Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Eurovision 2012: Ποια είναι η Loreen που κέρδισε φέτος τον διαγωνισμό

Κυριακή 27 Μαΐου 2012


Χθες το βράδυ, όλη η Ευρώπη υποκλίθηκε στο ταλέντο τη Loreen που επιστρέφει στην πατρίδα της, τη Σουηδία με το πρώτο βραβείο καθώς κέρδισε με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη χώρα, τη Ρωσία και τις γλυκές ηλικιωμένες Μπαμπούσκες τον 57ο διαγωνισμό της Eurovision.
Η Lorine Zineb Noka Talhaoui όπως είναι το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1983 στη Στοκχόλμη και έχει μαροκινές ρίζες. Η καριέρα της ξεκίνησε το 2004 όταν συμμετείχε στο talent show "Idol" όπου και διακρίθηκε για την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της. Τραγουδώντας Alicia Keys, Stevie Wonder, Michael Jackson, Britney Spears και Pink στο σόου ταλέντων, η Loreen κατάφερε να κατακτήσει την τέταρτη θέση και ξεκίνησε μία λαμπρή καριέρα στη Σουηδία. Λίγο καιρό αργότερα τραγούδησε το «The Snake», με το γνωστό δίδυμο Rob N' Raz. Δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος που η τραγουδίστρια προσπάθησε να εμπλακεί με τη Eurovision. Πέρυσι έκανε την πρώτη της απόπειρα για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, λαμβάνοντας μέρος στο «Melodifestivalen» της Σουηδίας με το τραγούδι «My Heart Is Refusing Me». Δεν κατάφερε όμως να πάρει τη νίκη και το εισιτήριο για τη Eurovision στην Γερμανία. Φέτος όμως ήταν η χρονιά της αφού θα μείνει στην ιστορία του διαγωνισμού ως η νικητήρια χώρα με ρεκόρ βαθμών.



http://www.gossip-tv.gr

Η Oceana Basilio προκαλει... ευχαριστα τους αναγνωστες του Maxim


Η νέα φωτογράφηση της ηθοποιού από την Πορτογαλία, που υπόσχεται να αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό.
Γεννήθηκε στην Πορτογαλία στις 19 Ιανουαρίου του 1979. Η πανέμορφη ηθοποιός έγινε γνωστή στη χώρα της από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές. Οι καμπύλες της όμως "ώθησαν" την καριέρα της και πέρα από τα πορτογαλικά σύνορα.


Έχει κάνει πολλές φωτογραφίσεις στο διεθνή τύπο, που έχουν συζητηθεί πολύ. Όπως θα συζητηθεί άλλωστε και η πρόσφατη φωτογράφησή της στο περιοδικό "Maxim" της Πορτογαλίας, όπου ποζάρει φορώντας μόνο το μαγιό της.



"2012" βαδίζοντας προς το τέλος του


Προχωρώντας στο 2012 που κοντεύει να τελειώσει το πρώτο του μισό, στρέφουμε την προσοχή μας στα συμβαίνοντα συνεχώς γύρω μας και παρατηρούμε ότι υπάρχουν διαρκείς και ισχυρότατες ενδείξεις ότι κάτι σημαντικό και πρωτόγνωρο συντελείται, αγνώστων λοιπών χαρακτηριστικών ή επιπτώσεων. Πέραν του αναμενομένου αστρονομικού γεγονότος που είναι αδιαμφισβήτητο, δεν υπάρχει τίποτα στις παγκόσμιες καταγραφές λόγω της σπανιότητάς του και της εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας της περιόδου επανάληψής του. 


Ένα τέτοιο γεγονός έχει επισύρει την προσοχή ενός μεγάλου αριθμού συμπαντικών ή για να ακριβολογήσω εξωπλανητικών παρατηρητών που έχουν μαζευτεί για την παρατήρησή του. Τα 25960 χρόνια και με κοσμικά κριτήρια είναι κάποιος αριθμός υπολογίσιμος. 

Δεδομένο λοιπόν το γεγονός, δεδομένες και οι ισχυρές ενδείξεις δεν μένει παρά να δούμε αν θα υπάρχουν επιπτώσεις. Εδώ έχουμε κάποιες περίεργα διαμορφωμένες καταστάσεις. Υπάρχει μια μερίδα που επιθυμεί και ελπίζει κάτι ευχάριστο να συμβεί, ας πούμε γενικής αποδοχής και επιθυμίας. Υπάρχει η μερίδα των καταστροφολόγων που προφητεύουν τα μύρια όσα, με τραγικές επιπτώσεις παντού όπου υπάρχει ζωή, με πιθανά (πάντοτε οποιαδήποτε στιγμή είναι δυνατόν να συμβεί κάποια βιβλική καταστροφή) και απίθανα σενάρια. 
Τέλος υπάρχει η μερίδα των προφητών που με διάφορους τρόπους έχουν το ταλέντο να αναπροσαρμόζουν παλιές δοξασίες-προφητείες σε μέτρα σύγχρονα και να τις παρουσιάζουν με φοβερή πειστικότητα σαν τετελεσμένα γεγονότα. Σε αυτούς όπως είναι επόμενο να συνυπολογίσουμε και τις λεγόμενες ταινίες επιστημονικής φαντασίας, όλες εσχατολογικού περιεχομένου. Ίσως η κατάταξη δεν είναι σωστή αλλά σε αυτούς τους τελευταίους θα πρέπει να συνυπολογίσουμε κάποιους με λίγο αρρωστημένο εγκέφαλο, κατά κανόνα λογοκλόπους, τόσο ...; ...; ωραίοι άνθρωποι, γεγονός που το θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό. Κωφεύοντες σε διαμαρτυρίες των νομίμων κατόχων ή μάλλον των δημιουργών(των λόγων). Αυτό που λέγεται πνευματική ιδιοκτησία δεν τους αγγίζει, την δουλειά τους να κάνουν. 

Αυτή η τελευταία κατηγορία παρουσιάζει μια ακατάσχετη μυθοπλασία και ανάλογα με την δυναμικότητα του εγκεφάλου της (αντιστρόφως ανάλογη) αυτοδιορίζεται σε ενσαρκώσεις διαφόρων προσωπικοτήτων των προγόνων μας σε μέλη σημαίνοντα της ομάδας «Ε» και άλλα. Είναι δηλαδή (κατά την γνώμη τους προνομιούχοι) και συμπεριφέρονται έτσι!!!! 


Αυτά όλα που έγραψα ήταν το πλαίσιο στο οποίο κινούμαστε όλοι. Στην συνέχεια μπορώ να εκφράσω τις απόψεις μου (και μόνον) επειδή πολλές φορές είμαστε υπεραισιόδοξοι και μας αρέσει κάποια κατάσταση η οποία μπορεί ή μάλλον ευχόμαστε να συμβεί και την καλλιεργούμε στο μυαλό μας με τόση ζέση που κάποιες φορές την πιστεύουμε σαν πραγματικότητα που αναμένεται να πραγματοποιηθεί...«ευσεβής πόθος». Όλο το σκηνικό αλλού είναι δικαιολογημένο αλλού απέχει από την πραγματικότητα. Εκείνο που κρίνει τις καταστάσεις είναι η χρονική του υλοποίηση. 
Αυτή είναι η Λυδία λίθος. Για ευνόητους λόγους δεν είναι δυνατόν να υπάρξει πληροφόρηση εκ των προτέρων. Έτσι θα πρέπει να συμμορφωθούμε με μια τακτική υπομονής και να μην προστρέχουμε σε διάφορους επικοινωνιακούς για να βρίσκουμε διάφορες τακτικές που μας προσφέρουν μια κάποια ευχαρίστηση, μέσα στο γενικό κλίμα της αβεβαιότητας που επικρατεί και προπάντων να μην τοποθετούμε χρονικά όρια και ειδικά ημερομηνίας, για την πραγματοποίηση κάποιου γεγονότος το οποίο δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά ερμηνεύουμε ίσως από υπερβάλλοντα ζήλο, ΄


Ενα αστρονομικό γεγονός με ενδεχόμενα αυθαίρετα συμπεράσματα και υποθέσεις οι οποίες μπορεί να μην πραγματοποιηθούν στην επιθυμητή μας ημερομηνοχρονολογία, οπότε το αποτέλεσμα θα είναι η ενδεχόμενη απογοήτευσή μας και η πτώση του ηθικού μας, που είναι κάποιο τελευταίο οχυρό μας ενάντια στις επιθέσεις που δεχόμαστε από τις αρνητικές δυνάμεις. ΄Ισως οι ημερομηνίες νά έχουν δοθεί επίτηδες, ακριβώς γιά νά αποτελειώσουν τους εναπομείναντες ψυχικά και πνευματικά αφυπνισμένους. Γι` αυτό χρειάζεται προσοχή και επαγρύπνιση... και όχι έξαλλοι και πανηγυρικοί ενθουσιασμοί. Σύνεση και προσοχή ...;. Πρυτανεύει η επιβίωση μας. Δεν φθάσαμε ως εδώ τυχαία.

http://www.apocalypsejohn.com

Η τοπλες Γκιζέλ κάνει την Παρισινή Vogue πιο καυτή από το Playboy [εικόνες]


Η νέα φωτογράφηση της Βραζιλιάνας σουπερμοντελ για την Γαλλική Vogue, 15 χρόνια μετά την πρώτη, είναι ότι πιο σέξι έχει κάνει τα τελευταία χρόνια. Κάτι που φάνηκε ήδη από το εξώφυλλο, με τους γεμάτο άμμο γλουτούς της σε πρώτο πλάνο.
Στα 31 της η Γκιζέλ Μπούντσεν, με ετήσια εισοδήματα 9 εκ. δολάρια για το 2011, παραμένει δικαίως ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο.
Κάτι που σημαίνει οι δεν έχει κανένα λόγο να κάνει φωτογραφήσεις όπως αυτή της Γαλλικής Vogue.
\
Ίσως απλά, με τον τρόπο αυτό, θέλει να υπενθυμίσει στις ανταγωνίστριες ότι έχει εύκολα επτά ακόμη χρόνια καριέρας μπροστά της.

http://www.iefimerida.gr

Σοκ-Αστυνομικός σκοτώνει γυμνό άντρα που έτρωγε το πρόσωπο ενός άλλου


Το πλέον «παράξενο» περιστατικό στα χρονικά της αστυνομίας του Μαϊάμι έλαβε χώρα το Σάββατο απόγευμα, όταν ένας αστυνομικός αναγκάστηκε να πυροβολήσει επανειλημμένως τον ένα από τους δυο άντρες που είχαν μπλεχτεί σε συμπλοκή στην περιοχή MacArthur Causeway. Ο θύτης ήταν γυμνός και μασούσε με μανία το πρόσωπο του τραυματισμένου αντιπάλου του.
«Τα όργανα της τάξης προσπάθησαν να τους χωρίσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο επιτιθέμενος συνέχισε να τρώει το πρόσωπο του αντιπάλου του. Ακόμη και αφού είχαν ανοίξει οι συνάδελφοι πυρ για να τον σταματήσουν. Όταν τελικά ήρθε το ασθενοφόρο, οι νοσοκόμοι διαπίστωσαν ότι το θύμα δεν είχε πλέον πρόσωπο. Tου το είχε μασήσει», δήλωσε αστυνομικός που ήταν παρών στο CBS Miami.
Κανείς δεν ξέρει πως ξεκίνησε η συμπλοκή, ενώ έχουν ήδη κυκλοφορήσει φωτογραφίες στο σάιτ της Miami Herald που δείχνουν τον θύτη να κείτεται νεκρός στον χώρο του εγκλήματος.
Οι ταυτότητες του θύτη και του θύματος, σύμφωνα με το Huffington Post, δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη.


Την χώρισε γιατί του έφερε σπίτι 550 γάτες


Ένα άντρας στο Ισραήλ ζήτησε και πήρε πριν μερικές μέρες διαζύγιο με αιτιολογία ότι οι 550 γάτες που του έφερε η γυναίκα του στο σπίτι του έκανε την ζωή κόλαση.
«Οι γάτες ήταν παντού. Δεν μπορούσα πια να κοιμηθώ στο κρεβάτι ή να περπατήσω από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Δεν πήγαινε άλλο». Αυτή ήταν σε γενικές γραμμές η υπερασπιστική γραμμή του 40χρονου Ισραηλινού που δεν άντεξε το γεγονός ότι η γυναίκα του προτίμησε τις γάτες από τον ίδιο.
Αν και, όπως σωστά σχολίασαν οι The Times of Israel, όπου και δημοσιεύτηκε η είδηση πριν κάνει το γύρο του κόσμου, δεν είναι δυνατόν ο σύζυγος να συνειδητοποίησε ότι υπάρχει πρόβλημα όταν βρέθηκε με 550 κατοικίδια. Θα έπρεπε να είχε αντιδράσει στις 50.Ίσως τότε να είχε σώσει τον γάμο του.

http://www.iefimerida.gr

SAFE HOUSE


Περίληψη 

 Ένας νεαρός πράκτορας της CIA (Ράιαν Ρέινολντς) πρέπει να μεταφέρει έναν επικίνδυνο εγκληματία, πρώην πράκτορα της CIA (Ντένζελ Ουάσινγκτον) σε άλλον ασφαλή προορισμό έπειτα από επίθεση που δέχονται στο κρησφύγετο όπου αρχικά βρίσκονταν… και η ανταλλαγή πυρών και οι καταδιώξεις που ακολουθούν είναι απλώς ασύλληπτες!


EXTRA!

Στο αγγλόφωνο ντεμπούτο του ο Σουηδός Ντάνιελ Εσπινόζα (Easy Money) σκηνοθετεί τον βραβευμένο με Όσκαρ Ντένζελ Ουάσινγκτον και τον Ράιαν Ρέινολντς σε μια καταιγιστική περιπέτεια δράσης σε σενάριο του Ντέιβιντ Γκούγκενχαϊμ.

ΙNFO

   «Η λέξη κρησφύγετο έχει ακουστεί σε πολλές ταινίες, αλλά ποτέ δεν αποτελούσε το βασικό σημείο αναφοράς μιας ταινίας. Έτσι συνέλαβα την ιδέα να συνδυάσω έναν ιδεαλιστή υπεύθυνο κρησφύγετου με ένα βετεράνο, κυνικό, που έχει παραιτηθεί από κάθε ιδεολογία. Μπορεί κανείς να πει πως πρόκειται για road movie, αφού αφορά σε δύο άντρες που προσπαθούν να πάνε από ένα σημείο (πρώτο κρησφύγετο) σε ένα άλλο (δεύτερο κρησφύγετο). Το ενδιαφέρον μάλιστα είναι πως οι δύο ήρωες έχουν τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες και βρίσκονται σε διαφορετικό σημείο της καριέρας τους.» σχολιάζει ο σεναριογράφος Ντέιβιντ Γκούγκενχαϊμ.
   Το βασικό ερώτημα της ταινίας είναι, κατά πόσο είναι τελικά εφικτό να διατηρήσει κανείς, μεγαλώνοντας, την ηθική και την ακεραιότητά του, σε έναν κόσμο κυνικό και διεφθαρμένο!
   Ο σκηνοθέτης Ντάνιελ Εσπινόζα σχολιάζει αναφορικά με την επιλογή του να αναλάβει τη συγκεκριμένη ταινία «Το παρελθόν μου είναι κατεξοχήν Ευρωπαϊκό. Στην παρούσα φάση αναζητούσα ένα αρχετυπικό ταξίδι χαρακτήρων.» Και η ταινία αυτή το προσέφερε: Ένας παλιός «πολεμιστής» που ξέρει πως ο κόσμος είναι διεφθαρμένος και ένας νέος πράκτορας που πιστεύει πως το καλό πάντα θριαμβεύει. Και συνεχίζει «Η ταινία ξεκινά με ένα μεμονωμένο γεγονός: ένας διαβόητος εγκληματίας παραδίδεται. Το ερώτημα είναι τι τον ανάγκασε να το κάνει αυτό. Στην πορεία μάλιστα αναπτύσσεται και μια στενή, ιδιότυπη σχέση μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών. Μια σχέση μέντορα και προστατευόμενου.» επιπλέον, τονίζει ο σκηνοθέτης «Με την ταινία αυτή γνώρισα και συνεργάστηκα με τα μεγαλύτερα ταλέντα του χώρου. Για ένα νεαρό από τη Σουηδία κάτι τέτοιο είναι σπάνιο.»
   Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον ενθουσιάστηκε με την ιδέα να υποδυθεί έναν άντρα που καταζητείται σε τέσσερις ηπείρους για κατασκοπεία, ενώ ο Ράιαν Ρέινολντς, έχοντας ενθουσιαστεί με το σενάριο, άδραξε με χαρά την ευκαιρία να δουλέψει μαζί με τον Ντάνιελ Εσπινόζα, που θεωρεί απρόβλεπτο δημιουργό και τρομερά ενδιαφέροντα καθώς και με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον, από τον οποίο πήρε πολύτιμα «μαθήματα». Στο πλευρό τους βρίσκουμε τη Βέρα Φαρμίγκα, σε ένα ρόλο που αρχικά προοριζόταν για άντρα.
   Το καστ συμπληρώνουν οι: Μπρένταν Γκλίσον, Σαμ Σέπαρντ, Ρούμπεν Μπλέιντς, Ρόμπερτ Πάτρικ.
   Το αρχικό σενάριο τοποθετούσε τη δράση στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, αλλά οι δημιουργοί προτίμησαν τη Νότια Αφρική, πράγμα στο οποίο συμφώνησε και ο σεναριογράφος. Συγκεκριμένα, γυρίσματα έγιναν στο Κέιπ Τάουν (όπου δε γίνονται πολλά γυρίσματα αμερικανικών ταινιών) και συγκεκριμένα στη Λάνγκα και στο στάδιο Γκρίνποϊντ (όπου είχε φιλοξενηθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2008). Τα υπόλοιπα γυρίσματα έγιναν σε Παρίσι και Ουάσινγκτον.
   Στη διεύθυνση φωτογραφίας βρίσκουμε τον Όλιβερ Γουντ (χρόνια συνεργάτη του Πολ Γκρίνγκρας) και στη μουσική τον Ραμίν Ντζαγουάντι (Iron Man, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl).



Σκηνοθεσία: ΝΤΑΝΙΕΛ ΕΣΠΙΝΟΖΑ
Σενάριο: ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΓΚΟΥΓΚΕΝΧΑΙΜ
Ηθοποιοί: ΡΑΙΑΝ ΡΕΙΝΟΛΝΤΣ, ΒΕΡΑ ΦΑΡΜΙΓΚΑ, ΝΤΕΝΖΕΛ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012
Χρονολογία παραγωγής: 2012
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ
IMDB Link: http://www.imdb.com/title/tt1599348/
Official Movie Website: www.nooneissafe.com/
YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=1IfQY4fNcnw

http://filmsola.blogspot.com

Εντυπωσιακό βίντεο από το Ηλιακό Παρατηρητήριο της NASA


Το Ηλιακό Παρατηρητήριο της NASA (Solar Dynamics Observatory) κατέγραψε στο φακό του την επιφάνεια του Ηλίου, παρουσιάζοντας τη συνεχή δραστηριότητα μια ακραίας υπεριώδους ακτινοβολίας, της οποίας η θερμότητα υπολογίζεται στους 600.000 βαθμούς Κελσίου.



Το βίντεο καλύπτει 24 ώρες ηλιακής δραστηριότητας, το οποίο καταγράφηκε την 25η Σεπτεμβρίου 2011. Το Ηλιακό Παρατηρητήριο της NASA έχει συλλάβει τις περισσότερες φωτογραφίες ηλιακών εξάρσεων και καταιγίδων τα τελευταία έτη.

Η διαστημική καταγραφή του Solar Dynamics Observatory της NASA έχει συμπέσει με μια περίοδο ασυνήθιστα υψηλής ηλιακής δραστηριότητας, κάτι που συνεπάγεται υψηλότερες θερμοκρασίες στη Γη.

Τα ισότοπα στους πάγους και τα δέντρα μας υποδεικνύουν πως η παρούσα υψηλή ηλιακή δραστηριότητα είναι 24η υψηλότερη τα τελευταία 9.300 έτη. Ωστόσο, τα υψηλά επίπεδα του μαγνητικού πεδίου του Ηλίου θα μειωθούν στο μέλλον.

Αν και αυτό ακούγεται σαν καλή είδηση, οι αλλαγές στο ηλιακό μαγνητικό πεδίο θα μπορούσαν να αφήσουν τη Γη ευάλωτη σε μελλοντικές εκρήξεις των γαλαξιακών ακτινών. Επιπλέον, οι ηλιακές καταιγίδες ενδέχεται να είναι πιο βίαιες και αισθητές στο μέλλον.

Το πιο πιθανό σενάριο, σύμφωνα με τον Luke Barnard του Πανεπιστημίου του Reading, είναι ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα μειωθεί στο μέλλον, προκαλώντας την αύξηση των κοσμικών ακτινών κατά ένα συντελεστή 1,5 και τη Γη να βομβαρδίζεται από οκτώ μεγάλες ηλιακές εκρήξεις ανά αιώνα.

 
newsbeast.gr



29χρονη executive απολύθηκε μετά από σεξ με οξυγονοκολλητή σε ταξί [εικόνες]


Πέντε μέρες στο κρατητήριο πέρασε η 29χρονη Ρεμπέκα Μπλέικ, στέλεχος της πολυεθνικής εταιρίας Manpower, όταν συνελήφθη να κάνει σεξ με τον Ιρλανδό οξυγονοκολλητή Κόνορ Μακρέντμοντ στο πίσω μέρος ενός ταξί στο Ντουμπάι. Στην συνέχεια απολύθηκε. Ενώ προσεχώς την περιμένει η φυλακή και η απέλαση.
«Ήταν και οι δυο τους εντελώς μεθυσμένοι. Άρχισαν να φιλιούνται και μετά παρασύρθηκαν. Όταν ήρθε ο αστυνομικός, βρήκε την γυναίκα εντελώς γυμνή, να κάνει σεξ με τον άντρα στο πίσω μέρος του ταξί». Αυτή είναι η δήλωση του αυτόπτη μάρτυρα που επιβεβαιώνει το «οργασμικό» τέλος μιας βραδιάς που ξεκίνησε με το ζευγάρι να γνωρίζεται το πρωί στο The Irish Village, ένα ξενοδοχείο που προσφέρει all you can drink brunch έναντι 10 λιρών, να πίνει μαζί για 12 ώρες και στην συνέχεια να μπαίνει σε ένα ταξί με προορισμό την Dubai Marina.
Όταν άρχισαν να φιλιούνται και να γδύνονται, ο αηδιασμένος οδηγός του ταξί σταμάτησε δίπλα σε ένα περιπολικό για να διαμαρτυρηθεί. Η συνέχεια γράφτηκε στο αστυνομικό τμήμα του Jebel Ali , όπου κρατήθηκαν και οι δυο επί πέντε μέρες.
Στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού πρώτα χρειάστηκαν να μπουν δυο φίλοι του καθενός ως εγγυητές και να παραδώσουν τα διαβατήρια τους στις αρχές.
Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι σεξ εκτός γάμου και το να βρίσκεσαι υπό κατάσταση μέθης σε δημόσιο χώρο-και τα δυο κακουργήματα που επιφέρουν ποινή φυλάκισης τριών ετών.
Η 29χρονη Ρεμπέκα Μπλέικ, υπεύθυνη στρατολόγησης στελεχών στην Manpower, αρνείται τις κατηγορίες. Κάτι που δεν εμπόδισε τα αφεντικά της να της απολύσουν στο φτερό.
Αυτή την στιγμή το ζεύγος περιμένει να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA. Αν βρεθούν ένοχοι -κάτι πολύ πιθανόν- πρώτα θα εκτίσουν τις ποινές τους και μετά αυτόματα θα απελαθούν.

http://www.iefimerida.gr

Βρέθηκαν τα αρχαιότερα μουσικά όργανα του κόσμου

Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης υποστηρίζουν ότι εντόπισαν τα παλαιότερα γνωστά μουσικά όργανα στον κόσμο σε σπήλαιο στη Γερμανία. Η χρονολόγηση αυτών των ευρημάτων παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τη συμπεριφορά του ανθρώπινου είδους που διαδέχτηκε τον Νεάτερνταλ.

Τα φλάουτα που βρέθηκαν ήταν κατασκευασμένα από οστά πουλιών και ελεφαντόδοντο από μαμούθ και προέρχονται από μια σπηλιά στη νότια Γερμανία, η οποία παρέχει και τα πρώτα στοιχεία για την κατάληψη της Ευρώπης από τους σύγχρονους ανθρώπους, τους homo sapiens.

Οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν μέθοδο χρονολόγησης με άνθρακα για να δείξουν ότι οι φλογέρες αυτές ήταν μεταξύ 42.000 και 43.000 ετών.
Τα ευρήματα αυτά περιγράφονται στο περιοδικό Journal of Human Evolution. Η ερευνητική ομάδα, με επικεφαλής τον καθηγητή Tom Higham από τοΠανεπιστήμιο της Οξφόρδης, χρονολόγησαν οστά ζώων στα ίδια στρώματα του εδάφους με τις φλογέρες σε σπήλαιο Geissenkloesterle Swabian Jura της Γερμανίας.
Ο καθηγητής Νick Conard, ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Tuebingen, ο οποίος ήταν αυτός που προσδιόρισε το προηγούμενο ρεκόρ για παλαιότερο όργανο το 2009, ήταν εκσκαφέας στο χώρο.

 
«Τα αποτελέσματα αυτά συνδέονται με μια υπόθεση που κάναμε πριν από μερικά χρόνια ότι ο ποταμός Δούναβης ήταν ένας βασικός δίαυλος για την κίνηση των ανθρώπων και των τεχνολογικών καινοτομιών στην κεντρική Ευρώπη 40.000 - 45.000 χρόνια πριν», δηλώνει ο Conard.

  
«Το Geissenkloesterle είναι ένα από τα πολλά σπήλαια της περιοχής που έχουν παραγάγει σημαντικά παραδείγματα προσωπικών κοσμημάτων, εικονιστικής τέχνης, μυθικών εικόνων και  μουσικά όργανα», συνεχίζει ο ερευνητής.
«Τα μουσικά όργανα μπορούν να έχουν χρησιμοποιηθεί για αναψυχή ή για θρησκευτική τελετουργία», υποστηρίζουν οι ειδικοί.
Επίσης, μερικοί ερευνητές έχουν υποστηρίξει ότι η μουσική θα μπορούσε να αποτελούσε μια μορφή από μια σειρά συμπεριφορών που εμφανίζονται από το ανθρώπινο είδος, η οποία τους βοήθησε να αποκτήσουν ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους Νεάντερταλ,  οι οποίοι εξαφανίστηκαν στα περισσότερα μέρη της Ευρώπης πριν από 30.000 χρόνια.
Η μουσική θα μπορούσε να διαδραματίσει ρόλο στη διατήρηση των μεγαλύτερων κοινωνικών δικτύων, τα οποία μπορεί να έχουν συμβάλει στην επέκταση του είδους μας τους σε βάρος των πιο συντηρητική Νεάντερταλ.
Οι ερευνητές λένε ότι τα ευρήματα που χρονολογήθηκαν από το Geissenkloesterle δείχνουν ότι οι σύγχρονοι άνθρωποι εισήλθαν στην Άνω περιοχή του Δούναβη πριν από μια εξαιρετικά ψυχρή κλιματική περίοδο, δηλαδή περίπου 39.000-40.000 χρόνια πριν. Και στο παρελθόν, οι ερευνητές είχαν υποστηρίξει ότι οι σύγχρονοι άνθρωποι μετανάστευσαν αρχικά μέχρι το Δούναβη, αμέσως μετά από αυτό το γεγονός.
«Οι σύγχρονοι άνθρωποι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν στην κεντρική Ευρώπη, τουλάχιστον 2.000-3.000 χρόνια πριν από αυτήν την κλιματική επιδείνωση, όταν τεράστια παγόβουνα κάλυψαν με πάγο τον Βόρειο Ατλαντικό και οι θερμοκρασίες έπεσαν κατακόρυφα», δήλωσε ο καθηγητής Higham. «Το ερώτημα είναι ποια επίδραση θα μπορούσε να έχει αυτή η ύφεση για τους ανθρώπους στην Ευρώπη εκείνη την εποχή», καταλήγει ο επιστήμονας. 

Πηγές: BBC / Live Science
http://tvxs.gr

Eurovision 2012: Κέρδισε το φαβορί της Σουηδίας – 17η και 16η θέση για Ελλάδα και Κύπρο!


Λίγο πολύ αναμενόμενος ήταν ο νικητής της φετινής Eurovision στο Μπακού. Η Loreen από τη Σουηδία μάγεψε το κοινό και κέρδισε με 372 πόντους.
Η Loreen τραγούδησε το “Euphoria” και εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα μακρύ φαρδύ φόρεμα τύπου κιμονό, σε γήινες αποχρώσεις με μαύρα κρόσσια. Το highlight στο σκοτεινό σκηνικό της εμφάνισής της είναι το ειδικό εφέ με τα χιόνια που πρωτοείδαμε στο Melodifestivalen.

Το τραγούδι έχουν γράψει οι Peter Boström και Thomas G.
Την αγάπη του κόσμου κέρδισαν όμως και οι 6 γιαγιάδες από την Ρωσία που ερμήνευσαν το τραγούδι “Party for everybody”, αλλά και ο Zeljko Jocksimovic της Σερβίας.

Τα δικά μας κορίτσια μπορεί να μην κέρδισαν μια θέση στη 10άδα, αλλά κέρδισαν μια θέση στην καρδιά μας με την προσπάθειά τους.
Η Ελευθερία Ελευθερίου με το “Aphrodisiac” δεν συγκίνησε τελικά το κοινό και βρέθηκε στην 17 θέση παίρνοντας δυο 12άρια από Αλβανία και Κύπρο. 
Μια θέση πιο πάνω βρέθηκε η Ήβη Αδάμου με το “La la Love” παίρνοντας κι εκείνη δυο δωδεκάρια, ένα από την Ελλάδα και ένα από τη Σουηδία.

http://www.tlife.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 27 Μαΐου 2012


Κριός
21/3-20/4

Μείωσε το άγχος και την ένταση που έχεις, αγαπητέ Κριέ, αυτήν την Κυριακή, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Η ημέρα, με την Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιο του Λέοντα, είναι πολύ εποικοδομητική σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, με άτομα της οικογένειας. Με αρκετό προγραμματισμό και χαμηλούς τόνους, θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την ανάδρομη Αφροδίτη να επηρεάζει έντονα την αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Κριέ, πρόσεξε την συμπεριφορά σου, γιατί θα έχεις πολλά νεύρα και μπορεί να στεναχωρήσεις το ταίρι σου. Οι ελεύθεροι Κριοί, θα δεχτείτε προσκλήσεις από άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος για ένα ρομαντικό βράδυ. Απολαύστε το!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου σήμερα, αν είσαι Κριός, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν στην εργασία σου και έχουν άμεση σχέση με τους συναδέλφους σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε όμως να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.




Ταύρος
21/4-20/5

Η ημέρα θα είναι αρκετά θετική σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν, αγαπητέ Ταύρε. Στο χέρι σου είναι να εκμεταλλευτείς έξυπνα τις δυνατότητές σου και να βαδίσεις, με την πείρα και τη λογική σου, προς την επίτευξη των στόχων σου. Η Σελήνη σήμερα κινείται στον Λέοντα και όλες οι καταστάσεις είναι στα χέρια σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις χειριστείς επιδέξια και να περιμένεις τα αποτελέσματα, που θα σε χαροποιήσουν αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ταύρος, πρόσεξε λίγο τον περίγυρό σου, γιατί κάποια άτομα μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σου, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Εσύ που πορεύεσαι μόνος, θα πάρεις ένα μήνυμα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και η διάθεση σου θα χτυπήσει ‘‘κόκκινο’’.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον επαγγελματικό τομέα, φίλε Ταύρε, σήμερα μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, λόγω της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στους Διδύμους, αλλά μην δίνεις αναβολές σε προτεραιότητες που έχεις αυτή την στιγμή. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Μην κάνεις έξοδα και αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Έφτασε ο καιρός να αλλάξεις μερικά πράγματα στη ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε. Σταμάτα πλέον να ζεις με ψευδαισθήσεις και μην ξεγελιέσαι από τις διάφορες καταστάσεις, που μπορεί να επικρατούν αυτή την στιγμή. Φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από λανθασμένες αποφάσεις και από άτομα που δεν θέλουν το καλό σου. Αν κινηθείς ανάλογα και επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις, θα ανακαλύψεις πολλά θέματα, που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δεσμός σου έχει ήδη αρχίσει και ισορροπεί, φίλε Δίδυμε, και καλό είναι να διώξεις πια τις ανασφάλειες που νιώθεις απέναντι στο σύντροφό σου και να του εκδηλώσεις όλα όσα αισθάνεσαι και ονειρεύεσαι για τους δύο σας. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι θα έχετε αρκετές κατακτήσεις μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, που θα σας φτιάξουν την διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι, φίλε Δίδυμε, σήμερα με την Σελήνη να κινείται στον Λέοντα και να σε κάνει παράτολμο, να αναβάλεις για αργότερα κάποιες συνεργασίες που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις. Οι δημιουργικές ιδέες και η πειθαρχία σου από την άλλη, θα σε ανταμείψουν με τα καλύτερα αποτελέσματα. Στα οικονομικά, πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα και αγορές που κάνεις, γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.




Καρκίνος
22/6-22/7

Μέρα που σε καλεί να λύσεις πολλές υποχρεώσεις και ζητήματα, ειδικότερα του παρελθόντος, αγαπητέ Καρκίνε, θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα. Ο Ήλιος και ο Ερμής από τους Διδύμους, πραγματοποιούν δυσμενή όψη μεταξύ τους και καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις. Με πολύ χαμηλούς τόνους και με μεγάλη επιμονή, μπορείς και καταφέρεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να βρεις τον εαυτό σου, γιατί είσαι σε υπερένταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, όλα θα πάνε αρκετά καλά. Απόφυγε να πέφτεις ψυχολογικά από κάποια θέματα, που δεν έχουν μεγάλη σημασία και προσπέρασέ τα, ώστε να επέλθει ηρεμία ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, θα παρουσιαστεί έντονη δραστηριότητα τη σημερινή ημέρα και εκεί που δεν το περιμένεις, θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, για κάποια καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις και να σχεδιάσεις λεπτομερώς το δρόμο για να τα καταφέρεις. Στα οικονομικά, δεν τα πας άσχημα, αλλά κάποιες στιγμές η καταναλωτική σου μανία μπορεί να σε οδηγήσει σε επιπόλαιες ενέργειες.



Λέων
23/7-23/8

Ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα, αγαπητέ Λέων, και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά, στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Με την Σελήνη όμως, από το ζώδιό σου, να σε κάνει υπεραισιόδοξο, φρόντισε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και μην κάνεις υπερβολές ή βιαστικές κινήσεις. Ξεκίνα σιγά -σιγά να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις στα δικά σου άτομα, ώστε να αισθανθείς καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον Ερμή να κινείται στους Διδύμους, φίλε Λέων, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, στην αισθηματική σου ζωή. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου, ώστε να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα και να σου εκδηλώσει το κρυμμένο του πάθος για εσένα. Αν ακόμη βασανίζεσαι από την μοναξιά, η ημέρα είναι κατάλληλη για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το γνωρίσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, θα πάνε πολύ καλά σήμερα, καθώς μπορείς να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχους όσον αφορά στο τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις την σχετική οικονομία.




Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, η διάθεσή σου θα αρχίσει να γίνεται πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες. Η θέληση που έχεις, αλλάζει πολλά πράγματα στη ζωή σου και έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Πρέπει να έχεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που πιθανόν να έρθουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις που θα σε αποσυντονίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Παρθένε. Φρόντισε όμως να μην εκνευριστείς, γιατί δεν θα καταφέρεις τίποτε ουσιαστικό. Αν δεν υπάρχει μόνιμη σχέση στη ζωή σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς με τους φίλους σου και να κάνεις κινήσεις, για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε μέχρι τώρα. Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίζουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις χαράξει. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.




Ζυγός
23/9-22/10

Με τον Ερμή να κινείται στους Διδύμους και να σε ευνοεί, αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς να ξεκαθαρίσεις ότι δεν κατάφερνες στο παρελθόν. Θα νιώσεις ότι η ενέργειά σου είναι αρκετή και θα μπορέσεις να καταφέρεις πάρα πολλά. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις βάλει για τη ζωή σου. Φρόντισε να κάνεις το καλύτερο για σένα, χωρίς να αποσπάσαι από τους στόχους σου για κανέναν λόγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ζυγός, μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα για τη σχέση σου και να κινήσεις έτσι τις καταστάσεις, ώστε να είσαι καλά και εσύ αλλά και το ταίρι σου. Εσύ που η μοναξιά έχει γίνει η μόνιμη συντροφιά σου, μήπως πρέπει να αλλάξεις οπτική και να ασχοληθείς περισσότερο με το να φτιάξεις την ερωτική σου ζωή; Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, για το καλό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ, θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να κρατάς την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Ακολούθησε την λογική σου και αυτή με τη σειρά της θα σε ανταμείψει. Τα έξοδα συνεχίζουν να σε αγχώνουν, αλλά με λίγη οικονομία θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου.




Σκορπιός
23/10-22/11

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν αυτή την περίοδο, αγαπητέ Σκορπιέ, στην κοινωνική σου ζωή, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνουν η Αφροδίτη και ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων. Θα εκτιμηθείς πάρα πολύ για το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα, που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Φρόντισε να κρατήσεις τη δέουσα ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κάνεις κάποια βήματα, για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα και θα ανανεώσετε τον έρωτά σας. Αν ακόμα σε συντροφεύει η μοναξιά, φρόντισε να κάνεις το πρόγραμμα αυτής της Κυριακής πιο χαλαρό, ώστε να βρεις χρόνο για να βγεις έξω και να γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να αξιοποιήσεις κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν, για να προωθήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τα φέρεις σε ισορροπία. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου, μπορείς αυτή την περίοδο να τις τακτοποιήσεις.




Τοξότης
23/11-21/12

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης σε επηρεάζει αρνητικά σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, και καλό είναι να μην κρίνεις τις καταστάσεις υπό το πρίσμα της παρορμητικότητας που σε διακρίνει. Σε καμία περίπτωση να μην βγάλεις συμπεράσματα εν βρασμώ ψυχής. Ζήτα την γνώμη των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και πολύ γρήγορα οι λύσεις που αναζητάς θα εμφανιστούν, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής σήμερα από το ζώδιο των Διδύμων σε ευνοεί, φίλε Τοξότη, για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να του εκδηλώσεις τις ανησυχίες σου για τη σχέση σας. Με ήρεμο και όμορφο τρόπο, κάνε τον να σε κατανοήσει και μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Οι ελεύθεροι Τοξότες, θα έχετε τέτοια γοητεία που πολλοί θα είναι αυτοί που θα πέσουν στα δίχτυα του έρωτα σας και θα τονώσουν το πεσμένο σας ηθικό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται στους ρυθμούς που θέλεις. Είσαι σε περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα φρόντισε οπωσδήποτε να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος, αγαπητέ Αιγόκερε. Αν κάποια από τα σχέδια σου δεν έρθουν όπως τα έχεις υπολογίσει, δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Αναταραχές και εντάσεις μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και εσύ θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, ώστε να μπορέσεις να βρεις λύσεις, που θα φέρουν την ισορροπία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή θα πάρει τροπή προς το καλύτερο σήμερα, φίλε Αιγόκερε. Θα έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και θα περάσετε ένα όμορφο και ρομαντικό βράδυ οι δύο σας. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, φρόντισε να διασκεδάσεις και να ξεχαστείς. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Θα καταφέρεις να λύσεις κάποιες υποθέσεις, που μέχρι τώρα δημιουργούσαν εμπόδια στα μελλοντικά σου σχέδια, χάρη στη βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι συνάδελφοί σου. Προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.




Υδροχόος
20/1-19/2

Τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Υδροχόε, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιες διαφωνίες, που θα προκληθούν ανάμεσα σε εσένα και σε άτομα του στενού σου περιβάλλοντος. Πρέπει να είσαι προσεχτικός σε αυτά που θα πεις και μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα, όσο κι αν πιστεύεις ότι έχεις δίκιο. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης συνεχίζεται και προκαλεί ασυνεννοησία από το πουθενά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά θέματα στη σχέση σου σε προβληματίζουν αρκετά, φίλε Υδροχόε. Μίλα με το σύντροφό σου και μην παίρνεις όλες τις ευθύνες επάνω σου. Όσο για εσένα που δεν έχεις ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, πολλές άσχημες καταστάσεις έχουν πλέον ξεχαστεί και είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, που σε πολιορκεί και σε διεκδικεί επίμονα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα είναι μεγάλη. Στα οικονομικά, θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να βασίζονται σε λογικά επιχειρήματα.



Ιχθείς
20/2,20/3

Η υπομονή και η επιμονή που έχεις, θα σε οδηγήσουν σήμερα στην επιτυχία, φίλε Ιχθύ. Κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν μπορεί να καθυστερούν, αλλά μην ανησυχείς, γιατί στο τέλος θα έχεις το ποθητό αποτέλεσμα. Η Σελήνη από τον Λέοντα θα φέρει στο διάβα σου ευχάριστα, ξαφνικά γεγονότα, που θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Η ημέρα σε ευνοεί να ασχοληθείς με πνευματικές εργασίες, που θα σε κάνουν να ξεχαστείς λίγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός, αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα κάνουν το κλίμα μεταξύ σας πολύ ευχάριστο και διασκεδαστικό. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, θα έχεις κάποια φλερτ, που θα ανανεώσουν την διάθεση σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, μην πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις και, προπάντων, φρόντισε να κρατήσεις μια ισορροπία με τους συνεργάτες σου, στις κοινές σας υποθέσεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα προσπάθησε να μην κάνεις περιττά έξοδα.

Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger