Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μαθητές βρήκαν γuμνές ΦΩΤΟ της δασκάλας τους και την έκαναν ρεζίλι!

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013


Να ανοίξει η γη να την καταπιεί ήθελε η 34χρονη δασκάλα από την Ρωσία, Ναταλία Μολόκοβα, όταν διαπίστωσε ότι οι ανήλικοι μαθητές της βρήκαν… ημίγuμνες φωτογραφίες της και τις έδειξαν σε όλο το σχολείο.

Σύμφωνα με το star, η δασκάλα άφησε το λάπτοπ της στην σχολική αίθουσα στο διάλειμμα και οι  15χρονοι μαθητές της βρήκαν ευκαιρία να ψάξουν για τα θέματα των εξετάσεων.

Αντί για αυτά όμως βρήκαν… ημίγuμνες φωτογραφίες της. Οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του σχολείου, ενώ η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου.

Το ζήτημα ερευνάται από τις αρχές, καθώς θεωρείται διαρροή προσωπικών δεδομένων. Η δασκάλα πάντως αρνείται να επιστρέψει στην τάξη από ντροπή να αντιμετωπίσει τους μαθητές της.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Απογοητευμένη πετάει αυγά στους κριτές του "Βρετανία έχεις ταλέντο"!


Απίστευτο περιστατικό κατά τη διάρκεια του τελικού!
Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από την συμμετοχή της σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά talent shows του κόσμου, το "Βρετανία έχει ταλέντο"! Ωστόσο, η οργή δεν είχε καταλαγιάσει ούτε στιγμή μέσα της. Ο λόγος για τη Νάταλι Χολτ, η οποία πολλούς μήνες μετά τις άσχημες κριτικές από την επιτροπή του σώου, εμφανίστηκε στη σκηνή, την ώρα της ζωντανής μετάδοσης και άρχισε να εκτοξεύει αυγά στους κριτές!

Η ταλαντούχα μουσικός κλήθηκε να εμφανιστεί και πάλι στη σκηνή, παίζοντας βιόλα, συνοδεύοντας τα δύο αδέρφια! Έτσι, λοιπόν, βρήκε την ευκαιρία, αφήνοντας τη βιόλα, να πάει μπροστά στη σκηνή και να αρχίσει να πετάει αυγά (γελώντας) στους κριτές! 

Όταν ο σκηνοθέτης κατάλαβε πως η εισβολέας δεν ήταν μέρος του τραγουδιού, έκανε ένα μακρινό πλάνο, ωστόσο φαίνονται ξεκάθαρα οι σεκιούριτι που έσπευσαν να την σταματήσουν και να την απομακρύνουν

Δείτε το βίντεο!


http://www.zappit.gr/

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η σ e ξ ι φωτογράφηση και η αγάπη για την Ελένη Μενεγάκη

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε ως μοντέλο πιο σ e ξ ι από ποτέ για εταιρία κοσμημάτων και μίλησε για την αγάπη και την εκτίμηση που έχει για την Ελένη Μενεγάκη ενώ ξεκαθάρισε ότι οι παρουσιάστριες δεν κινδυνεύουν από εκείνη.

Μιλώντας για τη διαδρομή της από τη Ρόδο στην Αθήνα για να σπουδάσει φιλοσοφική, και ύστερα για να δουλέψει ως μοντέλο, η Κωνσταντίνα λέει: «Δε μπορώ σε καμία περίπτωση να συγκρίνω το Πανεπιστήμιο και το διάβασμα με το μόντελινγκ.

Το μόνο σίγουρο είναι, πως είναι ενδιαφέρουσα η διαδρομή, αλλά κάθε αρχή και δύσκολη σε όλους τους τομείς».

Για την Ελένη Μενεγάκη, στης οποίας την εκπομπή έκανε τα πρώτα τηλεοπτικά της βήματα, η Κωνσταντίνα δηλώνει: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος τον οποίο θαύμαζα και έβλεπα στη μικρή οθόνη και ξαφνικά βρέθηκα να την έχω απέναντι μου και να της μιλάω.

Δε μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Γνώρισα μια επαγγελματία και πάνω απ' όλα έναν Άνθρωπο που με βοήθησε πολύ». Τέλος, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν πιστεύει πως οι άλλες παρουσιάστριες κινδυνεύουν από την ίδια, απαντά: «Σε καμία περίπτωση δεν νιώθω έτσι!

Στην εποχή που διανύουμε όλες οι θέσεις εργασίας είναι πολύτιμες. Δε νομίζω ότι η δική μου παρουσία στην εκπομπή ''Μες στην καλή χαρά'' προκαλεί ανασφάλεια σε άλλες παρουσιάστριες.

Υπάρχει χώρος για όλους μας, αρκεί να δουλεύει κανείς σοβαρά και υπεύθυνα προκειμένου να εξασφαλίσει τη διαχρονικότητά του».



Πηγή: gossip-tv.gr

Ελληνικό δαιμόνιο: Εφτιαξαν επιχείρηση που πουλάει τσάντες με... αλμυρά πανιά και ξεπουλάνε [εικόνες]

Θραύση κάνουν τους τελευταίους μήνες οι Salty Bags που δημιουργούν 4 νέοι Ελληνες, εκμεταλλευόμενοι πανιά ιστιοπλοϊκών σκαφών και δίνοντας νέα διάσταση στην έννοια της ανακύκλωσης και της επιχειρηματικότητας.

Ο Στρατής Ανδρεάδης, ο Πάνος Βαρουχάς, ο Σπύρος Ντάικος και η Χρύσα Χαλικιοπούλου είναι οι εμπνευστές της ιδέας να χρησιμοποιηθεί αυτό το πρωτότυπο υλικό για τσάντες και σακ-βουαγιάζ υποστηρίζοντας έτσι την ιδέα της ανακύκλωσης αλλά και παρατείνοντας το ταξίδι τους στα χέρια των νέων κατόχων.

Ο σχεδιασμός είναι φυσικά μίνιμαλ και με έντονα ναυτικό στυλ αφού η φιλοσοφία των salty bags αφορά «μια δεύτερη ευκαιρία για τους κουρασμένους ήρωες».

Με υλικό πολυταξιδεμένο στις ελληνικές θάλασσες, δημιουργούνται τσαντάκια καθημερινής χρήσης, τσάντες παραλίας, θήκες iPhone, και σακ-βουαγιάζ που έχουν ραμμένα τα αγωνιστικά νούμερα του σκάφους στο οποίο ανήκαν.

Ολες οι δημιουργίες συνοδεύονται από πιστοποιητικό με την ιστορία του, όπως το είδος του πανιού από το οποίο δημιουργήθηκε, ο τύπος σκάφους, η διάρκεια της ζωής του, πόσα μίλια έχει διανύσει συνολικά και σε ποιες θάλασσες ταξίδεψε. Πρόκειται για ένα 100% ελληνικό προϊόν ενώ μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί στην ελληνική συμμετοχή ιστιοπλόων στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

http://www.iefimerida.gr/

Ανδρικές κουβέντες: Σου τα φοράει;


Η γυναίκα σου είναι τόσο ωραία, που κάθε φορά που περπατάει, οι άντρες χρειάζονται σαλιάρα. Τι να κάνεις όμως; Να τρελαθείς; 

«Προσγειώσου από τον πλανήτη ζήλια στην πραγματικότητα και κράτα ανοιχτή επικοινωνία με τη σύντροφό σου» συμβουλεύει η Janice Levine, συγγραφέας του Why Do Fools Fall in Love?. Οι συμβουλές που ακολουθούν θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και ώριμα.

To υπερβολικά ενδιαφερόμενο αφεντικό
Να ανησυχείς όταν... προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να τον ευχαριστεί εκτός από τη δουλειά της.
Οχι όταν... είναι απλώς ένα καλόκαρδος σύμβουλος. Τα κίνητρά του θα μπορούσαν να είναι άκρως επαγγελματικά κι αν εκείνη είναι χαρούμενη στη δουλειά, θα είναι χαρούμενη και στο σπίτι, λέει ο Jeffrey Bernstein, συγγραφέας του Why Can't You Read My Mind?.
Η τακτική σου: Η κουβέντα που θα της κάνεις, φρόντισε να έχει βάση το ενδιαφέρον σου για εκείνη και όχι τις δικές σου υποψίες. Αν κι αυτή έχει ράμματα για τη γούνα σου, θα αμυνθεί και δεν θα δει τα αρνητικά της επαγγελματικής σχέσης της μόνο και μόνο για να σε βγάλει λάθος. 

Ο πρώην που είναι ακόμα φίλος
Να ανησυχείς όταν... μιλούν συχνά και μυστικά. Η τακτική επικοινωνία φέρνει την αναζωπύρωση και η μυστικότητα είναι σίγουρα ύποπτη.
Οχι όταν... μιλάει μία φορά το χρόνο μαζί του για 15 λεπτά. 
Η τακτική σου: Χαλαρά και ήρεμα πες «με πειράζει όταν σε βλέπω να είστε ακόμη τόσο κοντά. Μπορείς να μου εξηγήσεις πόσο σοβαρή ήταν η σχέση σας;» προτείνει η Jackie Jaye Brandt, ψυχοθεραπεύτρια στο Universal City στην Καλιφόρνια. Δεν ακούγεσαι σαν κατακτητής, απλώς θέλεις να μάθεις. Οι δηλώσεις-τελεσίγραφο οδηγούν σε αγανάκτηση. Να είσαι έτοιμος να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις αν διαλέξει τον άλλον.

Ο πρώην για τον οποίο ακόμη στενοχωριέται
Να ανησυχείς όταν... σε συγκρίνει μαζί του. Αν ήταν αυτός που τη σούταρε, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να τον έχει ακόμη απωθημένο.
Οχι όταν... είναι μικρή ανάμνηση μες στο μυαλό της και μόνο στο δικό σου κεφάλι έχει γίνει το Μεσανατολικό.
Η τακτική σου: Πες «απλώς θέλω να είμαι σίγουρος για εμάς». Αν κι εκείνη είναι σίγουρη για σένα, τότε αμέσως θα σου πει ότι είσαι ο άντρας της ζωής της. Σε περίπτωση που δεν πει τίποτα, εξήγησέ της ότι «δεν προσπαθώ να σου κάνω έλεγχο. Θέλω όμως να είμαι με κάποια που ξέρει τι θέλει». Αν ενδιαφέρεται για τη σχέση σας, θα προσπαθήσει να διορθώσει τα πράγματα. Αν όχι, έξω από την πόρτα.

Ο επίδοξος μνηστήρας
Να ανησυχείς όταν... αγνοεί την όλη κατάσταση μόνο και μόνο για να μην έρθει σε σύγκρουση. Πράγμα πολύ κακό για τη σχέση σου, γιατί κάποια στιγμή το θέμα θα βγει στην επιφάνεια.
Οχι όταν... κάνει απλώς τη δουλειά της και δεν ασχολείται σε ποιον αρέσει ή όχι.
Η τακτική σου: Δώσε μερικές ευκαιρίες κι αν η κατάσταση συνεχιστεί, δείξ' της ότι αισθάνεσαι άβολα. Μπορεί κι εκείνη το ίδιο. Πρόσφερέ της τη βοήθειά σου. Αν σε αφήσει, γνώρισε τον τύπο κι έτσι όπως θα την έχεις αγκαλιά, συστήσου ως το αγόρι της. Αυτό είναι αρκετό. Αν όχι, πες «θα ήταν καλύτερα για όλους μας να μην την ξαναενοχλήσεις» συμβουλεύει η Levine. Μην επιχειρήσεις να το παίξεις σκληρός και μάγκας. Δεν χρειάζεται να ανοίξουν και μύτες.

menshealth.gr

Η δολοφόνος με τις... γόβες-στιλέτο!

Οι αστυνομικές αρχές του Χιούστον στις ΗΠΑ έχουν συλλάβει μια γυναίκα ως ύποπτη για ανθρωποκτονία με φονικό όπλο γόβες στιλέτο.

Η 44χρονη Ana Lilia Trujillo φέρεται να χρησιμοποίησε τα ψηλοτάκουνά της για να σκοτώσει έναν 59χρονο άνδρα μέσα σε ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών, στο οποίο διαμένουν μέλη από το διδακτικό και λοιπό προσωπικό του πανεπιστημίου του Χιούστον.

Οι αρχές ωστόσο δεν έχουν αναγνωρίσει ακόμη το θύμα και δεν είναι σίγουροι αν εργαζόταν στο πανεπιστήμιο, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο φόνος έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ οι αρχές ειδοποιήθηκαν για μια επίθεση σε εξέλιξη στο συγκρότημα Herman Drive στην περιοχή Theater District του Χιούστον.

Η Trujillo άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς, οι οποίοι αντίκρισαν το θύμα σε ένα χολ ανάμεσα στην είσοδο του διαμερίσματος και την κουζίνα. Σύμφωνα με τις αρχές το θύμα δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα με μια γόβα στιλέτο.

Η γυναίκα συνελήφθη ως νούμερο ένα ύποπτη για την ανθρωποκτονία και ανακρίνεται από τις αρχές.


Θυμάστε την Ιωάννα από το Next Top Model; Δείτε πως είναι σήμερα! Πανέμορφη!


Μπορεί να μην τη θυμόσαστε αλλά σίγουρα είχε ξεχωρίσει μέσα στο παιχνίδι αφού είχε φτάσει μέχρι τον τελικό!

Η Ιωάννα Ντέντη είχε κάνει παράπονα μετά την έξοδό της από το reality μοντέλων λέγοντας ότι δεν της είχαν κάνει ιδιαίτερες προτάσεις, αλλά μάλλον βιάστηκε να μιλήσει.

Το κορίτσι που βελτιωνόταν βδομάδα με την εβδομάδα και αποσπούσε τα καλύτερα σχόλια των κριτών δεν κατάφερε να νικήσει, αλλά η ιδιαίτερη εμφάνισή της της εξασφάλισε ένα μεγάλο αφιέρωμα editorial μόδας στην Ιταλία, ποζάροντας με ρούχα μεγάλων σχεδιαστών.





ΣΟΚ: Γυναίκα-βαμπίρ τρέφεται με 2 λίτρα αίμα το μήνα από δωρητές

Η Julia Caples είναι ένα πραγματικό βαμπίρ που ζει ανάμεσά μας!

Η 45χρονη μητέρα από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, πίνει, όπως λέει η ίδια, κάθε μήνα τουλάχιστον 2 λίτρα αίματος από δωρητές...

Η οικογένειά της, ο σύζυγος και τα δυο παιδιά τους,  γνωρίζει τις συνήθειές τις και τις έχει αποδεχθεί. Μάλιστα η Julia βρίσκει δωρητές που προσφέρονται οικειοθελώς, τους κόβει με ένα ειδικό μαχαίρι σε τελετή στο σπίτι τους και στη συνέχεια πίνει το αίμα τους!

Όπως λέει η ίδια έχει επηρεαστεί από τους μύθους για τα βαμπίρ από μικρή ηλικία...

Η γυναίκα έχει αποκτήσει αρκετούς φανς, ενώ και ο σύζυγός της έχει προσφέρει στο παρελθόν το αίμα του καθώς παντρεύτηκαν το 2000 σε μια τελετή γάμου με βαμπίρ στοιχεία!

Τα παιδιά της πάντως λένε ότι ανησυχούν για την περίεργη συνήθειά της...


Εικόνες - ΣΟΚ! Φορούσε κορσέ στη μέση της για 3 χρόνια (Δείτε πως είναι σήμερα)

Η 24χρονη Μισέλ προσπαθούσε μάταια να χάσει κιλά γύρω από τη μέση της στην οποία αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα τοπικού πάχους.

Η νεαρή κοπέλα από το Βερολίνο ακολούθησε πολλών ειδών δίαιτες μέχρι να καταλήξει τελικά στη λύση ενός... κορσέ.

Τα τελευταία τρία χρόνια η Μισέλ φόραγε εναν πολύ σφιχτό κορσέ νύχτα και μέρα. Δεν το αποχωριζόταν ποτέ ακόμα και στον ύπνο της!

Τελικά κατάφερε να δει τη μέση της να μειώνεται στο μισό. Από 65 εκατοστά, με τη χρήση του κορσέ έφτασε στα περίπου 38 εκατοστά ενώ η ίδια θεωρεί ότι κάποιοι άνθρωποι τη θεωρούν πραγματικά πολύ γοητευτική....

«Η Madonna εκνευρίστηκε γιατί δεν ήθελα να την π...»


Τι αποκαλύπτει ο διάσημος κιθαρίστας Nile Rodgers
Ο διάσημος κιθαρίστας Nile Rodgers θυμήθηκε ένα περιστατικό το οποίο συνέβη την δεκαετία του ’80 και το οποίο δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικό για την βασίλισσα της ποπ. 

Ο Rodgers ήταν παραγωγός στο «Like a Virgin». Την εποχή εκείνη η Madonna αδυνατούσε να καταλάβει γιατί ενώ όλοι την ήθελαν στο κρεβάτι τους εκείνος ποτέ δεν έκανε κάποια κίνηση. Πλησίασε τον Rodgersκαι τον ρώτησε για ποιον ακριβώς λόγο δεν ήθελε να την π... όπως χαρακτηριστικά διηγείται ο παραγωγός.

Ο παραγωγός φρόντισε να της εξηγήσει ότι είχε μία τραυματική εμπειρία με μια διάσημη τραγουδίστρια και δεν ήθελε να την επαναλάβει.

Ο Nile Rodgers λέει στη συνέχεια ότι η Madonna ήταν η αφορμή για να κόψει τα ναρκωτικά. Ο κιθαρίστας είχε βρεθεί σε κάποιο πάρτι γενεθλίων της όταν λιποθύμησε από ισχυρή δόση ναρκωτικών. Εκείνη τον φρόντισε και του συμπαραστάθηκε σε τέτοιο σημείο, που τον έκανε να απεξαρτηθεί από τις ουσίες.

Γιατί γελάμε μέχρι δακρύων;


Πολλές φορές το γέλιο μας μπορεί να είναι τόσο έντονο, ώστε να τρέξουν δάκρυα από τα μάτια μας. Πώς γίνεται αυτό;. Μια έντονη συναισθηματική διέγερση ή ένας μηχανικός λόγος μπορεί να είναι η αιτία, λένε οι επιστήμονες.
Όταν το συναίσθημα είναι στα ύψη
Σύμφωνα με την επιστημονική άποψη του καθηγητή ψυχολογίας και νευροεπιστημών στο πανεπιστήμιο του Maryland της Βαλτιμόρης και συγγραφέα του βιβλίου «Curious Behavior: Yawning, Laughing, Hiccupping, and Beyond» («Παράξενη συμπεριφορά: Χασμουρητό, γέλιο, λόξυγκας και πέρα από αυτά») Robert Provine, το γέλιο που οδηγεί σε κλάμα μπορεί να συμβεί όταν βιώνουμε μια δυνατή συγκινησιακή φόρτιση. Ταυτόχρονα, υπάρχουν ενδείξεις ότι το ίδιο τμήμα του εγκεφάλου ορίζει τόσο το κλάμα όσο και το γέλιο. Αυτή η διαπίστωση ίσως μπορεί να εξηγήσει τη σύνδεση γέλιου – κλάματος, όπως επίσης να ερμηνεύσει το σύνδρομο που ονομάζεται «παθολογικό γέλιο και κλάμα», το οποίο προκαλεί ανεξέλεγκτα ξεσπάσματα και των δύο αυτών συναισθηματικών εκφράσεων.
Τρανταχτά γέλια, μηχανικά δάκρυα
Υπάρχει όμως και η μηχανική εξήγηση του φαινομένου. Όταν κάποιος ξεκαρδίζεται στα γέλια, το σώμα του σείεται και πιέζει τους αγωγούς των δακρύων, με αποτέλεσμα να αρχίζουν να πέφτουν βροχή τα λεγόμενα αντανακλαστικά δάκρυα. Επομένως το κλάμα που ακολουθεί το γέλιο σε αυτήν την περίπτωση δεν οφείλεται σε έντονο συναίσθημα αλλά σε μηχανική πίεση.
http://www.goldenmag.gr

3 φράσεις με πλήγωσαν πιο πολύ στη ζωή μου...


































«Πέταξε το παιδί του στο πάτωμα για να με φωτογραφίσει»


Η Νικόλ Ρίτσι έδειξε τη φωτογραφία ενός παπαράτσι..

Το κυνήγι της αποκλειστικότητας από ορισμένους παπαράτσι δεν έχει όρια.

Όπως αναφέρει η Νικόλ Ρίτσι, παρουσιάζοντας και τις σχετικές φωτογραφίες, ένας παπαράτσι πέταξε το ίδιο του το παιδί στο πάτωμα, προκειμένου να τη φωτογραφίσει.

«Αυτός ο παπαράτσι πέταξε το καημένο το γλυκό κοριτσάκι του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες.

Όπως την έβγαζε από το αεροπλάνο, την πέταξε ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ, του αεροδρομίου του Λος Άντζελες και την παράτησε εκεί να κλαίει. Μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει τη φωτογραφία», αναφέρει η ηθοποιός, «ανεβάζοντας» τις φωτογραφίες στο Instagram.

























Η Καμπάγεβα αναστατώνει τη Ρωσία: Θέλω να παντρευτώ τον Πούτιν


«Έχω γνωρίσει τον άντρα τον οποίο θα ήθελα να παντρευτώ και να κάνω παιδιά» είναι τα λόγια της Αλίνα Καμπάγεβα, σε συνέντευξη που παραχώρησε, παραδεχόμενη ουσιαστικά για πρώτη φορά πως έχει δεσμό με τον Βλάντιμιρ Πούτιν.
Η Χρυσή Ολυμπιονίκης του 2004 στην Αθήνα, είναι η «πέτρα» του σκανδάλου ανάμεσα στον Πρόεδρο της Ρωσίας και στην επί χρόνια σύζυγό του. Παρά το γεγονός πως οι φήμες για την εξωσυζυγική τους σχέση είχαν πάρει «φωτιά», μόλις πριν λίγες ημέρες ο ίδιος ο Πούτιν ανακοίνωσε πως παίρνει διαζύγιο.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού show, η 30χρονη δέχθηκε ερώτηση σχετικά με το αν έχει γνωρίσει τον ιδανικό στα μάτια της άντρα, με τον οποίο θα ήθελε και να παντρευτεί.
«Εε… έχω γνωρίσει τον άντρα με τον οποίο θα ήθελα να παντρευτώ και να κάνω παιδιά», ήταν η απάντησή της πρώην γυμνάστριας ρυθμικής γυμναστικής από το Ουζμπεκιστάν, παρά το γεγονός πως ο διεθνής Τύπος επιμένει πως οι δυο τους έχουν ήδη αποκτήσει ένα αγόρι και ένα κορίτσι!
«Ο γάμος είναι κάτι που με απασχολεί» συνέχισε, ενώ η αμηχανία της ήταν εμφανέστατη. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, πως σε προηγούμενες συνεντεύξεις της απέφευγε να δώσει οποιοδήποτε στοιχείο σχετικά με το όνομα του συντρόφου της.

http://www.koolnews.gr/

Απο το παρελθόν: Δείτε τον Αντώνη Κανάκη πιο κάγκουρα απο ποτέ!


Όλοι μας έχουμε φωτογραφίες από το παρελθόν. Στιγμές από την εφηβεία μας. Από τα νιάτα μας που να θέλουμε να ξεχάσουμε. Ο Αντώνης Κανάκης μπορεί να θέλει αλλά δε μπορεί να το κάνει αυτό. Είναι για τη Θεσσαλονίκη όπως είναι η Μενεγάκη στην Αθήνα. 

Έχει από μικρό παιδί μοιραστεί με το κοινό τους σχεδόν όλες τις στιγμές της ζωής του. Είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές.

Το αγόρι λοιπόν αυτό που σήμερα για κάποιες και κάποιους είναι η επιτομή του στίλ(;) στα Βόρεια υπήρξε κάγκουρας ολκής. Δείτε εικόνες από το προσωπικό αρχείο του κορυφαίου ραδιοφωνικού παραγωγού της πόλης Πόλυ Μαυρόπουλου από τη δεκαετία του 80. Μάλιστα στη μια έχουν καλεσμένο τον dr Alban. Μεγάλο Star εκείνης της εποχής…Χριστέ μου!!!



Βγήκε με μαγιό και μας απέδειξε γιατί είναι το Νο1 κορμί στην Ελλάδα..

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό You, η τραγουδίστρια έχει ένα σώμα γραμμωμένο και καλλίγραμμο που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες.

Οι αναλογίες της είναι ιδανικές και το κάθε μαγιό πάνω της τονίζει το κopμί της.

Η Κατερίνα Στικούδη πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε σε παραλία της Αττικής και συγκεκριμένα στο Λαγονήσι, όπου και απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα.

Όπως είναι φυσικό μαγνήτισε τα βλέμματα με την παρουσία της και πολύ γρήγορα έγινε θέμα συζήτησης ανάμεσα στους άλλους λουόμενους για το άψογο κορμί της.


Πηγή: gossip-tv.gr 

Απίστευτοι νόμοι περί γάμου


Ακραία νομοθεσία που ισχύει στις ΗΠΑ

Ποιος θα το φανταζόταν ότι υπάρχουν πόλεις στις οποίες οι νόμοι για το γάμο απαγορεύουν να κοιμάσαι γuμνoς δίπλα στο σύντροφό σου, ότι η κακή συμπεριφορά στην πεθερά μπορεί να αποτελέσει λόγο διαζυγίου και ότι μια σύζυγος θα πρέπει να πάρει την άδεια του συζύγου της για να βάλει μασέλα!

Κι όμως υπάρχουν τέτοιες πόλεις και τέτοιοι νόμοι! Όχι σε κάποια χώρα του τρίτου κόσμου, αλλά στην Αμερική!

Διαβάστε 13 απίθανους νόμους περί γάμου που ισχύουν στις ΗΠΑ...


Παντρεύτηκες από πείσμα σε κάποιον; Μπορείς να το πάρεις πίσω

Στο Ντελαγουέαρ είναι νόμιμο να πάρεις διαζύγιο αν παντρεύτηκες «παίζοντας θάρρος ή αλήθεια» και διάλεξες το θάρρος ή αν ο γάμος ήταν μια καλοστημένη φάρσα. Ο επίσημος νόμος αναφέρει ότι ο γάμος μπορεί να ακυρωθεί αν ένας από τους δυο ή και οι δυο συμφώνησαν σε αυτόν το γάμο ως αστείο ή τόλμημα.


Αν τη θέλεις, δεν την... κοροϊδεύεις!

Υποψήφιοι δον Ζουάν, προσέξτε! Σύμφωνα με το νόμο περί αδικημάτων κατά της ηθικής και της αξιοπρέπειας που ισχύει στη Νότια Καρολίνα, θεωρείται παράπτωμα για έναν άνδρα άνω των 16 ετών να κάνει πρόταση γάμου σε μια γυναίκα για να την ξελογιάσει χωρίς να θέλει πραγματικά να την παντρευτεί.


Φόρα εσώρouχα ή πιτζάμες

Ίσως η πόλη Σάλεμ στη Μασαχουσέτη να έχει ξεφύγει πια από το μύθο περί μαγισσών για τον οποίο έγινε γνωστή, ωστόσο έχει διατηρήσει ακόμα τη σεμνοτυφία της. Σε αυτήν την πόλη, λοιπόν, θεωρείται παράνομο για ένα παντρεμένο ζευγάρι να κοιμάται γuμνό σε ένα νοικιασμένο δωμάτιο.


Έχετε γραπτή άδεια γι’ αυτήν τη μασέλα, κυρία μου;

Στο Βερμόντ, μια παντρεμένη γυναίκα θα πρέπει να πάρει τη γραπτή άδεια του συζύγου της για να φορέσει μασέλα, διότι αν το κάνει χωρίς την έγκριση του, παραβαίνει το νόμο!


Να είσαι καλός/ή απέναντι στην πεθερά σου

Στην πόλη Ουιτσίτα στο Κάνσας η κακή συμπεριφορά απέναντι στην πεθερά θα μπορούσε να αποτελέσει αιτία διαζυγίου για το ζευγάρι. Προσοχή στην πεθερά λοιπόν για να αποφύγει κανείς μπλεξίματα με το νόμο!


Έτοιμος, στόχευσε, πυρ!

Στην πόλη Truro στο Cape Cod, ο μέλλων γαμπρός θα πρέπει να αποδείξει την αρρενωπoτητά του πριν από το γάμο, κυνηγώντας και σκοτώνοντας είτε έξι πουλιά, τις λεγόμενες τσίχλες είτε τρεις κουρούνες. Είναι ο τρόπος του να δείξει σε όλους τι αξίζει!


Είσαι μεθυσμένος ή απλώς χαζός; Σύνελθε προτού δεχτείς την πρόταση γάμου

Αν στην περιοχή του Μισισιπή ο υπάλληλος που εκδίδει την άδεια του γάμου σου θεωρήσει ότι εσύ ή το ταίρι σου είστε μεθυσμένοι, παρανοϊκοί ή χαζοί, έχει δικαίωμα να αρνηθεί την έκδοση της άδειας του γάμου. Κι αν αυτό γίνει, καλύτερα να αποφύγεις κι έναν ενδεχόμενο γάμο στο Τεννεσί, γιατί αυτός ο νόμος φτάνει μέχρι εκεί.


Είναι ο τέταρτος γάμος με τον ίδιο άνθρωπο; Δεν νομίζω!

Αν έχετε παντρευτεί τον ίδιο άνδρα τρεις φορές κι έχετε χωρίσει ισάριθμες φορές, ίσως είναι η ώρα να συνειδητοποιήσετε ότι δεν πρέπει να είστε με αυτόν τον άνδρα και να πείτε αντίο. Η πολιτεία του Κεντάκι βοηθάει τις γυναίκες της περιοχής να παίρνουν πιο σοφές αποφάσεις, γι’ αυτό και απαγορεύει σε μια γυναίκα να παντρευτεί τον ίδιο άνδρα και τέταρτη φορά. Ως τις τρεις είμαστε εντάξει!


Ξαδέλφια που παντρεύονται

Στη Γιούτα, πρώτα ξαδέλφια επιτρέπεται να παντρεύονται μεταξύ τους μόνο στην περίπτωση που έχουν ξεπεράσει το 65 έτος της ηλικίας τους. Για ευνόητους λόγους ισχύει ο περιορισμός μάλλον!


Αν είστε μέντιουμ, γάμος δεν γίνεται

Προτού δώσετε το δακτυλίδι του γάμου και την καρδιά σας σε ένα μέντιουμ, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι παράνομο για κάποιον που ασχολείται με τα μεταφυσικά (χειρομάντης, μέντιουμ) να παντρευτεί επίσημα έναν άνθρωπο από την Νέα Ορλεάνη.


Ανήλικοι γάμοι

Για μια μικρή χρονική περίοδο από το 2007 ως το 2008, στο Αρκάνσας θεωρούνταν νόμιμο για παιδιά κάτω των 18 ετών να παντρευτούν με τη συναίνεση των γονιών τους. Μετά, πήραν το νόμο πίσω.


Σε αγαπώ όπου και να είσαι

Ορισμένες περιοχές όπως η Καλιφόρνια, το Κολοράντο, το Τέξας και η Μοντάνα έχουν θεσπίσει το θεσμό του «γάμου με αντιπρόσωπο». Πιο συγκεκριμένα, σε αυτές τις πολιτείες για να τελεστεί ένας γάμος ανάμεσα σε έναν άνδρα που είναι στο στρατό και στη γυναίκα του, χρειάζεται η παρουσία κάποιου που θα αντικαταστήσει τον γαμπρό ή τη νύφη (ανάλογα που γίνεται ο γάμος) και θα πάρει τη θέση του/της στην τελετή. Στη Μοντάνα επιτρέπονται ακόμα και γάμοι με δυο αντιπροσώπους, δηλαδή χωρίς να είναι κανένας από τους δυο του πραγματικού ζευγαριού παρών.


Απαγορεύονται τα φιλιά την Κυριακή

Αν θέλετε να κάνετε μια ρομαντική βόλτα με το ταίρι σας την Κυριακή στο πάρκο του Χάρτφορντ στο Κονέκτικατ, καλύτερα να αλλάξετε γνώμη. Πηγαίνετε καλύτερα το Σάββατο οπότε και επιτρέπεται να δώσετε κι ένα φιλί στον καλό ή στην καλή σας δημοσίως, γιατί την Κυριακή παρανομείτε!

Δείτε τι φωτο ανέβασε η Ρ.Κορομηλά καταλάθος και προκάλεσε..... ΠΑΝΙΚΟ!


Η Ρούλα Κορομηλά δημιούργησε ένα μικρό πανικό στο Facebook, όταν ανέβασε φωτογραφίες της, όπου μιλάει στο κινητό, στο σπίτι της, φορώντας ένα ροζ μπεμπέ μπέμπι ντολ...

Μυστηριώδης γιγάντια λίθινη κατασκευή στο βυθό της Ιαπωνίας διχάζει τους επιστήμονες [βίντεο]

Έντονες διαμάχες έχουν προκληθεί γύρω από την προέλευση και την ταυτότητα της μυστηριώδους, γιγάντιας λίθινης κατασκευής που απλώνεται στο βυθό της θάλασσας έξω από τις ακτές των νήσων Ryukyu της Ιαπωνίας. Πρόκειται για την ιαπωνική Ατλαντίδα ή για κάτι άλλο;

Η ηλικία του εν λόγω βραχώδους σχηματισμού υπολογίζεται στα 10.000 έτη, χωρίς όμως να έχει προσδιοριστεί ακόμα αν πρόκειται για εξ ολοκλήρου ανθρώπινο κατασκεύασμα, φυσικό δημιούργημα ή αλλοιωμένο από ανθρώπινο χέρι φυσικό φαινόμενο.

Το «μνημείο», όπως το αποκαλούν, ανακαλύφθηκε το 1986 από ένα δύτη, ενώ τις τελευταίες δύο δεκαετίες αποτελεί αντικείμενο επισταμένης έρευνας από τον θαλάσσιο γεωλόγο Μασαάκι Κιμούρα, ο οποίος υποστηρίζει πως ο λίθινος όγκος λαξεύτηκε πριν από χιλιάδες χρόνια, όταν βρισκόταν ακόμη πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Μελετώντας τη δομή και τη φυσιολογία του, ο Κιμούρα έχει μέχρι στιγμής αναγνωρίσει πάνω σε αυτό ίχνη προγενέστερης ύπαρξης μίας πυραμίδας, κάστρων, δρόμων και μνημείων, πράγμα που τον οδηγεί στην εικασία ότι ενδεχομένως να πρόκειται για απομεινάρι της χαμένης ηπείρου των Μου, που αποτελεί την αντίστοιχη ιαπωνική εκδοχή της Ατλαντίδας.


http://www.iefimerida.gr/

Οι συγγενείς Παπακωνσταντίνου αρνούνται το πόρισμα που δείχνει φοροδιαφυγή 6,3 εκατ. ευρώ


Στη σκιά των διαπιστώσεων του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με τις οποίες «ελέγχονται για απόκρυψη φορολογητέας ύλης, το διάστημα 1997-2011», έχουν κληθεί για να καταθέσουν, την Τρίτη στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά τη «λίστα Λαγκάρντ», οι τέσσερις στενοί συγγενείς του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Το πόρισμα του ΣΔΟΕ, που αποτελείται, σύμφωνα με πληροφορίες, από εκατοντάδες σελίδες και αφορά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, διαβιβάστηκε στον πρόεδρο της Προανακριτικής, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, και δόθηκε σε όλα τα μέλη της Επιτροπής, προκειμένου να το μελετήσουν.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ΣΔΟΕ, οι τέσσερις συγγενείς του κ. Παπακωνσταντίνου ελέγχονται για φοροδιαφυγή, που φθάνει συνολικά στα 6.300.000 ευρώ.

Ειδικότερα:

Ο Ανδρέας Ρωσσώνης ελέγχεται για το ποσό του 1.457.000 ευρώ.

Ο Συμεών Συκιαρίδης για το ποσό του 1.666.000 ευρώ.

Η Μαρίνα Παπακωνσταντίνου για το ποσό των 193.000 ευρώ.

Η Ελένη Παπακωνσταντίνου για το ποσό των 2.987.000 ευρώ.

Πάντως, και οι τέσσερις έστειλαν δήλωση διαμαρτυρίας προς το ΣΔΟΕ, διότι -όπως υποστηρίζουν- δεν τους δόθηκε προθεσμία δύο μηνών, προκειμένου να προσκομίσουν και άλλα στοιχεία που θα δικαιολογούσαν τα έσοδά τους. Σημειώνεται ότι από το ΣΔΟΕ τούς είχε δοθεί αρχικά προθεσμία 10 ημερών και ζήτησαν να παραταθεί για άλλους δύο μήνες.

Στη δήλωση - διαμαρτυρία, την οποία υπογράφουν και οι τέσσερις, αναφέρουν: 
`1
«Επιφυλασσόμεθα όλων των δικαιωμάτων μας. Παρά τον νόμο δεν μας δώσατε επαρκή προθεσμία απάντησης. Αναγκαστήκαμε έτσι, εκ των ενόντων, στην ανάδειξη από μνήμης στοιχείων εκτεινομένων σε βάθος πολλών ετών. Κατά τις αρχές του ευρωπαϊκού πολιτισμού διατηρούμε το δικαίωμα να επανέλθουμε. Συμπερασματικά, αρνούμαστε κάθε πορισματική απόληξή σας, υπό την ειδικότερη δήλωση ότι οι λογαριασμοί μας έχουν τηρηθεί κατά την λογιστική τάξη που εκάστοτε ίσχυε, κατά νόμον, στη διαδρομή των εδώ κρισίμων ετών».

http://www.newsit.gr/

Μητροπολίτης παίζει σε βίντεο κλιπ των Vegas


Πολλή τροφή για σχόλια και ερωτήματα δημιούργησε μητροπολίτης ο οποίος συμμετέχει σε βίντεο κλιπ του γνωστού συγκροτήματος Vegas.

Ο λόγος για τον Επίσκοπο Απαμείας Βικέντιο ο οποίος έχει έναν μικρό ρόλο στο βίντεο κλιπ του συγκροτήματος το οποίο είναι γυρισμένο σε τρεις πόλεις των ΗΠΑ, ανάμεσά τους και η Νέα Υόρκη όπου κατοικεί ο κ. Βικέντιος.

Οπως αναφέρει το dogma παραμένει άγνωστο εάν ο πρώην ισχυρός άνδρας της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης γνώριζε πως βιντεοσκοπείται.

Ο Επίσκοπο Βικέντιος έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τους κόλπους της Εκκλησίας, ενώ η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου τον έχει καθαιρέσει, μαζί με τον Μητροπολίτη Τυάνων Παΐσιο, όταν οι δύο άνδρες αλληλοκατηγορήθηκαν δημόσια για οικονομικές ατασθαλείας και σεxουαλικά σκάνδαλα.



Πλατινέ ξανθιά με καρέ έγινε η Τατιάνα Στεφανίδου!


Μια πολύ τολμηρή στιλιστική αλλαγή έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου, που αποχωρίστηκε τη μακριά κώμη της, και έγινε… πλατινέ ξανθιά!

Μην «τρομάξετε». Δεν είναι μόνιμη η αλλαγή! Περί περούκας πρόκειται την οποία δοκίμασε η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Και δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά άλλαξε και άλλα «μαλλιά».
Έτσι, την είδαμε με «μελί» απόχρωση στο μαλλί, αλλά και με… μαύρο χρώμα, το οποίο δεν της άρεσε καθόλου! 

Προκλητικός ο Καρλ Λάγκερφελντ: Οι Έλληνες έχουν αηδιαστικές συνήθειες


Η Ελλάδα πρέπει να εργαστεί για να αποκτήσει μια πιο καθαρή εικόνα. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, αφού υπάρχει η φήμη ότι είναι διεφθαρμένη. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, ότι τα χρήματα θα πάνε εκεί, που πρέπει να πάνε. Κανένας δεν θέλει να εξαφανιστεί η Ελλάδα, αλλά οι Έλληνες έχουν πραγματικά αηδιαστικές συνήθεις, όπως και οι Ιταλοί“. Αυτά γράφει στο βιβλίο που υπογράφει ο Καρλ Λάγκερφελντ και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου, με τον τίτλο “The World According To Karl”.
Ο εκκεντρικός σχεδιαστής αναφέρεται στη χώρα μας με διόλου κολακευτικά σχόλια, ενώ από τη “σκληρή κριτική” του δεν ξεφεύγουν οι Ιταλοί και οι Ρώσσοι. “Αν ήμουν γυναίκα στη Ρωσία, θα ήμουν λεσβία, γιατί οι άντρες είναι πολύ άσχημοι“, γράφει ο Γερμανός σχεδιαστής.
Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά,η αντιπάθεια που τρέφει για την αδερφή της πριγκίπισσας Κέιτ, Πίπα Μίντλετον, ενώ για την Αντέλ γράφει πως “είναι λίγο παχιά, αλλά έχει όμορφο πρόσωπο και θεϊκή φωνή“.
Ήπιος εμφανίζεται στην κριτική του για τη βασίλισσα Ελισάβετ, σημειώνοντας πως “μοιάζει με τη γιαγιά της, σε πιο βελτιωμένη έκδοση. Όσο για αυτά που φοράει, άρχισε να έρχεται λίγο πιο κοντά στον εαυτό της“, ενώ σκληρός είναι με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αφού δεν εγκρίνει το νέο της κούρεμα.
Δεν καταλαβαίνω την αλλαγή στα μαλλιά της. Λατρεύω την Μισέλ Ομπάμα, αλλά υπάρχει και μια παρουσιάστρια ειδήσεων με αυτό το κούρεμα. Ειλικρινά, δεν της ταιριάζει. Οι αφέλειες ήταν κακή ιδέα“, υποστηρίζει ο Γερμανός σχεδιαστής.

http://www.koolnews.gr/

Την περιέλουσαν με οξύ γιατί βρήκε δουλειά!

Όλα αυτά στην Ινδία, όπου ο ρόλος της γυναίκας είναι απίστευτα υποβαθμισμένος και αυτό έχει φανεί από τις αμέτρητες επιθέσεις εναντίον τους για να τις βιάσουν αλλά και από την ατιμωρησία που υπάρχει για εγκλήματα σε βάρος των γυναικών.

Η κοπέλα πέθανε το Σαββατοκύριακο και το μόνο έγκλημα που έκανε ήταν ότι ξεχώρισε ανάμεσα σε χιλιάδες υποψηφίους για την θέση στρατιωτικής νοσοκόμας.

Η κοπέλα, είχε δεχθεί επίθεση στις 2 Μαϊου την ώρα που περίμενε το τρένο στην Βομβάη μαζί με τον πατέρα της.

Η Πρίτι Ραθι πήγαινε για πρώτη μέρα στην δουλειά όταν κάποιος φορώντας καπέλο και μαντήλι την πλησίασε και την περιέλουσε στο πρόσωπο με οξύ!

Η 24χρονη έχασε το φως της και παραμορφώθηκε και μέχρι που άφησε την τελευταία της πνοή δεν μπόρεσε να αρθρώσει ούτε μια λέξη.

Η οικογένειά της ζητεί να γίνει έρευνα αλλά ήδη λένε ότι δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στις αρχές.

Ο πατέρας της έγραψε στο διαδίκτυο: "Τα τραύματά της ήταν πολύ σοβαρά, τόσο στο πρόσωπο, όσο και σε ζωτικά όργανα. Τα μάτια της καταστράφηκαν, το ήπαρ και οι νεφροί της μολύνθηκαν και από τον τραυματισμό της και μετά ζούσε με απίσυετους πόνους. Πάλεψε αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Έφυγε από ανακοπή καρδιάς."

Οι επιθέσεις με οξύ είναι κάτι συνηθισμένο στην Ινδία. Θύματα είναι κυρίως γυναίκες οι οποίες επιδιώκουν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο να είναι ανεξάρτητες. 

Φρίκη- 4χρονος σκότωσε τον πατέρα του!


Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ένα τετράχρονο αγόρι στη βόρεια Αριζόνα σκότωσε κατά λάθος τον πατέρα του, Justin Stanfield Thomas.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η αστυνομία, πατέρας και γιος είχαν πάει για επίσκεψη σε φιλικό σπίτι, όταν ο μικρός ενώ έπαιζε, βρήκε στο σαλόνι του σπιτιού ένα όπλο, το οποίο και όπλισε με αποτέλεσμα η σφαίρα να τραυματίσει θανάσιμα τον 35χρονο άνδρα.

Ο Justin Stanfield Thomas μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Πεπόνι, το απόλυτο… όπλο για το αδυνάτισμα!


Το πεπόνι είναι φρούτο γευστικό, θρεπτικό, δροσιστικό και πρωταγωνιστεί όχι άδικα στην καλοκαιρινή μας διατροφή....

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο American Journal of Clinical Nutrition, το πεπόνι μπορεί να θεωρηθεί ως ο απόλυτος σύμμαχος στο αδυνάτισμα, αφού ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και βοηθά στην καύση περισσότερων θερμίδων και λίπους.

Επίσης αποτελείται κατά 90% περίπου από νερό, που σημαίνει ότι βοηθά στην καλή ενυδάτωση του σώματος και άρα στην απομάκρυνση της κυτταρίτιδας.

Το πεπόνι περιέχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα αντιοξειδωτικών στοιχείων, βιταμίνης C και σύμπλεγμα βιταμινών B, που καταπολεμούν την ενοχλητική όψη φλοιού πορτοκαλιού και βοηθούν στην παραγωγή κολλαγόνου. Τέλος, έχει ελάχιστες θερμίδες, αφού μόλις 100 γρ. ισοδυναμούν με 35 θερμίδες, ενώ έχει την ιδιότητα να φουσκώνει το στομάχι και άρα να βοηθά στην πρόσληψη λιγότερων θερμίδων.


Τέστ προσωπικότητας-κάντε το θα σας εντυπωσιάσει...

Το συγκεκριμένο τεστ προσωπικότητας αποτελείται από 9 ερωτήσεις...



Σε κάθε ερώτηση σας ζητείται να περιγράψετε κάτι.
Προσοχή τα αντικείμενα που πρέπει να περιγράψετε δεν συνδέονται μεταξύ τους!

1. Βλέπετε μια σκάλα. πως είναι; Την ανεβαίνετε;
2. Βλέπετε ένα σπίτι περιγράψτε το (π.χ. παλιό/καινούργιο). Θα μπείτε μέσα;
3. Βλέπετε μια αρκούδα πως την αντιμετωπίζετε;
4. Βλέπετε έναν δρόμο. Περιγράψτε τον
5. Βρίσκετε κάπου κλειδιά από τι υλικό είναι φτιαγμένα; Τα παίρνετε μαζί σας;
6. Βλέπετε ένα κηροπήγιο από τι υλικό είναι φτιαγμένο;
7. Βλέπετε ένα άλογο τι κάνετε με αυτό ή τι κάνετε σε αυτό;
8. Έχετε έναν κύβο περιγράψτε υλικό, μέγεθος και ότι άλλο θέλετε
9. Ζωγραφίστε σε ένα χαρτί με όποια σειρά θέλετε και γενικά όπως θέλετε τη σκάλα, το άλογο και το κηροπήγιο. Παρατηρείστε την εικόνα σας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1. Η σκάλα δείχνει την επαγγελματική μας πορεία. Η ανάβαση θεωρείται κάτι καλό, η κατάβαση το αντίθετο.

2. Το σπίτι είναι ο θάνατος - όσοι μπήκατε καλό θα ήταν να προσέχετε. Αν μπαίνεις στο σπίτι, σημαίνει ή ότι είσαι συμφιλιωμένος μαζί του ή ότι ένα τέτοιο γεγονός έχει «αγγίξει» την ζωή σου πολύ έντονα ή ότι παραείσαι ριψοκίνδυνος και ψάχνεις περιπετειούλες... π.χ. Ερείπιο, με σιδερένια καγκελόπορτα, ξύλινα παντζούρια,με ιστούς από αράχνες, σκοτεινό και στοιχειωμένο.

3. Η αρκούδα είναι το σεξ και κατά προέκταση η σεξουαλική συμπεριφορά που έχουμε προς τον σύντροφό μας π.χ.1 με την αρκούδα προχωρήσαμε μαζί και κάναμε παρέα, όμως επειδή είναι ζώο κράταγα συνέχεια κάτι αιχμηρό στο χέρι σφιχτά. = είσαι ανοιχτός, αλλά και πάντα σε εγρήγορση. π.χ.2 Μένω ακίνητος και παρακολουθώ τις κινήσεις της = περιμένεις να σου δείξει ο σύντροφός σου τι θέλει.

4. Ο δρόμος είναι η ζωή μας. π.χ.1 Ανηφορικός, διπλής κατεύθυνσης, με καινούργιο οδόστρωμα και πεντακάθαρα πεζοδρόμια. Στο βάθος βλέπω μια νταλίκα που πλησιάζει με αναμμένα φώτα. Πρέπει να κάνω στην άκρη = Καλή ζωή με λίγα εμπόδια. π.χ.2 Χωματόδρομος: αριστερά μικρό ξέφωτο και στο βάθος δάσος πυκνό. Δεξιά γκρεμός που καταλήγει στην θάλασσα = Πολλές επιλογές στη ζωή.

5. Τα κλειδιά είναι οι φίλοι μας. Από το πόσο παλιά ή καινούργια είναι και από το κατά πόσο τα παίρνουμε μαζί μας, φαίνεται το πόσο κοντά μας νιώθουμε τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας, τι θέση έχουν στην ζωή μας.

6. Το κηροπήγιο είναι η αγάπη που λαμβάνουμε από τους άλλους. Το γυαλί είναι κάτι εύθραυστο, το ίδιο και το κρύσταλλο απλά είναι λίγο πιο βαρύ, πιο ακριβό και πιο πολύτιμο, ενώ το μέταλλο είναι κάτι στερεό που δεν σπάει. Οξειδώνεται όμως, σκουριάζει, θέλει συχνό καθάρισμα και συντήρηση.

7. Το άλογο είναι ο σύντροφός μας. Το πως τον αντιμετωπίζουμε (ή πως αντιμετωπίζουμε την ιδέα του συντρόφου), το πως του συμπεριφερόμαστε π.χ.1 το ποτίζω, το ταΐζω, το χαϊδεύω και μετά κάνω ιππασία = δίνεις κ θέλεις να παίρνεις. π.χ.2 απλώς το παρατηρώ που κινείται = ενώ έχεις μία ωραία εικόνα, καθαρή, φωτεινή, δεν πλησιάζεις, κάνεις πολύ προσεχτικές κινήσεις και φοβάσαι. Καμιά φορά όταν μένεις μακριά, ο άλλος δεν αντιλαμβάνεται τα αισθήματα σου και...

8. O κύβος είναι η προσωπικότητα μας. Το πλαστικό δείχνει κάποιον που είναι δυνατός, με σταθερές απόψεις που δεν αλλάζουν εύκολα, το γυαλί είναι κάτι εύθραυστο. Όσοι έγραψαν γυαλί, καλό θα ήταν να βρουν τρόπους να οχυρώσουν τον εαυτό τους. Το μαλακό υλικό δείχνει ανθρώπους πολύ ευαίσθητους. Το ξύλο έχει την ιδιότητα ότι μπορεί να είναι και ζεστό και ψυχρό.

9. O πίνακας είναι οι προτεραιότητές μας και η στάση ζωής μας.



Read more: http://www.newsbomb.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger