατευθυνθεί από κανέναν και θα παρασύρει τα πάντα. Τίποτα δεν θα μείνει όρθιο, τίποτα δεν θα θυμίζει το πριν.
Ο μόνος δρόμος που απέμεινε στο ισχύον καθεστώς είναι να προσπαθήσει να συγκρατήσει όσο μπορεί την περαιτέρω αύξηση της ανεργίας για να αποτρέψει την κοινωνική έκρηξη. Όμως οι συνεχώς επιβαλλόμενοι φόροι, η σκοπούμενη αρπαγή των περιουσιών, οι ταυτόχρονες απολύσεις και η παντελής έλλειψη επενδύσεων, μας βάζουν πιο βαθιά στο οικονομικό «σπιράλ θανάτου» και επιταχύνουν τις εξελίξεις προς την έκρηξη.

- See more at: http://www.gkourou.com



Τριγλυκερίδια τι είναι και πως θα τα μειώσουμε με απλές διατροφικές αλλαγές!


Τριγλυκερίδια: πώς επηρεάζουν την υγεία μας;
Αν δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στηναρτηριακή σας πίεση και τηχοληστερίνη, πρέπει να ξεκινήσετε να προσέχετε και τα τριγλυκερίδιά σας.
Τα υψηλά επίπεδα των τριγλυκεριδίων, ένας τύπος λίπους (λιπιδίων) στο αίμα, μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων. Ιδανικός τρόπος αντιμετώπισης είναι η διαμόρφωση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Αλλά ας αρχίσουμε από τα βασικά.

Τι είναι τα τριγλυκερίδια;
Πρόκειται για έναν τύπο λιπιδίων, που βρίσκονται στο αίμα. Όταν καταναλώνετε τροφές, το σώμα μετατρέπει τις θερμίδες που δε χρειάζεται σε τριγλυκερίδια, τα οποία με τη σειρά τους αποθηκεύονται στα λιπώδη κύτταρα. Στη συνέχεια, οι ορμόνες, απελευθερώνουν τα τριγλυκερίδια, χρησιμοποιώντας τα ως ενέργεια, την οποία χρειάζεται ο οργανισμός μεταξύ των γευμάτων.
Αν λαμβάνετε συνήθως περισσότερες θερμίδες από όσες «καίτε», ιδιαίτερα μάλιστα αν πρόκειται για τις λεγόμενες «εύκολες» θερμίδες, δηλαδή τα λίπη και τους υδατάνθρακες, τότε ενδεχομένως έχετε υψηλά επίπεδα τριγλυκεριδίων (υπερτριγλυκεριδαιμία).

Ποια επίπεδα είναι φυσιολογικά;
Μία απλή εξέταση αίματος μπορεί να σας αποκαλύψει τα επίπεδα στα οποία βρίσκονται τα τριγλυκερίδιά σας. Υπάρχουν ωστόσο, τέσσερις διαβαθμίσεις:
Φυσιολογικά: όταν τα τριγλυκερίδιά σας είναι χαμηλότερα από 150 mg/dL
Οριακά υψηλά: 150 με 199 mg/dL
Υψηλά: 200 με 499 mg/dL
Πολύ υψηλά: 500 mg/dL και πάνω.

Οι γιατροί συστήνουν ωστόσο, τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων να μην υπερβαίνουν τα 100 mg/dL. Ο αριθμός αυτός βέβαια δεν είναι ανέφικτος. Οι καθημερινές μικρές αλλαγές στον τρόπο διατροφής είναι σύμμαχός σας στην προσπάθεια να «ρίξετε» τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων σας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων;


Τα τριγλυκερίδια και η χοληστερίνη είναι διαφορετικά είδη λιπιδίων, που κυκλοφορούν στο αίμα.
Τα τριγλυκερίδια αποθηκεύουν τις άχρηστες θερμίδες και παρέχουν στον οργανισμό ενέργεια, ενώ η χοληστερίνη χρησιμοποιείται για να «χτίζει» ο οργανισμός τα κύτταρα και ορισμένες ορμόνες.

Επειδή όμως, και οι δύο αυτοί τύποι λιπιδίων δε διαλύονται στο αίμα, κυκλοφορούν στον οργανισμό με τη βοήθεια των πρωτεϊνών, που μεταφέρουν τα λιπίδια (λιποπρωτεΐνες).Γιατί είναι σημαντική η μέτρησή τους;
Αν και ο τρόπος με τον οποίο δρουν είναι ασαφής, τα υψηλά τριγλυκερίδια μπορούν να συμβάλλουν στη σκλήρυνση των αρτηριών ή την πάχυνση των τοιχωμάτων των αρτηριών (αρτηριοσκλήρωση), καταστάσεις που αυξάνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικών και καρδιακών επεισοδίων.Τα υψηλά τριγλυκερίδια συχνά είναι ενδείξεις άλλων προβλημάτων υγείας, μεταξύ των οποίων (εκτός των καρδιολογικών και εγκεφαλικών περιστατικών), η παχυσαρκία και τομεταβολικό σύνδρομο, ένα σύμπλεγμα συνθηκών, που περιλαμβάνει πάρα πολύ λίπος γύρω από τη μέση, υψηλή αρτηριακή πίεση, υψηλά επίπεδα τριγλυκεριδίων, υψηλό σάκχαρο του αίματος και ανώμαλα επίπεδα χοληστερόλης.



Ορισμένες φορές ωστόσο, τα υψηλά τριγλυκερίδια είναι μία προειδοποίηση για ασθένειες, όπως είναι ο διαβήτης τύπου 2, τα χαμηλά επίπεδα της ορμόνης του θυρεοειδούς(υποθυρεοειδισμός), ασθένειες ήπατοςή νεφρών ή ακόμα και σπάνιες κληρονομικές συνθήκες, οι οποίες επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο ο οργανισμός κάποιου ανθρώπου μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια.

Βέβαια, οι υψηλές τιμές στα τριγλυκερίδια ενδέχεται να είναι και παρενέργεια από φαρμακευτικές αγωγές, όπως είναι τα αντισυλληπτικά χάπια, τα διουρητικά, τα στεροειδή, συγκεκριμένα αντικαρκινικά φάρμακα κ.λπ.


Ποιά είναι η ιδανική μέθοδος για να μειώσετε τα τριγλυκερίδια;
Η φράση- κλειδί για να επανέλθουν ή να διατηρηθούν οι τιμές των τριγλυκεριδίων σας σε φυσιολογικά επίπεδα είναι ο «υγιεινός τρόπος ζωής».
Χάστε βάρος: Αν είστε υπέρβαρος, χάνοντας τα περιττά κιλά, μειώνετε αυτόματα και τις τιμές των τριγλυκεριδίων σας. Ενεργοποιήστε τον εαυτό σας και θα δείτε ότι έστω και ελάχιστα κιλά, μπορούν να σας ανταμείψουν με καλύτερη υγεία και περισσότερη ενέργεια.

Προσοχή στις θερμίδες: Να θυμάστε πως οι έξτρα θερμίδες μετατρέπονται σε τριγλυκερίδια και αποθηκεύονται ως λίπος. Μειώστε τις «κακές» θερμίδες και απαλλαγείτε από τα υψηλά τριγλυκερίδια.

Αποφύγετε τα ζαχαρούχα προϊόντα: Οι απλοί υδατάνθρακες, όπως είναι η ζάχαρη και τα προϊόντα που περιέχουν αλεύρι, μπορούν να αυξήσουν εύκολα τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων σας.
Δες: Τι προκαλούν η ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι.Περιορίστε τη χοληστερόλη: Λιγότερα από 300 mg χοληστερόλης την ημέρα (200 mg εάν πάσχετε από καρδιακά νοσήματα) θεωρείται από τους ειδικούς ιδανικό ποσοστό. Αποφύγετε τις συσσωρευμένες πηγές χοληστερίνης, όπως είναι τα κρέατα με κορεσμένα λίπη, τους κρόκους των αυγών και τα μη αποβουτυρωμένα γαλακτοκομικά προϊόντα.Επιλέξτε τα υγιεινά λίπη: Ανταλλάξτε τα κορεσμένα λιπαρά των κρεάτων με τα υγιή λίπη, που βρίσκονται στο ελαιόλαδο, τους ξηρούς καρπούς και τα ψάρια.


Κατανάλωση τροφών που είναι πλούσιες σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τουλάχιστον 1-2 φορές την εβδομάδα (π.χ. σκουμπρί, σαρδέλα, σολομό, πέστροφα, τσιπούρα).
Δες: ω-3 «βόμβες» υγείας!Τροφές πλούσιες σε ωμέγα-3 λιπαρά!

Εξαλείψτε τα «κρυφά» λίπη: Πολλά προϊόντα, ιδιαίτερα τα έτοιμα, όπως είναι τα τηγανητά, αλλά και τα μπισκότα και διάφορα αρτοσκευάσματα, περιέχουν «κρυφά» λιπαρά που δεν αναγράφονται στην ετικέτα. Ένα κόλπο για να τα αναγνωρίζετε είναι, όταν στην ετικέτα αναφέρεται ότι το προϊόν περιέχει μερικώς υδρογονωμένα λιπαρά.
Δες: Διάβασε τις ετικέτες σωστά…

Αύξηση στην πρόσληψη φυτικών ινών από λαχανικά, φρούτα και προϊόντα ολικής αλέσεως.
Δες: Αυξήστε τις φυτικές ίνες με 10 τροφές.Τροφές Ολικής Αλέσεως: 5 λόγοι να τις αγαπήσεις!Περιορίστε το αλκοόλ: Το αλκοόλ έχει υψηλή θερμιδική αξία και ζάχαρη και είναι ένα από τα βασικά «συστατικά» των τριγλυκεριδίων. Ακόμη και μικρές ποσότητες, μπορούν αυξήσουν τα τριγλυκερίδια εύκολα και γρήγορα.Ασκηθείτε: Τουλάχιστον 30 λεπτά φυσικής άσκησης τις περισσότερες ημέρες την εβδομάδα, είναι ικανά να σας προστατεύσουν. Η τακτική άσκηση ενισχύει την «καλή» χοληστερίνη και μειώνει σημαντικά την «κακή» και τα τριγλυκερίδια. Τα τριγλυκερίδια είναι μια μορφή λίπους που βρίσκεται στις φυτικές και ζωικές τροφές, το σώμα και το αίμα.

Τις περισσότερες φορές δημιουργούνται από τη συσσώρευση επιπλέον θερμίδων που λαμβάνει ο οργανισμός από τις τροφές, οι οποίες συσσωρεύονται με τη μορφή λίπους.

Σε συνδυασμό με τις αλλαγές που πρέπει να επέλθουν στον τρόπο ζωής, ιδιαίτερα σημαντικές είναι και οι διατροφικές αλλαγές, αφού μπορούν να μειώσουν τα υψηλά επίπεδα τριγλυκεριδίων στο αίμα μέχρι και 20%.



clickatlife.gr
proionta-tis-fisis.info



Aν είναι δυνατόν: Οι γείτονές της νόμιζαν ότι ήταν... φάντασμα!


Μια γυναίκα αποφάσισε, επιστρέφοντας στο σπίτι της, να κόψει δρόμο... 

Ωστόσο το πέρασμα ήταν τόσο στενό που η γυναίκα παγιδεύτηκε!

Σύμφωνα με την Telegraph η άτυχη γυναίκα από την ανατολική Κίνα παρέμεινε εκεί επί 7 ώρες ενώ οι γείτονες δεν την βοήθησαν καθώς πίστευαν ότι επρόκειτο για φάντασμα!

Οι κραυγές της μάλιστα είχαν προκαλέσει αναστάτωση στη γειτονιά...

Τελικά ένας περαστικός συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για μια παγιδευμένη γυναίκα και κάλεσε την πυροσβεστική για βοήθεια.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκησε 20 λεπτά.

Ζώδια και εκδίκηση. Ποια ζώδια είναι τα πιο εκδικητικά;


Όλοι οι άνθρωποι ανεξαιρέτως, αν κάποιος κάνει κάτι που θα τους βλάψει, θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς. Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση. Η διαφορά είναι στο τι γίνεται στη συνέχεια: Άλλοι ανταποδίδουν στα ίσα ή και με τόκο, έστω και μετά από πολύ καιρό. Άλλοι θα ήθελαν να εκδικηθούν, αλλά δεν το κάνουν και καταλήγουν απλώς να… βράζουν στο ζουμί τους. Και άλλοι απλώς το αφήνουν να περάσει. Παίζει κάποιο ρόλο το ζώδιο σε αυτές τις αντιδράσεις;

Τα πιο εκδικητικά ζώδια.

Σύμφωνα με την αστρολογία, ναι. Για παράδειγμα, οι Σκορπιοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θεωρούνται «πρωταθλητές» των ζωδίων στην εκδίκηση. Όμως οι Κριοί, οι Ζυγοί και οι Λέοντες δεν πάνε πίσω. Ούτε βέβαια οι κτητικοί Ταύροι ή οι επιφανειακά άκακοι Ιχθείς. Δεν έμειναν και πολλοί απ’ έξω, έτσι; Στο κάτω κάτω, όλα τα ζώδια, αν τους… πατήσεις τον κάλο, με κάποιο τρόπο θα το ανταποδώσουν.
Κι ας μην ξεχνάμε ότι, πέρα από το ζώδιο, έχει σημασία και η θέση του πλανήτη Άρη στο γενέθλιο ωροσκόπιο κάποιου, όπως το να βρίσκεται για παράδειγμα σε κάποιο από τα προαναφερθέντα «εκδικητικά» ζώδια ή να σχηματίζει όψεις με τον Πλούτωνα (αν θες να δεις κατά πόσον ισχύει κάτι τέτοιο για σένα, δες τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σου. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά για το κάθε ζώδιο σε ποιο βαθμό θα ξεπληρώσει κάτι κακό που θα του κάνουν.

Πόσο εκδικητικό είναι το δικό σου ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ: Με κυβερνήτη του τον πολεμοχαρή Άρη, ο Κριός όχι μόνο δεν αφήνει τίποτα να… πέσει κάτω, αλλά ανταποδίδει ακαριαία οποιοδήποτε χτύπημα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο για «πολιτισμένες» αντιδράσεις. Ναι, αν φαντάζεσαι ομηρικούς καβγάδες και ανοιγμένα κεφάλια, μέσα είσαι. Το καλό στην όλη ιστορία είναι ότι, συνήθως με τον Κριό, αυτό που βλέπεις αυτό παίρνεις. Ό,τι κάνει, το κάνει αμέσως και ανοιχτά. Φράσεις όπως «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» ή «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά» δεν του λένε τίποτα απολύτως.
ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ταύρος μπορεί να είναι ο καρδιακός φίλος, στον οποίο πάντα μπορείς να βασίζεσαι και ο αφοσιωμένος ερωτικός σύντροφος, αλλά αν κάνεις κάτι εις βάρος του γίνεται εκδικητικός και μάλιστα … της μουλωχτής συνομοταξίας. Μπορεί να αφήνει την εντύπωση ότι έχει ενοχληθεί λιγότερο απ’ όσο ένα βόδι από το τσίμπημα αλογόμυγας, αλλά στην πραγματικότητα το έχει σημειώσει στα κατάστιχα των εργασιών προς διεκπεραίωση. Και θα «διεκπεραιώσει» την εκδίκησή του, αργά ή γρήγορα (πιθανότερο το πρώτο από το δεύτερο). Επιπλέον, καθώς ο Ταύρος δύσκολα εμπιστεύεται και εύκολα ξε-εμπιστεύεται, ο «αυτουργός» θα γραφτεί ανεξίτηλα στη λίστα των εχθρών του.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τους Διδύμους ποτέ δεν ξέρεις… Αν πρόκειται για κάτι που πραγματικά τους πείραξε, μπορεί να καταστρώσουν το πιο σατανικό σχέδιο εκδίκησης. Αλλά όταν φτάσει η ώρα να το εκτελέσουν, πιθανόν έχουν απλώς αλλάξει γνώμη ή προτεραιότητες. Πού να τρέχουν τώρα… Η σκέψη είναι που μετράει. Ίσως και να αφήσουν το θέμα να περάσει στο ντούκου εξαρχής. Είναι απίστευτο το πώς μπορεί ο ίδιος άνθρωπος (ο ίδιος, λέμε τώρα…) να αγνοήσει εκείνον που του έφαγε με ίντριγκα την προαγωγή στη δουλειά και να κηρύξει πόλεμο στον γείτονα που του γραντζούνισε ελαφρά το αυτοκίνητο στην πιλοτή.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Καρκίνος θεωρείται από τα «δυνατά» ζώδια στο θέμα της εκδίκησης. Τι νόμιζες δηλαδή, ότι θα το αφήσει να περάσει έτσι; Ποιο; Το οτιδήποτε. Γιατί μαζί του το πιο δύσκολο δεν είναι να αντιμετωπίσεις τις τυχόν συνέπειες από την εκδίκησή του, αλλά να μαντέψεις το τι θα μπορούσε να την έχει προκαλέσει. Με την κοινή λογική, αποκλείεται… Όσο τρυφερός και αξιολάτρευτος μπορεί να είναι ο εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου, άλλο τόσο μπορεί να αποδειχθεί πιο αμείλικτος κι από άγγελος της Αποκάλυψης. Και το χειρότερο δεν είναι να φας τη… σπαθιά, αλλά να μην μάθεις ποτέ τον λόγο.
ΛΕΩΝ: Ο Λέων είναι πάνω απ’ όλα περήφανος και αξιοπρεπής. Και ακριβώς αυτά είναι τα σημεία όπου, αν τον πληγώσεις, δεν σε σώζει τίποτα. Μα τίποτα, λέμε… Θα σε ξεσκίσει, πολύ απλά, και να εύχεσαι να είναι σύντομο. Και να αποτελείται περισσότερο από λόγια παρά από έργα. Η εκδίκηση του Λιονταριού είναι κάτι σαν τσουνάμι. Κάποτε υποχωρεί. Αυτό δίνει στον φταίχτη - ή στα …κομμάτια του, ό,τι έχει απομείνει, τέλος πάντων - την ελπίδα ότι ο Λέων θα τον συγχωρήσει, αφού όμως θα του έχει αποκλείσει δια παντός τη δυνατότητα να επαναλάβει το ατόπημα, όποιο και να ήταν αυτό.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εκδίκηση ενός Παρθένου δεν είναι τόσο φοβερή. Με την προϋπόθεση ότι δεν σε νοιάζει να σε αντιμετωπίζουν με πλήρη αδιαφορία, σαν μην υπάρχεις καν, ούτε να υπήρξες ποτέ, και να σου αφαιρεθούν εν μια νυκτί όλα τα προνόμια που σου έδινε η καλή σχέση σου με τον Παρθένο. Ο εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου είναι μάλλον απίθανο να σε ξεπληρώσει με μια θεαματική εκδίκηση. Έχει και μια αξιοπρέπεια άλλωστε. Αλλά θα σε «εκτελέσει» με τόσους άλλους τρόπους, που θα εύχεσαι να σε είχε σπάσει «απλώς» στο ξύλο. Α, και δεν θα το ξεχάσει ποτέ.
ΖΥΓΟΣ: Ο Ζυγός είναι ζώδιο της δικαιοσύνης. Βλάπτοντάς τον χωρίς εκείνος να σε έχει προκαλέσει (που μάλλον δεν θα σου το έχει κάνει), παραβιάζεις κατάφορα αυτή τη δικαιοσύνη. Και το δίκαιο στην προκειμένη περίπτωση είναι να πληρωθείς με το ίδιο νόμισμα. Ή και με συνάλλαγμα - δεν πειράζει, πάντως να πληρωθείς. Έτσι λοιπόν ακόμα και ο Ζυγός, που πάντα αποφεύγει τις συγκρούσεις, σε αυτή την περίπτωση θα αντιδράσει. Μπορεί να μη σε πλακώσει στο ξύλο ή να σε βρίσει μπροστά σε όλο το γραφείο, αλλά με κάποιο έμμεσο, καλομελετημένο τρόπο, ταιριαστό με το ταμπεραμέντο του θα σ’ το ανταποδώσει.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν έκανες κάτι που ξυπνά την εκδικητικότητα ενός Σκορπιού, καλύτερα να αλλάξεις όχι απλώς σπίτι/ πόλη/ χώρα /ήπειρο αλλά και πλανήτη. Εκτός αν θες να δοκιμάσεις το μυθικό κινέζικο βασανιστήριο που περιγράφεται ως «σου κόβω ένα-ένα χίλια κομμάτια έτσι που να είσαι ακόμα ζωντανός». Η εκδίκηση του Σκορπιού συγκρίνεται μόνο με κάτι τέτοιο. Είναι βασανιστική, μεθοδική και ατελείωτη. Κι αν πρόκειται για θηλυκό εκπρόσωπο του ζωδίου, πραγματικά δεν θέλεις να τη δεις. Ο συναισθηματικός κόσμος του Σκορπιού είναι οδυνηρά πλούσιος και πολύπλοκος. Αν τον πληγώσεις, θα αντιδράσει σαν το ομώνυμο έντομο, ακαριαία και απίστευτα εύστοχα. Ας πρόσεχες…
ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τον Τοξότη υπάρχουν πολλές πιθανότητες το πράγμα να περάσει χωρίς ιδιαίτερες… αιματοχυσίες, κυρίως γιατί ο εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου έχει μια τάση να μην παίρνει προσωπικά τα περισσότερα απ’ όσα του συμβαίνουν. Έτσι δεν κρατά κακία εύκολα. Αν βέβαια καταφέρεις να του ξυπνήσεις την εκδικητικότητα –γιατί κι αυτός άνθρωπος είναι, δεν είναι ο πολυεύσπλαχνος Θεός - να περιμένεις μια αντίδραση άμεση και δυναμική. Τουλάχιστον όμως, θα ξέρεις από πού σου ήρθε. Το καλό θα είναι ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια, γιατί σαν άτομο μονίμως προσανατολισμένο σε ένα καλύτερο μέλλον, ο Τοξότης θα τα αφήσει όλα πίσω του.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν ο Αιγόκερως αποφασίσει να πάρει εκδίκηση, θα το κάνει με μεθοδικότητα, σχεδιασμό και ελάχιστη συναισθηματική εμπλοκή. Το συναίσθημα θα του έχει τελειώσει, από τη στιγμή που πήρε την τελική απόφαση. Κατόπιν, θα μεταμορφωθεί σε ένα στυγνό εκτελεστή. Ο Αιγόκερως είναι ξεκάθαρος και αμετάκλητος στις αποφάσεις του. Κρίνει βάσει του προσωπικού του συστήματος απονομής δικαιοσύνης. Έφταιξες, θα πληρώσεις. Μπορεί συχνά να επιδεικνύει αξιοθαύμαστη επιείκεια, αλλά αν τα όριά της εξαντληθούν, δεν υπάρχει επιστροφή. Επιπλέον, δύσκολα συγχωρεί. Ακόμα και μετά από την πιο αμείλικτη εκδίκηση, το άτομο που την προκάλεσε εξορίζεται δια παντός από τη ζωή του.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Υδροχόος δεν θα μπει εύκολα στη διαδικασία να πάρει εκδίκηση, τουλάχιστον για προσωπική δικαίωση και ικανοποίηση. Η τάση του να αποστασιοποιείται συναισθηματικά, περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τα ζητήματα για τα οποία θα άξιζε να μπει στον κόπο. Που δεν ταιριάζει και με τις αρχές του, ας μην το ξεχνάμε αυτό. Αν τελικά το κάνει, έχει περισσότερες πιθανότητες να χρησιμοποιήσει ως μέσον την οριστική «διαγραφή» του εν λόγω ατόμου από τη ζωή του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, παρά κάποιες δραματικές και εντυπωσιακές ενέργειες. Ακόμα κι αν δώσει άφεση αμαρτιών για…ανθρωπιστικούς λόγους, η διαγραφή θα ισχύει.
ΙΧΘΕΙΣ: Μπορεί να μην το έχεις καταλάβει, αλλά ο γλυκούλης Ιχθύς εύκολα μετατρέπεται σε πιράνχας, αν το φέρουν οι περιστάσεις. Από αυτά που σε κάνουν μεζεδάκι! Όπως και η υπόλοιπη παρέα του στην τριάδα των ζωδίων του Νερού (Καρκίνος και Σκορπιός), ζει μέσα από το συναίσθημα. Αν πληγωθεί, πράγμα που δεν συμβαίνει και τόσο δύσκολα, θα αντιδράσει ανταποδίδοντας το χτύπημα μέσα από μια ενστικτώδη αντίδραση. Έτσι κι αλλιώς, ο λογικός σχεδιασμός δεν είναι το φόρτε του. Αλλά θα το ανταποδώσει τόσο έντεχνα και υπόγεια (ή, το σωστότερο, υποβρύχια) που να μην μπορείς να τον κατηγορήσεις για τίποτα.

http://www.myastro.gr


«Γι' αυτό σε πυροβολήσαμε στο κεφάλι Μαλάλα»! Συγκλονίζει το γράμμα των Ταλιμπάν στη 16χρονη...

Ανοιχτή επιστολή στην οποία  εξηγεί τους λόγους που την πυροβόλησαν στο κεφάλι έστειλε στη 16χρονη πλέον Μαλάλα Γιουσαφζάι ένας από τους Ταλιμπάν που πήγε να βάλει τέλος στη ζωή της. 

Το νεαρό κορίτσι –σύμβολο, τον περασμένο Οκτώβρη είχε δεχτεί επίθεση από Ταλιμπάν, επειδή μαχόταν για το δικαίωμα των γυναικών στην εκπαίδευση στην πατρίδα της στο Πακιστάν.

Ο Ταλιμπάν Αντνάν Ρασίντ ανέλαβε να της εξηγήσει χωρίς να της ζητά συγνώμη στην επιστολή του αλλά εκφράζοντας την μεταμέλειά του γιατί δεν την είχε προειδοποιήσει. 

Πρόκειται για πρώην αξιωματικό της Αεροπορίας του Πακιστάν, που έχει καταδικαστεί το 2003 για την απόπειρα δολοφονίας του τότε προέδρου της χώρας και ήταν ανάμεσα σε εκείνους που δραπέτευσαν πρόσφατα.

Όπως υποστηρίζει ο Ρασίντ δεν η Μαλάλα δεν έγινε στόχος επειδή προσπαθούσε να προωθήσει το δικαίωμα στην εκπαίδευση, αλλά διότι οι Ταλιμπάν θεωρούσαν ότι έκανε καμπάνια εναντίον τους. Σε τέσσερις σελίδες κακογραμμένων αγγλικών, ο Ρασίντ καλεί την Μαλάλα να επιστρέψει στο Πακιστάν και να ακολουθήσει ένα σεμινάριο Ισλαμισμού για κορίτσια, προκειμένου να αφοσιωθεί στο σκοπό του Ισλάμ.

Μάλιστα παραδέχεται πως οι Ταλιμπάν ανατινάσσουν σχολεία και λεωφορεία που μεταφέρουν μαθητές, αλλά επιχειρηματολόγησε υπέρ αυτών των φρικτών πράξεων λέγοντας πως συχνά χρησιμοποιούνται ως κρησφύγετα του στρατού.

Πίνουν ο ένας το αίμα του άλλου...

Ζευγάρι βαμπίρ στη Βρετανία

Οι ερωτοχτυπημένοι Lia Benninghoff και Aro Draven έχουν έναν ασυνήθιστο δεσμό: πίνουν ο ένας το αίμα του άλλου. Οι δύο γκοθ σύντροφοι από το Suffolk της Βρετανίας υποστηρίζουν πως είναι βαμπίρ και πίνουν ο ένας από το αίμα του άλλου έως και τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Έχουν σχέση από το Φεβρουάριο και γνωρίστηκαν σε ιστοσελίδα γνωριμιών.

Η 20χρονη Lia επιμένει πως ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά τον 38χρονο άνεργο πατέρα πέντε παιδιών Aro.

«Από τη στιγμή που τον είδα ήξερα πως είναι ο άνθρωπός μου. Όταν μου είπε πως είναι βαμπίρ, ενθουσιάστηκα. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πως τα βαμπίρ όντως υπήρχαν αλλά πάντα ήλπιζα να συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Έπειτα από φλερτ τριών εβδομάδων, ο Aro της έκανε πρόταση και μια εβδομάδα αργότερα την έκανε βαμπίρ σε μία παράξενη τελετή ανταλλαγής αίματος.

«Όταν μου εξήγησε πως η ανταλλαγή αίματος θα μας έφερνε πιο κοντά, του είπα ‘ναι’. Ο Aro έκοψε με ένα ξυράφι το πίσω μέρος του χεριού του και μου προσέφερε το αίμα του. Μετά έκανα κι εγώ το ίδιο. Ξαφνικά ένιωσα την ενέργεια να με διαπερνά. Μου πήρε μία μέρα για την ολοκλήρωση της μεταμόρφωσης και μετά ένιωθα ανανεωμένη. Ήταν μια μαγική εμπειρία, πολύ πιο έντονη από το σεξ.

Στη Lia άρεσε τόσο πολύ η εμπειρία που πλέον πίνει αίμα τέσσερις φορές την εβδομάδα για να ικανοποιήσει τη «δίψα» της. «Αν δεν πιω αίμα αρχίζω να νιώθω αδύναμη», λέει.

Για επιπλέον ποσότητα το ζευγάρι αγόρασε ακόμα και αίμα γουρουνιού από ένα σφαγείο.

Η Lia επιμένει πως ο κόσμος δεν θα πρέπει να φοβάται το φετίχ τους.

«Δεν είναι πως θα δαγκώσουμε τον οποιονδήποτε στη μέση του δρόμου. Μοιραζόμαστε ο ένας το αίμα του άλλου κι έχουμε κάνει και οι δύο εξετάσεις», εξηγεί.

Παρά τα 18 χρόνια διαφοράς στην ηλικία τους και την αντισυμβατική σχέση τους, η Lia λέει πως οι γονείς της ενέκριναν τον αγαπημένο της. «Είναι χαρούμενοι για μας. Στην αρχή της σχέσης μας ο μπαμπάς μου δεν ήταν πολύ χαρούμενος με αυτήν αλλά ήταν επειδή είναι υπερπροστατευτικός. Τώρα που γνώρισε όμως τον Aro, είναι εντάξει».

Αυτό είναι το πιο τρομακτικό ναρκωτικό στον κόσμο!!! Δείτε το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO με την πνοή του διαβόλου!!!


Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο ρεπορτάζ του περιοδικού ερευνητικής δημοσιογραφίας VICE σχετικά με τις φονικές χρήσεις της περίφημης ναρκωτικής ουσίας «σκοπολαμίνης» στην Κολομβία.

Οι Κολομβιανοί ονομάζουν αυτό το ναρκωτικό «πνοή του διαβόλου», καθώς έστω και από μακριά εισπνοή του έχει άμεσες επιπτώσεις στο νευρικό σύστημα του θύματος. Μπορεί να μην χάνεις τις αισθήσεις σου αλλά σου αφαιρεί την ελεύθερη βούληση. Σε μετατρέπει σε πιόνι στα χέρια επίδοξων ληστών ή βιαστών.

Μάλιστα, είναι τόσο ισχυρό που ακόμα και ένα γραμμάριο είναι αρκετό για να σκοτώσει 15 ανθρώπους, ενώ μία δόση είναι αρκετή για να κάνει κάποιον να «τριπάρει» επί δύο εβδομάδες ασταμάτητα, αφήνοντάς του χρόνια κουσούρια, όπως παραισθήσεις και άλλα νευρολογικά προβλήματα.

πηγή: star.gr

Μια ντροπιαστική στιγμή της άλλαξε την ζωή! [photos]


Η 22χρονη Alexandra Collins πήγε τον φίλο της στο σπίτι για να γνωρίσει τους δικούς της, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε.

Όταν έφτασαν στο σπίτι κι εκείνη κάθισε σε ένα παγκάκι στον κήπο, το υπερβολικό βάρος της (138.6 κιλά) προκάλεσε το σπάσιμο του καθίσματος. Το ντροπιαστικό αυτό γεγονός αποτέλεσε αφορμή για να ξεκινήσει υγιεινή διατροφή και γυμναστική από την αμέσως επόμενη μέρα.

Πλέον, έχει καταφέρει να αδυνατίσει στα 75,6 κιλά μέσα σε μόλις 18 μήνες και δείχνει καλύτερη από ποτέ!






otherside.gr

Έκανε μήνυση στην Apple για τον εθισμό του στο πορνό!

Ένας 36χρονος στις ΗΠΑ μηνύει την Apple με την κατηγορία ότι η αμερικανική εταιρεία είναι υπεύθυνη για τον εθισμό του στο πορνό!

Ο Κρις Σεβιέρ, υποστηρίζει οτι μία λάθος πληκτρολόγηση στον browser της Apple, Safari, ήταν η αιτία να του γίνουν έμμονη ιδέα οι “πονηρές” ιστοσελίδες.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε να καταθέσει μια 50σέλιδη μήνυση κατά του τεχνολογικού γίγαντα στο  Ανώτατο Δικαστήριο του Τενεσί στην οποία υποστηρίζει πως για τον εθισμό του αυτό, ο οποίος ήταν και η αιτία για τη διάλυση του γάμου του, ευθύνεται η έλλειψη ενός φίλτρου πορνό στο λογισμικό της Apple.

Από την πλευρά του ο Σεβιέρ επιδιώκει φυσικά αποζημίωση από την εταιρία, ενώ για την ώρα η Apple δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για το γεγονός αυτό.

http://www.newsit.gr/

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΣΤ! Μια βόλτα στο κάστρο... αποκαλύπτει πτυχές του εαυτού σου! Πάμε;


Φαντάσου λοιπόν πως βρίσκεσαι μπροστά σε ένα κάστρο. Η συνέχεια του σεναρίου ξετυλίγεται μέσα από τις ερωτήσεις που ακολουθούν. Πόσο εύκολα ρισκάρεις στη ζωή; Τι πιστεύεις ότι θα συμβεί στο μέλλον και ποια είναι η εικόνα που πιστεύεις ότι έχουν οι άλλοι για εσένα;
Πάρε χαρτί και μολύβι, σημείωσε τις απαντήσεις που σε εκφράζουν πιο καλά και με ένα "κλικ" στο τέλος του άρθρου μάθε περισσότερα για τον χαρακτήρα σου, μέσα από αυτόν τον φανταστικό περίπατο στο κάστρο.
1. Ετοιμάζεσαι να περάσεις την πόρτα ενός κάστρου! Πώς ακριβώς την φαντάζεσαι;
Είναι μια απλή πόρτα
Καλυμμένη με φυτά και κάπως δύσκολο να την βρεις
Τεράστια, ξύλινη με μεταλλικές λεπτομέρειες και λίγο τρομακτική
2. Περνάς την πόρτα του κάστρου και συνειδητοποιείς ότι σε αυτό δεν υπάρχει ψυχή. Είναι έρημο. Τι είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις στο χώρο;
Μια τεράστια βιβλιοθήκη, από τοίχο σε τοίχο, γεμάτη βιβλία
Ένα τεράστιο τζάκι και μια δυνατή φωτιά να καίει
Μια μεγάλη αίθουσα δεξιώσεων με τεράστιους πολυελαίους και κόκκινα χαλιά
Έναν μακρύ διάδρομο με πολλές κλειστές πόρτες
3. Κοιτάς για λίγο γύρω στο χώρο και βρίσκεις μια σκάλα. Ξεκινάς να ανεβαίνεις τα σκαλοπάτια της. Πως θα περιέγραφες τη σκάλα;
Μοιάζει απότομη και αχανής... σαν να μην τελειώνει πουθενά
Είναι μια εντυπωσιακή γυριστή, αριστοκρατική σκάλα
4. Αφού ανέβεις τη σκάλα, φτάνεις σε ένα μικρό δωμάτιο στο οποίο υπάρχει μόνο ένα παράθυρο. Πόσο μεγάλο είναι το παράθυρο;
Είναι ένα κανονικό παράθυρο
Είναι πάρα πολύ μικρό, σχεδόν φεγγίτης
Το παράθυρο είναι τεράστιο, τόσο που πιάνει σχεδόν όλη την επιφάνεια του τοίχου
5. Κοιτάζεις έξω από το παράθυρο. Τι είναι αυτό που βλέπεις;
Μεγάλα κύματα που σκάνε με μανία πάνω σε βράχια
Ένα χιονισμένο δάσος;
Μια καταπράσινη πεδιάδα
Μια μικρή, ζωντανή πόλη
6. Κατεβαίνεις τις σκάλες και βρίσκεσαι πάλι στο χώρο που ήσουν όταν πρωτομπήκες στο κάστρο. Προχωράς και βρίσκεις μια πόρτα στο πίσω μέρος του κτιρίου. Την ανοίγεις και έτσι βγαίνεις σε μια αυλή. Πως ακριβώς μοιάζει η αυλή;
Είναι γεμάτη υπερτροφικά φυτά, χόρτα, σπασμένα ξύλα και πεσμένα συρματοπλέγματα
Είναι άψογα διατηρημένη με αμέτρητα και πολύχρωμα λουλούδια
Είναι λίγο ζούγκλα, αλλά μπορείς να φανταστείς πόσο όμορφη θα γινόταν αν κάποιος την καθάριζε, της έβαζε μια τάξη

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
Ερώτηση 1η - Η πόρτα
Η πόρτα αναπαριστά την σχέση σου με το καινούριο και τις νέες εμπειρίες. Αν την είδες απλή, καθημερινή, τότε μάλλον δεν σε φοβίζει καθόλου οποιαδήποτε νέα πρόκληση και θα δοκίμαζες την τύχη σου σε νέα πράγματα και καταστάσεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν πάλι δυσκολεύεσαι να τη βρεις, τότε μάλλον δεν καταφέρνεις να εντοπίσεις εύκολα τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις στο μέλλον και η ζωή σου σε αυτό, μοιάζει θολή και ακαθόριστη. Φυσικά, αν τελικά η επιλογή σου αφορούσε σε μια μεγάλη, τρομακτική πόρτα, τότε πιθανότατα έχεις φοβία του αγνώστου και είναι δύσκολο για εσένα να βγεις από τη βολή σου και να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες.
Ερώτηση 2η - Μέσα στο κάστρο
Ο χώρος μέσα στο κάστρο, που βλέπεις μπαίνοντας από την πόρτα, είναι η ιδέα που πιστεύεις πως έχουν οι γύρω σου για εσένα. Αν για παράδειγμα είδες μια βιβλιοθήκη, τότε μάλλον θεωρείς ότι είσαι το άτομο στο οποίο μπορούν να στηριχθούν οι άλλοι και να βρουν απαντήσεις στα προβλήματά τους. Το μεγάλο τζάκι με τη δυνατή φωτιά δίνει μια αίσθηση θαλπωρής, αλλά και πάθους που πιστεύεις ότι προκαλείς στους ανθρώπους. Μια φανταχτερή αίθουσα εκδηλώσεων, υποδηλώνει πως έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να θαμπώσεις τους γύρω σου και πως σίγουρα νιώθεις να έχεις πολλά να δώσεις. Αν πάλι κατέληξες στον μακρύ διάδρομο με τις κλειστές πόρτες, αισθάνεσαι πως δύσκολα οι άλλοι σε καταλαβαίνουν και θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να διεισδύσουν περισσότερο μέσα σου.
Ερώτηση 3η - Η σκάλα
Η σκάλα δείχνει την εικόνα που έχεις για τη ζωή. Η απότομη και αχανής σκάλα δείχνει άτομο που βλέπει τη ζωή σαν βάσανο, με πολλές δυσκολίες και ατελείωτη ταλαιπωρία. Αντίθετα η όμορφη γυριστή σκάλα προς τον... "παράδεισο" εξηγεί πόσο ρομαντικό άτομο είναι κανείς. Ένα άτομο που βλέπει τον κόσμο όπως θα έπρεπε να είναι!
Ερώτηση 4η - Το παράθυρο
Το παράθυρο είναι ο τρόπος που αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή, τη δεδομένη χρονική περίοδο. Ένα μικρό λοιπόν παράθυρο εξηγεί πως είσαι πιεσμένος και παγιδευμένος στη ζωή σου. Συχνά νιώθεις σαν να μην υπάρχει διέξοδος από αυτό που βιώνεις. Ένα φυσιολογικό παράθυρο, δείχνει άτομο με ρεαλιστικές απαιτήσεις και προσδοκίες από τη ζωή του στην παρούσα φάση. Υπάρχουν περιορισμοί και συμβιβασμοί, όμως το μέλλον είναι εκεί και φαίνεται καθαρά. Αντίθετα, αν το παράθυρο είναι γιγαντιαίο, τότε μάλλον αισθάνεσαι ανίκητη, ελεύθερη και ικανή να πετύχεις ό, τι θέλεις.
Ερώτηση 5η - Η θέα από το παράθυρο
Η θέα από το παράθυρο είναι η γενική εικόνα της ζωής σου συνολικά! Μια φουρτουνιασμένη θάλασσα αναδεικνύει ζωή ταραχώδη και άστατη ενώ ένα χιονισμένο δάσος, άνθρωπο που έζησε απομονωμένος και ψυχρός από τον πολύ κόσμο. Το καταπράσινο λιβάδι πάλι, δείχνει πως η ζωή σου είναι ήρεμη και σταθερή, χωρίς πολύ στρες και άγχος. Τέλος, μια ζωντανή πόλη εξηγεί έναν άνθρωπο που γενικά στη ζωή του ζει έντονα και μέσα συναναστρέφεται με πολύ κόσμο.
Ερώτηση 6 - Η αυλή του κάστρου
Η εικόνα της αυλής είναι και η εικόνα που έχεις στο μυαλό σου για το μέλλον! Αν λοιπόν ο κήπος σου είναι καλοφτιαγμένος και λαμπερός, τότε νιώθεις πως το μέλλον σου θα είναι παραδεισένιο. Από την άλλη, μια εικόνα ενός πολλά υποσχόμενου, αλλά παραμελημένου κήπου, δείχνει άτομο αισιόδοξο, που όμως ανησυχεί αν θα βρει την ενέργεια να "συμμαζέψει" τον κόσμο και να τον κάνει πιο όμορφο στο μέλλον. Εκείνοι που επέλεξαν τον χορταριασμένο, κατεστραμμένο κήπο είναι οι απαισιόδοξοι της παρέας που δεν έχουν και την καλύτερη εικόνα για το μέλλον.
www.tlife.gr

Εκπληκτικό Βίντεο! F-18 σπάει το φράγμα του ήχου μπροστά σε κόσμο


Δείτε στο παρακάτω βίντεο, πως ένα μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-18, σπάει μπροστά σε κόσμο το φράγμα του ήχου.

Ειλικρινά το θέαμα είναι άκρως εντυπωσιακό !!



Μόνο στην Αφρική! Αυτοκίνητο φτιαγμένο από ζαχαροκάλαμα! (εικόνες)

Αυτό το αυτοκίνητο από τη Νιγηρία είναι κατασκευασμένο από πλεκτά καλάμια ζαχαροκάλαμου.Κυκλοφορεί στο Ibadan της Νιγηρίας.


Τα θετικά του:

- Δημιουργική φαντασία

- Κατανάλωση λιγότερου καυσίμου καθώς είναι ελαφρύ.

- Απεικονίζει την Αφρικάνικη ζωή.

Τα αρνητικά του

- Δεν βγάζει πινακίδες

- Είναι εύφλεκτο (ενδεχόμενο πυρκαγιάς)

Ποια τα θετικά του και τα αρνητικά του κατά την άποψη σας και ποια κατασκευαστική παρέμβαση θα προτείνατε;











Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger