Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΦΡΙΚΗ.. Οι αστυνομικοί λιποθύμησαν με αυτό που είδαν στο υπόγειο του..

Τρίτη 7 Μαΐου 2013



Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ από τις αποκαλύψεις ότι ένας 40χρονος στη Μασαχουσέτη σκόπευε να φυλακίσει, βiάσεi και στη συνέχεια φάει παιδιά!

Ο Geoffrey Portway από τη Βρετανία που ζούσε στις ΗΠΑ, σχεδίαζε να προχωρήσει στο απάνθρωπο σχέδιό του στο υπόγειο του σπιτιού του, το οποίο μάλιστα είχε εξοπλίσει με ένα κλουβί, ψυγεία και εργαλεία χασάπη!

Ο ''κανίβαλος της Μασαχουσέτης'' τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 27 ετών μετά την ομολογία του, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και υλικο παιδικής πoρνoγραφίας.

Οι αρχές ανακάλυψαν ίχνη του και στο διαδίκτυο, όπου δήλωνε ξεκάθαρα την επιθυμία του να βιάσει και να φάει παιδιά! Μάλιστα υπήρχαν και αναφορές σε συγκεκριμένα ονόματα υποψηφίων θυμάτων του.

Τον περασμένο Ιούλιο οι αρχές της Μασαχουσέτης εισέβαλλαν στο σπίτι του και βρήκαν το υπόγειο, το οποίο ο Portwat είχε φροντίσει να κρύψει και να μονώσει. Εκεί βρήκαν τα φρικιαστικά εργαλεία με το οποία σκόπευε να προχωρήσεις στις απάνθρωπες πράξεις του.


Σοφία Βεργκάρα: «Μ’ αρέσει να κάνω σeξ σε ξενοδοχεία»!


"Στεκόμουν δίπλα στον Ντι Κάπριο και τον Τίμπερλεικ, αλλά έφερναν το δικό μου αυτοκίνητο πρώτα"

«Για πάνω από δεκαπέντε χρόνια ζούσα μόνη μου με το γιο μου. Οπότε έβλεπα τους συντρόφους μου μόνο σε δωμάτια ξενοδοχείων. Ήταν απαράβατος κανόνας για μένα. Έτσι σπίτι κοιμόμουν πάντα με παλιά t-shirt. Τώρα όπως που μετακόμισα ( με τον αρραβωνιαστικό της, Νίκ Λόεμπ) αναγκάζομαι να φοράω καλές πιτζάμες».

«Καμία δεν μπορεί να είναι κάθε μέρα γατούλα του σεξ και όποια ισχυρίζεται κάτι τέτοιο, λέει ψέματα. Αλλά όντως κάνω προσπάθεια να φοράω που και που νεγκλιζέ και μεταξωτές γιαπωνέζικες ρόμπες», είπε η η 40χρονη ηθοποιός.

Για την σέξυ εμφάνισή της είπε: «Με κράζουν τα περιοδικά γιατί φοράω το ίδιο στιλ ρούχα. Αλλά με το στήθος που έχω δεν μπορώ να φορέσω ξώπλατο, γιατί δεν θα υπάρχει τίποτα να το συγκρατεί. Οπότε μετά θα λένε ότι έχει κρεμάσει»!

Μεγάλη της επιθυμία είναι να γίνει μητέρα ξανά: «Έχω αποφασίσει να κάνω παιδί με παρένθετη μητέρα. Για αυτό έχω καταψύξει τα ωάρια μου» .

Η πρώτη φορά που κατάλαβε ότι ήταν επιτυχημένη ήταν «Όταν μετακόμισα στο Λος Άντζελες, στα 20 μου, ήμουν ήδη γνωστή στην Λατινική Αμερική. Το κατάλαβα όταν έβγαινα από τα κλαμπ και πήγαινα να πάρω το αυτοκίνητό μου από τους παρκαδόρους. 

Στεκόμουν δίπλα στον Ντι Κάπριο και τον Τίμπερλεικ, αλλά έφερναν το δικό μου αυτοκίνητο πρώτα. Βλέπεις μπορεί οι υπόλοιποι να μην ήξεραν ποια είμαι, αλλά οι παρκαδόροι, επειδή ήταν ισπανόφωνοι, με αναγνώριζαν».

http://www.zappit.gr/

Το μυστικό για μια πετυχημένη σχέση είναι...



Ιδού η Ρόδος ιδού και το… πρώτο ξενοδοχείο γυμνιστών! [εικόνες]



Στο Παραδείσι της Ρόδου έχουν βρει οι λάτρεις του γυμνισμού τον δικό τους επίγειο παράδεισο, αφού εκεί λειτουργεί το Naturist Angel (Φυσιολάτρης Αγγελος), ένα resort που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυμνιστές.
Τριανταδύο δωμάτια, πισίνα τεραστίων διαστάσεων, snak bar και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι συνθέτουν μία όαση χαλάρωσης και ελευθερίας. Το Naturist Angel (φυσιολάτρης άγγελος) άνοιξε και επίσημα τις πύλες του την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή Παραδείσι της Ρόδου και απευθύνεται αποκλειστικά στους εραστές του γυμνισμού.
Μάλιστα οι γυμνιστές – πελάτες θα μπορούν να κάνουν το μπάνιο τους στην πισίνα του ξενοδοχείου και να κυκλοφορούν χωρίς να φορούν ρούχα στους χώρους χαλάρωσης. Παρά τις τοπικές αντιδράσεις, οι κρατήσεις πάνε πάρα πολύ καλά.
Ο δεκάλογος των γυμνιστών
- Ο γυμνισμός δεν πρέπει να συσχετίζεται με την οποιουδήποτε τύπου σεξουαλική αναζήτηση.
- Δεν αποτελεί δικαίωμα μιας συγκεκριμένου σεξουαλικού προσανατολισμού ομάδας αλλά όλων ανεξαιρέτως.
- Ο γυμνισμός δεν πρέπει να συνδέεται με την επιδειξιμανία και την ηδονοβλεψία.
- Ο γυμνισμός ενέχει ερωτισμό αλλά δεν αποτελεί σεξουαλική έκφραση.
- Οι γυμνοί φίλοι απολαμβάνουν και μοιράζονται την εμπειρία του γυμνισμού ως έκφραση ουσιαστικής σωματικής και πνευματικής /ψυχικής επαφής και όχι ως λανθάνουσα σεξιστική επιθυμία.
- Ο γυμνισμός αποτελεί ιδεολογία με την έννοια ότι προσδιορίζεται από ένα σύστημα εννοιών όπως: αυτοεκτίμηση, φυσιολατρία, ελευθερία έκφρασης, απενοχοποίηση, αληθινή επαφή, φυσικότητα.
- Ο γυμνισμός για πολλούς ανθρώπους δεν περιορίζεται στην φύση ή στο νερό αλλά μπορεί να αποτελέσει συνήθεια της καθημερινότητας τους στον προσωπικό τους χώρο. Η αίσθηση της γυμνής παρέας μέσα σ’ ένα σπίτι δεν πρέπει να θεωρείται ύποπτη ή ενοχοποιητική κατάσταση, ούτε να συνοδεύεται από υπαινιγμούς σεξουαλικότητας.
- Οι γυμνοί φίλοι μπορούν να συνυπάρχουν ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, αρκεί να είναι συνειδητοποιημένοι γυμνιστές.
- Ο γυμνισμός δεν ακυρώνει τις ορμές μας, ούτε απαγορεύει την με οποιοδήποτε τρόπο έκφρασή τους. Μπορεί ως έννοια να περιέχει και την ερωτική έκφραση, αλλά δεν πρέπει επ’ ουδενί να προσδιορίζεται από αυτήν.
- Ο γυμνισμός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος (όχι βέβαια ο μοναδικός) να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, όπως και να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε και τους άλλους χωρίς μάσκες, ρετουσαρίσματα και υποκριτικές εκδηλώσεις.

Πηγή: newpost.gr

Ζωή Λάσκαρη «Έχω πέσει στα πατώματα, έχω φάει κλωτσιές, έχω φάει κέρατο» Η αποκαλυπτική αυτοβιογραφία της!



"Το επώνυμο Λάσκαρη το δανείστηκε ο Φίνος από κάποιον Ιταλό, δεν θυμάμαι ποιον"

 Η Ζωή Λάσκαρη σίγουρα έχει ζήσει μια γεμάτη ζωή. Γεμάτη δόξα, εμπειρίες, θλίψη, χαρά, δυσκολίες και μεγάλα σκαμπανεβάσματα που θα μπορούσαν να γεμίσουν ατέλειωτες σελίδες. Όλα όσα έζησε θα μπορούσε να είναι μυθιστόρημα.

Και όπως η Ζωή Λάσκαρη αποκαλύπτει στη Real life αυτό ακριβώς κάνει αυτό το διάστημα. Γράφει την αυτοβιογραφία της.

«Γράφω ένα βιβλίο σε συνεργασία με τον φίλο και συνεργάτη μου Γιώργο Σιδέρη, μία ας το πούμε αυτοβιογραφία. Στην αρχή δεν το ήθελα, δεν καταλάβαινα, αν θες, ποια σημασία έχει η ζωή μου - ίσως μια μικρή σημασία για τα περιοδικά και τις εφημερίδες. Ύστερα όμως ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω για ζητήματα πιο ουσιώδη, που δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να το κάνω, όπως είναι ο έρωτας, η αγάπη, ο θάνατος, τα γηρατειά, η συντροφικότητα, η πολιτική, ο Θεός» δηλώνει η ίδια. 

Η άλλη ζωή της Ζωής Λάσκαρη άρχισε το 1961, από έναν «Κατήφορο» στο ελληνικό σινεμά. «Ναι, από εκεί άρχισαν όλα. Ήταν επιλογή και απόφαση του Φίνου. Αποκλειστικά και μόνο. Ο Δαλιανίδης ήθελε την Αλίκη. Ο Φίνος με επέβαλε. Δεν θα γινόμουν ηθοποιός αν δεν υπήρχε ο Φίνος. Και κάτι άλλο. Το επώνυμο Λάσκαρη το δανείστηκε ο Φίνος από κάποιον Ιταλό, δεν θυμάμαι ποιον. Αυτός με... βάφτισε Λάσκαρη επειδή το όνομα ήταν εύηχο σε σχέση με το Κουρούκλη», λέει, θυμίζοντάς μας το πραγματικό της όνομα.

Ερωτεύονταν τη Λάσκαρη και όχι τη Ζωή

Ο έρωτας χτύπησε πολλές φορές την πόρτα της. Ξενύχτησαν πολλοί στα σκαλοπάτια της. Η Ζωή Λάσκαρη όμως έκανε δύο γάμους. Ο πρώτος, με τον επιχειρηματία Κουτουμάνο (έφυγε πρόσφατα από τη ζωή), τελείωσε νωρίς. Ο δεύτερος, με τον ποινικολόγο Λυκουρέζο, κρατά 36 χρόνια. Η γνωριμία τους, εντελώς τυχαία. Πήγε ως πελάτισσα στο δικηγορικό του γραφείο, κι αυτό ήταν η αρχή. Όσο για το μυστικό της επιτυχίας; «Η αγάπη είναι το μυστικό. Η συντροφικότητα. Το νοιάξιμο. Αυτό ήθελα πάντα. Και να συνειδητοποιούν πως είμαι η Ζωή, είτε στο σπίτι μου, είτε στο πλατό, είτε στις δημόσιες εμφανίσεις μου. Δεν μπορώ να είμαι πολλές Ζωές μαζί. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. 

Πριν από τον Αλέξανδρο, οι περισσότεροι άνδρες με αντιμετώπιζαν σαν τη Ρίτα Χέιγουορθ: κοιμόντουσαν με τη Λάσκαρη και ξυπνούσαν με τη Ζωή. Έχω ερωτευτεί μέχρι θανάτου. Έχω πέσει στα πατώματα, έχω φάει κλοτσιές, έχω φάει κέρατο. Γιατί ερωτεύονταν τη Λάσκαρη και όχι τη Ζωή. Ξυπνούσαν και έλεγαν “τι σταρ είναι αυτή να μαγειρεύει, να πλένει και να φροντίζει το σπίτι;”. Γιατί ήθελαν να με βλέπουν όπως με είχαν στο μυαλό τους. Ενώ εγώ ήθελα να με βλέπουν όπως είμαι». 




Ο έρωτας με τον Τόλη 

Η Ζωή Λάσκαρη δηλώνει ότι δεν μετανιώνει για τους έρωτες που έζησε. «Εγώ είχα το ελάττωμα να ερωτεύομαι. Έτσι, στα νιάτα μου δεν έβλεπα ποτέ τι συνέβαινε γύρω μου, αν κάποιοι ήταν ερωτευμένοι μαζί μου, αλλά μόνον ότι συνέβαινε στο σπίτι μου. Και στο σπίτι μου δεν έπεφτε ξερός ο άνδρας που είχα δίπλα μου, αλλά έπεφτα εγώ ξερή. Ένιωσα έντονους έρωτες και είμαι ευτυχής για αυτό. Άλλωστε, ο ανέραστος άνθρωπος είναι σακάτης».

Όσο για τον Τόλη Βοσκόπουλο, που τραγούδησε αποκλειστικά για εκείνη το «Ξανθή αγαπημένη Παναγιά», η Ζωή ομολογεί: «Ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου ο Τόλης και χαίρομαι όταν ακούω ότι πάει καλά στη ζωή του. Ήταν μία πολύ έντονη σχέση, βέβαια, με όλα όσα προανέφερα». Τους γνώρισε ο Δαλιανίδης το καλοκαίρι του1970, στην παράσταση «Μαριχουάνα Στοπ». Το 1971 η παράσταση γίνεται ταινία-ύμνος στον έρωτα που ζούσαν. Που όμως έσβησε νωρίς. Γιατί, όπως λέει, η πείρα την έχει διδάξει ότι «ο έρωτας διαρκεί περίπου ένα - δύο χρόνια, αλλά ένα ζευγάρι μπορεί και πρέπει να νιώσει και άλλα πράγματα μετά τον έρωτα που μπορούν να το κρατήσουν ενωμένο!». 

Η φιλία με την βασιλική οικογένεια και η οργή της για την Τρόικα

Η Ζωή Λάσκαρη έχει βρεθεί κοντά στη βασιλική οικογένεια. Έχει φωτογραφηθεί μαζί τους, αλλά και με μεγάλους πολιτικούς, όπως ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής. Άλλο ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής της: «Δεν ήταν μόνο ο Καραμανλής. Ήταν ο Ηλιού, ο Κύρκος, ο Φλωράκης, ο Κανελλόπουλος, σπουδαίοι ευπατρίδες, πολιτικοί ηγέτες με ολόκληρη τη σημασία της λέξης. 

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν ο σπουδαιότερος Έλληνας πολιτικός του 20ού αιώνα. Οι συζητήσεις μαζί του ήταν μια απόλαυση. Σε μία από τις συναντήσεις μας μου είχε εξομολογηθεί: “Στέγνωσα την ψυχή μου για να μην έχω αχίλλειο πτέρνα”. Οι πρώην βασιλείς έρχονται πάντα στις παραστάσεις μου, έχουν μια πολύ καλή σχέση με το θέατρο. Και είναι τιμή για μένα να παρακολουθούν τη δουλειά μου. Αυτή τη στιγμή γίνεται μια γιγάντια προσπάθεια να στηθεί ένα κράτος που ήταν διαλυμένο, ανύπαρκτο. 

Είμαι εξοργισμένη με την τρόικα. Πολλά από αυτά που ζητούν ή απαιτούν πράγματι έπρεπε να τα είχαμε εφαρμόσει δεκαετίες πριν, ώστε να μην έχουμε δώσει το δικαίωμα σε αυτά τα ασήμαντα ανθρωπάκια να μας υποδεικνύουν τι πρέπει να κάνουμε».

http://www.zappit.gr/

Αυτό σίγουρα είναι το πιο επώδυνο Ρεκόρ Γκίνες: ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ.. ΜΗ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!


Ο Kirby Roy κατέχει το πιο επώδυνο Ρεκόρ Γκίνες, καθώς έχει «φάει» την πιο δυνατή κλωτσιά στα γεννητικά του όργανα.

Για την κλωτσιά επιστράτευσε έναν Αμερικανό μονομάχο, ο οποίος τον χτύπησε με ταχύτητα 22 μιλίων την ώρα.





Αυτά είναι τα 9 ψέματα που όλοι λέμε στον εαυτό μας!


Όλοι, λίγο ή πολύ, επινοούμε διάφορες δικαιολογίες για να πείσουμε τον εαυτό μας, ότι οι ατασθαλίες που κάνουμε καθημερινά εις βάρος της υγείας μας, δεν είναι τόσο σοβαρές. Η αλήθεια είναι όμως, ότι τα «ψέματα» αυτά έχουν σοβαρές επιπτώσεις.

 «Αφού παίρνω τα φάρμακα για τη χοληστερίνη, μπορώ να φάω ό,τι θέλω»

Τα φάρμακα για τη μείωση της χοληστερίνης, όπως οι στατίνες, λειτουργούν καλύτερα όταν συνδυάζονται με μια υγιεινή διατροφή. Οι στατίνες δρουν αυξάνοντας την απομάκρυνση της κακής χοληστερίνης, που υπάρχει ήδη στο σώμα και επιβραδύνοντας τη χημική ουσία, που την προκαλεί.

 Με απλά λόγια, το γεγονός, ότι παίρνετε τα φάρμακά σας, δε σας προφυλάσσει απόλυτα από τις συνέπειες της χοληστερίνης, αφού τα φάρμακα δεν αντικαθιστούν την υγιεινή διατροφή.

 «Αν θέλω ενέργεια θα πιω έναν καφέ»

 Παρά το γεγονός, ότι η καφεΐνη αυξάνει την αυτοσυγκέντρωση και την προσοχή, ο καφές μπορεί απότομα να σας «ρίξει» την ενέργεια. Πίνοντας καφέ για να «ξυπνήσετε» είναι σαν να χρησιμοποιείτε ένα λευκοπλάστ, λένε οι ειδικοί.

 Είναι μια προσωρινή λύση, αλλά δεν είναι η καλύτερη επιλογή μακροπρόθεσμα. Αν αισθάνεστε, ότι χρειάζεστε ενέργεια πιθανόν το σώμα σας να χρειάζεται «καύσιμα», δηλαδή τροφή και η γρήγορη λύση της καφεΐνης είναι απλά λύση ανάγκης.

 «Θα βγω για λίγο έξω, άρα δε χρειάζομαι αντηλιακό»

 Το αντηλιακό δεν είναι μόνο για την παραλία. Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν, ότι τα αντηλιακά είναι απαραίτητα μόνο αν έρθουν απευθείας σε επαφή με τις ακτίνες του ήλιου ή όταν κάνουν ηλιοθεραπεία στη θάλασσα. Ωστόσο, η αλήθεια είναι, ότι ακόμα και όταν περπατάτε ή κάνετε κηπουρική στο σπίτι, ο ήλιος μπορεί να είναι το ίδιο επικίνδυνος.

 Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να φοράτε αντηλιακό ανά πάσα στιγμή. Αυτό περιλαμβάνει μάλιστα και τους ανθρώπους που εργάζονται σε κλειστούς χώρους καθώς οι λαμπτήρες φθορίου σε γραφεία μπορούν να προκαλέσουν ζημιά, ενώ οι ακτίνες UVA που περνούν μέσα από τα παράθυρα, μπορούν επίσης να βλάψουν το δέρμα, αυξάνοντας τις πιθανότητες του καρκίνου του δέρματος.

 «Τρέχω με δουλειές όλη μέρα, άρα δε χρειάζομαι γυμναστική»

 Ακόμα και αν αισθάνεστε σα να «τρέχετε» όλη την ημέρα για να προλάβετε τις υποχρεώσεις σας, η αλήθεια είναι ότι δεν κινείστε όσο νομίζετε. Μάλιστα μελέτη του 2010, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Medicine & Science in Sports & Exercise» έδειξε, ότι οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν περίπου 5.000 βήματα την ημέρα, ενώ οι ειδικοί επιμένουν, ότι ένας υγιής οργανισμός χρειάζεται τουλάχιστον τα διπλάσια.

 Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων συνιστούν στους ενήλικες 150 λεπτά μέτριας άσκησης κάθε εβδομάδα (π.χ. γρήγορο περπάτημα) μαζί με δύο ή περισσότερες ημέρες προπόνησης για μυϊκή ενδυνάμωση.

 «Αν παραλείψω το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα, για βραδινό είμαι ελεύθερος/η να φάω ό,τι θέλω»

 Νέα έρευνα, που παρουσιάστηκε στην Ετήσια Συνάντηση και Έκθεση Τροφίμων του Αμερικανικού Ινστιτούτου Τεχνολόγων Τροφίμων έδειξε, ότι όσοι παραλείπουν το πρωινό έχουν την τάση να ζυγίζουν περισσότερο και να υιοθετούν ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες (όπως η κατανάλωση σνακ υψηλής θερμιδικής αξίας), συγκριτικά με εκείνους που τρώνε πρωινό.

 Η παράλειψη γευμάτων είναι επίσης ένας σίγουρος τρόπος για να αμελήσετε τα θρεπτικά συστατικά, που χρειάζεται το σώμα σας για να λειτουργήσει σωστά.

 «Δε χρειάζομαι διακοπές. Η δουλειά πάει πολύ καλά»

 Εάν είστε από εκείνους που υπερηφανεύονται, ότι δεν παίρνουν άδεια επειδή δουλεύουν σκληρά, ίσως πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή η τακτική σύντομα θα έχει επιπτώσεις στην υγεία σας. Σε αμερικανική έρευνα που έγινε, αποκαλύφθηκε, ότι μόλις το 60% των υπαλλήλων λαμβάνει όλες τις ημέρες άδειας που δικαιούται, ενώ το 5% δεν παίρνει καθόλου άδεια.

 Επιπλέον, μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στην Ψυχοσωματική Ιατρική (2000) δείχνει, ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του χρόνου των διακοπών και του μειωμένου κινδύνου όλων των αιτιών θνησιμότητας, ειδικά από στεφανιαία νόσο.

 «Ένα ποτό θα με βοηθήσει να κοιμηθώ καλύτερα»

 Ένα ποτό πριν τον ύπνο για να αποβάλλετε το στρες και να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα, δεν είναι τίποτα παρά ένας αστικός μύθος. Μπορεί το αλκοόλ να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε πιο εύκολα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η ποιότητα του ύπνου σας θα είναι καλή. Εναλλακτικά, ένα σταθερό πρόγραμμα ύπνου θα σας βοηθήσει να απολαύσετε έναν χαλαρό και ήρεμο ύπνο.

 «Ένα ή δύο τσιγάρα την ημέρα δεν θα μου κάνουν κακό»

 Το κάπνισμα, ακόμα και μόλις δύο τσιγάρα την ημέρα, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες στην υγεία σας. Για έναν υγιή ενήλικα, ένα μόνο τσιγάρο θα έχει προσωρινές επιδράσεις στο αναπνευστικό και αιματολογικό του σύστημα, ωστόσο μπορεί να προκαλέσει σοβαρή φλεγμονή των αεραγωγών και των ιγμορείων του.

 Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή πτώση της περιεκτικότητας του οξυγόνου στο αίμα. Επαναλαμβάνοντας το ίδιο μοτίβο, με τον καιρό, αυξάνετε τις πιθανότητες εθισμού, οι οποίες δημιουργούν πιο σοβαρές και μόνιμες βλάβες στον οργανισμό.

 «Μεγαλώνω, άρα δε χρειάζομαι τόσο πολύ ύπνο»

 Οι απαιτήσεις του ύπνου παραμείνουν οι ίδιες, ανεξαρτήτου ηλικίας (επτά έως εννέα ώρες). Αυτό που αλλάζει ίσως είναι η ποιότητα του ύπνου. Στην πραγματικότητα, ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας λαμβάνουν περίπου την ίδια ποσότητα του ύπνου όπως όταν ήταν νεότεροι, απλά η διαφορά έγκειται στο πότε κοιμούνται.

 Μπορεί να μειώνουν τον χρόνο του βραδινού ύπνου, αλλά τον αναπληρώνουν με έναν μεσημεριανό. Επιπλέον, εξαιτίας ιατρικών προβλημάτων και φαρμακευτικών αγωγών, που λαμβάνουν οι γηραιότεροι, έχουν την τάση να ξυπνούν πιο εύκολα το βράδυ, διακόπτοντας τον ύπνο τους, κάτι που επηρεάζει την ποιότητα αλλά όχι την ποσότητα του ύπνου.

http://www.thestival.gr/

Ο άνθρωπος με το πιο… ελαστικό δέρμα!




Γνωρίστε τον κ. «Stretch» ή αλλιώς ​​Γκάρι Τέρνερ, που έχει το πιο ελαστικό και χαλαρό δέρμα στον κόσμο, εξαιτίας μιας σπάνιας γενετικής διαταραχής που ονομάζεται Ehlers-Danlos και η οποία έχει «αποδυναμώσει» εντελώς την επιδερμίδα του.

Το δέρμα του 41χρονου είναι «πολλαπλών χρήσεων», όπως λέει ο ίδιος χαριτολογώντας, είτε θέλει κάποιος να χρησιμοποιήσει την κοιλιά του σαν τραπέζι ή το μπράτσο του ως ράφι… δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!

perierga.gr - Γνωρίστε τον άνθρωπο με το πιο ελαστικό δέρμα!

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η εν λόγω διαταραχή αποδυναμώνει τις αρθρώσεις των ανθρώπων και τα αιμοφόρα αγγεία και επηρεάζει περίπου 1 στα 10.000 άτομα, ενώ η περίπτωση του κ. Τέρνερ είναι πολύ σπάνια.

perierga.gr - Γνωρίστε τον άνθρωπο με το πιο ελαστικό δέρμα!

«Τα δικά σας δερματικά κύτταρα κάτω από ένα μικροσκόπιο είναι ωραία και στρογγυλά και ταιριάζουν μεταξύ τους σε πολλά σημεία. Τα δικά μου, όμως, είναι ακανόνιστα και δεν ταιριάζουν μεταξύ τους με τίποτα. Επιπλέον, το δέρμα μου είναι δύο φορές πιο λεπτό από ό,τι το κανονικό», λέει ο Γκάρι και συμπληρώνει:

perierga.gr - Γνωρίστε τον άνθρωπο με το πιο ελαστικό δέρμα!



«Στην πραγματικότητα είμαι σαν ένα… κακο-υφασμένο καλάθι και το ανακάλυψα αυτό από την ηλικία των πέντε ετών, όταν οι φίλοι μου μού τραβούσαν το δέρμα και γελούσαν. Τότε κατάλαβα ότι είχα κάτι παράξενο!». Για του λόγου το αληθές, ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί…


Kική Δημουλά: «Δεν αντέχω τους μετανάστες στην Κυψέλη, πιάνουν όλα τα παγκάκια!»



Στο ρατσιστικό -σύμφωνα με την Άννα Δαμιανίδη- ξέσπασμα της ποιήτριας Κικής Δημουλά κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των Atenistas στην Κυψέλη, αναφέρεται σήμερα η Άννα Δαμιανίδη στη στήλη της «Τρίτη Ματιά» στην «Εφημερίδα των Συντακτών».
Σύμφωνα με όσα γράφει: «Στο τέλος της περιήγησης στην αυλή του σχολείου περιμέναμε ν’ ακούσουμε κάτι ωραίο και αξέχαστο από τα χείλη πνευματικών ανθρώπων.
Και τι είπε η ποιήτρια; Ότι δεν αντέχει τους μετανάστες στην Κυψέλη, τόσοι πολλοί που είναι, πιάνουν και τα παγκάκια, δεν βρίσκεις να καθίσεις στην πλατεία, άσε που κλέβουν και φοβάται να βγει από το σπίτι της, α-πα-πα! χάλια. Εντάξει δεν χρειαζόταν να είσαι διακεκριμένη ποιήτρια για να πεις τέτοια. Τα λένε κάθε μέρα γριές στο τρόλεϊ για να πιάσουν κουβέντα. Κι ούτε καν όλες, κάμποσες έχουν καταλάβει ότι δεν μπορείς να γενικεύεις έτσι και συγκρατούνται».
Σε άλλο σημείο του άρθρου της η Άννα Δαμιανίδη στέκεται στην προσπάθεια του Μένη Κουμανταρέα και του Μενέλαου Καραμαγγιώλη να προστατέψουν την ποιήτρια απ’ το να εκτεθεί περαιτέρω: «”Στην Κυψέλη μένουν κυρίως οικογενειάρχες που προσπαθούν να ενσωματωθούν”, είπαν οι άνθρωποι προσπαθώντας να αλλάξουν κουβέντα. Σιγά, σιγά σηκωθήκαμε να φύγουμε, το έργο το είχαμε ξαναδεί. Περιμέναμε από μια διακεκριμένη ποιήτρια κάτι πιο βαθύ, πιο ανθρωπιστικό; Κάτι φωτεινό που θα βοηθούσε τη συνύπαρξη με τους μετανάστες, που θα μαλάκωνε τους ανθρώπους; Λάθος μας! Η ποιήτρια επιβεβαίωσε ότι στην Ελλάδα η μπαναλιτέ του ξενοφοβικού λόγου δεν γνωρίζει σύνορα, ταξικά και άλλα. Με άνεση μπορείς να γενικεύεις, να βγάζεις το ρατσισμό σου χωρίς άγχος, ακόμα και δημόσια, ακόμα και σε πρωτοποριακές συναντήσεις γνωριμίας μς το χώρο και τους γείτονες. Αλίμονο, τι είναι η πολιτική ορθότης για μια ποιήτρια που έφτασε στην κορυφή; Ξενέρωτες αμερικανιές».

http://www.koolnews.gr/

Οι Κρεμαστοί Κήποι της Βαβυλώνας δεν ήταν στην… Βαβυλώνα!



Μια ιστορική παρεξήγηση έχει πιθανώς συμβεί με ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας, αφού τελικά μάλλον βρίσκονταν σε άλλη πόλη, τη Νινευή, σύμφωνα με μια διακεκριμένη Βρετανίδα ιστορικό, η οποία έχει αφιερώσει πολύχρονη έρευνα πάνω στο ζήτημα.
Μερικοί αρχαιολόγοι πιστεύουν πως οι κρεμαστοί κήποι δεν υπήρξαν ποτέ, καθώς δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βρουν ίχνη τους στις ανασκαφές, αλλά η έρευνα της Βρετανίδας ιστορικού συμπέρανε ότι το αρχαίο «θαύμα» όντως υπήρξε- αν και σε άλλη πόλη.
Η δρ Στέφανι Ντάλεϊ του Ασιατικού Ινστιτούτου του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, μετά από 20ετή εξονυχιστική έρευνα, ανακοίνωσε ότι, πέρα από κάθε αμφιβολία, οι θαυμαστοί κήποι ήσαν στη μεγάλη ανταγωνίστρια της Βαβυλώνας, τη Νινευή, σχεδόν 500 χιλιόμετρα βορειότερα, κοντά στη σημερινή πόλη Μοσούλη του Ιράκ, σύμφωνα με τις βρετανικές «Γκάρντιαν» και «Ιντιπέντεντ».
Οι κήποι χτίστηκαν στη Νινευή από τον μεγάλο Ασσύριο ηγεμόνα Σεναχερίμπ και όχι, όπως πίστευαν ως τώρα οι ιστορικοί, από τον βαβυλώνιο βασιλιά Ναβουχοδονόσορα. Η Στ. Ντάλεϊ διατύπωσε για πρώτη φορά την επίμαχη θεωρία της το 1992 και έκτοτε συγκέντρωνε ολοένα περισσότερα στοιχεία υπέρ της άποψής της. Μέσα στον Μάιο πρόκειται να εκδώσει και σχετικό βιβλίο («Το μυστήριο των Κρεμαστών Κήπων της Βαβυλώνος» από τις εκδόσεις Oxford University Press), που θα τεκμηριώνει την επιχειρηματολογία της και το οποίο αναμένεται να πυροδοτήσει νέες επιστημονικές διαμάχες.
Μεταξύ άλλων, η Βρετανίδα ιστορικός έχει ανακαλύψει ένα ανάγλυφο γλυπτό από το παλάτι του Σεχανερίμπ στη Νινευή, το οποίο ταιριάζει ακριβώς με την κλασσική ιστορική περιγραφή των κρεμαστών κήπων της Βαβυλώνας. Αν και το πρωτότυπο του εν λόγω γλυπτού χάθηκε τον 19ο αιώνα, έχουν διασωθεί αντίγραφα του σχεδίου του.
Επιπλέον, η Στ. Ντάλεϊ αναφέρει ότι μετά την κατάληψη της Βαβυλώνας από τους Ασσυρίους το 689 πΧ, η ασσυριακή πρωτεύουσα Νινευή εθεωρείτο η «Νέα Βαβυλώνα», γεγονός που βοήθησε ώστε να δημιουργηθεί η λανθασμένη εντύπωση πως οι κρεμαστοί κήποι βρίσκονταν στην ίδια τη Βαβυλώνα. Ακόμα, τουλάχιστον μια ακόμη πόλη στη Μεσοποταμία περιγραφόταν ως «άλλη Βαβυλώνα» ήδη από τον 13ο αιώνα πΧ.
Εξάλλου, όπως επισημαίνει η Στ. Ντάλεϊ, που είναι ειδική στις αρχαίες μεσανατολικές γλώσσες, ο Σεναχερίμπ, αφού κατέκτησε τη Βαβυλώνα, καταστρέφοντας τους μεγάλους ναούς της ξακουστής πόλης και σοκάροντας όλο τον Μεσοποταμιακό κόσμο, μετονόμασε τις πύλες της Νινευή, δίνοντάς τους τα ονόματα θεών που παραδοσιακά χρησιμοποιούνταν για τις πύλες της Βαβυλώνας, έτσι ώστε να τονίσει την εντύπωση πως η ασσυριακή πρωτεύουσα ήταν όντως η «νέα Βαβυλώνα».
Ένα άλλο επιχείρημα κατά της ύπαρξης των κρεμαστών κήπων στη Βαβυλώνα είναι ότι η επίπεδη τοπογραφία τής γύρω περιοχής θα καθιστούσε σχεδόν αδύνατο να μεταφέρεται συνεχώς τόσο νερό για να ποτίζονται οι κήποι, ενώ αντίθετα στη Νινευή η μορφολογία του εδάφους βοηθούσε περισσότερο για τη δημιουργία μεγάλων υδάτινων καναλιών.
Ακόμα, η Στ. Ντάλεϊ ισχυρίζεται ότι οι αρχικές περιγραφές των κρεμαστών κήπων γράφτηκαν από Έλληνες ιστορικούς που στην πραγματικότητα είχαν επισκεφτεί τη Νινευή και όχι τη Βαβυλώνα. Ερευνώντας την μετα-ασσυριακή ιστορία της Νινευή, η Στ. Ντάλεϊ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είχε στην πραγματικότητα στρατοπεδεύσει κοντά σε αυτή την πόλη το 331 πΧ, λίγο προτού νικήσει τους Πέρσες στην μάχη των Γαυγαμήλων. Τον Αλέξανδρο πλαισίωναν αρκετοί Έλληνες ιστορικοί, όπως ο Καλλισθένης, ο Κλείταρχος και ο Ονεισίκριτος, των οποίων τα έργα έχουν χαθεί, αν και χρησιμοποιήθηκαν ως πηγές (μάλλον λανθασμένα) από μεταγενέστερους συγγραφείς.
Σύμφωνα με τη Στ. Ντάλεϊ, οι κρεμαστοί κήποι είχαν κατασκευαστεί με αμφιθεατρικό σχήμα (όπως τα αρχαία θέατρα) σε ένα τεχνητό λόφο με ύψος περίπου 25 μέτρων. Στη βάση τους υπήρχε μια μεγάλη λίμνη, η οποία τροφοδοτείτο από ρυάκια που έρρεαν από διάφορες κατευθύνσεις. Δέντρα και λουλούδια είχαν φυτευτεί στην κορυφή στεγασμένων κιονοστοιχιών.
Ο μεγάλος κήπος, ο οποίος φαίνεται πως χτίστηκε περίπου το 700 πΧ (ή λίγο μετά) στο παλάτι του Σεχαρίμπ, είχε μήκος περίπου 120 μέτρων και ποτιζόταν με τουλάχιστον 35.000 λίτρα νερού, που έρχονταν μέσω ενός πολύπλοκου συστήματος καναλιών, φραγμάτων και υδραγωγείων από απόσταση έως 80 χιλιομέτρων. Όταν έφθανε στον κήπο, το νερό ανυψωνόταν μηχανικά στις διαδοχικές αναβαθμίδες με ειδικές αντλίες από χαλκό, έτσι ώστε να ποτίζονται τα φυτά μέχρι το υψηλότερο επίπεδο.
Έως τώρα η περιοχή γύρω από τη Μοσούλη και την αρχαία Νινευή εθεωρείτο όλα αυτά τα χρόνια υψηλού κινδύνου, γι’ αυτό λίγες μόνο ανασκαφές έχουν γίνει.

http://www.koolnews.gr/

Αγνοούνταν τα τελευταία 10 χρόνια αλλά τις βρήκαν ζωντανές – Η απίστευτη ιστορία της απαγωγής τριών γυναικών



- Άφωνη η κοινή γνώμη των ΗΠΑ από τις αποκαλύψεις 
- Τρεις γυναίκες είχαν απαχθεί πριν από σχεδόν 10 χρόνια και βρέθηκαν τα ξημερώματα σε σπίτι στο Κλίβελαντ
- Ήταν 14, 17 και 21 ετών όταν τις απήγαγαν 
- Η μια από τις τρεις φέρεται να έχει κάνει παιδί με τον απαγωγέα 
- Συνελήφθησαν τρία αδέρφια 
Μοιάζει με σενάριο αμερικανικής σειράς. Όμως είναι μια ιστορία πέρα για πέρα αληθινή. Ένας εφιάλτης για τρεις οικογένειες που έχει happy end. 

Τρεις γυναίκες αγνοούνταν εδώ και σχεδόν 10 χρόνια. Όλες τους είχαν εξαφανιστεί κοντά στα σπίτια τους. Κανείς δεν είχε καταφέρει να τις βρει. Μέχρι που ένας άνδρας, άκουσε περίεργους θορύβους από το υπόγειο του διπλανού σπιτιού, κάλεσε την αστυνομία και όλα αποκαλύφθηκαν. 

Οι τρεις γυναίκες έπεσαν θύματα απαγωγής. Κρατούνταν κοντά στο σημείο όπου τις είδαν την τελευταία φορά. Θύματα η Αμάντα Μπέρι, η Τζίνα Ντετζίζους και η Μισέλ Νάιτ. 

Η Άμαντα Μπέρι ήταν 17 ετών όταν απήχθη. Εθεάθη για τελευταία φορά μετά το τέλος της βάρδιας της στο Burger King, στο Κλίβελαντ, το 2003. Ήταν η παραμονή των γενεθλίων της. 
Η Τζίνα ΝτεΤζίζους εξαφανίστηκε σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, τον Απρίλιο του 2004 και ενώ ήταν 16 ετών. 
Η Μισέλ Νάιτ εξαφανίστηκε το 2002 σε ηλικία 21 ετών.

Και οι τρεις βρέθηκαν να κρατούνται σε σπίτι στο Κλίβελαντ. Τις βοήθησε ένας γείτονας. «Βοηθήστε με, είμαι η Άμαντα Μπέρι. Με είχαν απαγάγει, λείπω εδώ και 10 χρόνια. Και είμαι εδώ, είμαι ελεύθερη τώρα» είπε η νεαρή γυναίκα όταν κάλεσε την αστυνομία. 

Το CNN επικαλείται μαρτυρία και αναφέρει ότι η Μπέρι είχε ένα παιδί μαζί της όταν δραπέτευσε από το σπίτι όπου κρατούνταν. 

Οι γυναίκες διακομίστηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο όπου τους χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αν και σύμφωνα με την αστυνομία η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή.

Κατά την επιχείρηση το βράδυ της Δευτέρας (ξημερώματα Τρίτης ώρα Ελλάδας) συνελήφθησαν τρία αδέλφια. Οι ύποπτοι, ηλικίας 50, 52 και 54 ετών συνελήφθησαν ύστερα από πληροφορίες που έδωσαν οι τρεις γυναίκες στην αστυνομία, σύμφωνα με τον υπαρχηγό της αστυνομίας του Κλίβελαντ Εντ Τόμπα, ο οποίος τόνισε ότι οι τρεις γυναίκες κρατούνταν πιθανότατα στο σπίτι αυτό από τότε που εξαφανίστηκαν.

http://www.newsit.gr/

Μυστήριο με την προέλευση των Μάγιας


Τι δείχνουν νέα ευρήματα

Η δραματική κατάρρευση του πολιτισμού των Μάγιας πριν από μια χιλιετία είναι ένα από τα πιο διαρκή μυστήρια του κόσμου. Μυστηριώδης είναι, όμως, και η προέλευσή τους 

Πρόσφατες ανασκαφές έδειξαν ότι μερικές πλατφόρμες τελετών και πυραμίδες είναι εκατοντάδες χρόνια παλαιότερες από όσο νομίζαμε αλλά ο λόγος της κατασκευής τους παραμένει άγνωστος.

Οι βαθμιδωτές πυραμίδες και οι ανοικτές πλατφόρμες ήταν χαρακτηριστικές των πόλεων των Μάγιας από περίπου το 800 π.Χ. Εκείνη την εποχή, επικρατούσε επιρροή και κυρίαρχος πολιτισμός στην Κεντρική Αμερική ήταν οι Ολμέκοι. Κι επειδή βαθμιδωτές πυραμίδες του 800 π.Χ. βρέθηκαν και στην Ολμεκική τοποθεσία La Venta, πολλοί αρχαιολόγοι πιστεύουν πως οι Μάγιας έμαθαν από τους Ολμέκους την ανέγερση πυραμίδων. Ωστόσο, τα νέα ευρήματα από την αρχαία τοποθεσία των Μάγιας Ceibal, στην κεντρική Γουατεμάλα, δείχνουν κάτι το διαφορετικό.

Ο ανθρωπολόγος Takeshi Inomata του πανεπιστημίου της Αριζόνα ανακάλυψε με τους συναδέλφους του μια μικρή πυραμίδα καθώς και μερικές μεγάλες πλατφόρμες – με μια να έχει πλάτος 55 μέτρων και ύψος ενός. Τα ευρήματα αυτά είναι αναμφίβολα παρόμοια με εκείνα που συνδέονται με την Ολμεκική La Venta. Η χρονολόγηση των κτισμάτων με τη μέθοδο του άνθρακα έδειξε πως η μικρή πυραμίδα ανάγεται στο 850 π.Χ. (δηλαδή προτού διαδοθούν οι πυραμίδες στη La Venta) ενώ η πλατφόρμα στο περίπου 1000 π.Χ. Αυτό την καθιστά κατά 200 χρόνια προγενέστερη των άλλων μνημείων των Μάγιας και των κτισμάτων στη La Venta. Επομένως, αν και οι πρώτοι Μάγιας ίσως επηρεάστηκαν από τους Ολμέκους σε κάποιους τομείς, είναι μάλλον απίθανο να διδάχτηκαν από αυτούς την ανέγερση μνημείων.

Ποιος έχτισε την πρώτη πυραμίδα
Άραγε, οι Μάγιας ανέπτυξαν ανεξάρτητα τη δική τους τεχνοτροπία; Ίσως, αλλά κάποια ευρήματα στην περιοχή δείχνουν πως μπορεί και να δανείστηκαν εντέλει την ιδέα–απλά όχι από τους Ολμέκους. Υπάρχουν ακόμη αρχαιότερες κατασκευές πλατειών και πυραμίδων στην Κεντρική Αμερική, κοντά στις ακτές του Ειρηνικού. Η τοποθεσία Ojo de Agua, κοντά στα σύνορα Μεξικού-Γουατεμάλας, δεν έχει σχέση με τους Ολμέκους, αλλά έχει εντυπωσιακές κατασκευές που είναι 50 με 100 χρόνια αρχαιότερες από αυτές στη Ceibal.

«Η περιοχή Ojo de Agua μοιάζει να είναι η αρχαιότερη τοποθεσία με πλατφόρμες και πυραμίδες» λέει ο Inomata. «Χρειαζόμαστε ωστόσο περισσότερες ενδείξεις προτού αποφασίσουμε πως η Ojo de Agua είναι το λίκνο των πυραμίδων και των σχετικών τελετουργικών κτισμάτων». Επομένως, οι Μάγιας επηρεάστηκαν από πολιτισμούς αρχαιότερους των Ολμέκων.

Για ποιο λόγο οι έφηβοι αργούν να κοιμηθούν;


Και όμως υπάρχει εξήγηση επιστημονική...

Η επίφυση -ο αδένας του εγκεφάλου που παράγει τη μελατονίνη- λειτουργεί διαφορετικά στους εφήβους.

Ενώ κατά την παιδική ηλικία η μελατονίνη, η ορμόνη που ρυθμίζει τον κύκλο του ύπνου, εκκρίνεται νωρίς, μπαίνοντας στην εφηβεία η μελατονίνη απελευθερώνεται αργότερα, γύρω στις 9 με 10 το βράδυ.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που οι έφηβοι δεν μπορούν να κοιμηθούν νωρίτερα από τις 11.

Και επειδή εξακολουθούν και έχουν ανάγκη από 8 ή και περισσότερες ώρες ύπνου, προσπαθούν να αναπληρώσουν τις ώρες που έχασαν το βράδυ με το κοιμούνται παραπάνω τη μέρα.

Πηγή: in2life.gr

Ξέχασε το αμάξι του σε κτήριο που κατεδάφισαν – Δείτε πως το βρήκε



Μπροστά σε ένα πραγματικά απίστευτο θέαμα, βρέθηκε ο κάτοχος του λευκού αυτοκινήτου της φωτογραφίας, καθώς, το είχε αφήσει σταθμευμένο μέσα σε τετραώροφο πάρκινγκ της Κίνας και το βρήκε ανάμεσα σε τόνους χαλασμάτων!
Η εταιρεία στην οποία ανήκε το συγκεκριμένο κτίσμα, αναγκάστηκε να το παραχωρήσει για κατεδάφιση, λόγω κρατικής εντολής, για το άνοιγμα νέου δρόμου.
Παρά το γεγονός πως όλοι οι οδηγοί είχαν ενημερωθεί για να μετακινήσουν τα οχήματά τους εντός δέκα ημερών, φαίνεται, πως η συγκεκριμένη πληροφορία, δεν έφτασε ποτέ στα αυτιά του συγκεκριμένου οδηγού. Οι εργάτες της εταιρείας δεν μπορούσαν, όμως, να περιμένουν την εμφάνισή του, με αποτέλεσμα να κατεδαφίσουν το κτήριο, ενώ, παράλληλα, το όχημα βρισκόταν ακόμη στο εσωτερικό του.
Έτσι, το θέαμα που δημιουργήθηκε, ήταν αρκετά πρωτοφανές, με πολλούς από τους κατοίκους, αλλά και τον ίδιο τον οδηγό, να έχουν μείνει αποσβολωμένοι. Εξάλλου, είναι αρκετά περίεργο, πως οι εργάτες κατάφεραν να μην κάνουν ούτε μία γρατζουνιά στο λευκό αμάξι!
Φυσικά, ο (κατά τ’ άλλα τυχερός) οδηγός, μάλλον θα χρειαστεί να νοικιάσει κάποιον γερανό για να το απεγκλωβίσει από τα συντρίμμια, καθώς δεν υπάρχει κανένας τρόπος να περάσει πάνω από τα πεσμένα ντουβάρια!

http://www.koolnews.gr/

Αν ήθελα να με πιέζουν θα...




























Συνελήφθη σε ηλικία 93 χρονών ένας από τους φύλακες – τέρατα του Αουσβιτς


Ένας 93χρονος, ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν φρουρός στο ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς, συνελήφθη στην Γερμανία, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η εισαγγελία της Στουτγάρδης.

«Οι άνδρες του εγκληματολογικού της αστυνομίας της Βάδης-Βυρτεμβέργης, ενεργώντας βάσει εντάλματος που είχε εκδώσει η εισαγγελία της Στουτγάρδης, συνέλαβαν στο σπίτι του έναν 93χρονο πρώην εργαζόμενο στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς, ο οποίος ήταν μέλος της υπηρεσίας των φρουρών από το φθινόπωρο του 1941 ως το κλείσιμο του στρατοπέδου το 1945, και είναι ύποπτος για συνέργεια σε ανθρωποκτονία», αναφέρει η εισαγγελία σε ανακοίνωσή της.

«Μετά την έρευνα που έγινε στο διαμέρισμά του, παρουσιάστηκε ενώπιον ενός δικαστή για την έκδοση απόφασης όσον αφορά την κράτησή του και το αν θα τεθεί υπό προσωρινή κράτηση», προστίθεται στην ανακοίνωση, στην οποία διευκρινίζεται ότι «ετοιμάζεται το κατηγορητήριο σε βάρος του».

Η εισαγγελία δεν έδωσε στην δημοσιότητα καμία άλλη πληροφορία όσον αφορά το όνομα του συλληφθέντος, αλλά, σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για έναν άνδρα που ονομάζεται Χανς Λίπσις, ο οποίος γεννήθηκε στην Λιθουανία, και κατοικεί στο Άαλεν, στη νοτιοδυτική Γερμανία.

Στην φετινή έκθεσή του το Κέντρο Σιμόν Βίζενταλ κατατάσσει τον Λίπσις στην τέταρτη θέση του καταλόγου του με τους πλέον καταζητούμενους εγκληματίες ναζί.

http://www.iefimerida.gr/

ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ: Από πολυτελή τζιπ μέχρι... πούρα με τα λεφτά των φορολογούμενων Ελλήνων!

Αγορές πολυτελών τζιπ, πούρα για δημόσιες σχέσεις και κονδύλια για άδειες σε υπαλλήλους που είχαν συνταξιοδοτηθεί. Αυτές είναι ενδεικτικά κάποιες από τις 800 υποθέσεις κακοδιαχείρισης δημοσίου χρήματος σε δήμους και υπουργεία, από τις οποίες εκτιμάται ότι έχουν χαθεί τουλάχιστον 300 εκατ. ευρώ. Τις υποθέσεις ερευνά το τελευταίο χρονικό διάστημα η Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών.
Οι υποθέσεις χαρακτηρίζονται σοβαρές και αφορούν στις περιόδους 2011, 2012 και 2013 και ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός κ. Χρήστος Σταϊκούρας έχει δώσει εντολή να διερευνηθούν εις βάθος. «Ολες οι υποθέσεις κακοδιαχείρισης και διαφθοράς θα σταλούν στον αρμόδιο εισαγγελέα», διαμηνύει ο ίδιος ο κ. Σταϊκούρας σε κορυφαία στελέχη του υπουργείου Οικονομικών.
Σύμφωνα με το newmoney.gr, μερικές από τις σπατάλες που έχουν αποκαλυφθεί και προκαλούν το κοινό αίσθημα, ειδικά σε περίοδο κρίσης, είναι:
Τέσσερις δήμοι (στους Νόμους Ιωαννίνων, Δράμας, Γρεβενών και Αρτας) αγόρασαν πολυτελή τζιπ 4x4 συνολικής δαπάνης 101.000 ευρώ για τις μετακινήσεις τεχνικών υπηρεσιών τους. Επί της ουσίας, τα τζιπ τα χρησιμοποιούσαν οι δήμαρχοι.
Δύο δήμοι (ο ένας στον Νομό Ηρακλείου και ο δεύτερος στη Ρόδο) αγόρασαν πούρα συνολικής αξίας 12.000 ευρώ για δημόσιες σχέσεις.
Πάνω από 100 δήμοι σε όλη τη χώρα προχώρησαν σε παράνομες προσλήψεις προσωπικού, ακόμα και πολιτών άνω των 65 ετών, έβγαζαν πλασματικές υπερωρίες, ενώ έδιναν δώρο θέρους σε υπαλλήλους που είχαν συνταξιοδοτηθεί. Ακόμα, διαπιστώθηκε ότι έγιναν προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων σε χρονικά διαστήματα που όμως είχαν εκλείψει οι εποχικές ανάγκες, όπως επίσης και προσλήψεις για πάνω από 24 μήνες με παρατυπίες και λανθασμένες μοριοδοτήσεις. Σχεδόν όλα τα κρατικά νοσοκομεία έχουν προχωρήσει σε υψηλές προμήθειες με υπερτιμολογήσεις και αναντιστοιχία ποσότητας ειδών, χωρίς τιμολόγηση σε σχέση με προηγούμενες προμήθειες.
Στις Κυκλάδες, σε κοσμικό νησί, σε έργο ασφαλτόστρωσης (ύψους περίπου 1,4 εκατ. ευρώ) έγινε κατάτμηση για να αποφευχθεί ο προσυμβατικός έλεγχος.
Σε νομό της Βόρειας Ελλάδας έγινε απευθείας ανάθεση σε εταιρεία για να χτιστεί ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, ενώ σε άλλον νομό στην ίδια περιφέρεια δόθηκε δουλειά για κατασκευή χλοοτάπητα δημοτικού γηπέδου. Το συνολικό κόστος ανήλθε στα 500.000 ευρώ.
Τμήμα περιφερειακού πανεπιστημίου ξόδεψε 100.000 ευρώ για αγορές αναμνηστικών δώρων και αποστολές ακριβών δώρων και ποτών για λογαριασμό της πρυτανικής αρχής. Επίσης, εκδόθηκε βιβλίο γνωστού καθηγητή του ίδιου ΑΕΙ συνολικού κόστους 10.000 ευρώ.
Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών για το 2013, η κατάσταση ελέγχων που θα πραγματοποιηθούν έχει ως εξής:
 51 έκτακτοι προγραμματισμένοι έλεγχοι.
■ 13 έκτακτοι διενεργούμενοι έλεγχοι.
■ 12 τακτικοί προγραμματισμένοι έλεγχοι.

Σε αυτούς τους ελέγχους προστέθηκαν 120 περιπτώσεις που προέρχονται από εισαγγελικές παραγγελίες και ακόμα 740 εκκρεμείς υποθέσεις από την Οικονομική Επιθεώρηση και λοιπές αρχές, οι οποίες περιήλθαν στην αρμοδιότητα της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσιονομικών Ελέγχων.
Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι το σύνολο των υποχρεώσεων διενέργειας ελέγχων για το έτος 2013 ανέρχεται περίπου σε 900 περιπτώσεις, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 600% σε σχέση με το 2012 και 900% σε σχέση με το 2011. Σήμερα είναι σε εξέλιξη 19 έλεγχοι σε φορείς ανά τη χώρα ύστερα από εισαγγελικές παραγγελίες και ένας κατόπιν εντολής του υπουργού Οικονομικών, ενώ θα προγραμματιστούν άλλοι 20 μετά τις 15 του μήνα.
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών, το ετήσιο πρόγραμμα ελέγχων που υλοποιείται από τις ελεγκτικές διευθύνσεις για το έτος 2011 αφορούσε 150 προγραμματισμένους ελέγχους στους φορείς του συστήματος διαχείρισης και ελέγχου των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων. Για το 2012 το αντίστοιχο δείγμα ελέγχων ανερχόταν σε 186, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 25%.
Αντιστοίχως αυξητική είναι και η τάση για το 2013, όπου μόνο οι έλεγχοι των πράξεων που πραγματοποιούνται σε κατάλληλο δείγμα για την επαλήθευση των δηλωθεισών δαπανών ανήλθαν σε 167 και συστημάτων σε 14. Αν συμπεριληφθούν στον προγραμματισμό του 2013 και οι τακτικοί έλεγχοι συστήματος της ελεγκτικής περιόδου 1/7/2013 - 30/6/2014, οι οποίοι θα διενεργηθούν το β’ εξάμηνο του τρέχοντος έτους, η σημειωθείσα αύξηση θα κυμανθεί από 10% έως 15% σε σχέση με το 2012 και έως 40% σε σχέση με το 2011.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Βραζιλιάνα αμαζόνα



Μια από τις πιο καυτές Βραζιλιάνες καλλονές είναι η Jeisa Shiminazzo, η οποία είναι γνωστή για τις σέξι φωτογραφήσεις της.

Η Shiminazzo γεννήθηκε πριν από 27 χρόνια στη Βραζιλία και ξεκίνησε το μόντελινγκ στην ηλικία των 13 όταν ένας γνωστός της ηθοποιός την σύστησε σε ένα μεγάλο πρακτορείο μόδας.

Σήμερα η Βραζιλιάνα καλλονή διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει περπατήσει στην πασαρέλα για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Στο χώρο μάλιστα του μόντελινγκ θεωρείται ως ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα των catwalks, με ιδιαίτερα υψηλό κασέ. Σήμερα η Shiminazzo ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη. Οι φωτογραφίες είναι από το ισπανικό περιοδικό «DT» του Ιουλίου και από άλλες φωτογραφήσεις.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα Ζώδια Σήμερα 7 Μαΐου 2013


Κριός
21/3-20/4

Κάποια σχέδια που έχεις μπορεί να καθυστερούν, αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω, φίλε Κριέ. Ήδη βρίσκεσαι σε περίοδο που ανοίγονται νέοι δρόμοι και ορίζοντες στη ζωή σου. Στις όποιες αναταραχές και εντάσεις που πιθανόν θα προκύψουν, καλό θα ήταν να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις. Απόψε φρόντισε να χαλαρώσεις, να περάσεις ευχάριστα και να αποφορτιστείς από το άγχος που σε πιέζει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, πρέπει να προσέχεις αυτά που λες, αλλά και πώς κινείσαι απέναντι στον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες, γι’ αυτό φρόντισε να μην οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα. Αν ακόμη βιώνεις ερωτικές μοναξιές, σήμερα η γοητεία που θα σε διακρίνει, θα τραβήξει κοντά σου κάποιο άτομο, με το οποίο ανοίγονται σημαντικές προοπτικές σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στον επαγγελματικό τομέα σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους, φίλε Κριέ. Η ημέρα είναι έντονη, ιδιαίτερα σε σχέση με ορισμένες αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καθώς τα περιθώρια είναι πολύ στενά για να τις επιχειρήσεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις νέες πηγές, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να αποφύγεις τα άσκοπα έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.




Ταύρος
21/4-20/5

Αν σκοπεύεις σήμερα να προχωρήσεις σε κάποια επένδυση ή να κάνεις ένα τολμηρό εγχείρημα, αγαπητέ Ταύρε, εξέτασε κάθε λεπτομέρεια που το αφορά, αλλιώς θα χάσεις και αυτά που έχεις. Κατά τα άλλα, μην ανοίξεις συζητήσεις, οι οποίες δεν είσαι σίγουρος που θα καταλήξουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στη σχέση σου μέχρι τώρα, θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα, φίλε Ταύρε. Θα έχεις την κατανόηση από τον σύντροφό σου και θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά στο μέλλον της σχέσης σας. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, υιοθέτησε μια πιο παιχνιδιάρικη κι ερωτική στάση και θα δεις ότι πολλές καταστάσεις θα αλλάξουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες στο χώρο της δουλειάς σου. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που θα προκύψουν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις υποχρεώσεις, που σε προβληματίζουν.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε θέματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα, που τα έχεις παραμελήσει και σε προβληματίζουν. Η ημέρα, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα, είναι ιδανική και δεν έχεις καμία απολύτως δικαιολογία για να μην τα φέρεις όλα στα μέτρα σου και να μην πετύχεις ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου. Οι πλανήτες συνωμοτούν υπέρ σου, με σειρά ευκαιριών. Αξιοποίησέ τες!!!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στον σύντροφό σου, να το πεις με ηρεμία και προπάντων να μην απομακρύνεσαι από κοντά του για ανούσιες αφορμές. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα ακριβώς όπως τα νιώθεις, ώστε να μπορέσει και εκείνος να κάνει τις κινήσεις του, για να σε ηρεμήσει και να διώξει τις ανασφάλειές σου. Όσο για σένα που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, η Σελήνη στον Κριό θα σου χαρίσει την τόλμη να πλησιάσεις και να εκδηλώσεις τα αισθήματά σου στο άτομο που έχεις ερωτευτεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα, μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σας, φίλε Δίδυμε. Γραφειοκρατικά θέματα και νομικά ευνοούνται ιδιαίτερα αυτήν την Τρίτη. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να πηγαίνουν καλύτερα και θα αισθάνεσαι ικανοποιημένος. Ωστόσο, έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις και δεν θα πρέπει να δώσεις άλλες αναβολές.




Καρκίνος
22/6-22/7

Η μέρα σήμερα απαιτεί προσοχή σε κάθε κίνηση και ενέργεια που σκοπεύεις να κάνεις, αγαπητέ Καρκίνε. Μπορεί να πάρεις κάποιες απογοητεύσεις, αλλά μην στενοχωρηθείς, γιατί θα είναι προσωρινές και δεν συντρέχει σοβαρός λόγος για να αγχωθείς περισσότερο. Πρέπει να ξέρεις ότι ανοίγεται μπροστά σου μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, που σου επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες. Φρόντισε μόνο μην σου μείνουν εκκρεμότητες, που θα σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς της ζωής σου, φίλε Καρκίνε, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος και σε συντροφεύει η μοναξιά, για ξεκίνα να κοιτάζεις δίπλα σου, μήπως υπάρχει εκεί το ταίρι που ψάχνεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά, αν είσαι Καρκίνος. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη, που δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Θα σου κάνουν προτάσεις, που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Λέων
23/7-23/8

Φρόντισε σήμερα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε ό,τι κάνεις, φίλε Λέων, για να μην γίνουν λάθος κινήσεις. Φρόντισε να μη δείχνεις και πολλή ευαισθησία σ’ αυτά που σου λένε, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις, λόγω της μεγάλης συναισθηματικότητάς σου. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να πετύχεις το μέλλον που ονειρεύεσαι. Θέματα που είναι σε στασιμότητα, βρίσκουν επιτέλους τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με τον σύντροφό σου και απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές της μέρες. Εσύ που ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ακολούθησε σήμερα την διαίσθησή σου και πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει, αλλά με διακριτικό τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη, αγαπητέ Λέων, και θα είσαι σε θέση να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε ταλανίζουν. Στα οικονομικά σου, η Αφροδίτη από τον Ταύρο για τελευταίες ημέρες, θα σε βοηθήσει να τα βελτιώσεις και να τα ισορροπήσεις. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.



Παρθένος
24/8-22/9

Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να δεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, αγαπητέ Παρθένε, για να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο που έχεις βρεθεί. Δεν μπορείς να αντέξεις την ασάφεια, όμως πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Πάντως, η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Πλούτωνα, σου χαρίζει ευκαιρίες που οφείλεις να αξιοποιήσεις και να μην τεμπελιάζεις στιγμή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σου, φίλε Παρθένε, και θα πρέπει να βρεις τις απαντήσεις που ζητάς, προτού απομακρυνθείς τελείως από κοντά του. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, ο Άρης από τον Ταύρο θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και την επικοινωνία σου και σίγουρα θα προκύψει η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα, αν είσαι Παρθένος. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και να έχεις πολύ καλές αποδόσεις. Θα σου βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα ψώνια για αργότερα.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις, γιατί εύκολα θα γίνεις θύμα εκμετάλλευσης. Αναζήτησε την διασκέδαση με τα φιλικά σου πρόσωπα, καθώς μια γνωριμία που θα ξεκινήσει μέσω του φιλικού σου κύκλου, μπορεί να καταλήξει σε αισθηματική περιπέτεια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ, για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν στη σχέση σου όμως, γιατί η μέρα δεν ευνοεί και τόσο τα ξεκαθαρίσματα. Όσο για σένα που ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, να ξέρεις ότι η ευελιξία, η γρήγορη σκέψη και η ικανότητά σου να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα αυτή την περίοδο, θα σε οδηγήσει και σε μια πολύ καλή σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα οι ιδέες σου για την βελτίωση των επαγγελματικών σου θα είναι καταπληκτικές. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Μην παρασύρεσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα, που δεν έχεις τα περιθώρια να καλύψεις. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.



Σκορπιός
23/10-22/11

Μέρα που πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις από οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις που σε κάνουν να νιώθεις άβολα, είναι αυτή η Τρίτη για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιχειρήσεις ξεκαθαρίσματα, είτε σχετίζονται με τα επαγγελματικά είτε με τα αισθηματικά σου ζητήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φίλε Σκορπιέ, θα υπάρξουν μερικά παράπονα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με την δική σου συμπεριφορά. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε αυτά που θα σου πει και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα, που δεν έχουν ουσία. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το κατάλληλο ταίρι, να ξέρεις ότι από σήμερα τα πράγματα σήμερα πάνε καλύτερα και είσαι σε καλό δρόμο για να το βρεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, στα επαγγελματικά σου αφιέρωσε χρόνο για να δουλέψεις πάνω σε μία ιδέα και ένα σχέδιο, που έχεις στο μυαλό σου καιρό τώρα. Ζήτησε την συμβουλή αυτών που εμπιστεύεσαι, και μην αναλώνεσαι σε κουτσομπολιά και συζητήσεις, που δεν σε αφορούν. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα. Προσπάθησε να είσαι αρκετά συγκρατημένος, ειδικά σε αγορές.




Τοξότης
23/11-21/12

Κάποιες εντάσεις στο χώρο του σπιτιού σε στεναχωρούν, αγαπητέ Τοξότη, γι’ αυτό να έχεις υπομονή αυτήν την Τρίτη. Επαγγελματικά, θα σου είναι εύκολο να εκφράσεις τις ιδέες σου. Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στις προσωπικές και αισθηματικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Τοξότη, απόφυγε σήμερα να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα, που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, να θυμάσαι πως η θετική όψη που θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα σε ευνοήσει και η γοητεία που θα εκπέμπεις δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Έχεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να πας πάρα πολύ καλά, αν είσαι Τοξότης. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν στην εργασία σου. Πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος, σε σχέση με τα οικονομικά θέματα.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή ορμητική σου διάθεση, σου ανοίγει καινούργιους δρόμους, φίλε Αιγόκερε. Μέσα στο μυαλό σου στριφογυρίζουν ιδέες για ταξίδια, σπουδές, συμβόλαια κι επαφές με άτομα που ζουν μακριά. Ευτυχώς, εκεί τα καταφέρνεις και δεν σου λείπουν οι επιτυχίες. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου, για ξεκούραση και ψυχαγωγία, γιατί το έχεις ανάγκη. Δεν θέλεις να φτάσεις στα όρια της εξάντλησης.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσεις μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός. Εσύ που είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, τα λάθη που έκανες στο παρελθόν, σου έδωσαν αρκετά μαθήματα. Με ξεκάθαρη σκέψη και εμπειρίες λοιπόν, μπορείς αυτήν περίοδο που ο Άρης στον Ταύρο σε ευνοεί, να διαλέξεις το άτομο που σου ταιριάζει καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου γενικά δεν πάνε άσχημα, αγαπητέ Αιγόκερε, όμως θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτήν την Τρίτη. Θα υπάρξει στασιμότητα στα οικονομικά σου και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.




Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, μία αντιφατική ημέρα ξημερώνει για εσένα. Ίσως βρεθείς αντιμέτωπος με μία απογοήτευση ή μία εξαπάτηση, αλλά θα λάβεις βοήθεια για να την αντιμετωπίσεις, από κάποιο άτομο που ούτε καν φανταζόσουν. Δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων, ότι δηλαδή σήμερα απόκτησες ένα νέο φίλο, και μην στεναχωριέσαι περεταίρω για ό,τι δεν αξίζει!

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα, αν είσαι Υδροχόος. Για να δώσεις έναν πιο ερωτικό τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου. Κάτι τέτοιο θα έφερνε πιο κοντά τον έναν στον άλλον. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, η στασιμότητα των ημερών τελειώνει, καθώς η Σελήνη στον Κριό θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό επίπεδο, φίλε Υδροχόε. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να επαναπαυτείς. Τα οικονομικά σου θα παραμείνουν σε στασιμότητα. Οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές, αλλά με λίγη προσπάθεια και οικονομία, θα καταφέρεις να τις διευθετήσεις.



Ιχθείς
20/2,20/3

Η ημέρα σε προβληματίζει έντονα, αγαπητέ Ιχθύ, και σε κάνει διστακτικό μπροστά σε όλα όσα σου συμβαίνουν. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις ουσιαστικότερα με τους δικούς σου ανθρώπους και πρόσεξε πολύ σε ποιους εκμυστηρεύεσαι τα μυστικά σου και εκδηλώνεις τις προθέσεις σου. Θα υπάρξει τάση εκμετάλλευσης και θα απογοητευτείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με τον σύντροφό σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, είσαι σε πολύ καλή περίοδο και θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία, η οποία θα τονώσει το κέφι και την αισιοδοξία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ιχθύ, ίσως να δημιουργηθούν μερικά προβλήματα σήμερα με συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να μην βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο, που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αρκεί να προσπαθήσεις και εσύ λίγο.
Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger