Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Θέλω κάποιος να με πηδήξει», δηλώνει η Κρίστεν Στιούαρτ

Σάββατο 19 Μαΐου 2012



Το νέο τεύχος του Elle, που κυκλοφορεί στις 22 Μαίου, έχει δυο πράγματα που δεν περιμένεις να δεις. Την Κρίστεν Στιούαρτ, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, να ξελογιάζει ένα άντρα. Δηλαδή τον εαυτό της ντυμένο άντρα. Και, καπάκι, μια συνέντευξη στα πλαίσια της οποία δηλώνει την ανάγκη να της συμβεί κάτι που θα την καταστρέψει.
«Αισθάνομαι βαρετή και αναρωτιέμαι γιατί τα πράγματα μου έχουν έρθει τόσο εύκολα. Η ζωή μου μέχρι τώρα είναι γαμ*μ@να τέλεια. Περιμένω να μου συμβεί κάτι τρελό, να βρεθεί κάποιος που να με πηδήξει στα αλήθεια, να με καταστρέψει. Καταλαβαίνεις τι εννοώ;».
Aυτή είναι η πλήρης δήλωση της πρωταγωνίστριας του Twilight στο περιοδικό Elle. Όπως είναι φανερό, το θέμα της δεν είναι σεξουαλικό, αλλά βαθιά υπαρξιακό.
Όσον αφορά το κατά πόσο είναι σέξι η καινούργια της φωτογράφηση, η αλήθεια είναι ότι απλά παλεύεται περισσότερο από κάθε άλλη προηγούμενη.
Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Κρίστεν επίσης δεν επιβεβαιώνει αν είναι αρραβωνιασμένη με τον Ρόμπερτ Πάτινσον (παρόλο που την έχουν δει να φοράει χρυσό δαχτυλίδι στο χέρι).
Σκεφτείτε ότι το ότι έχουν σχέση είναι κάτι που της ξέφυγε κατά την διάρκεια του προμότιον στην Αγγλία για το Snow White and The Huntsman, όταν σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν σκοπεύει να εξερευνήσει παραπάνω την χώρα απάντησε πως «Ναι, γιατί το αγόρι μου είναι Άγλλος».

http://www.iefimerida.gr

Η προφητεία του Βασίλη Λεβέντη-Δικαιώθηκε 19 χρόνια μετά;



Τόλμησε και έκανε μια προφητεία! Ρίσκαρε, όπως είπε ο ίδιος ο Βασίλης Λεβέντης, τις μαντικές του ικανότητες. Δείτε τι είχε πει το 1993 και αν τελικά δικαιώθηκε σήμερα, δεκαεννιά χρόνια αργότερα…

Ακούστε τι είχε πει τότε: 

«Ήρθε η ώρα η Ελλάδα να συνειδητοποιήσει ποιοι την κυβερνούν δεκαετίες τώρα. Ο ελληνικός λαός θα ντρέπεται για αυτούς που ψήφιζε δεκαετίες τώρα κι εκείνοι δεν θα μπορούν να βγουν στο δρόμο, να δουν τους συμπολίτες τους.
Όλοι θα είμαστε αηδιασμένοι και θα ντρεπόμαστε για αυτούς που ψηφίζουμε δεκαετίες τώρα. Κι αυτοί που ψηφίζαμε δεκαετίες τώρα και κορόιδεψαν το λαό κατ' επανάληψη δεν θα έχουν δύναμη να βγουν στο δρόμο και τα παιδιά τους θα ντρέπονται που τους έχουν πατεράδες». 


Τζόρνταν Κάρβερ: Κάποιος να περάσει να την... πάρει

                             Τζόρνταν Κάρβερ: Κάποιος να περάσει να την... πάρει


Μας θύμισε τη Μαντόνα στην all time classic ασπρόμαυρη φωτογραφία, όπου κάνει ωτοστόπ ολόγυμνη... Η Τζόρνταν Κάρβερ (Jordan Carver) ουδεμία σχέση έχει με τη Μαντόνα... το 26χρονο μοντέλο δεν δίστασε να φωτογραφηθεί κάνοντας ωτοστόπ με ολίγα κομμάτια υφάσματος να κρύβουν "τα ακατάλληλα" στην έρημο της Νεβάδα (θα μπορούσε). Η Γερμανίδα Υδροχοΐνα συνεχίζει από ότι φαίνεται να είναι χωρίς δεσμό - κάτι που έχει δηλώσει η ίδια - και περιμένει κάποιον να περάσει να την... πάρει επιτέλους!

http://www.e-go.gr

Μητέρα 3 παιδιών βίασε 17χρονο μπροστά στα μάτια άλλων παιδιών



Σοκάρει η υπόθεση παιδεραστίας μιας 31χρονης μητέρας τριών παιδιών που βίασε ένα 17χρονο μέσα στο αυτοκίνητο ενώ άλλα νέα παιδιά... παρακολουθούσαν!



Η Dustie' Dawn McGrew από το Missouri των ΗΠΑ, κατηγορείται ότι έκανε σεξ με έναν 17χρονο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της ενώ κι άλλα νέα αγόρια ήταν μέσα στο όχημα και παρακολουθούσαν.

Η 31χρονη λέγεται πως είχε βάλει ένα μπουφάν για να εμποδίσει τα παιδιά που ήταν στα μπροστινά καθίσματα να δουν τι έκανε στον 17χρονο!

Μάρτυρες ανέφεραν πως η γυναίκα αυτή έκανε σεξ με τον νεαρό όχι μόνο μέσα στο αυτοκίνητο αλλά και στο πάρκο...

Όσο για το τι ισχυρίζεται η ίδια;

Αρνείται όλες τις κατηγορίες και λέει πως η σχέση της με τον ανήλικο, ήταν σχέση μάνας-γιου. Το ίδιο ισχυρίστηκε και ο μικρός.


pamepreveza.gr

THE VOW



Περίληψη 


Η Paige (Rachel McAdams) και ο Leo (Channing Tatum) είναι ένα νεαρό ερωτευμένο ζευγάρι που ζει ευτυχισμένα στο Σικάγο. Μετά από ένα τροχαίο ατύχημα όμως, η Paige χάνει τελείως τη μνήμη της από την περίοδο της κοινής τους ζωής: όταν συνέρχεται από το κώμα, δεν αναγνωρίζει καθόλου τον άντρα της... 


Σκέφτεται και συμπεριφέρεται ακριβώς όπως τότε που ήταν φοιτήτρια νομικής, πριν από πέντε χρόνια, προτού γνωρίσει τον αγαπημένο της και αποφασίσει να γίνει καλλιτέχνης. Και, το κυριότερο, δεν αναγνωρίζει καθόλου την τωρινή της ζωή. Δεν θυμάται ούτε μπορεί να καταλάβει γιατί έχει απομακρυνθεί από την οικογένειά της ούτε γιατί εγκατέλειψε μια πολλά υποσχόμενη δικηγορική καριέρα.

Της λείπει η συντηρητική της γκαρνταρόμπα, κι επίσης πιστεύει ότι είναι ακόμα αρραβωνιασμένη με το γοητευτικό επιχειρηματία Jeremy (Scott Speedman) ο οποίος αρπάζει την ευκαιρία και την διεκδικεί ξανά. Ο Leo δεν το βάζει κάτω και αποφασίζει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κερδίσει ξανά την καρδιά της Paige...

Σκηνοθεσία: Michael Sucsy
Ηθοποιοί: Rachel McAdams,Channing Tatum,Jessica Lange,Sam Neill,Jessica McNamee
Σενάριο: Jason Katims, Abby Kohn
Πρεμιέρα: 14 February 2012 (Greece)
Χρονολογία παραγωγής: 2012
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ | ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ


Δήμαρχος φορολογεί το λίπος!



Φόρο στο λίπος θέλει να επιβάλει ο δήμος Ντάρεμπιν της Μελβούρνης...


όπου ζουν χιλιάδες Έλληνες και δήμαρχος του είναι ο ομογενής Στιβ Τσίτας.

Το δημοτικό συμβούλιο ετοιμάζεται να εξετάσει μια πρωτοποριακή ιδέα που, σίγουρα, δεν θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες των φάστφουντ στην περιοχή Ντάρεμπιν, οι οποίοι θα δουν τους φόρους τα δημοτικά τους τέλη να αυξάνονται έως και 400% αν υλοποιηθεί.

Σύμφωνα με τον ομογενή δήμαρχο, η πρόταση αύξησης των δημοτικών τελών σε εστιατόρια φάστφουντ, τα οποία σερβίρουν τους πελάτες τους φαγητά που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος, έγινε από έναν δημοτικό σύμβουλο και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου την δέχθηκαν θετικά.

Τα χρήματα που θα εισπραχθούν από την αύξηση των δημοτικών τελών θα χρησιμοποιηθούν από τον δήμο για προγράμματα για την καταπολέμηση του διαβήτη, αλλά και προγράμματα πληροφόρησης των πολιτών για το πόσο ανθυγιεινές και βλαβερές για την υγεία είναι οι τροφές που προσφέρουν αυτά τα φάστφουντ.

Δεν έρχεσαι και από εδώ μια βόλτα Δήμαρχε; Μπες μέσα στη Βουλή και κάνε λιπομέτρηση…

Θα ξεχρεώσουν την Μέρκελ σε ένα λεπτό…

Πηγή: prionokordela.gr

Η κουκουβάγια γελάει και οι βίδρες προσεύχονται!




Ο φωτογράφος Tin Man Lee επισκέφθηκε το «Olympic National Park» στην Ουάσιγκτον για μια καλή λήψη, όταν βρέθηκε μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα: Μια χαμογελαστή κουκουβάγια τού έκλεινε το μάτι με νόημα…
«Τι γίνεται σ’ αυτό τον κόσμο», σκέφτεται το συμπαθές πτηνό και σκάει στα γέλια με τις απίθανες πράξεις των ανθρώπων, ενώ συμπληρώνει με νόημα: «Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος…»!
perierga.gr - Η κουκουβάγια γελάει και οι βίδρες προσεύχονται!
Τη σκυτάλη παίρνει ο έτερος φωτογράφος της ιστορίας κ. Marac Andrev Kolodzinski, κάπου στη Μεγάλη Βρετανία, και πιο συγκεκριμένα στο ζωολογικό κήπο «Whipsnade Zoo» στο Μπεντφορσάιρ.
perierga.gr - Η γελαστή κουκουβάγια και οι βίδρες που προσεύχονται!
Εκεί δύο βίδρες που συνάντησε να… προσεύχονται στωικά μοιάζουν να δίνουν την καλύτερη απάντηση στη γελαστή κουκουβάγια: «Άσε τα γέλια και κάνε μια προσευχή, μήπως και δούμε καμιά άσπρη μέρα!»…
perierga.gr - Η γελαστή κουκουβάγια και οι βίδρες που προσεύχονται!
http://perierga.gr

Βρέθηκε κρυμμένη αυτοπροσωπογραφία σε πίνακα του Τιτσιάνο!



«Το μαρτύριο του Αγίου Λαυρεντίου» , ένας από τους πιο μακάβριους, αλλά και τους πιο μελετημένους πίνακες του Tιτσιάνο βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο καθώς ανακαλύφθηκε κρυφή αυτοπροσωπογραφία του καλλιτέχνη.
Το αριστούργημα του αναγεννησιακού ζωγράφου απεικονίζει το μαρτύριο Αγίου, ο οποίος έχοντας προκαλέσει την οργή της αυτοκρατορικής Ρώμης για τις χριστιανικές του πεποιθήσεις, ψήνεται ζωντανός πάνω σε μια σχάρα κάτω από την οποία καίει μια δυνατή φωτιά.
Το έργο, η αξία του οποίου σήμερα εκτιμάται γύρω στα 50 εκατομμύρια ευρώ, είχε εντυπωσιάσει τόσο πολύ στην εποχή του, που ο Φίλιππος Β' της Ισπανίας παρήγγειλε ένα παρόμοιο έργο για ένα παρεκκλήσι του Εσκοριάλ δέκα περίπου χρόνια μετά την περάτωση του αρχικού έργου.
Ομως σχεδόν 500 χρόνια αφότου φιλοτεχνήθηκε, έγινε αντιληπτή μια νέα λεπτομέρεια του πίνακα, η οποία δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη των μελετητών του: στην κάτω αριστερή γωνία του ορθογώνιου σχεδόν 5 μέτρων ύψους έργου, βρίσκεται κρυμμένη μια αυτοπροσωπογραφία του καλλιτέχνη. Η πρακτική απαντάται και σε άλλους αναγεννησιακούς καλλιτέχνες, όπως λχ. στον Καραβάτζιο.
Η ενός έτους συντήρηση αποκάλυψε το κεφάλι ενός άντρα, τυλιγμένο με ένα τουρμπάνι, να κοιτάζει τον άγιο ενώ εκείνος υποφέρει πάνω στην πυρωμένη σχάρα και εκτείνει με αγωνία το χέρι του προς τους ουρανούς.
Το πρόσωπο του άντρα παρουσιάζει εντυπωσιακή ομοιότητα με γνωστά πορτρέτα του καλλιτέχνη ενώ η ηλικία του μυστηριώδους άντρα μοιάζει να ανταποκρίνεται σε εκείνη του Τιτσιάνο, ο οποίος όταν φιλοτέχνησε τον επίμαχο πίνακα μεταξύ του 1546 και 1558, πρέπει να ήταν μεταξύ 60 και 70 ετών.
«Η ομοιότητα με το προφίλ του και κυρίως με την μακριά, ελαφρώς στραβή του μύτη είναι πολύ χαρακτηριστική. Πιστεύουμε ότι μπορεί κάλλιστα να είναι ένα πορτρέτο του Τιτσιανο. Αυτό πρέπει βεβαίως να αποδειχθεί και μελετάμε τα αρχεία για να δούμε αν υπάρχουν και άλλα στοιχεία που να στηρίζουν κάτι τέτοιο. Το κυριότερο ερώτημα παραμένει βεβαίως γιατί συμπεριέλαβε τον εαυτό του στον πίνακα», δήλωσε ο καθηγητής Λιονέλο Πούπι, ειδικός στον Τιτσιάνο, ο οποίος μελέτησε τα αποτελέσματα της συντήρησης του μνημειώδους έργου, το οποίο βρίσκεται στην εκκλησία των Ιησουϊτών, στην Βενετία.


Η Ευρώπη από τον 4ο έως τον 7ο αιώνα μ.Χ - Mέρος 4o



Αποτελέσματα μετάβασης από την Ευρώπη της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας στην Ευρώπη των βαρβαρικών βασιλείων
Η μόνιμη ανασφάλεια που προξενούσαν οι συνεχής βαρβαρικές επιδρομές και η μείωση των εμπορικών δραστηριοτήτων, προκάλεσαν την παρακμή των πόλεων και ενίσχυσαν την τάση φτωχών και αδυνάτων στην αναζήτηση προστασίας από τους πλούσιους γαιοκτήμονες. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η επαρχιακή αριστοκρατία συγκέντρωσε μεγάλη πολιτική και οικονομική δύναμη και στελέχωσε την διοίκηση των Γερμανικών βασιλείων με μια καινούρια τάξη αξιωματούχων.[1]
Στο θέμα της βασιλικής εξουσίας οι Γερμανοί δεν αποδέχτηκαν την Ρωμαϊκή αρχή του κράτους πάνω από το  άτομο και εφάρμοσαν μια μοναρχία κληρονομική, πατρογονική και απόλυτη.[2]Στη διάρκεια των Γερμανικών μετακινήσεων ο βασιλιάς ήταν πρώτος μεταξύ ίσων. Υπολογίσιμη δύναμη διέθετε επίσης η αριστοκρατία και η γενική συνέλευση της φυλής. Όταν οι φυλές απέκτησαν μόνιμο τόπο εγκατάστασης, η εξουσία της αριστοκρατίας αυξήθηκε, ενώ των συνελεύσεων μειώθηκε. Η δύναμη της εξουσίας του βασιλιά ήταν ανάλογη των πολεμικών επιτυχιών του. Όσο μεγαλύτερες ήταν, τόσο ισχυροποιούσε την εξουσία του έναντι των αριστοκρατών όσο μικρότερες τόσο πιο ευάλωτος γινόταν.[3]
Στο δίκαιο,  βασική αρχή της γερμανικής πρακτικής υπήρξε η «προσωπικότητα του νόμου». Αυτό σήμαινε ότι κάθε άτομο δικαιούνταν να δικαστεί σύμφωνα με τους νόμους της φυλής του, και όχι μ’ αυτούς του τόπου εκδίκασης της υπόθεσης. Ακόμη υπήρχαν διαβαθμίσεις των ποινών ανάλογα με την κοινωνική θέση θύτη και θύματος.[4] Γενικά στο Γερμανικό δίκαιο οι ποινές ήταν σκληρές και στηρίζονταν στην αρχή «οφθαλμών αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος».[5]
Η χριστιανική εκκλησία αποδείχτηκε ιδιαίτερα ανθεκτική κατά την περίοδο των μεταναστεύσεων. Σε πολλές περιπτώσεις υποκατέστησε την Ρωμαϊκή διοίκηση. Στις πόλεις οι επίσκοποι αναδείχθηκαν σε πνευματικούς και κοσμικούς ηγέτες και οι βάρβαροι βασιλείς αναγνωρίζοντας την εξουσία τους, προσπάθησαν να τους προσεταιριστούν.[6] Ωστόσο κατά τον 6ο αιώνα ο ρόλος της εκκλησίας υποβαθμίστηκε. Αποτέλεσμα της παρακμής,  που κράτησε μέχρι τον 8ο αιώνα, υπήρξε η κάθετη πτώση του μορφωτικού επιπέδου και η υποχώρηση του θρησκευτικού συναισθήματος. Η μόνη ελπίδα ανανέωσης, προήλθε από την μεγάλη ανάπτυξη του μοναχισμού κατά τον 6ο και 7ο αιώνα. Σταδιακά τα μοναστήρια απέκτησαν μεγάλο πλούτο από ευεργετήματα και δωρεές, και με την κατά βάση αριστοκρατική καταγωγή  των μοναχών, επέδρασαν εξίσου σημαντικά τόσο στην θρησκευτική και πολιτισμική ανάπτυξη, όσο και στην οικονομική και πολιτική ζωή της μεσαιωνικής Δύσης.[7]
Επίλογος
   Οι μετακινήσεις πληθυσμών της παραπάνω περιόδου, άλλαξαν για πάντα των Ευρωπαϊκό χάρτη. Ρωμαίοι και Γερμανοί ενσωματώθηκαν σε ένα δημογραφικό μίγμα δημιουργώντας ένα καινούριο πολιτισμό. Η κατάρρευση της Ρωμαϊκής Δυτικής αυτοκρατορίας και η ίδρυση βαρβαρικών βασιλείων, συνοδεύτηκε από μια σταδιακή  υποχώρηση της οικονομικής και πολιτιστικής ζωής, σηματοδοτώντας το πέρασμα από την αρχαιότητα στον μεσαίωνα. Η εικόνα της Ευρώπης αυτής της περιόδου, όπως διαδόθηκε από την ιστοριογραφία και από τα σχολικά εγχειρίδια, είναι αυτή μιας Ηπείρου, που πέρασε από τον λαμπρό Ελληνορωμαϊκό πολιτισμό σους σκοτεινούς χρόνους και στη βαρβαρότητα. Χωρίς αυτό να είναι στο σύνολο του ανακριβές, πρέπει να γίνουν αρκετές διαφοροποιήσεις και διαβαθμίσεις, δεδομένου ότι  εικόνα αυτή πάσχει από πολλές εξαιρέσεις. [8] Βέβαιο πάντως είναι, πως η Ευρώπη μέσα από μετακινήσεις πληθυσμών και πολεμικές συγκρούσεις εισήλθε σε μια καινούρια εποχή.
Το πρώτο μέρος εδώ:  http://kanapedatos.blogspot.com/2012/05/4-7-m-1o.html 
Το δεύτερο μέρος εδώ: http://kanapedatos.blogspot.com/2012/05/4-7-m-2o.html
Το τρίτο μέρος εδώ:  http://kanapedatos.blogspot.com/2012/05/4-7-m-3o.html

[1] Κώστας Ράπτης, ό.π., σελ. 32
[2] Κώστας Ράπτης, ό.π., σελ. 32
[3] David Nicholas, ό.π., σελ. 61
[4] David Nicholas, ό.π., σελ. 59
[5] David Nicholas, ό.π., σελ. 60
[6] Κώστας Ράπτης, ό.π., σελ. 33
[7] Κώστας Ράπτης, ό.π., σελ. 34
[8]Serge Berstein-Pierre Mizla, ό.π., σελ. 45

Το κορμί της…




Είναι νέα, ωραία και sexy. Σε κάθε της εμφάνιση τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα.
Η τραγουδίστρια πριν λίγες μέρες απόλαυσε το μπάνιο της στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Αττικής. Ο λόγος για την Θέλξη, η οποία όταν δεν εμφανίζεται στο «Romeo» φροντίζει ν' αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της και να ξεκουράζεται. Ο φωτογραφικός φακός του Οκ, την απαθανάτισε να κάνει τις βουτιές της και την ηλιοθεραπεία της και να είναι αρκετά ευδιάθετη, αφού τον τελευταίο χρόνο έχει χάσει αγαπημένα της πρόσωπα.
<br /><br />
<br /><br />
http://www.gossip-tv.gr

Πλήρωσε 5.000.000 ευρώ για να αγοράσει μια σπάνια Ferrari




Η πιο όμορφη Ferrari όλων των εποχών ενθουσίασε τόσο πολύ έναν συλλέκτη ώστε έδωσε διπλάσια χρήματα από την τιμή εκκίνησης για την αποκτήσει... Το κόκκινο διθέσιο έγινε έτσι ένα από τα πιο ακριβά «κοσμήματα» στην ιστορία της αυτοκίνησης.
Το αυτοκίνητο αυτό κατασκευάστηκε πριν από 55 χρόνια, είχε μονάχα ένα αντίγραφο και πολλοί ειδικοί εκτίμησαν ότι είναι «σχεδιασμένο χωρίς απολύτως κανένα ψεγάδι». Ο πρώτος αγοραστής ήταν ο Αμερικανός επαγγελματίας οδηγός Ρίτσι Γκίνθερ ο οποίος έχει τρέξει με το υπέροχο αυτοκίνητο σε πολλούς αγώνες αντοχής (κατηγορίας GT) αλλά οι κληρονόμοι του αποφάσισαν να το πουλήσουν.

Η τιμή εκκίνησης στη δημοπρασία συλλεκτικών κομματιών που έγινε στο Μονακό (όπου διακινήθηκαν περίπου 30.000.000 ευρώ) ήταν 2.800.000 ευρώ αλλά ο μυστηριώδης λάτρης της Ferrari 625 TRC Spider έδωσε τα διπλάσια σχεδόν προκειμένου να την αποκτήσει χωρίς το άγχος του ανταγωνισμού.

Ο κινητήρας του αρχικού μοντέλου ήταν 2.500 κυβικά εκατοστά αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε σε κινητήρα 3000 κυβικών εκατοστών ενώ εντελώς συμπτωματικά ο αρχικός αγοραστής της Ferrari έτρεξε τον πρώτο του αγώνα (για τη Formoula 1) στους δρόμους του Μονακό το 1960.





http://www.iefimerida.gr

Η Wonderland απάλυνε τη θλίψη της



Φωτογραφίες με οδηγό την έμπνευση και τα παραμύθια

Μετά το θάνατο της μητέρας της Maureen από όγκο στον εγκέφαλο το 2008, η Kirsty Mitchell διοχέτευσε τη θλίψη της για την απώλειά της στο πάθος της για τη φωτογραφία. 



Πίσω από το φακό της κάμερας «γέννησε» τη Wonderland, έναν αιθέριο φανταστικό κόσμο. Η σειρά των φωτογραφιών άρχισε σαν ένα μικρό καλοκαιρινό πρότζεκτ αλλά εξελίχθηκε σε ένα δημιουργικό ταξίδι γεμάτο έμπνευση.

«Η πραγματική ζωή έγινε για μένα δύσκολη κι έτσι συνειδητοποίησα πως άρχισα να αποσύρομαι σε μία εναλλακτική ύπαρξη μέσω της φωτογραφικής μου μηχανής», λέει η 36χρονη Βρετανίδα. «Αυτή η τάση φυγής αποτυπώθηκε στην ιδέα δημιουργίας μιας αφήγησης χωρίς λέξεις, αφιερωμένης στη μητέρα μου, η οποία θα μπορούσε να αναδεικνύει κομμάτια από παραμύθια που μου διάβαζε συνεχώς όταν ήμουν παιδί». 

Η Kirsty, που είχε σπουδάσει σχέδιο μόδας και ενδυματολογία, συνεργάστηκε με την hair και make-up artist Elbie Van Eeden. Και οι δύο δούλευαν την περίοδο εκείνη οπότε αφιέρωναν τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακά τους για να υλοποιούν τις ιδέες τους και να φωτογραφίζουν στα δάση γύρω από το σπίτι της Kirsty στο Surrey. 

Η Kirsty ανέπτυξε έναν βαθύ δεσμό και σεβασμό για τα τοπία όπου εργαζόταν και περιπλανιόταν και μέσω των φωτογραφιών της ήθελε να υπενθυμίσει και στους άλλους την ξεχασμένη μαγεία και ομορφιά. 

Ενθουσιάστηκε με τα αγριολούλουδα που άνθιζαν μόλις για λίγες εβδομάδες και περίμενε έναν ολόκληρο χρόνο για να φωτογραφίσει την εποχή που τα κοστούμια της ταίριαζαν με τα ζωντανά χρώματα της φύσης. 

Οι φωτογραφίες ήταν τόσο εντυπωσιακές που πολλοί πίστευαν πως είναι έργο του… ηλεκτρονικού υπολογιστή και πως τραβήχτηκαν σε πολλά μέρη του κόσμου, ενώ όλες οι τοποθεσίες είναι σε μικρή απόσταση από το Surrey.

«Το πρότζεκτ εξελίχθηκε στην προσωπική μας… παιδική χαρά», λέει η Kirsty. Έπειτα από τρία χρόνια επίμονης και ακούραστης δουλειάς, τα έργα της είναι σχεδόν έτοιμα και υπάρχουν σχέδια να εκτεθούν συνοδευόμενα από ένα βιβλίο. 

«Την ημέρα που θα δω το όνομά της τυπωμένο στο βιβλίο της Wonderland θα νιώσω πως τήρησα την υπόσχεσή μου σε μένα και στην πολύτιμη μνήμη της», καταλήγει. 
















http://www.newsbeast.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 19 Μαΐου 2012



Κριός
21/3-20/4

Οι καταστάσεις σήμερα είναι πολύ καλές για εσένα, αγαπητέ Κριέ, και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, για να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Άρη από την Παρθένο, θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου και τις αλλαγές που απαιτούνται. Μην παραλείψεις να σταθείς δίπλα στα δικά σου άτομα, που θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πορεία των αισθηματικών σου, αν είσαι Κριός, εξαρτάται από τη δική σου αντιμετώπιση και μόνο. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, για να μην στεναχωρήσεις τον σύντροφό σου και δημιουργηθούν προβλήματα, χωρίς να συντρέχει σοβαρός λόγος. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά σου, το αποψινό βράδυ είναι ιδανικό για έντονα αισθησιακές καταστάσεις. Μην το αφήσεις να πάει χαμένο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Κριέ, σήμερα θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά, αρκετή κούραση και εσύ ίσως να νοιώσεις εξάντληση. Φρόντισε να κάνεις ένα καλό προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα, που πρέπει να λυθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.




Ταύρος
21/4-20/5

Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ανεβασμένη σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, χάρη σε κάποιες ωραίες συγκυρίες, που θα προκαλέσει η Σελήνη από το ζώδιό σου και οι θετικές όψεις που θα πραγματοποιήσει με τον Πλούτωνα και τον Άρη. Κάποιες προτάσεις που ενδέχεται να σου κάνουν για όμορφες αποδράσεις, σε ανανεώνουν και σε ξεκουράζουν. Ο Δίας από το ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να προβείς σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου. Αυτές ακριβώς χρειαζόσουν, για να ανανεωθείς και να βγεις από τον κυκεώνα των προβλημάτων, που μπορεί να έχεις το τελευταίο διάστημα. Το βράδυ, φρόντισε να δεις κάποια δικά σου άτομα και να μιλήσεις μαζί τους, για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Ταύρε. Πρόσεξε να μην δημιουργήσεις μπερδέματα με τη συμπεριφορά σου, σε σχέση με το σύντροφό σου και πέρνα χαλαρά την ημέρα μαζί του, αποφεύγοντας να φέρεις στο προσκήνιο θέματα που σας έχουν κουράσει. Αν δεν είσαι σε σχέση, σε περιμένει μία συνάντηση με ένα άτομο που είχες εμπλακεί ερωτικά μαζί του στο παρελθόν και που η γοητεία σου θα τον ξαναφέρει κοντά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, η δουλειά θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις κάποια θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προσπάθησε να αποφύγεις την υπογραφή συμβολαίων.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από την θετική τους πλευρά, αγαπητέ Δίδυμε. Κάποιες ειδήσεις που θα έχεις για θέματα που σε απασχολούν, θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Ο δυναμισμός σου και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, για να διορθώσεις καταστάσεις που σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου, φίλε Δίδυμε, και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να έχει ο σύντροφός σου. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μην αρνηθείς προτάσεις για βραδινές εξόδους. Να ξέρεις ότι εκεί έξω σε περιμένει μία καινούργια γνωριμία, με πολύ καλές προοπτικές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, είναι μία χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να τρώγεσαι, για να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα νοιώθεις κάποια υποτονικότητα, με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί αυτές τις ημέρες, με την Σελήνη να κινείται στον Ταύρο και να σε ευνοεί, οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις, που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή. Μπορείς να δρομολογήσεις ανάλογα τα θέματά σου, ώστε να εξασφαλίσεις την μελλοντική τους επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θέλουν μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις το σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλα μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πώς βλέπεις τόσο τη σχέση σας, όσο κι εκείνον. Εσύ που είσαι καιρό χωρίς ταίρι, ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και δεν θα αργήσεις να δεις τα θετικά αποτελέσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα προκύψουν επιπλέον υποχρεώσεις, που δυστυχώς θα οφείλονται πάλι σε λάθη άλλων. Με τον προγραμματισμό και την συνέπεια που έχεις όμως, δεν έχεις ανάγκη από τίποτε. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.



Λέων
23/7-23/8

Αυτό το Σάββατο, αγαπητέ Λέων, θα έχεις μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα, που σε άγχωναν στο παρελθόν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές και θα πάρεις ανταμοιβές από τον περίγυρό σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις ή να λύσεις οριστικά ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του μιλήσεις για τα θέματα που σε απασχολούν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είναι ώρα να κινηθείς ριζοσπαστικά σε κάποιες καταστάσεις, για να ξεκαθαρίσεις τα προβλήματα και να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέοντα. Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου. Μπορείς να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.



Παρθένος
24/8-22/9

Οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Παρθένε, θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Ο Άρης από το ζώδιό σου και η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα το πρωί με την Σελήνη από τον Ταύρο, συνεχίζει να σου δίνει τις καλύτερες επιρροές. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν συμφέρουσες. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος, που όλα θα σου έρχονται κατ’ ευχήν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις, που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς, για να περάσεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι ένα ερωτικό κλίμα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Δεν θα σου λείψουν τα τυχερά και θα περάσεις πολύ καλά. Αρκεί φυσικά να μην κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Μπορείς να αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στην εργασία σου, φίλε Παρθένε. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις σε σχέση με τους συνεργάτες σου και καλό θα είναι να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο μαζί τους, για να βρείτε τις κοινές συνισταμένες σας. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες.



Ζυγός
23/9-22/10

Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές απόψεις σου, αγαπητέ Ζυγέ. Μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Να ξέρεις ότι η Σελήνη σήμερα, από το ζώδιο του Ταύρου, σε βοηθά σημαντικά στην επίτευξη των σκοπών σου. Το βράδυ, φρόντισε να περάσεις ευχάριστα σε ασφαλές περιβάλλον, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή αυτό το Σάββατο, φίλε Ζυγέ, στον αισθηματικό σου τομέα. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου και θα δεις ότι η κατανόηση του θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, σε περιμένει μία είδηση από άτομο του παρελθόντος, που από τη μία θα σου φτιάξει την διάθεση και από την άλλη θα σε βάλει σε σκέψεις…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της εργασίας σου. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι από τον φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις. Μπορεί να πεις πράγματα, που θα σε φέρουν σε σύγκρουση με κάποιους σημαντικούς συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Κάνε οικονομία!!!



Σκορπιός
23/10-22/11

Οι ευκαιρίες που θα έχεις αυτό το Σάββατο, φίλε Σκορπιέ, θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς γρήγορα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Η θετική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Ταύρο με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, σου δίνει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι. Οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τις προσδοκίες σου. Στα δύσκολα, υπάρχουν πάντα οι δικοί σου, που θα σε στηρίξουν συναισθηματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, αν είσαι Σκορπιός. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα που σας απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εσύ που είσαι σε περίοδο μοναξιάς, μια καινούργια γνωριμία θα φέρει νέα πνοή και θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Σκορπιέ, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και προέρχονται από το παρελθόν. Καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Θα σου κάνουν προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι καθοριστικές για την επιτυχία σου.




Τοξότης
23/11-21/12

Η μεγάλη σιγουριά και η αυτοπεποίθηση στον εαυτό σου, αγαπητέ Τοξότη, είναι αυτή που θα σε βοηθήσει σήμερα να παρουσιάσεις τα σχέδια, που ετοιμάζεις πυρετωδώς τον τελευταίο καιρό και όλοι να μείνουν ευχαριστημένοι, γιατί έχεις σκεφτεί όλες τις πιθανότητες και τις έχεις καλύψει με άριστο τρόπο. Οπότε, σταμάτα να αγχώνεσαι και δραστηριοποιήσου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου αυτό το βράδυ, φίλε Τοξότη. Μίλα του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα. Οι ελεύθεροι Τοξότες, διεκδικήστε με περισσότερη τόλμη το άτομο που σας αρέσει και εκφράστε του το ενδιαφέρον σας, γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αισθάνεται και εκείνο κάτι αντίστοιχο για εσένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, η εργατικότητα, η υπευθυνότητα και η καλή διαγωγή σου θα είναι τα χαρακτηριστικά στη δουλειά σου, που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα, που σε κρατούν πίσω στα σχέδιά σου και σε εκνευρίζουν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις με τον δικό σου τρόπο κι έτσι κινείσαι, αγαπητέ Αιγόκερε. Θα πρέπει όμως να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αν θες να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Είσαι σε μια περίοδο, που οι πλανήτες σε ευεργετούν με τη θετική τους ενέργεια, ώστε να μπορέσεις επιτέλους να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα στις επαφές με τον περίγυρό σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου από κάποιο σημείο και μετά βάζουν νερά, φίλε Αιγόκερε. Καλό θα είναι να κινητοποιηθείς περισσότερο και μην αφήνεις μερικά πράγματα να περνάνε έτσι. Κι αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή και να γνωρίσεις καλύτερα το άτομο που σου αρέσει, γιατί μπορεί τελικά να μην είναι όπως το είχες φανταστεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις, που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, αν προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, που θα σου επιβάλλουν κάποιοι συνεργάτες σου. Σε σχέση με τον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις, που δεν θα είναι και πολύ σωστές.



Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει, αγαπητέ Υδροχόε. Έχεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα που είναι σε στασιμότητα. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και μην ξεχνάς ότι με τον Ερμή να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, θα μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξέρεις ότι το μέλλον σου είναι πολλά υποσχόμενο. Το βράδυ, αξιοποίησέ το για ξεκούραση και χαλάρωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό σου τομέα μπορείς σήμερα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό, φίλε Υδροχόε. Μην πεις υπερβολικά πράγματα, γιατί μπορεί να εκνευρίσουν το σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό προς τα έξω. Σίγουρα, θα υπάρχουν πολλοί που θα γοητευτούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, θα πρέπει να τα προσέξεις ιδιαίτερα. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου.




Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, οι πλανήτες σε ωθούν να αναζητήσεις νέους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις καινούριους στόχους. Μη δείχνεις αδιαλλαξία και έλλειψη υποχωρητικότητας απέναντι στους συνομιλητές σου, γιατί θα χάσεις βαθμούς στο θέμα της επικοινωνίας. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς. Ο ερωτισμός και η γοητεία σου, θα σε βοηθήσουν να οδηγήσεις το ταίρι σου στα μονοπάτια που εσύ θέλεις. Και αν ακόμη παλεύεις με την μοναξιά, προσπάθησε γίνεις πιο θετικός στα άτομα που γνωρίζεις τώρα και να ρίξεις λίγο τον πήχη των προσδοκιών σου, γιατί κανείς δεν είναι τέλειος!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτε στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, γιατί τα θέματα τα έχεις δρομολογήσει με τόσο καλό τρόπο, που σιγά – σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις την επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά με πολύ μεγάλη προσοχή.

Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger