Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Βαξεβανης: Κυριε Βενιζελο γιατι δεν κανετε μια φανουροπιτα;

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012


Γράφει ο Κώστας Βαξεβάνης
Κύριε Βενιζέλο,
Πληροφορήθηκα από διάφορα χιουμοριστικά μηνύματα στο twitter, ενώ βρισκόμουν στην Κύπρο, την αναφορά που κάνατε σε μένα μέσα στο Κοινοβούλιο. Προφανώς και δεν θα γράψω τι έλεγαν τα μηνύματα, αν και τα περισσότερα είναι ένα μνημείο εξυπνάδας και χιούμορ. Θα σας μεταφέρω μόνο ένα, κάποιου αγνώστου: «Ο Βενιζέλος ρωτάει στη Βουλή πού βρήκες τη λίστα Λαγκάρντ. Ο τύπος νομίζει ότι είναι Θεός. Ο Σαμαράς έλεγε αλήθεια ότι μιλάει με το Θεό».
Δεν ξέρω αν το έχετε αντιληφθεί, αλλά εδώ και μήνες δίνετε περισσότερο τροφή για χιουμοριστικά σχόλια, παρά για πολιτικές αναλύσεις. Κανένας δεν σας «παίρνει» πολιτικά. Και αν οι εφημερίδες οι οποίες σας έχουν ιδιαίτερη συμπάθεια επέτρεπαν στους σκιτσογράφους τους να μην αυτολογοκρίνονται, είμαι σίγουρος θα είχαμε μερικά από τα πιο σπουδαία σκίτσα-γελοιογραφίες των τελευταίων χρόνων.
Είδα και το βίντεο όπου αναφερόσασταν σε μένα. Αυτό που φουσκώνατε με λεκτικές περικοκλάδες και ξεφουσκώνατε με ηχηρές ανάσες. Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία να το σχολιάσω. Ποτέ δεν είχα την άποψη πως έχετε κάποια πολιτική σκέψη. Είχατε απλώς γνώση του πώς λειτουργεί το πολιτικό σύστημα ώστε να το χειρίζεστε. Ποτέ δεν αποδέχθηκα τις φήμες περί «ευφυίας» σας. Κατασκευάσατε μια φημολογία στα τηλεοπτικά στούντιο, με οικείους δημοσιογράφους, που ουδέποτε σας ζόρισαν, ούτε σας ρώτησαν για όσα σκανδαλώδη έχετε κάνει σε αυτή τη χώρα (την Πέμπτη θα σας τα θυμίσουμε στο HOT DOC). Καταφέρατε να πείσετε πως η πονηριά των χειρισμών σας στο μεγάλο τερέν της διαπλοκής, δεν ήταν παιχνίδι στο δικό σας γήπεδο των συμφερόντων αλλά νίκη της ευφυίας σας στο γήπεδο της πολιτικής.
Αλλά ακόμη και η διαφορετική άποψη που έχω για σας σε σχέση με άλλους συναδέλφους με τους οποίους τρώτε, χαριεντίζεστε και συμφωνείτε, δέχθηκε πλήγμα από την στάση σας στη Βουλή. Απορώ λοιπόν, ακόμη και στη δύσκολη θέση που είσαστε, πώς δεν είχατε την στοιχειώδη πολιτική άμυνα, ώστε να μην βάλετε το ερώτημα στη Βουλή «πού βρήκε τη λίστα ο Βαξεβάνης;»
Αναρωτηθήκατε ποια θα ήταν η θέση σας αν έβγαινα να δηλώσω «μα μου την έδωσε ο Βενιζέλος». Γιατί ανάμεσα στα σενάρια είναι και αυτό. Είσαστε από τους ελάχιστους που την είχαν. Άρα θα μπορούσατε να μου την είχατε δώσει.
Γιατί τόσος θυμός για το πού βρήκα τη λίστα; Γιατί το πήρατε προσωπικά λες και αναφέρεται σε άτομα της οικογένειάς σας; Το ερώτημα είναι πού βρήκα εγώ τη λίστα που είναι η δουλειά μου να βρίσκω ή πώς την «χάσατε» εσείς που δουλειά σας ήταν να την αξιοποιήσετε;
Είναι εμφανές πως έχετε χάσει την ψυχραιμία σας. Δεν την έχετε χάσει επειδή σας ζορίζουν, αλλά επειδή δεν μπορείτε να λειτουργείτε όπως παλιά σε προστατευμένο μιντιακό περιβάλλον, να εξουσιάζετε όπως παλιά και να εντυπωσιάζετε με λεκτικές περικοκλάδες όπως παλιά.
Το ερώτημα που βάλατε για το πού βρήκα τη λίστα, αποδεικνύει την έλλειψη πολιτικής ωριμότητας. Αλλά γι” αυτό δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω εγώ. Το δείχνει το διαλυμένο κόμμα σας. Μην μπερδεύετε την εικόνα που δίνουν για σας τα φίλια ΜΜΕ, με την πραγματικότητα. Αυτό που γράφουν δεν είσαστε εσείς, είναι αυτό που θέλετε να γράψουν. Συνεπώς μην το πιστεύετε.
Δεν έχετε κανένα πολιτικό βάρος στην κοινωνία. Αν βγαίνατε και λέγατε στη Βουλή πως θα κάνετε φανουρόπιτα για να φανερωθεί η λίστα που χάσατε, περισσότεροι θα σας πιστεύανε πως έχετε υγιείς προθέσεις απ” ότι όταν είπατε εκείνο το «πού βρήκε τη λίστα ο Βαξεβάνης».
Είσαστε εκτός πραγματικότητας. Μάλλον ασφυκτικά πιεσμένος από την πραγματικότητα που δημιουργήσατε στην κοινωνία, το κόμμα, την Ευρώπη. Τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης στα οποία έδωσα αρκετές συνεντεύξεις το τελευταίο διάστημα, έχουν εντυπωσιαστεί με το πόσους νόμους έχετε φτιάξει για να να νομιμοποιήσετε τη λειτουργία του πολιτικού συστήματος. Θα το έχετε διαπιστώσει σε όσα γράφουν πια για εσάς στο εξωτερικό.
Από όλους γύρω σας, σας καταλαβαίνω περισσότερο. Μπορεί ακόμη και να δείξω κατανόηση. Αλλά φύγετε από την πολιτική. Απελευθερώστε τη χώρα από την εικόνα και την πολιτική σας. Αφήστε να δημιουργηθούν νέες πολιτικές δυνάμεις πάνω σε πραγματικές ανησυχίες. Ξέρω πως ανησυχείτε τι θα γίνει αν όλοι (περισσότερο οι δικοί σας άνθρωποι) καταλάβουν ότι δεν έχετε καμιά εξουσία. Δεν επικαλούμαι καμιά υπευθυνότητα που θα σας οδηγήσει στην έξοδο. Επικαλούμαι απλώς όποια δυνατότητα έχετε να σκεφθείτε πολιτικά και να διαπιστώσετε πως όσο καθυστερείτε τεχνητά τις αλλαγές, τόσο αυτές θα στραφούν εναντίον σας.
Πάτε σπίτι σας, αλλάξτε ζωή, φτιάξτε φανουρόπιτα να φανερωθεί η λίστα, κάντε ό,τι θέλετε, αλλά αφήστε την Ελλάδα να ελευθερωθεί από εσάς. Έχετε την άνεση και τα εισοδήματα να ζήσετε όπως θέλετε. Η ευφυΐα σας εξαντλείται στη φράση που θα βρείτε για να κοροϊδέψετε τον κόσμο. Να βαφτίσετε το χαράτσι «ασφάλιστρο κινδύνου».
Κύριε Βενιζέλο, σε αυτή τη χώρα πέφτετε πια βαρύς. Όχι σε μένα.

http://www.koutipandoras.gr

Το νεο παιδικο παιχνιδι που εξοργισε τους γονεις σε ολο τον κοσμο!

Φαίνεται μια πλαστική κούκλα μωρό σαν όλες τις άλλες αλλά
δεν είναι!
Η κούκλα αυτή μαθαίνει στα μικρά κοριτσάκια πως να θηλάζουν παίρνοντάς τους όλη την παιδική αθωότητα! Οι γονείς που έχουν ήδη δει τη διαφήμιση, ζήτησαν την άμεση απόσυρση του παιχνιδιού από την αγορά!

Δείτε το βίντεο!

http://www.kamikaze.gr

Ανεκδοτο: Ταρζαν Τζειν και σεξ

Όταν η Τζέιν πρωτογνώρισε τον Ταρζάν, ένιωσε μια έλξη και εκεί που τoν

ρωτούσε για τη ζωή του, τον ρώτησε
και πως έκανε σεξ.
''Ταρζάν δεν ξέρει σεξ'', της απάντησε.
Η Τζέιν του εξήγησε τι ακριβώς είναι το σεξ.
Ο Ταρζάν της είπε, 'Ααα, Ταρζάν χρησιμοποιεί τρύπα στο δέντρο.''
Φρικαρισμένη, του λέει, "Ταρζάν το κάνεις λάθος, αλλά θα σου δείξω πως
γίνεται.''
Βγάζει τα ρούχα της και ξαπλώνει στο έδαφος. ''Εδώ!'', του λέει. ''Πρέπει να
το βάλεις εδώ μέσα!''
Ο Ταρζάν βγάζει το ταρζανοσλίπ, πλησιάζει με μια απίστευτη στύση, και της
δίνει μια δυνατή κλωτσιά
ανάμεσα στα πόδια.
Η Τζέιν κυλιέται σφαδάζοντας για λίγα δεύτερα που φάνηκαν ατελείωτα.
Τελικά συνέρχεται κάπως και στριγκλίζοντας τον ρωτάει,
''ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ;!!!!''
''Ταρζάν τσεκάρει πρώτα για μέλισσες!''

Μια φαρσα που πραγματικα πηγε στραβα! (βιντεο)

Τι γίνεται αν το θύμα παρεξηγήσει κατά πολύ τις προθέσεις του φαρσέρ;




Αδικα πεθανε ο Leonardo DiCcaprio!

H αμερικάνικη εκπομπή, "Mythbusters" του Discovery Channel έκανε μια σειρά τεστ που 

δείχνει πως όντως ο Leonardo DiCaprio, Jack, θα μπορούσε να είχε σωθεί αν είχε ανέβει στην ξύλινη σχεδία που κράτησε την Rose έξω από το παγωμένο νερό, στη βραβευμένη ταινία Τιτανικός!


fwnazw.gr

Ελενη Μενεγακη-Ματεο Παντζοπουλος: Η νεα κριση στη σχεση τους…το ταξιδι και η ενταση!!!

Λογικό είναι σ΄ένα τόσο ερωτευμένο ζευγάρι να υπάρχουν εντάσεις. Ειδικά όταν η σχέση αυτή είναι στα άκρα. Όταν απο τις τριάντα μέρες του μήνα…τις είκοσι είναι στα κάγκελα και τις δέκα στον παράδεισο είναι απολύτως αναμενόμενο να υπάρχουν εντάσεις. Αλλά στο τέλος τι μένει; Το έντονο. Η Ελένη ξέρει καλά να κρύβει τα της προσωπικής ζωής της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πώς ακόμη και το Δελτίο Τύπου του χωρισμού της με τον Λάτσιο το έστειλε Παρασκευή βράδυ. Ήθελε να ξεφύγει απο τα κυριακάτικα φύλλα. Ωστόσο δεν υπολόγισε τη δύναμη του Διαδικτύου. Και το γράφω διότι για μια ακόμη βδομάδα την είδατε να μαζεύει χοντρές πιπεριές απο τον μπαξέ στην Άνδρο και να δίνει την εντύπωση της ιδανικής χωρισμένης μάνας με σύντροφο και τρία παιδιά απο τον δεύτερο γάμο. Η αλήθεια είναι πώς μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα το ζευγάρι πέρασε αναταράξεις στη σχέση του καθώς είχαν προγραμματίσει ταξιδάκι μετά απο αυτό στην Ορεινή Κορινθία, το οποίο όμως δεν έγινε ποτέ. Κι επειδή ο Ματέο είναι λίγο παραπάνω χαλαρός απο το κανονικό πειράχτηκε. Ήταν και το φόρτωμα και η πίεση με τα νούμερα τον ανταγωνισμό, την καταπίεση απο την Ελενίτσα…ε δεν ήθελε και πολύ. Ο Ξενοδόχος-με το μαλλί αλλά Στάθη Ψάλτη τη δεκαετία της βιντεοκασέτας-πήρε το καράβι και επέστρεψε στην Άνδρο. Για δυο μέρες «χάθηκε». Και το πιο σημαντικό; Υποχρέωσε την παρουσιάστρια-όπως λένε κάποιοι κακεντρεχείς κοινοί φίλοι τους-να κατέβει απο τον θρόνο της και να του ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά της. Του έστειλε και γλιφιτζουράκι να γλυκαθεί; Αχ αυτό το αγόρι το παραπονιάρικο!!!!!Έτσι είναι παιδιά. Κάποιοι άλλοι έχουν προτεραιότητες ουσιαστικές και κάποιοι άλλοι τα ταξίδια. Είναι γνωστό άλλωστε στους μυημένους ότι το αγόρι έχει λατρεία με αυτά!

http://blogs.gossip-tv.gr

Γνωστο μοντελο και πρωην Playmate εκανε σεξ με δεντρο υπο την επηρεια ναρκωτικων


Η πιο kinky αποκάλυψη της Jenny McCarthy, η μεγαλύτερη τρέλα της έχοντας πάρει μεγάλη δόση έκσταση.
Σεξ με δέντρο υπό την επήρεια έκσταση αποκάλυψε πως έκανε η Jenny McCarthy. Το 40χρονο μοντέλο παραδέχτηκε πως κάποια στιγμή της ζωής της είχε πάρει μεγάλη δόση του συγκεκριμένου ναρκωτικού σε βαθμό που δεν ένιωθε τα πόδια της.
"Ξαφνικά βρέθηκα να έχω αγκαλιάσει ένα δέντρο. Η υφή του ήταν τόσο ωραία που αποφάσισα να τρίψω το κεφάλι μου και το στήθος με τα φύλλα του. Ήταν ένα δέντρο και εγώ τριβόμουν πάνω του!", ανέφερε.
Η πρώην Playmate υποστήριξε επίσης ότι μια φορά στη ζωή της επικοινώνησε με τον θεό ωστόσο δεν άκουσε αυτά που ήθελε.
"Άκουσα μια φωνή να λέει: οι bimbos ανήκουν στο κενό. Το έκανε ο θεός για να με τιμωρήσει", έγραψε στο βιβλίο της με τίτλο "Bad Habits: Confessions of a Recovering Catholic".
Όσο για τον έρωτα; Όπως έγραψε θέλει πολύ να ερωτεύεται όμως θα πρέπει να αγαπήσει τον εαυτό της πραγματικά προτού αγαπήσει κάποιον άλλον.

http://www.cosmo.gr/

Γενναιος δυτης φωτογραφιζει ανακοντα 8 μετρων! (φωτος)



Kρύβεται μόλις εκατοστά κάτω από την επιφάνεια τυλιγμένο και είναι έτοιμο να χτυπήσει - και όμως δεν  ξέρεις ότι είναι εκεί.
Αυτές οι αξιόλογες εικόνες δείχνουν ένα τεράστιο ανακόντα (οκτώ μέτρα) anacondas  στη Βραζιλία το οποίο ψάχνει για θήραμα στα σκοτεινά βάθη.
Τις φωτογραφίες πήρε ένας γενναίος δύτης φωτογράφος ο Franco Banfi, 53 ετών ο οποίος ήταν οπλισμένος μόνο με μια φωτογραφική μηχανή. 

Η εικόνα ενός τεράστιου φιδιού ανακόντα κρύβεται κάτω από την επιφάνεια του ποταμού σε Mato Grosso do Sul, στη Βραζιλία

Κυνήγι: Αυτό το ανακόντα σαρώνει την επιφάνεια του νερού ψάχνοντας για θήραμα όπως ποντίκια, ψάρια ή πτηνά
Τεράστιo ανακόντα τυλιγμένο , περίπου οκτώ μέτρα μήκος. Ο δύτης Franco Banfi τράβηξε τις φωτογραφίες σε μια δεκαήμερη επίσκεψη στο Mato Grosso do Sul  στη Βραζιλία

Σε ένα άλλο πλάνο, Banfi παίρνει  φωτογραφία από κοντά  ένα τεράστιο ανακόντα που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού και  λάμπει στην άγρια τροπική ζέστη.
Ευτυχώς για τον φωτογράφο,  είχε μόλις καταβροχθίσεε ένα τρωκτικό capybara και δεν ενδιαφερόταν για άλλο φαγητό.


 
επιμέλεια: Γκρίζος γάτος


-- 

Η πιο εντυπωσιακη ξανθια της TV ειχε ενα σεξι... ατυχηματακι! (Φωτογραφιες)



 Να μην το ματιάσουμε το κορίτσι... έλαμπε στην πρεμιέρα του "κολλητού" της και το ντύσιμο της ήταν πολύ σέξι! Ακόμη όμως το στιγμιότυπο που μας "χάρισε", στην προσπάθειά της να κάνει σταυροπόδι...

Χθες βράδυ στο Θέατρο Κιβωτός, "Τα βαφτίσια" έκαναν πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν και η Κατερίνα Καινούριου ήταν στις πρώτες σειρές για να στηρίξει τον φίλο της Νίκο Μουτσινά. Τη συνόδευε, μάλιστα, ο φίλος της Διευθυντής του ΟΚ!, Νίκος Γεωργιάδης...
Πηγή: fthis.gr

Κτισμα ηλικιας...12.000 ετων κατω απο τους παγους της Ανταρκτικης!



Ανησυχητικά στοιχεία έρχονται στο φως για πανάρχαια μυστικά που κρύβονται στο υπέδαφος της γιγαντιαίας ηπείρου, καθώς ένας δορυφόρος εντόπισε ένα κτίσμα κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής, ηλικίας...12.000 ετών!

Τουλάχιστον έτσι, υποστηρίζεται σε δημοσίευμα των European Union Times, το οποίο κάνει λόγο για μια αρχαία κατασκευή ή συσκευή που βρίσκεται θαμμένη κάτω από τόνους πάγου της Ανταρκτικής και η οποία ανακαλύφθηκε τον Απρίλιο του 2001, από έναν κατασκοπευτικό δορυφόρο.

Ο στρατός των ΗΠΑ, αμέσως διέψευσε τις αναφορές και τα μέσα ενημέρωσης “συμμορφώθηκαν” στις επιταγές του.

Αναφορές όμως εξακολουθούν να διαρρέουν σχετικά με ένα μυστικό πρόγραμμα ανασκαφών, το οποίο ξεκίνησε αμέσως μετά την ανακάλυψη.

“Αν πρόκειται για κάτι που κατασκεύασε ο στρατός των ΗΠΑ, τότε παραβιάζεται η διεθνής συνθήκη για την Ανταρκτική. Αν όχι, τότε πρόκειται για ένα κτίσμα τουλάχιστον 12.000 ετών, περίοδος που καλύπτεται η Ανταρκτική από πάγους. Θα αποτελεί λοιπόν το αρχαιότερο κτίσμα κατασκευασμένο από άνθρωπο στον πλανήτη” δήλωσε μια πηγή προσκείμενη στη Νικόλ Φοντέιν, η οποία ήταν πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, όταν ανακαλύφθηκε η κατασκευή.

cosmo.gr

Η οργη, της «πρωην» του Παντελη Παντελιδη: «Σταματηστε ν’ ασχολειστε με το ονομα μου»


Όταν η όμορφη Μαρία γνώρισε τον Παντελή Παντελίδη, δεν ήξερε αυτό που θα γινόταν… Ούτε πιστεύει αργότερα πως μιλώντας από δω κι από κει θα έμπαινε σε μεγάλους μπελάδες.

Γιατί όπως εμείς σας αποκαλύψαμε, το κορίτσι αυτό είναι η αιτία που ο καλλιτέχνης έγραψε. Έτσι υποστηρίζει ο περίγυρος της γι αυτό έχει κι εκείνη ευθύνη! Από τότε που έγινε γνωστό πως η Μαρία γνώρισε τον Παντελή, έχει χάσει την ησυχία της. το αποκορύφωμα ήταν κάποια group που δημιούργησαν στο facebook με το όνομά της. Φυσικά εκείνη δεν το απολαμβάνει όλο αυτό. Γι αυτό και το Σάββατο έγραψε στη σελίδα της στο facebook ένα μήνυμα, μήπως και ηρεμούν τα πνεύματα. Εμείς σας το παραθέτουμε γιατί όπως και να χει η ωραία Μαρία ότι και να είχε στη ζωή της με τον Παντελίδη, θέλει την ησυχία της. Και κάποιοι έξυπνοι που ξέρουν από… σχόλια, καλό να είναι να σκέφτονται και τον άλλον, τη ζωή του, τη διάθεσή του. Η κοπέλα είναι αισθητικός, εργάζεται αρκετά χρόνια και δεν έχει σχέση με τη σόουμπιζ. Οπότε κατανοητό το μήνυμα της…
«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η »ΜΟΥΣΑ» ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ.ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΑΛΛΑ «ΟΥΔΕΜΙΑ» ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΑ ΣΥΝΑΨΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΔΙΚΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. Η ΜΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ Κ ΟΧΙ ΣΤΗΝ «ΚΑΤΙΝΙΑ» ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΛΑ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ… ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..!!!!»

ΠΗΓΗ: gossip-tv

Σοκ: Γερακι κατασπαραξε ενα διχρονο παιδακι!

Ένα δίχρονο παιδί έπεσε θύμα ενός αρπακτικού πουλιού, το οποίο του επιτέθηκε κατασπαράζοντας το πρόσωπό του.


 Μάλιστα, μάρτυρας αυτού του τραγικού περιστατικού ήταν η ίδια η μητέρα του!

 Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί oi στιγμές παιχνιδιού στην παιδική χαρά θα είχαν αυτή την κατάληξη, σύμφωνα με το newsbomb.gr Ξαφνικά ένα κατοικίδιο γεράκι επιτέθηκε στο πρόσωπο του μικρού αγοριού.

Με απίστευτη μανία άρχισε να το δαγκώνει, με αποτέλεσμα το παιδί να γεμίσει με αίματα. Ο αδερφός του προσπάθησε τρομάξει το αρπακτικό, μάταια όμως, καθώς εκείνο είχε περικυκλώσει το μικρό αγόρι.


πηγή:trelokouneli.gr

Ελληνιδα εχασε την οραση της απο γενoσημο αγνωστου προελευσεως



Μια απίστευτη καταγγελία έκανε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος των γιατρών του ΙΚΑ, Γιάννης Χρονόπουλος, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Ο κ. Χρονόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά», περιέγραψε τι συνέβη σε μια ασθενή του όταν της χορήγησε άγνωστο γενόσημο φάρμακο.

Η ασθενής, η οποία έπασχε από οστεοπόρωση και για αυτό το λόγο λάμβανε θεραπεία, όταν έλαβε το άγνωστο γενόσημο διαπίστωσε ότι έχασε μέρος της όρασή της. Η παρενέργεια αυτή διήρκησε για τουλάχιστον τρεις ώρες ενώ παράλληλα άρχισε να νιώθει μυϊκά άλγη.

Σε επικοινωνία του newsbomb.gr με τον κ. Χρονόπουλο, μας είπε ότι οι παρενέργειες αυτών των φαρμάκων είναι πολλές κάτι που αποδεικνύει η περίπτωση της ασθενής του, η οποία βίωσε άμεσα την απειλή του συγκεκριμένου φαρμάκου. «Σκεφτείτε τι κάνουν τα ανώνυμα γενόσημα από το Μπαγκλαντές!», τόνισε ο κ. Χρονόπουλος στο newsbomb.gr.

Εξάλλου επανειλημμένως ο ιατρικός κόσμος και ιατρικοί σύλλογοι έχουν τονίσει την επικινδυνότητα της συντογογράφησης με βάση την δραστική ουσία που η τρόικα και η γερμανίδα Καγκελάριος θέλουν να επιβάλλουν στην χώρας μας. Μέτρο που σε καμία άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έχει ισχύσει και όπως άπαντες δηλώνουν θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των Ελλήνων πολιτών.

Όλος ο επιστημονικός κόσμος επιμένει ότι η συνταγογράφηση με βάση την δραστική ουσία δεν έχει καμία θεραπευτική βάση και ότι πίσω από αυτό κρύβονται συγκεκριμένες πολυεθνικές με τεράστια παραγωγή φθηνών ανώνυμων γενόσημων σε τρίτες χώρες, οπως η Ινδία, η Κίνα, το Ισραήλ, το Μπαγκλαντές κ.α.



Εχετε IQ πανω απο 140; Πρασλαμβανεστε!



Με αγγελία στις εφημερίδες των Σκοπίων ο υπουργός υγείας της ΠΓΔΜ αναζητά 7 με 10 εξωτερικούς συνεργάτες των οποίων ο δείκτης νοημοσύνης να ξεπερνά το 140.


Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα Σκόπια αγγελία του υπουργού υγείας της ΠΓΔΜ Νίκολα Τοντόρφ, ο οποίος αναζητά εξωτερικούς συνεργάτες, με βασική προϋπόθεση να έχουν Δείκτη Νοημοσύνης (IQ) μεγαλύτερο του 140!

Οι συνεργάτες αυτοί θα αποτελέσουν μέλη μίας νεοσύστατης Επιτροπής στο υπουργείο Υγείας σχετικά με αναλύσεις στον χώρο της Υγείας και θα αμείβονται με 50 έως 80 ευρώ έκαστος για μία με δύο συνεδριάσεις της Επιτροπής το μήνα.

Οι συνεργάτες, όπως αναφέρεται στην αγγελία, πρέπει να έχουν πιστοποιητικό από τον διεθνή οργανισμό Μένσα, με το οποίο θα αποδεικνύεται ότι διαθέτουν υψηλό Δείκτη Νοημοσύνης.

Οι αντιδράσεις ήρθαν κυρίως στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με επικριτικά σχόλια περί πολιτικής διακρίσεων από τον υπουργό Υγείας της ΠΓΔΜ, ενώ η είδηση μεταδίδεται και από ξένα μέσα ενημέρωσης.

Σε ορισμένα σχόλια αναφέρεται ότι όσοι δεν έχουν τον Δείκτη Νοημοσύνης που ζητάει ο κ.Τοντόρφ «πρέπει να φέρουν στο βραχίωνα κίτρινη κορδέλα».

Ο ίδιος ο κ.Τοντόροφ, απαντώντας στις επικρίσεις, υποστήριξε ότι δεν είναι υπάρχει τίποτα μεμπτό στην αγγελία αυτή, σημειώνοντας ότι σκοπός του είναι η συγκρότηση μία ομάδας ικανότατων συμβούλων για να παρέχουν υπηρεσίες που θα συμβάλουν στην αναβάθμιση του χώρου της Υγείας στην ΠΓΔΜ.

Δεσποινα Βανδη: Το ιστορικο σ*ξι ατυχημα της τραγουδιστριας! [φωτος]


Αυτό είναι το ιστορικό, διαχρονικό θα λέγαμε, σ *ξι ατύχημα της Δέσποινας Βανδή για το οποίο, όσοι έγιναν μάρτυρες εκείνης της βραδιάς, ακόμα συζητούν και νοσταλγούν! 

Τις καλές δηλαδή εποχές που η τραγουδίστρια όλο και τιμούσε .... δεόντως τα μικροσκοπικά φορέματα. Εκείνα που αγκάλιαζαν τον θρύλο της, αλλά κυρίως το αδύνατο κορμί της.

10 Δεκεμβρίου 2005. Η δημοφιλής Δέσποινα τραγουδά στο “REX” φορώντας ένα μαύρο τύπου κομπινεζόν φόρεμα .Τα πρώτα τραπέζια έκαναν πάρτι. Περίμεναν την ώρα και την στιγμή που θα ξεχαστεί η Δέσποινα και θα...δείξει τον εσωτερικό της ωραίο κόσμο. Το σύμπαν συνωμότησε μαζί τους.

Η αοιδός σε μια αυθόρμητη πόζα. Επάνω στις οκτάβες της αμέλησε το γεγονός της ύπαρξης του αέρινου κοντού φορέματος της κι έτσι οι θαμώνες χειροκροτούσαν αλλά για έναν διαφορετικό αυτή τη φορά ταλέντο της καλλιτέχνιδος. Για το προφανές!


radar.gr

Μυστηρια που παραμενουν αλυτα..


Ο μέσος σύγχρονος άνθρωπος πιστεύει πως η εποχή μας έχει δώσει απαντήσεις και σε αυτά. Ο πλούτος των γνώσεων, που έχει συλλέξει μέσα από πορεία αιώνων, φθάνοντας στα τελευταία επιτεύγματα της τεχνολογίας καθώς και η ανθρώπινη δράση στα διάστημα, τον κάνουν να ατενίζει το μέλλον με σιγουριά. Γνωρίζει πάρα πολλά για το παρόν και το κοντινότερο παρελθόν. Έφτασε σε σημείο, να σχεδιάζει στο μέλλον την ίδρυση αποικιών στη Σελήνη και σε 
Η ιστορική γνώση σταματά περίπου πριν 10.000 χρόνια! Αλλά και κατά τους ιστορικούς χρόνους δεν είναι λίγες οι φορές που η επιστήμη της αρχαιολογίας μας παρουσιάζει ανεξήγητα γεγονότα.. Μέχρι σήμερα κανένας επιστήμονας δεν έχει καταφέρει να δώσει μια πειστική εξήγηση για την άγνωστη δύναμη των Πυραμίδων της Αιγύπτου. Αμέτρητα πειράματα που έχουν γίνει σε αυτές, επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι στις Πυραμίδες της Αιγύπτου τα βακτηρίδια σκοτώνονται, η σήψη σταματά και η οργανική ύλη μουμιοποιείται. Σ' ένα από τα πειράματα τοποθετήθηκαν για 13 ημέρες σε πυραμίδες ψάρια. Αυτά δεν σάπισαν αλλά αφυδατώθηκαν χάνοντας τα 2/3 του βάρους τους. Αυτό το φαινόμενο παρουσιάζεται σε όλες τις πυραμίδες, εφόσον αυτές είναι προσανατολισμένες ακριβώς στον άξονα Βορρά-Νότου, είναι τετράπλευρες και έχουν συγκεκριμένες αναλογίες.
Ένας Αμερικάνος επιστήμονας ο Πατ Φλάναγκαν, που επίσης ερεύνησε το περίεργο αυτό "φαινόμενο της πυραμίδας", κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι Πυραμίδες της Αιγύπτου με το ίδιο το σχήμα τους λειτουργούν ως "συσκευές" που συλλέγουν κοσμική ενέργεια! Γιγάντιοι συσσωρευτές όπου μέσα σε αυτούς σύμφωνα με τον Πατ Φλάναγκαν, μεταβάλλονται οι διηλεκτρικές ιδιότητες της ύλης.
Ονομάζει "διηλεκτρική ενέργεια" την διαφορά δυναμικού ανάμεσα στο στατικό ηλεκτρισμό και εκείνον της επιφάνειας των σωμάτων, και επισημαίνει ότι η ενέργεια των πυραμίδων και τα ηλεκτρικά πεδία που δημιουργούν μπορούν να παγώσουν στιγμιαία ένα κομμάτι ατσάλι με θερμοκρασία χιλίαδων βαθμών. Μια ομάδα επιστημόνων που φωτογράφισαν με υπέρυθρες ακτίνες τη Μεγάλη Πυραμίδα διαπίστωσαν την παρουσία ενός περίεργου φαινόμενου: Από την κορυφή της εκτινάσσονται χοάνες φωτεινής ενέργειας!!
Ποιός έδωσε τη γνώση για την κατασκευή των Πυραμίδων στον άνθρωπο; Ήταν δώρο των "Θεών" ή η ανθρώπινη εξέλιξη δεν ήταν ακριβώς αυτή που γνωρίζουμε σήμερα; Είχε δηλαδή ο άνθρωπος στο παρελθόν του γνώσεις παρόμοιες με αυτές που έχει σήμερα; Γνώσεις που για αδιερεύνητους λόγους χάθηκαν για πάντα έως ότου άρχισε να τις ξαναανακαλύπτει βάση της εξέλιξης; Αυτές τις υποθέσεις ενισχύουν και άλλα γεγονότα, όπως αυτά στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και την ιστορία των Μάγιας, όπου μελετητές υποστηρίζουν ότι έζησαν και ανέπτυξαν πολιτισμό από το 3113πΧ. έως την υποδούλωσή τους από τους Αζτέκους τον 14ο αι. μΧ.
Το μεγάλο πεδίου των Πυραμίδων στο Τεοτιχουακάν με τις Πυραμίδες του Ήλιου και της Σελήνης 50 χιλιόμετρα Βόρεια του Μεξικού, όπου καλύπτει μία επιφάνεια 20 τετραγωνικά χιλιόμετρα, είναι άλλο ένα μυστήριο. Όλα τα κτίρια έχουν κατασκευαστεί σε σχέση με αστερισμούς. Το παλαιότερο κείμενο για το Τεοτιχουακάν μας εξιστορεί πως εκεί συγκεντρώθηκαν οι "Θεοί" και έκαναν συμβούλιο για τον άνθρωπο, πριν ακόμα υπάρξει ο homo Sapiens. Αλλά και για την κλιμακωτή Πυραμίδα στο Χιχέν Ιτζα του Μεξικού όπου κάθε πέτρα του Οικοδομήματος έχει τοποθετηθεί σύμφωνα με αστρονομικούς υπολογισμούς δεν υπάρχει πειστική απάντηση.
Στο Palenk, (ένα αρχαίο κράτος στο Μεξικό), βρέθηκε το 1935 μία παράσταση χαραγμένη σε λίθο, που είναι πιθανότατα ο θεός Κουκουμάτς. Χωρίς φαντασία θα μπορούσε να πειστεί και ο πιο καχύποπτος , πως στο αρχαίο σχέδιο πάνω στην πέτρα απεικονίζεται ένα ανθρώπινο ον, να κάθεται με το κορμί γερμένο προς τα εμπρός, έχοντας την στάση οδηγού σε αγώνες. Φαίνεται να χειρίζεται μια σειρά από ακαθόριστα όργανα, έχοντας την φτέρνα του αριστερού του ποδιού πάνω σε κάτι που μοιάζει με πετάλι. Το όχημα είναι μυτερό μπροστά, ενώ πίσω τελειώνει σε γλώσσες από φλόγες, δίνοντας την εντύπωση του πυραύλου ακόμα και σε ένα παιδί.. Οι Μάγιας είχαν καλά φυλαγμένες ως ιερές παραδόσεις, την αστρονομία, τα μαθηματικά , τα ημερολόγια. Οι "Θεοί" τους έδωσαν αυτές τις γνώσεις και οι οι ιερείς τους που τις παρέλαβαν, τις διαφύλαξαν και δημιούργησαν μια μεγαλόπρεπη θρησκεία, αυτή του Κουκουλκάν, δηλαδή του "Ιπτάμενου Φιδιού". Βάση αυτής της θρησκείας δημιουργήθηκαν και οι θαυμάσιες Πυραμίδες τους στην Κεντρική Αμερική, περιμένοντας πως οι θεοί μια μέρα θα επιστρέψουν όπως είχαν δώσει τον λόγο τους. Τι δηλώνουν όλα αυτά; Άραγε ο συσχετισμός όλων αυτών με τα διαστημικά ταξίδια είναι ανόητες φαντασιώσεις;
Ποιος μπορεί να εξηγήσει την ύπαρξη των αρχαίων χαρτών ηλικίας 11.000 ετών που στις αρχές του 18ου αιώνα, ο Πίρι Ράις, αξιωματικός του τουρκικού ναυτικού, ανακάλυψε στην ανατολή σε κάποιον ιερό ναό;
Αυτοί δόθηκαν προς μελέτη στον Αμερικάνο χαρτογράφο Άρλιγκτον Μάλερυ. Ο τελευταίος έκανε την καταπληκτική ανακάλυψη πως οι χάρτες ήταν απόλυτα ακριβείς, όχι μόνο στο χώρο της Μεσογείου και της Νεκράς Θάλασσας αλλά περιείχαν ακόμη περιοχές της Γης, σχεδιασμένες με τρομερή ακρίβεια προσέγγισης, σαν και αυτές της Βορείου και Νοτίου Αμερικής, καθώς και το διάγραμμα της Ανταρκτίδος, δημιουργώντας έτσι τεράστια ερωτηματικά για την προσέλευση των χαρτών, αφού μόλις το 1952 ανακαλύφθηκαν στην Ανταρκτική οροσειρές, οι οποίες βρίσκονταν ήδη σημειωμένες στους χάρτες που ανακάλυψε ο Ράις!! Οι χάρτες δεν απεικονίζουν μόνο το περίγραμμα των ηπείρων αλλά περιέχουν και την τοπογραφία του εσωτερικού αυτών και των χωρών τους. Οροσειρές, νησιά, ποτάμια, ήταν σημειωμένα με την μεγαλύτερη ακρίβεια.
Οι μελέτες του καθηγητή Τσάρλς Χαπγκουντ το 1960 σχετικά με τους χάρτες, μας εξηγούν πως τα πρωτότυπα που αντιγράφουν οι χάρτες πρέπει να ήταν φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από πάρα πολύ μεγάλος ύψος. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι παρατηρείται στους χάρτες σχεδιασμένο ένα δίκτυο συνισταμένων καθώς και επιμήκυνση των ηπείρων που δεν βρίσκονται ακριβώς κάτω από το σημείο που έγινε η φωτογράφηση. Η σφαιρική μορφή της Γης δίνει αυτή την εντύπωση στις αεροφωτογραφίες. Οι ήπειροι που είναι κάπως απομακρυσμένες από το κέντρο της φωτογραφίας παρουσιάζονται να "βυθίζονται" προς τα κάτω και παρουσιάζονται παραμορφωμένες. Ο θρύλος λέει πως κάποιος "θεός" χάρισε αυτούς τους χάρτες σε έναν αρχιερέα. Όμως ποιος "θεός" θα είχε δώσει πριν 11.000 χρόνια τέτοιους χάρτες ακριβείας στον άνθρωπο;
Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν κάποτε δήλωσε: "Στις μέρες μας οι παλιές συσκευές ξανανακαλύπτονται και τα αρχαία πειράματα γίνονται για άλλη μια φορά". Αλήθεια τελικά ποια εξήγηση υπάρχει για τα παράδοξα και μυστήρια που μένουν ως σήμερα ανεξήγητα;
Οι "Θεοί" έδωσαν υπόσχεση πως θα επιστρέψουν! Θα γυρίσουν άραγε κάποτε; Ποιος είναι ο μύθος και ποια η πραγματικότητα;

http://strangeactivities.blogspot.gr

Η εκπληκτικη ιστορια της ομαδας που δεν ειχε γηπεδο!



To μικρό ψαροχώρι της Ταϊλάνδης Koh Panyee είναι ένα από τα ωραιότερα «πλωτά» χωριά στον κόσμο...η δομή του οποίου στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε ξύλινους πασσάλους. Πουθενά γη, πουθενά έδαφος! Μόνο νερό…


Έτσι τα παιδιά του χωριού δεν είχαν πουθενά έναν δικό τους χώρο για να παίζουν ποδόσφαιρο όπως κάνουν τα παιδιά της ηλικίας τους σε άλλα μέρη του κόσμου. Γιατί αυτό που οι περισσότεροι γνωρίζουμε ως «αλάνα», εκεί ήταν μια άγνωστη λέξη.








Μια ιδέα πέρασε από το μυαλό των κατοίκων και με τη βοήθεια των παιδιών έγινε σιγά σιγά πράξη: Ένα πλωτό γήπεδο ποδοσφαίρου εξ ολοκλήρου από ξύλα, το οποίο στηρίζεται σε «ξυλοπόδαρα»! Τα παιδιά μάζεψαν ξύλινες σανίδες και με τη βοήθεια των μεγάλων κατασκεύασαν μια πλωτή δομή για να προπονούνται.








Κάθε μέρα, μετά το τέλος του σχολείου, η ομάδα του χωριού έτρεχε στο γήπεδο… Οι συνθήκες ήταν δύσκολες καθώς τα παιδιά έπαιζαν ξυπόλητα πάνω στο ξύλο, που πολλές φορές ήταν γεμάτο νερά από τις συχνές βροχές που επικρατούν στην περιοχή.








Και το σημαντικότερο; Η μπάλα έπεφτε συχνά μέσα στο νερό και οι βουτιές ήταν κάτι συνηθισμένο πια για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές τού Koh Panyee. Δεν το έβαλαν, όμως, κάτω. Άλλωστε η επίπονη προπόνηση σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες τούς βοήθησε να γίνουν οι καλύτεροι στη νότια Ταϊλάνδη και σύντομα η μία διάκριση διαδεχόταν την άλλη!








Πιο συγκεκριμένα, στο τοπικό ποδοσφαιρικό τουρνουά κερδίζουν διαρκώς το Πρωτάθλημα Νέων από το 2004-2010, κάνοντας υπερήφανους τους 2.000 και πλέον κατοίκους του χωριού τους. Πρόσφατα, μάλιστα, το ιδιόμορφο αυτό γήπεδο απέκτησε… φράχτη αλλά και μία αντιολισθητική επίστρωση με την καταλληλη σήμανση!








«Τα παιδιά έπεφταν συνέχεια στο νερό για να πιάνουν την μπάλα. Αυτό ήταν εξοντωτικό, όπως καταλαβαίνετε. Αλλά και οι θεατές βουτούσαν! Έτσι κατασκευάσαμε έναν μεταλλικό φράχτη ολόγυρα για να τα… ξεκουράσουμε αλλά και για να παρακολουθούμε και εμείς με την ησυχία μας το παιχνίδι!», λέει ένας εκ των κατοίκων.








Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από την κατασκευή του ξύλινου «πλωτού» γηπέδου, τα παιδιά στο χωριό έπαιζαν πού και πού ποδόσφαιρο σε μια μικρή λωρίδα άμμου, αλλά αυτό γινόταν μόνο κατά τη διάρκεια της άμπωτης, αλλά και πάλι υπήρχε αρκετό νερό πάνω στην άμμο.








Έτσι η ιδέα ενός γηπέδου πάνω στο νερό όχι μόνο τους προσέφερε ό,τι επιθυμούσαν αλλά τους έκανε και πρωταθλητές για πολλά χρόνια. Και σίγουρα έπεται και συνέχεια… Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αυτήν την ενδιαφέρουσα διαδρομή των μικρών ποδοσφαιριστών…








Αχαια:Τρανσεξουαλ απειλει να τιναξει το γαμο του πρωην της,στον αερα!


Σε ροντέο ενδέχεται να μετατραπεί ο επικείμενος γάμος ενός νεαρού εξ αιτίας της πρώην ερωμένης του, που...απειλεί ότι θα προβεί σε «ροζ» αποκαλύψεις μέσα στην εκκλησία, κατά τη διάρκεια του μυστηρίου!Το θέμα έρχεται από τα παλιά, όταν οι δύο νέοι διατηρούσαν ερωτική σχέση, η οποία αν και φαινομενικά ήταν συνηθισμένη, στην πραγματικότητα, κάθε άλλο παρά ως τέτοια θα μπορούσε να καταγραφεί. Αυτό, γιατί η ερωμένη ήταν άνδρας που είχε κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλλου!


Σύμφωνα με το dete.gr, τη σχέση τους διέλυσε ο πατέρας του νεαρού, που είχε γίνει αποδέκτης σχετικών πληροφοριών. Έτσι πίεσε και τελικά υποχρέωσε την κοπέλα, να υποβληθεί σε γυναικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να πιστοποιηθεί το φύλλο της. Κάπως έτσι η σχέση τελείωσε αλλά η τρανσέξουαλ υποσχέθησε… εκδίκηση!


Ενώ λοιπόν και ενώ η παράξενη αυτή σχέση, έχει λάβει τέλος εδώ και κάποια χρόνια, φαίνεται ότι η νεαρή, δεν έχει ξεχάσει τον πρώην αγαπημένο της. Έτσι, έχει διαμηνύσει στο φιλικό της περιβάλλον, ότι στον επικείμενο γάμο του πρώην της, θα …εισβάλλει στον Ιερό Ναό και θα αποκαλύψει ενώπιον ιερέων και καλεσμένων, την πραγματική της ταυτότητα!


Η οικογένεια του νεαρού από την άλλη, την προειδοποιεί πως αν τολμήσει να κάνει κάτι τέτοιο θα φύγει από την εκκλησία μαύρη στο ξύλο, καθώς η οικογένεια του νεαρού… έχει λάβει τα μέτρα της! Για την ιστορία ο γάμος αναμένεται να γίνει στις αρχές του Δεκέμβρη…

http://www.mychannel.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Κ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ! Για να φερει τη γυναικα του πισω εκοψε την....


Τον εγκατέλειψε επειδή της μιλούσε άσχημα

Ο Bunty Verma δεν ήταν αυτό που θα χαρακτήριζε κανείς ως υπόδειγμα συζύγου. Έβριζε και μιλούσε άσχημα στη γυναίκα του για πολλά χρόνια μέχρι που εξαιτίας της συμπεριφοράς του εκείνη τον εγκατέλειψε.

Ο Bunty από την Sendhwa στην Ινδία, όμως δεν άντεξε τη μοναξιά και αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα για να της αποδείξει ότι ήταν έτοιμος να αλλάξει.

Τι έκανε;

Έκοψε τη γλώσσα του!

Όμως όπως μεταδίδουν οι «Hindustan Times» η γυναίκα του δεν του έκανε τη χάρη να γυρίσει πίσω σ’ αυτόν! 

newsbeast.gr

Η Ζωη Ειναι Ωραια


Ήρωας της ταινίας είναι ο Γκουίντο, ένας χαριτωμένος άνθρωπος με παιδική αθωότητα. Eίναι το 1939, και έχει έρθει στο Aρέτσο, όπου με κέφι και χιούμορ αναζητεί την τύχη του και τον έρωτα, αδιαφορώντας για τον αυξανόμενο αντισημιτισμό και φασισμό που τον περιβάλλει. O Γκουίντο ερωτεύεται την Nτόρα, μια όμορφη δασκάλα. Mερικά χρόνια αργότερα, ο Γκουίντο και η Nτόρα έχουν παντρευτεί και έχουν έναν γιο. Όμως οι προκαταλήψεις, που κάποτε ο Γκουίντο αγνοούσε, έχουν γίνει τώρα Φυλετικοί Nόμοι, τους οποίους πρέπει να αντιμετωπίσει. Πάντως, ο Γκουίντο είναι αποφασισμένος να προστατέψει το γιο του από τη βάρβαρη πραγματικότητα της ζωής τους. H απόφασή του αυτή γίνεται θέμα ζωής και θανάτου, όταν ο Γκουίντο και ο γιος του στέλνονται σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. H Nτόρα επιβιβάζεται κι εκείνη στο ίδιο τρένο, και τώρα ο Γκουίντο θα πρέπει να εκμεταλλευθεί στο έπακρο τη φαντασία και το κουράγιο του για να σώσει αυτούς που αγαπά… Για πρώτη φορά στην ιστορία του κινηματογράφου ένα τόσο "βαρύ" θέμα, όπως το ολοκαύτωμα, κινηματογραφείται σαν μια πικρή κομεντί, που ισορροπεί επιδέξια ανάμεσα στο γέλιο και το δάκρυ, το τραγικό και το κωμικό, τη βαρβαρότητα και την αθωότητα. Tο La vita e bella είναι ένας ύμνος στο θαύμα της ζωής, στον αγώνα του ανθρώπου για επιβίωση και συνάμα ένας υπέροχος σαρκαστικός χλευασμός στη ζοφερότητα και τη σκοτεινιά του θανάτου.


extra
Ίσως να πρόκειται για τον μοναδικό λόγο που αξίζει να ζει κάποιος. Και όχι μόνο με την τετριμμένη έννοια που αποδίδεται ευρέως μέσω των γιορτών και απολαύσεων, αλλά πολύ περισσότερο, όπως μας δείχνει ο σπουδαίος R. Benigni, η ζωή είναι ωραία όταν μπορείς ν' αλλάζεις "πρόσημο" στις δύσκολες καταστάσεις της και να διαμορφώνεις τον κόσμο όπως εσύ θέλεις ή όπως σε βολεύει!
Είναι ωραία όταν μπορείς να δεις μια αχτίδα φωτός μέσα στο πυκνό σκοτάδι, ένα λεπτό λουλουδάκι μέσα στο καμένο δάσος ή ένα αθώο παιδικό χαμόγελο - σαν αυτό που μας περιγράφει ο σκηνοθέτης και πατέρας στη ταινία - να ξεπροβάλει εν καιρώ πολέμου μέσα σ' ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης.
Ένα ζευγάρι πολιτικών κρατούμενων προσπαθούν ν' αναδείξουν το μεγαλείο της ζωής, της χαράς και του έρωτα στο μικρό τους γιο αλλά και στους ίδιους τους τούς εαυτούς, στις πλέον μαύρες εποχές της ανθρωπότητας, όπως αυτή του μεσοπολέμου.
Είναι αυτές οι στιγμές στην ταινία που τα ανάμεικτα συναισθήματα της χαράς και της λύπης γίνονται ένα. Οι στιγμές που ο έρωτας επιβιώνει δίνοντας τον καρπό της ζωής, αυτόν που παίζει μέσα στην όποια φρικαλέα πραγματικότητα τον ρόλο που την καταστρέφει...

(Και επειδή η ουσία της ταινίας είναι σπουδαία, αποφασίσαμε να σας την παρουσιάσουμε παρόλο που κλείνει με μία ιστορική ανακρίβεια - αποτέλεσμα της αμερικανικής προπαγάνδας κατά τη διάρκεια του εν λόγω πολέμου...)



Σκηνοθεσία: Roberto Benigni.

Σενάριο: Roberto Benigni, Vincenzo Cerami.
Φωτογραφία: Tonino Delli Colli.
Σκηνογραφία-Kοστούμια: Danilo Donati.
Mοντάζ: Simona Paggi.
Mουσική: Nicola Piovani.
Hθοποιοί: Roberto Benigni (Γκουίντο), Nicoletta Braschi (Nτόρα), Giorgio Cantarini (Tζιοσουέ), Giustino Durano (ο θείος), Sergio Bustric (Φερούτσιο), Marisa Paredes (Λάουρα, η μητέρα της Nτόρα), Horst Buchholz (ο δόκτωρ Λέσσινγκ), Ludia Alfonsi. Giuliana Lojodice, Amerigo Fontani, Pietro De Silva.
Προέλευση: Iταλία.
Διάρκεια: 120', έγχρωμη.
Bραβεία: Mεγάλο Eιδικό Bραβείο της Eπιτροπής στο Φεστιβάλ των Kαννών 1998, Felix για την καλύτερη ευρωπαϊκή ταινία και Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας, ανδρικής ερμηνείας στον Roberto Benigni και μουσικής στον Nicola Piovani.

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger