Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

10 γυναικειες ατακες που εννοουν κατι αλλο!

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012


Η πολυπλοκότητα που κρύβει το γυναικείο μυαλό έχει πολλές παραμέτρους. Καμία σχέση με τον απλοϊκό και συνηθισμένο ανδρικό. Και είναι τόσες πολλές φορές που θα πρέπει να διαβάσεις πίσω από τις λέξεις, για να βρεις τα κρυμμένα νοήματα. Μην περιμένεις σαν το πρόβατο που το πάνε για σφαγή! Διάβασε 10 ατάκες που άλλα σου λέει και άλλα εννοεί!
10. «Το φόρεμα που φοράω είναι παλιό»
Η αλήθεια είναι πως δεν είναι! Για την ακρίβεια είναι ολοκαίνουργιο και μάλιστα, πανάκριβο! Απλά δεν θέλει να ξέρεις πως έχει ξοδέψει τα χρήματα των δύο επόμενων μισθών της για να το αγοράσει. Αν βέβαια, την πρόσεχες λίγο παραπάνω, μπορεί και να θυμόσουν αν όντως είναι παλιό αλλά καινούργιο.
9. «Πεινάς ακόμη;»
Δεν ξέρει πώς να σου πει πως έχεις πάρει κιλά! Μπορεί να σου κάνει πλάκα ή να σε ψαρέψει, αλλά θα σου το πει εμμέσως. Όπως ένας άνδρας έχει ένα θέμα για το πώς θα πει στη σύντροφό του για τα περιττά κιλά, άλλο τόσο έχει και μια γυναίκα! Μην περιμένεις να σου πει «Μπάμπη τρως»! Δεν είναι η Βλαχοπούλου…
8. «Τι σκέφτεσαι να φορέσεις;»
Δεν εμπιστεύεται το γούστο σου στο ντύσιμο! Μπορεί και να μην της αρέσουν τα ρούχα σου. Μπορεί στην αρχή να της φαινόταν «συμπαθητικό» το sport στυλάκι σου, το καπέλο, το t-shirt με τις Bondgirls, αλλά τώρα που τη συνοδεύεις επίσημα, πρέπει να αλλάξεις το στυλ σου.
Στην πραγματικότητα, πιστεύει πως πρέπει να πετάξει τα ρούχα σου, μαζί με τη ντουλάπα, και να κάνει σου αγοράσει αυτή τα επόμενα.
7. «Θα πάω μόνη μου στο…»
Τον πρώτο καιρό του μεγάλου έρωτα, δεν πήγαινε μόνη της ούτε στο περίπτερο. Σε ήθελε να είσαι δίπλα της συνεχώς. Τώρα, σου λέει πως θα πάει μια βόλτα στην αγορά κι εσύ νομίζεις πως «απλά, πήγε μια βόλτα στην αγορά»! Είσαι σίγουρος, δηλαδή; Έχει πάει στην αγορά; Μήπως πηγαίνει κάπου που δεν σε θέλει μαζί της; Μπορεί και να πηγαίνει κάπου… «αθώα»! Το θέμα είναι πως δεν θα βγαίνει για πολύ καιρό μόνη της, αλλά δεν θα είσαι εσύ που θα της κάνεις παρέα!
6. «Μου αρέσουν πολύ τα μαλλιά/το πουκάμισο/το t-shirt αυτού του άνδρα»
Την ακούς; Δεν το λέει για εκείνον, το λέει για σένα! Κάτι δεν της αρέσει πάνω σου και θέλει να το αλλάξει! Τουλάχιστον, δεν κοιτά άλλους άνδρες! Αν το έκανε, δεν θα σου το έλεγε για να το συζητήσετε!
5. «Δεν χρειάζεται να έρθεις, αν δεν το θέλεις»
Οι περισσότεροι άνδρες γκρινιάζουν όταν πρόκειται να παραστούν σε κάποιο event που πιστεύουν πως δεν είναι ανάγκη να είναι παρόντες! Από την άλλη, οι γυναίκες θέλουν τους συντρόφους τους εκεί, μαζί τους. Κι εκεί που γκρίνιαζες και ξεφυσούσες όλο το βράδυ, σου λέει εξ αρχής πως δεν χρειάζεται να τη συνοδεύσεις! Και αν νομίζεις πως αυτό είναι καλό νέο, πλανάσαι! Απλώς το πήρε απόφαση πως θα περάσει πιο όμορφα χωρίς εσένα, αφού δεν θα χρειάζεται να ασχολείται συνεχώς μαζί σου! Έτσουξε, ε;
4. «Δεν θέλω σούσι… Ούτε κοκτέιλ!»
Αν το σούσι, ίσως και τα κοκτέιλ, κοπούν μαχαίρι, τότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένος! Ειδικά, αν μία τουλάχιστον έξοδος την εβδομάδα περιλάμβανε αποκλειστικά σούσι και κοκτέιλ! Άρχισε να συνηθίζεις στην ιδέα πως η προοπτική της πατρότητας σου χτυπάει την πόρτα. Οι έγκυες γυναίκες απέχουν από τα ψάρια γενικότερα, λόγω των υψηλών επιπέδων υδραργύρου. Επίσης, δεν πίνουν αλκοόλ για να προκαλέσουν επιπλοκές! Ή απλά το σταμάτησαν, επειδή εξαιτίας του έμειναν έγκυες!
3. «Θα βγω με τα παιδιά από τη δουλειά»
Υπάρχουν πρόσωπα του κοινωνικού της κύκλου που δεν έχεις γνωρίσει και αυτή αισθάνεται εντάξει με αυτό. Θα υπάρχει κάποιος απλός λόγος που δεν τους έχεις γνωρίσει, όπως διαφορετικά ωράρια ή ενδιαφέροντα… Από την άλλη, μπορεί απλά να ντρέπεται για σένα και να μην θέλει να ρισκάρει την επαγγελματική της φήμη και να χαλάσει το «μύθο» που υπάρχει για εκείνη στον εργασιακό της χώρο! Επίσης, μπορεί να μην θέλει να αποκαλύψει πως έχει σχέση, για τους δικούς της λόγους. Όπως και να έχει, καλό είναι να βλέπεις Champions League χωρίς να σου γκρινιάζει, αλλά στο ημίχρονο, δεν μπορεί, θα σου μπουν ιδέες για το τι κάνει τη συγκεκριμένη στιγμή!
2. «Μην με περιμένεις»
Αν σου πει πως δεν ξέρει τι ώρα θα επιστρέψει από μια έξοδό της και απλά σε παροτρύνει να κοιμηθείς, ε τότε κάτι σάπιο συμβαίνει στο «Βασίλειο της Δανιμαρκίας»! Και μόνο αν σκεφτείς τι θα γινόταν, αν οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι… Τηλέφωνα, μηνύματα, όλα τα φώτα ανοιχτά στο σπίτι και έτοιμη για ανάκριση. Για αυτό να την περιμένεις… Που ξέρεις, μπορεί και να γυρίσει!
1. «Δεν μιλούσα με κανέναν»
Τα τηλέφωνα, όλα τα τηλέφωνα, λειτουργούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Χρειάζονται δύο για να λειτουργήσουν. Όταν λοιπόν η απάντηση στο ερώτημα, «με ποιον μιλούσες» είναι απλά «με κανέναν», τότε αυτός είναι ένας λόγος όχι απλά για καβγά, αλλά για αποφάσεις! Μην περιμένεις στωικά να διαβάσεις ένα εξωπραγματικό ποσό με το λογαριασμό του τηλεφώνου!

http://www.pkool.gr


Η πιο ευλύγιστη γυναίκα του κόσμου είναι θεά!!! Απολαύστε την!




Είναι μόλις 25 χρονών, είναι πανέμορφη και απο τον περασμένο Νοέμβρη έχει μπεί στα Ρεκόρ Γκίνες αφού κατάφερε να σπάσει τρία μπαλόνια με την πλάτη της σε 12 δευτερόλεπτα. Ο λόγος για την Julia Gunthel ή αλλιώς Zlata(χρυσή), η οποία ξεκίνησε την καριέρα της ως αθλήτρια αλλά τον τελευταίο χρόνο κάνει θραύση στο χώρο της showbiz, παρουσιάζοντας απίστευτα shows σε όλο τον κόσμο. Σε αυτά η Ρωσίδα καλλονή, επιδεικνύει με σέξυ και σαγηνευτικό τρόπο τις απίστευτες ικανότητες του  κορμιού της. Η κούκλα zlata ανακάλυψε το ιδιαίτερο ταλέντο της σε ηλικία 4 ετών. Αυτή η απίστευτη ευλιγισία οφείλεται σε μία σπάνια πάθηση , η οποία κάνει τους τένοντες της εξαιρετικά εύκαμπτους. Πραγματικά ποτέ η ευλιγισία δεν φάνταζε τόσο συναρπαστική και sexy.





http://sportygossip.com

O Ken ξυριζει τα ποδια του και φοραει τακουνια



Φωτογράφος «εισβάλλει» στην προσωπική ζωή της Barbie και του συντρόφου της

Ο μύθος ότι το «πλαστικό» ζευγάρι πρότυπο στον κόσμο των μικρών κοριτσιών αλλά και των πιο μεγάλων ήταν και το ιδανικό καταρρίπτεται. 

Η Καναδή φωτογράφος Dina Goldstein εισχωρεί για τις ανάγκες φωτογράφισης από την κλειδαρότρυπα στην ιδιωτική ζωή της Barbie και του Ken, τους οποίους υποδύονται ανθρώπινα μοντέλα και μας παρουσιάζει μια άλλη διαφορετική εικόνα τους. 

Με τη σειρά φωτογραφιών με τίτλο «Μέσα στο κουκλόσπιτο», η Goldstein προσπαθεί να αποδείξει ότι επρόκειτο για ένα νορμάλ ζευγάρι... ή τουλάχιστον όσο φυσιολογικό θεωρείται ο Ken να ξυρίζει τα πόδια του και να φοράει φούξια, ψιλοτάκουνες γόβες. 

Όπως λέει η ίδια, πηγή έμπνευσης για τη φωτογράφιση αυτή, αποτέλεσε το γεγονός ότι η 7χρονη κόρη της, όπως άλλωστε και όλα τα κορίτσια στην ηλικία της, άρχισε να παίζει με τις κούκλες αυτές. 

Τώρα το πόσο θα στοιχίσει στην κόρη της η πλήρης απομυθοποίηση του ζευγαριού και ιδιαίτερα του Ken, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. 





 

http://www.newsbeast.gr

Κι ομως ειναι η …Sila!



Μπορεί και οι πιο φανατικοί τηλεθεατές της τουρκικής σειράς «Sila» να μην καταλάβατε ποια είναι;
Κι όμως είναι η πρωταγωνίστρια, η ηθοποιός Cansu Dere. Πέρα από το χώρο της υποκριτικής η Cansu ασχολείται με το μόντελινγκ κάνοντας φωτογραφίσεις και παίρνοντας μέρος σε επιδείξεις μόδας. Δείτε φωτό!






 


   

http://www.gossip-tv.gr 

Δείτε πώς είναι η Νίκη Κάρτσωνα χωρίς μακιγιάζ!


Είναι όμορφη έχει υπάρξει μοντέλο και παρουσιάστρια με μεγάλη επιτυχία… 

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη Νίκη Κάρτσωνα στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Να ζει κανείς ή να μη ζει”με τον σύζυγό της Νίκο Χατζή… 
Εκείνο που έκανε εντύπωση είναι ότι εμφανίστηκε εντελώς αμακιγιάριστη… 
Όπως και να ‘χει, παραμένει το ίδιο όμορφη! 



entertv.gr

Καποτε σεξοβομβα, τωρα μεγαλη σουβλακοφονισσα (φωτος)



Σοκάρει η σημερινή εμφάνιση της άλλοτε σεξοβόμβας Σάμερ του Baywatch. Η σημερινή εικόνα της Νικόλ Έγκερτ δε θυμίζει σε τίποτα τη... θεά με το ολόσωμο μαγιό στις παραλίες του Λος Άντζελες. Η Σάμερ, κατά κόσμον Νικόλ Έγκερτ, ήταν μια από τις πιο αγαπημένες ναυαγοσώστριες των αντρών παγκοσμίως, που δεν χόρταιναν να τη βλέπουν να τρέχει με το ολόσωμο μαγιό της στις παραλίες του Baywatch. Αυτό όμως ανήκει στο μακρινό παρελθόν, καθώς η σημερινή εικόνα της ηθοποιού δεν θυμίζει σε τίποτα τις παλιές, ένδοξες μέρες.


Το σέξι κορίτσι με το γυμνασμένο κορμί που μαγνήτιζε τα ανδρικά βλέμματα δεν υπάρχει πια, καθώς η 40χρονη σήμερα Έγκερτ, έχει πολλά παραπανίσια κιλά, τα οποία, σύμφωνα με τη βρετανική Sun, δυσκολεύεται πολύ να χάσει, αν και καταβάλλει σκληρή προσπάθεια. Η ίδια δηλώνει απελπισμένη με το βάρος και -όπως αναφέρει η εφημερίδα- κάνει δίαιτα και γυμναστική για να ξαναβρεί τη χαμένη της φόρμα.



Βγάζουν εισιτήρια χωρίς επιστροφή για τα δυο χωριά που θα γλιτώσουν στις 21/12!


Είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Ψάχνουν οποιονδήποτε τρόπο να φύγουν για τα δυο μέρη που θα σωθούν από την καταστροφή του πλανήτη όταν θα τελειώσει το ημερολόγιο των Μάγιας στις 21/12/2012.


41% αύξηση προς τη Νότια Γαλλία και 30% αύξηση προς την Τουρκία παρουσιάζουν τις τελευταίες ημέρες οι αναζητήσεις για πτήση με εισιτήριο χωρίς επιστροφή! Αιτία; Το τέλος του κόσμου!

Εκείνοι που πιστεύουν στο τέλος του κόσμου - και είναι πολλοί- ψάχνουν τρόπο να βρουν εισιτήριο προς το γαλλικό χωριό Μπουγκαράς στα νότια της χώρας και στο Σιρίντσε της Τουρκίας, που υποτίθεται ότι θα σωθούν από την καταστροφή.

http://www.newsit.gr

Αυτοκτόνησε γιατί οι γονείς του δεν ενέκριναν τη νύφη!


Ο νεαρός γιατρός δεν άντεξε τη στεναχώρια από το χωρισμό

Ένας νεαρός γιατρός αυτοκτόνησε επειδή οι γονείς του είχαν αντιρρήσεις για τη σχέση του με μια συνάδελφό του γιατρό, επειδή είχαν διαφορετική κουλτούρα.

Ο 33χρονος αναισθησιολόγος Madhu Honnaiah, με καταγωγή από την Ινδία, αποφάσισε να πιει φάρμακα που πήρε από το νοσοκομείο Singleton στο Swansea όπου εργαζόταν, μετά το χωρισμό του από την αρραβωνιαστικιά και συνάδελφό του Dr Emma Wrighton.

Οι γονείς του απελπισμένου νεαρού αντιδρούσαν στον αρραβώνα του με τη βρετανικής καταγωγής Emma, η οποία είχε αρνηθεί να κάνει το γάμο της σύμφωνα με τα παραδοσιακά έθιμα της οικογένειας του γιατρού.

Έτσι επτά μήνες μετά το χωρισμό τους ο Madhu αποφάσισε να θέσει τέρμα στη ζωή του κάνοντας μια ένεση στον εαυτό του με δύο φάρμακα.

Οι γονείς του έμαθαν για τον κρυφό αρραβώνα που είχε συνάψει πριν από δύο χρόνια με την Emma όταν τον επισκέφτηκαν μια φορά στην Αγγλία και αμέσως του έδειξαν ότι δεν ήταν ευχαριστημένοι με την απόφασή του.

Ήθελαν να παντρευτεί κάποια κοπέλα από την κάστα τους, από την περιοχή Bangalore της Ινδίας, όπου μεγάλωσε και ο ίδιος.

Οι συνάδελφοί του στο νοσοκομείο είχαν παρατηρήσει αλλαγή στη συμπεριφορά του και εκτιμάται ότι ο λόγος που τον οδήγησε στην αυτοκτονία ήταν το στρες και η στεναχώρια που του είχε προκαλέσει ο χωρισμός τους.


Δείτε τις προσωπικές φωτογραφίες της Beyonce που διέρρευσαν στο διαδίκτυο!!


Φωτογραφίες που είχε μαρκάρει ως προσωπικές, χακαρίστηκαν με αποτέλεσμα να διαρρεύσουν

σε όλο το διαδίκτυο προκαλώντας πανικό στην διάσημη τραγουδίστρια που ακόμη το σκέφτεται και πανικοβάλλεται!

Αυτές είναι μερικές από τις προσωπικές της φωτογραφίες:






katara.gr

Τρεις ανθρωποι που βγαζουν δακρυα απο αιμα [φωτο]



H Haemolacria είναι μια φυσική κατάσταση κατά την οποία 

οι άνθρωποι που πάσχουν από αυτήν, βγάζουν δάκρυα από 

αίμα. Τα δάκρυα αυτά μπορεί να έχουν από βαθύ κόκκινο 

χρώμα μέχρι και να αποτελούνται ...ολοκληρωτικά από αίμα. 

Η ακριβής αιτία της εν λόγω ασθένειας δεν είναι ακόμη 

γνωστή αλλά έρευνες την αποδίδουν σε ασθένειες

σχετιζόμενες με αιματολογικές διαταραχές καθώς και με

 όγκους. Οι τρεις περισσότερο χαρακτηριστικές περιπτώσεις 

ασθενών της νόσου είναι οι παρακάτω:



Calvino Inman

Ο 15 χρονος Calvino από την Τυνησία βγάζει δάκρυα από αίμα περίπου τρεις φορές την ημέρα χωρίς να νιώσει προηγουμένως κάποια προειδοποίηση. Απ’ ότι δηλώνει ο ίδιος τα αισθάνεται σαν φυσιολογικά δάκρυα και πλέον έχει προσαρμοστεί στην ιδιαιτερότητα του αυτή η οποία αρχικά τον έκανε να νιώθει πολύ άβολα.

Twinkle Dwivedi

Ο 13χρονος Twinkle ζει στο Uttar Pradesh της Ινδίας , υποφέρει από την ίδια ασθένεια και μάλιστα δεν βγάζει αίμα μόνο από τα μάτια του αλλά και απο την μύτη του, τον λαιμό του και από τις πατούσες των ποδιών του. Η μητέρα του αισθάνεται μεγάλη ανησυχία για την πάθηση του γιού της η οποία ευτυχώς δεν του προκαλεί καθόλου πόνο και αναζητεί απελπισμένα κάποια ιατρική βοήθεια η οποία θα μπορούσε να τον κάνει να αναρρώσει.

Και στην περίπτωση αυτή οι γιατροί είναι μπερδεμένοι ενώ οι ντόπιοι κάτοικοι του χωριού θεωρούν τον μικρό Twinkle καταραμένο και τον αποφεύγουν.

Rashida Khatoon

Η Rashida είναι άλλη μια Ινδή η οποία υποφέρει απο την ίδια ασθένεια. Ωστόσο η αντιμετώπιση των συγχωριανών της είναι εντελώς διαφορετική καθώς την αντιμετωπίζουν ως αγία και την λατρεύουν θεωρώντας την ως κάποια θεική εκδήλωση θαύματος.

Η ιατρική κοινότητα και στην περίπτωση αυτή είναι μπερδεμένη και αποδίδει το σύμπτωμα σε πιθανό όγκο στον εγκέφαλο δίχως όμως να είναι απόλυτα βέβαιη.



 


 


 


mychannel


ΜΠΓΙΟΡΝ ΜΠΟΡΓΚ Η γυμνή διαφήμιση που προκαλεί...

Περπατώντας γυμνοί στους δρόμους της Στοκχόλμης χωρίς ρούχα, σαν να μη συμβαίνει τίποτα!

Αυτό είναι το νέο διαφημιστικό σποτάκι που διαφημίζει τα ρούχα του Μπγιορν Μποργκ...

Ο διάσημος πρώην τενίστας βρήκε τον τρόπο να διαφημίσει τη νέα του κολεξιόν με ένα αρκετά προκλητικό τρόπο.

Το μόνο που καλύπτει τα γυμνά σώματα των πρωταγωνιστών της διαφήμισης είναι τα πιξελάκια που καλύπτουν τα επίμαχα σημεία...

Η διαφήμιση πήρε την ιδέα από μια εφαρμογή που κάνει πάταγο στα "έξυπνα" κινητά τηλέφωνα, που ονομάζεται "Nüdifier".

Με την εφαρμογή οι φωτογραφίες φίλων και γνωστών μετατρέπονται σε... γυμνές απεικονίσεις!


http://heraklion1.blogspot.gr

Sex και άστρα: Αποπλανήστε τον ανάλογα με το ζώδιό του!

Ποιος είπε ότι τα άστρα δεν παίζουν τον ρόλο τους;


Ποιο είναι το αγαπημένο θέμα συζήτησης των γυναικών; Οι άντρες και τα ζώδια! Θα λέγαμε και τα ψώνια, φυσικά, αλλά αυτά απαιτούν χρήματα τα οποία για την ώρα δεν υπάρχουν! Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν σας λέγαμε ότι το ζώδιο του αντικειμένου του πόθου σας σχετίζεται άμεσα με τι του αρέσει στο sex; Kαι πώς θα σας φαινόταν αν σας είχαμε έναν κατάλογο με αυτά που πρέπει να κάνετε προκειμένου να τον αφήσετε με το στόμα ανοιχτό; Και πριν πείτε ότι όλα αυτά είναι βλακείες και δεν πιστεύετε σε ζώδια, διαβάστε παρακάτω και ίσως αλλάξετε γνώμη...

1. Kριός: Ως γνωστόν ζώδιο της φωτιάς, φλογερός και ξεροκέφαλος! Μην του αφήσετε πολλά περιθώρια. Μόλις κάνει την είσοδό του στο οπτικό σας πεδίο, αρπάξτε τον βγάλτε του τα ρούχα ή και όχι, και δείξτε του τι εστί βερίκοκο! Απλά και αστραπιαία! Οι ρομαντισμοί είναι για άλλους του ζωδιακού...

2. Ταύρος: Ότι είπαμε για τον κριό, καμία σχέση! Οι ταύροι είναι ζώδια οπτικά και γι' αυτό πρέπει πρώτα να επεξεργαστούν το στόχο τους και μετά να δράσουν! Αφήστε τους λίγο χώρο και κάντε ένα αισθησιακό στριπτίζ. Αργό και βασανιστικό. Το εν λόγω ζώδιο καλώς ή κακώς δεν είναι της βιασύνης...

3. Δίδυμοι: Οι παιχνιδιάρηδες και κοινωνικοί του ζωδιακού, όπως είναι φυσικό θέλουν λίγη κουβεντούλα. Μιλήστε του βρώμικα και περιγράψτε του με κάθε λεπτομέρεια τι θέλετε να σας κάνει. Σίγουρα θα τον τρελάνετε και σίγουρα θα περάσετε καλά στη συνέχεια...

4. Καρκίνοι: Το πιο ευαίσθητο ζώδιο με διαφορά. Αν γνωρίσατε καρκίνο γουρούνι ψάξτε λίγο και τον ωροσκόπο! Οι καρκίνοι λοιπόν είναι του συναισθήματος και δίνουν μεγάλη σημασία στο δέσιμο των ανθρώπων και κυρίως την επικοινωνία. Όλα τρυφερά και γλυκά λοιπόν. Αποφύγετε να μιλήσετε βρώμικα ή να ασκήσετε βία. Μπορεί να βάλει τα κλάματα!

5. Λέων: Είναι ψώνια και τους αρέσει. Στο sex φυσικά δεν θα μπορούσαν να προτιμούν τα πατροπαράδοτα, γι' αυτό βάλτε στο μενού παιχνίδι και φαντασία. Για παράδειγμα είστε έξω για φαγητό και μόλις έχετε επιστρέψτει από την τουαλέτα. Τι καλύτερο από το να βάλετε στην τσέπη του το εσώρουχό σας! Εγγυημένη επιτυχία...

6. Παρθένος: Είναι σχολαστικός σε όλα, είναι και στο sex! Οπότε να είστε προετοιμασμένες για ιεροτελεστία! Ατμόσφαιρα, καθαρά σεντόνια, κεριά είναι απαραίτητα. Απαραίτητα επίσης είναι και τα πολλά προκαταρκτικά τα οποία και λατρεύει! Προσοχή: Φροντίστε να μυρίζετε υπέροχα, να έχετε κάνει τέλεια αποτρίχωση και να φοράτε τα καλά σας εσώρουχα που κρατούσατε για την πρώτη νύχτα γάμου! Διαφορετικά, μην πέσετε στο στόμα του... Δεν το θέλετε!

7. Zυγός: Είναι ο πρωινός τύπος του ζωδιακού. Πείτε του λοιπόν, όχι την πιο γλυκιά, αλλά την πιο σέξι καλημέρα με ένα ωραίοτατο στοματικό. Να είστε σίγουρες ότι θα σας ευγνομωνεί και η συνέχεια θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα! Γιατί ποιος άλλωστε δεν θέλει να ξεκινά την μέρα του με ένα καλό πρωινό;

8. Σκορπιός: Ο απόλυτος master sex του ζωδιακού. Όπως είναι φυσικό λοιπόν, είναι μανούλα στα κόλπα και στους πειραματισμούς. Βάλτε σε εφαρμογή ένα σχέδιο αποπλάνησης και βασανίστε τον μέχρι να σας παρακαλέσει! Θα το καταλάβετε από το βλέμα το θολό, το κόκκινο μαγουλάκι και το... ανυψωμένο ηθικό!

9. Τοξότης: Το συγκεκριμένο ζώδιο αγαπάει την περιπέτεια και το άγνωστο! Γι' αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι ο αιφνιδιασμός και η κατά μέτωπον επίθεση! Εκεί που βλέπετε τηλεόραση ας πούμε, βάλτε πλώρη για χαμηλά και αρχίστε τα παιχνίδια με τιν μικρό, ή και μεγάλο, φίλο του! Οι τοξότες είναι και ζώδια συνδυαστικά. Θα εκτιμήσει δεόντως το γεγονός ότι και ταινία θα δει και την δουλίτσα του θα κάνει!

10. Αιγόκερως: Λατρεύει το φαγητό και γενικότερα έχει ιδιαιτέρως αναπτυγμένη την αίσθηση της γεύσης. Δεν έχετε λοιπόν παρά να μεταφέρετε τα εδέσματά σας από το τραπέζι στο κρεβάτι. Βάλτε λίγη σοκολάτα στις θηλές σας ή ακόμα και πιο χαμηλά, σαντυγί ή μέλι. Εκτός του ότι θα τα καταβροχθίσει, στη συνέχεια θα καταβροχθίσει και εσάς. Για να μην έχετε και παράπονο...

11. Υδροχόος: Είναι οι τρελοί του ζωδιακού κύκλου αλλά και τα καλύτερα παιδιά. Επίσης είναι και αυτοί οπτικοί τύποι γι' αυτό μπορείτε να οργανώσετε μία μίνι παράσταση πριν το κυρίως πιάτο. Οι υδροχόοι βέβαια είναι πιο σκληροί από τους ταύρους, γι' αυτό αφήστε το στριπτίζ, καθίστε ολόγυμνη απέναντί τους και... παίξτε με τον εαυτό σας. Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να τους κάνετε!

12. Ιχθείς: Άκρως ευαίσθητοι και ονειροπόλοι. Αυτό που θέλουν είναι η οπτική επαφή και κυρίως να έχουν πλήρη θέα, όχι των οπισθίων σας, αλλά του προσώπου σας! Ότι κι αν κάνετε λοιπόν, μην ξεχνάτε ανά τακτά χρονικά διατήματα να τον καρφώνετε στα μάτια με νόημα. Η καλύτερή του...




ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Κούκλος γνωστός ηθοποιός αναζητά «τρίο»!

Είναι γύρω στα 25, κούκλος, από τους πλέον αγαπημένους στον γυναικείο πληθυσμό ηθοποιούς και φαίνεται πως του αρέσουν... τα τρίο! Πρόκειται για γνωστό ηθοποιό από την ελληνική τηλεόραση (τον περασμένο χειμώνα είχε ρόλο σε επιτυχημένο σήριαλ) ο οποίος διατηρεί μόνιμη σχέση με νεαρή που βρίσκεται στην Πάτρα, φαίνεται όμως ότι «απλώνει δίχτυα» και σε άλλες Πατρινές. Η καταγωγή του ηθοποιού είναι από την ευρύτερη περιοχή και αυτό σε συνδυασμό με τη σχέση που διατηρεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα τον φέρνει συχνά... στα μέρη μας.


Όλες οι νεαρές... έχουν ξετρελαθεί, μιλούν με θαυμασμό για τον ηθοποιό και ανταποκρίνονται σε κάθε κάλεσμά του μέσω του facebook. Σύμφωνα με όσα μας είπε 20χρονη που... ήθελε να βρεθεί μαζί του, την πλησίασε μέσω του διαδικτύου και μετά από... σύντομη συνομιλία της έκλεισε ραντεβού!

Το σημείο συνάντησής τους ήταν... στο θεατράκι της μαρίνας. Η κοπέλα περίμενε, ο νεαρός ηθοποιός «την έστησε» για λίγα λεπτά, τελικά εμφανίστηκε αλλά... δεν ήταν μόνος! Τον συνόδευε... και η κοπέλα του!

Ο ηθοποιός σύστησε τις δύο γυναίκες, κάθισε να πιει καφέ, η 20χρονη που πίστευε πως είχε βρει τον καλό της... κατάπιε τη γλώσσα της, αλλά δεν έφυγε, προσπαθώντας να καταλάβει... τι συνέβαινε! Μπορεί και να πίστεψε πως είχε «παρεξηγήσει» τις προθέσεις του ηθοποιού! Και που να ήξερε τι θα συνέβαινε αργότερα. Γιατί ο «κούκλος» αποκάλυψε πως ήθελε στο κρεβάτι του... και τις δύο «κούκλες»! Προφανώς η μόνιμή του σχέση δεν είχε πρόβλημα κι έτσι αποκάλυψε στο... νέο του ραντεβού (και μάλιστα «χύμα») την «ροζ» σκέψη του! Να βρεθούν και οι τρεις στο κρεβάτι! Και μάλιστα στο σπίτι της κοπελιάς του (στην οδό Κορίνθου - όπως ο ίδιος είπε). Η νεαρή... τα μάζεψε και έφυγε! Για έναν πήγαινε... δύο της βγήκαν και μάλιστα η μία θηλυκό!

Ειδοποιήθηκαν και οι φίλες...
Ο ηθοποιός έφαγε «χυλόπιτα» για το «τρίο» και προφανώς θα συνέχισε το «ψάρεμά» του με στόχο να ικανοποιήσει τις ορέξεις του. Κάτι που ανακάλυψε η 20χρονη... την επόμενη μέρα. Βγαίνοντας για καφέ με τις φίλες της, εξιστόρησε ότι της είχε συμβεί και έμεινε... άφωνη όταν μία εξ αυτών της αποκάλυψε πως... και σε εκείνη έκανε «καμάκι» μέσω του facebook χωρίς βέβαια να της αποκαλύπτει πως διατηρεί μόνιμη σχέση... στην οδό Κορίνθου!

Η παρέα των κοριτσιών πέρασε από γενεές δεκατέσσερις τον ηθοποιό και αποφάσισαν να ειδοποιήσουν και τις φίλες τους... για να είναι προσεκτικές! Και για να μην βρεθούν σε κρεβάτι... με δύο, αφού αυτός φαίνεται να είναι ο στόχος του «ομορφάντρα»!

dete.gr

Η Ελενα Παπαβασιλειου πριν την πλαστικη στο στηθος




Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο sexy διασημότητες της ελληνικής showbiz.
Επίσης είναι ευρέως γνωστή στο αντρικό και όχι μόνο κοινό για τα πλούσια προσόντα της.Η παρακάτω όμως φωτογραφία προδίδει τη γνωστή παρουσιάστρια καθώς απ'ότι φαίνεται παλαιότερα τα προσόντα της δεν ήταν τόσο... πλούσια...
 Δείτε τις φωτογραφίες...

ΠΡΙΝ


ΜΕΤΑ


http://www.kamikazi.info

 

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Τρώει σούσι πάνω στο σώμα ημίγυμνου άνδρα! (pics)


Παρέα με τις φίλες της κανόνισαν, σε πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσαν στο εν λόγω εστιατόριο, να ξαπλώσει επάνω στο τραπέζι καλογυμνασμένος άνδρας και σε όλο του το σώμα να στρώσουν σούσι και εκείνες έτρωγαν πάνω από το κορμί του!


Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου. Όταν μια κυρία από την γυναικοπαρέα είχε τα γενέθλια της. Ήθελε το πάρτι της να ήταν διαφορετικό. Κι έτσι σκαρφίστηκαν αυτόν τον εκκεντρικό τρόπο. 
Οι κυρίες κρατούσαν στα χέρια τα τσόπς στικς κι άρχισαν να... τσιμπάνε τις λιχουδιές οι οποίες κάλυπταν ακόμα και επίμαχα σημεία του άγνωστου άνδρα. Μια κυρία από αυτές ήταν και η Ορθούλα Παπαδάκου. 



Tέλος του κόσμου: Έχει ήδη αναγγελθεί 183 φορές υποστηρίζει ο ιστορικός Λιούκ Μερί


Το τέλος του κόσμου δεν αναγγέλλεται για πρώτη φορά και η 21η Δεκεμβρίου 2012 θα μείνει στην ιστορία ως το 183ο «τέλος» από την ρωμαϊκή εποχή, υποστηρίζει ο ιστορικός Λιούκ Μερί, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Monde.
O Λιούκ Μερί είναι συγγραφέας του βιβλίου «Μύθοι για το τέλος του κόσμου, από την Αρχαιότητα ως το 2012» και είναι ο πλέον ειδικός να μιλήσει για το θέμα.
«Ποτέ το τέλος του κόσμου δεν είχε τόση επικοινωνιακή απήχηση. Η 21η Δεκεμβρίου θα είναι στο εξής μια ημερομηνία που θα θυμόμαστε. Το συζητάμε, βέβαια, όχι τόσο γιατί πραγματικά θα έρθει το τέλος του κόσμου αλλά για φαίνεται ότι ορισμένοι το πιστεύουν. Το φαινόμενο πήρε διαστάσεις πιστεύω εξ αιτίας του Ιντερνετ αλλά και από την ταινία 2012» δηλώνει ο Μερί.
«Εχω μετρήσει 183 τέλη του κόσμου από τη ρωμαϊκή εποχή ως σήμερα. Η τελευταία φορά ήταν το 2008 όταν δύο αστροφυσικοί είχαν προβλέψει ότι από το κέντρο ερευνών CERN της Γενεύης θα άνοιγε μια τεράστια μαύρη τρύπα που θα κατάπινε τη Γη», υπογραμμίζει.
«Το επόμενο τέλος του κόσμου θα γίνει στις 10 Απριλίου 2014. Πρόκειται για μια προφητεία των οπαδών της Καμπάλα που ισχυρίζονται ότι εκείνη την ημέρα θα συμβεί η εκδίκηση του διαβόλου. Υπάρχουν και πολλά άλλα που έπονται. Για να είμαι ειλικρινής υπαχουν τόσα τέλη του κόσμου μπροστά μας όσα υπήρξαν πριν από μας» αναφέρει ο Μερί.
Στην ερώτηση της εφημερίδας αν ο άνθρωπος φοβάται το τέλος του κόσμου ο ιστορικός απαντάει:
«Το τέλος του κόσμου υπάρχει από την αρχή του κόσμου. Είναι μια ιστορική αναφορά. Μάλιστα, σε μια βιβλική θεώρηση των πραγμάτων, πρόκειται για έναν μύθο που θεμελιώνει την ανθρωπότητα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι είμαστε επιζώντες της Καταστροφής (Νώε). Το τέλος του κόσμου είναι μια θεωρία που συνδέεται στενά με την μονοθεϊστικές θρησκείες που δεν έχει την ίδια θεώρηση του χρόνου με τους Μάγιας (οι οποίοι ειρήσθω εν παρρόδω δεν προέβλεψαν ποτέ το τέλος του κόσμου). Η Αρχαιότητα δεν φοβόταν το τέλος του κόσμου σε αντίθεση με τους μονοθεϊστές που πιστεύουν ότι όπως ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο ο Θεός θα τον καταστρέψει. Ο φόβος του τέλους του κόσμου είναι ο φόβος της Θείας τιμωρίας...» τονίζει ο ιστορικός.



http://www.iefimerida.gr


Η Μπύρα φέρνει... Σεξ!

Βγαίνεις σε ένα μπαράκι με την γκόμενα που έριξες στο Facebook και θέλεις να ξέρεις αν η βραδιά θα τελειώσει με σ$ξ; Είναι απλό! Δες πόση μπύρα θα πιει.

Οι γυναίκες (αλλά και οι άντρες) που... τραβάνε τη μπύρα, έχουν πάνω από 60% πιθανότητες να κάνουν σ$ξ από το πρώτο ραντεβού, όπως αποδεικνύει η στατιστική. 

Αυτό ισχύει και για τα στρέιτ και για τα g@y ζευγάρια, σύμφωνα με τον Christian Rudder, έναν απόφοιτο του Harvard ο οποίος έχει το dating website OKCupid. 
Αφού ανέλυσε τα προφίλ και τους διαλόγους εκατομμυρίων χρηστών, ο Rudder διαπίστωσε ότι η ένδειξη για το αν πίνουν μπύρα, ήταν η πιο ασφαλής για το ερώτημα αν τα άτομα αυτά κάνουν εύκολα περιστασιακό σ$ξ. 
Παράλληλα, από τα ευρήματα ανακάλυψε ότι η καταφατική απάντηση σε μία από τις παρακάτω τρεις ερωτήσεις, δείχνει ότι το άτομο που θα πει ναι, ενδιαφέρεται να κάνει μακροχρόνια σχέση. 
1.Δεν θα είχε πλάκα να τα παρατήσουμε όλα και να πάμε να ζήσουμε σε μια βάρκα; 2.Σου αρέσουν οι ταινίες τρόμου; 3.Εχεις ταξιδέψει ποτέ χωρίς συντροφιά σε μια ξένη χώρα; 
Αλλο ένα εύρημα, ήταν ότι οι γυναίκες με... πιασίματα ενδιαφέρονται περισσότερο για το σ$ξ και έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, απ’ ότι οι αδύνατες. 
Τέλος, ανακάλυψε ότι οι γυναίκες που δεν ενδιαφέρονται για τη γυμναστική αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη δυσκολία για να έρθουν σε οργασμό απ’ ότι εκείνες που γυμνάζονται. 

Κάτω από τις θάλασσες ο πλανήτης φλέγεται… και τραντάζεται



Τα πλέον ισχυρά χτυπήματα του Εγκέλαδου, που συγκλονίζουν τον πλανήτη προκαλώντας εκατοντάδες θανάτους και ανήκεστες καταστροφές, έχουν ως επίκεντρο υποθαλάσσια, καυτά σημεία του φλοιού του πλανήτη μας: τις λεγόμενες ζώνες καταβύθισης όπου οι τεκτονικές πλάκες γλυστρούν η μια κάτω από την άλλη και λιώνουν μέσα στον καυτό πυρήνα της Γης.

Αυτά αποκαλύπτει νέα διεθνής επιστημονική έρευνα. Οι ερευνητές με επικεφαλής τον Ντίτμαρ Μίλερ της Σχολής Γεωεπιστημών του πανεπιστημίου του Σίδνεϊ, ανέφεραν ότι οι 13 από τους 15 μεγαλύτερους σεισμούς άνω των 8,6 βαθμών (ποσοστό 87%), καθώς και οι 25 από τους 50 σεισμούς άνω των 8,4 βαθμών (ποσοστό 50%), κατά τον τελευταίο αιώνα, συνέβησαν στα βάθη των ωκεανών. Ως πλέον… τρανταχτά -και κυριολεκτικά- παραδείγματα, είναι οι σεισμοί στην Ιαπωνία το Μάρτιο του 2011 και στη Σουμάτρα το Δεκέμβριο του 2004.

Σε ορισμένες περιοχές του βυθού δημιουργείται νέος φλοιός και τελικά νέα βουνά με την ανάδυση λάβας ανάμεσα σε δυο τεκτονικές πλάκες (ιδίως στις μεσοωκεάνιες ράχες όπως στον Ατλαντικό), ενώ σε άλλες περιοχές του βυθού η μία τεκτονική πλάκα καταβυθίζεται κάτω από την άλλη.


Σύμφωνα με τους ερευνητές, που μελέτησαν δεδομένα περίπου 1.500 σεισμών σε όλη τη Γη μετά το 1900, στις υποθαλάσσιες ζώνες καταβύθισης, με το πέρασμα του χρόνου, συσσωρεύονται τεράστιες γεωλογικές πιέσεις που τελικά απελευθερώνονται μέσω της τεράστιας ισχύος των σεισμών. Σε διάστημα χιλιάδων ετών, τα υποθαλάσσια όρη που σχηματίζονται κοντά στις μεσοωκεάνιες ράχες, μετακινούνται αργά (εξαιτίας της κίνησης της τεκτονικής πλάκας στην οποία ανήκουν) προς μια ζώνη καταβύθισης, όπου όμως σκαλώνουν και έτσι υφίστανται ολοένα αυξανόμενη πίεση για να καταβυθιστούν κάτω από την άλλη τεκτονική πλάκα.

Σε αυτά ακριβώς τα σημεία και ειδικότερα εκεί όπου οι ζώνες καταβύθισης διασταυρώνονται με τις ωκεάνιες ζώνες διάρρηξης, κάθε λίγες εκατοντάδες ή χιλιάδες χρόνια, προκαλούνται περιοδικά μεγα-σεισμοί. Οι ερευνητές επισημαίνουν ότι ορισμένες από αυτές τις «καυτές» περιοχές, οι οποίες εμφανίζουν ένα σχεδόν χιλιετή κύκλο σούπερ-σεισμικής δραστηριότητας, δεν είναι σήμερα γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες, επειδή οι χάρτες σεισμικού κινδύνου έχουν κατασκευαστεί με πιο πρόσφατα στοιχεία, που έχουν συλλεχθεί μετά το 1900. Έτσι, για παράδειγμα, ο θανατηφόρος σεισμός 9 βαθμών στην Ιαπωνία το 2011 δεν προβλεπόταν με βάση τους προϋπάρχοντες σεισμικούς χάρτες.

Η νέα μέθοδος στατιστικής ανάλυσης δεδομένων προσπαθεί να αποκαλύψει ακριβώς αυτές τις περιοχές αφανούς κινδύνου, όπου στο μέλλον μπορεί να συμβεί κάποιος μεγα-σεισμός. Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτά τα καυτά σημεία δεν αφορούν τους μικρότερους σεισμούς. 
http://www.24h.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger