Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Χριστινα Παζιου η προσωπικη γυμναστρια του Λοβερδου

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012



Ο υπουργός Υγείας γυμνάζεται ασταμάτητα με την προσωπική του γυμνάστρια ….Χριστίνα Πάζιου. Την νεαρή γυμνάστρια την γνωρίσαμε από την τηλεόραση, καθώς συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε η Ελένη Μενεγάκη.


Πηγή: briefingnews.gr

ΕΛΕΝΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΟΝΗ στη ντουζιερα


Τεστ: Πήγαινέ για μπάνιο και συγκεκριμένα σε μια μεγάλη παραλία τη Αθήνας.
Εκεί θα συναντήσεις κολλιτσίδες υπαλλήλους, εκνευρισμένους καταναλωτές, μαμάδες με τα μωρά τους, κι όλοι αυτοί είναι πωρωμένοι  να ξοδέψουν για την πανάκριβη ξαπλώστρα.
Με αυτό τον τρόπο μπορείς να δεις την κατανόηση της ζωής για τα κουλά της καθημερινότητας.
Αν πιστεύεις ότι τα πάντα - καταστάσεις και λύσεις - είναι ξεκάθαρα, τότε να περιμένεις ότι θα είναι το ίδιο απόλυτη και με σένα.
Πάνω που πας να πληρώσεις την ξαπλώστρα, τσούπ - τσούπ βλέπεις μπροστά σου την Έλενα Κωστοπούλου στη ντουζιέρα. Απόλαυσέ την...




Μενουνος-Γκιμπσον σε σουπερ σεξι χορο!


Όχι μόνο κατάφερε ο Μελ Γκίμπσον να μπει στο prive πάρτι γενεθλίων της Ελληνοαμερικάνιδας παρουσιάστριας, αλλά κατέληξε να χορεύει μαζί της τον πιο σέξι χορό της βραδιάς.
«Δεν έβαλα κώλο κάτω. Χόρεψα όλο το βράδυ. Τραγούδησα όλο το βράδυ. Πέρασα επικά. Ώρα για ύπνο». Αυτό είναι το tweet της 34χρονης σταρ που περιγράφει γλαφυρά πόσο μεγάλη επιτυχία ήταν το Χαβανέζικο πάρτι που διοργάνωσε στο σπίτι της στο Encino.
Ακόμη και αν στην αρχή οι καλεσμένοι στράβωσαν όταν είδαν να εμφανίζεται από το πουθενά ο 56χρονος πάλαι ποτέ σταρ του Φονικού Όπλου. Φυσικά ακάλεστος. Και πρόχειρα ντυμένος.
Η Μενούνος, ως σωστή οικοδεσπότης, τον υποδέχθηκε εγκάρδια και φρόντισε να του δώσει εξίσου προσοχή -και να βγει φωτογραφία μαζί του- όπως έκανε με τους υπόλοιπους εξωτικούς καλεσμένους της. Δηλαδή ένα πίθηκο, ένα φίδι, ένα παπαγάλο και τον Ντόναλντ Τραμπ.
Το τέλος της βραδιάς βρήκε τους δυο τους να χορεύουν σέξι χορό στην μέση της πίστας, με την Μαριά να έχει τυλιγμένα τα γυμνασμένα πόδια της γύρω από την μέση του.

http://www.iefimerida.gr


Ποια ειναι η ξανθια Ελληνιδα της κερκιδας που τρελανε τους παντες;



Ο σκηνοθέτης μας την έδειξε 4-5 φορές σίγουρα.Την βλέπαμε στην οθόνη μας την κατάλληλη στιγμή και αντιδρούσαμε με ιαχές.Στην πιο δημοφιλή φίλαθλο της Εθνικής έχει εξελιχθεί η όμορφη ξανθιά, η οποία τραβάει τα βλέμματα στις εξέδρες του γηπέδου, ενώ ο σκηνοθέτης δεν σταματά να τη... σημαδεύει με την κάμερα.












Τζημερος: «Απετυχα - Ειμαι προδοτης, γερμανοτσολιας, σκουληκι, μικροτσουτσουνη κομπλεξαρα»


Με μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά!, Θάνος Τζήμερος αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου και μίλησε για όλους και για όλα.

Με τον τίτλο «Ήττα, Παίδες Ελλήνων» και πρώτη λέξη «απέτυχα» ο κ. Τζήμερος σχολίασε σκωπτικά το αποτέλεσμα των εκλογών και έκανε αναφορά σε όλα όσα συνέβησαν την περίοδο μεταξύ της 6ης Μαϊου και της 17 Ιουνίου. 

Αναλυτικά η ανάρτηση έχει ως εξής:

«ΗΤΤΑ, ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Απέτυχα. Είμαι λοιπόν έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες. Διαλέξτε: την κεφαλή επί πίνακι, απαγχονισμό στην κεντρική πλατεία, ανασκολοπισμό ή κάτι άλλο πιο πρωτότυπο; Τι διάολο δημιουργικοί είμαστε; Δεν θα βρούμε έναν βασανιστικό (και φαντασμαγορικό – προς παραδειγματισμό) τρόπο;

Σε καμιά περίπτωση δεν συνέβαλε η πόλωση. Τι κι αν άνθρωποι που ήταν από την πρώτη μέρα στη «Δημιουργία» έκαναν έκκληση να ψηφίσουμε Ν. Δημοκρατία; Τι κι αν γνωστοί, φίλοι και συγγενείς ξεκαθάριζαν: εσάς πιστεύουμε, τον Σαμαρά δεν θέλουμε ούτε ζωγραφιστό να τον δούμε, αλλά θα τον ψηφίσουμε για να κόψουμε τον δρόμο στους παρανοϊκούς... Τίποτε από αυτά δεν έχει σημασία. Έπρεπε να βρω τον τρόπο – εγώ προσωπικά – να τους πείσω και να πείσω επίσης κι όλο το σάπιο ΠΑΣΟΚ να μην ψηφίσει Τσίπρα ώστε να υπάρχει απειλή. Δεν το έκανα. Δικό μου λάθος.

Σε καμιά περίπτωση δεν συνέβαλε το εσωτερικό «ξεκατίνιασμα». Έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη στο καταστατικό, πως όποιος διαφωνεί κάνει πραξικόπημα στο Facebook, στέλνει επιστολές σε όλα τα ΜΜΕ, κατηγορεί χυδαία τους πάντες, αφήνει υπονοούμενα ότι θα δεχτεί «μαφιόζικα» αντίποινα (!) η οικογένειά του, και οργανώνεται με τους υπόλοιπους για να παραιτούνται ένας κάθε μέρα, ώστε να υπάρχει τροφή για τους αδηφάγους Bloggers. Έτσι έπρεπε, ώστε οι σοβαροί άνθρωποι να μπαίνουν στο group και να θαυμάζουν το επίπεδο εσωτερικής μας δημοκρατίας. Δεν υπήρχε τέτοια πρόβλεψη. Δικό μου λάθος.

Σε καμιά περίπτωση δεν συνέβαλε η λάσπη. Έπρεπε να έχω εξασφαλίσει γραπτές βεβαιώσεις από όλα θρησκεύματα και τις αιρέσεις απανταχού της γης ότι δεν είμαι μέλος τους, να τα αναρτήσω σε περίοπτη θέση στο βιογραφικό μου και να τα στείλω σε κάθε δαιμόνιο ρεπόρτερ – με επικυρωμένο το γνήσιο της υπογραφής. Έπρεπε επίσης να ξέρω ότι στη χώρα που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα, το να υποστηρίζεις ότι η απάντηση που δίνει ή δεν δίνει κάθε άνθρωπος στα μεγάλα ερωτήματα της Ύπαρξης είναι προσωπικό του θέμα και ναι, αφού επιμένετε, εγώ τυπικά είμαι βαφτισμένος Χριστιανός Ορθόδοξος αλλά στην προσέγγιση του Επέκεινα, προτιμώ τον δρόμο της φιλοσοφίας, ωστόσο αναγνωρίζω τη σημασία της Ορθοδοξίας στη διαμόρφωση της εθνικής μας φυσιογνωμίας, αλλά παράλληλα υποστηρίξω την ανεξαρτησία της εκκλησίας από το Κράτος – πού πάω και τα λέω όλα αυτά; Αφού θα κάνω εχθρούς και τους μεν και τους δε! Δεν θα μπορούσα να ανάψω ένα κεράκι (ας ήταν και με το ποτηράκι όπως ο ΓΑΠ...) και να φωνάξω και τα κανάλια, να τελειώσει η ιστορία; Τι τις ήθελα αυτές τις σύνθετες έννοιες; Έπρεπε επίσης να μην έχω πει μόνο σε 7 προεκλογικές (πριν τις εκλογές του Μαΐου) ομιλίες και συνεντεύξεις πως δεν έχω πτυχίο της ΑΣΟΕΕ. Έπρεπε να το λέω κάθε φορά που συστήνομαι: «Γεια σας, Θάνος Τζήμερος, δεν έχω πάρει το πτυχίο της ΑΣΟΕΕ.» Δικό μου λάθος.

Σε καμία περίπτωση δεν συνέβαλαν τα οργανωμένα συμφέροντα των ΜΜΕ, που με παρουσίασαν τουλάχιστον ως τέρας – δημόσιο κίνδυνο ή που μου την είχαν «στημένη». Έπρεπε να ξέρω πώς παίζεται το παιχνίδι. Ή να έχω περισσότερα να «προσφέρω» από τον «ανταγωνισμό» ή να αποσυρθώ. Έπρεπε να μην έχω στο παρελθόν καμία επαγγελματική δραστηριότητα. Ή τουλάχιστον θα έπρεπε να έχω προβλέψει πριν από 10 χρόνια όταν τύπωνα ένα επιστημονικό έντυπο μιας εταιρείας που ανήκε σε έναν Όμιλο, ότι 10 χρόνια μετά ο επί κεφαλής του Ομίλου, τον οποίο ουδέποτε συνάντησα, θα ήταν φυγόδικος και θα βρίσκονταν «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι που θα με παρουσίαζαν ως τον «φίλο του λαμόγιου». Ήδη στις νέες επαγγελματικές συνεργασίες ζητάω τη γνώμη μέντιουμ με κληρονομικό χάρισμα με 10ετή πρόβλεψη. Θα έπρεπε να το είχα κάνει προ 20ετίας τουλάχιστον. Δικό μου λάθος.

Σε καμία περίπτωση δεν συνέβαλε η πίεση του χρόνου. Έπρεπε να βρω τον τρόπο μέσα σε 100 μέρες να οργανώσω ένα κόμμα με χιλιάδες μέλη και φίλους ώστε να πάρει μέρος σε 2 εκλογές, να αξιολογήσω τους πάντες, να δώσω ρόλο σε όλους, να έχω ψάξει το παρελθόν τους (το πολιτικό, το ιδεολογικό, το επαγγελματικό...) να βρω τρόπο να τοποθετήσω 20 τουλάχιστον υποψήφιους σε 4 εκλόγιμες θέσεις, να απαντάω σε 500 περίπου e-mail τη μέρα και σε 200 μηνύματα στο FB, να δίνω συνεντεύξεις σε 20 περίπου ΜΜΕ τη μέρα να ταξιδεύω σε όλη την Ελλάδα για να είμαι σε επαφή με τη βάση, με τους τοπικούς φορείς (δήμους επιμελητήρια, συλλόγους, σωματεία) να είμαι ταυτόχρονα στην Αθήνα, να διευθύνω τα εσωκομματικά, να καταπραΰνω τους δυσαρεστημένους, να εμψυχώνω τους «πεσμένους» να ποστάρω στο FB, να κάνω συναντήσεις με όλους τους «επώνυμους» που ήθελαν να προσφέρουν αλλά ζητούσαν να δουν εμένα αποκλειστικά διότι δεν ήθελαν να «εκτεθούν», να ταξιδεύω στο εξωτερικό, να συναντιέμαι με παράγοντες της ΕΕ, με τον Πατριάρχη, να γράφω συνεντεύξεις, ομιλίες, ανακοινώσεις, να εκπαιδεύω τα στελέχη της ΔΞ , να παίρνω στρατηγικές αποφάσεις που να είναι όλες αλάνθαστες και με μηδενικό περιθώριο λάθους. Τι κι αν μείωσα το χρόνο του ύπνου σε 2-3 ώρες το 24ωρο για 3 ολόκληρους μήνες, τι κι αν κατάργησα την έννοια της ξεκούρασης, τι κι αν είχε να με δει το σπίτι μου βδομάδες ολόκληρες, τι κι αν έβαλα την (υγιέστατη) εταιρεία μου στον αυτόματο πιλότο χάνοντας και δουλειές και πελάτες... Θα έπρεπε να βρω τον τρόπο να κάνω το 24ωρο 124ωρο ή να εργάζομαι ταυτοχρόνως και σε ένα παράλληλο σύμπαν. Δεν τον βρήκα. Δικό μου λάθος.

Για όλα αυτά αναγνωρίζω πως είμαι προδότης, προδότης, προδότης (μπορείτε να το συνεχίσετε εσαεί), δοσίλογος, γερμανοτσολιάς, σκουλήκι που έκλεψε την ψήφο σας για δικό του όφελος, αλήτης, χαμερπής, κάθαρμα, μικροτσούτσουνη κομπλεξάρα, ότι θα πρέπει να επισκέπτομαι γναθοχειρουργό κάθε φορά που θα με πετυχαίνουν διάφοροι Χρυσαυγιτικής «διαλεκτικής», όλα αυτά σταχυολογώντας τα... ηπιότερα από τα μηνύματα που δέχομαι. Εν τω μεταξύ, όλοι εσείς που πέσατε να κατασπαράξετε με λύσσα το πρώτο κόμμα που έγινε από ανθρώπους της διπλανής πόρτας, επειδή δεν τα έκανε όλα ακριβώς όπως τα είχατε στο μυαλό σας, να χαίρεστε την ανανέωση του πολιτικού σκηνικού που προέκυψε με την ψήφο σας ή με την αποχή σας.

Θα επανέλθω, με επόμενο σχόλιο, γιατί η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! τώρα ξεκινάει!!!»



Σεξι ταισμα - Η Κειτι Περι ταιζει στο στομα φραουλες τη Ριανα......


Κάτι παραπάνω από «φιλικές» αποδεικνύονται ότι είναι οι σχέσεις μεταξύ των δυο pop stars με αφορμή τις συγκεκριμένες φωτογραφίες που τις δείχνουν να περνούν όλη την μέρα μαζί τρώγοντας φράουλες και κάνοντας πικ νικ σε ένα Λονδρέζικο πάρκο.
Όπως έχετε ήδη καταλάβει όσοι κοιτάξετε προσεκτικά την φωτό του ανοίγματος, πρόκειται για δυο σωσίες των διάσημων τραγουδιστριών που βρέθηκαν μπροστά στον φακό της διάσημης φωτογράφου Άλισον Τζάκσον, πρωτοπόρου στο είδος των faux celebrity φωτογραφιών.
Η συγκεκριμένη φωτογράφηση μάλιστα έγινε για καλό σκοπό.
Συγκεκριμένα την προώθηση του Breast Cancer Care's Strawberry Tea , μιας πρωτοβουλίας ενίσχυσης της ενημέρωσης του κοινού σχετικά με τον καρκίνο του στήθους μέσα από την διεξαγωγή πάρτι με τσάι, φράουλες και γλυκά σε σπίτια ή δημόσιους χώρους.
Όπως ακριβώς κάνουν τα κορίτσια στις φωτογραφίες.Χωρίς προφανώς τόσο έντονα σεξουαλικά υπονοούμενα.

http://www.iefimerida.gr

Η Κειτι Περι δερνει τον ομορφο πριγκηπα


Η Κέιτι Πέρι στο καινούργιο της βιντεοκλίπ για το  σίνγκλ Wide Awake που μόλις κυκλοφόρησε μας επιφύλαξε μεγάλες εκπλήξεις. Σε έναν δυναμικό ρόλο φτάνει στο σημείο να χαστουκίσει τον πρίγκηπα...

Απολαύστε τις "γροθιές" της.

ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ Παντα σεξι και ομορφη.



Κάθε εμφάνισή της "σαρώνει".

Η 47χρονη ηθοποιός είναι η πλέον περίτρανη απόδειξη ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη και σέξι και χωρίς... νυστέρι.
Η Ιταλίδα καλλονή είναι η αγαπημένη φωτογράφων και σκηνοθετών στην Ιταλία αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Στη νέα της φωτογράφιση στο Vanity Fair της Ιταλίας απλώς... κόβει την ανάσα!









http://www.radar.gr

Sexy παρουσιαστρια: «Στο πανεπιστημιο με θεωρουσαν φυτο..»

Και όμως, μία από τις ωραιότερες και πιο sexy γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης υπήρξε κάποτε...
φυτό, όπως η ίδια η Έλενα Παπαβασιλείου αποκαλύπτει σε συνέντευξή της.

Η παρουσιάστρια μίλησε και για τη ζωή της τώρα, λέγοντας πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν είμαι απλώς σε καλή φάση, αλλά σε άριστη φάση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πάντα πρέπει να ευθύνεται ένας έρωτας».
Ενώ σε ό,τι αφορά τα φοιτητικά της χρόνια η ίδια αποκάλυψε στο Glam: «Στο σχολείο, διάβαζα επειδή έπρεπε, ενώ ως φοιτήτρια διάβαζα επειδή ήθελα.
 Με έπιασε μια ξαφνική τρέλα, από την άποψη ότι ήθελα να μάθω όσα περισσότερα μπορώ.

Ίσως και γι' αυτό να τελείωσα με άριστα τις σπουδές μου στα Οικονομικά.

Οι καθηγητές και οι φίλοι μου, με θεωρούσαν φυτό και έλεγαν για πλάκα "πρόσεξε μην μπλέξεις τα κλαδιά σου».

http://www.kamikazi.gr
 

Ο κομης Δρακουλα και το κρεβατι του Προκρουστη...



Τυχαία ή όχι, η επιλογή του χώρου είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή και ενδιαφέρουσα!

Τα εργαλεία που εκτίθενται χρησιμοποιούνταν κατά το Μεσαίωνα. Η έκθεση άνοιξε τις... πόρτες της την περασμένη Παρασκευή και θα διαρκέσει ως και τις 14 Οκτωβρίου το Κάστρο Μπραν του θρυλικού κόμη Δράκουλα, στη Ρουμανία.

Μεταξύ των εργαλείων βασανισμού που διεγείρουν την περιέργεια του επισκέπτη είναι η σιδηρά παρθένος, ένα σιδερένιο κουβούκλιο, το εσωτερικό του οποίου καλύπτεται από προσεκτικά τοποθετημένα αιχμηρά αντικείμενα, που σκοπό έχουν να βασανίσουν όποιον καταλήξει εκεί.

Τα καρφιά καταλήγουν στα μάτια, στο στήθος και την πλάτη του θύματος, αλλά αποφεύγουν να τραυματίσουν κάποιο όργανο ζωτικής σημασίας, προκειμένου το θύμα να αιμορραγεί και να υποφέρει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επίσης, στα εκθέματα περιλαμβάνεται η κλίνη του Προκρούστη, μάσκες ντροπής, χειροπέδες, δρεπάνια, αλυσίδες, ζώνες παρθενίας και η καρέκλα του Ιούδα, ένα κάθισμα σαν πυραμίδα, όπου το θύμα καθόταν πάνω, έτσι ώστε η κορυφή της πυραμίδας να μπαίνει σε κάποια οπή και δενόταν με σχοινιά η βαρίδια. Αυτά σιγά-σιγά τραβούσαν προς τα κάτω.

Συνολικά εκτίθενται 53 εργαλεία βασανισμού, που αποτελούν τμήμα ιδιωτικών συλλογών από την Ιταλία και την Ισπανία.

Η είσοδος στην έκθεση απαγορεύεται σε άτομα κάτω των 16 ετών.

http://www.newsit.gr

Η συντροφος του Μποατεγκ αναστατωνει το Μαϊαμι

Ανεβάζει το θερμόμετρο η εκρηκτική σύντροφος του Κέβιν Πρινς Μπόατεγκ. Η Μελίσα Σάτα απολαμβάνει τις βουτιές της στο Μαϊάμι μαζί με τον άσο της Μίλαν και μαγνητίζει τα βλέμματα με το καλλίγραμμο και γραμμωμένο της σώμα. Όπως είναι φυσικό τα αντρικά βλέμματα είναι συνεχώς στραμμένα πάνω της.

Πάντως ο Μπόατεγκ δεν δείχνει να ενοχλείται από τα αδιάκριτα βλέμματα που «σκανάρουν» από πάνω μέχρι κάτω την αγαπημένη του και δεν ξεκολλάνε από πάνω της.









Πηγή: gossip-tv.gr

Ο Λευκος Οικος, στην λιστα με τα "πιο στοιχειωμενα μερη του κοσμου"!



Ο Λευκός Οίκος είναι γνωστός ως η κατοικία του εκάστοτε προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Σίγουρα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στην Ουάσινγκτον. 


Όμως, συγκαταλέγεται και σε μία ακόμα λίστα: αυτή με τα πιο διάσημα στοιχειωμένα μέρη του κόσμου. 


Λέγεται ότι οι νεκροί πρόεδροι των ΗΠΑ κάποιες φορές αποφασίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο 9ος Αμερικανός πρόεδρος, Ουίλιαμ Χάρισον (1773-1841), τα βράδια ανασκαλεύει στη σοφίτα, ενώ ο 7ος πρόεδρος Άντριου Τζάκσον (1767-1845) δεν λέει να «αφήσει» το υπνοδωμάτιο που είχε στο Λευκό Οίκο και έτσι το «στοιχειώνει».

Βέβαια, το προεδρικό φάντασμα που κάνει τις πιο συχνές εμφανίσεις είναι αυτό του Αβραάμ Λίνκολν, 16ου προέδρου των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφυλίου. Η Ελέανορ Ρούσβελτ κάποτε δήλωσε ότι είχε νιώσει την παρουσία του Λίνκολν να την παρακολουθεί την ώρα που εργαζόταν.

Την ίδια περίοδο, όταν δηλαδή ένοικοι του Λευκού Οίκου ήταν οι Ρούσβελτ (από το 1933 έως το 1945), ένας υπάλληλος είπε ότι είδε τον Λίνκολν να κάθεται σε ένα κρεβάτι και να βγάζει τις μπότες του.

Μια ακόμα Πρώτη Κυρία συνάντησε το φάντασμα του Λίνκολν. Ήταν η σύζυγος του 30ου προέδρου, Κάλβιν Κούλιτζ (1872-1933), η οποία αρκετές φορές είχε πετύχει τον Λίνκολν στο οβάλ γραφείο, να στέκεται με τα χέρια πλεγμένα πίσω από την πλάτη του και να κοιτάζει από το παράθυρο σε βαθιά περισυλλογή το ματωμένο πεδίο της μάχης κατά μήκος του ποταμού Πότομακ…

Πηγή: www.newsbomb.gr

Die Zeit: Χαλαρωστε το ελληνικο προγραμμα λιτοτητας


Αν κρίνουμε από τον παγκόσμιο ντόρο που προκάλεσαν οι ελληνικές εκλογές, τότε εύκολα προκύπτει το συμπέρασμα ότι οι πιθανές ζημιές μιας εξόδου της Ελλάδος από το ευρώ, θα είναι ανυπολόγιστες για τους έξω κυρίως, καθότι εμείς έχουμε προ πολλού καταστραφεί.Καίόμως με τη βοήθεια των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης πολύς κόσμος πείστηκε για το αντίθετο, και νομίζει ότι θα τη βγάλει πιο ελαφρά με την εφαρμογή του Μνημονίου. Διαβάζοντας προσεκτικά τον ξένο Τύπο θα δούμε ότι δεν είναι έτσι. Ας γνωρίζει ο κόσμος ότι είτε με μνημόνιο είτε χωρίς θα περάσει δύσκολα, αλλά χωρίς το μνημόνιο θα κρατήσει το σπίτι του.


"Οι κίνδυνοι μίας εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη είναι ανυπολόγιστοι. Το σίγουρο είναι ότι θα επιταχυνόταν η φυγή κεφαλαίων από τις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου, με αποτέλεσμα να.. τεθεί εν αμφιβόλω η παραμονή της Ισπανίας ή της Πορτογαλίας στην ευρωζώνη. Το τείχος προστασίας που έχει χτίσει η Ευρώπη δεν αρκεί για να αποτρέψει τους κινδύνους. Οι συνέπειες για την ελληνική οικονομία αλλά και το τραπεζικό σύστημα της χώρας θα ήταν τεράστιες.

Ολες οι πλευρές, ακόμα και η ριζοσπαστική Αριστερά, γνωρίζουν πολύ καλά τις συνέπειες αυτές. Ομως είναι πιθανή η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη, καθώς η ευρωπαϊκή και κυρίως η γερμανική πολιτική αντιμετώπισης της κρίσης βασίζονται όχι στην σωφροσύνη, αλλά στην βαθιά ριζωμένη αντίληψη της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με αυτήν, οι Ελληνες θα πρέπει το ταχύτερο δυνατό να αποπληρώσουν τα χρέη τους. Αυτή όμως η λογική δεν οδηγεί στον επιδιωκόμενο στόχο.

Το πρόγραμμα λιτότητας της τρόικα για την Ελλάδα κατάφερε να μειώσει το δομικό έλλειμμα από το 12,9% το 2009 στο 1,8% την περασμένη χρονιά, αποτέλεσμα που δεν έχει προηγούμενο στην οικονομική ιστορία. Από την άλλη πλευρά, η οικονομία βρίσκεται σε ύφεση και το χρέος αυξάνεται.

Τώρα η χώρα βρίσκεται ενώπιον της κατάρρευσης. Ακόμα και μέρος της μεσαίας τάξης αδυνατεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του, ενώ και οι τράπεζες της χώρας, από τις οποίες καθημερινά αποσύρονται καταθέσεις πολλών εκατομμυρίων, κρατούνται από την ΕΚΤ στην ζωή. Η Ευρώπη δικαίως ζητά αντάλλαγμα για την οικονομική υποστήριξη των υπερχρεωμένων κρατών. Μόνον που οι υποχρεώσεις για μεταρρυθμίσεις και οικονομία δεν μπορούν να εξουδετερώσουν κάθε ελπίδα ανάκαμψης. Αυτό όμως συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα.

Και στην Ισπανία η οικονομία συρρικνώνεται, ως αποτέλεσμα των περικοπών. Το λάθος σχεδιασμένο πακέτο βοήθειας για τις ισπανικές τράπεζες δυσχέρανε την κατάσταση ακόμα περισσότερο και τώρα η Ισπανία ουσιαστικά έχει αποκοπεί από τις διεθνείς αγορές. Εδώ η Ευρώπη έδειξε νηφαλιότητα και παραχώρησε στην Ισπανία περισσότερο χρόνο για να μειώσει τα ελλείμματά της. Γιατί όμως να μην συμβεί το ίδιο και στην περίπτωση της Ελλάδας; Η Ευρώπη πρέπει στην προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης να επιτύχει μία καλύτερη εξίσωση μεταξύ εξοικονόμησης και ανάπτυξης. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποτύχει η νομισματική ένωση", καταλήγει το άρθρο.

http://www.apocalypsejohn.com

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger