Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

H Έλενα Παπαβασιλείου είναι η πιο hot Ελληνίδα του 2011

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012




‘Χαίρομαι που αρέσω στον κόσμο και τον ευχαριστώ που με επέλεξε. Αλλά η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν νοιώθω έτσι μέσα μου. Δεν ξυπνάω δηλαδή κάθε πρωί ρωτώντας τον μαγικό μου καθρέφτη να μου επιβεβαιώσει ότι ‘’Εσύ, βασίλισσα μου, είσαι η ομορφότερη από όλες’’. Για την ακρίβεια θεωρώ ότι κάθε γυναίκα έχει την δική της ομορφιά και ότι υπάρχουν πολύ διαφορετικά γούστα. Ευτυχώς, γιατί αλλιώς θα θέλαμε όλοι τους ίδιους ανθρώπους’.
Όχι, η Έλενα δεν το παίζει σεμνότυφη. Όντως δεν έχει ιδέα για το εφέ που έχει πάνω στους τηλεθεατές και τους άντρες γενικότερα. Όπως χαρακτηριστικά λέει ‘ Είναι όπως όταν βγαίνω ραντεβού με κάποιον. Ασχολούμαι μόνο με εκείνον και δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει γύρω μου. Είναι σαν να ζω, ώρες ώρες, στον δικό μου κόσμο’.
Και όλα αυτά παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της πρώτης της σχέσης (σ.σ. το μεγάλης εξυπακούεται, αφού σχεδόν μόνο τέτοιες κάνει). ‘Ήταν ο πρώτος που προσπάθησε να με κάνει να με δω ως γυναίκα. Με ανέβαζε πάρα πολύ συνέχεια, με όλους τους τρόπους που μπορεί να σε ανεβάσει κάποιος. Με έκανε να αισθάνομαι βασίλισσα. Για την ακρίβεια αυτό μου έλεγε. Ότι ‘’για μένα είσαι η βασίλισσα μου’’.
"Δεν ξυπνάω δηλαδή κάθε πρωί ρωτώντας τον μαγικό μου καθρέφτη να μου επιβεβαιώσει ότι ‘’Εσύ, βασίλισσα μου, είσαι η ομορφότερη από όλες’"
Όμως αυτό -η άγνοια περί της αύρας της- είναι κάτι που πρέπει να την γνωρίζεις πολύ καλά για να πειστείς ότι είναι αλήθεια. Γεγονός εξαιρετικά δύσκολο. Και χρονοβόρο. Συγκεκριμένα εμένα μου πήρε τρία χρόνια και άπειρες ώρες τηλεφωνικού ψησίματος (ώστε να δεχτεί να κάνει κάποιες από τις φωτογραφήσεις που τόσο εκτίμησες) για να τα ψιλο-καταφέρω.
Ας ξεκινήσουμε από κάτι που πολύ θα σε πικράνει να το μάθεις. Η Έλενα από κοντά είναι 10 φορές πιο εθιστική από ότι όταν την βλέπεις στο γυαλί. Με την έννοια ότι δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Αυτό που λέμε γυναίκα ‘σοκ και δέος’.
Κάτι που το διαπίστωσα την πρώτη φορά που μας επισκέφθηκε στα γραφεία του Nitro, τρία χρόνια πριν, ως άγουρη συμπαρουσιάστρια στο ‘Μες στην καλή χαρά’.
Κάτι που επίσης μπορεί να σου επιβεβαιώσει ο 5χρονος γιος της κολλητής της που έπρηζε την μητέρα του να τον πάει για ψώνια ώστε ‘ να μου αγοράσει ένα δαχτυλίδι και να με παντρευτεί’. Η ο 75χρονος παππούς σε ένα καφενείο στο Μέτσοβο που ήρθε στο τραπέζι της και άρχισε να της λέει ‘Αχ, κοπελάρα μου. Και τι δεν θα έδινα για να ήμουν 20 χρόνια μικρότερος. Τότε δεν θα σε άφηνα να πας πουθενά μέχρι να δεχτείς να γίνεις δική μου’.
Όμως εκεί, στο face to face δέος, τελειώνουν οι ομοιότητες μεταξύ του τι ενδεχομένως πιστεύεις ότι είναι και με το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στο διπύρηνο επεξεργαστή που αποκαλεί μυαλό της. Όπως διαπίστωσα σιγά σιγά μέσα στα χρόνια, δεν τα έχει πάρει τιμής ένεκεν τα αριστεία, τα πτυχία και τa master της (σε χρηματοοικονομικά), ούτε ήταν τυχαίο ότι βρέθηκε ένα βήμα πριν ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα.
"Μεγάλωσα με το άγχος να θέλω να με αγαπάνε όλοι και πιστεύοντας ότι αν είμαι καλή με όλους, θα είναι και αυτοί καλοί με εμένα. Ξέρεις, καβάλα στο ροζ συννεφάκι"
Με άλλα λόγια, η Έλενα διαθέτει μυαλό. Και δεν φοβάται να το χρησιμοποιήσει. Συνήθως για να αναλύσει τις προθέσεις όλων όσων συναντά και να επεξεργαστεί καθετί που της λες ή –όσον αφορά τα επαγγελματικά-να ψάξει να βρει πως θα μπορούσε να γίνει καλύτερη. Ακούγεται λιγάκι ψυχαναγκαστικό. Και έτσι ακριβώς είναι. Αλλά η Έλενα κατά βάθος είναι ακριβώς αυτό. Πάρα πολύ απαιτητική με τον εαυτό της.
‘Μεγάλωσα με το άγχος να θέλω να με αγαπάνε όλοι και πιστεύοντας ότι αν είμαι καλή με όλους, θα είναι και αυτοί καλοί με εμένα. Ξέρεις, καβάλα στο ροζ συννεφάκι. Ίσως γιατί από μικρή έβλεπα πάρα πολλές ταινίες. Όσα Παίρνει ο Άνεμος, Dirty Dancing, Love story και πολλές άλλες. Αλλά μιλάμε τις έβλεπα συνέχεια. Στο repeat. Πωρωνόμουν σε σημείο που ήξερα απέξω τους διαλόγους. Σκέψου ότι τεσσάρων χρονών ήξερα να προγραμματίζω το βίντεο για να γράφει τις σειρές μου όσο πήγαινα σχολείο ή και όλο το καλοκαίρι όταν πηγαίναμε διακοπές’.
Ξέροντας αυτά και έχοντας δει από κοντά πως γυαλίζει το μάτι της κάθε φοράμε που μιλάμε για ταινίες, μπορώ να σου διαβεβαιώσω ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ πιο ειλικρινής από όταν δηλώνει ‘ Στην προσωπική μου ζωή κυνηγάω να βρω ότι πιο φυσιολογικό μπορώ να βρω. Κάποιον με τον οποίο μπορώ να κάθομαι καναπέ και να βλέπουμε dvd μαζί. Αυτό είναι που με γεμίζει'. Τώρα αυτό, το περίμενες;
oneman.gr

Νάταλι Θάνου Στο παρασκήνιο των γυρισμάτων!

Νάταλι Θάνου

Όταν η Νάταλι γυρίζει το νέο της videoclip, αυτό είναι είδηση...
Τι είδηση δηλαδή, ειδησάρα! Η πάντα καυτή Νάταλι παραδίδει μαθήματα λικνίσματος. Οι εγγραφές έχουν αρχίσει...

Η Candice τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της... ξανά!



Και ποιος δεν θα υποκλινόταν σε τέτοια ομορφιά... 


Στο εξωτικό St Barts βρίσκεται το μοντέλο Candice Swanepoel, με σκοπό να φωτογραφηθεί για τη νέα σειρά μαγιό της Victoria’s Secret.

Ο ξανθός «άγγελος» ξάπλωσε στην λευκή άμμο και πόζαρε αισθησιακά μπροστά το φακό, με τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει.

Φυσικά η Candice τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της σαν μαγνήτης κι επειδή ο ήλιος έκαιγε και εκείνη «άναψε» για τα καλά, έριχνε που και που πάνω της λίγο νερό για να δροσιστεί.





Πηγή: newsbeast.gr

Sexy (Tulisa) και όποιος αντέξει!



Ο καλοκαιρινός καιρός είναι ολοένα και πιο έντονος, η διάθεση ανεβαίνει και οι λίστες με τις πιο ωραίες και sexy γυναίκες του πλανήτη δίνουν και παίρνουν. Όπως αυτή του FHM…
Είναι μία από τις αγαπημένες μας περιόδους αυτούς. Θέλεις ο καλοκαιρινός καιρός; Θέλεις τα κορίτσια με τα φορεματάκια στους δρόμους; Θέλεις η λίστες με τις πιο καυτές γυναίκες στον κόσμο; Όλα μας φτιάχνουν τη διάθεση. Και φυσικά πρώτη και καλύτερη η λίστα του FHM με τις 100 πιο sexy γυναίκες.
Βέβαιο ο κανονικός τίτλος θα έπρεπε να είναι τα “100 πιο ξέκωλα του πλανήτη”, γιατί όταν στην πρώτη δεκάδα βλέπεις τις Rihanna (που πλέον δεν χρειάζεται να κάνει φωτογράφιση γιατί κάθε μέρα ανεβάζει 10 photos της στο twitter), την Megan Fox (η επιτομή του ξέκωλου) και την Cheryl Cole, τότε καταλαβαίνεις. Αλλά το ξεπερνάμε αυτό, γιατί την πρώτη θέση πήρε η Tulisa Contostavlos – ναι, ok, ξεκωλάκι και αυτό, αλλά τουλάχιστον έχει ελληνοκυπριακές ρίζες. Ενώ η την ελληνική σημαία κράτησε ψηλά και ηGeorgia Salpa με την 5η θέση στη λίστα.
Για να δεις όλη τη λίστα του FHM μπες εδώ, για να δεις sexy φωτογραφίες της Tulisa, απλά πήγαινε προς τα κάτω…
Καλά δες και μερικές της Megan Fox και της Cheryl Cole…

Η Courtney Stodden φωτογραφίζεται στην μπανιέρα χωρίς make up



Η Courtney Stodden φωτογραφίζεται στην μπανιέρα χωρίς make up…
Δείτε την
  


Έκανε σεξ με τον 16χρονο γιο της!!!



Σοκ προκαλεί η είδηση που κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου και αφορά σε μια μητέρα που έκανε σεξ με τον 16χρονο γιο της...

Όλα ξεκίνησαν όταν μια 32χρονη γυναίκα συνελήφθη στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου με έναν 16χρονο.
Στο κινητό του ανήλικου βρέθηκαν βίντεο στα οποία ο 16χρονος έκανε σεξ με την μεγαλύτερή του γυναίκα.
Η Mistie Atkinson είχε προσεγγίσει τον νεαρό μέσω του Facebook και του είχε στείλει γυμνές φωτογραφίες της για να τον πείσει να συναντηθούν.
Ο 16χρονος δεν είχε δει ποτέ του την βιολογική του μητέρα, ενώ ούτε η 32χρονη φανταζόταν ότι ο νεαρός ήταν το παιδί της που είχε εγκαταλείψει.
Η γυναίκα κατηγορείται για αιμομιξία, στοματικό σεξ με ανήλικο και αποστολή επιβλαβούς υλικού σε ανήλικο, ενώ η εγγύηση για την αποφυλάκισή της ανέρχεται στα 200.000 δολάρια.

http://www.pinnokio.gr

"Οι Έλληνες έχουν μικρό μόριο"



Την έντονη αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου προκάλεσε η αποκάλυψη της γνωστής... σεξολόγου Ειρήνης Χειρδάρη.
Ενώ ξεκίνησε καλά λέγοντας ότι οι Έλληνες γενικά είναι πολύ "hot" άνδρες και βρίσκονται ψηλά στις λίστες των υπόλοιπων Ευρωπαίων μαζί με τους Βραζιλιάνους, στο τέλος τον κατατρόπωσε τον Κωστόπουλο και όλο το ανδρικό κοινό.
"Οι Έλληνες έχουν μικρό μόριο, όλος ο κόσμος το ξέρει" είπε με απόλυτη φυσικότητα ξεσπώντας στη συνέχεια στα γέλια με την αντίδραση του Κωστόπουλου.

Τιτάνιο καβούρι μοιάζει να βγήκε από ταινία επιστημονικής φαντασίας!


Το όνομα του και μόνο τα λέει όλα. Το "τερατώδες βασιλικό καβούρι" της Ταζμανίας δεν θα καταλήξει τελικά στην κατσαρόλα αλλά θα μεταφερθεί στο βρετανικό ενυδρείο.
Ο Claude, έτσι ονόμασαν το καβούρι, σώθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς οι ψαράδες που το έπιασαν, το πούλησαν σε βρετανικό ενυδρείο για 3.000 λίρες.

Το συγκεκριμένο καβούρι είναι 100 φορές μεγαλύτερο από ένα συνηθισμένο καβούρι των βρετανικών ακτών.
Το εντυπωσιακό δε, είναι πως ακόμα θεωρείται ανήλικο και θα φτάσει το διπλάσιο σημερινό του μέγεθος.

Ο Claude πιάστηκε ανοιχτά των ακτών της Ταζμανίας, τον προηγούμενο μήνα και πωλήθηκε στην οργάνωση Sea Life μαζί με άλλα δύο γιγάντια καβούρια της περιοχής.

Το καβούρι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι επισκέπτες του κέντρου Sea Life στο Weymouth του Dorset.

cosmo.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger