Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ελληνίδα ηθοποιός δηλώνει ότι κάνει παρέα με... πoρνες...!!!

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013


Αποκαλυπτική ήταν η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σε συνέντευξή της, στην οποία μας έδειξε ότι είναι άκρως απελευθερωμένη σεxουαλικά και δεν κολλάει πουθενά.

Έτσι, αφού μας αποκάλυψε ότι έχει κάνει one night stand, ότι της αρέσουν οι μικρότεροι άνδρες και ότι όσες γυναίκες λένε ότι έχουν πάει με πέντε άνδρες, λένε ψέματα, μας πέταξε και την βόμβα ότι έχει δει… τoόντες και μάλιστα όλων των ειδών!!!

«Έχω δει πολλών ειδών τσoντες. Με διάφορα στοιχεία μέσα. Γερμανικού χαρακτήρα, όλων των χαρακτήρων, όλων των χρωμάτων, με ζώα, πράγματα… Έχω δει διάφορα. Σε μερικά γελάω, σε μερικά γίνεται δουλίτσα και μερικά τα αφήνω στη μέση», είπε η ηθοποιός με άνεση που ομολογουμένως δεν την περιμέναμε.

Μάλιστα η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, με αφορμή το ρόλο της στην παράσταση «Τα Κόκκινα Φανάρια», είπε ότι λατρεύει τους ανθρώπους του περιθωρίου και ότι έχει φίλες που είναι πoρνες.

«Όλη μου τη ζωή μιλάω με πoρνες. Ξέρω κοπέλες, οι οποίες εκδίδονται. Εγώ αγαπώ το περιθώριο, μ’ αρέσουν οι άνθρωποι του περιθωρίου, τους βρίσκω πιο ενδιαφέροντες, τους βρίσκω πιο ζεστούς, τους βρίσκω πιο ανθρώπινους και όποιος είναι κακός, το ξέρω και ξέρω πότε θα μου τη φέρει. Ρουφάω από αυτούς τους ανθρώπους. Η δουλειά μου είναι αυτή. Είμαι λίγο βαμπίρ και παίρνω από αυτούς τους ανθρώπους», είπε.


Η Ρία Αντωνίου φωνάζει «ΈΛΕΟΣ»: «Έχω κατηγορηθεί για τα πάντα. Το έχω πληρώσει ακριβά»


Η Ρία Αντωνίου πιο όμορφη από ποτέ, φωτογραφίζεται και μιλάει για όλα, στην πρώτη της μεγάλη συνέντευξη από τότε που έφυγε για την Ιταλία στο καινούργιο Esquire και ξεσπάει!

Η Ρια Αντωνίου στην πρώτη της συνέντευξη από τότε που εγκατέλειψε την Ελλάδα για μια λαμπρή καριέρα στην Ιταλία αποκαλύπτει τους λόγους που την έκαναν να αλλάξει ενώ δηλώνει αγανακτισμένη με όλα αυτά που κατά καιρούς της έχουν χρεώσει.

«Έχω αλλάξει. Μ' έχει αλλάξει η ζωή, όπως όλους μας. Η αλλαγή δεν είναι πλέον θέμα επιλογής, αλλά επιβίωσης. Προ τριετίας όλοι κάναμε πράγματα που τώρα φαντάζουν υπερβολικά, αλλά έτσι ήταν τότε το σύστημα.

Έχω χαμηλώσει το προφίλ μου και επιδιώκω να εκτίθεμαι όσο το δυνατόν λιγότερο στα μέσα. Την έχω πληρώσει την έκθεση και το "γιατί" ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω. Έχω κατηγορηθεί για γυμνά, για επεμβάσεις, για καλλιστεία, για τα τραγούδια μου. Μόνο για την κρίση δεν έχω κατηγορηθεί».



http://www.soknews.gr

Τα συχνότερα ατυχήματα που μπορεί να πάθουμε στο σεξ. Όλη η λίστα



Μπρος στην απόλαυση, τι είναι ο πόνος; Παρ´όλα αυτά η γνώση καταστάσεων που μπορεί να μας συμβούν κατά τη διάρκεια ή αμέσως μετά τη σεξουαλική επαφή, και η ενημέρωση μας για τους τρόπους προφύλαξης, μπορεί να μας βοηθήσει στις περισσότερες φορές να τα αποφύγουμε, ή στην χειρότερη περίπτωση να τα αντιμετωπίσουμε σωστά.

Του Δημήτριου Μπορούσα
χειρουργού ουρολόγου ανδρολόγου 

Ποια είναι τα συχνότερα ατυχήματα;

Ρήξη χαλινού
Είναι ίσως το συχνότερο ´συμβάν´,ειδικά στους εφήβους και νέους άνδρες. Πρόκειται για ρήξη ενός μικρού τμήματος του δέρματος ( κοινώς ¨πετσάκι ¨)που ενώνεται με την βάλανο ακριβώς στο κάτω τμήμα της, πλησίον του έξω στομίου της ουρήθρας. Δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρή βλάβη, προκαλεί όμως αρκετή αιμορραγία και πόνο. Απαιτεί πλήρη διατομή και συρραφή του από Ουρολόγο.
Εκχυμώσεις στη βάλανο
Κοκκινίλες και ίσως πρήξιμο, συνήθως μετά πεολειχία ή γενικότερα καταπόνησή της. Απαιτεί συντηρητική αγωγή
Παραφίμωση
Συμβαίνει σε άρρενες με φίμωση, που δεν έχει αποκατασταθεί χειρουργικά, με αποτέλεσμα μετά από έντονη στύση, να μην μπορεί να επιστρέψει το δέρμα στη θέση του, σκεπάζοντας τη βάλανο, αλλά να μείνει πίσω από αυτήν,πιέζοντάς τη σαν ζώνη,προκαλώντσα έντον πόνο και πρήξιμο. Απαιτεί άμεση ανάταξη, και στη συνέχεια περιτομή από Ουρολόγο
Κάταγμα πέους
Το πέος σε στύση αποκτά σκληρότητα που ρυθμίζεται βασικά από το γεμισμα 2 κυλινδρικων σχηματισμών (σηραγγωδών σωμάτων) με αίμα.Οι σχηματισμοί αυτοί περιβάλλονται από έναν ισχυρότερο χιτώνα ( περιτονία), που προστατευει το τοίχωμα των σηραγγωδών ( στυτικός ιστός). Κάποιες φορές λόγω βιασύνης,κακής στάσης, κακής λίπανσης,ή βίαιου σεξ, προκαλείται ρήξη σε κάποιο σημείο των σηραγγωδών, που εκδηλώνεται με οξύ έντονο πόνο και μικρό ή μεγάλο αιμάτωμα,που μπορεί να συνοδευεται κάποιες φορές και με αιματουρία, αν συμμετέχει και η ουρήθρα. Έχουμε σε αυτή την περίπτωση ένα ¨κάταγμα πέους¨,το οποίο απαιτεί άμεση εκτίμηση από ειδικό Ουρολόγο, και τις περισσότερες φορές άμεση χειρουργική αντιμετώπιση ( εντός το πολύ 8 ωρών), για να προληφθουν, μόνιμα προβλήματα στύσης.
Τραυματισμός κόλπου ή εντέρου
Αφορά σε βίαιη ή βιαστική επαφή, ή χρήση αντικειμένων ως βοηθήματα.
Συστροφή όρχεως
Συμβαίνει σε βρέφη (αυτόματα), αλλά και σε νεαρούς άρρενες κυρίως μετά το σεξ ή τον αυνανισμό, και εκδηλώνεται με οξύ πόνο και στη συνέχεια πρήξιμο του όρχεως. Προκαλείται από περιστροφή του όρχι γύρω από τον εαυτό του πάνω από 180ο. Αυτό έχει ως συνέπεια να στρίβει και ο σπερματικός τόνος, ο οποίος είναι το κορδόνι από το οποίο κρέμεται ο όρχις. Από τον σπερματικό τόνο περνάνε οι αρτηρίες, οι φλέβες, τα νεύρα και τα λεμφαγγεία του όρχεως. Άρα, η συστροφή έχει ως συνέπεια τη διακοπή της παροχής αίματος προς τον όρχι, με αποτέλεσμα τη νέκρωση και ατροφία του, αν δεν αντιμετωπιστεί χειρουργικά τις πρώτες 6 ώρες. Εκτελείται καθήλωση του όρχεως ακόμη και σε καταστάσεις που αποκατασταθεί μόνη της η συστροφή ή συμβαίνει συχνά ατελώς( ατελής συστροφή με ήπια ενοχλήματα)
Πριαπισμός
Πριαπισμός είναι πάθηση που εκδηλώνεται ως μη υποχωρούσα, παρατεταμένη επώδυνη στύση, η οποία δε σχετίζεται απαραίτητα με σεξουαλική διέγερση. Η νόσος μπορεί να παρατηρηθεί σε άτομα τα οποία πάσχουν από δρεπανοκυτταρική αναιμία, λευχαιμία, βλάβες του νωτιαίου μυελού μετά από τραύμα ή αρτηριοφλεβώδη επικοινωνία. Ενίοτε μπορεί να είναι και φαρμακευτικής αιτιολογίας, όπως από συραγγώδη έγχυση φαρμάκων τα οποία προκαλούν στύση. Ορισμένες φορές η αιτιολογία είναι άγνωστη και η νόσος αναφέρεται ως ιδιοπαθής. Απαιτείται ανησυχία του πάσχοντος μετά τις 2 ώρες και απαραίτητη ιατρική βοήθεια στις 4 ώρες. Καθυστερημένη αντιμετώπιση οδηγει σο μόνιμη βλάβη του στυτικού μηχανισμού.

Σεξουαλικώς μεταδιδώμενα νοσήματα

Ηπατίτιδα B και C
Έρπης γεννητικών οργάνων
Νόσος των ανθρώπινων κονδυλωμάτων (HPV)
Γονόρροια- Βλεννόρροια
Χλαμύδια
Μυκόπλασμα
Σύφιλη
Μονιλίαση – Μύκητες
Φθειρίαση-Ψείρες του εφηβαίου
Σύνδρομο Ανοσοποιητικής Ανεπάρκειας (AIDS)

Δημήτριος Μπορούσας
Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος
www.borousas.gr

Άντε γ@μήσου!–Τα τελευταία λόγια του Ντάνιελ Ντέι Λιούις στον ετεροθαλή αδερφό του



Ο ετεροθαλής αδερφός του οσκαρικού ηθοποιού, Ντάνιελ Ντέι Λιούις, έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για τη 19χρονη έριδα που επικρατεί μεταξύ τους. Ο 81χρονος Σον Ντέι Λιούις σύμφωνα με τις πληροφορίες οδηγήθηκε στη ρήξη των σχέσεών του με τον διάσημο αδερφό του, εξαιτίας μιας «παρεξήγησης» σχετικά με τη βιογραφία του Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο οποίος πρόσφατα βραβεύτηκε με το τρίτο Όσκαρ Ανδρικού Ρόλου της καριέρας του, για την ερμηνεία του στην ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, «Lincoln».
Ο Σον Ντέι Λιούις είναι ο ετεροθαλής αδερφός του γνωστού ηθοποιού, από τον πρώτο γάμο του πατέρα τους, διάσημου ποιητή του 20ου αιώνα Σίσιλ Ντέι Λιούις. Ο κ. Ντέι Λιούις, πρώην δημοσιογράφος, δήλωσε στο περιοδικό Telegraph πως θέλει απεγνωσμένα να έρθει και πάλι σε επαφή με τον αδερφό του, ύστερα από το «τραγικό λάθος» του, 19 χρόνια πριν. Όπως ανέφερε, είχε προσπαθήσει να βοηθήσει έναν συγγραφέα να γράψει μια «βιογραφία του Νταν».

Όπως τόνισε, είχε δώσει μια βιογραφία του πατέρα τους στον συγγραφέα, προκειμένου να τον βοηθήσει να έχει όσο το δυνατόν πιο απτά στοιχεία για τη ζωή του. Ο Ντάνιελ ωστόσο, όπως αναφέρει ο Σον, βγήκε εκτός εαυτού όταν διάβασε τη βιογραφία, καθώς περιείχε πολλές ανακρίβειες.
«Μου τηλεφώνησε και μου είπε “Ασχολήσου με τη δική σου ζωή γαμώτο. Άντε γαμήσου!”, χωρίς να μπορέσω να πω ούτε μία λέξη. Αυτό έγινε το 1994, και αυτή ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε» δήλωσε ο Σον Ντέι Λιούις στο περιοδικό. Ο Σον εξήγησε πως ήταν 23 ετών, όταν ο πατέρας του ανακοίνωσε στην οικογένειά του πως αποχωρεί για να ξεκινήσει μία νέα ζωή με την Τζιλ Μπάλκον. Με αυτή, ο Σίσιλ Ντέι Λιούις απέκτησε τον Ντάνιελ.

http://www.koolnews.gr


Πάολα: Δείτε «γούστα» που βγάζει με θαυμαστές στο καμαρίνι της!


Το κοινό της; Την λατρεύει. Κι εκείνη τους το ανταποδίδει με την σκηνική παρουσία, την φωνάρα της, το σκέρτσο και την άγρια τσιγγάνικη ομορφιά της. Εντάξει.
Το χει παρά-ξηλώσει λίγο με τις πλαστικές αλλά ποιος νοιάζεται;

Επιλογή της είναι. Πέρα από το «Της πoυτάνας γίνεται» που τείνει πλέον αν γίνει σημείο αναφοράς της αοιδού κάθε φορά που σκάει στην πίστα, το κορίτσι έχει έναν μοναδικό τρόπο να φωτογραφίζεται με θαυμαστές στο καμαρίνι της.

Δείτε λοιπόν την εικόνα και τα συμπεράσματα δικά σας.


Πηγή: nassos.blog 

Δεν κυκλοφορεί την ημέρα για να μην τρομάξει τους ανθρώπους! (σοκαριστικές εικόνες)






Είναι σκληρό όμως αυτός ο άντρας δεν μπορεί να ζήσει σας ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Προσοχή οι εικόνες που θα δείτε είναι σκληρές.
Το σώμα αυτού του άντρα είναι γεμάτο από όγκους. Σπάνια βγαίνει έξω την ημέρα γιατί φοβάται μην τρομάξει τους υπόλοιπους ανθρώπους…. Δεν κοιτάζει τον εαυτό τους στον καθρέφτη, γιατί και ο ίδιος τρομάζει με την όψη του.
Ο Lauw Tjoan Eng από την Ινδονησία είναι καταδικασμένος να ζει με τη μοναξιά του γιατί φοβάται το τι θα σκεφτούν οι άλλοι άνθρωποι όταν τον δουν. Βγαίνει έξω κυρίως τη νύχτα και μάλιστα τις περισσότερες φορές με το πρόσωπό του καλυμμένο.

Οι όγκοι άρχισαν να εμφανίζονται στο πρόσωπό του όταν ήταν πέντε χρονών.

«Δεν έχω ούτε μία φωτογραφία μου από την εποχή που οι όγκοι πρωτοεμφανίζονταν γιατί τους μισούσα. Με συγχύζει και μόνο να κοιτάζομαι στον καθρέφτη, η αντανάκλασή μου είναι φρικτή και προσπαθώ να το αποφεύγω», λέει.
«Ζω μόνος μου, οι αδελφές μου μένουν μακριά κι έτσι νιώθω πολλή μοναξιά. Δεν έχω δουλειά γιατί κανείς δεν με προσλαμβάνει και ζω με χρήματα που μου στέλνουν οι αδελφές μου. Όταν κυκλοφορώ κατά τη διάρκεια της ημέρας οι άνθρωποι με κοιτάζουν παράξενα, με έχουν γελοιοποιήσει για την όψη μου. Αλλά δεν με ξέρουν γι’ αυτό δεν μπορούν να με κρίνουν. Δεν έχω σύζυγο και παιδιά, δεν έχω ποτέ βρεθεί κοντά σε γυναίκα… Ελπίζω μία μέρα να βρεθεί θεραπεία και να βρω μία γυναίκα με την οποία θα είμαι χαρούμενος, θα την παντρευτώ και θα έχω μία κανονική ζωή όπως όλοι», εύχεται ο 51χρονος.


ΠΗΓΗ: lay-out.gr

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής αυνανισμoύ! (video)



Πολλοί το κάνουν αλλά λίγοι το ομολογούν με τόση περηφάνια! …


Ο λόγος για τον Masanobu Sato, ο οποίος έχει ιδρώσει στην κυριολεξία για να αναδειχθεί όχι μία αλλά ΔΥΟ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αυνανισμoύ!

Φυσικά για να πετύχει κάτι τέτοιο προπονείται κάθε μέρα….


Ο Ιάπωνας παγκόσμιος πρωταθλητής ξεκινά την προπόνηση νωρίς το πρωί ενώ η αγαπημένη του κάνει τις δουλειές του σπιτιού.

Όσο εκείνη λοιπόν μαγειρεύει και σιδερώνει, αυτός ανανίζεται για τουλάχιστον 2 ώρες βλέποντας ροζ ταινίες.

Στο βίντεο τονίζει πως ο αυνανισμός είναι το αγαπημένο του χόμπι ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως εξομολογείται μπροστά στην κοπέλα του ότι προτιμά το «σόλο» παρά να έρχεται σε επαφή με εκείνη.

http://www.aniwthoi.net

Αστροναύτης σκαλισμένος σε ναό του 1102 μ.Χ.! (φώτο)



Οι φωτογραφίες που ακολουθούν δείχνουν έναν σκαλισμένο αστροναύτη στην πρόσοψη του καθεδρικού ναού της Σαλαμάνκα,στην Ισπανία.Βρίσκεται σε έναν καθεδρικό ναό που κτίστηκε το έτος 1102 μ.Χ!Η κατασκευή του νέου καθεδρικού ναού της Σαλαμάνκα ξεκίνησε το 1513. Η Παλιά Μητρόπολη, που βρίσκεται σε κοντινή...
απόσταση, είναι το κτίριο που χρονολογείται από το 1100 μ.Χ. περίπου. Οι ίδιες φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί σε μια σειρά από διαδικτυακά φόρουμ και blogs στα οποία έχουν δημιουργήσει πολύ συζήτηση.Κάποιοι σχολιαστές μάλιστα προτείναν ότι ο αστροναύτης έχει προστεθεί χρησιμοποιώντας λογισμικό επεξεργασίας εικόνας,ενώ άλλοι κατέληξαν σε πιο εξωτικές εξηγήσεις, όπως το ταξίδι στο χρόνο, επισκέψεις από εξωγήινους στην αρχαιότητα και εκπληκτικές προβλέψεις για το μέλλον. Τί συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα; Πιό προσγειωμένοι παρατηρητές έχουν επισημάνει το προφανές συμπέρασμα, το οποίο είναι ότι ο σκαλισμένος αστροναύτης προστέθηκε στο κτίριο σε πολύ πιο πρόσφατες εποχές. Και αυτή η πιο λογική εξήγηση για το "μυστήριο" και είναι απολύτως σωστή. Ο αστροναύτης, μαζί με άλλα σύγχρονα σύμβολα προστέθηκε στον καθεδρικό ναό το 1992 κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης στον καθεδρικό ναό. Το πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για την αποκατάσταση,ο Jeronimo Garcia, φέρεται να επέλεξε έναν αστροναύτη ως ταιριαστό σύμβολο του εικοστού αιώνα.Είναι μια παράδοση των κατασκευαστών καθεδρικό ναό και συντηρητές να περιλαμβάνει ένα σύγχρονο σύμβολο για το κτίριο ως υπογραφή στο έργο τους.Αν παρατηρήσετε γύρω από τον αστροναύτη ο γύψος φαίνεται πιο καινούριος από ότι παραπάνω. Έτσι, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει μυστήριο γύρω από τον "αστροναύτη" του καθεδρικού ναού απολύτως κανένα.Συμβαίνουν και αυτά,αλλά όμως δεν σημαίνει ότι άλλα ευρήματα με αστροναύτες δεν είναι πραγματικά και εκτός τόπου και χρόνου όπως γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας στο www.anexigita.com για αντικείμενα των Μάγιας που αποδεικνύουν τις επαφές τους με εξωγήινους.

xorisoria.org 

Δείτε τον πιο φτωχό πρόεδρο χώρας στον πλανήτη!



Ο κύριος που βλέπετε στην φωτογραφία με το φτηνό ζακετάκι είναι ο Χοσέ Μουχίκα, πρόεδρος της Ουρουγουάης και πρώην αντάρτης των Τουπαμάρος στα χρόνια της δικτατορίας.


Ο κ. Μουχίκα οδηγεί ένα παλιό Volkswagen, αξίας μόλις, 1.945 δολάρια και αποτελεί τη μοναδική «πολυτέλεια» που έχει επιτρέψει στον εαυτό του.



Ο 77χρονος πολιτικός, που δεν έχει τραπεζικό λογαριασμό αλλά ούτε και χρέη, απέκτησε πριν από λίγες ημέρες ακόμα έναν τίτλο τιμής, αυτόν του πιο φτωχού προέδρου στον κόσμο!


Το παρατσούκλι βγήκε μετά την αποκάλυψη ότι εάν και ο μηνιαίος μισθός τους είναι 12.500 δολάρια εκείνος κρατάει μόνον 1.250 δολάρια για τα έξοδά του και το υπόλοιπο ποσό, το 90%, το επιστρέφει στο κράτος προκείμενου να ενισχυθούν τα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας.

Όπως ο ίδιος είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «El Mundo», με τα 1.250 δολάρια το μήνα μπορεί να τα βγάλει πέρα. Και μπορεί γιατί οι περισσότεροι κάτοικοι της Ουρουγουάης ζουν με πολύ λιγότερα.

Αυτή η είδηση που κάνει τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του κόσμου, δεν θα μπορούσε να μην μας βάλει σε σκέψεις σε σχέση με το πόσο τελικά, υπηρετούν τον λαό οι δικοί μας πολιτικοί.


Πηγή:newsbomb.gr

Κεραυνοβόλος έρωτας - Η χημεία της έλξης



Πότε ερωτευόμαστε; Όχι πάντως όποτε θέλουμε. Σε όλη μας τη ζωή, οι ανθρώπινες σχέσεις περνάνε μέσα από παράλληλες διαδικασίες εξέλιξης.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ανταποκρινόμαστε καλύτερα σε αυτό που εμείς λέμε ιδανική σχέση, αλλά και να προσαρμόζουμε τη συμπεριφορά μας αναφορικά με τον έξω κόσμο και την επικοινωνία μας μαζί του. Έτσι με αυτό τον τρόπο, εξελισσόμαστε συνεχώς.

Αρχίζουμε σιγά σιγά να φαντασιώνουμε το δεσμό, να προετοιμαζόμαστε για να ανταποκριθούμε συναισθηματικά, μεταφέροντας προς τα έξω όλα τα καινούργια πράγματα που βρήκαμε μέσα μας. Με άλλα λόγια θέλουμε να ερωτευτούμε. Υποσυνείδητα βιώνουμε μία κατάσταση έντονης αναμονής. Αν τη στιγμή αυτή συναντήσουμε κάποιον, που θα μας δώσει τις ενδείξεις ότι αποτελεί το ιδεώδες μας, αυτό που είχαμε στο μυαλό μας από καιρό, τότε δημιουργείται μια κατάσταση οικειότητας, νιώθουμε ότι είμαστε σε ένα χώρο, ότι ξέρουμε και τις μύχιες σκέψεις του άλλου κι έτσι δεν χρειάζεται να τον γνωρίσουμε.

Οι εσωτερικές διεργασίες συνήθως, ύστερα από τις οποίες έρχεται ένας έρωτας έχουν να κάνουν με την απογοήτευση από τη μέχρι τώρα ζωή μας, με μία βαθιά αίσθηση ανεκπλήρωτου και με την επιθυμία της αλλαγής: θέλουμε να αφήσουμε πίσω τα παλιά, όταν δεν θα μπορούμε να ανταποκριθούμε ψυχικά.

Ο έρωτας λοιπόν δεν εμφανίζεται τυχαία, αλλά είναι η ευτυχής συγκυρία της σωστής χρονικής στιγμής, του κατάλληλου προσώπου και της δικής μας ετοιμότητας.



Aποκάλυψη: Αυτές είναι οι «GAY ΦΩΤΟ» που καίνε τον Μπάλι Μπέη! Αποκλειστικό!!!

Στην Ελλάδα μπορεί η είδηση για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Μπάλι Μπέη να είναι φρέσκια, στην Τουρκία όμως τα Μ.Μ.Ε δίνουν και παίρνουν χρόνια γύρω από αυτό το θέμα.

Είναι κούκλος, ταλαντούχος και ένας από τους πολλά υποσχόμενους ηθοποιούς της τούρκικης τηλεοπτικής βιομηχανίας. Ξεκινώντας από το μόντελινγκ, όπως και οι περισσότεροι σταρ ηθοποιοί της χώρας του, κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανταγωνιστεί και τον Κενάν Ιμιαρτζόγλου, τον τηλεοπτικό Ezel. Όπως και για τον Κενάν όμως έτσι και για τον Μπάλι Μπέη, στο τούρκικο τύπο γίνονται πληθώρες αναφορές για το ότι είναι Gay... Χρησιμοποιώντας μάλιστα τις φωτογραφίες αυτές που βλέπετε σήμερα στο soknews.gr ! Για την ιστορία και μόνο όμως, τα τελευταία δύο χρόνια ο Burak Özçivit διατηρεί σοβαρή σχέση με την Ceylan Çapa, γνωστό μοντέλο-ηθοποιό!





http://www.soknews.gr

O άνθρωπος που ζει χωρίς... χρήματα



Ο Raphael Fellmer ζει στο Βερολίνο και αρνείται να αγγίξει χρήματα!

Εδώ και 2 χρόνια ο 29χρονος Γερμανός λέει ότι κάνει ''απεργία χρήματος'', και δεν αγγίζει καν τα νομίσματα.

Όπως λέει στην Huffington Post τρέφεται με υπόλοιπα από εστιατόρια και φούρνους, και δηλώνει πως έχει ξαναβρεί έτσι το αληθινό νόημα της ζωής.

Η γυναίκα του χρησιμοποιεί χρήματα, γύρω στα 300 ευρώ, για φαγητό για το μωρό τους και τα έξοδα για τα ΜΜΜ...

Ο Fellmer  έχει κάνει συμφωνία με διάφορα εστιατόρια και καταστήματα, ανταλλάζοντας εργασία με φαγητό, ενώ κάτι παρόμοιο κάνει και για τις επισκέψεις του σε ιατρούς... 

Άστεγος μήνυσε τους γονείς του επειδή δεν τον αγαπούσαν αρκετά



Ένας 32χρονος άνδρας από του Μπρούκλιν έκανε μήνυση στους γονείς του, επειδή δεν τον αγαπούσαν αρκετά και τον παραμελούσαν όταν ήταν μικρός, με αποτέλεσμα να καταλήξει άνεργος και άστεγος.

Ο Μπέρναρντ Μπέι ζητά από τους γονείς του το ποσό των 200 χιλιάδων δολαρίων για ψυχική οδύνη. Υποστηρίζει ότι τον κακοποιούσαν ψυχικά και σωματικά, μέχρι την ηλικία των 12 ετών, όταν το έσκασε από το σπίτι. Μέχρι τα 16 του χρόνια, μπαινόβγαινε σε ιδρύματα. Αφού πέρασε και ένα διάστημα στη φυλακή, σήμερα στα 32 του χρόνια είναι άστεγος.

Η πηγή όλων των προβλημάτων του πιστεύει ότι είναι οι γονείς του. Γι' αυτό ζητά να τον αποζημιώσουν ανοίγοντάς του δύο πιτσαρίες γνωστής αλυσίδας, βάζοντας σε υποθήκη του σπίτι τους, αξίας 200.000 δολαρίων.

Η νύφη... είχε πάει και με τους τρεις! Έπαθαν σοκ όταν ο γαμπρός και φίλος τους, σύστησε τη μέλλουσα γυναίκα του!



ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Μία παρέα επιστήθιων φίλων από την Πάτρα «πάγωσε» στην κυριολεξία όταν αντίκρισε τη μέλλουσα νύφη ενός από τα μέλη της. Κι αυτό γιατί... όλως τυχαίως, η συγκεκριμένη είχε παλαιότερα ερωτική επαφή (και ομαδική μάλιστα...) με τους τρεις από τους συνολικά πέντε φίλους! Επαφή η οποία, εκτός των άλλων, είχε κανονιστεί μέσω του ίντερνετ, μιας και η νεαρή είχε πάθει εξάρτηση από το διαδίκτυο και το χρησιμοποιούσε πολύ για να εντοπίσει σύντροφο που θα της εξασφάλιζε μια extreme ερωτική βραδιά. Ο μέλλον γαμπρός, ο οποίος είναι από τα άτομα χωρίς πολυτάραχη ζωή, δεν έχει την παραμικρή υποψία για το τι συμβαίνει και οι τρεις κολλητοί του δεν ξέρουν αν πρέπει να αποκαλύψουν την αλήθεια και με ποιον τρόπο. Η συνάντηση γνωριμίας έγινε πριν από δύο εβδομάδες σε καφέ της Ρήγα Φεραίου. Ο 35χρονος μέλλων γαμπρός κάλεσε τους φίλους του για να τους γνωρίσει τη σύντροφό του, με την οποία, όπως τους εξήγησε, πήραν γρήγορα την απόφαση (μόλις τρεις μήνες σχέσης) να παντρευτούν. Όταν οι τρεις την είδαν μπροστά τους έμειναν με το στόμα ανοικτό, ενώ εκείνη ατάραχη τους συστήθηκε και συμπεριφερόταν σαν να τους έβλεπε για πρώτη φορά.


Πώς είχε γίνει η γνωριμία
Ο ένας από τους τρεις ήταν εκείνος που είχε κάνει την αρχική γνωριμία μαζί της μέσω του ίντερνετ και συγκεκριμένα μέσα από ένα σάιτ αναζήτησης ερωτικών συντρόφων. Αφού συναντήθηκαν πάνω από τρεις φορές και είχαν ερωτική επαφή, ο νεαρός την έπεισε να έχουν ομαδική συνεύρεση και κάλεσε τους άλλους δύο φίλους του. Και όλα αυτά συνέβησαν πέρυσι το καλοκαίρι. Τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν και συμπτωματικά την ξανασυνάντησαν ως σύντροφο και υποψήφια νύφη του τέταρτου φίλου τους. Ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας μη γνωρίζοντας την άλλη πτυχή την οποία σκέπτονται να του αποκαλύψουν οι φίλοι του...

http://www.dete.gr

Φρίκη: Σκότωσε την μάνα του και έβγαλε φωτογραφία με το κεφάλι της!


Μόνο τρόμο προκάλεσε στους αστυνομικούς το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε ένας σχιζοφρενής νεαρός, καθώς σκότωσε στον ύπνο της την μητέρα του, την έκοψε κομμάτια και στην συνέχεια έβγαλε φωτογραφία περιχαρής με το κεφάλι της!
Η 45χρονη Τάνια Μπιρντ από την Νέα Υόρκη χαρακτηριζόταν από όλους γλυκειά και σκληρά εργαζόμενη. Ήθελε με την χαμηλόμισθη δουλειά της να παρέχει όσα περισσότερα μπορούσε στην οικογένειά της, ωστόσο είχε ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει. Τον σχιζοφρενή γιό της. Του παρείχε τα πάντα, και προσπαθούσε να τηρεί την φαρμακευτική του αγωγή.
Ωστόσο ο Μακλίν δεν μπορούσε να συγκρατηθεί από κανέναν, εξομολογείται ο πατέρας του. Έβαζε φωτιές, έσπαγε πράγματα, ήταν ασυγκράτητος, συνεχίζει.
Το βράδυ της Τρίτης ήταν και το μοιραίο. Ο Μακλίν πλησίασε το κρεβάτι της μητέρας του, την γρονθοκόπησε και την μαχαίρωσε. Στην συνέχεια την έκοψε κομμάτια και έβγαλε και φωτογραφία με το κεφάλι της! Τέλος προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος διασκορπώντας τα κομμάτια της μητέρας του. Τελικά όμως το έγκλημα εξιχνιάστηκε και θα οδηγηθεί στην αμερικανική δικαιοσύνη.


http://www.koolnews.gr

Το κορίτσι που ήθελε να δίνει



Το τελευταίο δώρο γενεθλίων της Ρέιτσελ Μπέκγουιθ ήταν πόσιμο νερό για χιλιάδες ανθρώπους.

Στα εννέα χρόνια της ζωής της η Ρέιτσελ Μπέκγουιθ πρόλαβε να δωρίσει τρεις φορές τις κοτσίδες της. Η πρώτη φορά ήταν στα πέντε της: στο σχολείο πληροφορήθηκε πως μια οργάνωση (Locks of Love ή Κοτσίδες της Αγάπης) συγκέντρωνε μαλλιά για να φτιάχνει περούκες για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Η Ρέιτσελ δεν δίστασε καθόλου. Εβαλε τη μητέρα της Σαμάνθα να την κουρέψει και μετά περίμενε να ξαναμεγαλώσουν τα μαλλιά της. Και τα έκοψε και πάλι.

Η τρίτη φορά ήταν στις 23 Ιουλίου, την ημέρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο: οι γονείς της δώρισαν τα όργανα της Ρέιτσελ μαζί με την τελευταία της κοτσίδα.

Είχε κλείσει τα 9 στις 12 Ιουνίου. Στους συγγενείς και τους φίλους είχε πει: «Αντί να μου κάνετε δώρο, δωρίστε 9 δολάρια σ’ αυτούς που φτιάχνουν πηγάδια για όσους δεν έχουν πόσιμο νερό». Είχε ακούσει μια μέρα στην εκκλησία να μιλούν για τη λειψυδρία που απειλεί τον κόσμο και για την Charity: water, μία από τις πολλές μη κυβερνητικές οργανώσεις που συγκεντρώνουν κεφάλαια για ανθρωπιστικά προγράμματα που συνδέονται με το νερό. Και είχε αποφασίσει να κάνει κάτι, να μπει στη μέση. Με τη μητέρα της, ήρθαν σε επαφή με την οργάνωση. Στον ιστότοπο (www.charitywater.org) εξακολουθεί να υπάρχει η σελίδα της: «Σας παρακαλώ, βοηθήστε με. Στους δωρητές θα στείλουμε τη φωτογραφία των πηγαδιών και τις γεωγραφικές συντεταγμένες από το Google Earth. Ο στόχος μου είναι να συγκεντρώσω 300 δολάρια».

Η Ρέιτσελ ζούσε στο Σιάτλ, ένα παιδί της εποχής της, των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του Google Earth. Ηταν τρελά ερωτευμένη με τον τραγουδιστή – είδωλο των παιδιών Τζάστιν Μπίμπερ, αν και η μητέρα της λέει πως δεν τολμούσε να το παραδεχτεί. Πιθανόν να είχε ζητήσει από τον Τζάστιν (ο οποίος είναι κι αυτός χορηγός της Charity: water) να βγάλει σε δημοπρασία έναν χορό μαζί του για να συγκεντρώσει λίγα ακόμη δολάρια για την έκκληση των γενεθλίων της, που είχε σταματήσει στα 280 δολάρια.

Ομως τις τρεις ημέρες που η Ρέιτσελ πέρασε αναίσθητη στο κρεβάτι του νοσοκομείου, αφηγείται ο Νίκολας Κριστόφ στους «Νιου Γιορκ Τάιμς», οι φίλοι της τής ψιθύρισαν στ’ αυτί πως μπορεί να είναι ικανοποιημένη: οι δωρεές στο όνομά της είχαν ξεπεράσει κατά πολύ όχι μόνο τον στόχο της, αλλά και τα 50.000 δολάρια που είχε καταθέσει ο ίδιος ο Μπίμπερ. Στις 25 Ιουλίου, μετά την κηδεία, η μητέρα της έγραψε ένα ευχαριστήριο ποστ: «Ξέρω πως η Ρέιτσελ χαμογελάει!».

Μακάρι να γελούσε με τον τρόπο που σκέπτονται οι ενήλικοι, με τους μηχανισμούς της μετά θάνατον διασημότητας και με τον μικρό Σάιμον που έστειλε 5 δολάρια – «αν και ήθελα να δώσω περισσότερα, αλλά είμαι μόνον 8 ετών και αυτό είναι το εβδομαδιαίο χαρτζιλίκι μου». Ή και με τον κυνισμό μας, που θα κάνει κάποιους να πουν πως ήταν… η νταλίκα.

Αν δεν σκοτωνόταν εκείνο το Σάββατο του Ιουλίου στον αυτοκινητόδρομο από μια νταλίκα που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδευε η Ρέιτσελ με την οικογένειά της, τραυματίζοντας θανάσιμα μόνον εκείνη, ίσως κανείς να μη μάθαινε για την παράξενη γιορτή των γενεθλίων ενός κοριτσιού από την περιφέρεια του Σιάτλ. Τα χρήματα που συγκέντρωνε για να ανοίξουν πηγάδια στο Κονγκό ή το Μπανγκλαντές θα είχαν μείνει στα 280 και δεν θα είχαν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο δολάρια. Ο Κριστόφ δεν θα είχε γράψει το εμπνευσμένο άρθρο του, στο οποίο αναγορεύει την Ρέιτσελ σε θετικό σύμβολο της πιο νέας γενιάς. Αν δεν ήταν εκείνη η νταλίκα, η Ρέιτσελ θα είχε βάλει μπροστά το νέο της σχέδιο έτοιμη να κόβει τις μπούκλες της ξανά και ξανά.

Πηγή: Τα Νέα  

Δείτε την Πάολα με την κόρη της Παολίνα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων! [video]

Είναι γνωστό ότι η Πάολα έχει αποκτήσει με τον πρώην άντρα της τον Φώτη μια υπέροχη κορούλα. Την Παολίνα. Η μαμά έχει φροντίσει να το κάνει γνωστό και μέσω του μικροφώνου αλλά και από φωτογραφήσεις που έχει κάνει μαζί της. Και είναι απόλυτα σεβαστό ότι πρόκειται για επιλογή....

Το κακό είναι όμως ότι η έκθεση του παιδιού σε τόσο μικρή ηλικία έχει γεννήσει αντιδράσεις ακόμη και από τους ίδιους τους θαυμαστές της τραγουδίστριας. Όχι τόσο για τις φωτογραφήσεις αλλά για το γεγονός ότι η Παολίνα βρίσκεται κατά καιρούς στα μπουζούκια σε πολύ μικρή ηλικία και διασκεδάζει με την μητέρα της. 

Πέρα από το κομμάτι των ισορροπιών και της ανατροφής -που επαναλαμβάνω ότι είναι επιλογή των γονιών της- υπάρχει λογική βάση στις αντιδράσεις. Αν εξαιρέσεις το γλυκό στοιχείο, ότι δηλαδή η κόρη κοπιάρει ακριβώς τις κινήσεις της μαμάς και τις φιγούρες της, οι θαυμαστές αναρωτιούνται για την ώρα που συμβαίνει αυτό με πιο χαρακτηριστική φράση «Εγώ στην ηλικία της μικρής έπινα γάλα αυτή την ώρα και κοιμόμουν». Δείτε το video και τα σχόλια που ακολουθούν! 


blogs.gossip-tv.gr 

"Η Ελένη Μενεγάκη μου έσωσε τη ζωή"



Συγκλονιστική η μαρτυρία ενός νέου, του Κωνσταντίνου Παντελούς, στην εφημερίδα "News": "Η Ελένη Μενεγάκη μου έσωσε τη ζωή" αναφέρει.

17χρονος Κωνσταντίνος Παντελούς, το παιδί που πριν από 6 χρόνια δεν µμπορούσε να σταθεί όρθιο λόγω µιας σπάνιας εκ γενετής ασθένειας που είχε, ξετυλίγει το κουβάρι µιας συγκλονιστικής ιστορίας που τον έκανε να σταθεί στα πόδια του, ατενίζοντας πλέον το µέλλον µε αισιοδοξία.

Κι όλα αυτά, χάρη στην Ελένη Μενεγάκη, τον «άγγελο επί γης», όπως την αποκαλεί.
«Μου έδωσε ελπίδα. Με έκανε να σταθώ στα πόδια µου, να περπατήσω και να µπορώ να στέκοµαι όρθιος ανάµεσα σε συνοµηλίκους µου. Ελένη σε ευχαριστώ για όσα έκανες για εµένα. Σε ευχαριστώ που άλλαξες τη ζωή µου».

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου έκανε πολλά ταξίδια στο εξωτερικό ξοδεύοντας πολλά χρήματα, αλλά απαιτούνταν ακόμα περισσότερα. Κάποια στιγμή απευθύνθηκαν στην Ελένη Μενεγάκη η οποία έκανε εκδήλωση με celebrities και κατάφεραν να συγκεντρωθούν πολλά χρήματα. Οι επώνυμοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της παρουσιάστριας ήταν ανάμεσα σε άλλους ο Γιώργος Τσαλίκης, η Καλομοίρα και η Πάμελα.

«Έγινε ένα θαύμα. Θαύμα πραγματικό, γιατί η Μενεγάκη με βοήθησε να περπατήσω», λέει ο νεαρός που σήμερα χαίρει άκρας υγείας.

http://www.thestival.gr

ΒΟΜΒΑ! Ελληνίδα πανελίστρια συνελήφθη για πορνεία!



Πρόκειται για μια πανέμορφη πανελίστρια σε μεγάλο κανάλι,η οποία ξεκίνησε την καριέρα της από το μόντελινγκ.Κατά το παρελθόν μάλιστα είχε θεαθεί να κυκλοφορεί με διάφορους επιχειρηματίες.Η νεαρή τηλεστάρ συνελήφθη επ'αυτοφώρο και επί το έργο από... αστυνομικούς στο Μπράνσκο της Βουλγαρίας , όπως γράφουν σήμερα τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.Η ίδια φρόντιζε κάθε Σαββατοκύριακο να "μετακομίζει" σε πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου στο Μπράνσκο της Βουλγαρίας και εκεί την επισκέπτονταν οι πελάτες,που πολλές φορές έφταναν οδικώς από την Ελλάδα.Οι αστυνομικοί της Βουλγαρίας αξιοποιώντας πληροφορίες την συνέλαβαν επ'αυτοφώρο και την οδήγησαν στο τμήμα της περιοχής.Η πανελίστρια πλήρωσε χρηματική εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να γίνει η δίκη της.Το γεγονός πάντως , σύμφωνα με την εφημερίδα,δεν έχει ακόμη διαρρεύσει στους υπεύθυνους του σταθμού στον οποίο εργάζεται.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ: Εκπαιδεύουν τα παιδιά στα όπλα (pics)


Η οργάνωση "North Florida Survival Group" μαθαίνει σε μεγάλους και μικρούς να χειρίζονται όπλα.

Με τη λογική πως κάποτε ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν ένα όπλο και να επιβιώσουν σε δύσκολες καταστάσεις, η οργάνωση διδάσκει πώς κρατάμε τα όπλα και πώς πυροβολούμε.

Η οργάνωση υποστηρίζει το δικαίωμα των Αμερικανών πολιτών στη χρήση όπλου και στο site της ενημερώνει για το πρόγραμμα εκπαίδευσης στο οποίο τα παιδιά μαθαίνουν, σαν καλοί πατριώτες, πώς να υπερασπιστούν τη γη τους από οποιονδήποτε εχθρό.






 E-Radio.gr 

Ποιά ζώδια αγαπούν το «one night stand» και ποιά τις σταθερές σχέσεις;



Αναρωτιέσαι πως θα εξελιχθεί αυτή η σχέση;;;
Γιατί η χημεία και η έλξη μπορεί να υπάρχουν  αλλά μετά μόλις «κατακτηθεί το κάστρο» τι γίνεται;;;

Κανείς δεν ξέρει… αλλά τουλάχιστον μέσω της αστρολογίας μπορείς να μάθεις ποια ζώδια είναι επιρρεπή στο περιστασιακό σεξ και ποια έχουν την τάση για γερές  βάσεις!

Κριός

Ο Κριός ζει για τη στιγμή, αδιαφορώντας για το αν θα υπάρξει αύριο. Είναι παρορμητικό ζώδιο και από την φύση του θέλει να περνάει καλά. Σίγουρα λοιπόν, αν του δοθεί η ευκαιρία, δε θα την αφήσει να πάει χαμένη!

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι από τα πιο σταθερά ζώδια, δεν του αρέσει το περιστασιακό seχ, γιατί απλά θέλει να ξέρει που βαδίζει στα ερωτικά του. Θα έκανε seχ της μιας βραδιάς, μόνο σε περίπτωση που θα ένοιωθε (ή που θα ήλπιζε) ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει μελλοντικά σε κάτι πιο σταθερό!

Δίδυμοι

Άνετα θα έκανε one night stand ο Δίδυμος, αποζητά την τρέλα στον έρωτα και θέλει να δοκιμάζει συνεχώς καινούρια πράγματα. Κυνηγάει συνεχώς το πάθος και την ένταση και θα κάνει τα πάντα, αρκεί να περάσει καλά και να αποκτήσει 
νέες εμπειρίες.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος διακρίνεται από τη σταθερότητά του και, λόγω της ανασφάλειας που έχει, δεν θα έμπλεκε σε καταστάσεις της μιας βραδιάς. Προτιμά μια σταθερή σχέση, όπου θα μπορεί να εκδηλώνει το συναίσθημά του και θα εισπράττει ασφάλεια. Πριν το τρίτο ραντεβού, μην περιμένεις να τον “ρίξεις”…

Λέων

Παρόλο που υπερηφανεύεται για τις κατακτήσεις του και για τον άστατο χαρακτήρα που δήθεν έχει, ο Λέοντας δύσκολα θα μπει στη διαδικασία του περιστασιακού seχ. Αγαπά τον θεσμό της οικογένειας και αποζητά μια σταθερή σχέση, αν μάλιστα κάποιο άτομο του εκδηλώσει ενδιαφέρον για ένα one night stand, θα το σχολιάσει με μάλλον αρνητικό τρόπο.

Παρθένος

Ο Παρθένος θα ενδώσει σε σχέση της μιας βραδιάς, μόνο αν δεν μπορεί να ελέγξει το πάθος του, πράγμα που συμβαίνει σπάνια. One night stand θα προκύψουν ελάχιστες φορές στη ζωή του και κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες.

Ζυγός

Ο Ζυγός παρασύρεται εύκολα από το πάθος του. Όταν νιώσει για ένα πρόσωπο ακατανίκητη έλξη, ακόμη κι αν η πρόθεσή του δεν είναι να οδηγηθεί σε ένα one night stand, μπορεί να υποκύψει πριν καλά-καλά το πάρει χαμπάρι. Συχνά όμως, μετά από μια τέτοια βραδιά, θα νιώσει ενοχές και θα επιδιώξει να κάνει τη σχέση πιο σταθερή.

Σκορπιός

Είναι από τα πιο καυτά κι ερωτικά ζώδια ο Σκορπιός, δεν ζει χωρίς seχ. Γι’ αυτό, πολύ εύκολα θα προχωρήσει σε σχέση της μιας βραδιάς, ακόμη κι αν η αρχική πρόθεσή του δεν είναι αυτή αλλά η δημιουργία ενός σταθερού δεσμού.

Τοξότης

Θέλει να νιώθει ελευθερία και δύσκολα δεσμεύεται. Μέχρι να βρεθεί λοιπόν το κατάλληλο άτομο, που θα καταφέρει να τον κερδίσει ολοκληρωτικά, ο Τοξότης περνάει από τη μια εφήμερη σχέση στην άλλη, με μεγάλη ευκολία κι άνεση!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει ρεαλιστικά και, ίσως για κάποιους, πεζά το θέμα του έρωτα. Νοιώθει πολλές φορές ότι σπάνια μπορεί να υπάρξει αληθινή αγάπη και εμπιστοσύνη ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Το αποτέλεσμα είναι να ζει το σήμερα στον έρωτα και να μην τον απασχολεί ιδιαίτερα το αύριο.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος, άλλα δείχνει και άλλα θέλει στην πραγματικότητα. Παριστάνει ότι ζει για τη στιγμή στα ερωτικά του, αλλά κατά βάθος αναζητά τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Δε θα αρνηθεί ένα one night stand, η καρδιά του όμως άλλα θα προστάζει.

Ιχθείς

Παρόλο που ισχυρίζεται ότι αναζητά μια σταθερή σχέση και την ασφάλεια που μπορεί να του προσφέρει, ο Ιχθύς παρασύρεται εύκολα από το πάθος του όταν νιώσει ερωτική έλξη. Το αποτέλεσμα είναι οι πράξεις του να έρχονται σε αντίθεση με τα λεγόμενα του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το κάνει εσκεμμένα.

Η Βλακεία Είναι H Πιο Επικίνδυνη Δύναμη Του Κόσμου!


Η Βλακεία Είναι η πιο επικίνδυνη δύναμη του κόσμου. Δεν μπορούμε να την εξαλείψουμε, αλλά μπορούμε να την αναγνωρίσουμε. Αν και, κάποιες φορές, μας βοηθά να προοδεύσουμε. Η βαθύτερη αιτία της βλακείας, είναι η δυσανεξία της απέναντι στο δικό της Απύθμενο Εσωτερικό Κενό… Ο Βλάξ αυτό το εσωτερικό του Κενό, το υποψιάζεται, κι αν είναι λίγο καλλιεργημένος Βλάξ το γνωρίζει καλά, αλλά καθώς αδυνατεί, φοβάται, δειλιάζει, να το παραδεχτεί, το Απωθεί. Το παραγεμίζει είτε σωματικά -λαιμαργία- είτε στρεφόμενος προς τον εξωτερικό κόσμο με Κακία.
Είναι γνωστόν πως το ον που έχει ως υπέρτατον σκοπό ζωής τα κατώτερα ενεργειακά κέντρα, τροφή-σεξ είναι εκτός από ΟΠ, Νεκρός και Βλάξ. όσο πιο Βλάξ είναι τόσο πιο πολύ θέλει να πείσει τον εαυτό του κατ’ αρχάς, πως είναι σωστός αλλά και Μοναδικός ο σκοπός του. Αυτή την γελοιότητα την αποκαλεί Μοναδική Αλήθεια και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να την επιβάλει στους υπόλοιπους.
Προσπαθώντας να Επιβάλλει τη σαθρή –το γνωρίζει πως είναι σαθρή και αυτό τον κάνει Βλάκα- εξουσία του ελπίζει να ξεχάσει την εσωτερική του κενότητα ..αλλά εκείνη επιστρέφει τα βραδιά καθώς ετοιμάζεται να κοιμηθεί ..η τα πρωινά λίγα δευτερόλεπτα πριν ανοίξει τα ματιά του. Φαύλος κύκλος.
Ποιες δραστηριότητες επιλέγει συνήθως ο Βλάκας; Επειδή είναι φοβισμένος, δειλός, ανασφαλής, επιλεγεί δραστηριότητες που του δίνουν μια Ψευδαίσθηση παντοδυναμίας. Καθώς είναι περιορισμένος στην Βλακεία του διαθέτει και ορισμένα πλεονεκτήματα. Οργανωτικότητα, επιμονή και υπομονή. Τα καταφέρνει συνήθως να οικειοποιείται δουλειές άλλων. Εξάλλου διαθέτει και ένα σπάνιο χάρισμα. Δεν έχει καθόλου την αίσθηση της Ευγνωμοσύνης … της αναγνώρισης, της διαφοροποίησης. 
Για τον βλάκα όλα = όλα ίδια. Το άλογο στο λιβάδι, η βρύση που τρέχει, ο πολιτικός που ψήφισε και η φορολογική του δήλωση είναι όλα ίδια και στρέφονται αποκλειστικά εναντίον του.
Είναι απόλυτα, απόλυτος σε οτιδήποτε πρεσβεύει. Το αγαπημένο του εργαλείο της νέας τεχνολογίας; COPY – PASTE. Είναι ο μετρ της αντιγραφής. Με απύθμενο θράσος θα κοπιάρει, θα αντιγράψει την δουλειά κάποιου και θα την παρουσιάσει για δική του, εμφανέστατα και βλακωδώς ΟΛΟΙΔΙΑ. Συνήθως πείθει, επειδή απευθύνεται σε βλάκες.
Επίσης ποτέ μα ΠΟΤΕ, δεν πιστεύει πως είναι ο ίδιος βλάξ. Οι άλλοι είναι πάντα. Έτσι γίνεται αδίσταχτα θρασύς, θανάσιμα επικίνδυνος, ανυπέρβλητα αλαζονικός ..και πείθει. Γιατί πάντα υπάρχουν αρκετοί βλάκες για να σχηματίσουν μια πλειοψηφία. Αυτό είναι το μυστικό όπλο του βλάκα. Γι αυτό ακριβώς πρέπει να εξολοθρεύουμε τη βλακεία, γιατί κάνει βλάκες αυτούς που τη συναντούν.
Καθώς επίσης είναι και βλάκας δεν μπορεί να διανοηθεί ότι κάνει κάτι το κακό, καρπούμενος τον πνευματικό ή μη μόχθο, άλλων. Αυτό αποτελεί το ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΌΠΛΟ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ.
Ποια Ύπαρξη ενοχλεί περισσότερο τον Βλάκα; Η αλογόμυγα … Γιατί τον βάζει σε υποψίες αυτογνωσίας. –λέει επιτυχημένα ο κ. Κόυνερ
-Ναι κύριε Κόυνερ ..Αλλά γιατί από την άλλη η αλογόμυγα πάει και κολάει στα μούτρα του Βλάκα;
- Διότι δεν μπορεί να ανεχτεί την Βλακεία … Αυτή είναι η μοίρα της Αλογόμυγας .
Και γιατί ο Βλάκας παρόλο που είναι πιο δυνατός δεν εξοντώνει την Αλογόμυγα;
Γιατί είναι Βλάκας και Υπερβολικός. Προσπαθεί να την εξοντώσει με Κανονιές .. Μόνο ένας βλάκας θα προσπαθούσε να εξοντώσει μια Αλογόμυγα με κανόνι…- Και ποια θα ήταν η λύση;
Η λύση θα ήταν να έπαυε να είναι Βλάκας. Αλλά καθώς αυτό είναι αδύνατον δυστυχώς δεν υπάρχει λύση: Ούτε για τον Βλάκα αλλά και ούτε για την Αλογόμυγα …
Και δεν είναι Τραγικό για τον Βλάκα να πρέπει να υποφέρει διαρκώς την ενοχλητική του Αλογόμυγα;
-Ε όχι και τόσο. TI να πούνε και όσοι θα πρέπει να υποφέρουνε τον ΒΛΑΚΑ;
Πως είναι δυνατόν ο Βλάξ να μην έχει ΚΑΘΟΛΟΥ την αίσθηση του χιούμορ;
- Στην ουσία η έκλειψη Χιούμορ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ. Διότι , αν είχε στοιχειώδη αίσθηση του Χιούμορ Δεν θα έπαιρνε και τον εαυτό του τόσο σοβαρά, οπότε θα έπαυε νάνε και Βλάκας .
-Και ποια είναι τα πιο σημαντικά Χαρακτηριστικά της Βλακείας; Πρώτα απ όλα ο Βλάξ δεν έχει καμιά ικανότητα μεταφορικής σκέψης. Ο βλάξ τα παίρνει όλα Κ Υ Ρ Ι Ο Λ Ε Κ Τ Ι Κ Α… Έτσι αδυνατεί να καταλάβει ποτέ ο συνομιλητής του μεταφέρει μια άποψη άλλων από την άποψη του ιδίου του συνομιλητή του. Δεν μπορεί να αντιληφθεί την εντός εισαγωγικών φράση …Παράδειγμα: Λέει η Βίβλος: ”Ο Άφρων είπε: Δεν υπάρχει Θεός ”-και λέει ο Άφρων (δηλαδή ο Βλάξ): “Είδατε; Το λέει και η Βίβλος. Δεν υπάρχει θεός”.  Ο κ. Κόυνερ και ο Βλάκας
Άλλο ένα χαρακτηριστικό που περιγράφει τον βλάκα είναι … “Ο ήλιος βγαίνει όταν λαλεί ο κόκορας.” …άρα, λέει ο βλάξ “ο κόκορας βγάζει τον ήλιο…!”. Υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα για να αντιληφθείς πως μπροστά σου έχεις έναν βλάκα εν πλήρει δράση, όταν προσπαθεί με σθένος, επιμονή και εμπάθεια να σου πλασάρει τις εμφυτεύσεις του σαν την μοναδική αλήθεια πού μόνο αυτός κατέχει. Αν σκαλίσεις επιφανειακά τις θεωρήσεις του, ο Γούγλης είναι χρήσιμος σε αυτό, θα βρεις πολύ εύκολα συνήθως, από που τις έχει αντιγράψει και σου τις πουλάει σαν δικές του.
“Δύο πράγματα είναι ατελείωτα: το σύμπαν και η βλακεία του ανθρώπου, όμως για το σύμπαν δεν είμαι ακόμα σίγουρος”. (Σ. Είπε ο Αϊνστάιν περιγράφοντας θαυμάσια τον εαυτό του.) Το θέμα της βλακείας ερευνήθηκε από στατιστικής πλευράς σε μεγάλα πανεπιστήμια των ΗΠΑ και εντόπισε το ίδιο ακριβώς ποσοστό «βλακών» ανάμεσα στις καθαρίστριες , τους διοικητικούς υπαλλήλους , τους φοιτητές και τους καθηγητές. Προφανώς, αν η έρευνα στρεφόταν και προς τους ίδιους τους ερευνητές θα ανακάλυπταν και το δικό τους ποσοστό ηλιθίων. Άρα βλάκες υπάρχουν παντού. Από που προέρχεται όμως η βλακεία;

Πάτρα: Ποντίκι έφαγε το αυτί 4χρονου αγοριού!




Τραγικό περιστατικό στον άτυπο καταυλισμό τσιγγάνων στην Εγλυκάδα με θύμα ένα τετράχρονο αγόρι που έχασε το αυτί του από... ποντίκι!

Όπως γράφει το patrastimes το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη με θύμα ένα τετράχρονο αγοράκι.

O μικρός είναι ένα από τα πέντε ανήλικα παιδιά επταμελούς οικογένειας ρομά, τα οποία ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες ενώ πολλές ώρες την ημέρα κυκλοφορούν ανάμεσα στα σκουπίδια.

Στο παιδί επί πολλές ώρες δεν είχε προσφερθεί καμία βοήθεια και χρειάστηκε η επέμβαση σοκαρισμένων κατοίκων της περιοχής για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες...

http://www.newsit.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger