Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κινέζικες εφευρέσεις

Τρίτη 24 Απριλίου 2012


Δείτε παρακάτω και απολαύστε
Κινέζικες εφευρέσεις...

Κινέζικες εφευρέσεις


















Δείτε τι κορμάρα που κυκλοφορεί ο Lionel Messi..!! Άκρως αποκαλυπτική!


Τι μπορούμε να πούμε για το ταίρι του Lionel Messi τα λόγια είναι περιττά.. το μόνο σίγουρο είναι πως τώρα καταλαβαίνουμε γιατί έχει τόση όρεξη μέσα στο γήπεδο ...Ο Νεαρός Αργεντίνος εκτός απο τους εκατομμύρια φιλάθλους του ποδοσφαίρου έχει μαγέψει και την καρδιά της κοπέλας που θα δείτε παρακάτω με μαγιό ! Και μιλάμε για δυνατά ξόρκια !



ΕΛΛΗΝΕΣ Νο 1 στην επιμήκυνση πέους


Μπορεί το 2010 οι Ηνωμένες Πολιτείες να ήταν πρώτες στον αριθμό αισθητικών επεμβάσεων με 3,3 εκατομμύρια ετησίως, αν όμως δει κανείς τα δεδομένα του Διεθνούς Οργανισμού Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής αναλογικά με τον πληθυσμό κάθε χώρας, η Ελλάδα είναι πρώτη στις επεμβάσεις επιμήκυνσης του πέους, δέκα φορές περισσότερο από τις υπόλοιπες χώρες της σχετικής λίστας.

Στη Νότιο Κορέα πάλι, θραύση κάνουν οι επεμβάσεις βλεφαροπλαστικής, στις οποίες επιδίδονται σωρηδόν επώνυμοι και μη “σχιστομάτηδες” για να αποκτήσουν περισσότερο δυτικά χαρακτηριστικά προσώπου. Ενώ στη Βραζιλία γίνονται επτά φορές περισσότερες επεμβάσεις στους γλουτούς απ' ότι στις υπόλοιπες χώρες της λίστας και πέντε φορές περισσότερες επεμβάσεις αναζωογόνησης του γυναικείου κόλπου.

Κάθε λαός με το δικό του διαφορετικό πρόβλημα... Η λύση πάντως είναι μία, πλαστική χειρουργική...

ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ανάμεσα στις πολλές ιστορίες που διαδίδονται για στοιχειωμένα σπίτια στον ελλαδικό χώρο συγκαταλέγεται η ιστορία του Διαμαντέικου σπιτιού στην περιοχή του Αχλαδόκαμπου.
Η υπηρέτρια του παλιού αρχοντικού ήταν η πρώτη που ανέφερε πως είδε κάποιες φευγαλέες θεόρατες παρουσίες να πλανιούνται στο σπίτι. Πίστεψε όπως είπε πως ήταν βρικόλακες που έκαναν την εμφάνισή τους κάθε Τετάρτη και Παρασκευή και επιχειρούσαν να φάνε το αλεύρι από τις αποθήκες.
Το 1925 το σπίτι πουλήθηκε στην οικογένεια Σελλή.
Οι καινούριοι ένοικοι ένιωσαν δυσφορία και ανησυχία με τη διάχυτη αίσθηση εχθρότητας στην ατμόσφαιρα, με τους ανεπαίσθητους ήχους αργόσυρτων βημάτων και το απειλητικό συναίσθημα ότι κάποιος τους παρακολουθούσε.
Λίγους μήνες αργότερα η κατάσταση χειροτέρεψε, απότομοι υπόκωφοι κρότοι, πάταγοι και βουητά μυστηριώδους προέλευσης τάρασσαν τον ύπνο τους και τους ξυπνούσαν ξαφνικά τα βράδια.
Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι αόρατα πλάσματα προσπαθούσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους με διάφορους τρόπους, μανταλώνοντας τις πόρτες, αλλάζοντας θέση στα προσωπικά αντικείμενα, μισανοίγοντας τα πορτόφυλλα, ανάβοντας φώτα και προκαλώντας αλλόκοτες δαιμονικές λάμψεις κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Αυτά τα φαινόμενα δοκίμασαν γερά τα νεύρα των ενοίκων και τους ανάγκασαν να εγκαταλείψουν το ιδιόμορφο σπίτι.
Οι επόμενοι κάτοικοι του αρχοντικού ήταν οι οικογένειες Διαμαντογιάννη και Δολίτση. Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής κάποια από τα μέλη της οικογένειας βρήκαν ατυχή και ανεξήγητο θάνατο και κυκλοφόρησε η φήμη ότι το σπίτι είναι καταραμένο.
Αρκετά χρόνια αργότερα,το 1945, μια παράξενα ηχηρή αστραπή πάνω από την οροφή του σπιτιού φαίνεται πως ήταν το τελευταίο σημάδι του περίεργου όντος το οποίο μπορούμε να υποθέσουμε ότι θεώρησε αρκετή την αναστάτωση που προκάλεσε και από εκείνη τη μέρα εξαφανίστηκε μια και καλή από το κτίσμα.

http://esoterica.gr

Θερμοπίδακας από …άλλο πλανήτη


Ο θερμοπίδακας αυτός, με την ονομασία Fly Geyser, βρίσκεται στη Νεβάδα των ΗΠΑ. Μοιάζει να βρίσκεται σε κάποιο άλλο πλανήτη ή έστω να είναι σκηνικό από μια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Είναι επίσης εντυπωσιακό ότι ο θερμοπίδακας βρίσκεται σε ιδιωτική έκταση, ο διοκτήτης της οποίας απαγορεύει την είσοδο στο κοινό, παράτις προσπάθειες διαφόρων οργανώσεων να αγοράσουν τη γη ή να επιτύχουν ένα συμβιβασμό.
Η ιστορία του θερμοπίδακα ξεκινά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, όταν ο ιδιοκτήτης της έκτασης πραγματοποίησε γεώτρηση για νερό. Πράγματι ένα πηγάδι άρδευσης δημιουργήθηκε και λειτούργησε για δεκαετίες. Φαίνεται όμως ότι η γεώτρηση έφτασε πολύ κοντά σε μια κοιλότητα γεωθερμικής ενέργειας η οποία με το πέρασμα του χρόνου βρήκε δίοδο στην επιφάνεια. Ετσι κοντά στο 1960 δημιουργήθηκε ο πρώτος θερμοπίδακας.

Τα εκπληκτικά χρώματα που τον περιβάλουν δημιουργήθηκαν με το πέρασμα του χρόνου και την παρουσία γεωθερμικής άλγης.

Η sexy Georgia Salpa σε νυχτερινή έξοδο της στο Λονδίνο..!!


Η sexy Georgia Salpa σε νυχτερινή έξοδο της στο Λονδίνο..!!


Dinatos

Άνδρας είχε για τέσσερα χρόνια λεπίδα «καρφωμένη» στο κεφάλι του!


Ένα μαχαίρι 10 εκατοστών είχε «καρφωμένο» στο κεφάλι του για τέσσερα ολόκληρα χρόνια ένας άνδρας από την Κίνα!
Ο Li Fu, όπως ονομάζεται, υπέφερε συχνά από έντονους πονοκεφάλους, μέχρι που αποφάσισε να επισκεφτεί έναν γιατρό. Όταν ο τελευταίος τον εξέτασε, έμεινε άναυδος διαπιστώνοντας ότι βαθιά στο κρανίο του 37χρονου άνδρα είχε παραμείνει η λεπίδα από το μαχαίρι, με το οποίο ληστές τον τραυμάτισαν το 2006.

Αν και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά τη ληστεία για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, κανείς δεν είχε παρατηρήσει την ύπαρξη της λεπίδας τότε. Τελικά, αυτό έγινε πριν από περίπου ένα μήνα, όταν ο άνδρας αποφάσισε να βγάλει μια ακτινογραφία λόγω των ημικρανιών που έπασχε.
Φυσικά, η είδηση για το «εύρημα» εξέπληξε και σόκαρε τόσο εκείνον όσο και την οικογένειά του, που, αφού πήραν και μια δεύτερη άποψη από άλλον γιατρό, αποφάσισαν τη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της λεπίδας.
«Είναι πραγματικό θαύμα που κατάφερε να επιβιώσει μετά από την επίθεση, πόσο μάλλον έχοντας τέσσερα χρόνια καρφωμένο το μαχαίρι στο κρανίο του», είπε, μεταξύ άλλων, ο γιατρός που εγχείρισε τον 37χρονο.
Αυτή την ώρα, ο Li Fu νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με την κατάστασή του σταθερή, ενώ η ζωή του βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Πηγή: www.tempo.gr

Ο Master Chef και το Halo 4 έρχονται

Παγκοσμίως θα κυκλοφορήσει το Halo 4 στις 6 Νοεμβρίου με τον δημοφιλή ήρωα Master Chef να επανέρχεται για άλλη μια περιπέτεια.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τα εκατομμύρια των fans παγκοσμίως, οι οποίοι αναμένουν την κυκλοφορία αυτή για περισσότερο από τέσσερα έτη.


Το «Halo 4», η πιο αναμενόμενη συνέχεια ενός παιχνιδιού που έχει επηρεάσει την ιστορία της ψυχαγωγίας, θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 6 Νοεμβρίου του 2012.

Το «Halo 4» σηματοδοτεί την επιστροφή του θρυλικού ήρωα Master Chief, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από την Fast Company ως «ένας από τους δημοφιλέστερους χαρακτήρες της ιστορίας του gaming» και έχει ως στόχο με το λανσάρισμά του να καθορίσει νέα πρότυπα για την blockbuster διαδραστική ψυχαγωγία.

Τέσσερα χρόνια μετά το «Halo 3», ο Master Chief επιστρέφει για να αντιμετωπίσει το πεπρωμένο του και το αρχαίο κακό πνεύμα που απειλεί τη μοίρα ολόκληρου του σύμπαντος.

Δημιουργία της 343 Industries, το «Halo 4» αποτελεί ένα νέο σημείο αναφοράς για τον ψυχαγωγικό αυτό τίτλο, ο οποίος έχει πουλήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια παιχνίδια διεθνώς και αποτέλεσε έμπνευση για best-selling νουβέλες από τους New York Times, ταινίες δράσης μικρού μήκους, βιβλία κόμικς, μινιατούρες ηρώων και είδη ρουχισμού.

Το «Halo 3», το μεγαλύτερο λανσάρισμα καταναλωτικού προϊόντος όλων των εποχών, όταν κυκλοφόρησε το 2007, ολοκλήρωσε την πρώτη τριλογία του παιχνιδιού, αλλά άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την τύχη του αγαπημένου ήρωα της σειράς, του Master Chief και την τεχνητή νοημοσύνη του, Cortana.

Στις 6 του Νοέμβρη, οι fans θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του επόμενου κεφαλαίου του γνωστού Xbox παιχνιδιού.

http://www.e-go.gr

Η αναγέννηση του φοίνικα


Pontiac Firebird
Η βραβευμένη All Speed Customs συνδύασε στο τελευταίο της project την κλασική αισθητική με την υψηλή τεχνολογία.

Χρησιμοποιώντας ως βάση μια πανέμορφη Pontiac Firebird του 1970, ο αμερικανικός οίκος βελτιώσεων δημιούργησε ένα υπερσύγχρονο supercar των 1200hp.


ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ


25+1 σημαντικά πράγματα που με δίδαξε η μαμά μου:

1. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ
"Αν πρόκειται να σκοτωθείτε με τον αδερφό σου, πηγαίνετε έξω. Μόλις
τελείωσα το σφουγγάρισμα."
2. ΠΡΟΣΕΥΧΗ
"Κάνε την προσευχή σου να βγει ο λεκές από το χαλί."
3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
"Αν την άλλη Πέμπτη που θα πάω στο σχολείο σου για το τρίμηνο, δεν έχεις
καλούς βαθμούς, καλύτερα να έχεις φύγει από το σπίτι πριν γυρίσω."
4. ΛΟΓΙΚΗ
"Δεν έχει γιατί. Γιατί έτσι είπα εγώ."
5. ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ
"Αν πέσεις και ματώσεις τα γόνατά σου, θα φας το ξύλο της χρονιάς σου
γιατί θα έχεις σκίσει και το παντελόνι σου."
6. ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
"Άλλαξε βρακί, ρε παιδάκι μου. Αν χτυπήσεις και σε πάνε στο νοσοκομείο
τι θα πουν οι γιατροί;"
7. ΕΙΡΩΝΕΙΑ
"Σταμάτα να κλαις δίχως λόγο γιατί θα σε κάνω να κλάψεις με λόγο."
8. ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ
"Ωραίο πλύσιμο έκανες! Δεν βλέπεις τον σβέρκο σου που είναι μαύρος;"
9. ΩΣΜΩΣΗ
"Κλείσε το στόμα σου και φάε το φαΐ σου."
10. ΑΝΤΟΧΗ
"Δεν θα σηκωθείς από το τραπέζι αν δεν τελειώσεις τα ρεβύθια σου."
11. ΚΑΙΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ
"Το δωμάτιό σου είναι σαν να το χτύπησε τυφώνας."
12. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
"Ό,τι σου λέω εγώ σου φαίνεται παράλογο. Εσύ τα ξέρεις όλα κι εγώ είμαι
παράλογη, έτσι;"
13. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
"Συνέχισε την γκρίνια και θα δεις! Εγώ σε γέννησα, εγώ σε θα σε σκοτώσω."
14. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
"Πού τάμαθες αυτά, ρε παιδάκι μου;Γιατί δεν βλέπεις τον αδερφό σου;
Έτσι κάνει;"
15. ΖΗΛΕΙΑ
"Εγώ στην ηλικία σου δεν είχα παπούτσια να φορέσω. Χιλιάδες παιδάκια
σήμερα γυρνάνε ξυπόλητα. Μην είσαι αχάριστος."
16. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
"Περίμενε να πάμε σπίτι και θα δεις."
17. ΥΠΟΜΟΝΗ
"Θα το ανοίξουμε όταν πάμε σπίτι."
18. ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ
"Σταμάτα να αλλοιθωρίζεις γιατί στο τέλος θα μείνεις αλλοίθωρος."
19. ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ
"Βάλε το πουλόβερ σου. Κάνει κρύο και δεν το καταλαβαίνεις."
20. ΧΙΟΥΜΟΡ
"Αν κοπείς με το μαχαίρι μην έρθεις κλαίγοντας σε μένα γιατί θα τις φας
από πάνω."
21. ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ
"Αν δεν φας όλο το φαΐ σου δεν θα μεγαλώσεις."
22. ΓΕΝΕΤΙΚΗ
"Όλα τα χούγια του πατέρα σου πήρες."
23. ΚΑΤΑΓΩΓΗ
"Όταν σου δίνουν κάτι να λες ευχαριστώ.Μην είσαι βλάχος."
24. ΣΟΦΙΑ
"Όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις."
25. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
"Θα κάνεις και συ παιδιά μια μέρα.Μακάρι να σου κάνουν ότι κάνεις εσύ σε
μένα."
+1 ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ
(αμέσως μετά τον γάμο
"Άντε, κάντε κι ένα παιδάκι τώρα. Εγώ είμαι εδώ, εγώ θα το μεγαλώσω."
(ένα-δυο χρόνια αργότερα
"Όποιος έχει παιδί κάθεται στο σπίτι του και το μεγαλώνει. Αρκετά! Εγώ τα
δικά μου τα μεγάλωσα."

Μια ζωντανή… παραμυθούπολη!


Είναι μία από τις ωραιότερες πόλεις της Βαυαρίας, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Τάουμπερ, η οποία διατηρεί μέχρι σήμερα αναλλοίωτο τον παραδοσιακό της χαρακτήρα, καθώς όλα καταδεικνύουν ότι ο χρόνος στο Ρότενμπουργκ σταμάτησε στο Μεσαίωνα!


Το όνομά της σημαίνει «κόκκινο φρούριο», λόγω του κόκκινου χρώματος στις σκεπές των κτιρίων, ενώ οι περισσότερες κατοικίες και τα καταστήματα χρονολογούνται από το 1560. Ο Μεσαίωνας… βρίσκεται εδώ σε κάθε λεπτομέρεια.

perierga.gr - Μια ζωντανή... παραμυθούπολη!
Τα τείχη, η παλιά αγορά της πόλης, οι πλατείες με τις μεγάλες κρήνες, το δημαρχείο, όλα τα ιστορικά σημεία του Ρότενμπουργκ αποπνέουν τη μαγεία μιας άλλης εποχής. Όσο για τα σπίτια; Αυτά είναι που κερδίζουν στα… σημεία, κλέβοντας τα βλέμματα!
perierga.gr - Μια ζωντανή... παραμυθούπολη!
Μικρά «παραμυθόσπιτα», με κόκκινες οροφές και πολύχρωμα παραθυρόφυλλα, ξεχωρίζουν για τη «μεσαιωνική» τους διακόσμηση με μεταλλικές και ξύλινες λεπτομέρειες, αλλά και για τα μικρά μπαλκονάκια τους, που είναι ανθισμένα όλο το χρόνο!
perierga.gr - Μια ζωντανή... παραμυθούπολη!
Το… μεσαιωνικό τοπίο έρχονται να συμπληρώσουν οι άμαξες που συναντά κανείς στις πλατείες, αφού μια ρομαντική βόλτα στα πλακόστρωτα σοκάκια του Ρότενμπουργκ επιβάλλεται, και με το παραπάνω! Άλλωστε οι αμαξάδες δεν αφήνουν κανέναν ήσυχο και -πού ξέρεις- ένας ιππότης μπορεί να πεταχτεί ξαφνικά μπροστά σου;
perierga.gr - Μια ζωντανή... παραμυθούπολη!
perierga.gr - Μια ζωντανή... παραμυθούπολη!
perierga.gr - Μια ζωντανή... παραμυθούπολη!
perierga.gr - Μια ζωντανή... παραμυθούπολη!
perierga.gr - Μια ζωντανή... παραμυθούπολη!
perierga.gr - Μια ζωντανή... παραμυθούπολη!
perierga.gr - Μια ζωντανή... παραμυθούπολη!
perierga.gr - Μια ζωντανή... παραμυθούπολη!
perierga.gr - Μια ζωντανή... παραμυθούπολη!
perierga.gr - Μια ζωντανή... παραμυθούπολη!
http://perierga.gr

Ζώδια Ημερήσιες Προβλέψεις Σήμερα 24/04/2012


Κριός
21/3-20/4


Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αγαπητέ Κριέ. Ταυτόχρονα όμως, απασχολείσαι και με άλλα θέματα, που μέχρι τώρα σταματούν την ανοδική πορεία σου και σε κουράζουν. Να ξέρεις ότι η σημερινή θετική όψη του Ήλιου με τον κυβερνήτη σου Άρη, θα σου δώσει πολλά πλεονεκτήματα για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Προχώρα λοιπόν με πρόγραμμα και θα δεις πως με ό,τι θα ασχοληθείς στην πορεία, θα το πετύχεις με τον καλύτερο τρόπο.Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλα με το σύντροφό σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, αυτήν την Τρίτη θα έχεις κάποιες καλές εξελίξεις, σε σχέση με ένα πρόσωπο που σε έχει γοητεύσει το τελευταίο διάστημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες, ευνοούνται. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες στα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.



Ταύρος
21/4-20/5

Μπορεί αυτό το διάστημα, αγαπητέ Ταύρε, να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες και σε δυσαρεστούν, αλλά σήμερα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί θα προκύψουν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Κάνε το πρόγραμμά σου, για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και φρόντισε να μην αφήσεις να σε επηρεάσει οτιδήποτε μπορεί να ανακόψει την πορεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου. Μίλα στο σύντροφό σου για τα παράπονα που έχεις από την συμπεριφορά του και μην τα κρατάς όλα μέσα σου, γιατί δεν σου κάνει καλό. Οι αδέσμευτοι Ταύροι, πρέπει να αναθεωρήσετε λίγο τις απόψεις σας, για τον τρόπο που θα βρείτε αυτό που ψάχνετε, αφού βλέπετε ότι οι μέθοδοι σας δεν σας έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά, φίλε Ταύρε, θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις, σε καινούργια ξεκινήματα που σκοπεύεις να κάνεις. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται. Να ξέρεις όμως ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, έχεις μπει σε περίοδο, που οι θετικές αλλαγές σε καταπλήττουν και πολλές καταστάσεις στη ζωή σου πηγαίνουν πολύ καλά. Χρειάζεται περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Οι πλανήτες σε ευνοούν, γι’ αυτό προχώρα μπροστά. Ώρα να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, μην ασχολείσαι με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς και να παραμελείς το σύντροφό σου, γιατί τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Διδύμους, μην μένεις καθόλου στο σπίτι αν θέλεις να δεσμευτείς, γιατί αυτή την περίοδο, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου, έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, στα επαγγελματικά θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αλλά καλό είναι να μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα, γιατί η κρίση σου θα είναι μάλλον υπερβολικά αισιόδοξη. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, η απογοήτευση θα εναλλάσσεται με την ικανοποίηση και τα συναισθήματά σου θα είναι ανάμικτα και συγκεχυμένα. Φρόντισε να καταλάβεις τι είναι αυτό που δεν πάει καλά και να μην καταθέτεις τα όπλα, σε όσα ζητήματα σε ταλαιπωρούν. Άλλωστε, έχεις τις ικανότητες να τα φέρεις όλα εκεί που επιθυμείς. Είναι καθαρά θέμα διάθεσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, βρες το χρόνο να σκεφτείς πώς θα κάνεις μια έκπληξη στο σύντροφό σου. Η σχέση σου χρειάζεται ανανέωση και πρέπει εσύ να κάνεις την πρώτη κίνηση. Οι αδέσμευτοι, αφήστε χώρο στον Άρη από την Παρθένο να σας βοηθήσει και ανοίξτε τα μάτια σας, για κάποιο άτομο που πραγματικά σας νοιάζεται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, οι ικανότητες που έχεις θα σε βγάλουν από δύσκολες θέσεις, καθώς ενδεχομένως να προκύψουν ζητήματα, που χρειάζονται την προσοχή σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια καλή σειρά. Μην τα αφήσεις να πάρουν πάλι την κάτω βόλτα.



Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, έχεις πολλά πράγματα στο κεφάλι σου τον τελευταίο καιρό και κάποια τα κυνηγάς χωρίς να βλέπεις αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να τα παρατήσεις τώρα, αλλά ίσως θα πρέπει να σκεφτείς να αλλάξεις τακτική. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να πετύχεις τους στόχους σου. Σκέψου καλά τις επόμενες κινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, είναι καιρός να κουβεντιάσεις ανοιχτά για το τι ζητάς από τη σχέση σου και το σύντροφό σου. Αν δεν είναι αυτό που θέλεις, θα πρέπει να σκεφτείς να πας παρακάτω. Αν πάλι όλα βαίνουν όπως θέλεις, διώξε τις αμφιβολίες και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται. Οι αδέσμευτοι Λέοντες, γίνεστε σήμερα πολύ γοητευτικοί και η μέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Λέοντα, είναι αρκετά φορτισμένη και οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις χρειάζονται τη βοήθεια των συνεργατών σου. Συζήτησε μαζί τους, για να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου.




Παρθένος
24/8-22/9

Η στάση σου σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα είναι πολύ δυναμική και αποφασιστική απέναντι σε διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν. Μην κάνεις πίσω, νομίζοντας ότι δεν μπορείς να πιέσεις άλλο τα πράγματα. Έχεις τον τρόπο να καταφέρεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου και έτσι να λύσεις και αρκετά από τα προβλήματα, που σε ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, έχεις τη βοήθεια του Ερμή από το ζώδιο του Κριού και μπορείς να κάνεις τη σημερινή μέρα πολύ ερωτική. Είτε είσαι μόνος, είτε έχεις σχέση φρόντισε να περάσεις μια ρομαντική ανοιξιάτικη βραδιά και να φτιάξεις την ψυχολογική σου διάθεση, καθώς και να τονώσεις την πεσμένη σου αυτοπεποίθηση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια σήμερα, για να αποφύγεις κάποιες κακοτοπιές που θα προκύψουν και θα σε αναστατώσουν. Έχεις την ικανότητα να τα καταφέρνεις περίφημα και να τις προσπερνάς προς όφελός σου. Απόφυγε μόνο τις οικονομικές συμφωνίες, γιατί το ρίσκο είναι μεγάλο και μπορεί να βγεις εκτός προϋπολογισμού.




Ζυγός
23/9-22/10

Πολύ καλά νέα σε περιμένουν σήμερα, φίλε Ζυγέ, με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους και να ευνοεί σημαντικά. Κάποια γεγονότα που θα συμβούν, θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σου αποδείξουν ότι ο επιμένων νικά. Κι εσύ, η αλήθεια είναι ότι έχεις επιμείνει ιδιαίτερα σε κάποιες καταστάσεις και μάλιστα, σε πείσμα των γύρω σου, που σε συμβούλευαν να τα παρατήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, θα μπορέσεις σήμερα να καλύψεις το κενό που έχουν δημιουργήσει οι διάφορες υποχρεώσεις μέσα στη σχέση σου. Βάλε τα δυνατά σου, για να φτιάξεις μια ερωτική ατμόσφαιρα. Κι αν ζεις ακόμη στη μοναξιά, κάνε μια βόλτα και δείξε άφοβα την καλή σου διάθεση. Το χαμόγελό σου θα είναι ακαταμάχητο, σε φλερτ και νέες γνωριμίες…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αγαπητέ Ζυγέ, έχει ακόμα κάποιες καθυστερήσεις, οι οποίες όμως θα τελειώσουν σύντομα και θα μπορείς να χαρείς τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Κινήσου μεθοδικά στα οικονομικά σου, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις αμελήσει.




Σκορπιός
23/10-22/11

Τα οικογενειακά συμβούλια ευνοούνται σήμερα και εσύ, αγαπητέ Σκορπιέ, θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Οι δικοί σου άνθρωποι χρειάζονται τη συμβουλή σου σε κάποια ζητήματα. Άλλωστε, η μέρα είναι γεμάτη από αναπάντεχες καταστάσεις, που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Λύσε όσα περισσότερα θέματα μπορείς, ώστε να είσαι όσο πιο ήρεμος γίνεται τις ημέρες που ακολουθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, πέρνα καλά και φρόντισε να απαλλαγείς από το άγχος, κάνοντας όμορφα και δημιουργικά πράγματα με το σύντροφό σου. Το έχεις ανάγκη, τόσο εσύ όσο και αυτός. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου να ξέρετε ότι αυτή η περίοδος είναι καλή, για να γνωρίσετε κάτι ενδιαφέρον. Το νου σας λοιπόν…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, σήμερα θα μπορέσεις να βρεις απαντήσεις, σε θέματα που έμεναν άλυτα εδώ και καιρό. Μάλιστα, θα σου έρθουν σαν επιφοίτηση κάποιες σκέψεις, που θα λειτουργήσουν καταλυτικά στα προβλήματά σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Οι προσωπικές αγορές μπορούν να περιμένουν λίγο ακόμα.




Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να λύσεις διάφορα προβλήματα με τη δική τους συμβουλή και συμβολή. Μην αφήσεις την ημέρα να φύγει, χωρίς να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου και χωρίς να φτιάξεις τα πλάνα σου, για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα, φίλε Τοξότη. Τα κάνει όλα η Αφροδίτη και η Σελήνη από τους Διδύμους, που σε γεμίζουν με αισιοδοξία και ερωτισμό. Και αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου βγες από το σπίτι και άσε τη γοητεία σου να λειτουργήσει και να κατακτήσει εύκολα τους επικείμενους, ερωτικούς στόχους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, σήμερα η ενέργειά σου είναι μεγάλη και αυτό φαίνεται και στη δουλειά σου, όπου οι κινήσεις που θα κάνεις θα αλλάξουν τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι τώρα και σε ενοχλούσαν. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται όλο και περισσότερο. Μείνε σταθερός στο πρόγραμμά σου και τελείωνε με χρέη, που έχουν μαζευτεί από το παρελθόν.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες στρατηγικές κινήσεις, που θα σου λύσουν τα χέρια, αγαπητέ Αιγόκερε. Τα προβλήματά σου φτάνουν σε ένα τέλος και όχι μόνα τους, αφού καταφέρνεις να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου αποφασιστικά. Έχε το νου σου, για να μην παρασυρθείς σε αγχώδεις κινήσεις και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα χρειάζεται λίγη αποστασιοποίηση, για να μην τσακωθείς με τον άνθρωπό σου. Έχετε και οι δύο προβλήματα, που σας φέρουν αντιμέτωπους με τον εκνευρισμό και ίσως πείτε μεταξύ σας λόγια που δεν εννοείτε. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, κάνε λίγη υπομονή ακόμα και ο Ερμής από τον Κριό θα φέρει στο διάβα σου το κατάλληλο άτομο, που θα σταθεί επάξια δίπλα σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, καλύτερα σήμερα να περάσεις απαρατήρητος, γιατί κινδυνεύεις να έρθεις σε προστριβές με συνεργάτες και προϊστάμενους. Κράτησε τα χαρτιά σου κλειστά και φρόντισε τα ζητήματα εκείνα, που αφορούν σε οφειλές και γραφειοκρατικές υποθέσεις. Οικονομικά, συγκρατήσου και μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές, μόνο και μόνο για να καλύψεις το όποιο συναισθηματικό κενό νιώθεις.





Υδροχόος
20/1-19/2

Πολύ άγχος, πολλή πίεση, πολλές υποχρεώσεις… Δεν είναι και η καλύτερη Τρίτη που θα μπορούσες να φανταστείς η σημερινή, αγαπητέ Υδροχόε, και ειδικά όταν προκύπτει μέσα στην καρδιά της εβδομάδας και σε αποσυντονίσει εντελώς. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, γιατί θα έχεις την τάση να ξεσπάς σε λάθος άτομα…

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, μην παρασυρθείς σε εντάσεις με το ταίρι σου γιατί θα πεις πράγματα, που μετά δεν θα μπορείς να πάρεις πίσω. Αν νομίζεις ότι δεν είσαι πολύ καλά, απόφυγε τις επαφές με άλλα άτομα. Αυτό ισχύει και για τους αδέσμευτους. Καλύτερα μείνετε σπίτι και να διαβάσετε ένα βιβλίο… Δεν χρειάζεται να περιφέρετε τον εκνευρισμό σας γύρω-γύρω!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, φίλε Υδροχόε, και παρότι οι πολλές υποχρεώσεις θα σου σπάσουν τα νεύρα, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Πρόσεξε τις άσκοπες σπατάλες και μην ανοίγεσαι σε επιπλέον έξοδα. Ήδη έχεις πολλές ανειλημμένες υποχρεώσεις, που πρέπει να καλύψεις άμεσα, για να μην μπλέξεις μετά.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, μπαίνεις σε διάφορα διλήμματα και δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Μην παρασύρεσαι από τους γύρω σου και σκέψου με ηρεμία τι σε συμφέρει καλύτερα, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Εν τοιαύτη περιπτώσει, έχεις κοντά σου άτομα που σου συμπαραστέκονται και είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν κάθε στιγμή. Αυτό μην το ξεχνάς…

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα αν αποφασίσεις να ηρεμήσεις κάνοντας μια χαλαρή βόλτα με το σύντροφό σου, μακριά από τα προβλήματα. Αν ακόμη ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, σήμερα που η Σελήνη κινείται στους Διδύμους, θα έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις τον άνθρωπο που χρόνια ονειρεύεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν μπορείς να φανείς σήμερα ψύχραιμος στη δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, θα δεις ότι θα ανταμειφθείς για την υπομονή που δείχνεις, αλλά και για την εργατικότητά σου. Μείνε σταθερός και μην κάνεις νέες συμφωνίες για συνεργασίες ή οικονομικές συναλλαγές. Τα έσοδα σου αυξάνονται, μην τα βάλεις πάλι σε κίνδυνο.


Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger