Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το στήθος της Σοφία Βεργκάρα σκοτώνει! Στην κυριολεξία…

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ότι έχει μερικές από τις πλέον εκρηκτικές αναλογίες στο Χόλιγουντ το ξέρουν όλοι. Ειδικά το στήθος της Σοφία Βεργκάρα είναι εντυπωσιακό. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι πλέον θεωρείται και φονικό! 

Τουλάχιστον αν κρίνουμε από την αφίσα του «Machete Kills», εκεί όπου η 40χρονη ηθοποιός υποδύεται την Madame Desdemona και φοράει ένα εκρηκτικό σουτιέν με όπλα.
Εκτός από το μπούστο της Βεργκάρα, αυτό που εντυπωσιάζει είναι και το καστ της ταινίας, καθώς παίζουν η Τζέσικα Άλμπα, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Μελ Γκίμπσον, Άμπερ Χερντ, Τσάρλι Σιν και Lady Gaga. Δες την «φονική» αφίσα…


http://www.koolnews.gr

Λύτρωση για τους ανορεξικούς – Βρέθηκε η θεραπεία



Η εγκεφαλική χειρουργεία βοήθησε, για πρώτη φορά στην ιστορία της ιατρικής, γυναίκες με οξεία ανορεξία να πάρουν βάρος, από τη στιγμή που εμφάνισαν συμπτώματα, όπως τονίζουν οι επιστήμονες.
Καναδοί γιατροί χρησιμοποίησαν ένα είδος βηματοδότη, προκειμένου να ερεθίσουν σημεία του εγκεφάλου τα οποία ευθύνονται για σημάδια κατάθλιψης, άγχους και μανιωδών σκέψεων, συμπεριλαμβανομένων των διατροφικών διαταραχών.
Μέσα σε μόλις εννέα μήνες, οι μισοί από τους υπό παρακολούθηση ασθενείς, κατόρθωσαν να πάρουν βάρος και να βελτιώσουν τα συμπτώματά τους, ενώ οι υπόλοιποι ασθενείς είχαν καταφέρει τουλάχιστον να σταθεροποιήσουν το βάρος τους.
Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν μία τεχνική γνωστή ως “βαθιά εγκεφαλική διέγερση”, η οποία είναι γνωστή για τη βοήθεια που έχει προσφέρει σε άτομα που υποφέρουν από Πάρκινσον και χρόνιους πόνους. Ο τρόπος με τον οποίο η βαθιά εγκεφαλική διέγερση λειτουργεί, είναι με την τοποθέτηση ενός “ερεθιστή¨ των νευρώνων, μία συσκευή παρόμοια με βηματοδότη, η οποία συνδέεται με ηλεκτρόδια, τοποθετημένα σε συγκεκριμένα σημεία του εγκεφάλου.
Η συσκευή είναι συνδεδεμένη με μία μικρή μπαταρία, κάτω από το δέρμα, στην περιοχή του στήθους ή του στομάχου του ανθρώπου, και παράγει ήπια ηλεκτρικά σήματα, τα οποία ερεθίζουν τον εγκέφαλο. Όταν ενεργοποιηθεί, ο ασθενής επωφελείται από την παρεμπόδιση των αφύσικων σημάτων του νευρικού συστήματος, τα οποία προκαλούν τα συμπτώματα της ανορεξίας.
Σχολιάζοντας την καινοτόμα θεραπεία των Καναδών συναδέλφων του, ο καθηγητής ψυχιατρικής του King’s College London’s Insitute of Psychiatry, Ούλρικ Σμιντ, υποστήριξε πως τα ευρήματά τους είναι “πολύ υποσχόμενα” για ασθενείς, στους οποίους έχουν αποτύχει οι συμβατικές μέθοδοι αντιμετώπισης της ασθένειάς τους.


Γνωστή Ελληνίδα: H σeξι φώτο της αιτία να… εκραγεί το Facebook!


Με το που ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία της στο Facebook το μεσημέρι της Τρίτης, τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά καθώς και τα κλικ στην ένδειξη Like.

Ποια είναι γνωστή Ελληνίδα τηλεπερσόνα με το αβυσσαλέο μπούστο;

Το κορίτσι με το μπούστο “προσάναμμα” στα πληκτρολόγια, είναι η τηλεοπτική νοικοκυρά και σχεδιάστρια μόδας, Τζο Τόγκου. Καλέστε τώρα την πυροσβεστική υπηρεσία!


Εξωφρενική θεραπεία – Γυναίκες βάζουν φωτιά στο πρόσωπό τους

Οι γυναίκες δεν πρόκειται να σταματήσουν να αναζητούν νέους τρόπους, προκειμένου να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους για ένα πιο νεανικό look. Μία νέα θεραπεία που έχει ξεκινήσει να πραγματοποιείται στην Κίνα ωστόσο έχει προκαλέσει τις εντυπώσεις, αφού οι ντόπιες γυναίκες δεν διστάζουν να βάλουν φωτιά στο πρόσωπό τους, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να παρουσιαστούν νεότερες απ’ ότι είναι.
Οι θεραπευτές στα σαλόν ομορφιάς της Κίνας προσφέρουν σε υποψήφιες πελάτισσες την εξωφρενική αυτή θεραπεία, κατά την οποία φλόγες χρησιμοποιούνται για να διεγείρουν τους πόρους και να επισπεύσουν την αναπαραγωγή των κυττάρων του προσώπου, κάνοντας την επιδερμίδα να φαίνεται πιο νεανική και υγιής.
Οι ειδικοί τοποθετούν μία πετσέτα, βουτηγμένη σε αλκοόλ, και ένα “ειδικό ελιξίριο” στο πρόσωπο, λίγο πριν βάλουν φωτιά στο επιθυμητό σημείο. Μεγάλες φλόγες ξεπετάγονται, απλώνοντας γρήγορα στο σημείο στο οποίο έχει χυθεί το ελιξίριο.
Τα κέντρα ομορφιάς υποστηρίζουν πως η θεραπεία αυτή είναι απολύτως ασφαλής, μόνο όμως όταν εξασκείται από έναν εκπαιδευμένο επαγγελματία, και τονίζουν πως, χάρη στο ελιξίριο, το δέρμα θερμαίνεται, αντί να καίγεται.

http://www.koolnews.gr

ΦΡΙΚΗ: Δείτε πως έγινε τηλεοπτική σταρ μετά από στα επέμβαση στα χείλη!


Εντελώς αποκαρδιωτική είναι πλέον η εικόνα της Νίκι Κοξ, μιας γυναίκας που αποτελούσε έναν από τους βασικούς λόγους για τους οποίους το αντρικό κοινό παρακολουθούσε φανατικά την τηλεοπτική σειρά Las Vegas. 

Στο Las Vegas η Νίκι αποτελούσε την πλέον ποθητή από το cast της σειράς. Πάντα με όπλο τις εντυπωσιακές αναλογίες της και το λαμπερό χαμόγελό της.

Μερικά χρόνια μετά το τέλος της σειράς η 34χρονη αποτελεί πλέον φάντασμα του εαυτού της.

Οπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail και οι οποίες την δείχνουν να βγαίνει από σουπερμάρκετ στο Μαλιμπού με χείλη φουσκωμένα πέρα από κάθε λογική.

Αποτέλεσμα μιας ακόμη από τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες έχει επιδοθεί -με ιδιαίτερη αποτυχία- τα τελευταία χρόνια.

Μαζί της ο Τζέι Μορ, ο 42χρονος σύζυγος και πατέρας του 22 μηνών γιου τους, ο οποίος -μετά την γαμήλια τελετή- πρόσθεσε το δικό της επίθετο στο δικό του.




Πηγή: iefimerida.gr


Τέλος εποχής για τους χοντρούς, κοντούς και αγενείς τροχονόμους



Για να αναβαθμιστεί η εικόνα της αστυνομίας του Ανόι

Οι τροχονόμοι με κοιλίτσα, οι κοντοί ή οι αγενείς, θα απαγορεύεται πλέον να εργάζονται στους δρόμους της πρωτεύουσας του Βιετνάμ καθώς τους δόθηκαν δουλειές γραφείου προκειμένου να αναβαθμιστεί η εικόνα της αστυνομίας του Ανόι, αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας.

Η τροχαία της πόλης καλείται να φέρει μαζί της ένα βιβλίο με τον κώδικα συμπεριφοράς, για να της υπενθυμίζει πώς να συμπεριφέρεται, αναφέρει η κυβερνητική εφημερίδα Tien Phong.

«Οι μικρόσωμοι τροχονόμοι ή εκείνοι που έχουν πολύ μεγάλη κοιλιά θα μετακινηθούν σε θέσεις γραφείου αντί να κόβουν κλήσεις και να ρυθμίζουν την κίνηση», δήλωσε στην εφημερίδα ο επικεφαλής της Τροχαίας του Ανόι, Ντάο Βινχ Θανγκ.

Ο ίδιος είπε ότι πέντε ομάδες επιθεωρητών εστάλησαν για να ελέγχουν τη συμπεριφορά των αστυνομικών στους δρόμους.
Τα πνεύματα συχνά οξύνονται στην πόλη αυτή των επτά εκατομμυρίων, που φημίζεται για τον αριθμό των δικύκλων της και για την συχνά επικίνδυνη οδήγηση των πολιτών.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, πολλοί πολίτες έχουν καταγγείλει τους τροχονόμους του Ανόι για αγένεια και επιθετικότητα αλλά και για διαφθορά.
Η τελευταία πρωτοβουλία ακολουθεί την επιστράτευση τον Ιανουάριο γυναικών τροχονόμων στο πλαίσιο της εκστρατείας βελτίωσης της εικόνας των δυνάμεων ασφαλείας.

Ανάλογα μέτρα κατά των υπέρβαρων αστυνομικών έχουν ληφθεί στην Ταϊλάνδη, το Πακιστάν, τη Βρετανία, την Ινδονησία και τις Φιλιππίνες τα τελευταία χρόνια.

Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια δήλωσε ότι είναι 100% λεσβiα!


Οι δισκογραφικές τη συμβούλευαν να μη μιλήσει δημόσια για τις επιλογές της...

Η διάσημη τραγουδίστρια και μουσικός Jessie J κατάλαβε ότι είναι λεσβία στα 17 της χρόνια.

Παρόλα αυτά η βιομηχανία της μουσικής είναι ένας σκληρός χώρος που θέλησε να την πείσει να καταπνίξει τα ένστικτά της και να «πλασάρει» προς τα έξω, ότι είναι αμφιφυλόφιλη με σκοπό να μην αποκλείσει από τους φαν της τους άνδρες. Η αποκάλυψη αυτή ήρθε μέσα από το νέο βιβλίο που αποτελεί τη βιογραφία της με τον τίτλοι «Ποιός γελάει τώρα; Η ιστορία της Jessie J».

Στις σελίδες του βιβλίου η 24χρονη αποκαλύπτει ότι οι δισκογραφικές εταιρείες την πίεσαν να μην μιλήσει δημόσια για τις επιλογές της, καθώς «το να είσαι αμφιφυλόφιλος σήμερα είναι πιο τρέντυ, από το να είσαι λεσβία».

Την συμβούλευαν να μην τα βάλει με τους «ομοφοβικούς του κόσμου» και να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Η Jessie από την πλευρά της είναι τόσο επαναστατική, που αρνείται να δείξει κάτι διαφορετικό για τον εαυτό της από αυτό που πραγματικά είναι.

Παραδέχτηκε δημόσια ότι «είναι 100% λεσβία και έδειξε ότι δεν την ενδιαφέρει τόσο το «image» της όσο το να είναι αληθινή».

Το βιβλίο ωστόσο μιλάει και για την περιπέτεια της υγείας της διάσημης τραγουδίστριας που στα 11 της χρόνια ανακάλυψε ότι είχε πρόβλημα με την καρδιά της και στα 18 της αντιμετώπισε εγκεφαλικό επεισόδιο.

Πηγή: katara.gr

Ο γάμος με νεαρότερο άνδρα κλέβει χρόνια από τη γυναίκα


Mπορεί ο γάμος να αυξάνει το προσδόκιμο επιβίωσης, υπάρχει όμως ένας βασικός κανόνας ο άντρας να είναι μεγαλύτερος από τη γυναίκα. Σύμφωνα με νέα μελέτη, ο γάμος με νεαρότερο άνδρα «κλέβει» χρόνια από μια γυναίκα, ενώ ο γάμος με νεαρότερη γυναίκα «προσθέτει» χρόνια στον άνδρα.

Σύμφωνα με την έρευνα, που έκαναν γερμανοί ειδικοί, γυναίκες που είναι από επτά έως εννέα χρόνια μεγαλύτερες από το σύζυγό τους έχουν 20% υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας. Στον αντίποδα, όταν στο ζευγάρι η γυναίκα είναι μικρότερη, τα χρόνια ζωής του άνδρα αυξάνουν σημαντικά.

Η έρευνα έγινε από ερευνητές του γερμανικού Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών «MaxPlanck» και βασίστηκε στην ανάλυση ιατρικών αρχείων περίπου δύο εκατομμυρίων ζευγαριών από τη Δανία.

Η ανάλυση κατέδειξε ότι ένας άνδρας που είναι μεγαλυτερος κατά επτά έως εννέα χρόνια από τη γυναίκα του, έχει 11% μεγαλύτερο προσδόκιμο επιβίωσης, σε σχέση κάποιον που έχει ίδια ηλικία με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τον Sven Drefalhl, υπέυθυνο της μελέτης, παραμένει ασαφές γιατί υπάρχει αυτή η ανισότητα στη διαφορετική επίπτωση που έχει στα δύο φύλα η «ψαλίδα» στη διαφορά ηλικίας μεταξύ των συζύγων.

Μια πιθανή ερμηνεία είναι ότι με τις διαφορετικές φιλίες που αναπτύσσουν άνδρες και γυναίκες στη διάρκεια της ζωής τους, οι οποίες φέρονται να έχουν ψυχολογικά οφέλη.

Μία άλλη εικασία που έκαναν οι ειδικοί, είναι ότι τα ζευγάρια στα οποία ο άνδρας είναι πολύ πιο νέος, παραβιάζουν τα κοινωνικά ήθη και συνεπώς υφίστανται υποσυνείδητα κοινωνικές «κυρώσεις» ως τίμημα, με την μορφή αυξημένου στρες στη ζωή τους, που πλήττει κυρίως τις γυναίκες και συρικνώνει το προσδόκιμο επιβίωσης τους.

Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Demography.

Real.gr


Ανάπτυξη της ... «έκτης αίσθησης»


Την ανάπτυξη μιας «έκτης αίσθησης» ανακοίνωσε το πανεπιστήμιο Ντιούκ της Βόρειας Καρολίνα, καθώς επιστήμονες χρησιμοποίησαν ειδικό εμφύτευμα στον εγκέφαλο πειραματόζωων.
Ο επικεφαλής της έρευνας Μιγκέλ Νικολέλις δήλωσε πως μέσω του πειράματος εξάγονται σημαντικά συμπεράσματα και ανοίγεται ο δρόμος για μία νέα σειρά προσθετικών συσκευών οι οποίες θα ελέγχονται από τον εγκέφαλο και ίσως μας δώσει την δυνατότητα να αντιλαμβανόμαστε και να «βλέπουμε»το υπέρυθρο φάσμα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.


Οι ερευνητές τοποθέτησαν σε ποντίκια υπέρυθρους αισθητήρες, οι οποίοι προσαρμόστηκαν στο τμήμα του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για την αντίληψη πληροφοριών που σχετίζονται με την αφή. Μόλις, λοιπόν, τα τρωκτικά δέχονταν την υπέρυθρη ακτινοβολία, ο εγκέφαλος το ερμήνευε σαν «απτικό ερέθισμα», με αποτέλεσμα τα ποντίκια να μην βλέπουν την ακτίνα, αλλά να την αισθάνονται, να κουνούν την μουσούδα τους και να ξύνουν το τρίχωμά τους. 
Οι επιστήμονες αναφέρουν πως στη θεωρία, είναι δυνατόν κάποιος άνθρωπος που είναι τυφλός, του οποίου ο οπτικός εγκεφαλικός φλοιός έχει καταστραφεί, να δει ξανά μέσω ενός ηλεκτρονικού ματιού!Το μάτι αυτό θα λάμβανε τις εικόνες και η επεξεργασία τους θα γίνονταν από ένα άλλο τμήμα του εγκεφάλου (όπως σε αυτό της αφής). Ο Δρ Νικολέλις εξηγεί πως

«αυτό που κάναμε, δείχνει πως ο ενήλικος εγκέφαλος μπορεί να αποκτήσει νέες ικανότητεςκάτι ανάλογο θα ήταν δυνατόν να επιτευχθεί και με ραδιοκύματα, υπερήχους κλπ.»

Επιστήμονες υποστηρίζουν πως είναι πιθανό να ανοίγει πλέον ο δρόμος για ηλεκτρονικά εμφυτεύματα,τα οποία στο μέλλον θα επιτρέπουν στους εγκεφάλους των ανθρώπων να επικοινωνούν απευθείας...

Κουβαλάει επί 26 χρόνια ένα σταυρό στον ώμο και περιδιαβαίνει τον κόσμο [εικόνα]

Φανατικός Ευαγγελιστής χριστιανός απέδειξε στην πράξη την αφοσίωση και την πίστη του στο θεό, κουβαλώντας επί 26 συναπτά έτη ένα τεράστιο σταυρό, με τον οποίο έχει διανύσει χιλιάδες χιλιόμετρα.

Ο 60χρονος Λίντσεϊ Έιμον έχει διασχίσει αυτά τα 26 χρόνια 19 χώρες συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Ρουμανίας και της Σρι Λάνκα. Και παρ' όλο που τον έχουν «πετάξει» έξω από την πλατεία του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη και τον έχουν πυροβολήσει στο Μπαγκλαντές, παραμένει αποφασισμένος να συνεχίσει τη μαρτυρική πορεία του.

Ο κύριος Έιμον κουβαλάει τον τεράστιο σταυρό επί 12 ώρες την ημέρα κάθε μέρα, μην έχοντας συχνά την παραμικρή ιδέα για το που θα καταλύσει.

Ξεκίνησε το 1987 και έκτοτε δεν έχει σταματήσει παρά μόνο για διάστημα μερικών μονάχα εβδομάδων.


http://www.iefimerida.gr

Ξεχάστε το Botox – Νέα αντιγηραντική κρέμα με διαμάντια από το διάστημα!


Δεν χρειάζεται να αναλώνεσαι σε χειρουργικές επεμβάσεις, λίφτινγκ και Botox. Η NASA βρήκε τη λύση παρουσιάζοντας μια ενυδατική και αντιγηραντική κρέμα προσώπου από μια ολόκληρη σειρά με παράξενα υλικά που θα σε κάνουν να δείχνεις ακόμα πιο νέος-α!
Η κρέμα προσώπου «111 SKIN Celestial Black Diamond Cream» πρόκειται για ένα scrub το οποίο περιέχει σπάνια σωματίδια σκόνης από διαμάντι που έχει δοκιμαστεί από τους επιστήμονες της NASA και τους αστροναύτες στο διάστημα.
Η γαλαξιακή-γαλακτερή κρέμα, η οποία πωλείται αποκλειστικά στα Harrods δεν είναι και πολύ φτηνή καθώς κοστίζει 600 ευρώ τα 50 ml.
Η κρέμα προσφέρει μια περιποίηση στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος διαθέτοντας κολλαγόνο τύπου Ι και ΙΙΙ και υαλουρονικό οξύ που βοηθά στη σύσφιξη του προσώπου.
Εκείνο όμως που κάνει την «111 SKIN Celestial Black Diamond Cream» να ξεχωρίζει είναι ότι περιέχει σωματίδια από κατεργασμένο διαμάντι που αποτελούν παράγοντες τόνωσης του δέρματος, δίνοντας μια λαμπερή εμφάνιση και μια υγιή επιδερμίδα και παράλληλα μείωσης των κηλίδων.
Η σειρά 111 ιδρύθηκε και αναπτύχθηκε από τον πλαστικό χειρουργό ελληνικής καταγωγής Δρ Ι. Αλεξανδρίδη, σε συνεργασία με επιστήμονες του Harley Street του Λονδίνου.
Η αντιγηραντική δερματολογική δράση της Diamond Cream διαθέτει και θεραπευτικές ιδιότητεςκαθώς εξουδετερώνει τις Δραστικές Μορφές Οξυγόνου (ROS), όπου βασίζεται η οξειδωτική πίεση, η οποία έχει συνδεθεί με ασθένειες, όπως ο καρκίνος και η νόσος του Αλτσχάιμερ, και επιπλέον φαίνεται να συνδέεται και με τη δερματολογική γήρανση.

http://www.koolnews.gr

Τι παθαίνεις όταν οδηγείς μεθυσμένος στη Δανία;


Ο κύριος Nicklas Bendtner είναι ένας ποδοσφαιριστής της εθνικής Δανίας....

Και ένα βράδυ με καλή παρέα ήπιε λίγο παραπάνω  Και τον σταμάτησαν για έλεγχο η αστυνομία  Το όριο είναι 0,5 ενώ ο ποδοσφαιριστής είχε 1,75.

Και επειδή στην Δανία τα πρόστιμα είναι σε αναλογία με το τι κερδίζεις του βγήκε να πληρώσει κοντά στα 110.000 ευρώ.!!!

Ο συνήγορος του υποστήριξε ότι είναι λίγα τα χρόνια που κερδίζει πολλά και είναι άδικο το ποσό, αλλά δεν έγινε δεκτό.

Αυτά έτσι για την ιστορία και σύγκριση με τα δικά μας....

Πηγή: TaXalia

Το μικρότερο κινητό τηλέφωνο στον κόσμο





Το μικρότερο κινητό τηλέφωνο στον κόσμο μάς έρχεται από την Ιαπωνία και οι φωτογραφίες του προκαλούν αμφιβολίες σχετικά με τη δυνατότητα χρήσης του!


Ο λόγος είναι φυσικά το εξαιρετικά μικρό μέγεθος των πλήκτρων που θα κάνει δύσκολη, αν όχι αδύνατη, τη χρήση της συσκευής.

Τη συσκευή WX06A παρουσίασε η εταιρεία Willcom. Οι διαστάσεις του είναι μόλις 32 × 70 × 10,7 χιλιοστά και το βάρος του 32 γραμμάρια! Η οθόνη του τεχνολογίας OLED έχει μέγεθος μίας ίντσας, ανάλογη με αυτή που βρίσκουμε στα ψηφιακά ρολόγια χειρός. 

Σε αντίθεση με τις σύγχρονες συσκευές, η κεραία του WX06A είναι εξωτερική και αναδιπλούμενη. Ο Tako Hiyama, πρόεδρος της Eibitto που κατασκευάζει τη συσκευή, δήλωσε πως η κεραία είναι εξωτερική ώστε να ενισχυθεί η λήψη σήματος.

Το μικροσκοπικό του μέγεθος δεν επιτρέπει την ενσωμάτων προηγμένων λειτουργιών όπως είναι η λήψη φωτογραφιών, μιας και δεν υπάρχει κάμερα. Ωστόσο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή email.

Όσο για την πηγή ενέργειας του Willcom WX06A, υπεύθυνη είναι μια επίσης μικροσκοπική μπαταρία η οποία αρκεί για 2 ώρες σε κλήση ή 300 ώρες σε κατάσταση αναμονής.

Η συσκευή θα ξεκινήσει να πωλείται το Δεκέμβρη, σε τιμή που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά του Willcom WX06A, αντιπαραθετικά με αυτά του iPhone 5…



 WX06A iPhone 5
 Μέγεθος 32 × 70 × 10,7 χιλιοστά 123,8 x 58,6 x 7,6 χιλιοστά
 Βάρος 32 γραμμάρια 112 γραμμάρια
 Οθόνη 1 ίντσα OLED 4 ίντσες
 Μπαταρία 2 ώρες κλήση 300 ώρες αναμονή 8 ώρες κλήση 225 ώρες αναμον

ΣΟΚ: Τάϊζε τον άνδρα της δηλητήριο !!!



Μία απίστευτη ιστορία συνέβαινε εδώ και πολύ καιρό, ανάμεσα σε ένα ζευγάρι από τη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας Μυτιληνιός επιχειρηματίας αντιμετώπιζε για πολλές ημέρες, σοβαρά προβλήματα υγείας.

Έτρεχε καθημερινά σε γιατρούς και στη Μυτιλήνη, αλλά και στην Αθήνα, για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει.

Δυστυχώς οι εξετάσεις που έκανε, δεν μπορούσαν να δώσουν μία λογική εξήγηση, για το το ακριβώς συνέβαινε.

Ο Μυτιληνιός επιχειρηματίας είχε τάσεις εμετού, ζαλάδες, ισχυρούς πόνους στο στομάχι και στην κοιλιακή χώρα, ενώ παρουσίαζε και συμπτώματα γενικής κατάπτωσης και κούρασης.
Ο ίδιος πίστευε ότι είχε καρκίνο και ότι δεν του το έλεγαν.

Κάποιος γιατρός όμως στην Αθήνα, άρχισε να πιστεύει ότι κάτι συνέβαινε με τη διατροφή του.
Τον ρωτούσε επίμονα να μάθει, τι ακριβώς έτρωγε.

Αυτός του απάντησε ότι πάντα έτρωγε σπιτικό φαγητό.
Τότε λοιπόν του είπε να προσέξει διότι η διατροφή του, διότι αυτά που έτρωγε, δεν ήταν από «καλά φαγητά».

Όταν επέστρεψε λοιπόν στη Μυτιλήνη, έθεσε ένα σχέδιο, για να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβαινε.
Παρακολούθησε λοιπόν τη γυναίκα του, για να δει αν γινόταν κάτι περίεργο.

Τότε έκπληκτος διαπίστωσε, ότι η σύζυγός του όταν ετοίμαζε το φαγητό τους, έριχνε επάνω στα φαγητά που σερβίριζε στον άνδρα της, δηλητηριώδεις ουσίες.

Ήταν αυτές που του δημιουργούσαν τα προβλήματα υγείας και που σιγά – σιγά θα του κατέστρεφαν τα ζωτικά του όργανα και θα τον οδηγούσαν αργά και βασανιστικά στο θάνατο.

Όπως αντιλαμβάνεστε το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο.
Φυσικά δεν έμεινε εκεί…

Συμβουλεύτηκε αμέσως το δικηγόρο του και πολύ γρήγορα διαπίστωσαν ότι η σύζυγός του, εκτός του ότι είχε αποφασίσει να τον εξοντώσει, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, ενώ παράλληλα είχε «ξαφρίσει» τους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς που είχαν, μαζεύοντας τις οικονομίες τους.

Όπως είναι φυσικό οι δρόμοι του ζευγαριού χώρισαν και οι διαφορές τους θα λυθούν πλέον, στις δικαστικές αίθουσες.

 lesvosnews

Τέσσερα εκ. ευρώ για το πόδι του Μέσι!



Έχει γίνει άγαλμα, κρασί ή ποίημα...
Μετά από αυτά, ο Μέσι, ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ινδάλματα του πλανήτη, είδε να φτιάχνεται μια ολόχρυση ρέπλικα του ποδιού του αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ!

Το αντίγραφο αυτό που, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", ζυγίζει 25 κιλά, κατασκεύασε ένα ιαπωνικό κοσμηματοπωλείο, χρησιμοποιώντας καλούπι από το πόδι του άσου της Μπαρτσελόνα. 

Μάλιστα, ο αδερφός του ποδοσφαιριστή βρέθηκε στο Τόκιο για να παρακολουθήσει το σχετικό event που διοργανώθηκε για την παρουσίαση του πανάκριβου αντικειμένου:

«Είναι εκπληκτικό ότι μπορείς να κατασκευάσεις κάτι τέτοιο, που να έχει αυτή την εξαιρετική ομοιότητα με το πόδι του Λιονέλ», δήλωσε ο Ροντρίγκο Μέσι.

Και αν το 25κιλο πόδι του «Λέο» πέφτει κομμάτι... ακριβό για να αποκτηθεί, οι Ιάπωνες κοσμηματοπώλες φρόντισαν και για τους λιγότερο προνομιούχους θαυμαστές του Αργεντινού.

Κατασκεύασαν 50 μικρές ρέπλικες (φυσικά και πάλι ολόχρυσες) βάρους 300 γραμμαρίων τις οποίες μπορεί κανείς να αγοράσει στην… προνομιακή τιμή των 75 χιλιάδων ευρώ έκαστη, όπως και άλλες 100 των 100 γραμμαρίων που πωλούνται έναντι 32 χιλιάδων ευρώ.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι ένα μέρος των κερδών από τις πωλήσεις θα διατεθεί για τα θύματα του σεισμού και του τσουνάμι που έπληξε την Ιαπωνία τον Μάρτιο του 2011, συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα στο εν λόγω κοσμηματοπωλείο και το φιλανθρωπικό ίδρυμα που διατηρεί ο Λιονέλ Μέσι.


Η μαμά της Kristen Stewart μιλάει για το σκάνδαλο που ξέσπασε με την κόρη της!



Στηρίζει τη διάσημη κόρη της...

Υπάρχουν μαμάδες που θα τραβήξουν το αφτί της κόρης του όταν θα κάνουν μια κακή πράξη και υπάρχει και η μαμά της Kristen Stewart, η οποία, παρ' ότι η κόρη της έγινε θέμα σε κάθε media του πλανήτη λόγω του κέρατου που έριξε στο επίσης διάσημο αγόρι της Robert Pattinson, στέκεται στο πλευρό της κόρη της, λέγοντας ότι είναι ο.k μερικές φορές να κάνει λάθος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Jules Stewart μιλώντας φυσικά για το σκάνδαλο της κόρης της με τον παντρεμένο σκηνοθέτη, δήλωσε:

«Προσπάθησα να αναθρέψω τα παιδιά μου και δεν τα μεγάλωσα για να γίνουν παιδιά, τα μεγάλωσα να γίνουν ενήλικες. Προσπάθησα επίσης να τους κάνω να καταλάβουν ότι είναι εντάξει να κάνεις λάθη».

Η μαμά Kristen που έχει δουλέψει σαν σεναριογράφος τελειώνοντας υποστηρίζει ότι δεν είναι κακό να πέφτεις γιατί έτσι μαθαίνεις.

Cool μαμά και μάλλον καταλάβαμε σε ποιον έμοιασε η Kristen.

Πηγή: queen.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε τι έκανε μια γυναίκα για να εκδικηθεί τον πρώην άνδρα της!


Έχουμε ακούσει διάφορες ιστορίες εκδίκησης αλλά αυτό μάλλον ξεπερνά τα συνηθισμένα...

Μια γυναίκα από το Μιζούρι των ΗΠΑ έβαλε ένα προφυλακτικό στο εσώρουχο της 5χρονης κόρης της προκειμένου να ''παγιδεύσει'' τον πρώην σύζυγό της και να του δημιουργήσει προβλήματα στην τωρινή σχέση του.

Η μητέρα έστειλε στη συνέχεια τη μικρή στο σπίτι του πρώην άνδρα της και της είπε να αφήσει σε κάποιο σημείο το προφυλακτικό, το οποίο είχε προσπαθήσει μάλιστα να δείξει ότι  είχε χρησιμοποιηθεί...

Η 26χρονη ήθελε με τον τρόπο αυτό να νομίσει η νυν σύντροφος του, ότι εκείνος είχε παράνομο δεσμό, αναφέρει η Huffington Post.

Δάκρυα: Τι να κάνουμε όταν τα μάτια μας δακρύζουν ασταμάτητα;



Τα δάκρυα είναι ο φυσικός τρόπος του οργανισμού μας να κρατά τα μάτια μας καθαρά και προστατευμένα. Υπάρχει, όμως, περίπτωση αυτός ο μηχανισμός να μη λειτουργεί σωστά και τα δάκρυα να λιμνάζουν στο μάτι μας ή να ρέουν ακατάσχετα. Ποιες μπορεί να είναι οι αιτίες γι’ αυτό και πώς αντιμετωπίζονται;


Του
Νικόλαου Τράκου, MD, PhD
Xειρουργού Οφθαλμίατρου με εξειδίκευση στον τομέα των παθήσεων βλεφάρων, δακρυϊκής συσκευής και κόγχου- συνεργάτης ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ


Η δακρύρροια μπορεί να είναι πολύ ενοχλητική καθώς θολώνει την όραση, ενώ οι ασθενείς χρειάζεται να σκουπίζουν τα μάτια τους, σε ορισμένες περιπτώσεις σχεδόν συνεχώς. Αρκετοί ασθενείς και ιατροί δεν γνωρίζουν ότι η δακρύρροια αντιμετωπίζεται με επιτυχία με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους.
Πώς, όμως, παράγονται και παροχετεύονται τα δάκρυα; Τα δάκρυα παράγονται από τον κύριο δακρυϊκό αδένα, ο οποίος βρίσκεται κάτω από το άνω βλέφαρο. Κάθε ανοιγοκλείσιμο των βλεφάρων, που πρέπει να είναι στη σωστή ανατομική θέση, απλώνει τα δάκρυα πάνω στην επιφάνεια του οφθαλμού, μεταφέροντάς τα προς την έσω γωνία του ματιού. Εκεί βρίσκονται τα δακρυϊκά στόμια, από τα οποία τα δάκρυα οδηγούνται στο δακρυϊκό ασκό και από εκεί εισέρχονται στο ρινοδακρυϊκό πόρο, ο οποίος παροχετεύει τα δάκρυα μέσα στη μύτη.
Οι αιτίες
Το μάτι μπορεί να δακρύζει ακριβώς επειδή ίσως είναι ερεθισμένο από βλεφαρίτιδα ή αλλεργία των ματιών ή από το σύνδρομο ξηρού οφθαλμού, κατά το οποίο το μάτι στεγνώνει όταν κοιτάζουμε σε μία οθόνη και αντανακλαστικά υπερπαράγει δάκρυα. Άλλο αίτιο είναι η ανώμαλη θέση των βλεφάρων, όπως συμβαίνει όταν αυτά είναι χαλαρά, σε πάρεση προσωπικού νεύρου (π.χ. από ψύξη) είτε γυρίζουν προς τα μέσα (εντρόπιο βλεφάρου). Άλλα αίτια είναι οι όγκοι των βλεφάρων, τραύμα ή συγγενή ελλείμματα βλεφάρου.
Έπειτα από πάρεση του προσωπικού νεύρου μπορεί να δακρύζει ο ασθενής την ώρα ενός γεύματος, εμφανίζοντας τα «κροκοδείλια δάκρυα», κάτι που διορθώνεται με μπότοξ. Επίσης, ασθενείς με θυρεοειδική νόσο του οφθαλμού - εξόφθαλμο μπορεί επίσης να δακρύζουν. Ανάλογα με την περίπτωση θα πρέπει να αντιμετωπιστεί η φλεγμονή, που λέγεται βλεφαρίτιδα ή ξηροφθαλμία, ή και να γίνει επέμβαση αποκατάστασης της θέσης των βλεφάρων. Αυτή η επέμβαση μπορεί να συνδυαστεί και με βλεφαροπλαστική.
Μία άλλη συχνή αιτία που τα δάκρυα ξεχειλίζουν είναι όταν ο πόρος που οδηγεί τα δάκρυα από το μάτι προς τη ρινική κοιλότητα είναι είτε στενωμένος είτε φραγμένος (σε παιδιά και σε ενήλικες).
Η κατάσταση αυτή μπορεί να είναι σοβαρή, γιατί, πέρα από το γεγονός ότι επηρεάζει την ποιότητα ζωής του ασθενούς, μπορεί να προκαλέσει δακρυοκυστίτιδα, δηλαδή να δημιουργηθεί φλεγμονή στον ασκό που φιλοξενεί τα δάκρυα. Έτσι, εκεί ακριβώς αρχίζει να μαζεύεται πύο, το οποίο κυκλοφορεί πάνω στο μάτι και μπορεί να δημιουργηθεί απόστημα στον κερατοειδή, το οποίο μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε διάτρηση του ματιού. Να σημειώσουμε ότι, αν κάποιος ασθενής θέλει να κάνει επέμβαση καταρράκτη, θα πρέπει πρώτα να διορθώσει το πρόβλημα της δακρύρροιας, αν έχει.
Η θεραπεία
Η προφανής ερώτηση είναι αν υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης του αποφραγμένου δακρυϊκού πόρου. Η απάντηση είναι καταφατική: οι ασθενείς που για χρόνια φοβούνταν να κάνουν επέμβαση, μπορούν πλέον να την κάνουν με μια πρωτοποριακή μέθοδο – τεχνική, που έχει χτιστεί σε αρκετά χρόνια πείρας και λέγεται ενδοσκοπική ασκορινοστομία. Ο σκοπός αυτής της επέμβασης είναι, από τη στιγμή που ο ρινοδακρυϊκός πόρος είναι αποφραγμένος, να δημιουργηθεί μια νέα παροχέτευση δακρύων ανάμεσα στο δακρυϊκό ασκό και το εσωτερικό της μύτης, μέσω μιας παράκαμψης (bypass) πιο ψηλά από το επίπεδο της απόφραξης του ρινοδακρυϊκού πόρου.
Με την τεχνική αυτή εισάγονται με μια μικρή κάμερα, με ένα ενδοσκόπιο μέσα από τη μύτη, κάποια μικροεργαλεία ή laser και μπορούμε να οδηγήσουμε τα δάκρυα να πέφτουν μέσα στη ρινική κοιλότητα, και έτσι να λυθεί το πρόβλημα. Ο ειδικός χειρουργός με το ενδοσκόπιο και τα μικροεργαλεία προσεγγίζει την περιοχή των βλεφάρων -δακρυϊκής συσκευής του οφθαλμού διά της ρινικής κοιλότητας.
Αυτή η τεχνική έχει πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας (95%) και, σε αντίθεση με την παλαιότερη τεχνική, που λέγεται εξωτερική ασκορινοστομία, μπορεί να δώσει σημαντικά πλεονεκτήματα:
- δε γίνεται καμία τομή στο δέρμα του προσώπου και δεν μπαίνουν ράμματα όπως στην εξωτερική ασκορινοστομία, την παλιά μέθοδο,
- ο ασθενής φαίνεται σα να μην έχει χειρουργηθεί,
- είναι ανώδυνη,
- ο ασθενής μπορεί να κινητοποιηθεί γρήγορα και να αποκατασταθεί γρήγορα η ποιότητα της ζωής του.
Στην περίπτωση όπου συνυπάρχουν όλες οι αιτίες (φλεγμονή οφθαλμού με χαλαρό βλέφαρο και φραγμένο δακρυϊκό πόρο), χρειάζεται σύνθετη αντιμετώπιση από τον ειδικό χειρουργό, ώστε να διορθωθούν οι αιτίες σε μια εγχείρηση κατά την οποία θα διενεργηθούν όλες οι επεμβάσεις.
Οι ασθενείς με δακρύρροια χρειάζεται να έχουν πλήρη εκτίμηση, έτσι ώστε να εντοπιστεί η ακριβής αιτία και να αποφασιστεί το ακριβές πλάνο της θεραπείας. Οι σύγχρονες μέθοδοι εξασφαλίζουν το υψηλότερο επίπεδο διάγνωσης και αντιμετώπισης από τον ειδικό βλεφάρων, δακρυϊκής συσκευής και κόγχου.  


Νικόλαος Τράκος, MD, PhD
Xειρουργός Οφθαλμίατρος με εξειδίκευση στον τομέα των παθήσεων βλεφάρων, δακρυϊκής συσκευής και κόγχου, συνεργάτης ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ

http://iatropedia.com

Διαφθορά: Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος - Μεγάλη έρευνα!



- Ποιές περιοχές είναι πρωταθλήτριες στην διαφθορά
- Ποιό είναι το προφίλ των θυμάτων της διαφθοράς
- Πόσο στοιχίζει σήμερα το φακελάκι στον δημόσιο και πόσο στον ιδιωτικό τομέα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Μικρότερη μεν, πάντα κρατούσα δε: ο λόγος για τη μικροδιαφθορά, που διατρέχει την ελληνική κοινωνία από άκρη σε άκρη της χώρας, με έμφαση στην Αττική, αλλά και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα της Διεθνούς Διαφάνειας- Ελλάς, της οργάνωσης που χαρτογραφεί από το 2007 το φαινόμενο αυτό με τη βοήθεια της εταιρείας Public Issue.

Η κρίση φτώχυνε το φακελάκι

Με μεγαλύτερη αντίσταση οι Έλληνες το 2012, όπως καταδεικνύει η έρευνα σε 12.104 ερωτηθέντες, φαίνεται να συρρικνώνουν το μέγεθος της διαφθοράς, τόσο αριθμητικά, όσο και οικονομικά, στο εκτιμώμενο ποσό των 420 εκατ. ευρώ (από τα 554 εκατ. το 2011).

Ιδιαίτερα στον δημόσιο τομέα όπου νοσοκομεία (45%), εφορίες (13,3%) και πολεοδομίες (3,7%) έχουν πάντα την «τιμητική» τους, με εμφανή όμως και τα ίχνη της κρίσης, δεδομένου ότι κατά μέσον όρο τα ποσά μειώθηκαν κατά 12,2% (με μέσον όρο ανά "φακελάκι" τα 1.228 ευρώ το 2012, έναντι 1.399 το 2011).

Ο ιδιωτικός τομέας, στον αντίποδα, φαίνεται να περιορίζεται στα περιστατικά κατά 2,6% το 2012, έναντι 3,6% του 2011, αλλά να διογκώνεται οικονομικά, καθώς τα φακελάκια γίνονται πιο "παχουλά" κατά 2,6% (μέσος όρος 1.442 ευρώ το 2012, έναντι 1.406 το 2011).

Τα μηνύματα, όπως επισήμαναν κατά την παρουσίαση τόσο ο πρόεδρος της Διεθνούς Διαφάνειας-Ελλάδος (ΔΔ-Ε) Κώστας Μπακούρης, όσο και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Public Issue Γιάννης Μαυρής, είναι ενθαρρυντικά και ελπιδοφόρα, καθώς για πρώτη φορά αφενός μειώνεται το μέγεθος και αφετέρου αυξάνεται η κοινωνική αντίσταση κατά του φαινομένου, ενώ ενισχύεται για δεύτερη χρονιά η αντίδραση για τη μη έκδοση απόδειξης.

Άνδρες ηλικίας 45 - 54 ετών, απόφοιτοι ανώτερης εκπαίδευσης, αυτοαπασχολούμενοι ή εργοδότες, σκιαγραφούν κατά την πλειοψηφία το προφίλ των θυμάτων της μικροδιαφθοράς.

Τα υψηλότερα ποσοστά περιστατικών συνολικής διαφθοράς να εντοπίζονται στην Περιφέρεια Αττικής, με πρωτο το Νομό Αττικής (λόγω της συγκέντρωσης της πλειοψηφίας των δημοσίων υπηρεσιών) και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ο …τιμοκατάλογος της διαφθοράς, με συγκριτικά στοιχεία από το 2011 και το 2012. 

Στον δημόσιο τομέα, το φακελάκι στα νοσοκομεία για επέμβαση το 2011 ήταν από 100 έως 30.000 ευρώ, ενώ το 2012 μειώθηκε σε 50 έως 20.000 και για το "γρηγορόσημο" από τα 30 - 20.000 ευρώ κατέβηκε το 2012 στα 10 - 7.000. 

Δραστική μείωση παρουσιάζει το φακελάκι στις εφορίες, με έμφαση στο "γρηγορόσημο", που από το ποσό των 10 - 30.000 ευρώ έπεσε στο 200 - 1.000 ευρώ.

Στον ιδιωτικό τομέα τα ποσά αυξάνονται, με έμφαση στις επεμβάσεις (που από τα 150 - 7.000 ευρώ φθάνουν το 2012 μέχρι στα 25.000 ευρώ), αλλά και στις ιατρικές εξετάσεις, που από τα 30 - 500 ευρώ "σκαρφαλώνουν" μέχρι τα 3.100 ευρώ. 

Αύξηση παρουσιάζεται και στον κλάδο του αυτοκινήτου και κυρίως στον έλεγχο ΚΤΕΟ, καθώς από τα 100 ευρώ ανεβαίνει στα 200.

Αντίδοτα της μικροδιαφθοράς, όπως επισήμανε ο κ. Μπακούρης, είναι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, καθώς όχι μόνο εκσυγχρονίζει τη δημόσια διοίκηση, αλλά συμβάλλει στην αποστασιοποίηση του πολίτη από τις δημόσιες υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να περιορίζονται οι ευκαιρίες για παράνομες συναλλαγές.

http://www.newsit.gr

Εναλλακτικές έξοδοι των ζωδίων… την Τσικνοπέμπτη!


Πέρα από τα παραδοσιακά και τα καθιερωμένα οι εκπρόσωποι των ζωδίων διαλέγουν και εναλλακτικές προτάσεις διασκέδασης και φαγητού! 

Δείτε το ζώδιο σας ή το ζώδιο του αγαπημένου σας προσώπου και προετοιμαστείτε για τη βραδιά της Τσικνοπέμπτης!

Κριός
Απεχθάνονται τη μονοτονία, την ρουτίνα και την πλήξη! Ακόμη κι αν τους αρέσουν τα κοψίδια και το κόκκινο κρασί, δεν το έχουν σε τίποτα να κάνουν τη διαφορά (γι’άλλη μια φορά) τη μέρα της Τσικνοπέμπτης! Τι θα προτιμούσαν;;; Sushi! Και εναλλακτικά και με κόσμο και με άφθονη ποσότητα αλκοόλ! Ο τέλειος συνδυασμός για την έξοδο ενός Κριού, Πέμπτη βράδυ!

Ταύρος
Οι Ταύροι είναι γεννημένοι γι’ αυτήν τη μέρα! Θα μπορούσε να θεωρείται κι επίσημη γιορτή για το ζώδιο τους! Σαφώς και θα προτιμούσαν μια παραδοσιακή  ταβέρνα με καλούς φίλους αλλά κι ένα ρομαντικό εστιατόριο με το ταίρι τους! Λίγο τα κεριά, λίγο το κρασί… και φυσικά το καλό φαγητό, οι Ταύροι θα νιώσουν στο φυσικό τους περιβάλλον!

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι αν δεν βγάλουν το βράδυ τους, κολλημένοι στο κινητό και το facebook, θα επέλεγαν ένα πολύβουο καφέ, κάπως καλλιτεχνικό και στην πορεία ίσως κανένα club με δυνατή μουσική! Πιθανότερο είναι να βγουν για να πιουν, παρά για φαγητό! Πάντως λόγω της ημέρας και σε κάποια ψησταριά να καταλήξουν, με σουβλάκι στο χέρι…. Δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα!

Καρκίνος
Μια ταβερνούλα με παραδοσιακό φαγητό ή συγκέντρωση στο σπίτι με τα αγαπημένα πρόσωπα είναι ιδανική βραδιά για τους Καρκίνους! Οι ίδιοι απολαμβάνουν να μαγειρεύουν για τους δικούς τους ανθρώπους και να τους περιποιούνται! Αν θέλετε να τους βγάλετε έξω όμως μπορείτε να επιλέξετε μια ταβέρνα είτε με παλιά ελληνική μουσική, είτε κάποιο πιάνο-restaurant με ρομαντικούς ρυθμούς!

Λέων
Εγωκεντρικοί … και γκλαμουράτοι! Αν μείνουν σπίτι θα διοργανώσουν το πιο grande party για να μιλούν όλοι γι’αυτούς! Πλούσια ποικιλία εδεσμάτων, διακόσμηση και έντονη μουσική! Αν επιλέξουν να βγουν έξω δεν αποκλείεται να το τσικνίσουν…. Και στο καζίνο!!! Για λιοντάρια μιλάμε φίλοι μου… τι νομίζατε;;;!

Παρθένος
Είτε επιλέξουν μια παραδοσιακή ταβερνούλα (που θα την έχουν τσεκάρει ξανά και ξανά για την καθαριότητά της), είτε να πιουν cocktail σε κάποιο lounge bar, οι Παρθένοι αν βρίσκονται με τα αγαπημένα τους πρόσωπα… πάντα βρίσκουν τον τρόπο να περνούν καλά!!! Αρκεί να είναι καθαρά… και περιποιημένα!!!
  
Ζυγός
Θέλουν αρμονία, ομορφιά και φυσικά καλή παρέα! Ένα εστιατόριο που να συνδυάζει την αίγλη και τη φινέτσα ή ένα «μοδάτο» bistro, θα ικανοποιήσει σίγουρα το εκλεπτυσμένο γούστο τους ακόμη και την Τσικνοπέμπτη! Βέβαια, σε κάποιο club ή πάρτι δεν θα έλεγαν όχι!

Σκορπιός
Καλά ! Δώσε στους Σκορπιούς ηδονή, αδρεναλίνη και πρόκληση και πάρ’ τους την ψυχή! Μπορεί να πήγαιναν και σε ροκ συναυλία την Τσικνοπέμπτη! Για φαγητό πάντως δε θα έλεγαν όχι σε κάποιο ethnic εστιατόριο… αλλά και σε λαχταριστά, εξωτικά εδέσματα! Σαφώς δεν θα έλεγαν όχι και στα αφροδισιακά πιάτα που θα τους έφτιαχναν τη διάθεση για μετά…!

Τοξότης
Περνούν καλά όπου κι αν βρίσκονται! «Όπου γάμος και χαρά» που λέει κι ο λαός κι από ένας Τοξότης! Ο αυθορμητισμός, το πηγαίο χιούμορ κι η αστείρευτη ενέργεια τους τούς κάνει ιδιαιτέρως αγαπητούς στις παρέες. Επιλέξτε να τον βγάλετε κάπου που να έχει νταβαντούρι… ή καλή παρέα για να το κάνει το νταβαντούρι μόνος του!

Αιγόκερως
Διαχρονικό εστιατόριο, ωραία ατμόσφαιρα, ποιοτικό service είναι τα Must για τους Αιγόκερους! Είναι παραδοσιακοί αλλά είναι και εκλεπτυσμένοι, μην ξεχνάτε! Διαλέξτε ποιοτικό φαγητό, σε ωραίο περιβάλλον και με οικονομικές τιμές! 

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι βαριούνται απίστευτα τις οικογενειακές και γενικά τις συνηθισμένες συγκεντρώσεις! Αυτοί θέλουν να φάνε να πιούν, να μεθύσουν και να ξενυχτίσουν!  Τώρα το πού… δεν έχει και πολλή σημασία! Μπορεί να πάει να το τσικνίσει και σε καντίνα! Πάντως καλά θα περάσει όπου κι αν πάει, αρκεί να είναι εναλλακτικά!

Ιχθείς
Θα επιλέξει ίσως κάτι σε διασκέδαση χαμηλών τόνων. Θα τους άρεσε κι ένα ειδυλλιακό restaurant με καλό κρασί και καλομαγειρεμένα θαλασσινά ας πούμε! Άνετα τα τρώει τα θαλασσινά του, ακόμη και την Τσικνοπέμπτη! Καλέ ψαράκι είναι! Για να περνάει καλά, θέλει πάντα να μυρίζει θάλασσα!


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger