Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Βρετανίδα έπαθε ΑΜΟΚ.. Απέκτησε... «πέoς» από τα στεροειδή!

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013


Άρχισε να παίρνει στεροειδή για να αποκτήσει πιο γραμμωμένο σώμα. Δεν είχε φανταστεί όμως την αλλαγή στο σώμα της.

Ο λόγος για την Βρετανίδα Τζόντι Μαρς, γνωστή από ριάλιτι τηλεπαιχνίδια. Η άλλοτε ξανθιά έχει μετατραπεί σε αντίγραφο του Άρνολντ Σβατζενέγκερ, χωρίς καν να προσπαθήσει.

Το πρόσωπό της απέκτησε τρίχες, η φωνή της βάθυνε, το στήθος της εξαφανίστηκε, ακόμη και η κλειτoρίδα της έχει μεγαλώσει τόσο που μοιάζει με...μικρό πέoς αναφέρει χαρακτηριστικά η Τζόντι. Η μεταμόρφωση της και οι συνέπειες των στεροειδών παρουσιάζονται σε ντοκιμαντέρ. Πάντως, η Τζόντι δηλώνει διατεθειμένη να συνεχίσει στο δρόμο των στεροειδών, καθώς οποιαδήποτε διακοπή θα είχε χειρότερα αποτελέσματα υποστηρίζει.

Ανέκδοτο : Οι όροι πριν το γάμο


Είναι ένα ζευγάρι αρραβωνιασμένο για 2 χρόνια περίπου. Τελικά αποφασίζουν να παντρευτούν. Κάθονται λοιπόν να συζητήσουν για το γάμο. Ο άντρας -βαρύς κι ασήκωτος- λέει στη γυναίκα: 

- Κοίταξε γυναίκα, για να παντρευτούμε, εγώ θέτω 3 απαραίτητους όρους.
- Εντάξει, για πες τους, λέει η γυναίκα. 
- Πρώτον, θέλω κάθε πρωί μόλις ξυπνάω, να βρίσκω το καφεδάκι μου έτοιμο, ζεστό πάνω στο τραπέζι, ανεξάρτητα αν το πιω ή όχι.
- Δεύτερον, θέλω κάθε μεσημέρι που θα γυρίζω από τη δουλειά να βρίσκω έτοιμο και ζεστό το φαϊ μου, ανεξάρτητα αν θα το φάω ή όχι. 
- Τρίτον, θέλω κάθε βράδυ που θα γυρίζω από το καφενείο να βρίσκω έτοιμες τις παντόφλες μου μπροστά στο καναπέ με τη τηλεόραση ανοιχτή, ανεξάρτητα αν τις φορέσω ή όχι. 
- Εντάξει, λέει η γυναίκα, τους δέχομαι τους όρους σου. Εγώ μόνο έναν μικρό όρο βάζω. 
- Ωραία, λέει ο άνδρας, πες τον. 
- Το sex αρχίζει κάθε βράδυ στις 23:00 ανεξάρτητα αν είσαι εσύ εκεί ή όχι!


Δείτε πώς είναι σήμερα το μωρό από το εξώφυλλο των Nirvana


Ο Σπένσερ Έλντεν φωτογραφήθηκε το καλοκαίρι του 1991, σε ηλικία 4 μόλις μηνών σε μία πισίνα της Καλιφόρνια, για το εξώφυλλο του Nevermind των Nirvana!

21 χρόνια μετά, και το μωρό που κοσμεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα εξώφυλλά των τελευταίων δεκαετιών είναι πλέον ολόκληρος άντρας!

Σπουδάζει Καλές Τέχνες, και σχέδιο στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.

Δείτε πως είναι σήμερα...







newsbomb.gr

Τα πριν και τα μετά τον γάμο…


Πριν τον γάμο και μετά τον γάμο. Πόσο αλλάζουν οι γυναίκες…

Πριν το γάμο : Είσαι τόσο διασκεδαστικός όταν έχεις πιει λίγο παραπάνω…!!!
Μετά το γάμο : Έτσι και πιείς άλλο θα κοιμηθείς στον καναπέ απόψε…!!!

Πριν το γάμο : Είσαι τόσο γλυκούλης οταν κοιμάσαι…!!!
Μετά το γάμο : Δεν έκλεισα μάτι όλη νύχτα απο το ροχαλητό σου…!!

Πριν το γάμο : Αχ,μωρό μου,μου έφερες δώρο; Τι γλυκό…!!!
Μετά το γάμο : Για να μου φέρνεις δώρο εσύ κάτι έχεις κάνει..λέγε,ποια είναι…!!!

Πριν το γάμο : Πόσο μου αρέσει να αισθάνομαι το μάγουλο σου πάνω στο δικό μου…!!!
Μετά το γάμο : Απο πότε έχεις να ξυριστείς;;;

Πριν το γάμο : Είμαι τόσο ευτυχισμένη και μόνο που καθόμαστε σπίτι αγκαλιά…!!!
Μετά το γάμο : Αν δεν βγούμε έξω και σήμερα θα τα σπάσω όλα…!!!


ΣΟΚ!!! 17χρόνη μαθήτρια είχε στην τσάντα της ένα νεκρό μωράκι!!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο και άκρως ανατριχιαστικό, συνέβη όμως σε στη Νέα Υόρκη!

Μια 17χρονη μαθήτρια κουβαλούσε στην τσάντα της ένα νεκρό μωράκι, το οποίο , όπως είπε στους αστυνομικούς είχε γεννήσει μια ημέρα πριν.

Όλα ξεκίνησαν όταν η έφηβη θεωρήθηκε ύποπτη για κλοπή εσωρούχων, ενώ παράλληλα αναδύονταν και μια περίεργη μυρωδιά από την τσάντα της.

Όταν λοιπόν οι αστυνομικοί άνοιξαν την τσάντα της, αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα! Η ίδια είπε ότι είχε γεννήσει την προηγούμενη ημέρα και δεν ήξερε τι να κάνει το μωρό. Οι αστυνομικοί την οδήγησαν στο νοσοκομείο!

Απίστευτο βίντεο, δύναμη ζωής! Δεν έχει χέρια, αλλά οδηγεί αεροπλάνο!


H Tζέσικα είναι η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που οδηγεί αεροπλάνο με τα πόδια...Δείτε τι συγκλονιστικά πράγματα καταφέρνει με τη θέλησή της...

Στην εκπομπή "ΜΙΛΑ" της Τατιάνας Στεφανίδου, είδαμε σήμερα ένα πολύ συγκινητικό θέμα, που αφορούσε σε μια γυναίκα πραγματικά....θαυματουργή! Η Τζεσικα γεννήθηκε χωρίς χέρια, ωστόσο δεν αισθάνθηκε ποτέ ανεπαρκής. Έμαθε να γράφει, να χρησιμοποιεί το κινητό της τηλέφωνο, να παίζει πιάνο, να βάφεται και να οδηγεί αυτοκίνητο, προκαλώντας εντύπωση σε όσους την έβλεπαν να ξεπερνά με τόσο δύναμη, την αναπηρία της. 

Το συγκλονιστικό ,όμως, είναι πως δεν φοβήθηκε να μάθει να πιλοτάρει αεροπλάνο !

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο


http://www.zappit.gr

Το χρυσάφι φυτρώνει στα δέντρα: Μυστικό πολλών καρατίων κρύβεται στα φύλλα των ευκάλυπτων

Συχνά μικροί ακούγαμε την φράση «το χρυσάφι δε φυτρώνει στα δέντρα». Την έκφραση αυτή έρχεται να διαψεύσει περίτρανα μία νέα έρευνα από την Αυστραλία, που αποδεικνύει ότι τα φύλλα των ευκαλύπτων κρύβουν μέσα τους πραγματικό χρυσάφι.

Οπως εξηγούν οι Αυστραλοί επιστήμονες με επικεφαλής τον Μέλβιν Λίντερ από το πρακτορείο Επιστημών της Γης και Αξιολόγησης Πηγών CSIRO, οι ρίζες των ευκάλυπτων μπορεί να ψάχνουν σε βάθος μεγαλύτερο από 40 μέτρα αναζητώντας νερό.

Στα πλαίσια της έρευνας, οι επιστήμονες συνέκριναν τα φύλλα ευκαλύπτου σε περιοχές κοντά σε ορυχεία χρυσού στη Δυτική Αυστραλία με φύλλα από δέντρα 800 μέτρα μακριά. Μεγάλωσαν και ευκαλύπτους σε θερμοκήπια με χώμα δόση με σωματίδια χρυσού , καθώς και σε κανονικό χώμα, χωρίς χρυσό.

Αυτό που ανακάλυψαν είναι ότι τα φύλλα των δέντρων αποθηκεύουν σωματίδια χρυσού μεγέθους περίπου οκτώ μικρομέτρων και όπως εικάζουν οι επιστήμονες τα σωματίδια αυτά προέρχονται από μεγάλα βάθη κάτω από το έδαφος, εκεί που βρίσκεται το ριζικό σύστημα των δέντρων.

Ωστόσο, οι ερευνητές εξηγούν ότι ο χρυσός είναι πιθανώς τοξικά για τα φυτά και έτσι τον στέλνουν προς τα άκρα τους (τα φύλλα), ή σε προνομιακές ζώνες εντός των κυττάρων τους, προκειμένου να μειωθεί η δηλητηριώδης βιοχημική αντίδραση του.

Με το χρυσό να κοστίζει περισσότερο από 42.000 δολάρια το κιλό, είναι φυσικό οι χρυσοθήρες να θέλουν να ερευνήσουν αυτά τα ευρήματα στα δέντρα ευκαλύπτου, ειδικά όταν οι ανακαλύψεις χρυσού έχουν μειωθεί περίπου 45% κατά την τελευταία δεκαετία.

Ωστόσο μην αρχίσετε να γεμίζετε με φύλλα ευκαλύπτου το πορτοφόλι σας, αφού η μέση συγκέντρωση του χρυσού στα φύλλα είναι λιγότερο από 0,000005% του βάρους κάθε φύλλου.

Για επίδοξους χρυσοθήρες, ωστόσο, οι ευκάλυπτοι θα μπορούσαν να προσφέρουν οικονομικές και οικολογικές μεθόδους για τον εντοπισμό κοιτασμάτων χρυσού, ειδικά των μικρών κοιτασμάτων που τα συστήματα ευρείας γεώτρησης μπορεί να παραβλέπουν.

«Η έρευνα επισημαίνει ότι οι ευκάλυπτοι θα μπορούσαν να αποκαλύψουν μυστικά κοιτάσματα που κρύβονται υπόγεια» συμπεραίνουν οι ερευνητές.

http://www.iefimerida.gr/

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για γυμναστική;


Νωρίς το πρωί, το μεσημεράκι, γύρω στο απόγευμα ή αργά τη νύχτα; Ποια είναι άραγε η κατάλληλη ώρα να γυμναζόμαστε για να μπορέσουμε να αποκομίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη;Την απάντηση προσπάθησε να δώσει μια μελέτη που εκπονήθηκε στο ινστιτούτο έρευνας εγκεφάλου του Λος Άντζελες, το οποίο υπάγεται στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. Οι ερευνητές με την βοήθεια ποντικιών προσπάθησαν να ανακαλύψουν αν όντως υπάρχει μια συγκεκριμένη ώρα κατά τη διάρκεια του 24ώρου κατά την οποία τα άτομα που γυμνάζονται μπορούν να καρπωθούν σε μεγαλύτερο βαθμό τα οφέλη που προσφέρει η εκγύμναση του σώματος.

Οι ερευνητές παρατήρησαν μερικές ομάδες από ποντίκια που έτρεχαν στις ροδέλες των κλουβιών τους. Κάποια από τα ποντίκια ήταν έτσι και αλλιώς υγιή και κάποια άλλα ήταν εκπαιδευμένα έτσι ώστε να έχουν ένα εσωτερικό «ρολόι» στον οργανισμό τους που να λειτουργεί σωστά ή ένα συγχρονισμένο κιρκάδιο σύστημα*. Μερικά από τα τετράποδα μπορούσαν να τρέχουν όποτε ήθελαν ενώ κάποια άλλα είχαν συγκεκριμένες ώρες είτε το πρωί είτε το απόγευμα. Σε γενικές γραμμές η άσκηση ήταν πολύ επωφελής για τα ποντίκια ως προς το εσωτερικό τους ρολόι αλλά σε αυτά που είχαν συγκεκριμένες ώρες εκγύμνασης αποδείχθηκε πως η επίδραση ήταν εντονότερη το απόγευμα.

Ο επικεφαλής της μελέτης Κρίστοφερ Κόλγουελ, ο οποίος μελετάει τους κιρκάδιους ρυθμούς για 30 χρόνια, επισημαίνει πως το εσωτερικό ρολόι του εγκεφάλου μας, διέπει τις περισσότερες πτυχές της συμπεριφοράς και της φυσιολογίας μας λέγοντας στα κύτταρά μας τι ώρα είναι και τι πρέπει να κάνουν, όπως η διατήρηση της λειτουργία των οργάνων (ημέρα) ή η εισαγωγή σε λειτουργία επισκευής(νύχτα). Η γήρανση, οι ασθένειες του νευρικού συστήματος, καθώς και η έκθεση στο τεχνητό φως τη νύχτα μπορούν να διαταράξουν τον κιρκάδιο ρυθμό μας.

Ο Κόλγουελ συνεχίζει προσθέτοντας, πως η έρευνα δεν έχει αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία για το ότι η γυμναστική το απόγευμα είναι περισσότερο ωφέλιμη αλλά έχει να παραθέσει κάποιες πολύ σημαντικές ενδείξεις γι αυτό. Επιπλέον ενθαρρύνει τους ανθρώπους να γυμνάζονται ακόμα και αν η ώρα που τους βολεύει δεν είναι το απόγευμα. Παράλληλα όμως, τάσσεται κατά της νυχτερινή άσκησης λέγοντας πως: «Εγώ θα συνιστούσα, να μην γυμνάζεστε αργά την νύχτα. Εκείνη την ώρα η γυμναστική μπορεί να επηρεάσει τον ύπνο σας και ως συνέπεια και το εσωτερικό σας ρολόι».

Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου καλό για τον οργανισμό μας και μάλιστα μας απομακρύνει και από όλα αυτά που θέλουμε να πετύχουμε μέσω της γυμναστικής. Συνεχίστε λοιπόν να γυμνάζεστε και δώστε έμφαση στις απογευματινές και πρωινές ώρες μέχρι να έχουμε περισσότερα νέα από τις επιστημονικές έρευνες για το συγκεκριμένο θέμα.

*Πολλοί από τους ζωντανούς οργανισμούς διαθέτουν κάποιου είδους εσωτερικό ρυθμό-ρολόι για να προβλέπουν τον ερχομό της αλλαγής και να προσαρμόζονται ανάλογα, μέσα από τη ρύθμιση της φυσιολογίας τους και της συμπεριφοράς τους. Στα θηλαστικά, ο «κιρκάδιος ρυθμός» εντοπίζεται στον εγκέφαλο και λέγεται, πως η επίδρασή του είναι τόσο ισχυρή που ακόμη και με πλήρη έλλειψη φωτός, οι οργανισμοί συνεχίζουν να λειτουργούν σε 24ωρους ρυθμούς.

faysbook.gr

Ανέκδοτο: ο συμπονετικός σύζυγος


Είναι ένα ζευγάρι στο διαμέρισμα του,
ο σύζυγος αραχτός στο καναπέ βλέπει την τηλεορασίτσα του,
ενώ η γυναικούλα ταλαιπωρείται στη κουζίνα...
- Αν βρε αντρούλη μου πόσο ταλαιπωρούμαι στη κουζίνα πλένοντας τα πιατα.
Πονάνε τα χεράκια μου και η μεσούλα μου...
Τι καλά να είχα ένα πλυντήριο πιάτων να μη κουραζόμουν τόσο...!
(με ύφος που προσπαθεί να πείσει τον άντρα της να της πάρει ένα πλυντήριο
πιάτων...)
- Αχ βρε γυναικούλα μου, να ξερες ποσό στεναχωριέμαι κ εγώ που σ ακούω να
ταλαιπωρείσαι
και να σε βλέπω να κουράζεσαι στη κουζίνα μόνη σου... Κλείσε τη πόρτα!!!


Goce: Ο Ευρωπαϊκός δορυφόρος που "έμεινε από καύσιμα" - Συναγερμός για κίνδυνο πρόσκρουσης στη Γη


Αυτή τη φορά δεν είναι ένας συνηθισμένος αστεροειδής που «απειλεί» να πέσει στον πλανήτη μας, αλλά ο σούπερ δορυφόρος GOCE.

Μια φλεγόμενη μάζα από παλιοσίδερα βάρους 250 κιλών θα συντριβεί τις επόμενες εβδομάδες σε μια άγνωστη προς το παρόν περιοχή του πλανήτη. Θα είναι τα απομεινάρια του Goce, ενός ευρωπαϊκού δορυφόρου που εξάντλησε τα καύσιμά του το πρωί της Δευτέρας, έχοντας ολοκληρώσει τη χαρτογράφηση του βαρυτικού πεδίου της Γης.

H ευρωπαϊκή διαστημική υπηρεσία ESA ανακοίνωσε ότι η αποστολή του Goce τερματίστηκε και επίσημα, και ο δορυφόρος αναμένεται να εισέλθει στην ατμόσφαιρα σε δύο με τρεις εβδομάδες.

Το σκάφος του ενός τόνου κινείται σε ύψος μόλις 224 χιλιομέτρων, μετρώντας τις απειροελάχιστες διακυμάνσεις της βαρύτητας σε όλη την επιφάνεια της Γης.

Στο χαμηλό αυτό ύψος δέχεται την τριβή των ανώτερων στρωμάτων της ατμόσφαιρας, γι΄αυτό και έχει ασυνήθιστο, αεροδυναμικό σχήμα που περιορίζει τις εξωτερικές επιδράσεις.

Η ESA εκτιμά ότι το μεγαλύτερο μέρος του Goce θα καταστραφεί φλεγόμενο στην ατμόσφαιρα και μόνο 250 κιλά συντριμμιών, συνολικά 40 με 50 κομμάτια, θα φτάσουν μέχρι το έδαφος ή τη θάλασσα.

Τα συντρίμμια θα διασκορπιστούν σε μια έκταση εκατοντάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων, μέχρι στιγμής όμως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πού. «Λίγες ώρες πριν [από την είσοδο στην ατμόσφαιρα] θα είμαστε σε θέση να το υπολογίσουμε [...] με ακρίβεια μερικών χιλιάδων χιλιομέτρων» είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα ο Κρίστιφ Στάιγκερ, υπεύθυνος για τη διαχείριση των διαστημικών σκαφών της ESA.

O δορυφόρος θα παρακολουθείται πάντως στενά όχι μόνο από την ESA αλλά και την Διεθνή Συντονιστική Επιτροπή Διαστημικών Σκουπιδιών.

Στα τρία χρόνια λειτουργίας του, ο Goce δημιούργησε έναν χάρτη του βαρυτικού πεδίου που εμφανίζει τη Γη με ένα ακανόνιστο σχήμα σαν πατάτα.

Αντίθετα από ό,τι θα φανταζόταν κανείς, η δύναμη της βαρύτητας δεν είναι ίδια σε όλη την επιφάνεια του πλανήτη -το βάρος ενός οποιουδήποτε σώματος αλλάζει απειροελάχιστα από περιοχή σε περιοχή.

Η απόσταση από το κέντρο της Γης είναι ένας μόνο από τους παράγοντες που επηρεάζουν τη δύναμη της βαρύτητας· άλλος βασικός παράγοντας είναι κατανομή της μάζας στον πλανήτη, η οποία δεν είναι καθόλου ομοιόμορφη.

Το εσωτερικό της Γης δεν είναι ομοιογενές, αφού τα υπόγεια πετρώματα ποικίλλουν σημαντικά σε πυκνότητα. Το πάχος του φλοιού επίσης δεν είναι σταθερό, αφού, για παράδειγμα, τα Ιμαλάια συγκεντρώνουν μεγαλύτερη μάζα σε σχέση με το βυθό των ωκεανών.

Ένας άλλος παράγοντας που δημιουργεί απειροελάχιστες διακυμάνσεις της βαρύτητας είναι η κίνηση των ωκεανών, ένα φαινόμενο για το οποίο ο Goceαναμένεται να προσφέρει πολύτιμα νέα δεδομένα.

apocalypsejohn

20 χρήσεις του λεμονιού που δεν γνωρίζετε


Λεμόνι ο καλύτερός μας φίλος... Eξαιτίας της υψηλής περιεκτικότητάς του σε κιτρικό οξύ, ο χυμός λεμονιού είναι από τα καλύτερα φυσικά καθαριστικά λόγω του χαμηλού pH αλλά και των αντιβακτηριακών του ιδιοτήτων. 

Δείτε λοιπόν στη συνέχεια τι μπορείτε να καθαρίσετε ή καλύτερα να λάμψετε: 

1. Χρησιμοποιήστε μισό λεμόνι και αλάτι για να καθαρίσετε μπρούντζινα αντικείμενα. 

2. … και τις βρύσες χρωμίου. 

3. Αραιωμένος χυμό λεμονιού όχι μόνο καθαρίζει τους λεκέδες από τις σανίδες κοπής της κουζίνας αλλά σκοτώνει και τα μικρόβια. Τρίψτε όλη την επιφάνεια και μετά ξεπλύντε καλά. 

4. Χρησιμοποιήστε το χυμό λεμονιού και μια παλιά οδοντόβουρτσα για να αφαιρέσετε τη μούχλα από τα πλακάκια του μπάνιου. 

5. Καθαρίστε το φούρνο μικροκυμάτων σας και απομακρύνετε τις οσμές . Τοποθετήστε στο φούρνο μικροκυμάτων ένα φλιτζάνι με 3/4 νερού ανακατεμένο με δύο κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού. Θερμάνετε μέχρι βρασμού. Αφήστε για 10 λεπτά με κλειστή πόρτα. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. 

6. Βάλτε ένα αραιό διάλυμα από χυμό λεμονιού σε ένα μπουκάλι σπρέι και καθαρίστε τις επιφάνειες laminate. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό και στεγνώστε. 

7. Τρίψτε ψησταριές και σχάρες με μια λεμονόκουπα και αλάτι. 

8. Αφαιρέστε λεκέδες και οσμές από πλαστικά δοχεία αποθήκευσης τροφίμων. Προσθέστε σόδα σε χυμό λεμονιού, τρίψτε, ξεπλύνετε και στεγνώστε. 

9. Καθαρίστε και απολυμάνετε τα σιφώνια ρίχνοντας ζεστό νερό μαζί με χυμό λεμονιού. 

10 .Δώστε λάμψη στα χρωματιστά ρούχα τοποθετώντας τα σε ζεστό νερό και χυμό λεμονιού (περίπου μισό φλιτζάνι ανά λίτρο νερού) και μετά πλύντε κανονικά. Μη χρησιμοποιείτε σε μεταξωτά ή άλλα ευαίσθητα υφάσματα. 

11. Προσθέστε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού στο υγρό πιάτων για να ενισχύσετε την απολύμανση. 

12. Αφαιρέστε τις μυρωδιές από το ψυγείο σας τοποθετώντας μισό λεμόνι σε ένα πιατάκι. Αλλάζετε μία φορά την εβδομάδα. 

13. Απομακρύνετε τις μυρωδιές των τροφίμων από τα χέρια σας με ένα αραιό διάλυμα νερού και χυμό λεμονιού. 

14. Αφαιρέστε τους λεκέδες γράσου από τα ρούχα. Τρίψτε με λίγο χυμό λεμονιού στο σημείο και αφήστε να μείνει μία μέρα. Την επομένη πλύντε το ρούχο κανονικά. 

15. Καθαρίστε τα τζάμια και τους καθρέφτες . Βάλτε μερικές κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού μαζί με νερό σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. 

16. Κρατήστε καθαρή τη λεκάνη της τουαλέτας. Καθαρίστε με το βουρτσάκι το οποίο έχετε εμποτίσει σε χυμό λεμονιού. Καθαριότητα και απολύμναση μαζί. 

17. Απολυμάνετε τα καινούρια σκουλαρίκια τοποθετώντας τα σε ένα μπολ με λενόνι (μόνο τα κουμπώματα). 

18. Καθαρίστε τα άλατα από το βραστήρα και την καφετιέρα βράζοντας στο νερό μερικές φέτες λεμονιού. 

19. Ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με αραιό χυμό λεμονιού για να είναι πιο λαμπερά και μαλακά. 

20. Κάντε ένα φυσικό peeling στο πρόσωπο χρησιμοποιώντας ζάχαρη και χυμό λεμονιού. 

fimes.gr


Υεμενη - Πατερας εκαψε ζωντανη τη 15χρονη κορη του


Ένας πατέρας από την Υεμένη έκαψε ζωντανή τη 15χρονη κόρη του επειδή υποψιαζόταν ότι η έφηβη είχε επαφές με τον αρραβωνιαστικό της, ανακοίνωσαν σήμερα οι αστυνομικές αρχές της χώρας.

Ο πατέρας, ηλικίας 35 ετών, σκότωσε την ανήλικη κόρη του καίγοντάς την ζωντανή "με το πρόσχημα ότι είχε επαφές με τον αρραβωνιαστικό της", ανέφερε η αστυνομία στην ιστοσελίδα της. Το έγκλημα έγινε στη Σαμπάα, ένα χωριό της επαρχίας Τάιζ, στην κεντρική Υεμένη.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο πατέρας έχει συλληφθεί και αναμένεται να του ασκηθεί δίωξη για τον φόνο.

Η τραγωδία της 15χρονης επιβεβαιώνει, για άλλη μία φορά, το βάρος που έχουν οι πατριαρχικές παραδόσεις στην Υεμένη, μια φτωχή χώρα της Αραβικής Χερσονήσου, στην οποία είναι συνηθισμένο φαινόμενο οι γάμοι ανήλικων κοριτσιών.

enikos

Τα ζώδια σήμερα 23 Οκτωβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχετε αναλάβει να κάνετε κάποιες επεξηγήσεις και να βρεθείτε με φίλους και γνωστούς τους οποίους ίσως τους είχατε χάσει για ένα διάστημα. Το πιθανό ενδιαφέρον για μια έξτρα γνώση που θα σας βοηθήσει πιθανόν να δημιουργήσει νέα κανάλια.
Ερωτικά: Σήμερα τα λέτε όλα και μάλιστα ζητάτε και αποδείξεις από ένα πρόσωπο για το τι νιώθει για σας. Ίσως να μην σας επαρκούν κάποιες κινήσεις του, κυρίως αν είναι Παρθένος και βρίσκεται μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες τις οποίες μπορεί να κυνηγήσετε και να κερδίσετε κάτι ξαφνικά και χωρίς να το περιμένετε. Αλλά χρειάζεται να είστε στην κυριολεξία κυνηγοί και να μην αρνηθείτε ακόμα και ένα ταξίδι που μπορεί να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές και να συμπεριφερθείτε περισσότερο ανεξάρτητα και ελεύθερα. Η γυμναστική και γενικά η φύση θα σας κάνει καλό και θα ξεφύγετε από το άγχος και τα τετριμμένα.
Ερωτικά: Θα εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματα ζήλειας που μπορεί να νιώθετε για ένα πρόσωπο κι ίσως να βρείτε και ένα χιουμοριστικό τρόπο για να τα βγάλετε. Ο Τοξότης έχει μια μυστηριώδη γοητεία πάνω σας για αυτό μην αποκόπτεστε από αυτόν.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να κινηθείτε πολύ διπλωματικά και έξυπνα με στόχο το κέρδος. Σε ένα ακίνητο που σας απασχολεί ίσως να βρεθεί μια λύση που δεν την περιμένατε αρκεί να ρίξετε τις μεγάλες προσδοκίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχετε μεγάλη άνεση στην επικοινωνία και για αυτό είστε διατεθειμένοι να ανοίξετε τα χαρτιά σας, προκειμένου οι άλλοι να μάθουν τις σκέψεις σας και τις ιδέες σας.
Ερωτικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που σας κάνουν να συνειδητοποιείτε την δύναμή σας. Ίσως αυτό πιο πολύ να σας το βγάζει ένας Τοξότης. Ο Σκορπιός που σας ενώνει με το παρελθόν μπορεί να βρίσκεται σε μια έντονα συναισθηματική κατάσταση και εσείς ίσως δεν μπορείτε να καταλάβετε εύκολα τις ανάγκες του.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανησυχείτε για κάποια πράγματα γιατί δεν γίνονται με τον τρόπο που θέλετε, αλλά τουλάχιστον έχετε την άνεση να διαχειριστείτε με διπλωματία και εξυπνάδα τις διάφορες συναλλαγές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Είστε πολύ άνετοι στο να μιλάτε και να κάνετε εκμυστηρεύσεις για τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά σε κάποια θέματα τηρείτε σιγή ιχθύος.
Ερωτικά: Οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο γιατί το σίγουρο είναι ότι μερικοί από εσάς θα γυρίσουν πίσω σε μια ιστορία που σας έχει πονέσει. Όμως τελικά βρίσκετε την άκρη και επικοινωνείτε πιο εύκολα με το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναλάβει κάποιες ευθύνες και κυρίως να κερδίσετε χρήματα και να παρουσιάσετε κάποια δείγματα γραφής σε ορισμένα άτομα. Υπάρχουν πάντως πράγματα τα οποία είναι με το μέρος σας.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Μιλάτε και επικοινωνείτε πιο εύκολα με πολύ κόσμο κι αυτό σας δίνει μεγάλη δύναμη στο να αντιμετωπίσετε κάποιες τρέχουσες δυσκολίες. Ένας φίλος Τοξότης που είχατε απομακρυνθεί έρχεται και πάλι κοντά σας.
Ερωτικά: Έχετε άνεση στο να μπορείτε να κάνετε μια νέα γνωριμία ή να κερδίσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας με κάποιες κινήσεις που μερικές φορές είναι απαραίτητες να γίνουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα θα έχετε μια θετική απάντηση από μια δουλειά που περιμένατε εδώ και πολύ καιρό. Η συμπάθεια προς το πρόσωπό σας μπορεί να μετρήσει θετικά σε θέματα οικονομικά και επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχετε υποθέσεις στις οποίες χρειάζεται να αποδείξετε ότι μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα συγχρόνως. Καλό είναι βέβαια να τις πάρετε με την σειρά προτεραιότητας γιατί μπορεί να νιώσετε ότι το άγχος σας κυριεύει.
Ερωτικά: Έχετε μεγαλύτερη άνεση στο να μιλήσετε και να πείτε με ένα διαφορετικό τρόπο όλα αυτά που σας απασχολούν. Πιθανόν όμως να φανείτε κάπως επιπόλαιοι και να νιώσετε ότι δεν είστε ο εαυτός σας, κυρίως σχετίζεστε με Δίδυμο, Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε συντηρητικοί και άτομα της λογικής αλλά όταν λειτουργείτε τολμηρά, επειδή είναι αναγκαίο από τις τρέχουσες καταστάσεις, μερικές φορές χάνετε τον στόχο σας.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Η δύναμή σας είναι στο ότι μπορείτε και περνάτε τις γραμμές σας όμορφα και ήπια. Για αυτό σήμερα θα βρεθείτε σε μια καλή κατάσταση που τα πιο πολλά πράγματα θα κινηθούν υπέρ σας.
Ερωτικά: Η διάθεσή σας είναι καλή, οπότε μπορείτε να μοιραστείτε και να περάσετε όμορφα. Ευτυχώς που έχετε απομονώσει τις δυσκολίες και με αυτόν τον τρόπο έχετε την ευχέρεια να είστε ο εαυτός σας. Η σχέση με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι σε άλλη πόλη από εσάς θα μπει σε ένα καλό δρόμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Με την πίστη σας στο όραμα και με γνώσεις ή πληροφορίες που παίρνετε από άτομα που σχετίζονται με το δικό σας θέμα θα λύσετε άμεσα ένα ζήτημα που σας είχε μπλοκάρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Μερικές φορές είναι υποχρεωτικό να βαδίζετε πάνω στην πεπατημένη για να μην έχετε συνέχεια την διάθεση της έρευνας. Από την άλλη θέματα που για σας μπορεί να είναι απαγορευμένα ίσως τώρα να βγουν στην επιφάνεια πιο εύκολα.
Ερωτικά: Θα χρειαστεί να συζητήσετε με ανοικτά χαρτιά ακόμα και τις ερωτικές σας επιθυμίες και ίσως τελικά να σας δοθεί η κατανόηση που περιμένατε από τον σύντροφό σας. Η σχέση με Κριό ή Δίδυμο ζητάει αλήθειες.
Καριέρα & Οικονομικά: Η διάθεση κάποιων ατόμων να μοιραστούν μαζί σας εμπειρίες σε επίπεδο συνεργασίας ίσως να μην σας αρέσει και πολύ γιατί είναι σαν να μπαίνουν στα άδυτα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Κάνετε παιχνίδι πιο εύκολα με τους άλλους και ίσως παρασυρθείτε και ασχοληθείτε περισσότερο με αυτούς παρά με το δικό σας θέμα. Αλλά μέσα από τα ανοίγματα κάνετε και νέες γνωριμίες οι οποίες είναι καλές για σας.
Ερωτικά: Νιώθετε ότι μπορεί να διχάζεστε και να μην είστε ο εαυτός σας. Για αυτό σταθείτε απέναντι στον καθρέπτη και επιβεβαιώστε τα συναισθήματα που νιώθετε για ένα πρόσωπο πριν πείτε ή κάνετε κάτι που μετά θα μετανιώσετε, κυρίως με Δίδυμο ή Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ακόμα αρκετές ευκαιρίες οι οποίες όμως μόνο με μεθοδική δουλειά θα έχετε το σωστό αποτέλεσμα. Μην αφήνετε τίποτε στην τύχη γιατί όλα χρειάζονται περισσότερο οργάνωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχετε κατά νου κάποια πράγματα τα οποία όσο τα σκέφτεστε δεν σας κάνουν και πολύ καλό. Παρόλο που δεν είστε άτομα που μιλάτε πολύ για τους άλλους, σήμερα ίσως να παρασυρθείτε με την δικαιολογία ότι θα πάρετε κάποιες πληροφορίες παραπάνω και να συμμετάσχετε σε κάποια σχόλια.
Ερωτικά: Η επαφή με Δίδυμο ή Υδροχόο θα γίνει πιο εύκολα σήμερα γιατί ίσως να έχετε καταλάβει τι ακριβώς θέλουν για να είστε μαζί. Παρόλο που είναι δύσκολο για σας να συμβιβάζεστε ή να γίνεστε πολύ ανοικτοί, ίσως οι περιστάσεις να ζητάνε αλλαγές.
Καριέρα & Οικονομικά: Εξαντλείτε όλες σας τις γνωριμίες και τις επαφές, προκειμένου να πετύχετε κάτι που ίσως να είναι η αρχή που θα λύσει όλα σας τα τρέχοντα προβλήματα. Αλλά καλό είναι να μιλήσετε πάνω σε αυτό και να μην περιμένετε να γίνουν θαύματα χωρίς να βάλετε το χεράκι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Νιώθετε δυνατοί και κυρίως λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ίσως να μην χρειαστεί να κάνετε πολλές διευκρινήσεις σήμερα και να γίνουν εύκολα οι επιθυμίες σας. Μερικοί από εσάς μπορεί να πάρετε απόφαση είτε να δουλέψετε με βάση το σπίτι σας, είτε να γίνετε περισσότερο φιλόξενοι.
Ερωτικά: Στα πλαίσια της καλής διάθεσης και της δράσης σας ίσως να μην υπολογίσετε την άρνηση που έχετε πάρει από κάποιο πρόσωπο και εσείς να επιμείνετε να του λέτε τα δικά σας. Προς κατάπληξη όλων θα κερδίσετε το στοίχημα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε κάτι που θα σας βγάλει τη δύναμη προς τα έξω. Για αυτό θα δείτε ότι θα κερδίσετε ένα ποσό που ίσως να έρθει ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είστε πολύ ενεργοποιημένοι στο να κάνετε πράγματα και ίσως να μπλεχτείτε χωρίς τελικά να ολοκληρώσετε την δουλειά σας. Μια γενική αναστάτωση σωματική και ψυχική ίσως να σας δημιουργήσει άγχος αλλά τουλάχιστον θα έχετε κάποιες πληροφορίες.
Ερωτικά: Σήμερα έχετε την διάθεση να ανοιχτείτε και να δεχτείτε κάποιες συμπεριφορές οι οποίες μπορεί να μην σας πηγαίνουν αλλά τουλάχιστον σας μαθαίνουν ένα άλλον τρόπο επαφής και επικοινωνίας, κυρίως αν σας ενδιαφέρει ένας Δίδυμος ή ένας Τοξότης.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να ξεφύγετε από κάποιες δυσκολίες και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις επικοινωνώντας και μοιράζοντας με μεγαλύτερη ευκολία τους προβληματισμούς σας. Αν συνεχίσετε έτσι και δεν φοβηθείτε να εμπιστευτείτε τότε θα δείτε ότι κάτι θα ανοίξει.
Πηγή: astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger