Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Nicole Scherzinger - Tulisa Contostavlos: Αναβουν φωτιες! (φωτο)

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Όταν το πρώην μέλος του συγκροτήματος Pussycat Dolls αποφασίζει να πάει σε ένα γενέθλιο party και δη μασκέ τότε δίνει όλο τον καλό της εαυτό βάζοντας φωτιά με την εκρηκτική της εμφάνιση. 

Η τραγουδίστρια και κριτής του X-Factor ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους που έδωσαν το «παρών» στο γενέθλιο party που διοργάνωσε ο Rylan Clark στο club Mahiki στο Λονδίνο. 

Η 34 χρόνη Nicole έφτασε στο χώρο της εκδήλωσης με μια εμφάνιση που κέντρισε το ενδιαφέρον, τόσο των καλεσμένων, όσο και των φωτογράφων. 

Φορώντας μόνο ένα εφαρμοστό κατακόκκινο κορμάκι από Pvc και διχτυωτό καλσόν η Nicole πόζαρε όλο χάρη για τους φωτογράφους που εκείνη την ώρα έδειχναν να τα έχουν χάσει. 

Δίπλα στην τραγουδίστρια και η ελληνικής καταγωγής Tulisa Contostavlos που έκανε λίγο πιο «συντηρητική» εμφάνιση επιλέγοντας να ντυθεί καμαριέρα. 

Ωστόσο τα παιχνίδια των δύο κοριτσιών μπροστά στο φωτογραφικό φακό έκανε την θερμοκρασία να ανέβει στα ύψη με τις δύο γυναίκες να αναδεικνύονται ως τα πιο άτακτα και sexy κορίτσια του party.





Ταλαιπωρια στους δρομους τελος!


Η πολύωρη ταλαιπωρία στους δρόμους και τις γειτονιές της Αθήνας για τον εντοπισμό μίας θέσης στάθμευσης φαίνεται πως θα τελειώσει σύντομα για τους οδηγούς, αφού έρχονται οι «υπερασπιστές του πάρκινγκ». Σκοπός τους να διευκολύνουν χιλιάδες οδηγούς, που βρίσκονται καθημερινά σε αναζήτηση χώρου στάθμευσης για το αυτοκίνητό τους.

Ο λόγος για μία ομάδα τεσσάρων νεαρών Ελλήνων προγραμματιστών, οι οποίοι σχεδίασαν την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα «Parking Defenders». Πρόκειται για τους Κώστα Αρκάδα, Ιωάννη Κατσιώτη, Νίκο και Όθωνα Αντωνίου.

Στην εφαρμογή, οι χρήστες ανταλλάσσουν δημόσιες και ελεύθερες θέσεις στάθμευσης. Έτσι, ένας οδηγός που προτίθεται να ξεπαρκάρει άμεσα (το αργότερο μέσα σε 15 λεπτά) ενημερώνει τους υπόλοιπους χρήστες που αναζητούν πάρκινγκ στην ίδια περιοχή για το σημείο, στο οποίο βρίσκεται, προκειμένου να πάρουν τη θέση του. 

Η εφαρμογή ακόμη βρίσκεται σε beta έκδοση και τον Φεβρουάριο θα είναι διαθέσιμη για συσκευές iPhone, Αndroid και Windows Phone 7, θα διατίθεται δωρεάν και θα βασίζεται στην ανταλλαγή πόντων. 

Ο χρήστης, που δίνει τη θέση παρκαρίσματός του κερδίζει πόντους, τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιήσει όταν θα θελήσει να καταλάβει μία κενή θέση. 

Επίσης, θα υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς πόντων, για όσους θέλουν να αναζητήσουν θέσεις περισσότερες φορές. Σε πρώτη φάση θα είναι μόνο για την Αθήνα, ενώ σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες ελληνικές πόλεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πως λειτουργεί η εφαρμογή αλλά και πως μπορείτε να την κατεβάσετε επισκεφθείτε το site  στο http://www.parkingd.com

Πηγή

Πως να καταλαβετε τις κρυφες καμερες σε ξενοδοχεια


Αποτελεί τον μεγαλύτερο φόβο για κάθε παράνομο ή μη ζευγάρι που αποφασίζει να περάσει κάποιες ευχάριστες ώρες μακριά απο αδιάκριτα βλέμματα. Ο φόβος να μην δείς τις ερωτικές σου περιπτύξεις να είναι σε κάποιο πορνοσάιτ τους πονοκεφαλίζει. Υπάρχουν όμως τρόποι για να εντοπίσετε αν υπάρχει κρυφή κάμερα μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Αν έχεις κινητό με κάμερα απλά κλείνεις ΟΛΑ τα φώτα και κοιτάς το δωμάτιο ΜΕΣΑ από την κάμερα του κινητού. Αν υπάρχει κάμερα θα δείς φώς εκεί που το γυμνό μάτι δεν βλέπει. Για να το τεστάρετε απλά πάρτε το τηλεκοντρόλ και πατήστε ένα κουμπί ενώ το κοιτάει η κάμερα του κινητού. Ο αισθητήρας βλέπει άνετα τις υπέρυθρες (near infrared) εκτός και αν έχει φιλτρα (μερικά ΝΟΚΙΑ).Οι κάμερες στα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν υπέρυθρες για να σε φωτίσουν όταν έχεις σβήσει τα φώτα. Μία άλλη αλλά λίγο πιο ακριβή λύση είναι να πας σε κάποιο μαγαζί με gadgets, για να πάρεις κάποιο μηχάνημα που εντοπίζει τις κρυφές κάμερες.

kamarinia.gr

Γιατι απελασαν την Μαρια Κορινθιου απο την Αμερικη;



Το γνωρίζατε ότι η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου όταν ζούσε στην Αμερική πέρασε από δικαστήρια και την απέλασαν από την χώρα;
Την αποκάλυψη έκανε η ίδια σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Μάθετε γιατί...
Η ηθοποιός, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Εγώ», μεταξύ των άλλων μίλησε για τα χρόνια που ζούσε στην Αμερική κυνηγώντας το μεγάλο όνειρο που λέγεται Χόλιγουντ.
Όμως, στην προσπάθεια της να τα καταφέρει, το αμερικανικό κράτος της έκοψε τα φτερά. Μιλώντας στο περιοδικό δεν παρέλειψε να μεταφέρει στον αναγνώστη τις δυσκολίες αλλά και τα αισθήματα που βίωνε μακριά από την Ελλάδα:
 «Ο πόνος, η θλίψη που ένιωσα στην Αμερική, ήταν εφόδια και με έφεραν εδώ. Μπορεί να πονούσα, να ένιωθα μεγάλη μοναξιά, αλλά με πείσμωσαν ώστε να κάνω αυτό που ήθελα.
Αυτό που μου στοίχισε, ήταν ότι αναγκάστηκα να γυρίσω εδώ. Είχαν λήξει τα χαρτιά μου, και με πέρασαν από δικαστήριο. Δόθηκε εντολή να απελαθώ. Μου στοίχισε γιατί δεν ήθελα να γυρίσω».


Δειτε τη φωτογραφια της Μαρως Λυτρα που τρελανε 12.000 "φιλους" της στο facebook


Η φωτογραφία που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο facebook, έκανε και τους 12.000 "φίλους" της να παραμιλούν.
Φορώντας ένα μαύρο μαγιό, η Μάρω Λύτρα είναι πιο σέξι από ποτέ. 
Έχει ποζάρει για τον φωτογραφικό φακό περιοδικού φορώντας μόνο το μαγιό που της χαϊδεύει υπέροχα το σώμα!
Δείτε τη φωτογραφία.



Μηνυσε τη γυναικα του επειδη ηταν... ασχημη! Και δικαιωθηκε!

Τα διαζύγια ποτέ δεν είναι ευχάριστα, αλλά το συγκεκριμένο είναι πραγματικά άσχημο. Ένας Κινέζος όχι μόνο χώρισε, αλλά και μήνυσε τη σύζυγό του επειδή ήταν ...άσχημη και τελικά το δικαστήριο τον δικαίωσε, δημιουργώντας για άλλη μια φορά αμφιβολίες για την πραγματική αξία λέξεων όπως «γάμος» και «αγάπη».

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο Γιαν Φενγκ ήταν πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του και ζούσαν ευτυχισμένα, μέχρι που εκείνη έμεινε έγκυος. Όταν γεννήθηκε η κόρη τους άρχισαν τα προβλήματα, καθώς η μικρή σύμφωνα με τον Γιαν ήταν άσχημη σε ανατριχιαστικό βαθμό, και δεν έμοιαζε καθόλου σε κανέναν από τους δύο γονείς της.

Εκείνος άρχισε να κατηγορεί τη σύζυγό του ότι τον απάτησε και το παιδί δεν είναι δικό τους, για να μάθει τελικά το μεγάλο μυστικό της: Πριν τον γνωρίσει είχε ξοδέψει περισσότερα από 100.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις για να βελτιώσει την εικόνα της, κάτι που δεν του είχε αποκαλύψει ποτέ.

Έτσι, ο Φενγκ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ενώ παράλληλα τη μήνυσε κατηγορώντας την ότι τον εξαπάτησε και τον έπεισε να την παντρευτεί χρησιμοποιώντας δόλια μέσα. Ο δικαστής, ο οποίος φυσικά ήταν άντρας, δικαίωσε τον Φενγκ και αποφάσισε ότι η γυναίκα θα πρέπει να καταβάλει ως αποζημίωση 120.000 δολάρια στον πρώην σύζυγό της.


Απιστευτο! Παραξενο πλασμα βρεθηκε στην Ταιλανδη - Δειτε εικονες!


Δεν νομίζω ότι αυτές οι φωτογραφίες απαιτούν ιδιαίτερα σχόλια. Αυτή την απίστευτη είδηση αξίζει να την μάθουμε όλοι. Το παράξενο πλάσμα που βλέπεται στις φωτογραφίες, βρέθηκε στην Ταϊλάνδη και το παράξενο σώμα του αφήνει πολλές απορίες. Ο φωτογράφος έχει συλλάβει με το φακό του μια πραγματικά μοναδικές και εκπληκτικές εικόνες, και πήρε αρκετές  φωτογραφίες που συνθέτουν μια απίστευτη  ιστορία.


Όπως όλα τα καλά μυστήρια και αυτό συμβαίνει πολύ μακριά από τα θαύματα της τεχνολογίας, της σύγχρονης κοινωνίας     της Ταϊλάνδης. Μπορείτε να δείτε πως οι ιθαγενείς φαίνεται να λατρεύουν αυτό το πλάσμα που έχουν « βρει». Το τελικό αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο παράλογο και χιουμοριστικό.  Έχουν φέρει ακόμα και έναν ανεμιστήρα για να κρατήσει καλά διατηρημένη το πλάσμα για τους επιστήμονες.




Υπήρξε πολλή συζήτηση για το τι μπορεί να είναι αυτό το πλάσμα και αυτή ακριβώς είναι η ομορφιά του μυστηρίου, η αδυναμία να λυθεί. Θα μπορούσε να είναι κάποιο είδος ζώου ή ακόμα και ένα μυθικό πλάσμα. Ειλικρινά δεν γνωρίζει κανείς τι να υποθέσει βλέποντας το πλάσμα και τη λατρεί των ντόπιων σ' αυτό. Οι φωτογραφίες αυτές δημιουργούν  περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις ..







Αννα Βισση: «Σε κλιμακα 1 ως 10 αναμεσα σε πουριτανες και που@@@ες, ειμαι…»


Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος, πιάνει κουβέντα με την Άννα Βίσση για τοGΟSSIP-TV λίγο πριν την έναρξη του LAV στο Κέντρο Αθηνών, και αλλάζει αμορτισέρ, σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. Σιγά το δύσκολο δηλαδή. Και βλακείες να λέγαμε, πάλι θα συζητιόταν. Μία είναι η Βίσση.

Είχα να τη δω πολύ καιρό. Τόσο που να μη σου πω της είχα θυμώσει και λίγο. Ήθελα παρ' όλα αυτά να τη συναντήσω για ένα λόγο που θα τον καταλάβαινα μετά. Με τις πρόβες της για το Κέντρο Αθηνών που ξεκινάει από τηνΠαρασκευή 26 Οκτωβρίου και όλα όσα ετοιμάζει αυτόν τον καιρό, ήξερα ότι δε θα ήταν εύκολο να βρεθούμε για χαβαλέ. Απλή σκέψη, απλή κίνηση και τηλεφώνημα: «Να σου κάνω μια συνέντευξη για το Gossip-Tv;» Το επαγγελματικό άλλοθι για να κρύψω την επιθυμία μου να τη δω και με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Στο μαγαζί που το έχει επιμεληθεί φέτος σκηνoγραφικά με το μοναδικό του τρόπο ο Μανώλης Παντελιδάκης, αναβρασμός. Καναπέδες ανακατεμένοι, η ομάδα της, η Μυρτώ Κοντοβά που και φέτος επιμελείται το πρόγραμμα της, με το όνομα «LΑV», τη φυσική συνέχεια και εξέλιξη στη νιοστή (όπως λέει η ίδια και όπως το είδα στην πρόβα) της περσινής της σούπερ πάρτι λούξ εμφάνισης στο REX και η ίδια η Άννα. Να ροκάρει στην πρόβα με έναν τρόπο τόσο παλλόμενο, τόσο παθιασμένο, που σε άφηνε πυροβολημένο. Να ζητάει συγγνώμη από τα παιδιά της ορχήστρας όταν έμπαινε λάθος σε ένα κομμάτι, να συμβουλεύεται τη Μυρτώ για τις εισαγωγές της, να μου χαμογελάει όταν με έβλεπε να μπαίνω μέσα στο «πάρτι» και να συμμετέχω, ρωτώντας με όπως όλους τους παρευρισκόμενους, από τα γκαρσόνια μέχρι την αδελφή της, για το αν κολλάει ή όχι αυτό το τραγούδι. Δύο ώρες πρόβα παρακολούθησα μαζί της, πριν μιλήσουμε, και κατάλαβα γιατί ήθελα τόσο πολύ να τη δω. Για να με «καθαρίσει». Να φύγει από πάνω μου το κακό, το μίζερο, οτιδήποτε το σκοτεινό. Το 'χει αυτό η Άννα. Και στην πρόβα και στην κουζίνα της και στην πίστα. Αν δεν ήταν τραγουδίστρια θα ήταν πλυντήριο αυτοκινήτων σε έναν κόσμο που όλοι μας πλέον κινούμαστε τρέχοντας πάνω σε ρόδες. Μπαίνεις λίγο στον κόσμο της και γεμίζεις ευλογημένη σαπουνάδα με άρωμα από μια ζωή που ονειρεύεσαι να την περάσεις τρέχοντας κάμπριο στην εξοχή. Ευγενικά σφουγγάρια τρίβουν τα σκοτεινιασμένα σου, τα χαράζουν λίγο σεβόμενα τη λάμψη τους με παθιασμένο μαλακτικό και μετά βγαίνεις έξω στον κόσμο λαμπίκο τραγουδώντας. Γεμάτος αγάπη. Γεμάτος LΑV. Έτοιμος για κούρσες. Χωρίς να φοβάσαι μη με σταματήσει μετά η τροχαία για παραβίαση ορίου ταχύτητας. Γιατί τελικά αυτό ήταν το ζητούμενο εξ' αρχής.

-Πριν σου κάνω οποιαδήποτε ερώτηση σαν γνωστός βδελυρός και βδέλυγμος δημοσιογράφος πες μου εσύ τι θες να μου πεις για να ξεμπερδεύουμε με αυτό.
ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ: (Γελάει). Είμαι πολύ κουρασμένη σωματικά και φωνητικά.
-Δε θα έλεγα ότι άκουσα κάτι τέτοιο δυο ώρες που σε βλέπω στην πρόβα.
« Δεν μπορώ να στο εξηγήσω ούτε κι εγώ. Ακόμα και τώρα μετά από ένα ολόκληρο βράδυ πρόβας, που δεν ονειρεύομαι τίποτα άλλο παρά το κρεβάτι μου, αν μου πεις τώρα ανέβα και κάνε μια παράσταση τριών ωρών θα το κάνω και θα το κάνω με χαρά. Σήμερα καθόμασταν με τον Καρβέλα και μετράγαμε πόσα χρόνια είμαι στη σκηνή. Είναι 40 χρόνια Τάσο. Μια ολόκληρη ζωή, η ίδια μου η ζωή. Ξεκίνησα το 1973. Κοιτώντας όλο αυτό το διάστημα, το μόνο που σκέφτομαι είναι πως ποτέ δε θα έκανα ή δε θα κάνω κάποια δουλειά που να μην τη γουστάρω.»
-Δεν υπήρξε ποτέ σε αυτή την πορεία κάτι που να έκανες το οποίο δεν το πολυγούσταρες αλλά στο επέβαλλαν οι εταιρείες ή οι καταστάσεις;
«Εταιρεία δεν μου επέβαλλε ποτέ τίποτα. Υπάρχουν όμως τραγούδια που έχω πει τα οποία δεν μου άρεσαν πάρα πολύ. Παρ' όλα αυτά μέσα σε τέτοιο χρονικό διάστημα μπορώ να πω ότι ως προς την επιλογή τραγουδιών ήταν λίγα τα λάθη μου. Απ' την άλλη υπήρξαν δουλειές, συνεργασίες με ανθρώπους που τελικά δεν γούσταρα. Που τις είχα φανταστεί αλλιώς στο στήσιμο τους και δεν απέδωσαν κάτι καλλιτεχνικό σαν αποτέλεσμα.»
-Σου έχει δώσει ποτέ ο Καρβέλας τραγούδι που να του πεις, «παρ' το πίσω όπως είναι»;
«Πάρα πολλές φορές. Όταν μου είχε δώσει το «Ψεύτικα τα δάκρυά σου» εγώ τότε τραγουδούσα pop. Moυ το είχε πρωτοπαίξει στο πιάνο και δεν είχα ιδέα ότι το πήγαινε για ethnic. Αλλά τελικά είχε, όπως συνήθως γίνεται με την περίπτωση του Νίκου, δίκιο.»
-Σε ένα άλμπουμ με το χειρότερο μάλλον εξώφυλλο σου. Τη «Φωτιά» με σένα σε κατάσταση οδαλίσκης εξαρτημένης από τη φλεγόμενη λακ.
«Αυτό δεν ήταν εξώφυλλο, ήταν καρικατούρα (γελάει). Ελπίζω να το έβγαλα Φεβρουάριο που είναι οι Απόκριες. Μόνο έτσι δικαιολογούμαι.»
-Γιατί πιστεύεις πως οι «έντεχνοι» και οι κριτικοί είναι τόσο αυστηροί απέναντι στη μουσική και τη στιχουργική του Καρβέλα; Σε ρωτάω γνωρίζοντας εκ των προτέρων τον απεριόριστο θαυμασμό σου για το ταλέντο του.
«Θεωρώ "κότες" καλλιτεχνικά, όσους ανθρώπους δεν έχουν τη μαγκιά να παραδεχτούν ότι ο Νίκος είναι ένας πάρα πολύ ταλαντούχος άνθρωπος ο οποίος μπορεί να γράψει από το απλούστερο τραγούδι μέχρι μια ολόκληρη ροκ όπερα. Τους μπλοκάρει πιστεύω το «παιχνίδι» του, η επιθυμία του και η ικανότητά του να περιπλανιέται στο τεράστιο φορτίο μουσικών ερεθισμάτων και αναφορών που κουβαλάει μέσα του, με την αθωότητα ενός παιδιού. Το αποτέλεσμα είναι να επιλέγουν τους εύκολους στόχους από το «οπλοστάσιο» του Νίκου, προκειμένου να επιτεθούν σε ένα ηφαίστειο όπως είναι δημιουργικά ο Καρβέλας.»
-Γιατί ξανά φέτος οι «Δαίμονες» την άνοιξη στο Παλλάς;
«Γιατί είναι κάτι που και οι δύο μας το αγαπάμε όσο δεν φαντάζεσαι, όπως και ο κόσμος από ότι καταλαβαίνω, και είναι υπέροχο να μπορείς να δεις κάτι με το οποίο συνδέεσαι τόσο άμεσα, από μια άλλη ματιά και να επιχειρήσεις να το κάνεις ακόμα καλύτερο 22 χρόνια μετά. Και για μια ολόκληρη γενιά ανθρώπων που δεν το έχει δει και μου το ζητάνε συνέχεια.»
-Πόσο LAVική γυναίκα είσαι;
«Και LAVωμένη επίσης (γελάει).»
-Oπότε για να μη σε πηγαίνω δια της πλαγίου, γκόμενο βρήκες επιτέλους; Γιατί πέρσι δήλωνες σε μακροχρόνια αποχή από ερωτικές περιπέτειες.
«Ευτυχώς όχι. Δεν έχω γκόμενο. Και θα σου το πω ειλικρινά. Πέρσι μπορεί να με πείραζε. Μετά αναρωτήθηκα, «θέλω τελικά γκόμενο;». Όχι. Μου έχει λείψει η αρσενική συντροφιά και θα ήθελα να βρω κάτι αλλά όχι ντε και καλά με γκομενική έκφραση αλλά με ουσιαστική. Θέλω να ξαναερωτευτώ βαθιά έναν άντρα.»
-Αισθάνθηκες ποτέ ότι μέσα στην επιθυμία σου να έχεις μια συντροφιά, μπορεί να μείωσες κάποια στιγμή τα στάνταρ σου;
«Δε νομίζω ότι υπάρχουν στάνταρ στον έρωτα. Υπάρχει το παράλογό του.Δεν ερωτεύεσαι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλά ερωτεύεσαι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Εκείνη την ώρα δεν υπάρχουν στάνταρ, μπορείς να τα ρίξεις μπορείς και να τα ανεβάσεις.Ο έρωτας σε πάει και σε φέρνει με τη δική του (παρα)λογική οπότε παίρνεις το ρίσκο και είτε θα σκάσεις με το κεφάλι είτε θα απογειωθείς στα ουράνια. Αργότερα είναι, που όντας αποστασιοποιημένος και όχι άμεσα αναμεμιγμένος έχεις την πολυτέλεια να κρίνεις και να πεις «α ναι, το είχα ρίξει λίγο το στάνταρ μου». Και καλά.»
-Αισθάνομαι ότι ο μεγάλος σου αντίπαλος τη φετινή χρονιά είναι ο εαυτός σου την περσινή χρονιά.
«Μακάρι να μου συμβαίνει πάντα αυτό και να μη χάσω ποτέ μου αυτήν την αντιπαλότητα. Αν χρειαστεί να αντιπαλέψω κάποιον άλλο πέρα από τον εαυτό μου, σημαίνει πως τέλειωσα.»
- Πώς εξηγείς ότι νοιώθω ερωτική τη σχέση μας, μολονότι είμαι ένας φιλήσυχος gay άνθρωπος;
«Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι αν είναι ειλικρινείς με το εαυτό τους, θα αποδεχτούν πως είναι bisexual. Δεν είναι απαραίτητα σωματική η έλξη. Όπως ανάμεσα μας για παράδειγμα. Πιθανότατα δεν είναι το κορμί μου που ερωτεύεσαι αλλά αυτό που εισπράττεις σαν ενέργεια ότι μπορεί να αισθάνομαι την ώρα που τραγουδάω. Μπορεί να αισθάνεσαι αυτό που αισθάνομαι κι αυτό να μας ενώνει.»
-Σήμερα που είχα την ευκαιρία να σε δω σε ώρα πρόβας, για πρώτη φορά, ομολογώ πως έπαθα την πλάκα μου. Καθόμουνα σαν χάνος και έλεγα μέσα μου, «τι κάνει το άτομο; Αν κάνει αυτό το πράγμα στην πρόβα της τι θα κάνει όταν βγει κανονικά;»
«Σε πληροφορώ ότι καμία φορά μπορεί στο κανονικό μου πρόγραμμα να μην είμαι τόσο καλή όσο είμαι στην πρόβα μου. Όλο αυτό που είδες είναι ζωή για μένα. Γι αυτό ζω. Δεν είναι τόσο απλό το να στήσεις ένα πρόγραμμα. Εδώ και ένα μήνα δεν κάνω τίποτα άλλο. Στο κρεβάτι μου, στην κουζίνα μου, στο αμάξι μου βρίσκονται cd's με τραγούδια που θα πω και τα ακούω συνέχεια. Τραγουδάω για παράδειγμα ένα κομμάτι της Ελένης Βιτάλη. Δε θα αντιγράψω τη Βιτάλη αλλά θέλω να αισθανθώ το πάθος της, το τι αισθάνθηκε και το έκανε δικό της το τραγούδι όταν το ερμήνευε προκειμένου να το μετουσιώσω. Δεν αναφέρω τυχαία την Ελένη Βιτάλη. Είναι κάποιοι καλλιτέχνες που σέβομαι απόλυτα. Όπως η Βιτάλη και η Τζάνις Τζόπλιν. Ή κάποια τραγούδια, όπως το «Wild World» του Cat Stevens που γνωρίζω ότι αρχικά μπορεί κάποιος από κάτω να ξινίσει και πει, τι δουλειά έχει τώρα αυτό το τραγούδι; Γιατί το λέει; Γιατί το αισθάνομαι, γιατί όταν το λέω με εκφράζει, εκφράζει την εποχή που ζω και θέλω να μοιραστώ τις δονήσεις του με τον κόσμο από κάτω. Αυτό είναι το πρόγραμμα, ένα μοίρασμα ενέργειας και συναισθημάτων. Και για κάθε έναν που πιθανότατα να μη γουστάρει το «Wild World" θα υπάρχουν από κάτω άλλοι 100 που θα τραγουδάνε μαζί μου όπως έκανες εσύ στην πρόβα πριν λίγο και θα παρασύρουν αυτόν τον ένα. Αυτό που είδες να κάνουμε με την Μυρτώ Κοντοβά πέρσι στο REX, ήταν απλώς μια πρόβα για αυτό που κάνουμε φέτος στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ. Φέτος το τραβάμε στη νιοστή.»
-Μια και αναφέρθηκες στον «Άγριο Κόσμο», πως αντιμετωπίζεις φαινόμενα των καιρών όπως η άνοδος της Χρυσής Αυγής και της βίας που αντιπροσωπεύει;
«Η βία έχει πάρα πολλά πρόσωπα. Αυτό που με φοβίζει περισσότερο δεν είναι η αναγνωρίσιμη βία, η εξωστρεφής. Χωρίς να την υποτιμώ βέβαια, έτσι; Με φοβίζει όμως περισσότερο η μουλωχτή βία, η εγκεφαλική, αυτό που επιβάλλεται ύπουλα στον κόσμο από κάποιους κρατούντες προκειμένου η μάζα να παραμείνει χαζή και υποχείριό τους. Από κει και πέρα, το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως σιχαίνομαι τους ρατσιστές και τους φασίστες πάσης μορφής, φυλής, κόμματος, χρώματος και ιδεολογίας.»
-Πέρσι σχολιάστηκε αρνητικά από μέρος του τύπου η αναφορά σου στο τηλεοπτικό σου rockumentary της αισθηματικής σου περιπέτειας με τον Αντώνη Σαμαρά.
«Δε βγήκα ποτέ μου να υπερθεματίσω πάνω στο συγκεκριμένο θέμα όμως. Από κει και πέρα, εφ' όσον είχαμε αποφασίσει να κάνουμε μια εκπομπή που θα έλεγε την ιστορία της ζωής μου δεν καταλαβαίνω γιατί το κομμάτι που αφορά την προσωπική μου ζωή, της Άννας Βίσση σαν γυναίκα, το οποίο χειριστήκαμε με πολύ διακριτικό τρόπο, θα έπρεπε να είναι κάτι κρυφό. Ειδικά από τη στιγμή που δεν ήταν και ποτέ κρυφό. Δε θα ήταν υποκριτικό κάτι τέτοιο; Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αναλύουμε τα πάντα. Πολλές φορές κάνω κάτι απλά επειδή έτσι μου ήρθε.»
-Και πόσες φορές μετανιώνεις μετά γι αυτόν τον παρορμητισμό σου;
«Γιατί τι θα πάθω με το να είμαι παρορμητική; Ακόμα κι αν έχω κάνει λάθος. Σημασία έχει ο παρορμητισμός σου να μην προκαλέσει κάτι μη αναστρέψιμο, μια ηθική η σωματική βλάβη σε σένα ή σε κάποιον άλλον. Το να κάνω λάθος πάνω στον παρορμητισμό μου και να μπορώ να ζητήσω μετά συγγνώμη γι' αυτά, είναι κάτι με το οποίο αισθάνομαι μια χαρά.»
-Έχεις δει κάποια διαφορά στο πολιτικό σκηνικό με τη νέα κυβέρνηση της οποίας πρωθυπουργός είναι ο Αντώνης Σαμαράς;
«Δεν θα στο παίξω ειδήμων όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις για να έχω με το ζόρι μια άποψη. Μαθαίνω, γνωρίζω και βιώνω ότι όλοι μας, περιμένοντας και παρατηρώντας. Απλά νοιώθω σαν και τονίζω το σαν, να άνοιξε μια πορτούλα ελπίδας.»
-Ένα από τα πράγματα που με ερεθίζουν ερωτικά πάνω σου, είναι το ότι μπορείς να είσαι μια αυτοφλεγόμενη, παθιασμένη γυναίκα η οποία όμως σε συγκεκριμένες στιγμές επιδεικνύει μαθηματική ψυχραιμία. Πώς το καταφέρνεις αυτό;
«Σίγουρα δεν είναι γραψαρχιδισμός. Είναι μια ανάγκη να οδηγώ τη ζωή μου και τη συνύπαρξη μου με τις ζωές των άλλων, μέσα από δοτικότητα, αγάπη, ανταλλαγή, σεβασμό.»
-Παρ' όλα αυτά, ο παρορμητισμός σου θα μπορούσε εύκολα να σε ωθήσει σε δηλώσεις ή πράξεις που θα σε καθιστούσαν γραφική, κάτι το οποίο όμως δεν έχω παρατηρήσει να συμβαίνει εκ μέρους σου.
« Ίσως γιατί αυτό είναι και ένας από τους μεγάλους μου φόβους. Το να μη γίνω γραφική. Και απέναντι σε αυτό με βοηθάει το ότι είμαι αυτοσαρκαστική. Και κει που νοιώθω ότι μπορεί να το παράκανα, το τραβάω πίσω και το κοροϊδεύω. Δε θέλω να πω τη φράση «δεν παίρνω τον εαυτό μου στα σοβαρά», γιατί τον παίρνω τον εαυτό μου στα σοβαρά. Όχι την Άννα Βίσση, τον εαυτό μου.
-Γιατί, η Άννα Βίσση και ο εαυτός σου είναι δύο διαφορετικά πράγματα;
«Εξυπνάδες Τασούλη; Εννοώ τη Βίσση σαν δημόσια περσόνα. Επιδιώκω να διατηρώ μια ψυχραιμία κι ένα μέτρο απέναντι σε οτιδήποτε μπορεί να με κακομάθει ή να με ξιπάσει. Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος ειδικά στη δουλειά μου. Χάνουν την επαφή και το ξέρω γιατί τους έχω δει, έχω αναγνωρίσει τα συμπτώματα και ελπίζω να μην αποκτήσω το ελάχιστο από αυτά τα συμπτώματα ποτέ μου. Σιχαίνομαι το ύφος και την πόζα. Εκτός από τους ρατσιστές σιχαίνομαι και τους ποζάτους.»
-Στην ηλικία των 53 σου ετών...
«54 είμαι. Στο κατώφλι.»
-Σκάσε επιτέλους. Μπορεί εσύ να είσαι άνετη με αυτό, υπάρχω κι εγώ εδώ που έχω χοντρά προβλήματα με το χρόνο που περνάει.
«Πάω πάσο αλλά να το κοιτάξεις αυτό.»
-Λοιπόν αυτό που ήθελα να πω, είναι πως και δεν έχεις πέσει στην παγίδα που έχει πέσει πχ, η Μadonna ειδικά στη φετινή της τουρ, του πόσο γκομενάρα είσαι μετά τα 50 σου, πετώντας στήθος και κώ....ς προς τα έξω;
«Και ποιος σου είπε ότι η Madonna δεν το κάνει για φτιάχνει τον γκόμενό της και το βράδυ που γυρίζει σπίτι να τον βρίσκει «ετοιμοπόλεμο»; Παιχνίδι είναι όλα. Δεν πιστεύω ότι η Madonna το κάνει από ανασφάλεια πάντως. Πιστεύω αντιθέτως πως το κάνει από ασφάλεια. Και είναι και λίγο σαν αντίδραση, το σηκωμένο μεσαίο της δάχτυλο. Το «Fuck You. Θέλετε να με συζητάτε? Παρ' τε κι άλλο να 'χετε.» Επιχειρηματική κίνηση είναι και αποδίδει, οπότε είναι και απόλυτα επιτυχημένη. Μου έχουν συμβεί και μένα εμφανίσεις ή φωτογραφήσεις λίγο «παραπάνω» που δεν ήταν «προμελετημένο έγκλημα», απλά μου τις πρότειναν, είδα το αποτέλεσμα, μου άρεσε και το άφησα να βγει.»
-Σε μία κλίμακα από το 1 ως το 10, που στο 1 είναι η απόλυτη πουριτανή και στο 10 η που@@@α, που βάζεις τον εαυτό σου σαν γυναίκα;
«Από το πουριτανή ως το που@@νί δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά, μόνο δυο γράμματα (γελάει). Λοιπόν θα σου απαντήσω, είμαι αγκιστρωμένη στο 5, με μια απορία να με τρώει: Να πάω αριστερά ή να πάω δεξιά; Κι έτσι παραμένω ισορροπημένη γιατί ούτε το 1 λέει, ούτε το 10 λέει για μένα. Όλοι οι τύποι των ανθρώπων υπάρχουν κι αυτό είναι η ομορφιά του κόσμου. Για να καταλάβεις αυτήν την ομορφιά, πρέπει να μπορείς να κάτσεις χωρίς προκατάληψη, και με την πουριτανή, και με την που@@νί, και να κατανοήσεις το τι ανάγκες τους εξυπηρετεί ο ρόλος που έχουν επιλέξει. Χωρίς να κρίνεις.»
-Τι περιθώρια συγχώρεσης έχεις απέναντι σε όσους σε έχουν βλάψει;
«Θεωρώ υπέροχη στιγμή τόσο αυτή που μπορείς να πεις συγγνώμη όσο και αυτή που μπορείς να συγχωρέσεις.»
-Δεν έχεις μίσος μέσα σου;
«Διαπιστώνω με το πέρασμα του χρόνου και τις συζητήσεις που κάνω με τον εαυτό μου ότι μάλλον δεν έχω. Είναι κακό αυτό;»
-Εννοείται. Είσαι ηλίθια.
«Μα νοιώθω μίζερα με το μίσος, νοιώθω άσχημα, σαν να χάνω κάτι από τον εαυτό μου την ώρα που μισώ. Υποσημείωση, αυτό το «ηλίθια» που με είπες πάντως, θα το πληρώσεις.»
-Πώς καλμάρεις τον εαυτό σου, 40 χρόνια μέσα σε έναν τόσο ανταγωνιστικό χώρο, ώστε να μη σου προκύψει κακία απέναντι στους μιμητές σου;
«Οι μιμητές μου με κολακεύουν. Αν υπάρχουν φυσικά και αν τους βλέπεις όπως μου το λες. Και δεν ασχολούμαι παραπάνω γιατί δεν είμαι κουτσομπόλα. Είμαι κουτσομπόλα με τους φίλους μου, πάρε με τηλέφωνο και κάτσε να μιλάμε για γκομενικά και βλακείες 3 ώρες μετά τα μεσάνυχτα. Αλλά ως εκεί. Αν κάτσω να ασχοληθώ με αυτόν που με μιμείται, σημαίνει πως δεν αξίζω που με μιμείται. Με αυτοακυρώνω.»
-Για ποιο λόγο ενώ είναι της μόδας οι συνεργασίες πρώτων ονομάτων στην πίστα, εσύ πέρσι και φέτος επιλέγεις έναν πιο μοναχικό δρόμο;
«Γιατί ψάχνομαι και διαλέγω ανθρώπους από άλλες «μαγιές» και «μαγείες» που στο είδος τους, είναι πρωτοκλασάτοι. Η Demy ένα καθαρόαιμα pop κορίτσι, είναι a list όλη τη χρονιά. Την έψαξα, τη γνώρισα τη λάτρεψα. Ένα υπέροχο αθώο γλυκό κορίτσι που σπουδάζει Νομική και αφιερώνεται ταυτόχρονα σε αυτό που κάνει με πάθος. Την κοιτάζω on stage και έχει μια αθωότητα που τη ζηλεύω. Λέω «κάποτε ήμουν έτσι κι εγώ». Είχα το απωθημένο για την κρητική νότα. A list o Nίκος Ζωιδάκης στο είδος του, έκανε την κρητική LAVa μέσα μου να εκφραστεί με έκρηξη ρακής (θεϊκό ποτό, πιο πολύ κι από την αγαπημένη μου τεκίλα). Γούσταρα νεανικό συγκρότημα που να μην είναι δημιούργημα των εταιρειών. 5 το πρωί στο Angel's του Aντώνη Κανάκη στη Θεσαλονίκη, βρίσκω αυτά τα καταπληκτικά παιδιά, τουςΜy Excuse, που ταγουδούσανε από Oasis μέχρι Rihanna. Αυτό το χαρούμενο σμίξιμο διαφορετικών μουσικών , τραγουδιών, χαράς και αγάπης ονειρευόμασταν με τη Μυρτώ Κοντοβά κι αυτό είμαστε σίγουρες πως πετύχαμε.»
-Επειδή ανέφερες τον Αντώνη Κανάκη, που τον βρίσκω κούκλο, τι έχεις να μου πεις για τα δημοσιεύματα που σε θέλουν να έχεις πιο στενές σχέσεις μαζί του;
«Είμαστε πολύ φίλοι. Κι εγώ τον βρίσκω ωραίο άντρα. Κάναμε λίγη παρέα. Δεν προλάβαμε να κάνουμε παραπάνω (γέλια)»
-Γιατί σε αγαπάω;
«Γιατί είσαι «μαλάκας»; (πέφτει κάτω απ' τα γέλια). Δεν με είπες «ηλίθια» πριν; Στο χρώσταγα.»


Ποιος ειπε οτι στην Ελλαδα δεν κανουν εργα; Δειτε την εικονα





Δήμος Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης...   Ασφαλτόστρωση δρόμου.
Ελληνικά δημόσια έργα...   Χωρίς άλλα λόγια...

Ερευνα Σοκ για το ιδιωτικο ερασιτεχνικο πορνο!



Νομίζεις ότι οι πολύ προσωπικές στιγμές σου που κατέγραψες στην κάμερα είναι ασφαλείς;
Κάνεις λάθος!

Σύμφωνα με βρετανική έρευνα το 88% του ερασιτεχνικού πορνό καταλήγει σε πορνογραφικά sites, χωρίς να το γνωρίζει – στις περισσότερες περιπτώσεις – ο ιδιοκτήτης του.

Το Βρετανικό Ίδρυμα Παρακολούθησης του Ίντερνετ (IWF) ανέφερε ότι περισσότερες από 12.000 εικόνες σεξουαλικού περιεχομένου που έχουν τραβηχτεί από χρήστες του ίντερνετ για προσωπική χρήση, έχουν κλαπεί και δημοσιευτεί σε «παρασιτικές» ιστοσελίδες πορνό.

Το υλικό αυτό προέρχεται είτε από κλεμμένα κινητά τηλέφωνα, από προσωπικούς λογαριασμούς σε διάφορες δημοφιλείς ιστοσελίδες που έχουν χακευτεί, συμπεριλαμβανομένων των Photobucket, Flickr και Facebook



Συζυγος της χρονιας: Εκανε λεσβιακο σεξ κι ο αντρας της παρακολουθουσε μεσω Skype


Όταν είσαι Αμερικανός στρατιώτης στο Αφγανιστάν η ζωή δεν είναι εύκολη όχι μόνο λόγω της επικινδυνότητας και των δύσκολων συνθηκών, αλλά και γιατί είσαι μακριά από την οικογένειά σου. Αν όμως έχεις επιλέξει τη σωστή γυναίκα, αυτή θα κάνει ότι μπορεί για να απαλύνει λίγο τον πόνο σου.
Αυτό ακριβώς σκέφτηκε η 21χρονη Τζέσικα Ρέιμο, η οποία άκουγε καθημερινά τον 22χρονο σύζυγό της Σον Ρέιμο να παραπονιέται για τη μιζέρια στην οποία βρισκόταν και αποφάσισε να του κάνει ένα δώρο που θα τον ανεβάσει ψυχολογικά – και όχι μόνο. Έτσι, ζήτησε από μια γνωστή της να κάνουν σεξ, ενώ ο σύζυγος παρακολουθούσε την όλη πράξη μέσω skype, για να γελάσει λίγο το χειλάκι του.
Μόνο που η γυναίκα δεν μπορούσε να διαλέξει πιο λάθος παρτενέρ, καθώς ήταν ανήλικη και όπως αποδείχτηκε με μεγάλο στόμα, με αποτέλεσμα το δώρο που είπε να κάνει στο σύζυγό της, να την οδηγήσει στο δικαστήριο.
Η 15χρονη νεαρά, άρχισε να διαδίδει δεξιά κι αριστερά τα καμώματά της με την Τζέσικα, μέχρι που η είδηση έφτασε στα αφτιά ενός αστυνομικού και η υπόθεση οδηγήθηκε στο δικαστήριο. Μάλιστα, στο εδώλιο δεν θα καθίσει μόνο η 21χρονη αλλά και ο σύζυγός της που κατηγορούνται ότι ενέπλεξαν ανήλικο σε σεξουαλικές πράξεις, θέτοντας σε κίνδυνο την ψυχική υγεία του παιδιού. Οι ίδιοι πάντως υποστηρίζουν ότι δεν γνώριζαν την ηλικία της κοπέλας, η οποία είχε πει στη Τζέσικα ότι ήταν πάνω από 18.

http://www.iefimerida.gr

Ερευνα αποκαλυπτει: αν θες να αρεσεις στις γυναικες αποχαιρετα τα μαλλια σου


Οι γυναίκες τον άντρα τον θέλουν ψηλό, με ωραίο σώμα, να διαθέτει χιούμορ και να μην έχει τρίχα στο κεφάλι του. Για τα τρία πρώτα δεν είμαστε βέβαια και πολύ σίγουροι, αλλά για το τελευταίο οι επιστήμονες βάζουν ακόμα και το χέρι τους στη φωτιά.
Μία νέα έρευνα δείχνει ότι οι άντρες με μεγάλη αραίωση στο τριχωτό της κεφαλής τους πρέπει να το γυρίσουν στο γουλί, καθώς η κοινωνία αντιλαμβάνεται τους άντρες με ξυρισμένα μαλλιά ως πιο άντρες.
Για να μην αρχίσεις και λες "και ποιος τα λέει όλα αυτά;" ή "από το κεφάλι σας τα βγάζετε", σε προλαβαίνουμε και σε ενημερώνουμε ότι το όνομα του ερευνητή που έφτασε σε αυτό το συμπέρασμα είναι Alfred Mannes και εργάζεται στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβανία, ενώ τα ευρήματά του περί τριχών δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Journal of Social Psychological and Personality Science.
Ύστερα από ένα καταιγισμό φωτογραφιών που απεικόνιζαν άντρες που έχουν ευλογηθεί με πλούσια μαλλιά και άλλους με...πλούσιο κούτελο, οι άνθρωποι οι οποίοι συμμετείχαν στην έρευνα υποστήριξαν ότι βρίσκουν τους δεύτερους "πιο αρρενωπούς, δυνατούς, αυταρχικούς και ικανούς να γίνουν ακόμα και ηγέτες".
Συγκεκριμένα, ο Mannes δήλωσε πως "οι ξυρισμένοι άντρες είναι πιο ελκυστικοί από αυτούς που έχουν φανερά τα σημάδια της αραίωσης. Οπότε αυτοί που χάνουν τα μαλλιά τους μπορούν να ενισχύσουν την αρρενωπότητα τους και τη γοητεία τους με το να ξυριστούν".
Ας μιλήσουμε όμως με παραδείγματα και ας δούμε μερικούς άντρες που τον γυαλίζουν τον γλόμπο και αρέσουν.
Bruce Willis
Σαφώς καλύτερος και πιο αστραφτερός από την εποχή που έκανε το "Αυτός, αυτή και τα μυστήρια".
Vin Diesel
Ο Vin είναι αυτός που έκανε τους κάγκουρες να απαρνηθούν το μαλλί φράχτη. Συγχαρητήρια.
Sean Connery
Ο Sean είναι σαν το παλιό κρασί. Όσο περνάει ο καιρός και χάνει τα μαλλιά του (πόσα ακόμα, δηλαδή) τόσο περισσότερο αρέσει.
Jason Statham
Τα έχει με την Rosie Huntington-Whiteley την άλλο να πούμε γι αυτό το λαμπερό αστέρι.
Michael Jordan
Και ιπτάμενος και καραφλός και εκατομμυριούχος. Ο Michael Jordan είναι αυτός για τον οποίο μιλάει η έρευνα. Ξεκάθαρα.
Billy Zane
O συμπατριώτης που τράβηξε τα φώτα από τον Leo (λέμε τώρα) στον Τιτανικό είναι αυτός που κάποτε "τραβούσε" και την Kelly Brook. Τυχαίο;
Michael Stipe
To Shiny Happy People δεν γράφτηκε τυχαία...
Evan Handler
Ο τηλεοπτικός μάντατζερ του τηλεοπτικού Hank Moody είναι ένα αγόρι που τηλεοπτικά τουλάχιστον δείχνει ότι έχει πάθος. Στην τηλεόραση πάντα. 
Samuel Jackson
Πολύ σκληρός για να έχει μαλλιά ο Samuel.


Παστορας κανει εξορκισμο σε... γκει δαιμονα του σεξ! [βιντεο]


O αιδεσιμότατος Μπομπ Λάρσον αυτοαποκαλείται ο μεγαλύτερος ειδικός παγκοσμίως σε ό,τι έχει σχέση με σέχτες, αποκρυφισμό και υπερφυσικά φαινόμενα. Έχει εμφανιστεί στην Όπρα και στον Λάρι Κινγκ και πλέον έχει τη δική του εκπομπή στην αμερικανική καλωδιακή τηλεόραση, στην οποία κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Εξορκισμούς.
Ο Λάρσον υποστηρίζει ότι έχει πραγματοποιήσει περισσότερους από 15.000 εξορκισμούς στη ζωή του, με έναν από αυτούς να κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρο του Ίντερνετ, προσφέροντας απλόχερα το γέλιο, καθώς ο πάστορας έχει να αντιμετωπίσει ένα γκέι δαίμονα.
Εκτός του «δαιμονισμένου», ο οποίος μουγκρίζει, γρυλίζει και γενικά κάνει ό,τι κάθε δαιμονισμένος που σέβεται τον εαυτό του, πολύ γέλιο έχει και ο πάστορας – όχι μόνο για το ντύσιμό του – αλλά κυρίως για τις ατάκες τύπου «απαλλάσσω αυτόν τον άντρα από την κατάρα της ομοφυλοφιλίας» και «το χειρότερο πράγμα στον κόσμο για τους άθλιους και βρωμερούς δαίμονες του σεξ είναι η φράση 'Άγιο Πνεύμα'. Πραγματικά το μισούν».



www.iefimerida.gr

Ανεκδοτο:Η Τσιγκουνια του ΑΔΑΜ…!!!



Και ο Θεός ρώτησε τον Αδάμ:
- Τι κακό σου συμβαίνει;
Ο Αδάμ απάντησε ότι δεν είχε κανέναν για να μιλά μαζί του..

Τότε ο Θεός είπε ότι σκόπευε να δώσει στον Αδάμ μια γυναίκα για σύντροφο:
Το πρόσωπο αυτό θα συλλέγει τροφή για σένα, θα σου μαγειρεύει και, όταν ανακαλύψεις τα ρούχα, θα τα πλένει για σένα. Θα συμφωνεί πάντοτε με οποιαδήποτε απόφαση παίρνεις.
Θα γεννά τα παιδιά σου και ποτέ δεν θα σου ζητά να σηκώνεσαι κατά την διάρκεια της νύκτας για να τα φροντίσεις.
Δεν θα σε ταλαιπωρεί με καυγάδες και πάντοτε θα παραδέχεται πρώτη ότι είχε άδικο όταν θα έχετε μια διαφωνία.
Ποτέ δεν θα έχει πονοκέφαλο και θα σου προσφέρει ελεύθερα έρωτα και πάθος οποτεδήποτε τα χρειάζεσαι. Δεν θα σου ζητάει ποτέ χρήματα, ούτε την πιστωτική σου όταν θα την ανακαλύψεις.
Θα χαίρεται όταν θα γνωρίζεις άλλες γυναίκες και δεν θα σε ενοχλεί όταν παρακολουθείς ποδόσφαιρο όταν θα το ανακαλύψεις κι αυτό.
- Τι θα κοστίσει μια γυναίκα σαν κι αυτή; Ρώτησε ο Αδάμ.
Ο Θεός απάντησε:
- Ένα χέρι και ένα πόδι.
Τότε ο Αδάμ είπε:
- Ακριβή είναι. Τι μπορώ να πάρω με ένα πλευρό;
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ...


Γυναικειος οργασμος -Το μεγαλο μυστηριο

Σκοτεινή ύλη, μετενσάρκωση, ζωή σε άλλους πλανήτες. Ο γυναικείος οργασμός για πολλά χρόνια κατείχε επάξια μια θέση εκεί, στο πάνθεον των μεγάλων μυστηρίων, καθώς ελάχιστοι ήταν οι άντρες που μπορούσαν να επιβεβαιώσουν την ύπαρξή του και μέχρι και σήμερα υπάρχουν κάποιοι που τον αμφισβητούν (αιρετικοί, μη δίνεις σημασία). Η πραγματικότητα είναι πως όχι μόνο υπάρχει αλλά, δεκάδες επιστημονικές μελέτες και χιλιάδες χαρούμενα πειραματόζωα μετά, μπορείς να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι είναι και πώς μπορείς να τον προκαλέσεις σε μια (τυχερή) γυναίκα. Κάναμε το σχετικό γκάλοπ στο αντρικό κοινό, συγκεντρώσαμε 20 καυτές απορίες και τις απαντάμε όσο το δυνατόν πιο απλά και κατανοητά γίνεται. Γιατί το να βγεις σοφότερος από αυτό το κείμενο είναι προς όφελος όλων μας. 

Disclaimer: εξυπνακίστικα αστεία του στιλ “τι μας νοιάζει ο οργασμός σας/ ποσώς μας ενδιαφέρει”, απορρίπτονται. Όποιον δεν τον ενδιαφέρει η γυναικεία απόλαυση, μπορεί να φύγει από αυτή τη σελίδα και να πάει να χαζέψει γυναίκες που δεν θα ικανοποιήσει ποτέ (όχι πως θα του δοθεί ηευκαιρία, άλλωστε). Όποιον δεν τον ενδιαφέρει γιατί πιστεύει πως εκείνος “ξέρει” , του αφιερώνουμε την απάντηση #9.


1. Πως είναι να έρχεστε σε οργασμό; Για εμάς είναι τέλειο.

H Merilyn Monroe είπε κάποτε στον ψυχολόγο της: “Όλα αυτά τα χρόνια που δεν είχα ούτε έναν… τι χαμένα χρόνια. Πώς να στο περιγράψω, εσένα που είσαι άντρας, πως είναι να είσαι γυναίκα; Σκέψου μια λάμπα με διακόπτη έντασης. Όσο την ανάβεις, η λάμπα γίνεται φωτεινή, μετά φωτεινότερη και φωτεινότερη, μέχρι που στο τέλος βγάζει ένα εκτυφλωτικό φως και είναι τελείως αναμμένη. Τόσο καλό είναι”.
2. Τι ακριβώς συμβαίνει την ώρα του γυναίκειου οργασμού;

Δεν υπάρχει εκατοστό του κορμιού μας που να μένει αμέτοχο. Άθελά μας σφίγγουμε μυϊκές ομάδες στα χέρια, τα πόδια και το πρόσωπό μας παίρνει τις γνωστές γελοίες “εκφράσεις σεξ” (μοιάζουν πολύ με εκφράσεις πόνου). H αναπνοή επιταχύνεται και οι καρδιακοί παλμοί μπορεί να φτάσουν τους 180/ λεπτό. Κάποιες γυναίκες κοκκινίζουν σε διάφορες περιοχές του σώματός τους. Την ώρα της κορύφωσης, που κρατάει 3 έως 15 δευτερόλεπτα, η σεξουαλική ένταση ελευθερώνεται και ο κόλπος συσπάται.
3. Ξέχασες να αναφέρεις ότι φωνάζετε. Όλες φωνάζετε, έτσι;

Αν πρωταγωνιστούμε σε τσόντα, ναι, όλες φωνάζουμε. Κατά τ’ άλλα ο οργασμός δεν είναι συνδεδεμένος με τις φωνητικές μας χορδές και η κάθε μια κάνει ό,τι της βγαίνει φυσικά. Για την ακρίβεια, πολλές γυναίκες, όσο πλησιάζουν, κρατάνε την αναπνοή τους και όταν ολοκληρώνουν απελευθερώνουν την ένταση με μια βαθιά εκπνοή ή έναν αναστεναγμό. Τα βογκητά και οι στριγκλιές δεν είναι στάνταρ στη διαδικασία – αν και πάντα τα χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να υποκριθούμε.
4. Πόση ώρα θέλει μια γυναίκα να έρθει σε οργασμό;

Σε ένα εξαιρετικό παράδειγμα της λεπτής ειρωνείας της φύσης, μια γυναίκα χρειάζεται κατά μέσο όρο γύρω στα 20’ για να έρθει σε οργασμό, σε αντίθεση με έναν άντρα που χρειάζεται περίπου 3’-4’. Ευτυχώς σε αυτά τα 20’ συμπεριλαμβάνονται και τα προκαταρκτικά – οπότε χρησιμοποίησέ τα για να καλύψεις το μισό δρόμο.
5. Γιατί ενώ λέτε πως έρχεστε εύκολα σε οργασμό μόνες σας, μαζί μας δυσκολεύεστε τόσο πολύ;

Εσύ γιατί όταν έκανες πρόβα με τον κολλητό σου πως θα ζητήσεις προαγωγή τα είπες τέλεια και όταν έφτασες μπροστά στο διευθυντή τελικά είπες “θέλετε μια ή δύο ζάχαρες στο καφέ;”; Όταν είμαστε μαζί σας, έχουμε άγχος. Άγχος αν σας αρέσουμε, άγχος αν είμαστε καλές στο σεξ, άγχος αν θα καταφέρουμε ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ. Η δική σας αδυναμία (ή αδιαφορία - όπως θες πες το) να μας ικανοποιήσετε, δεν βοηθάει πολύ την κατάσταση. Και κάπως έτσι αφήνουμε τους οργασμούς πίσω στο σπίτι.
6. Παραδεχθείτε το, μερικές είστε απλά ανοργασμικές.

Καμία αντίρρηση, το παραδεχόμαστε. Για κάποιες γυναίκες είναι βιολογικά αδύνατο να έρθουν σε οργασμό. Αλλά αυτές αντιπροσωπεύουν ένα ποσοστό της τάξεως του 10%. Δηλαδή, αν έχεις πάει με 10 γυναίκες, δεχόμαστε μονάχα για τη μια ότι ήταν ανοργασμική. Οι υπόλοιπες 9, την ώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, πετυχαίνουν με κάποιον άλλο αυτό στο οποίο εσύ απέτυχες.





7. Ισχύει πως οι γυναίκες ανακαλύπτουν τον οργασμό γύρω στα 40;

Πίστεψέ μας, τον οργασμό από πολύ μικρή ηλικία τον παίζουμε στα δάχτυλα (εχμ, κυριολεκτικά). Αυτό που λέει η επιστήμη είναι ότι η γυναίκα φτάνει στο peak της σεξουαλικότητάς της γύρω στα 40, σε αντίθεση με τον άντρα που είναι στο απόγειό του γύρω στα 20 (άλλο ένα κακόγουστο αστείο - thanks, φύση). Γεγονός, πάντως, είναι πως όσο περνάει ο καιρός μια γυναίκα μαθαίνει καλύτερα το σώμα της και έρχεται ευκολότερα σε οργασμό, είτε εξαιτίας αυτής της βιολογικής παραδοξότητας, είτε λόγω εξάσκησης. Μπορεί να ασπρίζουν τα μαλλιά μας, αλλά τουλάχιστον έχουμε κάτι να προσμένουμε.
8. Ωραία, θέλω να την φέρω σε οργασμό. Τι πρέπει να κάνω;

Πολλά και τίποτα. Δηλαδή πρέπει να ασχοληθείς έμπρακτα (με το να μην κάνεις skip τα προκαταρκτικά, να μην τελειώνεις σε 3’ και να σκύψεις το κεφάλι – θα τα αναλύσουμε παρακάτω), αλλά παράλληλα να μη φαίνεται πως προσπαθείς πολύ, γιατί η προσδοκία σου μας μπλοκάρει και μας σπρώχνει στο να υποκριθούμε οργασμό προκειμένου να σε ανταμείψουμε (και να γλυτώσουμε από τις άκαρπες προσπάθειές σου). Κάν’ τη να νιώσει άνετα και έχε υπομονή. Μην απογοητευτείς αν δεν τα καταφέρεις αμέσως. Ο ίδιος ο Hugh Hefner έχει να διηγείται πως η πρώτη γυναίκα που έφερε σε οργασμό ήταν μια με την οποία είχε αποκλειστεί σε ορεινό καταφύγιο και – μη έχοντας τι άλλο να κάνουν- έκαναν σεξ 6 φορές σε ένα βράδυ.
9. Μπορώ να καταλάβω αν μια γυναίκα υποκρίνεται οργασμό;

Όχι.
10. Παίζει όντως τόσο σημαντικό ρόλο στο οργασμό η κλειτορίδα;

Ναι, το έχουμε πει χιλιάδες φορές, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας (και δυστυχώς όχι η δική σου). Για να καταλάβεις τη σημασία της, σκέψου το έξης απλό: η κλειτορίδα είναι το μοναδικό σημείο στο ανθρώπινο σώμα που σχεδιάστηκε αποκλειστικά και μόνο για απόλαυση. Στον πίνακα ελέγχου της ηδονής, η κλειτορίδα είναι το μεγάλο κόκκινο κουμπί που αναβοσβήνει και γράφει PRESS BUTTON. Γιατί επιμένετε να την αγνοείτε;
11. Ωραία, κλειτορίδα, θα εστιάσω εκεί. Τι πρέπει να κάνω;

Η κλειτορίδα, λοιπόν, είναι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο σημείο, στο οποίο πρέπει να φερθείς τρυφερά στην αρχή και πιο έντονα όσο περνάει η ώρα. Με τα χέρια ή με τη γλώσσα σου, ξεκίνα αργά και σταθερά να τη χαϊδεύεις αριστερά-δεξιά ή να κάνεις κυκλικές κινήσεις. Αυτά που λένε να γράψεις την αλφάβητο με τη γλώσσα σου ή αυτό που βλέπεις στις τσόντες να ρουφάνε το σημείο είναι βλακείες (δηλαδή πλάκα έχουν, αλλά δεν οδηγούν πουθενά). Έχει πολύ μεγάλη σημασία να μην αλλάξεις το ρυθμό ή τη φορά γιατί θα αποσυντονίσεις την κάτοχό της. Από την αναπνοή (και ενδεχομένως τα λόγια) της κατόχου μπορείς να καταλάβεις αν είσαι σε καλό δρόμο και ελάχιστα να επιταχύνεις. Συνέχισε. Κι άλλο. Μη σταματάς. Καλή επιτυχία.
12. Εντάξει, το έχω πετύχει αυτό. Θέλω να την φέρω σε οργασμό όσο είμαι μέσα της.

Συγχαρητήρια που πέρασες στην επόμενη πίστα. Τεχνικά αυτό επιτυγχάνεται με τον ίδιο τρόπο, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών την ώρα του σεξ έχουν κλειτοριδικό οργασμό (που όμως τον αισθάνονται και κολπικά). Με άλλα λόγια η κλειτορίδα πρέπει πάντα να ερεθίζεται δια της τριβής και αυτό συνήθως γίνεται όταν εκείνη είναι on top (και ελέγχει την κίνησή της) ή όταν εσύ είσαι από πάνω της και φροντίζεις σε κάθε διείσδυση να εφάπτεται η βάση του πέους σου με εκείνο το σημείο. Οπότε και εδώ ισχύουν οι ίδιοι κανόνες. Αργά, σταθερά, με υπομονή, πιέζεις το σώμα σου πάνω της όσο μπαίνεις μέσα της, προσπαθείς να την ερεθίσεις και προσεύχεσαι για το καλύτερο.
13. Ποιο από τα δύο προτιμάτε; Να τελειώνετε την ώρα του σεξ ή στα προκαταρκτικά;

Οι περισσότερες δεν έχουν ακριβώς επιλογή. Μόνο το 1/3 των γυναικών τελειώνει την ώρα της διείσδυσης με την ίδια άνεση που τελειώνεις εσύ. Τα άλλα 2/3 είτε χρειάζονται εκείνη την ώρα ένα χέρι βοηθείας, είτε το αφήνουν για μετά, με εναλλακτικούς τρόπους. Ο οργασμός είναι πάντα καλοδεχούμενος. Βρες εσύ τον τρόπο να τον πετύχεις και έπειτα κάνουμε καλλιστεία για το ποιος είναι ο καλύτερος.

14. Ισχύει ότι για να έρθετε σε οργασμό κάνετε φαντασιώσεις την ώρα του σεξ;

Δεν ισχύει για όλες. Κάποιες θέλουν να είναι 100% συγκεντρωμένες σε αυτό που συμβαίνει. Αρκετές από μέσα τους μετράνε. Άλλες, πάλι, φαντάζονται ότι είναι με κάποιον άλλο. Ή με κάποια άλλη. Ή με κάποιους (πολλούς) άλλους. Δεν θα σου δώσουμε αναφορά. Σε ρωτήσαμε εμείς τι τσόντες κρύβεις στον υπολογιστή σου;
15. Πως μπορείτε να λέτε ότι σας αρέσει το σεξ, αν δεν έρχεστε σε οργασμό; Όλη η χαρά είναι το φινάλε.

Για σένα. Για εμάς το σεξ μπορεί να είναι απολαυστικό ακόμη και χωρίς κορύφωση. Απολαμβάνουμε την ένταση, το πάθος και την ηδονή της στιγμής. Ή, τουλάχιστον, έτσι έχουμε πείσει τους εαυτούς μας, επειδή για εμάς ο οργασμός δεν είναι τόσο αυτονόητος όσο για σένα. Δεν χρειάζεται να μας το χαλάς.
16. Υπάρχει περίπτωση να κάνω μια γυναίκα να τελειώσει, αν εκείνη δεν θέλει να τελειώσει;

Καμία. Αν το μυαλό της είναι μπλοκαρισμένο και δεν συγκεντρωθεί στο να συμβεί, δεν μπορεί να τη φέρει σε οργασμό ούτε ο καλύτερος εραστής του κόσμου. Αλλά τι συζητάμε; Ποια δεν θέλει να τελειώσει;
17. Ένας δονητής θα βοηθούσε την κατάσταση;

Τα έχουμε πει για τους δονητές , είναι ένα δώρο των κινέζων κατασκευαστών ηλεκτρικών μικροσυσκευών προς τη Γυναίκα. Πράγματι, μπορεί να συνεισφέρει στο θεάρεστο έργο σου. Αλλά προτού καταφύγεις σε βοηθήματα, είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις με τις δικές σου δυνάμεις. Άλλωστε τι είναι ο δονητής; Ένα φτηνό (ξεκινάει από €9,90) αντίγραφο αυτού που έχεις μέσα στο παντελόνι σου.
18. Τελικά το σημείο G υπάρχει;

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει. Τα κακά νέα είναι ότι δεν το διαθέτουν όλες οι γυναίκες. Οπότε μπορεί να ψάχνεις μάταια επί μέρες, μήνες, χρόνια να το βρεις, μόνο για να ανακαλύψεις πως η δικιά σου δεν έχει τον extra εξοπλισμό. Βρες πρώτα όλα τα παραπάνω και άσε το G για το τέλος.
19. Αφού εσείς κρατάτε το κλειδί του οργασμού σας, γιατί δεν μας λέτε απλά τι θέλετε να κάνουμε; Ευχαρίστως θα το κάνουμε.

Προφανώς αν είχαμε οδηγίες προς ναυτιλομένους θα σας τις δίναμε. Ο οργασμός μας είναι κάτι αρκετά πολύπλοκο και συχνά το μόνο που μπορούμε να αναγνωρίσουμε είναι πότε πλησιάζει και πότε όχι. Μπορούμε, αν θέλετε, να παίξουμε μαζί σας Ζεστό - Κρύο (όπου: Ζεστό = Πλησιάζεις / Κρύο = Δεν ξέρεις που παν’ τα τέσσερα). Το μοντέλο δεν βγαίνει ακόμη με manual, sorry.
20. Αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ με κάτι τόσο πολύπλοκο; Εγώ τι θα κερδίσω;

Ναι, αξίζει. Και θα κερδίσεις πολλά, υπέροχα πράγματα. Αλλά αν πρέπει να ρωτάς, δεν σου αξίζει να τα μάθεις.


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger