Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτή είναι η 24χρονη γυμνάστρια που έχει τρελάνει την Αθήνα (pics)

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Στο Gazzetta αποφασίσαμε να σηκωθούμε από καρέκλες, καναπέδες, μπαουλοντίβανα κτλ. και να ασκηθούμε λιγάκι.

Ρωτήσαμε και μάθαμε ποια (μόνο γυναίκα θέλαμε) μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό. Αυτή η «απόπειρά» μας, μας… έριξε πάνω στη γυμνάστρια Μάντη Περσάκη. Απολαύστε την παρακάτω, οι περισσότεροι θα την αναγνωρίσετε από τη συμμετοχή της σε διάφορες πρωϊνές εκπομπές, εκεί όπου παρουσιάζει την ειδική θεματική ενότητα γυμνάζοντας κόσμο και κοσμάκη. Αν και βρίσκεται στην τρυφερή ηλικία των 24, δηλώνει επιχειρηματίας αφού είναι ιδιοκτήτρια δύο γυμναστηρίων σε Νέα Σμύρνη και Ελληνικό (Pilates by Mandy το όνομα).

Μάντη, μπήκες από μικρή στα… βάσανα λοιπόν. «Η ενασχόλησή μου με τη γυμναστική είναι κάτι που δεν μπορούσα να αποφύγω. Φαντάσου ότι από τα 2,5 μου χρόνια μέχρι τα 18 ασχολιόμουν με την κολύμβηση. Έκανα πρωταθλητισμό στη Βουλιαγμένη».

Και η συνέχεια τι περιελάμβανε; «Τελείωσα τη Γυμναστική Ακαδημία, τώρα κάνω μεταπτυχιακό πάνω στο πρόγραμμα “Προπονητική-Εργοφυσιολογία”. Και φυσικά τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με τα Pilates».

Είναι μόνιμη συνεργάτιδα του ANT1. «Εμφανιζόμουν τα 4 τελευταία χρόνια στην πρωϊνή εκπομπή του ANT1, αλλά φέτος δεν έχει. Οπότε τώρα κάνω εμφανίσεις σε όλα τα κανάλια. Επίσης, έχω μόνιμη συνεργασία με όλα τα περιοδικά του ομίλου ΑΝΤ1».

Νιώθει ότι έχει να προσφέρει πολλά μέσω της τηλεοπτικής της παρουσίας. «Μου αρέσει και αισθάνομαι ότι μου ταιριάζει. Νομίζω ότι επηρεάζω θετικά και πολύ κόσμο, όσον αφορά τη γυμναστική». Εμάς σίγουρα…

Για τα προσωπικά της δεν θέλησε να μας μιλήσει, παρά το γεγονός πως κατά καιρούς της έχουν «προσάψει» σχέσεις με διάφορους αθλητές. Προτιμάς γυμνασμένους άντρες;«Θέλω γενικά να προέρχεται από το χώρο του αθλητισμού για να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Το πρόγραμμά μου είναι αρκετά επιβαρημένο και θεωρώ πως με καταλαβαίνει καλύτερα κάποιος που κάνει πρωταθλητισμό».

Δηλώνει Παναθηναϊκός, δεν πηγαίνει ωστόσο στο γήπεδο. «Αν πάω στο γήπεδο όλο και κάποια σχέση με αθλητή θα μου “χρεώσουν” (γέλια). Όχι εντάξει… Απλά δεν προλαβαίνω. Από το πρωΐ μέχρι το βράδυ είμαι στα Πανεπιστήμια και στα Γυμναστήρια. Παρακολουθώ όμως γιατί “συνεργάζομαι” με πάρα πολλούς αθλητές υψηλού επιπέδου. Το κάνουν για αποκατάσταση, αλλά και για πρόληψη τραυματισμών».

Πρότυπό της η Ελένη Πετρουλάκη την οποία «γνώρισα τελευταία και είμαστε πολύ καλές φίλες. Κάναμε κι ένα σεμινάριο μαζί. Από αθλητές μου αρέσει πολύ ο τρόπος που αγωνίζεται ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπατίστ».

Πόσο εύκολα σε προσεγγίζουν οι άντρες; «Ε όχι πολύ εύκολα. Πιστεύω ότι φοβούνται λίγο πως δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν».

Για θυμήσου κάποιο χαρακτηριστικό τρόπο προσέγγισης από άντρα. «Ένα καλοκαίρι μέσα σε γεμάτο κλαμπ στις Σπέτσες, είχε πέσει ένας τύπος στο πάτωμα και έκανε κοιλιακούς για να του δώσω σημασία».

Είναι αυτό που λέμε ότι έπεσε στα πατώματα για πάρτη σου. Κι εσύ πως αντέδρασες;«Έπαθα σοκ. Αλλά κατάφερε να με κάνει να του μιλήσω γιατί μέχρι εκείνη την ώρα αδιαφορούσα».

Στις σχέσεις της είναι κτητική. «Τα θέλω όλα δικά μου, είμαι παλαιών αρχών γενικά στις σχέσεις», μας είπε χαρακτηριστικά. Έχει χτυπήσει άντρα, ενώ προτερήματα του χαρακτήρα της σύμφωνα με την ίδια είναι τα εξής: «Είμαι ειλικρινής, δυναμική και γενικά προσπαθώ να διατηρώ χαμηλούς τόνους».

Το πιο όμορφο στοιχείο πάνω σου είναι «τα μαλλιά μου (χαριτολογώντας). Μου αρέσει πολύ η κοιλιά μου, η οποία δεν παχαίνει ποτέ»!

Τρως ότι θες δηλαδή; «Από αθλήτρια που ήμουν, είχα συνηθίσει να τρώω ότι θέλω, αλλά να κάνω 10 ώρες προπόνηση τη μέρα. Δεν θα φάω “αηδίες”, θα φάω κανονικά σαν άνθρωπος όμως. Δεν θα σκεφτώ τις θερμίδες».

Οι Έλληνες γυμναζόμαστε ή είμαστε λιγάκι τεμπέληδες; «Πιστεύω ότι η κρίση έκανε καλό σε αυτό τον τομέα. Γιατί ο κόσμος δεν έχει λεφτά να βγαίνει συχνά και σπαταλάει τον ελεύθερο χρόνο του στη γυμναστική. Τονώνει και ψυχολογικά».

Μελλοντικά τι σκοπεύεις να κάνεις; «Να ανοίξω όσα περισσότερα γυμναστήρια μπορώ. Θέλω να με θυμούνται για τη δουλειά μου. Και μετά να δημιουργήσω μια οικογένεια. Μικρή όμως»…



ΔΕΙΤΕ: Δεν θα πιστέψετε πως έγινε αυτή η σεxυ γυναίκα!

Η γυναίκα αυτή είχε ένα απόλυτα σεxυ σώμα.

Όμως από ότι φαίνεται αγαπούσε τόσο πολύ την γυμναστική που αποφάσισε να γίνει bobybuilder.

Τα συμπεράσματα δικά σας..









Η σαγηνευτική Mariane Brivall

H Mariane Brivall σαγηνεύει ποζάροντας στο φακό της Ellen Von Unwerth, και αναβιώνει τη δραματική ταινία ορόσημο «Τελευταίο ταγκό στο Παρίσι» του Bernardo Bertolucci που τάραξε τα νερά της 7ης τέχνης και παρουσίασε μια νέα οπτική για τον ερωτισμό.

Στη φωτογράφιση, υποβόσκει το στοιχείο femme fatale, και το μοντέλο ποζάρει ως άλλη Maria Schneider προβάλλοντας το ισχυρό πνεύμα της δεκαετίας του ΄70. 









http://www.zougla.gr/

Έτσι... «ξεσαλώνουν» οι Ουκρανές στις παραλίες της Κριμαίας [φώτος]




Ποιος είπε πως στην Ουκρανία κάνει μόνο κρύο και πως ό,τι καλύτερο υπάρχει σε θηλυκό σε αυτή τη χώρα «εργάζεται» στο εξωτερικό;
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αποδεικνύουν το αντίθετο, θυμίζοντας στην καλύτερη περίπτωση καλοκαίρι σε ελληνικό νησί. Φάτε μάτια ψάρια...

Έτσι... «ξεσαλώνουν» οι Ουκρανές στις παραλίες της Κριμαίας [εικόνες]
Έτσι... «ξεσαλώνουν» οι Ουκρανές στις παραλίες της Κριμαίας [εικόνες]
Έτσι... «ξεσαλώνουν» οι Ουκρανές στις παραλίες της Κριμαίας [εικόνες]
Έτσι... «ξεσαλώνουν» οι Ουκρανές στις παραλίες της Κριμαίας [εικόνες]Έτσι... «ξεσαλώνουν» οι Ουκρανές στις παραλίες της Κριμαίας [εικόνες]






















Έτσι... «ξεσαλώνουν» οι Ουκρανές στις παραλίες της Κριμαίας [εικόνες]
Έτσι... «ξεσαλώνουν» οι Ουκρανές στις παραλίες της Κριμαίας [εικόνες]




















Έτσι... «ξεσαλώνουν» οι Ουκρανές στις παραλίες της Κριμαίας [εικόνες]
























Έτσι... «ξεσαλώνουν» οι Ουκρανές στις παραλίες της Κριμαίας [εικόνες]


Έτσι... «ξεσαλώνουν» οι Ουκρανές στις παραλίες της Κριμαίας [εικόνες]


http://www.iefimerida.gr

Απίστευτο! Τι βρήκε η Ελεονόρα Μελέτη πριν λίγο περπατώντας στη φύση;


Μας γράφει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: "Περπατω στη φυση... Εισπνεω οξυγονο 

Βλεπω ωραια τοπια κ ξαφνικα... Βρισκω αυτο..." Δείτε τι βρήκε και σόκαρε τη παρουσιάστρια πιο κάτω...



Asexual: Προτιμούν τα πάντα εκτός από το Σεξ



Περίπου το ένα τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού είναι «Asexuals», δηλαδή άτομα που δεν θέλουν (ή δεν έχουν τη δυνατότητα) να κάνουν σεξ με άλλους.
Ένας κορυφαίος ακαδημαϊκός ισχυρίζεται ότι η σεξουαλικότητα της κουλτούρας μας έχει μετατρέψει τα σεξουαλικά αισθήματα των ανθρώπων, σε τέτοιο βαθμό, ώστε κάποια εκατομμύρια συνανθρώπων μας, να μην νοιώθουν φυσική έλξη για τους άλλους. Μάλιστα κάποιοι από τους ίδιους τους asexual λένε πως το προτιμούν να φάνε ένα κέικ παρά να κάνουν σεξ...Το ένα τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού σημαίνει ότι περίπου 70 εκατομμύρια άνθρωποι στη Γη δεν αισθάνονται σεξουαλική έλξη. Οι ειδικοί λένε ότι οι Asexuals πάντα υπήρχαν, αλλά μόλις τώρα αρχίζουν να «βγαίνουν» προς τα έξω καθώς η κοινωνία γίνεται πιο φιλελεύθερη.
Ο Bogaert, αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Brock στον Καναδά, που ορίζει ως ασεξουαλικότητα την πλήρη έλλειψη σεξουαλικής έλξης, αναφέρει ότι οι Asexuals είναι «υπό μελέτη» και ότι αισθάνονται αποκλεισμένοι από τη σεξουαλική κουλτούρα του πολιτισμού μας.
Στο βιβλίο του "Understanding Asexuality" ο καθηγητής ισχυρίζεται επίσης ότι ο αυξανόμενος αριθμός των Asexuals θα πρέπει να αναγνωριστεί ως «το τέταρτο φύλο γενετήσιου προσανατολισμού».
«Υπάρχουν δύο μορφές Asexuals: τα άτομα που έχουν κάποιο επίπεδο σεξουαλικής επιθυμίας, αλλά δεν τολμούν να ζητήσουν σεξ από τους άλλους (με αποτέλεσμα να αυνανίζονται) και άλλα άτομα τα οποία δεν έχουν καμία απολύτως σεξουαλική ορμή.» λέει ο Bogaert.
Το 2004, ο καθηγητής Bogaert ανέλυσε τις απαντήσεις 18.000 ατόμων στο Ηνωμένο Βασίλειο οι οποίοι είχαν απαντήσει σε μια έρευνα που έγινε το 1994 σχετικά με τη σεξουαλική έλξη. Τότε ανακάλυψε ότι το ένα τοις εκατό συμφωνεί με την απάντηση: «Ποτέ δεν ένοιωσα σεξουαλικά να έλκομαι από οποιονδήποτε».
Στο βιβλίο του, Understanding Asexuality, αναλύει περαιτέρω την ασεξουαλικότητα και ισχυρίζεται ότι ο αριθμός των ανθρώπων που τώρα θεωρούν τους εαυτούς τους Asexuals, αυξάνεται.
Ο 23χρονος Joshua Hatton από το Μπέρμιγχαμ, είπε στην εφημερίδα Independent της Κυριακής: «Πριν από τρία χρόνια έγινα ασεξουαλ. Δεν χρειάζεται πλέον να κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Οι νεαροί άνδρες πρέπει να ψάχνουν συνεχώς το περιστασιακό σεξ. Εγώ όμως τώρα νιώθω πιο άνετα, δεν έχω άγχος».
Μερικοί Asexuals μπορεί να έχουν εξαιρετικά χαμηλή επιθυμία σεξ και αλλοι να έχουν κανονική όμως κανείς να μην τους βρίσκει ελκυστικούς, σύμφωνα με μια προηγούμενη μελέτη του New Scientist.
Σύμφωνα με την ίδια μελέτη, κάποιοι μπορεί να θέλουν να έχουν περιστασιακές ή μόνιμες συναισθηματικές σχέσεις, ακόμα και να κάνουν παιδιά, με εξωσωματική γονιμοποίηση όμως, για να μην είναι υποχρεωμένοι να κάνουν σεξ. 

Βασίλισσα του Καρναβαλιού τυλίχτηκε στις φλόγες από πυροτεχνήματα


Λίγα μόλις λεπτά, πριν κάνει τη μεγάλη της εμφάνιση ως «Βασίλισσα του Καρναβαλιού», μια 25χρονη κοπέλα έζησε την πιο τρομαχτική εμπειρία της ζωής της. Το εντυπωσιακό κοστούμι που φορούσε, το οποίο ήταν γεμάτο φτερά, τυλίχτηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα και η ίδια να είναι κομμάτι μια γιγαντιαίας πύρινης μπάλας η οποία δημιουργήθηκε μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.
Η Σάιντα Μαρία Πριέτο, ευτυχώς, τη γλύτωσε με εγκαύματα, σοβαρά όμως, κυρίως στην περιοχής της πλάτης, όπως διαπιστώθηκε όταν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Κανάριων Νήσων.

Η 25χρονη πανέμορφη κοπέλα, θα έκανε τη μεγάλη της εμφάνιση στο καρναβάλι της Σάντα ντε Κρουζ της Τενερίφης, όταν τα ρούχα της τυλίχτηκαν στις φλόγες, πιθανότατα από βεγγαλικά τα οποία ήταν τοποθετημένα σε ρούχο ενός άλλου συμμετέχοντα.
Όσοι βρίσκονταν κοντά της, προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να απεγκλωβίσουν την κοπέλα από τα ρούχα της, ώστε να της σώζουν τη ζωή, και τα κατάφεραν. Η ίδια, μάλιστα, στάθηκε αρκετά γενναία, αφού διατήρησε τις αισθήσεις της και κατά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο, μπόρεσε να ενημερώσει τους νοσηλευτές για ορισμένες αλλεργίες που έχει σε συγκεκριμένα φάρμακα, ώστε να μην της τα χορηγήσουν.

Τα τραύματά της, όμως, δεν είναι καθόλου αμελητέα, και σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου βρίσκεται ναρκωμένη και συνδεδεμένη με αναπνευστική συσκευή ώστε να μπορέσουν να κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν για εκείνη και σύντομο χρονικό διάστημα.

http://www.koolnews.gr

Μια ημέρα με τις αλυσοδεμένες γυναίκες που θάβουν πτώματα!



Ο εφιάλτης ενός εξάωρου κάτω από τον καυτό ήλιο, με βαριά αλυσίδα στα πόδια, με μετρημένο νερό και με την υποχρέωση να θάψουν τα πτώματα που έχουν ξεμείνει στα αζήτητα... είναι παράδεισος μπροστά σε αυτό που τις περιμένει εάν μείνουν στο κελί. Οι γυναίκες των πιο σκληρών φυλακών της Αμερικής ανοίγουν την καρδιά τους.
H «συμμορία των αλυσοδεμένων γυναικών» διαλύθηκε το 1950 έπειτα από θύελλα αντιδράσεων και διαμαρτυριών για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το 1995, όμως, ο σερίφης Τζο Αρπάιο, επανέφερε το φρικτό δίλημμα για τις καταδίκους των γυναικείων φυλακών: μια μέρα εξαντλητικής εργασίας στην έρημο της Αριζόνας ή 23 ώρες στο κελί των πιο σκληρών φυλακών των ΗΠΑ;
Οι εθελόντριες της «συμμορίας» είναι υποχρεωμένες να κυκλοφορούν αλυσοδεμένες, κάτι που δεν συμβαίνει σε καμία άλλη φυλακή ολόκληρης της χώρας, και να σκάβουν λάκκους για την ταφή πτωμάτων που έχουν ξεμείνει στο νεκροτομείο επειδή είναι «αγνώστων στοιχείων» ή οι συγγενείς τους αρνήθηκαν να τα παραλάβουν.
Για τις αλυσοδεμένες φυλακισμένες της Αριζόνας η ημέρα ξεκινά στις 6 το πρωί. Φορούν τις χαρακτηριστικές φόρμες του εγκλεισμού, στοιχίζονται σε μια σειρά για να δεθούν μεταξύ τους με αλυσίδες και επιβιβάζονται στο λεωφορείο που θα τις μεταφέρει από την φυλακή Estrella (Το Αστέρι) στην έρημο.
Στα καθήκοντά τους συμπεριλαμβάνεται το ξεχορτάριασμα της λεωφόρου Maricopa County και η ταφή πτωμάτων σε τάφους τους οποίους οι ίδιες σκάβουν κάτω από τον ήλιο, σε θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 37 βαθμούς Κελσίου και με μονάχα ένα μικρό φλασκί νερό στις μπότες τους.
Όταν η δουλειά τελειώσει -έπειτα από 10 και πλέον ώρες- θα πρέπει να καθαρίσουν τα παπούτσια τους από τη σκόνη, να πλύνουν τα ρούχα τους, να ακούσουν την κατήχηση από τον ιερέα κι έπειτα να επιστρέψουν στα μικροσκοπικά κελιά τους.
Οι ίδιες λένε πως το πρόγραμμα αυτό είναι υποχρεωμένες να το τηρούν επτά ημέρες την εβδομάδα, γνωρίζοντας ότι ποτέ καμία δεν έχει αποδράσει και αντιμετωπίζοντας φοβερές δυσκολίες στην έρημο για βιολογικές ανάγκες που δεν μπορούν να ικανοποιήσουν παρά μόνο σε κοινή θέα.
Παρόλα αυτά, όλες τους δηλώνουν κατηγορηματικά ότι δεν τολμούν να σκεφτούν πώς θα ήταν η έγκλειστη ζωή τους εάν αντί για τη «συμμορία των αλυσοδεμένων γυναικών» έπρεπε να μένουν στη φυλακή με τις υπόλοιπες βαρυποινίτισσες. Στις περισσότερες περιπτώσεις μάλιστα οι φυλακισμένες θα έπρεπε να μείνουν στο κελί 23 ώρες και να κυκλοφορήσουν έξω από αυτό μονάχα μία.
Η επιλογή των γυναικών για τη συμμορία γίνεται κυρίως βάσει της ποινικά κολάσιμης πράξης για την οποία έχουν καταδικαστεί, με προτεραιότητα σε όσους μπήκαν φυλακή για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, ναρκωτικών ή απαγορευμένων ουσιών.
Όσες μάλιστα δείξουν καλή συμπεριφορά έχουν πολλές πιθανότητες έπειτα από ενός μήνα βασανιστικών εργασιών στην έρημο να επιβραβευτούν με το προνόμιο ενός κρεβατιού σε στρατιωτικές σκηνές δίπλα στο κτίριο της φυλακής!
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει πολλές φορές κατηγορήσει τον σερίφη της πολιτείας για φυλετικές διακρίσεις και καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω των αλυσίδων, της απαγόρευσης στην πρόσβαση νερού κατά το μεγαλύτερο μέρος της μέρας αλλά και της παροχής σάπιων τροφίμων στις φυλακισμένες.

http://www.iefimerida.gr

Μάθε την ηλικία της Δέσποινας Βανδή



Η Δέσποινα Βανδή εκτός από φωνάρα είναι και κορμάρα, ο χρόνος την αγγίζει σαν χάδι. Η ίδια είναι λάτρης της ομορφιάς και της γυμναστικής, προσέχει πολύ την διατροφή της και φροντίζει πάντα να είναι λαμπερή και σικ! Πολλοί από εσάς δεν γνωρίζετε πόσο χρόνων είναι η Δέσποινα Βανδή, εμείς είμαστε εδώ για να σας λύσουμε την απορία, φτάνει μόνο να κοιτάξετε από κάτω!


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger