Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Celebrities με ταλεντο... στο Pole Dancing!

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012




Είτε είναι τραγουδίστριες, είτε είναι ηθοποιοί, είτε είναι αγαπημένες των paparazzi, όλες έχουν μία κοινή συνιστώσα...τους αρέσει η "μπάρα". Κι όταν λέμε μπάρα εννοούμε αυτή του Pole Dancing που πραγματικά της "δίνουν και καταλαβαίνει". Απολαύστε το πρώτο μέρος αυτής της coolαριστής, φωτογραφικής συλλογής με ονόματα όπως των Imogen Thomas, Shakira, Amber Smith, Carmen Electra, COCO και άλλες πολλές...
Imogen Thomas


Brooke Hogan



Amber Smith



Nicole Coco


Paris Hilton

Kelly Brook


Katie Price

Carmen Electra

Lidsay Lohan


Kate Hudson

Shakira



Demi Moor

Miley Cyrus


Britney Spears


http://coolaristo.blogspot.gr

Βιλα οργιων για πλουσιους!


«Ένα μέλος έβαλε στοίχημα πως μπορούσε να σηκώσει ένα μπαλάκι του γκολφ από το γρασίδι μετον πισινό του και υποχρέωσε την κοπέλα που κουβαλούσε τα μπαστούνια να τον παρακολουθεί», έγραψε κάποιος στο μπλογκ του και αποκάλυψε κατά λάθος το μυστικό του κλαμπ.
Πληρώνουν 7.500 ευρώ συνδρομή τον μήνα για να μπορούν να εκτονώνουν την αδρεναλίνη και τα άγχη τους παίζοντας γκολφ ολόγυμνοι, κάνοντας σεξ με τα κορίτσια του κλαμπ και πίνοντας κοκτέιλ μέχρι να λιποθυμήσουν τελικά δίπλα στο μπάρμπεκιου.
Δικηγόροι, εισαγγελείς, μεγαλοεπιχειρηματίες, χρηματιστές, γιατροί και οι ισχυροί «παίκτες» του real estate είχαν βρει τον παράδεισό τους στο πολυτελές Piedmont Driving Club της Ατλάντα και επιδίδονταν σε όργια χωρίς τον φόβο της έκθεσης στα media μέχρι που... ένα μέλος περιέγραψε τις ακολασίες τους στο μπλογκ του προκαλώντας σεισμό στη συντηρητική αμερικανική κοινή γνώμη!



Ο Τζον Σ. Βάιτναουερ, εκ των επιφανών -και εξαιρετικά πλουσίων- δικηγόρων της Ατλάντα- ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα ένα γράμμα διαμαρτυρίας για τα όργια της Αδελφότητας η οποία -η αλήθεια είναι- είχε καταφέρει να ενώσει όλη την αφρόκρεμα της Τζόρτζια κάτω από την ίδια στέγη.



Ο δικηγόρος, ο οποίος χειρίστηκε ένα μεγάλο κομμάτι των διαδικασιών πτώχευσης της Enron και της Lehman Brothers, νόμιζε πως στο γράμμα του δεν θα είχαν πρόσβαση όλοι οι χρήστες του διαδικτύου αλλά μονάχα η διεύθυνση του κλαμπ που θα θορυβούταν και θα εγκαλούσε τα μέλη που είχαν... ξεφύγει πια με τη συμπεριφορά τους.
Στο γράμμα των δύο σελίδων δεν γίνονται αναφορές σε συγκεκριμένα πρόσωπα αλλά σε συμπεριφορές τις οποίες ο θιγμένος πελάτης εύχεται να τις γνώριζαν οι σύζυγοι και οι επίσημες φιλενάδες των υπόλοιπων μελών!



«Παίζουν γκολφ εντελώς γυμνοί και κατουρούν όπου βρουν, μπροστά στα υπόλοιπα μέλη αλλά και τα κορίτσια του κλαμπ. Ένα μέλος έβαλε μάλιστα στοίχημα με τους υπόλοιπους ότι μπορούσε να σηκώσει το μπαλάκι του γκολφ από το γρασίδι χρησιμοποιώντας μονάχα τον πισινό του και υποχρέωσε την κοπέλα που κουβαλούσε τα μπαστούνια να παρακολουθήσει. Αυτό είμαι σίγουρος ότι εάν συνέβαινε σε ένα οποιοδήποτε κλαμπ της πόλης θα προκαλούσε την παρέμβαση της αστυνομίας που θα έκανε συλλήψεις», έγραψε ο ενοχλημένος κύριος Βάιτναουερ.
Τα μέλη προσπαθούσαν επίσης να σημαδέψουν με τα μπαλάκια τους όσους συμπαίκτες είχαν προχωρήσει στην επόμενη τρύπα ενώ ένα άλλο μέλος -σύμφωνα πάντα με τον διαμαρτυρόμενο- ήπιε τόσο πολύ αλκοόλ ώστε λιποθύμησε πάνω στο αναμμένο μπάρμπεκιου!«



Όταν μάλιστα ένας καλεσμένος μιας δεξίωσης γάμου που γινόταν σε διπλανό κλαμπ ζήτησε από τους άτακτους παίκτες του γκολφ να κάνουν λίγη ησυχία, εκείνοι τον έβρισαν χυδαία
Ο Βάιτναουερ αρνήθηκε να σχολιάσει δημοσίως τα όσα έγραψε στην επιστολή του αλλά σημείωσε πως «τα μέλη που συμμετέχουν στις γελοιότητες των μεθυσιών θα πρέπει να πληρώνουν πρόστιμο και να εκτίθενται σε δημόσια ταπείνωση. Μεταξύ άλλων αφήστε τις γυναίκες και τα παιδιά αυτών των μπεκρήδων να τους περιποιηθούν»!


Τρελα χωρις ορια - Σχολη... γοργονων στη Φλοριντα!


Τελικά στην Αμερική μπορείς να κάνεις τα πάντα..


Εάν νομίζατε ότι οι γοργόνες αποτελούν μονάχα τις ζωντανές φαντασιώσεις των ναυτικών, τότε ξανασκεφτείτε το! Ένα ειδικό κέντρο εκπαίδευσης γοργόνων στο Weeki Wachee Springs της Φλόριντα εκπαιδεύει τις ενδιαφερόμενες γυναίκες για να γίνουν πραγματικές θεές της θάλασσας.



Το «Sirens of the Deep» είναι πραγματικότητα και χιλιάδες γυναίκες από όλη την Αμερική συρρέουν για να μάθουν τη τέχνη της γοργόνας και να κολυμπούν με ουρά. Το τίμημα είναι 350 δολάρια και οι γυναίκες μαθαίνουν επιπλέον να χρησιμοποιούν ειδικό υποβρύχιο αναπνευστικό εξοπλισμό.








Η μικρή πόλη της Weeki Wachee αποτελείται από μονάχα εννέα κατοίκους, αλλά η νέα σχολή γοργόνων έχει μεταμορφώσει τη πόλη και η διευθύντρια Barbara Wynns υπόσχεται πως «θα προσελκύσει αρκετούς τουρίστες, καθώς είναι μοναδική σε όλο τον κόσμο».

Πηγή: newsbeast.gr

Απιστευτη δικαιολογια απιστιας!



Θα ξεκινήσω την ιστορία της απιστίας από το τέλος προς την αρχή, έτσι για να υπάρχει λίγο σασπένς παραπάνω! Το ζευγάρι που θα μας απασχολήσει είναι η Jennifer και ο Erick, Αμερικανοί και οι δύο και μάλιστα λευκοί (έχει σημασία αυτό!). Το παιδί, όμως, που γέννησε η σύζυγος είναι… κατάμαυρο, με σγουρά μαλλάκια και έντονα αφρικανικά χαρακτηριστικά! Πώς έγινε αυτό; Από εδώ και πέρα ξεκινάει το ενδιαφέρον του πράγματος και -πιστέψτε με- θα εκπλαγείτε. Σίγουρα σκεφτήκατε ότι η κυρία απάτησε το σύζυγό της με κάποιον Αφρικανό και το αποτέλεσμα φάνηκε μετά από εννέα μήνες. Σωστά; Λάθος!

Η Jennifer δεν πήγε με άλλον άντρα (το ορκίζεται!), παρόλο που ο σύζυγός της έλειπε για αρκετό χρονικό διάστημα στο Ιράκ, υπηρετώντας τη «μαμά-πατρίδα». Απλώς πήγε η «χριστιανή» να δει με τις φίλες της μια 3D ταινία πορνό. Και μην νομίζετε τώρα ότι πήγε για να δει πορνό… πορνό! Ήθελε να παρακολουθήσει κάτι σε τρισδιάστατο, ε είδε… φως και μπήκε! «Ένα μήνα μετά που είδα την ταινία είχα ζαλάδες και εμετούς. Πήγα στο γιατρό και -ω! του θαύματος- ήμουν έγκυος! Πώς έγινε άραγε αυτό; Αφού ο αντρούλης μου λείπει πολύ καιρό στα ξένα;», είπε η Jennifer και… ελάλησε και αμαρτίαν ουκ έχει! Τι συνέβη, λοιπόν, αγαπητοί μου; Την απάντηση μάς τη δίνει η ίδια η σύζυγος και μάλιστα με απόλυτα πειστικό τρόπο! «Το μωρό μου μοιάζει στον πρωταγωνιστή της ταινίας. Ξέρετε αυτόν τον γεροδεμένο και κατάμαυρο άντρα. Μα είναι ολόιδιο! Οι ταινίες 3D είναι πολύ πραγματικές και με τη σημερινή τεχνολογία όλα είναι δυνατά»!!!



Δηλαδή, όπως καταλάβατε, φίλοι μου, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι έμεινε έγκυος από τον Αφρικανό πορνοστάρ κατά τη διάρκεια της ταινίας… Και ένα σας λέω: Ο σύζυγός της την πίστεψε! Τι να πω άλλο; Μια συμβουλή θα δώσω μόνο. Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να δείτε πορνό (οι γυναίκες εννοώ) καλό θα ήταν να φροντίσετε πριν για την αντισύλληψή σας! Και επίσης να επιλέξετε ο πρωταγωνιστής να είναι… βλεπούμενος και σίγουρα στο… χρώμα σας!!! (Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα, τώρα θα ανησυχούμε και για μια ενδεχόμενη… κινηματογραφική εγκυμοσύνη…).

perierga.gr

Συντριβανια... υπερπαραγωγες

Εκεί όπου το νερό εξακοντίζεται στα ουράνια


Αποτελούν πολλές φορές το σήμα κατατεθέν της πόλης. Εκεί συνήθως συνωστίζονται οι τουρίστες για να τραβήξουν έστω και μία φωτογραφία με... υδάτινο φόντο.


Εκεί όπου το νερό εξακοντίζεται στα ουράνια και έλκει το βλέμμα του επισκέπτη, ο οποίος κοιτάει το θέαμα με ανοιχτό το στόμα.

Από τη Ρώμη ως τη Μόσχα και από το Σικάγο ως τη Σιγκαπούρη οι μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου έχουν να «καμαρώνουν» για τα συντριβάνια τους που στολίζουν τις κεντρικές τους πλατείες και δίνουν ένα ξεχωριστό χρώμα στην καθημερινότητα.

Δείτε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά συντριβάνια του κόσμου:


Φοντάνα ντι Τρέβι, Ρώμη

 

Μαγικό Συντριβάνι του Montjuic
, Βαρκελώνη



Συντριβάνι της Συμφιλίωσης, Παρίσι



Συντριβάνι της Φιλίας των Ανθρώπων, Ρωσία



Συντριβάνι Buckingham Memorial, Σικάγο



Συντριβάνι Archibald, Σίδνει



Συντριβάνι Jet deau, Γενεύη



Συντριβάνι της Ευημερίας, Σιγκαπούρη



Συντριβάνι Peterhof , Αγία Πετρούπολη



Συντριβάνι Οval, Τίβολι

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger